Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Parks and Recreation

Amerikansk komiserie. Bli med inn i den interessante verdenen av lokalt byråkrati og bli kjent med lokale politikere. Serien følger Leslie Knope (Amy Poehler) som er en middels byråkrat i park- og rekreasjonsavdelingen i Pawnee, Indiana. I denne del: Ben friker ut når han finner ut at han og Leslie skal ha trillinger, men Leslie er overraskende rolig.

06:30(06:55)

> Nyhetene

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

12:00(12:30)

> Rom123

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Nå skal designer Thilde Rosén-Lystrup og Kaja Hanevoll, sammen med handyman Øyvind Lie, hjelpe ulike beboere med å finne fine og kreative løsninger i sine hjem. I denne del: I gamlebyen i Oslo har Marie flyttet inn i leiligheten til Martin. Etter ett og et halvt år som samboere ønsker Marie å sette sitt preg på interiøret. Men nå som det slitte kjøkkenet skal pusses opp har Martin store problemer med å slippe henne til.

12:30(13:00)

> Kjære mamma

Høst 2016. Norsk livsstilsprogram fra 2016. Vi møter 40 mammaer anno 2016 og får ta del i deres hverdag med utfordringer, opp og nedturer. En hyllest til alle mammaer der ute. I denne del: For ti år siden forelsket russiske Anna seg i norske Morten og de flyttet til Norge. I dag bor de på Eiksmarka i Bærum sammen med sønnene Erik og Espen.

13:00(14:00)

> Love It or List It

Amerikansk realityserie fra 2015. Huseiere som ønsker noe nytt får valget mellom et nytt hus eller en renovert versjon av sitt gamle hjem.

14:00(14:30)

> Solsidan

Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. I denne del: Alex begynner å tekste med en av mødrene i barnehagen, men er usikker på om det er OK å bruke hjertetegn og klemmer når han ikke kjenner henne så godt. Fredde prøver å hjelpe, men som vanlig gjør Freddes hjelp det bare verre. Mickan synes at Fredde er for lite sammen med barna og prøver å ordne opp i dette samtidig som hun skal skrive en barnebok.

14:30(15:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. I denne del: Alex og Anna får besøk av Annas niese Wilda, som skal bo der noen dager, men det tar ikke lang tid før Anna blir oppgitt over jentas uhøflige væremåte og døgnrytme. Viktor har fått seg en sjefete kjæreste, og Fredde og Mickan prøver etter beste evne å avslutte deres forhold.

15:00(15:30)

> En moderne familie

Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Jay blir frustrert av å få besøk på jobben, og Lily blir tilfeldigvis med i en reklame. Aldersgrense: 11 år.

15:30(16:00)

> En moderne familie

Manny Get Your Gun. Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Manny har bursdag og familien samles på restaurant for å feire, selv om bursdagsbarnet selv er litt deprimert over å eldes. Mens Phil og Claire havner i et lite bilrace på vei til restauranten, blir Mitch og Cam distrahert på kjøpesenteret. Aldersgrense: 11 år.

16:00(16:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:00(18:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram. Kjersti og hennes medhjelpere er tilbake med "Tid for hjem". Årets "Tid for hjem"-sesong byr på åtte programmer som er utvidet fra en halv til en hel time. Hver onsdag kan du følge Kjersti, Stein og Einar når de for syvende år på rad går løs på vanlige folks hjem for å gi dem en real oppussing. I denne del: I denne episoden gyver "Tid for hjem"-gjengen løs på en bitte liten hytte fra 60-tallet. Gjengen pusser opp absolutt alt innvendig: gulv, vegger, tak, planløsning - alt får nytt liv. Grunnflaten på hytta er kun 35 kvadratmeter, og Kjersti lover gode tips om praktiske og koselige løsninger for den lille hytta.

18:00(18:30)

> Budkrigen

Norsk livsstilsprogram fra 2015. I programserien Budkrigen skal Sturla Berg-Johansen og Gunhild Dahlberg følge folk som er på jakt etter et nytt sted å bo. Vi følger kjøpere, meglere og selgere tett på under budrundene. Hvilke taktikker er smarte å velge? Hva bør du vite før du hiver deg ut i en budrunde? Å kjøpe bolig markerer et nytt kapittel i livet - det er et av de vanskeligste valgene vi tar. For første gang skal du få et innblikk i alle sidene ved et boligsalg. Vi er tilstede hos selger, hos megler, og hos kjøperne, som satser alt de har og kjemper bud for bud for å sikre seg drømmeboligen. Noen drømmer vil bli knust, mens andre vil bli oppfylt. I denne del: I denne episoden følger vi salget av en 53 kvadratmeter stor leilighet i et av norges dyreste områder, nemlig Majorstua i Oslo.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(19:30)

> Kjære mamma

Høst 2016. Norsk livsstilsprogram fra 2016. Vi møter 40 mammaer anno 2016 og får ta del i deres hverdag med utfordringer, opp og nedturer. En hyllest til alle mammaer der ute. I denne del: - Med store barn er jeg ferdig med oppdragelsen. Den har jeg gjort unna og den føler jeg at jeg har lykkes bra med.

19:30(20:00)

> Budkrigen

Norsk livsstilsprogram fra 2015. I programserien Budkrigen skal Sturla Berg-Johansen og Gunhild Dahlberg følge folk som er på jakt etter et nytt sted å bo. Vi følger kjøpere, meglere og selgere tett på under budrundene. Hvilke taktikker er smarte å velge? Hva bør du vite før du hiver deg ut i en budrunde? Å kjøpe bolig markerer et nytt kapittel i livet - det er et av de vanskeligste valgene vi tar. For første gang skal du få et innblikk i alle sidene ved et boligsalg. Vi er tilstede hos selger, hos megler, og hos kjøperne, som satser alt de har og kjemper bud for bud for å sikre seg drømmeboligen. Noen drømmer vil bli knust, mens andre vil bli oppfylt. I denne del: I denne episoden skal vi se at selv en liten leilighet i utkanten av Oslo, kan gå for svimlende summer.

20:00(20:30)

> Helsekontrollen

Norsk forbrukermagasin fra 2017. Som forbrukere betaler vi villig for dyre kremer, kosttilskudd, teknologi, treningsmetoder, utstyr og alternativ behandling. Men hva funker? Og hvem prøver å lure deg? Programleder Marte Spurkland konfronterer helseindustrien for å finne svar.

20:30(21:00)

> TV 2 hjelper deg

Norsk forbrukermagasin fra 2017. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester.

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:40)

> Stian Blipp Show

Norsk talkshow. Stian Blipp i fri utfoldelse i et lekent og uforutsigbart talkshow. Han inviterer både kjente gjester og mennesker med spennende historier. Hos Stian står humor, vennskap, samhold og forholdet til publikum sentralt. Datarock skal være husband og Stian skal i løpet av sesongen dele ut en million kroner til veldedige formål. Pengene må han skaffe gjennom å løse spektakulære og underfundige utfordringer.

22:40(23:10)

> Folkevalgt

Norsk humorprogram fra 2015. Den joviale ordføreren Roy Myren Talseth fra Hitra blir innkalt som Stortingsrepresentant, brått og uventet. Stortinget viser seg å være et sted hvor visjonene fort havner i søpla. Og de eneste skuldrene han møter er av den kalde sorten. I denne del: Etter suksessen på Dagsnytt 18 er Roy invitert på seminar. For å overbevise partileder Sverre om å hjelpe ham til gjenvalg, må Roy komme opp med en god idé til hvordan Arbeiderpartiet skal vinne valget.

23:10(23:40)

> Meglerne

Norsk komiserie fra 2014. Ken Olsen har tilsynelatende alt. En god jobb som eiendomsmegler, fin bil og en deilig kone hjemme. Problemet er at han lyver. Mye. Og så fort han har mulighet ser han sitt snitt til å tjene noen ekstra kroner gjennom egne dealer under bordet. Når han blir avslørt må han starte på nytt, og søker hjelp hos sin gamle eiendomsmegler-mentor Gunnar. I denne del: Ved et lykketreff ser det ut til at Kens bosituasjon endelig løser seg når en kunde går med på å selge leiligheten sin uten visning. Lykken står også på døren til Jenny når handymannen Hasse kommer for å installere en brannvarsler. Verre er det for marokkaneren som blir husløs takket være Ken.

23:40(00:40)

> Åsted Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. I Åsted Norge kan du hjelpe politiet med å oppklare uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. I det direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte. Åsted Norge ønsker å gjøre Norge litt tryggere. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen.

00:40(01:25)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: En buss i Los Angeles blir angrepet med nervegass. Spesialteamet får jobben med å finne dem som står bak, og stanse dem før de utfører større og enda mer alvorlige angrep.

01:25(02:10)

> Hawaii Five-0

Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. I denne del: Five-0-teamet drar til Big Island for å etterforske saken når en cowboy har blitt forgiftet. Max blir dermed tvunget til å jobbe sammen med en av sine rivaler, mens McGarrett presser Danny til å stjele et juletre!

02:10(02:55)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2016. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker.

02:55(03:40)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: En buss i Los Angeles blir angrepet med nervegass. Spesialteamet får jobben med å finne dem som står bak, og stanse dem før de utfører større og enda mer alvorlige angrep.

03:40(04:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. I denne del: Five-0-teamet drar til Big Island for å etterforske saken når en cowboy har blitt forgiftet. Max blir dermed tvunget til å jobbe sammen med en av sine rivaler, mens McGarrett presser Danny til å stjele et juletre!

04:25(05:10)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2016. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker.

05:10(06:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 1985. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.