Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

06:45(07:10)

> Antikkduellen

Dansk livstilsserie. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. I denne del: Peter Ry fra Brugtvare fra Viby og Mads Holst fra København får kjøpernes dom når de stiller ut antikvitetene sine.

07:10(07:40)

> Det gode bondeliv

Dansk livstilsserie fra 2014. Frank er en vaskeekte bondeknoll. Han driver Kastanjegården på Jylland etter gammeldagse metoder. Ikke for at det skal være tungvint, men fordi det føles bedre. I denne del: En ny liten bondeknoll er født, og Frank har et hav av prosjekter. Kalkovnene er ferdig, men drivhuset skal bygges. - Jeg går gjerne en omvei hvis følelsen av å oppnå noe unikt er tilstede, sier Frank.

07:40(08:00)

> Valg 2017: Politisk valgkvarter

Partilederutspørringer og de viktigste debattene. Partilederne blir spurt ut i Politisk valgkvarter i Nyhetsmorgen av programlederne Lilla Sølhusvik og Bjørn Myklebust.

08:00(08:50)

> Attenborough og smådjevlane

Britisk naturserie fra 2013. Vær med David Attenborough og utforsk insektsverdenen. Med banebrytende kamerateknologi får vi se denne verdenen i usedvanlige detaljer, og vi går vi tett på maur, edderkopper, skorpioner og andre leddyr og ser hvordan de lever, jakter, forplanter seg og bygger kolonier. I denne del: Det fins over en million arter av leddyr. De små vesnene har tilpasset seg alle steder, dietter og klima i verden, og er de mest suksessrike skapningene på kloden. Hvordan har de klart dette?

08:50(09:00)

> Billedbrev fra Europa

Granada. Norsk reportasjeserie fra 2007. I denne del: Vi er i Granada i den lille byen Santa Fe i 1492. Det som skjedde skulle forandre verden. Det endelige oppgjøret mellom kristne styrker og de muslimske maurerne endte med at maurerne trakk seg ut av Spania og at Christofer Columbus kunne komme til Santa Fe for å få penger til en lang sjøreise mot vest. Ved Arnt Stefansen.

09:00(09:10)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.

09:10(10:10)

> Monsen på villspor

Underholdningsserie. Lars Monsen utfordres på det han kan best: Å overleve i villmarka. Det eneste han vet er oppdraget: Overlev, finn fram til målet innen fem dager, ellers blir du hentet ut. I denne del: I den første episoden får Lars Monsen en ikke helt hyggelig overraskelse idet han blir satt av på en liten øy hvor isen akkurat har gått. Fram til første post må han praktisk talt navigere uten kart. Han har fem dager på seg til å nå fram til målet.

10:10(11:10)

> Hygge i hagen

Svensk hageserie fra 2016. I denne del: Det store hagebryllupet nærmer seg, og det er mye som må gjøres før sommerferien. Pernilla sår og planter det siste som skal vokse i kjøkkenhagen. Malin får hjelp av lysdesigneren Johan Moritz til å lyse opp hagen, mens Tareq bygger en vedovn.

11:10(12:00)

> Med hjartet på rette staden

Britisk dramaserie fra 1993. Politimannen Nick ville vekk fra Londonlivet og flyttet til idylliske Aidensfield sammen med kona si. Men er det så fredelig på bygda, og er det rette stedet for en moderne yrkeskvinne?

12:00(12:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.

12:15(12:45)

> Antikkduellen

Dansk livstilsserie. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. I denne del: Denne uken konkurrerer Niels Jørgen Andreasen fra Aarhus mot Rikke Fog Sørensen i Næstved.

12:45(13:15)

> Arkitektens hjem

Norsk livsstilsserie. Arkitekter jobber daglig med å tegne fantastiske boliger for andre, men hvordan bor de selv? Charlotte Thiis-Evensen har besøkt seks norske arkitekter for å snakke om hva som skaper et godt hjem. I denne del: I dag: Stein Halvorsen.

13:15(14:00)

> Fader Brown

Britisk krimserie fra 2017. I denne del: Fader Brown strever med å fremme forståelse blant innbyggerne da en hedensk gruppe ankommer landsbyen. Motstanden øker da en fra gruppen blir myrdet.

14:00(14:45)

> Fader Brown

Britisk krimserie fra 2017. I denne del: En bokser blir funnet død, og fader Brown fordyper seg i den lysskye verdenen av boksing.

14:45(15:00)

> Mardalsfossen

Norsk dokumentar fra 2016. Mardalsfossen er eitt av verdas høgaste frie fossefall. I 1970 vart det vedtatt at fossen skulle byggast ut og vatnet vart leda vekk frå Eikesdalen. Men kvar sommar blir litt av vatnet skrudd på igjen og sjølv i redusert form er Mardalsfossen eit mektig syn.

15:00(15:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

15:15(15:55)

> Tidsbonanza

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Ved hjelp av NRKs rikholdige fjernsynsarkiv tas vi tilbake til et gitt årstall mellom 1975 til 2005. Hva skjedde egentlig det året? Vi ser på alt fra det store nyhetsbildet til personlige historier og sladder. Hvilken musikk danset vi til, hva var på mote, hvilke idrettshelter heiet vi på og hva så vi på TV? Og sist men ikke minst, hvem var HOT og hvem var NOT det året? I denne del: Kveldens deltakere i den uhøytidelige quizduellen Tidsbonanza er Ingrid Gjessing Linhave og Solveig Kloppen, som møter Tete Lidbom og Sven Bisgaard Sundet, gutta fra P3s radioprogram "Heia Fotball". Det var historiske øyeblikk i norsk fotball, men hvem spilte på det norske laget? Og hvem utløste straffesparket som gav Norge seieren? Hvilken karriere fikk Monica Lewinsky etter de mange møter i det ovale rom? Og hvor mange møter var det egentlig? På kjendistoppen regjerte Sputnik og potenspillen Viagra var i omløp. Hendelser du vil minnes og noen du kanskje vil glemme, du får dem i Tidsbonaza.

15:55(17:00)

> Monsen på villspor

Underholdningsserie. Lars Monsen utfordres på det han kan best: Å overleve i villmarka. Det eneste han vet er oppdraget: Overlev, finn fram til målet innen fem dager, ellers blir du hentet ut. I denne del: Lars har tre knekkebrød i sekken når helikopteret forlater ham et sted i villmarka. Det er rekordmye nedbør, han vet ikke hvor han er og hvor langt det er til mål. Allikevel starter han ekspedisjonen med et smil.

17:00(17:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

17:15(17:25)

> Filmavisen 1959

Ukentlig nyhetsbulletin som gikk som forfilm på kino i årene 1941 - 1963.

17:25(17:30)

> Øyeblikk fra Norge Rundt

Norsk reportasjeprogram fra 2017. Det berømte Ibsen-diktet Peer Gynt skal kunna lesast - på strikkegensrar. Strikkeprosjektet begeistrar og provoserer strikkarar over heile landet.

17:30(17:45)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

17:45(17:50)

> Tegnspråknytt

Nyheter på tegnspråk.

17:50(18:05)

> Det søte sommerliv

Dansk matserie. Konditor Mette Blomsterberg lager søte sommerfristelser.

18:05(18:30)

> Kystens fristelser

Killary Fjord. Irsk matserie fra 2015. Rachel Allen forlater sine kjøkkenomgivelser og legger ut på en matreise langs kysten av Irland. I denne del: Rachel drar til Killary Fjord. Her treffer hun Simon, som dyrker muslinger. Senere besøker hun en uvanlig gård som avler øresnegler og sjøpølser. Agurksuppe og gravlaks står på menyen.

18:30(19:00)

> Extra

Ukens Extra-trekning fra Norsk Tippings studio på Hamar. Ukens Extra-trekning fra Norsk Tippings studio på Hamar.

19:00(19:45)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

19:45(20:25)

> Ut i naturen

Jakten på de fire store. Norsk dokumentar fra 2012. Møtene med gaupe, ulv, jerv og bjørn gir mange spennende historier, blant annet når bjørnen møter ulven og når det er paringstid i bjørneskogen. Guttorm Næss, Torbjørn Martinsen og Baard Næss har lagt ned flere års arbeid i å filme unike rovdyrscener fra nordisk natur.

20:25(20:55)

> Kari-Anne på Røst

Norsk serie fra 2017. Fiskebonden Kari-Anne Nilsen har satset alt på et liv på gyngende grunn. I øyriket Røst, lengst sør i Lofoten, prøver hun å skape seg en framtid som sauebonde. Hun har flyttet fra en trang sunnmørsfjord til forblåste holmer i havgapet. Der andre ser skjær i sjøen, ser hun store muligheter. Nå vil hun redde det gjengrodde landskapet på et av Norges mest kjente fyr, men å sette en saueflokk ut på Skomvær er krevende. I denne del: I første episode jobber hun med et prosjekt som mange rister på hodet av, men det stopper ikke Kari-Anne. Hun vil redde landskapet på et av Norges mest kjente fyr fra å gro igjen. Men å sette en saueflokk på Skomvær fyr er ikke enkelt. Leia ut dit er lunefull. Da er den erfarne fiskeren og sauebonden Steinar god å ha.

20:55(21:00)

> Distriktsnyheter

21:00(21:30)

> Dagsrevyen 21

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær. Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

21:30(22:15)

> Valg 2017: Din stemme

Norsk valgmagasin fra 2017. Vi tar pulsen på valgkampen, med reportasjer, direkteinnslag og aktuelle gjester i studio. Ole Torp møter alle partilederne, og i kveld er det utspørring av FrP. Han inntar NRKs valgstudio utenfor Stortinget sammen med Ingerid Stenvold.

22:15(23:00)

> Messias

Moses. Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Vi blir med på et helt spesielt bryllup i Sør-Afrika Nå skal Jesus gifte seg og bryllupet er begynnelsen på jordas undergang. Jonas Bendiksen følger dagene fram mot bryllupet.

23:00(23:15)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:15(23:55)

> Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Norvald Bukkestein er et naturprodukt, formet av eit langt og tidvis ensomt liv på den lille og veiløse slektsgården ved Veafjorden. Tiden ser ut til å ha gått ifra både han og gården, men så får noen bruk for kunnskapen dette livet har gitt ham.

23:55(00:35)

> Norges tøffeste

Norsk realityserie fra 2016. Ti unge mennesker lever på Hegra festning under tøffe forhold. De skal bo sammen, sove sammen, spise sammen, svette sammen og konkurrere i ekstremt krevende oppgaver. I løpet av seks programmer utfordres de i oppgaver som krever sterk fysisk og psykisk styrke. De som kommer sist møtes i duell - taperen må reise hjem. Den som klarer utfordringene gjennom hele oppholdet og presterer i konkurransene, har gjort seg fortjent til tittelen: Norges tøffeste.

00:35(02:30)

> Airport '77

Amerikansk actiondrama fra 1977. Jack Lemmon, James Stewart. En rik mann frakter sin uvurderlige kunstsamling med fly fra Washington, D.C. til Florida. Men under transporten blir flyet kapret, og kjeltringene tvinger flykapteinen til å fly lavt slik at flyet ikke skal oppdages på radaren. Plutselig treffer flyet et oljeboretårn og styrter midt i Bermuda-triangelet. Kapteinen må kjempe en kamp mot tiden for å holde passasjerene i live til hjelpen kommer. Aldersgrense: 15 år.

02:30(03:15)

> Fangar

Islandsk dramaserie fra 2017. Linda blir fengsla etter å ha gått til angrep på far sin, politikaren ?orvaldur. Om Linda avslører løyndommane sine, kan det få henne ut av fengselet, men det kan også øydeleggje familien. I denne del: Linda blir fengslet etter å ha gått til angrep på faren sin, politikeren ?orvaldur. Om Linda avslører hemmelighetene sine, kan det få henne ut av fengselet, men det kan også ødelegge familien.

03:15(04:05)

> Fangar

Islandsk dramaserie fra 2017. Linda hamnar i klinsj med fengselsdronninga Ragga. Søstera Valger?ur står midt i ein leiarstrid i partiet. Mor til Linda, Herdís, kjem på hemmeleg fengselsbesøk. I denne del: Linda havner i klinsj med fengselsdronninga Ragga. Søsteren Valger?ur står midt i en lederstrid i partiet. Moren til Linda, Herdís, kommer på hemmelig fengselsbesøk.

04:05(04:50)

> Valg 2017: Din stemme

Norsk valgmagasin fra 2017. "Din stemme" er valgmagasinet som får deg til å forstå sakene og de politiske standpunktene. Vi tar pulsen på valgkampen, med reportasjer, direkteinnslag og aktuelle gjester i studio.

04:50(05:48)

> Monsen på villspor

Underholdningsserie. Lars Monsen utfordres på det han kan best: Å overleve i villmarka. Det eneste han vet er oppdraget: Overlev, finn fram til målet innen fem dager, ellers blir du hentet ut. I denne del: Lars har tre knekkebrød i sekken når helikopteret forlater ham et sted i villmarka. Det er rekordmye nedbør, han vet ikke hvor han er og hvor langt det er til mål. Allikevel starter han ekspedisjonen med et smil.