Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:20)

> The Middle

Amerikansk komiserie. Frankie er fra seg av dårlig samvittighet når hun og familien oppdager at de har glemt å feire Bricks 13-årsdag. Sue vil desperat bli inkludert i årboken, og Devin slår opp med Axl. Steaming Pile of Guilt. Frankie er fra seg av dårlig samvittighet når hun og familien oppdager at de har glemt å feire Bricks 13-årsdag. Sue vil desperat bli inkludert i årboken, og Devin slår opp med Axl.

06:20(06:45)

> The Middle

Amerikansk komiserie. Frankie frykter at hennes slemme kommentar om Axls sexy venn kan ha blitt overhørt. Sue tar Brick med på en planetkonferanse, mens Tag spør Mike om hjelp til å ta lappen. Flirting with Disaster. Frankie frykter at hennes slemme kommentar om Axls sexy venn kan ha blitt overhørt. Sue tar Brick med på en planetkonferanse, mens Tag spør Mike om hjelp til å ta lappen.

06:45(07:10)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Sam er tiltrukket av en ekskjæreste og hennes voksne datter. Woody stiller opp som klovn i bursdagsselskapet til sjefens sønn. Send in the Crane. Sam er tiltrukket av en ekskjæreste og hennes voksne datter. Woody stiller opp som klovn i bursdagsselskapet til sjefens sønn.

07:10(07:35)

> Cheers

Amerikansk komiserie. De ansatte på Cheers konkurrerer mot sine erkerivaler i baren Gary’s Old Towne Tavern om hvem som lager byens beste Bloody Mary. Bar Wars II: Woodman Strikes Back. De ansatte på Cheers konkurrerer mot sine erkerivaler i baren Gary’s Old Towne Tavern om hvem som lager byens beste Bloody Mary.

07:35(08:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Blond and Blonder. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy.

08:00(08:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Dud Bowl II. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

08:30(09:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Bearly Men. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

09:00(09:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Kramer er engasjert i gjenåpningen av en gammel kino. The Gum. Kramer er engasjert i gjenåpningen av en gammel kino.

09:30(10:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Elaine har begynt å treffe en jazz-saksofonist. The Rye. Elaine har begynt å treffe en jazz-saksofonist.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Kramer blir kjent med en caddie som hjelper ham med golfsvingen, i tillegg til andre råd. The Caddy. Kramer blir kjent med en caddie som hjelper ham med golfsvingen, i tillegg til andre råd.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Elaine skal løfte ned en sykkel hun vil kjøpe og får kink i nakken. The Seven. Elaine skal løfte ned en sykkel hun vil kjøpe og får kink i nakken.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1989. Lisa blir venn med en saksofonspiller etter at hun våkner opp en dag og føler seg svært nedfor. Moaning Lisa. Lisa blir venn med en saksofonspiller etter at hun våkner opp en dag og føler seg svært nedfor.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1989. Etter å ha mistet jobben på kjernekraftverket, bestemmer Homer seg for å starte en kampanje for å gjøre Spingfield til en tryggere by. Homer's Odyssey. Etter å ha mistet jobben på kjernekraftverket, bestemmer Homer seg for å starte en kampanje for å gjøre Spingfield til en tryggere by.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1989. Bart prøver å imponere sine nye venner ved å ramponere statuen av byens grunnlegger, Jebediah Springfield. The Telltale Head. Bart prøver å imponere sine nye venner ved å ramponere statuen av byens grunnlegger, Jebediah Springfield.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1989. Til Homers store glede blir Bart sendt på utveksling til Frankrike hele sommeren. The Crepes of Wrath. Til Homers store glede blir Bart sendt på utveksling til Frankrike hele sommeren.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Doug synes synd på Arthur som ikke har noen venner, og tar ham med seg på turer. Carrie er svært takknemlig, men Arthurs oppførsel ute blant folk har en lei tendens til å gå utover Doug . King of Queens. Doug synes synd på Arthur som ikke har noen venner, og tar ham med seg på turer. Carrie er svært takknemlig, men Arthurs oppførsel ute blant folk har en lei tendens til å gå utover Doug ...

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Carrie tar med forlovelsesringen sin til en gullsmed for å få den renset. Gullsmeden forteller at ringen er uvanlig og svært verdifull. King of Queens. Carrie tar med forlovelsesringen sin til en gullsmed for å få den renset. Gullsmeden forteller at ringen er uvanlig og svært verdifull. Han tilbyr en mye større sum enn Doug betalte for den, men kan man virkelig selge forlovelsesringen sin?

14:00(14:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Carrie bekymrer seg for at hun og Doug er på vei til å bli et uvitende og kjedelig par og melder dem på et kurs i engelsk litteratur. King of Queens. Carrie bekymrer seg for at hun og Doug er på vei til å bli et uvitende og kjedelig par og melder dem på et kurs i engelsk litteratur. Doug vil gjerne imponere sin kone, men klarer ikke å komme lenger enn til side to i boken de har i hjemmelekse...

14:30(15:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Flere fra komiserien "Alle elsker Raymond" er med i episoden. Doug får en ny venn, Ray Barone, som har sesongbilletter til New York Jets. Doug prøver å hjelpe Ray med førerprøven, men mister selv lappen. King of Queens. Flere fra komiserien "Alle elsker Raymond" er med i episoden. Doug får en ny venn, Ray Barone, som har sesongbilletter til New York Jets. Doug prøver å hjelpe Ray med førerprøven, men mister selv lappen. Ray får dårlig samvittighet og tar ham med på kamp. Doug kjører Ray hjem og møter broren Robert, som er politi og ikke spesielt blid overfor folk som kjører uten førerkort.

15:00(15:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Lisa er misfornøyd med måten jenter blir undervist i matte på, så hun går over til guttenes side av skolen på utkikk etter en utfordring. Hun kler seg ut som en gutt, Jake Boyman, og begynner på gutteskolen. Girls Just Want to Have Sums. Lisa er misfornøyd med måten jenter blir undervist i matte på, så hun går over til guttenes side av skolen på utkikk etter en utfordring. Hun kler seg ut som en gutt, Jake Boyman, og begynner på gutteskolen. Matteundervisningen er langt mer spennende der, men det å utgi seg for å være gutt skal vise seg å bli en langt vanskeligere utfordring enn hun hadde trodd.

15:30(16:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Marge har vunnet en gratis vaskehjelp i en konkurranse, men er engestelig for vaskehjelpens reaksjon når hun ser hvor skittent hjemmet hennes er. Derfor tar hun skurekosten fatt før vaskehjelpen kommer. Regarding Margie. Marge har vunnet en gratis vaskehjelp i en konkurranse, men er engestelig for vaskehjelpens reaksjon når hun ser hvor skittent hjemmet hennes er. Derfor tar hun skurekosten fatt før vaskehjelpen kommer. Marge lager ved en feil en eksplosiv blanding av vaskemidler, og hun ender opp med hukommelsestap.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Det er sommer, og familien Simpson har en liste over ting som må gjøres i løpet av ferien. Lisa finner ut at de ikke har vært på et eneste museum, så hele familien setter av gårde til Springfields naturhistoriske museum. The Monkey Suit. Det er sommer, og familien Simpson har en liste over ting som må gjøres i løpet av ferien. Lisa finner ut at de ikke har vært på et eneste museum, så hele familien setter av gårde til Springfields naturhistoriske museum.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Baseballaget Isotopes vinner kamp etter kamp, og Homer tar med seg familien for å heie. En av spillerne spiller dårlig fordi han har trøbbel med sin sexy kone Tabitha. Marge and Homer Turn a Couple Play. Baseballaget Isotopes vinner kamp etter kamp, og Homer tar med seg familien for å heie. En av spillerne spiller dårlig fordi han har trøbbel med sin sexy kone Tabitha. Han ser at Marge og Homer kysser, og ber dem om råd etter kampen.

17:00(17:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Nolan Gould og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor…. Nolan Gould. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Nolan Gould og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

17:30(18:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Mircea Monroe og Gary Anthony Williams, på prøve gjennom en rekke spontane…. Mircea Monroe. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Mircea Monroe og Gary Anthony Williams, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

18:00(18:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Keegan Michael Key, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum…. Keegan-Michael Key 2. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Keegan Michael Key, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

18:30(19:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Jack Osbourne og Nyima FunK, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor…. Jack Osbourne. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Jack Osbourne og Nyima FunK, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

19:00(19:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2014. Nat og Johns dag i Glasgow får en flyvende start, men Dans skitne taktikker fører til opprør i teamet. George får seg et nytt kjæledyr. Glasgow. Nat og Johns dag i Glasgow får en flyvende start, men Dans skitne taktikker fører til opprør i teamet. George får seg et nytt kjæledyr.

19:30(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2014. Kjøperne reiser til Preston hvor Dans arrogante oppførsel får ham i trøbbel nok en gang. Preston. Kjøperne reiser til Preston hvor Dans arrogante oppførsel får ham i trøbbel nok en gang.

20:00(21:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie fra 2014. I 2013 var det en enorm ransbølge i hovedstaden, og Oslo ble omtalt som ranshovedstaden. I kveld er Hundepatruljen ute i gatene for å forebygge flere ran. I 2013 var det en enorm ransbølge i hovedstaden, og Oslo ble omtalt som ranshovedstaden. I kveld er Hundepatruljen ute i gatene for å forebygge flere ran. Morten og Lars er først på stedet der en gravid kvinne er overfalt og ranet. Senere pågriper de to andre personer som har stjålet mobiltelefoner. Karoline og avsnittsleder Tor kjører sammen for første gang på leting etter ranerne, og finner en gjeng ungdommer i besittelse av narkotika. Kristian og Lars bistår Follo Politidistrikt når en utenlansk bande har ranet en gullsmed i Drøbak. Frustrasjonen rundt vinningskriminaliteten er stor blant politiet og hundeførerne, men gleden er desto større når politet klarer å jobbe sammen, og sammen med politihundene for å forebygge og pågripe de kriminelle som driver med dette.

21:00(23:20)

> I, Robot

Amerikansk science fiction fra 2004. I år 2035 er roboter programmert til å leve i perfekt harmoni med mennesker, og har blitt en del av hverdagen på jorden. I år 2035 er roboter programmert til å leve i perfekt harmoni med mennesker, og har blitt en del av hverdagen på jorden. Når en briljant forsker ved U.S.Robotics Corporation blir funnet død, blir kriminalbetjent Del Spooner satt til å etterforske saken. Med hjelp fra psykologen Susan Calvin avslører Spooner mulighetene for at en robot kan være den hovedmistenkte.

23:20(01:45)

> Chappie

Amerikansk actionthriller fra 2015. I framtiden håndheves loven av en maskinell politistyrke. Når droiden Chappie blir stjålet og omprogrammert, blir han den første roboten med tanker og følelser. I framtiden håndheves loven av en maskinell politistyrke. Når droiden Chappie blir stjålet og omprogrammert, blir han den første roboten med tanker og følelser.

01:45(02:15)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En trassig sjåfør må i vantro innse at moren holder med lovens lange arm. Mother Knows Best. En trassig sjåfør må i vantro innse at moren holder med lovens lange arm.

02:15(02:40)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En unnvikende sjåfør hevder overfor betjentene at han er offer for en dårlig dame. The Naked Truth. En unnvikende sjåfør hevder overfor betjentene at han er offer for en dårlig dame.

02:40(03:05)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Peters veldig religiøse far kommer for å bo sammen med familien når han blir tvunget til å pensjonere seg etter et langt yrkesliv. Holy Crap!. Peters veldig religiøse far kommer for å bo sammen med familien når han blir tvunget til å pensjonere seg etter et langt yrkesliv.

03:05(03:30)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Peter får hetta med tanke på tusenårsskiftet og lurer familien til å kansellere alle nyttårsplaner for 1999. For en gangs skyld har han rett, 1. januar 2000 er alle bygninger i verden ødelagt. Da Boom. Peter får hetta med tanke på tusenårsskiftet og lurer familien til å kansellere alle nyttårsplaner for 1999. For en gangs skyld har han rett, 1. januar 2000 er alle bygninger i verden ødelagt. Det vil si alle bygninger bortsett fra Twinkie-fabrikken – hvor familien setter kurs.

03:30(03:55)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Lois er lei av å tørke tisseflekker og bestemmer seg for at tiden er inne for å lære Stewie å gå på potte. Stewie blir mektig fornærmet, det er nemlig ikke han, men Brian som står bak de våte flekkene. Brian in Love. Lois er lei av å tørke tisseflekker og bestemmer seg for at tiden er inne for å lære Stewie å gå på potte. Stewie blir mektig fornærmet, det er nemlig ikke han, men Brian som står bak de våte flekkene.

03:55(04:25)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Nabolaget vinner førsteprisen for sin innsats i innhøstingsparaden, men feiringen får en brå slutt da naboene ender opp i strid over hvem som skal beholde trofeet. Love Thy Trophy. Nabolaget vinner førsteprisen for sin innsats i innhøstingsparaden, men feiringen får en brå slutt da naboene ender opp i strid over hvem som skal beholde trofeet. Forviklingene blir ikke mindre da Meg hevder at Stewie er hennes, og barnevernet må steppe inn.

04:25(05:15)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie fra 2014. I 2013 var det en enorm ransbølge i hovedstaden, og Oslo ble omtalt som ranshovedstaden. I kveld er Hundepatruljen ute i gatene for å forebygge flere ran. I 2013 var det en enorm ransbølge i hovedstaden, og Oslo ble omtalt som ranshovedstaden. I kveld er Hundepatruljen ute i gatene for å forebygge flere ran. Morten og Lars er først på stedet der en gravid kvinne er overfalt og ranet. Senere pågriper de to andre personer som har stjålet mobiltelefoner. Karoline og avsnittsleder Tor kjører sammen for første gang på leting etter ranerne, og finner en gjeng ungdommer i besittelse av narkotika. Kristian og Lars bistår Follo Politidistrikt når en utenlansk bande har ranet en gullsmed i Drøbak. Frustrasjonen rundt vinningskriminaliteten er stor blant politiet og hundeførerne, men gleden er desto større når politet klarer å jobbe sammen, og sammen med politihundene for å forebygge og pågripe de kriminelle som driver med dette.

05:15(05:35)

> The Middle

Amerikansk komiserie. Frankie tar en uvanlig tilnærming når Sue og Axl krangler heftig over en sombrero, noe som kun skaper mer trøbbel. Mike blir sjokkert når han finner ut at Brick vinner prisen for "månedens atlet". Siblings and Sombreros. Frankie tar en uvanlig tilnærming når Sue og Axl krangler heftig over en sombrero, noe som kun skaper mer trøbbel. Mike blir sjokkert når han finner ut at Brick vinner prisen for "månedens atlet".

05:35(06:00)

> The Middle

Amerikansk komiserie. Brick havner i trøbbel etter å ha vært frekk mot moren. Axl nekter å komme til byen for å hjelpe Mike etter hans 21årsdag, mens Sue får et jobbtilbud hos en konkurrent i mathallen. Food Courting. Brick havner i trøbbel etter å ha vært frekk mot moren. Axl nekter å komme til byen for å hjelpe Mike etter hans 21årsdag, mens Sue får et jobbtilbud hos en konkurrent i mathallen.