Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:30)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Kjendisadvokat Abid Raja prøver seg som bilselger. Anita har et stort hjerte for kattene hun gir bort. Wenche har en hel frisørsalong til salgs, mens DJ-Richard børster støv av disco-samlingen og håper å vekke interesse hos potensielle kjøpere. Didrik Solli-Tangen serverer oss sesongens siste knippe av de morsomme historiene bak vanlige og uvanlige ting som bytter eier og får ny betydning.

06:30(07:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. 514 Ise (Sarpsborg): Jon Inge og Ann Jeanette Sæther. Ann Jeanette overtalte Jon Inge til å kjøpe sin bestemors gamle hus på Ise i Østfold rett etter at han hadde pusset opp et annet hus etter alle kunstens regler. Jon Inge synes det er sårt at han ikke engang fikk tid til å ta i bruk det forrige huset da han endelig var ferdig, og etter mange års oppussing på Ise, har det nå gått helt i lås.

07:20(08:10)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. Morgan og Ola-Conny drar for å handle et plommetre til Morgans hage, men Morgans nye, fine BMW viser seg ikke å være den beste bilen til å transportere trær med. Boris viser stolt fram hotellet som er under utbygging. Det skal bli et shoppinghotell med 150 rom som blir det lille tettstedet Ullareds første høyblokk.

08:10(09:05)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsserie fra 2016. Status. Petter Schjerven finner ut hva som er statussymbolene i Norge i 2016. Han får Alejandro Fuentes til å fortelle historien om da han kjørte millionbåten sin i brygga og om nedturen etterpå. Og han kommer med sine forslag til hvordan vi kan øke statusen til læreryrket. Sandra Lyng blir utfordret i psykokammeret.

09:05(09:30)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Refugee. Når Bobbys båt blir meldt savnet, blir Jules og Bobby til sine gamle kriminalitetsbekjempende personligheter «Blacktop» og «Gumshoe» for å løse mysteriet. Samtidig hjelper Grayson Andy med å vinne over sin nye veileder, og Laurie og Travis skal innrede hennes nye leilighet sammen.

09:30(10:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. I Drammen rykker brannvesenet ut til en trafikkulykke, og siden må brannfolka lære seg å håndtere farlig gods.

10:00(10:25)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Brannstasjonen er i Fredrikstad, og i kveld må brannvesenet både slukke søppelbranner og foreta dykk.

10:25(11:15)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. Ekteparet Kjell og Rose-Marie er klare for storhandling på Gekås, men Kjell velger å bli på campingplassen mens Rose-Marie drar for å handle. Henke har latt kone og barn bli igjen hjemme og gleder seg som en unge til å gå bananas på kjøpesenteret.

11:15(12:10)

> Ut på tur med Morgan og Ola-Conny

Svensk realityserie fra 2012. Tokyo. Tokyo står for tur og Ola-Conny og Morgan ser fram til å møte storbyens lys og liv. Boris ber dem spane på japanernes logistikkløsninger. På Gekås er nemlig hver dag en logisktikk-utfordring. Vennene tester rushtrafikken, synger karaoke i karnevalskostymer, drar på et lekeland for voksne, sover i kapsler og forsøker seg på å spise sushi.

12:10(13:05)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. Marte Stokstad. I kveld er det Marte Stokstad som har Nils Ole Oftebro, Christer Falck og Martine Aurdal på besøk.

13:05(14:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. 515 Gjenbesøk 4. Otto besøker familier han har hjulpet tidligere. Har de blitt ferdig med det som gjenstod, er de fornøyd, og har de fått en bedre hverdag? Det skal Otto finne ut av i kveld.

14:00(14:30)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Love is a Long Road. Chick må takle sine første Alzheimer-symptomer og Jules overtaler ham til å se på hus i nærheten. Grayson foreslår uforvarende at han kan flytte inn hos dem, noe han fort angrer på. Gjengen forbereder seg på Travis' collegaavslutning, noe som starter en rivalisering mellom Ellie og Laurie om hvem som er viktigst på Jules venneliste.

14:30(14:55)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. The Engagement Reaction. Da Howard endelig avslører for sin mor at han er forlovet med Bernadette, havner hun på sykehus.

14:55(15:25)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. The Roommate Transmogrification. Når Bernadette får sin medisinske eksamen, har guttene det moro med å minne Wolowitz om at han er den eneste i gruppen som ikke har en doktorgrad. Samtidig blir Koothrappali Sheldons nye romkamerat etter å ha overhørt Leonard og Priya i en "Star Trek"-soveromsfantasi.

15:25(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with Rachel's Phone Number. Mens hun er ute med Phoebe, gir Rachel en kjekk fyr telefonnummeret sitt - for så å bekymre seg for at han vil ringe mens Ross er hjemme. Mike og Ross prøver desperat å finne noe å snakke om, mens de sitter barnevakt for Emma.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with Christmas in Tulsa. Chandler må bli i Tulsa hele julen på grunn av jobben. Monica tenker det verste når hun finner ut at hans vakre kollega Wendy er der sammen med ham.

16:30(17:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One Where Rachel Goes Back to Work. Rachel møter den kjekke rivalen som har hatt hennes jobb mens hun har hatt mammapermisjon. Den umiddelbare konkurransen mellom dem får henne til å ta en avgjørelse hun kan angre på.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Slowly and in a Circular Fashion. Walden er sjokkert når moren og ekskona hans prøver å ta over kontrollen av selskapet hans. Walden søker råd hos Zoey og Alan, men Bridget og Robin ser på Alan som et svakt ledd og går etter ham.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. A Possum on Chemo. Zoey vil at Walden skal fjerne skjegget og klippe håret. Samtidig finner Alan og Lyndsey tilbake til hverandre.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. The Duchess of Dull-In-Sack. Når Walden føler at Zoey er litt stiv på soverommet, foreslår Berta å prøve hennes marihuana-kaker for å løsne opp.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. The Skank Reflex Analysis. Sesongstart. Penny bekymrer seg for at hun har ødelagt alt etter natten med Raj, mens Sheldon tar kommandoen over paintball-laget.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. The Infestation Hypothesis. Sheldon og Penny kjemper for å få viljen sin, og Amy havner i midten. Leonard prøver å piffe opp langdistanseforholdet sitt med Priya.

19:30(20:30)

> Kjekt å ha

Norsk realityserie fra 2016. Magisk tryllestav og spraytan. Denne uka får familiene hver sin magiske tryllestav som skal danke ut fjernkontrollen. Og flere av gutta får jobbet med brunfargen når de tester hvert sitt spraytansystem. Sturla og Francine bytter ut den vanlige spagettien med squash som kuttes opp med helt spesiell kuttemaskin. Og alle får testet de siste innen tannhelse, nemlig en moderne lufttrykkmaskin til tennene.

20:30(21:00)

> Mellom bakkar og berg

Norsk humorserie fra 2014. "Mellom bakkar og berg" er en vri på nasjonalskatten "Norge rundt", men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer. Disse spilles av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind.

21:00(21:30)

> Mellom bakkar og berg

Norsk humorserie fra 2014. "Mellom bakkar og berg" er en vri på nasjonalskatten "Norge rundt", men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer. Disse spilles av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind.

21:30(22:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk underholdning fra 2017. Talkshow med Jon Almaas. Jon vil gi det norske folk lærdom, nye erfaringer og nye impulser, og ikke minst praktisk info du ikke visste at du trengte. Med seg i studio har han side-kick, Håvard Lilleheie.

22:30(23:30)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2017. Daisy Ridley, John Boyega, Gwendoline Christie, Mark Hamill, Sam Smith. Daisy Ridley, John Boyega, Gwendoline Christie, Mark Hamill og Sam Smith er gjester hos Graham Norton i kveld.

23:30(02:25)

> James Bond i hemmelig tjeneste

Britisk actioneventyr fra 1969. Agent 007 og den dristige Tracy Di Vicenzo slår seg sammen i kampen mot den nådeløse organisasjonen SPECTRE. Men kan gruppens mektige leder, Blofeld, komme dem i forkjøpet med sin nyeste, mest djevelske plan? Vil verden gi etter for hans utpressing med massiv biologisk krigføring?

02:25(03:10)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2015. Criminal Pathology. En seriemorder kommer med sjokkerende avsløringer, og problemene hoper seg opp for Barba i retten.

03:10(04:00)

> CSI

Amerikansk krimserie. The Good, the Bad & the Dominatrix. Lady Heather, hvis datter tok sitt eget liv etter å ha blitt misbrukt av en gal vitenskapsmann i en tidligere sesong av C.S.I., er igjen i begivenhetenes sentrum. Etter en affære med en sadistisk klient er hun funnet bevisstløs på et vertshus. Grissom og Lady Heathers veier krysses dermed igjen - og under overflaten ulmer ryktet om at de tidligere skal ha hatt et intimt forhold.

04:00(04:50)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. A Deadly Game. Becketts romanse med Demming truer hennes forhold til Castle, noe som fører til at kollegene må konfrontere hverandre med følelsene sine.

04:50(05:15)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. I Drammen rykker brannvesenet ut til en trafikkulykke, og siden må brannfolka lære seg å håndtere farlig gods.

05:15(06:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Brannstasjonen er i Fredrikstad, og i kveld må brannvesenet både slukke søppelbranner og foreta dykk.