Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2019. Ziggy prøver å hjelpe Maggie og Ben å ordne opp, og Justin prøver å få svar fra Robbo angående Toris trygghet. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. God morgen Norge byr på møte med aktuelle gjester hver morgen fra mandag til fredag - direkte fra Aker Brygge.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Vanskelig fotomodell, ape på rømmen og utsøtt ulv er noe av det du får oppleve i kveldens episode av «Dyrepasserne». "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Giraff-fødsel er ikke hverdagskost i dyreparken. Inne i stallen kommer en liten giraffbaby til verden, uvitende om dramatikken som venter. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

13:00(13:55)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. Hunden Bull i Falun gjennomgår en dobbel operasjon, og golden retrieveren Ramse, som nylig har fått kreft i munnen, skal ha sin første behandling med cellegift. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

13:55(15:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2019. Halyna og Peters lille hjem, byr på utfordringer for Jillian, og hun sliter med å maksimere funksjonene på et lite areal. Halyna & Peter. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

15:00(16:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Kjersti og teamet forvandler en upraktisk hagekrok med uthus til sommerstue med uteplass og vedfyrt bakerovn. Kan dette bli familiens yndlingssted?. Bli med på en ny sesong med oppussing. Kjersti og gjengen gir oss inspirasjon, gode råd og mye godt humør!

16:00(17:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Hvem blir kveldens quizmestere når deltakerne testes i temaene bibelen og mesterskap? Dag Otto og Sandra Borch eller Thomas Seltzer og Katarina Flatland?. Bibelen og mesterskap. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2019. Mackenzie prøver å ordne opp med Dean, og Robbo gjør alt i hans makt for å finne svar. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:30(18:30)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Kjersti og teamet hjelper en familie som bor i et hus med en vakker utsikt. Men kjøkkenet er bittelite og mørkt, og de drømmer om en åpen løsning med stort sosialt kjøkken. Bli med på en ny sesong med oppussing. Kjersti og gjengen gir oss inspirasjon, gode råd og mye godt humør!

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Hvem kan mest om Europeisk historie og bokstaven B? Gjester er Fabian Stang, Trude Dreveland og Anders Hoff. Europeisk historie og bokstaven B. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

20:00(21:00)

> Familieduellen

Norsk underholdningsprogram fra 2019. I denne episoden av «Familieduellen» utvider vi familiebegrepet en smule, og inviterer Abubakar Hussain, Anders Nilsen, Galvan Mehidi og Sandeep Singh fra radioprogrammet «Med all respekt» til å konkurrere mot…. «Med all respekt» vs. «Hvite gutter». «Familieduellen» er et feelgood underholdningsprogram for hele familien. To kjendiser tar med seg familien sin for å konkurrere om hvem som kjenner Ola og Kari Nordmann best! Vi har stilt 100 nordmenn spørsmål om alt mellom himmel og jord, og det er deltagernes oppgave å gjette seg frem til hva de tror flest nordmenn har svart. Vinneren får donere 50.000 kroner til et selvvalgt veldedig formål.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2019. Finaleuken er like rundt hjørnet og alle forpakterne venter spente på hvem som blir sesongens siste storbonde. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

22:40(23:40)

> Truls à la Hellstrøm

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Denne gang går turen til London, hvor Truls og Eyvind skal lage tradisjonell mat med innmat. De får enn innføring i engelsk skikk og bruk, og Eyvind tar med Truls på en klassisk Afternoon Tea. London. Denne høsten må Truls vise Eyvind hva han har lært. Truls skal derfor opp til en eksamen hvor han skal konkurrere mot to av Norges aller beste kokker. For å være best mulig forberedt tar Eyvind med seg Truls til nye eventyrlige destinasjoner med råvarer i verdensklasse. Turene går blant annet til Færøyene, Peru, London og Oslo.

23:40(00:40)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Hvem kan mest om Europeisk historie og bokstaven B? Gjester er Fabian Stang, Trude Dreveland og Anders Hoff. Europeisk historie og bokstaven B. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

00:40(01:40)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2017. En leiemorder som McGarretts far ikke klarte å få arrestert, oppsøker McGarrett for å tilstå, og for å fortelle hvor han begravde ofrene sine.l. Aohe Mea Make I Ka Hewa: Make No I Ka Mihi Ole. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

01:40(02:10)

> Roeng

Norsk komiserie fra 2018. Kommunaldepartementet er villig til å gjøre hva som helst for å stoppe ordfører Tom Eides planer om en lokalpolitisk punktmarkering i verdensrommet. En kommune blir rammet av en omvendt finansskandale, og plutselig får 4 milliarder kroner på bok. Når ordfører Tom Eide oppdager at byens cellulosefond er blitt plassert i høyrisiko-investeringer, frykter han det verste. Men det viser seg at Roeng har vunnet stort og tjent over 4 milliarder kroner. Når Kommunaldepartementet gjør krav på gevinsten, ser Eide bare én utvei: Kommunen må bruke opp pengene før Staten rekker å ta dem. Ordføreren bestemmer seg for å bruke alle pengene på å skaffe Roeng en plass i historiebøkene. Hele verden følger med når den lille byen legger ut på sitt største eventyr - å bli den første kommunen i verdensrommet.

02:10(02:40)

> Roeng

Norsk komiserie fra 2018. Sesongfinale! Hele kommunen følger med mens ordfører Tom Eide og kosmonaut Sergej Kalifman gjør seg klare til å dra ut i verdensrommet. Når autopiloten bryter sammen, ser det mørkt ut. En kommune blir rammet av en omvendt finansskandale, og plutselig får 4 milliarder kroner på bok. Når ordfører Tom Eide oppdager at byens cellulosefond er blitt plassert i høyrisiko-investeringer, frykter han det verste. Men det viser seg at Roeng har vunnet stort og tjent over 4 milliarder kroner. Når Kommunaldepartementet gjør krav på gevinsten, ser Eide bare én utvei: Kommunen må bruke opp pengene før Staten rekker å ta dem. Ordføreren bestemmer seg for å bruke alle pengene på å skaffe Roeng en plass i historiebøkene. Hele verden følger med når den lille byen legger ut på sitt største eventyr - å bli den første kommunen i verdensrommet.

02:40(03:30)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2017. Teamet behandler en pasient som må ta et vanskelig valg. Pain. En ung autistisk kirurg med ekstraordinære egenskaper rekrutteres til kirurgisk barneavdeling ved et prestisjefylt sykehus. Men problemstillingen kommer for dage: Kan en person uten evne til å relatere til andre mennesker redde liv?

03:30(04:25)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2018. Etter at et tilfelle der en backup-betjent ikke klarer å henge med på jakten etter en skurk, må Frank vurdere å innføre strengere kondisjonstester i NYPD. Rectify. Etter at Jamie og Eddie kunngjorde sin forlovelse forrige sesong stilles det nå spørsmål i Regan-familien om hvordan de nå skal kunne jobbe sammen i politiet.

04:25(05:25)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie fra 1961. Vognen som frakter Alexander Dubois, datteren Michele og forlovedenDon Ricardo Fernandez blir stoppet, og medgiften blir stjålet. Dowry. The Cartwrights fortsetter å håndtere problemer og moralske dilemmaer fra sin familieranch Ponderosa.

05:25(06:00)

> Ack Värmland

Svensk komiserie fra 2015. Anette og Fanny arrangerer et mislykket utdrikningslag for Sol-Britt. Samtidig gjør Anette alt hun kan for å slippe å gå i bryllupet. Janne begynner å få kalde føtter, og en ubuden gjest dukker opp. Anette driver fotpleiesalongen "Anettes Føtter" sammen med sin 20-årige datter Fanny. I tillegg har de begge fått barn med kjærestene sine, Ola og Pontus. Sånt blir det forviklinger av.