Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Brannstasjonen er i Drammen, og denne kvelden brenner det i både Mercedeser og i piper.

06:25(06:55)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Det brenner i en leilighet i Drammen, og brannvesenet må gjøre det de kan for å komme dit i tide. Så kommer det melding om gasslekasje.

06:55(07:20)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. I kveld blir vi med på slukking av ulmebrann, håndtering av bilulykke og søk etter en savnet person med dykkere.

07:20(07:45)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Alarmen går om at en person sitter fastklemt i et bilvrak. Sekundene teller når brannvesenet rykker ut.

07:45(08:10)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Gjengen ved brannstasjonen i Drammen må håndtere både en parafinlekasje i et bolighus, og røykutvikling i et lysarmatur.

08:10(08:40)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. En båt går på grunn og brannvesenet må ordne opp. Dessuten brenner det i både vegetasjonen og i søpla.

08:40(09:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with the Cooking Class. Monicas restaurant får en dårlig anmeldelse og hun drar med seg Joey til et matlagingskurs der kritikeren er lærer for å få ham til å ombestemme seg. Rachel blir sjalu når en selger i babybutikken flørter med Ross. Chandler forbereder seg til et jobbintervju etter at Phoebe forteller ham at han gjør et dårlig førsteinntrykk.

09:05(09:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One Where Rachel is Late. Rachels graviditet har gått over tiden, og hun prøver alt for å få babyen til å røre på seg. Joey blir sint når Chandler sovner under visningen av hans nye film.

09:30(09:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One Where Rachel has a Baby (1). Rachels baby er på vei, og Ross vandrer hvileløst omkring i spenning. Mens de venter på at babyen skal komme, skaper vennene kaos på sykehuset. Chandler og Monica leter etter et sted de kan lage sin egen baby, mens Phoebe møter en kjekk fremmed og får Dr. Drake Ramoray til å finne ut romnummeret hans. Del 1 av 2.

09:55(10:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One Where Rachel has a Baby (2). Rachels baby er på vei, og Ross vandrer hvileløst omkring i spenning. Mens de venter på at babyen skal kommer, skaper vennene hennes kaos på sykehuset. Chandler og Monica leter etter et sted de kan lage sin egen baby, mens Phoebe møter en kjekk fremmed og får Dr. Drake Ramoray til å finne ut romnummeret hans. Del 2 av 2.

10:20(10:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One Where No One Proposes. På grunn av en misforståelse, er Rachel plutselig forlovet med Joey istedenfor Ross. Ting blir enda mer forvirrende når Phoebe antar at Ross er den som fridde.

10:50(11:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One Where Emma Cries. Rachels nye baby blir vanskelig å håndtere, og ved et uhell bestemmer Chandler seg for å flytte.

11:15(11:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with the Pediatrician. Rachels konstante oppringninger til barnelegen fører til at han ikke ønsker Emma som pasient lenger og Rachel jakter på en ny lege. Ross blir ukomfortabel når Rachel ønsker å bruke barnelegen hans.

11:45(12:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Nice to Meet You, Walden Shmidt (1). Charlie Harpers begravelse tiltrekker alle kvinnene i livet hans som han gjorde urett mot. Alan er i en knipe siden Charlies hus må bli solgt. Alan møter en rik ny venn, Walden Schmidt, som har mer til felles med Charlie enn Alan trodde.

12:10(12:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. People Who Love Peepholes (2). Walden flytter inn i Charlies Malibu-hjem som den nye eieren og Alan flytter midlertidig inn med moren. Walden er bestemt på å bli sammen med kona igjen og tar med Alan for å få hjelp.

12:35(13:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Big Girls Don't Throw Food. Alan flytter «midlertidig» inn med Walden. Walden innhenter Alans råd om kvinner og gir Jake et dårlig råd om livet.

13:05(13:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Nine Magic Fingers. Walden forsøker å date igjen, mens Alan prøver å ordne opp med Lyndsey.

13:35(14:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. A Giant Cat Holding a Churro. Alan er ikke overbegeistret når han finner ut om Lyndsays voksenfilm, og Walden arrangerer en fest med mange jenter i bikini for å løfte humøret hans.

14:05(14:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. The Squat and The Hover. Waldens skilsmisse blir en realitet når skilsmissepapirene kommer fra kona hans. Han bestemmer seg for å bli full og jakte etter kvinner som minner ham om Bridget.

14:35(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Those Fancy Japanese Toilets. Walden ansetter Evelyn som hans interiørdesigner, Jake blir forelsket i kjemilæreren sin, og Alan klarer ikke å slutte å lese Charlies gamle dagbok.

15:00(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Thank You For The Intercourse. Når Walden selger Charlies piano starter Alan å kanalisere hans indre Charlie.

15:30(16:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Hannah J. Willock & Bent A. Neverdal Grimstad. Bent Asle og Hannah har bygget på i alle retninger, men da Hannah ble gravid med trillinger og begge måtte slutte i jobbene sine til sjøs, viste det seg raskt at husprosjektet ble for stort. Med Bent Asle sine to barn fra et tidligere forhold trenger denne storfamilien plass, men det er ikke mye tid igjen til oppussing når tre av barna knapt er to år gamle.

16:30(17:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Recap. Otto reiser på gjenbesøk til familier han har hjulpet tidligere. Har de blitt ferdig med det som gjenstod, er de fornøyd og har de fått en bedre hverdag? Det skal Otto finne ut av i kveld.

17:30(18:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Linda og Torgeir - Svelvik. Da Torgeir og Linda kjøpte huset de møttes i for første gang i sin ungdom, visste de at det måtte totalrenoveres. Men etter at de pusset opp hele andreetasjen for at barna skulle ha det fint når de kom på besøk med sine familier, har det gått helt i stå. Begge er utslitt, og de tok ikke høyde for at de ikke lenger har like stort overskudd og pågangsmot som de en gang hadde.

18:30(19:30)

> Kjekt å ha

Norsk realityserie fra 2016. Magisk tryllestav og spraytan. Denne uka får familiene hver sin magiske tryllestav som skal danke ut fjernkontrollen. Og flere av gutta får jobbet med brunfargen når de tester hvert sitt spraytansystem. Sturla og Francine bytter ut den vanlige spagettien med squash som kuttes opp med helt spesiell kuttemaskin. Og alle får testet de siste innen tannhelse, nemlig en moderne lufttrykkmaskin til tennene.

19:30(20:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie. 9 Kontrakt og sjøbodromantikk. Det er tid for den tradisjonelle Olsokfesten, og Evas foreldre nærmest presser Eva og Per Ivar til å bo hos Terje for å få plass til sine gamle, festglade venner. Per Ivar har sett seg lei på at de stadig vekk blir overkjørt og vil forsøke å få Oddvar til endelig å skrive under på overdragelsespapirene. Terje gir ham et merkelig tips om hvordan han skal klare det, et tips som blant annet har å gjøre med den gamle LO-lederen Yngve Hågensen.

20:00(20:30)

> Neste sommer

Norsk komiserie. 10 Fatboy og Per Ivars mor. Endelig! Oddvar og Ingrid tar med seg lille Martin hjem, og Per Ivar og Eva har tre dager alene på hytta før sommerferien er over. Men ikke før svigerforeldrene er ute, så dukker nye problemer opp. Det er Per Ivars klagende og kolsrammede mamma som ringer og forteller at hun er på vei nedover med bussen. Terje får en krisetelefon fra jobben, og brått er ferien over.

20:30(21:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2011. Ludderet. Ine har møtt en sjarmerende ung regissør som har tilbudt henne en filmrolle på et nachspiel, men Thomas er skeptisk. Thomas på sin side tjener raske penger på å representere i middagsselskaper, en ordning Eivind har fått i stand. Men oppdragene får en stadig mer privat karakter, og Thomas aner ugler i mosen.

21:00(21:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2011. Fjertisen. Thomas Seltzer er imponert over de nye og sjeldne skoene til Henrik Mestad. Giertsen blir sjalu på at Mestad får så mye cred av Seltzer og bestemmer seg for å skaffe seg noen enda kulere og sjeldnere sko. Dette ser ut til å være umulig inntil han kommer over en bilulykke der en av de forulykkede har akkurat de skoene Giertsen er på jakt etter.

21:30(00:00)

> Godzilla

Amerikansk science fiction fra 2014. Tiden stopper opp da vitenskapsmannen Joe ser sin kone dø i en mystisk ulykke på et kjernekraftverk i Japan. Femten år senere er han oppslukt av konspirasjonsteorier, noe som distanserer ham fra sønnen Ford. Men snart forstår Ford at Joe har rett og at jorden står overfor en krig mot gigantiske monstre.

00:00(02:15)

> Den perfekte stormen

Amerikansk eventyrdrama fra 2000. I oktober 1991 ble det skapt en "perfekt storm", da en døende orkan fra Bermuda kolliderte med en kald front fra De store sjøer. Dette førte til en storm av uante dimensjoner, og bølger som var over 30 meter høye. Uheldigvis ble mannskapet på en fiskebåt borte i denne grufulle stormen. Filmen forteller historien om båtens tapre og hardtarbeidende mannskap.

02:15(03:05)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2005. Spellbound. I sin egen okkulte forretning er Sedona tatt av dage, og C.S.I.-teamet innser snart at kvinnens evner til å se inn i fremtiden kan være årsaken til hennes egen død. Hun bidrar også indirekte i en sak som aldri har blitt løst!

03:05(03:50)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2005. Poppin' Tags. Tre tenåringsgutter er skutt og drept. Med gatene som nedslagsfelt prøver C.S.I. å spore opp kriminelle som er motiverte til å drepe på grunn av sin kjærlighet til musikk.

03:50(04:40)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Atle Antonsen, Egil Hegerberg og Cecilie Steinmann Neess. Brille er et humorbasert spørreprogram hvor programleder Harald Eia og Bård Tufte Johansen får besøk av landets ledende komikere. Denne ukens panel består av Atle Antonsen, Egil Hegerberg og Cecilie Steinmann Neess.

04:40(05:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Egil Hegerberg, Einar Tørnquist og Trine Lise Olsen. Denne ukens panel består av Egil Hegerberg, Einar Tørnquist og Trine Lise Olsen.