Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:35)

> Store maskiner

Svensk serie for barn. Om store maskiner som traktor, heisekran, hjullaster, truck, veihøvel og gravemaskin.

06:35(06:50)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

06:50(06:55)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Peppa og Georgs hage. Bestefar Gris kommer for å lage en blomsterhage til Peppa og Georg utenfor huset deres.

06:55(07:05)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una prøver å holde Baba ren på en sølete vårdag. Dam-liv. Una prøver å holde Baba ren på en sølete vårdag.

07:05(07:15)

> Ridder Mikkel

Britisk-kanadisk animasjonsserie. Når Sprut blir gjort til hoffnarr, prøver han å finne noen andre til å gjøre jobben. Dessverre velger han Gargouille til erstatter!. Ridder Mikkel og hoffnarren. Når Sprut blir gjort til hoffnarr, prøver han å finne noen andre til å gjøre jobben. Dessverre velger han Gargouille til erstatter!

07:15(07:25)

> Evies familie

Britisk serie. Evie og brødrene hennes går på tur med mamma. Evie og brødrene hennes går på tur med mamma.

07:25(07:35)

> Nysgjerrige Nils

Amerikansk tegnefilmserie. Fryktløse Nils. Nils er en nysgjerrig liten apekatt som finner på mye rart.

07:35(07:50)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

07:50(08:00)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Bursdagskampen. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød.

08:00(08:15)

> Kasper og Lisa

Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.

08:15(08:25)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

08:25(08:35)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Regnbuejakten. Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.

08:35(08:40)

> Jungelens puls

Afrikansk animasjonsserie. Om mange av Afrikas dyr.

08:40(09:05)

> Dypet

Australsk animasjonsserie. En diger skapning på to ben går over havbunnen og skaper kaos. Kaja vet at dette ikke er en av havets vanlige skapninger. Men hva er det?. Kenjis monster. En diger skapning på to ben går over havbunnen og skaper kaos. Kaja vet at dette ikke er en av havets vanlige skapninger. Men hva er det?

09:05(09:08)

> Øisteins pappeske på 1-2-3

Norsk serie. Muntre Mari Marihøne. Muntre Mari Marihøne.

09:08(09:15)

> Blekkulf

Norsk animasjonsserie. Sammen med Sprelline og Pelle tar Blekkulf på seg oppgaven med å rydde havbunnen ren for søppel.

09:15(09:20)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Det er alltid noen som forteller Hugo hva han skal gjøre, og som oftest er det til hans eget beste. Men av og til er det noen som ber ham om å gjøre noe som er galt, som for eksempel den rampete apekatten. Lydighet. Det er alltid noen som forteller Hugo hva han skal gjøre, og som oftest er det til hans eget beste. Men av og til er det noen som ber ham om å gjøre noe som er galt, som for eksempel den rampete apekatten.

09:20(09:30)

> Jet fra Bortom

Britisk animasjonsserie. Jet, Gulrot, Harald og hans far drar på campingtur. De går seg bort og navigerer etter solen og stjernene. Jord-camping. Jet, Gulrot, Harald og hans far drar på campingtur. De går seg bort og navigerer etter solen og stjernene.

09:30(09:40)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Bob og teamet skal bygge nye staller for veddeløpshester. Hestene blir skremt av alt bråket, og stikker av. Dermed må de både fange hester og bygge de nye stallene. Hjemme på ranchen. Bob og teamet skal bygge nye staller for veddeløpshester. Hestene blir skremt av alt bråket, og stikker av. Dermed må de både fange hester og bygge de nye stallene.

09:40(09:50)

> Bernt og Erling på nye eventyr

Amerikansk animasjonsserie. Bernt og Erling drar jorda rundt på oppdagelsesreise i fortid og framtid.

09:50(09:55)

> Øisteins blyant

Norsk serie. Finn frem tegnesakene og tegn alt fra krusedullhekser til løkkeansikter sammen med Øistein.

09:55(10:05)

> Hundehagen

Kanadisk animasjonsserie. Hunder kan også gå i barnehage - bli med til Hundehagen!

10:05(10:15)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.

10:15(10:20)

> Bernt og Erling på nye eventyr

Amerikansk animasjonsserie. Bernt og Erling drar jorda rundt på oppdagelsesreise i fortid og framtid.

10:20(10:25)

> Historier fra trehytta

Franske historier. Lise forteller om en krokodille og en alligator som er lei av å bli forvekslet med hverandre. Pedro Krokodille og Georg Alligator. Lise forteller om en krokodille og en alligator som er lei av å bli forvekslet med hverandre.

10:25(10:35)

> Kråkeklubben

Norsk serie. Hvorfor er humler så glade i blomster? Kråka og Christer drar på humlejakt for å finne svaret. Hvorfor er humler så glade i blomster? Kråka og Christer drar på humlejakt for å finne svaret.

10:35(10:55)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Tante Dete tek med seg Heidi til Dörfli, der skal ho bu med bestefaren sin. Bestefaren verkar ikkje særleg hyggeleg, men Heidi er godtruande og trur ho kjem til å få det fint der oppe i fjella. Vegen til fjellet. Tante Dete tek med seg Heidi til Dörfli, der skal ho bu med bestefaren sin. Bestefaren verkar ikkje særleg hyggeleg, men Heidi er godtruande og trur ho kjem til å få det fint der oppe i fjella.

10:55(11:20)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Heidi skal være med Peter gjete geitene opp på beitet. Peter er ikkj glad for at han må passe på Heidi i tillegg til geitene, men Heidi er veldig glad for at hun får være med. Heidi skal være med Peter gjete geitene opp på beitet. Peter er ikkj glad for at han må passe på Heidi i tillegg til geitene, men Heidi er veldig glad for at hun får være med.

11:20(11:40)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

11:40(12:00)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:00(12:25)

> Sara og tjuaguttene

Australsk animasjon. Dragens pust. Sammen med kusinen Sara, er brødrene Kjell, Henrik og Endre beskyttere av de tapte hemmeligheter. Verdens skjebne ligger i deres hender.

12:25(12:45)

> Sam tar over

Svensk dramaserie. Sam på åtte år finner en ring som viser seg å ha magiske krefter. I vanskelige situasjoner forvandles han til den han minst vil være, og for å bli seg selv igjen må han klare å løse problemet.

12:45(12:50)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. En liten hund. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

12:50(13:00)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. For en dag!. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

13:00(13:25)

> Ulveblod

Britisk dramaserie. Jana er tvunget til å innse at hun ikke kan redde alle sammen, og må ta et valg om sin egen fremtid. TJ og Matei sporer opp Emilia, men oppdager at Madoc har blitt ny leder for flokken. Krigen mot menneskene. Jana er tvunget til å innse at hun ikke kan redde alle sammen, og må ta et valg om sin egen fremtid. TJ og Matei sporer opp Emilia, men oppdager at Madoc har blitt ny leder for flokken.

13:25(13:40)

> BaseBoys

Dansk drama. Ricco La Cour vil at BaseBoys skal lage en ny hit. Samtidig har Mathilde sørget for at bandet har blitt invitert til en fest hos superstjernen Liam. Men fremme på festen er det bare BaseBoys som står på gjestelisten, ikke Matilde. På VIP-fest. Ricco La Cour vil at BaseBoys skal lage en ny hit. Samtidig har Mathilde sørget for at bandet har blitt invitert til en fest hos superstjernen Liam. Men fremme på festen er det bare BaseBoys som står på gjestelisten, ikke Matilde. Oliver klarer å snike Mathilde inn, men så fort hun er inne er hun bare opptatt av Liam.

13:40(13:55)

> BaseBoys

Dansk drama. Mathilde skal på date med Liam i bowlinghallen. Oliver foreslår for Lærke at de også skal dra og bowle, så han kan holde øye med Matilde. Lærke spiller sjalu for å gjøre Mathilde forelsket i Oliver. Falsk kjæreste. Mathilde skal på date med Liam i bowlinghallen. Oliver foreslår for Lærke at de også skal dra og bowle, så han kan holde øye med Matilde. Lærke spiller sjalu for å gjøre Mathilde forelsket i Oliver.

13:55(14:20)

> En for alle

Norsk realityserie. De seks utslåtte deltagerne skal forsøke å kjempe seg inn igjen, men det er bare tre plasser. I vindtunnelen skal det avgjøres hvem som er med videre og hvem som er ute for godt. Det blir tårevått når gruppen splittes opp. De seks utslåtte deltagerne skal forsøke å kjempe seg inn igjen, men det er bare tre plasser. I vindtunnelen skal det avgjøres hvem som er med videre og hvem som er ute for godt. Det blir tårevått når gruppen splittes opp.

14:20(14:35)

> Helium

Norsk dramaserie. Martin må få kontakt med Delia. Petter har en god ide. Eller - er den egentlig så god?. Martin må få kontakt med Delia. Petter har en god ide. Eller - er den egentlig så god?

14:35(14:45)

> Statens romvesen

Australsk sci-fi-serie. Desperate etter penger påtar Staro seg et oppdrag uten romvesener og går undercover for å etterforske en utroskapssak. Amors pil. Desperate etter penger påtar Staro seg et oppdrag uten romvesener og går undercover for å etterforske en utroskapssak.

14:45(15:00)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Julie synes Vibeke må fortelle sannheten. Ramin vil hjelpe Maud å gjøre det slutt med Jim. Har Julie sagt for mye?. Julie synes Vibeke må fortelle sannheten. Ramin vil hjelpe Maud å gjøre det slutt med Jim. Har Julie sagt for mye?

15:00(15:20)

> Hank Zipzer

Amerikansk dramaserie. Hank har lyst til å be Anja på valentindansen, men oppdager snart at årets Valentindag får folk til å gjøre merkelige ting. Hank ender opp i trøbbel når han prøver å blidgjøre mer enn en jente. Valentinforvirring. Hank har lyst til å be Anja på valentindansen, men oppdager snart at årets Valentindag får folk til å gjøre merkelige ting. Hank ender opp i trøbbel når han prøver å blidgjøre mer enn en jente.

15:20(15:45)

> Bevinget

Kanadisk serie. Porter, en skytsengel under opplæring, er sendt til jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.

15:45(15:55)

> Skrikvik

Britisk animasjonsserie. Kurt arrangerer fest, men inviterer ikke Triksen som bestemmer seg for å pumpe Matsen-familiens hus fullt av poltergeist. De uvelkomne. Kurt arrangerer fest, men inviterer ikke Triksen som bestemmer seg for å pumpe Matsen-familiens hus fullt av poltergeist.

15:55(16:05)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Daves lille rangle. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

16:05(16:15)

> Kodetropp O

Kanadisk dramaserie. I denne todelte episoden forteller Oda om hva som skjedde med hennes forrige partner. Opplæringsdag - Del 2. I denne todelte episoden forteller Oda om hva som skjedde med hennes forrige partner.

16:15(16:20)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Fisketuren. Fisketuren.

16:20(16:35)

> Æsops teater

Britisk animasjonsserie. De kjente Æsopfablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. De reiser de fra by til by og setter opp teaterstykker.

16:35(17:03)

> Romling - julespesial

Britisk animasjonsserie. Verdensrommet er et morsomt sted å være. Bli med Romling og vennene hans i rommets siste utpost. Verdensrommet er et morsomt sted å være. Bli med Romling og vennene hans i rommets siste utpost.

17:03(17:06)

> Kroppen min eier jeg-nordsamisk versjon

Norsk animasjonsserie. Mu rumaš lea mu iežan. Animasjonsserie for barn om grenser og seksuelle overgrep.

17:06(17:10)

> Kroppen min eier jeg-nordsamisk versjon

Norsk animasjonsserie. Mu rumaš lea mu iežan. Animasjonsserie for barn om grenser og seksuelle overgrep.

17:10(17:20)

> Tikketitakk

Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.

17:20(17:30)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Om de to gode vennene Molang og Piu Piu.

17:30(17:35)

> Store maskiner

Svensk serie for barn. Om store maskiner som traktor, heisekran, hjullaster, truck, veihøvel og gravemaskin.

17:35(17:45)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

17:45(18:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Peppa og Georgs hage. Bestefar Gris kommer for å lage en blomsterhage til Peppa og Georg utenfor huset deres.

18:00(18:05)

> Rita og Krokodille

Dansk animasjonsserie. Rita og Krokodille skal på campingtur. Det er koselig å ligge i telt på fjelltur. Helt til det blir mørkt. Månen kaster skygger av troll og ulver teltduken. Camping. Rita og Krokodille skal på campingtur. Det er koselig å ligge i telt på fjelltur. Helt til det blir mørkt. Månen kaster skygger av troll og ulver teltduken.

18:05(18:10)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Om de to gode vennene Molang og Piu Piu.

18:10(18:20)

> Jet fra Bortom

Britisk animasjonsserie. Barna kikker på asteroidebeltet og lærer forskjellen på asteroider, meteorer og meteoritter. Asteroider, meteorer og meteoritter. Barna kikker på asteroidebeltet og lærer forskjellen på asteroider, meteorer og meteoritter.

18:20(18:35)

> Lesekorpset

Norsk serie. Dagens bokstav er Å. Dagens bokstav er Å.

18:35(19:00)

> Kosmoo

Nederlandsk dramaserie. Markus har fått seg jobb på kirkegården og er overbevist om at han ser spøkelser. Gravskjending. Markus har fått seg jobb på kirkegården og er overbevist om at han ser spøkelser.

19:00(19:15)

> Dyrevenn

Norsk serie om barn og dyr. Emil og Maja får hvalp. Å ha sitt eget kjæledyr er helt fantastisk, men av og til kan det også være ganske vanskelig. Dyrevenn møter barn og dyr som har en utfordring og blir med når de får hjelp til å løse den.

19:15(19:30)

> Dyrevenn

Norsk serie om barn og dyr. Natalie temmer alpakkaene. Å ha sitt eget kjæledyr er helt fantastisk, men av og til kan det også være ganske vanskelig. Dyrevenn møter barn og dyr som har en utfordring og blir med når de får hjelp til å løse den.

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

19:55(20:25)

> Petra dater hele verden

Dansk dokumentarserie fra 2016. Petras selvtillit blir satt på prøve i Brasils stekende hete. Iført bikini og sandaler kaster hun seg ut i Rio de Janeiros fargerike singelliv. Petras selvtillit blir satt på prøve i Brasils stekende hete. Iført bikini og sandaler kaster hun seg ut i Rio de Janeiros fargerike singelliv.

20:25(21:15)

> Manndom på prøve

Britisk serie fra 2017. Joel blir testet i de tre tradisjonelle ferdighetene nomadene i Mongolia mener menn bør ha. Kan han konkurrere mot de hardbarkede vertene sine?. Joel blir testet i de tre tradisjonelle ferdighetene nomadene i Mongolia mener menn bør ha. Kan han konkurrere mot de hardbarkede vertene sine?

21:15(22:45)

> Closed Circuit

Amerikansk krimdrama fra 2013. Terroristen Farrouk Erdogan skal snart for retten i det som kan bli århundrets rettssak. Men påtalemyndighetene har planer om å bruke beviser som er så hemmelige at verken den tiltalte eller forsvarsadvokatene hans får…. Terroristen Farrouk Erdogan skal snart for retten i det som kan bli århundrets rettssak. Men påtalemyndighetene har planer om å bruke beviser som er så hemmelige at verken den tiltalte eller forsvarsadvokatene hans får se dem. En spesialadvokat får i oppdrag å sjekke bevismaterialet, og det viser det seg at forsvarsadvokaten og spesialadvokaten er tidligere elskere. De to blir enige om å holde affæren skjult, men klarer de å opprettholde en profesjonell distanse selv om de får nyss om en ondskapsfull konspirasjon?

22:45(23:45)

> Bortgøymd

Walisisk krimserie fra 2017. Politietterforsker Cadi John kommer tilbake til hjembygda når faren hennes blir syk. Samtidig blir en savnet kvinne funnet død. Politietterforsker Cadi John kommer tilbake til hjembygda når faren hennes blir syk. Samtidig blir en savnet kvinne funnet død. Mali Pryce forsvant for flere år siden, og sammen med etterforsker Owen Vaughan prøver Cadi å finne ut av hva som hendte med kvinnen.

23:45(00:40)

> Bortgøymd

Walisisk krimserie fra 2017.

00:40(01:35)

> Bortgøymd

Walisisk krimserie fra 2017. Et nytt kidnappingsforsøk stadfester mistanken om at én gjerningsmann står bak flere kidnappinger. John og Vaughan blir kalt ut til åstedet. Et nytt kidnappingsforsøk stadfester mistanken om at én gjerningsmann står bak flere kidnappinger. John og Vaughan blir kalt ut til åstedet.

01:35(02:30)

> Bortgøymd

Walisisk krimserie fra 2017. Dylan Harris får besøk av politiet. Vet han noe om Mali? Samtidig blir Megan holdt til fange. Dylan Harris får besøk av politiet. Vet han noe om Mali? Samtidig blir Megan holdt til fange.

02:30(03:20)

> På innsiden med Reggie Yates

Britisk dokumentarserie fra 2017. Hvordan kan du planlegge fremtiden når du ikke lenger har et hjem, men heller ikke kan reise videre? Reggie tilbringer en uke i den største flyktningleiren i Irak sammen med 30.000 flyktninger fra Syria. Hvordan kan du planlegge fremtiden når du ikke lenger har et hjem, men heller ikke kan reise videre? Reggie tilbringer en uke i den største flyktningleiren i Irak sammen med 30.000 flyktninger fra Syria.

03:20(03:41)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.