Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:25)

> Ingen sending

06:25(07:15)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere.

07:15(08:00)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere.

08:00(08:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Vi er i Bærum, og Andreas og Trond Sverre har litt av hvert å ta tak i: kranglefanter, Beyoncekonsert og falske billetter, samt en bil full av khat.

08:30(08:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Follo, og denne kvelden går Svein og Ronny langt for å tilfredstille publikum. Dessuten må de håndtere fulle mennesker i sentrum og jakte på skurker i skogen.

08:55(09:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Vi er i Arendal, og denne natten må Kurt og Stig løse opp i en slåsskamp i sentrum, håndtere taxipirater og få fatt i en bil med fulle ungdommer som stikker av fra politiet.

09:25(09:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Arendal, og denne natten får Arnt Roger og Yngve beskjed om at to gutter bruker narkotika på et utested. Det viser seg snart at guttene slett ikke er interessert i å samarbeide med politiet.

09:55(10:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Haugesund, og denne natten må Terje og Knut ta hånd om ei dame som finner det for godt å dra ned buksa for å gjøre fra seg midt i folkemengden. Og da patruljen tar henne inn på stasjonen, drar hun jammen ned buksa igjen.

10:25(10:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Oppkjøperne er på den store hvelvauksjonen i Chatsworth. Darrell får Mark Balelo til å satse på en mengde hvelv, og innholdet fører til en eksplosiv situasjon. Herb og Mike stikker av med hvelv som kan gjøre dem til lagerkonger. Barry finner noen antikviteter, men hvor mye er de verdt?

10:55(11:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Oppkjøperne er på andre dag av hvelvauksjonen i Chatsworth. Ivy Calvin prøver å ta innersvingen på de andre oppkjøperne, Darrell tar kontroll uten Brandon ved sin side, og Jarrod og Brandi satser høyt for å gå seirende ut av auksjonen.

11:25(11:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Alle blir sjokkerte når Dave Hester kommer tilbake til auksjonene for å ta hevn. Men ikke en gang Mogul kan stoppe kjøperne fra å gjøre det bra i Huntington Beach. Darrell prøver å få Brandon i toppform, en skade tvinger Ivy til å endre spillet og Jarrod og Brandi vinner en seksjon som fører til en vill ferd.

11:55(12:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Ved en auksjon i Montclair raker Ivy inn dollar mens Darrell hoder seg til den gamle skolen og finner noe som vil føre ham til nye høyder. Brandi er bekymret for at Jarrods bakrus vil ødelegge oppkjøpene. Og, på tross av krangelen med Laura, vil ikke Dave holde seg unna og ender opp med å hacke konkurransen.

12:25(12:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Jarrod og Brandi bestemmer seg for å ikke la Dave få hindre dem i å lykkes mens Darrell ønsker å finne ut mer om den unnvikende Mogul. Dave dukker opp med mer bråk og Ivy avdekker en skatt som lover eventyr på havet.

12:55(13:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I en tid hvor lån ikke lenger flyter fritt, kan Detroits innbyggere alltid stole på American Jewelry and Loan, arbeidsmannens bank. Gold-familien og deres ansatte vet aldri hva dagen vil bringe når folks mest personlige eiendeler står på spill og konflikter kan være nærliggende. I denne del: Gold-familien eier et av Detroits største pantelånerkontor og har kjøpt og solgt de utroligste ting. I en av USAs farligste byer vet de ansatte aldri hva dagen bringer og når det oppstår forvirring rundt et gullkjede, blir en kunde blir svært opprørt.

13:25(13:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I en tid hvor lån ikke lenger flyter fritt, kan Detroits innbyggere alltid stole på American Jewelry and Loan, arbeidsmannens bank. Gold-familien og deres ansatte vet aldri hva dagen vil bringe når folks mest personlige eiendeler står på spill og konflikter kan være nærliggende. I denne del: En kunde blir voldelig og opptrer turende overfor Gold-familien igjen. Samtidig blir Ashley forbannet da en annen kunde prøver å selge 50 underbukser som ikke akkurat er nyvaskede.

13:55(14:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I en tid hvor lån ikke lenger flyter fritt, kan Detroits innbyggere alltid stole på American Jewelry and Loan, arbeidsmannens bank. Gold-familien og deres ansatte vet aldri hva dagen vil bringe når folks mest personlige eiendeler står på spill og konflikter kan være nærliggende. I denne del: Les og Seth er uenig i strategien da Les ønsker å gi bord kontanter på parkeringsplassen.

14:25(14:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I en tid hvor lån ikke lenger flyter fritt, kan Detroits innbyggere alltid stole på American Jewelry and Loan, arbeidsmannens bank. Gold-familien og deres ansatte vet aldri hva dagen vil bringe når folks mest personlige eiendeler står på spill og konflikter kan være nærliggende. I denne del: En farlig situasjon oppstår på pantelånerkontoret American Jewelry and Loan da en sikkerhetsvakt blir skutt ned av en kunde.

14:55(15:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I en tid hvor lån ikke lenger flyter fritt, kan Detroits innbyggere alltid stole på American Jewelry and Loan, arbeidsmannens bank. Gold-familien og deres ansatte vet aldri hva dagen vil bringe når folks mest personlige eiendeler står på spill og konflikter kan være nærliggende. I denne del: En sadomasochist kommer inn i butikken med utstyret sitt, men vil Gold-familien kjøpe eller vise madammen til døra? Samtidig overrasker Seth sin far med en rørende bursdagsgave.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: En Ford Mustang GT fra 1968, samme modell som ble kjørt av Steve McQueen i «Bullit», en Smith & Wesson Model 1 fra 1858 og en telegraf fra andre verdenskrig er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

15:55(16:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: En 20-dollarseddel fra den beryktede flykapreren DB Cooper, et sverd fra den amerikanske borgerkrigen og en kunstsamling av skuespilleren Tony Curtis er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

16:25(16:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: En bok signert av baseball-legenden "Shoeless" Joe Jackson, en Savage Navy-pistol fra den amerikanske borgerkrigen og en Moonman-statuett fra MTV Video Music Awards er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

16:55(17:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: En gaffel som stammer fra vraket av luftskipet Hindenburg, en Winchester elefantrifle og en Packard Baker fra 1958 er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

17:25(17:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Corey planlegger å overraske Chumlee med en Harley Davidson FXR på 30-årsdagen hans. Dessuten kommer en fyr innom med støpeformer brukt til å lage suvenirstatuer av Joe DiMaggio og John McGraw, og senere får pantelånerne øye på et Identi-Kit brukt av politiet til å lage politiskisser.

17:55(18:25)

> Grensevakten

Kanadisk realityserie. I denne del: En kanadisk forretningskvinnes personlige ting vekker mistanke. I Alberta blir et dukketeaterektepars campingvogn gjennomsøkt for penger. En amerikaner som søker rettshjelp i Ontario får rettslig trøbbel isteden.

18:25(18:55)

> Grensevakten

Kanadisk realityserie. I denne del: Vancouver airport ser inn i internasjonale forretninger. Postsenteret avdekker et magasin som absolutt ikke er standardutgave. Og en pensjonert dommer befinner seg plutselig tilbake i retten.

18:55(19:25)

> Grensevakten

Kanadisk realityserie. I denne del: En amerikaner har med seg kaker som skaffer ham problemer. Tvillinger med matchende skjegg tar feil veivalg. Og en flyplasspassasjer sier hun bærer bagasjen for mennesker hun nettopp har møtt på flyet.

19:25(20:00)

> Grensevakten

Kanadisk realityserie. I denne del: Grensevaktene sjekker alle veggene - spesielt de falske - i en varebil. Tollerne ved havna i Vancouver gjør en overveldende oppdagelse. Papirene til en turist gir hint om hennes egentlig planer for å reise til Canada.

20:00(20:30)

> Grensevakten

Kanadisk realityserie. I denne del: En flyplasspassasjer uten ordentlige planer prøver å komme inn i landet for tredje gang på kun to måneder. Postsenteret i Vancouver gjør en grøssende oppdagelse. Og en kostbar gave blir enda dyrere i Toronto.

20:30(21:30)

> Saturday Night Live

Amerikansk underholdning. Det legendariske underholdningsprogrammet Saturday Night Live er en humorinstitusjon som med treffsikre parodier tar pulsen på amerikansk populærkultur og politikk.

21:30(00:05)

> Den perfekte stormen

Amerikansk eventyrdrama fra 2000. George Clooney, Mark Wahlberg. I oktober 1991 ble det skapt en "perfekt storm", da en døende orkan fra Bermuda kolliderte med en kald front fra De store sjøer. Dette førte til en storm av uante dimensjoner, og bølger som var over 30 meter høye. Uheldigvis ble mannskapet på en fiskebåt borte i denne grufulle stormen. Filmen forteller historien om båtens tapre og hardtarbeidende mannskap. Aldersgrense: 15 år.

00:05(02:05)

> Exit Wounds

Amerikansk-australsk action fra 2001. Steven Seagal, Isaiah Washington. Politimannen Orin Boyd er i konstant klammeri med ledelsen, og som straff blir han overført til byens tøffeste politidistrikt. Da 50 kilo heroin blir stjålet fra politihvelvet i byen, skjønner Orin raskt at kuppet ikke er noe vanlig gangsterraid ... Aldersgrense: 18 år.

02:05(04:05)

> Spesialisten

Amerikansk actionthriller fra 1994. Sylvester Stallone, Sharon Stone. Ray Quick er spesialist på eksplosiver. Han blir hyret av den smellvakre May Munro som vil hevne mordene på sine foreldre som ble utført av en mektig kubansk-amerikansk mafiaboss.

04:05(04:50)

> The Flash

Amerikansk actionserie fra 2016. Barry Allen var bare elleve år gammel da moren ble drept i en overnaturlig ulykke. Faren hans ble feilaktig dømt for drapet, og livet til Barry ble forandret for alltid. Nå jobber han som krimtekniker for politiet, og er fast bestemt på å avdekke sannheten om det mystiske drapet på moren. I denne del: Barry frykter at Iris' liv står i fare når skurken Plunder dukker opp i Central City. Likevel nøler han med å stoppe Plunder, så Wally må tre inn som Kid Flash. Samtidig tilbyr Caitlin en jobb til Julian.

04:50(05:35)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I denne episoden teller vi ned de dummeste skøyerstrekene.

05:35(06:00)

> Lagerkrigen Texas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne reiser til grensebyen Texarkana på jakt etter gamle møbler og nytt territorium. Slick Vic blir stille og hemmelighetsfull for å få kjøpt noen actionfigurer. Og finner Jenny og Dazzler gull blant gråstein?