Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:30)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr. I denne del: Dyretrener Brandon McMillan redder en søt, god hund som har vært hos Dyrebeskyttelsen i lang tid. Nå står besøk hos veterinæren og opptrening for tur, før hunden får nye eiere.

06:30(06:55)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr. I denne del: Fem hunder skal få nye hjem hvor det allerede bor hunder. For noen blir det en enklere overgang enn for andre.

06:55(07:25)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr. I denne del: Før hunden Dakota kan bli selskap for en tenåring som sliter med angst må Brandon hjelpe hunden med dens egne problemer.

07:25(08:20)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Legene jobber desperat for å redde livet til en ung gutt som har blitt skutt ved et uhell. Samtidig blir Arizona opprørt når Callie prøver å ta en viktig avgjørelse om Sophias fremtid uten å spørre henne.

08:20(09:15)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Stephanies forhold til Kylie kompliseres ytterligere, og Meredith oppfordrer Amelia og Owen til å ta en sjanse, for å få dem til å forsøke seg på et seriøst forhold. Arizona og Callie på sin side, setter sine venner i en ukomfortabel situasjon når de krangler.

09:15(10:10)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Callie og Arizona er uenige om Sofias fremtid, og Stephanie setter spørsmålstegn ved forholdet til Kyle. Samtidig jobber Alex og April for å hjelpe en gravid tenåring som blir innlagt på sykehuset for andre gang.

10:10(11:05)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Owen og Amelia begynner å få et mer seriøst forhold. Alex, på sin side, får litt mer klarhet i hva hans fremtid med Jo kan bli. I mellomtiden har Callie og Arizona problemer med foreldremyndighetsavtalen sin.

11:05(12:00)

> Hus mot hus

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Dette er et oppussingsprogram hvor amatører og erfarne lag konkurrerer side om side. De kan vinne 10 000 dollar ved å bevise at de kan utføre det beste oppussingsprosjektet i sitt hjem. I denne del: Krystal og Craig bruke en blandet fargepalett i sin egen stue som gir dommerne noe å gruble på. Michelle og Jason håper at deres forsøk på en helt ny måte å gjøre et gjør-det-selv-prosjekt lønner seg.

12:00(13:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kim  ønsker å sjekke muligheten for et nytt svangerskap.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kim må ta tilbake hverdagen etter ranet i Paris. Hun bestemmer seg for å delta på i alle fall en av konsertene på Kanye Wests turné. Kardashian-søstrene ser på video fra barndommen,som omhandler faren, Rob Kardahian.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Etter å ha mottatt noen foruroligende nyheter om Kanye mens han er i New York for å delta på Angel Ball, rusher Kim til New York for å hjelpe ham. Interessen fra pressen er enorm, etter Kims overfall i Paris.I mellomtiden bekymrer Kendallseg for at en dårlig anmeldelse av Kendall + Kylie-kolleksjonen i Vogue kan skade hennes modelleringskarriere.

15:00(16:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Etter krangling mellom Rob og Chyna, føler søstrene en plikt til å beskytte broren. Kris forsøker å gjenoppbygge sitt forhold til Cait, og Kim forsøker å overbevise Khloe om at det er viktig holde fast ved gamle minner.

16:00(17:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kourtney sliter med å balansere mellom jobb og familie, og føler hun alltid blir hengende bakpå med jobben.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. I denne del: Scott blir sjalu når Kourtney drar på jentetur til Mexico for å feire bursdagen sin. Kim blir knust når lite flatterende bilder fra Mexico-turen spres på internett.

18:00(19:00)

> Revenge Body - Khloe Kardashian

Amerikansk realityserie fra 2018. "Den beste hevnen er en heit kropp!" I hvert program gir Khloé Kardashian to deltagere muligheten til å ta tilbake kontrollen over sin egen kropp og bevise for seg selv og andre at de er bra nok. Med god hjelp fra både personlige trenere, stylister og Khloé får deltagerne bli ny på ekte Hollywood-vis. I denne del: Khloé og hennes eksperter hjelper Ken med å slutte å lyve til seg selv, slik at han kan finne tilbake til sitt gamle jeg. De hjelper også Melody med å få tilbake selvtilliten...

19:00(19:30)

> Flipp eller flopp Vegas

Amerikansk livsstilsprogram fra 2017. MMA-fighter Bristol Marunde og designer-kona Aubrey omskaper noen av Las Vegas' mest forsømte eiendommer til drømmeboliger. Vi snakker om de eiendommene ingen andre vil røre! I "Sin City" må man satse høyt for å vinne jackpot. Det gjelder også i eiendomsmarkedet. I denne del: Aubrey og Bristol kjøper en liten leilighet på Las Vegas Boulevard, bare gangavstand fra The Strip.

19:30(20:00)

> Flipp eller flopp Vegas

Amerikansk livsstilsprogram fra 2017. MMA-fighter Bristol Marunde og designer-kona Aubrey omskaper noen av Las Vegas' mest forsømte eiendommer til drømmeboliger. Vi snakker om de eiendommene ingen andre vil røre! I "Sin City" må man satse høyt for å vinne jackpot. Det gjelder også i eiendomsmarkedet.

20:00(20:30)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2017. Den nyskilte 40-åringen Liza kommer seg tilbake til arbeidslivet ved å utgi seg for å være i 20-årene. Hun lever på en livsløgn for å få fart på både karriere og kjærlighetslivet. I denne del: Liza blir dratt mellom to verdener, og Kelsey må redde Lauren.

20:30(21:00)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe. Vi følger bloggeren, forfatteren og artisten Sophie Elise Isachsen gjennom en tung, men samtidig givende tid. Hun flytter sammen med vennene Fetisha Williams og Joakim Kleven, som sammen håper de kan hjelpe Harstad-jenta i hennes forsøk på å finne tilbake til seg selv igjen.

21:00(23:45)

> Divergent

Amerikansk actioneventyr fra 2014. Shailene Woodley, Theo James. I et futuristisk Chicago er samfunnet delt inn i fem fraksjoner basert på personlighet. Hensikten er å skape evig fred. På en gitt dag hvert år må alle 16-åringer ta en test og velge hvilken kategori de hører hjemme i. For Tris Prior er dette et vanskelig valg. Tris er nemlig en såkalt Divergent, en fare og trussel for den tilsynelatende perfekte verdenen, som tvinges til å skjule den dødelige hemmeligheten.

23:45(01:45)

> Ungkaren

Amerikansk komedie fra 1999. Renée Zellweger, Chris O'Donnell. 29 år gamle Jimmy har vært sammen med kjæresten Anne i tre år. Han bestemmer seg for å fri til henne, men blir så nervøs at han spolerer det, og Anne takker nei. Kort tid etter dør bestefaren til Jimmy, og han finner ut at han står som arving til hundre millioner dollar - forutsatt at han gifter seg før han fyller 30 - som er dagen etter. Dermed må han ut på jakt etter en brud.

01:45(04:30)

> Jersey Girl

Amerikansk drama fra 2004. Ben Affleck, Liv Tyler. Ollie Trinkie har alt en mann kan ønske seg: en framgangsrik karriere, et fint hjem og et barn på vei. Men da den vakre kona hans dør i barselsesseng, blir livet hans snudd opp ned.

04:30(05:25)

> Teen Wolf

Amerikansk dramaserie fra 2017. Scott McCall er en helt gjennomsnittlig tenåring. Men han har en hemmelighet: Han er varulv. På begynnelsen av senioråret oppdager Scott og vennene at de tar valg som kan føre dem i forskjellige retninger i livet. Lite vet de om uteforstående krefter som prøver å bryte pakten, lenge før eksamen. I denne del: Skjebnen til Beacon Hills står på spill, og Scott og gjengen hans møter Douglas for en siste kamp.

05:25(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: En lege og hans kone ønsker seg et bittelite hjem, men det viser seg at de har ganske motstridende interesser.