Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:05(06:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Etter en arbeidsulykke for 15 år siden har Göran levd med kroniske smerter døgnet rundt. Vondest er det imidlertid at alenefaren ikke evner å være den pappaen han ønsker for døtrene Anna og Amanda. Göran. Etter en arbeidsulykke for 15 år siden har Göran levd med kroniske smerter døgnet rundt. Vondest er det imidlertid at alenefaren ikke evner å være den pappaen han ønsker for døtrene Anna og Amanda. Som uførepensjonist har han vanskelig for å få pengene til å strekke til, og det er aldri råd til annet enn det mest nødvendige. Sofia og hennes nevenyttige engler vil gjerne hjelpe familien, og byr på overraskelser både i Göran og døtrenes smak.

06:55(07:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. De var nyforelskede huseiere med storslagne fremtidsplaner. Men livet ble ikke som forventet for trebarnsmamma Eva og kjæresten Anders. Eva og Anders. De var nyforelskede huseiere med storslagne fremtidsplaner. Men livet ble ikke som forventet for trebarnsmamma Eva og kjæresten Anders. Eva begynte å føle seg dårlig, og det viste seg snart at hun hadde fått den uhelbredelige sykdommen MS. Når Sofia og hennes håndverker-engler dukker opp, står hjemmet deres på hodet. Hva kan englene foreta seg for at paret ikke skal bli nedtrykte av sykdom, men snarere gå en lykkelig fremtid i møte?

07:50(08:45)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Da taket i Ingegärds leiligheten falt ned, raste hele tilværelsen sammen. Fra å være en pigg og glad mamma og mormor, mistet hun livslysten. Ingegärd. Da taket i Ingegärds leiligheten falt ned, raste hele tilværelsen sammen. Fra å være en pigg og glad mamma og mormor, mistet hun livslysten. Verken borettslaget eller forsikringsselskapet påtok seg ansvar, og i mer enn to år har Ingegärd vært tvunget til å bo i koffert. Døtrene Cicci og Anna har gjort alt de har kunnet for å hjelpe moren, men uten resultat. Så kommer Sofia og hennes engler på banen...

08:45(09:35)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. En skilt mor sliter med ungenes utbrudd, og Jo får henne til å finne ut hva det er som trigger dem. Firestarter or Peacemaker: What Are You?. En skilt mor sliter med ungenes utbrudd, og Jo får henne til å finne ut hva det er som trigger dem.

09:35(10:25)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Familiens tenåringsdatter blir sint når familien flytter. Sønnen har flere allergier, og deres lille datter provoserer ham. Alt dette fører til at moren blir helt utslitt. Phoning It In. Familiens tenåringsdatter blir sint når familien flytter. Sønnen har flere allergier, og deres lille datter provoserer ham. Alt dette fører til at moren blir helt utslitt.

10:25(11:15)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Problemer med barnas sengetid forstyrrer foreldrenes liv og fører til for lite søvn for alle i familien. Nanny Jo Frost kommer med nyttige råd. No Sleep For The Weary. Problemer med barnas sengetid forstyrrer foreldrenes liv og fører til for lite søvn for alle i familien. Nanny Jo Frost kommer med nyttige råd.

11:15(12:15)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Når Sinnasnekker'n besøker seksbarnsforeldrene Jens og Jessica får han sjokk over hvor dårlige oppvarmingsmuligheter de har. Betongen må saneres, en baby er på vei og paret er i ferd med å gå fra hverandre. Jens og Jessica. Når Sinnasnekker'n besøker seksbarnsforeldrene Jens og Jessica får han sjokk over hvor dårlige oppvarmingsmuligheter de har. Betongen må saneres, en baby er på vei og paret er i ferd med å gå fra hverandre. Anders og teamet vil gjøre alt for å hjelpe familien i den desperate situasjonen, men arbeidet slutter på en uventet måte.

12:15(13:15)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Anneli bor sammen med sine to tenåringsdøtre Sandra og Jennifer. Hun begynte å pusse opp huset sammen med samboeren Kent våren 2012, men Kent døde av hjerteinnfarkt hjemme i huset. Anneli. Anneli bor sammen med sine to tenåringsdøtre Sandra og Jennifer. Hun begynte å pusse opp huset sammen med samboeren Kent våren 2012, men Kent døde av hjerteinnfarkt hjemme i huset. Samme år mistet Anneli en nær venn og mistet all motivasjon for å fortsette arbeidet med huset. Anders og teamet kommer for å hjelpe henne.

13:15(14:20)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Andres bor med samboeren Birgitta og sønnen Valter. For sju år siden startet Andres et renoveringsprosjekt av huset og begynte å rive ned alt før han ikke orket mer. Andres og Birgitta. Andres bor med samboeren Birgitta og sønnen Valter. For sju år siden startet Andres et renoveringsprosjekt av huset og begynte å rive ned alt før han ikke orket mer. Datteren Linda orket ikke mer og har flyttet ut og Valter vurderer å flytte til moren. Likevel har Andres problemer med å finne motivasjon og trives best med å gå rundt i den velstelte hagen og lukte på blomstene.

14:20(16:15)

> Christmas Incorporated

Amerikansk julefilm fra 2015. William Young har arvet leketøyfabrikk i en liten by, som er avhengig av at fabrikken fortsetter driften. William Young har arvet leketøyfabrikk i en liten by, som er avhengig av at fabrikken fortsetter driften. Nå må han bestemme seg for om han skal beholde eller stenge fabrikken - samtidig som han finner kjærligheten og meningen med julen.

16:15(17:20)

> Første date Australia

Australsk realityserie fra 2017. Den pole-dansende aksjemekleren Libby er en skikkelig individualist. Hun er eksentrisk, smart og spesiell, men har ikke funnet en mann som setter pris på disse kvalitetene. Drømmemannen må ha både muskler og hjerne. Libby & Nick. Den pole-dansende aksjemekleren Libby er en skikkelig individualist. Hun er eksentrisk, smart og spesiell, men har ikke funnet en mann som setter pris på disse kvalitetene. Drømmemannen må ha både muskler og hjerne. Personlig trener Nick håper han kan nå opp til forventningene. Vi møter også Brad og Sarah, Liam og Alicia, Mike og Marek og Nadia og Tiano.

17:20(19:10)

> Coffee Shop

Amerikansk romantisk komedie fra 2014. Når en ung kafeeier blir truet med utkastelse må hun ta en sjanse med livet og kjærligheten samtidig som hun kjemper for å redde forretningen. Når en ung kafeeier blir truet med utkastelse må hun ta en sjanse med livet og kjærligheten samtidig som hun kjemper for å redde forretningen.

19:10(21:00)

> A Time to Dance

Amerikansk drama fra 2016. John og Abbe har vært det perfekte par siden high school, men etter 20 år sammen har tiden og konflikter ført dem fra hverandre. John og Abbe har vært det perfekte par siden high school, men etter 20 år sammen har tiden og konflikter ført dem fra hverandre. Rett før de skal annonsere at de skal skilles, overasker datteren deres dem med nyheter om at hun er forlovet. For ikke å ødelegge datterens store øyeblikk, bestemmer de seg for å sette sine egne planer på hold.

21:00(22:55)

> Christmas Belle

Amerikansk romantisk film fra 2013. Belle reiser fra hjembyen i California for å jobbe med et salg av et herskaphus. Jobben er en drøm, men klienten er det absolutt ikke. Belle reiser fra hjembyen i California for å jobbe med et salg av et herskaphus. Jobben er en drøm, men klienten er det absolutt ikke.

22:55(00:55)

> Christmas Incorporated

Amerikansk julefilm fra 2015. William Young har arvet leketøyfabrikk i en liten by, som er avhengig av at fabrikken fortsetter driften. William Young har arvet leketøyfabrikk i en liten by, som er avhengig av at fabrikken fortsetter driften. Nå må han bestemme seg for om han skal beholde eller stenge fabrikken - samtidig som han finner kjærligheten og meningen med julen.

00:55(03:10)

> To The Wonder

Amerikansk romantisk drama fra 2012. Dette er historien om Marina og Neil som møtes og forelsker seg i Frankrike og deretter flytter til Oklahoma for å starte et nytt liv sammen. Men det oppstår raskt problemer. Dette er historien om Marina og Neil som møtes og forelsker seg i Frankrike og deretter flytter til Oklahoma for å starte et nytt liv sammen. Men det oppstår raskt problemer. Mens Marina blir kjent med en landsforvist prest fra hjemlandet deres, gjenopptar Neil forholdet til barndomskjæresten Jane.

03:10(04:00)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2015. Hvordan kan noen stå opp hver morgen og ofre svette og tårer for å forsvare alt fra sedelighetsforbrytere, narkotikasmuglere, gjengmedlemmer og mulige drapsmenn?. Forsvarsadvokatene. Hvordan kan noen stå opp hver morgen og ofre svette og tårer for å forsvare alt fra sedelighetsforbrytere, narkotikasmuglere, gjengmedlemmer og mulige drapsmenn? Og hvilken rolle spiller egentlig advokatene i det norske rettsapparatet? Programleder Janne Amble er med tre kvinnelige forsvarere gjennom deres hverdag for å få deres perspektiv på rettsstaten Norge.

04:00(04:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. NeNe's Bridesmaids. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

04:50(06:00)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. Patti hjelper Larry Birkhead, far til Anna Nicole Smiths datter, Dannielynn. 41 år gamle Larry er søt, men sjenert og ukomfortabel i rampelyset. Larry Birkhead & Melyssa Ford. Patti hjelper Larry Birkhead, far til Anna Nicole Smiths datter, Dannielynn. 41 år gamle Larry er søt, men sjenert og ukomfortabel i rampelyset. Han har ikke datet det siste tiåret, men nå som datteren er åtte år, forteller hun faren at det er på tide for ham å finne seg en kjæreste.