Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

08:00(09:00)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2017. Jane må finne ut av sine følelser for Rafael, samtidig som hun møter på en ekskjæreste.

09:00(10:00)

> Julens fineste hus

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Konkurranse som har deltagere fra hele Amerika. Her skal man kåre den mest julegale familien. I hver episode vil fire familier kjempe om en premie som fyller godt opp i julestrømpen; hele $ 50.000,-. Med bare tre uker til forberedelser skal deltagerne vise Amerika at de har den fineste juleutstillingen i hagen. Her er det lysende reinsdyr, gigantiske plastikksnømenn, tusenvis av julelys og dansende nisser.

10:00(11:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. Et par fra Colorado flytter inn i en 46 kvadratmeter stor leilighet. Begge jobber hjemmefra. Utfordringen for programlederne John og Zack blir å lage to separerte kontorer i det bittelille hjemmet. Et par fra Colorado flytter inn i en 46 kvadratmeter stor leilighet. Begge jobber hjemmefra. Utfordringen for programlederne John og Zack blir å lage to separerte kontorer i det bittelille hjemmet.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. En familie fra Vermont bygger et lite hus på 45 kvadratmeter, som må tilfredsstille behovene for tre voksne; foreldrene og deres voksne datter. Programlederne John and Zack blir satt til å utnytte hver eneste kvadratmeter. En familie fra Vermont bygger et lite hus på 45 kvadratmeter, som må tilfredsstille behovene for tre voksne; foreldrene og deres voksne datter. Programlederne John and Zack blir satt til å utnytte hver eneste kvadratmeter.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Tarek og Christina blir kontaktet av en investor som ønsker deres hjelp til et stort hus i et eksklusivt område. Tarek og Christina blir kontaktet av en investor som ønsker deres hjelp til et stort hus i et eksklusivt område.

12:30(13:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. En forfallen eiendom i Santa Ana blir forvandlet til et familehjem. En forfallen eiendom i Santa Ana blir forvandlet til et familehjem.

13:00(13:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Julian er trommeslager og Emily er fotograf. De er alltid på farten, og de har rett og slett for mye plass. Nå ønsker de seg noe mindre, men vil de finne noe fint?. Julian er trommeslager og Emily er fotograf. De er alltid på farten, og de har rett og slett for mye plass. Nå ønsker de seg noe mindre, men vil de finne noe fint?

13:30(14:30)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Et par velger seg et eldre his med masse karakter, men også med en del dyre reparasjoner. Et par velger seg et eldre his med masse karakter, men også med en del dyre reparasjoner.

14:30(15:30)

> Born This Way

Amerikansk realityserie fra 2015. Vennskap blir satt på prøve når Sean jakter videre på kjærligheten. Megan vurderer å gjøre oppholdet i L.A. permanent. Vennskap blir satt på prøve når Sean jakter videre på kjærligheten. Megan vurderer å gjøre oppholdet i L.A. permanent.

15:30(16:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Khloé sliter med å kontrollere sitt eksplosive temperament, Kris begynner å overvåke sin egen mor og Kim lurer på om Kourtneys glutenfrie diett egentlig er så sunn. Khloé sliter med å kontrollere sitt eksplosive temperament, Kris begynner å overvåke sin egen mor og Kim lurer på om Kourtneys glutenfrie diett egentlig er så sunn.

16:30(17:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Kourtney må bestemme seg for om hun skal reise til Egypt uten sine barn. I mellomtiden forsøker Rob å få foreldrerett for Dream. Kourtney må bestemme seg for om hun skal reise til Egypt uten sine barn. I mellomtiden forsøker Rob å få foreldrerett for Dream.

17:30(18:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Khloe har noen store nyheter å dele med familien, men hennes anstrengte forhold til Corey kan overskygge avsløringen. Khloe har noen store nyheter å dele med familien, men hennes anstrengte forhold til Corey kan overskygge avsløringen.

18:30(19:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Scott takler dårlig at Kourtney har fått seg en ny kjæreste. Kourtney på sin side sliter med å finne ut hva hun brenner for. Scott takler dårlig at Kourtney har fått seg en ny kjæreste. Kourtney på sin side sliter med å finne ut hva hun brenner for.

19:30(20:30)

> Born This Way

Amerikansk realityserie fra 2015. Vennskap blir satt på prøve når Sean jakter videre på kjærligheten. Megan vurderer å gjøre oppholdet i L.A. permanent. Vennskap blir satt på prøve når Sean jakter videre på kjærligheten. Megan vurderer å gjøre oppholdet i L.A. permanent.

20:30(21:00)

> En bitteliten verden

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Emily er fra California og er skodesigner i Amsterdam. Hun bor med sin kjæreste, Taras, som har sans for det minimalistiske. Emily er fra California og er skodesigner i Amsterdam. Hun bor med sin kjæreste, Taras, som har sans for det minimalistiske. Nå vil de flytte til et bittelite hjem, men da blir Emilys enorme skosamling et problem.

21:00(23:10)

> Material Girls

Amerikansk komedie fra 2006. Ava og Tanzie Marchette har alt. De er arvinger til et kosemtikkfirma verdt millioner og ser på livet som en eneste stor fest. Men da en skandale rundt et av produktene oppstår, blir livet snudd opp-ned for søstrene. Ava og Tanzie Marchette har alt. De er arvinger til et kosemtikkfirma verdt millioner og ser på livet som en eneste stor fest. Men da en skandale rundt et av produktene oppstår, blir livet snudd opp-ned for søstrene. Både pengene og hjemmet forsvinner, og styret anbefaler jentene å selge selskapet til den største konkurrenten. Plutselig står søstrene overfor en stor utfordring; De må vokse opp og ta ansvar for å kunne renvaske den avdøde farens navn.

23:10(02:35)

> Harry Potter og mysteriekammeret

Amerikansk-britisk familieeventyr fra 2002. Harry Potter gleder seg til å begynne på skolen igjen etter en lang og kjedelig sommer hos Dumlingene. Harry Potter gleder seg til å begynne på skolen igjen etter en lang og kjedelig sommer hos Dumlingene. Men rett før skolestart blir han advart mot å dra tilbake, fordi livsfarlige krefter skal være i sving på Galtvort. Harry trosser advarselen, og snart står han overfor svart magi som krever alt han har av mot og trolldomskunnskap.

02:35(03:00)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2015. Vi følger 40-årige Liza som er en nyskilt alenemor som forsøker å komme tilbake i arbeidslivet. Hun opplever at det er veldig vanskelig å få jobbene som hun ønsker seg, da disse ofte besettes av yngre jenter. Et tilfeldig møte med den unge tatovøren Josh overbeviser henne om at hun ser yngre ut enn hun er. Liza forsøker å ikle seg en rolle som 26-åring for å skaffe seg jobb.

03:00(03:25)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2015. Liza har startet sitt nye liv som 26 -åring. Hennes oppgave blir å markedsføre en eldre forfatter til et yngre publikum. Liza har startet sitt nye liv som 26 -åring. Hennes oppgave blir å markedsføre en eldre forfatter til et yngre publikum. Og selv om hun har en perfekt date med Josh, prøver hun å overbevise seg selv om å satse på noen på sin egen alder.

03:25(03:55)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2015. Liza sliter med angst for sex med Josh og får råd fra Maggie . På jobb prøver Kelsey å lande en ny "hot" forfatter, mens Diana prøver ut online dating. Liza sliter med angst for sex med Josh og får råd fra Maggie . På jobb prøver Kelsey å lande en ny "hot" forfatter, mens Diana prøver ut online dating.

03:55(04:20)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2015. Liza prøver å holde Josh på armlengdes avstand , men en overraskelse får henne til å revurdere hennes følelser for ham. Liza prøver å holde Josh på armlengdes avstand , men en overraskelse får henne til å revurdere hennes følelser for ham. Kelsey ber Liza om å holde henne i sjakk når hun feirer den nye forfatteren hun har signert,med utallige tequila.

04:20(05:15)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:15(06:00)

> Rom 123

Norsk livsstilserie. I den siste episoden vil de ta for seg konkrete problemstillinger man møter i de fleste hjem. De gir deg sine beste råd på veien, for å skape et personlige hjem - på 123!. I den siste episoden vil de ta for seg konkrete problemstillinger man møter i de fleste hjem. De gir deg sine beste råd på veien, for å skape et personlige hjem - på 123!