Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:00(06:10)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Det er vanskelig å leke med venner med en baby rundt beina, men Daniel begynner å bli glad i lillesøster likevel. Lekeplassen er annerledes med baby. Daniel Tiger er bare 4 år og har en hel verden å utforske. Bli med til nabolaget hans hvor alle hjelper til med å løse hverdagens utfordringer. Gjerne med musikk og sang!

06:10(06:15)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Det er fruktdag på supermarkedet, og Frøken Kanin demonstrerer for barna hvordan man kan lage smoothier av mange slags fruktsorter og bær. Frukt. Om Peppa Gris og familien hennes.

06:15(06:20)

> Timmy tid

Britisk animasjonsserie. Purre leker at hun er mor, og hun vil gjerne at Timmy skal være babyen hennes. Baby Timmy tid. Om det lille lammet Timmy som går i barnehage.

06:20(06:25)

> Lappeteppet

Tysk animasjon. Vêren er sint og synes ikkje han kan nokon ting. Klarer lappeteppevennene å hjelpe han?. Vêren. Tysk animasjonsserie om dyra på lappeteppet som alltid finner en løsning på problemene til vennene deres.

06:25(06:30)

> Kan selv

Norsk serie i kort-format fra 2017. Vaske speil.

06:30(06:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

06:45(06:55)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Tanten til Julian har den nye kjæresten sin på besøk, og Julian er for sjenert til å komme bort for og hilse på han. Snill som et lam. Brillebjørn er en dramaserie om treåringer og deres favorittbamse, Brillebjørn.

06:55(07:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Mamma og pappa Gris oppdager hvor morsomt det er med sparkesykler. Sparkesykler. Om Peppa Gris og familien hennes.

07:00(07:05)

> Albi

Finsk serie. Albi vil bli en romobservatør.

07:05(07:10)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una lærer en viktig lundeferdighet av pappa. Lundemåten.

07:10(07:25)

> Dinosaurtoget

Amerikansk animasjonsserie.

07:25(07:30)

> Men Kasper da!

Norsk dramaserie. Kasper er fem år og bor sammen med pappaen sin. Han elsker å legge puslespill, og drømmer om å kjøpe et nytt puslespill for sparepengene sine. Men så møter Kasper og pappa en mann som ikke har penger til mat.

07:30(07:40)

> Ricky Zoom

Britisk animasjonsserie. Motorsykkelgjengen Ricky, Scootio, Loop og DJ gleder seg til å sjå stuntshowet til Ståle Makalaus. På vegen dit punkterer Loop og det blir nervepirrande for gjengen, tenk om dei ikkje rekk showet!. Punktert moro. Britisk animasjon om Ricky og sykkelvennane hans som stadig er på jakt etter nye stunt å lære seg.

07:40(07:50)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Bjørn Peter har aldri vært på isbre før, men nå skal han og pappa på isbretur. Bjørn Peter gruer seg litt. Mest av alt er han redd han skal ramle ned i en dyp sprekk!. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.

07:50(08:00)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Masha og haren tek biljardkulene til Mishka før turneringa, så dei må spele med firkanta klossar. Grisen vinn og svartbjørnen vert rasande. Vinnaren av klosseturneringa, Rosa må stikke av i full fart. Det er din tur. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.

08:00(08:15)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Regnbue og hesten hennes, Store Grå, er for redde for å falle og slå seg til å bli med i det store solverv-løpet. Store Grå sin store frykt. Den lille indianergutten Yakari har en magisk evne til å forstå og snakke med alle dyr. Yakaris bestevenner er indianerjenta Regnbue og ponnien Lille Torden, og sammen hjelper de både mennesker og dyr.

08:15(08:25)

> Martin Morgen

Fransk tegnefilmserie. Martin våkner opp som pilot, og har et helt eget propellfly. Stjernepiloten Martin. Martin våkner opp som noe nytt hver morgen.

08:25(08:40)

> Mille Måne

Fransk animasjonsserie. Hvert år holdes det et pedalbåtløp i parken. Premien er en kjempestor pokal som Jens drømmer om. Pedalbåtløpet. Mille Måne er en snill fe som kommer fra den "Magiske Sky". Hennes oppdrag på jorden er å være barnepike, og det går ikke alltid etter planen.

08:40(08:50)

> Min venn Marlon

Norsk dramaserie. Marlon prøver et taekwondo-belte i butikken og glemmer å ta det av seg når han løper etter Sander. Så blir beltet borte, og Marlon trenger hjelp. Marlon og Hugo er bestevenner. Så kommer Sander, den nye gutten i klassen. Han spiller fotball, akkurat som Marlon. Hva skjer med bestevennene nå?

08:50(08:55)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie.

08:55(09:05)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

09:05(09:15)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. For å imponere Småen, sliter Løfte seg helt ut med å løfte og løfte altfor tunge løft. Løfte løfter tøffe løft.

09:15(09:30)

> Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Det oppstår to gjenger i skogen. Hvem får makten?. Gjengene.

09:30(09:40)

> Stella og Sam

Kanadisk animasjonsserie.

09:40(09:45)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. Den to uker gamle kattungen Kari ble født i en låve. For hver dag som går vokser hun til en mer lekefull, dristig og uavhengig ung katt. Hvis jeg var en katt. En serie om dyreunger.

09:45(09:50)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. Den lille hvite selen Sebastian samler styrke for å møte sin første arktiske vår, mens den unge gråfargede selen Sebjørn helst vil slappe av. Hvis jeg var en sel. En serie om dyreunger.

09:50(10:00)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. Vi følger tranen Trine på hennes første flytur sørover for vinteren. Hun finner seg en kjæreste og en ny familie oppstår. Hvis jeg var en trane. En serie om dyreunger.

10:00(10:05)

> Leiketid

Kanadisk serie. Jacob og Guro finn ei mystisk maskin på loftet og spør mamma kva det er. Medan dei er borte utforskar Max og Bertha maskina, og oppdagar at den tek bilete!. Mystiske maskiner. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:05(10:10)

> Leiketid

Kanadisk serie. Jacob og Molly vil trylle, men får det ikkje til. I mellomtida tenker Max og Priscilla ut eit trylletriks til å glede barna med. Tryllekunstar. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:10(10:20)

> Apollo og småkrypa

Fransk animasjon. Stankelbrak og Helium kranglar om kven som fortel den sanne versjonen av ei historie, og Lukas utfordrar dei til å lage teater av det. Ei sann historie. Sirissen Apollo bur i ein hage der han møter mange truslar. Venene må stå saman for at livet i hagen skal vere fredeleg og roleg.

10:20(10:35)

> Apollo og småkrypa

Fransk animasjon. Myggen er ein proff når det kjem til luftkunstar og han er òg flink til å lære dei unge biene å flyge i loop. Men Lukas nølar og Sfinx forbyr han å hjelpe klassa og kuba. Professor Myggen. Sirissen Apollo bur i ein hage der han møter mange truslar. Venene må stå saman for at livet i hagen skal vere fredeleg og roleg.

10:35(10:55)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

10:55(11:15)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

11:15(11:30)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Rikke vil bruke reve-intuisjonen sin til å finne ut kven som har stole valnøttene frå lageret, men ender opp med å skulde på alle utan grunn. Reve-intuisjon. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

11:30(11:40)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Labben lurer Lilly til å gje han ein fin stein i byte mot ei "magisk" nøtt. Då hjelper Rikke og Willy Lilly med å lure Labben tilbake. Den magiske kastanjenøtta. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

11:40(11:55)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Lilly mister si fyrste tann, og Rikke vil sende henne ut på sniglejakt, for det gjer alle revar. Men Edmund er redd og vil ikkje la henne gå, så heile familien må overtyde han om å gje slepp. Sniglejakta. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

11:55(12:00)

> Tenkjetanken

Irsk humorserie. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "kva er eit stjerneskot?" og vi lærer om små, rare verder av stein og is som går i bane i solsystemet vårt, og korleis dei fører til spektakulære åsyn på nattehimmelen. Kva er eit stjerneskot?. Bli med Dr. Lurum og Prof. Kork når dei svarer på dei små og store spørsmåla i livet.

12:00(12:15)

> Villmarksbarna

Norsk serie. Runa og hennes søsken Narve, Ida og Guro bygger fuglekasser som de setter ut tidlig på våren. De er spente på om det kommer fugler, og hvilke arter som bygger reir i kassene i løpet av våren. Fuglekasse. Runa og familien hennes bor i Alta i Finnmark. De er veldig glad i å dra på tur ut i naturen.

12:15(12:40)

> Kosmoo

Nederlandsk dramaserie. En pyroman skaper trøbbel i Sjøgløtt mens Robbe er på arbeidsuke hos brannvesenet. Pyroman. Pyroman. En pyroman skaper trøbbel i Sjøgløtt mens Robbe er på arbeidsuke hos brannvesenet.

12:40(12:50)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie.

12:50(12:55)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie.

12:55(13:40)

> Sveriges Labyrint

Svensk serie. Det er "Vinnerskallene" som skal forsøke å overvinne Daidalos. Tre venner reiser til Daidalos sin skumle labyrintverden med vanskelige oppgaver, slim og ekle robotskapninger. Det er tre glupinger som skal forsøke å overvinne Daidalos.

13:40(13:50)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello bestemmer seg for at i dag skal alt gjøres annerledes.Han er lei av at alt alltid er det samme! Det ender med at han og vennene hans blir uvenner og at han får trøst og kjærlighet av mamma. Vitello er bakvendt!. Dansk animasjonsserie om en morsom og litt frekk gutt, som takler verden på sin helt spesielle måte.

13:50(13:55)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello vil ha en hund, men mammaen nekter. Han bestemmer seg for å være en hund selv. Vitello ønsker seg en hund. Dansk animasjonsserie om en morsom og litt frekk gutt, som takler verden på sin helt spesielle måte.

13:55(14:05)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Daniel trenger ikke betale noe lenger, men han tror ikke på Vibeke. Julie og Caro blir venner igjen og Siri konfronterer faren.

14:05(14:40)

> M.I. High

Britisk dramaserie.

14:40(14:50)

> Klassen

Norsk dramaserie. Det er idrettsdag og Herman fyrer opp under Amalies mistanker om Mathias og Olivia. Noe på g. I serien vil du kjenne igjen dine egne og dine venners hverdagsproblemer, i en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold.

14:50(14:55)

> Klassen

Norsk dramaserie. Joffe skal ha utviklingssamtale med lærer Jacob. Han gruer seg og prøver å få samtalen utsatt. Klassen Utviklingssamtalen. I serien vil du kjenne igjen dine egne og dine venners hverdagsproblemer, i en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold.

14:55(15:10)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Prinsessen vil bli berømt sånn at hun kan få en statue laget til sin ære, akkurat som grandonkel Walter har fått. Hva kan Lille Prinsesse gjøre som ingen andre har gjort før henne?. Jeg vil bli berømt.

15:10(15:20)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Albert skal overnatte hos prinsessen i slottet, men søvn er det siste prinsessen tenker på, og hun overtaler Albert til å bli med på dragejakt om natta. Jeg vil ha overnattingsbesøk.

15:20(15:40)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie.

15:40(15:55)

> Karsten og Petra

Norsk dramaserie. Randi tar med seg hunden sin, Laika, til Duestien barnehage. Hun forteller barna at hunden hennes er oppkalt etter den første skapningen som ble sendt opp i verdensrommet. Karsten og Petra i verdensrommet. Karsten og Petra er bestevenner, og sammen med Løveungen og frøken Kanin opplever de masse morsomme ting.

15:55(16:00)

> Pingu

Sveitsisk animasjonsserie.

16:00(16:05)

> Pingu

Sveitsisk animasjonsserie.

16:05(16:10)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie.

16:10(16:25)

> Franklin og vennene

Kanadisk animasjonsserie.

16:25(16:35)

> Franklin og vennene

Kanadisk animasjonsserie.

16:35(16:45)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Bøffelfrø og Ville Vind krangler om hvem som er best til å jakte. Grizzlyjakten. Den lille indianergutten Yakari har en magisk evne til å forstå og snakke med alle dyr. Yakaris bestevenner er indianerjenta Regnbue og ponnien Lille Torden, og sammen hjelper de både mennesker og dyr.

16:45(16:58)

> Æsops teater

Britisk animasjonsserie.

16:58(17:00)

> Molang

Fransk animasjonsserie.

17:00(17:15)

> ieŽár

Samisk dokumentarserie fra 2019. Bli med gjengen på tur og opplev: Kameratskap og samhold, fart og moro, gleder og opplevelser. Gánddaid ieŽár.

17:15(17:30)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Familien forbereder seg på familieforøkelse. Daniel lærer å bli storebror. Daniel Tiger er bare 4 år og har en hel verden å utforske. Bli med til nabolaget hans hvor alle hjelper til med å løse hverdagens utfordringer. Gjerne med musikk og sang!

17:30(17:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

17:45(17:55)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Tanten til Julian har den nye kjæresten sin på besøk, og Julian er for sjenert til å komme bort for og hilse på han. Snill som et lam. Brillebjørn er en dramaserie om treåringer og deres favorittbamse, Brillebjørn.

17:55(18:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Mamma og pappa Gris oppdager hvor morsomt det er med sparkesykler. Sparkesykler. Om Peppa Gris og familien hennes.

18:00(18:10)

> Æsops teater

Britisk animasjonsserie.

18:10(18:20)

> Ricky Zoom

Britisk animasjonsserie. Motorsykkelgjengen Ricky, Scootio, Loop og DJ gleder seg til å sjå stuntshowet til Ståle Makalaus. På vegen dit punkterer Loop og det blir nervepirrande for gjengen, tenk om dei ikkje rekk showet!. Punktert moro. Britisk animasjon om Ricky og sykkelvennane hans som stadig er på jakt etter nye stunt å lære seg.

18:20(18:30)

> Historier fra trehytta

Franske historier. I et eventyr avslører lille, modige Felix den sanne historien om den store stygge ulven og hans kompliserte slektskapsforhold til ham selv. Den sanne historien om store, stygge Mordicus. Franske historier blir fortalt i trehytta.

18:30(18:35)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie.

18:35(18:50)

> Ordet i flasken

Nederlandsk film. Anna finner en flaske. Det viser seg å være en ikke helt vanlig flaske.

18:50(19:00)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Magiske speil.

19:00(19:25)

> Kosmoo

Belgisk dramaserie fra 2016. Markus kjøper et maleri som skjuler en hemmelighet. Kosmoo legger ut på en risikabel skattejakt. Skattejakten. Detektivserie om barna Robbe og Ellis som finner ut av merkelige ting som skjer.

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk dokusåpeserie fra 2015. Maxi setter sitt eget liv i fare da han prøver å berge to fiskere fra en kantret båt, som skylles mot klippene av store bølger. En av fiskerne får i tillegg hjerteproblemer.

19:50(21:00)

> Jorden rundt på seks steg

Norsk underholdningsserie fra 2019. Sâo Tomé og Príncipe er et av Afrikas minst besøkte land, noe som gir Svein Østvik og Kathrine Sørland en ekstra utfordring: Hvordan komme på sporet av en berømt politiker i et av verdens minst besøkte land?. Svein Østvik og Kathrine Sørland. Vi er snart åtte milliarder mennesker på jorden. Ifølge teorien "six degrees of separation" er vi alle koblet sammen gjennom maksimalt seks bekjentskaper. Via en venn av en venn, på seks steg, kan du altså kobles sammen med hvem som helst på planeten! Nå skal seks nye par reisekamerater ut i verden for å teste denne teorien i praksis.

21:00(21:30)

> Irina - En diva vender hjem

Dansk dokumentarserie. Siden bloggeren Irina forlot Ukraina som 10-årig skøyteprinsesse har hun ikke møtt bestevenninnen Olga. De finner tonen med én gang, men møtet minner også om alt Irina har gått glipp av. Blogger og TV-kjendis Irina drar sammen med moren sin på en reise tilbake til Ukraina som de forlot for 20 år siden.

21:30(22:15)

> Twin

Norsk dramaserie fra 2019. Nettet snører seg sammen når Karin innkalles til samtale på skolen, og Erik må spille rollen som dedikert far. Sjette dag. Hva om du kom i skade for å drepe tvillingbroren din og måtte ta over livet hans for å skjule forbrytelsen?

22:15(23:00)

> Twin

Norsk dramaserie fra 2019. Frank får bekreftet sine mistanker om at noe ikke stemmer i Ingrids familie, mens Ingrid finner en uventet støttespiller. Syvende dag. Hva om du kom i skade for å drepe tvillingbroren din og måtte ta over livet hans for å skjule forbrytelsen?

23:00(23:45)

> Twin

Norsk dramaserie fra 2019. Frank er sikker på at han står overfor et stort gjennombrudd i etterforskningen, men møter motstand fra uventet hold. Siste dag. Hva om du kom i skade for å drepe tvillingbroren din og måtte ta over livet hans for å skjule forbrytelsen?

23:45(00:30)

> Er eg sjuk?

Dansk serie fra 2017.

00:30(01:15)

> Er eg sjuk?

Dansk serie fra 2017.

01:15(02:00)

> Er eg sjuk?

Dansk serie fra 2017.

02:00(02:20)

> Bondi Beach

Australsk dokusåpeserie fra 2015. Maxi setter sitt eget liv i fare da han prøver å berge to fiskere fra en kantret båt, som skylles mot klippene av store bølger. En av fiskerne får i tillegg hjerteproblemer.