Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:45)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Vi håper alle på en god tilværelse, men iblant er livet blodig urettferdig. Når man har det som verst, kan det meste kjennes umulig. Det er her Sofia Wistam og hennes team kommer inn i bildet som reddende engler. Ved å hjelpe mennesker i vanskeligheter med å pusse opp hjemmene deres, håper de å kunne snu deres situasjon til det bedre. I denne del: De var nyforelskede huseiere med storslagne fremtidsplaner. Men livet ble ikke som forventet for trebarnsmamma Eva og kjæresten Anders. Eva begynte å føle seg dårlig, og det viste seg snart at hun hadde fått den uhelbredelige sykdommen MS. Når Sofia og hennes håndverker-engler dukker opp, står hjemmet deres på hodet. Hva kan englene foreta seg for at paret ikke skal bli nedtrykte av sykdom, men snarere gå en lykkelig fremtid i møte?

06:45(07:35)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Vi håper alle på en god tilværelse, men iblant er livet blodig urettferdig. Når man har det som verst, kan det meste kjennes umulig. Det er her Sofia Wistam og hennes team kommer inn i bildet som reddende engler. Ved å hjelpe mennesker i vanskeligheter med å pusse opp hjemmene deres, håper de å kunne snu deres situasjon til det bedre. I denne del: Da taket i Ingegärds leiligheten falt ned, raste hele tilværelsen sammen. Fra å være en pigg og glad mamma og mormor, mistet hun livslysten. Verken borettslaget eller forsikringsselskapet påtok seg ansvar, og i mer enn to år har Ingegärd vært tvunget til å bo i koffert. Døtrene Cicci og Anna har gjort alt de har kunnet for å hjelpe moren, men uten resultat. Så kommer Sofia og hennes engler på banen...

07:35(08:25)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Familiefaren Johan ble påkjørt av en bil da han var ute og syklet. Til sammen med kona Annakarin øver han seg på å lære seg å snakke igjen. Sofias engler hjelper Johan, Annakarin og barna og ruste opp og tilpasse huset.

08:25(09:15)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Seks single, som har prøvd alt for å finne kjærligheten uten å lykkes, har gått med på å legge skjebnen i ekspertenes hender og vil gå til det ekstreme skritt å gifte seg med en fullstendig fremmed.

09:15(10:05)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Tre par har nettopp sagt ja til en person de aldri har møtt før. Bryllupet ender med at parene går til brudesuiten for å tilbringe sin aller første natt sammen. 24 timer etter at de møttes for første gang, reiser de avgårde på bryllupsreise.

10:05(11:05)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Noen av kvinnene inviteres på gruppedate der de skal tegne Pär, som ligger på en seng, kun tildekket av et laken rundt hoftene. Neste morgen tar han med seg to kvinner på dobbeltdate til den lille byen Fataga.

11:05(12:05)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Pär inviterer noen av jentene til en overraskelsesdag på spa, men det viser seg at han ikke skal være der selv. Isteden drar han til jentenes hus for å spille volleyball i bassenget med de som er igjen.

12:05(13:05)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Pär inviterer en heldig kvinne på fjellklatring. Blir det et kyss på toppen av fjellet? Neste morgen kommer Pärs venner, Adii og Frida, for å ha korte møter med alle kvinnene og hjelpe Pär å rydde opp i følelsene sine.

13:05(14:05)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Marianne og Per venter sitt andre barn og er selvsikre på at det vil bli en rolig og kontrollert fødsel som sist. Men når fødselen raskt tar seg opp blir det en helt annen opplevelse enn sist gang. Camilla og Terje venter sitt første barn sammen. Camilla har som mål og føde helt naturlig uten noen smertelindring. Klarer hun det? Florina og Mihai gleder seg til og få sitt andre barn. Men fødselen tar en dramatisk vending da barnet ikke puster da det kommer til verden.

14:05(15:05)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Rebecca er 40 år og singel. Nå gleder hun seg stort til å bli mamma for første gang. Susanna og Martin venter sitt andre barn. Susanna hater smerte og er fast bestemt på å få smertelindring så fort hun kan. Lene og Nils-Henrik vokste opp sammen, nå venter de sitt første barn. Det blir dramatisk når Lene plutselig får et panikkanfall.

15:05(16:05)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. I denne del: Tobarnsmoren Therese kjøpte et rekkehus der ingenting var gjort siden 1974. Planen var å pusse opp rom for rom, men byggingen går i sneglefart, og etter hvert har hun oppdaget en lukt som setter seg i klær og alt. Når guttene hennes kommer, må de sove på en madrass i et av de uinnredede rommene. Therese er fortvilet over at sønnene hennes ikke kan være så mye hos henne som hun ønsker.

16:05(17:05)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie. I denne del: Anders besøker Joakim og broren Patrik med samboer Linda og deres to barn. De bor sammen i et hus de kjøpte i 2002 og som i dag virker umulig å restaurere. Brødrene var tidligere bestevenner, men bosituasjonen har ført til at de har glidd fra hverandre og at de i dag krangler om alt.

17:05(18:05)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie. I denne del: Anders besøker Linda og Dennis som bor med fire barn i et tidligere sommerhus i Tungelsta. Linda flyttet på landet for å kunne ha hester, men måtte selge dem for å få råd til å bygge ut. Dennis sover i boden med tre av barna, mens Linda sover på sofaen med minstemann. Paret har ikke delt soverom på tre år, de har ingen dusj og ingen steder å vaske klærne.

18:05(19:15)

> Barnas hemmelige liv

Britisk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Bli med inn i tankene til en fireåring. Hvordan oppstår vennskap mellom fieåringer, hvordan lærer de å dele, å hevde seg og å finne sin plass i en sosial gruppe?

19:15(21:00)

> Ungkaren i paradis

Amerikansk realityserie fra 2017. Tidligere deltakere i «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen», som alle forlot serien med knust hjerte, får en ny sjanse til å finne sine sjelevenner. Deltakerne bor sammen i et isolert paradis mens romantikken blomstrer og nye forhold innledes. I denne del: Tidligere Ungkaren- og Ungkarskvinnen-deltakere leter etter en ny sjanse til å finne kjærligheten. En ny tvist som utgjør en trussel for mennene avsløres. En av kvinnene er bedratt av en annen.

21:00(23:30)

> Livet med Helen

Amerikansk romantisk komedie fra 2004. Kate Hudson, John Corbett. Helen lever det glade sex- og singelliv i storbyen. Siden moteindustrien ser ut til å være det eneste som interesserer yrkeskvinner fra Hollywood, jobber hun i et modellbyrå. Da hennes søster omkommer i en bilulykke og etterlater seg tre barn, regner alle med at Helens andre – og langt mer husmoderlige søster Jenny – skal overta podene. I testamentet ligger imidlertid ansvaret overraskende nok på Helen.

23:30(00:35)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2018. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv. I denne del: I november ble begrepet «hevnporno» allemannseie da den kjente håndballspilleren Nora Mørk stod fram med sin historie. En mann hadde hacket seg inn på telefonen hennes og delt bilder av henne på nettet. I denne episoden får Janne Amble Haugan et skremmende innblikk i en lovløs verden og hun intervjuer en mann som er en del av et nettverk der det tilrettelegges for deling norske jenters private nakenbilder.

00:35(03:15)

> Pelikanrapporten

Amerikansk thriller fra 1993. Julia Roberts, Denzel Washington. Darby Shaw er en jusstudent som har sin egen teori om hvem som står bak mordet på to høyesterettsdommere. Hun utdyper teorien i en studentoppgave, og oppgaven finner veien til CIA. Like etter blir kjæresten hennes drept av en bilbombe. Da Darby skjønner at bomben var ment for henne, går hun under jorden. Desperat etter hjelp tar hun kontakt med journalisten Gray Grantham, og overbeviser ham om at hennes høyst spekulative, men utrolig nøyaktige, rapport avslører den største nasjonale dekkhistorien siden Watergate. Det blir nå opp til Grantham å bevise hennes historie. Åldersgräns: 15 år.

03:15(04:00)

> Bikini og barliv på Bali

Australsk dokumentarserie fra 2015. Hvert år kommer en million australiere til den magiske øya Bali. Noen er på jakt etter sol og moro og noen vil starte et nytt liv - og mange ender opp på stedets travleste legevakt. Vi følger en blanding av feriegjester og utvandrere i høysesongen på den indonesiske øya for å finne ut hva som virkelig foregår der turistene samles og slår seg løs, og hvor vanlige regler ikke gjelder. Vi får også et lite innblikk i Balis unike kultur. I denne del: Kompisene Jake og Mike er i byen Ubud på Indonesias uavhengighetsdag. Et av høydepunktene er den berømte «greacy pole challenge». Rhiannon er tilbake på Bali for første gang etter at hun brakk nakken i et hotellbasseng. Og superstjernen DJ Timmy Trumpet er på Bali for å spille.

04:00(06:00)

> The Tomorrow People

Amerikansk science fiction serie fra 2013. I denne del: De er en generasjon som er født med overnaturlige evner. De er morgendagens mennesker.