Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:01)

> TV 2 Junior

Barne-TV.

06:01(06:13)

> Lille Jack

Britisk barneprogram fra 2012. Reis på magiske eventyr med den søte og nysgjerrige babyen Lille Jack.

06:13(06:22)

> Vennebyen

Barne-TV-serie. Vennebyen er et varmt og vennlig sted hvor dyr og mennesker lever sammen i harmoni.

06:22(06:45)

> Zorro

Kanadisk animasjonsserie fra 2015. Følg den maskerte helten Zorro som kjemper mot samvittighetsløse tyranner.

06:45(07:45)

> Eventyrlige nordmenn

Norsk livsstilsprogram fra 2015. I denne ukens episode av "Eventyrlige nordmenn" møter Guri Solberg de to norske båtbyggerne Trond Schau og Nils Johnsen som holder til i Florida og driver båtbygger-firmaet Nortech. I denne ukens episode av "Eventyrlige nordmenn" møter Guri Solberg de to norske båtbyggerne Trond Schau og Nils Johnsen som holder til i Florida og driver båtbygger-firmaet Nortech. Sammen bygger de noen av verdens aller raskeste speedbåter. I New York møter Guri den tidligere fotomodellen Lise Evans, som sammen med venninnen, motelegenden Donna Karan, i dag har tatt på seg en stor oppgave med å forandre våpenloven i USA.

07:45(08:50)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

08:50(09:50)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

09:50(10:50)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1988. Den faste sjåføren til Phoenix Foundation mister synet i en ulykke og MacGyver må ta over. Den faste sjåføren til Phoenix Foundation mister synet i en ulykke og MacGyver må ta over.

10:50(11:55)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1988. MacGyver og Pete Thornton er på treningsleir i villmarken, og særlig Pete oppdager at formen slett ikke er hva den en gang var. MacGyver og Pete Thornton er på treningsleir i villmarken, og særlig Pete oppdager at formen slett ikke er hva den en gang var. Lettere blir det ikke da de to gjør en merkelig oppdagelse, og treningen etter hvert blir svært så realistisk.

11:55(13:00)

> Skavlan

Norsk talkshow fra 2018. Fredrik Skavlan har tatt med seg talkshowet sitt og flyttet til TV 2, og her fortsetter han å by på sterke historier og spennende intervjuer på fredagskvelden.

13:00(13:30)

> Dyrepasserne

Norsk underholdningsserie. Vet du hva som er verdens raskeste dyr? I denne episoden av "Dyrepasserne" får du se når geparden kommer til dyreparken. Den brunstige elgen Odin er ellers på krigsstien, og dyrepasser Alexander må redde en liten kalv. Vet du hva som er verdens raskeste dyr? I denne episoden av "Dyrepasserne" får du se når geparden kommer til dyreparken. Den brunstige elgen Odin er ellers på krigsstien, og dyrepasser Alexander må redde en liten kalv. Dyrepasser Harald finner to søte, nyfødte ulvunger i hiet.

13:30(14:30)

> Samme tid neste år

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Trine har som mål å redde gatehunden Suzi, Nora (48) vil bli god i kunstløp og Kim Alexander vil lære seg å smile igjen. Trine har som mål å redde gatehunden Suzi, Nora (48) vil bli god i kunstløp og Kim Alexander vil lære seg å smile igjen.

14:30(15:30)

> Samme tid neste år

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Roger Evensen vil samme tid neste år ha fullført ultramaraton på åtte mil. Vil han nå målet sitt? Kinam Konlan vil leve av sin kleskolleksjon neste år til samme tid. Roger Evensen vil samme tid neste år ha fullført ultramaraton på åtte mil. Vil han nå målet sitt? Kinam Konlan vil leve av sin kleskolleksjon neste år til samme tid. Til samme tid neste år skal Sonja Sollesnes fange rein med lasso. Tor Andre Andreassen sitt mål er å nå toppen av fjellet Bitihorn ved Beitostølen.

15:30(16:30)

> Truls à la Hellstrøm

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Truls og Eyvind reiser til den nordiske gourmethovedstaden København for å oppleve det smaksrike danske kjøkken. Truls og Eyvind reiser til den nordiske gourmethovedstaden København for å oppleve det smaksrike danske kjøkken. Det blir bokstavlig talt mye lek og moro, før Truls skal severe en tradisjonsrik rett til noen av verdens beste kokker. Nye opplevelser og utfordringer står i kø for både Truls og Eyvind når de nå tar turen til blant annet Hong Kong, New York, Texas, Chianti og Finnmark.

16:30(18:00)

> Idol

Norsk underholdningsprogram fra 2018. 15 år etter at Kurt Nilsen gikk til topps i den aller første sesongen, smeller sesong ti av den populære talentkonkurransen i gang - på jakt etter Norges neste popstjerne. Gunnar Greve, Silje Larsen Borgan og Tshawe Baqwa er dommere. Programleder er Katarina Flatland.

18:00(18:30)

> Vårt Lille Land

Norsk dokumentarserie fra 2018. Rama Jama (34) var analfabet og alenemor til fem da hun bestemte seg for å ta ansvar for sitt eget liv. Ved hjelp av den pensjonerte matematikkprofessoren Atle Seierstad (79) Klarte hun å nå sin store drøm!. Rama Jama (34) var analfabet og alenemor til fem da hun bestemte seg for å ta ansvar for sitt eget liv. Ved hjelp av den pensjonerte matematikkprofessoren Atle Seierstad (79) Klarte hun å nå sin store drøm!

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(19:10)

> Før kampen

Sportsmagasin Vi lader opp til Norges møte med Danmark i Møbelringen Cup. Direkte fra Telenor Arena. Vi lader opp til Norges møte med Danmark i Møbelringen Cup. Direkte fra Telenor Arena.

19:10(20:45)

> Håndball: Norge - Danmark

Landslagshåndball fra 2018. De norske håndballjentene møter Danmark i Møbelringen Cup i Telenor Arena. Kommentatorer: Harald Bredeli og Bent Svele. De norske håndballjentene møter Danmark i Møbelringen Cup i Telenor Arena. Kommentatorer: Harald Bredeli og Bent Svele.

20:45(21:00)

> Etter kampen

Sportsmagasin Oppsummering og høydepunkter etter kampen mellom Norge og Danmark. Oppsummering og høydepunkter etter kampen mellom Norge og Danmark.

21:00(21:15)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:15(21:20)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:20(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:15)

> God kveld Norge

Norsk talkshow fra 2018. Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen.

22:15(00:20)

> Some Kind of Beautiful

Amerikansk komedie fra 2014. Richard Haig er en høyt respektert og suksessrik poesiprofessor i England. Han har en rekke hemmelige affærer med vakre kvinnelige studenter i klassene sine, men ting begynner å falle fra hverandre når den siste…. Richard Haig er en høyt respektert og suksessrik poesiprofessor i England. Han har en rekke hemmelige affærer med vakre kvinnelige studenter i klassene sine, men ting begynner å falle fra hverandre når den siste erobringen hans, Kate, blir gravid. Etter at de har innfunnet seg med den sjokkerende nyheten, gifter de seg og flytter til Los Angeles for å starte en familie. Paret blir imidlertid skilt, og når Richard blir arrestert for fyllekjøring, forsøker Kates eldre søster Olivia å hjelpe den uheldige professoren med å oppdra sønnen, samtidig som han sliter med å forsones med sin egen far.

00:20(01:30)

> Senkveld med Helene og Stian

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Helene Olafsen og Stian Blipp inviterer til talkshow i studio med kjente gjester, underholdning, musikk og kanskje en aldri så liten overraskelse.

01:30(03:40)

> Forvarsel

Amerikansk thrillerdrama fra 2007. Middelklasseparet Linda og Jim lever i et rutinemessig ekteskap i sitt komfortable hus i en forstad. Linda kjeder seg og er deprimert, men så får hun vite at Jim ble drept i en bilulykke dagen før. Middelklasseparet Linda og Jim lever i et rutinemessig ekteskap i sitt komfortable hus i en forstad. Linda kjeder seg og er deprimert, men så får hun vite at Jim ble drept i en bilulykke dagen før. Men da hun står opp morgenen etter, er han lys levende. Dagen etter det igjen, er han død likevel. Familie og venner er overbevist om at Linda er blitt gal.

03:40(04:45)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

04:45(06:00)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.