Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

06:55(07:55)

> Datoen

Norsk dokumentarserie. Kari Hansen Ødegaard, Alf Håkon Bjørnsen og Anne B. Ragde er født på nøyaktig samme dag: 3. desember 1957. Født inn i samme land og i samme tid, likevel skal livene deres ta helt ulike retninger. Kari Hansen Ødegaard, Alf Håkon Bjørnsen og Anne B. Ragde er født på nøyaktig samme dag: 3. desember 1957. Født inn i samme land og i samme tid, likevel skal livene deres ta helt ulike retninger.

07:55(08:50)

> Mord i paradis

Britisk krim fra 2013. Malcolm Powell blir drept. Vitner ser at den mystiske mannen Jack Roberts rømmer fra åstedet, og Richard og teamet starter jakten. Malcolm Powell blir drept. Vitner ser at den mystiske mannen Jack Roberts rømmer fra åstedet, og Richard og teamet starter jakten.

08:50(09:30)

> Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Norsk dokumentarserie fra 2014. Terjer Hidle tok over gården hjemme på Nord-Hidle i Boknafjorden og driver sauehold, gårdsturisme og juletreproduksjon. Terjer Hidle tok over gården hjemme på Nord-Hidle i Boknafjorden og driver sauehold, gårdsturisme og juletreproduksjon. En sjelden sauerase holder juletremarkene hennes fri for ugress Erling, mannen hennes, bygger nå opp en helseklinikk på gården, basert på mat som ikke er stekt eller kokt.

09:30(10:00)

> Det gode bondeliv

Dansk livsstilsserie fra 2016. I stallen er det kamp om maten når Frank serverer tørket løv til kyrne og sauene. I verkstedet lager han nye treskaft til to fine hakker fra henholdsvis Ukraina og Afrika. I stallen er det kamp om maten når Frank serverer tørket løv til kyrne og sauene. I verkstedet lager han nye treskaft til to fine hakker fra henholdsvis Ukraina og Afrika. Og på jordet hjelper Alma til med å bytte ut gamler påler med nye av eik.

10:00(11:00)

> Hygge i hagen

Svensk hageserie fra 2016. Endelig skal Pernilla få presentere brureparet for Tareq, Malin og John. Det blir et følelsesladd møte. Nå skal de planlegge brudebukett, bryllupsmiddag og det nøyaktige stedet for selve vielsen. Endelig skal Pernilla få presentere brureparet for Tareq, Malin og John. Det blir et følelsesladd møte. Nå skal de planlegge brudebukett, bryllupsmiddag og det nøyaktige stedet for selve vielsen. Men har brudeparet og programlederne den samme visjonen for hagefesten?

11:00(12:00)

> Vår tid er nå

Svensk familiekrønike fra 2018. Peter og Ester vil kvitte seg med Djurgårdskällarens nye deleier. Nina og Calle må fortelle Helga at hun skal bli mormor. Kjøkkensjef Backe blir stadig mer paranoid, og det får Calle merke. Peter og Ester vil kvitte seg med Djurgårdskällarens nye deleier. Nina og Calle må fortelle Helga at hun skal bli mormor. Kjøkkensjef Backe blir stadig mer paranoid, og det får Calle merke. Angelo sitter i Ragnarssons klør.

12:00(12:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

12:15(13:10)

> Nye triks

Britisk krimserie fra 2014. Sasha må jobbe sammen med eks-mannen sin. Gerry drar for å hjelpe til med bryllupet til datteren, og snubler over en mulig drapssak. I mellomtiden har Danny vært på kroppsspråkkurs. Sasha må jobbe sammen med eks-mannen sin. Gerry drar for å hjelpe til med bryllupet til datteren, og snubler over en mulig drapssak. I mellomtiden har Danny vært på kroppsspråkkurs.

13:10(13:40)

> Matmagasinet

Dansk matserie fra 2017. Gir kaffe bedre ytelse? Tina Müller undersøker om den sorte drikken påvirker nattesøvnen og vil finne ut en gang for alle om kaffe egentlig er sunt. Imens holder kokken Adam Aaman en blindtest og lager lekre kaffetrøfler. Gir kaffe bedre ytelse? Tina Müller undersøker om den sorte drikken påvirker nattesøvnen og vil finne ut en gang for alle om kaffe egentlig er sunt. Imens holder kokken Adam Aaman en blindtest og lager lekre kaffetrøfler.

13:40(14:10)

> Skattejegerne

Dansk serie om antikviteter. Mads og Jens går på oppdagelsesferd i en låve og finner en spesiell ting til en finsk kunde. Lasse snubler over den perfekte sofa, og Katrine kjemper mot været, mens hun gjør i stand en bildeserie. Mads og Jens går på oppdagelsesferd i en låve og finner en spesiell ting til en finsk kunde. Lasse snubler over den perfekte sofa, og Katrine kjemper mot været, mens hun gjør i stand en bildeserie.

14:10(15:00)

> 10 på topp

Norsk underholdningsserie fra 2018. Men klarer du å gjette deg fram til de ti mest populære låtene fra 2009? Det er utfordringen Stian Staysman gir sine gjester i kveldens 10 på Topp!. Men klarer du å gjette deg fram til de ti mest populære låtene fra 2009? Det er utfordringen Stian Staysman gir sine gjester i kveldens 10 på Topp! Ukens gjester: Vegard Harm, Maria Stavang, Sophie Elise og Gisle Agledal.

15:00(15:30)

> På tur med Lars Monsen

Norsk dokumentarserie. Om sommeren får hunden Kayaque være med Lars på tur. Kayaque er en alaskan malamute, for tung til å løpe i Lars' hundespann, men flink til å bære kløv. Femunden. Om sommeren får hunden Kayaque være med Lars på tur. Kayaque er en alaskan malamute, for tung til å løpe i Lars' hundespann, men flink til å bære kløv. Med på turen er også vennen Trond som Lars gikk Norge på langs med for 15 år siden. Trond er overbevist om at han er bedre til å fiske enn Lars. Turen går med kano over Norges tredje største innsjø, Femunden og opp Røavassdraget.

15:30(16:00)

> Lisenskontrolløren

Norsk dokumentarserie fra 2016. I NRKs arkiv finner en mange gyldne TV-øyeblikk. Men så har vi de programmene kringkastingen helst vil begrave i Marienlysts dypeste kjeller. Pinlige program. I NRKs arkiv finner en mange gyldne TV-øyeblikk. Men så har vi de programmene kringkastingen helst vil begrave i Marienlysts dypeste kjeller. Lisenskontrolløren har gravd opp de øyeblikkene NRK håpet aldri ville se dagens lys.

16:00(17:00)

> Husdrømmer

Svensk livstilsserie fra 2017. Miaad vil vise kona Oriana at han kan bygge drømmehuset deres. Han velger å begynne i det små, med en hytte i et klassisk kolonihageområde i Malmö. Men selv den lille bygningen byr på store utfordringer. Miaad vil vise kona Oriana at han kan bygge drømmehuset deres. Han velger å begynne i det små, med en hytte i et klassisk kolonihageområde i Malmö. Men selv den lille bygningen byr på store utfordringer. Vil Miaad klare eksamen og bli ferdig i tide?

17:00(17:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

17:15(17:30)

> Helt Ramm: Vinter-LOL

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Helt Ramm reiser til Sør-Korea for å komme tettest mulig på OL-stemningen i Pyeongchang. I kofferten har han med seg morsomme innslag med de norske OL-stjernene. Helt Ramm reiser til Sør-Korea for å komme tettest mulig på OL-stemningen i Pyeongchang. I kofferten har han med seg morsomme innslag med de norske OL-stjernene.

17:30(17:45)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

17:45(17:55)

> Tegnspråknytt

Nyheter på tegnspråk.

17:55(18:50)

> Mord i paradis

Britisk krimserie fra 2016. Humphrey Goodman og teamet hans løser kriminalsaker på øya Saint-Marie.

18:50(19:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

19:00(19:45)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

19:45(20:25)

> Eides språksjov

Norsk underholdningsserie fra 2019. Septiktank eller skepsistank? Språklige misforståelser - en evig kilde til gode historier for artisten Ingrid Bjørnov. Andre forteller historier ved å dekorere kroppen. Moro med språkfeil. Septiktank eller skepsistank? Språklige misforståelser - en evig kilde til gode historier for artisten Ingrid Bjørnov. Andre forteller historier ved å dekorere kroppen. Rockemusiker Torkjell Rød tatoverer både seg selv og andre.

20:25(20:55)

> Norge nå

Norsk talkshow fra 2019. Norge nå er et direktsendt show som prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge.

20:55(21:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

21:00(21:20)

> Dagsrevyen 21

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

21:20(22:10)

> Sjette gir

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Lidenskapelige bileiere fra hele landet konkurrerer om å bli Norges råeste sjåfør. Elsker du lukta av olje og svidd gummi? Her er din serie!

22:10(23:05)

> Das Boot

Tysk dramaserie fra 2018. Borgermesteren i La Rochelle må fatte noen vanskelige beslutninger. Det gjelder å ikke miste hodet for Simone, som dras mellom Forster og Carla. Om bord i U-612 er de interne motsetningene større enn noen gang. Borgermesteren i La Rochelle må fatte noen vanskelige beslutninger. Det gjelder å ikke miste hodet for Simone, som dras mellom Forster og Carla. Om bord i U-612 er de interne motsetningene større enn noen gang.

23:05(23:10)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

23:10(23:25)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:25(23:55)

> Torp

Norsk intervjuprogram. Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen. Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.

23:55(00:35)

> 113

Norsk dokumentarserie fra 2019. Kristina og Tom Andreas rykker ut til en eldre mann med puls på over 200. De frykter hjertestans. Kristina og Tom Andreas rykker ut til en eldre mann med puls på over 200. De frykter hjertestans. På natta må Maja og Helene hjelpe en ung kvinne som har forsøkt å ta sitt eget liv, og Robert forteller om da han ble vitne til at faren døde foran øynene på ham.

00:35(02:40)

> The Hollow Crown

Britisk dramaserie fra 2016. Shakespeares historiske drama "Kong Henrik", del II. Plantagenet og huset York tvinger Henrik VI til å si fra seg tronen. Dronning Margaret blir rasende og går til angrep på Plantagenet og sønnen hans. Henrik VI. Shakespeares historiske drama "Kong Henrik", del II. Plantagenet og huset York tvinger Henrik VI til å si fra seg tronen. Dronning Margaret blir rasende og går til angrep på Plantagenet og sønnen hans.

02:40(03:30)

> Synkende byer

Amerikansk dokumentar fra 2018. I mange tiår har det sofistikerte flomvernet Thames Barrier beskyttet innbyggerne i London. Men hvor lenge kan et av verdens største bevegelige flomvern stoppe vannmengdene fra stigende hav og økende regnvær?. London. I mange tiår har det sofistikerte flomvernet Thames Barrier beskyttet innbyggerne i London. Men hvor lenge kan et av verdens største bevegelige flomvern stoppe vannmengdene fra stigende hav og økende regnvær?

03:30(04:30)

> Ukjent arving

Svensk dokumentarserie fra 2018. Josef Nový dør i Spånga. Han etterlater seg 600.000 kroner, men arvingen hans - lillebroren Miroslav har forsvunnet. Josef Nový dør i Spånga. Han etterlater seg 600.000 kroner, men arvingen hans - lillebroren Miroslav har forsvunnet.

04:30(04:48)

> Norge nå

Norsk talkshow fra 2019. Norge nå er et direktsendt show som prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge.