Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:10(06:35)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:35(07:00)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

07:00(07:50)

> Ullared

Svensk dokusåpeserie. I denne del: Ola-Conny inviterer vennen Morgan til 50-årsfeiring. Stamkunden Anders kjøper presang til sin elskede Rosie og synger for henne i varehuset. Superstamkunden Gunnel byr på sang av en spansk trubadur for søsteren Maritta som fyller 70 år. Dessuten feirer Kikki Danielsson fridagen sin med en shoppingdag på varehuset.

07:50(08:15)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2017. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben møter en brud som har stukket av og som er overbevist om at skjebnen har ført dem sammen, på samme måte som Ben mener at han og Elle er skapt for hverandre. Danny og Riley drar på baby-cruise.

08:15(08:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2017. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Tucker finner ut at eks-kjæresten nylig er blitt single.

08:40(09:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Otto Robsahm og hans team fortsetter oppussingen hjemme hos Jørn og Renate på Eidsvoll. Etter at Renates tidligere mann flyttet ut for fire år siden, skulle Jørn og Renate ta tak i det som stod igjen av oppussing. Men Jørn, som har ti tommeltotter, har i grunn bare gjort vondt verre.

09:30(09:55)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

09:55(10:20)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

10:20(11:20)

> Ullared

Svensk dokusåpeserie. I denne del: Bestevenninnene Gitte og Eva danser line-dans på campingplassen. Stamkundene Maggan og Åke er tilbake i Ullared for å kjøpe penklær. Åke hater å kjøpe klær, men prøver en rosa skjorte og en dress for Maggan som kommer med råd. Morgan skal presse plastemballasje, men Ulf har tatt hans jobb. Morgan går i kirken og forteller om troen sin. Izabella og familien har tatt med seg en ekstra bil for å få plass til alt de skal kjøpe i Ullared.

11:20(12:20)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. Det er klart for svensk sommer når den er på sitt beste, på den solfylte øya Öland. Ta fram grillen, spenn opp forteltet og blås opp baderingen - det er tid for en ny campingsommer i gode naboers selskap. I denne del: Sommeren går mot slutten. Det markeres med et 20-årsjubileum og en stor fest for alle på campingen. Det blir fyrverkeri, allsang og tautrekking mellom nord og sør.

12:20(13:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I denne del: I første program skal vi til Fetsund, til et hus med 100 uferdige prosjekter. Her bor Kent Jonassen (32), som er platearbeider, Cathrine Sørensen (36), som er akupunktør, og barna Christine (15), Nicolay (8), og Odin (3).I familiens hus er det Kent som pusser opp på egen hånd. Han har startet på prosjekter i absolutt alle rom, og det meste står halvferdig. I mangel av en skikkelig plan har han kjøpt inn masse materialer på tilbud, som alle ligger urørt i garasjen. Han har til og med lånt alle konfirmasjonspengene til stedatteren for å kjøpe panel. Datteren ønsket seg et stort klesskap på soverommet for pengene sine, men det har det altså ikke blitt noe av.

13:20(14:20)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Steinar Sagen, Einar Tørnquist og Dora Thorhallsdottir.

14:20(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Leonard og Howard prøver å distrahere Sheldon ved å gi ham billetter til en historisk jernbanelinje, mens Penny og Amy tar Bernadette med ut på byen. Raj og Stuart passer babyen.

14:50(15:15)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Amy blir rasende når hun finner ut at Sheldon har delt intime detaljer fra forholdet deres med folk på universitetet, noe som utløser den første krangelen mellom dem etter at de flyttet sammen.

15:15(15:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Alle blir overrasket av at Phoebe giftet seg med en homofil kanadisk isdanser for å hjelpe ham med oppholdstillatelse. Ross forteller Rachel at han og Julie ikke har fullbyrdet forholdet ennå.

15:45(16:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Vennene planlegger en bursdagfest for Ross, men oppdager at noen har mer penger enn andre. En sexy kvinne ringer feil nummer og Chandler prøver å gjøre det meste ut av situasjonen.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Ross får en allergisk reaksjon av Monicas kiwi-lime-pai, blir Chandler og Joey spurt om å sitte barnevakt for Ross' sønn Ben. De bruker Ben til å sjekke opp damer, men får panikk når de glemmer han igjen på bussen. Phoebe mister spillejobben på Central Perk til en profesjonell musiker. Dette er første episode vi får høre «Smelly Cat».

16:45(17:15)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Når Lyndseys mor kommer på besøk, forslår Alan at hun skal møte Evelyn. Walden må høre på Jake og Eldridges ideer for en iPhone app.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden prøver å overbevise Zoey om at hans nye businessvirksomhet med hans ekskone kun er business. Alan og Lyndsey prøver å forstå det plutselige vennskapet mellom mødrene deres.

17:40(18:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden ber Zoey og Ava om å flytte inn med ham og oppdager en hel del utfordringer. Alan får også sine egne utfordringer når han flytter tilbake til Lyndsey.

18:10(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Når Raj ikke lenger får av farens formue, gir han Sheldon kontrollen over økonomien for å få hjelp til å bli kvitt gjeld. Penny vurderer å bli med Leonard på Comic-Con.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Når Raj flytter ut av leiligheten sin, tilbyr Leonard og Penny ham Sheldons gamle rom.

19:00(19:15)

> Asbjørns julekalender

Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. I denne del: John Carew er dagens gjest.

19:15(19:30)

> Asbjørns julekalender

Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. I denne del: Artist Jørn Hoel venter bak døren.

19:30(19:45)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Strømmen går på hele hotellet og en mystisk vaktmester dukker plutselig opp. Svein og Nanna henter opp gamle spor.

19:45(20:00)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Nettet snører seg rundt morderen. Peisestuen må ryddes og vaskes til lille julaften og nytt juletre må hugges.

20:00(21:05)

> Jul med ABBA

Britisk underholdning fra 2015. Noen av Storbritannias mest populære artister, som Susan Boyle, Nadine Coyle, The Feeling, Daniel O'Donnell, Scouting for Girls og Union J, synger ABBA-sanger. Showet er en feiring av alt som gjorde ABBA til et globalt fenomen, og vi får et eksklusivt intervju med bandmedlem Bjørn Ulvaeus, som deler sine minner fra ABBA-tiden.

21:05(22:00)

> Tangerudbakkens julekonsert

Fra Kulturkirken Jakob. Seerfavorittene i Tangerudbakken borettslag vil gjøre noe for de som har det aller vanskeligst i juletida. Derfor arrangere de en unik kirkekonsert med Ingrid Olava, Plumbo, Christel Alsos, Anita Skorgan og Kaptein Sabeltann i samarbeid med Kirkens Bymisjon. I Kulturkirken Jakob får vi også se Hege-Anette fremføre Alf Prøysens «Romjulsdrøm».

22:00(22:15)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Strømmen går på hele hotellet og en mystisk vaktmester dukker plutselig opp. Svein og Nanna henter opp gamle spor.

22:15(22:35)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Nettet snører seg rundt morderen. Peisestuen må ryddes og vaskes til lille julaften og nytt juletre må hugges.

22:35(23:30)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2017. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio. I denne del: Sir Elton John, Stephen Fry, Carey Mulligan, Robbie Williams og Pink er gjester hos Graham Norton i kveld.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Tore Sagen, Solveig Kloppen og Janne Rønningen.

00:30(01:25)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. I denne del: To ulike mord blir begått på hver sin kant av byen, og Castle inngår et veddemål med Esposito og Ryan om at han og Beckett kommer til å løse sin mordgåte først. Det utvikler seg et vanvittig kappløp om å pågripe sin drapsmann først, men begge etterforskningsteamene må tenke nytt når de hovedmistenkte som er blitt pågrepet har vanntette alibier.

01:25(02:20)

> CSI

Amerikansk spenningsserie. I denne del: Liket av en tenåringsgutt blir funnet, og bevisene retter seg mot en tidligere CSI-sak hvor en mann ble dømt for drapet på sin kone. Men kan den innsatte ha noe med guttens dødsfall å gjøre når han har sittet i fengsel i over to år?

02:20(03:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Barbas barndomsvenn blir arrestert for voldtektsforsøk, noe som kan ødelegge valgkampen til borgermesterkandidat Muños. Men når en hemmelig etterforskning avdekker grums i Muños' fortid, må Barba sette sine personlige følelser til side for å anklage mennene han en gang så opp til.

03:15(04:10)

> Major Crimes

Amerikansk krimserie fra 2014. Påtalemyndigheter og politi i LA samarbeider for å løse kriminalsaker. I denne del: Tao havner i en dobbeltrolle når stjernen i politishowet han er konsulent for blir hovedmistenkt i drapet på stjernens største fan.

04:10(04:55)

> Defying Gravity

Amerikansk-kanadisk-britisk dramaserie fra 2009. I denne del: I 2052 forbereder et team med åtte astronauter seg på tidenes mest ambisiøse utforsking av solsystemet om bord i romfartøyet Antares. Oppdraget blir styrt fra kontrollrommet på Jorden, men også av en usynlig kraft som er mye nærmere og atskillig mektigere. Da to av astronautene blir syke, finner en av deres stedfortredere ut hva det virkelige formålet med ekspedisjonen er.

04:55(05:20)

> Visning på stranda

Island Fever. Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: I første episode møter vi en familie fra Chicago som reiser til en avsidesliggende øy i Florida Keys på jakt etter drømmeeiendommen.