Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:25)

> Grensevakten

Kanadisk realityserie. I denne del: En trio som har vært på musikkfestival har ikke avlsuttet festen. Ansatte ved flyplassen i Vancouver må hjelpe en beruset reisende på rett vei. Og flere forskjellige valutaer kan bli et stort problem for en hjemvendende kanadier.

06:25(06:50)

> Grensevakten

Kanadisk realityserie. I denne del: I Vancouver passerer en uvanlig tung bilr. Dyreenheten i Osoyoos sniffer opp mye mistenkelig. Og amerikanere som kommer med bil er ikke villige til å snakke om pengene de har med seg til Niagara.

06:50(07:20)

> Grensevakten

Kanadisk realityserie. I denne del: En reisende vender tilbake fra en romantisk rendezvous med en overraskelse i bagasjen. Medisiner og sprøyter bekymrer tollerne i Windsor. Og en bedende kanadier har mye å svare for i Toronto.

07:20(07:45)

> Grensevakten

Kanadisk realityserie. I denne del: En student stryker til tolleksamen. En broket fortid kan føre til problemer for en amerikaners kjærlighetsforhold. Og på postsenteret finner de leker som ikke bare er til moro.

07:45(08:10)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2006. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer langs Australias grenser. I denne del: Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

08:10(08:40)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Et eksemplar av det klassiske luksuskjøretøyet Hudson Commodore fra 1949, et 2000 år gammelt tennstål og en forsteinet mammutstøttann er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

08:40(09:05)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Chumlee får sitt livs overraskelse når de andre pantelånerne gir ham en spesialbygd Harley-Davidson FXR på 30-årsdagen hans. Får de ham med til motorsykkelstevnet i Sturgis? Rick og Old Man tar en titt på en samling med originaltegninger fra U.S.S. Maine.

09:05(09:35)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Pantelånerne tar turen til det årlige motorsykkelstevnet i Sturgis, mens Old Man og Olivia holder fortet i Las Vegas. Klarer Rick å slappe av og nyte turen uten å jakte på gode kjøp på veien, eller faller han for fristelsen når han kommer over en Honda CB160 fra 1968?

09:35(10:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: En ring som skal ha tilhørt en katolsk kardinal, en samling med pistoler fra 1800-tallet og John Waynes årbok fra high school er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

10:00(10:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Et flagg fra jagerflyskvadronen til Teddy Roosevelts sønn og et skytevåpen som tilhørte western-sheriffen Fred Coates er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Senere blir Chumlee tatt på fersken mens han forfalsker stemplingskortet sitt, og Corey må rydde opp i fadesen.

10:30(10:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Denne spesialepisoden fokuserer på Jarrod og Brandi som reflekterer over veien fra nybegynnere i auksjonsbransjen til et par med makt.

10:55(11:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Darrell og Brandon er spente på å komme tilbake til West Covina, siden det er som en honningkrukke for duoen. Jarrod og Brandi bestemmer seg for å følge Darrels ledelse dypt inn i innlandsriket. Ivy er på vandring i jakten på varer og Dave gjør et førsteklasses funn.

11:25(11:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Denne spesialepisoden streifer innom forskjellige arkivklipp med Darrell og Brandon. Enten far og sønn-teamet vinner stort eller taper stort - en ting er sikkert for "The Gambler", fortjenesten er bare et knips unna.

11:55(12:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne får overraskende besøk fra Lone Star under en auksjon i Upland. Jarrod og Brandi er fast bestemte på å gjøre store penger på små funn. Darrell og Brandon oppdager et stykke historie og Ivys dårlige dag ender med et smell.

12:25(12:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Dan og Laura Dotson befinner seg i en liv eller død-krise. Uvitende om dette tenker innkjøperne business i Hemet. Brandi sliter med å holde Jarrod fokusert på oppkjøpene. Og Mary Padian møter noe som kan være litt utenfor denne verden.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Det er natt i Trondheim, og betjentene må ta seg av ei jente som har fått i seg litt vel mye alkohol. De får føle på hvordan det er å være kjendiser på byen, før det blir virkelig alvor med meldinger om både vold og storbrann.

13:25(13:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Vi er i Bærum, og denne natten får patruljen melding om at en person prøver å ta seg inn på en bensinstasjon. De må også håndtere et slagsmål utenfor et utested og ta seg av en kar som ikke er spesielt positivt innstilt til politiet.

13:55(14:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Arendal, og denne natten blir det både slagsmål, bilulykke og narkotikabeslag. Dessuten må de ta seg av en jente som slett ikke er interessert i å samarbeide.

14:25(15:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Vi er i Trondheim, og denne natten stopper Olav og Anders en amerikansk bil som kjører uten skilter. Så får de melding om at det brenner i en enebolig, og at ingen vet om familien som eier det er i huset.

15:00(15:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Follo, og denne natten må Svein og Ronny jakte på innbruddstyver som har forsøkt å ta seg inn i en kiosk. Dessuten har patruljen en aldri så liten naturopplevelse.

15:30(16:30)

> Ingen banker RBK

Norsk dokumentarserie fra 2017. Dokumentarserien følger Norges beste fotballklubb fra innsiden gjennom et helt år, fra de kalde vintertreningene i februar til sesongens siste spark på ballen. Kameraene blir med klubbens spillere, trenere, ledere, banemannskap og fans når "Troillungan" forsøker å gjenta jubelsesongen 2015, da RBK overlegent sikret seg "The Double" og nådde gruppespillet i Europa League. I 2016 forventes det at RBK, med stjernespillere som Pål André Helland, Mike Jensen og nysignerte Christian Gytkjær, forlenger oppturen - og det ultimate målet er deltakelse i Champions League. I denne del: I A-lagsstallen til Norges beste fotballag finnes det spillere som er på ulike stadier i karrieren og i livet. Noen er unge gutter som slåss for å klore seg fast i stallen, andre er på toppen av karrieren, mens noen ser at avslutningen nærmer seg. Når sesongen går mot slutten er det naturlig at alle får et ekstra fokus på fremtiden. I denne episoden blir vi bedre kjent med Pål André Helland, Elba Rashani og Tore Reginiussen.

16:30(17:30)

> Ingen banker RBK

Norsk dokumentarserie fra 2017. Dokumentarserien følger Norges beste fotballklubb fra innsiden gjennom et helt år, fra de kalde vintertreningene i februar til sesongens siste spark på ballen. Kameraene blir med klubbens spillere, trenere, ledere, banemannskap og fans når "Troillungan" forsøker å gjenta jubelsesongen 2015, da RBK overlegent sikret seg "The Double" og nådde gruppespillet i Europa League. I 2016 forventes det at RBK, med stjernespillere som Pål André Helland, Mike Jensen og nysignerte Christian Gytkjær, forlenger oppturen - og det ultimate målet er deltakelse i Champions League. I denne del: Rosenborg kan bli historisk ved å ta The Double to år på rad. Dette er noe Nils Arne Eggen aldri klarte i sin storhetstid. Og det blir uro på Lerkendal når nøkkelspiller Pål André Helland igjen blir skadet, kun få dager før cupfinalen. Helland gjør alt han kan for å holde dette hemmelig for mediene.

17:30(18:00)

> Veipatruljen

Norsk dokusåpe fra 2015. I Veipatruljen møter du Oslos barske bilbergere, som alltid er på jobb for å hjelpe uheldige bilister og gjør en enorm innsats for å rydde veiene, og sikre fremkommeligheten for innbyggerne. I denne del: Ole må ut og hente en bil som har kollidert. Det er en gammel bil som kanskje ikke er verdt så mye i kroner og øre, men for eierne er affeksjonsverdien høy. Derfor er det viktig at Ole gjør jobben skikkelig og forhåpentligvis kan den gamle bilen sørge for nye minnerike turer.

18:00(18:30)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Brannstasjonen er i Fredrikstad, og i kveld må gjengen hanskes med en voldsom storbrann i et bolighus.

18:30(19:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Barnehagebarn og brann er en uheldig kombinasjon, og denne dagen får brannvesenet varsel om en skogbrann like ved en barnehage på utflukt.

19:00(19:30)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Det brenner voldsomt i Stavanger. Klarer brannfolkene å kvele flammene før et bolighus blir overtent?

19:30(20:30)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: En bondegård i Maine avslører seks generasjoner med hemmeligheter, og NSACAR-legenden Ryan Newman beviser at når det kommer til forhandlinger, er han like tøff som Danielle.

20:30(21:30)

> Insider

Galina. Norsk dokumentarserie fra 2016. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til. I denne del: Rett før jul ble prostituerte Galina Sandeva brutalt drept på Bispekaia i Oslo. I månedene før drapet fulgte et team fra Insider Galina og miljøet rundt henne. Målet var å vise hvilke vilkår de gateprostituerte jobber under og hva slags risiko de løper. I kveld kan du se resultatet av dette arbeidet.

21:30(23:55)

> Collateral

Amerikansk thrillerdrama fra 2004. Tom Cruise, Jamie Foxx. Max er taxisjåfør på feil sted til feil tid. Han blir tvunget til å kjøre den kaldblodige leiemorderen Vincent fra sted til sted mens han tar ut sine ofre én etter én. Aldersgrense: 15 år.

23:55(00:55)

> Saturday Night Live

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Det legendariske underholdningsprogrammet Saturday Night Live er en humorinstitusjon som med treffsikre parodier tar pulsen på amerikansk populærkultur og politikk. I denne del: Episoden ledes av Kristen Stewart, med musikalsk innslag av Alessia Cara.

00:55(02:45)

> Project X

Amerikansk komedie fra 2012. Thomas Mann, Oliver Cooper. Tre nerdete high school-kamerater planlegger den ultimate hjemmefesten for å bli populære på skolen. Etter en rolig start, tar festen helt av og utarter seg til en vanvittig partyorgie - og alt blir dokumentert på video.

02:45(04:45)

> All makt

Amerikansk thrillerdrama fra 1997. Clint Eastwood, Gene Hackman. Når innbruddstyven Luther Whitney bryter seg inn i huset til milliardæren Walter Sullivan, får han seg en overraskelse. Walters vakre kone Christy kommer nemlig uanmeldt hjem – og hun er ikke alene. Sammen med henne er USAs president! For ikke å bli oppdaget gjemmer Luther seg bak en speilvegg, hvor han blir vitne til en alvorlig forbrytelse. Aldersgrense: 15 år.

04:45(05:25)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I denne episoden teller vi ned de dummeste slåsskjempene.

05:25(05:55)

> Lagerkrigen Texas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: I DeSoto i Texas er oppkjøperne på utkikk etter antikviteter. Ricky og Bubba blir truet av en ny fyr fra andre siden av dammen. Mary får haik med Jenny til en potensiell seier.