Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:55(07:40)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Jens og Toini. Jens og Toini flyttet til Gotland med sine fem barn for å få ro etter at Jens ble utbrent. Men renoveringen måtte prioriteres bort da tolvåringen Ivar ble rammet av alopecia og mamma gikk gjennom en vanskelig graviditet. Da alt så ut til å ordne seg oppdaget de at den sju år gamle sønnen Egon hadde hjernesvulst. Englene fikser en spesialbygd seng til alle barna samt trekker om den livsfarlige elektrisiteten i hele huset. Dessuten får familien treffe en annen familie det barnet har hatt kreft og overlevd.

07:40(08:30)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Oksana og Micke. Det unge paret Oksana og Micke drømte om familieliv med barn og hus. Okana ble adoptert fra Latvia som barn og har i prinsippet klart seg selv siden tenårene. Sammen med Micke fikk hun lille Lea, en jente med flere ulike handikap. Det siste Oksana vil er å være en dårlig mor, og både hun og Micke sliter seg ut for å gjøre alt riktig med Lea, uten å ta imot hjelp fra noen. Sofias engler hjelper familien å ferdigstille huset og gjøre det til et koselig hjem. Dessuten utdanner de vennene i å passe på Lea slik at det unge paret endelig kan få litt egentid sammen.

08:30(09:20)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2015. Cooking with Bass. Kokkene åpner kurvene og oppdager at kyllinghjerter er en av hovedingrediensene. Fancy fiskeretter står på menyen for dommerne, etterfulgt av en spennende runde med havabbor og dyrt krydder.

09:20(10:10)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2015. Thanksgiving Soup-er Stars. Alle kokkene i dagens Thanksgiving-spesial vier tiden og evnene sine til forskjellige suppekjøkken. I første runde lager kokkene retter basert på typiske Thanksgiving-rester. I finalerunden er det iskremkake som gjelder.

10:10(11:40)

> Sleepover

Amerikansk komedie fra 2004. Fire bestevenninner som snart skal begynne på high school, har en siste pysjamasfest sammen. De vil for enhver pris bli kvitt nerdestempelet, og slår til da får de en utfordring fra en annen jentegjeng. Ved å stjele biler, snike seg inn på nattklubber og lage uro i byen kan de opparbeide seg retten til det beste bordet i skolekantina - noe som garantert vil gi dem høyere status.

11:40(12:30)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Jennie og Per Erik. Jennie og Per Erik kjøpte en gård på landet for å få plass til Jennies hest. Huset hadde stort oppussingsbehov, men Jennie og Per Erik krangler mest om hvem som skal få bruke mest tid på sin hobby. Huset er i dårlig forfatning og mangler både et skikkelig bad og en stue.

12:30(13:20)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Janne og Louise på Tyresö. Janne og Louise kjøpte et lite hus på Tyresö, men de har misslykkes totalt med oppussingen. Louise har flyttet ut og vet ikke om hun vil komme tilbake. Adam og teamet rykker inn, og Adam prøver å finne ut om paret har en framtid sammen.

13:20(14:15)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Thora og Bjarki i Hörby. Thora og Bjarki bor i Hörby med døtrene Carmen, Alexandra og Victoria. For at døtrene skulle få egne rom satt familien igang oppussing av øverste etasje, men depresjon og utbrenthet stoppet prosjektet. Når Adam kommer på besøk er det kaos som råder hos familen.

14:15(15:10)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Happy Wife, Happy Life. En mor føler seg innesperret med sine tre små barn i en ny by mens mannen reiser i jobben. Nanny Jo Frost kommer med sine gode råd.

15:10(16:05)

> Tenåring og gravid

Amerikansk dokumentarserie. Labor and Delivery. Endelig føder Lexus. Etter å ha blitt dumpet av James igjen, får den gravide Lilly litt tøff kjærlighet fra moren sin. Spenningene mellom McKaylas mor og Caelens mor får endelig utløp.

16:05(17:05)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2018. Husbilssemester i Italien. Pernilla, Bianca, Benjamin og kjæresten Linnea drar på ferie med campingbil i Italia. De drømmer om pasta, vingårder og eventyr. Men å bo sammen på liten plass, kjøre på svingete fjellveier og tømming toalettet setter familiens tålmodighet på prøve.

17:05(18:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2016. Viking. Fem år gamle Viking lider av en uhelbredelig sykdom som fører til muskelforvitring og muskelsvakhet. Kommunen vil ikke bekoste handikaptilpassing og hjemmet har et stort oppussingsbehov. Familien bor på 45 kvadratmeter og situasjonen er akutt.

18:00(19:10)

> Ungkarskvinnen Australia

Australsk realityserie fra 2016. Romantic Movie Scenes and Recording Studio. Georgia inviterer en heldig ungkar på date for å gjenskape minneverdige øyeblikk fra filmer hun liker. Senere sendes en av favorittene hjem i en følelsesmessig, sjokkerende utvelgelse.

19:10(21:00)

> Win, Lose or Love

Amerikansk romantisk komedie fra 2015. Som unge og nysingle foreldre har Clara og Alex to vidt forskjellige måter å være foreldre på. Mens helicopter-mamma Clara kretser over sønnen, Oliver, føler Alex' datter Emma seg utenfor farens liv. Deres verdener møtes når Alex vil spille inn en reklamefilm på barnas skole, og Clara motsetter seg ideen.

21:00(22:55)

> The Spectacular Now

Amerikansk romantisk komedie fra 2013. "The Spectacular Now" gir et levende portrett av ungdom som konfronterer moderne kjærlighet og voksenlivet. Dette er historien om studenten og sjarmøren Sutter Keely, som uventet forelsker seg i "den greie jenta", Aimee Finecky. Det som begynner som en usannsynlig romanse blir et skarpt og ærlig øyeblikksbilde av ungdomstidens forvirring og lidenskap.

22:55(23:55)

> Ex on the Beach Sverige

Svensk realityserie fra 2018. Deltakerne lærer seg ett og annet om afrodisikum, og sårede hjerter begynner sakte menn sikkert å leges. Et skattekart kommer med flaskepost og det blir pirattema. Alt er fest og moro – til en ny kaptein dukker opp og noen må gå planken.

23:55(00:55)

> Ex on the Beach Sverige

Svensk realityserie fra 2018. En av jentene forandrer sannheten og iPaden til sitt eget talkshow, til de andres store irritasjon. En ny eks dukker opp med en spesiell makt til å styre over resten av gjengen, og uvenner blir plutselig venner på det mest overraskende vis.

00:55(01:50)

> Ex on the Beach Sverige

Svensk realityserie fra 2018. En plutselig avskjed sjokkerer deltakerne og dagen begynner med tårer, ytterligere en i gjengen må ta farvel. En morsom fest utarter og en av guttene føler seg krenket mens en annen er lei seg.

01:50(03:40)

> Music and Lyrics

Amerikansk romantisk komedie fra 2007. Et falmet 80-tallsidol får en ny sjanse da en berømt stjerne ønsker at han skal skrive en sang for henne. Problemet er bare at han ikke er i stand til å skrive tekster. Hjelpen kommer fra uventet hold i form av en ung kvinne, og under arbeidet med poplåta oppstår det søt musikk.

03:40(04:30)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Dave/Harold. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger, basert på deres skjønnhet og intelligens.

04:30(05:20)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Jeff/Julien. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.