Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:25)

> Hundepatruljen NZ

New Zealandsk dokumentarserie. Hundepatruljen er tilbake med en ny sesong dedikert arbeidshunder og de som jobber med dem - blant andre politiet, tollvesenet og fengselsvesenet. I denne del: Whanganui Delta-teamet Jason og Farris trekker en innbruddstyv fram fra skjulestedet sitt, og narkotikahunden Oscar varsler hundepasser Bill om problemer ved Mt Eden fengsel.

06:25(06:50)

> Hundepatruljen NZ

New Zealandsk dokumentarserie. Hundepatruljen er tilbake med en ny sesong dedikert arbeidshunder og de som jobber med dem - blant andre politiet, tollvesenet og fengselsvesenet. I denne del: Politihunden Hades gir ikke opp jakten på en innbruddstyv. Biosikkerhetslabradoren Ebony sniffer seg fram til noe som kravler på postbåndet.

06:50(07:15)

> Hundepatruljen NZ

New Zealandsk dokumentarserie. Hundepatruljen er tilbake med en ny sesong dedikert arbeidshunder og de som jobber med dem - blant andre politiet, tollvesenet og fengselsvesenet. I denne del: Palmerston North Delta-teamet Sam og Jet jager personer som har brutt seg inn i et verksted, og fengselsteamet Nick og Ben leder en stor operasjon ved Rimutaka fengsel.

07:15(07:40)

> Hundepatruljen NZ

New Zealandsk dokumentarserie. Hundepatruljen er tilbake med en ny sesong dedikert arbeidshunder og de som jobber med dem - blant andre politiet, tollvesenet og fengselsvesenet. I denne del: Deltateamet Paul og Epic sporer opp noen som har gjort innbrudd i biler; narkotikahunden Oscar lukter narkotika på en besøkende i fengselet, og biosikkerhetsteamet Noeline og Minti finner reptiler på postbåndet.

07:40(08:05)

> Hundepatruljen NZ

New Zealandsk dokumentarserie. Hundepatruljen er tilbake med en ny sesong dedikert arbeidshunder og de som jobber med dem - blant andre politiet, tollvesenet og fengselsvesenet. I denne del: Deltateamet Aidan og Iko jakter på noen personer som har brutt seg inn i et forstadsbakeri, tollhunden Waldo sniffer narkotika på postbåndet, og biosikkerhetshunden Ollie lukter problemer på flyplassen.

08:05(08:35)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En mann fra Ghana hevder han er i landet med sin australske kone, men betjentene oppdager at hun er gift med en annen ghaneser. Tollerne tar en grundigere titt på tepper fra Syria som har noe mistenkelig sydd fast i stoffet.

08:35(09:05)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: Betjentene undersøker en mann fra Beijing som har spor etter narkotika på eiendelene sine. Tre menn hevder at de er i landet for å besøke et tempel. Det eneste problemet er at det ikke er bygd ennå. Et mobilt røntgenapparat må til for å undersøke store stoffruller fra Thailand.

09:05(09:35)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En kanadisk kvinne er overlykkelig over å være i Australia. Humøret snur imidlertid da prøver fra flysetet og eiendelene hennes viser spor av heroin. En malaysisk mann med turistvisum blir mistenkt for å være i landet for å arbeide.

09:35(10:05)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En kvinne med en bemerkelsesverdig bakdel tiltrekker oppmerksomheten til tollbetjentene, som bestemmer seg for å komme til bunns i saken. Hundene i karantenen stopper en passasjer som insisterer på at han ikke har noe ulovlig mat med seg.

10:05(10:35)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En kvinne forsøker å smugle en svært kostbar gave inn i Australia. En mannlig eskorte og kjæresten hans blir avhørt av immigrasjonsmyndighetene, og én av dem avslører en sjokkerende hemmelighet. En eldre kvinne kommer tilbake fra en reise til Tyrkia med bagasjen full av nøtter og frø. En pakke fra Hong Kong vekker mistanke hos tollerne.

10:35(11:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Håndtegnede kart fra Normandie-invasjonen treffer sjappa. Rick får inn en mynt preget med et bilde som likner på den romerske keiseren Caligula. Senere prøver Rick å bygge et hundehus til datterens nye hund.

11:00(11:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Minner fra den ubeseirede boksemesteren Rocky Marciano dukker opp i sjappa. Rick sjekker ut en bil som lyser i mørket. Kommer han til å gjøre en elektrisk avtale eller ende opp i mørket?

11:30(11:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: To førsteutgaver av «A Christmas Carol» dukker opp i sjappa. Rick får inn en meteoritt, og Chumlee planlegger en bowlingkveld med gutta.

11:55(12:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: En morsekodeleser klikker inn i sjappa. Kommer Rick til å knekke koden og sikre seg denne sjeldne saken, eller vil han sende ut feil signaler? En kunde kommer inn med et brev skrevet av utenriksminister John Quincy Adams, som senere ble USAs sjette president. Senere insisterer Corey på å ta over Ricks årlige 4. juli-grilling for sjappa.

12:25(12:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: En autograf fra baseball-legenden Honus Wagner lander i sjappa. Rick faller for en sjelden førsteutgave av Nabokovs kontroversielle roman, «Lolita». Og Chumlee hjelper til med å sette opp butikkens nye telefonsystem.

12:55(13:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne vender tilbake til Koreatown for å være med på en auksjon i hjertet av Los Angeles. Brandi holder øynene åpne for skøyerstreker fra Jarrod. Ivy og Mary inngår en uventet allianse, mens Rene går bananas og kjøper et lager som kanskje ikke betaler seg.

13:25(13:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne drar til Palm Springs hvor mer enn prisene blir hete under ørkensolen. Rene prøver å holde hodet kaldt i varmen, men både Mary, Dan og Dave sliter når temperaturen blusser opp.

13:55(14:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: En auksjon i Santa Ana får oppkjøperne til å håpe på stor gevinst blant kostbare hvelv. Jarrod og Ivy handler ivrig, Mary finner hjelp i en metafysisk natur og Rene venter til siste øyeblikk med å slå til. Men er det for sent?

14:25(14:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Auksjoner i college-byen Rancho Dominguez sender oppkjøperne på jakt etter hippe lagre med stor fortjeneste. Darrell og Brandon ser etter kvantitet for å fylle opp butikken, mens Rene sikter seg inn på kvalitet. Mary bestemmer seg for å utforske sin slemme side, mens Jarrod og Brandi bringer et nytt medlem inn i teamet.

14:55(15:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: En tøff start i Santa Ana fører til en lang dag når oppkjøperne oppsøker en annen auksjon i Hawaiian Gardens i håp om å finne et fantastisk lager. Ivy prøver å holde motet oppe mens Darrell og Brandon er begeistret over å stjele en skatt fra Daves bakgård. Mary prøver å holde seg til budsjettet og noen nye fjes betyr mer konkurranse.

15:25(15:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Nattpatruljen er i Ålesund og denne vakten starter ganske brått for Olav og Harald, med en melding om et pågående innbrudd med maskerte gjerningsmenn. Senere rykker de ut til en litt i overkant bråkete fest med flere mindreårige til stede.

15:55(16:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Vi er med Arnt Roger og Yngve i Arendal en onsdagsnatt i mai med påfølgende fridag dagen etter. Det betyr at det er mange fulle folk på byen og mye bråk, slåssing og urinering på offentlig sted.

16:25(16:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Nattpatruljen er nok en gang i Arendal, og denne kvelden er vi med når Nadia og Stig patruljerer med politibåten i 60 knops fart. Senere på natten er det igjen mange fulle folk på byen, med alt det medfører.

16:55(17:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Nattpatruljen er tilbake i Trondheim og denne natten har Olav med seg politistudenten Kristian alene på patrulje. Kristian blir kastet rett ut i det med slåssing mellom et kjærestepar, fyllebråk på byen og en krakilsk svenske.

17:30(18:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Det er lørdag kveld tidlig i mai og Mette og Terje er klare for nok en nattevakt i Haugesund. Denne kvelden byr på festbråk, en dement mann på avveie og melding om at noen skyter opp fyrverkeri.

18:00(18:30)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: I kveld blir vi med på slukking av ulmebrann, håndtering av bilulykke og søk etter en savnet person med dykkere.

18:30(19:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2017. I denne del: Mannskapet i Sandefjord må ut på en rekke forskjellige oppdrag, og i Drammen oppsøker en fortvilet mann stasjonen.

19:00(19:30)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Brannstasjonen er i Stavanger, og når heisen stopper mellom to etasjer, er det opp til brannvesenet å få dørene opp og folkene ut.

19:30(20:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: I kveldens brannstasjonen er det ikke flammene som blir brannfolkenes store utfordring, men vannet, da de må dra på undervannssøk.

20:00(21:00)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. I denne del: Mike tar en episk tur på Route 66 i en gammel cabriolet for å bringe bilen tilbake til den tidligere eierens enke. Men klassikeren fra 1930-tallet kan få problemer med å klare den lange turen.

21:00(22:00)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2017. Rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner. I denne del: Kristian har en bekjent med en låve som skal rives på grunn av veiutbygging, og ser det som den perfekte anledning til å feire bursdagen sin med et låveball der man ikke trenger å være redd for å ødelegge festlokalene. I ekte redneck-ånd inviteres folk for å hjelpe til å stelle i stand. Før bandet går på scenen, underholder Doc og Kristian gjestene med en hjemmelaget løgndetektor.

22:00(23:45)

> Walking Tall

Amerikansk actiondrama fra 2004. Dwayne "The Rock" Johnson, Johnny Knoxville. Chris Vaughn, en pensjonert elitesoldat, vender tilbake til hjembyen sin for å slå seg til ro og oppdager at den en gang blomstrende tømmerindustrien har blitt lagt ned og at en kriminell kasinoeier nå styrer byen med hard hånd. Vaughn bestemmer seg for å ta opp kampen for å redde hjembyen.

23:45(03:15)

> Pearl Harbor

Amerikansk krigsdrama fra 2001. Ben Affleck, Josh Hartnett. To venner som har vokst opp som brødre er kampflygere i det amerikanske flyvåpenet under Den andre verdenskrigen. Begge elsker samme sykepleier, og det utvikler seg et trekantdrama midt i krigshandlingene. Aldersgrense: 15 år.

03:15(05:15)

> Dinner for Schmucks

Amerikansk komedie fra 2010. Steve Carell, Paul Rudd. Tim ser sin mulighet til å bli forfremmet, når han får sin første invitasjon til "middag for idioter" som hans sjef arrangerer. Middagen er en konkurranse der vinneren er den som tar med seg den rareste figuren som gjest. Tim innser at han har skutt gullfuglen når han treffer den merkelige Barry. Aldersgrense: 7 år.

05:15(06:00)

> Saturday Night Live

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Det legendariske underholdningsprogrammet Saturday Night Live er en humorinstitusjon som med treffsikre parodier tar pulsen på amerikansk populærkultur og politikk. I denne del: Episoden ledes av Kumail Nanjiani.