Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> A-Team

Amerikansk actionserie. Kultserien fra åttitallet om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene. De tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med. I denne del: A-team må redde Tawnia Baker, som jobber for et sikkerhetsfirma, etter at hun har advart dem om et bakhold. Etter at de har reddet henne blir hun tilbudt en plass på laget.

06:50(07:15)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Tolv år gamle Eddie Huang og familien flytter fra DCs Chinatown til Orlando og opplever kultursjokk. Hans avslappede far eier en biffrestaurant, mens hans frittalende og politisk ukorrekte mor er svært fokusert at Eddie skal holde seg tro til sin kinesiske kultur. Hip hop-elskende Eddie, støttet av lillebroren Emery, ønsker imidlertid desperat å bli amerikansk og passe inn med klassekompisene. I denne del: Tvunget til å gjøre veldedig arbeid ved barnas skole, underviser Louis Eddies basketballag, mens Jessica setter opp Emery og Evans skoleskuespill.

07:15(07:40)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren Cheers. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer stadig innom for å diskutere problemene sine. I denne del: Carla oppdager at Eddie har levd et dobbeltliv.

07:40(07:45)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I denne del: Oslo har over de siste tiårene utviklet seg, og det har det også gjort i det kriminelle miljøet. I denne episoden blir vi bedre kjent med hvordan politiet i byen jobber for å ta vare på det gode miljøet i hovedstaden. Vi blir med når Torill og Nando gjør søk i Oslo sentrum, etter narkotika i åpent landskap. Morten og Lars stopper en kjenning, som har et langt rulleblad. Makkerparet Thomas og Karoline hjelper en dame som sier hun er voldtatt. Kristian og Lars rykker ut til en skyteepisode.

07:45(08:10)

> How I Met Your Mother

Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Barney og Robin kommer bedre overens igjen mens de blander seg borti Teds forhold. Ted er opptatt med å være forlover, mens Lily og Marshall venter på at han skal bli matforgiftet.

08:10(08:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Barney forbereder bryllupet sitt med en hemmelig brud, mens han og Ted minnes Punchys bryllup og dagen da Marshall og Lily annonserte at de skulle ha en baby. Samtidig overveier Robin å fortelle Barney at hun har følelser for ham.

08:35(09:30)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I denne del: Karoline skal igjen mentalteste Kraft, for å se om han kan brukes som politihund. Kraft har tidligere strøket på denne testen, og stryker han igjen, kan han ikke brukes som politihund. Morten og Lars søker gjennom et boligkompleks der det meldes om en person som har forsøkt å ta seg inn i flere leiligheter. Morten og Lars får det travelt på jobb når de først bistår Lars med en guttegjeng de mistenker smugler varer, for så å kjøre videre til et væpnet personran.

09:30(10:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1993. I denne del: George bestemmer seg for å gjøre akkurat motsatt av hva han pleier i håp om å unngå stadig å ha uflaks. Elaine blir forfremmet. Jerry mister en jobb, og kjæresten ønsker å bryte forholdet. Kramer er på tv med den nye kaffebord-boken sin.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. I denne del: Jerry går ut med en Miss America-deltaker og må ha med anstand. Kramer melder seg frivillig og tar etter hvert rollen som rådgiver for modellen. Elaine prøver å få jobben Jackie Onassis en gang hadde, men ender som personlig assistent for en dame som liker hvite sokker. George bestemmer seg for å bytte ut bomullsuniformene til The Yankees med noen laget av polyester.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. I denne del: Jerry går ut med Newmans ekskjæreste. George kjøper en salat til Elaine fra kafeen, men kjæresten hans tar all æren for det.

11:00(11:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. I denne del: Elaines venninne går ut med en som snakker høyt. Jerry får en sjekk av bestemoren sin som det ikke er dekning for.

11:30(12:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. I denne del: Georges telefonlinje krysses med en annens, og Jerry ber ut kvinnen han får på tråden, en Ms. Chang. Foreldrene til George tar ut skilsmisse. Kramer finner ut at han har dårlig sædkvalitet.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer står i spissen for en kampanje for å få profesjonell fotball til Springfield. Ønsket blir oppfylt! Mannen som skal fortelle Springfield den gode nyheten, blir slått ned av bestefar Abe, og fotballrettighetene blir trukket tilbake. Det blir ikke tatt godt imot, og Abe blir støtt ut av byen. Han prøver å bevise at han fremdeles har motet i behold ved å bli Springfields nye tyrefekter.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Mr Burns bestemmer seg for å flytte kjernekraftverket til India for å spare penger. Utrolig nok blir Homer utvalgt til å reise til India og lære opp de nye arbeiderne, og enda mer utrolig: Han gjør en god jobb! Homer er ør av glede, og opphøyer seg selv til Gud.

13:00(13:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Familien Simpson sitter på resturanten The Frying Dutchman og venter på maten som aldri kommer. De bruker ventetiden til å fortelle hverandre historier.

13:30(14:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Lisa er misfornøyd med måten jenter blir undervist i matte på, så hun går over til guttenes side av skolen på utkikk etter en utfordring. Hun kler seg ut som en gutt, Jake Boyman, og begynner på gutteskolen. Matteundervisningen er langt mer spennende der, men det å utgi seg for å være gutt skal vise seg å bli en langt vanskeligere utfordring enn hun hadde trodd.

14:00(14:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Marge har vunnet en gratis vaskehjelp i en konkurranse, men er engestelig for vaskehjelpens reaksjon når hun ser hvor skittent hjemmet hennes er. Derfor tar hun skurekosten fatt før vaskehjelpen kommer. Marge lager ved en feil en eksplosiv blanding av vaskemidler, og hun ender opp med hukommelsestap.

14:30(15:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Vi blir igjen med auksjonarius Sean Kelly og resten av teamet når de reiser Storbritannia rundt og hjelper ivrige kjøpere kjempe om lagerskatter. I denne del: Teamet er i Kent, hvor Sean Kelly følger nøye med når det letes etter potensielle skatter i kontainere, lagerboder og garasjer.

15:00(15:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Vi blir igjen med auksjonarius Sean Kelly og resten av teamet når de reiser Storbritannia rundt og hjelper ivrige kjøpere kjempe om lagerskatter. I denne del: Teamet jobber hardt i Yeovil hvor spesielt Linda må vise hva hun er god for. Det blir anspent stemning når Dan presser Nat til ytterpunktet.

15:30(16:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Vi blir igjen med auksjonarius Sean Kelly og resten av teamet når de reiser Storbritannia rundt og hjelper ivrige kjøpere kjempe om lagerskatter. I denne del: Auksjonær Sean Kelly og teamet er i Gwent. Heavy D forvirrer både seg selv og de andre kjøperne. Nat tar en sjanse, men John er langt fra glad for det.

16:00(16:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Vi blir igjen med auksjonarius Sean Kelly og resten av teamet når de reiser Storbritannia rundt og hjelper ivrige kjøpere kjempe om lagerskatter. I denne del: Teamet reiser til Leeds, hvor vert Sean Kelly følger nøye med når kjøperne kjemper om potensielle skatter som de finner i konteinere, lagerboder og garasjer.

16:30(17:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Vi blir igjen med auksjonarius Sean Kelly og resten av teamet når de reiser Storbritannia rundt og hjelper ivrige kjøpere kjempe om lagerskatter. I denne del: En merkelig kombinasjon hisser opp kjøperne i Birmingham, og Linda er fast bestemt på å holde masken på tross av Dans hån. Nat og John går i strupen på hverandre.

17:00(18:00)

> Sin City Motors

Kanadisk realityserie fra 2016. Steve Darnell er en legendarisk motorproff som finner skjulte skatter på fyllinga, på jorder og gjennom byttehandel - og med de nyvunne delene bygger han rullende bilkunst! I denne del: I hver episode ser vi hvordan legendarisk motorproff Steve Darnell og gjengen hans setter sammen en ny bil på oppdrag fra en klient - på kun fem dager, og kun ved bruk av skrap!

18:00(18:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Matt Barnes og Gary Anthony Williams, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.

18:30(19:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Gary Anthony Williams, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.

19:00(19:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1998. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Bart må ta seg av et reir fullt av egg etter at han ved et uhell tar livet av en fugl.

19:30(20:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1998. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Homer får et møte med en ond tupé, Bart og Lisa blir sperret inne i en Itchy & Scratchy-episode og Maggie viser seg å være datter av et romvesen i kveldens Halloween-episode. Jerry Springer gjestespiller i rollen som seg selv, sammen med flere andre kjente talkshowverter.

20:00(20:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

20:30(21:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

21:00(21:30)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner. I denne del: Bart må forholde seg til skyldfølelsen sin etter å ha forrådt Lisa, mens Homer viser seg å være en utmerket sjakkspiller. I denne episoden av The Simpsons er Magnus Carlsen gjest, og gjør en innsats som sjakk-mentor for Homer.

21:30(22:00)

> The Goldbergs

Amerikansk komiserie fra 2016. En generasjonskomedie, satt til 1980-tallet, om å vokse opp i en høylytt, kjærlig og noe dysfunksjonell familie, nemlig Goldberg-familien. De digger videokassetter, lager mixtapes og kler seg i elastiske tights: Goldberg-familien er tilbake! For den nerdete og filmelskende minstegutten Adam ble barndomsårene brukt til å dokumentere den fargerike familiens morsomme og pinlige påfunn. Mor Beverly er på sitt beste når hun forhandler og forfører seg frem i livet, mens far Murray utfører sin oppdragergjerning hengslengt i stressless'en iført underbuksa. Eldstesøster Erica drømmer om å bli popstjerne - klarer hun bare å kvitte seg med sin forkjærlighet for alt det som er ukult. I midten finner vi Barry, som er i like god kontakt med følelsene sine som med rappeferdighetene sine - ferdigheter som gjorde ham i stand til å få Ericas bestevenninne og skolens heiteste dame, Lainey, på kroken. Den som utfyller det hele er den elskverdige bestefaren Al "Pops" Solomon, klanens villstyring og skamløse Don Juan som verdsetter tid med barnebarna i nesten like stor grad som sine ukentlige massasjer. I denne del: Barry bestemmer seg for å motsette seg Murrays ønske og bli gymlærer. Erica vil gjerne prøve seg som Kirsten giftekniv for Laineys pappa, og tror videodating blir den nye store trenden.

22:00(22:30)

> Kevin Can Wait

Pilot. Amerikansk komiserie fra 2016. Kevin Gable, en politibetjent i Long Island som pensjonerer seg i en alder av 45, ser frem til det å dagdrikke med kompiser, gå på baseballkamper og endelig å få litt alenetid. Dessverre innser han snart at familiens behov trumfer hans behov for alenetid. Hans 14 år gamle datter Sara og hans ti år gamle sønn Jack har problemer på skolen, mens 20 år gamle Kendra snart er ventet hjem på besøk fra college og har noen overraskelser med i kofferten. For å spe på pensjonsinntektene ønsker Kevins kone Donna å leie ut hybelen i garasjen, og det blir en innviklet kamp om plassen der. Kevin skjønner at livet hjemme ikke blir like bekymringsløst som han hadde håpet, men i gode venners selskap og med familiens kjærlighet kommer Kevin til å gjøre det beste ut av det neste kapittelet i livet sitt. I denne del: Kevin syns vennene sine er kjedelige, og krangler til seg en invitasjon til Donnas festglade bokklubb.

22:30(01:00)

> Battle: Los Angeles

Amerikansk sciencefiction-drama fra 2011. Michelle Rodriguez, Joey King. En løytnant fra US Marines som nettopp har fått innvilget søknaden om pensjon melder seg igjen til aktiv tjeneste for å hjelpe til med å vinne tilbake Los Angeles fra en utenomjordisk invasjonsstyrke. I flere år har UFO-observasjoner blitt dokumentert over hele verden – Buenos Aires, Seoul, Frankrike, Tyskland og Kina. Men i 2011 blir disse observasjonene til en skremmende virkelighet da Jorden angripes av ukjente styrker. Verdens storbyer faller, og Los Angeles blir menneskehetens siste forsvarsstilling i et slag ingen hadde ventet. Det er opp til US Marines-løytnanten og hans nye tropp å stanse en fiende ulik noe annet de noen gang har kjempet mot. Aldersgrense: 11 år.

01:00(02:40)

> Bulletproof

Amerikansk actionkomedie fra 1996. Damon Wayans, Adam Sandler. En gang var Archie Moses og Rock Keats kriminelle partnere, men nå står de på hver sin side av loven. Begge føler seg latt i stikken av den andre, men så vil skjebnen at de kommer sammen igjen på rømmen. FBI vil ha dem levende, en narkokonge vil se dem døde. Og hvis de ikke dreper hverandre først, kan de kanskje klare å komme levende fra det. Aldersgrense: 15 år.

02:40(05:00)

> Sanne løgner

Amerikansk actionkomedie fra 1994. Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis. Harry Tasker lever et dobbeltliv. Familien hans tror han har en kjedelig jobb som selger, men i virkeligheten er han hemmelig agent. Da han finner ut at kona har et forhold til en annen mann, bestemmer han seg for å gi henne en lærepenge. Aldersgrense: 18 år.

05:00(06:00)

> A-Team

Amerikansk actionserie. Kultserien fra åttitallet om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene. De tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med. I denne del: Gjengen prøver en ny fremgangsmåte for å få B.A. på et fly til Sør Amerika etter flere mislykkete forsøk. Oppdraget er i Venezuela der de må redde en uskyldig pilot fra narkotikasmuglere.