Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:15(06:40)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:40(07:05)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

07:05(08:05)

> Morgendagens idrettshelter

Norsk dokumentarserie. Hva er det egentlig som driver unge idrettstalenter? Er det konkurranseinstinkt og mestringsfølelse? Eller er det foreldrene og deres falmende drømmer som nå får nytt liv gjennom en ung kropp? I «Morgendagens idrettshelter» følger vi ni norske ungdommer, som har det til felles at de er enere innenfor sin idrett. Vi følger dem i og utenfor sporten, og snakker med venner og foreldre for bedre å forstå hva det er som ligger bak de fantastiske resultatene. I denne del: Nora (15) skal delta i EM i turn, selv om hun bare kan turne i to apparater. Da lagvenninnen plutselig blir skadet blir Nora stilt overfor et stort press, og må kanskje stille i alle øvelsene likevel. Hovedlandsrennet i skiskyting blir pga. sterk vind, en katastrofe for storfavorittene Ingrid (14) og Eline (15). Pappa Jorulf tar med seg døtrene opp på høyfjellet for en real vind-økt. Marcus (14) fra Asker satser alt på å bli fotballproff. Begge foreldrene har tidligere spilt fotball på toppnivå, og er Marcus' største supportere.

08:05(08:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey, Monica og Phoebe prøver å finne ut hvem som er faren til Rachels baby. Monica klarer ikke å dy seg og åpner bryllupsgavene, mens Ross og Chandler prøver å gjenskape bilder fra bryllupet etter at de mistet alle engangskameraene.

08:35(09:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler og Monica forbereder seg på bryllupsreisen samtidig som Rachel forbereder seg på å fortelle Ross at han er faren til barnet hennes. Joey og Phoebe prøver å komme seg inn i de nygiftes leilighet. Monica og Chandler blir misunnelige på et annet par som blir forfremmet til første klasse på flyet.

09:05(09:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Rachel har forskjellige synspunkter om hvem som la an på hvem da Rachel ble gravid, helt til Ross ved en tilfeldighet avslører at han har deres møte på video. Monica og Chandler er tilbake fra bryllupsreisen og er svært begeistret for et par de møtte på flyet hjem. Men det viser seg snart at paret ga dem feil telefonnummer.

09:35(10:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey spleiser Rachel med en annen skuespiller, noe som gjør Ross opprørt. Monica planlegger å sparke en klumsete kokk, mens Phoebe protesterer siden hun planlegger å slå opp med ham.

10:05(10:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe blir tiltrukket av tvillingsøsteren Ursulas forlovede (Sean Penn) på Monicas halloweenfest. Ross og Chandler utfordrer hverandre for å se hvem som er tøffest.

10:35(11:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica mistenker at hennes nye hushjelp stjeler fra henne. Eric (Sean Penn) har slått opp med Ursula og er klar for å date Phoebe, men klarer ikke å se på henne uten å se Ursula. Ross prøver å skaffe Rachel en leilighet i bygningen sin, men kvinnen som bor der lever fortsatt i beste velgående.

11:05(11:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica har dårlig samvittighet etter å ha nektet Chandler et utdrikningslag, så hun ansetter en stripper som kan opptre for ham, uten å vite at hun er prostituert. Rachels far får vite om graviditeten og planlegger å gjøre det vanskelig for Ross.

11:35(12:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica inviterer en gammel venn fra high school (Brad Pitt) til Thanksgiving, uvitende om at han var med på å starte «We Hate Rachel»-klubben med Ross. Samtidig prøver Joey å spise en hel kalkun på egenhånd, og Chandler og Phoebe later som at de ser på amerikansk fotball for å slippe å hjelpe til på kjøkkenet.

12:05(12:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie og Alan prøver å spleise moren med Russell, den lokale farmasøyten.

12:35(13:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Hun som vikarierer for Berta, gjør en så god jobb at Charlie forelsker seg i henne. Alan tror at Lyndsays eksmann følger etter ham.

13:05(13:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlies ekskjæreste Courtney dukker opp etter tre år i fengsel, og Charlie begynner å bruke masse penger på henne.

13:35(14:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Alan gjør alt han kan for å få råd til å kjøpe en fin bursdagspresang til Lyndsay.

14:00(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie avlegger et besøk hos Dr. Freeman for å få hjelp med å takle bruddet med Courtney.

14:30(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie og Lyndsays vennskap vokser, og Alan blir mistenksom.

15:00(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie blir besatt av nygifte Rose, og Jake og Eldridge begynner å filme dumme og farlige stunts i håp om å tjene penger.

15:30(16:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie og Rose fortsetter å ha kontakt, og Alans forsøk på å låne penger for å ekspandere kiropraktorfirmaet tar en uventet vending.

16:00(17:00)

> Gift ved første blikk

Norsk realityserie fra 2018. Gift ved første blikk er et eksperiment hvor det arrangeres tre ekteskap. Brud og brudgom er single som har prøvd stort sett alt for å finne kjærligheten. Nå har de sagt ja til å bli matchet opp av fire eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt. I denne del: Det har vært et toukers intenst ekteskap så langt. Denne uken får parene hjelp av parterapeuten og gjør seg også noen erfaringer som drar forholdet i nye retninger. Vil parene greie å kommunisere og forstå hverandre når følelsene for alvor setter inn?

17:00(18:30)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2018. For niende gang skal ti norske kjendiser gi seg ut på en reise fra Lindesnes til Nordkapp. Hvilken kjendis takler best overgangen fra rød løper til svart løype? Med en gruppe bestående av blant andre en ekte harry-rocker, en munnrapp kjendisstylist og flere tidligere toppidrettsutøvere på landslagsnivå, er det også duket for mye humor, sterke følelser og høyst variabelt vinnerinstinkt blant deltakerne. I denne del: Deltakerne skal få en unik og spektakulær naturopplevelse når de skal utforske Nonshauggrotta i Nordland. Det blir en mentalt utfordrende tur gjennom de underjordiske gangene, der de virkelig får kjenne om de har klaustrofobi. Inne i de mørke gangene vil kjendisene få en overraskelse som setter flere av dem på prøve. Det blir en sjokkerende overraskelse for deltakerne når én av dem bestemmer seg for å trekke seg fra årets tur.

18:30(19:00)

> Neste sommer

Hemmelig besøk og falsk bursdag. Norsk komiserie fra 2018. I denne del: Siden Eva er bortreist har Terje invitert noen venner som søsteren hater. Da hun kommer hjem før tiden trenger han desperat hjelp fra Per Ivar for å holde henne borte fra hytta. Siggen lyver om at kjæresten Egil har bursdag for å få klørne i en gammel sykkel og havner i trøbbel da naboene kommer på overraskelsesbesøk for å feire jubilanten.

19:00(19:30)

> Stories from Norway

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Ylvis-brødrene er tilbake, og nå har de funnet en helt ny TV-sjanger, nemlig undersøkende musikal. Hver episode er en frittstående musikal som tar for seg én sak eller hendelse fra virkeligheten. I denne del: I januar 1995 sendes en forskningsrakett opp i atmosfæren fra Andøya rakettstasjon. Raketten er ikke varslet, og ligner mistenkelig på en atomrakett, muligens avfyrt fra en amerikansk ubåt. For første og eneste gang i historien aktiveres den russiske atomkofferten. Boris Jeltsin har bare minutter på å bestemme seg: Skal han gå trykke på knappen og starte atomkrig? Dette er historien om minuttene verden sto på randen av tredje verdenskrig, på grunn av en norsk forskningsrakett.

19:30(20:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: De ivrigste passasjerene tar danskebåten over 100 ganger i året, og om bord arrangeres alt fra «Barnas båt» til «Oktoberfest». Båten seiler i strålende sol og blikkstille sjø, og i stiv kuling med flere meter høye bølger. Det er tidvis høy partyfaktor, men også familieidyll om bord.

20:00(20:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Danskebåten ligger til kai i Frederikshavn, og mange ansatte tar livet med ro. Vi får være med på Jørgens mogenrutiner. Etter gårsdagens konsert vil Tottis-bandet i dag ta seg en tur til byen for å se på orgler og spise rød pølse, mens stamgjestene Britt, Elsa og Eldbgjørg atter en gang spiller Vri-åtter på båtens café.

20:30(21:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: De ivrigste passasjerene tar danskebåten over 100 ganger i året, og om bord arrangeres alt fra «Barnas båt» til «Oktoberfest». Båten seiler i strålende sol og blikkstille sjø, og i stiv kuling med flere meter høye bølger. Det er tidvis høy partyfaktor, men også familieidyll om bord.

21:00(21:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: 90-tallscruiset fortsetter på danskebåten, og nå begynner festen å ta av. Kompisgjengen fra Toten og venninnegjengen fra Fredrikstad har startet festlighetene på hver sin lugar, og stemningen er upåklagelig. Festarrangør Thomas fra 90-tallsbandet Reset, har duket for et overraskende comeback inne på C-view.

21:30(23:20)

> Gravity

Amerikansk sci-fi thriller fra 2013. Sandra Bullock, George Clooney. Dr. Ryan Stone er en genial ingeniør på sitt første romfergeoppdrag, sammen med veteranastronauten Matt Kowalski, når det som er et rutineoppdrag plutselig blir en katastrofe. Romfergen ødelegges og etterlater Stone og Kowalski helt alene - fastbundet til ingenting annet enn hverandre og fanget i mørket. Frykt blir til panikk, og stjeler hvert åndedrag av det lille de har igjen av oksygen. Men den eneste veien hjem kan innebære at de må enda lengre ut i verdensrommet. Åldersgräns: 11 år.

23:20(01:50)

> Snikskytter

Amerikansk actionthriller fra 2007. Mark Wahlberg, Tate Donovan. Bob Lee Swagger har utført en rekke hemmelige militære oppdrag, men har mistet tilliten til regjeringen og trukket seg tilbake. Så blir han kontaktet av en FBI-agent som forteller at det planlegges et attentat mot USAs president. Åldersgräns: 15 år.

01:50(01:55)

> Rizzoli og Isles

Amerikansk actionserie. I denne del: Sesongpremiere. Krimduoen starter den nye sesongen med å forsøke å løse mordet på en kvinnelig jogger. Saken blir straks mer alvorlig når det viser seg at det var snakk om tyveri - av kvinnens baby!

01:55(03:40)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2011. I denne del: Etterforskningen av voldtekten og drapet på en ung mann setter etterforskerne Benson og Stabler i fare.

03:40(04:05)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.

04:05(06:00)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.