Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe, inkludert en sovende students brå oppvåkning.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Bens første date med hans nye kjæreste går ikke så bra og Danny og Riley trår til for å hjelpe. Tucker bestemmer seg for å fortelle faren sin om forholdet til farens kollega, Renee. Men han får panikk når han finner ut at faren kanskje også har følelser for Renee.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Etter at Emma, vet et uhell, stikker hull i Bens kondomer, er både Ben, Tucker og Danny redde for at kjærestene deres er blitt gravide.

08:30(08:55)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Jules og Grayson mottar en bryllupsinvitasjon fra et par de bare så vidt kjenner, og på en dato som kolliderer med Graysons roller-hockey-finale. Men på tross av Graysons viktige planer, vil ikke Jules takke nei. Samtidig finner Bobby ut at Dog Travis har valper, og gjengen finner ut at Tom har laget en modell av nabolaget med livaktige dukker av alle.

08:55(09:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe tror at sjelen til hennes adoptivmor har tatt bolig i en katt. Monica går på date med Rachels high school-kjæreste, som var kul i skoleårene, men nå er en taper. Og når Joey og Chandler bestemmer seg for å selge multimediasenteret, tar de idioti til et helt nytt nivå.

09:20(09:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica lager mat til en fest for moren, som fremdeles ikke vet hvordan hun skal snakke med datteren. Chandlers møte med Rachels sjef fører til en flau situasjon. Og en leksikonselger utnytter Joey.

09:45(10:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe, inkludert gressklipper på hjul og eldre personer som spiller videospill.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: Ola-Conny besøker optikeren for å kontrollere synet og prøve nye briller. Kjell og Rose-Marie sjekker inn på det nye hotellet, men Kjell er skeptisk. Han foretrekker å grille og se på folk på campingplassen. Boris tar oss med på en omvisning i varehuset, men presterer å gå seg vill.

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Første stopp er i OL-byen Lillehammer, der gutta får prøve seg på ulike vintersporter, blant annet curling. Tomas Ulsrud og Pål Trulsen gir gode råd til de ferske svenskene. Morgan har ikke gått på ski på 30 år, så han får opplæring av en skiinstruktør. Ola-Conny legger ut på et mer fartsfylt eventyr på telemarkski. Dessuten får gutta tenne OL-fakkelen i Lysgårdsbakkene.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Kurt Asle Arvesen. Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Sykkelhelten Kurt Asle Arvesen har lagt opp en italiensk meny med hjemmelaget pasta og drikke fra egen vinkjeller. Men før middagen blir servert, får gjestene smake på hverdagen til en syklist, og må konkurrere om å komme seg gjennom en hinderløype.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Otto Robsahm og hans team fortsetter oppussingen hjemme hos Mari-Anne (40) og Tommy (37) i Sandefjord. Deres største problem er hullet i taket som gjør at det regner rett inn. Det er også stort behov for oppussing i alle rom. Mari-Anne blir sint på Tommy for at han ikke klarer å jobbe så bra som han gjorde før han ble syk. Del 2 av 2.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon går en usikker framtid i møte og vurderer å gjøre en drastisk endring i livet sitt. Raj og Emily tar forholdet til et nytt nivå. Howard og Bernadette prøver å finne en pleier som orker å ta seg av mrs. Wolowitz.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Amy og Leonard kjører til Arizona for å hente Sheldon, mens Penny drar på jobbintervju i firmaet til Bernadette. Howard blir ikke klok på det merkelige forholdet mellom Stuart og Mrs. Wolowitz. Aldersgrense: 15 år.

15:20(15:45)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Byen Gulf Haven forvandles til en piratbukt under Buccaneer Week. Andy trygler Ellie om å finne fram sin sjarmerende side så han får gjort sine borgermesterplikter og appellert til turistene. Laurie begynner å bake «naughty cakes» for å øke salget.

15:45(16:15)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Christy vurderer å gi opp drømmen om å bli advokat når Bonnies tidligere venninne, Jeanine, tilbyr henne en lukrativ jobb i eiendomsbransjen.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey prøver seg på selskapsdans for å forhindre at Monica og Rachel blir kastet ut av leiligheten. Phoebe er tiltrukket av en av klientene sine, og Chandler sliter med å si opp avtalen på treningssenteret.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler legger an på en kvinne på Central Perk, uvitende om at hun er Joeys nye kjæreste. Ross og Rachel prøver å gjøre hverandre sjalu, og Phoebe oppdager at sangstemmen blir mye bedre når hun er forkjølet.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan får ikke sove, men etter et besøk hos psykiateren finner han ut at søvnløsheten skyldes sjalusi på Charlie og hans manglende evne til å gli gjennom livet.

17:40(18:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie er lei av Alans snylting og begeret renner over under brødrenes dobbeldate. Jake er hjemme alene for første gang.

18:10(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon må undervise på universitetet, og gjengen blir overrasket når Howard melder seg på kurset hans. Amy utnytter den dårlige stemningen mellom Penny og Bernadette til sin fordel. Aldersgrense: 15 år.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Howard kjenner på nervene når NASA ber ham om å kaste den første ballen under en baseballkamp. Leonard og Penny prøver å motbevise Sheldons påstand om at han og Amy er et bedre par enn dem. Aldersgrense: 15 år.

19:00(19:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Bonnie frykter at hun ikke lenger er attraktiv etter at hun tar Adam i å røyke hasj før sex. Christy prøver å glatte ut ting mellom dem.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Marna Haugen. Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Mens modell og bloggestjerne Marna Haugen forbereder kveldens matretter, får gjestene leke seg med polaroidkamera og pynte seg med klær fra da Marna ble kåret til Miss Norway. Kvelden blir en suksess og slutter ikke før Kurt Asle faller av stolen.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. I denne del: I Halden bor Maylen og Rune med tilsammen fem barn. De bor i et hus hvor det står mange uferdige prosjekter og et kjøkken som ikke har vært pusset opp siden 70-tallet. Paret er enige om at de vil pusse opp, men bruker all tid på å diskutere og kverulere på hverandres løsninger. Nå er det gått så langt at Maylen truer med å flytte ut om de ikke får hjelp.

21:30(22:30)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong. I denne del: Det er tid for den årlige Oddanedagen på campingplassen, og daglig leder Ole har overlatt arrangeringen av barneaktivitetene til datteren, Frida. Det blir turnkonkurranser og et mini-sirkus. Anders vil heller ha barna med på å kjøre rdiostyrt bil. Kine skal lage plakater til konserten, og har derfor en fotoshoot. Jentene fra Tønsberg har selfiekonkurranse, og taperen må utføre en klein straff.

22:30(23:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Hva skjer hvis en passasjer prøver å åpne utgangsdøren i luften? Og hvorfor skrur flypersonalet av lyset under take off og landing? Ukens panel består av Cecilie Steinmann Neess, Mikkel Niva, Steinar Sagen og Bård Tufte Johansen.

23:30(00:25)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: CSI-teamet etterforsker drapet på en uidentifisert mann funnet under et kraftig regnskyll i Las Vegas. Samtidig blir Greg Sanders etterforsket og anklaget for å ha fått en uskyldig mann dømt for drap for sju år siden.

00:25(01:25)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. I denne del: Castle og Beckett rykker ut til et ulykkessted hvor et sykkelbud er blitt drept og bilføreren har stukket av. Ledetråder på åstedet avslører at budet var på vei for å levere en pakke som inneholdt viktige opplysninger om en som feilaktig var blitt dømt til fengselsstraff. Men for å nøste videre opp i saken må de to etterforskerne bli bedre kjent med en av New Yorks mektigste familier, og det viser seg at den velstående familien sitter på flere hemmeligheter.

01:25(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Politibetjent Michael Groves havner på psykiatrisk sykehus etter å ha anklaget sitt eget avsnitt for å fjerne voldtektssaker fra statistikken. Brian Cassidy går undercover for å finne ut om det er hold i anklagene, men en uærlig purk strekker seg langt for å stoppe ham.

02:20(03:10)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung kvinne, blåkledd fra topp til tå, blir funnet død på T-banen etter et voldsomt raveparty, og Mac må gi avkall på en kveld i operaen for å løse den blodige drapsgåten. Han mistenker raskt at jenta er offer for kjemisk forgiftning. Hun har blødd kraftig, men viser ingen tegn på ytre skader.

03:10(04:00)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie fra 2002. I denne del: Når fiskere finner en menneskekropp inne i en hai, leder bevisene Horaito og Megan til en mistenkt drapsmann. De mistenker også narkotika- og menneskesmugling.

04:00(04:45)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. I denne del: En fersk skyteepisode kobler Rush til hennes første drapssak. Det siste offeret er broren til det første drapsofferet i saken Rush tidligere jobbet med. Moren til de to ofrene, Maeve, har mistet fire av fem sønner til gjengrelatert vold.

04:45(05:35)

> Twisted

Sleeping with the Frenemy. Amerikansk dramaserie fra 2013. 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis.

05:35(06:00)

> Visning på stranda

Amerikansk livsstilsprogram. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: En musiker er på jakt etter det perfekte hjemmet på stranden i Nord-Carolina.