Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:45)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger Clark Kents unge år - mannen som senere ble kjent som Supermann.

06:45(07:35)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger Clark Kents unge år - mannen som senere ble kjent som Supermann.

07:35(08:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør jakte på dem: Vi følger alligatorjegerne fra Louisiana i denne spennende realityserien. I denne del: Jegerne forbereder seg på det verste. En heftig storm nærmer seg sumpen i Louisiana. Joe og Tommy er ikke på samme frekvens. Mens Joe ser frem til en fridag, vil Joe at de skal jobbe i all slags vær, og drar en motvillig Tommy med seg. Jay Paul har drømt at han ville fange en stor alligator i stormen, og han har full tiltro til drømmen.

08:30(08:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny skal bygge en sykkel i verdensklasse for en svært velstående kunde, og går jobben bra, kan det føre til massevis av nye oppdrag for butikken.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2012. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og bearbeider biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og det å gyve løs på nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for hvert eneste prosjekt kan bety penger tapt eller penger tjent. I denne del: Horny Mike oppdager en gammel sykkelramme på privat eiendom, og overbeviser Danny om å ta sjansen på snike seg inn for å se nærmere på den.

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Fatima ser etter en ny kjæreste på runden sin, men tiltrekker seg flere bier enn gutter. På kontoret tar Abdul imot en kvinne som trenger bilen sin, fordi soldatbroren hennes skal rekke tilbake til basen før han blir sendt til Irak.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Den nye parkeringsvakten D'Andre får opplæring av veteranen Shawn. På kontoret må Rudy stanse en rasende venn av en kvinne som har fått bilen sin tauet bort.

10:25(10:55)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Marc gjenopplever sin barndoms besettelse når han får i oppdrag å frakte stuntmannen Evel Knievel sin originale traktor. Robbie tar med seg sin lille sønn på jobb når et vindskjevt lekehus skal flyttes, men den hyggelige familieturen blir raskt skummel når hun oppdager at hun har problemer med dekkene.

10:55(11:25)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: «Handymannen» Roy får virkelig testet laste-ferdighetene sine når et spisebord laget av en 1957-modell Chevrolet skal fraktes. Chris og Robbie tar fatt på sin tyngste last noensinne: En gigantisk atomrakett.

11:25(12:20)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse "ødemarkens menn" og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Eustace Conway bor utenfor allfarvei i fjellene i North Carolina. Han flyttet hit for 33 år siden i en søken etter en mer «sannferdig» eksistens. Gjennom disse årene har han bygget seg et hjem og overlevd på jakt, fiske og oppdrett av dyr. Vi møter også Tom Oar, som bor sammen med sin kone i Yaak River i Montana. Nærmeste by er 160 kilometer unna, men det er et sted han ikke har oppsøkt på ti år. Marty Meierotto er en annen av disse mennene. Sammen med kona Dominique og datteren Noah bor han i den lille landsbyen Two Rivers i Alaska. Månedlig flyr Marty med småflyet sitt ut i villmarken på pelsjakt etter jerv og gaupe. Mens han er der ute må han jakte elg og villrein for å overleve.

12:20(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse "ødemarkens menn" og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Tom, Eustace og Marty arbeider på hver sin kant, de forbereder seg på hardt klima og store grizzlybjørner.

13:15(14:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Tony rykker ut til en alvorlig leilighetsbrann i Stockholm. I Karlskrona skynder ambulansesykepleieren Angelika seg til en jente som har blitt forgiftet. Politibetjenten Martin gjør en dramatisk pågripelse i Trollhättan.

14:15(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politibetjenten Wille i Stockholm rykker i hui og hast ut til en kvinne som befinner seg i fare. Brannmannen Mattias drar for å slukke en leilighetsbrann i Stockholm. Politibetjenten Calle tar opp jakten på flere mistenkte gjerningmenn i Uddevalla.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Rikard kjemper mot flammene i en farlig industribrann i Stockholm. Ambulansesykepleieren Angelika rykker i hui og hast ut til en kvinne med store smerter i Karlskrona. I Trollhättan må politibetjenten Martin gripe inn i et sjalusidrama.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Rickard rykker ut til en skole som står i flammer, og ambulansesykepleieren Ulf hjelper en ung kvinne med sterke magesmerter. Brannmannen Tony rykker ut til en alvorlig trafikkulykke i Stockholm der barn skal være blant de skadde.

17:05(17:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2012. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og bearbeider biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og det å gyve løs på nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for hvert eneste prosjekt kan bety penger tapt eller penger tjent. I denne del: Gutta på Count får i oppdrag å forvandle en 68-modell Mustang Fastback til en eksplosiv doning, men på et stramt budsjett. En kunde har et helt spesielt ønske for motorsykkelen sin ,og Danny satser på at airbrush-kunstneren Horny Mike fikser jobben.

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2012. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og bearbeider biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og det å gyve løs på nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for hvert eneste prosjekt kan bety penger tapt eller penger tjent. I denne del: Danny kommer over en killer av en Pontiac GTO 67-modell på et av de største bilshowene i Las Vegas. Vil denne tidløse muskelbunten av en bil få brenne gummi igjen, eller blir oppgaven med å restaurere bilen for tøff?

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: 30 deltakere som har kvalifisert seg fra de innledende rundene nordøst i USA, tar fatt på enda større utfordringer i regionsfinalen. Ninjaenes neste mål er nå å kvalifisere seg til den nasjonale finalen i Las Vegas. Det gjenstår å se hvem som har best sjanser: Den rutinerte utøveren Jamie Rahn, den høye Michael Needham, stuntmannen Louis Moco eller løperen Tim Shieff.

19:00(19:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

19:30(20:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Lothepus er bekymret for at det stadig blir vanskeligere å få tillatelse til å sprenge salutt med dynamitt. Han har derfor kjøpt seg en saluttkanon. Når en radiostasjon vil intervjue han om sin nye plate inviterer han dem med på å prøveskyte kanonen.

20:00(21:00)

> Dødsveiene

Kanadisk realityserie. Bli med sjåførene som kjører på verdens farligste veier. I denne del: Dave, Lisa og Rick har hver sine problemer.

21:00(23:40)

> The Matrix

Amerikansk science fiction fra 1999. Keanu Reeves, Laurence Fishburne. Tenk deg at alt du trodde var virkelig, viser seg å være en drøm, og at du er den eneste som kan redde verden fra den illusjonen menneskene befinner seg i. Neo har lenge hatt problemer med å skille virkelighet fra drøm. Han blir kontaktet av den merkelige Morpheus som viser ham The Matrix - en datasimulert verden som truer menneskeheten. Etter hvert faller bitene på plass, og på grunn av sine spesielle evner må Neo lede kampen mot The Matrix. Aldersgrense: 15 år.

23:40(00:30)

> Gangland Undercover

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2016. Narkolangeren Charles Falco får to valg: Enten 20 år i fengsel, eller et liv som undercover-agent i den kriminelle motorsykkelklubben Vagos, for å samle bevis til FBI. Falco velger det siste, og må leve et farlig dobbeltliv de neste årene. I denne del: Falco og Bullet drar til California i håp om at Falco skal gjøre seg fortjent til klubbmerket. Men fortiden er i ferd med å innhente ham, og snart kan blodet komme til å flyte.

00:30(01:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Lothepus og mannskapet på fiskeskøyta Hovda har omsider nådd isbeltet rundt Grønland. Det er bare noen få mil som skiller dem fra målet, og til Joars store glede skal den siste delen vise seg å bli mye tøffere enn Lothepus hadde forestilt seg. Hjemme i Fjorden venter en bekymret og svært misfornøyd Randi.

01:00(01:30)

> Las Vegas Jailhouse

Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. I denne del: En kvinne hevder hun blir forfulgt av sin unge elsker, men historien viser seg å ikke holde vann. På mottaket oppstår det et vennskap mellom en kvinne arrestert for prostitusjon og en dam som har havnet i arresten etter å ha knivstukket sin voldelige kjæreste.

01:30(02:30)

> Love/Hate

Irsk spenningsserie fra 2013. Et drama basert på Dublins kriminelle underverden. Darren Treacy vender tilbake til Dublin etter å ha søkt tilflukt i Spania. I denne del: Moynihans overvåkingsoperasjon bærer frukter, og gir ham kunnskap om planene til Nidge og Andrew. Samtidig planlegger Fran en grusom hevn.

02:30(03:15)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør jakte på dem: Vi følger alligatorjegerne fra Louisiana i denne spennende realityserien. I denne del: Jegerne forbereder seg på det verste. En heftig storm nærmer seg sumpen i Louisiana. Joe og Tommy er ikke på samme frekvens. Mens Joe ser frem til en fridag, vil Joe at de skal jobbe i all slags vær, og drar en motvillig Tommy med seg. Jay Paul har drømt at han ville fange en stor alligator i stormen, og han har full tiltro til drømmen.

03:15(03:35)

> Billy the Exterminator

Amerikansk realityserie. I denne del: En vaskebjørn har blitt sett i nærheten av et barnerom, og de skrekkslagne foreldrene ringer Billy. Nærmere undersøkelser viser at vaskebjørnen trolig er syk, og derfor kan være svært farlig for spedbarnet.

03:35(04:00)

> Billy the Exterminator

Amerikansk realityserie. I denne del: En alligator invaderer en hagedam, og Billy bestemmer seg for å ta en brytekamp med den for å få den bort. Han oppdager snart hvor store krefter en alligator har.

04:00(04:40)

> Vettskremte pøbelunger

Britisk realityserie fra 2015. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. I denne del: De aggressive søstrene Precious (14) og Keyiona (17) mener de er tøffe nok til å takle livet bak murene, men får seg ett sjokk når de treffer et familiemedlem som soner en dom i Oklahoma-fengselet.

04:40(05:35)

> Love/Hate

Irsk spenningsserie fra 2013. Et drama basert på Dublins kriminelle underverden. Darren Treacy vender tilbake til Dublin etter å ha søkt tilflukt i Spania. I denne del: Moynihans overvåkingsoperasjon bærer frukter, og gir ham kunnskap om planene til Nidge og Andrew. Samtidig planlegger Fran en grusom hevn.

05:35(06:00)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie fra 2014. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. I denne del: Krimfotografene Vegard og Daniel mottar melding om en stor ulykke i Hokksund. De jobber fra Oslo og tar en stor sjans ved å kjøre så langt for å ta bilder som de håper å kunne selge til de forskjellige nyhetsredaksjonene. De kommer fram, og det viser seg at ulykken er alvorlig.