Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2010. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Kim havner i en krangel med sinte Detroit-beboere, som er irritert over byens bøtepolitikk. I Philadelphia forsøker en ung mann med en utgått parkeringstillatelse, å hente en borttauet bil.

06:25(06:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2010. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En kvinne i Philadelphia blir rasende og ringer politiet når nybegynneren Richie skriver ut bøter. I Detroit møter Rodney og Sonjia motstand hos en mann som bruker barna sine for å få dem til å ikke taue bort bilen hans.

06:55(07:20)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2010. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En mor og en datter i Detroit raser og forbanner Sonjia og Courtney etter at de har satt dekklås på bilen deres. I Philadelphia er en mann svært misfornøyd med å ha fått bot mans han hjalp sin handicappede sønn.

07:20(07:50)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2010. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En rasende bilist i Detroit havner i krangel med Louann som har gitt henne bot for å ha blokkert en allè.

07:50(08:15)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2010. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Ponytail i Detroit havner i klammeri med flere menn som har fått bøter utenfor en moske. Rodney og Sonjia treffer en kvinne som er rasende etter å ha fått bilen sin borttauet på grunn av sin avdøde manns bøter.

08:15(08:45)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokumentarserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med parkeringsvaktene i amerikanske storbyer på jobb! I denne del: Garfield og Sherry i Philadelphia tar opp jakten på en bileier som prøver å stikke av med dekklåsene på, og i Detroit konfronterer Ponytail to hylende kvinner som gambler på å parkere ulovlig.

08:45(09:15)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokumentarserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med parkeringsvaktene i amerikanske storbyer på jobb! I denne del: En rasende mor og hennes sønn lager oppstyr når de sniker i køen på kontoret i Philadelphia. Richie står overfor sitt verste mareritt når regnvær truer med å ødelegge den imponerende hårsveisen hans.

09:15(09:45)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokumentarserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med parkeringsvaktene i amerikanske storbyer på jobb! I denne del: Marylin konfronterer en rasende stalker på runden sin i Philadelphia. En kvinne i Detroit som har fått dekkene på bilen sin låst mens hun var på et jobbintervju, er svært frekk mot Rodney og Sonjia.

09:45(10:40)

> Ødemarkens menn

This is The End. Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse "ødemarkens menn" og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Farlige bjørner, vonde værguder og markering av eiendom er noe av det som holder Marty, Eustace og Tom opptatt i sesongavslutningen av «Ødemarkens menn».

10:40(11:35)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: I Yaak-dalen nordvest for Montana truer en brann huset til Tom Oar. Samtidig i Alaska flyr Marty Meierotto rett inn i en storm. Marty er på sin årlige tur til Turtle Island. Eustace Conway er selvsagt også tilbake, og i tillegg blir vi kjent med en ny mann fra ødemarken, nemlig løvejegeren Rich Lewis. Han leder sitt hundespann gjennom Montanas Ruby-dalen, på jakt etter en farlig puma.

11:35(12:35)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty Meierotto lander småflyet sitt i Alaska, men det er usedvanlig varmt og det kan få konsekvenser for planene hans. I North Carolina finner Eustace to hodeløse høner i hønsehuset og starter jakten på «synderen». I Montana oppdager Tom Oar at en grizzlybjørn har sondert terrenget rundt eiendommen hans. Rich Lewis på sin side, befinner seg lenger sør i Montana, her leter han etter sin savnede hund, Turbo. Han har sendt hundene sine på en fjelløve, men bare en av dem returnerer.

12:35(13:30)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Etter at en grizzlybjørn endevendte hagen hans, er Tom Oar desperat etter mat og legger ut på hjortejakt. I Ruby Valley i Montana, forfølger Rich Lewis en plyndrende ulveflokk som regelrett har slaktet naboens buskap, mens i North Carolina må Eustace Conway hanskes med Scout - en uforsiktig praktikant med mye bygutt i seg.

13:30(14:30)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Etter å ha hatt suksess under hjortejakten, skynder Tom seg med å forberede kjøttet før det tiltrekker seg sultne grizzlybjørner. I North Carolina tar Eustace fatt på en knallhard jobb som han må fullføre før han foretar før sin første nedbetaling på lånet. Martys mekaniske problemer fortsetter. Dermed «strander» han i den iskalde Alaska-natten.

14:30(15:30)

> Overvåket

Britisk realityserie. Den uredde journalisten Nick Wallis får tilgang til og videreformidler forbrytelser filmet av overvåkningskamera over hele Storbritannia. Nick besøker politistasjoner, privatetterforskere, lokale myndigheter, kjøpesenter, sportsarrangementer på jakt etter historier som viser hvordan kameraovervåkning og ny teknologi brukes for å bekjempe og avsløre alle slags typer kriminalitet. I denne del: Én million kriminelle handlinger er hvert år knyttet til bil i Storbritannia. Journalist Nick Wallis presenterer oss for noen av de mest uforsvarlige av dem. Han byr også på hårreisende eksempler på sjåfører som viser fullstendig forakt for sikkerhet og menneskeliv.

15:30(16:30)

> Overvåket

Britisk realityserie. Den uredde journalisten Nick Wallis får tilgang til og videreformidler forbrytelser filmet av overvåkningskamera over hele Storbritannia. Nick besøker politistasjoner, privatetterforskere, lokale myndigheter, kjøpesenter, sportsarrangementer på jakt etter historier som viser hvordan kameraovervåkning og ny teknologi brukes for å bekjempe og avsløre alle slags typer kriminalitet. I denne del: En kameraoperatør med et trent øye fatter mistanke til en mann som oppfører seg mistenkelig på en togstasjonsplattform. Plutselig drar mannen frem en kniv og truer en kvinne som kommer mot ham. Ranet tar bare noen sekunder, men raneren er filmet, og blir sporet opp og senere arrestert.

16:30(17:30)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2017. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. De rykker ut på branner, drukninger og ulykker, og alt handler om å redde menneskeliv og verdier. I denne del: For å være klare for å løse vidt forskjellige oppdrag må brannvesenet i Oslo bestå av et mangfold av personligheter og kompetanse. Vi får se hvordan dette fungerer i praksis når vi blir med røykdykkerne til en kjemikalietank som renner over på Radiumhospitalet, og kraftig røyk kommer ut av et vindu i en leilighet i sentrum.

17:30(20:30)

> FotballXtra

20:30(21:00)

> Mr. Bean

Britisk komiserie fra 1990. Mr. Bean havner stadig i rare situasjoner. I denne del: Mr. Bean er sen til tannlegetimen sin og må skifte i bilen. Vel på plass klarer han å sette bedøvelsessprøyten i tannlegen. En lunsj i parken blir kraftig forstyrret av en flue.

21:00(23:10)

> Blade Trinity

Amerikansk actionthriller fra 2004. Wesley Snipes, Kris Kristofferson. Kampene mellom Blades Nightstalkers og Drakulas horder er i gang, og Blade skjønner at han faktisk kjemper mot den største av dem alle; vampyren som truer både hans egen og hele menneskehetens eksistens. Dette er den tredje filmen om den kompromissløse vampyrjegeren. Aldersgrense: 15 år.

23:10(00:10)

> Homeland

Amerikansk thrillerserie fra 2016. Det er like etter presidentvalget, og Carrie Mathison befinner seg i New York der hun jobber i en hjelpeorganisasjon for muslimer. Aldersgrense: 15 år.

00:10(00:40)

> Byttebaronene

Amerikansk realityserie. De har ingen penger, men de er svært kreative, byttebaronene. De starter med en gjenstand, finner noen som vil gi fra seg noe mye mer verdifullt for å få akkurat denne gjenstanden, og bytter i vei! I denne del: Cindy går med på å la Steve få oppfylle sin drøm om å kjøpe motorsykkel, forutsatt at han skaffer de ekstra pengene. Antonio ønsker å få roet seg ned mellom slagene på jobb og bestemmer seg for å bytte til seg en badestamp.

00:40(01:10)

> Byttebaronene

Amerikansk realityserie. De har ingen penger, men de er svært kreative, byttebaronene. De starter med en gjenstand, finner noen som vil gi fra seg noe mye mer verdifullt for å få akkurat denne gjenstanden, og bytter i vei! I denne del: Byttebaronene bytter til seg et mobilt hjem.

01:10(03:05)

> Bronco Billy

Amerikansk western fra 1980. Clint Eastwood, Sondra Locke. Bronco Billy McCoy er den stolte innehaver av et lite show som tar utgangspunkt i livet i det ville Vesten. Men forretningene går ikke akkurat så det griner, og i løpet av de siste seks månedene har ikke de ansatte fått lønn. På en bensinstasjon møter Bronco Billy Antoinette som kommer fra en rik familie, men er blitt forlatt av ektemannen på bryllupsnatten. Bronco Billy liker utseendet hennes og ansetter henne som assistent. Spørsmålet er om Antoinette er nok til å få showet til suksess. Etter hvert begynner i det minste Antoinette å like sitt nye liv - og Bronco Billy.

03:05(03:45)

> Damejakt på nettet

Amerikansk realityserie. Vi følger menns jakt etter den perfekte kvinnen via nettet. Noen ønsker å finne den store kjærligheten, and ønsker bare en liten flørt. Serien viser mennene fra første tastetrykk til de møter kvinnene "in real life". Blir de skuffet, eller møter de drømmedama? I denne del: Scott er 37 år gammel surfer og nettdater mest fordi han er usikker på fremtiden med sin egentlige kjæreste. Adey er en 38 år gammel badass, som føler han mangler noe viktig i livet sitt, nemlig kjærligheten. . Blir de skuffet, eller møter de drømmedama?

03:45(04:30)

> På nevene løs

Amerikansk realityserie. Bli med inn i en verden ukjent for de fleste av oss - det amerikanske håndbakmiljøet. Disse karene satser alt de eier og har, og ofrer familie, venner og karriere for å lykkes i håndbak. I denne del: Travis Bagent og Don Underwood konkurrerer om et ettertraktet mesterskapsbelte. Cobra lurer på hva et tap mot Bart Wood vil bety for karrieren hans.

04:30(05:10)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie fra 2016. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. I denne del: Mike møter problemer i gruppesøksmålet som kan koste ham mer enn bare selve saken, og Harvey, Louis og Rachel vurderer å hjelpe ham. Donna og Benjamin på sin side, jakter på en investor. .

05:10(05:35)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. I denne del: Vi får et innblikk i militærpolitiets mange oppgaver. Det er natt til 1. mai, og i Bardufoss leir er militærpolitiet på høy beredskap siden dette er en natt som tidligere har vært preget av masseslagsmål og ulykker. Krimfotografene får melding om en alvorlig brann og rykker begge ut for å få tatt de beste bildene. Konkurransen blant krimfotografer er stor, og for å få de beste og mest salgbare bildene handler det i stor grad om å ankomme ulykkessteder først.

05:35(06:00)

> Skolepurken

Amerikansk dokusåpe. Om det er trøbbel på campus er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA.