Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2019.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2019.

08:00(08:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Alan og Anna startet for åtte år siden byggingen av et containerhjem på ferieøya si. Feriehjemmet er ennå ikke ferdig, så nå ønsker de seg et bittelite ferdigstilt hjem, som kan flyes inn til øya. Tiny Home Saves Couple Lost on Adventure Island. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

08:30(09:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par ønsker seg et bittelite hjem med plass til mange bøker og instrumenter. Tiny Urban Retreat in Seattle. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

09:00(10:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Angie og Harris har store planer for en eiendom i Kirkwood, et av Atlantas bedre nabolag. De vil lage en helt ny etasje med master suite, og en ny terrasse. Flip-Flop. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt.

10:00(11:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. Et par fra Colorado flytter inn i en 46 kvadratmeter stor leilighet. Begge jobber hjemmefra. Utfordringen for programlederne John og Zack blir å lage to separerte kontorer i det bittelille hjemmet. 500 Sq Ft Rocky Mountain Mansion. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. En familie fra Vermont bygger et lite hus på 45 kvadratmeter, som må tilfredsstille behovene for tre voksne; foreldrene og deres voksne datter. Programlederne John and Zack blir satt til å utnytte hver eneste kvadratmeter. 493 Sq Ft Vermont Chalet. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk underholdningsserie fra 2013. Tarek og Christina vurderer å kjøpe et hus i Anaheim, selv om de ikke har sett innsiden av boligen. Flipp eller flopp?. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken.

12:30(13:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk underholdningsserie fra 2013. Tarek og Christina engasjerer en ny entrepenør når de trenger oppussing av et hus de har kjøpt i La Mirada. Flipp eller flopp?. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Scott truer med å ødelegge Kourtneys tur til Cannes med sin nye kjæreste. Kim kjemper for å sette klare grenser for assistenten hennes. Catch Me If You Cannes. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Kardashian-jentene lurer på hvordan de skal behandle Scott etter hans dårlige oppførsel i Cannes. Fan Friction. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede.

15:00(15:30)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Hele familien er med når Jørgine arrangerer Funkygine-challenge i Vallhall arena. Dette er Norges største treningsevent og både Trude og brødrene må bistå som trenere. Funkychallenge!. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

15:30(16:00)

> 1-2-3 Puss opp!

Kanadisk livsstilsprogram fra 2017. Richard og Helen er foreldre til to barn som trenger ekstra oppmerksomhet, og Helen har sluttet i jobben sin for å passe på barna. Nå vil Helen overraske Richard med en oppussing av kjelleren. All Work No Play. Reno, Set, Go! er programmet hvor familier jobber sammen for å overraske et uvitende familiemedlem med en oppussing mens de er på jobb. Programlederne Cheryl Torrenueva og Roger Morin er hodene bak planene som settes i gang for å distrahere det uvitende familiemedlemmet, så de ikke finner ut av hva som skal skje.

16:00(17:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2016. Etter et brudd med kjæresten fikk Keara en leppeoperasjon i julegave fra sin mor. Ønsket var å se ut som Angelina Jolie, men resultatet ble et helt annet. Nå har ikke Keara kunne lukke munnen på 10 år. Man Boobs. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

17:00(18:00)

> 100% Hotter

Britisk realityserie fra 2016. Med hver sin ekstreme fargekrise, må to motekatastrofer få ekspertenes hjelp til å justere fargevalget. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

18:00(19:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2018. Sherri og Jeff planlegger å pensjonere seg, men skal de selge sitt gamle hus for så å nyte pensjonisttilværelsen ett annet sted?. Sherri & Jeff. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

19:00(20:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2018. Med mange vinkler og dårlig planløsning angrer Mark på huskjøpet mens Katie elsker området og bassenget. Katie & Mark. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

20:00(21:00)

> 100% Hotter

Britisk realityserie fra 2016. I sesongens siste program møter ekspertene to utfordrende motefiaskoer, og ber dem begge om å overlate litt til fantasien. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

21:00(22:55)

> Utdrikningslaget

Amerikansk romantisk komedie fra 2012. Tre venner blir spurt om de vil være brudepiker i bryllupet til en venninne de pleide å gjøre narr av på skolen. Becky skal gifte seg med sin kjære Dale, og de gjenværende medlemmene av skoleklikken hennes samles til utdrikningslaget i New York. Regan er vant til å være best i alt, og ergrer seg over at hun ikke er den første til å gifte seg. Gena er en skarp og sarkastisk skapromantiker, mens Katie er et vakkert surrehue som liker det gode liv. Men når Becky insisterer på at utdrikningslaget skal være av det rolige slaget, drar de tre viltre brudepikene ut på jakt etter litt moro.

22:55(01:20)

> Derailed

Amerikansk thrillerdrama fra 2005. Reklamesjef Charles Shine er gift med en lærer og bosatt i en forstad. Han er dagpendler og tar toget kl 08.45 hver morgen til jobben i Chicago. En dag rekker han ikke toget, og livet hans endres for alltid. Hun er sjarmerende, vakker og forførende. Til tross for at de begge er gift og har barn på hver sin kant, blir de som forhekset av hverandre. Lunsjavtaler blir raskt til en drink etter jobb, og snart fører den gjensidige tiltrekningen dem til et hotellrom. Alt er tilsynelatende perfekt, helt til en fremmed bryter seg inn i hotellrommet og retter en pistol mot dem. Nå starter marerittet. Charles' liv blir fylt av lurerier, pengeutpressing, vold og kriminalitet. Han kan verken betro seg til sin kone eller gå til politiet, og elendigheten fører ham lenger og lenger bort fra det normale livet han en gang hadde.

01:20(02:20)

> Husflipperne

Australsk livsstilsprogram. Mark og Mitch er tilbake, med planer om å få en trist Potts Point-leilighet til å passe en dronning. Men disse gutta bruker så mye penger at de må ta store omveier for å komme i mål. I Australia er eiendom en nasjonal besettelse, og i denne serien følger vanlige Aussies som kjøper, renoverer og selger eiendommer for å tjene store penger, raskt. I hver episode følger vi med på to forskjellige flippers, noen single og noen par. Vi er med på alle trinn i prosessen fra de velger eiendom, renoverer den og forhåpentligvis selger den innen stramme tidsfrister på 4-12 uker.

02:20(03:25)

> Kiss Bang Love

Amerikansk realityserie fra 2017. Uten mulighet til å dømme etter førsteinntrykk får deltakerne teste ut om valget av en partner kan baseres på kjemien av kun ett kyss. Hvem får være med videre til den siste overnattingsdaten?. Lisa. Blir det kjærlighet ved første kyss? Single menn og kvinner får muligheten til å finne en partner i blinde - med hjelp av kun ett kyss.

03:25(04:30)

> Kiss Bang Love

Amerikansk realityserie fra 2017. Uten mulighet til å dømme etter førsteinntrykk får deltakerne teste ut om valget av en partner kan baseres på kjemien av kun ett kyss. Hvem får være med videre til den siste overnattingsdaten?. Chelsea. Blir det kjærlighet ved første kyss? Single menn og kvinner får muligheten til å finne en partner i blinde - med hjelp av kun ett kyss.

04:30(05:25)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:25(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. Et par ber Brandon om hjelp til å finne den perfekte lekekamerat til hunden sin. Men før Gunner kan møte den nye familien sin, må han vende seg av med bitingen sin. Gunner. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.