Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:25)

> Mad About You

Amerikansk komiserie fra 1992. Paul blir fra seg av begeistring når Jamie inviterer ham på middag med sin klient Diane Caldwell. The Spy Girls Who Loved Me. Et nygift par i New York City forsøker å opprettholde lykken, til tross for hindringene karrieren, familien og vennene deres byr på.

06:25(06:45)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Chris Jericho er gjestekomiker. Tamera Mowry-Housley. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

06:45(07:10)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Rachel Bloom gjester dagens episode. Tony Cavalero. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

07:10(07:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Barney oppdager at han har følelser for Quinn og prøver å overtale henne til å gå ut med ham. I mellomtiden introduserer Marshall og Lily Robin for livet utenfor byen og Ted prøver å finne ut hva han kan gjøre med…. Karma. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

07:35(08:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Gjengen finner ut at Barney og Quinn har planer om å flytte sammen og prøver derfor å ødelegge forholdet deres. The Broath. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:00(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Ted, Marshall og Barney ser den originale Star Wars-triologien og begynner å tenke over hvordan deres liv kommer til å se ut om tre år. Trilogy Time. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Selv om Ted trives med å bo alene i sin nye leilighet prøver Barney å overbevise ham om å gå ut hver kveld. Lily har en frekk drøm som Marshall ikke er en del av. Now We're Even. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

09:00(09:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie forveksler bildene sine med et annet par, og finner ut at det andre paret har et bedre liv enn dem. Arthur får seg en moblitelefon, men ingen ringer til ham. Prints Charming. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

09:30(10:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug kan ikke feire valentindagen sammen med Carrie fordi han har fått i oppgave å transportere pingviner fra en dyrehage til en annen, og i kjent stil blir jobben langt fra ukomplisert. Animal Attraction. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

10:00(10:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie storkoser seg på ferie i St. Croix, men gleden blir kortvarig når Arthur ringer hjemmefra for å fortelle dem at huset må repareres. Golden Moldy. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

10:30(11:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carries hus er fullt av råte, og problemet ser ikke ut til å gi seg med det første. Det vil koste tolv tusen dollar å fikse skaden, og Doug blir tvunget til å be sin far om et lån. S'Poor House. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

11:00(11:30)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Jake og Holt havner i en konflikt over merittene til en nyansatt. The Honeypot. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

11:30(12:00)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Jake og Amy undersøker en vanskelig sak, hvor det er ord mot ord. Holt blir mistenksom når han får vite at hans livslange erkefiende døde i en transportulykke fra fengselet. He Said, She Said. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Familien Simpson får en telefonregning å over 400 dollar, og tror naturlig nok at det har skjedd en feil. Men så viser det seg at Lisa har ringt for å gi penger til en hjemløs gutt i Brasil. Blame It on Lisa. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Marge lager en kjøkkenhage og får snart problemer med kråker. For å beskytte plantene setter hun opp et fugleskremsel. Weekend at Burnsie's. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

13:00(13:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Kramer skal være vitne i en sak for Newman, men gjør ikke så bra figur når han blir svimeslått like før. The Ticket. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

13:30(14:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Jerrys foreldre kommer til byen for at faren skal få undersøkt ryggen, og på legekontoret oppdager han at lommeboken hans er borte. The Wallet. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

14:00(14:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Det er duket for latterkuler når Lea Thompson i dag er gjestekomiker i dette morsomme improviseringsprogrammet ledet av Aisha Tyler. Malcolm Goodwin. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Katie Cassidy er gjestekomiker i denne episoden av dette humørfylte improviseringsprogrammet, ledet av Aisha Tyler. Emily Bett Rickards. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

15:00(15:30)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Mr. Burns er redd for at det nærmer seg dommedag, og ber Dr. Frink finne ut hvem av Springfields innbyggere som er verdt å redde. Frink Gets Testy. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

15:30(16:00)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Da Homer blir beskyldt for å stjele et verdifullt maleri, er det kun en etterforsker fra 70-tallet som kan renvaske ham. Homer Is Where the Art Isn't. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

16:00(16:30)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Homer og Marge forteller om hvordan de gikk fra å leve et liv i kjærlighetens tegn til et liv som mistrøstige foreldre. 3 Scenes Plus a Tag from a Marriage. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

16:30(17:00)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Bart må på rakkerrehabilitering etter å ha skremt vettet av hele byen og ødelagt Krustys karriere. Fears of a Clown. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

17:00(17:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. George drar hjem til sjefen for tv-selskapet for å gjøre en avtale. Samtidig kjøper Jerry klokken sin tilbake fra onkel Leo, men faren får vite sannheten likevel. The Watch. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

17:30(18:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Jerry blir bedt om å besøke en ung gutt som bor inne i en plastikkboble. Han tar med seg noen av vennene sine, noe som nesten koster gutten livet. The Bubble Boy. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

18:00(18:30)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Jake og Holt havner i en konflikt over merittene til en nyansatt. The Honeypot. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

18:30(19:00)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Jake og Amy undersøker en vanskelig sak, hvor det er ord mot ord. Holt blir mistenksom når han får vite at hans livslange erkefiende døde i en transportulykke fra fengselet. He Said, She Said. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

19:00(19:30)

> Drug Wars

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Grensepolitiet i Ajo, Arizona sprer ut seg for å patruljere farlige smuglerveier i det sørvestlige USA. Backpackers. I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

19:30(20:00)

> Drug Wars

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Grensepolitiets elitestyrke, BORTAC, prøver å fange en gruppe med smuglere som planlegger å smugle narkotika gjennom ørkenen midt på natten. Bortac Surprise. I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

20:00(21:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Cole sjonglerer realiteten av jobben og hans forpliktelser med å være en god forelder, mens han og Murtaugh jobber sammen for å knekke en gjeng som driver lotterisvindel. A Whole Lotto Trouble. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

21:00(23:40)

> Dawn of the Planet of the Apes

Amerikansk science fiction-action fra 2014. Ti år har gått siden en pandemi slo ut 90% av menneskeheten. Intelligente, genmodifiserte aper ledet av sjimpansen Caesar har bosatt seg i skogene utenfor San Francisco.

23:40(01:55)

> Insurgent

Amerikansk sci-fi-thriller fra 2015. I ruinene av det som engang var Chicago, er Tris og Four på flukt. Som "Divergenter" utgjør de en enrom fare mot verdensordenen og dens eneveldige diktator, Jeanine.

01:55(02:20)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En desperat gjerningsmann stikker av fra politiet etter at det ble løsnet skudd. The Truth Is Key. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:20(02:40)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En trassig sjåfør må i vantro innse at moren holder med lovens lange arm. Mother Knows Best. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:40(03:05)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Peters søster Karen kommer til Høsttakkefesten, mens Stewie lar det gå litt over styr med rensekuren han og Brian tar for å unngå overspising. Peter's Sister. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

03:05(03:25)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Quagmire innrømmer endelig sine følelser overfor Lois, men klarer samtidig å lommeringe Peter som blir rasende, så Brian gjør sitt for å rydde opp i rotet. Hot Pocket-Dial. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

03:25(03:50)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Joe blir lam fra nakken og ned, og Brian har en affære med en gift kvinne. Brokeback Swanson. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

03:50(04:15)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Mens han deltar i den nye nabolagspatruljen, blir Peter arrestert og siktet for hatkriminalitet. A Shot in the Dark. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

04:15(05:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. De nye partnerne Murtaugh og Cole prøver å finne en stødig rytme, mens de jobber med å oppklare mordet på en finansdirektør. Samtidig manøvrerer Cole sin rolle med sin eks, Natalie, og hans datter. Need to Know. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

05:00(05:25)

> Last Man on Earth

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Etter å ha funnet et mystisk avskjedsbrev fra Melissa drar gjengen ut på leting etter henne. Samtidig legger Gail ut på nye eventyr alene. Whitney Houston, We Have a Problem. Året er 2022, og etter en ufattelig hendelse er Phil Miller kanskje den eneste mannen igjen på Jorden. Så møter han Carol Pilbasian, en klagete og eksentrisk kvinne.

05:25(06:00)

> Mad About You

Amerikansk komiserie fra 1992. Paul blir fra seg av begeistring når Jamie inviterer ham på middag med sin klient Diane Caldwell. The Spy Girls Who Loved Me. Et nygift par i New York City forsøker å opprettholde lykken, til tross for hindringene karrieren, familien og vennene deres byr på.