Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe, inkludert gressklipper på hjul og eldre personer som spiller videospill.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Etter at Emma, vet et uhell, stikker hull i Bens kondomer, er både Ben, Tucker og Danny redde for at kjærestene deres er blitt gravide.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben glemmer Emmas bursdag og prøver å kombinere bursdagsfesten med en øl. Både Danny og Riley får nye karrieremuligheter. Brad kommer hjem med et nytt syn på livet, og Bonnie og Brad må ta valg for framtiden.

08:30(08:55)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Byen Gulf Haven forvandles til en piratbukt under Buccaneer Week. Andy trygler Ellie om å finne fram sin sjarmerende side så han får gjort sine borgermesterplikter og appellert til turistene. Laurie begynner å bake «naughty cakes» for å øke salget.

08:55(09:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey prøver seg på selskapsdans for å forhindre at Monica og Rachel blir kastet ut av leiligheten. Phoebe er tiltrukket av en av klientene sine, og Chandler sliter med å si opp avtalen på treningssenteret.

09:20(09:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler legger an på en kvinne på Central Perk, uvitende om at hun er Joeys nye kjæreste. Ross og Rachel prøver å gjøre hverandre sjalu, og Phoebe oppdager at sangstemmen blir mye bedre når hun er forkjølet.

09:45(10:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. Møt en macho mann som ikke er like tøff overfor edderkopper.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: De to søstrene Gunnel og Maritta fra Hofors slår seg løs på Gekås før de pynter seg til fest. Ola-Conny selger sitt eget «Ola-Connys Bröd» og hjelper Morgan med å sage ned et tre. Ullaredfantastene Anders og Rosie er tilbake.

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Morgan og Ola-Conny reiser nordover til Finnmark, der de blant annet fisker kongekrabber. Dessuten får de kjøre hundespann, delta i reinsdyrkappløp og besøke en samelandsby for å lære seg å joike, og Ola-Conny finner sin indre stemme. Når de likevel befinner seg så langt nord, passer det fint å bli med norske soldater for å passe på den russiske grensen.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Marna Haugen. Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Mens modell og bloggestjerne Marna Haugen forbereder kveldens matretter, får gjestene leke seg med polaroidkamera og pynte seg med klær fra da Marna ble kåret til Miss Norway. Kvelden blir en suksess og slutter ikke før Kurt Asle faller av stolen.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Lise, Bjarne og deres tre små barn bor i et lite hus på 43 kvadratmeter i Fredrikstad. Mor og far har sovet på sovesofa i stua i fem år, og mangelen på privatliv er blitt mer og mer merkbart. Stua fungerer som soverom, oppholdsrom og spisebord. Det er ingen steder å gå dersom man trenger tid for seg selv, og forholdet er langt fra hva det en gang var.

14:25(14:55)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon må undervise på universitetet, og gjengen blir overrasket når Howard melder seg på kurset hans. Amy utnytter den dårlige stemningen mellom Penny og Bernadette til sin fordel. Aldersgrense: 15 år.

14:55(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Howard kjenner på nervene når NASA ber ham om å kaste den første ballen under en baseballkamp. Leonard og Penny prøver å motbevise Sheldons påstand om at han og Amy er et bedre par enn dem. Aldersgrense: 15 år.

15:20(15:45)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Andy arrangerer et båtrace for å redde borgermesterryktet sitt etter at en uheldig artikkel kommer ut i lokalavisen. Jules bruker racet for å få faren ut av huset og gjenopplive hans dager som coach. Men teamet sliter med å komme gjennom hans intense trening. Samtidig realiserer Grayson drømmen om å være med i en reklame, men han får seg en overraskelse når han får se rollen.

15:45(16:15)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Bonnie frykter at hun ikke lenger er attraktiv etter at hun tar Adam i å røyke hasj før sex. Christy prøver å glatte ut ting mellom dem.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross' nye kjæreste virker perfekt helt til han oppdager at leiligheten er ekstremt møkkete. Chandler hjelper Joey med å velge ut en gave til Kathys bursdag. Rachel prøver å gjøre ferdig et kryssord på egenhånd. Og Phoebe hjelper Monica med å lage mat i en begravelse.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler må velge mellom drømmedama og sin beste venn etter at han og Kathy kysser hverandre. Naturlig nok er ikke Joey særlig begeistret når han finner ut om Kathy og Chandler. Og ingen tør å fortelle Ross hvor dårlig han er til å spille keyboard.

17:15(17:45)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Kjæresten til Charlie oppfører seg påtrengende og arrogant og Berta bestemmer seg for å gjøre noe med det. Samtidig gjør Kandi alt hun kan for at Alan ikke skal selge leiligheten.

17:45(18:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlies venner og familie setter kjepper i hjulene for en romantisk date på juleaften.

18:10(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Raj får kjenne på følgene av å være ærlig om sin egen fortid når kjæresten hans, Emily, gir Penny en kald skulder. Samtidig vurderer gutta å bli deleiere i tegneseriesjappa til Stuart. Aldersgrense: 15 år.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Amy og Bernadette anklager Penny for å være en festbrems mens de er på helgetur i Las Vegas. Samtidig prøver gutta å finne opp noe kult, men finner bare fram til nye måter å utsette det på. Aldersgrense: 15 år.

19:00(19:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Christy og Bonnie er bekymret for at Roscoe har et narkotikaproblem etter at Baxter og Candace fersker ham i å røyke hasj.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Roald Øyen. Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Quizmaster Roald Øyen tar oss med til sin vakre villa i Frankrike, der han serverer fiken rett fra hagen. Vi får også være med på en handletur hos lokale spesialbutikker, og en vingård hvor Øyen smaker seg gjennom edle dråper. Som underholdning holder Roald nøttequiz.

20:30(21:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Hvorfor er noen KID-numre så lange og noen så korte? Og hvorfor er dovendyr så dovne? Ukens panel består av Solveig Kloppen, Tore Sagen, Martin Beyer-Olsen og Bård Tufte Johansen.

21:30(22:30)

> Criminal Minds: Beyond Borders

Amerikansk krimserie fra 2016. Jack Garrett er sjef for en internasjonal spesialavdeling i FBI. Avdelingens oppgave er å hjelpe og redde amerikanere som har havnet i farlige situasjoner i utlandet. I denne del: Når to amerikanske flybetjenter blir savnet i Singapore, tilkalles det internasjonale responsteamet for å etterforske saken.

22:30(22:55)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Når Raj flytter ut av leiligheten sin, tilbyr Leonard og Penny ham Sheldons gamle rom.

22:55(23:50)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: En mann blir funnet død på innsiden av en hamsterball i menneskestørrelse, og CSI-teamet blir tilkalt for å undersøke nærmere. Dessuten samarbeider teamet med en CSI-etterforsker på kveldsskiftet for å løse en serievoldtektssak.

23:50(00:45)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. I denne del: Assistenten til en statsadvokat blir drept, og Castle og Beckett må bli bedre kjent med et miljø bestående av tidligere kriminelle og eskortepiker hvis de skal ha noe håp om å løse saken. Men Castle risikerer å spolere drapsetterforskningen når han involverer seg i en av de unge eskortepikenes skjebner og Beckett prøver å overtale ham til å la være.

00:45(01:45)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Et tidligere voldtektsoffer kontakter Benson etter at hun er blitt voldtatt igjen. I jakten på gjerningsmannen støter etterforskerne på en veltalende internettmillionær som ser seg ut sårbare jenter og bestikker dem for å holde munn. Samtidig samles etterforskerne for å ta farvel med Munch.

01:45(02:40)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Når en deltager i et paintballspill blir funnet skutt og drept, går det opp for Flack at han har en korrupt politibetjent i sine rekker som kanskje vet mer om drapet en han vil innrømme.

02:40(03:25)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie fra 2002. I denne del: En mann med overskåret strupe og forbrent ansikt skylles i land på en strand i Miami. Ved hans side ligger en bevisstløs jente som er kraftig forslått, men i live. Åstedsgranskerne i CSI: Miami blir satt til å løse saken. Hovedetterforsker Horatio følger sporene tilbake til en fremstående Florida-familie, og dens iskalde partriark, som tidligere har vært involvert i en annen mystisk drapssak. Horatio var overbevist om at han var innblandet dengang, men klarte ikke å finne fellende bevis. Nå får han endelig en ny sjanse...

03:25(04:15)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. I denne del: En dagbok som inneholder informasjon om en kvinnes død, blir oppdaget på en resirkulert datamaskin, og Rush og teamet gjenopptar den uløste saken.

04:15(05:00)

> Twisted

Amerikansk dramaserie fra 2013. 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis. I denne del: 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis.

05:00(05:30)

> Visning på stranda

Amerikansk livsstilsprogram. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: To brødre som er svært forskjellige, er enige om å kjøpe et hjem sammen langs Alabamas hvite sandstrender.

05:30(06:00)

> Visning på stranda

Amerikansk livsstilsprogram. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Et par har forelsket seg i de hvite strendene ved Gulf Shores og leter etter sitt eget «sandslott» med basseng, treningsstudio og et stort, fint kjøkken.