Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(07:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Jimmy og James gjør sine første stup i Suwannee-elven som renner fra Georgia til Florid sammen med Colins lag. Jimmy og James gjør sine første stup i Suwannee-elven som renner fra Georgia til Florid sammen med Colins lag. Melvin må bevise at han klarer seg bedre enn Leland på skogsmaskinen dersom han skal få fortsette som maskinfører i Pihls team. Craig og Dave følger nøye med på nykommerne Travis og Dave. De vil gjerne bli en fast del av Rygaard-teamet. Hos Browning er det den ene sikkerhetsutfordringen etter den andre.

07:00(08:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Aligatorer er observert er observert ved Suwannee-elven, og Jimmy bad blir svært risikabelt. Melvins innsats med skogsmaskinen for Pihl-teamet fører til en skade. Aligatorer er observert er observert ved Suwannee-elven, og Jimmy bad blir svært risikabelt. Melvins innsats med skogsmaskinen for Pihl-teamet fører til en skade. Browning-teamet forfølges av farer, og Jay får et dusin biestikk som fører til at han svimer av.

08:00(09:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Melvin kommer for seint til ny jobb for Pihs team. Deretter kommer han i krangel med andre team-medlemmer, før han stormer vekk fra området. Melvin kommer for seint til ny jobb for Pihs team. Deretter kommer han i krangel med andre team-medlemmer, før han stormer vekk fra området. Jay må til legevakten etter bieangrepet, men kommer seg raskt tilbake til teamet. Joe begynner å bli utålmodig fordi Jimmy og James ikke klarer å samarbeide. Hos Rygaard fører en liten skade i hånden til Travis at Dave blir sendt hjem for dagen.

09:00(10:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Travis kommer ikke på jobb og en heftig diskusjon oppstår. Dave må vise at han klarer jobben. Shelby skal hente opp førsteklasses tømmer fra elven for Swamp Man, det er bare det at elven er full av alligatorer. Travis kommer ikke på jobb og en heftig diskusjon oppstår. Dave må vise at han klarer jobben. Shelby skal hente opp førsteklasses tømmer fra elven for Swamp Man, det er bare det at elven er full av alligatorer. Melvin blir satt til annet arbeid for å senke konfliktnivået i Phil crew, men havner i nye konflikter og slutter. Etter en tøff dag for Colins team, blir Jimmy satt på sidelinjen, mens en av de yngre team-medlemmene overtar ledelsen midlertidig.

10:00(10:55)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Conner starter med å hugge et skogsområde som er infisert av barkbiller slik at problemet ikke skal spre seg. Jimmy og James tar en tur på egen hånd for å finne tømmer for Collins, og nå lykkes de to bedre enn før. Conner starter med å hugge et skogsområde som er infisert av barkbiller slik at problemet ikke skal spre seg. Jimmy og James tar en tur på egen hånd for å finne tømmer for Collins, og nå lykkes de to bedre enn før. Swamp Man søker etter premium tømmer på nattestid, mens filmcrewet plutselig sitter fast i sumpen.

10:55(11:50)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Livet for våre menn i ødemarken kan være knallhardt. Tom Oar må ta saken i egne hender når farlige ulver inntar eiendommen hans. Livet for våre menn i ødemarken kan være knallhardt. Tom Oar må ta saken i egne hender når farlige ulver inntar eiendommen hans. I North Carolina stenger Eustace ned Turtle Island, mens i Alaska kan én liten feil koste Marty alt.

11:50(12:50)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Høyt oppe i Appalache-fjellene må Eustace finne noen uvedkommende jegere som har forvillet seg inn på hans eiendom. Høyt oppe i Appalache-fjellene må Eustace finne noen uvedkommende jegere som har forvillet seg inn på hans eiendom. Det er ikke første gangen dette skjer, og denne gangen bestemmer han seg for å finne de som jakter på hans eiendom. I Alaska er Marty på jakt for å fikse mat til familien sin. Han tar med seg hele familien og utstyret i propellflyet sitt og er bekymret for dårlig vær. På landjorda får han også trøbbel, når grizzlybjørner dukker opp. Tom, på sin side, er sammen med sin venn Tim i Montana. De jakter dypt inne i skogen. Når det blir illevarslende stille, innser de at de ikke er alene.

12:50(13:45)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Farlige bjørner, vonde værguder og markering av eiendom er noe av det som holder Marty, Eustace og Tom opptatt i sesongavslutningen av «Ødemarkens menn». This is The End. Farlige bjørner, vonde værguder og markering av eiendom er noe av det som holder Marty, Eustace og Tom opptatt i sesongavslutningen av «Ødemarkens menn».

13:45(14:40)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. I Yaak-dalen nordvest for Montana truer en brann huset til Tom Oar. Samtidig i Alaska flyr Marty Meierotto rett inn i en storm. Marty er på sin årlige tur til Turtle Island. I Yaak-dalen nordvest for Montana truer en brann huset til Tom Oar. Samtidig i Alaska flyr Marty Meierotto rett inn i en storm. Marty er på sin årlige tur til Turtle Island. Eustace Conway er selvsagt også tilbake, og i tillegg blir vi kjent med en ny mann fra ødemarken, nemlig løvejegeren Rich Lewis. Han leder sitt hundespann gjennom Montanas Ruby-dalen, på jakt etter en farlig puma.

14:40(15:35)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Marty Meierotto lander småflyet sitt i Alaska, men det er usedvanlig varmt og det kan få konsekvenser for planene hans. I North Carolina finner Eustace to hodeløse høner i hønsehuset og starter jakten på «synderen». Marty Meierotto lander småflyet sitt i Alaska, men det er usedvanlig varmt og det kan få konsekvenser for planene hans. I North Carolina finner Eustace to hodeløse høner i hønsehuset og starter jakten på «synderen». I Montana oppdager Tom Oar at en grizzlybjørn har sondert terrenget rundt eiendommen hans. Rich Lewis på sin side, befinner seg lenger sør i Montana, her leter han etter sin savnede hund, Turbo. Han har sendt hundene sine på en fjelløve, men bare en av dem returnerer.

15:35(16:10)

> Lagerkrigen Miami

Amerikansk realityserie fra 2015. Kjøperne gjør seg klare for auksjon i Florida City! Kevin kaster øynene på et svært skap med store penger. Yorgen og Christian tar sjansen på å kjøpe en fullpakket ryggsekk, men vil de bli imponerte over innholdet?. Full sekk. Kjøperne gjør seg klare for auksjon i Florida City! Kevin kaster øynene på et svært skap med store penger. Yorgen og Christian tar sjansen på å kjøpe en fullpakket ryggsekk, men vil de bli imponerte over innholdet?

16:10(17:00)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2017. Mac prøver å redde en gruppe studenter som er strandet på et synkende skip i Arktis, ved å kommunisere med lederen. Jack slår seg sammen med Elwood, mens Wilt og Leanna må flykte fra mystiske pistolmenn. Mac prøver å redde en gruppe studenter som er strandet på et synkende skip i Arktis, ved å kommunisere med lederen. Jack slår seg sammen med Elwood, mens Wilt og Leanna må flykte fra mystiske pistolmenn.

17:00(18:00)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2017. Politiet i Los Angeles avbryter teamets julefeiring ved å arrestere MacGyver for terrorisme, etter å ha funnet et lik i en bygning som er ødelagt av en bombe. Politiet i Los Angeles avbryter teamets julefeiring ved å arrestere MacGyver for terrorisme, etter å ha funnet et lik i en bygning som er ødelagt av en bombe.

18:00(18:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Det er helg, og politiet bestemmer seg for å ta en uanmeldt sjekk av vaktholdet til utestedene i Bergen. Det kan få store konsekvenser for dem som ikke overholder reglene. Det er helg, og politiet bestemmer seg for å ta en uanmeldt sjekk av vaktholdet til utestedene i Bergen. Det kan få store konsekvenser for dem som ikke overholder reglene. Hans og Lise er ute på patrulje og bistår seksjonssjef Bengt i kontrollen.

18:30(19:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Det er helg, og politiet bestemmer seg for å ta en uanmeldt sjekk av vaktholdet til utestedene i Bergen. Det kan få store konsekvenser for dem som ikke overholder reglene. Det er helg, og politiet bestemmer seg for å ta en uanmeldt sjekk av vaktholdet til utestedene i Bergen. Det kan få store konsekvenser for dem som ikke overholder reglene. Hans og Lise er ute på patrulje og bistår seksjonssjef Bengt i kontrollen.

19:00(19:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Vi følger voldtektsgruppen videre i sin etterforskning av en sak der en kvinne er blitt tvunget til sex av en tidligere kjæreste. Vi følger voldtektsgruppen videre i sin etterforskning av en sak der en kvinne er blitt tvunget til sex av en tidligere kjæreste. Hos innsatsgruppen mot åpne russcener forbereder de seg til en stor aksjon mot kniver og andre våpen i rusmiljøet.

19:30(20:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Dara og Kjartan jobber i ungdomsseksjonen i Bergen sentrum. Ute på patrulje får de beskjed om at en jente er savnet fra institusjonen hun bor på, og de kjører ut for å finne henne. Dara og Kjartan jobber i ungdomsseksjonen i Bergen sentrum. Ute på patrulje får de beskjed om at en jente er savnet fra institusjonen hun bor på, og de kjører ut for å finne henne. Thomas og Lars jobber opp mot rusmiljøet i Bergen, som er den byen i Norge, etter Oslo, med mest kjøp og salg av narkotika. Selv om den den åpne russcenen er stor, kjenner Thomas og Lars til flere av brukerne og prøver så godt de kan å tilby hjelp. Men det er ikke alle som ønsker å snakke med politiet.

20:00(21:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. Som brannkonstabel i hovedstaden blir du aldri utlært. I denne episoden følger vi den ferske aspiranten Lise frem mot hennes første test på vei mot å bli godkjent røykdykker, samtidig som vi er med den vikarierende…. Som brannkonstabel i hovedstaden blir du aldri utlært. I denne episoden følger vi den ferske aspiranten Lise frem mot hennes første test på vei mot å bli godkjent røykdykker, samtidig som vi er med den vikarierende røykdykkerlederen Tom Arild når han plutselig får en stor utfordring i fanget.

21:00(23:10)

> Survivor

Amerikansk-britisk actionthriller fra 2015. En ansatt i det amerikanske utenriksdepartementet, som er bosatt i England, får i oppgave å forhindre et terroristangrep i London. En ansatt i det amerikanske utenriksdepartementet, som er bosatt i England, får i oppgave å forhindre et terroristangrep i London. Hun blir imidlertid lurt av leiemorderen The Watchmaker og feilaktig anklaget for mord, og en dødelig katt-og-mus-lek over hele byen følger.

23:10(00:05)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie fra 2018. Donnas avtale tvinger Harvey til å hjelpe David Fox. Alex bistår Zane når han får et personlig problem. Donnas avtale tvinger Harvey til å hjelpe David Fox. Alex bistår Zane når han får et personlig problem. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett.

00:05(00:55)

> Bak murene: Fengselsbetjentene

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Etter noen måneder bak murene, begynner de ferske betjentene å ta innover seg den harde virkeligheten i sine nye karrierer. Etter noen måneder bak murene, begynner de ferske betjentene å ta innover seg den harde virkeligheten i sine nye karrierer. Keith er ved et veiskille, og Andrew forsøker å finne balansen som trengs for å bli en god betjent.

00:55(03:50)

> Ordre fra høyeste hold

Amerikansk thriller fra 1996. En amerikansk etterretningsoffiser og hans team forsøker å stanse en terrorist som har kapret en Boing 747, og som truer med å spre giftig gass over hele Washington DC. En amerikansk etterretningsoffiser og hans team forsøker å stanse en terrorist som har kapret en Boing 747, og som truer med å spre giftig gass over hele Washington DC.

03:50(04:45)

> Bullseye

Amerikansk realityserie fra 2015. Åtte deltakere blir sluppet fra en gigantisk huske og i fart mot bakken må de kaste en bullseye-bombe mot en blink. Åtte deltakere blir sluppet fra en gigantisk huske og i fart mot bakken må de kaste en bullseye-bombe mot en blink. De to kvinnene og de to mennene som treffer best, blir med videre til runde to der enda større utfordringer venter.

04:45(06:00)

> Stockholmspolisen

Svensk dokumentarserie fra 2018. En aggressiv mann skaper frykt i et boligområde. Christoffer pågriper en mann som har blottet seg for barn. Åsa rykker ut på en alarm om et slagsmål som viser seg å være et voldtektsforsøk. En aggressiv mann skaper frykt i et boligområde. Christoffer pågriper en mann som har blottet seg for barn. Åsa rykker ut på en alarm om et slagsmål som viser seg å være et voldtektsforsøk.