Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:50)

> Fra shabby til chic

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Når du kjøper ditt første hjem, ønsker du deg en perfekt bolig. Men du har som regel et budsjett å forholde deg til, hvis ikke du skal slite med gjeld resten av livet. Designerduoen Gary og Bama påtar seg oppdrag for å gi folk en drømmebolig innenfor deres budsjetter. I denne del: Entreprenør Gary og Designer Bama hjelper et ektepar med to barn som ønsker å forvandle en utdatert hus til det glamorøse hjemmet de drømmer om.

06:50(07:20)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Sara og Andy startet som romkamerater i et kollektiv i San Francisco. Men nå har vennskapet gått over i et romantisk forhold. Nå er de endelig klare til å investere i et sted for seg selv, men med et beskjedent budsjett.

07:20(08:15)

> Top Chef USA

Amerikansk realityserie fra 2015. Top Chef er en verdensomspennende realitykonkurranse med fokus på kulinariske kunster og ferdigheter. Det er matlaging i verdensklasse, på restaurantbransjens høyeste nivå. Håpefulle kokker setter sine kulinariske ferdigheter på prøve for muligheten til å smykke seg med den prestisjetunge tittelen Top Chef. I denne del: Kokkene drar til San Franciscos Chinatown for å lage wokretter.

08:15(09:05)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2015. Rebecca Bunch er en vellykket partner i et prestisjefylt i advokatfirma i New York. Impulsivt slutter hun i jobben og forlater henne eksklusive leilighet på Manhattan for å søke etter kjærlighet og lykke i California. I denne del: Det er juletid og Rebeccas mor bestemmer seg for å komme på besøk. Gamle (u)vaner er vond å vende, så hun gjør selvfølgelig alt for å blidgjøre sin mor. Det hele kuliminerer i en skandale på den store julefesten.

09:05(09:35)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Det går mye i det samme med Målfrid, svarte klær og store skjerf. Hun føler nå det er på tide med å utfordre seg selv noe mer på stilfronten. Derfor trenger hun hjelp fra vårt ekspert-team. Målfrid er en hektisk dame med både barn og en krevende karriere. Hun føler hun ikke helt får tid til å finne en stil hun kan passe i og føle seg vel i. Det går mye i det samme med Målfrid, svarte klær og store skjerf. Målfrid føler nå det er på tide med å utfordre seg selv noe mer på stilfronten. Derfor trenger hun hjelp fra vårt ekspert team.

09:35(10:05)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Marianne på 30 år føler det er lenge siden hun har følt seg virkelig fin, det har hun lyst å gjøre noe med. Så hun trenger hjelp med gode råd og tips fra våre eksperter.

10:05(11:00)

> Fra shabby til chic

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Når du kjøper ditt første hjem, ønsker du deg en perfekt bolig. Men du har som regel et budsjett å forholde deg til, hvis ikke du skal slite med gjeld resten av livet. Designerduoen Gary og Bama påtar seg oppdrag for å gi folk en drømmebolig innenfor deres budsjetter. I denne del: Entreprenør Gary og Designer Bama hjelper et ektepar som nettopp har flyttet til Los Angeles fra San Francisco. De ønsker å finne et hjem de kan gjøre til sitt eget drømmehjem.

11:00(11:50)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie. En ung kvinne, fra en svært religiøs familie, blir feilaktig inseminert av legen. Jane sliter med å ta det rette valget. Skal hun bære frem barnet? I denne del: Michael mener Rafael holder faren sin skjult, og han overbeviser Jane til også å være mistenksom. I mellomtiden får Jane, Xo og Rogelio til å være ærlig med sine følelser overfor hverandre; og Jane foreslår at de arrangerer en baby shower for henne.

11:50(12:45)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske , og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Et gift legepar med en voksende familie søker en gård med minst fire soverom og fem dekar jord i Texas.

12:45(13:40)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske , og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Massevis av areal og mange soverom er på toppen av ønskelista for en biokjemiprofessor og hans gravide kone som er ute etter et hjem for sin voksende familie.

13:40(14:05)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: En brud ønsker en enkel kjole for sitt enkle bryllup.

14:05(14:30)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: En brud ønsker seg en fargerik brudekjole, men datteren og niesen har helt andre tanker.

14:30(15:05)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsprogram fra 2016. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er høy nok for salg. I denne del: I Lemvig i Danmark ligger en gammel legebolig, som er hjemmet til ekteparet Joan og Hans og deres fire barn. Nå er alle barna fløyet fra redet og paret vil gjerne flytte til noe mindre. Sønnen Kåre har fått oppdraget med å selge innboet. Oppkjøperne Thomas, Rasmus og Kim finner raskt noen finurlige legeting, og Kåre viser seg å være er hard forhandler.

15:05(15:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: En ingeniør ønsker seg et bittelite hus i Portland.

15:30(16:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Samira er en somalisk mamma som ønsker å være en del av det norske samfunnet og kulturen, samtidig som familien er opptatt av å bevare den muslimske troen. Men Samira opplever at det er vanskelig å bli kjent med andre norske foreldre.

16:00(17:00)

> Kardashians: Take the Hamptons

Amerikansk realityserie. En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm. Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. I denne del: Kourtney, Khloe og Scott er tilbake i Hamptons og klar for en perfekt sommer. Scott er spent og overveldet over å være tilbake i New York, men han faller raskt tilbake til gamle uvaner. Klohe reiser på romantisk ferie til Sør-Afrika med sin nye kjæreste, French Montana.

17:00(18:00)

> Kardashians: Take the Hamptons

Amerikansk realityserie. En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm. Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. I denne del: Khloe prøver å hjelpe Scott til et sunnere liv, og vil at han skal være med og spille tennis. Men Kourtney mener Khloe bare prøver å spille på lag med Scott.

18:00(19:00)

> Kardashians: Take the Hamptons

Amerikansk realityserie. En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm. Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. I denne del: Kourtney flyr til Los Angeles for å konfrontere Kim, som har bestemt seg for å bruke Kourtneys hus til Norths bursdagsfeiring uten å ha fått tillatelse. Scott våkner opp på et sykehus etter utagerende festing.

19:00(20:00)

> Kardashians: Take the Hamptons

Amerikansk realityserie. En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm. Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. I denne del: Scott bestemmer seg endelig og sjekker inn på rehab. Klohe er frustrert over å nærme seg tredve år uten å ha oppnådd det hun vil i livet.

20:00(21:00)

> Nannyhjelpen

Britisk dokusåpe. Den profesjonelle barnevakten Kathryn Mewes flytter inn til familier som trenger hjelp for å skape mer harmoni i familien. Hun har en tredagersplan som hun har utarbeidet gjennom 20 år, og vil gi praktiske råd til foreldre som sliter med barneoppdragelsen. I denne del: Rosie Parson er singel mor for fire uregjelige barn under 4 år, trillingene Summer, Sienna og Jacob. I tillegg har hun 13 måneder gamle Zach. Alle kjemper om morens oppmerksomhet og når ber hun superoppdrager Kathryn om hjelp.

21:00(21:30)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Samira er en somalisk mamma som ønsker å være en del av det norske samfunnet og kulturen, samtidig som familien er opptatt av å bevare den muslimske troen. Men Samira opplever at det er vanskelig å bli kjent med andre norske foreldre.

21:30(22:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Lena-Marie er småbarnsmamma til Alma (2) og Olivia (4). Hun forsøker å ha tydelige regler, men det er utfordrende med to jenter som er helt klare på hva de vil og skal. Hun kjenner på at de ikke alltid er like lett å være bestemt, og gir nok litt etter til tider...

22:00(23:00)

> Kirurgiske katastrofer: Naturens utfordringer

Amerikansk dokusåpe fra 2015. Dr. Nassif og Dr. Dubrow drar ut på veien for å forvandle menneskers liv over hele landet. Legene gjør hjemmebesøk for å vurdere pasientenes misdannelser og fødselsskader. I denne del: Legene hjelper en kvinne med brystmisdannelser og de får en pasient som er musiker født med bare ett øre. Legen blir pasient når det blir oppdaget at Dr. Nassif har en alvorlig medisinsk tilstand.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2016. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: En transkjønnet kvinne har gjennomgått neseplastikk i Mexico, og operasjonen har ikke gitt forventet resultat. Nå trenger hun hjelp til å fikse en kollapset nese.

00:00(00:30)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Julia er en ung alenemor som ikke har tid til å prioritere seg selv. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: På 100 minutter skal de møte Julia og gi henne en ny stil.

00:30(01:00)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Kathrine er en ung og kreativ sjel. Med et litt for kreativt uttrykk føler hun tiden er inne for å få en mer voksen og moderne stil. Nå møter hun ekspert-teamet som er klar til å hjelpe.

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Meredith ber Heather om å gjøre alt hun kan for å redde Dereks hånd. Cristina starter en konkurranse med Stephanie og Leah, men dette fører til at pasienten til Cristina blir oversett. Alex på sin side, ser Jo i et nytt lys når de jobber med å redde et lite barns liv. I tillegg blir det nye kullet av legekandidater involvert i dramaet på Seattle Grace. De må kjapt komme seg opp på et nytt nivå. Skuespilleren Neve Campell (kjent fra serien «Party of Five» og «Skrik»-filmene) gjester kveldens episode av «Grey's Anatomy».

01:55(02:40)

> Beverly Hills 90210

Amerikansk dramaserie. Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nye "Beverly Hills 90210"-serien. I denne del: Naomi, Silver og Adrianna er fortsatt mistenksomme overfor Annie siden hun ikke vil gi dem noen forklaring på at hun fortsatt er sammen med Jasper - til tross for at hun kjenner hans sanne natur. Ingen vet at Jasper driver med utpressing overfor Annie ...

02:40(03:25)

> Glee

Purple Piano Project. Amerikansk komiserie. På McKinley High School dreier alt seg om sport - inntil spansklæreren Will tar over som dirigent for skolens lille sangkor, Glee Club. I denne del: Elever og ansatte vender tilbake til McKinley High etter sommerferien. New Direction gjengen er knust etter det forsmedelige tapet i den nasjonale korkampen, og Mr. Schuester setter i gang tiltak for få koret på sporet igjen. Samtidig lanserer Sue Sylvester en kampanje for å bli valg inn i Kongressen.

03:25(04:10)

> Damejakt på nettet

Amerikansk realityserie. Vi følger menns jakt etter den perfekte kvinnen via nettet. Noen ønsker å finne den store kjærligheten, and ønsker bare en liten flørt. Serien viser mennene fra første tastetrykk til de møter kvinnene "in real life". Blir de skuffet, eller møter de drømmedama? I denne del: Jason er en 33 år gammel regissør fra Ohio som drømmer om en skikkelig Hollywoodsk romanse med en Pamela Anderson-babe i hovedrollen. Vennene hans vil at han skal glemme denne urealistiske drømmen sin og heller møte en jordnær jente. Matt er en 27 år gammel millionær som bruker online dating for flyktige møter. Denne playeren sender identiske meldinger til mange jenter for å være sikker på å få napp.

04:10(04:55)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. Penger og skjønnhet er grunnverdiene i dette kystområdet sør i California. Men fra det øyeblikket den problemfylte fremmede Ryan Atwood flytter inn hos Cohen-familien, forandres alt. Ryans ankomst setter i gang en Newport-bølge av sosialt press, kjærlighetstriangler og generasjonskonflikter. I denne del: Det nærmer seg Valentine og Ryan føler presset. Julie må ta valget mellom to menn. Hvem skal hun gifte seg med?

04:55(05:20)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.

05:20(06:00)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsprogram fra 2016. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er høy nok for salg. I denne del: I Lemvig i Danmark ligger en gammel legebolig, som er hjemmet til ekteparet Joan og Hans og deres fire barn. Nå er alle barna fløyet fra redet og paret vil gjerne flytte til noe mindre. Sønnen Kåre har fått oppdraget med å selge innboet. Oppkjøperne Thomas, Rasmus og Kim finner raskt noen finurlige legeting, og Kåre viser seg å være er hard forhandler.