Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

07:05(08:20)

> Jul med Kurt og KORK

Julekonsert med Kurt Nilsen og Kringkastingsorkesteret. Gjesteartistene Christel Alsos, Helene Bøksle og Den Norske Operas barnekor bidrar også til å sette oss i julestemning.

08:20(09:10)

> Det gode bondeliv - julespesial

Dansk livsstilsprogram fra 2017. Juleforberedelsene er i gang: Frank lager leverpostei med syltede rødbeter, en rødvinskasse bygges om til julegave, småfuglene får sitt, og det skal kalkes vegger.

09:10(10:20)

> Julebakst

Norsk matprogram fra 2016. Vi er med på julebakst fra nord til sør - med tradisjonelle og nye julekaker. Sammen med lokale "bakstekjerringer" får vi inspirasjon til å bake alle sju slaga - og vel så det... Oppskriftene ligger på nrk.no/Mat.

10:20(12:05)

> Junior

Amerikansk komedie fra 1994. Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito. Forskerne Alex Hesse og Larry Arbogast jobber med et nytt vidundermiddel som skal sikre kvinner en velsignet graviditet. De trenger en prøvekanin, og Hesse lar seg overtale til å bli med på eksperimentet, og med hjelp av det nye middelet blir han gravid. Det duoen ikke kunne forutse, er at Hesse begynner å føle en tilknytning til det ufødte barnet.

12:05(13:35)

> Diana

Britisk dokumentar fra 2017. Reaksjonene etter dødsfallet til prinsesse Diana var uten sidestykke i britisk historie. Intervjuer med hennes nærmeste forteller historien om uken frem til begravelsen.

13:35(14:30)

> Dyra i snøen

Britisk naturdokumentar fra 2017. Gordon Buchanan er i Nord-Norge for å se noen av verdens mest ikoniske vinterdyr. Ulv, gaupe og moskus har utrolige strategier for å overleve i det ugjestmilde klimaet.

14:30(15:45)

> Knutsen & Ludvigsen - musikalske komikere fra tunnelen

Underholdningsdokumentar. Andreas Diesen graver i NRK-arkivet og presenterer årevis med tv-opptak fra karrieren til Knutsen & Ludvigsen. Nå skal vi se historien om Knutsen & Ludvigsen, og vi sender også deler av Øya-konserten for første gang på tv. Blant musikerne finner vi Sondre Lerche og Bård Ylvisåker, og opptaket viser at Knutsen & Ludvigsen var i storform.

15:45(16:45)

> NRKs juleparty

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Silya er syngende programleder når NRK inviterer til en fest av en julekonsert med et repertoar og tolkninger utenom det vanlige. Deltagende artister er Adam Douglas, Maria Mena, Kurt Nilsen, Tshawe, Hkeem, Makeda, Oslo Hit Ensemble og Kringkastingsorkesteret.

16:45(17:45)

> Jul i borettslaget

Norsk underholdningsprogram fra 2010. Julen har kommet til Tertitten Borettslag, men julefreden har ikke helt senket seg. Borettslaget er uenig om hvordan julen bør feires, og samholdet blir satt på en hard prøve. Treff igjen Narvestad, Ali, Linda, Ruth, Piirka og alle de andre beboerne i Norges mest kjente borettslag!

17:45(18:35)

> Harry Potter - en magisk historie

Britisk dokumentar fra 2017. For 20 år siden trollbandt JK Rowling en hel generasjon med den første boken om Harry Potter. Bli med Rowling og lær om den ekte magien bak bøkene.

18:35(19:00)

> Jul i Svingen

Panikk i kulissene. Norsk dramaserie. I denne del: Linus og de andre barna skal spille juleteater for foreldrene sine, men ingenting går som planlagt.

19:00(19:35)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

19:35(19:45)

> Lotto

Trekning av ukas sju rette tall og Joker.

19:45(23:15)

> Kvelden før kvelden

Tradisjonsrikt juleprogram fra Sporten på Frognerseteren. Matentusiast Jørn Hoel har ansvaret for ribbe, pinnekjøtt og torsk sammen med TV-kokk Øyvind Hjelle. Gjester er Erna Solberg, Atle Antonsen, Ida Maria, Markus og Martinus og Ylvis-brødrene. Humorinnslag med Robert Stoltenberg. Kvelden avsluttes med konsert av Ole Edvard Antonsen, Didrik Solli-Tangen og Stine Hole Ulla. "Grevinnen og hovmesteren" ca kl. 21.00.

23:15(23:30)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:30(00:45)

> Juleglede i Nashville

Amerikansk konsert fra 2017. Noen av countrymusikkens største stjerner framfører sine julefavoritter og deler sine høytidsminner. Blant artistene er Alan Jackson, Lady Antebellum, Trisha Yearwood og Little Big Town.

00:45(02:45)

> På kongelig varieté

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Legendene Barry Gibb og Sting er blant stjernene som opptrer i årets utgave av denne tradisjonelle forestillingen. Du får også oppleve Gary Barlow, Robbie Williams, Emeli Sandé og Cirque du Soleil. Kveldens vert er komikeren, skuespilleren og barnebokforfatteren David Walliams, kjent fra blant annet "Little Britain".

02:45(03:45)

> Finne meg sjæl. Finn Kalvik 70 år

Intervju ved Ingrid Gjessing Linhave. Han drømte om å bli jagerflyger, men ombestemte seg med 70-tallets visebølge. I år fylte Finn Kalvik 70 år og kan se tilbake på 50 år som artist. Vi får oppleve Finn i fruktbart samarbeid med Inger Hagerup og Benny Andersson, i tillegg til musikalsk lek og kameratskap med Lillebjørn Nilsen og Øystein Sunde.

03:45(04:44)

> Handlingens menn

Norsk reiseserie. Et gammelt kraftverk med et stort og entusiastisk publikum i hjembyen Hønefoss danner rammen når Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen legger ut på enestående eventyr verden rundt. I dette reiseprogrammet kaster de seg ut i halsbrekkende reiser og prosjekter for å at vise at verden kanskje er litt mindre farlig enn mange skal ha det til. I denne del: Nils og Ronnys 16 år gamle døtre har "jobbskyggedag" via skolen, akkurat den uka Handlingens menn tilfeldigvis skal til Botswana. Der blir det en litt annen leksjon i arbeidslivets gleder og utfordringer enn det jentene har forestilt seg. På Filippinene får barna en skoletime de sent vil glemme, og i Jaguar on Ice hagler truslene når Lothepus og Joar blir plaget ute på glattisen. Gjest i studio er Norges mest spennende humortalent, Maria Stavang.

04:44(05:00)

> Ingen sending