Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:20)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. Etter å ha vunnet lotteriet med 19 andre kollegaer, ser en kvinne og hennes forlovede etter en stor eiendom med en herregård i Nashville. Gone with The Win.

06:20(06:45)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. En tidligere snekker og hans forlovede er på utkikk etter drømmehjemmet ved kysten av Maine. De ønsker en liten hage, skrivestudio og nærhet til havet. The Maine Attraction.

06:45(07:10)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie fra 2007. Bente skal sjekke sin fysiske kapasitet i en såkalt "Cooper-test", men møter problemer allerede under oppvarmingen. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

07:10(07:35)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie fra 2007. Kristina vært plaget av kynnere i flere uker, så kjæresten Brian inviterer henne på en romantisk miniferie til Lalandia, der hun kan slappe av. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

07:35(08:00)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie fra 2007. 19 år gamle Ann-Beth fra Haderslev bor fremdeles alene sammen med sønnen på to og et halvt år. Hun har satt kjærlighetslivet på vent mens hun får orden på alle fremtidsdrømmene. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

08:00(08:25)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie fra 2007. Malou Stella bor fremdeles hjemme hos sin mor, der hun får all den hjelpen hun trenger i rollen som ung og nybakt mamma. Nå skal hele familien gjøre seg klare til å besøke Tinos farmor og farfar for første gang. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

08:25(08:50)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. En mann følger i sin omreisende militærfamilies fotspor når han flytter til Regensburg i Tyskland. A Fresh Start in Germany.

08:50(09:25)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Et par sjonglerer jakten på nok plass med et begrenset budsjett i Medellin i Colombia. Bickering in Colombia.

09:25(09:50)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Et par fotogene pudler og deres eiere setter kursen mot London for å finne et sted å hvile potene. Famous Frenchies in London.

09:50(10:20)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Et reiseglad par fra Texas slår endelig røtter i Cartagena i Colombia. Cutting Loose in Cartagena.

10:20(10:50)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. En Texas-mann selger hjemmet sitt så han kan følge drømmen om en sangkarriere i Nice i Frankrike. Finding a Voice in Nice, France.

10:50(11:20)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. En familie flytter til Ecuador hvor de har råd til å bo i vannkanten. A Beach House in Ecuador.

11:20(12:20)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina og Karen kjøper et billig, forlatt hus for 40 000 kr. Med termitt-infiserte vegger og generelt dårlig standard, er det ingen god avtale. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

12:20(13:10)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Karen og Mina prøver å gjøre en trang to-etasjers leilighet til et familiehjem. Ideene kommer lett, men å holde seg til budsjett blir en stor utfordring. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

13:10(14:05)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina og Karen reiser ut av byen for å pusse opp et hus. Det er et stort hus, men som føles trangt, og klientene vil gjerne at det skal gjøre det mer åpent. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

14:05(15:05)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina og Karen hjelper til med en stor oppussing for en families om har blitt for mange til huset sitt. De bruker alle triks i boken for å gjøre huset mer romslig. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

15:05(16:05)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Skuespiller og samfunnsdebattant Iman Meskini tar gjestene med på en reise til Midtøsten. Med tips fra mor og hjelp fra søster byr hun på en spennende meny. Iman Meskini.

16:05(17:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Englene reiser tilbake til familier som har berørt mange. Familien Wernerssons yngste døtre fikk kreft og familien har fokusert på jentenes helse. Gjenbesøk hos familien Wernersson og Ebba Einarsson. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:00(17:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Jens tok sitt eget liv i 2017. Hans kone, Jill, fant ham et stykke fra huset der de bor med sine tre barn, Jannike, John og Jesper. Jill og barna. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:55(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2018. Pernillas show skal formes og hele ensemblet samles for å begynne manusarbeidet. Bianca inviterer moren hjem til leiligheten sin, og Pernilla får totalt søppelsjokk. Hele hiet er fullt av søppel, og stinker. Familjen går på språkkurs i italienska. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

18:55(19:25)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2018. Når Majories mann dør, blir jentene med henne på en tur for å minnes ham. Flying Monkeys and a Tank of Nitrous.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebes halvbror kommer på besøk, men de sliter med å knytte bånd. Joey prøver å bygge et multimediaskap. Ross blir utfordret til å liste opp fem kjendiser han vil ligge med. The One with Frank Jr. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Janice spør gjengen om noen av dem har ligget sammen, og vennene ser tilbake på en hendelse for tre år siden. The One with the Flashback. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Per-Olav (33) er en Amcar-interessert fyr som kjøpte seg en enebolig i 2008. Han pusset opp soverom og begynte på stuen, men prosessen stoppet opp da han oppdaget at huset var isolert med leire. Sarpsborg: Per-Olav.

21:30(22:30)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2015. Marta er ganske vanlig jente på 23 år fra Bergen, som nylig har startet opp sin egen blogg. Men hun har forelsket seg i en mann som er dømt til fem års fengsel. Fengselsfrue. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv.

22:30(23:30)

> Ex On The Beach Sverige

Svensk realityserie fra 2019. Tola holder Rebecca på avstand etter kjærlighetsdissingen. Deltakerne fikser sirkus og Noras magiske triks får alle til å måpe. Er hun virkelig synsk? Det begynner å bli spent stemning mellom Nora og Amanda. Bråket går överstyr. Åtte partystemte ungdommer skal bo i en luksuriøs villa ved sjøen. Når som helst kan deltakerens ekskjærester dukke opp.

23:30(00:30)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2018. Pernillas show skal formes og hele ensemblet samles for å begynne manusarbeidet. Bianca inviterer moren hjem til leiligheten sin, og Pernilla får totalt søppelsjokk. Hele hiet er fullt av søppel, og stinker. Familjen går på språkkurs i italienska. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

00:30(01:30)

> Dødelig kjærlighet

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Lyst og dyrisk besettelse har ført til noen av verdens mest brutale voldshendelser og drap. Marathon Lover.

01:30(02:30)

> Dødelig kjærlighet

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Lyst og dyrisk besettelse har ført til noen av verdens mest brutale voldshendelser og drap. Blunt Force Drama.

02:30(03:20)

> Det perfekte mord

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. For morderen er det et perfekt drap. Etter hvert som etterforskningen ender i blindgater og feil mistenkte blir forkastet tror gjerningspersonene de kommer unna med det. The Honeymoon Killers.

03:20(04:05)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Midwestern Malice.

04:05(04:50)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina og Karen tar en stor risiko når de kjøper et forlatt hus for kun 35 800 kroner usett. Kan de redde denne tomten, som er blitt en skam for nabolaget?. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

04:50(05:35)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina overrasker moren med å kjøpe en dyr eiendom, i et godt nabolag. Huset på tomten er stort, men det er problemene også. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

05:35(06:00)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. David Bromstad hjelper lottomillionær å starte sine nye liv med et hjem i Las Vegas. The Dream Begins in Vegas. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.