Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. En gammel kompis av Hawke fra Vietnam blir skutt i ørkenen under et fluktforsøk. Hawke og Dominic flyr til Pope County for å etterforske saken.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Peggy er invitert til verdensturneringen i bingo. Hovedpremien er på 10.000 dollar. Al lover å hente henne etter at det hele er ferdig, men det glemmer han, full som han er. Dermed må Peggy og Marcy finne veien ut av et skummelt nabolag alene, og det blir en kostbar affære...

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Al og Peggy er imponert over de kostbare gavene Kelly mottar fra en hemmelig beundrer. Det er Kelly også, helt til hun skjønner at beundreren ikke er mer enn tolv år gammel.

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Sam får et dikt på trykk i et litterært magasin som flere ganger har avslått Dianes henvendelser. Diane blir besatt av å finne diktet, som hun mener Sam har plagiert.

08:05(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2012. Robin er fast bestemt på å bli sammen med Barney igjen og Ted er vikar for Marvins barnepike.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2012. Barneys forhold til Patrice får Robin til å sette spørsmålstegn ved hans motiver. Samtidig begynner Marshalls mor, som er enke, å date igjen. Men Marshall er redd for at hun har funnet en dårlig fyr.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Buck er død! Kelly er helt knust over hundens død, og Al går med på at hun skal få et annet kjæledyr. Men han hadde ikke regnet med at Peggy, Bud, Marcy og Jefferson skulle komme tilbake fra dyrebutikken med en eksotisk kakadue til 1.000 dollar!

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Under et vanlig møte på klubben "No Ma'am" blir Al og vennene hans klar over klubbens dårlige økonomi. Jefferson foreslår at de sørger for skattefradrag ved å hevde at klubben er en kirke. Al skal være kirkens leder.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. George får seg jobb som bilflytter for naboer som ønsker å unngå bøter. Kramer får en rolle i en Woody Allen-film.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Elaine skaffer George en jobb, og han kjøper en genser til henne som takk. Genseren skifter eiere flere ganger i rask rekkefølge.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Moes beste venn forteller om sin 1000 år lange reise til Springfield sammen med sin kjære skurefille. I middelalderen var skurefilla et nydelig veggteppe som reiste rundt omkring i verden før den endte opp på Moe's Tavern.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Marge og Lisas mor-datter Valentine's Day-planer forandres når Lisa møter Nick, en intellektuell romantiker som er like interessert i kultur, historie og litteratur. Lisa og Nick blir kjempeforelsket i hverandre og drar på en hemmelig reise sammen til Mulberry Island for å feire kjærligheten sin.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Under en undersøkelse oppdager legene en fargestift i Homers hjerne. Den blir fjernet, noe som øker Homers intelligens dramatisk. Hans svært velutviklede intellekt knytter ham sterkere til Lisa, men fører også til stenging av Springfields atomkraftverk, der Homer jobber som sikkerhetsinspektør.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Etter et hesteshow i fengselet, blir Marge kjent med en av de innsatte. Vennskapet overbeviser henne om at han ikke fortjener å sitte innesperret, og hun legger planer for å slippe ham fri. Michael Keaton spiller Jack, mens Charles Napier har en annen gjesterolle.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Da Holly blir sparket ut av leiligheten hun bor i, insisterer Arthur på at hun flytter inn i kjelleren til hun finner et annet sted å bo. Det tar ikke lang tid før Doug ser fordelen med to kvinner rundt seg.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2005. Doug inviterer Carrie på en spabehandling i håp om at det vil gjøre henne mer villig til å la ham reise til Las Vegas med gutta. Vegas-turen blir imidlertid avlyst, så Doug må finne en annen måte å ta ut "bonuspoengene" sine på. Carrie aner derimot ugler i mosen.

14:00(14:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2012. Barney prøver motvillig å selge leiligheten sin ved å holde åpent hus. Under visningen blir Ted og Marshall tatt for å være et par. Lilys nye jobb fører til at hun er lite hjemme, noe Marshall liker dårlig.

14:30(15:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2012. Ted og Barneys fremtidige versjoner prøver å overtale dagens Ted til å gå og se "Robots Versus Wrestlers". Marshall og Robin har dansekonkurranse.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Familien blir kastet ut fra Springfield og må slutte seg til samfunnet utenfor byen. Men når Homer og Marge prøver å snike seg tilbake i byen, blir de møtt med fiendtlighet fra tidligere venner og naboer. Etter dette begynner de å sette pris på sitt nye hjem.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. For å komme seg tilbake til faren sin går Bart undercover som graffitikunstner og prøver å rette opp Homers dårlige rykte i hele Springfield. Men en natt blir Bart og Milhouse tatt på fersk gjerning av de etablerte og erfarne gatekunstnerne Shepard Fairey, Ron English, Kenny Scharf og Robbie Conal. Til Barts store overraskelse inviterer de ham til å lage en utstilling med hans satiriske kunstverk. I mellomtiden åpner en ny helsekostforretning i Springfield som truer med å utkonkurrere både Apu og Kwik-E-Mart.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2005. Carrie blir forfremmet, og som resultat bruker hun mer tid på jobben. Hun tar stadig med seg arbeid hjem og begynner å jobbe lørdager. Doug er lite fornøyd med å komme i andre rekke, så for å hevne seg spør han også om å bli forfremmet. Det skal han derimot vise seg å angre på…

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2005. Doug går med på å gå til en støttegruppe for overspisere, men på vei til første møte finner han ut at gruppen i rommet ved siden av, en støttegruppe for dem som blir mishandlet av partnerne sine, serverer smultringer og chips under møtene, så han skifter gruppe. Carrie begynner derimot å bli mistenksom når Doug stadig går på møter, men ikke blir en millimeter slankere.

18:00(19:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie fra 2014. Thomas og hunden hans Caro er i Tromsø for å gjennomføre et skredkurs. Thomas er en del av en nyoppstartet landsdekkende krisegruppe, der politi og redningstjenesten jobber sammen. Gruppen skal brukes ved naturkatastrofer og terror. Kristian og Lars kjører til en butikk på Nordstrand hvor det er gjort innbrudd. Videre kjører de til et hus hvor tyver har tatt seg inn i en privat bolig. Ved hjelp av politihunden Kakse er de raskt på sporet av gjerningsmennene og tyvgodset.

19:00(19:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Sean og kjøperne følger med bak kulissene på LA County Fair. Plassen ble bygd i 1922, så her kan hva som helst dukke opp under auksjonen.

19:30(20:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Kjøperne reiser til Hawaii for en viktig auksjon. T-Money br på et låst skap, mens Brandon og Lori får fingrene i noe gammelt medisinsk utstyr.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Nabo og enkemann Ned Flanders oppdager at et av hans avdøde kone Maudes ønsker var å lage en Bibel-inspirert fornøyelsespark. Ned allierer seg med Rachel for å fullføre prosjektet. Når en ulykke like ved medfører at publikum tror fornøyelsesparken er åsted for et mirakel, må Ned velge mellom å avsløre sannheten eller skumme fløten av det økte besøket.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Homer brekker ankelen på det lokale KFUM-senteret, og i sykeperioden begynner han som dagmamma. Det tar ikke langt tid før han prøver å få alle ungene til å bli med i regissør Ron Howards siste film.

21:00(22:00)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie fra 2015. En stor lastebil med kjølevarer blir stoppet, og det viser seg at den er full av trafficking-immigranter. Sjåføren blir arrestert, og immigrantene blir avhørt ved tre forskjellige stasjoner.

22:00(00:00)

> Johnny English Reborn

Britisk komedie fra 2011. I årene som har gått siden MI-7s toppagent forsvant fra jordens overflate, har Johnny English finpusset ferdighetene sine i en avsidesliggende region i Asia. Men når byråsjefene får vite om et planlagt attentatforsøk mot den kinesiske statsministeren, må de finne den svært uortodokse agenten. Verden trenger Johnny English nok en gang. Han må benytte det siste innen høyteknologisk utstyr for å avsløre et konspirasjonsnettverk som involverer både KGB, CIA og MI-7. Med bare dager igjen til statskonferansen, må han bruke alle triksene han har i ermet for å beskytte oss alle. Med Johnny English i spissen kan alt skje.

00:00(02:05)

> Frontera

Amerikansk drama/western fra 2014. En meksikansk arbeider som ulovlig krysser grensen til USA blir beskyldt på mordet på kona til en tidligere sheriff. Denne filmen utspiller seg på den omstridte grensen mellom Arizona og Mexico, og følger Miguel, en hardtarbeidene far og hengiven ektemann, som ulovlig krysser grensen til USA og blir feilaktig beskyldt for mordet på kona til en tidligere sheriff. Miguels gravide kone havner i klørne til korrupte meksikanske smuglere når hun prøver å komme ektemannen til unnsetning, mens den tidligere sheriffen etterforsker sin kones dødsfall og avdekker beviser som kan ruinere en families fremtid.

02:05(03:35)

> The Air I Breathe

Amerikansk-meksikansk krimdrama fra 2007. En mann vedder livet sitt, en gangster ser fremtiden, en popstjerne blir bytte for en forbryterkonge, og en doktor må redde sitt livs kjærlighet. Historiene er basert på et gammelt kinesisk ordtak og dramatiserer lykke, glede, sorg og kjærlighet.

03:35(04:15)

> Heroes Reborn

Amerikansk dramaserie fra 2015. Erica avslører hvor langt hun er villig til å gå for å beskytte verden mot Evos. Tommy deler sine ferdigheter med Emily.

04:15(04:40)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

04:40(05:05)

> Last Man on Earth

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. En deprimert Phil ber til gud om å få starte på nytt. Akkurat da dukker to nye kvinner opp.

05:05(06:00)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. En gammel kompis av Hawke fra Vietnam blir skutt i ørkenen under et fluktforsøk. Hawke og Dominic flyr til Pope County for å etterforske saken.