Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:05(06:30)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Alenemoren Antoinette samler kuponger for å ta seg av moren og datteren, mens Chris bruker matematikkferdighetene sine til å få 700 gjenstander gratis til veldedig formål. Chris & Antoinette. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:30(07:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

07:10(08:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Drammens store sønn Håvard Lilleheie disker opp med en variert meny når han i kveld får middagsbesøk av Mira Craig, Synnøve Skarbø og Petter Pilgaard. Håvard Lilleheie. Fire kjendiser inviterer hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. En profesjonell kokk vil komme med tips og kommentarer fra sidelinjen.

08:00(08:50)

> Første date Australia

Australsk realityserie fra 2016. Håpløst romantiske Mikaela er bare 18 år, men klar for å finne en å slå seg til ro med. Er kjøtthandleren Luke den rette? Vi møter også Lani og Layton, Paul og Sharon, Stephanie og Stewart og kate og Griff. Mikaela & Luke.

08:50(09:40)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Daglig leder Ole og vaktmester Vidar prøver seg som rørleggere, og håper i det lengste at de klarer seg uten profesjonell hjelp. Reidar arrangerer svømmekurs for barna på campingen, noe han har gjort i over 40 år. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

09:40(10:05)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Danskebåten er på vei hjem fra Frederikshavn og det er dagen derpå for gjengen i Vestgarden gentlemanforening. Et av medlemmene har mistet både pelskåpe og sko, så gutta må rundt å lete.

10:05(10:35)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg.

10:35(11:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. I denne episoden er Otto tilbake hos familier han har vært hos tidligere. Han er selvsagt spent på å se hvordan det går med parene, og ikke minst om de har klart å holde koken i oppussingen.

11:25(11:50)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Ferien har endelig begynt for Per Ivar og Eva, men utfordringene lar ikke vente på seg. Eva og pappa Oddvar tømmer utedassen på feil sted og må skjule sine spor. Førsteinntrykk og viltkamera. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

11:50(12:15)

> Kongsvik ungdomsskole

Norsk komiserie fra 2010. Det er første skoledag på Kongsvik Ungdomsskole etter sommerferien, og elever og lærere er spente på hva det nye året vil bringe. Møt bertete Kine, sosialt forknytte Victoria, den selvforherligende rektoren Åsa, den konstant sykmeldte hypokonderen Wenche, overpedagogiske Marianne og den selvhøytidelige, pretensiøse emo-gutten André. Felles for dem alle er at de spilles av én kvinne: Lene Kongsvik Johansen.

12:15(13:10)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Panelgjestene i kveld er Jakob Schøyen Andersen, Dag O. Hessen, Kristin Halvorsen og Egil Hegerberg. Jakob Schøyen Andersen, Dag O. Hessen, Kristin Halvorsen og Egil Hegerberg. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

13:10(14:05)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Jon Almaas, Thomas Giertsen og Live Nelvik. Jon Almaas, Thomas Giertsen og Live Nelvik. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

14:05(14:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Christy hjelper Jill med å tilpasse seg en ny fostermor. Bonnie har problemer med å overbevise leietakere om at hun er en god bobestyrer. Black Mold And An Old Hot Dog. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Det oppstår gnisninger da alle bor på samme hotell under et vitenskapsarrangement, og Bernadette støter på ekskjæresten sin. The Love Car Displacement. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Sheldon håper at skuespillertimene Penny gir ham vil hjelpe ham med å bli en bedre lærer. Samtidig fantaserer Koothrappali om bestevennens kjæreste. The Thespian Catalyst. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennene planlegger en bursdagfest for Ross, men oppdager at noen har mer penger enn andre. En sexy kvinne ringer feil nummer og Chandler prøver å gjøre det meste ut av situasjonen. The One with Five Steaks and an Eggplant. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Når Ross får en allergisk reaksjon av Monicas kiwi-lime-pai, blir Chandler og Joey spurt om å sitte barnevakt for Ross' sønn Ben. De bruker Ben til å sjekke opp damer, men får panikk når de glemmer han igjen på bussen. The One with the Baby on the Bus. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Selv om Walden dater en sexy, 22 år gammel kvinne (spilt av Hilary Duff), er han mer tiltrukket av hennes verdslige bestemor, Linda. Alan og Jake drar på en far-og-sønn-tur for å knytte sterkere bånd. Cows, Prepare to Be Tipped. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Alan og Berta er sjokkerte når Chalies uekte datter dukker opp i Waldens strandhus for å bli kjent med det som er igjen av familien hennes. Nangnangnangnang. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Walden føler seg ubekvem i sitt eget hus, flytter Jenny inn hos Evelyn og hennes velstående kjæreste, Marty. Alan blir Lyndseys «andre mann». I think I Banged Lucille Ball. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden og Alan synes det er på tide Berta pensjonerer seg når hun skader ryggen på jobb. This Unblessed Biscuit. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. For å sikre at universitetet får pengene de trenger, overbeviser Sheldon Leonard om å bli venn med en rik giver. The Benefactor Factor. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Wolowitz vurderer å ta ting et skritt videre med Bernadette, og Leonards forhold til Rajs søster blusser opp igjen. The Cohabitation Formulation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. I kveld skal gjengen hjem til youtuber Dennis Vareide. Der får de servert meksikansk tomatsuppe til forrett, fredagstaco til hovedrett, og dessert-taco til dessert. Dennis Vareide. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag.

20:30(21:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2018. Morgan arrangerer sin årlige løpekonkurranse med hjelp fra Ola-Conny. Dansebandelskeren Pierre har ordnet en date på campingen og er på varehuset for å finne en passende pressang. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared.

21:30(22:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2017. Gry og Stig bor sammen i et hus som er kjempeslitt og har store mangler. For tre år siden tok Gry med seg barna og flyttet ut, hun orket ikke bo slik mer. Gry og Stig. Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm drar igjen ut på veien for å redde nye prosjekter og parforhold. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel. Denne høsten hjelper Otto blant annet til med oppussingen hos et par i Stavanger som er hardt rammet av oljekrisen, et venninnepar på Hvittingfoss som har revet langt mer enn de klarer å bygge opp, et ektepar på Toten som har flyttet inn i en gammel bussgarasje, og på en gammel gård i Porsgrunn hvor familien deler bolig med cirka 200 mus.

22:30(23:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Per Ivar føler at ingen setter pris på humoren hans, men på en joggetur møter han endelig en som gjør det. Problemet er at hun er kjempesøt, nyskilt og klar for et eventyr med en morsom mann. Grillhytte og tørre vitser. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

23:00(23:30)

> Kongsvik ungdomsskole

Norsk komiserie fra 2010. Kine ser frem til å bli valgt som elevrådsrepresentant for tredje år på rad, rektor Åsa får besøk av utdanningsetaten som skal evaluere budsjettet og Wenche sliter når hun både må ta vikartimer og rette engelskstiler. Møt bertete Kine, sosialt forknytte Victoria, den selvforherligende rektoren Åsa, den konstant sykmeldte hypokonderen Wenche, overpedagogiske Marianne og den selvhøytidelige, pretensiøse emo-gutten André. Felles for dem alle er at de spilles av én kvinne: Lene Kongsvik Johansen.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Tore Sagen, Pernille Sørensen og Sigrid Bonde Tusvik. Tore Sagen, Pernille Sørensen og Sigrid Bonde Tusvik. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

00:30(01:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Carisi åpner en politietterforskning når hans niese anmelder en klassekamerat for seksuell trakasering, og Stone finner ut at det ikke finnes perfekte vitner når det kommer til sex-kriminalitet. In Loco Parentis. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

01:20(02:10)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. En familie kommer hjem etter ferie og finner en død mann i datterens seng. Castle og Beckett etterforsker saken og avdekker etter hvert at drapet har tilknytning til en ransliga. The Third Man. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine.

02:10(02:55)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Daglig leder Ole og vaktmester Vidar prøver seg som rørleggere, og håper i det lengste at de klarer seg uten profesjonell hjelp. Reidar arrangerer svømmekurs for barna på campingen, noe han har gjort i over 40 år. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

02:55(03:45)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Sykehuset har plassmangel og Kristinas tvillinger må komme fort, ellers må hun flyttes til et annet sykehus. Amy og Dave venter sitt første felles barn. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.

03:45(04:30)

> Første date Australia

Australsk realityserie fra 2016. Håpløst romantiske Mikaela er bare 18 år, men klar for å finne en å slå seg til ro med. Er kjøtthandleren Luke den rette? Vi møter også Lani og Layton, Paul og Sharon, Stephanie og Stewart og kate og Griff. Mikaela & Luke.

04:30(05:15)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2018. Værmessige utfordringer har ført til at deltakerne er værfaste på Bjørnøya. De må belage seg på flere overnattinger enn planlagt, og de må krysse øya til fots på nytt mens mannskapet ombord på Nordstjernen forsøker å…. Verdens lengstlevende realityserie går inn i sin 20. sesong. Det feires med spektakulære destinasjoner, to programmer i uka og enda mer drama. Vi møter blant andre en veganer som har Norges lengste skjegg, en svært ambisiøs eiendomsmegler, en tidligere VIF-keeper, en advokatutdannet PT og en metalrocker. Underveis må de jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.