Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:05(06:35)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Joey faller for Phoebes tvillingsøster, og Phoebe føler seg forsømt. Ross sliter med farsrollen da han blir med Carol og Susan på fødselsforberedende kurs. Del 1 av 2.

06:35(07:05)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Rachel forstuer ankelen og overtaler Monica til å bytte identitet for å bruke hennes sykeforsikring. Etter at Phoebes tvillingsøster knuser Joeys hjerte, prøver Phoebe å reparere det. Del 2 av 2.

07:05(07:35)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Rachel sier opp jobben på Central Perk og blir intervjuet til en jobb som assisterende innkjøper ved Saks Fifth Avenue. Jentene møter gutta i en alt annet enn vennskapelig pokerrunde.

07:35(08:05)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Gjengen leter etter Marcel, som stakk av fra leiligheten mens Rachel passet på ham. Akkurat da det ser ut til at Rachel og Ross endelig skal kunne tilbringe en romantisk kveld sammen, går alt i vasken.

08:05(08:35)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Rachel og Barry begynner å date igjen, selv om han er forlovet med Mindy, som vil ha Rachel som forlover.

08:35(09:05)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Monicas kredittkort blir stjålet og hun bestemmer seg for å fakke tyven. Ross må ta avskjed med Marcel.

09:05(09:35)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Etter at han har mistet jomfrudommen, avslører Monicas kjæreste at han går siste året på high school. Phoebe vikarierer som Chandlers sekretær.

09:35(11:20)

> Flipped

Amerikansk dramakomedie fra 2010. Rebecca De Mornay, Madeline Carroll. Da andreklassingene Bryce og Juli møtes for første gang, vet Juli at det er kjærlighet. Bryce er ikke like sikker. Vi følger paret fra grunnskolen til ungdomsskolen, gjennom familiedramaer og den første kjærligheten, mens de oppdager hvem de er – og hvem de er for hverandre.

11:20(13:15)

> Agent Cody Banks

Amerikansk action-eventyr fra 2003. Frankie Muniz, Hilary Duff. Tenåringen Cody Banks har en hemmelighet. Han deltar i et spesialprogram for tenåringsagenter i regi av den amerikanske etterretningsorganisasjonen CIA. Aldersgrense: 11 år.

13:15(15:00)

> A Christmas Story 2

Amerikansk komedie fra 2012. Daniel Stern, Braeden Lemasters. Den originale amerikanske julen fortsetter fem år etter, med Randy, mor og den gamle mannen. Nå har Ralphie fokus på en bil. Men det blir så klart trøbbel.

15:00(16:00)

> Klovn til kaffen

Norsk talkshow. Foruten å være fremragende humorister, har egentlig Espen Eckbo, Hege Schøyen, Linn Skåber, Knut Lystad, Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen og Odd-Magnus Williamson noe som helst til felles? I Klovn til kaffen får vi svaret, når de seks komikerne møtes for å snakke om humoren som har formet og inspirert dem. I denne del: I kveld er det fokus på Steinjo, og vi får et innblikk i hvordan det er å være en komiker som driver med en litt særere og smalere form for humor enn de andre, men som likevel har en høy stjerne både blant kolleger, kritikere og publikum. De andre deltagerne skal prøve seg som stylister, og den som blir kåret til Klovn til kaffen må underholde etter middagen med en konsertversjon av Steinjos hitlåt «Been There Done That».

16:00(17:00)

> Ekstreme julehus

Svensk livsstilsprogram fra 2016. Johnnie og Mattias besøker noen av Sveriges mest entusiastiske julelyspyntere. I hvert program kårer de episodens mest fantastiske, sprøe og beste julebelysning. I denne del: Familien Mathiassen har lengtet etter å sette opp julepynt igjen, men pappa har høydeskrekk. Team Bergstrand/Nilsson veiledes av den smurfsamlende vinnerskallen Rikard. Kommunepolitikeen Tomas Ardenfors har en storslagen visjon, men kommer det til å bli virkelighet?

17:00(18:00)

> Ekstreme julehus

Svensk livsstilsprogram fra 2016. Johnnie og Mattias besøker noen av Sveriges mest entusiastiske julelyspyntere. I hvert program kårer de episodens mest fantastiske, sprøe og beste julebelysning. I denne del: Paret Rudholm elsker lysende dyr og bygger små juleverdener og scenarier. Jonatan Lindell kan elektronikk og har designet egne julefigurer. Familien Sjöberg har brukt 75 000 kroner på julebelysning. Et juletog skal kjøre i hagen, lampene skal synkroniseres til musikk og et band skal spille live. Spørsmålet er om Johnnie og Mattias kommer til å falle for «more is more».

18:00(19:00)

> 4-stjerners middag - julespesial

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Fire kjente fjes inviterer hverandre på julemat i «4-stjerners middag - julespesial». De har kun én dag på å stelle i stand til hver sin julekveld, og underveis blir de vurdert av selveste Ole Martin Alfsen. Hvem har den beste julematen? Hvem skaper mest julestemning? Det bestemmer gjestene - og vinneren stikker av med en flott premie. I denne del: Selveste Åse Kleveland inviterer hjem til 4-stjerners julemiddag, og på menyen står reinsdyrfilet, torsk og omelette Norvegienne. Som underholdning har Åse fått med seg en fruktkunstner som viser gjestene hvordan man lager kunst av frukt. Når gjestene får prøve seg, slår konkurranseinstinktet til Kjetil André nok en gang inn for fullt.

19:00(19:15)

> Asbjørns julekalender

Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. I denne del: Artist Jørn Hoel venter bak døren.

19:15(19:30)

> Asbjørns julekalender

Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. I denne del: Stian "Staysman" Thorbjørnsen er kveldens gjest.

19:30(19:45)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Nettet snører seg rundt morderen. Peisestuen må ryddes og vaskes til lille julaften og nytt juletre må hugges.

19:45(20:00)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Alle gjenlevende på hotellet mistenker hverandre for å være morderen. Konrad er på beina igjen og vil se «Grevinnen og Hovmesteren» på TV.

20:00(21:40)

> Marcus & Martinus - Sammen om drømmen

Norsk portrettprogram fra 2016. Sammen om drømmen er historien om to tvillingbrødre som er villige til å ofre alt for hverandre og musikken. Det er et nært og usminket portrett av Marcus og Martinus hvor vi får ta del i de avgjørende øyeblikkene i guttenes reise mot stjernene.

21:40(23:30)

> Hjelp, det er juleferie!

Amerikansk komedie fra 1989. Chevy Chase, Beverly D'Angelo. Clark Griswald har en drøm for sin familie. Han vil se snøen falle lett på sitt opplyste julehus. Inne skal flammene gløde i peisen, og et skinnende juletre skal fylle stuen mens familien står samlet rundt pianoet for å synge julesanger. Desverre blir det langt mellom drømmen og virkeligheten, men Clark er ikke kjent for å la seg knekke så lett! Aldersgrense: 15 år.

23:30(23:50)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Nettet snører seg rundt morderen. Peisestuen må ryddes og vaskes til lille julaften og nytt juletre må hugges.

23:50(00:10)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Alle gjenlevende på hotellet mistenker hverandre for å være morderen. Konrad er på beina igjen og vil se «Grevinnen og Hovmesteren» på TV.

00:10(02:10)

> Magiens makt

Amerikansk-australsk romantisk komedie fra 1998. Nicole Kidman, Sandra Bullock. Sally og Gillian oppdras av to tanter da foreldrene dør. Men søstrene er ikke som andre tenåringer - de er hekser. Som om ikke det er nok, hviler det også en forbannelse over familien; den som forelsker seg i familiens kvinner, dør på flekken. Dette stikker selvfølgelig effektive kjepper i hjulene for kjærlighetslivet. Aldersgrense: 15 år.

02:10(03:05)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung gutt som er forlatt på Times Square fører etterforskerne til huset der familien hans bor. Der finner de en låst kjeller med flere ofre som venter på å bli reddet.

03:05(03:55)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En rekke voldtekter på Upper West Side bekymrer byens innbyggere, og Tutuola og Rollins avhører alle som passer beskrivelsen av den mistenkte. I mellomtiden sliter Benson fremdeles med ettervirkningene av de traumatiske hendelsene hun har vært gjennom.

03:55(05:05)

> På liv og død UK

Britisk realityserie. 100 kameraer fordelt på sykehus over hele Storbritannia følger pasienter, pårørende og helsepersonell gjennom 24 timer. I denne del: En sykepleier fra Yorkshire bruker dagen til å bytte klær og slanger for eldre pasienter, og en uortodoks lege i Everton tar imot narkomane og andre pasienter som har blitt avvist andre steder. I London drar luftambulansen ut til to alvorlige ulykker, og i Birmingham gjør en medisinstudent sin 16. spermdonasjon.

05:05(05:30)

> Visning på stranda

Sand Dune Steals. Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Vi følger et nygift par på husjakt i Nags Head, i nærheten av stranden der de møttes første gang og forlovet seg. Men budsjetthensyn kan stå i veien for drømmen om å bo 100 skritt fra vannkanten.