Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:10(06:35)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

06:35(07:05)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

07:05(08:00)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Malene har ammet datteren, Melina, i 15 måneder, men ønsker nå å få kroppen sin for seg selv. Men det er ikke så lett med et viljesterkt barn. Victoria har gitt opp drømmen om et storbyliv i København og har flyttet tilbake til Jylland. Natascha Linea forteller om sin dramatiske tur på sykehuset rett etter at sønnen, Novah, ble født ved hjemmefødsel.

08:00(08:50)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Victoria og Sonny går på byen sammen som gode venner. Spørsmålet er bare om det fortsatt er følelser mellom dem når alkoholen gjør sin virkning. Malene tar en pause fra det krevende livet som alenemor, og har det gøy med venninnene. Martinna har dårlige minner fra da hun fødte Milan, og tar hele veien til København for å være med på fødselsforberedelser.

08:50(09:45)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Nanny Jo Frost hjelper familier som har problemer med barneoppdragelsen i alle stadier - fra nyfødte og småunger til tweens og tenåringer. I denne del: To politiforeldre sliter med å passe sine egne barn. Nanny Jo Frost kommer til unnsetning.

09:45(10:40)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. I denne del: Veronica, Jimmy og deres fem barn bor i et hus i Rönninge. For tre år siden begynte de å pusse opp kjøkkenet. Jimmy koblet fra ventilasjonssystemet og begynte å rive bærevegger for å få inn mer lys. Når et skap raste ned på badet, og det fikk fuktskader, rev Jimmy ut hele badet. I dag mangler de både penger og tiltak og er desperate etter hjelp.

10:40(11:40)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. I denne del: Lisa og Ronny bor sammen med sønnen Vilde i Huddinge. Lisa kjøpte renoveringsobjektet sammen med sin tidligere samboer, men når forholdet tok slutt stoppet også oppussingen. Sammen med sin nye kjæreste har Lisa satt inn nytt kjøkken, som de synes har blitt stort. Soverommet har et farlig elektrisk anlegg, og badet er muggskadet. Paret setter hele tiden i gang med nye prosjekter, men har ikke orket å fullføre dem. All ledig tid går nå til fritidsinteresser.

11:40(12:40)

> Kakekrigen

Norsk underholdningsserie. I denne del: Det skal bakes kaker med grønnsaker i dagens utgave av Kakekrigen. De fire gjenværende konkurrentene velger seg blant annet rødbeter, fennikel og squash når de tar fatt på dagens bakeutfordring. Den som gjør det dårligst i dagens konkurranse, må reise hjem, mens de gjenværende tre møtes til ukesfinale i morgen.

12:40(13:35)

> Kakekrigen

Norsk underholdningsserie. I denne del: I dag skal det avgjøres hvem som vinner ukas kakekrig og får en plass i finalen. Dagens utfordring er å bake en kake som overrasker dommerne når de skjærer i kaka, så i dag kommer virkelig deltakernes kreative bakeevner til syne. Til slutt avgjør dommerne hvem de synes fortjener en finaleplass.

13:35(14:35)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Marthe (19) fra Moss er alenemamma til Mathilde (4 md.) og deler leilighet med lillebror Hans Henrik. Elanor (2,5) får seg ny seng når mamma og pappa bestemmer seg for at den hun begynner å bli for liten. Line jobber hardt for å komme ned i matchvekt etter fødselen, og tar med minstemann på joggetur i barnevogna. Og i Fjelldal blir det fest hos Gry-Kristina og Alex.

14:35(16:10)

> Ungkaren Australia

Australsk realityserie. Ungkaren Richie Strahan (31) fra Perth i det vestlige Australia var med i første sesong av Ungkarskvinnen Australia. Nå får han en ny sjanse til å finne drømmekvinnen. I denne del: I solnedgangen på siste dag i Bali er to fantastiske kvinner på vei, og tiden er kommet for Richie til å ta sitt livs vanskeligste avgjørelse.

16:10(17:10)

> Ungkaren i paradis

Amerikansk realityserie fra 2016. Tidligere deltakere i «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen», som alle forlot serien med knust hjerte, får en ny sjanse til å finne sine sjelevenner. Deltakerne bor sammen i et isolert paradis mens romantikken blomstrer og nye forhold innledes. I denne del: En av ungkarene får panikk og roper høylytt ut sine bekymringer til en knust ungkarskvinne, som full av engstelse går til den siste roseseremonien. Hvem forlater Paradis som forlovede par og hvem drar hjem med knuste hjerter?

17:10(18:05)

> Ungkaren i paradis - spesial

Amerikansk talkshow fra 2016. I denne del: Deltakerne Josh, Amanda, Carly, Evan, Jen, Grant og Lace diskuterer forlovelsene og framtiden sammen med Michelle Collins og Sean Lowe.

18:05(19:10)

> Solplassen

Norsk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Lise i Askim har fått kreft, og klarer ikke ta seg av lille Papillon Izma på seks år. På herregården til Toppen Bech i Rygge arrangeres det innsamling til fattige barn i Afrika, og Solplassenhundene stiller på «Dogwalken» for å vise siste mote innen hundeklær designet av Baron Von Buldog.

19:10(21:00)

> Win, Lose or Love

Amerikansk romantisk komedie fra 2015. Corey Sevier, Helena Mattsson. Som unge og nysingle foreldre har Clara og Alex to vidt forskjellige måter å være foreldre på. Mens helicopter-mamma Clara kretser over sønnen, Oliver, føler Alex' datter Emma seg utenfor farens liv. Deres verdener møtes når Alex vil spille inn en reklamefilm på barnas skole, og Clara motsetter seg ideen.

21:00(22:55)

> An Officer and a Murderer

Kanadisk krim fra 2012. Gary Cole, Laura Harris. Filmen er basert på en sann historie om en respektert militæroffiser som begikk en rekke brutale lovbrudd og som ble tatt av en detektiv i en liten småby. Aldersgrense: 11 år.

22:55(00:55)

> Valentine

Amerikansk thriller fra 2001. Denise Richards, David Boreanaz. Det kan få dødelig utfall å mobbe noen. Det får de fire venninnene Kate, Dorothy, Lily og Paige erfare. Som de mest populære jentene på college fant de et lett bytte i skolens minst populære gutt, Adam. Nå, flere år senere, iscenesetter Adam sin etterlengtede og grusomme hevn. Han har bestemt seg for å drepe dem - én etter én, på selveste valentinsdagen.

00:55(01:55)

> Dating uten en tråd

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Chris må velge mellom texasjenta Carolyn og Katie fra North Carolina. Kerri sliter med å finne tonen med den nervøse New York-karen Goldman og den drømmende surferen David.

01:55(03:00)

> Kjendisenes kirurgiske katastrofer

Britisk livsstilserie fra 2016. I denne del: Kjendiser avslører sine kosmetiske operasjonsmareritt.

03:00(03:45)

> The 100

Amerikansk dramaserie. For 97 år siden la en kjernefysisk katastrofe jordkloden øde. De eneste som overlevde katastrofen, var de 400 beboerne på de 12 internasjonale romstasjonene. Siden har tre generasjoner blitt født i verdensrommet, og befolkningen har økt til tusentalls på «Arken» - de 12 stasjonene som nå er kjedet sammen for å holde befolkningen i live. Livet på Arken er tøft, det er begrenset med ressurser, og befolkningen er strengt kontrollert. Alle brudd på loven blir straffet med døden - så lenge du ikke er under 18 år. I denne del: I premiereepisoden viser det seg at livet på Arken er tøffere enn antatt. Arken er døende, og i et desperat forsøk på å forhindre menneskehetens utryddelse blir 100 mindreårige ungdomsforbrytere sendt til jorden i all hemmelighet. De skal teste om atmosfæren igjen kan opprettholde liv.

03:45(04:45)

> The Affair

Amerikansk dramaserie. Alison er en ung kvinne som jobber som servitør på en populær restaurant i Hamptons og prøver å få orden på livet sitt etter en personlig tragedie. Hennes ektemann Cole sliter med å holde ekteskapet sammen, samtidig som familiens ranch står på konkursens rand. Deres forhold blir enda mer komplisert når Alison innleder et forhold til Noah. Han er en lærer og forfatterspire fra New York som tilbringer sommeren hos sin svigerfamilie på øya. I denne del: Noah Solloway har rømt byen sammen med kona Helen og deres fire barn for å dra til svigerforeldrenes eiendom på Long Island. Samtidig sliter servitøren Alison og mannen Cole med å komme videre etter en tragedie. Noah og Alisons tilfeldige møte vil få uante følger.

04:45(05:30)

> Major Crimes

Amerikansk krimserie. I denne del: Fire søkkrike personer blir funnet drept utenfor et sykehus, og Major Crimes-teamet må gå gjennom en lang liste mistenkte.

05:30(05:55)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.