Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:50)

> Dallas

Amerikansk såpeopera. Dallas er en helt ny serie, basert på en av verdens mest populære dramaserier gjennom tidene, med samme navn. Fortsatt er det bitterhet og stridigheter innad i den mektige Erwing-familie. Utgangspunktet for uenighetene er familiens oljeimperium i Texas. I denne nye utgaven av Dallas er det sønnene til legendariske JR og Booby Ewing, som fører kampen om verdiene videre.

06:50(07:40)

> Frustrerte fruer

I'll Swallow Poison on Sunday. Amerikansk dramaserie. Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. I denne del: Perfekte Bree frykter kaos når hun får Gaby og døtrene som leieboere, mens Lynette pusser opp kontoret til Tom - uten å bry seg om hva han syns selv.

07:40(08:30)

> Frustrerte fruer

Amerikansk dramaserie. Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. I denne del: Paul begynner å mistenke at Susan er ansvarlig for hans hurtig nedadgående helse, mens Tom og Lynette havner i full feriekonflikt.

08:30(09:20)

> Frustrerte fruer

Amerikansk dramaserie. Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. I denne del: Susan blir arrestert, Gabrielle kjøper seg pistol og ekteskapet skranter mellom Tom og Lynette.

09:20(10:10)

> Frustrerte fruer

Amerikansk dramaserie. Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. I denne del: Nabolaget feirer at Mike og Susan er tilbake, men alt går ikke helt som planlagt i sesongens aller siste "Frustrerte fruer".

10:10(11:00)

> Frustrerte fruer

Amerikansk dramaserie. Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. I denne del: Det står ikke så bra til i nabolaget, hvor både intriger, drap og vanskelig kjærlighet mer enn noensinne preger hverdagen i den aller siste sesongen med våre venninner i Wisteria Lane.

11:00(11:30)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2016. Den nyskilte 40-åringen Liza kommer seg tilbake til arbeidslivet ved å utgi seg for å være i 20-årene. Hun lever på en livsløgn for å få fart på både karriere og kjærlighetslivet. I denne del: Empirical signerer sin hittil største forfatter, og arrangerer en storslått kostymefest hvor Liza får en spesiell rolle. Samtidig legger Liza press på Thad, og mener han må fortelle Kelsey at han har vært utro.

11:30(12:00)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2016. Den nyskilte 40-åringen Liza kommer seg tilbake til arbeidslivet ved å utgi seg for å være i 20-årene. Hun lever på en livsløgn for å få fart på både karriere og kjærlighetslivet. I denne del: En tragisk hendelse gjør at Liza revurderer både jobben sin og sitt undercover liv som 26-åring.

12:00(12:25)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: Bruden Shaina står midt i en familiekonflikt når hennes konservative mor og motebevisste bror har sterke meninger om hvilken brudekjole hun skal velge.

12:25(13:20)

> The Kardashians

Amerikansk dokusåpe. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler – alt med kamera til stede. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Scott tar karatetimer, eller later som han gjør det i alle fall. Kris prøver å stjele Jonathan, Kims bestevenn.

13:20(14:15)

> The Kardashians

Amerikansk dokusåpe. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler – alt med kamera til stede. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Rob foreslår at Khloè kan flytte inn hos ham. Kris vurderer å prøve seg på Broadway.

14:15(15:10)

> The Kardashians

Amerikansk dokusåpe. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler – alt med kamera til stede. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Kris er lei av at Kim tar over hele huset , og blir ikke fornøyd når Kim forteller at huset de renoverer ikke er klart på mange måneder. Kanyes assistent forteller Kris at Kanye har en helt spesiell overraskelse for Kims bursdag.

15:10(16:05)

> The Kardashians

Amerikansk dokusåpe. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler – alt med kamera til stede. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Hele Kardashian-familien flyr til San Francisco. Kanye har nemlig laget til en bursdagsoverraskelse for Kim der. Men, det er ikke bare Kim som blir overrasket, for plutselig drar Kanye opp en ring, og festen går fra å være en bursdag til en forlovelsesfest.

16:05(17:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Kourtney vil at familien skal ha et bakgårdssalg. Kendall planlegger sin18-årsdag, og uttrykker samtidig et ønske om å flytte hjemmefra.

17:00(17:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. I sjette sesong av "Bloggerne" får vi stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. Vi følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Det er bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: I Søgne har Anna gjort i stand til barnebursdag. William fyller 2 år og hele huset står på hodet. I Karasjok får Tonje endelig prøve ut slakteferdighetene sine. Det blir en blodig, men lærerik dag på jobb. I Oslo reiser Kristine på maledate med sin nye flamme, Fabian. Men hun får raskt kjenne på sjalusien når Fabian kommer med avslørende opplysninger om sin fortid.

17:30(18:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. I sjette sesong av "Bloggerne" får vi stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. Vi følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Det er bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: I Drammen har Anniken bestemt seg for å dra på skogstur med pappa. Men ingen av dem er helt forberedt på hvor krevende en fjelltur faktisk kan være. Kristine har fått invitasjon til Kjendisgallaen og er klar for den røde løper. Men alkoholen sitter løst og hun får et ublidt møte med sin aller første kjendisfest. Dagen derpå er fylleangsten stor.

18:00(18:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. I sjette sesong av "Bloggerne" får vi stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. Vi følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Det er bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: Et gjensyn med ekskjæresten gir Anniken nerver og hun bestemmer seg brått for å flytte til Bergen. I Ålesund har Louise funnet drømmehuset og siden John Arne fortsatt er i India, må hun ta saken i egne hender. Også Kristine er på flyttefot, da den første leiligheten på Veitvet viste seg å være for usentral. Nå er hun klar for det urbane livet på Grünerløkka.

18:30(19:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. I sjette sesong av "Bloggerne" får vi stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. Vi følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Det er bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: Anniken reiser til Stockholm på modelloppdrag og har en glamorøs dag på jobb sammen med andre kjente bloggere. Kristine får besøk av Fabian og blir nok en gang konfrontert med hans mange damehistorier. I Ålesund venter Louise på at John Arne skal komme hjem fra India. Hun har stått for hele innflyttingen i det nye huset selv og er svært spent på hva ektemannen tenker om deres nye bolig.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Khloe hjelper Lamar med rehabiliteringen etter ulykken. Khloe vil ta Lamar til New York hvor hele familien skal samles for å overvære Kanye Wests moteshow i Madion Square Garden. Lamar har ikke vært mye ute etter ulykken Khloe er engstelig for paparazzifotografene. Det blir et forrykende og stjernespekket moteshow, men Khloe må også møte Caitlyn Jenner, som hun ikke har snakket med på flere måneder.

20:00(21:00)

> Kirurgiske katastrofer: Naturens utfordringer

Amerikansk dokusåpe. Dr. Nassif og Dr. Dubrow drar ut på veien for å forvandle menneskers liv over hele landet. Legene gjør hjemmebesøk for å vurdere pasientenes misdannelser og fødselsskader. I denne del: Paul og Terry tar sin kirurgisk ekspertise ut på veien i denne serien, for å oppsøke pasienter født med skader og misdannelser. I det første programmet møter de kjente krirurgene en ung kvinne i Las Vegas som har sykdommer som kan ha blitt utløst av hennes deformerte bryster. Legene vil også hjelpe en tvilling født med et deformert ansikt.

21:00(23:15)

> Miss Undercover

Amerikansk actionkomedie fra 2000. Sandra Bullock, Michael Caine. Den store kåringen av årets amerikanske skjønnhetsdronning står i fare. En av landets mest kjente terrorister har truet med å detonere en bombe mens bikinidamene forsøker å vinne juryens gunst. FBI vil infiltrere konkurransen ved å la en agent opptre som en av de glamorøse missene. Og hvem andre enn guttejente og kickbokser Gracie Hart får oppdraget? Aldersgrense: 11 år.

23:15(00:15)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Khloe hjelper Lamar med rehabiliteringen etter ulykken. Khloe vil ta Lamar til New York hvor hele familien skal samles for å overvære Kanye Wests moteshow i Madion Square Garden. Lamar har ikke vært mye ute etter ulykken Khloe er engstelig for paparazzifotografene. Det blir et forrykende og stjernespekket moteshow, men Khloe må også møte Caitlyn Jenner, som hun ikke har snakket med på flere måneder.

00:15(01:15)

> Kirurgiske katastrofer: Naturens utfordringer

Amerikansk dokusåpe fra 2015. Dr. Nassif og Dr. Dubrow drar ut på veien for å forvandle menneskers liv over hele landet. Legene gjør hjemmebesøk for å vurdere pasientenes misdannelser og fødselsskader. I denne del: Paul og Terry tar sin kirurgisk ekspertise ut på veien i denne serien, for å oppsøke pasienter født med skader og misdannelser. I det første programmet møter de kjente krirurgene en ung kvinne i Las Vegas som har sykdommer som kan ha blitt utløst av hennes deformerte bryster. Legene vil også hjelpe en tvilling født med et deformert ansikt.

01:15(03:10)

> A Dangerous Method

Britisk-tysk thrillerdrama fra 2011. Keira Knightley, Viggo Mortensen. Denne filmen er basert på sanne hendelser, og utspiller seg i Zürich under første verdenskrig. Psykiateren Carl Jung behandler den vakre russisk-jødiske pasienten Sabrina Spielrein med teknikker han lærte av mentoren Sigmund Freud. Spielrein fengsler Jung med sitt utseende og intellekt, og den gifte psykiaterens motstand mot utroskap, i tillegg til tabuet om sex med pasienter, viskes bort av avsløringene til en annen briljant men ustabil psykoanalytiker som havner under hans omsorg. Det intime forholdet mellom Spielrein og Jung tenner ideer i ham som går imot Freuds overbevisninger, og mennene drives fra hverandre. Når Jung til slutt avslutter affæren med Spielrein, betror hun seg til Freud, som bruker informasjonen til å utpresse sin tidligere elev. Hendelsene resulterer i vitenskapen om psykoanalyse.

03:10(03:55)

> Reign

Amerikansk eventyrserie. Mary Stuart er den unge kvinnen verden skulle bli kjent med som dronning over Skottland. Hun er ung, vakker og klar for den kronglete veien til makten. Hun reiser til Frankrike for å sikre alliansen med dem, og her møter hun den vakre prins Francis. Politikk, religion og skjulte agendaer bidrar til å holde dem adskilt. I denne del: En hevngjerrig "Lord" klandrer Mary for drapet på sønnen sin. Samtidig kommer Francis, Lola og deres nyfødte hjem. Lord Castleroy vrede mot Leith setter Greer i en vanskelig posisjon.

03:55(04:45)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: Bruden Jessica har mange krav til den ultimate brudekjolen. Vil hun finne det hun søker, eller vil hun gå tomhendt fra butikken?

04:45(04:50)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: En mor skal se sin datter stå brud, men er mer opptatt av å velge kjole til seg selv enn til datteren.

04:50(05:10)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: Brudens svigermor er ikke fornøyd med den kommende svigerdatters tatovering på skulderen. Vil de kunne finne den rette kjolen som kan skjule tatoveringen? En annen kommende brud på finne en kjole på et trangt budsjett, og får problemer når hun faller for en kjole som er langt dyrere enn det hun har råd til.

05:10(05:35)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: En kommende brud føler seg som den stygge andungen og håper å finne en kjole som kan forvandle henne til en svane.

05:35(06:00)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: Bruden Meg bryter alle regler og tar med seg forloveden Jack på brudekjoleshopping.