Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:45)

> Overhaling

Bills 1965 Mustang Fastback. Amerikansk realityserie fra 2013. I denne del: Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

06:45(07:10)

> Auction Hunters

Amerikansk livsstilserie fra 2013. Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner.

07:10(07:35)

> Auction Hunters

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner.

07:35(08:30)

> Overhaling

Scotts 1967 Chevy Pickup Truck. Amerikansk realityserie fra 2013. I denne del: Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

08:30(09:25)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Det er en kamp i skattejegerhimmelen når Frank møter Frank. I Illinois oppdager gutta uvanlige mikro-biler.

09:25(09:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les sender flere medarbeidere til den nye sjappa, og Seth og de andre står overfor en horde med illsinte kunder. Det bryter ut full krig mellom far og sønn.

09:55(10:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: I Torrance kjemper oppkjøperne om bare noen få kvalitetslagre. Brandi tvinges til å møte sin største frykt, mens Rene sier velkommen til et par nykommere med litt ikke fullt så vennlig konkurranse.

10:25(10:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Palm Springs får oppkjøperne til å jakte på skatter over hele ørkenen i det sørlige California. Mary prøver å vinne et lager som ikke velter budsjettet mens Darrell er villig til å by over alle for den ultimate seieren.

10:55(11:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2006. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer langs Australias grenser. I denne del: Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

11:25(11:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Chumlee får øye på en James Bond-leke fra 1960, men er usikker på prisantydningen. Gutta er lei av Ricks dårlige humør, og prøver å overbevise ham om å ta en ferie.

11:55(12:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: En 2014 Hertz Penske GT Mustang, som kun finnes i begrenset opplag, og en 1600-tallshjelm fra Oliver Cromwells hær vurderes av Pantelånerne. Senere får Corey inn en gammeldags epleskreller.

12:25(12:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: I dag er «Nattpatruljen» i Trondheim, og denne natten får politifolkene våre melding om en tyv som sitter fast i et vindu. Og fast sitter han. Dønn fast!

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: «Nattpatruljen» er i Alta, og i strålende midnattssol tar betjentene våre seg av to kompiser som har stjålet en bil og prøver å kvitte seg med ulovlige substanser.

13:25(13:55)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie fra 2016. Serien følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Vi følger ekte situasjoner teamene står overfor - alt fra store narkotikafunn til å jakte skurker. I denne del: Stu og Link følger noen wannabe-landeveiskrigere, mens vanskelige besøkende skaper trøbbel ved både Spring Hill og Christchurch fengsel. Redningshunden Gemma står ovenfor en stor utfordring.

13:55(14:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: En fryktelig ustø mann faller og slår hodet sitt i metallristen på en av Oslo S' mange rulletrapper. Mannen blør fra ansiktet, og vekteren Lars må bistå han så godt han kan og tilkaller ambulanse. Glenn svarer på en oppkalling fra vaktsentralen om at en narkoman er i ferd med å gjøre klar en sprøyte med heroin.

14:25(15:25)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Det er Frank mot Mike når gutta drar til drag race-banen for å se hvem som kjører fortest.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les oppdager at noen har brutt seg inn i et av bakrommene og innleder en storstilt menneskejakt. Samtidig prøver en kunde å selge en gitar signert av Kid Rock. Han avslører en godt bevart hemmelighet som kan være svært lukrativ. Senere finner Les ut hvem som har brutt seg inn, og en av de ansatte risikerer å bli kastet ut av sjappa.

15:55(16:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les og Seth går i taket da de oppdager at lånene har gått ned for første gang i historien. Midt oppi alt kaoset kommer en kvinne innom med hjemmedyrket medisin som får alle til å miste munn og mæle.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne setter kursen mot fjellene i Rimforrest i California, der auksjonen foregår i snø. Casey prøver å holde Renes øyne på prisen. Ivy lar ikke kulda fryse ham ut og starter en kjøpefest, mens Dave prøver å varme ting opp.

16:55(17:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Jarrod og Brandi kommer «back to bacics» i auksjonen i West Covina i California. Mary er desperat etter en stor seier. Ivy prøver å lette humøret under den varme solen, mens Rene gjør det hett med en stor mengde kontanter og attitude.

17:25(18:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2006. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer langs Australias grenser. I denne del: Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

18:00(18:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2006. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer langs Australias grenser. I denne del: Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

18:30(18:55)

> Eliteserien: Studio

Norsk studiomagasin fra 2017.

18:55(20:00)

> Eliteserien: Sarpsborg 08 - Strømsgodset

Direkte fra Sarpsborg stadion. I denne del: 1. omgang. Det ble uavgjort da lagene møttes i mai. Klarer Geir Bakkes mannskap å stå imot Tor Ole Skulleruds menn og sikre alle de tre poengene foran hjemmefansen? Direkte fra Sarpsborg stadion. Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal kommenterer.

20:00(21:00)

> Eliteserien: Sarpsborg 08 - Strømsgodset

Direkte fra Sarpsborg stadion. I denne del: 2. omgang. Det ble uavgjort da lagene møttes i mai. Klarer Geir Bakkes mannskap å stå imot Tor Ole Skulleruds menn og sikre alle de tre poengene foran hjemmefansen? Direkte fra Sarpsborg stadion. Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal kommenterer.

21:00(21:15)

> Eliteserien: Etter kampen

Norsk studiomagasin fra 2017. Studio analyserer og oppsummerer kveldens kamp - og ser frem mot de neste kampene i Eliteserien.

21:15(22:15)

> Rush Hour

Amerikansk actionserie fra 2016. Store utfordringer, mye action og en morsom kompisduo - noen ganger er usannsynlige par de beste. Etterforsker Lee fra Hong Kong-politiet liker å følge reglene. Når han reiser til Los Angeles for å etterforske tyveriet av kinesisk kunst og det han tror er drapet på søsteren, får han den unge, freidige etterforskeren Carter som partner. Nå må de lære seg å jobbe sammen for å vinne over mafiafamilien Quantou. I denne del: Når en ung grafittikunstner blir vitne til drapet på en LAPD-etterforsker, må Carter og Lee spore opp kunstneren for å bevise at det er en kriminell kjenning som står bak.

22:15(22:40)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Howard tar med seg Sheldon til Houston i et forsøk på å forbedre vennskapet deres. Penny blir tilbudt en flau filmrolle, mens Raj ber Amy om damehjelp.

22:40(23:10)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon får seg en stor overraskelse når han besøker moren i Houston. Samtidig skaper Raj sin mordmysteriekveld konflikter innad i gjengen.

23:10(23:40)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Raj er tynget av skyldfølelse når han dater to damer på én gang. Penny vurderer å ta en rolle i en dårlig film. Sheldon sliter med å velge mellom to spillkonsoller.

23:40(00:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie får panikk når han må fjerne en halvnaken dame fra soverommet sitt før Chelsea kommer.

00:10(00:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie innrømmer for Chelsea at han er forelsket i henne, men responsen han mottar er ikke som forventet.

00:40(01:10)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

01:10(01:40)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie fra 2016. Serien følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Vi følger ekte situasjoner teamene står overfor - alt fra store narkotikafunn til å jakte skurker. I denne del: Junior og hans hundepartner, Ike, jakter på en sjåfør som har vraket en varebil og stukket av. Ved Christchurch-fengselet må en stor floke av løgner løses opp i, og Watchman utfører enda en oppgave uten problemer.

01:40(02:15)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie fra 2016. Serien følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Vi følger ekte situasjoner teamene står overfor - alt fra store narkotikafunn til å jakte skurker. I denne del: Paul og Epic jakter på en ettersøkt kjeltring, narkotikahunden Flash finner metamfetamin i Spring Hill fengsel, og narkotikahunden India undersøker yachter som ankommer Opua Marina.

02:15(03:10)

> Person of Interest

Amerikansk dramaserie. I denne del: Reese og Finch møter sin likemann i en milliardær hvis nysgjerrighet og ubegrensete ressurser truer med å avsløre deres identitet, samtidig som han saboterer anstrengelsene deres for å redde livet hans. Aldersgrense: 15 år.

03:10(03:35)

> Auction Hunters

Amerikansk livsstilserie fra 2013. Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner. I denne del: Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner.

03:35(04:00)

> Auction Hunters

Amerikansk livsstilserie fra 2013. Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner.

04:00(04:25)

> Auction Hunters

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner.

04:25(05:10)

> Tung last

Britisk realityserie. I denne del: Sjåfør Tim reiser omkring i Skottland. Hjemme får firmaet et nytt hjem.

05:10(05:35)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.