Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Jessie

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Ross-barnas Halloween-forberedelser tar en skremmende vending når Brooks frir til Jessie og hun finner ut at ingen av barna liker ham.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben mener Ross ikke er riktig for Riley, og utarbeider en plan for å bli kvitt ham. Bonnie vil være med å spille poker med gutta.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben tar Emma med til legen for en sjekk, og må innrømme at han ikke har trent på årevis. Etter å selv ha blitt sjekket av legen, som finner noe bekymringsfullt, får Ben panikk og bekymrer seg for framtiden. Bonnie spiser lunsj med Brad, som hun tror er hans tvillingbror, Tad.

08:30(08:55)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie – selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. I denne del: Jules har problemer med å akseptere at Holly er en del av livet hennes, noe som ikke bli lettere etter at hun finner ut at Holly og Travis har tilbrakt natten sammen. Andy ønsker å stille til valg som borgermester for å endre reglene for bryllup på stranden – noe Jules ønsker seg.

08:55(09:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Vennene planlegger en bursdagfest for Ross, men oppdager at noen har mer penger enn andre. En sexy kvinne ringer feil nummer og Chandler prøver å gjøre det meste ut av situasjonen.

09:20(09:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Ross får en allergisk reaksjon av Monicas kiwi-lime-pai, blir Chandler og Joey spurt om å sitte barnevakt for Ross' sønn Ben. De bruker Ben til å sjekke opp damer, men får panikk når de glemmer han igjen på bussen. Phoebe mister spillejobben på Central Perk til en profesjonell musiker. Dette er første episode vi får høre «Smelly Cat».

09:45(10:35)

> Top 20 Funniest

TV Blunders. Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: Høysesongen fortsetter i Sveriges største varehus. Vi får endelig vite bakgrunnen til Ola-Connys uvanlige navn, Morgan funderer videre på livet og kjærligheten og Åke, Rose-Marie og Josefin fra Värmland kommer tilbake til Ullared.

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny i USA

Svensk dokumentarserie. I denne del: Neste stopp er New Orleans, der våre venner får tubaopplæring, spiser hummer og drar på både Mardi Gras og gospelgudstjeneste. Dessuten besøker de en dampbåt, tester voodoo og får en innføring i baseball på Zephyr Field.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Sportsanker Guro Fostervold Tvedten har satt sammen en meny bestående av sashimi til forrett, kyllingbryst med bønnepuré til hovedrett, og noe utradisjonelt smågodt til dessert. Som underholdning får hun gjestene med på et av sine favorittspill fra barndommen, labyrintspillet. Men spillet som kan være enkelt å gjennomføre, viser seg å være bortimot umulig når man må samarbeide.

13:25(14:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I denne del: Thomas, Charlotte og deres tre barn bor i et hus på Hamar. Datteren Miriam har ikke strøm på rommet sitt, så der er det både mørkt og kjølig. Det mangler også strøm i flere av de andre rommene i huset. De begynte å pusse opp alle rom samtidig, og nå har de mistet all motivasjon. I tillegg er samlivet dødt, de ikke har overskudd til hverandre.

14:20(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. I denne del: Sheldon får vite at Penny vurderer å slå opp med Leonard. Han prøver å få henne på bedre tanker, men Sheldon er ikke særlig flink til å holde på hemmeligheter. Samtidig blir Howard hakket på av de andre astronautene, Pasha Lychnikoff og Mike Massimino.

14:50(15:15)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. I denne del: Howard begynner å merke presset av å være i verdensrommet. Samtidig føler Amy seg truet når Sheldon ansetter en ung kvinnelig assistent (spilt av Margo Harshman).

15:15(15:45)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie – selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. I denne del: Jules arrangerer fest idet en storm blåser inn i byen. Travis bestemmer seg for å lage et skuespill for Laurie.

15:45(16:15)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: En stupfull Rachel blir overtalt til å ringe Ross og avsløre følelsene sine for ham. Samtidig blir Monica ansatt som Chandlers personlige trener, og Phoebe strever med å få kjæresten til sengs.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross må velge mellom Rachel og Julie og får hjelp av Joey og Chandler til å lage en liste over fordeler og ulemper hos begge. Ikke særlig lurt. Samtidig blir Monica ansatt for å lage mat med et syntetisk sjokoladesubstitutt.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Mia er tilbake i byen, og Charlie begynner å tvile på forholdet med Chelsea. Judith skal føde, og Charlie, Alan og Herb skynder seg for å få henne til sykehuset.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Mia kommer tilbake, må Charlie velge mellom henne og Chelsea.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. I denne del: Når Howard vender tilbake fra verdensrommet, får han ikke den velkomsten han hadde håpet på. Samtidig utvikler spillkvelden seg til en kamp mellom kjønnene.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. I denne del: Gjengen feirer Halloween i Stuarts tegneseriebutikk. Samtidig slår forholdet til Leonard og Penny gnister igjen idet han gjør bruk av vitenskap for å forføre henne. Howard snakker ustanselig om verdensrommet, og det er selveste Buzz Aldrin som hjelper ham med å få bakkekontakt igjen.

19:00(19:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

19:30(20:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Finnes det pattedyr uten patter? Og hvordan går det når Brille får besøk av sjekkeekspert Richard La Ruina, som prøver å sjekke opp Live Nelvik? Ukens panel består av Bård Tufte Johansen, Trine Lise Olsen, Atle Antonsen og Live Nelvik.

20:30(21:30)

> Mandagsklubben

Norsk humoristisk talkshow fra 2017. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås.

21:30(22:25)

> Klovn til kaffen

Norsk humorserie fra 2017. Seks komikere samles for å bli bedre kjent, le og se tilbake på hverandres karrierer. Programmet viser gjensyn fra deltakernes morsomste og minst morsomme øyeblikk fra karrieren, og de får muligheten til å fortelle seerne om hvordan de forskjellige karakterene og ideene ble skapt. Hver av dem skal arrangere sin egen dag, og verten får bestemme dagens aktiviteter. Taperen av aktiviteten må underholde til middagen og gjenskape et av hovedpersonens glansnumre som klovn til kaffen. I denne del: I dette programmet er Calle Hellevang-Larsen hovedperson. Calle har invitert de andre til en lang reise til Karljohansvern i Horten. Der skal de gjennom en hinderløype basert på en ellevill hendelse i Calles liv, det blir avsløring av hemmeligheter i løgndetektortesten, og som klovn til kaffen må en av komikerne fremføre noe fra Calles minutt.

22:25(23:30)

> The Graham Norton Show

Daniel Radcliffe, Justin Timberlake, Anna Kendrick, Robbie Williams. Britisk talkshow fra 2016. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio. I denne del: Justin Timberlake, Anna Kendrick, Daniel Radcliffe og Robbie Williams er gjester hos Graham Norton i kveld.

23:30(00:30)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: D.B. Russell blir personlig involvert i etterforskningen av drapet på sønnens basketballtrener.

00:30(01:25)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2015. I denne del: Drapet på en mann med forbindelser til smugling av tyrkiske fornminner sender Castle, Beckett og teamet på jakt etter Aladdins lampe, i håp om at den kan føre dem til drapsmannen.

01:25(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung jente forsvinner etter søsterens college-fest i Manhattan. Etterforskerne mobiliserer for å finne den savnede jenta, men blir motarbeidet av en kidnapper som bruker internett til å skjule sporene sine.

02:20(03:10)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Mac og teamet får hendene fulle med å finne ut hva som gikk galt i et pokerspill med dødelig utfall. Er drapsmannen en dårlig taper eller en utspekulert drapsmann med pokerfjes? Samtidig blir et lik funnet i Central Park, og Hawkes og Danny gjenkjenner den drepte som værmelder på en av de store TV-stasjonene. Men hvem kan ha ønsket denne solstrålen av en værmelder noe vondt?

03:10(03:55)

> Golden Boy

Pilot. Amerikansk dramaserie fra 2013. En ung, ambisiøs politikonstabel, Walter William Clark, Jr., stiger raskt i gradene i New York Police Department, muligens ved hjelp av tvilsomme metoder, etter å ha blitt utropt til helt i tjenesten. Clarks nye partner er etterforsker Don Owen, med to år igjen til pensjonstilværelsen. I denne del: En ung, ambisiøs politikonstabel, Walter William Clark, Jr., stiger raskt i gradene i New York Police Department, muligens ved hjelp av tvilsomme metoder, etter å ha blitt utropt til helt i tjenesten. Clarks nye partner er etterforsker Don Owen, med to år igjen til pensjonstilværelsen. Hver episode tar et hopp sju år fram i tid når Clark, «golden boy», har blitt den yngste politisjefen i New Yorks historie.

03:55(04:45)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. I denne del: Lilly gjenopptar en uløst drapssak fra 1990, der en ung pike ble funnet drept på en lokal badeplass. Nå har det dukket opp et nytt lik, og mange av funnene på den døde er skremmende like dem man fant i den gamle, uløste saken. Kan det være samme morder?

04:45(05:30)

> Southland

Amerikansk krimserie. Vi får et autentisk innblikk i livene og arbeidet til etterforskere og politipatruljer i Los Angeles.

05:30(06:00)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Larry tar helt av når det gjelder julegaver til barna i Weaver-familien, mens Reggie og Amber forsøker å finne den perfekte gaven til hverandre.