Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

08:00(08:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par moderne, amerikanske "nomader" ser seg om etter et bittelite feriehus i Austin. Going Tiny on Long Island. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

08:30(09:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par som bor på Long Island, men pendler til Manhattan for å jobbe, bestemmer seg for å kjøpe en rimelig og liten bolig i byen. Going Micro in Gotham. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

09:00(10:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Agnes og Harris driver renovasjon av forfalne eienedommer. I denne episoden får de oppdrag å renovere et stor hus, som ser råttent og falleferdig ut fra utsiden. Communication Breakdown. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt.

10:00(11:00)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1989. Eddie er overbevist om at han har sett et spøkelse ved stranden, men de andre tror han har gått fra forstanden. Hobie prøver å hjelpe en venn med å finne et nytt hjem til hunden hennes. Eclipse. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. Adam og Gabrielle venter sitt andre barn. Familien vokser, likevel vil de satse smått. De skal flytte fra 190 kvadratmeter til 19 kvadratmeter. 200 Sq Ft Family-Friendly House. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. Ekteparet Tarek og Christina kjøper et gigantisk hus, med stor hage og flott usikt. De bestemmer seg for å bruke et minimum med penger på innsiden, og det meste av pengene på utsiden. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper de styggeste husene de kan finne, og gjør de om til drømmeboliger. Noen ganger må de kjøpe husene usett.

12:30(13:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. I denne episoden er Tarek og Christina uenige om dagens hus har potensiale. Huset har tre små soverom og bare et bad. Huset er mørkt, rotete og skikkent. Christina hater huset, men leverer et lekkert resultat. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper de styggeste husene de kan finne, og gjør de om til drømmeboliger. Noen ganger må de kjøpe husene usett.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Familien er i Paris for å overvære Paris Fashion Week. Drømmeturen blir til et mareritt, når to bevæpnete menn stormer lukusleiligheten til Kim, og får med seg smykker som er verdt 90 millioner kroner. Paris. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Khloé er nervøs før det første møtet med pressen etter Kims overfall i Paris. Familien diskuterer sikkerhetstiltak og Kris foreslår at Kim oppsøker psykolog for å bearbeide det som har skjedd. The Aftermath. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

15:00(15:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Vi blir kjent med toppbloggeren Martine Lunde som går en travel høst i møte. Vi er med hjem til besteforeldrene på Årvoll i Oslo. Lykketårer. I den tiende sesongen av «Bloggerne» får vi bli bedre kjent med Martine Lunde. Vi får også følge Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Anniken «Annijor» Jørgensen, Stina Marie Bakken, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård. Vi følger deres hverdag i tykt og tynt og får et innblikk i livet bak fasaden.

15:30(16:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Martine har en hektisk dag med fotoshoot og dansetrening, i tillegg til å pleie forholdet til kjæresten Aleksander. Stina blir med forloveden Per Fredrik på musikkvideoinnspilling. Et lukket kapittel. I den tiende sesongen av «Bloggerne» får vi bli bedre kjent med Martine Lunde. Vi får også følge Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Anniken «Annijor» Jørgensen, Stina Marie Bakken, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård. Vi følger deres hverdag i tykt og tynt og får et innblikk i livet bak fasaden.

16:00(17:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2014. Terry og Paul gjenforenes med noen av pasientene gjennom sesongen. Show and Tell - part 1. I denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

17:00(18:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2016. Teamet må samarbeide for å hjelpe en kvinne som kler seg i særdeles utfordrende, sorte klær. Den andre deltakeren elsker å kle seg i "sprudlende goth". Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

18:00(19:00)

> Bolighjelpen UK

Britisk livsstilsserie fra 2018. Det nygifte paret Nikki og Andy har bodd sammen noen år før de giftet seg. Nikky har begynt å hate den treroms terrasseboligen deres og vil flytte. Med glimt i øyet går eiendomsekspert Phil Spencer og Kirstie Allsopp til vennligsinnet kamp mot hverandre, når de skal overbevise huseiere om å enten selge huset sitt, eller renovere det.

19:00(20:00)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1989. Eddie er overbevist om at han har sett et spøkelse ved stranden, men de andre tror han har gått fra forstanden. Hobie prøver å hjelpe en venn med å finne et nytt hjem til hunden hennes. Eclipse. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

20:00(21:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2016. Med hver sin ekstreme fargekrise, må to motekatastrofer få ekspertenes hjelp til å justere fargevalget. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

21:00(21:30)

> Drømmekjolen

Amerikansk realityserie. Dana returnerer til brudesalongen tre uker etter at hun har født barn. Vil kjolen hun har valgt ut, fortsatt passe?. Keasha fra "Kjolen som sier ja" har flyttet til Canada og startet sin egen brudekjolesalong. Nå hjelper hun kvinnene der å finne den perfekte kjolen til den største dagen i livet deres: bryllupsdagen. Velkommen inn i Ian Stuart, prisvinnende kjoledesigners eksklusive verden. Kjent for sine flamboyante design og tross sine skyhøye priser, strømmer kvinner fra hele verden til hans eksklusive London-boutique for å finne drømmekjolen. Fra rødmende bruder, brudens overbærende mor, til ekstravagante VIPs på jakt etter den helt rette festkjolen, er Ian og hans fargerike team, gjengen å gå til hvis man skal kle seg for å imponere. Forbered deg på millioner av paljetter, metervis med blonder og viktigst av alt, bunnløse glass med bobler!

21:30(22:00)

> Drømmekjolen

Amerikansk realityserie. Det blir en uforglemmelig avtale for mor til bruden og hennes datter. Carrelyn og Charlotte jobber med en brud som er svært vanskelig å tilfredsstille. Og en kjole som er bestilt et år i forveien får en uventet reaksjon. Keasha fra "Kjolen som sier ja" har flyttet til Canada og startet sin egen brudekjolesalong. Nå hjelper hun kvinnene der å finne den perfekte kjolen til den største dagen i livet deres: bryllupsdagen. Velkommen inn i Ian Stuart, prisvinnende kjoledesigners eksklusive verden. Kjent for sine flamboyante design og tross sine skyhøye priser, strømmer kvinner fra hele verden til hans eksklusive London-boutique for å finne drømmekjolen. Fra rødmende bruder, brudens overbærende mor, til ekstravagante VIPs på jakt etter den helt rette festkjolen, er Ian og hans fargerike team, gjengen å gå til hvis man skal kle seg for å imponere. Forbered deg på millioner av paljetter, metervis med blonder og viktigst av alt, bunnløse glass med bobler!

22:00(23:00)

> Siste sjanse i paradis

Australsk livsstilsprogram. Etter tre uker i paradis kommer deltakerne hjem og gjenforenes med de viktigste menneskene i livet sitt – barna. Nå er det opp til parene selv å lage regler som skal hjelpe dem tilbake til hverdagen. Fem etablerte par får en måned på seg til å til å redde forholdet på en vakker, tropisk øy. Utroskap, intimitet og lidenskap adresseres. Familieliv, hus og hjem står på spill når de til slutt må velge om de vil holde sammen, eller gå hver sin vei.

23:00(00:00)

> Siste sjanse i paradis

Australsk livsstilsprogram. Parene nærmer seg beslutningsdagen og må bestemme seg for om de skal holde sammen eller gå hver til sitt. Fem etablerte par får en måned på seg til å til å redde forholdet på en vakker, tropisk øy. Utroskap, intimitet og lidenskap adresseres. Familieliv, hus og hjem står på spill når de til slutt må velge om de vil holde sammen, eller gå hver sin vei.

00:00(00:55)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2014. Terry og Paul gjenforenes med noen av pasientene gjennom sesongen. Show and Tell - part 2. I denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

00:55(01:25)

> Drømmekjolen

Amerikansk realityserie. Det blir en uforglemmelig avtale for mor til bruden og hennes datter. Carrelyn og Charlotte jobber med en brud som er svært vanskelig å tilfredsstille. Og en kjole som er bestilt et år i forveien får en uventet reaksjon. Keasha fra "Kjolen som sier ja" har flyttet til Canada og startet sin egen brudekjolesalong. Nå hjelper hun kvinnene der å finne den perfekte kjolen til den største dagen i livet deres: bryllupsdagen. Velkommen inn i Ian Stuart, prisvinnende kjoledesigners eksklusive verden. Kjent for sine flamboyante design og tross sine skyhøye priser, strømmer kvinner fra hele verden til hans eksklusive London-boutique for å finne drømmekjolen. Fra rødmende bruder, brudens overbærende mor, til ekstravagante VIPs på jakt etter den helt rette festkjolen, er Ian og hans fargerike team, gjengen å gå til hvis man skal kle seg for å imponere. Forbered deg på millioner av paljetter, metervis med blonder og viktigst av alt, bunnløse glass med bobler!

01:25(02:25)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2016. Med hver sin ekstreme fargekrise, må to motekatastrofer få ekspertenes hjelp til å justere fargevalget. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

02:25(03:20)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2014. Terry og Paul gjenforenes med noen av pasientene gjennom sesongen. Show and Tell - part 2. I denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

03:20(04:15)

> Madam Secretary

Amerikansk dramaserie fra 2016. Elizabeth forhandler frem et regimeskifte i Algerie, i et forsøk på å unngå borgerkrig. Planene hennes går ikke som forventet når en anerkjent ambassadør dør uventet. Linchpin. Téa Leoni er Elizabeth McCord, tøff, bestemt og USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem.

04:15(05:00)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:00(05:30)

> Flipp eller flopp Atlanta

Amerikansk livsstilsprogram fra 2017. Ken og Anita kjøper et gårdshus usett. Når de drar for å se på eiendommen, viser det seg at den befinner seg i et nabolag som er fullstendig under ombygging. Ken og Anita Corsini driver en familiebedrift der de renoverer og selger mer enn hundre hus i året i Atlanta-området. Jobben med å gjøre gamle, nedslitte sørstatshus beboelige igjen, er en kamp både mot klokken og store utgifter.

05:30(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. Brandon redder en tysk fårehund som han tror vil ble det perfekte selskap for en kvinne som jobber på et eldrehjem. Men før matchen kan godkjennes, må Rhea vise at hun har impulskontrollen i orden. Rhea. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.