Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:25(07:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

07:15(07:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Emmas barnevakt føler seg lite verdsatt, så hun streiker og tvinger Ben til å ta Emma med på dater og jobb. Danny og Bonnie melder seg på kakebakekurs og Tucker ber Riley dikte opp en kjæreste.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben og Riley bestemmer seg for å spille «shoot and score» - den som først har seg med en fremmed, vinner. Men når Rileys one-night stand ender opp som hennes nye sjef, blir hun skrekkslagen. Det går ikke så bra for Ben heller, siden hans «fangst» viser seg å være kona til Ian, som prøver å kjøpe Bar on B. Nå lover Ian å ødelegge Bens karriere.

08:05(08:30)

> Mom

Amerikansk komiserie. I denne del: Christy prøver å rette opp i fortidens feil. Bonnie bestemmer seg også for å skvære opp med Alvin etter de fryktelige tingene hun gjorde mot ham.

08:30(08:55)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs.

08:55(09:20)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs.

09:20(10:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

10:10(10:35)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. I denne del: Det er blitt vinter, og varehuset i Ullared har ikke like lange køer som ellers i året. Ola-Conny har fått sitt eget brød og skal fotograferes slik at hans blide åsyn kan trykkes på brødposen. Administrerende direktør Boris har hendene fulle med både byggeprosessen av shoppinghotellet og nye produkter som skal testes.

11:25(12:25)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. I denne del: Det er lørdag på Böda Sands camping, ukens største festdag. Svogerne Peppe og Steffe nyter dagen. I kveld skal de grille, og til selskapet skal det beste av kjøtt handles inn. Lørdag er også den store plassbyttedagen, og noen av dem som kommer, er en gjeng tyskere som har kjørt helt fra Hamburg til Böda for 13. året på rad.

12:25(12:55)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Angelica har helt spesielle planer for egne og andres hagenisser. Thomas selger sex-dukke for hunder. Kjetil prøver å bli kvitt gamle furumøbler, mens Mille Sofie vil ha selveste Justin Bieber ut av huset. Og hvordan går det med Gudruns jakt på drømmebrudekjolen?

12:55(13:25)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Nyskilte Kjetil selger statuetten eks-en og han fikk i bryllupsgave. Fredrik og firbente Lacy er på golfballjakt. Miljøvennen Karen sverger til alternativ transport når hun skal hente et skap, og Richard vurderer å selge Norges største Michael Jackson-samling verdt over to millioner kroner. Didrik Solli-Tangen tar ukens siste dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Stens bolig har vært i familiens eie i flere generasjoner og trenger mye oppussing. I tillegg har Sten bygd på en etasje, samt et lite tilbygg, uten at noe er blitt ferdig. Huset mangler kledning, det er åpen isolasjon over alt og det eneste badet har et stort hull i gulvet. Hege er oppgitt, og Sten er overveldet over hvor mye jobb som gjenstår.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Amy overtaler Sheldon til å bli med på en romantisk utflukt til Napa Valley sammen med Howard og Bernadette for å feire valentinerdagen. Samtidig må Leonard og Penny ta med hunden til Raj til dyrlegen.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon blir tvunget til å revurdere alle endringene i livet sitt etter at Leonard kjøper et nytt spisebord. Samtidig får Wolowitz en ny mulighet til å dra til verdensrommet, mens Bernadette er usikker på om hun skal oppmuntre ham eller ikke.

15:20(15:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

15:50(16:15)

> Mom

Amerikansk komiserie. I denne del: Familiehemmeligheter avsløres når Christy og Bonnie blir spurt om å være med på Violets terapisesjon.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe prøver å skjule at Joeys agent Estelle er død, og Ross prøver å få Rachel ansatt hos Ralph Lauren igjen. Monica og Chandler forsøker å få Janice til å trekke tilbake tilbudet sitt når de finner ut at hun byr på nabohuset.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Gjengen holder avskjedsfest for Rachel. Hun sier farvel til alle vennene sine, untatt Ross, som føler at Rachel ikke bryr seg om ham.

17:15(17:45)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie får panikk når han må fjerne en halvnaken dame fra soverommet sitt før Chelsea kommer.

17:45(18:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie innrømmer for Chelsea at han er forelsket i henne, men responsen han mottar er ikke som forventet.

18:10(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Howard tar med seg Sheldon til Houston i et forsøk på å forbedre vennskapet deres. Penny blir tilbudt en flau filmrolle, mens Raj ber Amy om damehjelp.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon får seg en stor overraskelse når han besøker moren i Houston. Samtidig skaper Raj sin mordmysteriekveld konflikter innad i gjengen.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Raj er tynget av skyldfølelse når han dater to damer på én gang. Penny vurderer å ta en rolle i en dårlig film. Sheldon sliter med å velge mellom to spillkonsoller.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Ukens første vert er programleder og komiker Erlend Klarholm Nilsen, som får besøk av politikerne Anette Trettebergstuen og Eskil Pedersen, og skuespiller Susanne Paalgard. Erlend har bestemt seg for å bryte isen med intet mindre enn et intimkurs, men hvordan går det egentlig når mannfolka får i oppdrag å penetrere kvinnen med sin tilstedeværelse?

20:30(21:30)

> Boligkrise

Norsk livsstilsprogram. I denne del: Karin bor alene på Knapper i Hedmark. Huset ligger veldig isolert, og hun har et ønske om å flytte nærmere familien sin. Hun har på egenhånd forsøkt å selge boligen i fire år gjennom sosiale medier.

21:30(22:00)

> Neste sommer

Brudd og nærkjøp. Norsk komiserie. I denne del: Det er snart slutt på ferien og Per Ivar har endelig fått ordnet med litt romantisk egentid sammen med Eva. Uheldigvis sammenfaller det med svigerforeldrenes årlige samlivskrangel. Terje nekter av prinsipp å støtte nærkjøpet bare for å være grei, men så glemmer han å kjøpe ost til pizzakvelden.

22:00(22:30)

> Neste sommer

Dekning og sviskeskred. Norsk komiserie. I denne del: Per Ivar og Terje havner i en bitter krangel om hvorvidt et godt grillmåltid handler om talent eller utstyr. For å bevise at han har rett kjøper Terje en rådyr grill og inviterer til gourmetaften. Eva irriterer seg over en nabo som ikke har rydda kvisten etter seg.

22:30(23:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Hvorfor lyser katteøyne i mørket? Og hvorfor har noen seks tær? Ukens panel består av Tore Sagen, Mikkel Niva, Egil Hegerberg og Marit Voldsæter.

23:30(00:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Castle og Beckett eterforsker et drap som også viser seg å være en del av en plan for å kidnappe datteren til en velstående forretningsmann. Del 1 av 2.

00:25(01:20)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: Et utmagret kvinnelik blir funnet i ørkenen. Hodet er barbert, en hånd er borte og et tall er preget inn i armen hennes. Obduksjonen avdekker at liket er kirurgisk maltraktert. I kveldens episode av C.S.I. blir Grissom og teamet hans pålagt å finne ut hvem som står bak galskapen!

01:20(02:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Et velstående par blir funnet drept. Kan en svindeletterforskers hovedmistenkte være morderen?

02:15(03:15)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: CSI-teamet etterforsker en sak der en brannsjef, som var en venn av Mac, dør i en mistenkelig brann. Etterforskerne får hjelp fra en tidligere pyroman for å finne ut hvem som står bak brannen.

03:15(04:00)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie fra 2010. I denne del: En realitykjendis blir drept, og CSI etterforsker castet, besatte fans og stjernens hemmelige fortid for å finne drapsmannen.

04:00(04:50)

> 48 timer

Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. I denne del: Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

04:50(05:35)

> Longmire

Amerikansk dramaserie fra 2013. Walt Longmire er sheriff i Absaroka County i Wyoming. Etter å ha blitt enkemann har han hatt psykiske problemer, men skjuler dette bak en tøff fasade. I denne del: Walt blir tipset om drapet på en synsk kvinne fra Cheyenne-stammen som gjør det motsatte av det som er forventet av henne. Han må også delta i en offentlig debatt mot Branch.

05:35(06:00)

> Mitt flytende hjem

Britisk livsstilserie fra 2016. Tradisjonelle hus ved vannet er vanskelig og dyrt å skaffe seg. Familier som i mange år har drømt om å våkne opp til en fredelig utsikt over elven eller å se solen forsvinne ned i vannet om kvelden bygger seg nå et flytende hjem. I denne del: Et ungt par bygger sitt første felles hjem - et flytende hus - i en marina med overveldende utsikt over Vancouver-fjellene på den ene siden og horisonten på den andre. Hjemmet er komplett med kontor og utendørs peis.