Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. Et overraskende frieri går galt, en far prøver seg mot en alligator og et løp på et frossent svømmebasseng viser seg å være en dårlig ide.

06:50(07:20)

> Jessie

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Jessie og Ross-barna planlegger en tropisk jul i familiens hus på Hawaii, der Jessie gjenforenes med gamle venner og superstjernen Shayelee Michaels. Del 1 av 2.

07:20(07:45)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

07:45(08:15)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

08:15(08:40)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

08:40(09:05)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Det er ny uke og nye muligheter for folk som selger og kjøper ting på nettet, og Didrik Solli-Tangen er den som loser oss gjennom dagens utvalg; Wenche selger babydukker hun lager hjemme på kjøkkenet. Hans Petter prøver å gi bort pinnedyr før de overtar hele huset. Dyrevennen Mette vil finne et nytt hjem til nakenhunden sin, og Per Magnus håper at Madonnas bok om sex kan friste potensielle kjøpere.

09:05(09:35)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Didrik Solli-Tangen fortsetter sine dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet, og presenterer i kveld Andrea som selger lekene hun har vokst ifra. Dessuten møter vi Mette som gjerne vil kvitte seg med noen rotter, Beate som vekker interesse blant Carola-fans og Angelica som har fått alt hun eier på finn.no.

09:35(10:35)

> En ny start

Norsk livsstilsprogram. I denne del: Wenche (42) er uføretrygdet grunnet overvekt. Mest av alt ønsker hun å komme tilbake i jobb og kunne klare å sykle sammen med sønnen sin. Når Kari besøker Wenche for første gang, står vekten på 174 kilo. Det vil derfor bli et krevende år med nye matvaner og en strukturert hverdag. Men vel så viktig er det at Wenche får troen på seg selv som menneske.

10:35(11:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Vennene er fortsatt på konferansen på Barbados.

11:05(11:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Charlie føler at de ikke kan innlede et forhold før Ross prater med Joey, mens Joey og Rachel bestemmer seg for at de ikke kan gå inn i et forhold før de prater med Ross.

11:40(12:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross prøver å overbevise alle om at det er greit for ham at Joey og Rachel er sammen, mens Phoebe får et uvanlig tilbud fra halvbroren sin.

12:10(12:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey og Rachel synes det nye forholdet deres er litt pinlig, mens Ross får en uvanlig selvbruning.

12:40(13:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Alt går galt i Emmas første bursdag, blant annet en kake som er formet som et erotisk objekt.

13:10(13:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan og Charlie setter spørsmålstegn ved deres egen seksualitet etter at Alan blir venn med Greg, en homoseksuell mann. Samtidig forelsker Jake seg i datteren til Greg.

13:40(14:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie passer på Jake mens Alan er på biltilsynet, men han kjeder seg og tar nevøen med på veddeløpsbanen.

14:05(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie mister den nyeste kjæresten sin til en ung, kjekk snekker. Dette får Charlie til å prøve alt for å motbevise at han har blitt gammel.

14:30(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Morens nye kjæreste inviterer Charlie og Alan med på en helgetur til Las Vegas, der begge faktisk må innse at de muligens får en ny far.

15:00(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie og Alan prøver å få Jake klar til hans første dag på ungdomsskolen, men de ender opp med å gjøre mer skade enn godt.

15:30(16:00)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:00(16:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:30(17:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. I denne del: Tine og Stig bor sammen i Nannestad. Her kjøpte de et oppussingsobjekt som skulle bli hele familiens drømmehjem. Da det viste seg at taket på huset var i dårlig forfatning, stoppet de opp og andre etasje på huset står helt urørt og tom. Dette har ført til at familien på fire nå deler soverom i det som egentlig skal være en spisestue.

17:30(18:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2016. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared. I denne del: Den årlige dansebandfestivalen forventes å trekke tusenvis av besøkende. Morgan og Ola-Conny prøver seg som kundebehandlere og får en hektisk dag når de både må reparere leker og toaletter. Stamkunden Åke fyller 60 år. Hvordan går det når han skal bake bløtkake for første gang? Gunnel og Maritta har fotspa, der både agurk og marengs inngår.

18:30(19:30)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Gjennom å snakke med noen av klodens klokeste hoder, gjøre små psykologiske eksperimenter og spørre folk på gata, forsøker Petter å forklare hvorfor du tenker som du tenker og hvorfor du gjør som du gjør. Altså hva som er typisk deg. Temaene for årets programmer spenner fra sinne til kos, fra naturen til manipulasjon. I tillegg skal Petter finne ut hvem som er Norges beste A4-menneske når han sender ti vaskeekte kjendiser gjennom sitt nye og oppgraderte Psykokammer. I denne del: I kveldens program skal vi gjøre det mange nordmenn er veldig glade i; dra ut i naturen. «Miljøpsykolog» Einar Strumse forteller oss hva slags landskap vi liker best, og vi møter den nesofile svensken Anders Källgård som er langt over gjennomsnittet opptatt av øyer. I tillegg får vi se Stian «Staysman» Thorbjørnsen i Psykokammeret.

19:30(20:30)

> Aamodt og Kjus på bortebane

Norsk realityserie fra 2017. Aamodt og Kjus må kjempe på bortebane. Revansjelystne motstandere inviterer gutta hjem til sin egen hjemmebane. Knallharde konkurranser står i sentrum, men vi får samtidig et nært møte med noen av Norges største idrettsprofiler. I denne del: Aamodt og Kjus tar turen til Ålesund for å konkurrere mot brødreparet John Arne og Bjørn Helge Riise, som blant annet viser skilegendene stedet der de spilte fotball som barn.

20:30(21:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie. I denne del: Thomas blir spurt om å lede TV-aksjonen til inntekt for Unicef. Men da han oppdager at han er i ferd med å få måne, blir han usikker. Thomas blir redd for at TV-bildene kommer til å avsløre det spirende hårtapet.

21:00(21:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie. I denne del: Ine og Thomas vil kalle barnet sitt for Billie, men får sjokk når de oppdager at Andrea Bræin Hovig har tenkt å kalle sitt barn for det samme. De er sikre på at Andrea har stjålet ideen fra dem og bestemmer seg for å konfrontere henne direkte med dette.

21:30(22:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie. I denne del: Det går opp for Thomas at Ine forventer seg en skikkelig fødselsgave. Og da en av Jons kompiser tipser Thomas om en strøken veteran-Porsche i Sverige, er saken klar. Men det går ikke helt som ventet da det viser seg at Jons kompis har en egen agenda underveis.

22:00(22:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie. I denne del: Ines fødsel er nært forestående og Thomas begynner å få kalde føtter fordi han blir fortalt at mannen bør være tilstede under fødelsen. Han gjør alt han kan for å slippe å være med og bestemmer seg for å leie inn en profesjonell jordmor som kan ta hans rolle.

22:30(00:45)

> We're the Millers

Amerikansk komedie fra 2013. Jennifer Aniston, Jason Sudeikis. Narkolangeren David får i oppdrag å smugle en stor last med marihuana fra Mexico til USA. For lettere å kunne komme gjennom tollen bestemmer han seg for å sette sammen en liksomfamilie, og sammen med en blakk stripper og to viltre tenåringer begir han seg ut på veien i en bobil. Aldersgrense: 11 år.

00:45(03:05)

> Mannen med den gylne pistol

Britisk action fra 1974. Roger Moore, Christopher Lee. James Bond har kanskje møtt sin likemann i Francisco Scaramanga, en verdensberømt leiemorder. Hans foretrukne våpen er en pistol i rent gull. Når Scaramanga stjeler den uvurderlige omformeren Solex Agitator, er det Bonds oppgave å gjenerobre apparatet og konfrontere den topptrente morderen. Aldersgrense: 15 år.

03:05(04:00)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2016. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio. I denne del: Annette Bening, Andrew Garfield, Harriet Harman, Asa Butterfield og Elbow er gjester hos Graham Norton i kveld.

04:00(04:45)

> Major Crimes

Amerikansk krimserie. I denne del: Andy Flynn og Mike Tao undersøker en en ung Hollywood-stjernes mystiske overdose. Rusty bestemmer seg for hvordan han skal takle sin biologiske mors graviditet.

04:45(05:30)

> Quantico

Amerikansk dramaserie fra 2016. I denne del: Lydia og Owen gir gruppa en opplæring i nytten av å lyve og bryte nære forbindelser. I framtiden forsøker Alex og de andre å ødelegge det biologiske våpenet.

05:30(06:00)

> Hvem bor hvor?

Dansk livsstilserie. Hjemmene våre sier mye om hvem vi er. Platesamlingen, kjøleskapet, fargene i skapet og skjønnhetsproduktene i baderomsskapet. I "Hvem bor hvor?" besøker to markeds- og reklameeksperter tre forskjellige hjem og deler sine refleksjoner rundt hva de ser. Senere får de informasjon om familiene: navn, alder, yrke og et bilde av hver av parene og barna som bor i husene. Klarer de å gjette hvem som bor hvor? I denne del: I første program besøker livsstilsekspertene et rekkehus i Karlslunde, et gammelt hus i Emdrup og en villa på Frederiksberg. De skal resonnere seg fram til hvor mange som bor i husene, hvor gamle de er og hva de driver med, men også hvem som hører sammen med hvem.