Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Første del av en spesialepisode der amerikanke ninjaer kjemper mot deltakere fra hele verden. US vs world del 1. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Andre del av en spesialepisode der amerikanke ninjaer kjemper mot deltakere fra hele verden. US vs world del 2. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

07:55(08:25)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie fra 2016. Etter å ha vært isolert fra omverden i flere uker er Lothepus tilbake fra Farmen Kjendis. Han drømmer om et roligere liv, men Joar fnyser av det hele. Det er bare snakk om tid før hverdagen slår hull på Farmen-boblen. Ut av boblen. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte.

08:25(09:20)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. MacGyver og teamet hans begir seg ut på et farlig oppdrag, etter at de blir oppsøkt av en irsk militæroffiser som mener han vet hvor "The Ghost", en farlig bombemaker, befinner seg. Revenge + Catacombs + Le Fantome. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

09:20(10:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver ankommer sitt nye nabolag i en flyttebil, og det viser seg at nabolaget er fullt av merkelige mennesker. The Hood. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

10:25(11:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyvers besettelse av Murdoc kommer i konflikt med jobben hans, og truer Peter sin posisjon i Phoenix Stiftelsen. Obsessed. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

11:25(12:25)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Den siste uken av av den tøffeste sesongen i tømmerhogsten begynner, og det er ikke rom for feil. Clash of the Titans. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

12:25(13:20)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Når tømmerhogst-sesongen nærmer seg slutten, starter dramaet. The Reckoning - Part 1. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

13:20(14:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Charlie tilbringer natta skadet og alene i Maine. I Montana undersøker Tom sporene etter et rovdyr som lurer litt for nært huset hans. End of the Line. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

14:15(15:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Hässleholmpolitimannen Henrik blir varslet om en innbrudd som pågår, og ambulansesykepleieren Angelica rykker ut til en mann som er rammet av en alvorlig infeksjon. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:15(16:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. I Hässleholm deltar politimennene Johan og Fredric i en dramatisk jakt på flere mistenkte gjerningsmenn. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

16:15(17:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmennene Stefan og Anders blir varslet om en voldsom brann i en familiebolig utenfor Stockholm. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

17:10(18:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Politibetjenten Simon blir varslet om at noen har tent fyr på en sommerhytte der folk ligger og sover, og ambulansesykepleieren Janne tar hånd om en kvinne med høy feber. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

18:10(19:05)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Det oppstår en intern slosskamp på et av hogstlagene. Jimmy har problemer med båten sin, og to av lagene står overfor katastrofer. The Reckoning- Part 2. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

19:05(20:00)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Rygaard har forsterket teamet med to nye medlemmer, Travis og Dave. Sammen skal de utføre den mest ambisiøse oppdraget noensinne. Stump-Brancheier Melvin Landy melder seg for å gi Phil en god start. Ax To Grind. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Tom kjemper for å holde en ulveflokk borte fra eiendommen. Rich er på vinterjakten sin og jager en stor bukk gjennom tøft terreng. Thin Ice. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Flyreiser fra helvete 2

Britisk dokumentar fra 2017.

22:00(22:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2019. Torodd er fortsatt på leting etter hus og det samme er Mats og Sandra, som ønsker et større sted nå som de skal bli en familie. Endelig huseier. Vi følger livene til fem rånere og raggere i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. Hele livet har de fryktet det såkalte «voksenlivet», men denne gangen tar livet overraskende vendinger. De må bli voksne over natten!

22:30(23:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2019. Mats og Sandra drar på ultralyd og får endelig vite om de får en gutt eller jente. I Skjåk har Jon Arild funnet en gammel buss i garasjen sin som han vil dra på roadtrip med. For Torodd sin del begynner tiden å renne ut. Det er bare livets gang. Vi følger livene til fem rånere og raggere i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. Hele livet har de fryktet det såkalte «voksenlivet», men denne gangen tar livet overraskende vendinger. De må bli voksne over natten!

23:00(23:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2019. Jon Arild og Hugsten reiser på bussraggen til Vestlandet, og som vanlig har de pakket med akkurat det de trenger. Torodd har endelig funnet en alternativ løsning dersom han ikke skulle klare å skaffe seg bolig. To dråper vann. Vi følger livene til fem rånere og raggere i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. Hele livet har de fryktet det såkalte «voksenlivet», men denne gangen tar livet overraskende vendinger. De må bli voksne over natten!

23:30(00:35)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2017. Matt LeBlanc tester verdens raskest akselererende bil, ved hjelp fra NASA. Chris Harris skriver et ektefølt kjærlighetsbrev til Citroen 2CV, mens Rory Reid tester noen spennende biler fra Sør-Korea. Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid er klare for flere spektakulære bilturer, tester av nye fartsvidundre, offroad-kjøring og bilauksjon!

00:35(01:15)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En gjengeskyting i Connecticut, fyllekjøring i Florida og en biljakt i South Carolina. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

01:15(01:30)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. I sesongens første episode følger vi politiet under en tøff arrestasjon i South Carolina, en narkotikaarrestasjon i Arizona og en vill jakt til fots i Utah. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

01:30(02:25)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. Spenningen stiger på avdelingene når de seks deltakerne som er igjen i fengslet, går inn i sine siste dager bak murene. Blood, Debt and Tears. Åtte frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte.

02:25(03:20)

> Arrow

Amerikansk dramaserie fra 2015. De to superheltgjengene holder til i et tilfluktssted, mens Carter trener Kendra i hennes nyvunne superkrefter, men ting går veldig, veldig, galt avsted, og Flash må hoppe gjennom tiden for å unngå katastrofen. LEGENDS OF YESTERDAY. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

03:20(04:25)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2017. Matt LeBlanc tester verdens raskest akselererende bil, ved hjelp fra NASA. Chris Harris skriver et ektefølt kjærlighetsbrev til Citroen 2CV, mens Rory Reid tester noen spennende biler fra Sør-Korea. Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid er klare for flere spektakulære bilturer, tester av nye fartsvidundre, offroad-kjøring og bilauksjon!

04:25(05:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver ankommer sitt nye nabolag i en flyttebil, og det viser seg at nabolaget er fullt av merkelige mennesker. The Hood. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

05:25(06:00)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En politijakt til fots i Connecticut, en «prowler» i Florida og en narkosak i Sør-Carolina. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.