Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

06:30(07:25)

> World's Funniest Fails

Amerikansk underholdningsserie. Et panel med kjendiser og komikere kårer den ultimate "Fail of the Week" blant de morsomste tabbevideoene som florerer på internett. Inspirert av YouTube-kanalen "Fail Army" tar vi en titt på videoer av aktiviteter der ikke alt går helt som planlagt. I denne del: I panelet: Julian McCullough, Josh Wolf og Jamie Lee.

07:25(08:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Konkurransen i sumpene er hardere enn noen sinne, og jegerne må ta seg inn i uberørt og farlig område for å prøve å få en god start på sesongen. Et av lagene gjør befaring av jaktområder fra helikopter, og håper at de skal finne hittil ukjente områder som kan bli hemmeligheten deres til suksess.

08:20(08:50)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2010. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En rasende bilist i Detroit havner i krangel med Louann som har gitt henne bot for å ha blokkert en allè.

08:50(09:20)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2010. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Ponytail i Detroit havner i klammeri med flere menn som har fått bøter utenfor en moske. Rodney og Sonjia treffer en kvinne som er rasende etter å ha fått bilen sin borttauet på grunn av sin avdøde manns bøter.

09:20(10:20)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: Vi får et tilbakeblikk på sesongens beste prestasjoner.

10:20(11:15)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: tVi får et tilbakeblikk på sesongens beste prestasjoner.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Gabe gjør et overraskende comeback, og både Browning og Rygaard gir alt i sluttfasen. Samtidig blir det kroken på døren for Jimmy i Florida, mens James får et tilbud han knapt kan si nei til.

12:15(13:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Morgan blir sittende fast i en snøstorm, uten ly i sikte. Martys retur til Alaska-fjellene tar en uventet vending.

13:10(14:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Tony rykker ut til en alvorlig leilighetsbrann i Stockholm. I Karlskrona skynder ambulansesykepleieren Angelika seg til en jente som har blitt forgiftet. Politibetjenten Martin gjør en dramatisk pågripelse i Trollhättan.

14:10(15:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politibetjenten Wille i Stockholm rykker i hui og hast ut til en kvinne som befinner seg i fare. Brannmannen Mattias drar for å slukke en leilighetsbrann i Stockholm. Politibetjenten Calle tar opp jakten på flere mistenkte gjerningmenn i Uddevalla.

15:05(16:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Rikard kjemper mot flammene i en farlig industribrann i Stockholm. Ambulansesykepleieren Angelika rykker i hui og hast ut til en kvinne med store smerter i Karlskrona. I Trollhättan må politibetjenten Martin gripe inn i et sjalusidrama.

16:00(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Rickard rykker ut til en skole som står i flammer, og ambulansesykepleieren Ulf hjelper en ung kvinne med sterke magesmerter. Brannmannen Tony rykker ut til en alvorlig trafikkulykke i Stockholm der barn skal være blant de skadde.

17:00(17:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

17:30(18:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: Finale i Las VegasDet er klart for den første finalerunden i Las Vegas! Deltakere fra hele USA er samlet, og skal nå gjennom en svært krevende utfordring: En fire trinns hinderløype der den legendariske Mount Midoriyama i Japan har vært modell.

19:00(20:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: Første finalerunde pågår i Las Vegas. Deltakere fra hele USA er samlet, og skal nå gjennom en svært krevende utfordring: En fire trinns hinderløype der den legendariske Mount Midoriyama i Japan har vært modell.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Mayhem i fjelletVinterens ankomst skaper ville tilstander i fjellene. Rick havner i frontlinjen i krigen mot rovdyr som truer sikkerheten, og Tom blir presset til det ytterste.

21:00(23:20)

> All makt

Amerikansk thrillerdrama fra 1997. Clint Eastwood, Gene Hackman. Når innbruddstyven Luther Whitney bryter seg inn i huset til milliardæren Walter Sullivan, får han seg en overraskelse. Walters vakre kone Christy kommer nemlig uanmeldt hjem – og hun er ikke alene. Sammen med henne er USAs president! For ikke å bli oppdaget gjemmer Luther seg bak en speilvegg, hvor han blir vitne til en alvorlig forbrytelse. Åldersgräns: 15 år.

23:20(00:15)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. I denne del: Oliver fortsetter kampen med Cayden James. Samtidig er Dinah og Oliver svært uenige om en avgjørelse som setter livet til en av deres egne i fare.

00:15(00:45)

> Jail: Big Texas

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger den dramatiske, utfordrende og noen ganger humoristiske hverdagen til ansatte og innsatte i fengsler i Texas. I denne del: En kvinne innrømmer å ha narkotika skjult et sted ingen kan se. En innsatt tar søtsaker og tannkrem i bruk som sminke.

00:45(01:15)

> Jail: Big Texas

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger den dramatiske, utfordrende og noen ganger humoristiske hverdagen til ansatte og innsatte i fengsler i Texas. I denne del: En arrestert mann blir filmet når han forsøker å flykte i frihet. En rusavhengig vender tilbake til fengsel, og kan fortelle at meth kontrollerer hodet hans.

01:15(02:10)

> Trailerjakten

Amerikansk realityserie. Hver dag blir trailere med dyrebar last på amerikanske veier stjålet, kapret eller meldt savnet. For å redde biler og gods, blir de uredde lastebiljegerne satt på saken! I denne del: Eks-fangene tar opp jakten på en savnet last der belønningen er 5000 dollar, men det viser seg at de ikke er de eneste trailerjegerne som er på saken. Texas-gutta Korchenko og Marshall leter på skraphauger i mørket for å forsøke å finne en last med borerør som har forsvunnet. John og Gene på sin side, søker høyt og lavt, og gjennom diverse strippeklubber, i Newark's underverden.

02:10(03:10)

> Gjeldshaiene

Britisk dokumentarserie fra 2015. Vi følger britiske pengeinnkrevere på jobb, og blir med dem når de banker på dørene til folk som ikke har betalt gjelden sin. I denne del: Det blir heftig når innkreverne på kaste ut noen som driver et bordell. De møter også på en leietaker som har kostet husverten sin en liten formue.

03:10(04:05)

> Gangland Undercover

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2015. Narkolangeren Charles Falco får to valg: Enten 20 år i fengsel, eller et liv som undercover-agent i den kriminelle motorsykkelklubben Vagos, for å samle bevis til FBI. Falco velger det siste, og må leve et farlig dobbeltliv de neste årene. I denne del: Fullblods VagoFalco er nå en fullblods Vago og under gjengens årlige Reno-løp havner han i trøbbel. Han ender opp med massiv publisitet, mister sin beste allierte og skaffer seg en farlig fiende på veien.

04:05(04:55)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2017. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: Når noen bruker en av Jacks gamle CIA-identiteter i New Orleans, drar Mac og Matty dit for å finne ut hvem det kan være. Samtidig, finner Riley ut at Wilt og Leanna har sendt tekstmeldinger til hverandre.

04:55(06:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Gabe gjør et overraskende comeback, og både Browning og Rygaard gir alt i sluttfasen. Samtidig blir det kroken på døren for Jimmy i Florida, mens James får et tilbud han knapt kan si nei til.