Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:25(06:50)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:50(07:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter at Rachel har flyttet ut krangler Chandler og Monica om hva de skal bruke rommet hennes til. Rachel får tilbud om å flytte inn hos Ross.

07:20(07:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey pådrar seg brokk samtidig som sykeforsikringen hans utløper. En synsk kvinne forteller Phoebe at hun kommer til å dø i løpet av uken, noe som gjør at Phoebe prøver å gjøre det meste ut av sine siste dager.

07:50(08:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Joey finner nøklene til en Porsche later han som om at den er hans for å imponere kvinner. Samtidig prøver Rachel å få ekteskapet til Ross annullert ved å si at han er mentalt ustabil.

08:20(08:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Jentene mimrer om tiden de har bodd sammen mens de pakker sammen sakene til Rachel. Chandler vil låne Joey penger, men Joey er for stolt til å ta imot, så Chandler må pønske ut kreative måter å få ham til å ta pengene på.

08:45(09:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel synes det er pinlig å jogge med Phoebe fordi stilen hennes er uvanlig og skaper mye oppmerksomhet. Samtidig synes gutta det er spennende med den australske danseren (spilt av Elle Mac Pherson) som flytter inn hos Joey.

09:15(09:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Det går rykter om at sjefen til Rachel, Ralph Lauren, prøvde å sjekke opp Phoebe da hun besøkte Rachel på jobb. Ross prøver å imponere daten sin.

09:40(10:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler bestemmer seg for å få foreldrene til Monica til å like ham når Monica inviterer til Thanksgiving, mens Rachel prøver ut sine noe forvirrede kokkekunster ved å lage en dessert.

10:10(10:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: En av Charlies eldre naboer prøver å forføre Alan, mens Charlie prøver å forhindre at Jake sender penger til en TV-prest.

10:40(11:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan er fullstendig opphengt i å få anerkjennelse fra damer, men Charlie vet råd.

11:10(11:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alans nyeste kjæreste viser seg å være fantastisk flink på kjøkkenet, og hun begynner å fete opp gutta, samtidig som hun sakte, men sikkert tar kontroll over hele huset.

11:40(12:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie går i terapi for å lære å takle Alans emosjonelle usikkerhet.

12:10(12:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie er for en gangs skyld i et forhold som ikke baserer seg på sex.

12:35(13:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie arrangerer et romantisk stevnemøte med Mia, mens Alan går ut med Charlies forrige kjæreste, Kandi.

13:05(13:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlies nye kjæreste prøver å få ham til å leve sunnere, så han begynner å snike inn øl, sigarer og hamburgere bak ryggen hennes.

13:30(14:30)

> Ut på tur med Morgan og Ola-Conny

Svensk underholdningsserie fra 2017. Morgan og Ola-Conny skal finne verdens morsomste og berg- og dalbane. For å klare det må de prøvekjøre en rekke attraksjoner – den høyeste, lengste, skumleste, bratteste, raskeste og villeste. I denne del: Morgan og Ola-Conny kommer til Shanghai i Kina, der de blant annet får oppleve det kinesiske nyttåret og Ola-Conny gjør sitt ytterste for å lære bort en svensk drikkevise. Og så blir det høye berg og dype daler i en vill fornøyelsespark.

14:30(15:30)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Christina elsker klær og er en shoppeglad jente, men nå har klærne snart tatt over hele huset. Mannen hennes, Christer, er så lei av alt rotet at forholdet står i fare. Klarer Synnøve og teamet hennes å hjelpe Christina og Christer, eller er det for sent?

15:30(16:30)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Veldig mange kan kjenne seg igjen i Jessica og Christians problematikk. Det ser strøkent ut på overflaten, men hvis du åpner skuffer og skap, råder det totale kaos. Synnøve får orden på det uoversiktlige kjøkkenet, mens Thomas og Rune som vanlig har smarte løsninger til entreen.

16:30(17:30)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Vi får et gjensyn med blant andre familien Winther, som hadde ting og gjenstander fra flere generasjoner tilbake, stuet vekk i hele huset. Vi skal også hilse på Siv Mette som bokstavelig talt hadde tatt med seg jobben hjem. Hvordan har livet vært etter at vi var på besøk?

17:30(18:30)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: I Bærum får Synnøve og teamet hennes et spennende og annerledes oppdrag. I Helgerud Kirke har de spart på rekvisitter fra alle messer og forestillinger gjennom årenes løp. De har virkelig behov for et ordentlig system. John Andre og Rune får bruke kreativiteten sin på et kapell og et dåpssakresti som virkelig trenger en oppgradering.

18:30(19:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2017. Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm drar igjen ut på veien for å redde nye prosjekter og parforhold. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel. Denne høsten hjelper Otto blant annet til med oppussingen hos et par i Stavanger som er hardt rammet av oljekrisen, et venninnepar på Hvittingfoss som har revet langt mer enn de klarer å bygge opp, et ektepar på Toten som har flyttet inn i en gammel bussgarasje, og på en gammel gård i Porsgrunn hvor familien deler bolig med cirka 200 mus. I denne del: Ranveig og Are har jobbet lenge med det gamle 60-tallshuset de kjøpte i Horten i 2010. I oppussingsperioden ble plutselig Are akutt syk og har i lang tid vært inn og ut av sykehuset. Han overlevde den alvorlige kreftsykdomen, men sliter med ettervirkninger av behandlingen. Ranveig holdt i trådene hjemme og tross sykdom har de fått gjort mye med huset, men de mangler nå et bad for å få en ferdigattest fra kommunen. Det har de ikke kompetanse eller penger til, og risikerer å miste huset og alt de har jobbet for.

19:30(19:45)

> Eliteserien: Studio

Norsk studiomagasin fra 2017.

19:45(20:00)

> Eliteserien: Studio

Norsk studiomagasin fra 2017.

20:00(21:00)

> Eliteserien: Brann - Rosenborg

Direkte fra Brann stadion. 1. omgang. Rosenborg vant på overtid da lagene møttes i vår. Kan bergenserne få sin revansje på hjemmebane? Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal kommenterer.

21:00(22:00)

> Eliteserien: Brann - Rosenborg

Direkte fra Brann stadion. 2. omgang. Rosenborg vant på overtid da lagene møttes i vår. Kan bergenserne få sin revansje på hjemmebane? Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal kommenterer.

22:00(23:00)

> Åndenes makt

Norsk underholdningsserie fra 2016. I denne del: I den gamle potetkjelleren ved Alby-gård på Jæløya, har Elvis-entusiast Kjell Dahlmann skapt en minneutstilling til ære for kongen av rock. Her opplever stadig merkelige ting i lokalene og han stiller seg spørsmålet om det kan knyttes til husets historie, eller kanskje til noen av de utallige rekvisittene han har tatt inn dit.

23:00(00:00)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk underholdning fra 2017. Talkshow med Jon Almaas. Jon vil gi det norske folk lærdom, nye erfaringer og nye impulser, og ikke minst praktisk info du ikke visste at du trengte. Med seg i studio har han side-kick, Håvard Lilleheie.

00:00(01:00)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2017. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. I denne del: Brille er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. Panelgjestene i kveld er Bjørn Eidsvåg, Egil Hegerberg, Else Kåss Furuseth og Are Kalvø.

01:00(01:55)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En danser blir forfulgt på vei hjem og voldtatt av en mann med en karakteristisk tatovering. Detaljer i angrepet minner Rollins om en serievoldtektsmann hun var på sporet av i hjembyen. Etterforskerne arresterer Gabriel Thomas, en familiemann som hevder sin uskyld. Beskrivelsen og DNA-et matcher imidlertid både dette overfallet og rekken av andre Rollins har vært involvert i, og bevisene støtter pågripelse. Men jo dypere etterforskerne Benson og Amaro graver i Thomas’ fortid, desto mer tror de på historien hans.

01:55(02:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung kvinne, på besøk fra Buffalo, hevder at bilen hennes ble stjålet utenfor en butikk på Manhattan mens babyen hennes befant seg i baksetet. Benson og Amaro får alle opplysninger fra den bekymrede moren og kjæresten på politistasjonen, mens Fin og Rollins gransker reiseruta fra Buffalo på jakt etter ledetråder. Når foreldrenes historie ikke gir mening, må etterforskerne finne ut hva som egentlig skjedde med den forsvunnede babyen, og sannheten overrasker alle.

02:50(03:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung musikkstudent blir voldtatt i sin egen leilighet, men avgir såpass god forklaring at SVU-teamet raskt arresterer en antatt gjerningsmann. Rose Caliay overtar saken da det viser seg at siktede stiller med den høyprofilerte forsvarsadvokaten Bayard Ellis ved sin side.

03:50(04:35)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Når en ung kvinne blir funnet brutalt myrdet, kan SVU- etterforskerne ved hjelp av hennes karakteristiske tatoveringer identifisere henne som nylig forlovet russisk postordrebrud. Under avhøret av hennes forvirrede forlovede får etterforskerne vite at hun ble kidnappet samme kveld som forlovelsesfesten og at noen nå krever løsepenger for henne. Sporet leder etterforskerne til den russiske mafiaen, og Cragen går undercover som en trist og ensom frier for å lokke fram drapsmannen.

04:35(05:25)

> Revolution

Amerikansk actionserie. Hva hadde skjedd dersom all elektrisitet forsvant og all moderne teknologi plutselig sluttet å virke? En dag er det som om en bryter blir skrudd av og hele verden blir mørklagt og brakt tilbake til middelalderen. Uten moderne teknologi er det nærmest umulig å kommunisere med hverandre og finne ut hva som har skjedd. I denne del: Inne i tårnet forsøker Rachel å overbevise sine tidligere kolleger om å slå på strømmen. Samtidig blir et oppgjør mellom Niles, Nora og Monroe avbrutt av tårnets voktere. Aaron får bruk for sine spesielle egenskaper, mens Tom Neville og Randall Flynn gir en ny mening til den mørke siden.

05:25(05:55)

> Visning på stranda

Beaches in the Boonies. Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Vi følger et par som ønsker å flytte fra bakgatene til en eiendom i vannkanten i Florida Keys.