Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:50)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. I denne del: Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

06:50(07:40)

> Legendariske biler

Britisk serie. Etter å ha blitt forlatt i låver, garasjer og shippingcontainere er bilene i dårlig forfatning. I Legendariske biler følger vi den engelske bileksperten Philip Glenister når han søker opp seks legendariske britiske biler. Hvorfor har så ikoniske biler blitt forlatt? Philip undersøker bilenes historie før han tar de til et renovert verksted hvor de gjenoppstår som de kunstverkene de en gang var. I denne del: DeLorean DMC-12 er en drømmebil for alle som er vokst opp med "Tilbake til fremtiden"-filmene. Det ble ikke laget mange av dem, ettersom firmaet ble anklaget for å være involvert i tvilsomme forretninger. Philip drar til USA for å lære mer og forsøker å finne og restaurere et eksemplar.

07:40(08:35)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. I denne del: Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

08:35(09:25)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere.

09:25(09:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Gold-familien prøver seg uten sikkerhetsvakter, noe Ashley mener er en dårlig ide. En illeluktende Cadillac og en historisk kikkert er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

09:55(10:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Brandi er klar for å stenge butikken i Long Beach, men Jarrod er fast bestemt på å redde den ved å vinne flere lagre. Ivy prøver å skremme andre oppkjøpere, mens Darrell får sjokkbehandling. Vil René bli for arrogant for sitt eget beste?

10:25(10:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Jarrod og Brandi skiller lag, og bare tiden vil vise om det er for alltid. Ivy har ansatt en ny person til å drive butikken, men vil det være til hans fordel? Darrell's Montebello-magi slår til igjen, og Rene lærer kunsten å strippe.

10:55(11:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Tollerne søker gjennom et fly når de mistenker at en nervøs, svettende passasjer har dumpet smuglergods om bord.

11:25(11:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. I denne del: En Henry-rifle fra 1800-tallet skyter inn i sjappa. Corey bringes tilbake til den jurasiske perioden når han treffer på et par dinosauregg. Og Chumlee holder et garasjesalg som setter Rick i kjøperens sko når han får øye på vintage bryterdukker.

11:55(12:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Vi ser tilbake på noen av Pantelånernes favorittgjenstander, blandt annet en original Playboy kanindrakt, en golfball som har tilhørt President Lyndon Johnson og et sett Jimi Hendrix-trykk.

12:25(12:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Vi er med Nadia og Stig i Arendal når de stopper en buss som har kjørt ned et trafikklys. Senere på kvelden er patruljen på plass når rånerne i byen skal ha en parade.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Nattpatruljen er i Haugesund, og i dag har Terje bursdag, men før de får både sagt og spist kake må de rykke ut etter melding om et innbrudd i en bolig. Senere på kvelden rykker de ut for å stoppe en fest som er lute av kontroll.

13:25(13:55)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Serien følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Vi følger ekte situasjoner teamene står overfor - alt fra store narkotikafunn til å jakte skurker. I denne del: En ettersøkt mann prøver å rømme fra politihunden Epic. Narkotikahunden Mater gjør et funn og biosikkerhetshunden Astro finner noe de fleste ikke har hørt om.

13:55(14:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: En aggressiv og ustabil mann går amok og angriper NSBs ansatte og vekterne. Torjus og den andre må gjøre alt de kan for å forsikre seg om at ingen kommer til skade. Murat havner i en lignende situasjon når en stor og kraftig mann ruser seg åpenlyst inne på stasjonen.

14:25(15:25)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Karen er ny i jobben og klar for å skape liv og røre på salgsgulvet i pantesjappa. Ashley er ikke glad for konkurransen, men hun trenger hjelp til å justere sin innstilling som skremmer kundene.

15:55(16:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Ashley blir sjalu på niesen til Les. Seth og Bobby J dagdrømmer om den åpne landeveien når de får en retro RV-buss i butikken.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Darrell er i gang med gamle streker, men det er Ivy som ender opp med lureri i konkurransen, og Rene og Casey blir distrahert. Om Jarrod og Brandi ikke hanker inn en stor gevinst, må deres nye butikk i Long Beach kanskje stenges.

16:55(17:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Ivy er under tidspress. Han må rekke å vinne et lager og komme seg fort hjem, ellers må han bo i hundehuset. Rene bruker mest penger av alle, men det er Darrell og Brandon som maler seg til suksess.

17:25(17:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2015. I denne del: En eldre mann blir tatt når han leverer en fremmed koffert som har sjokkerende innhold. En desperat far er på oppdrag for å redde datteren fra et truende forhold. Og tollerne stopper et par fra Kina som har store mengder mat i bagasjen.

17:55(18:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Tollerne får øynene opp for en passasjer som oppfører seg merkelig. De mistenker at en turist med et uskyldig ansikt kan være bedrager. Og de gjør et grusomt funn på postsenteret som kan knyttes til heksekunst.

18:30(19:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. I denne del: NBA-legenden Dr. Js gamle sko skritter inn i sjappa. En sjelden Half Eagle-mynt fra borgerkrigen flyr inn. Og senere får vi se hva som skjer når alle låner fra Ricks myntglass.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Vi får et gjensyn med noen av de dyreste sakene i pantesjappa: en Fender Stratocaster-gitar fra 1961, Mikke Mus-gjenstander og en utrolig sjelden amerikansk mynt.

19:30(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: I natt følger vi Siri og Jørgen når de patruljerer i Tromsø by. Kvelden avsluttes med at de stopper en bil der det sitter en etterlyst person.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Det er en hverdag midt i sommerferien i Arendal, og Arnt Roger og Yngve forventer en rolig vakt. Utover kvelden viser det seg derimot at dette blir alt annet enn rolig når de må rykke ut til et pågående innbrudd og havner midt i en biljakt.

20:30(21:30)

> Barhjelpen

Amerikansk realityserie. Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse. I denne del: En bar med rulleskøytebane i Californias ørkenby synger på siste verset - helt til Taffer kommer og tar tak i situasjonen.

21:30(22:30)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. Tunnelbanen er Stockholms pulsåre. Over én million mennesker går hver dag av og på tunnelbanen for å reise til og fra arbeid, hjem, skole, trening og uteliv. Vi følger de ansatte som arbeider under jorden. I denne del: En mann ligger livløs i en heis og det er mistanke om overdose. Fredde og Robban må forte seg til mannen før det er for sent. Matilda og Per ser en mann som løper i sporet og inn i tunnelen. De må stoppe toget før han blir påkjørt.

22:30(23:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon lærer Leonard å forstå fotball, mens et dragekampuhell setter Howard og Rajs vennskap på prøve.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon tar rollen som fredsmegler når en krangel mellom Leonard og Penny viser seg å være "upraktisk" for ham.

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Leonard, Howard og Raj har reist på campingtur i ørkenen, og dermed har den skadde Penny bare Sheldon å stole på.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie er fremdeles miserabel etter bruddet med Chelsea og finner midlertidig komfort ved å røyke marihuana med Berta - helt til det fører ham til å bli plaget av visjoner av ekskjærester.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie får førerkortet sitt suspendert så Jake blir sjåføren hans. Alan planlegger å dra til Chelseas bursdagsfest.

01:00(01:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2012. I denne del: Thomas blir invitert på russefest av sønnen i nabohuset. Han innser, godt hjulpet av Jan Fredrik Karlsen, at dette er den perfekte anledning til å gjenoppleve den ubekymrede ungdomstida. Ikke minst når alternativet er å sitte hjemme og legge puslespill med Ine.

01:30(02:30)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdningsserie. De mest korka blant oss: fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I denne del: Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I kveld blir det oppvisning med de mest vågale, eller bare gale, artistene i verden.

02:30(03:20)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdningsserie. De mest korka blant oss: fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller.

03:20(04:10)

> Legendariske biler

Britisk serie. Etter å ha blitt forlatt i låver, garasjer og shippingcontainere er bilene i dårlig forfatning. I Legendariske biler følger vi den engelske bileksperten Philip Glenister når han søker opp seks legendariske britiske biler. Hvorfor har så ikoniske biler blitt forlatt? Philip undersøker bilenes historie før han tar de til et renovert verksted hvor de gjenoppstår som de kunstverkene de en gang var. I denne del: DeLorean DMC-12 er en drømmebil for alle som er vokst opp med "Tilbake til fremtiden"-filmene. Det ble ikke laget mange av dem, ettersom firmaet ble anklaget for å være involvert i tvilsomme forretninger. Philip drar til USA for å lære mer og forsøker å finne og restaurere et eksemplar.

04:10(04:55)

> Spesialstyrken

Amerikansk actionserie. Vi følger et spesialteam som redder gisler, gjennomfører razziaer mot gjenger og desarmerer bomber. Men i motsetning til andre spesialstyrker er de også flinke med ord og har god intuisjon. Strategic Response Unit (SRU) er et håndplukket team bestående av elitepoliti. I denne del: En følelsesmessig forstyrret mann kidnapper naboens baby i den tro at det er hans egen datter, og han søker tilflukt på en ferge. Ed tar et oppgjør med den siste tidens traumatiske opplevelser.

04:55(06:00)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I denne episoden teller vi ned de dummeste bondeknølene.