Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:25)

> Lucky Dog

Amerikansk realityserie. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr. Hundetrener Brandon McMillan vil ha slutt på at hjemløse hunder avlives fordi de ikke har et hjem. I denne rørende serien gjør han sitt for å hjelpe,ved å trene opp uregjerlige og hjemløse hunder og deretter gi dem et godt hjem for resten av livet. I denne del: Brandon jobber med en spaniel mix som heter Maggie.

06:25(06:50)

> Lucky Dog

Amerikansk realityserie. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr. Hundetrener Brandon McMillan vil ha slutt på at hjemløse hunder avlives fordi de ikke har et hjem. I denne rørende serien gjør han sitt for å hjelpe,ved å trene opp uregjerlige og hjemløse hunder og deretter gi dem et godt hjem for resten av livet. I denne del: Fem hunder skal lære seg vennskap.

06:50(07:45)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Meredith og Maggie støtter Amelia på en viktig dag. Jo avslører at hun har holdt noe hemmelig fra Alex, mens Arizona og Callie på sin side, takler bestemmelsen rundt deres foreldremyndighet.

07:45(08:40)

> Grey's Anatomy

A Change is Gonna Come. Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Hverdagen er ganske så annerledes for de tidligere turnuslegene ved Seattle Grace Hospital når det endelig er duket for en ny sesong med "Grey's Anatomy".

08:40(09:35)

> Grey's Anatomy

Love/Addiction. Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Cristina gjør alt for å unngå Burkes mor, mens Meredith forsøker å unngå samtale med halvsøsteren Lexie.

09:35(10:30)

> Grey's Anatomy

Let The Truth Sting. Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Meredith må hjelpe halvsøsteren Lexie med en pasient, og George har bestemt seg for å fortelle Callie om utroskapen.

10:30(10:55)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: Country-stjernen Angaleena strever med å bli hørt når hun tar med seg litt for mange medhjelpere til brudesalongen, inkludert bandkompis Miranda Lambert.

10:55(11:25)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: Meningene er mange når bruden LeighAnn ser seg ut en tettsittende kjole, mens faren sliter med å akseptere at den lille jenta hans har blitt voksen. Bruden Julie har fått moren til å skrive under på at hun ikke skal blande seg inn i kjolevalget.

11:25(12:20)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2016. En ung kvinne, fra en svært religiøs familie, blir feilaktig inseminert av legen. Nå må Jane ta de rette valgene for seg og sønnen, Mateo. I denne del: Rafael er usikker om han vil flytte inn med kjæresten sin,og Rogelio blir saksøkt for å slutte i sitt eget realityshow.

12:20(13:15)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kim, som blir mer og mer lei paparazziene, lager en plan for å kunne få dem av sporet når hun skal føde. Kourtney og Khloe prøver å få bestemoren med på en blind-date.

13:15(14:10)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kim får vite at hun kan komme til å føde tidligere enn antatt, og Kris fortsetter å forberede til babyens ankomst. Bruce får råd fra Brody, mens Khloe prøver å skape fred i familien.

14:10(15:05)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Bruce tar med familien på campingtur, som Khloe bruker for å jakte på allierte. Kris forbereder seg på å lansere talkshowet sitt og spør familien om støtte.

15:05(16:05)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kylie blir 16 år, og det forbigås ikke i stillhet.

16:05(17:00)

> The Kardashians

Amerikansk dokusåpe. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler – alt med kamera til stede. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Bruce og Kriss diskuterer fremtiden sin som par og bestemmer seg for å ta ut separasjon. Også et annet par i familien sliter, nemlig Khloe og Lamar.

17:00(18:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne del: Danny og Lori ønsker å flytte fra stort hus, til lite. De driver to frisørsalonger og et spa, og mener at et lite hus vil gi de mer tid til å fokusere på jobben.Det største ønsket er å beholde den victorianske stilen fra sitt store hus.

18:00(19:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. I denne del: I kveld tar "Tid for hjem"-gjengen fatt på en mørk kjellerstue. De kler inn veggene og lager en hengende sofa.Familien har et supert hus med fin gang og kjellerstue i første etasje. Men kjellerstuen er mørk og gangarealet trenger smartere oppbevaringsløsning for klær og sko.Designerne Morten og Jonas lager en fiffig løsning som "Tid for hjem"-gjengen gjennomfører med stil.

19:00(20:00)

> Tenåringenes hemmelige liv

Norsk dokumentarserie fra 2016. Programmet er en dokumentarserie som følger 21 ungdommer i alderen 15 til 19 år, og deres liv i fem måneder høsten 2015. For at vi skal få en forståelse av hvordan det er å vokse opp i Norge i dag, har ungdommene gitt TV 2 tilgang til mobiltelefon, sosiale medier og all kommunikasjon med vennene sine. På den måten får vi et ærlig bilde av hvordan det er å være ung i dag, hva som opptar dem og hvordan de kommuniserer seg imellom. På en unik måte slipper vi til på innsiden av gutte- og jenterommet, og får ta del i det som virkelig skjer og hvordan de forholder seg til posts, likes, snaps og all annen kommunikasjon ansikt til ansikt. I denne del: De fire venninnene Ida, Susanne, Iselin og Beate går alle første året på videregående skole. Men de har alt begynt å planlegge russetiden, og begynner innsamling av penger til russebussen de ønsker seg. Bestevennene Artan, Albert, Sim og Bjørn André driver youtube-kanalen Generation Individuals, hvor guttene legger ut videoer for å engasjere andre ungdommer. Guttene har planlagt en ny video som de skal spille inn. Men når Albert presser Artan til å stå foran kamera sammen med de andre tre, begynner vennene å krangle. Dansegruppa Unity Crew bruker all sin tid på dans og ligger i hardtrening, da de skal ut i en battle-konkurranse om to uker. Men en av gruppas medlemmer, 19 år gamle Danish, føler seg ikke klar til å delta. Han har akkurat begynt å danse igjen etter flere års avbrekk og stiller høye krav til seg selv. Klarer han å holde følge med de andre guttene i crewet?

20:00(21:00)

> Morsomme katter

Britisk humorprogram fra 2015. Hver måned er det 30 millioner søk på nettet, bare når det gjelder katter. Dette programmet viser noen av de morsomste klippene fra You Tube. I denne del: Hver måned er det 30 millioner søk på nettet, bare når det gjelder katter. Dette programmet viser noen av de morsomste klippene fra You Tube.

21:00(23:00)

> Tango for tre

Amerikansk romantisk komedie fra 1999. Matthew Perry, Neve Campbell. På grunn av en misforståelse blir Oscar tatt for å være homofil og får i oppdrag å spionere på kjæresten til en styrtrik forretningsmann. Tingene går imidlertid ikke helt etter planen, og Oscar ender med å forelske seg i henne.

23:00(00:55)

> Det er aldri for sent, Larry Crowne

Fransk-amerikansk dramakomedie fra 2011. Tom Hanks, Julia Roberts. Larry Crowne er en sympatisk og omgjengelig mann som lever et ensidig liv. Etter at han uten forvarsel får sparken fra jobben, bestemmer han seg for å begynne å studere igjen. På forelesningene blir han kjent med en fargerik gruppe studenter, samtidig som han får følelser for sin vakre foreleser. Aldersgrense: 7 år.

00:55(01:50)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Tanya vil ha fjernet et arr som minner henne om at hun kunne hatt en tvilling. En dame ser på seg selv som en levende barbiedukke og søker evig ungdom ved hjelp av kirurgi.

01:50(02:40)

> Unreal

Amerikansk dramaserie fra 2015. Unreal tar oss med bak kulissene til det fiktive realityprogrammet «Everlasting». I showet følger vi produsenter, sjefer, deltagere og kamerafolk i et portrett av de kommersielle mekanismene som blomstrer i jakten på tittervennlig realitydrama. I denne del: Datingprogrammet "Neverlasting " har ti kvinnelige friere igjen, og nok en deltager må forlate showet. En allerede utstemt deltager har sex med programlederen, og mener han kan bringe henne tilbake til showet. Jentene får invitasjoner til dater, og som i all reatlity, er det noen av jentene som ikke får brev.

02:40(03:25)

> Ekstreme partnere

Amerikansk realityserie. Denne serien handler om par i ukonvensjonelle ekteskap og forhold.

03:25(04:25)

> Min store beslutning

Britisk reality serie. I denne reality serien møter du ungdommer som må ta store avgjørelser i livene sine. I denne del: 18 år gamle Samm må ta en avgjørelse på om hun skal ta en store mageplastikk-operasjon.

04:25(04:50)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. I sjette sesong av "Bloggerne" får vi stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. Vi følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Det er bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: I Søgne har Anna gjort i stand til barnebursdag. William fyller 2 år og hele huset står på hodet. I Karasjok får Tonje endelig prøve ut slakteferdighetene sine. Det blir en blodig, men lærerik dag på jobb. I Oslo reiser Kristine på maledate med sin nye flamme, Fabian. Men hun får raskt kjenne på sjalusien når Fabian kommer med avslørende opplysninger om sin fortid.

04:50(05:15)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. I sjette sesong av "Bloggerne" får vi stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. Vi følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Det er bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: I Drammen har Anniken bestemt seg for å dra på skogstur med pappa. Men ingen av dem er helt forberedt på hvor krevende en fjelltur faktisk kan være. Kristine har fått invitasjon til Kjendisgallaen og er klar for den røde løper. Men alkoholen sitter løst og hun får et ublidt møte med sin aller første kjendisfest. Dagen derpå er fylleangsten stor.

05:15(05:35)

> Bloggerne

Norsk dokusåpe. Dokuserien ”Bloggerne” er tilbake i en ny sesong hvor vi får stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. I den sjette sesongen av serien følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Dokuserien ”Bloggerne” er tilbake i en ny sesong hvor vi får stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. I den sjette sesongen av serien følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Vi følger bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: Et gjensyn med ekskjæresten gir Anniken nerver og hun bestemmer seg brått for å flytte til Bergen. I Ålesund har Louise funnet drømmehuset og siden John Arne fortsatt er i India, må hun ta saken i egne hender. Også Kristine er på flyttefot, da den første leiligheten på Veitvet viste seg å være for usentral. Nå er hun klar for det urbane livet på Grünerløkka.

05:35(06:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. I sjette sesong av "Bloggerne" får vi stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. Vi følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Det er bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: Anniken reiser til Stockholm på modelloppdrag og har en glamorøs dag på jobb sammen med andre kjente bloggere. Kristine får besøk av Fabian og blir nok en gang konfrontert med hans mange damehistorier. I Ålesund venter Louise på at John Arne skal komme hjem fra India. Hun har stått for hele innflyttingen i det nye huset selv og er svært spent på hva ektemannen tenker om deres nye bolig.