Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:05(06:30)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting. I denne del: Barn gjør de merkeligst ting, og hvert rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.

06:30(07:20)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. I denne del: Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har et av de travleste akuttmottakene i Storbritannia.

07:20(08:10)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. I denne del: Etter at «Sudden» døde i en ulykke med gyrokopteret sitt, har hans kone Satu verken hatt overskudd eller kunnskap til å avslutte ektemannens uferdige prosjekter i huset. Sofias engler kommer familien til unnsetning i den vanskelige tiden og gjør blant annet ferdig deler av garasjen til trommerom for sønnen Jonathan.

08:10(09:00)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie. I denne del: Bens mor kommer til byen og det gjør at uavklarte spørsmål mellom Ben og Serena kommer til overflaten. Samtidig er Russell Thorp fast bestemt på å ruinere Chucks familiearv, men i prosessen risikerer han å støte datteren Raina fra seg. I tillegg dukker Dr. William van der Woodsen opp på arenaen, Lilys eksmann og Serena og Erics far...

09:00(09:50)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. Betty Suarez er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen legger de i hvert fall ikke merke til henne. I denne del: Daniel hemmeligholder overfor Alexis at han er den som leide inn Grace til å forsvare pappa Bradford. Samtidig ønsker den mektige advokaten, «The Chin», å avhøre mamma Claire. Daniel frykter at moren vil avsløre ting hun ikke burde, og tyr til en avledningsmanøver i form av sex. Uheldigvis befinner Marc seg i begivenhetenes sentrum.

09:50(10:50)

> Gift ved første blikk Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Seks single som har prøvd alt i jakten på den store kjærligheten, matches av et ekspertteam. Første gang de ser hverandre er når de gifter seg. Kan kjærlighet oppstå ved første blikk? I denne del: For 24 timer siden møttes parene for første gang - på selve bryllupsdagen. Når de våkner opp dagen etter venter bryllupsreisen, der parene får et par intensive dager for seg selv og sjansen til å bli kjent med hverandre.

10:50(11:50)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Natascha Linea vil gjøre ting annerledes denne gangen enn da hun ble mor for to år siden, og planlegger blant annet hjemmefødsel og lotusfødsel, som betyr at sønnen Novah skal være forbundet til morkaken til den faller av av seg selv. Maria drar i svømmehallen med Jean for å hygge seg i en tøff tid.

11:50(12:50)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. I denne del: Programleder Fridtjof Nilsen står klar til å ta imot de fem første deltakeren i en ny sesong av "Kakekrigen". Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian bedømmer kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finaleuka. Ukas utfordrere er Sandra, Kine, Martin, Julianne og Melanie.

12:50(13:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. I denne del: Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

13:50(14:50)

> Gift ved første blikk Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Seks single som har prøvd alt i jakten på den store kjærligheten, matches av et ekspertteam. Første gang de ser hverandre er når de gifter seg. Kan kjærlighet oppstå ved første blikk? I denne del: De tre nygifte parene er nå hjemme i Sverige igjen etter en intensiv bryllupsreise. Parene har kjent hverandre i noen få dager og det er på tide med neste skritt - å flytte sammen. Bert og hans planter flytter inn hos Ellen i Hornstull.

14:50(15:20)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:20(15:50)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:50(16:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. I denne del: Sønnen er bare sju måneder gammel når Charlotte og Jonas får beskjed om at han har leukemi, og når han er et og et halvt år gammel taper Gustav kampen mot sykdommen. Familiens verden raser sammen og økonomien er på bunn. Ved hjelp av Charlottes foreldre klarer de å kjøpe hus og venter dessuten barn igjen. Men lykken varer ikke lenge før de får beskjed om at datteren, Ethel, har en hjertefeil og marerittet er tilbake. Sofias engler vil forenkle familiens hverdag ved å hjelpe dem med oppussingen av huset.

16:50(17:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Sinnasnekker’n Adam Alsing og hans profesjonelle team hjelper familier med oppussingsprosjekter som har utartet, amatørsnekring som har resultert i ubeboelige hjem og ideer som har ført til livsfare. I denne del: Familien Usturojevic i Bjuv kjøpte et gammelt hus med mål om å pusse opp og bygge ut så mor og far og de seks barna skulle få plass. Men elleve år har gått og målet er ikke en gang i sikte. Huset er angrepet av mugg og varmeanelegget er ødelagt.

17:50(18:55)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. I denne del: Deltakerne utfordres til å bake dommer Lars sin oppskrift på rullekake med pasjonsfrukt og créme fraiche. I et eget dommertips viser Lars hvordan han baker rullekaken. Dagens vinner kan smykke seg med et gult lederforkle, og får benytte seg av programleder Fridtjof Nilsens hjelp i morgendagens konkurranse, mens den dårligste må reise hjem.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Når gutta prøver å være ville og gærne, innser de noe motvillig at de heller vil oppføre seg som voksne. Monica skriver en krass restaurantanmeldelse for en lokalavis - og blir belønnet med et attraktivt jobbtilbud.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross må bestemme seg for om han skal date en skjønnhet som bor utenfor byen eller en mindre pen kvinne som bor i nærheten. Chandler spleiser Rachel med en kollega som misforstår hensiktene hennes. Monica blir dårlig behandlet av kollegene, så hun ansetter Joey bare for å gi ham sparken og vise hvem som er sjefen.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebes halvbror kommer på besøk med sin nye kone og spør om hun vil bære fram barnet deres. Joey jobber som guide på Ross' museum og prøver å fjerne skillet mellom guidene og forskerne. Og Chandler frykter at han ikke når opp til Kathys forventinger i senga, særlig fordi hennes forrige partner varJoey.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Sinnasnekker’n Adam Alsing og hans profesjonelle team hjelper familier med oppussingsprosjekter som har utartet, amatørsnekring som har resultert i ubeboelige hjem og ideer som har ført til livsfare. I denne del: Michaela, Andreas og deres tre barn bor i et gammelt sommerhus i Landvetter. De har begynt på utbygging med Youtube som veiledning, men nå er det slutt på pengene og byggingen står stille. Banken gir ikke mer lån, siden paret ikke har orden på økonomien sin.

21:30(22:05)

> Kom deg til legen

Britisk livsstilserie fra 2016. Ikke alle går til legen når de burde. Noen er dårlige uten at de vet det. Andre vet de ikke er bra, men ignorerer det. Og så har vi de som googler sine symptomer på nettet og overbeviser seg selv om at de er sykere enn de faktisk er. Doktor Pixie McKenna og Doktor Phil Kieran bringer medisinsk hjelp ut til folket når de turnerer rundt i Irland med pop-up-klinikken sin. I denne del: Dr. Pixie McKenna og Dr. Phil Kieran reiser til Tullamore og setter opp klinikken sin på Irlands største jordbruksevent – The Tullamore Show. Pixie møter firebarnsfaren Ger (41), som har hatt problemer med hodepine i nesten ti år. Klarer Pixie å komme til bunns i problemet? Phil møter den lokale bonden John (64), som er bekymret for sine pusteproblemer. Klarer Phil å lette bekymringene hans?

22:05(23:05)

> Insider FEM

Fetisj. Norsk dokumentarserie fra 2018. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv. I denne del: Hva er det som får folk til å tenne på brukte truser, kle seg i latex, binde hverandre fast og la seg bli slått? I denne episoden møter reporter Milda Melland personer som virkelig lever ut sine sexfantasier. Milda blir kjent med studenten Sofia som tjener penger på andres fetisjer, og hun må selv gå langt utenfor sin egen komfortsone når hun møter en trusefetisjist.

23:05(23:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebes livmor blir satt på prøve. En tilsynelatende harmløs lek mellom gutta og jentene utvikler seg til en alvorlig konkurranse for å se hvem som vet mest om de andre.

23:35(00:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler takler ikke at Kathy er halvnaken på scenen mens hun simulerer sex med en kjekk motspiller. Rachel prøver å få en attraktiv klient til å be henne ut på date. Og Monica savner å være vertinne etter å ha byttet leilighet med gutta.

00:10(00:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey har sin første dag på jobb i en storfilm, og en legendarisk Hollywood-stjerne overrasker ham i dusjen. Rachel ber Ross om en tjeneste, men angrer når det begynner å slå romantiske gnister. Charleton Heston gjestespiller i denne episoden.

00:45(01:45)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: Annie gifter seg med fetteren sin i den mest blingtastiske vintereventyr-seremonien og med en voldsom brudekjole av revepels. I Ohio følger Ana hjertet sitt, men bryter alle regler i det første homofile sigøynerbryllupet.

01:45(02:45)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. I denne del: Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

02:45(03:30)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. Betty Suarez er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen legger de i hvert fall ikke merke til henne. I denne del: Daniel hemmeligholder overfor Alexis at han er den som leide inn Grace til å forsvare pappa Bradford. Samtidig ønsker den mektige advokaten, «The Chin», å avhøre mamma Claire. Daniel frykter at moren vil avsløre ting hun ikke burde, og tyr til en avledningsmanøver i form av sex. Uheldigvis befinner Marc seg i begivenhetenes sentrum.

03:30(04:20)

> Sjokkerende kroppskunst

Britisk dokumentarserie. Katie Piper møter mennesker som planlegger å gjøre store endringer på ansiktet eller kroppen sin, og introduserer dem for noen som allerede har gjort noe tilsvarende, og som angrer på at de har klusset med utseendet. I denne del: Katie Piper møter mennesker som planlegger å gjøre store endringer på ansiktet eller kroppen sin, og introduserer dem for noen som allerede har gjort noe tilsvarende, og som angrer på at de har klusset med utseendet. Hannah fra Wrexham møter Savannah som ønsker seg store pupper. Og mens Sarah angrer på sine utvidede øreflipper, har Joel lagd store hull i begge kinnene.

04:20(05:10)

> Diettduellen

Britisk underholdningsserie. Den kjente legen Christian Jessen og journalisten Anna Richardson leder en konkurranse der to overvektige deltakere, som er ganske like i vekt, alder og høyde, konkurrerer om å nå målene sine. Den som taper blir straffet økonomisk. Men ikke nok med det, de blir tvunget til å gi pengene til sin motstander, som de misliker. I denne del: I første program møter London-legen Harriet veganer Jo fra Isle of Wight, som er en nøysom økokriger.

05:10(05:35)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.