Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:05(06:30)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Turkey-giving.

06:30(06:55)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Brunch, Bologna and Burgers.

06:55(07:20)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Carnivore Creations.

07:20(07:45)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Belly up to Barcelona.

07:45(08:30)

> Fiks og flytt

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Tre team med hardtarbeidende eiendoms-entreprenører fra Texas konkurrerer om være best på å kjøpe billig, pusse opp fort og selge dyrt. Snow Sister's Little House vs. Gary and Jerry's Beach Build. Tre team med hardtarbeidende eiendoms-entreprenører fra Texas konkurrerer om være best på å kjøpe billig, pusse opp fort og selge dyrt.

08:30(09:25)

> Gullfeber spesial

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Finn ut hvordan Fred taklet å ha en døende kone, og hvordan et skjebnesvangert valg kostet Todd en haug med gull. Pluss, et blikk fremover til avsløre hvor gruvearbeiderne drar i neste sesong. Unearthed.

09:25(10:25)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokusåpe fra 2006. Når opiliokrabbesesongen går mot slutten, prøver flåten å få inn siste rest. Med fangsten om bord er den neste utfordringen for mannskapet å komme seg tilbake til havnen intakt. Cashing In.

10:25(11:25)

> Verdens myter og mysterier

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Josh Gates reiser til Ungarn for å bli med tre ulike arkeologiske team for å se etter det tapte gravkammeret til nærføreren Attila. The Lost Tomb of Attila the Hun. Vi følger Josh Gates når han undersøker kjente mysterier rundt om i verden. Etter å ha satt seg inn i saken, starter han jakten på svar. Dette tøffe og ekte eventyret fører Gates nærmere sannheten bak mange av de store ubesvarte gåtene fra alle deler av verden.

11:25(11:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En passasjer blir irritert over å få spørsmål om bagasjen sin. Men pusher han tollerne for langt? Et stort antall ulovlige kinesiske arbeidere blir funnet på et kyllingoppdrettsanlegg i Brisbane. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

11:55(12:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En tvekjønnet passasjer fra Malaysia påstår at hun kommer for å feriere, men tollerne finner bevis som tyder på at hun har planer om å jobbe i sexindustrien. Postpersonalet oppdager et tresnitt av Nelson Mandela. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Walden ber Zoey og Ava om å flytte inn med ham og oppdager en hel del utfordringer. Alan får også sine egne utfordringer når han flytter tilbake til Lyndsey. Mr. Hose Says 'Yes'. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

12:55(13:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Alan har hatt et lite hjerteinfarkt og blir besøkt av Charlies spøkelse på sykehuset. Waldens panikk over å bo med Zoey og Ava som en familie tar en vending som overrasker ham. Why We Gave Up Women. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

13:25(13:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Zoey mistenker at Alan ikke fortjener all kjærligheten og oppmerksomheten han får når han kommer hjem fra sykehuset. The Straw in My Donut Hole. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

13:55(14:55)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2014. Mike sporer opp en Lincoln Continental, som satte en ny standard for luksussedaner på 1960-tallet. Men folks smak har endret seg, og Edd klekker ut en oppussingsplan. Lincoln Continental.

14:55(15:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Et dårlig krabbefiske skaper spenninger og lav moral på flåtene. Proving Grounds. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene.

15:55(16:55)

> Gullfeber

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Rick utkonkurrerer Parker på hans nye Indian River-område. Tonys nye mudremaskin får en katastrofal feil, som kan true hele sesongen hans. Todd Hoffmans magre mannskap finner endelig gull i sin gruve i Colorado. Parker vs. Rick.

16:55(17:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En bråkete og muligens psykotisk dame skriker høylytt og henger opp klesvasken sin inne på stasjonen. Vaktleder Murat prøver å roe ned damen, noe som skal vise seg å være lettere sagt enn gjort. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen.

17:25(17:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. NSB ber om bistand fra vekterne da de mener en passasjer er for full til å reise videre med toget. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Pantelånerne får inn en trebein-pistol og sjekker ut fire årbøker signert av James Dean. Kommer Corey til å være rebell uten grunn og avslå tilbudet, eller vær kul kis og gjøre en avtale?. Pawns Ahoy!. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En sjelden Captain Fantastic flippermaskin og et Leroy Neiman-maleri av Marilyn Monroe, som opptrer på JFKs 45-årsdag, kommer inn i sjappa. Pawnball Wizard. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Det er lørdag kveld i Tromsø, og i kveld har Siri og Jørgen ekstra mye fokus på forebyggende arbeid. Allikevel blir det både fyll og slåssing på byen denne kvelden. 437 Tromsø.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er i Arendal, der det blir nok en travel nattevakt for Arnt Roger og Yngve. De rykker ut til et pågående innbrudd i en leilighet. 438 Arendal.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En kvinne fra Indonesia ønsker å dra på sykehuset, men kan det være avledning for å distrahere tollerne fra å inspisere bagasjen hennes? En amerikansk fotograf sier han er her for å ta bilder av jenter på stranda. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En kvinne fra Nigeria som skal være med på en motevisning har litt av hvert å forklare. En boks som er sendt med posten inneholder planter som kan ødelegge Australias flora. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

21:00(00:00)

> The Lone Ranger

Amerikansk westerneventyr fra 2013. Indianerkrigeren Tonto forteller de ukjente historiene som forvandlet John Reid, en vanlig lovens mann, til en rettferdighetens legende.

00:00(00:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Sheldon og Amy kommer til et avgjørende punkt i forholdet når de bygger teppefort i stua. Penny blir invitert til å delta i Wil Wheatons podcast, og hun og Leonard har en høylytt krangel på lufta. The Fortification Implementation.

00:30(01:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. NASA ber Raj om å lage en beskjed til utenomjordiske vesener, og gutta krangler om hva han bør gjøre. Penny vurderer å gjøre et comeback som skuespiller. The Communication Deterioration.

01:00(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Jake tar eksamen og må bestemme seg for hva han skal gjøre med livet sitt. Valget hans overrasker alle sammen. Oh Look! Al-Qaeda!. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

01:30(02:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden planlegger en stor bursdagsoverraskelse for Zoey. Grammy-vinner Michael Bolton gjestespiller som seg selv. I Changed My Mind About the Milk. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

02:00(02:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden får et sammenbrudd etter bruddet med Zoey. A Big Bag of Dog. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

02:30(03:25)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2013. Motormesteren Richard Rawlings og mekanikertalentet Aaron Kaufmann fra Gas Monkey Garage leter etter forfalne biler som de kan pusse opp og tjene penger på. Motorcycle Mayhem/Packing a Packard for Pebble - Part 1.

03:25(04:10)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2010. Mike er ute etter en Ford Sierra Cosworth, som ser ut som en familiebil, men er hissig som en racerbil. Han har imidlertid bare 5000 pund, går planene i vasken?. Ford Sierra Cosworth.

04:10(05:00)

> Kindig Customs

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Dave Kindig driver Kindig-It Design og lager unike kjøretøy til sine kravstore, og noen ganger berømte kunder. The Phantom Fleetside. Dave Kindig driver Kindig-It Design og lager unike kjøretøy til sine kravstore, og noen ganger berømte kunder.

05:00(06:00)

> Alaska: The Last Frontier

Amerikansk realityserie fra 2014. Vi følger familien Kilcher og deres isolerte liv utenfor Homer i Alaska. De blir alltid presset helt til grensen av elementene, omstendighetene og hverandre. Will Winter Come?.