Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> The Middle

Amerikansk komiserie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. I denne del: Frankie blir med Brick på utflukt for å hjelpe ham å skaffe nye venner. Axl later som han står Sue nær for å imponere Devin. Mike frykter at mobbingen da Rusty var liten har ødelagt for ham senere.

06:25(07:10)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Ekspresident George W. Bush gjester studioet i dag. Det gjør også Lily Collins. Future skal opptre.

07:10(08:00)

> Restaurantdrømmen

Amerikansk realityserie fra 2014. «Restaurant Start up» er tilbake med en ny sesong hvor restaurantmogulene Joe Bastianich og Tim Love igjen jakter spennende kulinariske konsepter de tror det kan være verdt å investere tid og penger i! Hver uke får to lag muligheten til å presentere sine ideer, fra spennende restauranter til spesialitetsmatbutikker, for investorene. Deretter er neste steg å åpne dørene og la publikum teste konseptene, før alt står og faller på Bastianich og Love... Vil de risikere sine penger for å gi noen muligheten til å sette drømmen sin ut i virkeligheten? I denne del: Vi møter et par som driver en restaurant i Las Vegas som serverer et utvalg internasjonale retter, og en restaurant som serverer langstekt kjøtt med mange sunne alternativer i en hurtigmatssetting.

08:00(09:00)

> Husredderne

Svensk realityserie fra 2014. En brann innebærer en tragedie for alle de skadelidende. Men det kan også være starten på noe nytt. I Husredderne får åtte familier hjelp av TV3s husreddermannskap til å bygge opp og innrede sine hjem igjen etter at katastrofen inntraff. Det blir kanskje ikke helt likt som før brannen, men snekker Jonny Ljungman og interiørkonsulentene Jimmy Schönning og Maria Celin gjør sitt beste for å skape et nytt drømmehjem til familiene. Sammen med forsikringsselskapets skadeansvarlige, bygger mannskapet opp igjen bostedene fra grunnen av. Og denne gangen blir de ordentlig brannsikret. I denne del: Familien Olsson mistet ikke bare sitt idylliske 1800-talls hus i brann, men også kattene sine. Husredderteamet tar seg entusiastisk av gjenoppbyggingen av hjemmet som skal huse både mennesker og dyr.

09:00(10:00)

> Husredderne

Svensk realityserie fra 2014. En brann innebærer en tragedie for alle de skadelidende. Men det kan også være starten på noe nytt. I Husredderne får åtte familier hjelp av TV3s husreddermannskap til å bygge opp og innrede sine hjem igjen etter at katastrofen inntraff. Det blir kanskje ikke helt likt som før brannen, men snekker Jonny Ljungman og interiørkonsulentene Jimmy Schönning og Maria Celin gjør sitt beste for å skape et nytt drømmehjem til familiene. Sammen med forsikringsselskapets skadeansvarlige, bygger mannskapet opp igjen bostedene fra grunnen av. Og denne gangen blir de ordentlig brannsikret. I denne del: Midt under filmkvelden gikk strømmen hjemme hos Maria og barna, for en elektrisk feil hadde forårsaket en kraftig brann på loftet. For å slokke den, måtte brannmanskapet slå ned både vegger og tak.

10:00(11:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Minnie Driver og Luke Evans er gjester hos Ellen i dag. Noah Cyrus og Labrinth opptrer.

11:00(12:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Dax Shepard og Ryan Leaf er blant dem som gjester Ellen i dag. Rag 'N' Bone Man opptrer.

12:00(13:00)

> The Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2009. Vi følger fem kvinner som lever sine glamorøse liv bak de beskyttende gjerdene til et boligområde i det sørlige California. I denne del: Tamra feirer 40-årsdagen sin på Simons yacht, Jeana skriver autografer og Lauri forbereder bryllupet.

13:00(14:00)

> The Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2009. Vi følger fem kvinner som lever sine glamorøse liv bak de beskyttende gjerdene til et boligområde i det sørlige California. I denne del: Alle feirer Lauris ekteskapsinngåelse, og sesongen nærmer seg slutten.

14:00(15:00)

> The Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2009. Vi følger fem kvinner som lever sine glamorøse liv bak de beskyttende gjerdene til et boligområde i det sørlige California. I denne del: Husfruene treffes for en gjenforeningsspesial.

15:00(16:00)

> The Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2009. Vi følger fem kvinner som lever sine glamorøse liv bak de beskyttende gjerdene til et boligområde i det sørlige California. I denne del: Husfruene er tilbake med mer drama i sesong fire. Vicki vurderer å kjøpe en yacht, mens Tamra har familieproblemer å ta seg av. Gretchen gjør inntreden.

16:00(16:30)

> Kevin Can Wait

Pilot. Amerikansk komiserie fra 2016. Kevin Gable, en politibetjent i Long Island som pensjonerer seg i en alder av 45, ser frem til det å dagdrikke med kompiser, gå på baseballkamper og endelig å få litt alenetid. Dessverre innser han snart at familiens behov trumfer hans behov for alenetid. Hans 14 år gamle datter Sara og hans ti år gamle sønn Jack har problemer på skolen, mens 20 år gamle Kendra snart er ventet hjem på besøk fra college og har noen overraskelser med i kofferten. For å spe på pensjonsinntektene ønsker Kevins kone Donna å leie ut hybelen i garasjen, og det blir en innviklet kamp om plassen der. Kevin skjønner at livet hjemme ikke blir like bekymringsløst som han hadde håpet, men i gode venners selskap og med familiens kjærlighet kommer Kevin til å gjøre det beste ut av det neste kapittelet i livet sitt. I denne del: Kevin syns vennene sine er kjedelige, og krangler til seg en invitasjon til Donnas festglade bokklubb.

16:30(17:00)

> Kevin Can Wait

Amerikansk komiserie fra 2016. Kevin Gable, en politibetjent i Long Island som pensjonerer seg i en alder av 45, ser frem til det å dagdrikke med kompiser, gå på baseballkamper og endelig å få litt alenetid. Dessverre innser han snart at familiens behov trumfer hans behov for alenetid. Hans 14 år gamle datter Sara og hans ti år gamle sønn Jack har problemer på skolen, mens 20 år gamle Kendra snart er ventet hjem på besøk fra college og har noen overraskelser med i kofferten. For å spe på pensjonsinntektene ønsker Kevins kone Donna å leie ut hybelen i garasjen, og det blir en innviklet kamp om plassen der. Kevin skjønner at livet hjemme ikke blir like bekymringsløst som han hadde håpet, men i gode venners selskap og med familiens kjærlighet kommer Kevin til å gjøre det beste ut av det neste kapittelet i livet sitt. I denne del: Etter å ha innsett at Donna har innredet huset i henhold til sin smak, bestemmer Kevin seg for gjøre det til sitt. Kendra forsøker å gjøre Chale tøffere.

17:00(18:00)

> Boligkjøp i blinde

Dansk underholdningsprogram fra 2017. I Boligkjøp i blinde tar et nytt par i hvert program et stort skritt i jakten på drømmehjemmet. I denne del: Sonja og Emil har pusset opp leiligheten helt selv, og orker ikke tanken på enda en oppussing når de nå er på utkikk etter en større bolig i nærheten av København.

18:00(18:30)

> Will & Grace

Amerikansk komiserie fra 2017. Mer enn et tiår etter forrige sesong er komiserienes freidigste firspann tilbake. Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes og Megan Mullally gjeninntar sine roller som Will, Grace, Jack og Karen. I denne del: Sesongpremiere. Elleve år etter at vi sist så dem, er Will, Grace, Jack og Karen tilbake! I denne episoden får Will og Grace satt sine politiske overbevisninger på prøve.

18:30(19:05)

> Will & Grace

Amerikansk komiserie fra 2017. Mer enn et tiår etter forrige sesong er komiserienes freidigste firspann tilbake. Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes og Megan Mullally gjeninntar sine roller som Will, Grace, Jack og Karen. I denne del: Will og Jack prøver å date yngre menn, men får det ikke riktig til. Grace og Karen går gjennom en krise, og Graces egentlige følelser for Karen blir avslørt.

19:05(19:40)

> Melk

Norsk dramaserie fra 2017. Kaos oppstår når Ingri og Mathildes nyfødte babyer forveksles på fødestua. Selv om de nybakte mødrene har vidt forskjellige syn på mammarollen, har de likevel én ting til felles: De er begge ufrivillig alenemødre. I denne del: Ingri tar turen til hjembyen Moss, og drikker seg stupfull. Mathilde føler seg voksen for første gang i livet sitt. Ingri tar et oppgjør med fortiden, og ser fremover i stedet for bakover. Mathilde får orden på livet sitt, og gjør et pussig huskjøp.

19:40(21:30)

> Lystløgneren

Amerikansk komedie fra 1997. Jim Carrey, Maura Tierney. Fletcher Reede er en smart advokat med snakketøyet i orden. Samtidig er han en notorisk løgner. Når sønnen Max skal blåse ut de fem lysene på burdagskaken, har han bare ett ønske; at pappa skal stoppe å lyve, om så bare for 24 timer. Men det er lettere sagt enn gjort. Aldersgrense: 7 år.

21:30(23:45)

> Love Happens

Kanadisk-britisk-amerikansk romantisk drama fra 2009. Aaron Eckhart, Jennifer Aniston. En selvhjelpsguru og en blomsterhandler er en perfekt match, men de møtes på verst tenkelige tid. Vil de klare å gi kjærligheten en sjanse?

23:45(01:25)

> The Longest Week

Amerikansk dramakomedie fra 2014. Jason Bateman, Olivia Wilde. Førti år gamle Conrad Valmont, den overutdannede og arbeidsløse arvingen til Valmont Hotel-formuen, står plutselig uten penger og et sted å bo da foreldrene brått skiller seg. Heldigvis får han bo hos sin gamle venn Dylan, og som takk forelsker han seg umiddelbart i Dylans kjæreste, Beatrice. Conrad forsøker å innynde seg hos Beatrice, samtidig som han holder forholdet deres og bankkontoen hemmelig. I mellomtiden prøver Dylan å få Jocelyn og Conrad til å bli interessert i hverandre. Conrad innser raskt at fasaden blir vanskelig å opprettholde og at det er begrenset hvor lenge en kan flyte på sjarmen. Må Conrad miste alt for å forstå hva han kan bli?

01:25(03:00)

> Venner med penger

Amerikansk romantisk drama fra 2006. Jennifer Aniston, Frances McDormand. Fire kvinner har vært nære venner gjennom hele voksenlivet. Tre av dem er godt gift og tror de har funnet seg til rette blant designerklær og veldedighetsmiddager. De uroer seg for fjerdemann Olivia, som slett ikke befinner seg i samme økonomiske situasjon som sine venninner - og i tillegg er singel. De forstår ikke hvordan hun kan leve som hun gjør. Vennskapet forandres imidlertid drastisk når alle tvinges til å tenke gjennom livsstilen de har valgt.

03:00(03:45)

> Top Model USA

Amerikansk realityserie fra 2015. Tyra Banks er programleder for Top Model USA, der både gutter og jenter, store og små, konkurrerer om å nå helt til topps. Som i de to foregående sesongene er det også nå både gutter og jenter med i konkurransen, men til forskjell fra tidligere, er høydekravet borte, og det er åpnet for at lavere modeller kan delta. Tyra Banks, Kelly Cutrone og J.Alexander er tilbake ved dommerbordet. I denne del: Det blir innrømmelser, flørting og amper stemning blant deltakerne, og Tyra, Miss J, Kelly Cutrone og Yu Tsai følger med på dramaet som utspiller seg foran kameraene.

03:45(04:30)

> Top Model USA

Amerikansk realityserie fra 2015. Tyra Banks er programleder for Top Model USA, der både gutter og jenter, store og små, konkurrerer om å nå helt til topps. Som i de to foregående sesongene er det også nå både gutter og jenter med i konkurransen, men til forskjell fra tidligere, er høydekravet borte, og det er åpnet for at lavere modeller kan delta. Tyra Banks, Kelly Cutrone og J.Alexander er tilbake ved dommerbordet. I denne del: Under en utfordring i Las Vegas blir en av modellene litt for høy på pæra, og klarer ikke imponere dommerne. En av de andre modellene virker å være mer opptatt av kjærligheten enn av å vinne.

04:30(05:15)

> This Is Us

Amerikansk komiserie fra 2016. En forfriskende ærlig og tankevekkende der hovedpersonenes veier og livshistorier krysses og sammenfiltres på underlig vis. Veiene deres krysses og livshistoriene deres sammenfiltres på underfundig vis, og det viser seg at flere av dem er født på samme dag. I denne del: Jack drar til Cleveland for å gjøre det godt igjen med Rebecca på hennes første konsertkveld med bandet. Randall, Kate og Kevin tar viktige avgjørelser for fremtiden.

05:15(06:00)

> Restaurantdrømmen

Amerikansk realityserie fra 2014. «Restaurant Start up» er tilbake med en ny sesong hvor restaurantmogulene Joe Bastianich og Tim Love igjen jakter spennende kulinariske konsepter de tror det kan være verdt å investere tid og penger i! Hver uke får to lag muligheten til å presentere sine ideer, fra spennende restauranter til spesialitetsmatbutikker, for investorene. Deretter er neste steg å åpne dørene og la publikum teste konseptene, før alt står og faller på Bastianich og Love... Vil de risikere sine penger for å gi noen muligheten til å sette drømmen sin ut i virkeligheten? I denne del: Vi møter et par som driver en restaurant i Las Vegas som serverer et utvalg internasjonale retter, og en restaurant som serverer langstekt kjøtt med mange sunne alternativer i en hurtigmatssetting.