Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK2

06:00(08:35)

> Ingen sending

08:35(09:35)

> Debatten

Direktesendt debattprogram med programleder Ingunn Solheim.

09:35(10:35)

> Absolutt svensk

Svensk dokumentarserie. Soran Ismail undersøker hverdagsrasismen i et av verdens mest tolerante land. Han begynner med å finne ut hvor rasistisk han selv er. Nesten alle svensker er mot rasisme. Hvorfor finner man likevel rasisme i Sverige? I denne del: Nesten alle svensker er mot rasisme. Hvorfor finner man da likevel rasisme i Sverige? Soran Ismail reiser til et område der domstolen har slått fast at et tilfelle av rasisme har funnet sted.

10:35(11:20)

> Ja, vi elsker hunder

Britisk dokumentarserie. Store og små hunder, jakthunder og sofahunder, hunder med eller uten pels. Hvordan kan representanter for en dyreart være så forskjellig? Teamet i serien bruker blant annet DNA-tester for å finne svar.

11:20(12:00)

> Gjeterhundene på Reinøya

Norsk dokumentar fra 2016. De er proffe i sitt arbeid, jobber smart, og sjefene kunne ikke klart seg uten dem. Tiny og Bess er border collier og fabelaktige sauesankere for Elisabeth og Johnny på Reinøya i Troms.

12:00(13:00)

> Lindmo

Norsk talkshow fra 2017. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester.

13:00(15:30)

> VM kunstløp

Oppvisning. Direkte fra Helsingfors.

15:30(16:30)

> Skårungen

Norsk realityserie fra 2017. I denne del: Det er uvær på Lofothavet, men det stopper ikke Skårungene. De må under vann for å finne delikatesser som skal tilberedes og serveres til lokalbefolkningen i Svolvær.

16:30(17:00)

> Norge rundt og rundt

Hyggelige gjensyn fra "Norge rundt"s rikholdige arkiv.

17:00(17:55)

> Hovedscenen

Saxofonisten Bendik Hofseth slapp sitt debutalbum "IX" i 1991, og turnerte med sitt da "ukjente" band, bestående av Paolo Vinaccia (trommer) , Eivind Aarset (gitar) , Knut Reiersrud (gitar) , Audun Erlien (bass) , Øystein Sevåg og Reidar Skår - en av de beste "supergruppene" som noensinne har stått på en norsk scene. Albumet ble 20 år senere kåret til et av tidenes beste. Vi blir med på konsert på Rockefeller i Oslo for å feire jubileet sammen med Bendik og de samme musikerne som spilte for 25 år siden. Presentert av Tine Skolmen.

17:55(18:40)

> Hovedscenen

Come Shine med KORK. Konsert fra Store Studio. Standardlåter i helt ny drakt er blitt Come Shines spesialitet. Denne gangen får bandet med seg hele Kringkastingsorkesteret ut på glattisen, i intrikate rytmer og vendinger. Erlend Skomsvoll, som har arrangert alt for orkester og band, leder det hele fra pianoet. Ellers er stjernelaget Live Maria Roggen, vokal, Sondre Meisfjord på bass og Håkon Mjåset Johansen på trommer. Presentert av Jan Fredrik Heyerdahl.

18:40(19:40)

> Skavlan

Norsk talkshow fra 2017. Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Uhøytidelig stemning, samtalen i fokus - og den beste musikken.

19:40(20:10)

> I Larsens leilighet

Kåre Conradi. Norsk portrettprogram fra 2017. Vegard Larsen inviterer kjente norske skuespillere hjem til leiligheten sin på Grünerløkka. I denne del: De siste årene har Kåre Conradi blomstret som komedie-skuespiller, sist sett som slapp høvding i NRK-serien Vikingane. Han fikk en pangstart på karrieren og har gjort en rekke store hovedroller på Nationaltheatret, dessuten har han steppet i Singin' in the rain, spilt inn plater og turnert som vokalist. Conradi forteller om oppveksten på en Esso-stasjon utenfor Oslo, om kjærligheten til Ibsen og hva det gjorde med karrieren hans å bli forloveren til Ari Behn.

20:10(21:00)

> David Attenboroughs drømmereise

Britisk naturserie fra 2015. I denne del: Det nesten utilgjengelige, men spektakulære Osprey-revet er omgitt av hai. Hvilke andre skapninger holder til her? Til å undersøke det rikholdige dyrelivet er en hypermoderne miniubåt den perfekte farkost.

21:00(21:10)

> Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

21:10(21:45)

> Mot en av mine minste

Norsk dokumentar fra 2016. To barn av romani-slekt blir tatt fra sin familie og satt på barnehjem og deretter i fosterhjem. Vi følger historien til Martin og Solveig og ser nærmere på statens nådeløse politikk mot folkeslaget de siste hundre år.

21:45(23:00)

> Louis Theroux - historien om Jimmy Savile

Britisk dokumentar fra 2016. Jimmy Savile var en kjent TV-personlighet i Storbritannia. Etter hans død ble han avslørt for en rekke seksuelle overgrep mot barn. Louis Theroux møter noen av ofrene, snakker med tidligere kolleger og gransker sitt eget møte med Jimmy 15 år tidligere.

23:00(00:25)

> Hotel Normandie

Fransk romantisk komedie fra 2013. Eric Elmosnino, Héléna Noguerra. Vakre Alice bor i Paris og er lidenskapelig opptatt av moderne kunst. Hennes beste venner er bankkollegaene Pénélope og Isabelle. Livet kunne vært perfekt, men for noen år siden ble mannen hennes drept i en motorsykkelulykke. Venninnene synes hun nå bør komme seg videre, Alice avviser ethvert nytt forslag til mann de kommer med. Så de spanderer en helg på luksushotellet Normandy på henne, det perfekte sted for et romantisk møte. Men hvem vil bli den heldige mannen?

00:25(01:25)

> Brennpunkt

Sykkelberget. Norsk dokumentarprogram fra 2017. Brennpunkt er Norges største redaksjon for undersøkende journalistikk. Vi lager dokumentarer om kritikkverdige forhold og forteller historier som angår deg. I denne del: Høsten 2015 kom det over 5.000 asylsøkere gjennom grensestasjonen ved Kirkenes. De fleste kom på sykkel, og norske myndigheter ble i villrede. Hvordan skulle de håndtere dette? Hva slags avtaler hadde vi med Russland, og hvorfor ble ikke grunnløse asylsøkere stoppet før de syklet inn i landet? I Brennpunkt møter vi de som flyktet, de som håndterte krisen og de som analyserer det storpolitiske spillet.

01:25(02:40)

> Louis Theroux - historien om Jimmy Savile

Britisk dokumentar fra 2016. Jimmy Savile var en kjent TV-personlighet i Storbritannia. Etter hans død ble han avslørt for en rekke seksuelle overgrep mot barn. Louis Theroux møter noen av ofrene, snakker med tidligere kolleger og gransker sitt eget møte med Jimmy 15 år tidligere.

02:40(05:00)

> Ingen sending