Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:15)

> Celebrity Masterchef

Britisk realityserie fra 2015. I denne del: Det er finaleuke, og fire kjendiser skal konkurrere om Masterchef-tittelen. En av utfordringene er å identifisere ingrediensene i Johns kompliserte pastarett. Senere skal de lage mat for fire av landets mest fryktede restaurantkritikere.

07:15(08:15)

> Kourtney og Kim i New York

Amerikansk realityserie. Søstrene Kourtney og Kim Kardashian drar igjen til New York. Kim er nygift med Kris Humphries, men opplever at ekteskapet er alt annet enn hun forventet. I denne del: Kim bestemmer seg for å slutte med prevensjon og for å spørre Kris Humphries om det er på tide å få en baby. Kris Jenner besøker jentene i NYC, og er vert for programmet "Today show" sammen med Scott.

08:15(08:45)

> Kourtney og Kim i New York

Amerikansk realityserie. Søstrene Kourtney og Kim Kardashian drar igjen til New York. Kim er nygift med Kris Humphries, men opplever at ekteskapet er alt annet enn hun forventet. I denne del: Kourtney og Kim forlater storbyen og drar på jentetur.

08:45(09:10)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Et gift par søker tilbake til hjembyen og til et bittelite hjem.

09:10(10:00)

> No Tomorrow

Amerikansk dramaserie fra 2016. Evie er et nysgjerrig ordensmenneske. Hun møter den sjarmerende og frisinnede Xavier som oppfordrer henne til å nyte livet mer. Han mener nemlig at menneskeheten kun har kort tid igjen før verdens ende. I denne del: Evie sliter med følelser både ovenfor en selvsikker Timothy og et mer følelesesmenneske, Xavier.

10:00(11:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt. I denne del: Nathaniel "Than" Merril og hans barndomsvenn, Paul Esajian, prøver å selge et treroms dukkehus i New Haven, Connecticut. Vinterværet fører til frosne rør som sprekker, og det blir oversvømmelse i kjelleren. Drømmen om rask og enkel profitt sprekker også!

11:00(12:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt. I denne del: Angie prøver å selge et hus i et trendy nabolag øst i Atylanta, men byens bygningsinspektører prøver å stoppe salget etter hvert som de oppdager stadig nye problemer. Partnerne blir alvorlig bekymret for at kostnadene vil overstige inntektene ved dette salget.

12:00(13:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2017. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

13:00(13:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina blir kontaktet av en investor som ønsker deres hjelp til et stort hus i et eksklusivt område.

13:30(14:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: En forfallen eiendom i Santa Ana blir forvandlet til et familehjem.

14:00(14:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: En lege og hans kone ønsker seg et bittelite hjem, men det viser seg at de har ganske motstridende interesser.

14:30(15:00)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Møt de seks fantastiske Rich Kids of Beverly Hills, som lever et liv i sus og dus i et av de mest fasjonable områdene i verden - 90210 Beverly Hills. I denne del: Morgan finner ut hva som har plaget Brendan, og det blir drama når Jonny åpner opp om temperamentet sitt.

15:00(15:30)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Møt de seks fantastiske Rich Kids of Beverly Hills, som lever et liv i sus og dus i et av de mest fasjonable områdene i verden - 90210 Beverly Hills. I denne del: Morgan og Brendan tar et stort skritt og flytter sammen. EJ blir inspirert til å ta en vikitig avgjørlese vedrørende helsen sin.

15:30(16:30)

> Kirurgiske katastrofer spesial

Amerikansk realityserie fra 2014. Se de ni mest sjokkerende øyeblikkene fra "Kirurgiske katastrofer". Det blir gjensyn med Ken, den levende dukken og Casper som vil ligne Jennifer Lopez. Felles for alle er at de har opplevd mislykket kirurgi og har oppsøkt klinikken til Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow for hjelp.

16:30(17:00)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe. Vi følger bloggeren, forfatteren og artisten Sophie Elise Isachsen gjennom en tung, men samtidig givende tid. Hun flytter sammen med vennene Fetisha Williams og Joakim Kleven, som sammen håper de kan hjelpe Harstad-jenta i hennes forsøk på å finne tilbake til seg selv igjen.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Familien reagerer når Scott tar med seg en fremmed dame på Kardashian sin tradisjonelle familieferie. Scott skylder på at han er sex-avhenging og derfor må ha med seg dame på tur!

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kim og Kourtney tvinger Khloe med på en nostalgisk søstertur til Palm Springs, for å gjenoppleve sine kjære barndomsminner. Samtidig skal Rob møte en livscoach i håp om å redde det skrantende forholdet med Chyna. Og Kris mottar et hårreisende tilbud fra et kongelig ektepar, som ønsker å kjøpe eggene hennes for å lage en mini-Kardashian!

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Rob prøver å opptre med respekt ovenfor Chyna, på grunn av datteren de har sammen. Kim drar til New York og Kanyes moteshow. Søstrene er lei av Kourtneys ubesluttsomhet, og lar henne gå igjennom noen ganske tullete tester.

20:00(21:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kim sliter med å opprettholde et godt forhold til Cait.

21:00(22:55)

> Ryktet går

Amerikansk romantisk dramakomedie fra 2005. Jennifer Aniston, Kevin Costner. Sara Huttinger reiser hjem til familien sammen med sin forlovede for å delta i søsterens bryllup. Her hører hun et rykte om at handlingen filmen "Manndomsprøven" er inspirert av en historie fra hennes familie. Hadde moren og bestemoren begge et forhold til den samme mannen like før hennes foreldre ble gift? Er hun en fremmed manns barn? I jakten på sannheten reiser hun til San Francisco for å finne mannen som kan gi henne svarene hun leter etter.

22:55(01:05)

> Make Your Move

Sørkoreansk-amerikansk musikal fra 2013. Derek Hough, Will Yun Lee. Donny ser Aya opptre med hiphop-gruppen sin på scenen på Static, den hotteste undergrunnsklubben i New York. De kommer fra to totalt forskjellige verdener, men de snakker samme språk: dans. Mot alle odds ender de opp sammen og viser verden kunstene sine.

01:05(01:55)

> Unreal

Amerikansk dramaserie fra 2015. Unreal tar oss med bak kulissene til det fiktive realityprogrammet «Everlasting». I showet følger vi produsenter, sjefer, deltagere og kamerafolk i et portrett av de kommersielle mekanismene som blomstrer i jakten på tittervennlig realitydrama. I denne del: En uventet gjest vender tilbake til settet og Rachel føler seg lurt. De tre siste jentene drar til Adams vingård for sine siste dater.

01:55(02:50)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2015. Rebecca Bunch er en vellykket partner i et prestisjefylt i advokatfirma i New York. Impulsivt slutter hun i jobben og forlater sin eksklusive leilighet på Manhattan for å søke etter kjærlighet og lykke i California. I denne del: Rebecca blir sittende fast på et fly med psykologen sin, og hun henne på en overraskende reise. I mellomtiden , i West Covina, samles Josh, Paula , Darryl og en motvillig Greg for å lete etter Rebecca.

02:50(03:50)

> I Am Cait

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Vi følger Bruce Jenner i overgangen fra mann til kvinne. Bruce blir Caitlyn, med hele verden som tilskuere. Nå må han tilpasse seg livet som transkjønnet, og som rollemodell for den yngre generasjonen av kjønnsopererte. Bruce Jenner har tatt OL- medalje i menns tikamp. Likevel er han mest kjent for sitt ekteskap med Kim Kardashians mor, Kris Jenner. Bruce har seks barn, deriblandt Brandon, Brody, Kendall og Kylie Jenner.Som 65- åring bestemmer han seg for å la seg operere og bli dame. Med hele verdens øyne rettet mot seg, viser han seg for første gang som Caitlyn, på førstesiden av Vanity Fair. I denne del: Caitlyn begynner å føle seg inkludert i sitt nye miljø, etter å ha deltatt i en del aktiviteter og parader. Men hun strever med å gjenopprette kontakten med sine gamle kamerater, og får råd fra ingen ringere enn Scott Disick.

03:50(04:45)

> Kirurgiske katastrofer spesial

Amerikansk realityserie fra 2014. Se de ni mest sjokkerende øyeblikkene fra "Kirurgiske katastrofer". Det blir gjensyn med Ken, den levende dukken og Casper som vil ligne Jennifer Lopez. Felles for alle er at de har opplevd mislykket kirurgi og har oppsøkt klinikken til Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow for hjelp.

04:45(05:30)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:30(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: En lege og hans kone ønsker seg et bittelite hjem, men det viser seg at de har ganske motstridende interesser.