Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:05(06:30)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Økonomiske Desirae betaler ikke engang for aviser: Hun finner alle kupongene sine i offentlige søppelkasser. Stephanie lærer sønnen å bruke kuponger før han begynner på college. Desirae & Stephanie. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:30(07:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

07:15(08:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Det blir fasan på Mira-vis når artisten Mira Craig inviterer til middagsmoro i kveld. Det er første gang Mira prøver seg på fasan og hun er litt bekymret for om maten blir ferdig i tide. Mira Craig. Fire kjendiser inviterer hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. En profesjonell kokk vil komme med tips og kommentarer fra sidelinjen.

08:00(08:50)

> Første date Australia

Australsk realityserie fra 2016. Glamorøse DeeDee er flyvert og tidligere Miss Lebanon Australia. Hun er veldig selektiv når hun dater, og ser etter en høy, mørk og kjekk mann som får henne til å le. DeeDee & Sean.

08:50(09:40)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Det arrangeres en stor volleyballturnering på Oddane Sand. Daglig leder Ole hjelper til med planleggingen, mens naboene Stian og Wiggo håper at de får se lettkledde damer spille. Fastboende Reidar viser oss vognen sin. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

09:40(10:05)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Det skal være Ræggercruise på båten, Røvballebandet skal opptre. Vi er med på forberedelser og konsert, og publikum og band koser seg om kapp.

10:05(10:35)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Danskebåten er på vei hjem fra Frederikshavn og det er dagen derpå for gjengen i Vestgarden gentlemanforening. Et av medlemmene har mistet både pelskåpe og sko, så gutta må rundt å lete.

10:35(11:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Sigbjørn og Therese har vært sammen i over elleve år. Sigbjørn samler på alt han kan finne, og både huset, garasjen og tomten rundt er fylt med skrot.

11:25(11:50)

> Neste sommer

Norsk komiserie. Terje har dårlig samvittighet for å ha jobbet for mye i ferien og inviterer ungene med på telttur. Per Ivar savner ungkarslivet og får en overraskelse i fanget. Sykkeltur og hyttebok. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

11:50(12:15)

> Kongsvik videregående

Norsk underholdningsserie. Tuva bedriver sivil ulydighet for å redde et tre i skolegården. Alexander tar et oppgjør med guttegjengen, mens Kine er fornøyd med å ha strøket i to fag, for da trekker de ikke snittet ned. Lene Kongsvik Johansen stiger inn i nye klasserom på Kongsvik videregående, og byr på både gamle favoritter og splitter nye, fargerike personer. Denne gangen er lærerne kulere, foreldrene sprøere og elevene enda mer veslevoksne.

12:15(13:10)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2017. Ranveig og Are har jobbet lenge med det gamle 60-tallshuset de kjøpte i Horten i 2010. I oppussingsperioden ble plutselig Are akutt syk og har i lang tid vært inn og ut av sykehuset. Ranveig og Are i Horten. Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm drar igjen ut på veien for å redde nye prosjekter og parforhold. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel. Denne høsten hjelper Otto blant annet til med oppussingen hos et par i Stavanger som er hardt rammet av oljekrisen, et venninnepar på Hvittingfoss som har revet langt mer enn de klarer å bygge opp, et ektepar på Toten som har flyttet inn i en gammel bussgarasje, og på en gammel gård i Porsgrunn hvor familien deler bolig med cirka 200 mus.

13:10(14:05)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Steinar Sagen, Einar Tørnquist og Dora Thorhallsdottir. Steinar Sagen, Einar Tørnquist og Dora Thorhallsdottir. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

14:05(14:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Når Christy og Adam havner i en bilulykke, blir Bonnie skuffet når hun finner ut at hun ikke er pårørendekontakt for noen av dem. Martinis and a Sponge Bath. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Guttene finner ut at Pennys kjæreste, Zack, kan være til nytte når de skal være med i en kostymekonkurranse. The Justice League Recombination. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Leonards app-idé til en smarttelefon skaper problemer i vennskapet med Sheldon da Sheldon prøver å ta over prosjektet og Leonard ser seg nødt til å sparke ham. The Bus Pants Utilization. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Etter at Mr. Heckles dør og etterlater alle eiendelene sine til Monica og Rachel, oppdager Chandler skremmende likheter mellom den avdøde eksentrikeren og sitt eget liv. Ross og Phoebe diskuterer evolusjonsteorien. The One Where Heckles Dies. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Alle blir overrasket av at Phoebe giftet seg med en homofil kanadisk isdanser for å hjelpe ham med oppholdstillatelse. Ross forteller Rachel at han og Julie ikke har fullbyrdet forholdet ennå. The One with Pheobe's Husband. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden og Alan prøver å muntre opp en ensom Herb, men ender opp med å ta i litt for hardt. Big Episode. Someone Stole a Spoon. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Jake er utro mot kjæresten sin, med hennes 18 år gamle datter, Ashley, blir Alan og Walden fanget i kryssilden. Bazinga! That's from a TV Show. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan er knust når Lyndsey slår opp med ham. Walden prøver å finne en måte å få ham tilbake på beina på. Another Night with Neil Diamond. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Walden oppmuntrer Alan til å oppdatere utseendet sitt og begynne å date igjen, får Alan et moralsk dilemma når han tiltrekkes av en gift kvinne. My Bodacious Vidalia. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Det oppstår gnisninger da alle bor på samme hotell under et vitenskapsarrangement, og Bernadette støter på ekskjæresten sin. The Love Car Displacement. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Sheldon håper at skuespillertimene Penny gir ham vil hjelpe ham med å bli en bedre lærer. Samtidig fantaserer Koothrappali om bestevennens kjæreste. The Thespian Catalyst. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. I kveld inviterer fotballspiller Mads Hansen hjem til sitt nye hus på Lier. Der får gjestene servert hummerkanapéer til forrett, helstekt lammebiff til hovedrett og sjokolademousse til dessert. Mads Hansen. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag.

20:30(21:30)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2018. Nina er dus med ungdommen og arrangerer ungdomstreff med leker, musikk og popcorn. Tommy og «De glade camperne» forlater plassen, mens vi blir kjent med camper og artist Kari, som er opptatt av en spesiell farge. Bli med til en av Norges største og triveligste campingplasser. Med flotte strender, idyllisk plassering og dedikerte campere, er Larkollen Camping et sted hvor man finner både fest, moro, gode venner, og tid til å gire helt ned og nyte sommeren.

21:30(22:30)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. SVU leter etter to mistenkte som flyktet fra stedet etter at en muslimsk kvinne ble overfalt inne i en synagoge. Samtidig er Benson misfornøyd med at Rob Miller er kausjonert ut. Assumptions. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

22:30(23:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Ferien har endelig begynt for Per Ivar og Eva, men utfordringene lar ikke vente på seg. Eva og pappa Oddvar tømmer utedassen på feil sted og må skjule sine spor. Førsteinntrykk og viltkamera. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

23:00(23:30)

> Kongsvik ungdomsskole

Norsk komiserie fra 2010. Det er første skoledag på Kongsvik Ungdomsskole etter sommerferien, og elever og lærere er spente på hva det nye året vil bringe. Møt bertete Kine, sosialt forknytte Victoria, den selvforherligende rektoren Åsa, den konstant sykmeldte hypokonderen Wenche, overpedagogiske Marianne og den selvhøytidelige, pretensiøse emo-gutten André. Felles for dem alle er at de spilles av én kvinne: Lene Kongsvik Johansen.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Jon Almaas, Thomas Giertsen og Live Nelvik. Jon Almaas, Thomas Giertsen og Live Nelvik. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

00:30(01:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. En lege som er arrestert for seksuelt misbruk mot pasienter blir satt fri etter at Cassidys vitnemål fører til resultatløs rettssak. Chasing Demons. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

01:20(02:10)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. En kjent irsk gangster blir funnet død i sitt eget hjem. Etterforskningen leder til en lokal krig mellom en eiendomsguru og internasjonale narkotikasmuglere. Sucker Punch. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine.

02:10(02:55)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Det arrangeres en stor volleyballturnering på Oddane Sand. Daglig leder Ole hjelper til med planleggingen, mens naboene Stian og Wiggo håper at de får se lettkledde damer spille. Fastboende Reidar viser oss vognen sin. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

02:55(03:45)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Sarah venter tvillinger. Hun og moren Pat er begge jordmødre ved Liverpool Women’s Hospital og må glemme sine profesjonelle bekymringer og konsentrere seg om en trygg fødsel for babyen. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.

03:45(04:30)

> Første date Australia

Australsk realityserie fra 2016. Glamorøse DeeDee er flyvert og tidligere Miss Lebanon Australia. Hun er veldig selektiv når hun dater, og ser etter en høy, mørk og kjekk mann som får henne til å le. DeeDee & Sean.

04:30(05:15)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2018. På den mest eksklusive destinasjonen i 71° nords historie, har deltakerne reist til Barentshavet der de skal krysse Bjørnøya fra sør til nord. Verdens lengstlevende realityserie går inn i sin 20. sesong. Det feires med spektakulære destinasjoner, to programmer i uka og enda mer drama. Vi møter blant andre en veganer som har Norges lengste skjegg, en svært ambisiøs eiendomsmegler, en tidligere VIF-keeper, en advokatutdannet PT og en metalrocker. Underveis må de jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.