Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(07:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Det er klart for del to av andre finalekveld! På konkurransens første finaledag klarte 20 deltakere å komme seg gjennom første hinder, nå er det resten av atletenes tur til å prøve seg. Las Vegas Finals Episode #2. Det er klart for del to av andre finalekveld! På konkurransens første finaledag klarte 20 deltakere å komme seg gjennom første hinder, nå er det resten av atletenes tur til å prøve seg.

07:00(08:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. 41 atleter har kjempet seg gjennom første trinn av finaleløypen, og er nå klare for å prøve seg på resten av utfordringene i den svært krevende «Mt. Midoriyama». Las Vegas Finals Episode #3. 41 atleter har kjempet seg gjennom første trinn av finaleløypen, og er nå klare for å prøve seg på resten av utfordringene i den svært krevende «Mt. Midoriyama».

08:00(08:30)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

08:30(09:25)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. Lisa Kelly havarerer hundrevis av kilometer fra nærmeste by, og Darrell Ward tar en farlig snarvei som ikke tidligere har blitt prøvd av andre sjåfører. Breakdown. Lisa Kelly havarerer hundrevis av kilometer fra nærmeste by, og Darrell Ward tar en farlig snarvei som ikke tidligere har blitt prøvd av andre sjåfører.

09:25(10:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. Chase dukker ikke opp andre dag i ny jobb som kaptein på egen båt. Dwaine strever med å leve opp til sin fars forventninger, mens Bayou åpner opp nytt territorium for Frenchie og Gee. Fresh Blood. Chase dukker ikke opp andre dag i ny jobb som kaptein på egen båt. Dwaine strever med å leve opp til sin fars forventninger, mens Bayou åpner opp nytt territorium for Frenchie og Gee. Glenn Guist kommer tilbake til eiendommen sin for første gang siden en oversvømmelse gjorde stor skade. Han må i tillegg håndtere noen uvelkomne gjester.

10:20(11:15)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. Etter en dårlig start prøver Chase å gjøre et godt inntrykk hos sin far. Daniel setter en fangstkvote for familien sin, mens Jay Paul og Tommy forserer en ny elvevoll inn i nytt territorium. Breakdown. Etter en dårlig start prøver Chase å gjøre et godt inntrykk hos sin far. Daniel setter en fangstkvote for familien sin, mens Jay Paul og Tommy forserer en ny elvevoll inn i nytt territorium. Will bryter sammen under den brennende solen.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. På en nattutflukt finner Shelby noe som kan gi ham mer penger enn han noensinne har fått. I Washington legger Craig og Wayne planer for å lære Dave en lekse. Swamp Gold. På en nattutflukt finner Shelby noe som kan gi ham mer penger enn han noensinne har fått. I Washington legger Craig og Wayne planer for å lære Dave en lekse. I New Hampshire fører uoverensstemmelser mellom tømmerlagene til at noen går i begge leire. I Suwanne kommer James tilbake til S&S, menstyrer Brad og seg selv rett inn i en farlig situasjon.

12:15(13:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Hos Rygaard jobber to skogsmaskinførerne igjen side om side, og konflikten mellom dem er verre enn noensinne. I Florida tar alliansen mellom Team Buck og James Smith en brå slutt. Up in Smoke. Hos Rygaard jobber to skogsmaskinførerne igjen side om side, og konflikten mellom dem er verre enn noensinne. I Florida tar alliansen mellom Team Buck og James Smith en brå slutt. Hos Papac rømmer crewet fra stedet på grunn av Joe's ville ferd med skogsmaskinen. I sumpen nekter Shelby å gi seg før han får tatt hevn. I New Hampshire melder to nye team seg på konkurransen, og her snakker vi om tømmermenn som er sterke som okser!

13:15(14:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2017. Marty avslutter en elendig sesong med en svær fangst, og Tom står opp mot et gigantisk beist. Preston og Eustace forsøker å bekjempe flammene for å sikre land til kommende generasjoner. To Every Thing There Is A Season. Marty avslutter en elendig sesong med en svær fangst, og Tom står opp mot et gigantisk beist. Preston og Eustace forsøker å bekjempe flammene for å sikre land til kommende generasjoner.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. Brannmannen Sebastian blir varslet om en alvorlig trafikkulykke, og politibetjenten Anders tar opp jakten på en forsvunnet kvinne. Brannmannen Tony skynder seg ut til en lastebil som står i brann midt på en svært trafikkert vei. Brannmannen Sebastian blir varslet om en alvorlig trafikkulykke, og politibetjenten Anders tar opp jakten på en forsvunnet kvinne. Brannmannen Tony skynder seg ut til en lastebil som står i brann midt på en svært trafikkert vei.

15:10(16:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. Vi møter Anna som forteller om da hun ble utsatt for en motorsykkelulykke. Marit er urolig for broren Runes tilstand, mens Helena minnes hvordan det føltes å være innestengt i en brennende leilighet. Vi møter Anna som forteller om da hun ble utsatt for en motorsykkelulykke. Marit er urolig for broren Runes tilstand, mens Helena minnes hvordan det føltes å være innestengt i en brennende leilighet.

16:05(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. Et barn har forsvunnet i vinterkulden, og Magnus leder en omfattende leteaksjon. Brannmannen Tony blir varslet om en voldsom brann i en kontorbygning, og politibetjenten Daniel blir vitne til et dødelig skudd i Haninge. Et barn har forsvunnet i vinterkulden, og Magnus leder en omfattende leteaksjon. Brannmannen Tony blir varslet om en voldsom brann i en kontorbygning, og politibetjenten Daniel blir vitne til et dødelig skudd i Haninge.

17:00(18:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. Brannmannen Jörgen blir varslet om en leilighetsbrann i tiende etasje, og politibetjentene Gustav og Daniel rykker i hui og hast ut når de får melding om bråk i en leilighet. Brannmannen Jörgen blir varslet om en leilighetsbrann i tiende etasje, og politibetjentene Gustav og Daniel rykker i hui og hast ut når de får melding om bråk i en leilighet. Daniel tar hånd om en aggressiv mann som vandrer langs motorveien i Haninge.

18:00(19:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Fra Alaska til Florida er en av de tøffeste sesongene noensinne, nesten over. Hos Papac er Joe på bristepunktet under alt presset. Dave har nå offisielt brukt opp folks tålmodighet hos Rygaard. Betting it All. Fra Alaska til Florida er en av de tøffeste sesongene noensinne, nesten over. Hos Papac er Joe på bristepunktet under alt presset. Dave har nå offisielt brukt opp folks tålmodighet hos Rygaard. På Suwannee-elven kjemper teamene i siste runde av Log-Off, men mange sesonger med ondt blod mellom James og Jimmy kommer nå til overflaten. I Louisiana satser sumpmannen på helikoptersøk i jakten på det grønne gullet.

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Det nærmer seg en konklusjon Hvem blir King of the Mountain? Papac strever med å få mmaskinføreren tilbake i tide, mens Craig Rygaard tvinger Gabe til å velge mellom ham og Dave. The Ax Stops Here. Det nærmer seg en konklusjon Hvem blir King of the Mountain? Papac strever med å få mmaskinføreren tilbake i tide, mens Craig Rygaard tvinger Gabe til å velge mellom ham og Dave. Hos Big Gun slipper Levi en liten bombe, mens Shelby er desperat etter å finne gull i sumpen. I Florida er resultatet klart, men Jimmy er ikke fornøyd, og tar saken i egne hender.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Eustace Conway bor utenfor allfarvei i fjellene i North Carolina. Han flyttet hit for 33 år siden i en søken etter en mer «sannferdig» eksistens. Winter is Coming. Eustace Conway bor utenfor allfarvei i fjellene i North Carolina. Han flyttet hit for 33 år siden i en søken etter en mer «sannferdig» eksistens. Gjennom disse årene har han bygget seg et hjem og overlevd på jakt, fiske og oppdrett av dyr. Vi møter også Tom Oar, som bor sammen med sin kone i Yaak River i Montana. Nærmeste by er 160 kilometer unna, men det er et sted han ikke har oppsøkt på ti år. Marty Meierotto er en annen av disse mennene. Sammen med kona Dominique og datteren Noah bor han i den lille landsbyen Two Rivers i Alaska. Månedlig flyr Marty med småflyet sitt ut i villmarken på pelsjakt etter jerv og gaupe. Mens han er der ute må han jakte elg og villrein for å overleve.

21:00(22:55)

> Narkokongen El Chapo

Amerikansk dokumentar fra 2016. Drapsmannen, narkosmugleren, folkehelten og kongen av fengselsrømninger. Legenden Joaquin «El Chapo» er beryktet. I denne dokumentaren får vi et nytt og unikt innblikk i livet til mannen bak myten. Drapsmannen, narkosmugleren, folkehelten og kongen av fengselsrømninger. Legenden Joaquin «El Chapo» er beryktet. I denne dokumentaren får vi et nytt og unikt innblikk i livet til mannen bak myten. Vi får også se hvordan hans internasjonale narkotikakartell har påvirket livene til mennesker i USA.

22:55(23:25)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

23:25(23:50)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

23:50(00:50)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. De første deltakerne er i ferd med å bli vant med fengselslivet, og Nate ankommer Clark County Jail. Maktkamp og mistenksomhet preger alle de ferske fangene. Trust Issues. De første deltakerne er i ferd med å bli vant med fengselslivet, og Nate ankommer Clark County Jail. Maktkamp og mistenksomhet preger alle de ferske fangene.

00:50(01:45)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie fra 2017. Omfanget av Alex engasjement i fengselssaken går opp for Harvey, og Mike er travelt opptatt med å holde saken i live. Lipschitz tvinger Louis ut av komfortsonen, og Donna sliter med å sjonglere jobb og privatliv. Full Disclosure. Omfanget av Alex engasjement i fengselssaken går opp for Harvey, og Mike er travelt opptatt med å holde saken i live. Lipschitz tvinger Louis ut av komfortsonen, og Donna sliter med å sjonglere jobb og privatliv.

01:45(02:40)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie fra 2017. Harvey og Mike søker hjelp utenfra for å komme seg ut av en umulig situasjon. Et uventet sammentreff forsinker Louis sin jakt på en ny kompanjong. Donna på sin side, får et overraskende tilbud. 100. Harvey og Mike søker hjelp utenfra for å komme seg ut av en umulig situasjon. Et uventet sammentreff forsinker Louis sin jakt på en ny kompanjong. Donna på sin side, får et overraskende tilbud.

02:40(03:10)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

03:10(03:40)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

03:40(04:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. Etter en dårlig start prøver Chase å gjøre et godt inntrykk hos sin far. Daniel setter en fangstkvote for familien sin, mens Jay Paul og Tommy forserer en ny elvevoll inn i nytt territorium. Breakdown. Etter en dårlig start prøver Chase å gjøre et godt inntrykk hos sin far. Daniel setter en fangstkvote for familien sin, mens Jay Paul og Tommy forserer en ny elvevoll inn i nytt territorium. Will bryter sammen under den brennende solen.

04:30(05:25)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. Lisa Kelly havarerer hundrevis av kilometer fra nærmeste by, og Darrell Ward tar en farlig snarvei som ikke tidligere har blitt prøvd av andre sjåfører. Breakdown. Lisa Kelly havarerer hundrevis av kilometer fra nærmeste by, og Darrell Ward tar en farlig snarvei som ikke tidligere har blitt prøvd av andre sjåfører.

05:25(06:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Episode 13. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.