Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2012. Erin fra Mississippi prøver å få varer til 2000 dollar gratis. Studenten Dominique fra Kentucky bruker et gelatinlager til å lage et basseng til en episk college-fest. Erin & Dominique. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:25(07:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2018. Maria og Henrik bor i et rosa Pippihus i Horten. De har brukt flere år på å skape drømmeboligen, men all jobbingen har tatt knekken på forholdet og de har nå gitt helt opp. Maria og Henrik i Horten. Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm drar igjen ut på veien for å redde nye prosjekter og parforhold. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel.

07:20(07:45)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2018. Christy og Wendy hjelper Jill å rydde i skapet, en jobb som viser seg å være større enn ventet. Bonnie, Marjorie og Tammie skaffer seg en ny hobby. Puzzle Club and a Closet Party.

07:45(08:10)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I kveldens brannstasjonen er det ikke flammene som blir brannfolkenes store utfordring, men vannet, da de må dra på undervannssøk.

08:10(08:40)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen er i Fredrikstad, og denne kvelden får gjengen melding om brann på et loft.

08:40(09:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2016. Administrerede direktør Jan innvier den nye dyreavdelingen, men det går ikke helt etter planen. Er Ola-Connys hus hjem søkt? Har hunden Wold kontakt med ånder?. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared.

09:30(10:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Monica kjøper en ny seng av Janices fremtidige eksmann, «The Mattress King». Rachels forsøk på å få faren og Ross til å knytte bånd mislykkes, helt til hun gir opp. Joey får jobb som såperoperainstruktør. The One with the Race Car Bed. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:00(10:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Chandler planlegger å kjøpe en dyr gave til Janice, men kommer på andre tanker når Joey forteller at han så henne kysse eksmannen. Samtidig dunker Monica ved et uhell Bens hode i en bjelke. The One with the Giant Poking Device. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:30(11:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. I fjor døde Tinas mann av kreft, og hun ble alene med to barn. Inntil da hadde familien bodd i mannens barndomshjem sammen med hans mor. Men etter at han døde syntes Tina det var vanskelig å bli boende i huset. Porsgrunn: Tina.

11:30(12:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Ukens siste vert er langrennslegende Thomas Alsgaard som inviterer gjestene hjem til gards på Nannestad. Det blir både høyt og lavt når gjestene begir seg ut på kveldens underholdning. Thomas Alsgaard.

12:30(13:30)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2020. Lag Nordkapp og Lag Lindesnes fortsetter knivingen om seieren på padleetappen på Tinnsjå i Notodden kommune. Det venter sterke strømmer og viltre stryk når de går over til å padle nedover elva Tinne på vei mot mål. Ti kjendiser bytter ut rød løper med svart løype. De som skal kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis» denne gangen er: Jon Almaas, Pål «OnklP» Tøien, Melina Johnsen, Atle Pettersen, Mia Hundvin, Erik Follestad, Maren Turmo, Lise Finckenhagen, Øystein «Pølsa» Pettersen og Hedvig Wessel.

13:30(14:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Denne ukens panel består av Else Kåss Furuseth, Anne Lindmo og Mikkel Niva. Else Kåss Furuseth, Anne Lindmo og Mikkel Niva. Harald Eia er tilbake med en ny sesong av det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Bård Tufte Johansen er fortsatt fast deltaker og skal som vanlig dele panel med noen av de mest kjente og kjære komikerne i landet. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. En krangel mellom Leonard og Penny truer forholdet deres, mens Sheldon kjemper mot Wil Wheaton i bowling. The Wheaton Recurrence. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Når Leonard og Penny ikke snakker til hverandre, gjør Sheldon alt han kan for å gjøre begge glade. The Spaghetti Catalyst. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Følelsene står i høyspenn når gjengen spiller mot hverandre i en alt annet enn vennskapelig amerikansk fotballkamp på Thanksgiving. The One with the Football. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Rachel tar en overilt beslutning etter at Gunther sier hun må gjennomgå opplæringen på nytt. Phoebe prøver å hjelpe Joey med jobben som juletreselger. The One Where Rachel Quits. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden og Alan synes det er på tide Berta pensjonerer seg når hun skader ryggen på jobb. This Unblessed Biscuit. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden begynner å feste sammen med Jenny og hennes venner. Alan og Lyndseys forbudte forhold står i fare. Clank, Clank, Drunken Skank. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Alan blir venner med Lyndseys kjæreste, Larry, i et forsøk på å finne ut hva det er han har som Alan mangler. Samtidig hjelper Walden Jenny å være mer proaktiv i sin skuespillerkarriere. Alan Harper, Pleasing Women Since 2003. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Alan finner ut at Walden kjenner «Wonder Woman» Lynda Carter, som gjestespiller som seg selv, ber han ham om å fikse en date med henne. Walden går med på å invitere henne på middag. Justice in Star-Spangled Hot Pants. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Leonard og Sheldon konkurrerer om oppmerksomheten til en kjent kvinnelig fysiker, Dr. Elizabeth Plimpton. The Plimpton Stimulation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Leonard forteller Penny hvordan han møtte Sheldon for første gang, og hva som skjedde med heisen. The Staircase Implementation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:30(20:30)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2018. Lars Christian er i fyr og flamme på Montebello, han venter nemlig på den nye tipphengeren han har bestilt. På campingplassen møtes alle typer mennesker med alle tenkelige og utenkelige hobbyer og interesser. Ja vi elsker camping er en dokusåpe om det gode livet på typiske norske campingplasser. TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

20:30(22:30)

> Ryktet går

Amerikansk romantisk dramakomedie fra 2005. Sara Huttinger reiser hjem til familien sammen med sin forlovede for å delta i søsterens bryllup. Hadde moren og bestemoren begge et forhold til den samme mannen like før hennes foreldre ble gift? Er hun en fremmed manns barn? I jakten på sannheten reiser hun til San Francisco for å finne mannen som kan gi henne svarene hun leter etter.

22:30(23:40)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2019. Bruce Springsteen, Robert De Niro, Sienna Miller og Paul Rudd er gjester hos den irske talkshow-verten Graham Norton. Bruce Springsteen, Robert De Niro, Sienna Miller og Paul Rudd. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio.

23:40(01:55)

> Mission: Impossible

Amerikansk action fra 1996. Ethan Hunt er hemmelig agent som uskyldig blir anklaget for drapene på sin egen etterretningsgruppe. Han er på flukt fra regjeringens leiemordere, bryter seg inn i CIAs mest best beskyttede hvelv, og klamrer seg til taket på et lyntog i fart. Ethan Hunt er alltid ett skritt foran sine fiender.

01:55(02:55)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie. CSI-teamet må trå varsomt når de etterforsker dødsfallet til en kubansk baseballspiller som tråkket på en landmine på stranden i Miami Beach. Throwing Heat.

02:55(03:45)

> Forsvunnet

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. Mike Williams drar på andejakt ved en innsjø og forsvinner. Noen sier alligatorer har spist ham, men når politiet undersøker det, finner de tegn på skittent spill. Mystery on Lake Seminole. Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner.

03:45(04:35)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Sonny hadde problemer på skolen, og vil gjøre alt han kan for at Melia ikke skal oppleve det samme. Annica oppsøker en håndleser for å få gode råd etter at hun ble skilt fra faren til sine tre barn. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

04:35(05:25)

> Kjendisenes kirurgiske katastrofer

Britisk livsstilserie fra 2016. Vi følger et team av toppkirurger som gjør sitt beste for å fikse skaden etter kirurgiske inngrep hos britiske kjendiser. Daniella Westbrooke håper å få fikset puppene en gang for alle.