Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Erin har kun 150 dollar til å mette 280 bryllupsgjester i lillesøsterens bryllup i New York. I North Carolina har Shavons bestemor etterlatt en skattekiste med kuponger uten utløpsdato. Erin & Shavon. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:25(06:55)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Michelle tømmer hyllene på et supermarked i North Carolina når hun finner et godt tilbud, og Kelly klarer å skaffe mat til hele familien for bare 50 dollar i måneden. Michelle & Kelly. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:55(07:20)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. April og de syv barna hennes metter resten av familien og 200 andre i menigheten for under 100 dollar i måneden, og Carlas beste venn konkurrerer med henne om kuponger. April & Carla. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

07:20(08:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

08:10(09:00)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

09:00(09:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Vennene er fortsatt på konferansen på Barbados. The One in Barbados (2). De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

09:25(10:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Ross og Charlie føler at de ikke kan innlede et forhold før Ross prater med Joey, mens Joey og Rachel bestemmer seg for at de ikke kan gå inn i et forhold før de prater med Ross. The One After Joey and Rachel Kiss. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:00(10:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Ross prøver å overbevise alle om at det er greit for ham at Joey og Rachel er sammen, mens Phoebe får et uvanlig tilbud fra halvbroren sin. The One Where Ross Is Fine. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:25(11:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Joey og Rachel synes det nye forholdet deres er litt pinlig, mens Ross får en uvanlig selvbruning. The One with Ross's Tan. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

11:00(11:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Alt går galt i Emmas første bursdag, blant annet en kake som er formet som et erotisk objekt. The One with the Cake. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

11:30(12:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie legger an på Judiths søster, Liz, i Jakes bursdagsselskap men Liz flørter med Alan isteden. Evelyn foretrekker å drikke alkohol framfor å spise kake. I Remember the Coatroom, I Just Don't Remember You. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

12:00(12:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Jake surmuler og spiller elgitar døgnet rundt, og Judith tror han sliter med å takle skilsmissen. Alan tar en prat med Jake, Charlie tilbyr å jamme med ham, mens Bertha mener han bare er forstoppet. Hey, I Can Pee Outside in the Dark. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

12:30(13:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie setter Alans skilsmisseoppgjør i fare da han ligger med advokaten hans, Laura. Heather Locklear gjestespiller i denne episoden. No Sniffing, No Wowing. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

13:00(13:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Alan går stadig i søvne, og Charlie prøver å hjelpe ham med problemet. Jake begynner i samtaleterapi. My Doctor Has a Cow Puppet. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

13:30(14:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Jake kommer med en mannssjåvinistisk ytring foran Judiths selvhjelpsgruppe, og kvinnene mener at Charlies hjem er et uegnet miljø for barn. Charlie må godsnakke med kvinnene for å få nevøen tilbake. Just Like Buffalo. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

14:00(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie blir skremt av at en av hans mange kvinner tror hun er gravid. Da det viser seg å være falsk alarm, foreslår Alan at Charlie steriliserer seg. Can You Feel My Finger?. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

14:30(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan bønnfaller Charlie om å ta ham med i sin eksklusive herreklubb med Elvis Costello, Sean Penn, Harry Dean Stanton og Bobby Cooper. Back Off Mary Poppins. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

15:00(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan blir satt ut da han finner ut at Judith dater Jakes barnelege. Men Charlie gjør Alan oppmerksom på at om hun gifter seg på nytt, slipper han å betale underholdningsbidrag. Enjoy Those Garlic Balls. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

15:30(16:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Jake blir nesten suspendert fra skolen etter at han viser finger'n til læreren sin, Miss Pyle. Charlie prøver å redde Jake ved å date henne, men mislykkes flere ganger. A Bag Full of Jawea. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

16:00(17:00)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Per Christian og Jeanette har kjent hverandre siden de var 14 år gamle, og har nå vært sammen i 33 år. Per Christian har faktisk fridd hele fem ganger, og til helgen skal de endelig gifte seg. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

17:00(18:00)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Alexander ønsker å gi klubben i sitt hjerte, Kjelsås IL, et løft. Han har derfor lurt klubblegenden, Dag Halvorsen, bort fra kontoret så han kan overraske ham med ny garderobe og kontor før han kommer tilbake. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

18:00(19:00)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. I dag skal vi overraske Mai Britt som driver et ridesenter for barn, uten at hun vet noe om det. Ridesenteret hun har drevet i 20 år har betydd mye for Linda, som ønsker å overraske May Britt med et nytt oppholdsrom. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

19:00(20:00)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. I dag skal vi overraske Madeeha og familien med oppussing uten at de vet noen ting. De kjøpte hus i 2018, men oppdaget råte og muselort og måtte rive mye av det innvendige som følge av dette. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

20:00(22:25)

> Baywatch

Amerikansk actionkomedie fra 2017. Mitch er den store badevaktkongen i California. Når den selvgode nykomligen, Matt, blir medlem av Baywatch-teamet til Mitch er det duket for konflikter.

22:25(23:20)

> Kongen befaler

Norsk underholdningsprogram fra 2019. I kveld skal deltakerne blant annet bygge et høyt tårn og imponere ordføreren i Nittedal. Atle Antonsen tøyer grensene til et ordinært humorpanelshow hvor alt styres og bestemmes av «Kongen», Atle Antonsen selv, og hans personlige assistent, Olli Wermskog. De utsetter fem av landets fremste komikere for en rekke forskrudde, vriene og fantasifulle oppgaver som tvinger dem til yttergrensene av komisk oppfinnsomhet. Med deres personlige eiendeler i potten har de alt å tape, særlig egen verdighet. Vinneren av hver episode vinner de andre deltakernes personlige eiendeler, og vinneren av hele sesongen reiser hjem med en byste av Atle Antonsen i gull.

23:20(23:55)

> Hvite gutter

Norsk komiserie fra 2019. Det er klart for den årlige Hemsedalturen, men gutta blir kastet ut av Afterskien. Krise! Hva skal de gjøre på fjellet når de ikke kan drikke?. Pinne for landet. Disse fire guttene pleide å være heltene på videregående. Nå, åtte år senere, bor de fortsatt i kollektiv på Oslos vestkant og fester vilt.

23:55(00:55)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2019. Tom Hanks, Gwyneth Paltrow, Tom Holland, Jake Gyllenhaal og Stormzy er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton. Tom Hanks, Gwyneth Paltrow, Tom Holland, Jake Gyllenhaal og Stormzy. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio.

00:55(01:50)

> FBI

Amerikansk krimserie fra 2018. Maggie og OA er på oppdrag for å finne et par som står bak vold og væpnede ran som har ført til at en politibetjent ble drept. Partners in Crime. FBIs New York-kontor kombinerer ferdigheter, intellekt og teknologi for å holde New York og landet trygt.

01:50(04:10)

> G.I. Joe: Retaliation

Amerikansk action fra 2013. G.I.Joe-styrken blir anklaget for å ha begått forbytelser mot eget land, og får ordre fra presidenten om å avbryte alle oppdrag. Til tross for dette tar de gjenværende medlemmene opp kampen mot Zartan og hans allierte – samt verdenslederne som også er under hans innflytelse.

04:10(05:00)

> Skjult av snø

Svensk krimserie fra 2018. Peter er tilbake i politijobben etter flere års sykefravær og skal sette sammen en ny cold case-gruppe. Rettssamfunnets grunnleggende prinsipper blir satt på prøve, og et skjult maktspill tar seg inn i de fine korridorene. Men gamle sannheter kommer for en dag, og lovens voktere går ikke av veien for å bryte samfunnets felles regler i kampen for å skjule sine egne feil. Serien er skapt av Sveriges mest kjente kriminolog, den bestselgende forfatteren Leif GW Persson.

05:00(06:00)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie fra 2012.