Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> A-Team

Amerikansk actionserie. Kultserien fra åttitallet om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene. De tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med. I denne del: Gjengen prøver en ny fremgangsmåte for å få B.A. på et fly til Sør Amerika etter flere mislykkete forsøk. Oppdraget er i Venezuela der de må redde en uskyldig pilot fra narkotikasmuglere.

06:50(07:15)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Tolv år gamle Eddie Huang og familien flytter fra DCs Chinatown til Orlando og opplever kultursjokk. Hans avslappede far eier en biffrestaurant, mens hans frittalende og politisk ukorrekte mor er svært fokusert at Eddie skal holde seg tro til sin kinesiske kultur. Hip hop-elskende Eddie, støttet av lillebroren Emery, ønsker imidlertid desperat å bli amerikansk og passe inn med klassekompisene. I denne del: Jessicas overtro når nye høyder når hun selger et hus med adressen 44 West 44th Street. Nummer 4 betyr nemlig uhell i kinesisk kultur.

07:15(07:40)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren Cheers. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer stadig innom for å diskutere problemene sine. I denne del: Den store festen Rebecca har planlagt i anledning av hundreårsjubileet på Cheers blir ødelagt når Lilith får veer.

07:40(08:05)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I denne del: I løpet av et døgn i hovedstaden kommer det inn 204 anmeldelser til politiet. I denne episoden av Hundepatruljen Oslo følger vi Morten, Lars, Duncan og Kristian, samt Tonje og Torill gjennom et helt døgn. Lars og Morten pågriper en narkoman som har tatt seg inn i en vaskekjeller med tyvgods. Tonje og Torill er som vanlig på jakt etter narkotika, og med Nandos og Fia Marias nese finner de stadig stoff. Vi får også se når de bistår Kristian og Duncan med pågripelsen av en kriminell. Og vi er også med på en biljakt der føreren stikker av med en stjålet motorsykkel.

08:05(08:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Marshall slutter hos GNB for å jobbe som frivillig miljøforkjemper, noe Lily og Barney er lite fornøyde med. Ted og Zoey blir ikke enige om Arcadians fremtid.

08:35(09:30)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I denne del: Politihundeførerne bruker ekstremt mye tid på å trene opp hunder og på å holde dem godkjent. I denne episoden blir vi med Kai når kriminalsøkshunden hans Trixie skal regodkjennes. Dersom dette ikke går, kan hun ikke brukes som politihund. Tonjes hund, Fia Maria, har pådratt seg en skade og må ta MR av ryggen. Kristian og Lars bidrar i et søk etter en ni år gammel autist.

09:30(10:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1993. I denne del: Kramer går ut med en av Elaines arbeidskollegaer, en kvinne Elaine ikke er særlig begeistret for. George får panikk da det oppstår brann i kjærestens leilighet under et bursdagsselskap.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1993. I denne del: Jerrys foreldre kommer på besøk, og de forsøker å unngå en invitasjon fra Georges foreldre. Jerry har nettopp kommet tilbake fra en tre ukers turné og forsøker desperat å få tid alene med kjæresten. Elaines nye kjæreste blir veldig opptatt av Jerrys foreldre og viser dem rundt i New York. Del 1:2.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1993. I denne del: Jerrys foreldre kommer på besøk, og de forsøker å unngå en invitasjon fra Georges foreldre. Jerry har nettopp kommet tilbake fra en tre ukers turné og forsøker desperat å få tid alene med kjæresten. Elaines nye kjæreste blir fiksert på Jerrys foreldre og viser dem rundt i New York. Del 2:2.

11:00(11:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1993. I denne del: Courtney Cox gjestespiller som Jerrys kjæreste, som later som om hun er kona hans for å få billigere rens av klær. George gjør noe pinlig på helsestudioet, mens Elaine prøver å sjekke opp en mann der.

11:30(12:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1993. I denne del: Gjengen drar til Hamptons for å se babyen til et vennepar. George får komplekser, Elaine møter en kjekk lege og babyen er alt annet enn søt.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Det skal innføres en ny veiavgift i Springfield, og Marge er fra seg av irritasjon. Utbruddene hennes leder til at en postmann, som har ligget nedfrosset i 40 år sammen med postvesken sin, blir funnet. Posten blir levert rundt i byen, deriblant til bestefar Simpson. Brevet avslører mystiske omstendigheter om Homers foreldre.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Bart åpner en ventil og skaper kaos på skolen. Som straff blir han sendt til en disiplinleir i Oregon. Homer må kjøre Bart og går glipp av sin planlagte tur til Las Vegas. Mens gutta er bortreist har Marge and Lisa garasjesalg, men det eneste som selger er gamle medisiner.

13:00(13:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Bart har fått ny gymlærer som er hakket strengere enn Bart liker. Lisa bestemmer seg for å bruke Wille i et skoleprosjekt som går ut på å forandre en person til "den perfekte gentleman". Homer har ødelagt sin siste blå bukse, og prøver iherdig å skape blest rundt dem slik at fabrikanten gjenopptar produksjonen.

13:30(14:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Familien Simpson er ute på tur og besøker en hule med dryppstein. Homer prøver å brekke av en bit og gulvet i hulen gir etter! Hele familien faller ned i et hull – bortsett fra Homer som sitter fast. Mens resten av familien går etter hjelp, forteller Lisa Homer en historie.

14:00(14:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer må være barnevakt mens Marge passer nabobarna Rod og Todd. Homer tar med barna til et hjem for gamle dyr, men der blir Bart tatt som gissel av en apekatt.

14:30(15:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer er på fest hos Lenny som har fått seg ny flatskjerm-tv. Etter tre dager er Homer fortsatt der, helt besatt av det nye vidunderet. Marge sier ja til å bli med på ”Konebytte” slik at Homer kan vinne penger til å kjøpe sin egen flatskjerm-tv.

15:00(15:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Tyvfanger F.O. tar opp jakten på en utenlandsk tyv som er tatt på fersken i å stjele dyre solbriller. Tollerne avslører smuglere som har gjort seg svært flid med å gjemme ulovlige stoffer. Valutahundene på OSL sniffer seg frem til ulovlig høye kontantbeløp. Piloter settes på svært realistisk prøve når de må takle nødsituasjoner i simulator, og det er på tide å skifte børste i de store «sweeperne» som er en del av brøytefølget.

15:30(16:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: En mann blir pågrepet for å ha stjålet i flere butikker, men nekter for tyveriene. I tollhallen finner tollerne livsfarlige slankepiller. Et nøye koordinert samarbeid mellom flytårn og bakkemannskaper må til for å få av-iset en svært glatt rullebane, og lurer du på hva som skjer når du sender hunden din med fly. Det får du se i kveld.

16:00(16:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: En kvinne forsyner seg av både klær og sminke i tax free-butikken, og F.O. tar opp jakten på tyven. I tollen finner Miriam syntetisk narkotika gjemt i flere lekebiler. Valutahundene jakter på valutasmuglere i terminalen og Norwegian skal sende av gårde sitt aller første fly til Las Vegas, men først må kabinen vaskes og klargjøres på effektivt vis.

16:30(17:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: En politihund får ferten av narkotika i ankomsthallen. En pyntegjenstand fra Kina viser seg å inneholde ulovlige dopingmidler. Vi får se hvordan piloter og bakkemannskap forbereder seg på vanskelige landingsforhold, og en Porsche til over to millioner må manøvreres inn i en trang vareheis for å kunne kjøres til utstilling i terminalen.

17:00(18:00)

> Sin City Motors

Kanadisk realityserie fra 2016. Steve Darnell er en legendarisk motorproff som finner skjulte skatter på fyllinga, på jorder og gjennom byttehandel - og med de nyvunne delene bygger han rullende bilkunst! I denne del: En elektriker fra Texas gir Steve og Welderup-crewet i oppdrag å spesialtilpasse strømselskapets første firmabil - en Ford pickup fra tidlig 70-tall.

18:00(18:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Brian Shaw and Heather Anne Campbell, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.

18:30(19:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Wendy Mclendon-Covey og Jonathan Magnum, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.

19:00(19:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Heather Anne Campbell, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.

19:30(20:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Episodens gjesteartister er Gary Anthony Williams og illusjonistene Penn and Teller.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1998. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Homer tror han kan tjene en formue på å resirkulere fett, og Lisa hjelper til med å arrangere dans på skolen. Lisa Kudrow gjestespiller i rollen som Alex - en ny jente på skolen.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1998. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Homer blir plutselig klar over at han har levd halve livet sitt allerede. Han bestemmer seg derfor for å gjøre noe stort i løpet av de årene han har igjen, og setter seg som mål å bli den nye Thomas Edison.

21:00(21:30)

> Kevin Can Wait

Amerikansk komiserie fra 2016. Kevin Gable, en politibetjent i Long Island som pensjonerer seg i en alder av 45, ser frem til det å dagdrikke med kompiser, gå på baseballkamper og endelig å få litt alenetid. Dessverre innser han snart at familiens behov trumfer hans behov for alenetid. Hans 14 år gamle datter Sara og hans ti år gamle sønn Jack har problemer på skolen, mens 20 år gamle Kendra snart er ventet hjem på besøk fra college og har noen overraskelser med i kofferten. For å spe på pensjonsinntektene ønsker Kevins kone Donna å leie ut hybelen i garasjen, og det blir en innviklet kamp om plassen der. Kevin skjønner at livet hjemme ikke blir like bekymringsløst som han hadde håpet, men i gode venners selskap og med familiens kjærlighet kommer Kevin til å gjøre det beste ut av det neste kapittelet i livet sitt. I denne del: Når Goody og Didi inviterer Mott-familien med på en weekendtur, blir Kevin og Donna fornærmet for at de ikke blir invitert også.

21:30(22:30)

> 24: Legacy

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Igjen tikker klokka når "24" er tilbake med en ny serie der det oppstår en nervepirrende kamp for å stoppe et katastrofalt terrorangrep på amerikansk jord. Sersjant Eric Carter har tidligere drept terroristlederen Sheik Ibrahim Bin-Khalid i kamp i Yemen, noe som har gjort ham til mål for et hevnangrep. Sammen med Rebecca Ingram, tidligere leder for terrorenheten, avdekker Carter et sofistikert terrornettverk som gjør det tvingende nødvendig å finne ut hvem man virkelig kan stole på. Mens de kjemper mot Bin-Khalids trofaste tilhengere, blir de tvunget til å stille spørsmålstegn ved sin egen identitet, sine familier og sin fortid. I denne del: Carter ber Andy om hjelp for å tilbake avgjørende bevis. Rebecca henter inn ekstern hjelp når terrorenhetens egne metoder kommer til kort.

22:30(00:55)

> Percy Jackson & Lyntyven

Amerikansk eventyrfilm fra 2010. Brandon T. Jackson, Logan Lerman. En vanlig tenåring får vite at han er sønnen til havguden Poseidon og kastes inn i et eventyr blandt guder og monstre. Han mistenkes for å ha stjålet Zevs' lyn, og for å forhindre en krig mellom olympens guder må Percy bevise sin uskyld og finne de stjålne lynene. Aldersgrense: 11 år.

00:55(02:45)

> Percy Jackson: Sea of Monsters

Amerikansk eventyrfilm fra 2013. Logan Lerman, Alexandra Daddario. Forfatteren Rick Riordan er inspirert av gresk mytologi i sine ungdomsbøker om halvguden Percy Jackson, sønn av Poseidon. I den andre filmen i serien må Percy og vennene hans reise til Monsterhavet for å hente det gylne skinnet - det er den eneste måten å redde halvgudenes tilfluktssted, Camp Half-Blood, på.

02:45(03:10)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie fra 2008. I denne del: Brian følger Stewies råd om å ta det rolig i forholdet til Carolyn, noe som fører til at hun innleder et forhold til Cleveland i stedet.

03:10(03:35)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie fra 2008. I denne del: Peter gjenoppdager den irriterende sangen "Surfin' Bird" og driver alle rundt seg til vanvidd.

03:35(03:55)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Aisha Tyler er vertinne for kveldens episode av det legendariske improvisasjonsprogrammet! Gjesteartist er Keegan Michael Key.

03:55(04:20)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Aisha Tyler er vertinne for nok en hylende festlig episode av det legendariske improvisasjonsprogrammet! Gjesteartister er Jeff Davis og den stjerne fra de Olympiske leker, Lolo Jones.

04:20(05:10)

> A-Team

Amerikansk actionserie. Kultserien fra åttitallet om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene. De tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med. I denne del: Face tar over for en sheriffkandidat som ble drept under valgkampen, og hele hæren kommer for å ta A-team når et bilde av ham publiseres i avisen.

05:10(06:00)

> A-Team

Amerikansk actionserie. Kultserien fra åttitallet om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene. De tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med. I denne del: En gruppe venner som eier en restaurant som er sponset av A-team, blir truet av kinesiske gangstere. Hannibal tar saken i egne hender.