Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> A-Team

Amerikansk actionserie fra 1984. Kultserien om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene som tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med, om du kan finne dem. I denne del: A-Team blir involvert med en kunstselger som har byttet ut originale malerier med falske. Og hvem passer bedre til å spille kunstner enn Murdock?

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: I kveld kaster vi et blikk bakover og får se noen av de morsomste scenene fra TV-historiens lengstgående komiserie om den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy og deres bekjente.

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Skuespillerne i "Bundy" ser tilbake på sine favorittepisoder fra de første ni årene.

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie fra 1990. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. ”Cheers” er stedet der alle vet hvem du er…. I denne del: Norm starter en kampanje for å hindre at favorittspisestedet hans blir nedlagt.

08:05(08:35)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Steph og Jeff inviterer Joy og Eddie ut på restaurant som takk for grillfesten. Eddie er lite begeistret for planen, men blir med likevel siden Steph og Jeff betaler. Kvelden blir ikke bedre når Jeff begynner å fortelle en evigvarende historie om hvordan han fridde til Joy på en vandretur, og ikke utelater en eneste detalj!

08:35(09:00)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Joy slår tåen mot Eddies stadig voksende haug med plankebiter. Hun er lei av Eddies evigvarende byggeprosjekter som aldri bli noe av, og hun stiller ham et ultimatum: Få noe bygd, ellers bærer plankebitene rett på søppeldynga!

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Marcy er fast bestemt på å forhindre at Polk Highs nye resultattavle for fotballaget skal bli oppkalt etter Al.

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al må bevise at han er et skikkelig mannfolk før svigerfaren hans er villig til å ta med svigermor hjem.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1996. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: George har kommet seg etter forlovedens død, Elaine kommer tilbake fra ferie bare for å finne ut at Peterman har overlatt sjefsjobben til henne og Kramer tar karatetimer sammen med barn.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1996. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Kramer blir forelsket i Jerrys nye kjæreste og finner ut at Newman er fullstendig bergtatt av Elaine.

11:00(12:00)

> Sin City Motors

Kanadisk dokumentarserie fra 2013. Steve Darnell er bilentusiast og ekspert i å finne gjemte skatter på søppeldynga, gårdsjorder og diverse andre steder, før han nærmest forvandler de ulike delene til kunst på fire hjul. I denne del: Steve og teamet jobber med en gammel GMC COE lastebil fra 1954, den feteste lastebilen som noensinne er lagd.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Under et besøk på en pappfabrikk med skolen rømmer Bart. Han ender opp på Krusty Show og blir klovnens assistent.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Lisa synes den nye Malibu Stacy-dukken er kvinnediskriminerende. Hun finner den opprinnelige dukkemakeren, og de lager en dukke som gjenspeiler den moderne tid.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug og Deacons forhold får seg en liten knekk, etter at Deacon blir, uvitende, venn med Dougs erkerival på skolen.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Carrie inviterer Deacon og Kelly med til svigerforeldrene, slik at hun og Doug har en grunn til å bo på hotell under besøket.

14:00(14:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

14:30(15:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Jack Osbourne og Nyima FunK, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Rob Gronkowski og Jonathan Magnum, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: NASAs popularitet er dalende. For å skape blest om seg selv, bestemmer de seg for å sende en vanlig fyr til verdensrommet. Den heldige fyren er Homer Simpson.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Etter at Ned Flanders gir Homer billetter til en amerikansk fotballkamp, blir han Homers beste venn.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2005. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence (Patton Oswalt) og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem... I denne del: Doug har mistet statusen som "den morsomme kollegaen" på jobb og prøver så godt han kan å vinne tittelen tilbake. På samme tid sier Carries assistent opp jobben, og Carrie sitter i fella. Arbeidet hun har tatt æren for har vært assistentens verk, og Carrie aner ikke hvordan hun skal gjøre jobben.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2005. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence (Patton Oswalt) og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem... I denne del: Doug er på Carries kontorfest, hvor han støter på en av Carries kolleger han ikke husker navnet på. Carrie har tidligere sagt at hun synes det er pinlig at han aldri husker navnet på vennene hennes, så i stedet for å risikere at Carrie blir sint, later Doug som om han får et hjerteinfarkt. Det skal derimot vise seg å være en dårlig idé, spesielt når Carries sjef er i nærheten.

18:00(19:00)

> Sin City Motors

Kanadisk dokumentarserie fra 2013. Steve Darnell er bilentusiast og ekspert i å finne gjemte skatter på søppeldynga, gårdsjorder og diverse andre steder, før han nærmest forvandler de ulike delene til kunst på fire hjul. I denne del: Steve jobber med sin brors bil, men innen han er ferdig har han brukt en betydelig sum av sine egne penger og har forelsket seg hodestups i bilen.

19:00(19:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: I Preston er det mye å få fatt i, men Scotty føler seg som en utlending så langt nord i landet. Heldigvis blir han tatt varmt i mot av Shaun. Charlotte og Sam forener kreftene sine.

19:30(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: De reisende gründerne er i Bucks, et sted med mange varer av topp kvalitet på auksjon. Den nye budgiveren Raj viser seg å være litt av en utfordrer.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Familien Simpson reiser til Irland for at bestefar skal få et siste besøk på O'Flanagans pub, et av hans gamle stamsteder. Men puben er ikke den samme som før.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Marge og Homers ekteskap viser seg å være ugyldig, og de bestemmer seg for å fornye ekteskapsløftet. Men plutselig forsvinner Homer.

21:00(21:30)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen plasserer fyrverkeri på steder det ikke hører hjemme, mens andre stjeler mat iført kun en bleie.

21:30(23:55)

> The Maze Runner: I dødens labyrint

Amerikansk science fiction-action fra 2014. Dylan O'Brien, Kaya Scodelario. En tenåringsgutt våkner med hukommelsestap på en mystisk eng, der han møter en rekke andre gutter som har havnet der på samme måte. Det mystiske stedet er omgitt av gigantiske murer som skjuler en livsfarlig labyrint. Aldersgrense: 11 år.

23:55(00:25)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen får juling av fallende trær, mens andre ødelegger bryllup.

00:25(00:55)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen plasserer fyrverkeri på steder det ikke hører hjemme, mens andre stjeler mat iført kun en bleie.

00:55(01:25)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Jack Osbourne og Nyima FunK, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

01:25(01:55)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Rob Gronkowski og Jonathan Magnum, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

01:55(02:20)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: En storm treffer byen, og Brian konsumerer en del substanser og sliter med å bli edru. Samtidig havner Meg på dypt vann etter at familien hennes hakker på henne nok en gang.

02:20(02:45)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Quagmire havner på sykehus, og hans søster Brenda og hennes kjæreste Jeff kommer til byen for å se etter ham. Glenn friskner til og innser raskt at det er Brenda som trenger hjelp.

02:45(03:05)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:05(03:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:30(03:55)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Peter kaster bort alle sine sparepenger på lotto og familien hans ser bare på det som enda en av hans rakkerstreker - helt til de blir millionærer! I sann Griffinstil så klarer de ikke å håndtere flaksen og letter litt fra bakken.

03:55(04:20)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: En storm treffer byen, og Brian konsumerer en del substanser og sliter med å bli edru. Samtidig havner Meg på dypt vann etter at familien hennes hakker på henne nok en gang.

04:20(05:05)

> A-Team

Amerikansk actionserie fra 1984. Kultserien om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene som tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med, om du kan finne dem. I denne del: A-Team blir involvert med en kunstselger som har byttet ut originale malerier med falske. Og hvem passer bedre til å spille kunstner enn Murdock?

05:05(05:30)

> Tatastrofe

Amerikansk realityserie. Bli med på en vill ferd bak kulissene ved to av Los Angeles mest populære tatoveringssjapper: House of Ink og Ink Candy. I denne del: Et par tar matchende tatoveringer på tross av at de knapt kjenner hverandre. Martanae får tatovert et nakenbilde av seg selv for å komme over en ekskjæreste, Chris tar en tatovering til ære for sin døde kjæreste, og en sexy bestemor krangler med kjæresten vedrørende designet på hennes første tatovering.

05:30(06:00)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. I denne del: Hele Quahog inviteres til et herskapshus på helgetur. Et mord blir begått og alt fortoner seg som et mysterium.