Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

06:50(07:15)

> Jessie

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Jessie har det travlere enn noen gang! Hun skaffer seg skuespilleragent og blir vikar for en berømt skuespiller, mens hun fortsetter å bestyre kaoset med å være barnepike for Emma, Ravi, Luke og Zuri. Jessie lærer seg å takle både konflikter, kaos, barnepikejobben, privatlivet og en gryende karriere som skuespiller mens hun forsøker å virkeliggjøre drømmer og nå sine mål i storbyen.

07:15(07:40)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

07:40(08:05)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

08:05(08:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

08:30(09:45)

> Scooby-Doo! Stage Fright

Amerikansk animert familiefilm fra 2013. Frank Welker, Mindy Cohn. Gjengen drar til Chicago til et show kalt Talent Star. Duoen Fred og Daphne håper på å vinne, og Scooby og Shaggy har en hemmelig opptreden. Men så oppdager de at operahuset der showet skal holdes er hjemsøkt av spøkelset The Phantom, som har lyst en forbannelse over showet. Aldersgrense: 7 år.

09:45(10:45)

> En ny start

Norsk livsstilsprogram. I denne del: Linda (28) og kjæresten Daniel er glad i å kose seg med smågodt i sofaen, og de elsker kebab. Den bedagelige livsstilen har ført til at Linda har lagt på seg 30 kilo på kort tid, men nå er det nok. Hun vil så gjerne kunne gå inn i en vanlig butikk og handle klær. Det neste året begynner Linda å legge om livsstilen sin. Nå er det slutt på kebab og smågodt i hverdagen. Kari heier fra sidelinja, og viser blant annet hvordan Linda og samboeren kan lage sunne og gode middager.

10:45(11:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Carol er iferd med å føde mens Ross, Phoebe og Susan har blitt innelåst i et skap.

11:15(11:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Under Rachels bursdagsfeiring avslører Chandler i et ubetenksomt øyeblikk at Ross er forelsket i henne.

11:45(12:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel venter tålmodig på Ross på flyplassen, uvitende om at han vender tilbake med en ny kjæreste. Phoebe har varierende suksess med å klippe håret til vennene. Joey finner ut at skredderen hans er en veldig dårlig fyr.

12:15(12:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Gutta er ukomfortable med Carols brystmelk, og Rachel er ukomfortabel med Monicas vennskap med Julie. Samtidig konkurrerer Joey med en annen parfymeselger om gunsten til en vakker kollega.

12:45(13:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter at Mr. Heckles dør og etterlater alle eiendelene sine til Monica og Rachel, oppdager Chandler skremmende likheter mellom den avdøde eksentrikeren og sitt eget liv. Ross og Phoebe diskuterer evolusjonsteorien.

13:15(13:45)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie får panikk når han må fjerne en halvnaken dame fra soverommet sitt før Chelsea kommer.

13:45(14:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie innrømmer for Chelsea at han er forelsket i henne, men responsen han mottar er ikke som forventet.

14:10(14:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Chelsea blir syk og Charlie må ta vare på henne, kjemper han mot lysten til å dra derfra.

14:40(15:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Chelsea finner et bilde av en naken dame på Charlies telefon, letter han på trykket med å gå på fylla med Alan, Herb og naboen Jerome.

15:05(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Evelyn og Chelsea møter hverandre for første gang, og Charlie vil være sikker på at de aldri blir venner.

15:30(16:30)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong. I denne del: Daglig leder Ole og vaktmester Vidar prøver seg som rørleggere, og håper i det lengste at de klarer seg uten profesjonell hjelp. Reidar arrangerer svømmekurs for barna på campingen, noe han har gjort i over 40 år. En stor vennegjeng forbereder sommerens høydepunkt, julibord, som er nesten som et julebord - bare i juli. Førstegangscamperene fra Tønsberg prøver å venne seg til det primitive campinglivet.

16:30(17:30)

> Lost in Time

Norsk gameshow fra 2017. Tre deltakere sendes til ulike tidsepoker, som for eksempel det ville vesten, istiden, middelalderen eller juratiden, hvor de skal samle mest mulig poeng før tiden er ute. Vinneren kan få med seg inntil én million kroner. Samtidig vil seerne få muligheten til å konkurrere i de samme utfordringene hjemme i stua, via mobiltelefoner og nettbrett, og vinne like mye som vinneren i programmet. I denne del: Hollywood møter norske TV-skjermer i dette gameshowet når tre deltakere sendes til ulike tidsepoker, som for eksempel det ville vesten, istiden, middelalderen eller juratiden, hvor de skal samle mest mulig poeng før tiden er ute. Vinneren kan få med seg inntil én million kroner. Samtidig vil seerne få muligheten til å konkurrere i de samme utfordringene hjemme i stua, via mobiltelefoner og nettbrett, og vinne like mye som vinneren i programmet.

17:30(19:00)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2016. I den åttende sesongen av 71° nord - Norges tøffeste kjendis blir deltakerne sendt både opp på fjell og inn i fjell. I denne del: Ti kjendiser skal bli til åtte, når deltakerne nok en gang skal konkurrere mot hverandre inndelt i to lag. Etappen starter med en tung lagkonkurranse, før kjendisene skal sykle opp en lang og bratt stigning. Ett av lagene får utfordringer med orienteringen, og det blir et tett kappløp med innlagte oppgaver der alle på laget får utfordret seg før vi kan kåre et vinnerlag.

19:00(19:30)

> Marcus & Martinus

Norsk dokumentarserie fra 2017. I denne serien følger vi Norges for tiden aller største popartister fra innspillingen av debutplata "Hei", og fram til de i 2016 erobret hele Skandinavia med sitt første engelskspråklige album "Together". Gjennom seks episoder blir vi kjent med brødrene på hjemmebane, på skolen, i studio og på konserter. I tillegg til familiens egne opptak har et kamerateam har fulgt guttene de to siste årene, og tar publikum med på deres mange oppturer - både nasjonalt og internasjonalt - i tillegg til å gi et innblikk i utfordringene med å kombinere skolegang og ungdomstid med artistliv og superstjernestatus. I denne del: Tvillingene forteller om året de aldri glemmer. Vi blir med guttene tilbake til 2015 da de for alvor slo gjennom som Norges ferskeste popyndlinger. Fra å spille inn sitt første album til å ha konsert på VG-lista på Rådhusplassen foran 100.000 publikummere. Vi blir også med guttene hjem til Trofors der de opplever årets største høydepunkt; å selge ut egen konsert i Oslo Spektrum på én time.

19:30(20:00)

> Marcus & Martinus

Norsk dokumentarserie fra 2017. I denne serien følger vi Norges for tiden aller største popartister fra innspillingen av debutplata "Hei", og fram til de i 2016 erobret hele Skandinavia med sitt første engelskspråklige album "Together". Gjennom seks episoder blir vi kjent med brødrene på hjemmebane, på skolen, i studio og på konserter. I tillegg til familiens egne opptak har et kamerateam har fulgt guttene de to siste årene, og tar publikum med på deres mange oppturer - både nasjonalt og internasjonalt - i tillegg til å gi et innblikk i utfordringene med å kombinere skolegang og ungdomstid med artistliv og superstjernestatus. I denne del: Vi blir bedre kjent med hvordan Marcus & Martinus jobber med musikken. Vi er med i studio, og ikke minst blir vi med bak kamera når singelen «Girls» har premiere på Senkveld. Her får vi også et gledelig gjensyn med lillesøster Emma, som vet å lage show foran kamera. Feiring blir det også hjemme blant kjente på Trofors.

20:00(21:00)

> Lost in Time

Norsk gameshow fra 2017. Tre deltakere sendes til ulike tidsepoker, som for eksempel det ville vesten, istiden, middelalderen eller juratiden, hvor de skal samle mest mulig poeng før tiden er ute. Vinneren kan få med seg inntil én million kroner. Samtidig vil seerne få muligheten til å konkurrere i de samme utfordringene hjemme i stua, via mobiltelefoner og nettbrett, og vinne like mye som vinneren i programmet. I denne del: Tre deltakere sendes til ulike tidsepoker, som for eksempel det ville vesten, istiden, middelalderen eller juratiden, hvor de skal samle mest mulig poeng før tiden er ute. Vinneren kan få med seg inntil én million kroner. Samtidig vil seerne få muligheten til å konkurrere i de samme utfordringene hjemme i stua, via mobiltelefoner og nettbrett, og vinne like mye som vinneren i programmet.

21:00(21:30)

> Neste sommer

Kurvstol & dreieskive. Norsk komiserie fra 2017. I denne del: Per Ivar skal hente en kommode hos den lokale keramikeren og lar seg friste til å prøve dreieskiven hennes. Men velformannen er forelsket i henne, og helt ufrivillig havner Per Ivar i et trekantdrama med store konsekvenser. Det er tid for St. Hans og Terje planlegger å slenge mormors gamle og ubehagelige kurvstol på bålet. Men Eva har andre planer for den.

21:30(22:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2017. I denne del: Thomas og Ine blir invitert i konfirmasjonsfest på Oslos østkant. Thomas er fadder for konfirmanten Martin, som han ikke har sett siden dåpen. Til Thomas' store ergrelse dukker Tommy Steine opp. Han er også guttens fadder og det oppstår en kamp mellom Thomas og Tommy om å fremstå som den beste fadderen.

22:00(00:15)

> Thor

Amerikansk actioneventyr fra 2011. Chris Hemsworth, Natalie Portman. Åsguden Tor blir forvist til jorden når hans arrogante oppførsel utløser en konflikt i Åsgard. Der møter han astrofysikeren Jane, og lærer sakte men sikkert menneskelige følelser å kjenne. Når Loke truer Jorden og menneskene, må Tor vise seg verdig sine guddommelige krefter for å kunne beskytte dem. Aldersgrense: 11 år.

00:15(02:45)

> Octopussy

Britisk-amerikansk actionthriller fra 1983. Roger Moore, Maud Adams. James Bond får i oppdrag å finne ut hvorfor Agent 009 ble drept. Sporene leder ham til en nydelig kvinne voktet av en elitestyrke av vakre kvinner. Aldersgrense: 15 år.

02:45(03:35)

> Golden Boy

The Price of Revenge. Amerikansk dramaserie fra 2013. En ung, ambisiøs politikonstabel, Walter William Clark, Jr., stiger raskt i gradene i New York Police Department, muligens ved hjelp av tvilsomme metoder, etter å ha blitt utropt til helt i tjenesten. Clarks nye partner er etterforsker Don Owen, med to år igjen til pensjonstilværelsen. I denne del: En ung, ambisiøs politikonstabel, Walter William Clark, Jr., øker raskt i gradene i New York Police Department, muligens ved hjelp av tvilsomme metoder, etter å ha blitt utropt til helt i tjenesten. Clarks nye partner er etterforsker Don Owen, med to år igjen til pensjonstilværelsen. Hver episode tar et hopp sju år fram i tid når Clark, golden boy, har blitt den yngste politisjefen i New Yorks historie.

03:35(04:20)

> Mistresses

Amerikansk dramaserie. Savi fortsetter sitt merkelige vennskap med Zack og ekskursjonen deres inkluderer en Chili Peppers-konsert. Det eneste problemet er at Dom ikke har en anelse om hva som foregår. Dom har sitt å stri med når han får vite at noen har rapportert til firmaets HR-avdeling at han og Savi dater og har klaget på favorisering. Når Savi blir tatt av alle sakene sine, blir han overrasket av reaksjonen hennes. Karen fortsetter sitt farlige spill med å utgi seg for å være en annen enn hun er og møte fremmede menn i barer, til tross for Aprils advarsler om at det ikke vil komme noe godt ut av dette. Joss takker ja til en date med Scott, men når de tar ting et skritt videre, får hun seg litt av en overraskelse! I denne del: Savi og Zacks merkelige vennskap fortsetter uten at Dom har en anelse om hva som foregår. Noen har rapportert til firmaets HR-avdeling at Dom og Savi dater og har klaget på favorisering. Karen fortsetter sitt farlige spill med å utgi seg for å være en annen og møte fremmede menn i barer og Joss får seg en overraskelse på en date med Scott.

04:20(05:10)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Spesialenheten prøver å stoppe en skandale når kaptein Cragen blir arrestert for drap på en eskortepike. Brian Cassidy balanserer på en knivsegg som undercover-politi i Bart Ganzels eskorteorganisasjon og etterforsker Nick Amaro sliter med både saken og ekteskapet.

05:10(05:35)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter å ha blitt ranet lager Larry et hemmelig tilholdsrom i huset, og Reggie må velge mellom Amber og Jane.