Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:25)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. En tornado rammer Chicago, og familien Bundy og deres naboer Marcy og Jefferson samles i kjelleren. Når hjelpen ikke kommer ser Al og Jefferson seg nødt til å avsløre sin hemmelige tunnel som leder til en nakenbad. Twisted. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

06:25(06:45)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Både Al og hans arbeidskamerat Griff forventer lønnsforhøyelse, men sjefen annonserer at den eneste som får mer penger er den som vinner en salgskonkurranse. Children of The Corns. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

06:45(07:10)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Kelly skal delta i en reklamefilm for "Extra Extra Virgin Olive Oil", og Bud garanterer nonnen ansvarlig for reklamefilmen at Kelly er jomfru. Samtidig prøver Al å komme seg med i programmet "Cops". Kelly's Gotta Habit. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

07:10(07:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Penny og Luke Mosby får endelig høre slutten på historien de har ventet så lenge på: hvordan Ted traff deres mor. Sesongavslutning - Last Forever Part Two. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

07:35(08:05)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Teds bestekamerat frir til kjæresten sin, og Ted bestemmer seg for at tiden er inne for at også han skal finne den rette. Han møter Robin i en bar og blir hodestups forelsket ved første blikk. Pilot. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…

08:05(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Ted bestemmer seg for å ha fest, slik at han kan invitere Robin. Da hun ikke dukker opp, arrangerer han en fest til dagen etter, og dagen etter der, og dagen etter den igjen!. Purple Giraffe. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Ted går med på gi Barney sjansen til å krydre kjærlighetslivet sitt, og sammen flyr de til Philadelphia. Det skal vise seg å bli litt av en tur!. The Sweet taste of Liberty. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…

09:00(09:30)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug drømmer om å få se søndagens fotballkamp på en ny og bedre tv enn det han selv har. Han gjør derfor et forsøk på å bli invitert til Carries sjef for å se kampen der. Hi Def-Jam. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

09:30(10:00)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug arrangerer en paint ball-fest for Deacons bursdag, som snart utvikler seg til noe mer enn bare lek. Paint Misbehavin'. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

10:00(10:30)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug oppdager at Deacon har vært på date med en annen kvinne. Carrie forteller Doug at man er utro hvis man lyver for sin hustru for å gå på en intim middag med en annen kvinne - selv om man beholder alle klærne på. Deacon Blues. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

10:30(11:00)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Deacon og Kelly tar ut separasjon, og Carrie begynner å tvile på sitt eget ekteskap. Hun og Doug blir enige om å la seksuallivet hvile for en stund og heller løse diskusjonene verbalt. Horizontal Hold. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Springfields herreklubb lar Homer få gjennomgå ved å vise klipp fra gamle episoder. Gump Roast.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Bart skaper en tegneserie kalt "Angry Dad" og lanserer den på internett. Serien er basert på Homer, som dermed blir latterliggjort. I Am Furious (Yellow).

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Apus stressende liv med masse jobb og åtte unger leder ham inn i et forhold til en annen kvinne. Når Manjula finner ut av det, gjør Apu alt for å vinne henne tilbake. The Sweetest Apu.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Lisa benytter sine nyervervede gymnastikkferdigheter til å utgi seg for å være student på college. Little Girl in the Big Ten.

13:00(13:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Georges telefonlinje krysses med en annens, og Jerry ber ut kvinnen han får på tråden, en Ms. Chang. Foreldrene til George tar ut skilsmisse. Kramer oppdager at han har dårlig sædkvalitet. The Chinese Woman. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

13:30(14:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Jerry får seg ny sofa, og Elaine går ut med mannen som leverer den. George blir med i en leseklubb, men leier filmen for å kunne bløffe seg gjennom det første møtet. The Couch. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

14:00(14:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gjesteartister er Keegan Michael Key og NFL-stjerne Vernon Davis. Keegan-Michael Key 1. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Aisha Tyler er vertinne for kveldens episode av det legendariske improvisasjonsprogrammet! Gjesteartist er Keegan Michael Key. Jaime Camil. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

15:00(15:30)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Etter en begravelse bestemmer Homer, Marge, Mr. Burns og Kent Brockman seg for å rette opp i hendelser fra fortiden som de angrer på. 4 Regrettings & A Funeral. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

15:30(16:00)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Marge oppfordrer Homer til å leve ut sin trang til å "gripe dagen" og invitere sin gamle brevvenn, Eduardo, til å bo hos dem. Lisa innfører en ny æreskodeks på Springfield Elementary. YOLO. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Homer hjelper til ved en fødsel i en heis. Når moren gir barnet navnet Homer Junior, utvikler han raskt en dyp følelsesmessig tilknytning til barnet. SIMPSONS. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Lisa får en ny bestevenn som er like konservativ som Lisa er liberal. Hvordan går det når de to blir politiske rivaler i forbindelse med valget i elevrådet?. SIMPSONS. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

17:00(17:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Moren til kjæresten hans ser George spise ut av en søppelbøtte. Jerry går ut med en rumensk dame som var turner i de olympiske leker i 1984. The Gymnast. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

17:30(18:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Kramer kvitter seg med kjøleskapet sitt og bestemmer seg for å bare spise fersk mat. George ber en servitør ut på stevnemøte, men klarer å si akkurat feil ting. Elaine går ut med en engelskmann. The Soup. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

18:00(18:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. I Lincolnshire er Linda sikker på at en av lagerenhetene inneholder noe av en annen verden. Lincolnshire. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

18:30(19:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene i denne populære serien. Birmingham. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

19:00(19:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Tyvfanger Roar har observert en dame som stjeler på flyplassen i Bergen og håper at tyven nå er på vei til Gardermoen. Valutahundene Duke og Ted stopper reisende som har med seg for mye kontanter ut av landet. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise.

19:30(20:00)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2019. På Storo Storsenter er Sander og Tommy i ferd med å sirkle inn en butikktyv. På Triaden, kjøpesenteret på Lørenskog blir en mann tatt på fersk gjerning når han stjeler et par joggesko. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.

20:00(21:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Murtaugh drar på familieferie, men blir dratt tilbake på jobb når han blir vitne til en påstått kidnapping. Samtidig blir Cole igjen for å etterforske et drap på egenhånd. Dial M for Murtagh. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

21:00(23:20)

> Ghostbusters

Amerikansk komedie fra 2016. Fysikerne dr. Abigail “Abi” Yates, dr. Erin Gilbert, ingeniøren dr. Jillian “Holtz” Holtzmann og transportmedarbeideren Patricia “Patty” Tolan kommer sammen for å danne Ghostbusters og stanse paranormale vesener i New….

23:20(01:30)

> Ghostbusters

Amerikansk komedie fra 1984. New York har et problem, et stadig større antall unaturlige hendelser har hjemsøkt byen, og de eneste som vet noe om dette er tre uvanlige gløgge parapsykologer som har mistet forskningsbevillingen.

01:30(02:30)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie fra 2015. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen i Bedfordshire. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. En kombinasjon av enestående tilgang og ulike filmteknikker gir et unikt perspektiv på moderne politiarbeid. Fra celleveggenes innside, intervjurom og fanger i deres daglige gjøremål, til utryknings- og spaningsoppdrag, 24 Hours in Police Custody setter politiarbeid i et helt nytt lys.

02:30(02:50)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Når Peter og Chris reiser bort på leir for overvektige møter de en seriemorder som dreper overvektige barn. Stewie blir traumatisert av et skremmende cover til et Queen-album. Killer Queen. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

02:50(03:15)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Peter og hans kompiser går ut sammen, men ting går ikke etter planen. De våkner på sykehus uten å huske hva som skjedde. Forget-Me-Not. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

03:15(03:35)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Når Peters favorittprogram for barn slutter å gå, tar han saken i egne hender og lager sitt eget barneprogram. Meg begynner i praksis på Dr Hartmans sykehus. You Can't Do That On Television, Peter. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

03:35(04:00)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Stewie blir forelsket i ei jente som er akkurat som ham. Samtidig bestemmer Peter og Quagmire for å ta vennskapet til et nytt nivå. Mr. and Mrs. Stewie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

04:00(04:45)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Murtaugh drar på familieferie, men blir dratt tilbake på jobb når han blir vitne til en påstått kidnapping. Samtidig blir Cole igjen for å etterforske et drap på egenhånd. Dial M for Murtagh. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

04:45(05:10)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. En kvinne fra Uganda blir holdt igjen av grensekontrollen, og når hennes norske forlovede dukker opp oppstår det konflikt. Samtidig rykker en politipatrulje ut for å undersøke meldinger om en voldshendelse. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise.

05:10(05:35)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2019. Det blir en dramatisk dag for Ozan når en mann går til angrep på ham med et rør. Ozan får etter hvert hjelp av kollegaer og politi. Neso rykker ut til en person som sitter fast i en heis. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.

05:35(06:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Både Al og hans arbeidskamerat Griff forventer lønnsforhøyelse, men sjefen annonserer at den eneste som får mer penger er den som vinner en salgskonkurranse. Children of The Corns. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.