Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

06:45(07:15)

> Dyreklinikken

Svensk dokumentarserie. Følg den dramatiske hverdagen på en dyreklinikk i Sverige.

07:15(07:45)

> Det gode bondeliv

Dansk livsstilsserie fra 2015. I denne del: Det har kommet en ny smie på Kastaniegården, bygd i tre. Frank legger bord som skal bære torvtaket. Dyrebestanden er også utvidet: Katta har fått unger, til stor glede for Johan og Alma. I kjøkkenhagen spenner Frank og Theresa opp tråd som kjempeerteplantene kan slynge seg opp etter. I drivhuset sås det bønner som skal plantes ut senere.

07:45(08:00)

> Politisk kvarter

Samsending med P2.

08:00(09:00)

> Det store spranget

Norsk underholdningsserie. Seks jenter har utfordret fedrene sine om å bli best til hest. Jentene har tilbrakt store deler av livet sitt på hesteryggen, mens fedrene har knapt sittet på en hesterygg før. Nå drar til sammen til Spanias hestehovedstad, Jerez, for å konkurrere. I denne del: De seks jentene og fedrene deres ankommer Don Alfonsos gård i Spania. Her skal de trene og leve sammen de neste ukene. Alvoret slår inn da de får vite at første konkurranse er allerede dagen etter. Fedrene må legge frykt til side og prøve å lære seg hestens tre gangarter - skritt, trav og galopp. Vinneren av konkurransen får én time trening med selveste Don Alfonso - en av verdens beste hestetrenere. Det er en premie som vil være gull verdt videre i konkurransen.

09:00(10:00)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2013. Elleve tidligere toppidrettsutøvere har reist til Italia for å bli med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av ti programmer skal blant andre Mini Jakobsen, Tora Berger, Pål Gunnar Mikkelsplass og Monica Valen kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester!

10:00(11:00)

> Muntlig spørretime

Direktesending fra Stortinget.

11:00(12:00)

> Nytt liv i East End

Britisk dramaserie fra 2016. I denne del: Påska nærmer seg, og nonnene og jordmødrene har det mer travelt enn noen gang. Fødslene står i kø, og Patsy hjelper den erfarne moren Rhoda. Men denne gangen går ikke alt som det skal, og familien vil trenge all støtte de kan få. En trimbølge skyller over landet. Trixie er instruktør for en gruppe mosjonister, men for en av elevene er ikke øvelsene bare sunne.

12:00(12:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

12:15(12:45)

> Antikkduellen

Dansk serie. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen.

12:45(13:15)

> Frå jord til bord

Finsk matserie fra 2016. Restauratørane Filip og Linda ser nærmere på ulike råvarer de bruker i maten sin. I denne del: En av de eldste kvernene i Finland er i Svartå. Hit drar Filip og Linda for å finne det beste hvetemelet.

13:15(14:50)

> Miss Marple

Sittaford-mysteriet. Britisk krim fra 2006. I denne del: Et kraftig snøfall lammer trafikken og isolerer hotellet "The Tree Crown Inn" fra omverdenen. En av gjestene blir funnet myrdet, og det blir opp til Miss Marple å avsløre den skyldige.

14:50(15:20)

> Det gode bondeliv

Dansk livstilsserie fra 2014. Frank er en vaskeekte bondeknoll. Han driver Kastanjegården på Jylland etter gammeldagse metoder. Ikke for at det skal være tungvint, men fordi det føles bedre. I denne del: Murstein på murstein legges i det nye bindingsverkshuset. Vinterhveten spirer, og slaktet henger klar til partering.

15:20(16:00)

> Villmarkas voktere

Norsk dokumentarserie. I denne del: Få kjenner norsk natur bedre enn fotsoldatene i Statens Naturoppsyn. Lars var bare 15 år da han bestemte seg for å bli oppsynsmann. Nå er han fellingsleder, og denne dagen skal han til Sogn der bøndene mistet flere hundre sauer og lam til jerven forrige beitesesong. Samtidig skal hans kollega Vegar sette ut små fjellrevvalper, Per Olav drar ut for å lete etter jervehi, og Berit er bekymret for villreinen i Forollhogna.

16:00(17:00)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2013. Elleve tidligere toppidrettsutøvere har reist til Italia for å bli med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av ti programmer skal blant andre Mini Jakobsen, Tora Berger, Pål Gunnar Mikkelsplass og Monica Valen kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester! I denne del: Alvoret har startet og ukens tema er "stress". Deltagerne synes at tanken på at en må reise hjem og forlate gjengen etter de neste tre øvelsene er stress nok i seg selv.

17:00(17:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

17:15(17:30)

> Filmavisen 1960

Ukentlig nyhetsbulletin som gikk som forfilm på kino i årene 1941 - 1963. Uke 24.

17:30(17:45)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

17:45(17:50)

> Tegnspråknytt

Nyheter på tegnspråk.

17:50(18:15)

> Vått, vilt, vakkert

Norsk naturprogram fra 2005. Verdenspressen har flere ganger utropt Norge til verdens vakreste reisemål. Hva er det som gjør Norge så enestående? I dette spesielle naturprogrammet blir du tatt med på en eventyrlig og våt reise i norsk natur. La deg føre med elver og stryk i en liten gyllen halvtime og opplev skjønnhet, kjærlighet og kampen for å overleve.

18:15(18:45)

> Skattejegerne

Dansk serie om antikviteter. I mange hjem finnes det flotte arvestykker. Danmarks fineste antikvitetshandlere lever av å jakte på gjemte skatter i hele dronningriket. I denne del: En sjelden Wegner-lampe havner mellom hendene på antikvitetshandleren Lasse. Rekvisitøren Sussie slår seg løs på kostymelageret blant 80 000 forskjellige plagg. Og Rikke og Frede møter motstand på sin skattejakt.

18:45(19:00)

> Distriktsnyheter

19:00(19:45)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

19:45(20:15)

> Forbrukerinspektørene

Utgått, men like godt. Forbrukerprogram. Forbrukerinspektørene avdekker juks og gir deg kunnskap til å bli en smartere forbruker. I denne del: Hver dag kastes enorme mengder fullt brukbar mat, elektronikk og klær. Kan vi gjøre noe med det? Forbrukerinspektørene viser deg hvordan du kan spare lommeboken for mange kroner og miljøet for tonnevis med avfall.

20:15(20:45)

> Ikke gjør dette hjemme

Norsk underholdningsserie fra 2017. Ikke gjør dette hjemme er tilbake og denne sesongen blir det mye bilkjøring. I denne del: Hvor mye last tåler egentlig en bil - vi kan jo prøve å fylle den med betong og se? Ikke gjør dette hjemme utforsker verden rundt seg og Torfinn vil gjerne finne en bedre måte å rydde gårdsplassen på, han håper det blir lettere hvis han bruker en stor brannbil. Et annet essensielt spørsmål i dagens sending: en campingvogn bør vel også kunne brukes som båt? Vel bekomme!

20:45(20:55)

> Vikinglotto

Ukens Vikinglottotrekning. Deltagerne skal velge ut seks tall som de antar vil bli trukket ut som vinnertall av i alt 48 tall. Spilles i Norge og flere andre land.

20:55(21:00)

> Distriktsnyheter

21:00(21:35)

> Dagsrevyen 21

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

21:35(22:30)

> Monster

Norsk mysteriedrama fra 2017. I denne del: Dreyer er tynget av skyldfølelse etter å ha gjort en fatal tabbe i skogen. Ed finner spor som tyder på at noe var galt med etterforskningen av de gamle drapssakene. Jani og Renate tar et oppgjør med hvordan religionen påvirker lokalsamfunnet.

22:30(23:15)

> Når naboens datter blir muslim

Dansk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Stadig flere danske jenter blir muslimer. Helenes mor jublet da den rebelske tenåringsdatteren kledde på seg skaut og droppet alkohol og fester. Men å velge islam kan også gjøre deg til skyteskive for andres frykt og undring.

23:15(23:30)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:30(00:00)

> Torp

Norsk intervjuprogram. Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.

00:00(00:30)

> Solgt!

Norsk underholdningsserie fra 2017. To lag med eiendomsmeglere blir røsket opp fra sitt vanlige territorium og tatt med til et ukjent boligmarked. Her skal de tippe prisen på tre ulike eiendommer. Hvem er flinkest til å sette rett pris på en bolig - takstmenn eller meglere? I denne del: Å ha god lokalkunnskap er gull verdt for en megler. Derfor er det ekstra utfordrende å komme til et fremmed område og tippe boligpriser. Det får meglere fra Trondheim og Bergen erfare når de blir tatt med på visning i Akershus. Programleder Frode Søreide byr på sørlandsidyll i Asker, en eksklusiv villa i Lommedalen i Bærum og et ombygd 80-tallshus på Nesodden.

00:30(01:55)

> En babystrategi

Fransk komedie fra 2012. Raphaël Personnaz, Charlotte Le Bon. Pariseren Thomas får plutselig ansvaret for en liten baby. Han forsøker å vinne tilbake ekskjæresten Marie gjennom å late som om han er barnets far. Klarer han å overbevise henne om at han er moden for ekteskap og familie?

01:55(02:55)

> Saken Kevin

Svensk dokumentarserie fra 2017. Fire år gamle Kevin blir funnet drept, og politiet peker ut to brødre på 5 og 7 år som mistenkes for mordet. Brødrene ble aldri dømt for mordet på Kevin, men har siden da levd i skjul.

02:55(04:30)

> Miss Marple

Sittaford-mysteriet. Britisk krim fra 2006. I denne del: Et kraftig snøfall lammer trafikken og isolerer hotellet "The Tree Crown Inn" fra omverdenen. En av gjestene blir funnet myrdet, og det blir opp til Miss Marple å avsløre den skyldige.

04:30(05:29)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2013. Elleve tidligere toppidrettsutøvere har reist til Italia for å bli med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av ti programmer skal blant andre Mini Jakobsen, Tora Berger, Pål Gunnar Mikkelsplass og Monica Valen kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester! I denne del: Alvoret har startet og ukens tema er "stress". Deltagerne synes at tanken på at en må reise hjem og forlate gjengen etter de neste tre øvelsene er stress nok i seg selv.