Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

08:00(08:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Angela jobber som turnémanager og reiser rundt i bandbuss med forskjellige band 8 måneder i året. Nå har hun spart opp penger til et bittelite hjem hun kan ha de 4 månedene hun er hjemme. Tiny Retreat in Kansas City. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

08:30(09:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Bianca og Sarah vil ha dobbel opp. De ønsker seg både drømmebryllup og drømmehjem. For å få råd til begge deler, må de ned i størrelse!. Tiny Honeymoon Home in San Diego. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

09:00(10:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Familiebedriften kjøper et vandilsert hus, som tydeligvis har blit benyttet av narkomane. Verdien av huset slik det står nå, er langt lavere enn det banken antyder. Than's Bargain Buy. Vi følger Armando og David Montelongo som driver en familiebedrift som kjøper og selger eiendom. De pumper inn tusenvis av dollar i prosjektene, med høy risiko, i et forsøk på å få en stor fortjeneste. Vil de lykkes?

10:00(11:00)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1993. Stephanie Holden tilbringer en uke med Coast Guard, og hjelper dem med å infiltrere en farlig våpensmuglerring. Trading places. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. Denne episoden er en Halloween-spesial. Vi besøker Blue Moon Rising, en liten landsby nær fjellet i Maryland med 14 bittesmå hjem. Eksperter på Halloween hjelper til med å gjøre disse bittesmå hjemmene skrekkinngytende. Tiny Haunted Houses specials. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk underholdningsserie fra 2013. Tarek og Christina oppdager et hus fra 1927 i Torrance, og det ser ut til å være et godt kjøp. Eksteriørt ser huset flott ut, men så snart de får tilgang til huset innvendig, byr utfordringene seg. Flipp eller flopp?. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken.

12:30(13:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. Mickan reiser bort for helgen med barna, og Fredde bestemmer seg for at han vil skilles og gjøre seg ung. Alex og Anna får besøk av Annas foreldre som skal forberede bryllupet. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. The Kardashians drar til New York for å lansere sin nye app. The Big Launch. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Søstrene er samlet til et fotoshoot med gotisk tema. Men Kris har også en annen plan for dagen. Fear of the Unknown. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere.

15:00(15:30)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Hele familien er med når Jørgine arrangerer Funkygine challenge i Vallhall arena. Dette er norges største treningsevent, og både Trude og brødrene må bistå som trenere. Funkychallenge!. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

15:30(16:00)

> Drømmekjolen

Amerikansk realityserie. Ian mister munn og mæle når en kjendis-lookalike dukker opp i salongen. Det er et løp mot klokken for modell Courtney, når teamet stresser for å fullføre antrekket hennes til Ascot. Keasha fra "Kjolen som sier ja" har flyttet til Canada og startet sin egen brudekjolesalong. Nå hjelper hun kvinnene der å finne den perfekte kjolen til den største dagen i livet deres: bryllupsdagen.

16:00(16:55)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2018. En soldat spør legene om å ordne de ødelagte brystene hennes og en psykolog snakker med Dr. Nassif for å fikse nesen hennes og for å skjule arrene etter misbruk fra ansiktet. Butchered Breasts and Nasal Nightmares. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

16:55(17:55)

> 100% Hotter

Britisk realityserie fra 2016. Ekspertene møter en ung mann som får råd om å tone ned hårfrisyren, og en annen deltaker ser ut som om hun er tatt ut av en skrekkfilm. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

17:55(19:00)

> Bolighjelpen UK

Britisk livsstilsserie fra 2018. Det nygifte paret Nikki og Andy har bodd sammen noen år før de giftet seg. Nikky har begynt å hate den treroms terrasseboligen deres og vil flytte. Med glimt i øyet går eiendomsekspert Phil Spencer og Kirstie Allsopp til vennligsinnet kamp mot hverandre, når de skal overbevise huseiere om å enten selge huset sitt, eller renovere det.

19:00(20:00)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1993. Stephanie Holden tilbringer en uke med Coast Guard, og hjelper dem med å infiltrere en farlig våpensmuglerring. Trading places. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

20:00(21:00)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1993. Matt vet ikke hvilken historie han skal tro på når han forsøker å gjenforene en jente og hennes far. I mellomtiden må Stephanie velge mellom Mitch og Scott. Guys and Dolls. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

21:00(21:30)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Jørgine er nominert til Publikumsprisen på Gullruten, og hun kjenner både på nerver og et press om å finne den perfekte kjolen. Midt oppi det hele må hun på fotoshoot og legge siste hånd på verket i kokeboken. Dårlig taper. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

21:30(22:00)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Det er tid for Gullruten i Bergen, og Jørgine tar med hele familien som støtte. Hun og Vegard Harm er nominert i samme kategori, noe som setter et ekstra press på dagen. Den som ler sist, ler best. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

22:00(22:30)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Hele familien er med når Jørgine arrangerer Funkygine challenge i Vallhall arena. Dette er norges største treningsevent, og både Trude og brødrene må bistå som trenere. Funkychallenge!. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

22:30(23:30)

> Fengslende kjærlighet

Amerikansk dokusåpe fra 2019. Etter å ha vært sporløst forsvunnet, bli Michael konfrontert av kona Sarah. Brittany foreslår en trekant med eksen sin, og Clint søker juridisk veiledning når hans savnede kone blir satt i fengsel. Wife on the run. Vi møter par som forelsker seg på tvers av fengselsmurene, får innblikk i deres håp og drømmer, og følger dem etter at den innsatte er kommet ut. Hvordan går det da med kjærligheten?

23:30(00:25)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2018. Dr. Dubrow får besøk av en dame som har overlevd en spiseforstyrrelse. Hun ønsker å redusere størrelsen på brystene sine, mens Dr. Nassif skal fikse en rar nese. Welcome to jurassic schnoz. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

00:25(00:55)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Jørgine er nominert til Publikumsprisen på Gullruten, og hun kjenner både på nerver og et press om å finne den perfekte kjolen. Midt oppi det hele må hun på fotoshoot og legge siste hånd på verket i kokeboken. Dårlig taper. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

00:55(01:25)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Det er tid for Gullruten i Bergen, og Jørgine tar med hele familien som støtte. Hun og Vegard Harm er nominert i samme kategori, noe som setter et ekstra press på dagen. Den som ler sist, ler best. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

01:25(01:55)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Hele familien er med når Jørgine arrangerer Funkygine challenge i Vallhall arena. Dette er norges største treningsevent, og både Trude og brødrene må bistå som trenere. Funkychallenge!. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

01:55(02:50)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2018. En soldat spør legene om å ordne de ødelagte brystene hennes og en psykolog snakker med Dr. Nassif for å fikse nesen hennes og for å skjule arrene etter misbruk fra ansiktet. Butchered Breasts and Nasal Nightmares. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

02:50(03:45)

> Grand Hotel

Amerikansk dramaserie fra 2019. Danny sliter med å holde forholdet med Alicia hemmelig for familien hennes. Gigi finner ut av hemmeligheten som Santiago har skjult for henne, mens Felix fortsatt prøver å få en plass i livet hennes igjen. Groom Service. Den karismatiske Santiago Mendoza eier et hotell, og hans glamorøse kone, Gigi, og deres voksne barn lever på suksessen hans. Rike og vakre gjester omgir seg i luksus, men skandalene, voksende gjeld og eksplosive hemmeligheter gjemmer seg under det perfekte eksteriøret.

03:45(04:40)

> Syrror

Svensk dramaserie fra 2016. Holmströms verden raser sammen. Malin begynner å mistenke at Sandra ikke er en så god lege som hun påstår. Iris får en ubehagelig overraskelse, og Julia tror hun har funnet en måte å løse problemene sine med Max på. Episode 9. Vi følger fire sykepleierne på et av Stockholms største akuttmottak, med en hverdag preget av dramatikk, romantikk og tøffe avgjørelser.

04:40(05:30)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:30(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. En familie som har blitt skremt etter et hundeangrep, vil egentlig ikke adoptere flere hunder. Brandon tror likevel de kan være de rette kandidatene til å ta vare på den to år gamle puddel-miksen Henry. Henry. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.