Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> Garasjen

Norsk motorserie fra 2016. Asgeir Borgemoen reiser i både inn- og utland for å møte nye motorentuisaster, besøke deres garasjer og se på enda flere kjøretøyer. Asgeir er selv en ivrig bilentusiast, og der han tidligere har hjulpet andre med å skru på biler, har han denne gangen skaffet seg en egen bil som han selv skal mekke på. I denne del: I denne episoden tar Asgeir og Maria Elena turen til Danmark, der Migatronic holder til. Maria Elena har aldri sveiset, men nå står opplæring for tur, og Asgeir får en innføring i å sveise med tig. Trine Opshal og familien er klare for landsfinalen for damer, men ikke alt har gått som planlagt, hverken med Trine eller hennes mor Frances. Vi skal også til Trondheim for å feire nasjonal motordag.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Familien Bundy drar på ferie til musikkbyen Branson i Missouri. Peggy stikker av med alle pengene, og Al kan ikke betale for hverken mat eller husly. Peggy og Kelly stiller opp i en talentkonkurranse og vinner første premie, som inkluderer å få varme opp for countrystjernen Tammy Wynette. Samtidig flytter Marcy og Jefferson inn i huset til familien Bundy for å krydre sexlivet sitt. Men Al og de andre kommer hjem tidligere enn planlagt. Tammy Wynette gjestespiller som seg selv.

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Julaften nærmer seg og Al og Griff får hjelp i skobutikken. Dette utnytter de fullt ut, og herser rundt med de nye gutta. Sjefen finner ut hva de driver med, og på selveste julaften gir hun dem begge sparken. Samtidig kniver Marcy og Peggy om hvem som vinner nabolagets konkurranse om beste juledekorasjon. Marcys sjanse til å vinne minsker brått når Kelly og Bud stjeler deler av dekorasjonen hennes...

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. I denne del: Rebecca blir sjalu når Sam blir forfremmet, helt til hun får vite årsaken til forfremmelsen.

08:05(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Ted skal på jobbintervju, men har problemer med å rekke flyet.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Lily får en rolle i et teaterstykke, og alle møter opp for å støtte henne. Barney bestemmer seg for å fremføre sitt eget skuespill.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al skal dømme en strippekonkurranse, og Peggy deltar i forkledning. Al blir forelsket...

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Kelly får primadonnanykker når hun blir programleder for et populært barneprogram. Bud får henne ned på Jorden igjen.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. I denne del: Jerry går ut med en dame som Elaine påstår har silikoninnlegg i brystene, noe som får Jerry til å ville gjøre det slutt. George blir med sin nye kjæreste i en begravelse.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. I denne del: Jerry går ut med en dame han har glemt hva heter. Elaines ekskjæreste skal opereres og Kramer mister en pastill ned i kroppen hans under operasjonen. George investerer i kunst.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1990. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Familiens hund blir sendt på lydighetsskole etter at han tygger i stykker Homers nye joggesko og familien Bouviers lappeteppe.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1990. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Da bestefar Simpson arver 106 000 dollar, bestemmer han seg for å gi pengene til dem som trenger det mest.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2008. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Sesongpremiere. Homer begynner en ny karriere som dusørjeger, og Marge får jobb i et erotisk bakeri.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2008. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Bart får tak i mobiltelefonen til komikeren Denis Leary og bruker den til å bølleringe. Da Marge oppdager hva Bart driver med, tar hun kontakt med Leary, som råder henne til å aktivere telefonens GPS-system, slik at hun til enhver tid kan sjekke hvor Bart befinner seg.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug og Carries nye naboer har bare én feil, hunden Stanley. Men etter nærmere undersøkelser finner Doug ut at det hele skyldes mangel på oppmerksomhet, og dermed begynner han å gå tur med Stanley i all hemmelighet. Samtidig blir Arthur overbevist om at Charles Schultz bruker ham som inspirasjon for Charlie Brown.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Carrie er deppa over å bli 30 år og ber Doug om å ignorere bursdagen. Hun behøver ikke be to ganger, Doug vil gjerne se en bra kamp på TV isteden. Men på selve dagen begynner skyldfølelsen å krype inn, og han bestemmer seg for å overraske henne på stort vis likevel.

14:00(14:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2007. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. I denne del: Teds nye stil tiltrekker seg kvinner - også fra fortiden hans. Resten av gjengen prøver å hjelpe ham med å få mest mulig ut av situasjonen.

14:30(15:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2007. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. I denne del: Barney og Ted slåss om den samme jenta, og Robin later som om hun liker sin nye kjærestes sønn.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Dagens gjest er Kaitlin Doubleday.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Idrettsutøver Lolo Jones er gjesteaktør i dag, og hun går for gull!

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1990. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Homer prøver å slanke seg, mens Marge begynner å male igjen, noe hun ga opp på videregående etter tøff behandling av kunstlæreren. Hun gjør det så bra at hun får i oppdrag å lage et portrett av Mr. Burns.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1990. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Lisas vanlige lærer blir syk og erstattes av en vikar som Lisa beundrer over alt på jord. Samtidig stiller Bart til valg som klassens elevrådsrepresentant, mot skolelyset Martin.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug har fått nok av å ha Arthur i huset, og de to starter en voldsom krangel. Resultatet blir at Arthur flytter ut - og inn i sin egen leilighet. Det varer imidlertid ikke lenge før Arthur melder seg igjen...

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Etter et besøk av Deacon og hans treåring får Doug plutselig veldig lyst på barn. Han begynner å snakke med Carrie om å stifte familie, men det å skulle ta en så stor avgjørelse blir ikke enkelt for ekteparet Heffernan.

18:00(19:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie fra 2014... I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I denne del: I denne episoden er vi med når kriminalsøkshunden Trixie hjelper Kripos i etterforskningen av et drap. Tonje og Torill utfører en razzia i en leilighet hvor de mistenker at det er store mengder narkotika. Kristian og Lars blir kalt ut til Tøyen senter der flere slåss med slagvåpen, før de må videre til en privatadresse der det er en familiekonflikt.

19:00(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Kjentfolk fra bl.a. Geordie Shore er på plass i Banbury for å forsøke å sikre mest mulig penger til sin veldedige organisasjon. Tusenvis av pund er i potten for dem som klarer å holde hodet kaldt.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2008. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Bart møter sin dobbeltgjenger, Simon Woosterfield, et medlem av Springfields rikeste familie, og de bestemmer seg for å bytte plass med hverandre.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2008. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Homer stemmer på Obama, men den onde elektroniske stemmemaskinen registrerer i stedet en stemme for McCain.

21:00(21:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Jonathan Mangum er gjestekomiker i dagens episode, og skal vise hva han er god for når det kommer til improviseringsleker der publikum bestemmer temaet.

21:30(22:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Joey Fatone er gjestekomiker i dette morsomme improviseringsprogrammet der publikum i stor grad dikterer det som skjer på scenen.

22:00(00:20)

> Red 2

Amerikansk-fransk actionkomedie fra 2013. Bruce Willis, John Malkovich. Den pensjonerte CIA-agenten Frank Moses samler den gamle gjengen med arbeidskamerater i den globale jakten på en forsvunnet mobil atombombe. For å lykkes må de overleve en hær av pågående leiemordere, hensynsløse terrorister og maktsyke embetsmenn som alle vil ha klørne i det supermoderne våpenet. Oppdraget fører Frank og gjengen til Paris, London og Moskva. De må stole på sin kollektive erfaring, og ikke minst hverandre, for å redde verden og overleve jakten.

00:20(02:10)

> Welcome to the Jungle

Amerikansk-puertorikansk komedie fra 2013. Jean-Claude Van Damme, Adam Brody. En gruppe intetanende kontorarbeidere blir strandet på en avsidesliggende øy når en firmatur ledet av den sinnsforvirrede tidligere marinesoldaten Storm Rothchild går forferdelig galt. Nå må Chris og medarbeiderne hans slåss mot naturen – og hverandre – for å overleve!

02:10(05:05)

> The Wolf of Wall Street

Amerikansk dramakomedie fra 2013. Leonardo DiCaprio, Jonah Hill. Basert på den sanne historien om den spektakulære oppturen og dramatiske nedturen til den beryktede amerikanske aksjemegleren Jordan Belfort. Aldersgrense: 15 år.

05:05(06:00)

> Chicago P.D.

Amerikansk krimserie fra 2014. Om mennene og kvinnene som jobber i District 21 i politiavdelingen i Chicago. Denne avdelingen består av to svært ulike grupper: de uniformerte betjentene og etteretningstjenesten. Det enorme ansvaret ligger tungt på skuldrene til politiet i denne avdelingen og ofte får jobben følelsesmessige konsekvenser som merkes godt utenfor arbeidstid. I denne del: En sak som involverer en av Chicagos mest ettersøkte personer blir litt for personlig for Olinksky. Sean Roman krangler med en annen betjent, mens Nadia forbereder seg på å ta en løgndetektortest.