Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:30)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Michelle bruker det hun sparer med kuponger til å skape et drømmehjem for familien. Dessuten, kan 20 år gamle Tyler imponere moren med kupongferdighetene sine?. Michelle & Tyler. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:30(07:20)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Tidligere langrennsløper Anette Bøe inviterer ishockeylegenden Jim Marthinsen, glamourmodell Linni Meister og MGP-guru Jostein Pedersen til hytta i Larvik, hvor de mottas av en huladanser med blomsterkranser. Anette Bøe.

07:20(08:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

08:10(08:40)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Etter at Bonnie og Adam deltar i et tradisjonelt bryllup, finner de ut at de ikke ønsker det samme for sitt eget bryllup. Christy og Patrick har problemer. Bert And Ernie And A Blessing Of The People. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

08:40(09:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. Otto Robsahm og hans team fortsetter oppussingen hjemme hos Jørn og Renate på Eidsvoll. Etter at Renates tidligere mann flyttet ut for fire år siden, skulle Jørn og Renate ta tak i det som stod igjen av oppussing. Ep 440 Renate og Jørn, Eidsvoll. Del 2.

09:30(10:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Det er pride-cruise på Danskebåten, som fylles opp av feststemte gjester. Vi blir kjent med Marius og Daniel, Bertina og Debrah, og Jonas og Sunday som alle er her for å feste i båtens regnbuefarger.

10:00(10:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. På Danskebåten fortsetter pride-cruiset. Bertina og Debrah og Jonas og Sunday er i strålende humør og i tillegg til festen er det klesskift som står i fokus.

10:30(11:00)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

11:00(11:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

11:30(12:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2019. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

12:30(13:25)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Brille er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. Egil Hegerberg, Torbjørn Røe Isaksen, Thomas Hylland Eriksen og Helen Vikstedt. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

13:25(13:55)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) og Eva (Janne Formoe) får besøk av et nordnorsk vennepar som elsker grovt snakk og er svært høylytte i senga. Intimgrenser og likes. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

13:55(14:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon prøver å lære gutta en lekse etter at de hidrer ham fra å gjøre en potensielt verdifull Bitcoin-investering. En sju år gammel video avslører en hemmelighet om Leonard og Pennys forhold. The Bitcoin Entanglement. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

14:20(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon og Amy prøver å bli kvitt stresset rundt bryllupsplanleggingen ved å bringe matte inn i prosessen. Koothrappali «slår opp» med Wolowitz etter at bestevennen sårer selvtilliten hans. The Confidence Erosion. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

14:50(15:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Rachels søster, Amy, er barnevakt for Emma, men foreldrene blir sinte når de finner ut hva hun har gjort. The One Where Rachel's Sister Babysits. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

15:25(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Ross prøver å få bidrag fra Charlies eks-kjæreste, som er villig til å betale hvis han får Charlie tilbake. The One with Ross's Grant. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Jake snakker om morens nye kjæreste hele tiden, noe som plager Alan. Evelyn låner bilen til Charlie for å imponere en saudiarabisk prins, slik at hun kan selge ham en eiendom. Go Get Mommy's Bra. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie møter en dame som er bedre enn ham til å gjøre seg uoppnåelig, noe som gjør at han bare får enda mer lyst på henne. Bad News from the Clinic. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan nekter for at han nasket en leke som barn og frykter at han har en mørk side ved seg. Charlie innrømmer at han plantet den på Alan for å unngå bråk. The Price of Healthy Gums Is Eternal Vigilance. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie og Alan ansetter Bertas søster til å lage mat til en fest som moren deres lurte dem til å arrangere for henne. A Kosher Slaughterhouse out in Fontana. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

18:00(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon og Wolowits planlegger bursdagsfeiringer for Amy og Halley. Leonard får et julebrev fra broren sin som får ham til å filosofere over sin egen mangel på resultater. The Celebration Reverberation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. For å finne ut hvem som er best egnet til å være forlovere i bryllupet deres, utsetter Sheldon og Amy vennene for en rekke hemmelige eksperimenter. Penny avslører sine ekte følelser for Amy. The Matrimonial Metric. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Det skal arrangeres bryggefest og alle hjelper til. Evas (Janne Formoe) nyskilte ungdomskjæreste er på besøk og Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) blir fryktelig sjalu. Geita til Terje og bryggedans del 1. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

19:30(20:30)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Surinder og familien har hatt mye uflaks med huset. De har hatt fukt i kjelleren og har drenert, men har ikke økonomi eller krefter til å fullføre. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

20:30(21:30)

> Alt for Norge

Norsk realityserie fra 2019. Vi reiser til Seattle i USA, og blir med kjente og kjære norskamerikanere fra tidligere sesonger av Alt For Norge til den største 17 maifeiringen utenfor Norge. Jubileumsspesial. Alt for Norge feirer ti år på skjermen ved å invitere ti nye norskamerikanere til Norge. Gjennom gøyale og spennende konkurranser skal de kjempe om å få møte sin norske familie.

21:30(21:50)

> Jan Thomas og Einar blir venner

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Jan og Einar drar til skogs for å finne roen og prøve fiskelykken. Det viser seg imidlertid at ingen av dem egentlig kan fiske. Venner på fisketur. I «Jan Thomas og Einar Tørnquist blir venner» får vi følge med på når de to ganske så forskjellige menneskene blir kompiser, helt på ekte!

21:50(22:10)

> Jan Thomas og Einar blir venner

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Jan tar med seg Einar til sin barndomsby Skien. Der får Einar se hvor Jan hadde sin første jobb og barndomshjemmet, hvis Jan bare husker hvor det er. Venner i Skien - del 1. I «Jan Thomas og Einar Tørnquist blir venner» får vi følge med på når de to ganske så forskjellige menneskene blir kompiser, helt på ekte!

22:10(22:45)

> Hvite gutter

Norsk komiserie fra 2019. Gutta finner ut at en de mobbet på ungdomsskolen viser seg å være død. Mens Mathias sliter med skyldfølelse er Herman opptatt av å få tilbake et Fifa-spill, som han hadde lånt til den avdøde. Lesben. Disse fire guttene pleide å være heltene på videregående. Nå, åtte år senere, bor de fortsatt i kollektiv på Oslos vestkant og fester vilt.

22:45(23:45)

> Kongen befaler

Norsk underholdningsprogram fra 2019. I kveld skal deltakerne blant annet bygge et høyt tårn og imponere ordføreren i Nittedal. Atle Antonsen tøyer grensene til et ordinært humorpanelshow hvor alt styres og bestemmes av «Kongen», Atle Antonsen selv, og hans personlige assistent, Olli Wermskog. De utsetter fem av landets fremste komikere for en rekke forskrudde, vriene og fantasifulle oppgaver som tvinger dem til yttergrensene av komisk oppfinnsomhet. Med deres personlige eiendeler i potten har de alt å tape, særlig egen verdighet. Vinneren av hver episode vinner de andre deltakernes personlige eiendeler, og vinneren av hele sesongen reiser hjem med en byste av Atle Antonsen i gull.

23:45(00:45)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas skal se nærmere på hvorfor noen blir gode i idrett og får besøk av verdensmester på 400 meter hekk, Karsten Warholm. Synnøve Skarbø kommer også, men for å gi oss sine beste ryddetips. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

00:45(01:50)

> Brille

Norsk humorprogram. Kveldens gjester er Else Kåss Furuseth, Stian Blipp og Steinar Sagen. Else Kåss Furuseth, Stian Blipp og Steinar Sagen. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

01:50(02:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2014. Benson begynner å venne seg til rollen som fostermor for babyen Noah, som var i livsfare etter Amaros etterforskning av drapet på hans biologiske mor. Samtidig blir det en vanskelig start for teamets nye medlem. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

02:50(03:50)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie fra 2004. En mann blir funnet død på et fortau utenfor en høy bygning og CSI: Miami blir satt til å etterforske saken. After the Fall.

03:50(04:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

04:40(05:05)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Det er pride-cruise på Danskebåten, som fylles opp av feststemte gjester. Vi blir kjent med Marius og Daniel, Bertina og Debrah, og Jonas og Sunday som alle er her for å feste i båtens regnbuefarger.

05:05(05:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. På Danskebåten fortsetter pride-cruiset. Bertina og Debrah og Jonas og Sunday er i strålende humør og i tillegg til festen er det klesskift som står i fokus.

05:30(06:00)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Michelle bruker det hun sparer med kuponger til å skape et drømmehjem for familien. Dessuten, kan 20 år gamle Tyler imponere moren med kupongferdighetene sine?. Michelle & Tyler. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.