Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. American Ninja Warrior er tilbake i Pittsburgh i Pennsylvania der de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen. American Ninja Warrior er tilbake i Pittsburgh i Pennsylvania der de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er klart for andre del av finalerunden i Pittsburgh, Pennsylvania, og de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen. Det er klart for andre del av finalerunden i Pittsburgh, Pennsylvania, og de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen.

07:55(08:25)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

08:25(08:55)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2017. Danny og teamet påtar seg å bygge en sykkel for en militær veteran. Han ønsker å vise sin kjærlighet til familien og landet ved å dekke sykkelen med amerikanske flagg og portretter av andre veteraner. Danny og teamet påtar seg å bygge en sykkel for en militær veteran. Han ønsker å vise sin kjærlighet til familien og landet ved å dekke sykkelen med amerikanske flagg og portretter av andre veteraner. For en liten patriotisk inspirasjon sjekker Danny og Ryan ut en samling av amerikanske muskelbiler mens Mike og Shannon finner en bil så sjelden at de ikke aner hva det er.

09:25(10:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Det er klart for ny jaktsesong, og kongen av sumpene, Troy Landry, tar opp kampen med moder jord. Vannstanden er høyere enn noen sinne, og dette tvinger alligatorene til dammer langt inne i skogen som det er vanskelig å nå…. Det er klart for ny jaktsesong, og kongen av sumpene, Troy Landry, tar opp kampen med moder jord. Vannstanden er høyere enn noen sinne, og dette tvinger alligatorene til dammer langt inne i skogen som det er vanskelig å nå frem til.

10:20(11:15)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Etter tidenes verste start på en jaktsesong, tilkaller Troy hjlp utenfra, på tross av at både hans bror og sønner er sterkt imot dette. Etter tidenes verste start på en jaktsesong, tilkaller Troy hjlp utenfra, på tross av at både hans bror og sønner er sterkt imot dette.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. I Washington står Rygaards kamp om å vinne tittelen fjellets konge i fare. Teamet holder på å velte hele skogbruksmaskinen. Lengre nede i veien utnytter konkurrenten, Oakes, rivalens problemer. I Washington står Rygaards kamp om å vinne tittelen fjellets konge i fare. Teamet holder på å velte hele skogbruksmaskinen. Lengre nede i veien utnytter konkurrenten, Oakes, rivalens problemer. Samtidig lærer en av Oakesgutta hva man gjør med tannpine når man jobber langt til fjells. Shelby pusher båten til yttergrensen av hva den tåler for å få løs en gedigen cypress-stokk. På Kupreanof-øya i Alaska er Joe tilbake, fast bestemt på å piske crewet tilbake i toppform. I Florida kjemper Chapman med tiden. En tordenstorm er på vei. Samtidig konspirerer Dreadknots med en av Chapmans fiender for å skaffe seg et forsprang.

12:15(13:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Rygaard og Oakes blir tvunget til å jobbe rett ved siden av hverandre, og frustrasjonen er stor. Rygaard og Oakes blir tvunget til å jobbe rett ved siden av hverandre, og frustrasjonen er stor. I sumpen kommer Shelby i konflikt med lovens lange arm, mens i Alaska strever Coatsy og Joe med å få Papac-teamet til å fungere.

13:15(14:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Marty blir ferdig med hytten han bygger akkurat i tide før familien hans ankommer. Rich opplever en virkelighetens cliffhanger når hundene hans går et skritt for langt i jakten på en rødgaupe. Marty blir ferdig med hytten han bygger akkurat i tide før familien hans ankommer. Rich opplever en virkelighetens cliffhanger når hundene hans går et skritt for langt i jakten på en rødgaupe.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Brannmannen Magnus får alarm om en voldsom trafikkulykke, og Johan og Fredric drar ut på en annerledes alarm. Brannmannen Magnus får alarm om en voldsom trafikkulykke, og Johan og Fredric drar ut på en annerledes alarm.

15:10(16:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Brannmannen Magnus må raskt inn på en brennende skole, og Ambulansesjåføren Sara i Göteborg kalles ut til en bevisstløs jente. Brannmannen Magnus må raskt inn på en brennende skole, og Ambulansesjåføren Sara i Göteborg kalles ut til en bevisstløs jente.

16:05(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. I Göteborg kalles sykepleieren Maria til en mann med hjertefeil, og brannmannen Jørgen oppdager at det fortsatt er et menneske i flammene. I Göteborg kalles sykepleieren Maria til en mann med hjertefeil, og brannmannen Jørgen oppdager at det fortsatt er et menneske i flammene.

17:00(18:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Elin og Antonio kalles ut til supportere som marsjerer i byen, og sykepleieren Erik må ut til en mann med smerter i brystet. Elin og Antonio kalles ut til supportere som marsjerer i byen, og sykepleieren Erik må ut til en mann med smerter i brystet.

18:00(19:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Det nærmer seg sesongslutt, og en tømmerstokk kan være forskjellen mellom å vinne eller tape. I Louisianna er Shelby en stokk unna å oppfylle den store ordren, da et båtkræsj setter en stopper for det hele. Det nærmer seg sesongslutt, og en tømmerstokk kan være forskjellen mellom å vinne eller tape. I Louisianna er Shelby en stokk unna å oppfylle den store ordren, da et båtkræsj setter en stopper for det hele. I nord oppdager Gabe Rygaard at teamet hans gjør konkurrenten en tjeneste, og tenner på alle pluggene. Joe setter i gang en farlig strategi for å ta igjen det tapte i Alaska, mens Chapmen nærmer seg Dreadknots ledelse i Florida. Ax Cut må arbeide om natten på grunn av en feil som blir gjort.

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. I sesongfinalen opplever Alaska-teamet en motorsagulykke, mens i Washington har Gabe tatt munnen for full. I sesongfinalen opplever Alaska-teamet en motorsagulykke, mens i Washington har Gabe tatt munnen for full. I Bayou skal Shelby få vite om han har klart å oppfylle ordrekravene, mens Gregs feil kan koste Chapman-teamet seier over Dreadknots.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Marty er strandet i ødemarken etter et uhell, og Eustace må improvisere når det viser seg at han mangler mannskap. Marty er strandet i ødemarken etter et uhell, og Eustace må improvisere når det viser seg at han mangler mannskap.

21:00(22:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. I en ny sesong med virkelighetsaction og et fascinerende innblikk får vi følge livet på flere brannstasjoner i Oslo. Denne sesongen får vi blant annet følge to aspiranters hverdag på stasjonen, og deres vei til å bli brannkonstabler.

22:00(22:30)

> Gatebil

Norsk dokusåpe fra 2018. Det har gått to sesonger siden Fredric Aasbø ble verdensmester i drifting. For å klare å ta gull igjen drar Fredric og kjæresten Hunter til driftingens hjemland Japan for å lære av sportens største. Det har gått to sesonger siden Fredric Aasbø ble verdensmester i drifting. For å klare å ta gull igjen drar Fredric og kjæresten Hunter til driftingens hjemland Japan for å lære av sportens største. I Norge tiltrekker Gatebils trippel drift-konkurranse seg noen av verdens beste førere og lag. I år akter tre norske jenter å ta opp konkurransen med de store gutta.

22:30(23:00)

> Gatebil

Norsk dokusåpe fra 2018. Det går mot slutten av sesongen av Formula Drift-serien i USA, og Fredric Aasbø har en sjanse til å ta gullet. Da må sammenlagtlederen James Deane slås når de møtes til duell i Texas. Det går mot slutten av sesongen av Formula Drift-serien i USA, og Fredric Aasbø har en sjanse til å ta gullet. Da må sammenlagtlederen James Deane slås når de møtes til duell i Texas. I Norge har det vært stille rundt mossingen Vidar Frogner helt siden en dramatisk brann i 2014. Nå er mannen som vant fire sammenlagtseire på rad i Gatebil på vei tilbake med det han mener er en enda bedre bil.

23:00(23:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. I kjelleren på politihuset i Bergen ligger arresten. To av dem som jobber her, er Lill Marita og Ivo som har ansvaret for å ta hånd om alle innsatte før de transporteres videre eller slippes ut igjen. I kjelleren på politihuset i Bergen ligger arresten. To av dem som jobber her, er Lill Marita og Ivo som har ansvaret for å ta hånd om alle innsatte før de transporteres videre eller slippes ut igjen. Ordensforstyrrelser er ofte grunnen til at folk havner i arresten, og dagen i dag er ikke noe unntak. Det er også en hektisk dag for politimennene Olav og Frode som er på patrulje i Bergen sentrum. En vinglete bilist skaper kaos i trafikken, og de må stoppe vedkommende før det skjer en alvorlig ulykke. De er også på jakt etter en kjenning av politiet som har begått flere innbrudd.

23:30(00:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie. Joar sin elskede båt, Con Amore, har sunket utenfor Norheimsund, og hevingen av båten byr på store utfordringer. Joar sin elskede båt, Con Amore, har sunket utenfor Norheimsund, og hevingen av båten byr på store utfordringer. Lothepus skal spille sin hittil største konsert foran flere tusen mennesker i Bergens storstue, og får møte musikkanmeldernes dom.

00:00(00:55)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2016. Isaiah og Robert sliter med livet bak murene, og er redde for at de snart skal bli avslørt. Zac på sin side, har tatt opp jakten på innsatte som bruker narkotika. Fight Face. Isaiah og Robert sliter med livet bak murene, og er redde for at de snart skal bli avslørt. Zac på sin side, har tatt opp jakten på innsatte som bruker narkotika. I kvinnedelen av fengselet har Tami et sammenstøt med en annen innsatt, som utvikler seg til en eksplosiv krangel.

00:55(01:50)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2015. Team Scorpion blir leid inn av Forsvarsdepartementet til å bryte seg inn på Fort Knox, og “stjele” et verdifullt objekt for å teste sikkerheten. Men når de gjør en farlig oppdagelse, må de bryte seg inn for andre gang. Team Scorpion blir leid inn av Forsvarsdepartementet til å bryte seg inn på Fort Knox, og “stjele” et verdifullt objekt for å teste sikkerheten. Men når de gjør en farlig oppdagelse, må de bryte seg inn for andre gang.

01:50(02:40)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2015. Team Scorpion drar til Tsjernobyl for å reparere en atomreaktor før det skjer en katastrofal nedsmelting. Men Sylvester og Paige blir sittende fast inne i reaktoren og må reddes ut av resten av teamet. Team Scorpion drar til Tsjernobyl for å reparere en atomreaktor før det skjer en katastrofal nedsmelting. Men Sylvester og Paige blir sittende fast inne i reaktoren og må reddes ut av resten av teamet.

02:40(03:10)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Missys foreldre, Larry og Peggy, kommer på uventet besøk. Larrys voldsomme oppførsel går raskt Jase på nervene. Missys foreldre, Larry og Peggy, kommer på uventet besøk. Larrys voldsomme oppførsel går raskt Jase på nervene.

03:10(04:05)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er klart for andre del av finalerunden i Pittsburgh, Pennsylvania, og de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen. Det er klart for andre del av finalerunden i Pittsburgh, Pennsylvania, og de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen.

04:05(05:00)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Etter tidenes verste start på en jaktsesong, tilkaller Troy hjlp utenfra, på tross av at både hans bror og sønner er sterkt imot dette. Etter tidenes verste start på en jaktsesong, tilkaller Troy hjlp utenfra, på tross av at både hans bror og sønner er sterkt imot dette.

05:00(05:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

05:30(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2017. Danny og teamet påtar seg å bygge en sykkel for en militær veteran. Han ønsker å vise sin kjærlighet til familien og landet ved å dekke sykkelen med amerikanske flagg og portretter av andre veteraner. Danny og teamet påtar seg å bygge en sykkel for en militær veteran. Han ønsker å vise sin kjærlighet til familien og landet ved å dekke sykkelen med amerikanske flagg og portretter av andre veteraner. For en liten patriotisk inspirasjon sjekker Danny og Ryan ut en samling av amerikanske muskelbiler mens Mike og Shannon finner en bil så sjelden at de ikke aner hva det er.