Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:20)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Ted treffer en ny dame i bryllupet. For at de skal huske kveldens magi, blir de blir enige om å ikke utveksle navn eller telefonnummer. Men Ted kan ikke dy seg og prøver å finne ut hva hun heter. Drumroll Please. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…

06:20(06:45)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1993. Brighton nekter å be med en upopulær jente på skoledansen, og Fran prøver å forklare at slikt sårer. Når Fran møter en gammel beundrer, blir hun nødt til å gå ut med ham for å ikke motsi seg selv. The Playwright. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante.

06:45(07:10)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1993. Fran blir tilbudt rollen som Julie i Shakespears "Romeo og Julie". Hele familien øver med henne, og det viser seg at Maxwell tar rollen som Frans Romeo svært alvorlig. A Star is Unborn. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante.

07:10(07:55)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Gordon besøker Kingston Café, en karibisk restaurant i Pasadena i California. Kingston Cafe. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Ellen DeGeneres Show er fremdeles et tv-program fylt av latter og glede, der Ellens særegne humor, varme og innsikt kjennetegner denne prisvinnende talkshow-serien. Samuel L. Jackson. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2018. Angies ektemann gjennom 25 år holdt sin arv hemmelig, og brukte mer enn 100 000 dollar uten hennes viten. My Husband Butt Dialed Me and Unknowingly Revealed He Blew His Secret Inheritance. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, og ledes av Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, Dr. Phil McGraw. I sin tiende sesong ble Dr. Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

09:35(10:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2018. Nancy og Lance hevder at datteren deres forlot hennes baby hos dem, for å kunne leve og bo i en bil med kjæresten sin. Our Lying Daughter Would Rather Live in a Car Than with Her Own Child. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, og ledes av Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, Dr. Phil McGraw. I sin tiende sesong ble Dr. Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

10:35(11:30)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. To måneder etter at Gibbs og McGee forsvant i forbindelse med et oppdrag i Paraguays jungel, leter NCIS-teamet i D.C. fremdeles etter sine savnede kolleger. House Divided. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2014. Sam blir arrestert og anklaget for å ha myrdet en kvinne, men Callen og Granger jobber for å renvaske ham. Kensi og Deeks oppdager en link mellom offeret og en student fra Sams fortid. SEAL Hunter. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

12:30(13:30)

> Shades of Blue

Amerikansk krimserie fra 2016. Kriminalbetjent Harlee iscenesetter en forbrytelse, men hennes uerfarne partner takler ikke situasjonen så godt som forventet. Hun har også problemer med å betale for datterens utdannelse. Unforgiven. Oscar-vinnende regissør og produsent Barry Levinson har skapt denne politiserien, der vi følger Harlee McCord, alenemamma og FBI-agent.

13:30(14:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Det er ny uke på Camp Kulinaris og det hersker stor spenning rundt hvem det er som blir ukens restaurantsjef, og hvilke utfordringer det er Kjartan har til gruppa. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

14:30(15:30)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Gordon reiser til Los Angeles for å besøke La Frite, en familieeid fransk restaurant som er kjørt i grøfta av Andre Ramillion, hans sønn, datter og kokken Martine. La Frite. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

15:30(16:30)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2018. Michael ikke vil ha flere barn. Robyn konfronterer Karen om hennes løyner i offentlighet. Charrisse er usikker på vennskapet sitt med Monique. Candiace er stresset med bryllupsplanering. Can't Hide from These Green Eyes. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Maria er nervøs for hva mannen hennes kommer til å synes om husets nye innredning. Isabel er på jakt etter en ny Chanel-veske, og så skal hun plukke øyenbrynene sine. Päivi har bestemt seg for å lære datteren å sykle. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svenskt livsstilsprogram fra 2018. Emmie og Mikel fra Bjärnum er det unge paret som har nesten hele sitt hjem på avbetaling, selv sin nyinnkjøpte valp. Paret drømmer om å kjøpe hus og gifte seg, men de har ikke engang råd til husleien. SMS-lån, handlegalskap og feilprioriteringer: Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, noe som gjør at fler og fler havner i luksusfellen.

18:30(19:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Det er streetfood uke på Camp Kulinaris og deltakerne skal servere mat fra en Foodtruck i Kragerø sentrum. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

19:30(20:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2019. Laget som ikke klarer å imponere gjestene på jubileumsfesten, vil få 45 minutter på seg til å partere en kylling og tilberede en deilig rett. The Blind Chicken Show. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

20:30(21:30)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2018. Når Kyle arrangerer en fest for å feire familiebedriften, blir Camille ivrig etter å gjøre opp med Teddi, Dorit og Lisa Rinna. Hurricane Camille. Real Housewives of Beverly Hills er på plass med en ny sesong, og det mangler ikke på iøyenfallende bling, galskap, sjokkerende drama, og noen få overraskelser på veien.

21:30(22:30)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2019. Pride må avbryte ferien sin når Hannah blir suspendert for brudd på protokollen, under en felles etterforskning med FBI. Judgment Call. Bli med det lokale NCIS-teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i en by som er kjent for musikk, underholdning og dekadanse. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med...

22:30(23:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk krimdramaserie fra 2019. Callen og Sam samarbeider med kaptein Harmon Rabb Jr. for å fange spioner ombord på USS Allegiance. Hetty forsøker å nøytralisere et missilangrep i Midtøsten. Let Fate Decide. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling som skal pågripe farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle.

23:30(00:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Partyprinsen André kan sløse bort opptil 12.000 kroner på en uke når han er i festmodus, og kjøper seg merkeklær, gadgets og junk food på kreditt. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

00:30(01:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Maria er nervøs for hva mannen hennes kommer til å synes om husets nye innredning. Isabel er på jakt etter en ny Chanel-veske, og så skal hun plukke øyenbrynene sine. Päivi har bestemt seg for å lære datteren å sykle. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

01:30(02:30)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2018. Adam begynner å få et godt øye til Megan, men det faller ikke i god jord hos jentene, og Rosie konfronterer Adam foran alle. Det er varslet partnerbytte, og denne gangen får jentene lov til å velge. Episode 9. Håpefulle single på jakt etter kjærligheten settes sammen i par, konkurrerer mot hverandre og stemmes ut uke for uke.

02:30(03:20)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2018. Det er snart tid for partnerbytte, og deltakerne er nervøse. Wes og Laura vinner en romantisk date. Alex prøver og fortelle Megan om sine følelser, men det blir ikke akkurat en suksess. Episode 10. Håpefulle single på jakt etter kjærligheten settes sammen i par, konkurrerer mot hverandre og stemmes ut uke for uke.

03:20(04:00)

> Shades of Blue

Amerikansk krimserie fra 2016. Kriminalbetjent Harlee iscenesetter en forbrytelse, men hennes uerfarne partner takler ikke situasjonen så godt som forventet. Hun har også problemer med å betale for datterens utdannelse. Unforgiven. Oscar-vinnende regissør og produsent Barry Levinson har skapt denne politiserien, der vi følger Harlee McCord, alenemamma og FBI-agent.

04:00(04:45)

> Scream Queens

Amerikansk grøsserdramaserie fra 2015. Dekan Munsch pålegger Kappa å åpne for medlemskap for alle, noe som får Chanel til å legge en ond plan for å skremme nye søkere bort. Men planen feiler fullstendig. Pilot. Wallace-universitetet blir rystet av en rekke drap. Kappa House, den mest ettertraktede studentforeningen for jenter, blir styrt med jernhånd av Chanel Oberlin - aka the Queen Bitch. Men når dekan Cathy Munsch, som har lite til overs for Kappa-foreningen, erklærer at medlemskap må være tilgjengelig for alle studenter og ikke bare enerne, bryter helvete løs når en djevelutkledd morder setter i gang sitt drapsinferno. Scream Queens er svart komedie og slasher-sjangeren i ett, en moderne versjon av den klassiske krimnarrativen der alle karakterene har et motiv - og en mulighet for å bli det neste blodige offeret.

04:45(05:30)

> Scream Queens

Amerikansk grøsserdramaserie fra 2015. Mens Chanel plager de nye søkerne, fortsetter mordene å finne sted. Gigi bestemmer seg for å ansette sikkerhetsvakter for å beskytte jentene, mens Grace avdekker en mørk hemmelighet. Hell Week. Wallace-universitetet blir rystet av en rekke drap. Kappa House, den mest ettertraktede studentforeningen for jenter, blir styrt med jernhånd av Chanel Oberlin - aka the Queen Bitch. Men når dekan Cathy Munsch, som har lite til overs for Kappa-foreningen, erklærer at medlemskap må være tilgjengelig for alle studenter og ikke bare enerne, bryter helvete løs når en djevelutkledd morder setter i gang sitt drapsinferno. Scream Queens er svart komedie og slasher-sjangeren i ett, en moderne versjon av den klassiske krimnarrativen der alle karakterene har et motiv - og en mulighet for å bli det neste blodige offeret.

05:30(06:00)

> Mozart in the Jungle

Amerikansk komiserie fra 2015. Rodrigos ansettelse som ny maestro er en knallsuksess, men dirigenten er i tvil. Stern Papa. Serien kaster et satirisk blikk på den klassiske musikkens verden, der vi følger Rodrigo, en ung og ettertraktet dirigent. Serien er inspirert av de utleverende memoarene til oboisten Blair Tindall, og følger de seksuelle og narkotikarelaterte eventyrene til besetningen i det fiktive New York-symfoniorkesteret.