Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Travis kommer ikke på jobb og en heftig diskusjon oppstår. Dave må vise at han klarer jobben. Shelby skal hente opp førsteklasses tømmer fra elven for Swamp Man, det er bare det at elven er full av alligatorer. Chopping Block. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

06:55(07:55)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Conner starter med å hugge et skogsområde som er infisert av barkbiller slik at problemet ikke skal spre seg. Jimmy og James tar en tur på egen hånd for å finne tømmer for Collins, og nå lykkes de to bedre enn før. Assault by Air. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

07:55(08:50)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Shelby er uheldig i sumpen, mens Gabe konkurrerer med sitt eget lag. Jay planlegger en risikofylt miljøoppdrag, og Conner Aviation får et skikkelig skudd for baugen fordi en stor last skader helikopteret. Crash and Burn. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

08:50(09:50)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Jimmy og James står plutselig ansikt til ansikt med en nærmere fire meter lang alligator. Hos team Rygaard forsvinner nybegynneren Dave, mens hos Browning begynner Jay til å lure på om det hviler en forbannelse over…. Curse of Kalina. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

09:50(10:45)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Tømmersesongen er på hell, og de forskjellige teamene føler tidspresset. Dave er ute av fengsel, men vet ikke om han har en jobb å komme tilbake til. End of the Line. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

10:45(11:45)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. Ekspertene spår den korteste og varmeste vinteren noen sinne, og dette gir sjåførene store utfordringer. Against All Odds. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

11:45(12:40)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. En lastebil fra Polar kolliderer med en brøytekant, og legendariske Alex Debogorski vender tilbake. Han tar på seg jobben å frakte en last gjennom en passasje som tidligere ikke har blitt testet ut. Feeling the Heat. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

12:40(13:40)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. Lisa Kelly havarerer hundrevis av kilometer fra nærmeste by, og Darrell Ward tar en farlig snarvei som ikke tidligere har blitt prøvd av andre sjåfører. Breakdown. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

13:40(14:35)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. Darrell Ward og Lisa Kelly drar til Alberta for å se på muligheter for utvidelse av firmaet. Art Burk tar fatt på ispassasjen som nesten kostet ham livet. Trial By Ice. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

14:35(15:30)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. 22 år gamle Steph Custance prøver å beseire de første isveiene i karrieren sin, men en isbelagt passasje presser henne til det ytterste. Temperaturene stiger, og Alex Debogorski treffer på en veisperring. The Rookie. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

15:30(16:00)

> Fraktekrigen UK

Britisk realityserie fra 2015. Raymond og Grant er endelig fremme på Akvariet i Ellesmere Port, der krabbene skal leveres. Men for å kunne klare å bli ukens transportør og å øke inntjeningen, trenger de enda en tilleggslast!. Vi følger arbeidsdagen til transportører som frakter de merkeligste ting på kryss og tvers over hele Storbritannia.

16:00(16:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2017. Gutta finner en "ikke-så-perfekt" bil til Arizona Lemons-løpet. Og Ryan og Danny hører rykter om en bil som skal ha blitt tilpasset av selveste George Barris, skaperen av Batmobile. The Fast and the Ridiculous part 2. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt.

16:30(17:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2017. Danny får tilbud å gjenopprette sin drømmebil, en 1969 Corvette. Kevin og Mike sjekker ut to klassikere som har vært gjemt bort i en garasje i flere tiår, og senere finner Mike en sjelden Oldsmobile 422. Mighty Fine '69. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt.

17:00(18:00)

> Kompani Spitsbergen

Norsk dokumentarserie fra 2017. Dan og Lauras forhold tar en helomvending, og Dan søker støtte hos Adrian. For å komme på andre tanker utfordres Dan til squash-kamp som resulterer i høy temperatur og mye banning. Hjertestans. Ved Longyearbyen på Svalbard ligger den siste norske kullgruven som fortsatt er i drift – Gruve 7. I serien om en av Norges tøffeste arbeidsplasser følger vi en sammensveiset gjeng gruvearbeidere. Vi blir godt kjent med en liten gruppe mennesker, hvor det gode vennskapet og lojaliteten virkelig kan bety forskjellen på liv og død.

18:00(19:00)

> Ax Men: Logged and Loaded

Amerikansk realityserie fra 2016. Rygaard-teamet mangler folk, men må likevel utfordre moder jord mens temperaturen stiger og skogbranntrusselen øker. Joe sliter fremdeles med skaden sin, mens Greg finner en ekstremt sjelden tømmerstokk. Sloppy Joe (Enhanced). Vi følger hverdagen til hogstarbeidere som jobber under ekstreme forhold, og med sitt eget liv som innsats, i amerikanske skoger.

19:00(20:00)

> Togturer fra helvete

Britisk dokumentar fra 2017. Her er det bare å holde seg fast! Bli med på de mest dramatiske - og morsomste togturene. Vi får se akkurat hva som kan gå riktig galt, og situasjoner som går på skinner på en litt mer uortodoks måte. Psykologer og bransjefolk reflekterer dessuten over togrelaterte fobier og gjennkjennelige situasjoner som kan oppstå på korte eller lange togturer.

20:00(21:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. MacGyver og teamet hans får i oppdrag å løse et mysterium med en låst dør. En mann som jobber i et avsidesliggende, ultrasikkert, internasjonalt hvelv er forsvunnet. Seeds + Permafrost + Feather. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

21:00(23:15)

> Red Heat

Amerikansk actionfilm fra 1988. Ivan Danko jakter på en narkotikalanger som har klart å rømme fra Sovjet til Chicago i USA. Her slår Ivan seg sammen med den amerikanske politislampen Art Ridzik for å finne rømlingen.

23:15(01:15)

> The 51st State

Amerikansk-kanadisk-britisk actionkomedie fra 2001. I 1971 ble Elmo McElroy tatt i hasjrøyking på vei hjem fra eksamen, og dermed gikk drømmen om en lysende karriere som kjemiker opp i røyk. Klar for større fortjenester, og med et ess i ermet, drar han til England for å starte opp sin egen lyssky forretning.

01:15(03:10)

> Non-Stop

Amerikansk thriller fra 2013. En kvinne som nylig har blitt forlatt ved alteret, har en het affære med en fremmed på et fly. Men hendelsen fører til at både hun og resten av passasjerene settes i umiddelbar fare.

03:10(04:05)

> Spesialstyrkene

Britisk realityserie. 12 menn er igjen i Amazonas. Nå skal de testes på tillit, og befalet starter testen med å forsøke å skape splid i gruppen. En øvelse der rekruttene må stole totalt på en medsoldat for å overleve, står også på programmet. Få et innblikk i hvordan elitesoldatene som får plass i britiske Special Air Service (SAS) velges ut! En gruppe med tidligere elitesoldater, tar med seg vanlige menn til jungelen i Ecuador for å finne ut hves som er egnede spesialsoldater.

04:05(05:00)

> Arrow

Amerikansk actionserie fra 2018. Episode 150 av Arrow vises som en dokumentarfilm med tittelen "The Hood and The Rise of Vigilantes" med Oliver, Felicity og resten av Team Arrow. Emerald Archer. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

05:00(06:00)

> Grensevaktene: Irland

Irsk dokumentarserie fra 2017. Dublin har landets største havn - et eldorado for smuglere og banditter. En mann er beskyldt for tyveri ombord i en båt. Han klarer å flykte ved å kapre en varebil. Den irske grensen er en magnet for organiserte smuglerbander som prøver å frakte narkotika, penger, våpen, tobakk og andre smuglervarer over grensen og inn til Storbritannia. Vi blir med tollerne på den irske grensen på jobb.