Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> A-Team

Amerikansk actionserie fra 1984. Kultserien om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene som tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med, om du kan finne dem. I denne del: To søstre ber A-team om hjelp når de blir presset til å gjøre om brusfabrikken sin til bryggeri. A-Team har sett for mange venner bli alkoholikere og går med på å hjelpe med en gang.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Det er ledige lokaler ved siden av skobutikken hvor Al jobber, og Kelly gir Al en idé om å åpne et aerobic-studio i lokalene. Al gleder seg til den flotte "utsikten" han vil få, men han blir skuffet når det viser seg at aerobic-timene er forbeholdt fete damer.

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Bud blir stadig forstyrret av foreldrene sine når har forsøker å hygge seg med kjæresten Jamie. Hun nekter å ha noe med ham å gjøre før han har fått sin egen leilighet. Men det blir for dyrt for Bud, og Kelly foreslår at han kan flytte inn i kjelleren. Men ikke før er Bud ute av rommet sitt, så står Peggys mor på dørstokken, med klare planer om å flytte inn - permanent.

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie fra 1990. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. ”Cheers” er stedet der alle vet hvem du er…. I denne del: Rebecca planlegger å besøke Robin i fengselet. Lilith og Frasier blir sjokkerte da de får vite at sønnen deres Frederick bare er middels intelligent.

08:05(08:35)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Joy slår tåen mot Eddies stadig voksende haug med plankebiter. Hun er lei av Eddies evigvarende byggeprosjekter som aldri bli noe av, og hun stiller ham et ultimatum: Få noe bygd, ellers bærer plankebitene rett på søppeldynga!

08:35(09:00)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Jeff er sikker på at Steph og moren hans, Bonnie, har et godt forhold til hverandre, men Eddie er overbevist om at kombinasjonen svigermødre og svigerdøtre alltid ender i fiendskap.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al og Jefferson har reist avgårde på fisketur - uten koner. Vel fremme treffer de et par lekre, svenske massøser - Al og Jefferson kunne ikke vært lykkeligere!

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al oppdager at Peggy og moren hennes har brukt opp pengene familien skulle hatt til jul, og han insisterer på at en av dem skaffer seg en jobb!

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1996. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Jerry oppdager at Elaines kjæreste Kevin nærmest er et speilbilde av ham selv. Og ikke nok med det! Kevins venner er alle speilbilder av George, Elaine og Kramer, akkurat som i Supermans "Bizarro World". George befinner seg i den syvende himmel når han blir invitert med på et sted der toppmodellene går. Men kan det vare?

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1996. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Elaine vil belønne staben hos Peterman med en stor fest, men oppdager at den lille respekten de hadde for henne forsvinner når de får se henne danse...

11:00(12:00)

> Sin City Motors

Kanadisk dokumentarserie fra 2013. Steve Darnell er bilentusiast og ekspert i å finne gjemte skatter på søppeldynga, gårdsjorder og diverse andre steder, før han nærmest forvandler de ulike delene til kunst på fire hjul. I denne del: Steve jobber med sin brors bil, men innen han er ferdig har han brukt en betydelig sum av sine egne penger og har forelsket seg hodestups i bilen.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: NASAs popularitet er dalende. For å skape blest om seg selv, bestemmer de seg for å sende en vanlig fyr til verdensrommet. Den heldige fyren er Homer Simpson.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Etter at Ned Flanders gir Homer billetter til en amerikansk fotballkamp, blir han Homers beste venn.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Arthur ødelegger for Carrie under et viktig jobbintervju, og Carrie blir rasende.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Carrie begynner å gå ut med sine nye kolleger, men Doug har slemme triks på lur for å skremme dem unna. I mellomtiden oppdager Spence og Danny at kvinner liker menn som pleier de eldre, og dermed tar de tak i Arthur for å lokke til seg damer.

14:00(14:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

14:30(15:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Robbie Amell og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Misha Collins og Brad Sherwood, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Bart vinner en premie, og velger å motta en elefant istedenfor 10 000 dollar.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Etter at Mr. Burns nesten drukner i badekaret, bestemmer han seg for å finne en arving. Valget faller på Bart Simpson.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2005. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence (Patton Oswalt) og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem... I denne del: Dougs foreldre, Janet og Joe, kommer på besøk slik at Joe kan dra på sin faste årlige konferanse for modelltog. Mens Joe er på konferansen, tilbringer Arthur mye tid med Janet, og Doug blir litt ubekvem. Doug overtaler derfor faren til å tilbringe litt tid med moren. Joe samtykker, og for første gang i sitt liv får Doug være alene med modelltogene og prøvekjøre dem. Det skal vise seg å bli en eksplosjonsartet feiltakelse.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2005. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence (Patton Oswalt) og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem... I denne del: Dougs lommebok blir borte på mystisk vis mens han er ute og handler. Doug har sine mistanker, som blir ytterligere forsterket da han finner ut at kredittkortet hans har blitt brukt i en skredderbutikk. Carrie, derimot, deler ikke Dougs mistanker.

18:00(19:00)

> Sin City Motors

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Steve Darnell er en legendarisk motorproff som finner skjulte skatter på fyllinga, på jorder og gjennom byttehandel. Med de nyvunne delene bygger han rullende bilkunst. I denne del: Mestermekkeren Steve Darnell er tilbake og klar for å meisle ut egenartede bestillingsbiler. En Chevy stasjonsvogn får en moderne overhaling inni, og et klassisk utseende utvendig.

19:00(19:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Auksjonsgjengen er i Royston i Hertfordshire denne uka, og ting kommer ut av kontroll når Heavy D driver alle fra vettet, inkludert Sean Kelly.

19:30(20:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. I denne del: Konkurransen vokser når rivalene Brandon og Jesse kommer over et lagerrom med et fantastisk filmmonster, som kan være verdt tusenvis av dollar.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Moe innleder et internettforhold til en kvinne ved navn Maya. Da de møtes ansikt til ansikt, blir han sjokkert over at hun bare er 90 cm høy.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Bart utgir seg for å være en god samaritan for å innynde seg hos ei jente i femte klasse. Lisa får lykkepiller for å kurere sin depresjon.

21:00(21:30)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen knuser gjenstander med hodet, mens andre gir seg selv det ultimate bukserøsket.

21:30(22:30)

> Prison Break

Amerikansk actiondramaserie fra 2017. Prison Break er tilbake, og klar med det som blir den største rømningsaksjonen så langt. I denne del: Lincoln forsøker å forstå hva som faktisk skjedde med Michael. C-Note legger en ny fluktplan, mens Sara sliter med å forsone seg med det faktum at Michael kanskje er i live.

22:30(01:20)

> Fury

Britisk-kinesisk-amerikansk krigsdrama fra 2014. Brad Pitt, Shia LaBeouf. April, 1945. Under de alliertes siste offensiver i krigen i Europa, legger den herdede sersjanten Wardaddy og en gruppe soldater ut på et dødelig oppdrag bak fiendens linjer i en Sherman-tanks. Wardaddy og mennene hans er underlegne både i antall menn og våpen, og står overfor overveldende odds i et heroisk forsøk på å angripe tyskerne midt i hjertet av Nazi-Tyskland. Aldersgrense: 15 år.

01:20(01:50)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen mislykkes i sitt forsøk på å være superhelt, mens andre skremmer sin utvalgte med uekte dyr. En mann overrasker kjæresten i dusjen - med en levende ål.

01:50(02:15)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen knuser gjenstander med hodet, mens andre gir seg selv det ultimate bukserøsket.

02:15(02:40)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Robbie Amell og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

02:40(03:05)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Misha Collins og Brad Sherwood, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

03:05(03:25)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Ryan Reynolds besøker Quahog og blir helt besatt av Peter Griffin. Samtidig vil Stewie gjerne være stor gutt og stjeler familiens bil for å ta en kjøretur.

03:25(03:50)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Brian og Stewie reiser med tidsmaskin tilbake til 1999 da pilotepisoden av Family Guy ble sendt.

03:50(04:15)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:15(04:35)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:35(05:30)

> A-Team

Amerikansk actionserie fra 1984. Kultserien om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene som tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med, om du kan finne dem. I denne del: To søstre ber A-team om hjelp når de blir presset til å gjøre om brusfabrikken sin til bryggeri. A-Team har sett for mange venner bli alkoholikere og går med på å hjelpe med en gang.

05:30(06:00)

> Cheers

Amerikansk komiserie fra 1990. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. ”Cheers” er stedet der alle vet hvem du er…. I denne del: Moren til Cliff flytter inn hos Woody etter at Cliff nekter henne å flytte inn hos ham.