Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Celebrity Masterchef

Britisk realityserie fra 2014. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. Dommerne de skal imponere er John Torode og Gregg Wallace. I denne del: Seks kjendiskokker er klare for den siste semifinalen, og nå skal de gjennom et helt spesielt eksperiment for første gang i Masterchef.

07:00(08:15)

> Masterchef

Britisk realityserie. Det blir kokkekunst på høyt nivå når åtte profesjonelle kokker skal kjempe om tittelen Masterchef. Dommerne de skal imponere er Marcus Wareing, Monica Galetti og Gregg Wallace.

08:15(09:10)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2015. Jane, som ble kunstig inseminert ved en feiltakelse, er nå blitt mor. Ergo blir livet enda mer komplisert. I denne del: Jane starter i en ny jobb som lærerassistent i en klasse full av idrettsutøvere. Samtidig får Rogelio besøk av sin egen mor og deler en hemmelighet hun har holdt for seg selv lenge.

09:10(10:00)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2015. Jane, som ble kunstig inseminert ved en feiltakelse, er nå blitt mor. Ergo blir livet enda mer komplisert. I denne del: Jane oppgave går tapt når Mateo har et uhell med datamaskinen sin, men dette tilbakeslaget gjør at Jane får møte den sjarmerende dataguru Dax.

10:00(11:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt. I denne del: En gravid Danielle har svært høye ambisjoner i forhold til et nytt prosjekt. Alt går fint, helt til hun skjønner hva det faktisk vil koste å utbedre de omfattende vannskadene i kjelleren.

11:00(12:00)

> Nyskilt

Dating og sommerferie. Dansk livsstilsserie fra 2015. Nyskilt handler om livet etter ekteskapet. Vi følger seks kvinner gjennom noen harde måneder. Hvordan håndterer man alt det praktiske og økonomien etter en skilsmisse? Hvordan starter man å date igjen? Og hvordan reagerer barna på alt som skjer? I denne del: I denne episoden av "Nyskilt" skal Henriette på en date med Johnny . Etter en rekke mislykkede dater , håper hun på en hyggelig kveld med Johnny, og alt ser bra ut. Katrine skal overta leiligheten hun bodde i sammen med sin eks- kone, men det krever at banken godkjenner et nytt lån. I Ishøj flytter Heidi ut av villaen , men først setter hun et stort punktum for skilsmisse ved å brenne alle bryllupsbildene. For Laila er det sommerferie, og økonomien tillater ikke en charter tur med barna , så hun drar på hytta med sin tidligere svigerfar.

12:00(13:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2017. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

13:00(14:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt. I denne del: Jeremy har planer om å transformere et hus i kolonistil med tre soverom i Hamden Connecticut. Han vil gjøre det til gatens stolthet, helt til han finner ut at huset stappfullt av skrot, etterlatt av tidligere leieboere. Jeremy finner løsningen: Et loppemarked!

14:00(14:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina byr på et stort hus med fire store soverom. Når man kjøper hus på auksjon, må man kunne betale på stedet. Det blir en hard budrunde, før paret kan konstatere et kjøp. Men overraskelsen blir stor når de drar på befaring, og får se huset på innsiden for første gang.

14:30(15:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina får tilslag på et hus med svømmebasseng. Huset ser ut som det ikke trengs for mye arbeid, før det kan selges igjen. Men det viser seg at det skjuler seg en hel del overraskelser bak låste dører. Tre entreprenører inviteres for å gi pris på totalrenovering. Blir prisen for oppussingen for høy, blir det null fortjeneste til ekteparet.

15:00(15:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk realityserie fra 2017. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Utendørselskerne Ben og Dylan leter etter et lite hjem utenfor Billings i landlige Montana. Ben ønsker en mobil bolig, slik at paret kan flytte rundt, mens Dylan ønsker å slå seg ned og få et permanent hjem.

15:30(16:30)

> Kirurgiske katastrofer: Naturens utfordringer

Amerikansk dokusåpe fra 2015. Dr. Nassif og Dr. Dubrow drar ut på veien for å forvandle menneskers liv over hele landet. Legene gjør hjemmebesøk for å vurdere pasientenes misdannelser og fødselsskader. I denne del: Legene drar til Californaia og møter en kvinne som ble født med en siamesisk tvilling.

16:30(17:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Rebecca og Thea er helt nyforelskede og bruker anledningen til å bli bedre kjent, og Mia og Sondre trenger å rydde opp i forholdet for å få en ny start.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kim avslører for søstrene at hun ikke ønsker en babyshower.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Etter Khloes utallige forsøk på å bli gravid, åpner Kim for en diskusjon om adopsjon med henne. Kris tror Scott har solgt scooteren hun gav ham i gave.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kim, som blir mer og mer lei paparazziene, lager en plan for å kunne få dem av sporet når hun skal føde. Kourtney og Khloe prøver å få bestemoren med på en blind-date.

20:00(21:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kim får vite at hun kan komme til å føde tidligere enn antatt, og Kris fortsetter å forberede til babyens ankomst. Bruce får råd fra Brody, mens Khloe prøver å skape fred i familien.

21:00(21:30)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Rebecca og Thea er helt nyforelskede og bruker anledningen til å bli bedre kjent, og Mia og Sondre trenger å rydde opp i forholdet for å få en ny start.

21:30(22:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Ida og Håkon står overfor en stor forandring i livet, og Erlend og Sigrid trenger å snakke ut om bruddet for å kunne gå videre som venner.

22:00(23:00)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: En 37 år gammel ungkar flytter fra New York og tilbake til sine røtter i Waco, Texas. Han leter etter et romslig hus ved innsjøen i Mountainview-området, og budsjettet er på 272.000 dollar.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer: Naturens utfordringer

Amerikansk dokusåpe fra 2015. Dr. Nassif og Dr. Dubrow drar ut på veien for å forvandle menneskers liv over hele landet. Legene gjør hjemmebesøk for å vurdere pasientenes misdannelser og fødselsskader. I denne del: Legene hjelper en kvinne med brystmisdannelser og de får en pasient som er musiker født med bare ett øre. Legen blir pasient når det blir oppdaget at Dr. Nassif har en alvorlig medisinsk tilstand.

00:00(00:30)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Ida og Håkon står overfor en stor forandring i livet, og Erlend og Sigrid trenger å snakke ut om bruddet for å kunne gå videre som venner.

00:30(01:00)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Elin har kun ett par høyhælte sko i skapet og kler seg kun i grått og svart. Sminke bruker hun svært sjelden. Nå ønsker hun seg en make-over av "Helt ny på 100-minutter"-teamet.

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Amelia og Stephanie starter på dr. Hermans kompliserte operasjon, samtidig som Arizona og Bailey jobber sammen for å redde livet til sin gravide pasient. De to er imidlertid uenige om hvordan de skal gå frem.

01:55(02:50)

> Reign

Amerikansk dramaserie fra 2017. Mary Stuart er den unge kvinnen verden skulle bli kjent med som dronning over Skottland. Hun er ung, vakker og klar for den kronglete veien til makten.

02:50(03:45)

> Reign

Amerikansk dramaserie fra 2017. Mary Stuart er den unge kvinnen verden skulle bli kjent med som dronning over Skottland. Hun er ung, vakker og klar for den kronglete veien til makten. I denne del: Charles forsvinner og overlater til Cathrine å fikse opp i alt.

03:45(04:40)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. Penger og skjønnhet er grunnverdiene i dette kystområdet sør i California. Men fra det øyeblikket den problemfylte fremmede Ryan Atwood flytter inn hos Cohen-familien, forandres alt. Ryans ankomst setter i gang en Newport-bølge av sosialt press, kjærlighetstriangler og generasjonskonflikter. I denne del: Seks måneder etter det traumatiske jordskjelvet strever Ryan og resten av Cohen-familien med levekårene siden huset er ødelagt. Både Ryan og Taylor har fremdeles et komplisert forhold til hverandre, mens Julie på sin side er tre måneder gravid. Snart skal hun gifte seg og det blir et bryllup som blir mer enn begivenhetsrikt.

04:40(05:30)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:30(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk realityserie fra 2017. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Utendørselskerne Ben og Dylan leter etter et lite hjem utenfor Billings i landlige Montana. Ben ønsker en mobil bolig, slik at paret kan flytte rundt, mens Dylan ønsker å slå seg ned og få et permanent hjem.