Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:45)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Liev Schreiber besøker Ellen, og Brett Eldredge opptrer.

06:45(07:35)

> Nashville

Amerikansk dramaserie fra 2014. Countrymetropolen Nashville i Texas er, tross sin striglede overflate, en brutal by - der man aldri er bedre enn sin siste låt. I denne del: Juliette er så fokusert på albumet sitt at hun setter det foran alt annet.

07:35(08:30)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2015. Bli med det lokale NCIS-teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i en by som er kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med ... I denne del: Teamet utreder mordet på en blogger som var dedikert til å avsløre korrupsjon i regjeringen. De oppdager en Navy Seal og CIA-humanitæraksjon med en mørk hemmelighet.

08:30(09:30)

> Untying the Knot

Amerikansk realityserie fra 2015. Når ekteskapet rakner, trår Vikki Ziegler inn for å hjelpe, enten det gjelder mekling, råd eller fordeling av eiendeler. Hver episode tar for seg et par midt i en skilsmisse som sliter med å fordele alt fra diamanter til kjæledyr. Takstmennene Michael og Mark Millea vurderer gjenstandene, og hjelper Vikki med å fordele rettferdig. Hvorfor la en dommer avgjøre skjebnen din når "skilsmissedivaen" kan gjøre det enkelt? I denne del: Mickey og Toya Wright hadde et forbilledlig ekteskap, helt til Toya fant nakenbilder av andre kvinner på Mickeys kamera. Etter fire år var det slutt, og Mickey flyttet ut. Toya søkte meglingshjelp hos Vikki.

09:30(10:30)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Tim McGraw of Faith Hill er gjester hos Ellen i dag. Gigi Hadid er også på plass for å promotere kolleksjonen hun har i samarbeid med Tommy Hilfiger.

10:30(11:30)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Khloé Kardashian og Lin-Manuel Miranda er blant gjestene hos Ellen i dag.

11:30(12:25)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2015. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, forretningsfolk og en familie av barneskuespillere, og vi får rikelige mengder av drama og glamour. I denne del: Erika er vertskap for et middagsselskap der hun vil introdusere mannen sin, Tom. Fruene blir skitnet til når de gjør veldedighetsarbeid, og Yolanda får kritikk for å treffe Kim og Brandi.

12:25(13:25)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2015. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, forretningsfolk og en familie av barneskuespillere, og vi får rikelige mengder av drama og glamour. I denne del: Fruene støtter opp om Camilles veldedighetstilstelning, og Lisa Vanderpump får med vennene sine på en parade som betyr mye for henne, men senere blir hun konfrontert av Eileen.

13:25(14:20)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2015. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, forretningsfolk og en familie av barneskuespillere, og vi får rikelige mengder av drama og glamour. I denne del: Under en glitrende galla i New York mottar Yolanda en hederspris for arbeidet med å skape bevissthet rundt borreliainfeksjoner, noe som får Kyle til å innse at hun må ta Yolandas sykdom på alvor.

14:20(15:30)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2015. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, forretningsfolk og en familie av barneskuespillere, og vi får rikelige mengder av drama og glamour. I denne del: Etter en lang reise kan fruene endelig gå ut og se hva Dubai har å by på. De kjører over sanddyner, shopper på det lokale markedet og spiser på tradisjonelt arabisk vis.

15:30(16:25)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2015. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, forretningsfolk og en familie av barneskuespillere, og vi får rikelige mengder av drama og glamour. I denne del: Damene fortsetter ferien i Dubai, og drar på shopping på et eksklusivt kjøpesenter. Lisa Vanderpump prøver igjen å be Eileen om forlatelse - på taket av verdens høyeste bygning - Burj Khalifa.

16:25(17:25)

> You're Back in the Room

Britisk gameshow fra 2015. Fem personer som ikke kjenner hverandre skal delta i enkle spill med pengepremier, men alt er ikke helt som det skal være: Alle deltakerne har blitt hypnotisert på forhånd. De tilsynelatende enkle oppgavene blir mye vanskeligere når hypnosene deres blir aktivert og de begynner å sabotere for sin egen fremgang. Hvor godt deltakerne samarbeider om å forsere hypnosehindrene, avgjør hvor mye penger de vinner. I denne del: Dette er et humorprogram med en helt spesiell vri, der deltakerne som konkurrerer om pengepremier har blitt hypnotisert på forhånd.

17:25(18:25)

> You're Back in the Room

Britisk gameshow fra 2015. Fem personer som ikke kjenner hverandre skal delta i enkle spill med pengepremier, men alt er ikke helt som det skal være: Alle deltakerne har blitt hypnotisert på forhånd. De tilsynelatende enkle oppgavene blir mye vanskeligere når hypnosene deres blir aktivert og de begynner å sabotere for sin egen fremgang. Hvor godt deltakerne samarbeider om å forsere hypnosehindrene, avgjør hvor mye penger de vinner. I denne del: Dette er et humorprogram med en helt spesiell vri, der deltakerne som konkurrerer om pengepremier har blitt hypnotisert på forhånd.

18:25(19:25)

> Pascals konditori

Norsk dokumentarserie fra 2017. Konditor Pascal Dupuy inviterer deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber. Bakeriet i Tollbugata leverer dessuten kaker til alle filialene, så her blir det fort travelt, hektisk og til tider dramatisk.

19:25(21:30)

> King Ralph

Amerikansk komedie fra 1991. John Goodman, Peter O'Toole. Når hele den britiske kongefamilien dør, settes det i gang en storstilt leteaksjon for å finne ut hvem som egentlig er den rette tronarvingen. Ekspertene finner ut at den eneste rette må være den ganske så kjedelige nattklubbentertaineren Ralph fra USA. Ralph plasseres på tronen og omgis med en masse rådgivere som på kortest mulig tid skal forsøke å lære ham hva det vil si å være konge. Men Ralph har også mektige fiender, blant annet den slu Lord Graves. Han sikler selv etter tronen, og skyr ingen midler for å nå sine mål. Han vever et finmasket nett, og engasjerer søte Miranda fra den dypeste, engelske arbeiderklasse til å friste Ralph.

21:30(23:55)

> The Walk

Amerikansk eventyrfilm/biografisk drama fra 2015. Joseph Gordon-Levitt, Guillaume Baillargeon. I 1974 rekrutterer linedanseren Philippe Petit et team som skal hjelpe ham med å realisere drømmen om å gå på line mellom de to World Trade Center-tårnene. Tolv mennesker har gått på månen, men kun én mann – Philippe Petit – har gått, eller kommer noensinne til å gå, på line mellom World Trade Center-tårnene. Veiledet av mentoren Papa Rudy og hjulpet av en usannsynlig gruppe med internasjonale rekrutter, overkommer Petit og gjengen dårlige odds, svik, uenigheter og utallige tilbakeslag i planleggingen og utføringen av det vågale stuntet.

23:55(03:10)

> The Gunman

Amerikansk krimaction fra 2015. Jasmine Trinca, Sean Penn. Åtte år etter at han skjøt landets gruveminister, er leiesoldaten Jim Terrier tilbake i Kongo. Her blir han forsøkt drept, og Jim flyr til London for å forsøke å finne ut hvem som ønsker ham død og hvorfor. Jakten leder ham til Annie, en kvinne han tidligere elsket, som nå er gift med en sleip forretningsmann med forbindelser til Afrika. Åldersgräns: 15 år.

03:10(03:55)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2018. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Tirsdag i Paradis. Nok en person skal sjekke inn på hotellet, og det må feires med poolparty så klart. Nye par dannes og enkelte kjenner på følelsen av å være i fare.

03:55(04:40)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2018. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Onsdag betyr Pandoras på hotellet. I mellom alliansedannelsene må deltakerne dele ut roser til den mest godhjertede deltakeren. Skjebnen til vedkommende er uviss.

04:40(05:25)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2018. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Mens Triana gjør seg klar til parseremoni, går deltakerne rundt og frykter det verste. En deltaker skal ut, men hvem må til slutt pakke kofferten og reise hjem?

05:25(06:00)

> Marry Me

Amerikansk komiserie fra 2014. Jake og Annie er endelig forlovet etter seks år sammen. Hun er ekstremt utadvendt og energisk, mens han tar livet med ro. De forskjellige personlighetene setter teorien om at "motsetninger tiltrekker hverandre" på prøve. Jo nærmere bryllupet de kommer, desto klarere står det for dem at det å være forlovet er den enkleste etappen. I denne del: Et tornadovarsel gjør at alle må søke tilflukt i kjelleren, noe som fører til en strøm av spørsmål rundt Annie og Jake og forbannelsen over deres bryllupsjubileum.