Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:25)

> Man Caves

Amerikansk livsstilsserie fra 2012. Super Bowl-vinner Tony Siragusa og entreprenør Jason Cameron besøker hus der mannen ønsker seg et eget rom forvandlet til et hobbyrom, også kjent som «Man cave». Michael Strahan Cave. Super Bowl-vinner Tony Siragusa og entreprenør Jason Cameron besøker hus der mannen ønsker seg et eget rom forvandlet til et hobbyrom, også kjent som "Man cave".

06:25(06:50)

> Man Caves

Amerikansk livsstilsserie fra 2012. Super Bowl-vinner Tony Siragusa og entreprenør Jason Cameron besøker hus der mannen ønsker seg et eget rom forvandlet til et hobbyrom, også kjent som «Man cave». The Charlie Sheen Cave. Super Bowl-vinner Tony Siragusa og entreprenør Jason Cameron besøker hus der mannen ønsker seg et eget rom forvandlet til et hobbyrom, også kjent som "Man cave".

06:50(07:40)

> Mann mot natur

Amerikansk realityserie fra 2009. Bear Grylls etterlates på ugjestmilde steder, langt fra sivilisasjonen, og må ta i bruk ulike måter å mestre situasjoner, konstruere overnattingssteder, samt finne mat og vann på. Pacific Island. Har du noen gang lurt på hvordan det er å stå ansikt til ansikt med døden? Når du ikke vet om du vil overleve eller dø? Når du bare har din indre styrke, din besluttsomhet og egne overlevelsesinstinkter å stole på? Fjellklatreren, utforskeren og tidligere medlem av Special Forces Bear Grylls gjenopplever fantastiske fortellinger om menneskets overlevelsesevne. Når han skal fortelle om hvordan andre mennesker har overlevd mot alle odds, setter han seg selv i den samme situasjonen, slik at han faktisk kan gjenoppleve disse forbløffende overlevelsesscenarioene fra virkeligheten.

07:40(08:25)

> Verdens myter og mysterier

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Josh Gates besøker Øst-Europa for å sjekke ut både det gamle opphavet og den moderne arven til vampyrlegenden. Hunting Vampires.

08:25(09:15)

> Gullfeber

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Todd får store problemer når han prøver å flytte sin 50 tonn tunge vaskestasjon. Tonys gruvemaskin starter omsider å produsere gull. Moving the Monster.

09:15(10:15)

> Gullfeber

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Todds forsøk på å håndtere avfallsmassene, skaper strid med sønnen Hunter. Tonys gruvemaskin sliter når han putter en nybegynner i førersetet. Grandpa's Golden Advice.

10:15(11:25)

> Top Gear

Britisk bilmagasin. Jeremy, Richard og James diskuterer skrale biler og beviser at du fremdeles kan bruke mye penger på en dårlig bil.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Walden oppmuntrer Alan til å oppdatere utseendet sitt og begynne å date igjen, får Alan et moralsk dilemma når han tiltrekkes av en gift kvinne. My Bodacious Vidalia. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Selv om Walden dater en sexy, 22 år gammel kvinne (spilt av Hilary Duff), er han mer tiltrukket av hennes verdslige bestemor, Linda. Alan og Jake drar på en far-og-sønn-tur for å knytte sterkere bånd. Cows, Prepare to Be Tipped. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Alan og Berta er sjokkerte når Chalies uekte datter dukker opp i Waldens strandhus for å bli kjent med det som er igjen av familien hennes. Nangnangnangnang. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

12:55(13:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Walden føler seg ubekvem i sitt eget hus, flytter Jenny inn hos Evelyn og hennes velstående kjæreste, Marty. Alan blir Lyndseys «andre mann». I think I Banged Lucille Ball. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

13:25(13:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Oppkjøperne drar til Laguna Niguel. Jarrod og Brandi finner noen leker, og Jarrod prøver å slå en verdensmester. Harris-brødrene leter etter en stjerne på Hollywood Walk of Fame. The French Job. Moderne skattejegere kjøper lagre på auksjon, og selger innholdet.

13:55(14:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Barry ankommer med to "auksjonsengler" og får besøk av wrestlinglegenden Rowdy Roddy Piper. Nykommerne Rene og Casey kjøper en statue som kan være verdt tusenvis av dollar. Barry's Angels. Moderne skattejegere kjøper lagre på auksjon, og selger innholdet.

14:25(14:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Rick sjekker ut en Ferrari 308 fra 1984, som han håper på å kjøre hjem. Vil han klare å aksellerere en avtale, eller stopper det opp i forhandlingene?. Blades of Deal. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

14:55(15:50)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Rick, Corey, Chum og en hær av kolleger fra sjappa tar farvel til «the Old Man» Richard Benjamin Harrison. Vi får et tilbakeblikk på hans morsomme stikk, merkelige utsagn, aggressive forhandlinger og gode kjøp. A Treasure Remembered. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

15:50(16:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi får se hva den bulgarske tomatbonden gjemte i sitt mystiske keyboard i forrige episode. En backpacker får en advarsel for å ta med seg en bag full av gulrøtter inn i landet og en passasjer fra Romania tas til side på…. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

16:25(16:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. En tysk passasjer blir stoppet i tollen. Han virker nervøs, så betjentene tar en prat med ham og sjekker ham for narkotika. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

16:55(17:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Vi er i Haugesund, og denne natten må Terje og Mette rykke ut etter melding om brann i et kratt på Karmøy. Vi stifter også bekjentskap med Mettes hund, som hun trener opp til å bli narkotikahund. 409 Haugesund.

17:25(17:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er i Follo, og i kveld må Svein og Ronny bortvise en gruppe irske asfaltarbeidere som har slått leir på en parkeringsplass. 410 Follo.

17:55(18:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Oppkjøperne tar turen til El Monte, der Harris-brødrene prøver å holde seg under radaren. The Shrining. Moderne skattejegere kjøper lagre på auksjon, og selger innholdet.

18:30(19:00)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Oppkjøperne finner veien til Compton. Jarrod får et nytt kallenavn og finner noe han pleide å samle på. Mike kjøper et lager som Herb ikke vil ha. That's My Jerry. Moderne skattejegere kjøper lagre på auksjon, og selger innholdet.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Corey får tak i en Bibel som har tilhørt Mickey Mantle. Blir den en åpenbaring eller får den en rask utvandring fra butikken. Rick blir interessert når en kunde kommer inn med en penn president Lyndon B. Tag Team.

19:30(20:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Et Monet-bilde kommer inn i sjappa. Gjør bildet et dårlig inntrykk, eller er det verdt en million dollar? Corey føler varmen når en kunde kommer inn med en gammel brannstasjon. Fiesta Loco.

20:00(20:59)

> Politijakt: Fartsbøller

Dansk dokumentarserie fra 2017. Anders er på vakt i den sivile videobilen og stopper en taxisjåfør som mildt sagt føler seg forfulgt av politiet. Morten kontrollerer et skoleområde, og det er langt fra alle som respekterer fartsgrensen på 50 km/t.

20:59(23:20)

> Den sjette dagen

Amerikansk action fra 2000. Den sindige helikopterpiloten Adam unngår ved en tilfeldighet å fly et helikopter som styrter, men når han kommer hjem finner han en ny versjon av seg selv i huset sitt. Dermed begynner Adams kamp for å finne ut hvem som står bak og hvorfor. Han vil ha livet sitt tilbake, men må først bekjempe sitt alter ego, sjefen sin, og to tyver som er irriterende vanskelig å få has på.

23:20(01:25)

> Et dødelig løp

Amerikansk action fra 2008. I en dyster framtidsvisjon der USA er preget av kaos, får dødsdømte fanger delta i bilrace. Vinneren blir satt fri. Jensen Ames tar sjansen på å slåss for friheten, selv om han vet at de fleste blir drept i de vanvittige konkurransene.

01:25(01:55)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Leonard og Sheldon konkurrerer om oppmerksomheten til en kjent kvinnelig fysiker, Dr. Elizabeth Plimpton. The Plimpton Stimulation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

01:55(02:25)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Leonard forteller Penny hvordan han møtte Sheldon for første gang, og hva som skjedde med heisen. The Staircase Implementation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

02:25(03:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden og Alan synes det er på tide Berta pensjonerer seg når hun skader ryggen på jobb. This Unblessed Biscuit. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

03:00(03:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden begynner å feste sammen med Jenny og hennes venner. Alan og Lyndseys forbudte forhold står i fare. Clank, Clank, Drunken Skank. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

03:25(03:50)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Alan blir venner med Lyndseys kjæreste, Larry, i et forsøk på å finne ut hva det er han har som Alan mangler. Samtidig hjelper Walden Jenny å være mer proaktiv i sin skuespillerkarriere. Alan Harper, Pleasing Women Since 2003. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

03:50(04:15)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Alan finner ut at Walden kjenner «Wonder Woman» Lynda Carter, som gjestespiller som seg selv, ber han ham om å fikse en date med henne. Walden går med på å invitere henne på middag. Justice in Star-Spangled Hot Pants. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

04:15(05:05)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2013. Motormesteren Richard Rawlings og mekanikertalentet Aaron Kaufmann fra Gas Monkey Garage leter etter forfalne biler som de kan pusse opp og tjene penger på. Opening Bid.

05:05(05:30)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2006. Edd setter i gang arbeidet med Lexusen, noe som inkluderer ny spraying av støtfangeren, legge til nye hjul, feste klare støtfangerlinser og legge inn tepper. Lexus LS400 - Part 2.

05:30(06:00)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2008. Programlederne Mike Brewer og Edd China viser seerne hvordan man kan kjøpe riktig bil til riktig pris, restaurere den billig, og tjene en god slump med penger. Mercedes, pt. 1.