Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:25)

> Mad About You

Amerikansk komiserie fra 1992. Paul blir sinnsykt sjalu når Jamie ansetter sin kjekke eks-kjæreste for å male leiligheten deres. Et nygift par i New York City forsøker å opprettholde lykken, til tross for hindringene karrieren, familien og vennene deres byr på.

06:25(06:45)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Det er duket for latterkuler når Lea Thompson i dag er gjestekomiker i dette morsomme improviseringsprogrammet ledet av Aisha Tyler. Malcolm Goodwin. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

06:45(07:10)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Katie Cassidy er gjestekomiker i denne episoden av dette humørfylte improviseringsprogrammet, ledet av Aisha Tyler. Emily Bett Rickards. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

07:10(07:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Ted, Marshall og Barney ser den originale Star Wars-triologien og begynner å tenke over hvordan deres liv kommer til å se ut om tre år. Trilogy Time. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

07:35(08:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Selv om Ted trives med å bo alene i sin nye leilighet prøver Barney å overbevise ham om å gå ut hver kveld. Lily har en frekk drøm som Marshall ikke er en del av. Now We're Even. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:00(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Under familiens babyshower innser Marshall hvor mye farskapet betyr for ham. I mellomtiden prøver Ted og Robin å sikre seg at fortiden ikke stikker kjepper i hjulene for framtiden deres. Good Crazy. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Marshall fester vilt i Atlantic City med Barney, men må skynde seg tilbake til New York da han får vite at Lily har fått veer og snart skal føde. The Magician's Code: Part One. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

09:00(09:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie storkoser seg på ferie i St. Croix, men gleden blir kortvarig når Arthur ringer hjemmefra for å fortelle dem at huset må repareres. Golden Moldy. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

09:30(10:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carries hus er fullt av råte, og problemet ser ikke ut til å gi seg med det første. Det vil koste tolv tusen dollar å fikse skaden, og Doug blir tvunget til å be sin far om et lån. S'Poor House. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

10:00(10:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie prøver å bestikke noen russiske arbeidsmenn med vodka for å få dem til å fikse huset deres. Steve Moscow. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

10:30(11:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Carrie konfronterer Doug om vanen hans med å lyve. Cowardly Lyin'. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

11:00(11:30)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Jake hjelper Amy med å navigere i det kompliserte forholdet hun har med sin bror, David. Charles skaper drama under undercover-oppdrag som involverer Terry and Holt. The Golden Child. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

11:30(12:00)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. En besøkende fra Latvia får Charles og Jake til å etterforske Nikolajs familie. Holt og Amy henter inn den berømte rettsmedisinske forskeren Dr. Yee, som kan bidra med å stenge en sak for Rosa. Gintars. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Springfields herreklubb lar Homer få gjennomgå ved å vise klipp fra gamle episoder. Gump Roast. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Bart skaper en tegneserie kalt "Angry Dad" og lanserer den på internett. Serien er basert på Homer, som dermed blir latterliggjort. I Am Furious (Yellow). Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

13:00(13:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. George drar hjem til sjefen for tv-selskapet for å gjøre en avtale. Samtidig kjøper Jerry klokken sin tilbake fra onkel Leo, men faren får vite sannheten likevel. The Watch. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

13:30(14:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Jerry blir bedt om å besøke en ung gutt som bor inne i en plastikkboble. Han tar med seg noen av vennene sine, noe som nesten koster gutten livet. The Bubble Boy. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

14:00(14:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Brett Dier er gjestekomiker i dagens episode av dette humorshowet ledet av Aisha Tyler. Jillian Michaels. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Tony Hawk. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

15:00(15:30)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Homer og Marge forteller om hvordan de gikk fra å leve et liv i kjærlighetens tegn til et liv som mistrøstige foreldre. 3 Scenes Plus a Tag from a Marriage. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

15:30(16:00)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Bart må på rakkerrehabilitering etter å ha skremt vettet av hele byen og ødelagt Krustys karriere. Fears of a Clown. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

16:00(16:30)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Marge tvinger alle til å gi fra seg duppedittene sine og bli med til bokhandelen, i et forsøk på å samle familien. No Good Read Goes Unpunished. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

16:30(17:00)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Homer og Marge forsøker å gjenforene Moe med familien sin. Forgive and Regret. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

17:00(17:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Susan og George må fortelle hennes far om hva som skjedde med hytta de fikk låne. Elaines sekretær sier opp jobben fordi hun tror Jerry ikke liker henne. Kramer går til den kubanske ambassaden for å få tak i sigarer. The Cheever Letters. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

17:30(18:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Jerry og Elaine blir begge presset av "Crazy" Joe etter at Elaine har bedt ham med i operaen. The Opera. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

18:00(18:30)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Jake hjelper Amy med å navigere i det kompliserte forholdet hun har med sin bror, David. Charles skaper drama under undercover-oppdrag som involverer Terry and Holt. The Golden Child. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

18:30(19:00)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. En besøkende fra Latvia får Charles og Jake til å etterforske Nikolajs familie. Holt og Amy henter inn den berømte rettsmedisinske forskeren Dr. Yee, som kan bidra med å stenge en sak for Rosa. Gintars. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

19:00(19:30)

> Drug Wars

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Grensepolitiet langs den legendariske Rio Grande, jager meksikanske smuglere som frakter store mengder med narkotika over grensen. Welcome to Rio Grande. I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

19:30(20:00)

> Drug Wars

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tollvesenet og grensekontrollen i Nogales Arizona prøver å holde øynene åpne når det gjelder mistenkte smuglere, men kartellene har blitt bedre enn noen gang på å skjule narkotikaen. Smuglers Alley. I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

20:00(21:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Cole og Murtaugh ser tilbake feilene de har begått, mens Leo getz returnerer som advokat i deres seneste sak. Leo Getz Justice. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

21:00(23:50)

> War for the Planet of the Apes

Amerikansk science fiction fra 2017. Cæsar og flokken hans med intelligente aper blir tvunget inn i en dødelig konflikt med en menneskehær ledet av en hensynsløs oberst. Konflikten eskalerer og ender i et episk oppgjør som skal avgjøre hele….

23:50(02:20)

> The Wolverine

Amerikansk action fra 2013. Wolverine plages av minnet om Jean Gray og av sin egen udødelighet. Da blir han kontaktet av en japansk forretningsmann som han en gang reddet livet til. Mannen gir ham et merkelig tilbud - han vil gjøre Wolverine dødelig.

02:20(02:40)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En unnvikende sjåfør hevder overfor betjentene at han er offer for en dårlig dame. The Naked Truth. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:40(03:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En hissig man har vanskelig for å innse de faktiske forholdene da han blir konfrontert med dem. Rock Star. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:00(03:25)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Joe blir lam fra nakken og ned, og Brian har en affære med en gift kvinne. Brokeback Swanson. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

03:25(03:45)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Mens han deltar i den nye nabolagspatruljen, blir Peter arrestert og siktet for hatkriminalitet. A Shot in the Dark. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

03:45(04:10)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Når guttene drar til Korea for å få tak i siste episode av en asiatisk såpeopera som Quagmire var med i, blir han gjenforent med en tidligere elskerinne. Candy Quahog Marshmallow!. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

04:10(04:30)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Stewies nye rolle får Peter og Lois til å begynne med showbizz. The Peanut Butter Kid. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

04:30(05:15)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Cole sjonglerer realiteten av jobben og hans forpliktelser med å være en god forelder, mens han og Murtaugh jobber sammen for å knekke en gjeng som driver lotterisvindel. A Whole Lotto Trouble. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

05:15(05:35)

> Last Man on Earth

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Carol er lei seg for at Gail er borte, så Tandy prøver å muntre henne opp med bryllupsreisen de aldri fikk dratt på. If You're Happy and You Know It. Året er 2022, og etter en ufattelig hendelse er Phil Miller kanskje den eneste mannen igjen på Jorden. Så møter han Carol Pilbasian, en klagete og eksentrisk kvinne.

05:35(06:00)

> Mad About You

Amerikansk komiserie fra 1992. Paul blir sinnsykt sjalu når Jamie ansetter sin kjekke eks-kjæreste for å male leiligheten deres. Et nygift par i New York City forsøker å opprettholde lykken, til tross for hindringene karrieren, familien og vennene deres byr på.