Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

06:40(06:45)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Julian er ute og leker at han jakter på drager. Når pappa skal på sykkeltur vil ikke Julian være med, han vil heller fortsette den morsomme leken. Dragejakten. Julian er ute og leker at han jakter på drager. Når pappa skal på sykkeltur vil ikke Julian være med, han vil heller fortsette den morsomme leken.

06:45(07:00)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Av og til er det vanskelig å være rolig og å sitte i ro. Ro i klokkefabrikken. Av og til er det vanskelig å være rolig og å sitte i ro.

07:00(07:05)

> Albi

Finsk serie. Albi vil ha en lekeplass. Albi er en avslappet snømann, som bor sammen med fuglen sin. Han ønsker seg et møblert hjem og har en magisk bok som viser han hva han kan lage.

07:05(07:10)

> Tilde Møfrø

Tysk animasjonsserie. Robert sin sjette sans fortel han at det blir nydeleg vêr i morgon, og dyra bestemmer seg for å ha piknik. Ein herleg piknik. Robert sin sjette sans fortel han at det blir nydeleg vêr i morgon, og dyra bestemmer seg for å ha piknik.

07:10(07:25)

> Thomas og vennene hans

Britisk animasjonsserie. Drift og Dag har aldri jobbet hver for seg, så de er litt bekymret for hvordan det skal gå. Drift og Dag. Drift og Dag har aldri jobbet hver for seg, så de er litt bekymret for hvordan det skal gå.

07:25(07:30)

> Stopp

Svensk drama. Stålis. Når Sara roper stopp er det Sara som bestemmer.

07:30(07:40)

> Bien Maja

Tysk animasjonsserie. Jakten på den forsvunnede møkkakulen. Jakten på den forsvunnede møkkakulen.

07:40(07:50)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.

07:50(08:00)

> Kodetropp O

Kanadisk dramaserie. Oda og Otto blir bedt om å hjelpe når Randi Agram på mystisk vis bestemmer seg for å slutte å selge saft. Farlig sur saft. Oda og Otto blir bedt om å hjelpe når Randi Agram på mystisk vis bestemmer seg for å slutte å selge saft.

08:00(08:15)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

08:15(08:25)

> Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Ravn vil at Herr Bjeff skal gi en tekanne til Lille Grevling. Bjørn hjelper Ravn i et forsøk på å skremme Herr Bjeff til å gi kannen fra seg. Ånden i tekannen. Ravn vil at Herr Bjeff skal gi en tekanne til Lille Grevling. Bjørn hjelper Ravn i et forsøk på å skremme Herr Bjeff til å gi kannen fra seg.

08:25(08:40)

> Mille Måne

Fransk animasjonsserie. Jens skal på klassetur til dyreparken, men han er redd for tigre og nekter å være med. Jens møter en tiger. Jens skal på klassetur til dyreparken, men han er redd for tigre og nekter å være med.

08:40(09:00)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Unge Monika kommer til Stallen og håper på å få bli lærling. Lea og Anneli er ikke så interessert, men guttene overbeviser dem. Lærlingen. Unge Monika kommer til Stallen og håper på å få bli lærling. Lea og Anneli er ikke så interessert, men guttene overbeviser dem.

09:00(09:15)

> Dennis og Glefser'n - Full baluba

Britisk-australsk animasjonsserie. Dennis prøver professor Skrukorks tidsmaskin, noe som får store følger. Klarer han å rydde opp i kaoset?. Frem og tilbake til fremtiden. Dennis prøver professor Skrukorks tidsmaskin, noe som får store følger. Klarer han å rydde opp i kaoset?

09:15(09:25)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Skuff sikrer seg det havarerte merset fra en skute til samlingen sin av "kule og nyttige ting", men er ikke klar over at Bob og gjengen trenger det for å få reparert masta på den ærverdige skuta. Kjekt å ha. Skuff sikrer seg det havarerte merset fra en skute til samlingen sin av "kule og nyttige ting", men er ikke klar over at Bob og gjengen trenger det for å få reparert masta på den ærverdige skuta.

09:25(09:35)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Ted får flere oppgaver enn han kan takle, og det ender med at feil ting blir levert til feil person. Jo flere kokker. Ted får flere oppgaver enn han kan takle, og det ender med at feil ting blir levert til feil person.

09:35(09:45)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Fløtte kjører seg fast, og Løfte, Skuff og Maks må praktisere det de har lært om samarbeid på jobbseminar. Sammen er vi krutt!. Fløtte kjører seg fast, og Løfte, Skuff og Maks må praktisere det de har lært om samarbeid på jobbseminar.

09:45(09:55)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød.

09:55(10:05)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød.

10:05(10:10)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.

10:10(10:25)

> Milly og Molly

Australsk animasjonsserie. Om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.

10:25(10:45)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Fru Rottemeier oppdager at Heidi har tatt med seg to kattunger inn i huset og blir rasende. Som straff blir Heidi innelåst i kjelleren. Sebastian får i oppgave å kvitte seg med kattungene, noe han helst ikke vil gjøre. Løftet. Fru Rottemeier oppdager at Heidi har tatt med seg to kattunger inn i huset og blir rasende. Som straff blir Heidi innelåst i kjelleren. Sebastian får i oppgave å kvitte seg med kattungene, noe han helst ikke vil gjøre. Heidi får også vite at hun ikke får dra tilbake til fjellene, som hun trodde.

10:45(11:15)

> Dyrehjelperne

Tysk dramaserie. En mor bringer barnet sitt til Philips dyrlegekontor angående et hundebitt. Hunden som bet ser nøyaktig ut som Brezel. De neste dagene melder flere vitner seg og forteller den samme historien. Har Brezel rabies?. Bølla Brezel. En mor bringer barnet sitt til Philips dyrlegekontor angående et hundebitt. Hunden som bet ser nøyaktig ut som Brezel. De neste dagene melder flere vitner seg og forteller den samme historien. Har Brezel rabies?

11:15(11:45)

> Ponniskolen

Svensk realityserie. Åtte barn mellom 11 og 14 år tillbringer to uker på rideleir der de får hjelp med ulike problemer de har med ponniene sine.

11:45(12:05)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:05(12:25)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:25(12:30)

> Tenkjetanken

Irsk animasjonsserie. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "kvifor mel katten?" og vi må dykke djupt ned i kattehjernen for å finne svaret på kvifor forskarar trur kattar lagar sin unike, malande lyd. Kvifor mel katten?. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "kvifor mel katten?" og vi må dykke djupt ned i kattehjernen for å finne svaret på kvifor forskarar trur kattar lagar sin unike, malande lyd.

12:30(12:45)

> Postmann Pat - Spesialpakkeservice

Britisk animasjonsserie. Cedric, brevduen til Alf, blir borte og det er helt krise. Postmann Pat og den forsvunne duen. Cedric, brevduen til Alf, blir borte og det er helt krise.

12:45(13:00)

> Doki

Kanadisk animasjonsserie. Doki og vennene sender papirbåter ned en bekk, men båtene blir krøllet sammen i det rennende vannet. For å finne ut hvordan de skal klare å sende papirbåtene ned bekken reiser de til Panamakanalen for å lære. Kanal-løpet. Doki og vennene sender papirbåter ned en bekk, men båtene blir krøllet sammen i det rennende vannet. For å finne ut hvordan de skal klare å sende papirbåtene ned bekken reiser de til Panamakanalen for å lære.

13:00(13:25)

> Eva

Britisk dramaserie. Katrine vil holde Eva på Kalimov for sikkerhetens del. Men Eva er mer interessert i å lære om "små mennesker", og vil prøve seg som barnevakt. Kai søker venner. Katrine vil holde Eva på Kalimov for sikkerhetens del. Men Eva er mer interessert i å lære om "små mennesker", og vil prøve seg som barnevakt.

13:25(13:50)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. Carly bruker drastiske metoder for å kunne betale for hip hop-auditionen. Sasha og Jax samarbeider for å bevise at Scarlett tar feil. Biancas jakt på en plass i rampelyset lar andre stå igjen i mørket. På fersken. Carly bruker drastiske metoder for å kunne betale for hip hop-auditionen. Sasha og Jax samarbeider for å bevise at Scarlett tar feil. Biancas jakt på en plass i rampelyset lar andre stå igjen i mørket.

13:50(14:15)

> Finn meg i Paris

Tysk/fransk/kanadisk dramaserie. En scenestudie om et trekantdrama blir virkeliggjort når Lena blir tildelt rollen som den yndige feen som fatter interesse for Max, og Thea må ta til takke med å være hans forsmådde hustru. Feens forbannelse. En scenestudie om et trekantdrama blir virkeliggjort når Lena blir tildelt rollen som den yndige feen som fatter interesse for Max, og Thea må ta til takke med å være hans forsmådde hustru.

14:15(14:35)

> 100 ting å gjøre før High School

Amerikansk dramaserie. Crispo forsøker å komme over redselen for å be om hjelp i timen, mens CJ melder seg frivillig til å følge bøllete femteklassinger gjennom skolen. Fenwick forsøker å bli 'high five'-kongen på skolen. Crispo forsøker å komme over redselen for å be om hjelp i timen, mens CJ melder seg frivillig til å følge bøllete femteklassinger gjennom skolen. Fenwick forsøker å bli 'high five'-kongen på skolen.

14:35(14:50)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Vibeke blir ikke igjen, Maud går på date og Levi oppdager noe. Hvem er den kuleste læreren på Spangalis? Magda eller Joachim?. Vibeke blir ikke igjen, Maud går på date og Levi oppdager noe. Hvem er den kuleste læreren på Spangalis? Magda eller Joachim?

14:50(15:00)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Levi forteller Maud at det er Ramin som har skrevet brevet og ikke Norbert. Eman synes Daniel er en hykler og Caros blir utsatt for sabotasje. Levi forteller Maud at det er Ramin som har skrevet brevet og ikke Norbert. Eman synes Daniel er en hykler og Caros blir utsatt for sabotasje.

15:00(15:20)

> Annedroidene

Amerikansk dramaserie. Det er ett år siden Anne, Jack og Susanne møttes for første gang, og Susanne vil feire vennileumet deres. Før festen kan begynne, kommer Ada innom med en gave til Anne: En helt egen 3D-printer. Vennileum. Det er ett år siden Anne, Jack og Susanne møttes for første gang, og Susanne vil feire vennileumet deres. Før festen kan begynne, kommer Ada innom med en gave til Anne: En helt egen 3D-printer.

15:20(15:45)

> Marco Polo

Tysk animasjonsserie. Marco og vennene hans kommer til Samarkand, men de har knapt fått bestilt seg litt mat før de skjønner at det er noe som ikke stemmer. Gåten i Samarkand. Marco og vennene hans kommer til Samarkand, men de har knapt fått bestilt seg litt mat før de skjønner at det er noe som ikke stemmer. Folk bøyer seg for Shi-La som hun skulle være en kongelig, og plutselig kommer en mann farende og drar henne med seg.

15:45(16:10)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie. Tom og Stilk får beskjed av Trekone om at de har blitt flinke nok til å lære et avansert, nytt rim. Men tålmodigheten som kreves for å lære det skikkelig er noe verken Tom eller Stilk har nok av. Se det for deg. Tom og Stilk får beskjed av Trekone om at de har blitt flinke nok til å lære et avansert, nytt rim. Men tålmodigheten som kreves for å lære det skikkelig er noe verken Tom eller Stilk har nok av.

16:10(16:20)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Før den årlige reisen sørover krangler indianerne om hvem som skal lede reisefølget. Den hellige tomahawken. Før den årlige reisen sørover krangler indianerne om hvem som skal lede reisefølget.

16:20(16:35)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Bøffelfrø vil vise at han kan være en "heyoka", en som Tordenfuglen i drømme plukker ut for å gjøre alt motsatt av det som er vanlig. Når alt blir snudd på hodet. Bøffelfrø vil vise at han kan være en "heyoka", en som Tordenfuglen i drømme plukker ut for å gjøre alt motsatt av det som er vanlig.

16:35(16:45)

> Kasper og Lisa

Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.

16:45(16:55)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Gjengen vitjar bestemor til Pingo, og Bamse får livreddarsløyfe. Gjestar i Pingonesia. Gjengen vitjar bestemor til Pingo, og Bamse får livreddarsløyfe.

16:55(17:15)

> Beno ja Nigá

Fransk animasjonsserie. Nigá tror at Beno er blitt kidnappet, etter å ha sett en lignende hund bli kjørt vekk i en bil. Politiet blir involvert i jakten på kidnapperne. Savnet. Nigá tror at Beno er blitt kidnappet, etter å ha sett en lignende hund bli kjørt vekk i en bil. Politiet blir involvert i jakten på kidnapperne. Når Nigá innser at han har sett feil hund, blir han bekymret for at han kan havne i fengsel...

17:15(17:26)

> Thomas og vennene hans

Britisk animasjonsserie. James liker best å trekke passasjervogner, og vise fram den fine røde lakken sin. Anda ender i vannet. James liker best å trekke passasjervogner, og vise fram den fine røde lakken sin.

17:26(17:37)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

17:37(17:45)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Julian er ute og leker at han jakter på drager. Når pappa skal på sykkeltur vil ikke Julian være med, han vil heller fortsette den morsomme leken. Dragejakten. Julian er ute og leker at han jakter på drager. Når pappa skal på sykkeltur vil ikke Julian være med, han vil heller fortsette den morsomme leken.

17:45(18:00)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Av og til er det vanskelig å være rolig og å sitte i ro. Ro i klokkefabrikken. Av og til er det vanskelig å være rolig og å sitte i ro.

18:00(18:03)

> Hunden Ib

Dansk animasjon. Ib ser noe som blinker. Ib ser noe som blinker.

18:03(18:15)

> Elias

Norsk animasjonsserie. Redningsskøyta Elias bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.

18:15(18:20)

> Inni granskauen

Norsk dramaserie for barn fra 2017. Femårige Maja på telttur med familien. Det er mye rart man kan finne i skogen. Maja finner til og med en trollbæsj!. Femårige Maja på telttur med familien. Det er mye rart man kan finne i skogen. Maja finner til og med en trollbæsj!

18:20(18:35)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Capix blir plutselig usedvanlig lystig når han puster inn pollen fra en sjelden blomst. Willow må ta over pliktene hans som vokter av treet mens de andre forsøker å finne en kur. En ny Capix. Capix blir plutselig usedvanlig lystig når han puster inn pollen fra en sjelden blomst. Willow må ta over pliktene hans som vokter av treet mens de andre forsøker å finne en kur. Dessverre passer ikke Willow så godt til oppgaven.

18:35(18:55)

> Geronimo Stilton

Amerikansk animasjonsserie. Geronimo er bortreist på en ekspedisjon til havs og Snarild styrer kontoret. Så kommer en vakker dame som forteller at Geronimos skip er forlist, men at han muligens ennå kan reddes. Havrottene. Geronimo er bortreist på en ekspedisjon til havs og Snarild styrer kontoret. Så kommer en vakker dame som forteller at Geronimos skip er forlist, men at han muligens ennå kan reddes.

18:55(19:26)

> Krimteam 5

Tysk serie. Det skjer merkelige ting i kaféen som moren til Mia og Alice eier. I tillegg må kaféen kanskje stenges. Johannes oppdager en mistenkelig person utenfor kaféen, og Krimteam 5 undersøker saken. Rotten er løs. Det skjer merkelige ting i kaféen som moren til Mia og Alice eier. I tillegg må kaféen kanskje stenges. Johannes oppdager en mistenkelig person utenfor kaféen, og Krimteam 5 undersøker saken.

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk realityserie fra 2012. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

19:50(20:50)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie. De åtte gjenværende deltakerne har pushet seg hardt så langt, i de tre neste øvlesene skal de nå testes i "Fokus og presisjon". De åtte gjenværende deltakerne har pushet seg hardt så langt, i de tre neste øvlesene skal de nå testes i "Fokus og presisjon". Her må de holde fokuset på seg selv og oppgaven å ikke la seg stresse av hva motstanderne gjør. Hvem klarer å holde holdet kaldt og unngå den neste natt testen?

20:50(21:20)

> Helikopterranet

Svensk dokumentarserie fra 2017. Kort tid før ranerne når fram, handler de ansatte mot ordre: De flykter inn i et hvelv, men blir fanget i den klaustrofobiske sikkerhetsslusen. Der blir de sittende innelåst i flere timer før politiet går til aksjon. Kort tid før ranerne når fram, handler de ansatte mot ordre: De flykter inn i et hvelv, men blir fanget i den klaustrofobiske sikkerhetsslusen. Der blir de sittende innelåst i flere timer før politiet går til aksjon.

21:20(23:00)

> Tause vitner

Britisk krimserie fra 2018. En amerikansk diplomat blir skutt midt i London. Dette byr på mange juridiske utfordringer for Nikki og teamet, som må prøve å samarbeide med den amerikanske ambassaden og FBI for å løse drapet. En amerikansk diplomat blir skutt midt i London. Dette byr på mange juridiske utfordringer for Nikki og teamet, som må prøve å samarbeide med den amerikanske ambassaden og FBI for å løse drapet.

23:00(23:30)

> Under kniven

Dansk dokumentarserie. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige?. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige?

23:30(00:30)

> Shetland

Britisk krimserie. En ung mann forsvinner på ferga fra Aberdeen til Shetland. Samtidig blir en liten gutt brakt inn til sykehuset etter å ha spist et "sukkertøy" han fant på stranda. En ung mann forsvinner på ferga fra Aberdeen til Shetland. Samtidig blir en liten gutt brakt inn til sykehuset etter å ha spist et "sukkertøy" han fant på stranda. Politietterforskeren Jimmy Perez og teamet hans undersøker begge hendelsene. De blir snart overbevist om at sakene henger sammen.

00:30(01:25)

> Shetland

Britisk krimserie. Perez er overbevist om at Michael Maguire ikke har rent mel i posen, men en formell klage mot politiet gjør etterforskningen svært krevende. Perez er overbevist om at Michael Maguire ikke har rent mel i posen, men en formell klage mot politiet gjør etterforskningen svært krevende.

01:25(02:25)

> Shetland

Britisk krimserie. Etterforskningen leder Perez og Tosh til Glasgow. De forsøker å finne ut hva som skjedde med Maguire, og hvordan han var forbundet med Robbie Morton. Men etterforskerne møter motbør fra mektige motstandere. Etterforskningen leder Perez og Tosh til Glasgow. De forsøker å finne ut hva som skjedde med Maguire, og hvordan han var forbundet med Robbie Morton. Men etterforskerne møter motbør fra mektige motstandere. Politietterforskeren Jimmy Perez og teamet hans undersøker to saker som de er overbevist om henger sammen.

02:25(03:00)

> Bondi Beach

Australsk realityserie fra 2012. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.