Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK2

06:00(06:03)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

09:05(09:20)

> Et bedre liv

Svensk livsstilsserie. Kan det å bytte jobb være nøkkelen til et bedre liv? Det må testes ut. Kan det å bytte jobb være nøkkelen til et bedre liv? Det må testes ut.

09:20(09:50)

> Fantastisk forvandling

Dansk serie fra 2016. En gammel kirke har blitt verdens vakraste bokhandel, mens en anenn nå er et dekadent hotell med fem stjerner. En gammel kirke har blitt verdens vakraste bokhandel, mens en anenn nå er et dekadent hotell med fem stjerner.

10:05(10:20)

> Et bedre liv

Svensk livsstilsserie. Kan det å bytte jobb være nøkkelen til et bedre liv? Det må testes ut. Kan det å bytte jobb være nøkkelen til et bedre liv? Det må testes ut.

10:20(10:50)

> Fantastisk forvandling

Dansk serie fra 2016. En gammel kirke har blitt verdens vakraste bokhandel, mens en anenn nå er et dekadent hotell med fem stjerner. En gammel kirke har blitt verdens vakraste bokhandel, mens en anenn nå er et dekadent hotell med fem stjerner.

10:50(11:30)

> Solgt!

Norsk underholdningsserie fra 2018. Herskapshus med mye historie, falleferdige hus i et av de billigeste bygdene i Norge og leileghet på elvekanten skal under lupa når meglerne blir invitert til Trøndelag for å tippe Solgt-prisen. Herskapshus med mye historie, falleferdige hus i et av de billigeste bygdene i Norge og leileghet på elvekanten skal under lupa når meglerne blir invitert til Trøndelag for å tippe Solgt-prisen. Du får også vite hvorfor programleder Frode Søreide byr meglerne på akevitt før visning. Denne gangen er det meglere fra Bergen og Oslo som møtes til duell.

11:30(12:00)

> I bryllaup med Kakan

Svensk realityserie fra 2015. Debbie skal flytte fra England for å gifte seg med sin store kjærlighet, Anna, som bor i Sverige. Det skiller 26 år mellom de to, og da gjelder det å ta vare på hver dag de får sammen. Debbie skal flytte fra England for å gifte seg med sin store kjærlighet, Anna, som bor i Sverige. Det skiller 26 år mellom de to, og da gjelder det å ta vare på hver dag de får sammen.

12:00(12:30)

> Tilbake til 70-tallet

Norsk underholdningsserie. Nå er året 1972, som vi ledes gjennom av Elsa Lystad. Hun tolket Ibsen i Fjernsynsteatret og forlystet publikum på Chat Noir. Nå er året 1972, som vi ledes gjennom av Elsa Lystad. Hun tolket Ibsen i Fjernsynsteatret og forlystet publikum på Chat Noir. Vi møter også Arne Haugestad, som førte Norge til et Nei til EF - og Vibeke Løkkeberg, som framsto som modell, sanger, filmskaper og skuespiller.

12:30(13:10)

> Fuglane i folketrua

Norsk reportasje fra 2016. Fuglar kunne varsle vêr, men også død, hell og ulukke. Gjennom fuglane kommuniserte gudane med menneska. I dette programmet møter vi folk som på kvart sitt vis har kjennskap til kva rolle fuglane spelte. Fuglar kunne varsle vêr, men også død, hell og ulukke. Gjennom fuglane kommuniserte gudane med menneska. I dette programmet møter vi folk som på kvart sitt vis har kjennskap til kva rolle fuglane spelte.

13:10(14:50)

> Sting - live i Paris

Britisk konsert fra 2017. Bli med til det berømte Olympia-teateret i Paris og konsert med Sting fra hans verdensturné med soloalbumet "57th & 9th". Bli med til det berømte Olympia-teateret i Paris og konsert med Sting fra hans verdensturné med soloalbumet "57th & 9th".

14:50(15:50)

> Dronningas hemmelege agentar

Britisk dokumentarserie fra 2017. Paven erklærer Elisabeth I en kjetter i 1570, og hun blir et drapsmål for engelske katolikker. Robert Cecil arver rolla som spionleder etter faren. Elisabeth I har sterkere fiender enn noen gang. Paven erklærer Elisabeth I en kjetter i 1570, og hun blir et drapsmål for engelske katolikker. Robert Cecil arver rolla som spionleder etter faren. Elisabeth I har sterkere fiender enn noen gang. Jarlen av Essex blir en formidabel rival om dronningas gunst.

15:50(17:25)

> Miss Marple

Britisk krim fra 2006. Et kraftig snøfall lammer trafikken og isolerer hotellet "The Tree Crown Inn" fra omverdenen. En av gjestene blir funnet myrdet, og det blir opp til Miss Marple å avsløre den skyldige. Sittaford-mysteriet. Et kraftig snøfall lammer trafikken og isolerer hotellet "The Tree Crown Inn" fra omverdenen. En av gjestene blir funnet myrdet, og det blir opp til Miss Marple å avsløre den skyldige.

17:25(18:10)

> Team Ingebrigtsen

Norsk dokumentarserie fra 2018. Team Ingebrigtsen avslutter 2017 sesongen med NM i egen by, hvor Jakob gjør rent bord ettersom Henrik er skadet og Filip er syk. Det å kombinere far - og trenerrollen er for Gjert en vanskelig balansegang. Team Ingebrigtsen avslutter 2017 sesongen med NM i egen by, hvor Jakob gjør rent bord ettersom Henrik er skadet og Filip er syk. Det å kombinere far - og trenerrollen er for Gjert en vanskelig balansegang. Og Henrik gjør både comeback på løpebanen, og gifter seg.

18:10(19:00)

> Lindmo

Norsk talkshow fra 2018. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester.

19:00(19:30)

> VM hestesport

Direkte fra World Equestrian Games i Tryon, USA.

19:30(19:45)

> Me-Åkerneset

Norsk dokumentar fra 2016. Under det trugande fjellet Flosteinsnibba ved Sunnylvsfjorden på Sunnmøre ligg garden Me-Åkerneset. Nitti år gamal kjem Einar Lundanes tilbake til barndomsheimen saman med venen Per. Under det trugande fjellet Flosteinsnibba ved Sunnylvsfjorden på Sunnmøre ligg garden Me-Åkerneset. Nitti år gamal kjem Einar Lundanes tilbake til barndomsheimen saman med venen Per. Til fjellgarden der ingen lenger kan bu, for ein dag kan raset og flodbølgja koma.

19:45(20:55)

> Hovedscenen

Program om musikk og scenekunst. Ultima-festivalen er nettopp avsluttet i Oslo. En av vår tids mest populære samtidskomponister, kinesiske Tan Dun gjestet festivalen. Nytt og gammelt - Ultima og Borgstrøm. Ultima-festivalen er nettopp avsluttet i Oslo. En av vår tids mest populære samtidskomponister, kinesiske Tan Dun gjestet festivalen. Arild Erikstad møtte Tan Dun i samtale sammen med fiolinisten Eldbjørg Hemsing som fremførte to verk av Tan Dun skrevet spesielt til henne. Tilslutt denne kvelden skal vi til konserthuset Stormen i Bodø for å oppleve Hjalmar Borgstrøms fiolinkonsert - et verk som har vært bortgjemt i 100 år. Eldbjørg Hemsing er solist sammen med Nordnorsk Opera og Symfoniorkester, dirigent Eivind Gullberg Jensen.

20:55(21:25)

> Arkitektens hytte

Norsk livstilsprogram fra 2018. Einar Hagems nyskapende skjærgårdshytter ruver ikke i terrenget, men gjemmer seg mellom svaberg og kratt. Åpenhet, gjennomsiktighet og linjer som underkaster seg landskapet er hans arktitektoniske signatur. Einar Hagem. Einar Hagems nyskapende skjærgårdshytter ruver ikke i terrenget, men gjemmer seg mellom svaberg og kratt. Åpenhet, gjennomsiktighet og linjer som underkaster seg landskapet er hans arktitektoniske signatur. Hagems egen hytte ligger i Bamble.

21:25(22:55)

> Vitamania

Australsk dokumentar fra 2018. Vitaminer og kosttilskudd er en global milliardindustri. Har de effektene reklamen lover? Kan noen av dem være skadelige? Hva skal man tro når forskerne ikke blir enige?. Vitaminer og kosttilskudd er en global milliardindustri. Har de effektene reklamen lover? Kan noen av dem være skadelige? Hva skal man tro når forskerne ikke blir enige?

22:55(23:50)

> Idas dagbok

Norsk dokumentar. Ida lider av en personlighetsforstyrrelse og har et turbulent følelsesliv. Hennes videodagbok gjennom åtte år gir oss et unikt innblikk i en verden av redsel og angst, men også verdifulle øyeblikk av hverdagsseiere og…. Ida lider av en personlighetsforstyrrelse og har et turbulent følelsesliv. Hennes videodagbok gjennom åtte år gir oss et unikt innblikk i en verden av redsel og angst, men også verdifulle øyeblikk av hverdagsseiere og egenoppdagelse. Viktigst av alt får vi være vitne til hennes kamp frem mot selvaksept og takknemlighet for livet. Dette er en film om håp, om å finne sin egen identitet og det å våge å leve.

23:50(00:45)

> Skipsfart - en miljøbombe

Svensk dokumentar. Østersjøen er et av verdens mest trafikkerte hav, med tusenvis av kryssende fartøy hver dag. Samtidig er det et av verdens mest sårbare havområder. Østersjøen er et av verdens mest trafikkerte hav, med tusenvis av kryssende fartøy hver dag. Samtidig er det et av verdens mest sårbare havområder. Hvordan har årtier med denne sjøfarten påvirket havet, miljøet og de 90 millioner menneskene rundt? Og hvorfor tømmes passasjerskipenes toalettavfall rett i havet? Eksperter og forskere slår alarm og kommer med forslag til forbedringer. Men hvem har ansvaret?

00:45(01:00)

> På fjordaferd

Norsk dokumentar fra 2015. For ein generasjon eller to sidan var det dei små fjordabåtane som batt saman samfunna langs norskekysten. No er nesten alle båtane borte, men minna om "dampen" lever enno. For ein generasjon eller to sidan var det dei små fjordabåtane som batt saman samfunna langs norskekysten. No er nesten alle båtane borte, men minna om "dampen" lever enno.

01:00(01:03)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

01:03(02:45)

> Sting - live i Paris

Britisk konsert fra 2017. Bli med til det berømte Olympia-teateret i Paris og konsert med Sting fra hans verdensturné med soloalbumet "57th & 9th". Bli med til det berømte Olympia-teateret i Paris og konsert med Sting fra hans verdensturné med soloalbumet "57th & 9th".

02:45(03:14)

> Krøll på hjernen - dei sju dødssyndene

Dansk dokumentarserie fra 2017. Først tar han opp dødssyndene griskhet: Vil en ung mann la seg hypnotisere til å stjele et dyrt maleri? Og hva kan friste politikeren Johanne Schmidt-Nielsen og musikeren Simon Kvamm?. Først tar han opp dødssyndene griskhet: Vil en ung mann la seg hypnotisere til å stjele et dyrt maleri? Og hva kan friste politikeren Johanne Schmidt-Nielsen og musikeren Simon Kvamm?