Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

07:05(07:35)

> Det gode bondeliv

Dansk livsstilsserie. Frank klipper sauen Sky, som i år har fått to lam. Theresa og ungene hjelper til med å hesje høy. I kjøkkenhagen setter Frank opp trådnett til ertene slik at de kan vokse til værs. Det har kommet hvite gåsunger til gården. Frank klipper sauen Sky, som i år har fått to lam. Theresa og ungene hjelper til med å hesje høy. I kjøkkenhagen setter Frank opp trådnett til ertene slik at de kan vokse til værs. Det har kommet hvite gåsunger til gården.

07:35(08:25)

> Poirot

Britisk krimserie fra 1989. Den vakre Valerie St. Claire er eneste vitne da Henry Reedburn blir drept. Poirot tar saken. Kløverkonge. Den vakre Valerie St. Claire er eneste vitne da Henry Reedburn blir drept. Poirot tar saken.

08:25(08:55)

> Antikkduellen

Dansk livstilsserie. Jan Helmer fra Fyn mot Hans Henrik fra København er i ilden igjen. Denne gangen handler de i Holstebro. Jan Helmer fra Fyn mot Hans Henrik fra København er i ilden igjen. Denne gangen handler de i Holstebro.

08:55(09:55)

> Midt i naturen

Svensk naturserie fra 2018. Åtseletere er naturlige renholdsarbeidere. Joakim leter etter jerv i Härjedalen. Anders tester intelligensen til en ravn, og Magdalena ser etter hyener og gribber i Afrika. Åtseletere er naturlige renholdsarbeidere. Joakim leter etter jerv i Härjedalen. Anders tester intelligensen til en ravn, og Magdalena ser etter hyener og gribber i Afrika.

09:55(10:25)

> Spanske fristelser

Dansk matserie. I de store tørkehallene i Trevévelez henger det rad på rad med store spekeskinker. Hvordan lages de berømte spanske skinkene, og hva kan vi lage av dem?. I de store tørkehallene i Trevévelez henger det rad på rad med store spekeskinker. Hvordan lages de berømte spanske skinkene, og hva kan vi lage av dem?

10:25(11:10)

> Det gode liv i Alaska

Amerikansk dramaserie fra 1994. Joel reiser oppover elva for å finne seg sjølv. Chris pussar opp husvogna si. Ruth-Anne oppdagar at ho er hovudstups forelska. Joel reiser oppover elva for å finne seg sjølv. Chris pussar opp husvogna si. Ruth-Anne oppdagar at ho er hovudstups forelska.

11:10(12:00)

> Poirot

Britisk krimserie fra 1989. Den vakre Valerie St. Claire er eneste vitne da Henry Reedburn blir drept. Poirot tar saken. Kløverkonge. Den vakre Valerie St. Claire er eneste vitne da Henry Reedburn blir drept. Poirot tar saken.

12:00(12:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

12:15(13:11)

> Nye triks

Britisk krimserie fra 2015. En menneskekropp blir funnet nedgravd i en hage. Mordofferet er Cheryl Sheekey, som forsvant i 1998 etter å ha vunnet en større pengepremie. En menneskekropp blir funnet nedgravd i en hage. Mordofferet er Cheryl Sheekey, som forsvant i 1998 etter å ha vunnet en større pengepremie.

13:11(13:40)

> Under hammeren

Dansk serie fra 2016. Under en veteranbilauksjon går ikke alt som planlagt. Hos York Auktion må Gitte og Ole se langt etter kundene. Og hos Auktionshuset Hørsholm håper Ole Steen Christensen på kongelig besøk. Under en veteranbilauksjon går ikke alt som planlagt. Hos York Auktion må Gitte og Ole se langt etter kundene. Og hos Auktionshuset Hørsholm håper Ole Steen Christensen på kongelig besøk.

13:40(14:15)

> Hygge i Strömsö

Finsk livsstilsserie fra 2017. Det er haust på Strömsö. Lee fargar garn med plantar, til glede for alle garnglade. Camilla lagar fargesprakande vindpølser med afrikansk melbatikk, mens Paul byr på grønne tomatar, både stekte og sylta. Det er haust på Strömsö. Lee fargar garn med plantar, til glede for alle garnglade. Camilla lagar fargesprakande vindpølser med afrikansk melbatikk, mens Paul byr på grønne tomatar, både stekte og sylta.

14:15(15:15)

> Skårungen

Norsk realityserie fra 2017. Det er semifinale, og skårungene får prøve seg som garnfiskere. Skal de endelig lykkes med å få stor fangst? To sikrer seg direkte finalebillett. Det er semifinale, og skårungene får prøve seg som garnfiskere. Skal de endelig lykkes med å få stor fangst? To sikrer seg direkte finalebillett. Den siste finaleplassen deles ut til den som har tilegnet seg mest kunnskap.

15:15(15:45)

> Det gode bondeliv

Dansk livsstilsserie. Frank klipper sauen Sky, som i år har fått to lam. Theresa og ungene hjelper til med å hesje høy. I kjøkkenhagen setter Frank opp trådnett til ertene slik at de kan vokse til værs. Det har kommet hvite gåsunger til gården. Frank klipper sauen Sky, som i år har fått to lam. Theresa og ungene hjelper til med å hesje høy. I kjøkkenhagen setter Frank opp trådnett til ertene slik at de kan vokse til værs. Det har kommet hvite gåsunger til gården.

15:45(18:50)

> VM sjakk

Direkte fra London. Parti 9: Magnus Carlsen - Fabiano Caruana. Verdensmester Magnus Carlsen skal forsvare VM-tittelen mot amerikanske Fabiano Caruana. I studio har programleder Line Andersen med seg NRKs sjakkeksperter Torstein Bae og Heidi Røneid. Forts. på NRK2.

18:50(19:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

19:00(19:45)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

19:45(20:25)

> Latterlig smart

Norsk vitenskapelig underholdningsserie fra 2018. Komiker Erlend Osnes kødder mye om testikler, sjeldnere om vitenskap. Nå skal han holde et standup-show om parasitter, og må til San Diego for å prøve seg som forsker. Erlend Osnes:En standup om parasitter. Komiker Erlend Osnes kødder mye om testikler, sjeldnere om vitenskap. Nå skal han holde et standup-show om parasitter, og må til San Diego for å prøve seg som forsker. Og han har altfor kort tid på seg. Det viser seg at parasitter er sjuke greier, det er fare for å bli suicidal og kåt og det som verre er.

20:25(20:55)

> Norge nå

Norsk talkshow fra 2018. Det sørsamiske språket har status som truet. Men nå lærer stadig flere unge seg sørsamisk, kan dette være med på å redde språket fra å forsvinne?. Det sørsamiske språket har status som truet. Men nå lærer stadig flere unge seg sørsamisk, kan dette være med på å redde språket fra å forsvinne? Norge nå sender i kveld direkte fra den sørsamiske skolen i Snåsa, som har 50-årsjubileum i år.

20:55(21:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

21:00(21:20)

> Dagsrevyen 21

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

21:20(22:20)

> Helene sjekker inn

Norsk dokumentarserie fra 2018. Hvordan er det å være foreldre når barnet ditt svever mellom liv og død? I denne episoden flytter programleder Helene Sandvig inn på Nyfødt Intensiv ved St. Olavs Hospital. Nyfødt intensiv ved St. Olavs hospital. Hvordan er det å være foreldre når barnet ditt svever mellom liv og død? I denne episoden flytter programleder Helene Sandvig inn på Nyfødt Intensiv ved St. Olavs Hospital. Det møter hun foreldre som står i sitt livs mareritt og som henter en styrke de ikke visste de hadde.

22:20(22:55)

> Lisenskontrolløren og livet

Norsk underholdningsserie fra 2018. Men for noen er nettopp tanken om jordas undergang alt som trengs for å gi dem et smil rundt munnen. Lisenskontrolløren ser på tungetale og Seljordsormen, på menneskets søken etter mening og håp. Tro. Men for noen er nettopp tanken om jordas undergang alt som trengs for å gi dem et smil rundt munnen. Lisenskontrolløren ser på tungetale og Seljordsormen, på menneskets søken etter mening og håp. Og i sitt siste intervju forteller forfatteren Margit Sandemo om sin nysgjerrighet på døden.

22:55(23:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

23:00(23:15)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:15(23:45)

> Torp

Norsk intervjuprogram. Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen. Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.

23:45(00:35)

> Gåten Orderud

Norsk dokumentarserie. Dynamitt plassert under en bil, et nære på vellykket forsøk på mordbrann og en svært oppsiktsvekkende telefonsamtale er noe av det som gjør Orderudsaken så gåtefull. Et varslet drap. Dynamitt plassert under en bil, et nære på vellykket forsøk på mordbrann og en svært oppsiktsvekkende telefonsamtale er noe av det som gjør Orderudsaken så gåtefull. Hvem var egentlig hovedmålet for drapene på Orderud Gård, og går det fri en eller flere personer som etterforskningen aldri fanget opp?

00:35(02:05)

> Unge inspektør Morse

Britisk krimserie fra 2017. En vitenskapsmann blir funnet død i elva, like ved en bro. Han har jobbet med en datamaskin som skal spille et parti sjakk mot en sovjetisk professor dagen etter. En vitenskapsmann blir funnet død i elva, like ved en bro. Han har jobbet med en datamaskin som skal spille et parti sjakk mot en sovjetisk professor dagen etter. Kort tid etter drukner ytterligere to personer under mistenkelige omstendigheter. Endeavour og Thursday innser snart at en seriemorder står bak.

02:05(03:00)

> Mord uten grenser

Dansk krimserie fra 2017. Nelly jakter på den arabiske mannen som angrep Paula. Smuglerne som jobber for bakmannen Richard Adamson, er i trøbbel. Mariam kommer fra England for å lete etter datteren sin. Nelly jakter på den arabiske mannen som angrep Paula. Smuglerne som jobber for bakmannen Richard Adamson, er i trøbbel. Mariam kommer fra England for å lete etter datteren sin.

03:00(04:00)

> Mord uten grenser

Dansk krimserie fra 2017. Said finner Mariam og tilbyr henne skyss. Malu holdes skjult og i sikkerhet. Nelly og teamet avholder pressekonferanse og viser video av Said. Said finner Mariam og tilbyr henne skyss. Malu holdes skjult og i sikkerhet. Nelly og teamet avholder pressekonferanse og viser video av Said.

04:00(04:52)

> Nye triks

Britisk krimserie fra 2015. En menneskekropp blir funnet nedgravd i en hage. Mordofferet er Cheryl Sheekey, som forsvant i 1998 etter å ha vunnet en større pengepremie. En menneskekropp blir funnet nedgravd i en hage. Mordofferet er Cheryl Sheekey, som forsvant i 1998 etter å ha vunnet en større pengepremie.