Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:20)

> The Middle

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Mike er oppkavet fordi Axl vurderer å slutte med fotball og vil da miste stipendet, mens Frankie er ikke videre begeistret for Sues nye aktivistkjæreste. Survey Says. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv.

06:20(06:45)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1996. Fran deltar på en begravelse, og lurer på om hun kommer til å være alene i verden. Danny's Dead and Who's Got the Will?. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei ...

06:45(07:10)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1996. Fran bestemmer seg for at det må bli en slutt på hennes umulige "ikke-forhold" med Maxwell og treffer en ny, fantastisk mann. Kissing Cousins. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei ...

07:10(07:55)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2017. Denne uken møter vi Siri og Tim, og deres datter Lotte. Familien bor i et eldre hus i Son, like ved Oslofjorden lengst sør i Akershus. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Mandy Moore besøker Ellen i dag. Mandy Moore. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Dr. Phil samtaler med en kvinne som veier kun 40 kilo, fordi hun er redd for mat. En tidligere gjest, Sexy Vegan, kommer også innom for å fortelle siste nytt. Woman Terrified of Food … and What Happened to Sexy Vegan?. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, der verten er Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, dr. Phil McGraw Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

09:35(10:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Sam hevder at mannen ødelegger ekteskapet deres, og at familien splittes på grunn av raseriutbruddene og angrepene hans på deres 10 år gamle sønn. From Fearless Secret Service Special Agent to Being Trapped in a Troubled Marriage. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, der verten er Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, dr. Phil McGraw Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

10:35(11:30)

> NCIS

Amerikansk krimserie fra 2014. Mordet på en grensevakt avslører Parsas oppholdssted, og teamet fortsetter jakten. Samtidig avslører Bishop at hun har en fortid med terroristen. Monsters and Men. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Enheten etterforsker drapet på en marineoffiser og, etterforskningen leder dem til Hollywoods elite. Fame. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

12:30(13:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk realityserie fra 2018. I sesongpremieren av Luksusfellen Sverige treffer vi tidligere deltaker i Big Brother, Hanna Widerstedt, som lever luksuriøst i Berlin, til tross for en inntekt på 3000 kroner i måneden. SMS-lån, handlegalskap og feilprioriteringer: Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, noe som gjør at flere enn før havner i luksusfellen.

13:30(14:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2016. Med hjelp fra kjentsfolk skal de tre gjenværende hobbykokkene forberede en utsøkt forrett på seksti minutter. The Finale, part 1. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

14:30(15:30)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Ramsay reiser tilbake til to av restaurantene han har hjulpet tidligere, for å sjekke hvordan det går med dem. Revisit at Le Bistro, Anna Vincenzo's and Lido di Manhattan. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

15:30(16:30)

> Ladies of London

Amerikansk realityserie fra 2016. Det er dronningens bursdag, og fruene feirer! Marissa og Sophie oppdager sin løsslupne side, mens Juliet ber Caroline og Caroline med på bar-til-bar tur. Tiaras Make You Tipsy. Tredje sesong byr på nye tider og skjellsettende øyeblikk. Det blir ny giv når Julie nå tar over ansvaret for den 400 år gamle Mapperton-eiendommen, Marissa går gjennom et krevende svangerskap, Juliet forsøker å få sving på motebloggen, Caroline Fleming har en far dødssyk far, og Caroline Stanbury gjør seg klar til å flytte til Dubai.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Isabel arrangerer vernissasje, og blir som vanlig stresset før tilstelningen. Hun bestemmer seg nemlig for å farge håret samme dag, noe som tar sin tid. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk realityserie fra 2018. Tobarnspappa Magnus på 38 elsker å shoppe biler og duppeditter, og rekkehuset hans utenfor Stocholm er proppfullt av teknisk utstyr. Alt er kjøpt med svindyre kredittlån. SMS-lån, handlegalskap og feilprioriteringer: Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, noe som gjør at flere enn før havner i luksusfellen.

18:30(19:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2016. Etter bedømmelsen av de siste rettene gjenstår det for dommerne å avsløre hvem som blir Amerikas neste Masterchef. The Finale, part 2. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

19:30(20:30)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2016. Med insipirasjon hentet fra Aspen, Colorado, skal Halvor og gutta forvandle ei hytte beliggende i fjellheimen over Hallingdal. Cowboyen Ole lager en fantastisk lampe av ei 7500 år gammel eik!. Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg med til fjells, sjøs og skogs. I år har Halvor også fått med seg snekker Ole Rosén-Lystrup, og sammen med Mikkel Solbjørg og Gustav Brustad-Nilseng tar de oss med over det ganske land og forvandler slitne feriesteder til perler blant vill og vakker natur. Alle hyttene som skal pusses opp har en eventyrlig beliggenhet, og målet er å gjøre innerom like forlokkende som uterom.

20:30(22:30)

> Robinsonekspedisjonen Danmark

Dansk realityserie fra 2018. Team Nord har kommet best ut av det etter starten av andre halvdel av årets ekspedisjon, mens Team Syd henger etter. Robinsonekspedisjonen Danmark feirer sitt 20-årsjubileum. Flere enn 400 eventyrlystne dansker har gjennom programmets historie utfordret seg selv og hverandre i kampen om å overleve på en øde øy.

22:30(23:35)

> The Good Fight

Amerikansk dramaserie fra 2018. Adrian blir kjendis over natten etter at hans opptreden på nyhetene går viralt. Lucca er urolig for sin fremtid i firmaet. Day 443. Da den unge advokaten Maia Rindells gode navn og rykte blir svertet som følge av en svindelskandale, og hennes mentor Diane Lockhart mister alt av oppsparte midler, blir de to tvunget ut av Lockhart & Lee, og inn i et av Chicagos mest renommerte advokatfirmaer, der de forener krefter med Lucca Quinn.

23:35(00:40)

> Love Island Australia

Australsk realityserie fra 2018. Alt endrer seg når vertinnen Sophie Monk ankommer villaen med sjokkerende nyheter. Hvem av deltakerne må reise gråtende hjem?. Vakre, unge og single australiere er på sitt livs ferie, og har muligheten til å møte den eneste ene. Men det vil ikke bli lett, da de både må vinne hjertet til sin utkårede og seerne.

00:40(01:55)

> Love Island Australia

Australsk realityserie fra 2018. Spenningene i villaen når bristepunktet etter at en deltaker måtte reise hjem. Vakre, unge og single australiere er på sitt livs ferie, og har muligheten til å møte den eneste ene. Men det vil ikke bli lett, da de både må vinne hjertet til sin utkårede og seerne.

01:55(02:45)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Isabel arrangerer vernissasje, og blir som vanlig stresset før tilstelningen. Hun bestemmer seg nemlig for å farge håret samme dag, noe som tar sin tid. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

02:45(03:30)

> NCIS

Amerikansk krimserie fra 2014. Mordet på en grensevakt avslører Parsas oppholdssted, og teamet fortsetter jakten. Samtidig avslører Bishop at hun har en fortid med terroristen. Monsters and Men. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet.

03:30(04:20)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Enheten etterforsker drapet på en marineoffiser og, etterforskningen leder dem til Hollywoods elite. Fame. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

04:20(05:10)

> The Good Fight

Amerikansk dramaserie fra 2018. Adrian blir kjendis over natten etter at hans opptreden på nyhetene går viralt. Lucca er urolig for sin fremtid i firmaet. Day 443. Da den unge advokaten Maia Rindells gode navn og rykte blir svertet som følge av en svindelskandale, og hennes mentor Diane Lockhart mister alt av oppsparte midler, blir de to tvunget ut av Lockhart & Lee, og inn i et av Chicagos mest renommerte advokatfirmaer, der de forener krefter med Lucca Quinn.

05:10(05:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Marshall blir nostalgisk når bilen hans bryter sammen. Arrivederci, Fiero. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

05:35(06:00)

> Anger Management

Amerikansk komiserie fra 2014. Charlie hjelper utilsiktet en av pasientene i fengselsgruppen sin i et rømningsforsøk. Charlie and the Warden's Dirty Secret. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament – til tross for jobben som sinnemestringsterapeut.