Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:25)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Gary Anthony Williams, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med innspill fra publikum. Gary Anthony Williams. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

06:25(06:45)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. The Joke's on Al. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

06:45(07:10)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. En tornado rammer Chicago, og familien Bundy og deres naboer Marcy og Jefferson samles i kjelleren. Når hjelpen ikke kommer ser Al og Jefferson seg nødt til å avsløre sin hemmelige tunnel som leder til en nakenbad. Twisted. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

07:10(07:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Det er under én time igjen til bryllupet og både Barney og Robin har full panikk. Marshall og Lily prøver å skrive om bryllupsløftene de brukte i sitt eget bryllup. The End of the Aisle. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

07:35(08:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Øyeblikket har endelig kommet! Ted forteller barna Penny og Luke om det øyeblikket han traff deres mor. Last Forever Part One. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

08:00(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Penny og Luke Mosby får endelig høre slutten på historien de har ventet så lenge på: hvordan Ted traff deres mor. Sesongavslutning - Last Forever Part Two. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Teds bestekamerat frir til kjæresten sin, og Ted bestemmer seg for at tiden er inne for at også han skal finne den rette. Han møter Robin i en bar og blir hodestups forelsket ved første blikk. Pilot. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…

09:00(09:30)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug gir Carrie et kamera til jul, men blir skamfull fordi han ser at Carries sjef har kjøpt et mye flottere kamera til henne. Better Camera. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

09:30(10:00)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Carrie, Doug, Deacon og Kelly er invitert til en venns bryllup i Maryland. Problemet er bare det at Carrie og Doug har ikke lyst til å gå. De setter i gang med å legge en plan for å slippe unna. Wedding Presence. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

10:00(10:30)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug drømmer om å få se søndagens fotballkamp på en ny og bedre tv enn det han selv har. Han gjør derfor et forsøk på å bli invitert til Carries sjef for å se kampen der. Hi Def-Jam. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

10:30(11:00)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug arrangerer en paint ball-fest for Deacons bursdag, som snart utvikler seg til noe mer enn bare lek. Paint Misbehavin'. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Familien Simpson får en telefonregning å over 400 dollar, og tror naturlig nok at det har skjedd en feil. Men så viser det seg at Lisa har ringt for å gi penger til en hjemløs gutt i Brasil. Blame It on Lisa.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Marge lager en kjøkkenhage og får snart problemer med kråker. For å beskytte plantene setter hun opp et fugleskremsel. Weekend at Burnsie's.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Springfields herreklubb lar Homer få gjennomgå ved å vise klipp fra gamle episoder. Gump Roast.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Bart skaper en tegneserie kalt "Angry Dad" og lanserer den på internett. Serien er basert på Homer, som dermed blir latterliggjort. I Am Furious (Yellow).

13:00(13:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Jerry går ut med Newmans ekskjæreste. George kjøper en salat til Elaine fra kafeen, men kjæresten hans tar all æren for det. The Big Salad. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

13:30(14:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Elaines venninne går ut med en som snakker høyt. Jerry får en sjekk av bestemoren sin som det ikke er dekning for. The Pledge Drive. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

14:00(14:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Episodens gjesteartister er Gary Anthony Williams og illusjonistene Penn and Teller. Cedric the Entertainer. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gjesteartister er Gary Anthony Williams, og komiker og TV-vert Cedric the Entertainer. Adelaide Kane. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

15:00(15:30)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. I sesongens første episode mener Lisa at Homer oppfører seg merkelig. Derfor kontakter hun FBI for å finne ut hva som foregår. SIMPSONS. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

15:30(16:00)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Innledningssekvensen til denne Halloween-spesialen er regissert av Guillermo del Toro. Treehouse of Horror XXIV. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Etter en begravelse bestemmer Homer, Marge, Mr. Burns og Kent Brockman seg for å rette opp i hendelser fra fortiden som de angrer på. 4 Regrettings & A Funeral. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Marge oppfordrer Homer til å leve ut sin trang til å "gripe dagen" og invitere sin gamle brevvenn, Eduardo, til å bo hos dem. Lisa innfører en ny æreskodeks på Springfield Elementary. YOLO. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

17:00(17:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Georges telefonlinje krysses med en annens, og Jerry ber ut kvinnen han får på tråden, en Ms. Chang. Foreldrene til George tar ut skilsmisse. Kramer oppdager at han har dårlig sædkvalitet. The Chinese Woman. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

17:30(18:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Jerry får seg ny sofa, og Elaine går ut med mannen som leverer den. George blir med i en leseklubb, men leier filmen for å kunne bløffe seg gjennom det første møtet. The Couch. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

18:00(18:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Heavy D og Sam slår seg sammen, mens Charlotte og Shaun har en far-og-datter-uoverensstemmelse. Buckinghamshire. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

18:30(19:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. I Lincolnshire er Linda sikker på at en av lagerenhetene inneholder noe av en annen verden. Lincolnshire. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

19:00(19:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. En kvinne fra Uganda blir holdt igjen av grensekontrollen, og når hennes norske forlovede dukker opp oppstår det konflikt. Samtidig rykker en politipatrulje ut for å undersøke meldinger om en voldshendelse. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise.

19:30(20:00)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2019. Det blir en dramatisk dag for Ozan når en mann går til angrep på ham med et rør. Ozan får etter hvert hjelp av kollegaer og politi. Neso rykker ut til en person som sitter fast i en heis. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.

20:00(21:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Etter Natalies forlovelse har Cole en ny jente i kikkerten, Julie, og det viser seg at hun har en uventet forbindelse til Erica, noe som kompliserer saker og ting på jobben. There Will be Bud. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

21:00(23:15)

> Ghostbusters 2

Amerikansk actionkomedie fra 1989. Spøkelsesligaen er tilbake for å redde verden. Fem år har gått siden Manhattan var truet av spøkelser. Dana Barret er enslig mor bosatt i New York med sin åtte måneder gamle sønn Oscar. Alt virker normalt til Oscars barnevogn en dag på mystisk vis begynner å trille på egen hånd ut i trafikken. Dana klarer i siste liten å redde barnet, men skjønner at spøkelsene er på ferde igjen. Hun vet bare om en gjeng hun kan ringe - Ghostbusters!

23:15(01:05)

> Blair Witch

Amerikansk grøsser fra 2016. James Donahue finner en film på nettet som inneholder et kornete bilde av søsteren hans, Heather, en av de opprinnelige medlemmene av filmteamet som forsvant i Black Hills-skogen for tjue år siden. I den tro at dette er bevis nok for at søsteren hans fortsatt er i live, drar James til Burkittsville med vennene Ashley Bennett og Peter Jones. De får med seg dokumentarfilmskaper Lisa Arlington. Når de ankommer den lille byen i Maryland, blir to av byens innbyggere, Talia og Lane, med dem og de legger i vei inn i skogen. Gruppen slår seg ned for natten og de to fra Burkittsville tar opp Heathers forsvinning i tillegg til andre mystiske hendelser som blir forklart gjennom legenden om den ondskapsfulle Blair Witch. De blir forstyrret i løpet av natten og finner merkelige kvist-figurer rundt om kring på leirplassen når de våkner, en av kjennemerkene til Blair Witch. Urolige bestemmer de seg for å dra fra stedet, men så oppdager Lisa et nøste i ryggsekken til Lane. Han og Talia innrømmer at de lagde de skumle talismanene, og de andre ber dem om å dra. De opprinnelige fire tilbringer flere timer på vandring ru

01:05(02:05)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie fra 2015. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen i Bedfordshire. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. En kombinasjon av enestående tilgang og ulike filmteknikker gir et unikt perspektiv på moderne politiarbeid. Fra celleveggenes innside, intervjurom og fanger i deres daglige gjøremål, til utryknings- og spaningsoppdrag, 24 Hours in Police Custody setter politiarbeid i et helt nytt lys.

02:05(02:30)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Peter og kompisene prøver å redde en synkende Mercedes Benz, og Peter ender opp med å hjelpe en delfin. Delfinen flytter til Wuahog, nekter å forlate Peter og flytter inn i huset på andre siden av gata. Be Careful What You Fish For. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

02:30(02:50)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Mort sliter med økonomien og spør Peter og Quagmire om hjelp til å redde apoteket. Situasjonen forverres når trioen beslutter å brenne ned butikken for å inkassere forsikringspengene. Burning Down The Bayit. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

02:50(03:15)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Når Peter og Chris reiser bort på leir for overvektige møter de en seriemorder som dreper overvektige barn. Stewie blir traumatisert av et skremmende cover til et Queen-album. Killer Queen. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

03:15(03:35)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Peter og hans kompiser går ut sammen, men ting går ikke etter planen. De våkner på sykehus uten å huske hva som skjedde. Forget-Me-Not. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

03:35(04:20)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Etter Natalies forlovelse har Cole en ny jente i kikkerten, Julie, og det viser seg at hun har en uventet forbindelse til Erica, noe som kompliserer saker og ting på jobben. There Will be Bud. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

04:20(04:45)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Tyvfanger F.O. mistenker at en tyv er ruset og må velge riktig fremgangsmåte for å ikke eskalere situasjonen. Et rutinemessig vedlikehold av en Dreamliner 787 blir brått dramatisk. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise.

04:45(05:10)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2019. På Storo Storsenter går alarmen, men denne gangen fordi en eldre kvinne har kollapset i en butikk. I Brugata er det en slåsskamp og vekterne må forsøke å stoppe volden. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.

05:10(05:35)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

05:35(06:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Brian Shaw and Heather Anne Campbell, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med…. Brian Shaw. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.