Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er. Dette programmet teller ned de ti beste klippene med situasjoner der du skulle ha holdt øye med ballen.

06:25(07:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. Et overraskende frieri går galt, en far prøver seg mot en alligator og et løp på et frossent svømmebasseng viser seg å være en dårlig ide.

07:15(07:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Når Sam forteller Ben at hun vurderer å slutte i jobben som barsjef på grunn av den lange reiseveien, kommer han opp med en løsning for å holde henne i nærheten. Men planen fungerer ikke så godt når Sam tar med seg kjæresten hjem.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Riley er fast bestemt på å koble Ben med Zoey. Men begge insisterer på at de ikke har følelser for hverandre. Tucker prøver seg som lokal værmann, men Bonnie ødelegger for ham når hun prøver å skaffe Danny jobb som sportskommentator.

08:05(08:30)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: I denne episoden feirer Jules sin bursdag nummer 42 og det betyr bare en ting: gavekonkurranse! Hvert år holder Jules en konkurranse om hvem som kan gi henne den beste gaven, og Ellie vinner alltid. I år har Laurie bestemt seg for å vinne for å trosse Ellie, og får hjelp av Grayson. Vil hun klare å ta tittelen fra Ellie? I mellomtiden foreslår Andy at Jules skal feire bursdagen sin med en dansekveld.

08:30(08:55)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

08:55(09:20)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

09:20(10:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. En skøyer hacker seg inn på vennens webcam og får seg litt av et sjokk, en mann dekket med vannflasker blir en krasjtest-dummy og en bavian klår på en reporter.

10:10(10:35)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Dette programmet teller ned de ti beste klippene med ganger du valgte feil feriemål.

10:35(11:25)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Oppfinnerne konkurrerer om å bli den siste som får sitt produkt i hyllene på Gekås. Blir det en galge, en meditasjons-CD eller en kattespade?

11:25(12:25)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. I denne del: Vi følger kampen mot regnet, men også kjærligheten til campinglivet, til kaffen, til stranden og til skogen. Hvem gir opp og hvem holder ut?

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Som tidligere OL-vinner burde det ikke overraske noen at Siren liker å utfordre seg selv. Det gjør hun også med kveldens meny. Her blir alt laget fra bunnen av, det blir steinsopp og trøfler, og en champagnelikør som hun har hentet egenhendig i Frankrike. Blir Siv, Tom og Magnus imponerte?

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I denne del: Gunn, Ole Jørgen og sønnen Ole Kristian fra Drammen har bodd i Ole Jørgens barndomshjem i 25 år uten å pusse opp annet enn sønnens rom. På kjøkkenet er det ikke vann, og for å vaske opp må de hente vann i en balje fra badet. Badet fungerer også som soverom og kontor, og skal familien dusje, må de ned i underetasjen der Ole Jørgens mor bor.

14:25(14:55)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon lærer Leonard å forstå fotball, mens et dragekampuhell setter Howard og Rajs vennskap på prøve.

14:55(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon tar rollen som fredsmegler når en krangel mellom Leonard og Penny viser seg å være "upraktisk" for ham.

15:20(15:45)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Leonard, Howard og Raj har reist på campingtur i ørkenen, og dermed har den skadde Penny bare Sheldon å stole på.

15:45(16:15)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Travis tar med kjæresten Kirsten, som er en medstudent, hjem for å møte Jules. Ellie bestemmer seg for å fortelle Jules at hver jente Travis tar med hjem kan være hennes framtidige svigerdatter. Dette gjør at Jules med en gang føler seg truet. Huset til Grayson har blitt gjengens møtested, men Grayson er ikke spesielt glad for det. Travis søker råd fra Bobby.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe har en bisarr første dag på sin nye jobb når hun møter en forvirret kontorsjef med selvmordstanker. Både Rachel og Chandler tror de har ødelagt Joeys favorittstol.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel fyller 30 år og alle mimrer om hva de gjorde da de nådde denne milepælen. Rachel prøver å komme bedre overens med Ursula og oppdager at hun er 31 år gammel. Ross kjøper en sportsbil for å se kul ut.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Alan har skjult for Jake at han dater bestevennens mor, og når Jake finner ut av det flytter han tilbake til moren.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie blir kreativ for å få Alan til å akseptere Lyndseys tilbud om å flytte inn med henne.

18:05(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Etter at han blir latterliggjort radio, lover Sheldon å hevne seg på Kripke, og får hjelp av de andre guttene. Samtidig prøver Wolowitz å unngå å ødelegge sitt nye forhold til Bernadette.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon påtar seg sin største utfordring noensinne da han prøver å hjelpe Penny med å forstå Leonards arbeid, og Wolowitz blir sjalu da Leonard begynner å henge med sin nye kjæreste.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Når moren til Leonard kommer på besøk, fryder Sheldon seg, men Leonard blir forferdet.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Som proff klatrer er ikke Magnus redd for å kaste seg ut i noe, ei heller kveldens meny. Gjestene får seg en overraskelse når de får vite hva han skal servere, for dette var mer avansert enn de hadde trodd. Overraske gjør han også med stedet han har valgt for kvelden. Tom, Siv og Siren fryder seg over å få komme om bord i en ærverdig gammel båt, men det går over i frykt for enkelte når de forstår at Magnus har planlagt å få dem opp i den 30 meter høye masten.

20:30(21:00)

> Mellom bakkar og berg

Norsk humorserie. "Mellom bakkar og berg" er en vri på nasjonalskatten "Norge rundt", men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer. Disse spilles av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind. I denne del: Programleder "Geir Larsen" lærer mer om hva en bonde egentlig gjør, og vi blir kjent med blant andre det 85 år gamle tvillingparet Tarald og Tørris, den kule kjørelæreren Steinar Enoksen og gjengen bak Water Closet Gaming, foreningen for mobilspilling på do.

21:00(21:30)

> Mellom bakkar og berg

Norsk humorserie. "Mellom bakkar og berg" er en vri på nasjonalskatten "Norge rundt", men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer. Disse spilles av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind. I denne del: I kveld treffer vi blant andre tigermammaen Birgitte, Kjefte-Petter som har som jobb å kjefte på andre og en bestemor som bokser.

21:30(22:30)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsserie fra 2016. Gjennom å snakke med noen av klodens klokeste hoder, intervjue mannen på gata og gjøre eksperimenter på voksne og barn forsøker Petter Schjerven å forklare hvorfor du tenker som du tenker og hvorfor du gjør som du gjør. Denne sesongen dykker Petter ned i temaer som sex, penger, sport og kriminalitet. I tillegg har han oppgradert sitt fryktede «psykokammer», og sender inn nye kjendiser for å teste deres stressmestringsevner. I denne del: Sesongens første program handler om penger, grunker, daler og stål. Hvorfor er det ikke lov til å kalle noe «gratis»? Er det sant at man blir usympatisk av å være rik? Og hvordan går det når selveste Eyvind Hellstrøm skal lage mat i Petters noe kaotiske kjøkken i det nye psykokammeret?

22:30(23:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Brille er et humorbasert spørreprogram hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Hvorfor flyr flaggermus bare ute om natta? Hvem i Norge er det som føler seg bedre enn andre? Og hvem i panelet er smittet av toksoplasma-parasitten og synes det lukter godt av katteurin? Denne ukens panel består av Thomas Giertsen, Mikkel Niva og Henriette Steenstrup.

23:30(00:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2012. I denne del: Thomas støter tilfeldig på den smellvakre eksen Maria. Da Maria ringer og spør om de kan møtes igjen, får Thomas seg rett og slett ikke til å si nei. Men er Thomas villig til å gå bak Ines rygg for å gi Maria det hun vil ha?

00:00(00:55)

> Castle

Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle – de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. I denne del: Sesongåpningen starter bare sekunder etter forrige sesongs spennende avslutning. Etterforsker Becket kjemper for livet, mens Castle sliter med å avdekke hvem som står bak den brutale skyteepisoden.

00:55(01:55)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: En 12 år gammel pike blir bortført på vei hjem fra skolen. Situasjonen tilspisser seg da det viser seg at hun er eneste donor til sin syke bror. Hvis politiet ikke finner henne, vil kidnapperne få to liv på samvittigheten ...

01:55(02:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2014. I denne del: Et incestoffer vil trekke tilbake vitnemålet hun avla i retten som barn for å faren ut av fengsel. SVU-teamet får hjelp av den pensjonerte politisjefen Cragen i etterforskningen av den 17 år gamle saken.

02:50(03:35)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Når et ektepar blir funnet banket opp i sitt eget hjem, identifiserer en mor sin egen sønn som drapsmannen og CSI tror de har den mistenkte. Men alt er ikke som det virker som når et annet vitne står fram.

03:35(04:20)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. I denne del: Et småfly styrter på Miami beach, og badegjestene er alle vitne til ulykken. Horatio og teamet kommer til åstedet og bekrefter at flyet hadde en bombe om bord. Derfor blir overraskelsen stor da det viser seg at piloten allerede var død - før bomben gikk av!

04:20(05:10)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. I denne del: Rapperen 10-Large holder konsert på Miami Beach da det plutselig høres skudd. Sikkerhetsvakten til 10-Large blir truffet av to skudd og faller død om, men skuddene var neppe ment for ham. Rapperen derimot har en fortid som kriminell og har mange fiender. CSI: Miami tar saken.

05:10(05:35)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.

05:35(06:00)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.