Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:45)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Ben Affleck er gjest hos Ellen i denne episoden. Ben Affleck. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

06:45(07:25)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Rob Lowe tar turen til Ellen. Rob Lowe. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

07:25(08:10)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Michael Keaton er gjest hos Ellen i denne episoden. Michael Keaton. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

08:10(09:05)

> Below Deck Mediterranean

Amerikansk realityserie fra 2016. Hannah føler seg forrådt når Ben går til kapteinen og forteller ham om deres misforståelser. Who's Got Game?. Vi får et innblikk i hverdagen til de ansatte på Ionian Princess - en luksusyacht som holder til i Middelhavet.

09:05(10:00)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2018. Kokkene får sine ferdigheter testet, og de må være ekstra oppmerksomme på Gordon Ramseys instruksjoner. De som ikke klarer å imponere dommerne, står overfor en enda større utfordring. Just for the Halibut. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

10:00(11:00)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2018. De 10 beste kokkene står ovefor en lagutfordring. De skal servere 100 piloter fra det amerikanske luftvåpenet og nasjonalgarden. Sky's the Limit. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

11:00(12:00)

> The Real Housewives of Dallas

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. Kameron forbereder sin store lanseringsfest, mens D'Andra får dårlige nyheter når det gjelder kosmetikkproduksjonen sin. På festen konfronterer Mark LeeAnne med påstandene hennes. Ladies Who Launch. "Real Housewives"-konseptet saler på og setter kurs mot "The Lone Star"-staten Texas. De ekte husfruene i Dallas er sofistikerte sosietetsdamer som briljerer med sin overdådige livsstil.

12:00(13:05)

> The Real Housewives of Dallas

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. LeeAnne og Rich har forlovelsesfest der til og med LeeAnnes mor dukker opp for å prøve å løse opp i en gammel misforståelse. D'Andra må stå ansikt til ansikt med Dee. The Beginning of the End. "Real Housewives"-konseptet saler på og setter kurs mot "The Lone Star"-staten Texas. De ekte husfruene i Dallas er sofistikerte sosietetsdamer som briljerer med sin overdådige livsstil.

13:05(14:00)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2019. Damene drar til de vakre Caymanøyene, men de får en humpete start. Ashley konfronterer Katie om sladderet hun sprer om mannen hennes. Cayman We Get Along?. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.

14:00(15:00)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2019. Damene koser seg med en dag med eventyr på Caymanøyene. Ashley og Candiace drar på yoga. Robyn bestemmer seg for å konfrontere Gizelle om hennes oppførsel. Trouble in Paradise. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.

15:00(16:00)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Åsa vil spille Gunilla et puss før årets pressefotografering, og tar noen snertne nakenselfies som hun sender til Gunilla. Det slipper helvete løs hos Gunilla, og fører til at fotograferingen går rett vest. Vi møter kvinner som har flyttet fra Sverige til fordel for et luksuriøst drømmeliv i Hollywood. Det blir gjensyn med seerfavorittene Maria Montazami, Gunilla Persson og Britt Ekland, og Åsa Vesterlund, kjent fra Svenske New York-fruer, slår seg også sammen med trioen i årets sesong. Vi følger fruenes sosietetsliv hvor de som vanlig ikke lar en eneste mulighet til å sladre, eller verbalt angripe hverandre, glippe.

16:00(17:00)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Pressefotograferingen forvandles til en total katastrofe og Britt og Åsa er rasende på Gunilla. Med mandat fra Gud og Jesus gir Gunilla dem begge sparken. Maria forsøker å megle, men det er lettere sagt enn gjort. Vi møter kvinner som har flyttet fra Sverige til fordel for et luksuriøst drømmeliv i Hollywood. Det blir gjensyn med seerfavorittene Maria Montazami, Gunilla Persson og Britt Ekland, og Åsa Vesterlund, kjent fra Svenske New York-fruer, slår seg også sammen med trioen i årets sesong. Vi følger fruenes sosietetsliv hvor de som vanlig ikke lar en eneste mulighet til å sladre, eller verbalt angripe hverandre, glippe.

17:00(18:00)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2018. Gutta visker ut skillet mellom ute- og innerom i denne episoden fra Sotra utenfor Bergen. Det blir en knalltøff start når Gustav ringer Halvor og sier at han må holde senga på grunn av sykdom. Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg med til spektakulære omgivelser og gir hytter en sårt tiltrengt ansiktsløftning.

18:00(18:25)

> Håndball-EM

Håndball fra 2020.

18:25(20:15)

> Håndball-EM

Håndball fra 2020.

20:15(20:30)

> Håndball-EM

Håndball fra 2020.

20:30(23:00)

> Hitch

Amerikansk komedie fra 2005. Alex "Hitch" Hitchens vet hva damer vil ha, og som den gavmilde mannen han er, deler han gjerne sin viten med de stakkars mennene som lever i uvitenhet – men gode råd er dyre!. Har du penger nok, kan Hitch hjelpe selv den mest fortapte og håpløse ungkaren med å få tak i kvinnen i sitt liv. Hitch kan kanskje hjelpe andre, men kan han hjelpe seg selv? Dette blir spørsmålet da Hitch forelsker seg hodestups i journalisten Sara. Hun har nemlig en svært personlig oppfatning av hva som er romantisk, noe Hitch finner vanskelig å forholde seg til. Ting blir ikke lettere når Sara truer med å fortelle resten av verden sannheten om Hitch og forretningen hans. På toppen av det hele har Hitch hendene fulle med å finne en dame til den håpløse Albert.

23:00(01:00)

> Money Monster

Amerikansk thriller fra 2016. Lee Gates er økonomiekspert og leder TV-programmet "Money Monster". Da budet Kyle Budwell kommer til studioet under et program og tar fram et våpen, fører det til en gisselsituasjon.

01:00(02:55)

> My Big Fat Greek Wedding 2

Amerikansk komedie fra 2016. Paris jobber på moren Toulas greske restaurant, og hun fullfører snart high school. Toula er lei seg for at Paris vil studere langt hjemmefra, og Paris blir irritert over at familien alltid skal bry seg.

02:55(04:45)

> The Bone Collector

Amerikansk thriller fra 1999. Etter en stygg ulykke blir den fremgangsrike politimannen Lincoln Rhyme lammet fra nakken og ned - bortsett fra i høyre pekefinger. Men han går med på å hjelpe en kollega i jakten på en brutal morder.

04:45(05:30)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2014. En underoffiser blir funnet død i et lagerlokale med en forlovelsesring i hånden. Etterforskningen tar en mystisk vending når teamet ikke klarer å lokalisere den angivelige kjæresten. Love Hurts. Bli med det lokale NCIS teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med.

05:30(06:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2007. Ted havner i en bilulykke, og Marshall får anledning til å snakke om mirakler. Sesongavslutning - Miracles. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.