Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Dette programmet teller ned de ti beste klippene med måter å trekke en tann på.

06:25(07:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. Møt en macho mann som ikke er like tøff overfor edderkopper.

07:15(07:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Nå som hun er blitt TV-stjerne, dukker Emmas mamma, Angela, uventet opp og ønsker å se Emma. Bonnie styrer baren midlertidig og benytter anledningen til å teste ut noen nye ideer. Og Tucker lever i frykt, siden han er overbevist om at Mary Hart er ute etter å ta ham.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Når Sam forteller Ben at hun vurderer å slutte i jobben som barsjef på grunn av den lange reiseveien, kommer han opp med en løsning for å holde henne i nærheten. Men planen fungerer ikke så godt når Sam tar med seg kjæresten hjem.

08:05(08:30)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Faren til Jules kommer på besøk til en spesiell Halloween-fest. Jules er bestemt på å gjenoppta kontakten med faren og siden Halloween er hans favoritthelligdag, gir Jules etter og kler seg ut. Det viser seg også at Greyson kommer godt overens med Jules sin far. Bobby vil bli Stans formynder igjen, i tilfelle noe skjer med Ellie og Andy. Vil Laurie klare å vise Travis hvor moro Halloween er?

08:30(08:55)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

08:55(09:20)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

09:20(10:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. Et overraskende frieri går galt, en far prøver seg mot en alligator og et løp på et frossent svømmebasseng viser seg å være en dårlig ide.

10:10(10:35)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er. Dette programmet teller ned de ti beste klippene med situasjoner der du skulle ha holdt øye med ballen.

10:35(11:25)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Ninni og Daniel velger mellom alt fra desilitermål til veggpoesi. Vi får til og med møte to oppfinnere som begge anser seg for å ha den beste løsningen for å koble på campingvognen. Testpatruljens Kjell er ikke redd for å si hva han mener om saken.

11:25(12:25)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. I denne del: På den siden av campingplassen som kalles slummen, bor Britt, Tommy og deres venner i Böda Beer Bodys. De fester og nyter campinglivets gleder hele sommeren. I dag får vi se hvordan de fester for å innvie en ny familie i gjengen. På den andre siden av campingplassen, i paradegaten, går det roligere for seg. Her bor de rutinerte camperne Bertil og Monica og naboene deres. Der er det orden i sakene. Velklipte gressplener og heiste flagg, og hver kveld tenner de lyslyktene langs gaten samtidig. Vi møter også raggerne i gjengen Mörre Cruisers fra Kalmar som totalt mangler talent for å sette opp telt. Og popgruppen Wiwa, bestående av paret Micke og Nilla fra Väksjö er på campingplassen for å spille inn musikkvideo sammen med sønnen sin.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Tom Sterri har valgt å ha middagen på hytta si, et idyllisk sted som har vært i familien i generasjoner. Siv, Magnus og Siren får vite mer om Toms forhold til teaterlivet, men Tom overrasker også med nye sider. Blant annet serverer han konjakk på sin helt spesielle måte; kroppstemperert.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I denne del: Da Karen skilte seg, kjøpte hun og moren en generasjonsbolig i Oslo, der de skulle bo med Karens to barn. Kort tid etter traff hun Peter, og nå har de giftet seg og fått en datter. Huset er blitt for lite for alle sammen. De har pusset opp mye, men nå har det gått helt i stå. Peter er mer kreativ enn handy, og spiller heller piano enn å snekre.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Howard og Raj besøker en nattklubb for å plukke opp damer, mens Sheldon prøver å gjøre Penny bedre ved å bruke en sjokoladebasert adferdsmodifisering.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Raj må finne en ny jobb, ellers blir han sendt tilbake til India. Sheldon derimot har en løsning som innebærer at Leonard og Penny må behandle Howard som et femte hjul på vogna.

15:20(15:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon finner ut hvordan det ligger an mellom han og hans likemann, Wil Wheaton fra "Star Trek: The Next Generation". Wolowitz tigger og ber Leonard om at Penny skal spleise ham med en av venninnene hennes.

15:50(16:15)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: I denne episoden feirer Jules sin bursdag nummer 42 og det betyr bare en ting: gavekonkurranse! Hvert år holder Jules en konkurranse om hvem som kan gi henne den beste gaven, og Ellie vinner alltid. I år har Laurie bestemt seg for å vinne for å trosse Ellie, og får hjelp av Grayson. Vil hun klare å ta tittelen fra Ellie? I mellomtiden foreslår Andy at Jules skal feire bursdagen sin med en dansekveld.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebes gamle flamme, David, kommer på romantisk besøk fra Russland. Rachel og Chandler stjeler en smakfull ostekake fra naboens dørstokk.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel og Tags første natt sammen blir utsatt når de kommer på at de glemte en viktig pakke. Ross og Joey står fast på taket og Phoebe klarer ikke å deaktivere en irriterende røykvarsler.

17:15(17:45)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie er fremdeles miserabel etter bruddet med Chelsea og finner midlertidig komfort ved å røyke marihuana med Berta - helt til det fører ham til å bli plaget av visjoner av ekskjærester.

17:45(18:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie får førerkortet sitt suspendert så Jake blir sjåføren hans. Alan planlegger å dra til Chelseas bursdagsfest.

18:10(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon lærer Leonard å forstå fotball, mens et dragekampuhell setter Howard og Rajs vennskap på prøve.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon tar rollen som fredsmegler når en krangel mellom Leonard og Penny viser seg å være "upraktisk" for ham.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Leonard, Howard og Raj har reist på campingtur i ørkenen, og dermed har den skadde Penny bare Sheldon å stole på.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Som tidligere OL-vinner burde det ikke overraske noen at Siren liker å utfordre seg selv. Det gjør hun også med kveldens meny. Her blir alt laget fra bunnen av, det blir steinsopp og trøfler, og en champagnelikør som hun har hentet egenhendig i Frankrike. Blir Siv, Tom og Magnus imponerte?

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. I denne del: Hos Monica og Bjørnar i Elverum er arbeidsoppgavene fordelt litt annerledes enn hos andre par. Bjørnar tar seg av klesvask mens Monica står for oppussingen. Nå orker ikke Monica ha alt ansvaret for huset alene lenger og Bjørnar er lei seg for at han ikke kan bidra mer. Døtrene på 12 og 18 deler soverom siden oppussingen har stoppet opp, og paret har satt seg i en trøblete økonomisk situasjon som gjør det vanskelig å fortsette.

21:30(22:30)

> Montebello camping

Norsk dokusåpe. I denne dokusåpen blir vi med et knippe norske campere på ferie til campingplassen Montebello. Den familiedrevne campingplassen Montebello Camping ligger nord for Kongsvinger, 300 meter fra svenskegrensa. Her blir vi blant andre kjent med Snefrid og Erik som elsker katter og antikviteter, den alltid positive Lars Kristian som akkurat har tatt over den daglige driften av Montebello, og Preben som har overtalt sin mildt sagt skeptiske venn Joakim til å være med på sin aller første campingferie. I denne del: En kompisgjeng fra Oslo ankommer Montebello, og de har pakket bilen full av morosaker. Karianne Vilde har tatt med seg tre venninner uten å fortelle dem hvor ferien skal tilbringes. Reaksjonene er som forventet når det hverken er innlagt vann eller internett i hytta de skal bo i. Hytta ligger i det minste rett ved bobilen med Oslo-gjengen, og jentene håper at guttene er kjekke.

22:30(23:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Brille er et humorbasert spørreprogram hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Hva velger det norske folk hvis de må velge mellom mobiltelefon eller å spise kjøtt? Hvorfor holder fugler sammen i par, mens pattedyr nesten aldri gjør det? Og hva er Anne B. Ragdes vitenskapsbaserte råd mot rynker? Denne ukens panel består av Tore Sagen, Henrik Elvestad og Anne B. Ragde.

23:30(00:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2012. I denne del: Thomas blir invitert på russefest av sønnen i nabohuset. Han innser, godt hjulpet av Jan Fredrik Karlsen, at dette er den perfekte anledning til å gjenoppleve den ubekymrede ungdomstida. Ikke minst når alternativet er å sitte hjemme og legge puslespill med Ine.

00:00(00:55)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Kate Becketts etterforskning av drapet på moren blir gjenopptatt da den profesjonelle leiemorderen Hal Lockwood, som har kjennskap til drapet, foretar en spektakulær flukt fra en rettsak. Jakten på Lockwood og arbeidet med å identifisere hans medsammensvorne leder til en sjokkerende konklusjon.

00:55(01:50)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: Et kraftig regnskyll i Las Vegas avslører at flomavløpet er tilstoppet av et menneskeskjelett... C.S.I. tar saken.

01:50(02:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2014. I denne del: Chicago-politiet får bistand av SVU-teamet i etterforskningen av en sak som er skremmende lik en ti år gammel voldtekts- og drapssak i New York.

02:50(03:35)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung kvinne blir tilsynelatende kvalt mens hun delar i en livechat på nettet som Adam er vitne til. Nå må CSI avgjøre om det var virkelighet eller bløff og lokalisere hvor det mulige offeret befinner seg.

03:35(04:20)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. I denne del: Stjernereporteren Josh Dalton kommer i CSIs søkelys da flere likfunn vekker mistanke om at han er villig til å gå over lik for å beskytte sine kilder...

04:20(05:10)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. I denne del: 17 år gamle Mallory Jacobs er på vei hjem fra fest når en politibil ber henne kjøre inn til siden. Hun får sjokk når det vakler en politimann med blod rennende fra munnvikene mot bilen hennes og kollapser foran føttene på henne.

05:10(05:35)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.

05:35(06:00)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.