Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. I dyrehagen møter du en frekk babyelefant, og en pappa hopper i et frossent svømmebasseng. I dette programmet får du de mest lattervekkende klippene på nettet. Ridiculous Antics Episode. I dyrehagen møter du en frekk babyelefant, og en pappa hopper i et frossent svømmebasseng. I dette programmet får du de mest lattervekkende klippene på nettet.

06:50(07:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Det spøkes med en edderkopp, en amatørstuntmann mislykkes og et oppussingsprogram tuller det til. I dette programmet får du de mest lattervekkende klippene på nettet. Silly Blunders. Det spøkes med en edderkopp, en amatørstuntmann mislykkes og et oppussingsprogram tuller det til. I dette programmet får du de mest lattervekkende klippene på nettet.

07:40(08:10)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Monica og Chandler blir bedt om å være verter på Thanksgiving atter en gang, men så legger Ross, Joey, Phoebe og Rachel andre planer. Ting går ikke bra når de kommer en time for sent til middagen. The One with the Late Thanksgiving. Monica og Chandler blir bedt om å være verter på Thanksgiving atter en gang, men så legger Ross, Joey, Phoebe og Rachel andre planer. Ting går ikke bra når de kommer en time for sent til middagen.

08:10(08:45)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Monica og Chandler møter moren til barnet som de har tenkt å adoptere, men de settes i en ubehagelig situasjon når hun tror de er en prest og en lege. The One with the Birth Mother. Monica og Chandler møter moren til barnet som de har tenkt å adoptere, men de settes i en ubehagelig situasjon når hun tror de er en prest og en lege.

08:45(09:15)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe og Rachel mistenker at Chandler har en affære, men oppdager en annen hemmelighet de ikke hadde forutsett. The One Where Chandler Get's Caught. Phoebe og Rachel mistenker at Chandler har en affære, men oppdager en annen hemmelighet de ikke hadde forutsett.

09:15(09:50)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Monica og Rachel leier inn en stripper til Phoebes utdrikningslag. Men stripperen er absolutt ikke som de hadde sett for seg. The One Where the Stripper Cries. Monica og Rachel leier inn en stripper til Phoebes utdrikningslag. Men stripperen er absolutt ikke som de hadde sett for seg.

09:50(10:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe og Mike gifter seg, og Chandler og Ross konkurrerer om en plass i bryllupet. The One with Pheobe's Wedding. Phoebe og Mike gifter seg, og Chandler og Ross konkurrerer om en plass i bryllupet.

10:25(11:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe prøver å lære Joey å snakke fransk, noe som viser seg å ikke være så lett. I mellomtiden får Rachels far et hjerteinfarkt. The One Where Joey Speaks French. Phoebe prøver å lære Joey å snakke fransk, noe som viser seg å ikke være så lett. I mellomtiden får Rachels far et hjerteinfarkt.

11:00(11:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Chandler og Monica drar for å se på sitt nye hus, og Phoebe endrer navnet sitt til Princess Consuela Bananahammock. The One with Princess Consuela. Chandler og Monica drar for å se på sitt nye hus, og Phoebe endrer navnet sitt til Princess Consuela Bananahammock.

11:30(12:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden planlegger en stor bursdagsoverraskelse for Zoey. Grammy-vinner Michael Bolton gjestespiller som seg selv. I Changed My Mind About the Milk. Walden planlegger en stor bursdagsoverraskelse for Zoey. Grammy-vinner Michael Bolton gjestespiller som seg selv.

12:00(12:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden får et sammenbrudd etter bruddet med Zoey. A Big Bag of Dog. Walden får et sammenbrudd etter bruddet med Zoey.

12:30(13:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan og Lyndsey bestemmer seg for å sprite ting opp i soverommet. Four Balls, Two Bats and One Mitt. Alan og Lyndsey bestemmer seg for å sprite ting opp i soverommet.

13:00(13:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden begynner å føle alderen når datteren til en venn kommer til byen. Miley Cyrus gjestespiller som Missi, vennen som kommer på besøk og utvikler et forhold til Jake, som kommer hjem fra militæret. You Do Know What the Lollipop's For. Walden begynner å føle alderen når datteren til en venn kommer til byen. Miley Cyrus gjestespiller som Missi, vennen som kommer på besøk og utvikler et forhold til Jake, som kommer hjem fra militæret.

13:30(14:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden begynner å date Rose, på tross av Alans advarsler. That's Not What They Call It in Amsterdam. Walden begynner å date Rose, på tross av Alans advarsler.

14:00(14:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden spør om Rose vil flytte inn sammen med ham, men hun synes det er for tidlig i forholdet deres. Ferrets, Attack!. Walden spør om Rose vil flytte inn sammen med ham, men hun synes det er for tidlig i forholdet deres. Men når Zoey forteller Walden at hun ønsker å bli sammen med ham igjen, må han velge mellom Rose og Zoey – før det er for sent.

14:25(14:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden er lei av problemene med tradisjonelle forhold og leier en skuespiller til å spille kjæresten hans. Men når han begynner å falle for henne, vet han ikke om hun har følelser for ham, eller om hun bare spiller. Avoid the Chinese Mustard. Walden er lei av problemene med tradisjonelle forhold og leier en skuespiller til å spille kjæresten hans. Men når han begynner å falle for henne, vet han ikke om hun har følelser for ham, eller om hun bare spiller. Jake og Missi overrasker Walden og Alan når de planlegger helgetur til strandhuset. Bare synd militæret også leter etter ham.

14:55(15:55)

> Herlige hjem

Norsk livsstilsserie. Jorunn og Jean Emile har skapt sitt eget univers fullt av teatereffekter, antikviteter og gamle tekstiler. Hjemmet har en klassisk fransk aura over seg både i valg av kunst, materialer og møbler. Tilbake til røttene. Jorunn og Jean Emile har skapt sitt eget univers fullt av teatereffekter, antikviteter og gamle tekstiler. Hjemmet har en klassisk fransk aura over seg både i valg av kunst, materialer og møbler. «Maskulint med ekte materialer», beskriver stylist Rune Aas Strandvik og samboer Kristian sin interiørstil. Rune tok over barndomshjemmet sitt fra foreldrene og forandret stilen fra hvitt og lyst til røft og stramt.

15:55(16:25)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg. Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg. I taxfreebutikken jobber Jørgen med vareopptelling, mens kaptein Peter styrer båten i mørket. Spillverten Olle viser fram tre voksballer han har laget av voks fra ost han har spist selv.

16:25(16:55)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Vi blir kjent med Arnt og Suchada som gleder seg til både swing og foxtrot, men først et måltid og en tannpuss. Vi blir kjent med Arnt og Suchada som gleder seg til både swing og foxtrot, men først et måltid og en tannpuss. Gjestevert og cruisemanager Linda og Linnea arrangerer et «supershow» på C-view med egen dans, konkurranser og generell moro. Renholderen Dennis forteller om gamledager og om den gangen han fikk en flis i rompa.

16:55(17:25)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Det skal være talentkonkurranse på danskebåten i kveld. Både ansatte og gjester skal være med, og blant de påmeldte finner vi spillverten Olle som skal sjonglere, GT-Sara skal spille og synge, dikteren Tor skal framføre egne…. Det skal være talentkonkurranse på danskebåten i kveld. Både ansatte og gjester skal være med, og blant de påmeldte finner vi spillverten Olle som skal sjonglere, GT-Sara skal spille og synge, dikteren Tor skal framføre egne dikt, gutta fra sjømannskoret skal synge, og Dj Donald skal fortelle vitser.

17:25(17:55)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I sesongavslutningen når talentkonkurransen sitt høydepunkt med opptredener fra spillverten Olle som sjonglerer, gutta fra sjømannskoret synger, GT-Sara synger og spiller og Dj Donald forteller vitser. I sesongavslutningen når talentkonkurransen sitt høydepunkt med opptredener fra spillverten Olle som sjonglerer, gutta fra sjømannskoret synger, GT-Sara synger og spiller og Dj Donald forteller vitser. Vinneren blir til slutt kåret til jubel og applaus. Nede i maskinrommet utfører maskinistene en spennende test.

17:55(19:00)

> Eliteserien: Rosenborg - Bodø/Glimt

Norsk fotball fra 2018. Etter en begivenhetsrik sesong skal Rosenborg og Bodø/Glimt avslutte Eliteserien 2018 på Lerkendal. Direkte fra 1. omgang, med Kenneth Fredheim og Tor Ole Skullerud som kommentatorduo. Etter en begivenhetsrik sesong skal Rosenborg og Bodø/Glimt avslutte Eliteserien 2018 på Lerkendal. Direkte fra 1. omgang, med Kenneth Fredheim og Tor Ole Skullerud som kommentatorduo.

19:00(20:00)

> Eliteserien: Rosenborg - Bodø/Glimt

Norsk fotball fra 2018. Etter en begivenhetsrik sesong skal Rosenborg og Bodø/Glimt avslutte Eliteserien 2018 på Lerkendal. Direkte fra 2. omgang, med Kenneth Fredheim og Tor Ole Skullerud som kommentatorduo. Etter en begivenhetsrik sesong skal Rosenborg og Bodø/Glimt avslutte Eliteserien 2018 på Lerkendal. Direkte fra 2. omgang, med Kenneth Fredheim og Tor Ole Skullerud som kommentatorduo.

20:00(20:30)

> Eliteserien: Fotballrunden

Vi oppsummerer dagens kamper med våre eksperter i studio. Vi oppsummerer dagens kamper med våre eksperter i studio. Vi oppsummerer dagens kamper med våre eksperter i studio.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2018. Silje fra Stavanger ble alenemor for firlinger i 2009. Det råder et salig kaos i det lille rekkehuset deres, som er preget av dårlige løsninger og manglende oppbevaring. Silje fra Stavanger. Silje fra Stavanger ble alenemor for firlinger i 2009. Det råder et salig kaos i det lille rekkehuset deres, som er preget av dårlige løsninger og manglende oppbevaring. Det er bare to soverom i huset, og Silje drømmer om å gi barna nye soverom til ti-årsdagen deres. Sinnasnekker'n får en vanskelig oppgave når han skal lage fem soverom i et lite rekkehus som bare er fire meter bredt. Men han vil gjøre alt for at firlingene endelig skal få hvert sitt soverom.

21:30(00:00)

> Mission: Impossible II

Amerikansk actioneventyr fra 2000. Spesialagenten Ethan Hunt blir kastet inn i en internasjonal krise av skremmende dimensjoner når han sendes ut på nok et umulig oppdrag. Spesialagenten Ethan Hunt blir kastet inn i en internasjonal krise av skremmende dimensjoner når han sendes ut på nok et umulig oppdrag. Hunt må finne - og ødelegge - opphavet til en kunstig fremkalt virussykdom kalt Chimera. En gruppe internasjonale terrorister er også ute etter dødsviruset. Terroristene ledes av den nådeløse eksagenten Sean Ambrose. Han har allerede klart å stjele antistoffene som kan kurere viruset. Nå trenger han bare selve giften for å kunne iverksette sin katastrofale plan: å infisere hele verden med dødsviruset.

00:00(02:20)

> Ladder 49 - fanget i flammene

Amerikansk actiondrama fra 2004. Hver dag går brannmann Jack Morrison på jobb med vissheten om at han må sette sitt eget liv i fare for å redde andres. Hver dag går brannmann Jack Morrison på jobb med vissheten om at han må sette sitt eget liv i fare for å redde andres. Når troppene hans omsluttes av en enorm brann i en lagerbygning, prøver den standhaftige Jack å fire ned en kollega fra 12. etasje, men faller selv ned i et hull midt i bygningen og omsluttes av et flammeinferno. Mens kollegene kjemper en desperat kamp for å redde livet hans, blir Jack tvunget til å tenke over hvor risikabel og farlig jobben hans er og om han har gjort de riktige valgene i livet.

02:20(04:25)

> People Like Us

Amerikansk drama fra 2012. Etter at faren dør, oppdager en selger at han har en søster han ikke visste om. Dette fører dem begge til å revurdere sine tanker rundt familie og livets valg. Etter at faren dør, oppdager en selger at han har en søster han ikke visste om. Dette fører dem begge til å revurdere sine tanker rundt familie og livets valg. Sam er en munnrapp selger i 20-årene hvis siste salg faller sammen når han får vite at faren plutselig har dødd. Mot sine ønsker må han reise hjem for å ordne opp i farens dødsbo og møte sin fremmedgjorte familie igjen. Vel hjemme oppdager Sam at han har en 30 år gammel ukjent søster, Frankie. Etter hvert som vennskapet deres utvikler seg, tvinges Sam til å revurdere alt han trodde han visste om familien – og sine egne livsvalg.

04:25(05:15)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsserie. I dag dykker Petter Schjerven inn i alle de rare tingene som skjer i hodene våre og som vi ikke helt kan forklare. 203 Hodet. I dag dykker Petter Schjerven inn i alle de rare tingene som skjer i hodene våre og som vi ikke helt kan forklare. Vi møter en ung kvinne som får «hjerne-orgasmer» av å høre noen bla i papir og en annen som føler glassplater i rommet når hun hører på musikk. Hva er det verste noen har gjort i søvne? Hvorfor har så mange opplevd å våkne med en demon på brystet? Og hvordan går det med Didrik Solli Tangen i psykokammeret?

05:15(06:00)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.