Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:50)

> Fra shabby til chic

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Når du kjøper ditt første hjem, ønsker du deg en perfekt bolig. Men du har som regel et budsjett å forholde deg til, hvis ikke du skal slite med gjeld resten av livet. Designerduoen Gary og Bama påtar seg oppdrag for å gi folk en drømmebolig innenfor deres budsjetter. I denne del: Entreprenør Gary og Designer Bama hjelper et politisk aktiv ektepar, som ønsker å kjøpe et oppussingsobjekt. Her vil de slå seg til ro med sin unge datter.

06:50(07:20)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: John og Sarah, et ungt og vellykket par som bor i Nashville, har blitt entusiaster av små hus. De har omfavnet en livsstil hvor "less is more", og de ønsker at deres to år gamle datter skal lære seg å sette pris på få eiendeler. En hindring er lokale lover, som forbyr innbyggere å bo over lang tid i bittesmå hjem.

07:20(08:15)

> Top Chef USA

Amerikansk realityserie fra 2015. Top Chef er en verdensomspennende realitykonkurranse med fokus på kulinariske kunster og ferdigheter. Det er matlaging i verdensklasse, på restaurantbransjens høyeste nivå. Håpefulle kokker setter sine kulinariske ferdigheter på prøve for muligheten til å smykke seg med den prestisjetunge tittelen Top Chef. I denne del: Kokkene lander i Bay Area og skal forberede ferske retter for rapperen MC Hammer.

08:15(09:05)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2015. Rebecca Bunch er en vellykket partner i et prestisjefylt i advokatfirma i New York. Impulsivt slutter hun i jobben og forlater henne eksklusive leilighet på Manhattan for å søke etter kjærlighet og lykke i California. I denne del: Rebecca har en tøff uke , etter at hun har fått uventete nyheter om Josh. Enda mer uventet er det at hun får hjelp fra selveste Dr.Phil !

09:05(09:35)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Cathrine har nylig gått gjennom en slankeoperasjon, noe hun følte var nødvendig for å finne tilbake til seg selv. Cathrine føler seg nå i mye bedre form og med bedre selvtillit. Men hun har ikke helt funnet stilen i sin nye kropp. Derfor trenger Cathrine hjelpe fra eksperter. Hun har lyst på en stil som kler hennes nye og slankere utgave.

09:35(10:05)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Det går mye i det samme med Målfrid, svarte klær og store skjerf. Hun føler nå det er på tide med å utfordre seg selv noe mer på stilfronten. Derfor trenger hun hjelp fra vårt ekspert-team. Målfrid er en hektisk dame med både barn og en krevende karriere. Hun føler hun ikke helt får tid til å finne en stil hun kan passe i og føle seg vel i. Det går mye i det samme med Målfrid, svarte klær og store skjerf. Målfrid føler nå det er på tide med å utfordre seg selv noe mer på stilfronten. Derfor trenger hun hjelp fra vårt ekspert team.

10:05(11:00)

> Fra shabby til chic

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Når du kjøper ditt første hjem, ønsker du deg en perfekt bolig. Men du har som regel et budsjett å forholde deg til, hvis ikke du skal slite med gjeld resten av livet. Designerduoen Gary og Bama påtar seg oppdrag for å gi folk en drømmebolig innenfor deres budsjetter. I denne del: Entreprenør Gary og Designer Bama hjelper et ektepar med to barn som ønsker å forvandle en utdatert hus til det glamorøse hjemmet de drømmer om.

11:00(11:50)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie. En ung kvinne, fra en svært religiøs familie, blir feilaktig inseminert av legen. Jane sliter med å ta det rette valget. Skal hun bære frem barnet? I denne del: Jane og Rafael finner ut kjønnet på babyen. På grunn av medisinske årsaker ser Jane ut til å miste eksamen.

11:50(12:45)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske , og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Chip og Joanna får i oppdrag å finne en familie et hjem i Viking Hills-området i Waco, Texas, en oppgave som er vanskelig på grunn av det faktum at "til salgs"- skilt er svært sjeldne å se.

12:45(13:40)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske , og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Et gift legepar med en voksende familie søker en gård med minst fire soverom og fem dekar jord i Texas.

13:40(14:05)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: En brud håper at den utvalgte brudekjolen endelig vil passe henne, på denne siste prøveavtalen.

14:05(14:30)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: En brud ønsker seg en moderne brudekjole med lommer, men hennes Sørstats-mor ønsker seg noe helt annet.

14:30(15:05)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: De tre oppkjøperne er i Charlottenlund nord for København, og det er mange godbiter for Kristian, Rasmus og Thomas å by på. Margrethe er huseieren, og hjemmet består av en blanding av moderne dansk design og antikviteter.

15:05(15:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Sara og Andy startet som romkamerater i et kollektiv i San Francisco. Men nå har vennskapet gått over i et romantisk forhold. Nå er de endelig klare til å investere i et sted for seg selv, men med et beskjedent budsjett.

15:30(16:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Mathea er samboer med Ole og mammaen til Kala og Tomine. Familien bor på Tøyen, et område i Oslo med en høy andel innvandrere og hvor 80 prosent av elevene ved barneskolen har innvandrerbakgrunn. Nå skal Kala begynne i første klasse og Mathea har lurt på om nærskolen er den rette.

16:00(17:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Det nærmer seg bursdagsfeiring for Kris Jenner som fyller 60 år, og døtrene har bestemt at det skal være et Great Gatsby-tema på festen. Samtidig er Kim høygravid og Khloe har mye å gjøre med å følge opp Lamar som ligger i koma på sykehuset. Kendall er lykkelig over å få være en av Vicoria Secrets' engler på catwalk'en. Kourtney skal i familieterapi med Scott.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Kim er spent på fødselen og forbereder seg på at det skal skje. Hun gir seg ut på "hospital timing", og kjører til sykehuset for å få vite hvor mange minutter hun må beregne på transporten når fødselen skal skje. Khloe bruker mye tid på å følge opp Lamar, som fortsatt er i koma på sykehuset. Samtidig må hun prøve å få tid til å gi intervjuer om bokutgivelsen, og da kommer det også spørsmål om Lamar.

18:00(19:00)

> Kardashians: Take the Hamptons

Amerikansk realityserie. En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm. Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. I denne del: Kourtney, Khloe og Scott er tilbake i Hamptons og klar for en perfekt sommer. Scott er spent og overveldet over å være tilbake i New York, men han faller raskt tilbake til gamle uvaner. Klohe reiser på romantisk ferie til Sør-Afrika med sin nye kjæreste, French Montana.

19:00(20:00)

> Kardashians: Take the Hamptons

Amerikansk realityserie. En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm. Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. I denne del: Khloe prøver å hjelpe Scott til et sunnere liv, og vil at han skal være med og spille tennis. Men Kourtney mener Khloe bare prøver å spille på lag med Scott.

20:00(21:00)

> En kveld hos Kloppen

Norsk underholdning. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig er en kløpper på fest og god stemning, men hun er rett og slett elendig til å lage mat. Hun har derfor gjort det sånn at hun står for hus og vin, mens gjestene hennes bidrar med en enkel rett hver. I denne del: Solveig Kloppen har denne uken invitert Kjetil Jansrud, Silya Nymoen og Truls Svendsen hjem til seg på en hyggelig kveld. Kjemien er upåklagelig, og det blir ganske så løssluppen stemning utover kvelden! Truls Svendsen har Solveig kjent i mange år, og de har også laget flere tv-programmer sammen. Og i likhet med Truls synes Solveig at det er veldig stas at alpinist og OL-mester Kjetil Jansrud også kommer på besøk. I tillegg kommer Silya Nymoen, som slo gjennom med en brak da hun vant Stjernekamp i 2013.

21:00(21:30)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Mathea er samboer med Ole og mammaen til Kala og Tomine. Familien bor på Tøyen, et område i Oslo med en høy andel innvandrere og hvor 80 prosent av elevene ved barneskolen har innvandrerbakgrunn. Nå skal Kala begynne i første klasse og Mathea har lurt på om nærskolen er den rette.

21:30(22:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Samira er en somalisk mamma som ønsker å være en del av det norske samfunnet og kulturen, samtidig som familien er opptatt av å bevare den muslimske troen. Men Samira opplever at det er vanskelig å bli kjent med andre norske foreldre.

22:00(22:55)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne del: Adam og Gabrielle venter sitt andre barn. Familien vokser, likevel vil de satse smått. De skal flytte fra 190 kvadratmeter til 19 kvadratmeter.

22:55(23:50)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere med å se forbi det overfladiske, og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Vietnam-veteranen Mr Graham og konen bor i et lite og gammelt hus med bare to soverom. Paret ønsker seg en oppgradering av det slitte hjemmet og muligheter til å ha hele familien på tretten på middagsbesøk.

23:50(00:50)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2016. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: En levende tegnesserie-figurPixee er svensk og har tatt en rekke kirurgiske operasjoner for å oppnå timeglass-figur og et utseende som ligner mest på en tegneserie-figur. Hun er opptatt av et ekstremt utseende og har blant annet fjernet seks ribbein og tatt tre brystforstørrende operasjoner. Nå vil hun fikse litt på en sin "brasilianske" rompe, fordi hun mener puppene gjør henne topp-tung. Men vil legene, Nassif og Dubrow, foreta enda en operasjon på henne?

00:50(01:45)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Med søksmålet hengende over seg, forsøker Cristina og Owen å finne ut av sitt kompliserte forhold. Bailey og Ben skal gifte seg, men blir ikke enige om hvordan bryllupet skal være.

01:45(02:30)

> Beverly Hills 90210

Amerikansk dramaserie. Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nye "Beverly Hills 90210"-serien. I denne del: Navid og Dixon tenker ut en plan for å fjerne Jasper fra livet til Annie. De planter kokain i skapet hans.

02:30(03:15)

> Glee

Amerikansk dramaserie. Om en gruppe ambisiøse og talentfulle unge voksne som drømmer om stjernestatus, men som sliter med livet i den virkelige verden. I denne del: Lærere og studenter ser tilbake på reisen de har delt i sesongens siste episode. Alle ser ut til å ende opp der de hører hjemme, med unntak av noen overraskelser.

03:15(04:00)

> Damejakt på nettet

Amerikansk realityserie. Vi følger menns jakt etter den perfekte kvinnen via nettet. Noen ønsker å finne den store kjærligheten, and ønsker bare en liten flørt. Serien viser mennene fra første tastetrykk til de møter kvinnene "in real life". Blir de skuffet, eller møter de drømmedama? I denne del: Playboyen Brian er 33 år. Han fikk hjertet sitt knust, og har etter det blitt en serie-dater som kun dater hver jente en gang, for alle falmer i forhold til jenta som dro sin vei. Ephraim er alenefar og leter etter "The one".

04:00(04:45)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. Penger og skjønnhet er grunnverdiene i dette kystområdet sør i California. Men fra det øyeblikket den problemfylte fremmede Ryan Atwood flytter inn hos Cohen-familien, forandres alt. Ryans ankomst setter i gang en Newport-bølge av sosialt press, kjærlighetstriangler og generasjonskonflikter. I denne del: Familien forbereder Kirsten sin 40-årsdag, samtidig som Kirsten får nyheter som vil endre livet hennes for alltid.

04:45(05:05)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.

05:05(05:30)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.

05:30(06:00)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: De tre oppkjøperne er i Charlottenlund nord for København, og det er mange godbiter for Kristian, Rasmus og Thomas å by på. Margrethe er huseieren, og hjemmet består av en blanding av moderne dansk design og antikviteter.