Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> Garasjen

Norsk motorprogram fra 2016. Bilentusiasten Asgeir Borgemoen møter likesinnede med lidenskap for bil og bilsport Når garasjeportene åpnes spiller det ingen rolle om motoren er festet til sykkel eller bil, om den er ny eller gammel. Asgeir lar seg begeistre uansett, og motorkjærligheten er smittende. Maria Elena har blitt Asgeirs faste kompanjong, og sammen utgjør de et radarpar som stadig prøver seg i ukjente terreng. I denne del: Asgeir møter Edvall Martin Stenberg fra Gran som kjører Rally. Edvall og teamet gjør seg spente og klare til årets første rallyløp på Rally Sør i Kristiandsand. Lars Erik Blokkhus, kjent fra bandet Plumbo, viser oss motorprosjektene i sin egen garasje. Og hva er vel sommer uten campingtur?! Maria Elena har fått med seg Asgeir på bobiltreff for å vise ham hvordan det er.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Alt er som vanlig: Bud har problemer med sexlivet, Kelly er skuffet over å ha tapt en rolle til Meryl Streep, og Al kjemper mot en irriterende fugl i hagen!

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Kelly gjør seg klar til en karriere som skuespiller etter å ha vunnet tittelen "månedens student" ved teaterskolen. Al er svært fornøyd siden dette gir ham sjansen til å møte en gammel TV-helt. Men når den viktige begivenheten faller på samme dag som skobutikkens store salgsdag, får Al vanskeligheter med å komme...

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. I denne del: Sam prøver å overbevise Woody om å hjelpe Cheers med å vinne en bowlingkamp mot en rivaliserende bar.

08:05(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Barney får tak i en episode av Space Teens, det kanadiske showet som var bakgrunnen til Robin Sparkles, og finner ut hvorfor hun ikke snakker med den gamle partneren sin.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: En natt med festing sammen med The Blitz ødelegger Teds planlagte thanksgiving-middag, og gjengen ender opp med å feire hos Zoey.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al blir fra seg når han oppdager at en tidligere medarbeider er avbildet i siste nummer av "Skonytt". Selv om Al ikke har gjort noe for å fortjene det, insisterer han på at bildet burde vært av ham og ikke av Luke Ventura.

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Buds sjanser for å bli sammen med søte April er små når konkurrenten viser seg å være skolens mest populære basketballspiller.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Etter at George har kommet med en sleivete bemerkning til et ektepar, venter Jerry og Elaine bare på separasjonen. Kramer går med for trange bukser.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Ettersom den store dagen nærmer seg bestiller George og Susan bryllupsinvitasjonene. George velger de billigste, og da Susan slikker konvoluttene for å sende dem ut besvimer hun.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Når Sideshow Bob finner ut at Krusty har destruert alle opptakene der han figurerer, legger han en plan for å myrde Krusty under en direktesending. Bart er uforvarende en del av opplegget.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer "løper" Springfield Marathon. Bart ødelegger slutten av løpet, og en sint menneskemengde vil ta ham. Heldigvis blir han reddet av en fremmed som kommer forbi, og han får i tillegg tilbud om å bli med i et nytt boyband som "bad boy". Millhouse, Ralph og Nelson får også bli med, og et svært apparat iverksettes for å lansere dem. Gruppa N'Sync gjestespiller som seg selv.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. I denne del: Bak Carries rygg tar Doug hundre dollar av ekteparets "krisepenger" for å vedde på en boksekamp. Han og Deacon vinner fem tusen dollar, noe han ikke kan fortelle til Carrie. Samtidig blir Carrie tilbudt en ny jobb og sier opp, men så viser det seg at tilbudet ikke var så reelt som hun trodde.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. I denne del: Doug må oppsøke tannlegen dr. Farber for å rotfylle. Det viser seg at Carrie var forelsket i tannlegen da hun var tenåring og passet barna hans. Etter at dr. Farber finner ut dette forteller han Doug om hva som kunne ha vært mellom ham og Carrie. Doug er overbevist om at tannlegen med vilje gir ham en ekstra smertefull behandling fordi han er gift med Carrie og kvier seg for videre behandling.

14:00(14:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Barney møter faren sin og blir sjokkert over forskjellene i livene deres. Resten av gjengen lærer om kunnskaper de burde ha, men mangler.

14:30(15:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Marshall slutter hos GNB for å jobbe som frivillig miljøforkjemper, noe Lily og Barney er lite fornøyde med. Ted og Zoey blir ikke enige om Arcadians fremtid.

15:00(15:30)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: Hollywoodregissør Colin veileder improvisatørene i ulike scener inkludert en kriminelle scene, en hjemmefrue som forfører den kjekke elektrikern, og en snowboard-økt. Hukommelsen får også kjørt seg! Spesialgjester inkluderer Mary og Mariya fra det amerikanske OL-laget i synkronsvømming.

15:30(16:00)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: En nye uke episode med en rekke fantastiske "trekk fra hatten"-utfordringer! Lagene må takle temaer fra sko og slanking, til soveromsetikkete. De må også gjøre en James Bond presentasjon. Ukens spesialgjest er Kevin McHale.

16:00(16:30)

> Ingen sending

16:30(17:00)

> Ingen sending

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug går til skriftemål for første gang på 14 år etter å ha tatt et bilde av sine edlere deler med et lånt kamera. Ting går ikke helt som Doug hadde planlagt.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Carrie vinner fire billetter til alle New York Knicks kamper i en hel måned. Hun nekter plent å gi de to ekstra billettene til Danny, Spence og Deacon i frykt for at hun vil kjede seg i deres selskap. Istedet inviterer hun venninnen Elly og mannen hennes, men det viser seg å være en dårlig løsning.

18:00(18:30)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I denne del: I første episode av Vekterne får vi et unikt innblikk i en turbulent, spennende, men også givende hverdag for vekterne i Norges hovedstad. Lars, som bare har jobbet som vekter i ett år blir utsatt for blind vold når en person kommer opp til ham og helt uprovosert slår ham i ansiktet to ganger. I det påfølgende basketaket som oppstår blander flere personer seg inn og angriper Lars. Lars har gitt fra seg sambandet sitt, og situasjonen er kritisk. En dement dame har forsvunnet fra Storo Storsenter og sentervekter Tommy og hans kollegaer setter i gang en storstilt leteaksjon.

18:30(19:05)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I denne del: To kvinner bruker barna sine som skalkeskjul når de stjeler varer og putter tyvgodset i barnevognene på Storo Storsenter. Sentervekterne setter i gang en aksjon for å ta dem på fersk gjerning slik at de kan anholde dem og undersøke saken videre. Sykkelvekter Ozan skal kjøpe seg ny sykkelhjelm når han plutselig får beskjed om at en mistenkt tyv befinner seg i prøverommet i samme butikk. Ozan konfronterer mannen og etter hvert som situasjonen utspiller seg viser det seg at mannen både har stjålet i butikken tidligere og også har med seg utstyr for å skjule tyvgods denne gangen. Politiet blir også involvert, og kommer for å hente mannen.

19:05(19:40)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Gjengen er enda på Hawaii og Sean tar med seg kjøperne til øyas hemmelige forvaringsrom. Konflikt oppstår mellom lokalbefolkningen og Seans stamkunder, men hvem seirer?

19:40(20:15)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2014. Auksjonarius og TV-vert Sean Kelly er tilbake med det populære realityshowet "Storage Hunters". Denne gangen er de i Storbritannia hvor Sean hjelper ivrige engelske kjøpere med å kjempe om lagerskattene. I denne del: I premieren fører et mysterieobjekt til budkrig. Og gjengen finner en gammel søppelbøtte og en kiste.

20:15(00:00)

> Engelsk ligacup: Bristol City - Manchester City

Fotball. Direkte fra den andre semifinalen i den engelske ligacupen mellom Bristol City og Manchester City. Kampen spilles på Ashton Gate.

00:00(00:30)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Brian oppdager at Carter Pewterschmidts medisinske firma har funnet en kur for kreft, men holder den hemmelig for å tjene mer penger. Stewie og Brian planlegger derfor å avsløre hemmeligheten.

00:30(01:00)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Brian bruker Stewies tidsmaskin for å imponere jenter han møter på kroen, men får problemer når tiden plutselig begynner å gå baklengs.

01:00(01:30)

> Almost Genius

Kanadisk humorprogram fra 2015. Morsomme videoklipp fra hele verden får nytt liv i regi av ulike humorister. Når folk satser høyt og synker lavt på nesten geniale måter, er vi der for å feire dem.

01:30(02:00)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen blir skremt av uekte edderkopper, mens andre har uflaks på sykkelen.

02:00(02:25)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen blir lurt til å posere for falske bilder, mens andre setter fyr på seg selv.

02:25(02:50)

> Almost Genius

Kanadisk humorprogram fra 2015. Morsomme videoklipp fra hele verden får nytt liv i regi av ulike humorister. Når folk satser høyt og synker lavt på nesten geniale måter, er vi der for å feire dem.

02:50(03:15)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Det er Halloween, og de ansatte på avdelingen konkurrerer om å vinne tittelen som årets etterforsker.

03:15(03:40)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Rosa og Pimento vil gifte seg, og inkluderer hele avdelingen i bryllupsforberedelser under Amys ledelse. Jake og Gina strever med å finne rubinsmykkene til Pimentos bestemor.

03:40(04:00)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: Hollywoodregissør Colin veileder improvisatørene i ulike scener inkludert en kriminelle scene, en hjemmefrue som forfører den kjekke elektrikern, og en snowboard-økt. Hukommelsen får også kjørt seg! Spesialgjester inkluderer Mary og Mariya fra det amerikanske OL-laget i synkronsvømming.

04:00(04:25)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: En nye uke episode med en rekke fantastiske "trekk fra hatten"-utfordringer! Lagene må takle temaer fra sko og slanking, til soveromsetikkete. De må også gjøre en James Bond presentasjon. Ukens spesialgjest er Kevin McHale.

04:25(05:15)

> Garasjen

Norsk motorprogram fra 2016. Bilentusiasten Asgeir Borgemoen møter likesinnede med lidenskap for bil og bilsport Når garasjeportene åpnes spiller det ingen rolle om motoren er festet til sykkel eller bil, om den er ny eller gammel. Asgeir lar seg begeistre uansett, og motorkjærligheten er smittende. Maria Elena har blitt Asgeirs faste kompanjong, og sammen utgjør de et radarpar som stadig prøver seg i ukjente terreng. I denne del: Asgeir møter Edvall Martin Stenberg fra Gran som kjører Rally. Edvall og teamet gjør seg spente og klare til årets første rallyløp på Rally Sør i Kristiandsand. Lars Erik Blokkhus, kjent fra bandet Plumbo, viser oss motorprosjektene i sin egen garasje. Og hva er vel sommer uten campingtur?! Maria Elena har fått med seg Asgeir på bobiltreff for å vise ham hvordan det er.

05:15(06:00)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. I denne del: Sam prøver å overbevise Woody om å hjelpe Cheers med å vinne en bowlingkamp mot en rivaliserende bar.