Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:15(06:40)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Bills bursdagsoverraskelse.

06:40(07:10)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Bills ryggoperasjon.

07:10(08:05)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Den kjente kattehviskeren Suzie Dove Miles bestemte seg for å anskaffe en dobermann til fordi hun hadde hatt en tidligere. Da hun fikk høre om en engstelig dobbermanblanding på et hundeomplasseringssenter, var hun nøye med å sjekke ut hvor kattevennlig den var før hun adopterte den. Men da hun tok hunden med hjem, fant Suzie ut at engstelig var en sterk underdrivelse. Nå trenger hun Cesars ekspertise for å få dobermannen til å bli en virkelig hund igjen.

08:05(09:00)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Andrew og Danielle Anderson bestemte seg tidlig for at de ønsket seg to hunder. De gjorde research og landet på to mops-hunder, Madison og Catalina. Alt var perfekt. Men etter hvert har hundene blitt mer og mer agressive. Ekteparet vet ikke hva de skal gjøre, ingenting får hundene til å høre. Vil Cesar klare å dempe de kranglete hundene?

09:00(09:55)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Da Jorge Huerta så seks måneder gamle Akita Roscoe løp hunden rundt i bakgården og virket som en normal, lykkelig valp. Men når hunden kom inn i huset, viste Roscoe dyp frykt og nektet å nærme seg Jorge. Men Jorge nektet å gi seg og tok hunden med hjem til familien. Helt fra starten har Roscoe nektet å gå utenfor familiens eiendom. Nå blir Cesar tilkalt for å lære Roscoe å gå på Cesar-måten.

09:55(10:55)

> Ekstremt vekttap

Amerikansk realityserie. I denne del: Som barn måtte David ofte ta seg av sine yngre brødre og søster mens foreldrene var på jobb. En kveld da han var 17 dro han på fest med vennene sine. Mens han var borte brøt to av brødrene seg inn i farens våpenskap og ved et uhell drepte de broren sin. Noen uker senere sovnet David før han fikk gitt sin epileptiske søster medisinen sin og hun døde av et anfall i søvne. Ute av stand til å takle skyldfølelsen begynte David å overspise. Del 2 av 2.

10:55(11:25)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: På romantisk helgetur i Oslo overrasker Thomas sin kjære Michelle med et kubansk dansekurs i bursdagsgave. Samtidig er det lange dager for Eivor på sikkerhetskurs og i Narvik får Michelle G. hjelp av en venninne til å kjøpe nye gardiner til badet.

11:25(11:55)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Vi blir kjent med Sandra (20) fra Fevik, som er alenemor til datteren Eline på halvannet år. Det er viktig for Sandra å være en opplagt mor med overskudd, og at datteren kan forholde seg til faste rutiner i hverdagen. Michelle G. og bestevenninnen tar med seg Lilly og reiser på chartertur til Syden, mens Eivor er med søsteren på shopping.

11:55(12:25)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: I Fredrikstad møter vi frisørlærlingen Stine Elise (20). Hun er samboer med kjæresten Pål Kristian, og sammen har de sønnen Dennis på ett år. Sandra er i Vrådal med en venninne og står på snowboard for første gang siden Eline ble født. Michelle og venninnen Elin sjekker utelivet på Gran Canaria.

12:25(12:55)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: I Stavanger får Anna møte sitt store idol, Eric Saade. Stine Elise forbereder seg til svenneprøven og henter inspirasjon på hår- og skjønnhetsmessen i Oslo, mens Sandra og Eline drar på besøk til Marthe og Tilia, som har deltatt i "Unge mødre" før. De er gode venner, og trives godt sammen. Ungene får kose seg med pølser, og når de endelig er lagt får de to venninnene hygget seg med taco og jenteprat. Marthe synes Sandra burde finne seg en kjæreste.

12:55(13:25)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: I Stavanger skal Anna på jobb, men det gleder hun seg til, siden kjæresten Matheijs også er på jobb i dag. Senere møter hun faren og broren på restaurant, og siden Annas pappa er fra Kypros, blir det gresk mat. I Fredrikstad har den store dagen kommet: Stine Elise skal ta svenneprøven. Hun kjenner på nervøsiteten, men føler at hun har kontroll. En uke senere får hun svaret, og lettelsen er stor da hun får beskjed om at hun har bestått. Nå kan fremtiden begynne. I Grimstad besøker Sandra en venninne som akkurat har fått barn. Sandra kjenner at hun får lyst på flere barn når hun holder babyen, men er fast bestemt på å vente med å gi Eline søsken til livet er mer stabilt. Senere får hun besøk av venner, men det er blitt liten tid til husarbeid med fulle skoledager og et sykt barn.

13:25(14:00)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: I Fredrikstad får Stine Elise og Dennis besøk av bestefar, som er nærmeste nabo og ofte stikker innom for å hilse på datteren og leke med barnebarnet. Sandra forteller om hvordan det er å leve med ADHD, og at hun føler at diagnosen gir henne mer energi til å være sammen med Eline. Anna prøver seg på treningsstudio, men er helt ferdig etter ti minutter.

14:00(15:00)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. I denne del: Ti år gamle Emilie elsker å danse, men lider av den smertefulle sykdommen barneleddgikt. Nå har hun kommet for å få sin regelmessige dose som hun håper kan gjøre henne frisk nok til å delta i neste dansekonkurranse. Tuva har Downs syndrom og er inne for å sjekke synet. Fjorten år gamle Petter skal få byttet batteriene i pacemakeren sin.

15:00(16:00)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. I denne del: Eirik på 18 år er en av Norges beste på yoyo, men han har også en kompleks form for epilepsi. I et forsøk på å begrense epilepsianfallene i en hektisk hverdag skal han nå bytte medisiner. Overlege Vere skal operere en åtte uker gammel baby for klumpfot. Emilie på syv år har fått påvist diabetes type 1.

16:00(16:55)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. I denne del: Ni måneder gamle Magnus er født uten hørsel. Nå skal han få satt inn implantater som vil gjøre det mulig å oppfatte lyd, og for første gang høre foreldrenes stemme. 17 år gamle Siv-Anne er sterkt rammet av cerebral parase, hun kommuniserer via en databasert maskin. 14 år gamle Martin fikk brudd i underarmen, og skal ta ut to metallstenger.

16:55(17:55)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. I denne del: 16 år gamle Nora har opptil 40 epileptiske anfall hver dag. Nå skal hun få operert inn en vagusstimulator i brystet, noe som forhåpentligvis vil redusere anfallene til et minimum. Elleve måneder gamle Ingvill er født fire måneder for tidlig, og tolv år gamle Metin er født med den sjeldne blødersykdommen Hemofili A.

17:55(19:00)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. I denne del: Linnea er åtte år og født med spinal muskelatrofi, en lidelse som gir alvorlig grad av muskelsvinn. I dag skal hun få en ny type pustemaskin til dagbruk som kan festes på rullestolen hennes, som vil gi henne økt frihet i hverdagen. Daniel skal få fjernet en betent blindtarm. Tre måneder gamle Håkon ble født ti uker før termin og skal sjekke øynene.

19:00(21:00)

> Bad Hair Day

Kanadensisk eventyrkomedie fra 2015. Laura Marano, Christian Campbell. Monica våkner på dagen for skoleballet til et mareritt: Håret er en katastrofe! Hun blir nødt til å samarbeide med den uheldige etterforskeren Liz som er på jakt etter et smykke.

21:00(23:20)

> Life as We Know It

Amerikansk romantisk komedie fra 2010. Katherine Heigl, Christina Hendricks. Etter en katastrofal første date, innser de strake motsetningene Holly og Eric at det eneste de har til felles er kjærligheten til sitt felles gudbarn, Sophie. Men når foreldrene hennes dør i en ulykke og Holly og Eric blir kastet inn i foreldrerollen, må de legge forskjellene sine til side. Aldersgrense: 7 år.

23:20(01:55)

> Melancholia

Dansk-svensk-finsk-tysk science fiction-drama fra 2011. Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg. Justine og Michael feirer det storslåtte bryllupet sitt hjemme hos hennes søster. Samtidig er planeten Melancholia på vei mot Jorden, og Justine rammes av et tungsinn som påvirker både festen og det som skjer etterpå. Aldersgrense: 15 år.

01:55(02:55)

> Once Upon a Time

Amerikansk dramaserie fra 2016. I denne del: Grunnen til Rumplestiltskins hat overfor feer avsløres og Den onde dronningen får beskjed om å drepe Zelena.

02:55(03:40)

> Code Black

Amerikansk dramaserie fra 2016. Vi følger personalet på Angels Memorial Hospitals akuttavdeling i Los Angeles, den travleste akuttavdelingen i USA. I denne del: Guthrie går inn i stillingen som sykehusprest, og vurderer et risikabelt inngrep for å behandle parkinsons-sykdommen. Legene behandler pasienter som ankommer sykehuset fra en leilighetsbrann.

03:40(04:30)

> Cupcake-krigen

Amerikansk livsstilserie. I denne del: Fire talentfulle cupcake-bakere konkurrerer om å vinne 10.000 dollar og muligheten til servere sine egne organiske cupcakes under lanseringen til gjestedommeren, Jessica Alba, sitt nye hovedkontor.

04:30(04:55)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Bills bursdagsoverraskelse.

04:55(06:00)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Bills ryggoperasjon.