Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:45)

> MasterChef - Danmarks grillmester

Dansk matlagingskonkurranse fra 2015. Grillen er igjen tent på i MasterChef Danmark, men denne gangen er det ikke bare det ettertraktede MasterChef-troféet det kjempes om. I denne spesialutgaven av MasterChef - Danmarks grillmester er tiden kommet for å avklare hvilket kjønn som er best til å grille, og dét er en heder som begge kjønn ønsker å vinne. Tolv kjente og grillglade dansker - seks kvinner og seks menn - er antrukket MasterChef-forkleet og klare til grillkamp. I denne del: Dommerne har tatt med deltakerne til grillakademiet Grilleriet i København. De blir delt inn i to lag, og må duellere om plasser til finalen. Vinnerne går direkte, mens taperparet må konkurrere mot hverandre.

06:45(07:35)

> Boligjakten Danmark

Dansk realityserie fra 2015. Boligekspertene Peter Ingemann og Sara Lygum hjelper dansker på boligjakt med å gjøre en god handel. Med all deres erfaring og ekspertise hjelper de folk med å finne drømmeboligen i et utfordrende marked. I denne del: Det har blitt for liten plass for Allan, Michelle og sønnen Anton i toromsleiligheten på Nørrebro, men etter 80 visninger, har de ennå ikke funnet drømmeboligen.

07:35(08:30)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2017. Ellen DeGeneres Show er fremdeles et tv-program fylt av latter og glede, der Ellens særegne humor, varme og innsikt gjør seg spesielt gjeldende. Hun får besøk av de største stjernene fra film-, tv-,musikk- og kulturverdenen, og med sitt vinnende vesen og sitt unike blikk på hverdagslige affærer, setter Ellen tonen for en tilbakelent og ærlig atmosfære der gjestene føler seg hjemme og klare for å engasjere seg i underholdende og meningsfulle diskusjoner rundt aktuelle temaer. I denne del: Skuespiller Owen Wilson og fotballspiller Chris Long kommer til Ellen i dag.

08:30(09:20)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2016. Dr. Phil hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Han løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer. I denne del: Dr. Phil avdekker Brittanys historie med å trakassere menn og fabrikkere graviditeter, fødsler og til og med dødfødsler.

09:20(10:10)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2016. Dr. Phil hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Han løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer. I denne del: Etter at dr. Phil forteller Brittany hva han og teamet hans har funnet ut om henne, og spør om hun kan bevise at hun er gravid, stormer hun ut av studioet.

10:10(11:05)

> Bones

Amerikansk krimserie. I denne del: Brennan og Booth må utforske death metal-musikkens verden for å finne ut hvem som drepte bassisten i et band, etter at skjelettet hans ble brukt som en del av sceneshowet til et norsk band. Samtidig arbeider Sweets på boken han skriver om Booth og Brennan, og ber dr. Gordon Wyatt om hans formening.

11:05(12:00)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2015. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet. I denne del: Opprørere i Sudan angriper en gruppe med frivillige leger, og DiNozzo og McGee reiser til åstedet for å hjelpe til i søket etter det savnede helsepersonellet.

12:00(13:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2017. Ellen DeGeneres Show er fremdeles et tv-program fylt av latter og glede, der Ellens særegne humor, varme og innsikt gjør seg spesielt gjeldende. Hun får besøk av de største stjernene fra film-, tv-,musikk- og kulturverdenen, og med sitt vinnende vesen og sitt unike blikk på hverdagslige affærer, setter Ellen tonen for en tilbakelent og ærlig atmosfære der gjestene føler seg hjemme og klare for å engasjere seg i underholdende og meningsfulle diskusjoner rundt aktuelle temaer. I denne del: Tidligere visepresident Joe Biden er blant dem som besøker Ellen i dag.

13:00(14:00)

> Ladies of London

Amerikansk realityserie fra 2016. Tredje sesong byr på nye tider og skjellsettende øyeblikk. Det blir ny giv når Julie nå tar over ansvaret for den 400 år gamle Mapperton-eiendommen, Marissa går gjennom et krevende svangerskap, Juliet forsøker å få sving på motebloggen, Caroline Fleming har en far dødssyk far, og Caroline Stanbury gjør seg klar til å flytte til Dubai. I denne del: Damene drar på et stevne i roing, men moroa går dukken når Adela krangler med Juliet. Julie stiller Sophie til veggs for at hun er mer lojal mot familien enn mot venner.

14:00(14:30)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. I denne del: Carrie og Mr. Big klarer ikke å la være å møtes, noe som går utover forholdene til Aidan og Natasha. Vanskeligere blir det da Natasha ser at Carrie prøver å snike seg ut av leiligheten. Charlotte snakker bare om å finne den riktige brudekjolen mens Miranda oppdager at hun er bundet til en mann som går kledd i baguette-kostymer. Samantha blir overtalt til å ta en HIV-test.

14:30(15:30)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk boligserie fra 2017. Nye eiendommer, ny dramatikk, ny megler! Hvis du trodde forhandlinger ikke kunne bli tøffere og eiendommer dyrere, tro om igjen! Million Dollar Listing New York er tilbake, og gutta høyner innsatsen i denne sesongen. Luis D. Ortiz er offisielt ute av meglerbransjen, så Fredrik Eklund og Ryan Serhant får selskap av en annen, stor aktør fra "The Big Apple", Steve Gold. I denne del: Fredrik har en plan for det nye Nolita-objektet sitt - designet av Lenny Kravitz og teamet - men for å få gjennomført den, trenger han passet sitt.

15:30(16:30)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2010. Gordon Ramsay reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. I denne del: Gordon reiser til Los Angeles for å besøke La Frite, en familieeid fransk restaurant som er kjørt i grøfta av Andre Ramillion, hans sønn, datter og kokken Martine.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2012. Hollywoodfruene er tilbake for femte, sesong og en ny, herlig lady gjør sin entré. Margareta Svensson er gravid med sitt første barn, men det er hennes 81 år gamle samboer, Seth Riggs, åttende barn. De jobber begge som sangtrenere med mange kjente artister. Vi får også fortsette å følge Maria Montazamis jakt på nye ting til hjemmet, Gunilla Perssons kamp for å fremme sin datters sangtalent og Isabel Adrians luksusliv i LA. I denne del: I første episode av sesong 5 ser vi at mye har forandret seg for Hollywoodfruene. Isabel Adrians business og mage har vokst og den nye Hollywoodfruen, Margreta Svensson, er gravid. Maria Montazami har fått ny nabo og det viser seg å være jackpot. Gunilla Persson planlegger å spille inn musikkvideo med sin datter Erika og har store forhåpninger om at videoen skal vises på MTV.

17:30(18:00)

> Kevin Can Wait

Amerikansk komiserie fra 2016. Kevin Gable, en politibetjent i Long Island som pensjonerer seg i en alder av 45, ser frem til det å dagdrikke med kompiser, gå på baseballkamper og endelig å få litt alenetid. Dessverre innser han snart at familiens behov trumfer hans behov for alenetid. Hans 14 år gamle datter Sara og hans ti år gamle sønn Jack har problemer på skolen, mens 20 år gamle Kendra snart er ventet hjem på besøk fra college og har noen overraskelser med i kofferten. For å spe på pensjonsinntektene ønsker Kevins kone Donna å leie ut hybelen i garasjen, og det blir en innviklet kamp om plassen der. Kevin skjønner at livet hjemme ikke blir like bekymringsløst som han hadde håpet, men i gode venners selskap og med familiens kjærlighet kommer Kevin til å gjøre det beste ut av det neste kapittelet i livet sitt. I denne del: Kevin prøver å innynde seg hos naboen slik at han får tillatelse til å hogge ned et av trærne hennes, men blir skremt av den dominerende sønnen hennes Rutger.

18:00(19:45)

> Håndball-EM 2018

Håndball. Direkte fra herrenes håndball-EM i Kroatia. Programleder Christian Ramberg har med seg ekspertene Frode Kyvåg og Joachim Boldsen som gir deg de ferskeste reaksjonene, analyser og reportasjer.

19:45(22:30)

> Håndball-EM 2018

Håndball. Direkte fra herrenes håndball-EM i Kroatia. Programleder Christian Ramberg har med seg ekspertene Frode Kyvåg og Joachim Boldsen som gir deg de ferskeste reaksjonene, analyser og reportasjer.

22:30(01:45)

> Gladiatoren

Amerikansk actiondrama fra 2000. Russell Crowe, Joaquin Phoenix. Den romerske generalen Maximus blir tvunget til å leve i eksil og slaveri av den misunnelige og sjalu arvingen til keisertronen, Commodus, og må kjempe seg tilbake til Roma som gladiator for å hevne drapene på sin familie. Aldersgrense: 15 år.

01:45(02:15)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. I denne del: Frustrert over å være singel og bare bli sjekket opp av pratende baguetter prøver Miranda et nytt sjekketriks, nemlig å være flyvertinne istedenfor advokat. Carrie forteller Aidan om Mr. Big, mens Samatha koser seg med forloveren til Trey. Det er bryllup og Charlotte skal gifte seg. Hun får plutselig kalde føtter...

02:15(02:55)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2015. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet. I denne del: Opprørere i Sudan angriper en gruppe med frivillige leger, og DiNozzo og McGee reiser til åstedet for å hjelpe til i søket etter det savnede helsepersonellet.

02:55(03:40)

> Bones

Amerikansk krimserie. I denne del: Brennan og Booth må utforske death metal-musikkens verden for å finne ut hvem som drepte bassisten i et band, etter at skjelettet hans ble brukt som en del av sceneshowet til et norsk band. Samtidig arbeider Sweets på boken han skriver om Booth og Brennan, og ber dr. Gordon Wyatt om hans formening.

03:40(04:25)

> Odyssey

Amerikansk dramaserie fra 2015. Livene til tre familier endres totalt når en militærkvinne fra spesialstyrken, en desillusjonert advokat og en politisk aktivist fra en privilegert familie, alle dras inn i en sjokkerende internasjonal militær konspirasjonsteori. En actiondramaserie om en komplisert reise gjennom global politikk, spionasje og militære hemmeligheter. I denne del: I sesongpremieren ramler sersjant Odelle Ballard over en eksplosiv hemmelighet som setter henne midi i sentrum av en internasjonal dekkoperasjon.

04:25(05:10)

> The Night Shift

Amerikansk dramaserie fra 2013. Nattevaktene på sykehuset San Antonio Memorial er en spesiell rase, spesielt adrenalinavhengige TC Callahan. Etter tre utmattende oppdrag i Afghanistan er TC Callahan i ferd med å innse at de tøffeste oppdragene finnes på hjemmebane. Det er riktignok rom for å spille hverandre et puss eller to, men når liv står på spill, er det blodig alvor. I denne del: I serien møter vi det hardarbeidene, men lekne teamet som jobber nattevakt på San Antonio Memorial Hospital. I løpet av natten må gjengen håndtere de tøffeste, rareste og mest utfordrende sakene.

05:10(06:00)

> MasterChef - Danmarks grillmester

Dansk matlagingskonkurranse fra 2015. Grillen er igjen tent på i MasterChef Danmark, men denne gangen er det ikke bare det ettertraktede MasterChef-troféet det kjempes om. I denne spesialutgaven av MasterChef - Danmarks grillmester er tiden kommet for å avklare hvilket kjønn som er best til å grille, og dét er en heder som begge kjønn ønsker å vinne. Tolv kjente og grillglade dansker - seks kvinner og seks menn - er antrukket MasterChef-forkleet og klare til grillkamp. I denne del: Dommerne har tatt med deltakerne til grillakademiet Grilleriet i København. De blir delt inn i to lag, og må duellere om plasser til finalen. Vinnerne går direkte, mens taperparet må konkurrere mot hverandre.