Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

08:00(08:30)

> Drømmehus ved sjøen

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. James og Julie har bodd i en liten leilgihet og ønsker seg nå et hus ved sjøen. Huset må ha grillmuligheter, samtidig som budsjettet er lavt. Breathtaking Malibu Dream Homes. James og Julie har bodd i en liten leilgihet og ønsker seg nå et hus ved sjøen. Huset må ha grillmuligheter, samtidig som budsjettet er lavt.

08:30(09:00)

> Drømmehus ved sjøen

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Nygifte Sydney og Luis skal kjøpe sitt første hjem, i St. Thomas.Stort kjøkken, svømmebasseng og privat beligginhet står på ønskelisten. Lush Living in the Virgin Isles. Nygifte Sydney og Luis skal kjøpe sitt første hjem, i St. Thomas.Stort kjøkken, svømmebasseng og privat beligginhet står på ønskelisten.

09:00(10:00)

> Total oppussing

Amerikansk realityserie fra 2017. Under en intens hetebølge i Orlando finner teamet et nedslitt objekt i nærheten av Lake Pineloch som de gir seg i kast med. Hottest House on the Block Hot Commodity. Under en intens hetebølge i Orlando finner teamet et nedslitt objekt i nærheten av Lake Pineloch som de gir seg i kast med. Dårlig planløsning og et ødelagt airconditionsystem tvinger oppusserne til å tenke utenfor boksen.

10:00(11:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. Tim og Amber ønsket er bittelite hjem. Tim er bartender og jobber på kvelden. Amber jobber som kredittanalytiker på dagtid. Dermed tilbringer de lite tid sammen. 310 Sq Ft Penny's Tiny Playhouse. Tim og Amber ønsket er bittelite hjem. Tim er bartender og jobber på kvelden. Amber jobber som kredittanalytiker på dagtid. Dermed tilbringer de lite tid sammen. Et bittelite hjem betyr mindre utgifter, og mindre kveldsjobbing for Tim.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. Adam og Gabrielle venter sitt andre barn. Familien vokser, likevel vil de satse smått. De skal flytte fra 190 kvadratmeter til 19 kvadratmeter. 200 Sq Ft Family-Friendly House. Adam og Gabrielle venter sitt andre barn. Familien vokser, likevel vil de satse smått. De skal flytte fra 190 kvadratmeter til 19 kvadratmeter.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Denne gangen er det en som selv selger huset sitt, og Tarek og Christina slipper dermed å kjøpe huset usett på auksjon. Men tilbudet virker for godt til å være sant. Flipp eller flopp?. Denne gangen er det en som selv selger huset sitt, og Tarek og Christina slipper dermed å kjøpe huset usett på auksjon. Men tilbudet virker for godt til å være sant.

12:30(13:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Tarek og Christina prøver å opprettholde sjarmen og karakteren til et historisk hjem i Anaheim, som de kjøper til en god pris. Men så fort de har kjøpt huset oppdager de at det er behov for mye renovering. Flipp eller flopp?. Tarek og Christina prøver å opprettholde sjarmen og karakteren til et historisk hjem i Anaheim, som de kjøper til en god pris. Men så fort de har kjøpt huset oppdager de at det er behov for mye renovering.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Kim, som blir mer og mer lei paparazziene, lager en plan for å kunne få dem av sporet når hun skal føde. Kourtney og Khloe prøver å få bestemoren med på en blind-date. Paparazzi & Papas. Kim, som blir mer og mer lei paparazziene, lager en plan for å kunne få dem av sporet når hun skal føde. Kourtney og Khloe prøver å få bestemoren med på en blind-date.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Kim får vite at hun kan komme til å føde tidligere enn antatt, og Kris fortsetter å forberede til babyens ankomst. Bruce får råd fra Brody, mens Khloe prøver å skape fred i familien. All Signs Point to North. Kim får vite at hun kan komme til å føde tidligere enn antatt, og Kris fortsetter å forberede til babyens ankomst. Bruce får råd fra Brody, mens Khloe prøver å skape fred i familien.

15:00(16:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2018. Stylistene Karen Williams, Daniel K. Palmer og Melissa Sophia gjør store øyne når Summer kommer inn døren. Hun ser mer ut som Barbie enn Barbie selv, og er kjempefornøyd med seg selv. Det er ikke kjæresten. Stylistene Karen Williams, Daniel K. Palmer og Melissa Sophia gjør store øyne når Summer kommer inn døren. Hun ser mer ut som Barbie enn Barbie selv, og er kjempefornøyd med seg selv. Det er ikke kjæresten. Cyber goth Nathan blir også en utfordring for teamet.

16:00(16:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Caroline og Lars Kristian har lenge hatt en drøm om å lage en treningsbasert nettside og drar på et spennende møte . Stina inviterer venner og kjente til en storslagen Halloween-feiring. En drøm går i oppfyllelse. Caroline og Lars Kristian har lenge hatt en drøm om å lage en treningsbasert nettside og drar på et spennende møte . Stina inviterer venner og kjente til en storslagen Halloween-feiring. Og Martine tar seg en etterlengtet pause fra “Skal vi danse” for å gå på fest for sitt nye klokkemerke.

16:30(17:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Glenn og Lauren har fem barn, med de er alle flyttet ut, og noen av dem går fortsatt på college. Selv om de har vært vant med å bo i et stort hus, har de alltid bodd på et hotellrom når de har vært på ferie. Tiny Beach Bungalows in Florida. Glenn og Lauren har fem barn, med de er alle flyttet ut, og noen av dem går fortsatt på college. Selv om de har vært vant med å bo i et stort hus, har de alltid bodd på et hotellrom når de har vært på ferie. Nå ønsker foreldre å kjøpe et bittelite feriehjem, hvor alle kan samles i langhelger. Men de er redd barna ikke vil komme på besøk hvis plassen blir for trang.

17:00(18:00)

> Born This Way

Amerikansk realityserie fra 2018. Megan og Rachel flytter endelig inn i sin nye leilighet og store og små prøvelser dukker opp. Home alone. Megan og Rachel flytter endelig inn i sin nye leilighet og store og små prøvelser dukker opp. Hiromi og Stephen sjekker ut hvorvidt de kan flytte tilbake til Japan og forlate Elena i USA, og Angel og Cristina krangler over en misforståelse

18:00(19:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk realityserie. Dawn og Brian valgte seg et hus ut i fra det gode nabolaget, men er ikke fornøyd med innsiden av huset. Klarer Jillian å endre huset såpass at de vil bli boende, eller må Todd finne dem et helt nytt hus?. Karen & Ian. Dawn og Brian valgte seg et hus ut i fra det gode nabolaget, men er ikke fornøyd med innsiden av huset. Klarer Jillian å endre huset såpass at de vil bli boende, eller må Todd finne dem et helt nytt hus?

19:00(20:00)

> Husfikserne - Spesial

Amerikansk livsstilsprogram fra 2017. Siloene er i orden, men den forlatte bygningen på hjørnet av eiendommen, som tidligere var en blomsterbutikk der Chip kjøpte blomster til Joanna da de datet, er et sørgelig syn. Sweet Surprise at the Silos. Siloene er i orden, men den forlatte bygningen på hjørnet av eiendommen, som tidligere var en blomsterbutikk der Chip kjøpte blomster til Joanna da de datet, er et sørgelig syn. Den lille bygningen har stort potensiale, og Joanna ønsker å åpne et bakeri der når de er ferdige å restaurere. Klarer de å gjennomføre sin aller første kommersielle renovasjon?

20:00(21:00)

> Born This Way

Amerikansk realityserie fra 2018. Megan og Rachel er i ferd med å venne seg til å bo for seg selv, mens Kris og Laurie sliter med å slippe taket. One small step. Megan og Rachel er i ferd med å venne seg til å bo for seg selv, mens Kris og Laurie sliter med å slippe taket. Sean finner støtte i forholdet med Caley, og Sean er usikker på hvordan hun skal drive t-skortebusinessen sin.

21:00(21:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Caroline og Lars Kristian har lenge hatt en drøm om å lage en treningsbasert nettside og drar på et spennende møte . Stina inviterer venner og kjente til en storslagen Halloween-feiring. En drøm går i oppfyllelse. Caroline og Lars Kristian har lenge hatt en drøm om å lage en treningsbasert nettside og drar på et spennende møte . Stina inviterer venner og kjente til en storslagen Halloween-feiring. Og Martine tar seg en etterlengtet pause fra “Skal vi danse” for å gå på fest for sitt nye klokkemerke.

21:30(22:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Martine ryker ut av «Skal vi danse» og reiser hjem til bestemor og bestefar for noen gode ord. Caroline har vært på audition til en rolle i «Jesus Christ Superstar» og vi blir med på teaterøvelse. Teaterøvelse. Martine ryker ut av «Skal vi danse» og reiser hjem til bestemor og bestefar for noen gode ord. Caroline har vært på audition til en rolle i «Jesus Christ Superstar» og vi blir med på teaterøvelse. Stina og Per Fredrik drar på hyttetur for å pleie forholdet.

22:00(23:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2018. Casey er eneste goth'er på hjemstedet sitt, og gjør et fryktinngytende inntrykk på teamet. Leona er mor til tre. Barna kvier seg for å bli sett med henne på gaten. Karen, Daniel og Melissa har en jobb å gjøre!. Casey er eneste goth'er på hjemstedet sitt, og gjør et fryktinngytende inntrykk på teamet. Leona er mor til tre. Barna kvier seg for å bli sett med henne på gaten. Karen, Daniel og Melissa har en jobb å gjøre!

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. Tvillingene Nadinne og Dannita har gjenngått en rekke kirurgiske operasjoner og oppsøker nå legene Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow for enda mer kirurgi. Twin Terrors. Tvillingene Nadinne og Dannita har gjenngått en rekke kirurgiske operasjoner og oppsøker nå legene Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow for enda mer kirurgi. Liberty er født med hareskår og ønsker nå å få rettet på arret.

00:00(00:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Martine ryker ut av «Skal vi danse» og reiser hjem til bestemor og bestefar for noen gode ord. Caroline har vært på audition til en rolle i «Jesus Christ Superstar» og vi blir med på teaterøvelse. Teaterøvelse. Martine ryker ut av «Skal vi danse» og reiser hjem til bestemor og bestefar for noen gode ord. Caroline har vært på audition til en rolle i «Jesus Christ Superstar» og vi blir med på teaterøvelse. Stina og Per Fredrik drar på hyttetur for å pleie forholdet.

00:30(01:00)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2017. Liza blir dratt mellom to verdener, og Kelsey må redde Lauren. A Novel Marriage. Liza blir dratt mellom to verdener, og Kelsey må redde Lauren.

01:00(02:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. Tvillingene Nadinne og Dannita har gjenngått en rekke kirurgiske operasjoner og oppsøker nå legene Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow for enda mer kirurgi. Twin Terrors. Tvillingene Nadinne og Dannita har gjenngått en rekke kirurgiske operasjoner og oppsøker nå legene Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow for enda mer kirurgi. Liberty er født med hareskår og ønsker nå å få rettet på arret.

02:00(02:30)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Morgan får kjeft av sin mor på grunn av et bilde hun har postet. Et forsøk på å gjøre opp med moren blir avbrutt når en gråtende Dorothy ringer. #INSTADRAMA. Morgan får kjeft av sin mor på grunn av et bilde hun har postet. Et forsøk på å gjøre opp med moren blir avbrutt når en gråtende Dorothy ringer.

02:30(03:25)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2016. Jackson og April må å tilpasse seg sin nye hverdag med babyen. Samtidig prøver Alex å gjøre de rette valgene, men sliter med forsøkene sine. Falling Slowly. Jackson og April må å tilpasse seg sin nye hverdag med babyen. Samtidig prøver Alex å gjøre de rette valgene, men sliter med forsøkene sine. Meredith og Nathan begynner å erkjenne følelsene de har for hverandre, mens Amelia er usikker på forholdet til Owen.

03:25(04:20)

> No Tomorrow

Amerikansk dramaserie fra 2016. Evie (Tori Anderson) er et nysgjerrig ordensmenneske. Hun møter den sjarmerende og frisinnede Xavier (Josca Sasse) som oppfordrer henne til å nyte livet mer. Pilot. Evie (Tori Anderson) er et nysgjerrig ordensmenneske. Hun møter den sjarmerende og frisinnede Xavier (Josca Sasse) som oppfordrer henne til å nyte livet mer. Han mener nemlig at menneskeheten kun har åtte måneder og tolv dager igjen før verdens ende. Evie må bestemme seg for om hun tror på Xavier.

04:20(05:15)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:15(05:43)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Hundetrener Brandon McMillan ønsker at den søte hunden, Kenny, skal læres opp til å bli en assistenthund. Kenny. Hundetrener Brandon McMillan ønsker at den søte hunden, Kenny, skal læres opp til å bli en assistenthund.