Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Cocos eksamen står i fare på grunn av at uventet angstanfall, og Raffy blir rammet av en mystisk sykdom. Cocos eksamen står i fare på grunn av at uventet angstanfall, og Raffy blir rammet av en mystisk sykdom.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. God morgen Norge byr på møte med aktuelle gjester, kokkekunst, og live musikk hver morgen fra mandag til fredag - direkte fra Aker Brygge.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Møte med aktuelle gjester.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. I kveldens episode av «Dyrepasserne» får nemlig de sibirske tigrene en utfordring de sent vil glemme. Den lille giraffbabyen Sjira er litt engstelig av seg, og Trond sliter med å få henne til å komme bort til seg. I kveldens episode av «Dyrepasserne» får nemlig de sibirske tigrene en utfordring de sent vil glemme. Den lille giraffbabyen Sjira er litt engstelig av seg, og Trond sliter med å få henne til å komme bort til seg. Sinnataggen Arg har vondt i tiurfoten sin, men han lar seg ikke tråkke på fjærene.

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Oppe hos elgene er det duket for drama og tragedie. Men dyreparken får også besøk av et dyr med ordentlig store og søte ører; nemlig en ørkenrev. Oppe hos elgene er det duket for drama og tragedie. Men dyreparken får også besøk av et dyr med ordentlig store og søte ører; nemlig en ørkenrev. Så er det en mystisk skikkelse som sniker seg gjennom den myteomspunne Tåkeskogen. Hvem kan det være?

13:00(14:00)

> Veterinærene

Svensk realityserie. Tolv år gamle Emilia vil vite kjønnet på de to marsvinsungene sine. Cocker spanielen Charlie er så dårlig at han blir innlagt, og konkurransehesten Ninja har skadet bakbeinet sitt. Tolv år gamle Emilia vil vite kjønnet på de to marsvinsungene sine. Cocker spanielen Charlie er så dårlig at han blir innlagt, og konkurransehesten Ninja har skadet bakbeinet sitt.

14:00(15:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Et rom med mange store vindusflater skaper utfordringer for møbleringen for det unge paret som eier huset. Kjersti og gjengen er på plass for å hjelpe. Et rom med mange store vindusflater skaper utfordringer for møbleringen for det unge paret som eier huset. Kjersti og gjengen er på plass for å hjelpe. Paret ønsker seg en lys og lett fargepalett med praktisk møblering, sofa og spiseplass. Designer Cecilie Claussen liker plassbygde integrerte oppbevaringsløsninger, og mener det vil skape en fin sammenheng i rommet.

15:00(16:00)

> Bolighjelpen UK

Britisk livsstilsserie. Tina elsker å være innen gangavstand fra arbeid, skoler, klubber og alle severdighetene, og Gareth ønsker seg et stort familiehus. Tina Woodgyer & Gareth Hares. Tina elsker å være innen gangavstand fra arbeid, skoler, klubber og alle severdighetene, og Gareth ønsker seg et stort familiehus.

16:00(17:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Hvem har best kunnskap om kongehuset og mat? Det får vi svar på når programleder Kristian Ødegård møter Dag Otto og Fredrik Græsvik i duell mot Alex Rosén og Guro Fostervold. Hvem har best kunnskap om kongehuset og mat? Det får vi svar på når programleder Kristian Ødegård møter Dag Otto og Fredrik Græsvik i duell mot Alex Rosén og Guro Fostervold.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Raffy får en diagnose, og Maggie får kreftresultatene sine. Josh klandrer Ryder for Raffys medisinske krise. Episode 230 - Sesongavslutning. Raffy får en diagnose, og Maggie får kreftresultatene sine. Josh klandrer Ryder for Raffys medisinske krise.

17:30(18:00)

> Oppgrader!

Norsk underholdningsserie. Familien Sigurd i kveld skal besøke, har kanskje verdens eldste flatskjerm. Vi møter Caroline Huitfeldt og Ståle Fremstad, samt deres fire måneder gamle datter Julie og parets venninne Marianne Weld Glavin. Familien Sigurd i kveld skal besøke, har kanskje verdens eldste flatskjerm. Vi møter Caroline Huitfeldt og Ståle Fremstad, samt deres fire måneder gamle datter Julie og parets venninne Marianne Weld Glavin. I tillegg til den ikke helt flate TV-en, bestemmer gjengen seg for å satse en gammel bærbar PC.

18:00(18:30)

> Bra godt

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Spinatterte med spekemat og chèvre, lakrisbrownies til dessert. I moderne tider har mange glemt hvor godt og sunt det er å spise rå mat. Når råvarene verken stekes eller kokes, bevares mange næringsstoffer bedre. Bra rått, er bra godt. Spinatterte med spekemat og chèvre, lakrisbrownies til dessert. I moderne tider har mange glemt hvor godt og sunt det er å spise rå mat. Når råvarene verken stekes eller kokes, bevares mange næringsstoffer bedre. I denne episoden lager Klaus og Berit middag og dessert helt uten bruk av ovn eller komfyr.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Dag Otto og Jenny Skavland skal i duell mot Truls Svendsen og Harald Rønneberg. De to lagene kjemper mot hverandre i kategoriene kunst og litteratur og Asia. Dag Otto og Jenny Skavland skal i duell mot Truls Svendsen og Harald Rønneberg. De to lagene kjemper mot hverandre i kategoriene kunst og litteratur og Asia.

20:00(21:00)

> Farmen kjendis - presentasjon

Norsk realityserie fra 2018. Presentasjon. 12 norske kjendiser skal drive Li gård på Tangen i Stange kommune, slik den ble drevet for 100 år siden. Nå får du muligheten til en sniktitt på årets sesong av Farmen kjendis. Programleder Gaute tar oss med på en omvisning på den vakre gården. Vi blir bedre kjent med alle dyrene, og med de tolv kjendisene som er med på denne tredje sesongen av Farmen kjendis. Visste du at en av dem er lillebroren til en tidligere profilert Farmen kjendis deltager? I seks uker skal de leve og bo slik de gjorde for 100 år siden og hver uke skal de kjempe en kamp for tilværelsen.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Det jeg ikke fikk sagt

Norsk dokumentarserie fra 2018. Hvordan leve videre etter dødsfall i familien?. Hvordan leve videre etter dødsfall i familien?

22:40(23:40)

> Dokument 2: Alene med firlinger

Norsk dokumentar fra 2014. Alene med firlinger. Sjansen for å få firlinger uten prøverør er én til 68 millioner. Alenemoren Silje fra Stavanger var den ene. I denne dokumentaren møter vi Silje Omgård og de fire jentene hennes Ida, Isabelle, Nora og Sarah hjemme i rekkehuset på Bekkefaret i Stavanger. Vi får ta del i hverdagslivet til en familie som gleder seg over de fine øyeblikkene, men som hver dag også må kjempe for å få endene til å møtes. Etter fem travle år som hjemmeværende alenemamma, må Silje finne seg en jobb. Samtidig forbereder familien seg på en helt ny hverdag når jentene om kort tid skal begynne på skolen.

23:40(00:40)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2018. En lastebil blir ranet og plutselig dukker flere politibiler opp. Frank prøver å finne ut om politiet iscenesatte det hele. Authority Figures. En lastebil blir ranet og plutselig dukker flere politibiler opp. Frank prøver å finne ut om politiet iscenesatte det hele.

00:40(01:35)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie fra 2017. En kryptisk melding blir funnet i munnen på en finansmann i Washington D.C. BAU-teamet innser at de jakter på en seriemorder som er fast bestemt på å utslette maktinstitusjoner. Cure. En kryptisk melding blir funnet i munnen på en finansmann i Washington D.C. BAU-teamet innser at de jakter på en seriemorder som er fast bestemt på å utslette maktinstitusjoner. Samtidig blir JJ bekymret når hun mottar en e-post om et møte med Linda Barnes.

01:35(02:30)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie. En mann mistenkt for mord, rømmer til Hawaii for å søke asyl. Ka Laina Me Ke One. En mann mistenkt for mord, rømmer til Hawaii for å søke asyl.

02:30(03:25)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2017. Når Pattersons etterforskning resulterer i en grufull ulykke, må hun prøve å finne ut hva som gikk galt. Hun innser snart at ting ikke er som hun trodde. Everlasting. Når Pattersons etterforskning resulterer i en grufull ulykke, må hun prøve å finne ut hva som gikk galt. Hun innser snart at ting ikke er som hun trodde.

03:25(04:20)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2017. Erin trygler Danny om å hjelpe henne med en sak som involverer eksmannen hennes. Han er blitt angrepet på kontoret sitt. Cutting Losses. Erin trygler Danny om å hjelpe henne med en sak som involverer eksmannen hennes. Han er blitt angrepet på kontoret sitt.

04:20(05:25)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Rain from Heaven. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada. Lov og rett er ennå et fremmedord i Virginia City, og det er bare de tøffeste som lykkes.

05:25(06:00)

> Oppgrader!

Norsk underholdningsserie. Familien Sigurd i kveld skal besøke, har kanskje verdens eldste flatskjerm. Vi møter Caroline Huitfeldt og Ståle Fremstad, samt deres fire måneder gamle datter Julie og parets venninne Marianne Weld Glavin. Familien Sigurd i kveld skal besøke, har kanskje verdens eldste flatskjerm. Vi møter Caroline Huitfeldt og Ståle Fremstad, samt deres fire måneder gamle datter Julie og parets venninne Marianne Weld Glavin. I tillegg til den ikke helt flate TV-en, bestemmer gjengen seg for å satse en gammel bærbar PC.