Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

08:00(08:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par som bor på Long Island, men pendler til Manhattan for å jobbe, bestemmer seg for å kjøpe en rimelig og liten bolig i byen. Going Micro in Gotham. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

08:30(09:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et nygift par som reiser mye som frilans-videofotografer, ønsker seg et lite hjem som er lett å vedlikeholde og som ikke krever et stort boliglån. Tiny Fort Wo in Chicago. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

09:00(10:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Than har startet eiendomsselskap sammen med vennen Paul. Ikke bare skal de kjøpe til riktig pris, de skal også selge til en pris som gir fotjeneste. I denne episoden kjøper de et hus som er totalskadet av brann. Burning Down the House. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt.

10:00(11:00)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1989. En restauranteier lover 25 000 dollar i premie til den som klarer å fange den største haien. Haiene blir lokket nærmere land, og dette setter alle på stranden i fare. Shark Derby. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. John og Zack skal bygge en liten fjellhytte til et ungt og aktivt par. Paret elsker snø, is og svarte løyper! Et lite skiverksted står høyt på ønskelisten for hobbyalpinistene. 240 Sq Ft Tiny Ski Lodge. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. I denne episoden er Tarek og Christina uenige om dagens hus har potensiale. Huset har tre små soverom og bare et bad. Huset er mørkt, rotete og skikkent. Christina hater huset, men leverer et lekkert resultat. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper de styggeste husene de kan finne, og gjør de om til drømmeboliger. Noen ganger må de kjøpe husene usett.

12:30(13:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. I denne epsioden er det er stort hus med store rom og dårlig planløsning, som blir Tarek og Christinas utfordring. I tillegg har huset en enorm hage, med mye betong og treverk. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper de styggeste husene de kan finne, og gjør de om til drømmeboliger. Noen ganger må de kjøpe husene usett.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Kim  ønsker å sjekke muligheten for et nytt svangerskap. Kim's Last Ditch Effort. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Kim må ta tilbake hverdagen etter ranet i Paris. Hun bestemmer seg for å delta på i alle fall en av konsertene på Kanye Wests turné. Kardashian-søstrene ser på video fra barndommen,som omhandler faren, Rob Kardahian. When It Rains, It Pours - del 1. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

15:00(15:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Caroline tar med hele familien på en magisk reise til Disneyland i USA. Martine skal til Stockholm for å spille inn en sminkevideo, men sliter med å finne frem i storbyen på egenhånd. Influencere er fremtiden. I den tiende sesongen av «Bloggerne» får vi bli bedre kjent med Martine Lunde. Vi får også følge Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Anniken «Annijor» Jørgensen, Stina Marie Bakken, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård. Vi følger deres hverdag i tykt og tynt og får et innblikk i livet bak fasaden.

15:30(16:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Martine er klar for live-sending på Skal vi Danse, men er nervøs for at hun og kjæresten Aleksander skal havne i duell. Vi blir med i kulissene på det som blir en emosjonell kveld for paret. Duell. I den tiende sesongen av «Bloggerne» får vi bli bedre kjent med Martine Lunde. Vi får også følge Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Anniken «Annijor» Jørgensen, Stina Marie Bakken, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård. Vi følger deres hverdag i tykt og tynt og får et innblikk i livet bak fasaden.

16:00(17:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2014. Terry og Paul gjenforenes med noen av pasientene gjennom sesongen. Show and Tell - part 2. I denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

17:00(18:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2016. Med hver sin ekstreme fargekrise, må to motekatastrofer få ekspertenes hjelp til å justere fargevalget. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

18:00(19:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2018. Etter å ha overlevd kreft to ganger, tar David med seg kone og to barn og flytter til kysten for å kunne leve et sunnere liv med en aktiv livsstil. Men kona synes huset de flytter inn i er for lite. Jane & David. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

19:00(20:00)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1989. En restauranteier lover 25 000 dollar i premie til den som klarer å fange den største haien. Haiene blir lokket nærmere land, og dette setter alle på stranden i fare. Shark Derby. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

20:00(21:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2016. I sesongens siste program møter ekspertene to utfordrende motefiaskoer, og ber dem begge om å overlate litt til fantasien. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

21:00(21:30)

> Drømmekjolen

Amerikansk realityserie. Det blir en uforglemmelig avtale for mor til bruden og hennes datter. Carrelyn og Charlotte jobber med en brud som er svært vanskelig å tilfredsstille. Og en kjole som er bestilt et år i forveien får en uventet reaksjon. Keasha fra "Kjolen som sier ja" har flyttet til Canada og startet sin egen brudekjolesalong. Nå hjelper hun kvinnene der å finne den perfekte kjolen til den største dagen i livet deres: bryllupsdagen. Velkommen inn i Ian Stuart, prisvinnende kjoledesigners eksklusive verden. Kjent for sine flamboyante design og tross sine skyhøye priser, strømmer kvinner fra hele verden til hans eksklusive London-boutique for å finne drømmekjolen. Fra rødmende bruder, brudens overbærende mor, til ekstravagante VIPs på jakt etter den helt rette festkjolen, er Ian og hans fargerike team, gjengen å gå til hvis man skal kle seg for å imponere. Forbered deg på millioner av paljetter, metervis med blonder og viktigst av alt, bunnløse glass med bobler!

21:30(22:00)

> Drømmekjolen

Amerikansk realityserie. Lora er på jakt etter den perfekte brudekjolen, men hennes noe uvanlige forespørsler setter de ansatte på prøve. Ian må tilfredsstille en svært viktig kunde, og ber teamet om hjelp. Keasha fra "Kjolen som sier ja" har flyttet til Canada og startet sin egen brudekjolesalong. Nå hjelper hun kvinnene der å finne den perfekte kjolen til den største dagen i livet deres: bryllupsdagen. Velkommen inn i Ian Stuart, prisvinnende kjoledesigners eksklusive verden. Kjent for sine flamboyante design og tross sine skyhøye priser, strømmer kvinner fra hele verden til hans eksklusive London-boutique for å finne drømmekjolen. Fra rødmende bruder, brudens overbærende mor, til ekstravagante VIPs på jakt etter den helt rette festkjolen, er Ian og hans fargerike team, gjengen å gå til hvis man skal kle seg for å imponere. Forbered deg på millioner av paljetter, metervis med blonder og viktigst av alt, bunnløse glass med bobler!

22:00(23:00)

> Billionaire Babies

Britisk dokumentar fra 2017. Penger er ikke noe problem for de styrtrike foreldrene til barna vi møter i denne dokumentaren. Disse foreldrene synes ikke noe er for dyrt for deres små gullunger, og bestiller gjerne kaker fra verdens dyreste konditor, inviterer barnas venner på overnatting i dyre hotellsuiter og kjøper prinsessesenger til flere hundretusen kroner. Programmet er produsert av Melissa Mayne.

23:00(23:55)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Tiffany ønsker å få reparert sine bryst etter en mislykket operasjon. Hennes frontparti er nemlig uvanlig stort, og skeivt. I Love New York. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

23:55(00:25)

> Drømmekjolen

Amerikansk realityserie. Lora er på jakt etter den perfekte brudekjolen, men hennes noe uvanlige forespørsler setter de ansatte på prøve. Ian må tilfredsstille en svært viktig kunde, og ber teamet om hjelp. Keasha fra "Kjolen som sier ja" har flyttet til Canada og startet sin egen brudekjolesalong. Nå hjelper hun kvinnene der å finne den perfekte kjolen til den største dagen i livet deres: bryllupsdagen. Velkommen inn i Ian Stuart, prisvinnende kjoledesigners eksklusive verden. Kjent for sine flamboyante design og tross sine skyhøye priser, strømmer kvinner fra hele verden til hans eksklusive London-boutique for å finne drømmekjolen. Fra rødmende bruder, brudens overbærende mor, til ekstravagante VIPs på jakt etter den helt rette festkjolen, er Ian og hans fargerike team, gjengen å gå til hvis man skal kle seg for å imponere. Forbered deg på millioner av paljetter, metervis med blonder og viktigst av alt, bunnløse glass med bobler!

00:25(01:25)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2016. I sesongens siste program møter ekspertene to utfordrende motefiaskoer, og ber dem begge om å overlate litt til fantasien. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

01:25(02:20)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Tiffany ønsker å få reparert sine bryst etter en mislykket operasjon. Hennes frontparti er nemlig uvanlig stort, og skeivt. I Love New York. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

02:20(03:15)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. Maggies forhold med Clive utvikler seg, og hun inviterer ham på spillkveld for å møte Meredith og Amelia. Meredith og Jo møter en viktig brikke i prosjektet deres, som også viser seg å være en venn av familien. Games People Play. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital.

03:15(04:10)

> Madam Secretary

Amerikansk dramaserie fra 2016. Elizabeth kommer til kort med den kinesiske utenriksministeren, når hun driver lobbyvirksomhet for å få løslatt miljøvernsaktivister som ble arrestert i Kina. South China sea. Téa Leoni er Elizabeth McCord, tøff, bestemt og USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem.

04:10(05:00)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:00(05:30)

> Flipp eller flopp Atlanta

Amerikansk livsstilsprogram fra 2017. Ken og Anita kjøper et gigantisk hus i et populært nabolag i Atlanta. Det viser seg at huset ikke bare har et elendig byggverk, det er også store problemer med fundamentet det står på. Ken og Anita Corsini driver en familiebedrift der de renoverer og selger mer enn hundre hus i året i Atlanta-området. Jobben med å gjøre gamle, nedslitte sørstatshus beboelige igjen, er en kamp både mot klokken og store utgifter.

05:30(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. Fem redningshunder skal trenes opp til å bli tatt imot av sine nye eiere. Men først må Brandon sørge for at sikkerheten for alle parter er godt nok ivaretatt. Safety first. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.