Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:05(06:50)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2018. Andrew nyter ølpastrami, andestuing og bisam på Paul Bunyan Trail i det nordlige Minnesota. The Paul Bunyan Trail. Andrew nyter ølpastrami, andestuing og bisam på Paul Bunyan Trail i det nordlige Minnesota.

06:50(07:40)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. The Time Bandit og Wizard legger rivaliseringen til side og samarbeider for å maksimere krabbefangsten. Ombord på Cornelia Marie lærer de en vanskelig lekse. Prodigal Son. The Time Bandit og Wizard legger rivaliseringen til side og samarbeider for å maksimere krabbefangsten. Ombord på Cornelia Marie lærer de en vanskelig lekse.

07:40(08:05)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Peter på vaktsentralen har fått mistanke om at en person har ruset seg inne på stasjonen og sender vekterne til stedet. De kommer i kontakt med en kvinne som er i ferd med å sette en sprøyte. Peter på vaktsentralen har fått mistanke om at en person har ruset seg inne på stasjonen og sender vekterne til stedet. De kommer i kontakt med en kvinne som er i ferd med å sette en sprøyte. Vekterne vil bortvise kvinnen, men på vei ut sier hun at hun har en kniv, og vekterne tar umiddelbart grep.

08:05(08:30)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En situasjon oppstår på stasjonen. En ungdomsgjeng blir truet av en voksen mann, og vekterne Marius og Anette blir sendt for å håndtere situasjonen. En situasjon oppstår på stasjonen. En ungdomsgjeng blir truet av en voksen mann, og vekterne Marius og Anette blir sendt for å håndtere situasjonen. De klarer å skille partene, men er likevel på vakt, for den voksne mannen ser uberegnelig og farlig ut. Vekterne bestemmer seg for å ta tak i den spente situasjonen.

08:30(08:55)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Tollerne oppdager en mann med skjulte lommer i buksene. Og et rockeband må kanskje kansellere turneen fordi frontpersonen kan ha problemer med å opptre. Tollerne oppdager en mann med skjulte lommer i buksene. Og et rockeband må kanskje kansellere turneen fordi frontpersonen kan ha problemer med å opptre.

08:55(09:30)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Tollerne tar en kvinnelig bokser med to forskjellige identiteter. Et mystisk røntgenbilde kan være første skritt på veien til å ta en narkotikakurer. Og et nygift par kommer til grensen med noen uvanlige gaver. Tollerne tar en kvinnelig bokser med to forskjellige identiteter. Et mystisk røntgenbilde kan være første skritt på veien til å ta en narkotikakurer. Og et nygift par kommer til grensen med noen uvanlige gaver.

09:30(10:25)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. Trygghetsvaktene Ferhat og Busra får problemer med en mann som skremmer passasjerer. En beruset mann som skal fjernes fra t-banen blir plutselig aggressiv. Trygghetsvaktene Ferhat og Busra får problemer med en mann som skremmer passasjerer. En beruset mann som skal fjernes fra t-banen blir plutselig aggressiv. Dennis og Mattias rykker ut når en passasjer klager på en stridslysten hund på et tog.

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Rick får inn gull- og sølvmynter, mens Corey lurer på om noen merkelige gamle frimerker er verd papiret de er trykket på. Chumlee håper «everyting is gonna be alright» når et signert Bob Marley-album kommer inn. Stamp Stumped. Rick får inn gull- og sølvmynter, mens Corey lurer på om noen merkelige gamle frimerker er verd papiret de er trykket på. Chumlee håper «everyting is gonna be alright» når et signert Bob Marley-album kommer inn.

10:55(11:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Hva skjer når Chum får fingrene i tre japanske samuraisverd? Corey prøver å få til en avtale om et utstoppet, rullende esel. Senere ønsker Rick en britisk plakat fra første verdenskrig velkommen. Pawn Samurai. Hva skjer når Chum får fingrene i tre japanske samuraisverd? Corey prøver å få til en avtale om et utstoppet, rullende esel. Senere ønsker Rick en britisk plakat fra første verdenskrig velkommen.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Alan hjelper Walden med å skape en ny identitet for å kunne finne en kvinne som ikke bare er ute etter pengene hans, treffer han en ny, mulig kjæreste. One Nut Johnson. Når Alan hjelper Walden med å skape en ny identitet for å kunne finne en kvinne som ikke bare er ute etter pengene hans, treffer han en ny, mulig kjæreste.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden sjonglerer mellom sine to identiteter – rik mann og fattig mann – og «Sam Wilson» får ny jobb i løpet av ferien, mens Alan er alene hjemme i julen. Give Santa a Tail-Hole. Walden sjonglerer mellom sine to identiteter – rik mann og fattig mann – og «Sam Wilson» får ny jobb i løpet av ferien, mens Alan er alene hjemme i julen.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan bruker Waldens penger til å investere i Kates motemerke. Samtidig begynner dobbeltlivet å slite på Walden. Welcome to Alancrest. Alan bruker Waldens penger til å investere i Kates motemerke. Samtidig begynner dobbeltlivet å slite på Walden.

12:55(13:55)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike kjøper en av de billigste M5-ene i Storbritannia - men den er i dårlig stand og neglisjert. Edd må gjøre en solid restaureringsjobb billig for at de skal tjene på bilen. BMW M5. Mike kjøper en av de billigste M5-ene i Storbritannia - men den er i dårlig stand og neglisjert. Edd må gjøre en solid restaureringsjobb billig for at de skal tjene på bilen.

13:55(14:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. «Nattpatruljen» er i Alta, og i strålende midnattssol tar betjentene våre seg av to kompiser som har stjålet en bil og prøver å kvitte seg med ulovlige substanser. Alta. «Nattpatruljen» er i Alta, og i strålende midnattssol tar betjentene våre seg av to kompiser som har stjålet en bil og prøver å kvitte seg med ulovlige substanser.

14:25(14:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi er i Trondheim, og politiet har fått tips om et stort parti amfetamin på en adresse i byen. Patruljen bevæpner seg og tar seg inn i leiligheten med makt. Trondheim. Vi er i Trondheim, og politiet har fått tips om et stort parti amfetamin på en adresse i byen. Patruljen bevæpner seg og tar seg inn i leiligheten med makt.

14:55(15:55)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. En mann leker med brannslangen i t-banen og det sies at han har en pistol. En passasjer på Älvsjös pendlertogstasjon er blitt plaget, og Richard og Baran pågriper gjerningsmannen. En mann leker med brannslangen i t-banen og det sies at han har en pistol. En passasjer på Älvsjös pendlertogstasjon er blitt plaget, og Richard og Baran pågriper gjerningsmannen. Stefan og Mathias tar hånd om en beruset og veldig sint kvinne.

15:55(16:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En av de ansatte i NSBs billettskranke opplever en kunde som beruset og aggressiv, men han får likevel kjøpe billett og går ned på plattformen. En av de ansatte i NSBs billettskranke opplever en kunde som beruset og aggressiv, men han får likevel kjøpe billett og går ned på plattformen. Der blir det klart for vekterne at han er altfor beruset og utagerende til å kunne reise med tog. Men den fulle mannen nekter å følge med vekterne ut av stasjonen, og de må ta tøffe virkemidler i bruk.

16:25(16:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En kvinne har levert falske resepter til et apotek, og blir tatt med til vaktsentralen. Vekterne Henning og Carlos følger med på en ungdomsgjeng som tidligere har laget trøbbel på stasjonen. En kvinne har levert falske resepter til et apotek, og blir tatt med til vaktsentralen. Vekterne Henning og Carlos følger med på en ungdomsgjeng som tidligere har laget trøbbel på stasjonen. De ber om overvåkningsbistand fra Peter i vaktsentralen, og bare sekunder senere bryter det ut et slagsmål i gjengen.

16:55(17:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Cornelia Marie trues av en brann. Keith har et oppgjør med mannskapet på the Wizard. Sig får seg en sjokkerende overraskelse ombord på the Northwestern. The Ultimatum. Cornelia Marie trues av en brann. Keith har et oppgjør med mannskapet på the Wizard. Sig får seg en sjokkerende overraskelse ombord på the Northwestern.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En selger ber om for mye for et antikkt våpen og Corey gjør et impulskjøp av favorittboken sin. Rick og Chumlee kan enten heve glasset for en gammel brødrister eller bli brent uten et salg. Dollars & Dunks. En selger ber om for mye for et antikkt våpen og Corey gjør et impulskjøp av favorittboken sin. Rick og Chumlee kan enten heve glasset for en gammel brødrister eller bli brent uten et salg.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Pantelånerne får inn en førsteutgave av Peter Pan-boka. En annen selger prøver å få Rick i kne med en gammel, knelende Thepanom-statue. Here's Looking at You, Pawn!. Pantelånerne får inn en førsteutgave av Peter Pan-boka. En annen selger prøver å få Rick i kne med en gammel, knelende Thepanom-statue. Senere må Corey avgjøre om en Casablanca-filmplakat er verdt et sekssifret beløp.

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. «Nattpatruljen» er i Trondheim, og denne natten går alarmen etter at det registreres skyting i byen. Trondheim. «Nattpatruljen» er i Trondheim, og denne natten går alarmen etter at det registreres skyting i byen.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. «Nattpatruljen» er i Hammerfest, og politifolkene må hanskes med klåfingrede festivaldeltagere. Dessuten må de takle et problem på landeveien, og ting går ikke akkurat som de skulle ønske. Hammerfest. «Nattpatruljen» er i Hammerfest, og politifolkene må hanskes med klåfingrede festivaldeltagere. Dessuten må de takle et problem på landeveien, og ting går ikke akkurat som de skulle ønske.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Noen uvanlige avtaler i en fransk kvinnes dagbok gir tollerne tips om hva hun virkelig har drevet med. En passasjer blir stoppet med et smykkeskrin – men det er ikke gull alt som glitrer. Noen uvanlige avtaler i en fransk kvinnes dagbok gir tollerne tips om hva hun virkelig har drevet med. En passasjer blir stoppet med et smykkeskrin – men det er ikke gull alt som glitrer.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk realityserie. En australsk mann får problemer etter at det blir funnet innhold i bagasjen hans som kan ende med tiltale. Mistanke vekkes over en billig bildel som er importert til en høy pris. En australsk mann får problemer etter at det blir funnet innhold i bagasjen hans som kan ende med tiltale. Mistanke vekkes over en billig bildel som er importert til en høy pris. Og en desperat mann søker et nytt liv for sin greske familie.

21:00(21:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Etter at Daniel fridde har Hilde bestemt seg for å avvikle småbruket sitt i Telemark og flytte til Daniel på Rena. Daniel og sønnen, Oskar, skal hjelpe til med å rydde opp på gården, men det er vemodig for Hilde. Etter at Daniel fridde har Hilde bestemt seg for å avvikle småbruket sitt i Telemark og flytte til Daniel på Rena. Daniel og sønnen, Oskar, skal hjelpe til med å rydde opp på gården, men det er vemodig for Hilde. Odd og Lenica lager fest på Ranchen, der festdeltakerne bokstavelig talt er litt på jordet når de prøver å stå på snowboard uten snø, slept etter Odds pickup. Per og Vesla vil lage akebrett av et biltak, men mangler taket.

21:30(22:00)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Väinö og Gunn-Berit har plutselig fått beskjed om at de ikke lenger får bruke campingplassen på Kvelde som samlingsplass for redneck-gjengen. Väinö og Gunn-Berit har plutselig fått beskjed om at de ikke lenger får bruke campingplassen på Kvelde som samlingsplass for redneck-gjengen. Erik Röv og Ann Sofie eier Sveriges lengste kabriolet, og har nå blitt invitert til å stille den ut på Oslo Motorshow, men først trenger den en ordentlig rengjøring og nye halmballer til baksetet.

22:00(22:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Gutta bestemmer seg for å delta på universitetets fysikk-konkurranse, men siden Sheldons eneste fokus er å bevise sin egen intellektuelle overlegenhet, kaster resten av gjengen ham ut fra laget. The Bat Jar Conjecture. Gutta bestemmer seg for å delta på universitetets fysikk-konkurranse, men siden Sheldons eneste fokus er å bevise sin egen intellektuelle overlegenhet, kaster resten av gjengen ham ut fra laget. Og til å overta plassen hans verver de hans erkefiende, Leslie Winkle.

22:30(23:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Leonard og gutta kjøper en tidsmaskin fra en klassisk 1960-tallsfilm. Dens ankomst skaper problemer for Penny, og hun forteller gutta at deres overdrevne interesse for tegneserier og leker er patetisk. The Nerdvana Annihilation. Leonard og gutta kjøper en tidsmaskin fra en klassisk 1960-tallsfilm. Dens ankomst skaper problemer for Penny, og hun forteller gutta at deres overdrevne interesse for tegneserier og leker er patetisk.

23:00(23:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden og Alan besøker Kates motevisning i New York, så Walden kan avsløre sannheten om hvem han er. Avsløringen er en sang i Broadway-stil og en danseoppvisning. Grab a Feather and Get in Line. Walden og Alan besøker Kates motevisning i New York, så Walden kan avsløre sannheten om hvem han er. Avsløringen er en sang i Broadway-stil og en danseoppvisning.

23:30(00:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan og Lyndseys forhold blir anstrengt når han ikke vil gi henne nøkkel til strandhuset. Walden, Billy og Herb klager over kvinner og forhold. Dr. Steven Staven, Lyndseys gynekolog, tar henne med på date. Run, Steven Staven! Run!. Alan og Lyndseys forhold blir anstrengt når han ikke vil gi henne nøkkel til strandhuset. Walden, Billy og Herb klager over kvinner og forhold. Dr. Steven Staven, Lyndseys gynekolog, tar henne med på date.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan er bekymret når Jake kommer hjem med sin 36 år gamle kjæreste, Tammy, som han er stormforelsket i. Samtidig sliter Walden med å holde en hemmelighet skjult for Alan. Paint It, Pierce It or Plug It. Alan er bekymret når Jake kommer hjem med sin 36 år gamle kjæreste, Tammy, som han er stormforelsket i. Samtidig sliter Walden med å holde en hemmelighet skjult for Alan.

00:30(02:50)

> Mission: Impossible

Amerikansk action fra 1996. Ethan Hunt er hemmelig agent som uskyldig blir anklaget for drapene på sin egen etterretningsgruppe. Ethan Hunt er hemmelig agent som uskyldig blir anklaget for drapene på sin egen etterretningsgruppe. Han er på flukt fra regjeringens leiemordere, bryter seg inn i CIAs mest best beskyttede hvelv, og klamrer seg til taket på et lyntog i fart. Ethan Hunt er alltid ett skritt foran sine fiender.

02:50(03:35)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift.

03:35(04:20)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike kjøper en av de billigste M5-ene i Storbritannia - men den er i dårlig stand og neglisjert. Edd må gjøre en solid restaureringsjobb billig for at de skal tjene på bilen. BMW M5. Mike kjøper en av de billigste M5-ene i Storbritannia - men den er i dårlig stand og neglisjert. Edd må gjøre en solid restaureringsjobb billig for at de skal tjene på bilen.

04:20(05:10)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

05:10(05:35)

> Bånn gass

Norsk dokumentarserie fra 2015. Bilcrossirkuset er på Sigdal. Liz forsøker å ta viktige poeng etter en brutal frontkollisjon. Bilcrossirkuset er på Sigdal. Liz forsøker å ta viktige poeng etter en brutal frontkollisjon. Samtidig satser Anette hardt for å vinne sitt første løp for sesongen, men klarer hun å hamle opp med harde konkurrenter uten å havne på taket?

05:35(06:00)

> Bånn gass

Norsk dokumentarserie fra 2015. Regnet høljer ned på Gjøvik, og bilcrossførerne gjør sitt beste for å holde bilene på gjørmebanen - med varierende hell. Regnet høljer ned på Gjøvik, og bilcrossførerne gjør sitt beste for å holde bilene på gjørmebanen - med varierende hell. Kenneth satser hardt for å kvalifisere seg til landsfinalen, men ting tar en overraskende vending når han plutselig skal opp mot rivalen Arne.