Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

08:00(08:30)

> Drømmehus ved sjøen

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Nygifte Sydney og Luis skal kjøpe sitt første hjem, i St. Thomas.Stort kjøkken, svømmebasseng og privat beligginhet står på ønskelisten. Lush Living in the Virgin Isles. Nygifte Sydney og Luis skal kjøpe sitt første hjem, i St. Thomas.Stort kjøkken, svømmebasseng og privat beligginhet står på ønskelisten.

08:30(09:00)

> Drømmehus ved sjøen

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Josh, Darcy og datteren, Lucy, drømmer om et perfekt Oregon hjem som kombinererer den unike Oregon-sjarmen med havusikt og et fantastisk kjøkken. Coastal Oregon Masterpieces. Josh, Darcy og datteren, Lucy, drømmer om et perfekt Oregon hjem som kombinererer den unike Oregon-sjarmen med havusikt og et fantastisk kjøkken.

09:00(10:00)

> Total oppussing

Amerikansk realityserie fra 2017. Keith er skeptisk og Ashlee må ta hovedansvaret når teamet skal renovere et hus fullt av skadedyr. Lizards, and Spiders, and Snakes. Oh My! Ashlee in charge. Keith er skeptisk og Ashlee må ta hovedansvaret når teamet skal renovere et hus fullt av skadedyr.

10:00(11:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. Adam og Gabrielle venter sitt andre barn. Familien vokser, likevel vil de satse smått. De skal flytte fra 190 kvadratmeter til 19 kvadratmeter. 200 Sq Ft Family-Friendly House. Adam og Gabrielle venter sitt andre barn. Familien vokser, likevel vil de satse smått. De skal flytte fra 190 kvadratmeter til 19 kvadratmeter.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. John og Zack skal bygge en liten fjellhytte til et ungt og aktivt par. Paret elsker snø, is og svarte løyper! Et lite skiverksted står høyt på ønskelisten for hobbyalpinistene. 240 Sq Ft Tiny Ski Lodge. John og Zack skal bygge en liten fjellhytte til et ungt og aktivt par. Paret elsker snø, is og svarte løyper! Et lite skiverksted står høyt på ønskelisten for hobbyalpinistene.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Tarek og Christina prøver å opprettholde sjarmen og karakteren til et historisk hjem i Anaheim, som de kjøper til en god pris. Men så fort de har kjøpt huset oppdager de at det er behov for mye renovering. Flipp eller flopp?. Tarek og Christina prøver å opprettholde sjarmen og karakteren til et historisk hjem i Anaheim, som de kjøper til en god pris. Men så fort de har kjøpt huset oppdager de at det er behov for mye renovering.

12:30(13:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Tarek og Christina får problemer når de skal gjøre sine siste kosmetiske forbedringer på dagens objekt. Flipp eller flopp?. Tarek og Christina får problemer når de skal gjøre sine siste kosmetiske forbedringer på dagens objekt.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Bruce tar med familien på campingtur, som Khloe bruker for å jakte på allierte. Kris forbereder seg på å lansere talkshowet sitt og spør familien om støtte. Close Encounters of the Kardashian Kind. Bruce tar med familien på campingtur, som Khloe bruker for å jakte på allierte. Kris forbereder seg på å lansere talkshowet sitt og spør familien om støtte.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Kylie blir 16 år, og det forbigås ikke i stillhet. Kylie's Sweet 16. Kylie blir 16 år, og det forbigås ikke i stillhet.

15:00(16:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2018. Casey er eneste goth'er på hjemstedet sitt, og gjør et fryktinngytende inntrykk på teamet. Leona er mor til tre. Barna kvier seg for å bli sett med henne på gaten. Karen, Daniel og Melissa har en jobb å gjøre!. Casey er eneste goth'er på hjemstedet sitt, og gjør et fryktinngytende inntrykk på teamet. Leona er mor til tre. Barna kvier seg for å bli sett med henne på gaten. Karen, Daniel og Melissa har en jobb å gjøre!

16:00(16:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Martine ryker ut av «Skal vi danse» og reiser hjem til bestemor og bestefar for noen gode ord. Caroline har vært på audition til en rolle i «Jesus Christ Superstar» og vi blir med på teaterøvelse. Teaterøvelse. Martine ryker ut av «Skal vi danse» og reiser hjem til bestemor og bestefar for noen gode ord. Caroline har vært på audition til en rolle i «Jesus Christ Superstar» og vi blir med på teaterøvelse. Stina og Per Fredrik drar på hyttetur for å pleie forholdet.

16:30(17:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Eric mistrives i leiligheten han leier like ved frisørsalongen han driver. Der bor han med sin syv år gamle sønn som han har delt omsorg for. Portable Microhomes in Portland. Eric mistrives i leiligheten han leier like ved frisørsalongen han driver. Der bor han med sin syv år gamle sønn som han har delt omsorg for. Portland er en by med miljøfokus, og kanskje den byen i USA som har flest miniboliger. Eric tar med seg en kollega for å se på en husbåt, et rullende hjem på ni kvadratmeter og en bitteliten leilighet. Han blir veldig inspirert av visningsrunden, og tar er overraskende valg.

17:00(18:00)

> Born This Way

Amerikansk realityserie fra 2018. Megan og Rachel er i ferd med å venne seg til å bo for seg selv, mens Kris og Laurie sliter med å slippe taket. One small step. Megan og Rachel er i ferd med å venne seg til å bo for seg selv, mens Kris og Laurie sliter med å slippe taket. Sean finner støtte i forholdet med Caley, og Sean er usikker på hvordan hun skal drive t-skortebusinessen sin.

18:00(19:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk realityserie. Alia og David har kjøpt sitt første hus sammen til en pris de kunne klare, men det trenger grunnleggende oppussing. Alia & David. Alia og David har kjøpt sitt første hus sammen til en pris de kunne klare, men det trenger grunnleggende oppussing. Prosjektet som skulle være gøy og oppbyggelig for for forholdet, er blitt en stor hodepine, og det gjenstår å se om Jillian kan få dem begge til å elske huset igjen.

19:00(20:00)

> Husfikserne - Spesial

Amerikansk livsstilsprogram fra 2017. Siloene og bakeriet er klart, og Chip og Jo er klare til å gå tilbake til sine vanlige aktiviteter, å kjøpe, renovere og selge eiendommer. The Flipper Upper. Siloene og bakeriet er klart, og Chip og Jo er klare til å gå tilbake til sine vanlige aktiviteter, å kjøpe, renovere og selge eiendommer. De setter i gang med et hjem i Waco, men det tar ikke lang tid før budsjettet ryker. For å spare penger, bruker de gamle materialer på nye steder for å gi huset unikt, men det møter stadig nye problemer, og kan bare håpe på at de klarer å få solgt huset med overskudd.

20:00(21:00)

> Born This Way

Amerikansk realityserie fra 2018. En søt brannmann og en selvforsvarsklasse gir Rachel og Megan det de trenger for å føle seg trygge når de nå bor alene. For å feire selvstendigheten sin, arrangerer de en dramafest. Joyride. En søt brannmann og en selvforsvarsklasse gir Rachel og Megan det de trenger for å føle seg trygge når de nå bor alene. For å feire selvstendigheten sin, arrangerer de en dramafest.

21:00(21:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Martine ryker ut av «Skal vi danse» og reiser hjem til bestemor og bestefar for noen gode ord. Caroline har vært på audition til en rolle i «Jesus Christ Superstar» og vi blir med på teaterøvelse. Teaterøvelse. Martine ryker ut av «Skal vi danse» og reiser hjem til bestemor og bestefar for noen gode ord. Caroline har vært på audition til en rolle i «Jesus Christ Superstar» og vi blir med på teaterøvelse. Stina og Per Fredrik drar på hyttetur for å pleie forholdet.

21:30(22:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Martine og kjæresten Aleksander drar på spa for å dyrke kjærligheten etter en hektisk periode. Stina er på jakt etter brudekjole og tar med seg venninnegjengen for å finne drømmekjolen. Say yes to the dress. Martine og kjæresten Aleksander drar på spa for å dyrke kjærligheten etter en hektisk periode. Stina er på jakt etter brudekjole og tar med seg venninnegjengen for å finne drømmekjolen. Caroline skal overraske datteren Nelia med bursdagsfest og går som vanlig “all in”.

22:00(23:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2018. 19 år gamle Kiki sitter fast i en prinsessestil som hadde passet bedre for en ni-åring. Forloveden hennes, Ben, er inspirert av stilen til en gotherkonge. 19 år gamle Kiki sitter fast i en prinsessestil som hadde passet bedre for en ni-åring. Forloveden hennes, Ben, er inspirert av stilen til en gotherkonge. Det er på tide med hjelp fra stylist-teamet; Karen, Daniel og Melissa.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. George har tre øyenbryn, etter at en scooterulykke vansiret ansiktet hans. Elisabeth jobber i poronoindustrien og har problemer med sine enorme bryster. 4000cc's and counting. George har tre øyenbryn, etter at en scooterulykke vansiret ansiktet hans. Elisabeth jobber i poronoindustrien og har problemer med sine enorme bryster. Nå søker de begge hjelp hos de kjente kirurgene i "Kirurgiske katastrofer".

00:00(00:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Martine og kjæresten Aleksander drar på spa for å dyrke kjærligheten etter en hektisk periode. Stina er på jakt etter brudekjole og tar med seg venninnegjengen for å finne drømmekjolen. Say yes to the dress. Martine og kjæresten Aleksander drar på spa for å dyrke kjærligheten etter en hektisk periode. Stina er på jakt etter brudekjole og tar med seg venninnegjengen for å finne drømmekjolen. Caroline skal overraske datteren Nelia med bursdagsfest og går som vanlig “all in”.

00:30(01:00)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2017. Liza har en ny mann i kikkerten og Kelsey faller for en tidligere flamme. Diana lærer sannheten om Richard, og Josh blir oppfordret til å følge hjertet. It's Love, Actually. Liza har en ny mann i kikkerten og Kelsey faller for en tidligere flamme. Diana lærer sannheten om Richard, og Josh blir oppfordret til å følge hjertet.

01:00(02:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. George har tre øyenbryn, etter at en scooterulykke vansiret ansiktet hans. Elisabeth jobber i poronoindustrien og har problemer med sine enorme bryster. 4000cc's and counting. George har tre øyenbryn, etter at en scooterulykke vansiret ansiktet hans. Elisabeth jobber i poronoindustrien og har problemer med sine enorme bryster. Nå søker de begge hjelp hos de kjente kirurgene i "Kirurgiske katastrofer".

02:00(02:30)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Brendan vurderer hårtransplantasjon. Roxy bestemmer seg for å bli venner med Dorothy igjen, samt å hjelpe henne med å komme over Cooper. #BALDEAGLE. Brendan vurderer hårtransplantasjon. Roxy bestemmer seg for å bli venner med Dorothy igjen, samt å hjelpe henne med å komme over Cooper.

02:30(03:25)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2016. Meredith og Bailey blir uenige med hverandre, når de skal utføre hver sin levertransplantasjon. Owen får i oppgave å passe baby Harriet, mens Amelia sliter med å fortelle Owen en viktig nyhet. Both Sides Now. Meredith og Bailey blir uenige med hverandre, når de skal utføre hver sin levertransplantasjon. Owen får i oppgave å passe baby Harriet, mens Amelia sliter med å fortelle Owen en viktig nyhet.

03:25(04:20)

> No Tomorrow

Amerikansk dramaserie fra 2016. Evie og Xaviers vennskap møter en utfordring når Xaviers fetter, Jesse, ønsker å flytte inn. Jesse viser seg nemlig å være en rømt fange. No crying in baseball. Evie og Xaviers vennskap møter en utfordring når Xaviers fetter, Jesse, ønsker å flytte inn. Jesse viser seg nemlig å være en rømt fange.

04:20(05:15)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:15(05:43)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. En energisk boxer trenger trening før han er klar for sitt nye hjem. Penny. En energisk boxer trenger trening før han er klar for sitt nye hjem.