Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Pål sendte Iris på visning sammen med en snekkerkompis, siden han ikke hadde tid til å være med selv. Huset virket bra, men viste seg å være pill råttent fra kjeller til tak. Iris sitter igjen med en enorm skyldfølelse for kjøpet, og de orker ikke å planlegge videre oppussing lenger. I mellomtiden har huset stått i årevis med manglende kledning på flere vegger. Forråtnelsen er et faktum.

06:50(07:45)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: De to søstrene Gunnel og Maritta fra Hofors slår seg løs på Gekås før de pynter seg til fest. Ola-Conny selger sitt eget «Ola-Connys Bröd» og hjelper Morgan med å sage ned et tre. Ullaredfantastene Anders og Rosie er tilbake.

07:45(08:10)

> Benched

Amerikansk komiserie fra 2014. Den anerkjente forretningsadvokaten Nina Whitley har ofret alt for å nå toppen. Men når hun blir forbigått i en ettertraktet forfremmelse, samtidig som forloveden finner seg en ny, får hun et sammenbrudd. Det eneste stedet hun får jobb nå er på det offentlige rettshjelpkontoret, der hun må tilpasse seg en ny hverdag. I denne del: Nina møter på sin gamle venn, Francine, som ber henne ordne en date med Phil. Francine gjengjelder tjenesten med å arrangere en uheldig dobbelt-date. Samtidig blir en kvinnelig dommer interessert i Carlos, men Carlos er bekymret for at oppmerksomheten går over streken.

08:10(08:40)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

08:40(09:05)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

09:05(10:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Alenemoren Desiree og hennes tre barn bor i et hus med to soverom og et kott. Yngstesønnen bor inne på kottet og datteren på 18 år må dele rom med broren på 11. Soveromsprosjektet i kjelleren strandet etter at Desiree oppdaget store fuktskader. Nå har hun gitt opp, og spesielt datteren Celina er frustrert. Hun har ikke noe privatliv og bor mer borte enn hjemme.

10:00(11:00)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: Morgan og Ola-Conny drar til fornøyelsesparken High Chaparall for å være cowboyer. I Ullared er det en hektisk dag. De glade shopperne Bibbi og Marie roter bort kundevognen og finner ikke hverandre. Boris må rekke to store lanseringer.

11:00(12:00)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Morgan og Ola-Conny drar til det vakre landskapet rundt Geirangerfjorden. Gutta leier en campingvogn som de kjører til Stranda feriesenter. Der blir det feiring av Sankthansaften på både norsk og svensk vis. I Stranda blir det også tid til å besøke Grandiosa-fabrikken. Reisen avsluttes på countryfestival i Skjåk, men før det rekker de å dra på moskussafari på Dovrefjellet.

12:00(12:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: 90-tallscruiset fortsetter på danskebåten, og nå begynner festen å ta av. Kompisgjengen fra Toten og venninnegjengen fra Fredrikstad har startet festlighetene på hver sin lugar, og stemningen er upåklagelig. Festarrangør Thomas fra 90-tallsbandet Reset, har duket for et overraskende comeback inne på C-view.

12:30(13:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: Sist ut denne uken er komiker Tor Erik Gunstrøm, som inviterer hjem til seg i Skien. Der får gjestene servert belgisk vaffel med løyrom til forrett, smalahove med vossakorv og kålrotstappe til hovedrett, og multekrem til dessert. Når det er tid for underholdning, kommer tryllekunstneren Geir for å vise dem noen triks.

13:30(14:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Leonard og Amy hjelper Sheldon med å takle skammen han føler etter at hans tilfeldige bidrag til vitenskapen ble motbevist. Samtidig må Raj bo hos Howard og Bernadette i en uke.

14:00(14:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Mens Sheldon er i Texas for å besøke familien, samles alle de andre for å pynte juletreet i leiligheten. Der forestiller de seg hvordan livene deres hadde vært hvis de aldri hadde møtt Sheldon.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Leonard sliter med å trøste Penny etter at hennes store sjanse som skuespiller mislykkes. Samtidig prøver Sheldon å lære seg å være morsom, mens Raj tørrtrener på sjekketriks.

15:00(15:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler vil vite hva som befinner seg i Monicas hemmelige skap. Joey foreslår at Rachel skal flytte sammen med Ross, siden han alltid går glipp av ting.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross har problemer med å avsløre for Mona at han nå bor med Rachel. Chandler og Monica er skrekkslagne etter å ha sett en fødselsvideo.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross blir opprørt når han får vite at Joey har følelser for Rachel. Samtidig møter Phoebe Monicas sjelevenn, til Chandlers store forferdelse.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden forsøker å date igjen, mens Alan prøver å ordne opp med Lyndsey.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Alan er ikke overbegeistret når han finner ut om Lyndsays voksenfilm, og Walden arrangerer en fest med mange jenter i bikini for å løfte humøret hans.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Waldens skilsmisse blir en realitet når skilsmissepapirene kommer fra kona hans. Han bestemmer seg for å bli full og jakte etter kvinner som minner ham om Bridget.

18:00(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon blir tvunget til å ta ferie, men i stedet for å slappe av, tilbringer han det meste av tiden sammen med Penny. Samtidig sliter Leonard med å støtte Penny, og Bernadette får hjelp fra Stuart med å erstatte en av Howards tegneserier.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Når gutta ikke får tak i billetter til Comic-Con, bestemmer Sheldon seg for å arrangere sin egen tegneseriekonferanse - og ender opp med å tilbringe kvelden med James Earl Jones (stemmen til Darth Vader i Star Wars-filmene).

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Amy overtaler Sheldon til å bli med på en romantisk utflukt til Napa Valley sammen med Howard og Bernadette for å feire valentinerdagen. Samtidig må Leonard og Penny ta med hunden til Raj til dyrlegen.

19:30(20:30)

> Tangerudbakken borettslag

Norsk realityserie fra 2018. I denne del: Hansine har et veldig nært forhold til søsteren sin, Annikken, og nå er hun kommet på besøk fra USA for å være med Hansine i den årlige Pride-paraden. Hege-Annette drar på hyttetur med reservefamilien sin, Bjørn Terje er med på dugnad i Arendal, og Hans drar på middagsbesøk til moren sin.

20:30(21:00)

> Neste sommer

Hemmelig besøk og falsk bursdag. Norsk komiserie fra 2018. I denne del: Siden Eva er bortreist har Terje invitert noen venner som søsteren hater. Da hun kommer hjem før tiden trenger han desperat hjelp fra Per Ivar for å holde henne borte fra hytta. Siggen lyver om at kjæresten Egil har bursdag for å få klørne i en gammel sykkel og havner i trøbbel da naboene kommer på overraskelsesbesøk for å feire jubilanten.

21:00(21:30)

> Stories from Norway

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Ylvis-brødrene er tilbake, og nå har de funnet en helt ny TV-sjanger, nemlig undersøkende musikal. Hver episode er en frittstående musikal som tar for seg én sak eller hendelse fra virkeligheten. I denne del: I januar 1995 sendes en forskningsrakett opp i atmosfæren fra Andøya rakettstasjon. Raketten er ikke varslet, og ligner mistenkelig på en atomrakett, muligens avfyrt fra en amerikansk ubåt. For første og eneste gang i historien aktiveres den russiske atomkofferten. Boris Jeltsin har bare minutter på å bestemme seg: Skal han gå trykke på knappen og starte atomkrig? Dette er historien om minuttene verden sto på randen av tredje verdenskrig, på grunn av en norsk forskningsrakett.

21:30(22:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2018. I denne del: Thomas havner i økonomiske problemer og kontakter milliardær Trygve Hegnar for å få hjelp. Hegnar vil gjerne bidra, men vil ha én ting i gjengjeld: en date med Ine.

22:00(22:30)

> Hvite gutter

Norsk komiserie fra 2018. Herman, Mathias, Jens og Leo er bestevenner. De flyttet sammen rett etter videregående. Og nå, åtte år senere, bor gutta fortsatt sammen og har ingen planer om å flytte fra hverandre med det første. De gjemmer seg i leiligheten når det er dugnad, stjeler drikke fra foreldre, lurer seg med på fjortisfest og sniktitter på nabojentene når de skifter, med drone. For disse gutta er livet en lek. Men det er i ferd med å forandre seg. Ikke like mange møter opp på dagsfylla nå som for fem år siden. Og når lillebroren din er ferdig med en mastergrad, og du fortsatt ikke har fullstendig vitnemål fra videregående, er det kanskje på tide å gjøre noe med det? Eller ikke. I denne del: Herman får en mulighet til å utvikle Snus-appen sin i bytte mot 50.000 kr han ikke har. Leo blir forelsket i en jente med skumle motiver.

22:30(23:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas er tilbake med talkshowet hvor han gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I denne del: Jon Almaas er tilbake med talkshowet hvor han gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte!

23:30(00:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Hovedpersonen selv må følge etterforskningen fra sofaen med et brukket ben. Beckett drar ut på egenhånd for å komme til bunns i drapet på en IRS-agent, men Castle klarer likevel ikke å la være å blande seg i etterforskningen.

00:25(01:25)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2003. I denne del: Liket av en ung gutt blir funnet på en byggeplass. Gutten er kraftig forslått og har buksene på knærne. Dette får Grissom til å anta at drapet er begått i affekt. De kraftige slagene indikerer at de leter etter en morder med et voldsomt raseri.

01:25(02:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2011. I denne del: En ung gutt blir funnet død på en karusell i parken og etterforskerne avdekker en gamblingring.

02:25(03:20)

> CSI

Amerikansk spenningsserie. I denne del: En velkjent figur fra et science fiction-show blir funnet drept, og etterforskerne i "C.S.I." får hendene fulle med å finne den skyldige blant de mange underlige og originale menneskene som var til stede under forestillingen. Ingen av de mange underlige og originale menneskene som var til stede på arrangementet, var særlig begeistret over forestillingen, så Langston og teamet hans har en rekke mistenkte for drapet. Det utvikler seg også en romanse mellom to av etterforskerne i kveldens episode.

03:20(04:05)

> The Walking Dead

Amerikansk grøsserserie. I denne del: Rick leder et farlig oppdrag når gruppen begynner å gå tom for provianter.

04:05(04:50)

> The Walking Dead

Amerikansk grøsserserie. I denne del: Rick og gruppen står overfor noen vemmelige mennesker.

04:50(05:20)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.