Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe, en skummel snømann, en utbryterbaby og et unikt frieri. Funny Fails Episode. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe, en skummel snømann, en utbryterbaby og et unikt frieri.

06:50(07:45)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Cecilia og Brigitte har funnet drømmehuset, hvor de ser for seg at de skal stifte familie i rolige omgivelser. Begge har stått på mye de siste årene, men nå står alt står nå bom stille. 526 Cecilia og Brigitte, Porsgrunn. Cecilia og Brigitte har funnet drømmehuset, hvor de ser for seg at de skal stifte familie i rolige omgivelser. Begge har stått på mye de siste årene, men nå står alt står nå bom stille. Her er det vann i kjelleren, flere rom står uferdige, huset er dårlig isolert og absolutt ikke trygt for småbarn. Må drømmen om hus vike for drømmen om en familie?

07:45(08:40)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Skuespiller Benjamin Helstad har et amerikansk tema for kvelden, og alle rettene er inspirert av hesteveddeløpet Kentucky Derby. 827 Benjamin Helstad. Skuespiller Benjamin Helstad har et amerikansk tema for kvelden, og alle rettene er inspirert av hesteveddeløpet Kentucky Derby. For å etablere konseptet ytterligere, får gjestene også hver sin cowboyhatt, og en countrysanger gjør stemningen komplett.

08:40(09:30)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. To små barn dekker huset med mel, et skoleeksperiment sprenger alle grenser og vi møter verdens verste dyrepasser. Side Splitters Episode. To små barn dekker huset med mel, et skoleeksperiment sprenger alle grenser og vi møter verdens verste dyrepasser.

09:30(10:30)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. Det er høysesong på Böda Camping, og vi treffer Marie-Louise som pleier å få selskap av slanger når hun er på camping. Vi følger også Kevin og Gurra som jobber på campingplassen. Det er høysesong på Böda Camping, og vi treffer Marie-Louise som pleier å få selskap av slanger når hun er på camping. Vi følger også Kevin og Gurra som jobber på campingplassen.

10:30(11:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Otto reiser på gjenbesøk til familier han har hjulpet tidligere. Har de blitt ferdig med det som gjenstod, er de fornøyd og har de fått en bedre hverdag? Det skal Otto finne ut av i kveld. 527 Recap. Otto reiser på gjenbesøk til familier han har hjulpet tidligere. Har de blitt ferdig med det som gjenstod, er de fornøyd og har de fått en bedre hverdag? Det skal Otto finne ut av i kveld.

11:30(12:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. Kveldens vertinne er TV-kokk Lise Finckenhagen, som inviterer hjem til seg på Skedsmokorset. Der serverer hun Chilikrabbe og ceviche til forrett, Pork belly buns til hovedrett, etterfulgt av Sitronterte til dessert. Uke 3: Lise Finckenhagen. Kveldens vertinne er TV-kokk Lise Finckenhagen, som inviterer hjem til seg på Skedsmokorset. Der serverer hun Chilikrabbe og ceviche til forrett, Pork belly buns til hovedrett, etterfulgt av Sitronterte til dessert. Lise får også en utfordring fra mesterkokk Ole Martin Alfsen. Kveldens underholdning er en lek med Elvis Presley i fokus.

12:30(13:30)

> All Together Now Norge

Norsk musikkkonkurranse fra 2019. I denne episoden møter vi Marion Range, Renate Staal Nygård, Birk Teodor Rabben, Richard Bowers, Elisabeth Vatndal, Jamil Cardino og Kai Thomas «Skrellex» Ryen Larsen. I denne episoden møter vi Marion Range, Renate Staal Nygård, Birk Teodor Rabben, Richard Bowers, Elisabeth Vatndal, Jamil Cardino og Kai Thomas «Skrellex» Ryen Larsen.

13:30(14:30)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Linn Skåber, Thomas Giertsen og Siri Kristiansen. Linn Skåber, Thomas Giertsen og Siri Kristiansen. Denne ukens panel består av Linn Skåber, Thomas Giertsen og Siri Kristiansen.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Sheldon er på utkikk etter litt moderlig kjærlighet, men må konkurrere mot gjengen for oppmerksomheten fra moren. The Rhinitis Revelation. Sheldon er på utkikk etter litt moderlig kjærlighet, men må konkurrere mot gjengen for oppmerksomheten fra moren.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. En søt tegneserietegner setter Leonards forhold til Priya på prøve. Sheldon prøver å skremme gutta på Halloween. The Good Guy Fluctuation. En søt tegneserietegner setter Leonards forhold til Priya på prøve. Sheldon prøver å skremme gutta på Halloween.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joey pådrar seg brokk samtidig som sykeforsikringen hans utløper. En synsk kvinne forteller Phoebe at hun kommer til å dø i løpet av uken, noe som gjør at Phoebe prøver å gjøre det meste ut av sine siste dager. The One Where Joey Loses His Insurance. Joey pådrar seg brokk samtidig som sykeforsikringen hans utløper. En synsk kvinne forteller Phoebe at hun kommer til å dø i løpet av uken, noe som gjør at Phoebe prøver å gjøre det meste ut av sine siste dager.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Når Joey finner nøklene til en Porsche later han som om at den er hans for å imponere kvinner. Samtidig prøver Rachel å få ekteskapet til Ross annullert ved å si at han er mentalt ustabil. The One with Joey's Porsche. Når Joey finner nøklene til en Porsche later han som om at den er hans for å imponere kvinner. Samtidig prøver Rachel å få ekteskapet til Ross annullert ved å si at han er mentalt ustabil.

16:30(17:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Jentene mimrer om tiden de har bodd sammen mens de pakker sammen sakene til Rachel. Chandler vil låne Joey penger, men Joey er for stolt til å ta imot, så Chandler må pønske ut kreative måter å få ham til å ta pengene på. The One on the Last Night. Jentene mimrer om tiden de har bodd sammen mens de pakker sammen sakene til Rachel. Chandler vil låne Joey penger, men Joey er for stolt til å ta imot, så Chandler må pønske ut kreative måter å få ham til å ta pengene på.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie forsøk på å sjekke opp en vakker ung jente ved å surfe går fryktelig galt. Etter at han nesten druknet, er han overbevist om at han så sin avdøde far. The Sea Is a Harsh Mistress. Charlie forsøk på å sjekke opp en vakker ung jente ved å surfe går fryktelig galt. Etter at han nesten druknet, er han overbevist om at han så sin avdøde far.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan forsøker å ansette ekskonas skilsmisseadvokat for å hjelpe seg med å få beholde hunden han og Kandi delte. A Pot Smoking Monkey. Alan forsøker å ansette ekskonas skilsmisseadvokat for å hjelpe seg med å få beholde hunden han og Kandi delte.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan ser fram til Judiths forestående bryllup, særlig med tanke på at han da ikke trenger å betale forsørgerbidrag lenger. A Live Woman of Proven Fertility. Alan ser fram til Judiths forestående bryllup, særlig med tanke på at han da ikke trenger å betale forsørgerbidrag lenger.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Sheldon er sitt ansvar bevisst og trøster Amy da Penny og Bernadette utelukker henne fra å være med på bryllupsforberedelsene. The Isolation Permutation. Sheldon er sitt ansvar bevisst og trøster Amy da Penny og Bernadette utelukker henne fra å være med på bryllupsforberedelsene.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Er det mulig å bli venner igjen etter å ha vært mer enn bare venner? Leonard og Penny forsøker å tilbringe tid sammen alene, mens Sheldon må komme over fugleskrekken sin. The Ornithophobia Diffusion. Er det mulig å bli venner igjen etter å ha vært mer enn bare venner? Leonard og Penny forsøker å tilbringe tid sammen alene, mens Sheldon må komme over fugleskrekken sin.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. Kveldens vertinne er komiker og kokebokforfatter Anne-Kat. Hærland. Hun serverer gjestene sine pomelosalat med reker til forrett, vårruller til hovedrett, etterfulgt av fersken og bringebær med hvit sjokoladeyoghurt og…. Uke 3: Anne-Kat Hærland. Kveldens vertinne er komiker og kokebokforfatter Anne-Kat. Hærland. Hun serverer gjestene sine pomelosalat med reker til forrett, vårruller til hovedrett, etterfulgt av fersken og bringebær med hvit sjokoladeyoghurt og pekankrokan til dessert. Anne-Kat. har en kreativ løsning på utfordringen fra mesterkokk Ole Martin Alfsen.

20:30(21:30)

> Tangerudbakken borettslag

Norsk realityserie fra 2018. Hege-Anette besøker moren sin på rehabiliteringssenteret. Cecilie og Bjørn Terje prøver å komme i bedre form. Hege-Anette besøker moren sin på rehabiliteringssenteret. Cecilie og Bjørn Terje prøver å komme i bedre form. Hansine finner sin lille følgesvenn, hamsteren Bittelill, død, og drar til veterinæren for å levere henne til kremasjon. Og på Ullevål er det cupfinale. Olav som har vært Rosenborgsupporter siden 1987, får med seg broren sin, Sindre, for å heie laget sitt frem til seier.

21:30(22:30)

> Insider

Norsk dokumentarserie fra 2019. For første gang har Insider fulgt innenlandssmugling av narkotika tett. Reporter Atle legger ut på en reise som viser oss hvordan smuglingen innenfor Norges grenser er relativt risikofri, men underveis lærer vi også…. Narkobaron. For første gang har Insider fulgt innenlandssmugling av narkotika tett. Reporter Atle legger ut på en reise som viser oss hvordan smuglingen innenfor Norges grenser er relativt risikofri, men underveis lærer vi også at livet i denne bransjen er hardt og setter dype spor.

22:30(23:30)

> Jegertvillingene

Norsk underholdningsserie. Svalbard har lenge vært en drøm for Kristine og Johanne. Nå er de på vei for å besøke Ronny som jobber med reiseliv på Svalbard og er en ekte friluftsmann. Svalbard. Svalbard har lenge vært en drøm for Kristine og Johanne. Nå er de på vei for å besøke Ronny som jobber med reiseliv på Svalbard og er en ekte friluftsmann. Han har lagt opp et spennende program for jentene som tar dem med rundt i villmarksområdene på øygruppa. Kristine og Johanne er spesielt opptatt av isbjørnfaren. Den er reell og krever at man tar sine forholdsregler. Det vet Ronny som har opplevd isbjørn på ubehagelig nært hold.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Else Kåss Furuseth, Egil Hegerberg og Christian Mikkelsen. Else Kåss Furuseth, Egil Hegerberg og Christian Mikkelsen. Denne ukens panel består av Else Kåss Furuseth, Egil Hegerberg og Christian Mikkelsen.

00:30(01:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2015. En ung modell blir voldtatt av en anerkjent motefotograf, som får hjelp av sin ressurssterke bror med å slippe unna siktelse. Fashionable Crimes. En ung modell blir voldtatt av en anerkjent motefotograf, som får hjelp av sin ressurssterke bror med å slippe unna siktelse.

01:25(02:25)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2012. CSI-teamet etterforsker en sak der en prest er drept ved graven til den tidligere CSI-etterforskeren Warrick Brown. Fallen Angels. CSI-teamet etterforsker en sak der en prest er drept ved graven til den tidligere CSI-etterforskeren Warrick Brown.

02:25(03:25)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Castle og Beckett rykker ut til et ulykkessted hvor et sykkelbud er blitt drept og bilføreren har stukket av. Kill the Messenger. Castle og Beckett rykker ut til et ulykkessted hvor et sykkelbud er blitt drept og bilføreren har stukket av. Ledetråder på åstedet avslører at budet var på vei for å levere en pakke som inneholdt viktige opplysninger om en som feilaktig var blitt dømt til fengselsstraff. Men for å nøste videre opp i saken må de to etterforskerne bli bedre kjent med en av New Yorks mektigste familier, og det viser seg at den velstående familien sitter på flere hemmeligheter.

03:25(04:15)

> Morgan og Ola-Conny i USA

Svensk dokumentarserie. I Texas er Ola-Conny i sitt ess. Det blir nye boots, cowboyhatt-hilsener og besøk på et monstertruckstevne og en skytebane. Vennene tester drive in-øl og drive in-burgere. Texas. I Texas er Ola-Conny i sitt ess. Det blir nye boots, cowboyhatt-hilsener og besøk på et monstertruckstevne og en skytebane. Vennene tester drive in-øl og drive in-burgere. De møter kvegoppdrettere og prøver å spise opp en tokilos biff på tid.

04:15(05:05)

> Gossip Girl

Amerikansk komiserie. På minnedagen for Bart Bass' dødsfall sliter Chuck med en sak fra fortiden samtidig som en alvorlig bilulykke rammer Upper East Side. The Debarted. På minnedagen for Bart Bass' dødsfall sliter Chuck med en sak fra fortiden samtidig som en alvorlig bilulykke rammer Upper East Side. Dan og Vanessa forsøker å finne ut av sitt kompliserte vennskap, og når Jenny blir anklaget for å ha banket opp en av klassekameratene sine, står Eric overfor et tøft dilemma.

05:05(05:30)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie fra 2016. Dennis og Max sporer opp noen skurker med en ryggsekk full av tyvegods. John og Aysa oppdager en besøkende i fengselet som prøver å komme seg inn under falskt navn. Youth Caravan Track - Max. Dennis og Max sporer opp noen skurker med en ryggsekk full av tyvegods. John og Aysa oppdager en besøkende i fengselet som prøver å komme seg inn under falskt navn. Narkotikahunden Titan lukter seg frem til dop hos en ung, fransk turist.

05:30(06:00)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie fra 2016. Polititeamet Junior og Ike finner noen kobbertyver som gjemmer seg i et skap, og det er full action i Waikeria-fengselet med fire narkotikahunder på én sak. Copper Thieves - Ike. Polititeamet Junior og Ike finner noen kobbertyver som gjemmer seg i et skap, og det er full action i Waikeria-fengselet med fire narkotikahunder på én sak. Narkotikahunden Titan markerer på to europeere som kommer med et fly fra Hong Kong.