Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:15(06:45)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. I Kansas prøver KT seg på et kupp til 4 000 dollar på Kmart, men begrensninger på antall varer i kassene skaper bekymring. Erin og familien overlever på kuponger. KT & Erin. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:45(07:10)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. I Florida planlegger Missy å handle billige varer som hun skal gi til et senter for tenåringsmødre, og alenemoren Nicoles bruk av kuponger gjør at datteren kan ta dansetimer. Missy & Nicole. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

07:10(08:05)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Trine og Marius kjøpte hus sammen for to år siden og startet mange oppussingsprosjekter. Men etter et år gikk de lei. Fetsund: Trine og Marius.

08:05(09:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Antonie og Miguel har tilsammen tre barn fra før, og nå venter de tvillinger. Huset de bor i har en alt for dårlig planløsning, og Miguel har begynt å pusse opp og bygge på flere forskjellige steder. Siggerud: Antonie og Miguel.

09:00(09:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Ross avslører en fantasi om en viss Star Wars-rollefigur til Rachel. Monica sliter med søvnløshet etter bruddet med Richard. Chandler blir sammen med Janice igjen og vil at Joey skal komme overens med henne. The One with the Princess Leia Fantasy. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

09:30(10:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Ross skal holde tale på en viktig bankett på museet, men sliter med å få hele gjengen klar for avreise fra leiligheten. The One Where No One's Ready. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:00(10:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe går ut med en fyr som tror han følger etter tvillingsøsteren. Ross og Rachel gir Chandler kjæresteråd. Monica bruker fritiden etter bruddet med Richard til å lage syltetøy og vurderer å la seg inseminere via en spermbank. The One with the Jam. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:30(11:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe utgir seg for å være Joeys agent. Ross bekymrer seg for sønnen, som leker med dukker. Chandler tar forholdet til Janice et steg videre, men innser at han er redd for å forplikte seg. The One with the Metaphorical Tunnel. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

11:00(11:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebes halvbror kommer på besøk, men de sliter med å knytte bånd. Joey prøver å bygge et multimediaskap. Ross blir utfordret til å liste opp fem kjendiser han vil ligge med. The One with Frank Jr. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

11:30(12:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Alan hjelper Walden med å skape en ny identitet for å kunne finne en kvinne som ikke bare er ute etter pengene hans, treffer han en ny, mulig kjæreste. One Nut Johnson. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

12:00(12:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden sjonglerer mellom sine to identiteter – rik mann og fattig mann – og «Sam Wilson» får ny jobb i løpet av ferien, mens Alan er alene hjemme i julen. Give Santa a Tail-Hole. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

12:30(13:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan bruker Waldens penger til å investere i Kates motemerke. Samtidig begynner dobbeltlivet å slite på Walden. Welcome to Alancrest. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

13:00(13:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden og Alan besøker Kates motevisning i New York, så Walden kan avsløre sannheten om hvem han er. Avsløringen er en sang i Broadway-stil og en danseoppvisning. Grab a Feather and Get in Line. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

13:30(14:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan og Lyndseys forhold blir anstrengt når han ikke vil gi henne nøkkel til strandhuset. Walden, Billy og Herb klager over kvinner og forhold. Dr. Steven Staven, Lyndseys gynekolog, tar henne med på date. Run, Steven Staven! Run!. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

14:00(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan er bekymret når Jake kommer hjem med sin 36 år gamle kjæreste, Tammy, som han er stormforelsket i. Samtidig sliter Walden med å holde en hemmelighet skjult for Alan. Paint It, Pierce It or Plug It. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

14:30(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden depper over å være singel på valentinsdagen og prøver å overbevise Kate om å gi ham en ny sjanse. Samtidig tar Alans valentinsplaner for Lyndsey en uheldig vending. Advantage: Fat, Flying Baby. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

15:00(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Walden treffer på ekskona, Bridget, snakker de om å bli sammen igjen. Men Alan mener hun ikke er bra for Walden. Throgwarten Middle School Mysteries. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

15:30(16:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan flytter ut etter at han og Walden har en krangel om en ødelagt brødrister. Etter at Alan flytter inn hos Herb, får Walden dårlig samvittighet og prøver å be om unnskyldning. The 9:04 from Pemberton. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

16:00(16:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden og Alan prøver å muntre opp en ensom Herb, men ender opp med å ta i litt for hardt. Big Episode. Someone Stole a Spoon. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Jake er utro mot kjæresten sin, med hennes 18 år gamle datter, Ashley, blir Alan og Walden fanget i kryssilden. Bazinga! That's from a TV Show. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan er knust når Lyndsey slår opp med ham. Walden prøver å finne en måte å få ham tilbake på beina på. Another Night with Neil Diamond. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:30(18:30)

> Første date

Norsk realityserie fra 2019. På Første date-restauranten møtes single fra hele landet på blind date. Den kristne og homofile Youtuberen, Ole Johannes (22), har dårlig erfaring med dating fra før. Kan Fredrik (30) endre på det?. Første date er tilbake i ny restaurant hvor nye single skal på blid date.

18:30(19:00)

> Lykkelig gift ved første blikk

Norsk realityserie. Det er tid for å reise hjem fra sykehuset og tilværelsen blir snudd på hodet med en baby i hus.

19:00(19:30)

> Lykkelig gift ved første blikk

Norsk realityserie. Vi følger Sara og Joakim fra «Gift ved første blikk», som er høygravide ett år etter at de møttes for første gang.

19:30(21:30)

> Ryktet går

Amerikansk romantisk dramakomedie fra 2005. Sara Huttinger reiser hjem til familien sammen med sin forlovede for å delta i søsterens bryllup. Hadde moren og bestemoren begge et forhold til den samme mannen like før hennes foreldre ble gift? Er hun en fremmed manns barn? I jakten på sannheten reiser hun til San Francisco for å finne mannen som kan gi henne svarene hun leter etter.

21:30(00:15)

> Miami Vice

Amerikansk actionfilm fra 2006. Politidetektivene James "Sonny" Crockettt og Ricardo "Rico" Tubbs får i oppgave å avsløre hvem som har lekket opplysninger til en bande narkohandlere. Etter at en informant, hans familie og to FBI-agenter blir drept av en internasjonal smuglerliga, får politimennene James ”Sonny” Crockett og Ricardo ”Rico” Tubbs i oppdrag å avsløre hvem som lekket informasjon til ligaen. Under etterforskningen innleder Sonny et forhold til narkobaronen Montoyas elskerinne, og han får stadig større vanskeligheter med å skille jobb og privatliv.

00:15(02:45)

> Den sjette dagen

Amerikansk action fra 2000. Den sindige helikopterpiloten Adam unngår ved en tilfeldighet å fly et helikopter som styrter, men når han kommer hjem finner han en ny versjon av seg selv i huset sitt. Dermed begynner Adams kamp for å finne ut hvem som står bak og hvorfor. Han vil ha livet sitt tilbake, men må først bekjempe sitt alter ego, sjefen sin, og to tyver som er irriterende vanskelig å få has på.

02:45(04:40)

> Førskolepurk

Amerikansk actionkomedie fra 1990. Den tøffe og utrivelige politimannen Kimble jobber hardt for å fange narkotikalangeren Cullen Crisp. Det eneste sporet han har å gå etter er en skole hvor sønnen til ekskona til Crisp er elev.

04:40(05:30)

> Kjendisenes kirurgiske katastrofer

Britisk livsstilserie fra 2016. Chrissy Rock snakker om arret på kinnet og Lisa Maffia forteller historien om puppeoperasjonen hun tok etter ammeperioden.

05:30(06:00)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2012. Joyce er en mor og kelner fra Sør-Carolina som bruker all sin energi på kuponger. I Michigan bestikker Aprille medarbeiderne med snacks fra lageret. Joyce & Aprille. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.