Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. Philadelphia qualifying del 2. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. De 30 beste deltakerne fra kvalifiseringsrundene i Los Angeles er tilbake i byen for å prøve seg i finaleløypen. De 15 som gjør det skarpest her, får være med videre til landsfinalen. Los Angeles finals del 1. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

07:55(08:25)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Det er 17. mai i Fjorden. Lothepus må gi si fra seg ansvaret for den tradisjonsrike salutten fordi har lovet å høre datteren synge. Hurra. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte.

08:25(09:20)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Undercoveroppdraget til Mattys tidligere ektemann, Ethan, blir avslørt. Matty ber teamet om hjelp til å redde eksmannen, før de kriminelle han oppholder seg sammen med, oppdager hvem han egentlig er og dreper ham. Matty + Ethan + Fidelity. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

09:20(10:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver er overarbeidet, og sovner utslitt på sofaen mens han ser på en gammel westernfilm. Plutselig befinner han seg selv i den ville vesten, hvor han treffer på Murdoc og Pete. Serenity. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

10:25(11:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver er mentor for en high school-elev som har sluttet på skolen for å jobbe i byggebransjen. Gutten oppdager snart at alt ikke er som det skal være på hans nye arbeidsplass. Live and Learn. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

11:25(12:25)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Swamp Man leter etter tømmer som kan brukes til gjennoppbygging av ødelagte hjem etter orkanen, og trosser alligatorer og sterke strømmer. Final Straw , The. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

12:25(13:20)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Etter å ha oppholdt seg så mye i flomvann, må Shelby og DaVi til legen for å sjekke henholdsvis neglesopp og en merkelig vekst under huden. Hos S&S blir Brad borte mens han dykker i en undervannshule. Risking it All. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

13:20(14:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Slutten på den lange vinteren i Montana er endelig i sikte. Tom og Nancy Oar gjør siste rest av vinterjobben når de får en overraskende telefon fra familiemedlemmer, noe som tvinger dem til å ta en vanskelig…. Meltdown. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

14:15(15:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. En jente setter seg fast i en huske, og brannmannen Olof må ta sagen fatt for å få henne løs. Politibetjenten Sebastian rykker ut til et innbrudd som pågår, og brannmannen Oscar tar hånd om en leilighetsbrann. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:15(16:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Politibetjentene Gustav og Karin i Huddinge blir varslet om en person som er i ferd med å bli mishandlet. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

16:15(17:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. En kvinne i Åmål føler seg truet, og politibetjentene Andes og Hanna rykker ut. Magnus og Calle i Haninge drar ut til en leilighetsbrann, og Anders fra Johannes brannstasjon varsles om at en person skal ha falt i vannet. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

17:10(18:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Roger fra Johannes brannstasjon å ta brannbåten når han rykker ut til en kvinne som har blitt akutt syk. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

18:10(19:05)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Swamp Man jakter på spor som kan lede ham til en verdifull tømmerflåte som har sunket. Gutta S&S er i ferd med å gi opp i tømmerkonkurransen. Igjen tilbyr Dreadknocks hjelp. In Too Deep. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

19:05(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Rygaard legger inn et ekstra gir og får inn minst 30 lass med tømmer på den siste dagen i sesongen. Gabe overrasker Craig med et gravert sagblad for å markere slutten på hans logging-karriere. Fight to the Finish Line. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Vinteren er endelig over. Tom tar farvel med en gammel venn og reiser til Florida. I North Carolina legger Eustace ut på en farlig ferd ned en stri elv for å levere en kano han har bygget for å betale ned på lånet. Misty Mountain. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. Noen ganger skjer alt på en gang. I denne episoden er vi med når brannkonstablene på Hovedbrannstasjonen opplever et svært hektisk døgn, samtidig som den ferske røykdykkeren Lise har sin først vakt på Smestad…. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. I en ny sesong med virkelighetsaction og et fascinerende innblikk får vi følge livet på flere brannstasjoner i Oslo. Denne sesongen får vi blant annet følge to aspiranters hverdag på stasjonen, og deres vei til å bli brannkonstabler.

22:00(22:30)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. En kvinne går løs på en dørvakt etter at en serveringsdame på nattklubben der hun befinner seg, nekter å bli med henne og kjæresten på en trekant. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene.

22:30(23:00)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. En hyperaktiv innsatt hevder han har drukket kaffe tilsvarende en måneds forbruk på en dag. En kar tatt for fyllekjøring, påstår at han har blitt ranet. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene.

23:00(00:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Matt LeBlanc sjekker ut den ildsprutende superbilen Mercedes-AMG GT R. Chris Harris og Rory Reid drar på tur gjennom Cuba i hver sin brukte sportsbil. Matt LeBlanc og Chris Evans gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

00:15(00:45)

> Dag

Norsk komiserie fra 2013. Aldri tidligere har et menneske med så mye empati hatt så store problemer med å håndtere livet. I Dags tilfelle er problemet ikke bare at han faktisk har fått et liv, men nå også et samliv. De man faller for. Aldri tidligere har et menneske med så mye empati hatt så store problemer med å håndtere livet. I Dags tilfelle er problemet ikke bare at han faktisk har fått et liv, men nå også et samliv.

00:45(01:15)

> Dag

Norsk komiserie fra 2013. Eva er i ferd med å få klaustrofobi av Dags leilighet og av å være hjemmeværende. Og den espressoavhengige taxisjåføren Isak blir Amish. Det er hverdagen som knekker en. Aldri tidligere har et menneske med så mye empati hatt så store problemer med å håndtere livet. I Dags tilfelle er problemet ikke bare at han faktisk har fått et liv, men nå også et samliv.

01:15(02:15)

> The Cops

Britisk dokumentarserie fra 2017. Rich må rykke ut når han får melding om at turister har invadert en lokal fotballbane og området rundt et historisk hus. Vi blir med politiet i Staffordshire som har kamera festet på kroppen på jobb!

02:15(03:10)

> Arrow

Amerikansk dramaserie fra 2015. Oliver går ut offentlig med Damien og HIVE, men er ikke forberedt på konsekvensene. I mellomtiden kommer Malcom til Star City for å hjelpe sin datter. DARK WATERS. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

03:10(04:20)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Matt LeBlanc sjekker ut den ildsprutende superbilen Mercedes-AMG GT R. Chris Harris og Rory Reid drar på tur gjennom Cuba i hver sin brukte sportsbil. Matt LeBlanc og Chris Evans gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

04:20(05:20)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver er overarbeidet, og sovner utslitt på sofaen mens han ser på en gammel westernfilm. Plutselig befinner han seg selv i den ville vesten, hvor han treffer på Murdoc og Pete. Serenity. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

05:20(06:00)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Banemontørene i Jernbaneverket jobber mot klokka når en skinne skal skiftes ut. Jobben er farlig, og blir de ikke ferdige i tide får det konsekvenser for tusenvis av togreisende påfølgende dag. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover.