Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:35(07:00)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Et par møter forandringer på alle kanter når de flytter fra livlige Hong Kong til søvnige Zurich. Disco vs. Diapers in Zurich.

07:00(07:25)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Interiørekspert, David Bromstad, tar med seg et par nybakte millionærer på en jakt etter deres drømmehjem i den ultimate beliggenheten i Hamptons. Hamptons Dream Home.

07:25(07:50)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Å vinne 5 millioner dollar åpner dørene for mer enn et drømmehjem, det åpner også dørene for en ung kvinnes frihet. Downtown Dream Home.

07:50(08:15)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. En familie leter etter et hjem i Gulf Shores, Alabama, etter å ha vunnet $1 million. De besøker flere hus med nærhet til havet, og en egen bro. Vacation Dream Home.

08:15(08:40)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Tidligere proffbokser, Damian, AKA “BOLO”, slo harde slag i California før han vant $1 million på skrapelodd. Nå leter han etter drømmehjemmet i Las Vegas. Vegas Dream Home.

08:40(09:05)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. 18 år gamle Michela er ny i "Unge mødre". Hun og kjæresten Benjamin skal snart bli foreldre, men det er problemer i parforholdet. Amanda Sisse har tatt keisersnitt og er blitt mor til lille William.

09:05(09:30)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Camilla som er mor til fem, er bekymret for sitt mellomste barn fordi han ikke er som søsknene sine. Den nybakte moren Amanda Sisse er lykkelig, men utmattet etter keisersnittet.

09:30(09:55)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Et California-par ønsker å drive deres sin nettvirksomhet fra Sayulita. Downsizing in Sayulita. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

09:55(10:25)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Et reisevant par ønsker at deres fire barn skal oppleve livet i Sayulita i Mexico. Cultures Collide in Sayulita. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

10:25(10:50)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. Fit Living in Playa del Carmen. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

10:50(11:15)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. Kansas Attorneys Find New Life in Cozumel. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

11:15(11:45)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. Trading Rainy Seattle for Sunny Cabo San Lucas. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

11:45(12:10)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. From Cali to Cabo San Lucas. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

12:10(12:40)

> Husjakt på Hawaii

Amerikansk livsstilserie. Vi blir med amerikanske familier som flytter til Hawaii for å finne drømmehjemmet i paradis. Homesick for Maui. Vi blir med amerikanske familier som flytter til Hawaii for å finne drømmehjemmet i paradis.

12:40(13:10)

> Husjakt på Hawaii

Amerikansk livsstilserie. Vi blir med amerikanske familier som flytter til Hawaii for å finne drømmehjemmet i paradis. Relaxing on Maui. Vi blir med amerikanske familier som flytter til Hawaii for å finne drømmehjemmet i paradis.

13:10(13:40)

> Husjakt på Hawaii

Amerikansk livsstilserie. Vi blir med amerikanske familier som flytter til Hawaii for å finne drømmehjemmet i paradis. Newlyweds on Oahu. Vi blir med amerikanske familier som flytter til Hawaii for å finne drømmehjemmet i paradis.

13:40(14:10)

> Husjakt på Hawaii

Amerikansk livsstilserie. Vi blir med amerikanske familier som flytter til Hawaii for å finne drømmehjemmet i paradis. Living Large on The Big Island. Vi blir med amerikanske familier som flytter til Hawaii for å finne drømmehjemmet i paradis.

14:10(14:35)

> Husjakt på Hawaii

Amerikansk livsstilserie. Vi blir med amerikanske familier som flytter til Hawaii for å finne drømmehjemmet i paradis. Blue-tiful Big Island. Vi blir med amerikanske familier som flytter til Hawaii for å finne drømmehjemmet i paradis.

14:35(15:05)

> Husjakt på Hawaii

Amerikansk livsstilserie. Vi blir med amerikanske familier som flytter til Hawaii for å finne drømmehjemmet i paradis. Fishing to Farming on the Big Island. Vi blir med amerikanske familier som flytter til Hawaii for å finne drømmehjemmet i paradis.

15:05(16:00)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina og Karen tar en stor risiko når de kjøper et forlatt hus for kun 35 800 kroner usett. Kan de redde denne tomten, som er blitt en skam for nabolaget?. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

16:00(17:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Nattis og Rolle var unge og lykkelige når Nattis ble alvorlig skadet i en bilulykke. Hun er lam i halve ansiktet og har konstante smerter. Nattis og Rolle. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:00(17:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Seks måneder gammel ble Lii rammet av RS-virus. Foreldrene Sara og Oscar fikk vite at dattern måtte gjennom en hjertetransplantasjon. Operasjonen var vellykket, men Lii må overvåkes døgnet rundt. Sara og Oscar. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:55(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2019. Bianca har fullt program før bryllupet og har ikke hatt tid til å sole seg. Ifølge Bianca er det en katastrofe som må løses. Pernilla og Linus øver på en duett. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

18:55(19:25)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Christy er bekymret for at hun og Bonnie skal miste leiligheten etter at Bonnie legger seg ut med den tøffe nye eieren, Rita. A Taco Bowl and a Tubby Seamstress. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Monica og Chandler gjør sine siste bryllupsforberedelser, men under prøvemiddagen oppstår et stort problem: Chandler er savnet. Mens Ross leter etter ham, gjør Rachel og Phoebe alt de kan for å distrahere bruden. The One with Monica and Chandler's Wedding (1). Seks venner fra New York er på leting etter meningen med livet.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joey prøver å komme seg bort fra filmsettet for å forrette vielsen idet stjernen (Gary Oldman) dukker opp ravende full. The One with Monica and Chandler's Wedding (2). Seks venner fra New York er på leting etter meningen med livet.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. Trygve (32) og Silje (31) traff hverandre for under fire år siden, men har likevel rukket å få tre barn, samt kjøpt huset til besteforeldre hans. Ep 409 Trygve og Silje, Mjøndalen.

21:30(22:30)

> Tenåring og gravid

Amerikansk dokumentarserie. Laura og Tylor tar babyen med hjem og Chloe og Jessica forbereder baby shower. Diego er endelig med på en legetime sammen med Emiley. Og McKayla avgjør om de skal flytte inn med Shannon, eller ikke. Step Up and be a Dad.

22:30(23:30)

> Ex on the Beach Norge

Norsk realityserie fra 2020. Ariel sliter med og godta at exen holder på med andre. Cristian prøver å komme over Sandra. Og alle får dra på utflukt. Ex on the Beach Norge er endelig tilbake, men denne gangen er vi i Brasil! Åtte forventningsfulle single jenter og gutter skal flørte, feste og date på tidenes drømmeferie. Men mørke skyer lurer i horisonten. Én etter én dukker ekskjærestene deres opp fra vannet. Og før de vet ordet av det blir det drama og kaos!

23:30(00:35)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2016. En brud arrangerer bursdagsoverraskelse for mannen sin, mens en annen trenger en pause. In Sickness and in Health.

00:35(01:30)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. I 1992 blir en 19 år gammel kvinne brutalt mishandlet utenfor Desert Hot Springs i California. Hun unnslipper på mirakuløst vis, men lever i konstant frykt for at han skal finne henne igjen. Monster In the Desert. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

01:30(02:20)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Når tre kvinner dør eller forsvinner under mystiske omstendigheter, tvinges myndighetene til å undersøke en ting de hadde felles: De var alle forelsket i samme mann. Gone Girls. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

02:20(03:10)

> Livsfarlige forhold

Amerrikansk dokumentarserie fra 2013. Bobby Lozano er lykkelig gift med sin skolekjæreste. Det virker som om paret har alt, helt til Bobbys utroskap fører til en tragedie. Tall, Dark and Dangerous.

03:10(04:00)

> Der ondskapen bor

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Under oppveksten bevarer Tiffany Shore farens hemmelighet, selv om hun vet at han er ond. My Secret Nightmare. Hva om den personen som står deg nærmest er en djevel i forkledning? Vi får høre historiene til mennesker som har bodd med en morder.

04:00(04:25)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Et par møter både økonomiske og andre problemer når de forlater Seattle til fordel for Glasgow i Skottland. Chasing a Better Life in Glasgow.

04:25(04:50)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. En massør ønsker å slå røtter i sykkelmekkaet Girona i Spania. Hun har en lang ønskeliste, men vil ikke leve over evne. No More Suitcases in Girona, Spain.

04:50(05:15)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Nå som barna er på vei ut av redet, har en mann endelig overbevist sin arbeidsnarkomane kone om å omfavne Pura Vida-livsstilen og flytt til Guanacaste i Costa Rica. A Guanacaste Nest Egg.