Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk underholdningsserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En rasende mann skaper problemer for Rodney og Michele når de prøver å håndheve loven. I Providence skjeller en bilist ut Charles selv om feilparkeringen deres er åpenbar.

06:25(06:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk underholdningsserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Eric i Detroit må tåle kjeft fra en mann som er rasende fordi han har blitt bøtelagt i nærheten av sitt eget hus. Patty i Providence forsøker å appellere til bilistenes skamfølelse for å få dem til å la være å feilparkere.

06:55(07:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk underholdningsserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Lashelle må tåle kjeft fra sinte bilister som har fått bøter i det mest utsatte området for parkeringssynder i Detroit. I Providence blir Steve konfrontert av en irritert kvinne om nekter å følge parkeringsreglene.

07:25(07:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Hawk i Trenton haster tilbake til kontoret for å beskytte kona og de andre ansatte mot en rasende bileier. Ponytail må tåle kjeft etter å ha bøtelagt biler som har stått parkert utenfor et sykehus.

07:55(08:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Jojo får kjeft av Staten Island-beboere når han går i gang med å taue biler i området. Sonja på sin side forsøker å lære Detroit-innbyggerne hvordan de kan parkere lovlig, men noen skylder feilparkeringene sine på henne i stedet.

08:25(08:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Detroit-parkeringsvakten Ponytail må tåle kjeft fra en sint mann, og tauebilsjåfør John forsøker å holde orden i Bronx.

08:55(09:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Hawk må komme svogeren sin til unnsetning når en kvinne raser over at bilen hennes er i ferd med å bli tauet bort i Trenton!

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Tauebilsjåføren Hawk blir møtt med harme av en gjeng sinte bileiere i Trenton. I Providence forsøker en sjåfør å slippe unna parkeringsboten sin ved å vise til et ugyldig handikapbevis.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Ponytail viser ingen nåde for to karer som har feilparkert på fortauet utenfor et bønnemøte i Detroit. For Johnny går et besøk hos frisøren galt, og han ender opp skallet. Den nye frisyren bringer imidlertid lykke med seg når han må taue bort biler i Bronx.

10:25(11:20)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: En polarstorm sveiper over landet og sender Amerika inn i en brutal og tidlig vinter. Tom Oar ligger bakpå med forberedelsene til vinteren, fordi han befinner seg i Florida sammen med familien sin. Han står overfor en avgjørelse som kan føre til store endringer i livet hans, og vurderer å forlate livet i fjellet for å kunne bo nærmere familien sin på permanent basis. I Ruby Valley blir Rich Lewis sin jakthund livstruende skadd i et sammenstøt med en puma.

11:20(12:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Vinteren fester grepet og ødemarkens menn kjemper mot naturkreftene for å overleve. I Cimarron Valley i New Mexico gir Kyle Bell og sønnen Benn alt for å redde en bisonflokk fra en vinterstorm som nærmer seg med stormskritt. I Blue Ridge Mountains i Nord-Carolina trosser Eustace Conway og vennen Preston det barske vinterværet for å forsøke å forhindre at et ras ødelegger en landlig veistrekning.

12:15(13:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Den verste vinteren på flere tiår herjer landet, og ødemarkens menn må kjempe hardt for å holde seg på toppen av næringskjeden. I Yaak Valley, oppsøker en stadig voksende ulvebesetning hjemmet til Tom Oar, og det hele utvikler seg til en blodig kamp. I Alaska er fellene til Marty Meierotto tomme, og han samler familien for å legge planer for hvordan de skal overleve vintersesongen.

13:10(14:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty får en ny start i Alaskas tøffeste terreng, men hans første solotur inn i fjellene blir en farlig en. I mellomtiden har Eustace og kompisen hans, Preston, satt seg fore å bygge et digert vedskjul.

14:10(15:05)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: En elv har fryst til is og hindrer derfor Martys vei ut av Alaskas fjellnatur, i Montana eksperimenterer Tom med en Bisonfelle, og i North Carolina må Eustace bruke all sin kløkt og kreativitet til å bygge en ved-brennende bil. Røyken skal omgjøres til gass og han må finne en pumpe som gjør at bilen på den måten kun trenger å bruke ved som drivstoff.

15:05(15:30)

> Lagerkrigen Miami

Amerikansk realityserie fra 2015. En gruppe ivrige kjøpere tråler lagerauksjoner i Miami i håp om å gjøre sitt livs kupp - hver gang! Skjuler det seg en skatt på lageret som for folk flest ser ut til å være fylt med skrot? I denne del: Kjøperne befinner seg i Lantana I Florida, og Kevin stiller tidlig på auksjonen for å kartlegge konkurransen. Jorge og Maydel komme rover en viktig bit av musikkhistorien, og treffer flere legender fra 80-tallet. En misforståelse mellom Greg og Lindsey fører til at de nesten blir lurt.

15:30(16:30)

> World's Funniest Fails

Amerikansk underholdningsserie. Et panel med kjendiser og komikere kårer den ultimate "Fail of the Week" blant de morsomste tabbevideoene som florerer på internett. Inspirert av YouTube-kanalen "Fail Army" tar vi en titt på videoer av aktiviteter der ikke alt går helt som planlagt.

16:30(17:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Vi følger livene til fem rånere og raggare i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. I denne del: Mats er endelig på plass på verdens største biltreff i Västerås, men uten Bakken er ikke raggen det samme. Sten må på nytt grave etter gullet etter å ha sagt opp jobben, og Jon Arild og Hugsten lar seg fascinere av Memphis i USA, byen de trodde var like stor som Hamar.

17:00(17:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Vi følger livene til fem rånere og raggare i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. I denne del: Torodd innser at det er på tide å gjøre noe med jobbsituasjonen og får praksisplass. I USA bestiller Jon Arild og Hugsten limousin og drar på på cruising. Bakken har endelig kommet seg til Västerås, men får erfare hvor vanskelig et forhold kan være kombinert med raggen.

17:30(18:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Vi følger livene til fem rånere og raggare i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. I denne del: Bakken er fortsatt på amcar-treff og gjør alt han kan for at raggen skal gå. Torodd har fått jobb og har nå en grunn til å stå opp om morgenen, og Jon Arild og Hugsten tråkker i fotsporene til en av sine største helter, Elvis Presley.

18:00(18:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Vi følger livene til fem rånere og raggare i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. I denne del: Volvoen til Sten har brent opp og han må trøste seg selv med at han heller har flaks i kjærlighet. Jon Arild og Hugsten nyter sin siste dag i USA, og Bakken tar med Martha på konsert med Røvballebandet, noe som ender i full krangel.

18:30(19:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Vi følger livene til fem rånere og raggare i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. I denne del: Sten har en drøm om å kjøre bilcross og tar med Ida på jobb som flaggvakt. Bakken og Martha går i gang med et felles prosjekt for å styrke forholdet, og Torodd ønsker å starte en fritidsklubb for bilinteressert ungdom.

19:00(19:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Vi følger livene til fem rånere og raggare i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. I denne del: Jon Arild bygger om puben sin og inviterer til fest. Torodd og gjengen prøver å finne et passende lokale til fritidsklubben, noe som viser seg å være vanskeligere enn antatt, og på kvelden inviterer Mats til fest hjemme hos Bakken.

19:30(20:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Vi følger livene til fem rånere og raggare i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. I denne del: Sten får endelig oppfylt sin store drøm om å kjøre sitt aller første bilcrossløp. Torodd og gjengen arrangerer en stand for å skaffe penger til mekkeklubben, og Jon Arild og Hugsten tar med kvinnfolka sine helt fra landsbyen til storbyen, Oslo.

20:00(20:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Vi følger livene til fem rånere og raggare i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. I denne del: Det er blitt vinter og raggen står, men klokka stopper ikke helt. Mats blir 20 år og voksen. Torodd derimot har bestemt seg for å vente litt til med å bli voksen. De ønsker alle å fortsette å leve bekymringsfrie liv og å være raggere for evig og alltid.

20:30(21:00)

> Gatebil

Norsk dokusåpe fra 2017. Bli med på fantastiske oppturer og bunnløse nedturer i gatebilmiljøet i Norge! Det er duket for sterke følelser, og vi kommer tett på både skuffelser, kjærlighet og vennskap på tvers av kjønn, generasjoner, by og bygd. I denne del: Andre Olsen var en av de beste juniorsjåførene i drifting i fjor. I år har han tatt steget over i de voksnes rekker. En overgang som skal vise seg å være brutal. Samtidig skal årets andre løp i Gatebil Extreme-serien kjøres på Mantorp i Sverige, og det er klart for sesongens første store overraskelse.

21:00(23:00)

> Sin City: A Dame to Kill For

Amerikansk actionthriller fra 2014. Jessica Alba, Bruce Willis. I byen Sin City finnes tøffe gangstere, egensindige hevnere og korrupte samfunnsledere. En håndfull intriger møtes på forskjellige måter i denne mørke og voldsomme verdenen. Aldersgrense: 15 år.

23:00(00:00)

> Iskrigerne

Norsk dokusåpe fra 2017. Det er klart for den siste sesongen av Iskrigerne der vi følger Norges mestvinnende hockeylag. Laget har fått ny trener og laget må flytte ut av sin egen arena på grunn av at ærverdige Jordal Amfi skal rives. Denne sesongen er full av oppturer og nedturer både på og utenfor isen, og TV-kameraene får være med på alt! I denne del: Gutta skal på premierefest og tar turen for å fikse seg skikkelig opp før kvelden starter. Materialforvalter Roar Holmen er endelig tilbake i bedre form og blir bedt med ut på revy med deler av laget. Glenn Jensen skal i aksjon på sitt nye hockeylag, nå som utespiller.

00:00(00:55)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2016. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: Matty sender teamet til Amsterdam, på et tilsynelatende svært enkelt overvåkningsoppdrag. Men noe går galt, og det ender med at gjengen blir arrestert mistenkt for å stå bak en terrorbombe.

00:55(02:40)

> Happy Face Killer

Kanadisk-amerikansk thriller fra 2014. David Arquette, Gloria Reuben. Den fryktelige true crime-historien om en trailersjåfør som på sin ferd langs veiene, dreper en rekke kvinner. Ved ofrene etterlater han seg en tilståelse, og et nedrablet smilefjes.

02:40(03:40)

> I Survived

Filipinsk dokumentarserie fra 2009. Dette er historiene om forskjellige individer som har overlevd utfordrende og farlige situasjoner i livet. Alt fra flykatastrofer, brann og dyreangrep til tornadoer og kidnappinger. Noen av dem har overlevd på ren og skjær viljestyrke eller heroiske handlinger. I denne del: En mann og hans kone overlever en fryktelig flyulykke der 125 mennesker mister livet. To brannmenn forteller om en redningsaksjon som gikk forferdelig galt.

03:40(04:30)

> Limitless

Amerikansk science-fiction-serie. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. I denne del: Brian ringer FBI og sier at han trenger fri en dag fordi han har blitt syk. Samme dag blir han bortført av CIA, som trenger de NZT-fremkalte evnene hans til et krevende oppdrag. Operasjonen viser seg å bli svært vanskelig, og Brian er uten FBIs støtte i en situasjon ingen synes å ha kontroll på.

04:30(05:20)

> Zoo

Amerikansk science-fiction-serie fra 2015. Verden over begynner ville dyr å gå til angrep på mennesker. Det viser seg at dyrene har utviklet intelligens som gjør dem i stand til å utrydde menneskeheten. Serien er basert på bestselgeren med samme navn av James Patterson og Michael Ledwidge. I denne del: Jamie kontakter en journalistkollega i et forsøk på å avsløre sannheten om Reidens involvering i det globale dyreproblemet. Mitch, på sin side, er på rømmen med modercellen og hans datters medisin, men på veien til å levere medisinen står Mitch og Abraham ansikt til ansikt med en skummel flokk med agressive fugler.

05:20(06:00)

> Skolepurken

Amerikansk dokusåpeserie. Om det er trøbbel på skoleplassen er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. I denne del: En eksamensfest tar fullstendig av, og politiet blir nødt til å pågripe en stupfull fotgjenger.