Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:20)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. En dagligvarebutikk i sentrum blir utsatt for et knivran. Vekterne er raskt på stedet og sammen med politiet tar de opp jakten på gjerningsmannen. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.

06:20(06:45)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2018. Gjesten i denne episoden er komiker Heather Anne Campbell. Heather Anne Campbell. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro, og et produkt av øyeblikket.

06:45(07:10)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2018. Gjesten i denne episoden er komiker Jonathan Mangum. Jonathan Mangum 1. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro, og et produkt av øyeblikket.

07:10(07:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Barney forfører Marshalls jusslærer i håp om at hun vil få bedre karakterer. Lily får seg jobb på Teds kontor, og det varer ikke lenge før hun gir Teds sjef en lekse han sent kommer til å glemme. Aldrin Justice. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble opp over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

07:35(08:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Marshall går på sitt første stevnemøte etter Lily, men Ted og Barney prøver alt i sin makt for å overtale ham om at den nye daten hans er gal. Swarley. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble opp over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:00(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Marshall og Lily tar med seg guttene til Atlantic City, hvor de planelegger å gifte seg. Men de har hele tre dager å slå i hjel før de får lisensen sin - tre dager som skal vise seg å bli langt mer begivenhetsrike enn…. Atlantic City. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble opp over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Ted og Barney diskuterer hva de vet om kvinner. Barney er overbevist at jo mer man vet om en kvinne, desto mindre tiltrekkende er hun, men Ted er ikke enig. Slap Bet. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble opp over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

09:00(09:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Doug har fått nok av å ha Arthur i huset, og de to starter en voldsom krangel. Resultatet blir at Arthur flytter ut - og inn i sin egen leilighet. Det varer imidlertid ikke lenge før Arthur melder seg igjen. King of Queens. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

09:30(10:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Etter et besøk av Deacon og hans treåring får Doug plutselig veldig lyst på barn. Han begynner å snakke med Carrie om å stifte familie, men det å skulle ta en så stor avgjørelse blir ikke enkelt for ekteparet Heffernan. King of Queens. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

10:00(10:30)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 1999. Doug trosser Carries protester og kjøper seg en motorsykkel. I et forsøk på å få Doug til å kvitte seg med sykkelen, begynner Carrie å røyke. Queasy Rider. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

10:30(11:00)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 1999. Carrie blir kjent med den nye kvinnelige naboen, og etter hvert blir de to uatskillelige. Doug blir sjalu på forholdet deres og gjør derfor en innsats for å lytte til Carrie og hennes problemer. Female Problems. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

11:00(12:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Celebrity Special. Celebrity Special. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1997. Det er en utstilling om gudinnen Isis på museet, og Lisa er fast bestemt på å dra dit den siste dagen utstillingen er åpen. Lost Our Lisa. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1997. Homer og Marge reiser bort for å få fart på kjærlighetslivet igjen, men oppdager etter hvert at risikoen for å bli oppdaget av barna er det krydderet de trenger. Natural Born Kissers. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

13:00(13:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Kramers venn Maestro, som insisterer på å bli kalt dét og ingenting annet, snakker om hvor vanskelig det er å leie feriehus i Toscana, slik han har gjort. The Maestro. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

13:30(14:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Elaine går på blind date med en mann som liker hunder. The Wink. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

14:00(14:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2018. Gjesten i denne episoden er komiker Brad Sherwood. Brad Sherwood. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro, og et produkt av øyeblikket.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2018. Gjesten i denne episoden er komiker Jeff Davis. Jeff Davis 2. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro, og et produkt av øyeblikket.

15:00(15:30)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. I sesongens første episode mener Lisa at Homer oppfører seg merkelig. Derfor kontakter hun FBI for å finne ut hva som foregår. SIMPSONS. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

15:30(16:00)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Innledningssekvensen til denne Halloween-spesialen er regissert av Guillermo del Toro. Treehouse of Horror XXIV. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Etter en begravelse bestemmer Homer, Marge, Mr. Burns og Kent Brockman seg for å rette opp i hendelser fra fortiden som de angrer på. 4 Regrettings & A Funeral. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Marge oppfordrer Homer til å leve ut sin trang til å "gripe dagen" og invitere sin gamle brevvenn, Eduardo, til å bo hos dem. Lisa innfører en ny æreskodeks på Springfield Elementary. YOLO. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

17:00(17:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Jerry prøver å hjelpe en venn av Elaine med å nå frem til et maratonløp i tide. The Hot Tub. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

17:30(18:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Elaine gjør en feil når hun bestiller suppe fra "suppenazisten" og blir bortvist fra butikken i ett år. Kramer passer på et skap for Elaine, men blir ranet på åpen gate. The Soup Nazi. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

18:00(18:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Cambridge. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

18:30(19:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Noe stinker i Milton Keynes, og muligens er det de mobile toalettene som er på auksjon som er årsaken. Heavy D, Linda, Nat og John kjemper om de største utbyttene. Milton Keynes. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

19:00(19:30)

> Border Security: America's Front Line

Amerikansk reality fra 2018. I denne serien følger vi de amerikanske grensevaktene i deres jakt på ulovligheter. I denne serien følger vi de amerikanske grensevaktene i deres jakt på ulovligheter.

19:30(20:00)

> Border Security: America's Front Line

Amerikansk reality fra 2018.

20:00(21:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2016. Det blir brått slutt på julestemningen da et drap kan kobles til nevøen av en narkobaron som Riggs kjenner fra tidligere. Og Murtaugh misliker naboens julepynt. Julepistolen. Ekssoldaten og politimannen Martin Riggs sørger over å ha mistet sin kone, så han flytter til California for å begynne på nytt i LA-politiet. Han skal jobbe med Roger Murtaugh, som nylig har kommet tilbake på jobb etter et hjerteinfarkt. Riggs' tendens til å kaste seg hodeløst inn i enhver situasjon står i skarp kontrast til Murtaughs korrekte handlemåte. Da sjefen deres, Brooks Avery gir dem deres første sak, tar Riggs Murtaugh med på en biljakt i stor fart som ender i Long Beach Grand Prix og skuddveksling med narkolangerne. Trass i hans protester, føler den gamle politimannen seg mer levende enn på mange år. Etter at saken er ferdig etterforsket innser Riggs at han har funnet noe i Murtaugh som han har lett etter – en partner og en venn.

21:00(23:45)

> The Equalizer

Amerikansk actionthriller fra 2014. McCall tror han har lagt sin mystiske fortid bak seg og startet et nytt liv. Men når han treffer på en ung jente i klørne på russiske gangstere, må han bare hjelpe henne.

23:45(02:05)

> Triple Nine

Amerikansk krim-thriller fra 2016. De korrupte politimennene Marcus Belmont og Jorge Rodriguez inngår i en kriminell organisasjon i Atlanta med eks-soldatene Michael Atwood, Russell Welch og lillebroren Gabe.

02:05(02:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. Det amerikanske politiets mest dramatiske klipp, med alt fra ville biljakter, voldelige konfrontasjoner og væpnede ran. Wedding Car Crasher. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:30(02:50)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. Det amerikanske politiets mest dramatiske klipp, med alt fra ville biljakter, voldelige konfrontasjoner og væpnede ran. Fake Friends. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:50(03:15)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Stewie og Brian reiser tilbake i tiden for å forhindre at Bertram dreper Leonardo da Vinci, noe som vil føre til at Stewie slutter å eksistere. The Big Bang Theory. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien.

03:15(03:40)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Lois og Bonnie reiser til Paris. Bonnie er utro med en kjekk franskmann og må forklare seg til Joe. Peter bestemmer seg for å skolere Meg og Chris hjemme. Foreign Affairs. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien.

03:40(04:00)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Familien opplever et nytt strømbrudd som gjør at de nølende må gå gjennom Return of the Jedi. It's a Trap (part 1). Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien.

04:00(05:35)

> Sniper: Legacy

Amerikansk action fra 2014. En mystisk snikmorder forårsaker kaos i USAs forsvarsledelse. Den ukjente attentatmannen sikter seg inn på høytstående militære ledere.

05:35(06:00)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. En dagligvarebutikk i sentrum blir utsatt for et knivran. Vekterne er raskt på stedet og sammen med politiet tar de opp jakten på gjerningsmannen. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.