Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Sumpjegerne opplever at samfunnene deres blir angrepet av røffe rovdyr. Samtidig begir et av teamene seg dypt inn i skogen for å fange et alligator som har tatt over en lokal fiskedam.

06:55(07:50)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Alligatorjegerne drar til jaktområder de har hatt i reserve, og der de håper å finne noen skikkelige monstre av noen alligatorer.

07:50(08:45)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Alligatorjegerne får en sjelden mulighet til å starte dagen tidlig. En av lagene velger en spesiell åte de kaller «Surf and Turf». Et annet blir tvunget til å jakte fra en ATG på sesongen siste kvote.

08:45(09:40)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Sumpgress og vannliljer setter kjepper i hjulene for alligatorjegerne.

09:40(10:40)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Presset på tid ser jegerne etter alternative metoder for å avslutte jaktsesongen på best mulig vis.

10:40(11:35)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Faren for oppsigelse bekymrer mennene, og presset på å nå deadlinene øker. Et av selskapene mister en av sine viktigste maskiner.

11:35(12:30)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Tømmerindustrien er i stadig endring, og noen av selskapene må ta tøffe avgjørelser for å overleve. Andre lykkes bedre takket være sine unge sjefer.

12:30(13:30)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Sesongen er halvferdig, og et av selskapene prøver ut en ny måte å jobbe på, som kan være farlig. Et annet hogstlag benytter tiden til å slappe av mens sjefen er på ferie.

13:30(14:30)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Tømmermarkedet er i fritt fall, og selskapene føler på presset. Sjefene på et av lagene tar over jobben til tømmerhoggere som er permitterte.

14:30(15:30)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Det er Thanksgiving, og det kalde været krever sitt og gjør at flere av tømmerhoggerne blir syke. Et av hogstlagene må takle årets første snøstorm.

15:30(16:25)

> Kraftmenn i Alaska

Kanadisk dokumentar fra 2015. Minusgrader, kraftig vind og elektrisk spenning på 50.000 volt. Arbeidsforholdene er heftige for kraftlinjearbeiderne i Alaska. Vi blir med dem på verdens kanskje farligste jobb! I "Kraftmenn i Alaska" følger vi det dramatiske hverdagslivet til de ansatte i tre kraftselskap i Alaska. De reparerer, bygger og vedlikeholder de skjøre linjenettene som strekker seg over fjell, klipper, daler og isbelagte elver i Alaska. For de barske mennene i bransjen, kan en liten tabbe bety forskjellen på liv eller død, og å overleve hver eneste dag på jobb. I denne del: City Electric ble nødt til å avbryte en jobb i det farlige Thompson-passet på grunn av snøskredfare, men er nå tilbake. Situasjonen blir dramatisk når formann Eric Nielson utsettes for en ulykke som kan sette en stopper for karrierens hans for godt.

16:25(17:45)

> Kraftmenn i Alaska

Whiskey sjef. Kanadisk dokumentar fra 2015. Minusgrader, kraftig vind og elektrisk spenning på 50.000 volt. Arbeidsforholdene er heftige for kraftlinjearbeiderne i Alaska. Vi blir med dem på verdens kanskje farligste jobb! I "Kraftmenn i Alaska" følger vi det dramatiske hverdagslivet til de ansatte i tre kraftselskap i Alaska. De reparerer, bygger og vedlikeholder de skjøre linjenettene som strekker seg over fjell, klipper, daler og isbelagte elver i Alaska. For de barske mennene i bransjen, kan en liten tabbe bety forskjellen på liv eller død, og å overleve hver eneste dag på jobb. I denne del: Med Bam Bam på sykehuset, tar Whiskey ledelsen når City Electrics får et krevende oppdrag der de skal reparere kraftlinjer langs en isbelagt kløft.

17:45(18:20)

> Scrappers

Britisk dokusåpe fra 2014. Møt skraphandler Terry Walker og hans glamorøse kone Lyndsay. Sammen lever og ånder de for familiebedriften Bolton’s Metro Salvage, en av Storbritannias største skraphandlere. I denne del: Terry har lovet Lyndsay at han skal holde seg unna bilauksjoner, og kutte ned på pengebruken. Lyndsay følger med på alt Terry foretar seg, og for å tilfredsstille konas krav til mer profitt, legger han økt press på Little Dave og Chris.

18:20(19:00)

> Scrappers

Britisk dokusåpe fra 2014. Møt skraphandler Terry Walker og hans glamorøse kone Lyndsay. Sammen lever og ånder de for familiebedriften Bolton’s Metro Salvage, en av Storbritannias største skraphandlere. I denne del: Terry og Lyndsay har ikke kranglet på ukesvis, men når skraphandleren bestemmer seg for å arrangere åpen dag, begynner temperaturen å stige. At unge Boyle blir arrestert for uvettig kjøring, hjelper ikke på stemningen. Terry føler seg presset, mister besinnelsen og skjeller ut Lyndsay foran hele staben.Det er bare få dager til den åpne dagen, og Lyndsay nekter å snakke med mannen. Den store begivenheten kan bli en katastrofe, og ekteskapet til Terry og Lyndsay henger i en tynn tråd.

19:00(20:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den niende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: Vi er i Cleveland, og her er det duket for byfinale der atletene blant annet må komme seg gjennom det nye hinderet «Nail Clipper» for å få bli med videre til den nasjonale finalen i Las Vegas.

20:00(21:00)

> Vettskremte pøbelunger

Britisk realityserie fra 2015. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. I denne del: Kerina (16) og Siera (14) elsker voldelige musikktekster, og bruker samme klovnemaling i ansiktet som hip hop-duoen Insane Clown Posse. I fengselet i Oklahoma lærer de raskt at fengselet ikke er stedet for klovnerier.

21:00(23:40)

> All makt

Amerikansk thrillerdrama fra 1997. Clint Eastwood, Gene Hackman. Når innbruddstyven Luther Whitney bryter seg inn i huset til milliardæren Walter Sullivan, får han seg en overraskelse. Walters vakre kone Christy kommer nemlig uanmeldt hjem – og hun er ikke alene. Sammen med henne er USAs president! For ikke å bli oppdaget gjemmer Luther seg bak en speilvegg, hvor han blir vitne til en alvorlig forbrytelse. Åldersgräns: 15 år.

23:40(00:40)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2016. Syv frivillige som ikke har begått noe lovbrudd, går undercover som fanger i Clark County Jail fengsel i 60 dager. Med dette vil sheriffen Jamey Joel forsøke å avdekke kriminalitet og korrupsjon i fengselet han styrer. Håpet hans er å få et unikt perspektiv på hva som faktisk foregår bak fengselsmurene. I denne del: De syv frivillige begynner å komme inn i rutinene i fengselet. Men et hvert tegn på svakhet de viser, gjør dem utsatte. Zacs evner som fange blir satt på prøve når han helt uforberedt blir bedt om å møte i retten. Barbara avslutter vennskapet med Tami for å overleve bak murene. Jeff gjør seg selv til et lett bytte ved å begå en rekke feil.

00:40(02:45)

> Exit Wounds

Amerikansk-australsk action fra 2001. Steven Seagal, Isaiah Washington. Politimannen Orin Boyd er i konstant klammeri med ledelsen, og som straff blir han overført til byens tøffeste politidistrikt. Da 50 kilo heroin blir stjålet fra politihvelvet i byen, skjønner Orin raskt at kuppet ikke er noe vanlig gangsterraid ... Åldersgräns: 18 år.

02:45(04:40)

> Non-Stop

Amerikansk thriller fra 2013. Lacey Chabert, Drew Seeley. En kvinne som nylig har blitt forlatt ved alteret, har en het affære med en fremmed på et fly. Men hendelsen fører til at både hun og resten av passasjerene settes i umiddelbar fare.

04:40(05:35)

> Bullseye

Amerikansk realityserie fra 2015. Fire kvinner og fire menn presser seg hver uke til det ytterste i ekstreme utfordringer. De har ett mål for øye: Å treffe blink med sin egen kropp!

05:35(06:00)

> Iskrigerne

Norsk dokumentarserie. De kalles vår tids gladiatorer, og spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb ofrer alt på isen. Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockeyklubb har latt tv-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong. «Iskrigerne» er en underholdende dokuserie om livet til landets mest ujålete toppidrettsutøvere. I denne del: Hockeysesongen er snart i gang for alvor, og hjemme hos Erik Follestad Johansen er kjæresten bekymret etter fjorårets alvorlige hodeskade. Fra sin faste plass på benken lar reservemålvakt Glenn Jensen motstanderne få gjennomgå.