Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:30)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Dyretrener Brandon McMillan trener opp en fire år gammel puddel. Dyretrener Brandon McMillan trener opp en fire år gammel puddel.

06:30(07:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Dyretrener Brandon McMillan trener opp valpen Buy, som skal få et nytt hjem hos et nyforelsket par. Dyretrener Brandon McMillan trener opp valpen Buy, som skal få et nytt hjem hos et nyforelsket par.

07:00(08:00)

> Julens fineste hus

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Konkurranse som har deltagere fra hele Amerika. Her skal man kåre den mest julegale familien. I hver episode vil fire familier kjempe om en premie som fyller godt opp i julestrømpen; hele $ 50.000,-. Med bare tre uker til forberedelser skal deltagerne vise Amerika at de har den fineste juleutstillingen i hagen. Her er det lysende reinsdyr, gigantiske plastikksnømenn, tusenvis av julelys og dansende nisser.

08:00(09:00)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. Meredith prøver å finne ut mer om morens forhold til Marie Cerone. Samtidig søker Jo om jobber flere steder i landet, noe som får Alex til å reagere. Og Tom Korachick hjelper April med en personlig krise. Meredith prøver å finne ut mer om morens forhold til Marie Cerone. Samtidig søker Jo om jobber flere steder i landet, noe som får Alex til å reagere. Og Tom Korachick hjelper April med en personlig krise.

09:00(10:00)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. Jackson må fokusere på et banebrytende kirurgisk inngrep han skal gjennomføre med Catherine og Richard. Jo assisterer Bailey i behandlingen av en pasient som har en fortid som astronaut. Jackson må fokusere på et banebrytende kirurgisk inngrep han skal gjennomføre med Catherine og Richard. Jo assisterer Bailey i behandlingen av en pasient som har en fortid som astronaut.

10:00(11:00)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. Aprils personlige troskrise blir utfordret av en av pasientene hennes. Meredith behandler en pasient som viser seg å være en transplantasjonskirurg fra et annet sykehus. Aprils personlige troskrise blir utfordret av en av pasientene hennes. Meredith behandler en pasient som viser seg å være en transplantasjonskirurg fra et annet sykehus.

11:00(12:00)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. Amelia, Koracick og DeLuca utfører en risikabel operasjon for å fjerne en hjernesvulst på en ung pasient. Meredith og Jo prøver å redde prosjektet sitt, mens Richards AA-sponsor blir innlagt på Grey Sloan. Amelia, Koracick og DeLuca utfører en risikabel operasjon for å fjerne en hjernesvulst på en ung pasient. Meredith og Jo prøver å redde prosjektet sitt, mens Richards AA-sponsor blir innlagt på Grey Sloan.

12:00(13:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Kardashian-jentene lurer på hvordan de skal behandle Scott etter hans dårlige oppførsel i Cannes. Kardashian-jentene lurer på hvordan de skal behandle Scott etter hans dårlige oppførsel i Cannes.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Kim forbereder seg til lanseringengen av nye produkter i KKW Beauty-serien. Kourtney prøver å opprettholde en positiv holdning. Kim forbereder seg til lanseringengen av nye produkter i KKW Beauty-serien. Kourtney prøver å opprettholde en positiv holdning.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Kim blir sjokkert når hun hører om den stigende hyppigheten av hjemløshet i LA, og bestemmer seg for å sette fokus på den voksende krisen. Kim blir sjokkert når hun hører om den stigende hyppigheten av hjemløshet i LA, og bestemmer seg for å sette fokus på den voksende krisen.

15:00(16:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Khloé og Kendall vurderer å skaffe seg våpen for å beskytte seg selv, mens Kris lager strenge regler for sin mor i hennes nye leilighet. Og Kim klarer ikke å håndtere den nye valpen sin. Khloé og Kendall vurderer å skaffe seg våpen for å beskytte seg selv, mens Kris lager strenge regler for sin mor i hennes nye leilighet. Og Kim klarer ikke å håndtere den nye valpen sin.

16:00(17:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Kim får store nyheter om familiens fremtid. Samtidig lurer jentene på om Kourtney ser en fremtid sammen med den nye kjæresten sin, og Kim og Khloé konkurrerer om å vinne Kris sin kjærlighet. Kim får store nyheter om familiens fremtid. Samtidig lurer jentene på om Kourtney ser en fremtid sammen med den nye kjæresten sin, og Kim og Khloé konkurrerer om å vinne Kris sin kjærlighet

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Khloé forsøker å holde graviditeten hemmelig, selv når komplikasjoner oppstår. Kourtney må spørre seg selv om hun er ferdig med å få barn. Khloé forsøker å holde graviditeten hemmelig, selv når komplikasjoner oppstår. Kourtney må spørre seg selv om hun er ferdig med å få barn.

18:00(19:00)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2018. Rebecca konfronteres med konsekvensene av at hun sa seg skyldig i drap i slutten av forrige sesong, mens en sinna Nathaniel søker trøst på et behandlingssted. Rebecca konfronteres med konsekvensene av at hun sa seg skyldig i drap i slutten av forrige sesong, mens en sinna Nathaniel søker trøst på et behandlingssted.

19:00(20:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. En ung kvinne er angrepet av en sykdom der vevet i hennes bryst spises opp, og en annen kvinne kommer for å få fjernet sin heksenese. En ung kvinne er angrepet av en sykdom der vevet i hennes bryst spises opp, og en annen kvinne kommer for å få fjernet sin heksenese.

20:00(20:30)

> Date Night

Australsk realityserie. Etter at forrige date ikke møtte, er Belinda Joh tilbake for å gjøre et nytt forsøk. Hun faller umiddelbart for Teddy online, hvordan blir kjemien når de møtes på date?. Etter at forrige date ikke møtte, er Belinda Joh tilbake for å gjøre et nytt forsøk. Hun faller umiddelbart for Teddy online, hvordan blir kjemien når de møtes på date? Sarah lander i soafen sammen med venninnen Mandy, og Tashanti har lykkes i yrkeslivet, men i kjærlighetslivet skyter hun bom.

20:30(21:00)

> Date Night

Australsk realityserie. Louisa har ingen problemer med å finne gode kandidater online. Men hun kommer til kort når det blir snakk om date. Kanskje brødrene kan hjelpe henne å få en date med online-venn Eren?. Louisa har ingen problemer med å finne gode kandidater online. Men hun kommer til kort når det blir snakk om date. Kanskje brødrene kan hjelpe henne å få en date med online-venn Eren? 23 år gamle Jason er litt sent ute i forhold til det romantiske, men nå stiger selvtilliten. Lyndal har møtt veggen, mens Nikki er klar for å komme seg ut av sofaen og finne noen å ha det gøy med!

21:00(23:05)

> My Sassy Girl

Amerikansk komedie fra 2008. Fåmælte Charlie bor i New York og har ikke så mange venner, langt mindre en kjæreste. Men en kveld møter han Jordan, en festglad jente som er overstadig beruset på T-banen. Fåmælte Charlie bor i New York og har ikke så mange venner, langt mindre en kjæreste. Men en kveld møter han Jordan, en festglad jente som er overstadig beruset på T-banen. Charlie hjelper Jordan, og selv om de er et umake par uten noe til felles, blir de tiltrukket av hverandre.

23:05(00:55)

> Two Night Stand

Amerikansk romantisk komedie fra 2014. Et uforpliktende one-night stand blir en katastrofe dagen derpå for unge Megan og Alec fra New York. Et uforpliktende one-night stand blir en katastrofe dagen derpå for unge Megan og Alec fra New York. Når en snøstorm sperrer dem inne i Alecs lille leilighet i Brooklyn, tvinges de til å bli langt bedre kjent med hverandre enn det som er vanlig etter et typisk tilfeldig nummer.

00:55(01:25)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2015. Etter å ha reddet Kelsey fra en mulig svært pinlig situasjon på dametoalettet, blir Liza en del av Kelseys indre sirkel. Samtidig ignorerer Liza vennskapet med Maggie på det mest tenkelig verste tidspunktet. Etter å ha reddet Kelsey fra en mulig svært pinlig situasjon på dametoalettet, blir Liza en del av Kelseys indre sirkel. Samtidig ignorerer Liza vennskapet med Maggie på det mest tenkelig verste tidspunktet. Diana er spent på å ta i mot den nye forleggeren Charles, en over snittet kjekk mann hun mener snart vil kunne bli skilt.

01:25(01:50)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2015. Liza får sjansen til å vise hva hun duger til når Diana gir henne i oppgave å lage en boklanseringsfest for en notorisk utmattende og krevende forfatter. Liza får sjansen til å vise hva hun duger til når Diana gir henne i oppgave å lage en boklanseringsfest for en notorisk utmattende og krevende forfatter. Maggie treffer på en gammel flamme som endelig er singel, mens Kelsey holder på å forelske seg i sin nye forfatter, som absolutt ikke er singel.

01:50(02:20)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2015. Når Lizas eksmann kommer til kort med betaling av datterens skolepenger, må Liza svelge sin stolthet og tjene noen raske penger uten å vekke mistanke hos Josh. Når Lizas eksmann kommer til kort med betaling av datterens skolepenger, må Liza svelge sin stolthet og tjene noen raske penger uten å vekke mistanke hos Josh. Kelsey fortsetter å viske ut grensene når hun balanserer mellom rollene som redaktør og elskerinne.

02:20(02:50)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2015. Liza sliter med å leve livet som 20-åring, men får et glimt inn i en mer alderstilpasset verden når hennes forlegger trenger henne som barnevakt . Liza sliter med å leve livet som 20-åring, men får et glimt inn i en mer alderstilpasset verden når hennes forlegger trenger henne som barnevakt . Kelseys affære med en gift forfatter blir utfordret når de deltar på en prisutdeling.

02:50(03:20)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2015. Liza returnerer til New Jersey for å skape interesse rundt en upublisert forfatter hun oppdaget på jobb. Samtidig fryser Josh Liza ut når hun fornærmer hans intelligens. Liza returnerer til New Jersey for å skape interesse rundt en upublisert forfatter hun oppdaget på jobb. Samtidig fryser Josh Liza ut når hun fornærmer hans intelligens.

03:20(03:50)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2015. Etter en natt preget av søvnproblemer forårsaket av veggdyr, kjemper Liza for å lande en avtale på sitt første litterære funn. Etter en natt preget av søvnproblemer forårsaket av veggdyr, kjemper Liza for å lande en avtale på sitt første litterære funn.

03:50(04:15)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2015. Liza sjekker ut karrierealternativ, mens Lauren ønsker seg den bat mitzvah hun aldri fikk ha. Kelsey må ta konsekvensene fra affæren hun har hatt. Liza sjekker ut karrierealternativ, mens Lauren ønsker seg den bat mitzvah hun aldri fikk ha. Kelsey må ta konsekvensene fra affæren hun har hatt.

04:15(04:45)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2015. Lizas løgner kommer for en dag og truer med å ødelegge henne profesjonelt og romantisk. Lizas løgner kommer for en dag og truer med å ødelegge henne profesjonelt og romantisk.

04:45(05:10)

> Revenge Body - Khloe Kardashian

Amerikansk realityserie fra 2017. Dette første programmet er en presentasjon av serien og hva vi kan vente oss fremover. Dette første programmet er en presentasjon av serien og hva vi kan vente oss fremover.

05:10(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Julian er trommeslager og Emily er fotograf. De er alltid på farten, og de har rett og slett for mye plass. Nå ønsker de seg noe mindre, men vil de finne noe fint?. Julian er trommeslager og Emily er fotograf. De er alltid på farten, og de har rett og slett for mye plass. Nå ønsker de seg noe mindre, men vil de finne noe fint?