Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:45)

> 90 Day Fiance: Before the 90 Days

Amerikansk realityserie. Darcey og Jesse har et sammenstøt etter at hun møter hans familie for første gang. I Brasil er Karines far bekymret for Pauls hensikter og for om han er til å stole på. Meet the Parents. La oss ta det helt fra begynnelsen av. Før K1-visumet, før frieriet, før parene møttes ansikt-til-ansikt. Det vil si før de 90 dagene.

06:45(07:05)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. David Bromstad tar med seg New Jerseys nyeste lottomillionærer på en tur for å finne deres drømmehjem. Dream Home and Wedding Venue.

07:05(07:30)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Interiørekspert, David Bromstad, tar med seg et heldig par, som nylig vant $5 millioner, på leting etter deres drømmehjem. Family Friendly Dream Home.

07:30(07:55)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. For fire måneder siden fødte Katharina sitt andre barn, en liten sønn, men nå er det en måned siden hun så ham sist. Fire måneder etter at hun mistet sin datter under fødselen, er Rebezca gravid igjen. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

07:55(08:15)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Katharina har gitt opp sin fire måneder gamle sønn, og skal nå få hverdagen til å fungere igjen. Stine skal holde barnedåp, men får seg en ubehagelig overraskelse idet hun kommer til festlokalet. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

08:15(08:40)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Rebezca, som nettopp hadde oppdaget at hun var gravid igjen, har abortert. Hun har også kommet i konflikt med sin mor. Stine (18) holder barnedåp for datteren, Isabella. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

08:40(09:05)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Sabrina (14) fra Lolland går i niende klasse. Hun er gravid med sin 16 år gamle kjæreste og skal føde om fire måneder. Camilla, som er mor til Oliver på 2 år, har flyttet hjem til sin mor med sønnen, kjæresten og hunden. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

09:05(10:05)

> Luke og Clint pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2019. Vennene Luke og Clint er rake motsetninger, og bruker en uvanlig tilnærming til kjøp og salg av eiendommer i hjembyen Boise i Idaho. Idaho Retro.

10:05(11:00)

> Luke og Clint pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2019. Vennene Luke og Clint er rake motsetninger, og bruker en uvanlig tilnærming til kjøp og salg av eiendommer i hjembyen Boise i Idaho. Timeless Challenge.

11:00(12:00)

> Luke og Clint pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2019. Vennene Luke og Clint er rake motsetninger, og bruker en uvanlig tilnærming til kjøp og salg av eiendommer i hjembyen Boise i Idaho. Casa de Boise.

12:00(12:30)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Andregangsmillionærene leter etter et stort hus i Colombus, Ohio, som vil bli fylt av en livstid med minner. Big House Hunting.

12:30(13:00)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Et par forbereder seg på å bruke deres andel av familiens $8 millioner i gevinst på drømmehjemmet i Possum Kingdom Lake i Texas. Texas Dream Home.

13:00(13:30)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. Craig levde på et lavt budsjett før han fikk sin livs mulighet: 1 million dollar i gevinst. A Little Piece of Quiet in Indiana.

13:30(14:00)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. To brødre fikk en stor fordel da foreldre vant $7 millioner, og leter etter deres drømmehjem. David Bromstad reiser til Sarasota, Florida for å hjelpe dem. Brotherly Luck.

14:00(14:30)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. Motorsykkelentusiast og millionærvinner, Josh, kjøper drømmehjemmet på landet i California. California Dreaming.

14:30(15:00)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. Et pensjonistpar vinner $1 million på North Carolina Powerball, og kan endelig kjøpe drømmeferiehuset. Dreaming on The Chesapeake Bay.

15:00(16:00)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Det blir en lattermild kveld hos realitystjerne og TV-personlighet Hilde Skovdahl når hun inviterer gjestene til sitt fargerike hjem i Fredrikstad. Hilde Skovdahl. En kjendis inviterer tre kolleger hjem på middag og samtale.

16:00(17:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Anki og Magnus bor trangt med sine tre barn og to fosterbarn. På tomten står også en innredet bod, men der er det ingen som bor. Boden var Victors hjem, eldstesønnen som tok selvmord for ett år siden. Anki og Magnus. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:00(18:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Etter at Lars-Göran druknet, har ingenting ordnet seg for Marita og de tre barna. Sønnene har dratt et tungt lass i alle år og familien holdt på å splittes etter at den ene skaden etter den andre rammet huset. Marita og barna. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

18:00(19:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2018. Philippe har flyttet ut og Bianca er lei seg for at de ikke klarte å bo sammen. Pernillas problemer med overgangsalderen er tilbake og hun svetter seg gjennom et møte. Biancas pojkvän har flyttat ut. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

19:00(19:25)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Christy og Bonnie er bekymret for at Roscoe har et narkotikaproblem etter at Baxter og Candace fersker ham i å røyke hasj. Curious George and the Big Red Nightmare. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

19:25(20:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1997. Pheobe er lei av å være gravid og full av humørsvingninger. Ross utpeker Joey som sin forlover, som begynner å planlegge et fullblods utdrikningslag. Jentene bestemmer seg for å arrangere en babyshower for Phoebe. The One with the Worst Best Man Ever. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

20:00(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1997. Hele vennegjengen, bortsett fra Phoebe og Rachel, reiser til bryllupet til Ross i London. Chandler blir irritert av Joeys mange påfunn. I New York innser Rachel at hennes følelser for Ross er sterkere enn noensinne. The One with Ross's Wedding (1). De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Lene og Svein Helge bor i hans gamle barndomshjem i Drammen. De har aldri fullført noen av oppussingsprosjektene de har startet på, og nå begynner ting å forfalle. 625 Drammen, del 1: Svein Helge og Lene Madelen.

21:30(23:15)

> Sweet Home Carolina

Amerikansk romantisk komedie fra 2017. Alenemoren Diane er overarbeidet og utbrent. Plutselig arver hun et hus i hjembyen. I håp om en ny start og et bedre forhold til sin eldste datter flytter hun på tvers av landet med sine to jenter.

23:15(00:10)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2018. Russefeiringen når stadig nye høyder, og ut fra medieoppslag kan det virke som om det er mer slåssing, sexpress, party-turer, dop og alkohol enn noen gang. Russegalskap. Dokumentarserie som viser reporterne Milda Melland, Marte Bratberg og Linn Isaksen i åpne og ærlige møter med mennesker og miljøer som folk flest ikke kjenner til.

00:10(01:10)

> Dødelig kjærlighet

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Lyst og dyrisk besettelse har ført til noen av verdens mest brutale voldshendelser og drap. Caskets and Strippers.

01:10(02:15)

> Dødelig kjærlighet

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Lyst og dyrisk besettelse har ført til noen av verdens mest brutale voldshendelser og drap. Visions of Lust.

02:15(02:50)

> Avslørt av privatdetektiven

Amerikansk dokumentarserie. Brian Wolfe har 25 års erfaring som privatdetektiv. Uansett om det er utroskap, svindel eller andre forbrytelser, tar Wolfe og hans team i bruk overvåkning, spionkameraer og forkledninger for å skaffe beviser til sine…. I Am Woman. Brian Wolfe har 25 års erfaring som privatdetektiv. Uansett om det er utroskap, svindel eller andre forbrytelser, tar Wolfe og hans team i bruk overvåkning, spionkameraer og forkledninger for å skaffe beviser til sine desperate kunder.

02:50(03:15)

> Avslørt av privatdetektiven

Amerikansk dokumentarserie. Brian Wolfe har 25 års erfaring som privatdetektiv. Uansett om det er utroskap, svindel eller andre forbrytelser, tar Wolfe og hans team i bruk overvåkning, spionkameraer og forkledninger for å skaffe beviser til sine…. You Will Meet a Tall, Dark Liar. Brian Wolfe har 25 års erfaring som privatdetektiv. Uansett om det er utroskap, svindel eller andre forbrytelser, tar Wolfe og hans team i bruk overvåkning, spionkameraer og forkledninger for å skaffe beviser til sine desperate kunder.

03:15(04:00)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Innocence Lost.

04:00(04:25)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Interiørekspert, David Bromstad, tar med seg et par nybakte millionærer på en jakt etter deres drømmehjem i den ultimate beliggenheten i Hamptons. Hamptons Dream Home.

04:25(04:45)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Å vinne 5 millioner dollar åpner dørene for mer enn et drømmehjem, det åpner også dørene for en ung kvinnes frihet. Downtown Dream Home.

04:45(05:10)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. En familie leter etter et hjem i Gulf Shores, Alabama, etter å ha vunnet $1 million. De besøker flere hus med nærhet til havet, og en egen bro. Vacation Dream Home.

05:10(05:35)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Tidligere proffbokser, Damian, AKA “BOLO”, slo harde slag i California før han vant $1 million på skrapelodd. Nå leter han etter drømmehjemmet i Las Vegas. Vegas Dream Home.

05:35(06:00)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2016. I'm Not the Size of a Hanger!. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.