Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:50)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

06:50(07:15)

> Inntauerne på South Beach

Amerikansk realityserie. Bli med på innsiden av den actionfylte hverdagen til Tremont Towing, et familiedrevet inntauingsselskap på South Beach i Miami. Hvert år kommer åtte millioner mennesker for å feste i South Beach. Byen er stappfull av biler og gærne sjåfører, men det er ikke i nærheten av nok parkeringsplasser til alle sammen.

07:15(08:05)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene. I denne del: Den yngre generasjonen settes på prøve i sluttspurten av den krevende Ophilio-sesongen. En utfordring på Wizard setter brødre opp mot hverandre, og en ulykke setter en grusom sluttstrek for en krabbefiskers kariere.

08:05(08:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Auksjoner i college-byen Rancho Dominguez sender oppkjøperne på jakt etter hippe lagre med stor fortjeneste. Darrell og Brandon ser etter kvantitet for å fylle opp butikken, mens Rene sikter seg inn på kvalitet. Mary bestemmer seg for å utforske sin slemme side, mens Jarrod og Brandi bringer et nytt medlem inn i teamet.

08:30(08:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: En tøff start i Santa Ana fører til en lang dag når oppkjøperne oppsøker en annen auksjon i Hawaiian Gardens i håp om å finne et fantastisk lager. Ivy prøver å holde motet oppe mens Darrell og Brandon er begeistret over å stjele en skatt fra Daves bakgård. Mary prøver å holde seg til budsjettet og noen nye fjes betyr mer konkurranse.

08:55(09:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Tollerne blir tipset av kanadiske tollere om en mistenkelig passasjer som er på vei til Australia. Og på postavdelingen tar de ansatte med seg noen mystiske pakker til Taronga Park Zoo for å sjekke om de inneholder utrydningstruede reptiler.

09:25(09:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Rengjøringspersonalet oppdager en mistenkelig pakke på flyplasstoalettet. Et par fra Kina blir tatt med 35 falske kredittkort og hvert sitt falske pass. En passasjer på vei hjem fra Sørøst-Asia har med seg en stor trestatue, men det er ikke alt….

09:55(10:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Karen overbeviser Les til å la henne få inn en Feng Shui-ekspert. Kommer det til å øke salget og bringe positiv energi? Ashley og Seth har sine tvil. Seth får muligheten til å kjøpe en del av Detroit Tigers historie.

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: En gitarpedal, brukt av Kurt Cobain, jammer inn i sjappa. Rick får inn en Mormons bok fra 1842. Er det den dyreste boka de har hatt i sjappa? Senere bestemmer Chum seg for å feire noen av de mindre kjente helligdagene.

10:55(11:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Litografier som trolig er laget av Vincent van Gogh bringes inn i sjappa. Corey og Chumlee går i barndommen når en vintage skateboardsamling ruller inn. Senere, mens Rick er ute, roter Chumlee det til.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Charlie Harpers begravelse tiltrekker alle kvinnene i livet hans som han gjorde urett mot. Alan er i en knipe siden Charlies hus må bli solgt. Alan møter en rik ny venn, Walden Schmidt, som har mer til felles med Charlie enn Alan trodde.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden flytter inn i Charlies Malibu-hjem som den nye eieren og Alan flytter midlertidig inn med moren. Walden er bestemt på å bli sammen med kona igjen og tar med Alan for å få hjelp.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Alan flytter «midlertidig» inn med Walden. Walden innhenter Alans råd om kvinner og gir Jake et dårlig råd om livet.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Follo, og denne natten blir hektisk for Svein og Ronny med masseslagsmål og redningsaksjoner til vanns.

13:25(13:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Det er sommer i Bærum, og denne natten må Andreas og Trond Sverre hjelpe en svenske som er så full at han prøver å ta på seg buksa som genser.

13:55(14:55)

> Gullfeber

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. I denne del: Vaskestasjonen er klar og Hoffman-mannskapet er endelig klare for sesongens første vasking. Parker er presset og presset bygger seg opp ved Big Nugget. Men når John bestemmer seg for å stenge vaskestasjonen, eksploderer Parker.

14:55(15:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Når Ashley blander seg opp i Karens salg, braker en familiefeide løs. Seth får seg litt av et show når en metal-gruppe på jakt etter gitar slår seg løs i en improvisert jam session i sjappa.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Les finner en kjøper til sin spesialutgave av Lee Iacocca Mustang, men er ikke like fornøyd etter at han finner ut at Seth har rotet det til. Ashley lukter en dårlig deal av en Pepe le Pew-statue.

15:55(16:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Lagrene går høyt når oppkjøperne er på auksjon i Moreno Valley i California. Ivy og Dave slåss om et par lagre mens Mary prøver å unngå militært materiell. Mavrick dukker opp og slåss for å finne et bra lager og en oppkjøper sitter igjen med stor profitt.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: En auksjon i Los Angeles tiltrekker flere oppkjøpere enn Dan og Laura ventet. Dave Hester vender tilbake på tross av sin problematiske fortid. Ivy prøver å bevare freden, men blir dratt inn i en unormal auksjon mens Rene tar med seg faren, Gunter, for å få hjelp. Mary tiltrekkes av mer enn bare gode varer.

16:55(17:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Regjeringsproblemer forkorter sesongen og starter en kjedereaksjon som tvinger flåta til å fiske hardere og fortere for å klare markedets deadline. En båt går opp i flammer og mange spør seg selv om dette virkelig er det livet de ønsker seg.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: En gitar tidligere eid av musikklegende Stephen Stills dukker opp. Cory prøver å holde fokus når et detektivkamera fra 1800-tallet kommer inn i sjappa. Senere blir det vitsekonkurranse mellom Chumlee og Rick. Klarer Chumlee å slå sjefen?

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: En mumifisert falk finner veien til sjappa. Rick og Chumlee må ta en timeout når de prøver å få til en handel av en signert Harlem Globetrotters basketball fra 1978. Senere går The Old Man og Chumlee på skattejakt når en metalldetektor kommer inn på nattskiftet.

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Trondheim, og denne natten får Olav et gjensyn med en motorsykkel han eide for ti år siden - denne gangen i stjålet form og med narkotika i bagasjen.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Det er natt i Bærum, og Andreas og Trond må jakte på en mann som har stjålet en mobil og en lommebok. De må også rykke ut når alarmen går på en skole.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Immigrasjonsmyndighetene sjekker en mann med ødelagt pass som påstår at han er bokser på vei for å besøke venner, og en student fra Kina har seddelbunker verd 10 000 australske dollar i bagasjen.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Spanske Carlos får problemer med å forklare hvorfor eiendelene hans slår ut i kokaintesten i tollen. En urinnvåner hevder at han blir diskriminert og nekter tollerne å sjekke bagasjen hans.

21:00(21:30)

> Norske rednecks camping

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Norske rednecks campingfølger Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel når de bestemmer seg for å drive sin egen campingplass. Målet er å lage et sted der norske rednecks kan få utløp for all sin utemmede kreativitet og livsglede.

21:30(22:00)

> Norske rednecks camping

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Doc og Helene arrangerer sin årlige vårfest i hagen hvor de bor. Her blir det knusing av biler, hønebingo, tryllekunster og innsamling til en god sak. Og selvsagt en skikkelig Redneck-fest.

22:00(22:30)

> Norske rednecks camping

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Daniel og Kristian har dratt til Dokka Camping for å lære om hvordan en campingplass drives i praksis. Men kjenner vi gutta rett, blir det også tid til fest og moro. Samtidig har Vainø og Gunn Berit dratt på sin egen lille campingtur. I dag skal de nemlig innvie sitt nye badekar.

22:30(23:00)

> Norske rednecks camping

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Daniel og Kristian har dratt til Dokka Camping for å lære om hvordan en campingplass drives i praksis. Men det blir også tid til tull og tøys, slik bare Reckneck-gutta kan få til. Samtidig tar Frode sin gamle bil ut for real spinn, mens Kais fortsetter å bygge grill hjemme.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon blir tvunget til å ta ferie, men i stedet for å slappe av, tilbringer han det meste av tiden sammen med Penny. Samtidig sliter Leonard med å støtte Penny, og Bernadette får hjelp fra Stuart med å erstatte en av Howards tegneserier.

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Når gutta ikke får tak i billetter til Comic-Con, bestemmer Sheldon seg for å arrangere sin egen tegneseriekonferanse - og ender opp med å tilbringe kvelden med James Earl Jones (stemmen til Darth Vader i Star Wars-filmene).

00:00(00:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Amy overtaler Sheldon til å bli med på en romantisk utflukt til Napa Valley sammen med Howard og Bernadette for å feire valentinerdagen. Samtidig må Leonard og Penny ta med hunden til Raj til dyrlegen.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden forsøker å date igjen, mens Alan prøver å ordne opp med Lyndsey.

01:00(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Alan er ikke overbegeistret når han finner ut om Lyndsays voksenfilm, og Walden arrangerer en fest med mange jenter i bikini for å løfte humøret hans.

01:30(02:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Waldens skilsmisse blir en realitet når skilsmissepapirene kommer fra kona hans. Han bestemmer seg for å bli full og jakte etter kvinner som minner ham om Bridget.

02:00(04:15)

> Real Steel

Amerikansk sci-fi-action fra 2011. Hugh Jackman, Evangeline Lilly. Charlie Kenton var en lovende bokser - helt til robotene tok over sporten. Charlies eneste mulighet til et comeback er å bygge sin egen robot. Sammen med sønnen Max setter han sammen roboten Atom av gammelt skrapmetall. Kan Atom vinne på Charlies vegne og sikre far og sønn en bedre framtid? Åldersgräns: 11 år.

04:15(05:00)

> Barhjelpen

Amerikansk realityserie. Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse. I denne del: Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse.

05:00(05:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Når Ashley blander seg opp i Karens salg, braker en familiefeide løs. Seth får seg litt av et show når en metal-gruppe på jakt etter gitar slår seg løs i en improvisert jam session i sjappa.

05:25(06:00)

> Grensevakten

Kanadisk realityserie. I denne del: Grensevaktene i Alberta er bekymret for en beruset sjåfør. En reisende klarer ikke å bestemme seg for om han kjenner til innholdet i bagasjen eller ikke. Og mer penger betyr mer problemer for kapteinen på en luksusyacht.