Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

06:45(06:55)

> Tee og Mo

Britisk animasjonsserie. Piano.

06:55(07:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie.

07:00(07:05)

> Albi

Finsk serie. Albi ønsker seg en båt.

07:05(07:15)

> Bien Maja

Tysk animasjonsserie. Den perfekte kulen.

07:15(07:30)

> Ricky Zoom

Britisk animasjonsserie. Ricky og gjengen vil leike at dei har ein fjernkontroll som får folk til å gjere alt dei seier som Ståle Makalaus, og Tut latar som om det funkar for å få leike med dei. Ute av kontroll. Britisk animasjon om Ricky og sykkelvennane hans som stadig er på jakt etter nye stunt å lære seg.

07:30(07:40)

> Litt av en jobb!

Norsk dokumentarserie. Johanne og Celine er på sykehuset for å lære hvordan man gipser et brukket bein. Hos ortopeden. Norsk dokumentarserie om barn som prøver seg i ulike jobber.

07:40(07:55)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. I Vårby er det tid for festival, "Vinter om våren". I den anledning hjelper Bob og teamet med å sette stolheis i skibakken. Bob får prøvd seg på snowboard, og maskinene er også ute og tester snøføret. Vinter om våren.

07:55(08:05)

> Dinosaurene kommer

Kanadisk serie.

08:05(08:20)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Hvalmusikk.

08:20(08:25)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie.

08:25(08:35)

> Arthur og barna av det runde bord

Fransk animasjonsserie. Etter at Morgan forveksler noen ingredienser, drikker kongen en eliksir som får ham til å si det motsatte av det han egentlig mener. Forhekselsesforviklinger. Arthur blir oppdratt av trollmannen Merlin og sammen med vennene oppdager han nye og spennende eventyr.

08:35(08:50)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Den kinesiske keiseren kommer til byen, og storvesiren ber alle legge frem sine beste varer for å imponere keiseren. Keiseren kommer til byen.

08:50(08:55)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Barndomsminner.

08:55(09:00)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Sjalusi.

09:00(09:10)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

09:10(09:20)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Maks får møkkajobben med å hente et lass gjødsel, og i den tro at det er han som stinker, tar han lange omveier for å unngå å møte kjente. Maks møkk.

09:20(09:30)

> Doki

Kanadisk animasjonsserie. Doki lærer seg å sjonglere, men når Otto avslører de nye rakettmotorene for flyet gir det Doki en unik mulighet til å finne av om han kan sjonglere, i verdensrommet?. Doki i omløp. Bli med den lille hunden Doki ut på spennende reiser!

09:30(09:40)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. Historien om pyrenéerhunden Pim fra han er valp og er sammen med moren på en sauegård, til han blir voksen, selvstendig og blir leder for sin egen saue¶okk. Hvis jeg var en gjeterhund. En serie om dyreunger.

09:40(09:45)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. Reveungen Even lærer mye når han blir utsatt for kråken som stjeler mat. Hvis jeg var en rev. En serie om dyreunger.

09:45(09:56)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. Bitz og Bob blir tilkalt for å hjelpe den kjente kunstneren La Nøste å flytte en stor stein over til stranden og hennes fantastiske strand-kunstgalleri. I steinalderen. Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

09:56(10:00)

> Bitz & Bob - Gjør det selv

Britisk læringsprogram.

10:00(10:05)

> Leiketid

Kanadisk serie. Besta skal lese for Jacob, men sovner mens han finner boka. Max tar jobben med å passe på at ingenting vekker henne mens Jacob er borte. La Besta sove. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:05(10:10)

> Leiketid

Kanadisk serie. Jacob og Max leker at Max skal gå på line. Men de trenger noe klissete for å holde Max på linen. Mens Jacob leter nede klarer Max å gå på liksom-line på akvariet og finne en teip som kan brukes. Gå på line. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:10(10:20)

> Ricky Zoom

Britisk animasjonsserie. Dronen til Scootio blir øydelagd og stikk på tur åleine. Maxvell trur det er eit romskip og lagar veldig ståhei, og sykkelgjengen må på romvesenjakt. Dronespetakkel. Britisk animasjon om Ricky og sykkelvennane hans som stadig er på jakt etter nye stunt å lære seg.

10:20(10:35)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Bendik dukkar opp og tek med seg Rikke og Labben på eventyr, og Labben er redd Bendik berre lyg om alt det kjekke dei skal gjere. Men så kjem ein hund og gjer ting litt for spennande. Oppdagingsferd. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

10:35(10:45)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Labben synes det er vanskelig å snakke med pappa Edmund når han er sur, men heldigvis har han stemor Margaret som kan mekle. Kveldstur. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

10:45(10:55)

> Esther og Roy

Kanadisk animasjonsserie. Esther og Roy passar Tilde. Dei har ei handleliste, som ikkje vert så enkel å fullføre. Supermarkedleik. Esther og Roy er bestevenner og de flinkeste monster-barnevaktene i byen.

10:55(11:10)

> Esther og Roy

Kanadisk animasjonsserie. Esther og Roy passar Odd og Lise, og herming er det kjekkaste Odd veit. Frustrerande herming. Esther og Roy er bestevenner og de flinkeste monster-barnevaktene i byen.

11:10(11:20)

> Apollo og småkrypa

Fransk animasjon. Svineblomst har ansvar for kuba medan Lukas er på ferie. Men han har sett eit spøkjelse! Etter å ha organisert jakt, med hjelp av Apollo, Margeritt og nokre frivillige, vert spøkjelset avslørt: Det er Lukas!. Spøkelset i kuba. Sirissen Apollo bur i ein hage der han møter mange truslar. Venene må stå saman for at livet i hagen skal vere fredeleg og roleg.

11:20(11:45)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

11:45(11:50)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Erian har ein bestefar som eig mange store lastebåtar. No håpar Erian at han skal få lov til å styre ein av båtane. Men tenk visst han krasjar? Då kjem bestefar til å bli sur!. Erian. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.

11:50(12:00)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Ariell leikar masse ute, og aller helst likar ho å ake og stå på ski. Men Ariell er lam i beina og klarar ikkje å gå, difor brukar ho piggkjelke når ho skal på ski. Ariell. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.

12:00(12:10)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm.

12:10(12:15)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm.

12:15(12:25)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm.

12:25(12:30)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Helt til topps.

12:30(12:40)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Mumien.

12:40(12:50)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Filmkveld.

12:50(12:55)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. En synkende følelse.

12:55(13:20)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Taylor er forelsket i en ny gutt på skolen og får han til å be henne med på ball. Det viser seg at han allerede har en dansepartner og Ray tar en skikkelig hevn på Taylors vegne. Hjemsøkt barnevakt. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

13:20(13:40)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Bakeriet til Michelle får en konkurrent som klarer å stjele oppskriftsboken til Michelle uten at Taylor klarer å hindre ham. Hjemsøkt Bakeri. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

13:40(14:00)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Michelle hjelper Miles med å få en date, og Frankie og Taylor skal feire Ekle kakedagen. Hjemsøkt søster. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

14:00(14:15)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Jimmy klarer å knekke koden til Freebirds. Han klarer å tyde en adresse, og tar med seg Kirsti for å sjekke det ut. Morten snakker med Robert i fengselet, og håper han skal finne ut noe mer om forsvinningen til Jonas. Tilgjengelig. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:15(14:25)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Milla liker ikke at Kirsti og Jimmy jakter på Vilhelmsen alene, så hun, Robin og Alex prøver å finne dem. Og Jimmy og Kirsti har blitt sperret inne i spøkelseshuset!. Som rotter i en rottefelle. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:25(14:40)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Gjengen får høre historien til Chris Vilhelmsen. Han vet av egen erfaring hvordan Det Sorte Øyet fungerer. For Milla er det eneste som betyr noe at Chris kan hjelpe dem med å finne Jonas, men det er enklere sagt enn gjort. Hvem er vennene dine?. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:40(14:50)

> Klassen

Norsk dramaserie. Joffes mamma begynner som vaktmester på skolen. Flau over mamma. I serien vil du kjenne igjen dine egne og dine venners hverdagsproblemer, i en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold.

14:50(15:00)

> Klassen

Norsk dramaserie. Ingrid skulker for å ta hull i ørene. Mammaen oppdager det. Ingrid skulker. I serien vil du kjenne igjen dine egne og dine venners hverdagsproblemer, i en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold.

15:00(15:10)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Pablo hyrer Billy og Jacko til å hjelpe han med å fange ein utspekulert og merkeleg lydlaus tjuv. Hemmeleg vaktoppdrag. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

15:10(15:20)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Olabilrenn på gang, og Bamse får ikkje vere med før han har bestått sikkerheitsskulen. Ikkje brems.

15:20(15:45)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie. Stilk og Bjarne strever med å dra et uidentifisert objekt opp fra Den store slimsjøen idet Tom ankommer for å hjelpe dem. De tre vennene jobber sammen, og bruker magi for å dra opp objektet. Musha-øyen. Følg Tom og hans Tre Fu magi i Tretopolis.

15:45(15:50)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Hugo kjenner mange mennesker som er flinke, for eksempel foreldrene, læreren og vennen hans. Men er Hugo også flink? Det prøver han å finne ut ved å bygge en rakett!. Flink. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.

15:50(15:55)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Hugo må alltid vente, på at brødristeren skal bli ferdig, på at lillesøsteren skal bli klar, på at bussen skal komme, og noen ting kan ta veldig lang tid, som betyr at han må være veldig tålmodig. Tålmodighet. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.

15:55(16:00)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Hugo utforsker alle sansene sine, hørsel, lukt, smak, berøring og syn. Men i fornøyelsesparken oppdager han at han ikke alltid kan stole på sansene sine. Sanser. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.

16:00(16:05)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Felix og Lily forklarer Hugo at musikk er alle slags lyder folk lager med vilje, oftest på et instrument som for eksempel en trompet eller en gitar, og hvis de øver mye kan de lage veldig god musikk. Musikk. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.

16:05(16:10)

> Rita og Krokodille

Dansk animasjonsserie. Det regner, og Rita vil ikke leke inne. Men da solen begynner å skinne igjen, har de det så gøy at hun ikke vil gå ut. En regnværsdag. Rita er 4 år, og hennes beste venn er en krokodille.

16:10(16:15)

> Rita og Krokodille

Dansk animasjonsserie. Rita lærer Krokodille å spille krokket, men liker ikke at han vinner over henne. Krokket. Rita er 4 år, og hennes beste venn er en krokodille.

16:15(16:20)

> Sånn gjør man ikke

Svensk serie. Når man skal ut og reise.

16:20(16:25)

> Sånn gjør man ikke

Svensk serie. Når man vasker sykkelen.

16:25(16:30)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Boing boing.

16:30(16:40)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Statisk.

16:40(16:45)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Villblomst.

16:45(16:55)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Da det blir tomt for iskrem og tegnepapir, innser prinsessen hvor viktig det er å ikke sløse med ting. Jeg vil resirkulere.

16:55(17:15)

> ieZár

Samisk reportasjeserie om barn. Jåvva drømmer om å jobbe i reindrifta, men han har også en annen drøm - og det er å lære seg samisk, språket som bestefar en gang mistet. Det er store utfordringer som venter Jåvva, men vil han lykkes?. Jåvva ieŽár.

17:15(17:30)

> Bestis med Bekka

Britisk animasjonsserie. Sangen deres.

17:30(17:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

17:45(17:50)

> Tee og Mo

Britisk animasjonsserie. Tee og Mo skal spille piano. Piano. Britisk animasjonsserie om den lille apen Tee og moren hans Mo.

17:50(18:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie.

18:00(18:10)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Lille prinsesse gleder seg til en spesiell dag på slottet, med feiring av det fantastiske stedet hun bor på!. Billedkunstner-prinsesse. Britisk animasjonsserie om en liten prinsesse.

18:10(18:20)

> Rein og Rulle

Kanadisk animasjonsserie. Valpen Bentley lærer seg litt oppdragelse av Astrid og Rein. Vilter valp. Bli med Rein og Rulle på morsomme eventyr.

18:20(18:35)

> Fride på skipet

Norsk dokumentarserie. Celine, sju år, ser nesten ingenting og kommer til skipet for å bli operert. Etter operasjonen vil Fride vite om hun kan se nå. Da må Fride reise til byen for å finne Celine og familien. Åtte år gamle Fride fra Nesodden bor på verdens største sykehusskip i Afrika.

18:35(19:00)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. Koloni. Scott, Alan og kaptein Taylor hjelper et transportskip med kolonister på vei til Mars.

19:00(19:20)

> Det andre kongeriket

Kanadisk humorserie. Hanne filmer en svevende Astral, og kontakter et realityshow for å avsløre at Astral er en heks. Heks. Feprinsessen, Astral, bestemmer seg for å reise til den virkelige verden for å oppleve skole og den menneskelige verden.

19:20(19:27)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Et stort problem.

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk dokusåpeserie fra 2018. En familie fra Irak reddes opp fra bølgene. Samtidig blir en 80 år gammel mann funnet med pustevansker. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

19:55(20:40)

> Orkanjegeren

Britisk dokumentarserie fra 2019. Josh kjører rett inn i uværet når andre flykter. Orkanjegeren reiser til Filippinene og årets sterkeste storm. Et filmteam følger hjelpearbeidene i Mexico. Tyfonen Yutu. Josh kjører rett inn i uværet når andre flykter.

20:40(21:09)

> Nigellas italienske fristelser

Britisk matprogram. Søte sambuca-kyss følger en saftig, fylt svinekam når Nigella inviterer vennene sine til italiensk aften. La deg forføre av Nigellas lidenskap for italiensk kokekunst.

21:10(21:30)

> Doggystyle

Dansk dramaserie fra 2019. Asta har gitt opp storbylivet og flyttet hjem. Hun har nærmest flyttet inn hos Bjarke, men føler seg truet av ekskjæresten hans. Asta har gitt opp storbylivet og flyttet hjem.

21:30(21:50)

> Doggystyle

Dansk dramaserie fra 2019. Menssmerter holder Asta hjemme fra jobb, men Maja lokker henne med på kakaoseremoni og ritualer i skogen. Asta har gitt opp storbylivet og flyttet hjem.

21:50(22:10)

> Doggystyle

Dansk dramaserie fra 2019. Ida har avtalt en date og lurer Asta med som medhjelper. Asta har gitt opp storbylivet og flyttet hjem.

22:10(22:40)

> Doggystyle

Dansk dramaserie fra 2019. Maja sørger for at Bjarke ikke blir med Asta i morens fødselsdag. Asta har gitt opp storbylivet og flyttet hjem.

22:40(23:00)

> Cherrie - ut av mørket

Svensk dokumentarserie.

23:00(00:00)

> Daniels siste sjanse

Dansk dokumentar fra 2018. Daniel på 29 har den invalidiserende sykdommen sklerose. En ny behandling kan forhåpentligvis stoppe sykdommen, men også koste ham livet. Er det verdt risikoen?.

00:00(00:40)

> Bublé!

Amerikansk konsert. Den prisvinnande artisten Michael Bublé inviterer til ei musikalsk reise gjennom karrieren. Høyr gamle slagarar og nye låtar.

00:40(01:05)

> Mishandlet - veien ut

Britisk dokumentar. Hvordan kommer du deg trygt ut av et voldelig forhold? Eksperter på området gir sine råd.

01:05(01:50)

> Orkanjegeren

Britisk dokumentarserie fra 2019. Josh kjører rett inn i uværet når andre flykter. Orkanjegeren reiser til Filippinene og årets sterkeste storm. Et filmteam følger hjelpearbeidene i Mexico. Tyfonen Yutu. Josh kjører rett inn i uværet når andre flykter.

01:50(02:40)

> Stacey - jenter jager IS

Britisk dokumentar fra 2017. Jesidiske kvinner vil ha hevn over IS. De har drept deres kjære og misbrukt deres søstre. Jihadistene frykter å bli drept av kvinner, fordi da kommer de ikke til himmelen.

02:40(03:02)

> Bondi Beach

Australsk dokusåpeserie fra 2018. En familie fra Irak reddes opp fra bølgene. Samtidig blir en 80 år gammel mann funnet med pustevansker. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.