Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. En skøyer hacker seg inn på vennens webcam og får seg litt av et sjokk, en mann dekket med vannflasker blir en krasjtest-dummy og en bavian klår på en reporter.

06:50(07:15)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

07:15(07:40)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

07:40(09:05)

> Gutten og jernkjempen

Amerikansk animasjonsfilm fra 1999. Ni år gamle Hogarth Hughes har hørt mange ufo-historier om vesener fra verdensrommet som skal ha krasjet i sjøen like ved der han bor. En dag støter han på et slikt vesen - en jernkjempe fra verdensrommet. Jernkjempen blir en sensasjon over hele landet, og den lille byen Rockwell kommer på alles lepper. Myndighetene sender en agent for å ta knekken på roboten fra verdensrommet. Men Hogarth vet at kjempen er et elskelig vesen som ikke vil skade noen, og han må prøve å redde situasjonen.

09:05(09:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels søster, Amy, er barnevakt for Emma, men foreldrene blir sinte når de finner ut hva hun har gjort.

09:35(10:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross prøver å få bidrag fra Charlies eks-kjæreste, som er villig til å betale hvis han får Charlie tilbake.

10:05(10:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Adopsjonsarbeideren, som er ansvarlig for å bedømme Monica og Chandler, har hatt et tidligere sammenstøt med Joey. Phoebe og Mike vurderer å gi bryllupspengene til veldedighet.

10:35(11:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica og Chandler blir bedt om å være verter på Thanksgiving atter en gang, men så legger Ross, Joey, Phoebe og Rachel andre planer. Ting går ikke bra når de kommer en time for sent til middagen.

11:05(11:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica og Chandler møter moren til barnet som de har tenkt å adoptere, men de settes i en ubehagelig situasjon når hun tror de er en prest og en lege.

11:35(12:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Både Charlie og Alan har rare reaksjoner på sine respektive netter; Charlie tilbringer en kveld med moren sin. og Alan får en merkelig respons etter å ha hatt sex med daten sin.

12:05(12:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter å ha gått ut med for mange bimboer, gir Charlie Alan lov til å fikse en date til ham med en kvinne på hans egen alder.

12:30(13:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie er klar for å gå inn i et seriøst forhold med Linda, men når han begynner å se ansiktet til Rose overalt, klarer han ikke å gjennomføre det.

13:00(13:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan oppdager at Charlie ikke har fått et betalt oppdrag på mange måneder og finner måter å kutte ned på utgiftene og tjene litt penger. Charlie møter Lindas sønn og ender opp med å tilbringe dagen sammen med ham.

13:30(14:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie irriterer seg over at hans nye kjæreste er flau over å være sammen med ham ute blant folk. Jake sniker seg ut for å dra på en konsert, selv om han ikke får lov av Alan.

14:00(15:00)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Brille er et humorbasert spørreprogram hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Hvorfor kan ikke barn svømme naturlig når hunder klarer det? Hvem i Norge mener mest alvor når de flørter? Og hvorfor følger fugler etter Putin? Denne ukens panel består av Steinar Sagen, Martin Beyer-Olsen og Trine Lise Olsen.

15:00(16:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Komiker Trine Lise Olsen er første vert denne uken, og hennes gjester er programleder Synnøve Skarbø, komiker Kevin Vågenes og programleder Fridtjof Nilsen. Trine Lise har stolt samisk blod i kroppen, og serverer derfor gravet reinsdyr til forrett og kongekrabbe til hovedrett.

16:00(17:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Komiker Kevin Vågenes sparker i gang kveldens fest med å lage ceviche av laks til forrett, og følger opp med oksegryte til hovedrett. Som kveldens underholdning ikler Kevin seg så kjole og parykk, og viser fram en av sine kjente karakterer for gjestene. Kvelden avsluttes med en ostekake til dessert, som Synnøve Skarbø beskriver som helt perfekt.

17:00(18:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Programleder Synnøve Skarbø inviterer til 4-stjerners festmåltid, til tross for at hun selv innrømmer å være totalt ubrukelig på kjøkkenet. Hun kompenserer derfor med å gi kvelden et juletema, og dekker på med nisseluer og blankpusset bestikk. Gjestene må også ikle seg dekorative julegensere, og får til og med julegaver når de setter seg til bords.

18:00(19:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Programleder Fridtjof Nilsen slår på stortromma ved å kokkelere grillet sjøkreps, boeuf bourguignon og sjokoladefondant. Siden det også er bursdagen til Synnøve Skarbø, dekker Fridtjof på med partyhatter og serpentiner, og det blir rene barneselskapet. Kveldens underholdning er en versjon av russisk rulett der gjestene får ansiktene fulle av krem.

19:00(20:00)

> Aamodt og Kjus på bortebane

Norsk realityserie fra 2017. Aamodt og Kjus må kjempe på bortebane. Revansjelystne motstandere inviterer gutta hjem til sin egen hjemmebane. Knallharde konkurranser står i sentrum, men vi får samtidig et nært møte med noen av Norges største idrettsprofiler. I denne del: Aamodt og Kjus tar turen til Ålesund for å konkurrere mot brødreparet John Arne og Bjørn Helge Riise, som blant annet viser skilegendene stedet der de spilte fotball som barn.

20:00(21:30)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2016. I den åttende sesongen av 71° nord - Norges tøffeste kjendis blir deltakerne sendt både opp på fjell og inn i fjell. I denne del: For åttende gang skal ti norske kjendiser ut på en opplevelsesreise på langs av Norge. Allerede i første program vil flere av kjendisene møte på sin største frykt, høydeskrekken, når de skal klatre Nord-Europas lengste Via Ferrata-løype i Setesdal. Etter en overnatting i en gapahuk møter deltakerne på en ny, luftig utfordring på vei til mål. I konkurransen må alle kjendisene kjempe for å unngå å bli den første som blir merket.

21:30(22:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2016. I denne del: Ferien har endelig begynt for Per Ivar og Eva, men utfordringene lar ikke vente på seg. Eva og pappa Oddvar tømmer utedassen på feil sted og må skjule sine spor. Per Ivar havner i dialekt-trøbbel og må late som han er fra Sørlandet. På hytta til Terje og Anki er det tid for rydding. Men noen andre bruker containeren uten lov og Terje går til innkjøp av et viltkamera for å avsløre synderen.

22:00(22:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Ine 40 år. Norsk komiserie. I denne del: Ine fyller 40, men får sjokk da hun oppdager at skuespiller Andrea Bræin Hovig har tenkt å feire på samme dag. Thomas bestemmer seg for å hjelpe Ine å arrangere den kuleste festen. Bak Ines rygg inviterer han Karpe Diem og Kronprinsesse Mette Marit med på feiringen. Det blir en minneverdig 40-årsdag.

22:30(23:25)

> Major Crimes

Amerikansk krimserie. I denne del: Major Crimes etterforsker en skilsmisseadvokat med en rekke misfornøyde klienter etter at en jogger faller stygt i en trapp. Tao går undercover, og Buzz finner nye bevis og identifiserer en mistenkt.

23:25(00:20)

> Quantico

Amerikansk dramaserie fra 2016. I denne del: Rekruttene får opplæring i forføringens kunst, og Alex benytter anledningen til å komme nærmere Owen. Men vil det true forholdet til Ryan? I framtiden finner Alex ut hvem og hva terroristene er.

00:20(02:40)

> Antatt uskyldig

Amerikansk drama fra 1990. Harrison Ford, Brian Dennehy. Forsvarsadvokat Rusty Sabich blir uriktig anklaget for mordet på en kollega han hadde et intimt forhold til. Nå må han finne den virkelige morderen og konfrontere ham med ugjerningen. Aldersgrense: 15 år.

02:40(03:30)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung kvinne, på besøk fra Buffalo, hevder at bilen hennes ble stjålet utenfor en butikk på Manhattan mens babyen hennes befant seg i baksetet. Benson og Amaro får alle opplysninger fra den bekymrede moren og kjæresten på politistasjonen, mens Fin og Rollins gransker reiseruta fra Buffalo på jakt etter ledetråder. Når foreldrenes historie ikke gir mening, må etterforskerne finne ut hva som egentlig skjedde med den forsvunnede babyen, og sannheten overrasker alle.

03:30(04:15)

> Mistresses

Amerikansk dramaserie. I denne del: Joss fungerer som mellommann når Savi og Harry, som fortsatt ikke er på talefot, ikke klarer å bli enige om salget av huset deres. Og på kontoret plages Savi fortsatt av Toni. Når April finner ut at hun må arrangere selskap for foreldrene på Lucys kostbare nye privatskole, kommer Mickey henne til unnsetning med en uforglemmelig fest.

04:15(05:05)

> The Tomorrow People

Amerikansk science fiction serie fra 2013. I denne del: De er en generasjon som er født med overnaturlige evner. De er morgendagens mennesker.

05:05(05:30)

> Hvem bor hvor?

Dansk livsstilserie. Hjemmene våre sier mye om hvem vi er. Platesamlingen, kjøleskapet, fargene i skapet og skjønnhetsproduktene i baderomsskapet. I "Hvem bor hvor?" besøker to markeds- og reklameeksperter tre forskjellige hjem og deler sine refleksjoner rundt hva de ser. Senere får de informasjon om familiene: navn, alder, yrke og et bilde av hver av parene og barna som bor i husene. Klarer de å gjette hvem som bor hvor? I denne del: Livsstilsekspertene skal gjette på familiene fra tre veldig forskjellige hus på Fyn. Ibi Støving tar Mette og Carsten med til et idyllisk bindingsverkshus, en nyoppusset villa i et av Odenses beste områder og en muremestervilla i sentrum av Odense. Klarer de å gjette hvem som bor hvor?

05:30(06:00)

> Hvem bor hvor?

Dansk livsstilserie. Hjemmene våre sier mye om hvem vi er. Platesamlingen, kjøleskapet, fargene i skapet og skjønnhetsproduktene i baderomsskapet. I "Hvem bor hvor?" besøker to markeds- og reklameeksperter tre forskjellige hjem og deler sine refleksjoner rundt hva de ser. Senere får de informasjon om familiene: navn, alder, yrke og et bilde av hver av parene og barna som bor i husene. Klarer de å gjette hvem som bor hvor? I denne del: Livsstilsekspertene Mette Lehmann og Carsten Michelsen er på besøk i Nordsjælland. Her tar Ibi Staving dem med på oppdagelse i et lite dukkehus og en gul mursteinsvilla før turen avsluttes med et besøk i et svart rekkehus. Ekspertene skal resonnere seg fram til hvor mange mennesker husstanden består av, hvor gamle beboerne er, hva de driver med og hvem som hører sammen med hvem. Hvem bor hvor?