Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:45)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Locke får skylden for en sikkerhetslekasje når han viser tydelige endringer i oppførselen etter at en venn blir drept under et oppdrag. Rogue Warrior. Locke får skylden for en sikkerhetslekasje når han viser tydelige endringer i oppførselen etter at en venn blir drept under et oppdrag.

06:45(07:10)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Rebecca anklager en velkjent utroskapsekspert for å legge an på henne. The Visiting Lecher. Rebecca anklager en velkjent utroskapsekspert for å legge an på henne.

07:10(07:35)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Etter Coachs tragiske bortgang, ansetter Sam en ny bartender: Woody, Coachs brevvenn. Frasier kommer tilbake fra Europa med nyheten om at Diane dumpet ham ved alteret. Birth, Death, Love and Rice. Etter Coachs tragiske bortgang, ansetter Sam en ny bartender: Woody, Coachs brevvenn. Frasier kommer tilbake fra Europa med nyheten om at Diane dumpet ham ved alteret.

07:35(08:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy.

08:00(08:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy.

08:30(09:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Al må ta seg jobb som toppløs bartender for å betale Sevens legeregning. Peggy mistenker at Bug og Kelly gjør Seven syk, og kaster dem ut av huset. Al On The Rocks. Al må ta seg jobb som toppløs bartender for å betale Sevens legeregning. Peggy mistenker at Bug og Kelly gjør Seven syk, og kaster dem ut av huset.

09:00(09:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Jerrys nabo forsøker å ta sitt eget liv når han tror kjæresten hans legger an på Jerry. George går til en spåkone og får bekreftet sin bekymring. The Suicide. Jerrys nabo forsøker å ta sitt eget liv når han tror kjæresten hans legger an på Jerry. George går til en spåkone og får bekreftet sin bekymring. Elaine må faste før hun skal ta røntgenbilder og starter en massiv spiseorgie tre dager i forveien.

09:30(10:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Elaine og Jerry arrangerer et stevnemøte mellom George og Elaines venninne Cynthia. Begge forventer et dårlig utfall av dette, og er enige om å fortelle hverandre alle detaljer de hører om hvordan kvelden har gått. The Fix Up. Elaine og Jerry arrangerer et stevnemøte mellom George og Elaines venninne Cynthia. Begge forventer et dårlig utfall av dette, og er enige om å fortelle hverandre alle detaljer de hører om hvordan kvelden har gått. Men så blir det ikke slik.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. George klarer ved et uhell å få en ryddegutt oppsagt fra jobben, og forsøker iherdig å hjelpe ham videre i livet. The Boyfriend: Part 1. George klarer ved et uhell å få en ryddegutt oppsagt fra jobben, og forsøker iherdig å hjelpe ham videre i livet. Elaine inviterer en venn fra Seattle til å bo hos henne en uke, og oppdager for sent hvor lang en uke kan være.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Jerrys massasjebehandling blir dekket av forsikringen fordi hans tannlege har skrevet en anbefaling for behandlingen. Nå ønsker George og Elaine samme avtale, men George blir skuffet fordi han får en mannlig massør. The Boyfriend: Part 2. Jerrys massasjebehandling blir dekket av forsikringen fordi hans tannlege har skrevet en anbefaling for behandlingen. Nå ønsker George og Elaine samme avtale, men George blir skuffet fordi han får en mannlig massør. Og Georges paranoia bare vokser og vokser...

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Homer starter med hjemmebrenning da Springfield gjeninnfører strenge alkohollover. Homer vs. the 18th Amendment. Homer starter med hjemmebrenning da Springfield gjeninnfører strenge alkohollover.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Bart avslører Skinner og Krabappels tvilsomme forretninger. Grade School Confidential. Bart avslører Skinner og Krabappels tvilsomme forretninger.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Bart gir bort hunden sin slik at han kan beholde en veltrent og prisbelønnet collie. The Canine Mutiny. Bart gir bort hunden sin slik at han kan beholde en veltrent og prisbelønnet collie.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Lisa hjelper Mr. Burns med å bygge et kildesorteringsanlegg etter at flere dumme investeringer har ført til at han har mistet formuen sin. The Old Man and the Lisa. Lisa hjelper Mr. Burns med å bygge et kildesorteringsanlegg etter at flere dumme investeringer har ført til at han har mistet formuen sin.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Carrie irriterer Doug noe fryktelig da hun mister jobben og mister motet. Doug synes hun burde lete etter ny jobb istedenfor å henge med nebbet, mens Carrie hevder hun ikke er umotivert men rett og slett prøver å finne…. American Idle. Carrie irriterer Doug noe fryktelig da hun mister jobben og mister motet. Doug synes hun burde lete etter ny jobb istedenfor å henge med nebbet, mens Carrie hevder hun ikke er umotivert men rett og slett prøver å finne seg selv.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Carrie tar en midlertidig jobb i firmaet til Doug, men Doug syns det er helt uutholdelig. Arthur vil gjerne lage julekort med bilde, og prøver å samle forskjellige venner til fotoseansen. Santa Claustrophobia. Carrie tar en midlertidig jobb i firmaet til Doug, men Doug syns det er helt uutholdelig. Arthur vil gjerne lage julekort med bilde, og prøver å samle forskjellige venner til fotoseansen.

14:00(14:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie finner ut at det er 10 år siden de flyttet inn i huset. Mens de mimrer om huskjøpet husker de også at det var Carries valg og at Doug helst ville kjøpe et annet hus. Dougie Houser. Doug og Carrie finner ut at det er 10 år siden de flyttet inn i huset. Mens de mimrer om huskjøpet husker de også at det var Carries valg og at Doug helst ville kjøpe et annet hus.

14:30(15:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Arthur vinner 2500 dollar på bingo, og går med på å dele noe av premien med Doug og Carrie. Det eneste probnlemet er at Arthur synes han kan bestemme hva de skal bruke pengene til - det var jo han som vant dem!. Frigid Heirs. Arthur vinner 2500 dollar på bingo, og går med på å dele noe av premien med Doug og Carrie. Det eneste probnlemet er at Arthur synes han kan bestemme hva de skal bruke pengene til - det var jo han som vant dem!

15:00(15:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2002. Ned tipser Homer om bønnens kraft, og vips er Homer i gang med å be om både det ene og det andre. Det hele ser ut til å gå svært bra, men Homer er ikke kjent for å begrense seg eller tenke over konsekvenser. Pray Anything. Ned tipser Homer om bønnens kraft, og vips er Homer i gang med å be om både det ene og det andre. Det hele ser ut til å gå svært bra, men Homer er ikke kjent for å begrense seg eller tenke over konsekvenser...

15:30(16:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2002. Under vårrengjøringen dukker det opp en videofilm med en reklame som Bart spilte inn som baby. Han krever å få pengene han tjente for den, men Homer har selvsagt brukt dem opp. Barting Over. Under vårrengjøringen dukker det opp en videofilm med en reklame som Bart spilte inn som baby. Han krever å få pengene han tjente for den, men Homer har selvsagt brukt dem opp. Bart får seg en advokat og går til sak - han vil skilles fra sine foreldre. Bart vinner saken, og Homer må betale ham halvparten av lønnen sin. Bart flytter dermed for seg selv, men det skal vise seg å ikke være så enkelt som han hadde trodd å bo for seg selv. Musikkgruppen Blink 182 gjestespiller.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2002. Det arrangeres en stavekonkurranse på Bart og Lisas skole, og Lisa vinner uten problemer. Hun går dermed videre til delstatsfinalen og har mulighet til å komme seg til stave-OL. I'm Spelling as Fast as I Can. Det arrangeres en stavekonkurranse på Bart og Lisas skole, og Lisa vinner uten problemer. Hun går dermed videre til delstatsfinalen og har mulighet til å komme seg til stave-OL. Samtidig har Krustyburger lansert en ny sandwich som Homer synes er fantastisk god, og han prioriterer de nye sandwichene framfor sin datters finaledeltakelse.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2002. Ned Flanders får draget på en filmstjerne, og plutselig blir flere damer i Springfield interessert i ham. A Star Is Born Again. Ned Flanders får draget på en filmstjerne, og plutselig blir flere damer i Springfield interessert i ham.

17:00(17:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Barney drikker for mye, og Ted og Robin benytter muligheten til å lure ham til å fortelle hemmeligheter han har holdt på i årevis. Marshall gjør alt i sin makt for å unngå en krangel med Lily. Unpause. Barney drikker for mye, og Ted og Robin benytter muligheten til å lure ham til å fortelle hemmeligheter han har holdt på i årevis. Marshall gjør alt i sin makt for å unngå en krangel med Lily.

17:30(18:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. For å feire seriens episode nummer 200 forteller moren hvordan hun møtte Ted og hva hun har gjort de siste åtte årene. How Your Mother Met Me. For å feire seriens episode nummer 200 forteller moren hvordan hun møtte Ted og hva hun har gjort de siste åtte årene.

18:00(18:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Det er søndag klokken fem på morgenen. Bryllupsdagen er her, og Robin og Ted ser tilbake på tidligere forhold. Marshall og Lily kommer til enighet, og Barney blir kompis med to unge gutter på sjekker'n. Sunrise. Det er søndag klokken fem på morgenen. Bryllupsdagen er her, og Robin og Ted ser tilbake på tidligere forhold. Marshall og Lily kommer til enighet, og Barney blir kompis med to unge gutter på sjekker'n.

18:30(19:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Det er søndag morgen klokken åtte. Barney er fyllesyk, og gjengen prøver å finne en kur. Rally. Det er søndag morgen klokken åtte. Barney er fyllesyk, og gjengen prøver å finne en kur.

19:00(19:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. De nomadiske kjøpslåerne vender nesen mot "sunny Scunny" (Scunthorpe) for å krangle om lagerenheter. Scunthorpe. De nomadiske kjøpslåerne vender nesen mot "sunny Scunny" (Scunthorpe) for å krangle om lagerenheter.

19:30(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Heavy D og Sam slår seg sammen, mens Charlotte og Shaun har en far-og-datter-uoverensstemmelse. Buckinghamshire. Heavy D og Sam slår seg sammen, mens Charlotte og Shaun har en far-og-datter-uoverensstemmelse.

20:00(20:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Tyvfanger F.O. tar opp jakten på en utenlandsk tyv som er tatt på fersken i å stjele dyre solbriller. Tollerne avslører smuglere som har gjort seg svært flid med å gjemme ulovlige stoffer. Tyvfanger F.O. tar opp jakten på en utenlandsk tyv som er tatt på fersken i å stjele dyre solbriller. Tollerne avslører smuglere som har gjort seg svært flid med å gjemme ulovlige stoffer. Valutahundene på OSL sniffer seg frem til ulovlig høye kontantbeløp. Piloter settes på svært realistisk prøve når de må takle nødsituasjoner i simulator, og det er på tide å skifte børste i de store «sweeperne» som er en del av brøytefølget.

20:30(21:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. En mann blir pågrepet for å ha stjålet i flere butikker, men nekter for tyveriene. I tollhallen finner tollerne livsfarlige slankepiller. En mann blir pågrepet for å ha stjålet i flere butikker, men nekter for tyveriene. I tollhallen finner tollerne livsfarlige slankepiller. Et nøye koordinert samarbeid mellom flytårn og bakkemannskaper må til for å få av-iset en svært glatt rullebane, og lurer du på hva som skjer når du sender hunden din med fly. Det får du se i kveld.

21:00(23:00)

> Welcome to the Jungle

Amerikansk-puertorikansk komedie fra 2013. En gruppe intetanende kontorarbeidere blir strandet på en avsidesliggende øy når en firmatur ledet av den sinnsforvirrede tidligere marinesoldaten Storm Rothchild går forferdelig galt. En gruppe intetanende kontorarbeidere blir strandet på en avsidesliggende øy når en firmatur ledet av den sinnsforvirrede tidligere marinesoldaten Storm Rothchild går forferdelig galt. Nå må Chris og medarbeiderne hans slåss mot naturen – og hverandre – for å overleve!

23:00(01:05)

> Assassination Games

Amerikansk thriller fra 2011. To leiemordere blir enige om å jobbe sammen av personlige og økonomiske grunner. To leiemordere blir enige om å jobbe sammen av personlige og økonomiske grunner. Brazil er en leiemorder som er villig til å påta seg en hvilken som helst jobb hvis prisen er riktig. Flint forlot leiemorderbransjen da en nådeløs narkolanger angrep konen hans, slik at hun havnet i koma. Når en dusør for hodet til den samme kaldblodige narkolangeren utloves, vil både Brazil og Flint ha kontrakten – den ene for pengenes skyld, den andre av hevnlyst. Med korrupte Interpol-agenter og hardbarkede medlemmer av den kriminelle underverdenen hakk i hæl, må de to leiemordene jobbe sammen for å ta ut målet sitt før de selv blir tatt ut.

01:05(02:10)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie fra 2015. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen i Bedfordshire. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen i Bedfordshire.

02:10(02:35)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

02:35(03:00)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

03:00(03:25)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

03:25(03:50)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

03:50(04:15)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

04:15(04:40)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Spesialtrente valutahunder søker blant passasjerer i terminalen, på jakt etter smuglerpenger. Det er ikke lov å ta med mer enn 25.000 kroner uten å deklare det, og hundene får ferten av en stor seddelbunke. Spesialtrente valutahunder søker blant passasjerer i terminalen, på jakt etter smuglerpenger. Det er ikke lov å ta med mer enn 25.000 kroner uten å deklare det, og hundene får ferten av en stor seddelbunke. Under spaning etter butikktyver oppdager Jon to tyver som samarbeider, og jakten begynner. En Alfa Romeo til 600.000 kroner må kjøres gjennom den svært trange sikkerhetskontrollen.

04:40(05:05)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Det blir en stresset situasjon når et småfly punkterer under landing. Det er vanskelig å få fjernet det fra rullebanen, og rushtrafikken er like om hjørnet. Det blir en stresset situasjon når et småfly punkterer under landing. Det er vanskelig å få fjernet det fra rullebanen, og rushtrafikken er like om hjørnet. Airport Patrol har ansvar for sikkerheten på flyplassen og bygningene som hører til, og Kari og Kjell Are må gjennomsøke forlatte bygninger på gamle Trandum på jakt etter ubudne gjester. Det resulterer i at de må finne frem geværet. I tollen gjøres det funn av MDMA, og hos Mattilsynet må de sjekke et stort parti med levende hummer som skal innføres i Norge.

05:05(06:00)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Locke får skylden for en sikkerhetslekasje når han viser tydelige endringer i oppførselen etter at en venn blir drept under et oppdrag. Rogue Warrior. Locke får skylden for en sikkerhetslekasje når han viser tydelige endringer i oppførselen etter at en venn blir drept under et oppdrag.