Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

06:45(06:50)

> Hei Kembo

Britisk animasjon. Småtrolla leker i snøen og bestemmer seg for å lage en morsom snømann. Kembo og snømannmerket.

06:50(07:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Jentene redder reker og skalldyr fra en inntørkingstruet dam. Rekeredder. Moro og eventyr, uansett vær.

07:00(07:10)

> Elias

Norsk animasjonsserie.

07:10(07:20)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Gjengen er i Egypt for å sjå pyramidar. I staden hamnar dei i ein nedsanda verkstad og hjelper Nils og David med å leite etter vatn. Den tørste mumien.

07:20(07:35)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Guro har en maskin som kan lage regnbuesorbet til alle. Bærmiks. Rubi reiser hver dag, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor.

07:35(07:45)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Rikke legg seg på gjesterommet for å sove i fred, og Willy og Labben vil skremme henne. Men Rikke er ikkje lettskremd, så i staden er det ho som gjev Labben ein lærepenge. God natt, Rikke. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

07:45(07:50)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Villmarken.

07:50(08:05)

> Jet fra Bortom

Britisk animasjonsserie. Barna bygger et observatorium i en gammel trehytte for å se på nattehimmelen. Observatoriet i trehytten. Signe og Lars har god fantasi, og liker å finne ut hvordan ting henger sammen. En dag flytter Jet inn i nabolaget, og hans familie kommer fra en annen planet.

08:05(08:15)

> Kodetropp O

Kanadisk serie. Det eneste som kan få frøken O sin gamle partner Okkenhaug tilbake på jobb er det som fikk ham til å slutte; en mystisk skurk, og en sak som har stått uløst i mange år. Den uløste saken.

08:15(08:25)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Willow tar med seg et gigantisk frø til Drømmetreet etter en ekspedisjon til Gigantbilledalen. Men frøet viser seg å være noe helt annet enn Willow trodde, og nå har han plutselig en diger og skrubbsulten babybille å passe på. Det merkelige frøet. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting.

08:25(08:35)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Barnevakt.

08:35(08:45)

> Arthur og barna av det runde bord

Fransk animasjonsserie. Arthur og Mordred blir usynlige etter et uhell med en magisk eliksir, og nå må de samarbeide for å bli seg selv igjen. Mordred lykkes, men stikker av mens Arthur fortsatt er usynlig. Kongelig ånd. Arthur blir oppdratt av trollmannen Merlin og sammen med vennene oppdager han nye og spennende eventyr.

08:45(08:55)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie.

08:55(09:20)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Lea møter Kim, en omreisende ung mann med en tvilsom historie. Det viser seg at han trenger profesjonell hestehviskerhjelp. En god sak. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.

09:20(09:30)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie.

09:30(09:40)

> Vaffel - en superhund

Britisk dramaserie. Simen og Eva går tur med Vaffel til parken, og der blir det fullt kaos med en sølete slutt. Vaffel går tur. Livet til familien Bjelle-Klang blir ikke det samme når superhunden Vaffel flytter inn.

09:40(09:50)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Når Blinky og Jacko reddar ein ung lettpåvirkeleg rottekenguru, anar dei ikkje at det vil utløyse kaos i Grønlapp. Superheltar. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

09:50(10:15)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Etter en traumatisk bursdag har Taylor sluttet å feire dagen, men Miles nekter å gi seg på at hun skal få en fin dag. Han skaffer henne en spøkelseshund som viser seg å være litt teit. Hjemsøkt hund. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

10:15(10:35)

> Dypet

Australsk animasjonsserie fra 2014. For å finne en del av den mystiske Effemykron må familien Nekton kjempe seg gjennom virvelstrømmer, steder med null sikt og gigantiske robotbrennmaneter. Er det Nereus som utsetter dem for dette?. Testen. Familien Nekton som bor på en undervannsbåt. De lever som utforskere.

10:35(10:55)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. En rekke oppsiktsvekkende utstyrsfeil fører til at John oppdager den kunstige intelligensen EOS som har tatt kontrollen over Thunderbird 5. EOS.

10:55(11:05)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm.

11:05(11:35)

> Barnas restaurant

Norsk matprogram. Barna har kommet til fiskeværet Kalvåg og i dag skal det handle om sjømat. Gjengen må først ut på havet for å fiske sine egne råvarer. Tilbake på land får barna i oppgave å lage to fiskeretter til noen fiskere. Napp i Kalvåg. Seks barn lærer å lage sunn og god mat av mesterkokken Terje Ness. De skal reise rundt i landet for å finne de beste råvarene og de beste oppskriftene Norge har å by på. Programleder er Asgeir Borgemoen.

11:35(11:45)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Ghost Rockers forter seg til øvingslokalet, der nøkkelen til trommeslageren er gjemt. Men en stygg overraskelse venter dem. Mortens svik forandrer alt, og fører til en ny krangel mellom Jonas og Milla. Sveket. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

11:45(12:00)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Jonas og Milla blir venner. De kan ikke gi opp nå. Morten angrer intenst på det han har gjort, men Milla vil ikke ha noe mer med ham å gjøre. Og gjengen starter jakten på den siste nøkkelen, som tilhørte sangeren. Vår. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

12:00(12:10)

> Skrikvik

Britisk animasjonsserie. Lukes forkjærlighet for snarveier skaper trøbbel når han bruker en lettvint løsning for å rydde rommet og ender opp med å sette hele Skrikvik i fare. Skrikende rent.

12:10(12:20)

> Skrikvik

Britisk animasjonsserie. Et nytt hus dukker opp i Skrikvik, og Lukes nysgjerrighet skaper kjempetrøbbel for vennene hans. Hjemsøkt hus.

12:20(12:35)

> Skrikvik

Britisk animasjonsserie. Resus og Linnea blander sammen en trylledrikk som skal stoppe foreldrene hans fra å krangle, men lærlingeheksen blander feil og snart forelsker hele byen seg i hverandre. Kjærlighetsformelen.

12:35(12:55)

> Dypet

Australsk animasjonsserie fra 2014. Enorme forhistoriske krokodiller lever fortsatt i et underjordisk hulesystem som familien Nekton utforsker. Det var nok ikke så lurt av Arnt å bli venn med den unge krokodillen. Fossiler. Familien Nekton som bor på en undervannsbåt. De lever som utforskere.

12:55(13:15)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. En mekanisk feil i en gruve nær Jordens bane sender en asteroide mot solen med arbeideren Ned Tedford ombord. Alan og Kayo bruker Thunderbird 3 til redningsoppdraget, men en hissig solstorm slår ut sensorene deres. Slynge.

13:15(13:40)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. Frøken Penelope, Parker og Gordon besøker et eldgammelt tempel i Amazonas-ørkenen. De blir ledsaget av professor Vardal, men blir fanget inne i en labyrint av feller og sprengladninger. Tempeltunnelene.

13:40(14:00)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Taylor er forelsket i en ny gutt på skolen og får han til å be henne med på ball. Det viser seg at han allerede har en dansepartner og Ray tar en skikkelig hevn på Taylors vegne. Hjemsøkt barnevakt. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

14:00(14:20)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Bakeriet til Michelle får en konkurrent som klarer å stjele oppskriftsboken til Michelle uten at Taylor klarer å hindre ham. Hjemsøkt Bakeri. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

14:20(14:35)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Blinky og Jacko må redde bursdagen til Pigg frå Gretten, den verste festbremsen i byen. Klovnen Grette. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

14:35(14:45)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. Bitz og Bob må kommunisere og gi melding om at de trenger hjelp til noen langt ute på havet. Ohoi der!. Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

14:45(14:55)

> Pablo

Britisk animasjonsserie. Pablo blir skremt av et bilde på veggen i en kafé. Han tegner en veldig forvirrende verden som svar, og bestemmer seg for at det er greit å være en reddhare. Alle er jo redd for noe. Reddhare. Pablo bruker sine magiske fargestifter til å gjøre hverdagens utfordringer til fantastiske eventyr.

14:55(15:05)

> Pablo

Britisk animasjonsserie. Pablo gjør en feil på tegningen med fargene på shortsen sin, så han bestemmer seg for å ikke tegne seg selv i det hele tatt. Men vennene hans i Tegneland vil finne ham. Feil og fakta. Pablo bruker sine magiske fargestifter til å gjøre hverdagens utfordringer til fantastiske eventyr.

15:05(15:20)

> Dinosaurtoget

Amerikansk animasjonsserie.

15:20(15:25)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Litt for glad i det søte.

15:25(15:35)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Duften av hyene.

15:35(15:45)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Livvakten.

15:45(15:50)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Selvforsvars-akademiet.

15:50(16:00)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Slapp av, Bjørn.

16:00(16:05)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Draker på flukt.

16:05(16:10)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Lyden av lemen.

16:10(16:42)

> Labyrint

Norsk konkurranseprogram. Det blir en tøff kamp for "Åsfjøsgjengen" fra Eidsvoll når de møter Taurus og Daidalos. For Taurus har full tank med slim, og Daidalos er listigere enn noen gang. Den mektige Daidalos åpner igjen Labyrinten. Den er fylt av roboter, slim og konkurranser.

16:42(16:45)

> Binnabánnas

Barneserie på samisk.

16:45(16:58)

> Teletubbies

Britisk barneserie. Frokost.

16:58(17:00)

> Binnabánnas

Barneserie på samisk.

17:00(17:15)

> Teletubbies

Britisk barneserie. Sprek.

17:15(17:20)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie.

17:20(17:30)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing og Sulla skal mate endene i parken. Bing kastar all maten på vatnet samtidig, men så kjem ei stor skummel gås. Ender. Opplev verden med Bing og vennene. Oppgaver blir løst - det er en Bing-ting!

17:30(17:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

17:45(17:50)

> Hei Kembo

Britisk animasjon. Småtrolla leker i snøen og bestemmer seg for å lage en morsom snømann. Kembo og snømannmerket.

17:50(18:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Jentene redder reker og skalldyr fra en inntørkingstruet dam. Rekeredder. Moro og eventyr, uansett vær.

18:00(18:10)

> Top Wing

Kanadisk animasjonsserie. Sandy Stork mister brillene sine og bytter om på eggene hun skal levere. TOP Wing drar for å få de riktige eggene hjem før de klekkes. En Eggstraordinær redning.

18:10(18:35)

> Pelle Politibil på sporet

Norsk barneserie. Kronprinsessa er i Bodø for å åpne den nye Havørnparken. Her ligger en ruvende havørn og ruger på et egg. Byens egen helt, Pelle Politibil, får det ærefulle oppdraget å passe på parken, og spesielt havørna.

18:35(19:00)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Hjemsøkt viking.

19:00(19:15)

> ZombieLars

Norsk drama-komedie. Karoline har et møte som gir henne en ny retning. Gjengen vår og Torill har også et slags møte hvor gjengen stilles ovenfor et valg. Heavy Metal. ZombieLars er en Lars er tolv år gammel og halvt zombie, eller "levende ulevende» som er den politisk korrekte måten å si det på i Bekkebakken. Vi følger Lars og gjengen hans sin kamp mot FMAF (Foreningen Mot Alt Fremmed) og den slemme Rektor Torill for å bli akseptert i et samfunn hvor man ikke skal skille seg ut.

19:15(19:29)

> ZombieLars

Norsk drama-komedie. Karoline finner sin far men ting er ikke som hun har trodd. En stor hemmelighet avsløres. Troll. ZombieLars er en Lars er tolv år gammel og halvt zombie, eller "levende ulevende» som er den politisk korrekte måten å si det på i Bekkebakken. Vi følger Lars og gjengen hans sin kamp mot FMAF (Foreningen Mot Alt Fremmed) og den slemme Rektor Torill for å bli akseptert i et samfunn hvor man ikke skal skille seg ut.

19:30(19:50)

> Ekteskap og naboskap

Amerikansk komiserie fra 2015. Angie får fire billetter til Jay Z-konsert fra eksen sin. Hun og Russell inviterer med seg Mitch og Tracy. De må bare finne barnevakt, og det er ikke så enkelt. Mitch er redd toppkandidaten er litt for attraktiv. Mitch og Tracy har et uvanlig nært, humoristisk og åpenhjertet forhold til naboene sine, Russell og Angie.

19:50(20:10)

> Ekteskap og naboskap

Amerikansk komiserie fra 2015. Mitch og Russell later som de er et homofilt par for å sjarmere en bilselger. Tracy skryter av at hun deler medlemskap på treningssenteret med en annen asiat fordi de ansatte ikke kan se forskjell på dem. Mitch og Tracy har et uvanlig nært, humoristisk og åpenhjertet forhold til naboene sine, Russell og Angie.

20:10(20:30)

> Ekteskap og naboskap

Amerikansk komiserie fra 2015. På skolen til Sadie har de høner. En dag dør favoritten hennes Mitch og Tracy har ulik religiøs tro og er i tvil om hvordan de skal snakke med henne om det. Mitch og Tracy har et uvanlig nært, humoristisk og åpenhjertet forhold til naboene sine, Russell og Angie.

20:30(20:55)

> Ekteskap og naboskap

Amerikansk komiserie fra 2015. Nabojenta Maya på seks kjem til å sjå Russell i dusjen. Kor mykje såg ho eigentleg, og bør han fortelje foreldra hennar det?. Mitch og Tracy har et uvanlig nært, humoristisk og åpenhjertet forhold til naboene sine, Russell og Angie.

20:55(21:40)

> Ingen genistrek

Britisk vitenskapsserie fra 2016. Kan sprinteren Adam Gemili konkurrere i fart mot et jagerfly? Kan Rachel komme seg helskinnet gjennom ild som holder 450 grader? Og kan man styre en bil ved hjelp av hjernen?. Vitenskap forklart gjennom spektakulære stunt og halsbrekkende eksperimenter.

21:40(22:00)

> Lovleg

Norsk dramaserie fra 2018.

22:00(23:15)

> Ord mot ord

Islandsk drama fra 2018. Har Einar voldtatt Ella? Han nekter, men få tror ham. Hvordan skal familie og venner forholde seg til det som har skjedd?.

23:15(00:10)

> Mord i paradis

Britisk krim fra 2013. En ung nonne blir funnet død i det røykfylte soverommet sitt. En tragisk ulykke med en tent sigarett? Richard Poole er ikke så sikker på det. Selv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løse mordgåter.

00:10(01:00)

> Mord i paradis

Britisk krim fra 2013. En kvinne blir funnet død i et basseng. Alt peker mot selvmord. Men då Richard finner en kopp te, blir han overbevist om at noe ikke stemmer. Selv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løse mordgåter.

01:00(01:55)

> Mord i paradis

Britisk krim fra 2013. En gruppe skattejegere leter etter en sjørøverskatt på øya. Jakta tar brått slutt da geologen Ian Parks blir drept og mordvåpenet viser seg å være en 300 år gammel pistol. Selv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løse mordgåter.

01:55(02:50)

> Mord i paradis

Britisk krim fra 2013. Besteveninnen til Camille kollapser på scenen og dør i armene hennes. Sangeren er blitt forgiftet. Men av hvem, og hvorfor?. Selv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løse mordgåter.

02:50(02:55)

> Mord i paradis

Britisk krim fra 2013. En britisk turist blir funnet død, kvalt med sitt eget skjerf. Et innbrudd som gikk galt? Richard er ikke overbevist. Selv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løse mordgåter.

02:55(03:47)

> Musketerene

Britisk dramaserie fra 2016. Grimaud og Feron hjelper en fange å rømme fra Châtelet, og musketerene må kjempe for å holde ro og orden i Paris. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie. De er langt mer enn kongens livvakter i 1600-tallets Paris. De slåss for æren, kjærligheten og fordi de liker det.