Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Bing!

Overraskingmaskin. Britisk animasjonsserie. I denne del: Bing og Sulla får kvar sin mynt til å bruke i overraskingmaskina i butikken til Magda. Sulla får den leika ho ville ha, så Bing er heilt overbevist om at han også får den han vil ha.

06:40(06:50)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

06:50(06:55)

> Bitte lille Benny

Første gang jeg holdt en hemmelighet. Fransk animasjonsserie. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.

06:55(07:00)

> Simon

Bing bang bom. Fransk animasjonsserie. Fransk animasjonsserie om en kanin med mange påfunn. I denne del: Simon finner en gammel gitar på loftet og prøver å starte band sammen med Ferdinand og Ruth.

07:00(07:15)

> Tinga Tinga-fortellinger

Kenyansk animasjonsserie. Her får du spennende afrikanske eventyr om hvorfor de forskjellige dyrene ble som de ble. I denne del: Hvorfor elefant har snabel.

07:15(07:25)

> Karsten og Petra

Norsk dramaserie. I barnehagen treffer Karsten en jente som heter Petra. Hun er også ny i barnehagen og føler seg - som Karsten - litt utrygg i begynnelsen. Disse to blir bestevenner. I denne del: Karsten og Petra skal begynne i store avdeling i barnehagen. Karsten gruer seg til å møte alle de store barna, men er glad for at Petra også skal være der. At barna i store avdeling heller ikke får lov å ha med kosedyrene sine, synes både Løveungen og Karsten er veldig leit.

07:25(07:40)

> Regnbue-Rubi

Rubis skogvoktereventyr. Kanadisk animasjonsserie. Rubi reiser hver dag, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor. I denne del: På en campingtur i skogen ser vennene våre fra Regnbue-byen et "monster", og avlyser nesten turen. Rubi blir skogvokter, og alle vennene kan trygt dra på tur og finne ut mer om det mystiske monsteret.

07:40(07:50)

> Elias

Norsk animasjonsserie. Redningsskøyta Elias bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.

07:50(08:05)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

08:05(08:15)

> Solsikkesmuget 19

Tysk animasjonsserie. Barna som bor i Solsikkesmuget 19 liker å ha det gøy. Med livlig fantasi opplever de små og store eventyr hver dag.

08:15(08:20)

> Ape og Snabel

Rydde tid. Sør-Afrikansk animasjon. Modige og nysgjerrige Ape og den storhjertede Snabel lever sammen i jungelen.

08:20(08:30)

> Fride på skipet

Fride lager 400 hamburgere. Norsk dokumentarserie. Åtte år gamle Fride fra Nesodden bor på verdens største sykehusskip i Afrika. I denne del: Sju år gamle Fride fra Nesodden bor på verdens største sykehusskip i Afrika. Kjøkkensjefen spør om Fride vil hjelpe ham å lage middag i dag. Til 300 mennesker! Men de får dårlig tid. Og så går brannalarmen!

08:30(08:45)

> Mille Måne

Rydd rommet ditt! Fransk animasjonsserie. Mille Måne er en snill fe som kommer fra den "Magiske Sky". Hennes oppdrag på jorden er å være barnepike, og det går ikke alltid etter planen. I denne del: Lady Pop kommer hjem på helgebesøk til familien sin, og for at alt skal være perfekt, ber Pål Lena rydde rommet sitt.

08:45(09:05)

> Geronimo Stilton

Smaragdkisten. Amerikansk animasjonsserie. Eventyr med den berømte musa Geronimo Stilton og hans fryktløse nevø Benjamin. I denne del: Geronimo & co blir tilkalt av kongen av Wiskiristan for å dekke det avsidesligende kongerikets tusenårs-jubileum på tv. Men mystiske ting foregår på slottet.

09:05(09:30)

> Annedroidene

Venns mareritt. Amerikansk dramaserie. Anne er et geni og finner opp roboter. Hun og vennene prøver å holde de skjult for omverdenen. I denne del: Venn har mareritt om Magnus 22 og en ansiktsløs robot. Ting går fra verre til verst når Anne innser at Venn ikke har mareritt i det hele tatt.

09:30(09:40)

> Jungelgjengen

Den gode, de slemme og lærlingen. Fransk animasjonsserie. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unnsetning når noen er i fare.

09:40(10:05)

> Det hjemsøkte huset

Hjemsøkt hvemgjordedet. Amerikansk dramaserie. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie. De skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter spøkelser. I denne del: Frankie får seg et keyboard med mange 'morsomme' lydeffekter, og bruker det til å irritere de andre. Og når keyboardet blir funnet knust i tusen biter, starter en jakt på hvem som har gjort det.

10:05(10:15)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

10:15(10:40)

> Sara og tjuaguttene

Mellomrikets speil. Australsk animasjon. Sammen med kusinen Sara, er brødrene Kjell, Henrik og Endre beskyttere av de tapte hemmeligheter. Verdens skjebne ligger i deres hender.

10:40(11:00)

> Lost & Found

Kanadisk dramaserie. Kanadisk dramaserie om ungdommer som deltar på en idolskole.

11:00(11:40)

> Best i mest

Norsk serie. Åtte 14-åringer som er blant de beste i landet i hver sin idrett, skal gjennom 8 episoder lære hverandres idretter og konkurrere i dem. Hvor god er det mulig å bli i en ny idrett på to dager, og hvem blir best i mest? I denne del: Første idrett ut er kunstløp.

11:40(11:55)

> Bien Maja

Værdronningen. Tysk animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

11:55(12:05)

> Rorri Racerbil

Britisk animasjonsserie. Rorri Racerbil ordner opp på Sølvstripa racerbane sammen med vennene sine. Der går det unna med artige påfunn.

12:05(12:15)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

12:15(12:30)

> Rakettgjengen

Staren D.S.V. Amerikansk animasjonsserie. Gjør deg klar til å fly høyt med Ørna og de andre i Rakettgjengen. I denne del: Snipeline får motorhavari på veg inn mot Jorda og kræsjar i havet. Staren er den einaste som er liten nok til å få plass i ubåten og må kjøre ned for å redde ho.

12:30(12:40)

> Sangfoni

Per Spelmann. Norsk musikkserie for barn. Vi utforsker musikk og henter fram gamle barne- eller folkesanger. I denne del: Vi utforsker musikk og henter fram gamle barne- eller folkesanger. Hva skjer hvis kua tar fela fra Per? Kan lydene på en T-banestasjon bli rytmer til sangen? Og tenk hvis du kunne dirigere et orkester selv på 17. mai. Alt kan skje i Sangfoni!

12:40(12:45)

> Elleville Elfrid

Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.

12:45(13:00)

> Franklin og vennene

Kanadisk animasjonsserie. Om skilpadden Franklin og vennene hans.

13:00(13:15)

> Kasper og Lisa

Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.

13:15(13:35)

> Tre Fu Tom

Den gode, den onde og mushaene. Britisk animasjonsserie. Følg Tom og hans Tre Fu magi i Tretopolis. I denne del: Muru foreslår at Stilk og Tom skal følge henne, slik at de kan lære å forstå dyr og mestre rød magi på turen. Mushaene følger etter dem, og er overbevist om at det er der de kan finne røde krystaller.

13:35(13:45)

> Yakari

Pumasporet. Fransk animasjonsserie. Den lille indianergutten Yakari har en magisk evne til å forstå og snakke med alle dyr. Yakaris bestevenner er indianerjenta Regnbue og ponnien Lille Torden, og sammen hjelper de både mennesker og dyr. I denne del: Yakari må bruke list for å redde en puma fra den nådeløse jegeren Stolte Sky.

13:45(14:00)

> Martin Morgen

Siouxhøvdingen Martin. Fransk tegnefilmserie. Martin våkner opp som noe nytt hver morgen. I denne del: Martin våkner opp som en siouxhøvding, noe som kommer godt med på klassens utflukt den dagen.

14:00(14:05)

> Sigve og Haifinn

Mumien. Fransk animasjonsserie. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

14:05(14:30)

> Thunderbirds

Reptilene angriper. Britisk animasjonsserie. I denne del: Kalle og Eli Fenderland drar inn i Mulokamba-dalen for å prøve å finne en sjelden skapning. De kommer seg ikke ut igjen, så Gordon flyr ut sammen med Scott for å lete etter dem.

14:30(14:40)

> Jungelgjengen

Den gode, de slemme og lærlingen. Fransk animasjonsserie. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unnsetning når noen er i fare.

14:40(15:05)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.

15:05(15:25)

> Bevinget

Kanadisk serie. Porter, en skytsengel under opplæring, er sendt til jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.

15:25(15:40)

> Hotell 13

Tysk dramaserie. I denne del: YB'ene er mistenkelig på Tom og Anna. Liv prøver å stille Simon spørsmål som hvor han kommer fra, så kan de finne ut hvor tidsmaskinen befinner seg.

15:40(15:50)

> Hotell 13

Tysk dramaserie. I denne del: Tom og Liv kan knapt tro det. Tunnelen Simon snakket om fører til Cupid!

15:50(15:55)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.

15:55(16:05)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie. Det blir kaos på gården når bonden snur ryggen til sauen Shaun.

16:05(16:10)

> Masha og Mishka

Kamera til plage. Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka. I denne del: Masha finn eit kamera som ho tek bilete med. Etter å ha irritert Mishka, går ho ut i naturen og terroriserer dyra i skogen like ved. Til slutt tek biene i bikuba hevn og tek mange bilete av Masha som dei ler av etterpå.

16:10(16:35)

> Gisle Wink på eventyr

Amerikansk animasjonsserie. Bestefar Gisle Wink forteller spennende historier til barnebarna sine fra den gang han selv var liten.

16:35(16:50)

> Flaskepost fra Stillehavet

Klin kokos. Norsk reisedokumentar. I denne del: Kokosnøtter er veldig gode, men det er ikke så lett å klatre opp for å hente dem ned. Høvding Tafua forteller en historie til barna.

16:50(17:00)

> Thomas og vennene hans

Britisk animasjonsserie. Lokomotivet Thomas og vennene hans er klare for nye opplevelser - inne på stasjonen eller ute langs jernbanesporet.

17:00(17:10)

> Byggmester Bob

Milkshake-forviklinger. Britisk animasjonsserie. I denne del: Skuff blir inspirert av kjøkkensjefen som eksperimenterer med ingredienser til en ny milkshake, men vil det være like lurt å eksperimentere med betong?

17:10(17:20)

> Zack & Quack

Pop-opp-blomsten. Britisk animasjonsserie. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.

17:20(17:30)

> Tilde Møfrø

Den snufsete sauen. Tysk animasjonsserie. Når noen i landsbyen trenger støtte er Tilde Møfrø der med en kopp te, en kjeks og et godt råd. Tilde og vennene er uadskillelige. I denne del: Sauen Ulrik er forkjølt, og Tulla og Tilde strikkar eit flott skjerf til han.

17:30(17:40)

> Bing!

Overraskingmaskin. Britisk animasjonsserie. I denne del: Bing og Sulla får kvar sin mynt til å bruke i overraskingmaskina i butikken til Magda. Sulla får den leika ho ville ha, så Bing er heilt overbevist om at han også får den han vil ha.

17:40(17:55)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

17:55(18:00)

> Bitte lille Benny

Første gang jeg holdt en hemmelighet. Fransk animasjonsserie. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.

18:00(18:22)

> Rodde & Kikkan

Norsk dukkeserie. Rodde og Kikkan har sluttet å være leketøy og har fått sitt eget TV-show! I denne del: Kikkan lærer seg stadig nye ting og han har en ny oppfinnelse å vise Rodde; han har laget en menneskerobot. Men hva synes de om oppførselen dens?

18:22(18:25)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Om de to gode vennene Molang og Piu Piu.

18:25(18:35)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka. I denne del: Overrasking! Ulvane er svoltne og kidnappar ein hane, som dei trur skal legge egg. Masha inngår samarbeid med påskeharen, men må levere ekte egg, og ikkje egg med leiker i, for å overraske ulvane.

18:35(18:45)

> Blinky Bill

Golfgalskap. Australsk animasjonserie. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp. I denne del: Blinky finn opp eit spel som er så fantastisk at borgarmeister Gretten forbyr alle andre enn han sjølv å spele det.

18:45(19:10)

> Alle sammen sammen

Norsk komiserie. To familier flytter sammen i huset de har arvet. I denne del: Stefan vil hjelpe Tobias med leksene, men blir lurt trill rundt av Marek. Lea får en kvise.

19:10(19:30)

> ZombieLars

Lars forsvinner. Norsk dramaserie. Norsk serie for de eldste barna, om det å være annerledes. I denne del: Rektor Torill er frustrert fordi Michael var en fungerende levende ulevende som viste at det går an å ta seg sammen. Hun er enda sintere på Lars og ber FMAF ta ansvar. Lars forsvinner og gjengen må få hjelp av et bikkjemenneske, en ny fremmed.

19:30(20:00)

> Line dater Norge

Norsk underholdningsserie fra 2016. Programleder Line Elvsåshagen er lei av å være alene, og drømmer om å få seg kjæreste. Nå har hun bedt sine 100.000 følgere på Instagram om hjelp til å finne ham. I denne del: Line må ta en avgjørelse. Er det en av guttene det klaffer skikkelig bra med? Hva om det klaffer med flere? Eller hva om det ikke klaffer med noen i det hele tatt?

20:00(22:00)

> Friidrett

Diamond League fra Paris.

22:00(00:15)

> The Hunger Games

Amerikansk eventyraction fra 2012. Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth. 16-årige Katniss Evergreen bor sammen med moren og lillesøsteren Prim i distrikt 12 i det som er igjen av fremtidens Nord-Amerika. Selv om Katniss er en dyktig jeger med pil og bue, strever hun med å mate familien. Hvert år må distrikt 12 ofre én gutt og én jente til "The Hunger Games", et dødelig spill mot de andre distriktene der kun én vinner står igjen i live. Når Prim mot alle odds velges ut til å representere distrikt 12, tar Katniss frivillig hennes plass. Og blant konkurrentene er gutten som på avstand har vært forelsket i henne i lang tid. Aldersgrense: 11 år.

00:15(00:30)

> Skam

Norsk dramaserie. Skam er en ny dramaserie som følger Eva, 99er på Hartvig Nissens V.G.S. Følg serien hver dag gjennom filmer, grabs og bilder på p3.no/skam.

00:30(00:50)

> Boys

Svensk dramaserie fra 2015. Victor og Leo drømmer om suksess, grenseløs kjærlighet og lidenskapelig sex. Men hva skjer om de ikke lykkes? I denne del: Leo og Ellie analyserer porno og snakker om krangelen med Victor og Lovisa. Victor blir invitert til Alices atelierfest og går dit alene. Men når han kommer fram, har Alice oppmerksomheten rettet mot et annet sted. Leo møter Bassi, og de røyker en fredspipe sammen.

00:50(01:30)

> Når kjemien stemmer

Full tenning. Norsk dokumentarserie. I denne del: Lyst og attraksjon oppstår ikke tilfeldig, men hjelper det for en mann å brøle i skogen? Jenny får bare bruke hørselen når mennene bruker stemmen sin for alt den er verdt. Kan et kraftig mannebrøl lede henne på rett vei mot den mest tiltrekkende hannen?

01:30(01:45)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. I denne del: Stian er med Mia og kompisene på telttur. Tradisjon tro skal alle nakenbade når de våkner første morgen. Stian vil ikke virke prippen, men han er ikke videre stolt av badetissen sin. Klarer han likevel å fremstå som både sporty og velutstyrt?

01:45(02:20)

> Presten

Norsk humorserie fra 2018. I denne del: Bjarte skal vie et ungt ektepar, men oppdager at de knapt kjenner hverandre. På hjemmebane må han gå langt utenfor komfortsonen når Kristin ber ham klage på en ødelagt PC.

02:20(02:50)

> Vikingane

Norsk humordramaserie fra 2016. Vikingane er en episk og humoristisk dramaserie satt i vikingtiden. Året er 790 og vi følger hverdagslivet til vikingene i landsbyen Norheim. Mellom maktkamp, tokt og slag i en tøff tid byr livet på gode vennskap, fest og kjærlighet, samtidig som de blir utfordret av nye moderne trender med innføring av myke verdier og kunst, krangling og sjalusi, samlivsproblemer og trøblete søskenforhold vi kjenner fra moderne tid. I denne del: Jarl Varg er på hevntokt og stormer Norheim. En skjebnekamp vil avgjøre hvem som beholder landsbyen, om det kan herske fred i Norheim, og hvem som sitter igjen på høvdingetronen.

02:50(03:21)

> Dama til

John Arne Riise. Underholdningsprogram. P3morgens Live Nelvik tester hvordan det er å være kjæreste med kjente menn. I denne del: Live er dama til fotballspiller John Arne Riise. Må hun oppføre seg som en ekte fotballfrue i et forhold med Riise? Og vil luksusen hans renne over på henne?

03:21(05:00)

> Ingen sending