Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:25(07:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

07:15(07:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben og Riley bestemmer seg for å spille «shoot and score» - den som først har seg med en fremmed, vinner. Men når Rileys one-night stand ender opp som hennes nye sjef, blir hun skrekkslagen. Det går ikke så bra for Ben heller, siden hans «fangst» viser seg å være kona til Ian, som prøver å kjøpe Bar on B. Nå lover Ian å ødelegge Bens karriere.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Tucker må møte i retten fordi han har anmeldt et snekkerselskap, så han ansetter Riley som sin advokat. Bonnie blir sjokkert over at Ben og Danny kjøpte Bar on B, og synes de bør selge den siden de ikke kan noe om forretningsdrift.

08:05(08:25)

> Mom

Amerikansk komiserie. I denne del: Familiehemmeligheter avsløres når Christy og Bonnie blir spurt om å være med på Violets terapisesjon.

08:25(09:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Stens bolig har vært i familiens eie i flere generasjoner og trenger mye oppussing. I tillegg har Sten bygd på en etasje, samt et lite tilbygg, uten at noe er blitt ferdig. Huset mangler kledning, det er åpen isolasjon over alt og det eneste badet har et stort hull i gulvet. Hege er oppgitt, og Sten er overveldet over hvor mye jobb som gjenstår.

09:20(10:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: En arbeider i et telefonselskap kommer i klinsj med en hauk, og i en heis går det galt.

10:10(10:35)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. I denne del: Varehuset fyller 50 år, og Boris byr alle de ansatte på bursdagskake. Han benytter også dagen til å mimre over årene som er gått og filosoferer litt over framtiden.

11:25(12:25)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. I denne del: 15 menn fra Skövde kommer til Böda Sands camping og spiller strandfotballturnering. Gjengen gjør ingen stor suksess på Sveriges Copacabana, men når det gjelder festing, er det få som slår dem. For mange av gjestene er det på tide å dra hjemover etter en smertefull avskjed med venner og en fantastisk sommer. De fleste er så fornøyde at de avslutter ferien med å booke samme plass til neste år.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Ukens første vert er programleder og komiker Erlend Klarholm Nilsen, som får besøk av politikerne Anette Trettebergstuen og Eskil Pedersen, og skuespiller Susanne Paalgard. Erlend har bestemt seg for å bryte isen med intet mindre enn et intimkurs, men hvordan går det egentlig når mannfolka får i oppdrag å penetrere kvinnen med sin tilstedeværelse?

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Otto Robsahm og hans team fortsetter oppussingen hjemme hos Sten og Hege på Grinder. Dette er et av de største prosjektene Otto og teamet har takket ja til, og kanskje det med størst betydning for flest mennesker.

14:25(14:55)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Howard tar med seg Sheldon til Houston i et forsøk på å forbedre vennskapet deres. Penny blir tilbudt en flau filmrolle, mens Raj ber Amy om damehjelp.

14:55(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon får seg en stor overraskelse når han besøker moren i Houston. Samtidig skaper Raj sin mordmysteriekveld konflikter innad i gjengen.

15:20(15:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Raj er tynget av skyldfølelse når han dater to damer på én gang. Penny vurderer å ta en rolle i en dårlig film. Sheldon sliter med å velge mellom to spillkonsoller.

15:50(16:15)

> Mom

Amerikansk komiserie. I denne del: Christys kveld tar en uventet vending når hun møter den attraktive naboen. Bonnie og Alvins planer avspores av Alvins ekskone.

16:15(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: I seriens siste episode har Ross vanskeligheter med å takle Rachels valg om å flytte til Paris, og han bestemmer seg for å dra etter henne. Moren til Monica og Chandlers barn skal føde og de får seg en overraskelse.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Chelsea blir syk og Charlie må ta vare på henne, kjemper han mot lysten til å dra derfra.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Chelsea finner et bilde av en naken dame på Charlies telefon, letter han på trykket med å gå på fylla med Alan, Herb og naboen Jerome.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon opplever en personlig krise når han innser at han har kastet bort livet sitt på stringteori. Howard og Bernadette går på dobbeltdate med Raj og Emily.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon og Leonard må håndtere Professor Protons bortgang, samtidig som de forbereder seg på Star Wars-dagen. Under begravelsen diskuterer Leonard og Penny sitt forsøk på å fri til hverandre.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Professor Proton hjelper Sheldon i sorgprosessen, mens Leonard når en milepæl i forholdet til Penny. Samtidig lager Amy og Bernadette en spesiell Star Wars-dag for gutta.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Politiker Eskil Pedersen er kveldens vert og han inviterer gjestene til sitt gamle kollektiv. Siden Eskils første jobb var som burgerflipper, blir det selvsagt hamburger på menyen, men hvordan reagerer Ole Martin på dessertvalget? Ved bordet blir det snakk om hva man hadde gjort hvis man var statsminister, og det mangler ikke på ideer til hva man ville gjort!

20:30(21:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2016. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared. I denne del: Administrerede direktør Jan innvier den nye dyreavdelingen, men det går ikke helt etter planen. Er Ola-Connys hus hjem søkt? Har hunden Wold kontakt med ånder? Det vil Ola-Conny finne ut når han treffer mediumet Pehr, som kan prate med hunder. Stamkunden Kjell spiller golf, men bryter alkoholreglene.

21:30(22:30)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2016. I denne del: Den uventede løslatelsen av en mistenkt i en hatkriminalitetsak fører til at Benson og Barba havner mellom to familier som er ute etter rettferdighet for sine kjære. Etter som offentlige protester utarter til vold, går Benson langt for å gjøre en arrest.

22:30(23:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Hvordan viser sjimpansehunner at de er parringsklare? Og hva skjer om du drikker når du ikke er tørst? Ukens panel består av Atle Antonsen, Else Kåss Furuseth, Mikkel Niva og Egil Hegerberg.

23:30(00:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: FBI mislykkes i å finne datteren til en velstående forretningsmann, og Castle bestemmer seg for å ta saken i egne hender.

00:25(01:20)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: Martin Sidely og kjæresten Angie nyter en stille kveld ved peisen, men den romantiske kvelden ender som en het sak for Gil Grissom og hans folk.

01:20(02:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Når en kvinne fra et lesbisk miljø blir funnet død, må etterforskerne Stabler og Benson samarbeide med en lokal aktivist for å avdekke sannheten bak kvinnens død.

02:15(03:10)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: CSI-teamet setter inn alle ressurser for å stoppe seriepyromanen Leonard Brooks idet han begynner å bruke ild for å skade mennesker fra sin mørke fortid.

03:10(04:00)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie fra 2010. I denne del: Da en fisker såvidt unnslipper døden, må CSI gjøre alt de kan for å holde ham i live og finne ut hvem som er ute etter ham.

04:00(04:45)

> 48 timer

Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. I denne del: Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

04:45(05:35)

> Longmire

Amerikansk dramaserie fra 2013. Walt Longmire er sheriff i Absaroka County i Wyoming. Etter å ha blitt enkemann har han hatt psykiske problemer, men skjuler dette bak en tøff fasade. I denne del: Henry overhører en misfornøyd ektemann som bestiller drapet på sin egen kone, men Walt og teamet har lite å gå på for å forhindre drapet.

05:35(06:00)

> Mitt flytende hjem

Britisk livsstilserie fra 2016. Tradisjonelle hus ved vannet er vanskelig og dyrt å skaffe seg. Familier som i mange år har drømt om å våkne opp til en fredelig utsikt over elven eller å se solen forsvinne ned i vannet om kvelden bygger seg nå et flytende hjem. I denne del: Et vannelskende par bygger et flytende drømmehjem med flotte vinduer og en glassinnbygd gang i en «by» av 600 flytende hjem i Fraser River. Det ferdige huset er et luksushjem i ranch-stil, med bar, biljardbord og solsenger med fantastisk utsikt over elvebredden.