Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Sjimpansene prøver iPad og ristekasse for første gang, tigerungene har bursdag og en av jervene skal flyttes til en annen dyrepark. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

06:30(07:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Tapiren Fernando er ny i parken og finner seg ikke helt til rette i innhengningen og Lisbeth gleder seg over et nytt sebraføll. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

07:00(07:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Surikatene må til tannlegen, Hege kommer med nye leker til edderkoppapene og Simon og Hans-Petter henter esler i Danmark. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

07:30(08:00)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Ibou fra Senegal og norsk-svenske Alin bor på Grønland i Oslo og er klare for besøk av Sigurd og 'Oppgrader!'. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

08:00(08:30)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. I kveldens episode av "Oppgrader!" har Sigurd kjørt traileren til Hakadal. Her møter han mammaen Hilde og hennes to barn. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

08:30(09:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. Noen urovekkende kuler på private deler av kroppen får Fredde til å tro at han har fått kreft. Mickan engasjerer seg i idealistisk arbeid for å verne om de svake i samfunnet, og finner raskt ut at hun må gjøre visse prioriteringer…. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger.

09:00(09:30)

> Solsidan

Svensk komiserie. Freddes tålmodighet settes på prøve når han og Mickan får besøk av Freddes kusine Linn og hennes mann Göran. Anna kjemper om en rolle i en film og blir tvunget til å trene hardt for å se bedre ut. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger.

09:30(10:30)

> Sommerhytta

Norsk realityserie fra 2019. Det har vært nok en tøff uke for deltagerparene våre. Hvilket lag har kommet opp med de beste og mest praktiske løsningene for entreen og gangen, og hva mener ekspertene om lagenes redesign av bildeler?. Fire deltagerpar skal i ti uker kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne.

10:30(18:30)

> Sykkel: Tour de France - 18. etappe

Sykkelritt fra Frankrike. 18. etappe EMBRUN - VALLOIRE (208 km). Første etappen i alpene! Rytterne skal opp og over Col de Vars, Col d'Izoard og Col du Galibier før en heftig nedstigning til ski-resorten Valloire.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Erik Thorstvedt og Øystein ”Pølsa” Pettersen konkurrerer mot Dag Otto og Nils Ingar Aadne. Tema er Nord-Norge og 70-tallet. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

20:00(21:00)

> Allsang på grensen

Norsk underholdningsprogram. Katrine Moholt og medprogramleder Christian Ingebrigtsen tar imot både norske og internasjonale stjerner. A1, Tommy Nilsson, Jørn Hoel, HADDAWAY og Keiino står på scenen i Halden denne kvelden. Programleder Katrine Moholt leder an i allsangen fra Fredriksten festning i Halden. I hvert program har hun med seg en ny gjesteprogramleder og en rekke kjente og kjære artister.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:35)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:35(21:45)

> Tour de France: Magasinet

Norsk sykkelmagasin.

21:45(22:20)

> En får væra som en er

Norsk dramaserie fra 2018. Det går mot slutten for Smørsia. Per forteller Indregard om den store overraskelsen, med nedslående resultat. Per fortviler, før han møter en bekronet Løken og får en ny idé. Du er verdt mere enn all verdens gull. "En for væra som en er" er et musikal-humor-drama med campingliv, sterke følelser og Ole Ivars-musikk slik du aldri har hørt den før.

22:20(22:50)

> Finaste familjen

Svensk komiserie. Marcus gjør suksess som DJ og turnerer verden rundt. Michelle sliter ut familien når hun legger opp et for tett program for Min helg-reportasjen. Magnus er middelaldrende, men bor fortsatt hjemme hos moren. Han er fraskilt, og karrieren som personlig trener står på stedet hvil. Men utad lever han selvsagt et perfekt liv, med god mat, mye trening og spennende dater.

22:50(23:20)

> Finaste familjen

Svensk komiserie. Når Ann får begynne å drikke vin igjen, vil hun samle familien til søndagsmiddag. Marcus bestemmer seg for å satse på oppfinnelser, mens Magnus og Isabell drar på jakt. Magnus er middelaldrende, men bor fortsatt hjemme hos moren. Han er fraskilt, og karrieren som personlig trener står på stedet hvil. Men utad lever han selvsagt et perfekt liv, med god mat, mye trening og spennende dater.

23:20(23:50)

> Best før

Norsk komiserie fra 2017. Lena skal feire sin første alene-ferie i byen. Men når hun skjønner at eks-mannen Morten og hans nye, unge kjæreste Anemone har innført sukkerfrie regler for Hermans kommende ferie på hytta, ser hun ingen annen mulighet enn…. Påsketur. Lena forsøker å leve opp til forventningene om å takle skilsmissen modent og behersket. I tillegg slår angsten for å bli gammel inn med full tyngde, men kanskje kan hun finne kjærligheten igjen likevel?

23:50(00:20)

> Best før

Norsk komiserie fra 2017. Lena har planer om å imponere og fremstå som en suksess på den kommende reunion-festen for videregående skole på Manglerud. Problemet er bare at hun nå jobber på gamlehjem og er skilt fra Morten. Reunion. Lena forsøker å leve opp til forventningene om å takle skilsmissen modent og behersket. I tillegg slår angsten for å bli gammel inn med full tyngde, men kanskje kan hun finne kjærligheten igjen likevel?

00:20(01:20)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Erik Thorstvedt og Øystein ”Pølsa” Pettersen konkurrerer mot Dag Otto og Nils Ingar Aadne. Tema er Nord-Norge og 70-tallet. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

01:20(02:20)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1989. Cort vil ha Mitch og Craig med på å delta i en vannski-konkurranse, slik at de kan vinne 10 000 dollar. Pengene vil han gi til et sykehjem. The Big Race. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

02:20(03:20)

> Hawaii Five-0

Amerikansk spenningsserie. Liket av en ung jente som ble kidnappet ti år tidligere tid blir funnet, og Five-O må jage kidnapperne som nå har bortført sitt neste offer. Ho'opio. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender.

03:20(04:20)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. Teamet leter etter en mistenkt som har etterlatt flere kvinner og menn med misdannelser, etter å ha utsatt dem for gjentatte syreangrep. Samtidig må Reid begynne å tilpasse seg sine nye omgivelser. Alpha Male. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle.

04:20(05:25)

> Bull

Amerikansk dramaserie fra 2016. Bull hjelper videogameren Jace med å saksøke sin tidligere arbeidsgiver, etter at firmaet i all offentlighet beskylder Jace for å ha tapt et mesterskap med vilje, og deretter gir ham sparken. The Fall. Møt den småarrogante men sjarmerende psykiateren Jason Bull. Han driver et konsulentselskap som har spesialisert seg på å kartlegge egenskapene til både advokater, jurymedlemmer, aktorat, vitner og forsvarere - alt for å hjelpe sine klienter med å vinne sakene sine. Serien er basert på karrieren til psykiateren Phil McGraw.

05:25(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. The Big Fail Theory.