Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:25)

> Man Caves

Amerikansk livsstilsserie fra 2012. Super Bowl-vinner Tony Siragusa og entreprenør Jason Cameron besøker hus der mannen ønsker seg et eget rom forvandlet til et hobbyrom, også kjent som «Man cave». Great Clips Cave. Super Bowl-vinner Tony Siragusa og entreprenør Jason Cameron besøker hus der mannen ønsker seg et eget rom forvandlet til et hobbyrom, også kjent som "Man cave".

06:25(07:10)

> Mann mot natur

Amerikansk realityserie fra 2009. Bear Grylls etterlates på ugjestmilde steder, langt fra sivilisasjonen, og må ta i bruk ulike måter å mestre situasjoner, konstruere overnattingssteder, samt finne mat og vann på. Big Sky Country. Har du noen gang lurt på hvordan det er å stå ansikt til ansikt med døden? Når du ikke vet om du vil overleve eller dø? Når du bare har din indre styrke, din besluttsomhet og egne overlevelsesinstinkter å stole på? Fjellklatreren, utforskeren og tidligere medlem av Special Forces Bear Grylls gjenopplever fantastiske fortellinger om menneskets overlevelsesevne. Når han skal fortelle om hvordan andre mennesker har overlevd mot alle odds, setter han seg selv i den samme situasjonen, slik at han faktisk kan gjenoppleve disse forbløffende overlevelsesscenarioene fra virkeligheten.

07:10(07:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Kongekrabbesesongen nærmer seg slutten og fiskerne øker innsatsen for å klare kvoten. Zero Hour.

07:55(08:40)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. En dekksgutt mister besinnelsen ombord på the Time Bandit. Jake får en uventet telefon. Og en fersiking sendes hjem etter å ha blitt skadet. Hell's Bells.

08:40(09:35)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Jonathan Hillstrand har problemer med mannskapet om bord på The Time Bandit. Jake Anderson venter barn mens han styrer The Nortwestern. The Cape Caution har problemer med mekanikken. Lunatic Fringe.

09:35(10:35)

> Formel E : Høydepunkter

Motorsport. Formel E : Highlights Santiago.

10:35(11:30)

> Politijakt: Fartsbøller

Dansk dokumentarserie fra 2017. Vi har følger Københavns politi i deres jakt på hovedstadens verste fartssyndere. Om natten har trafikkpolitimannen Jesper det travelt med å stoppe fartssyndere i det indre København. Fartjagt.

11:30(12:30)

> Politijakt: Fartsbøller

Dansk dokumentarserie fra 2017. Jespers kveldsvakt har nettopp startet når han blir forbikjørt på motorveien av en ung motorsyklist, som råkjører. En familiefar har hastverk med å komme hjem til familien etter en reise og blir stoppet på motorveien. Fartjagt.

12:30(13:30)

> Politijakt: Fartsbøller

Dansk dokumentarserie fra 2017. Motorsykkelbetjenten Arne får det travelt med å stoppe et scooter-bud som har all sin oppmerksomhet rettet mot mobiltelefonen.

13:30(14:30)

> Politijakt: Fartsbøller

Dansk dokumentarserie fra 2017. Jesper er på vakt i den sivile videobilen. Når mørket faller på blir han involvert i en biljakt som bringer ham helt til Sverige.

14:30(15:25)

> Politijakt: Fartsbøller

Dansk dokumentarserie fra 2017. Anders er på vakt i den sivile videobilen og stopper en taxisjåfør som mildt sagt føler seg forfulgt av politiet. Morten kontrollerer et skoleområde, og det er langt fra alle som respekterer fartsgrensen på 50 km/t.

15:25(15:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Oppkjøperne er i regnfulle San Jacinto, der Darrell oppdager noe som faller i smak. Brandi og Jarrod innser at de må slå seg sammen med Barry for å tjene penger. Nabila prøver å utvide territoriet. A Time to Kiln. Moderne skattejegere kjøper lagre på auksjon, og selger innholdet.

15:55(16:29)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Oppkjøperne er tilbake i Montebello, og nok en gang sprer Darrell rykter om et imponerende lager. Jarrod og Brandi bestemmer seg for å gjøre storinnkjøp til den nye sjappa. Like a Kung Pao Cowboy. Moderne skattejegere kjøper lagre på auksjon, og selger innholdet.

16:29(17:00)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Oppkjøperne er i Long Beach. Brandi drar på auksjonen alene, men Jarrod dukker opp tidsnok til å bedømme utbyttet. Oysters On the Half Plate. Moderne skattejegere kjøper lagre på auksjon, og selger innholdet.

17:00(17:29)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Oppkjøperne er i Inglewood. Barry dukker opp med motorsykkelen sin - og planlegger å gå triumferende ut av auksjonen. Herb og Mike oppdager noe som er som musikk for ørene deres. Old Tricks, New Treats. Moderne skattejegere kjøper lagre på auksjon, og selger innholdet.

17:29(18:00)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Oppkjøperne tar turen til Burbank, der en ny oppkjøper utfordrer både Barry og Jarrod og stikker av med et overfylt lager. Barry finner en koffert og får en grunn til å dra til skomakeren sin. Orange You Glad Dan Sold It Again?. Moderne skattejegere kjøper lagre på auksjon, og selger innholdet.

18:00(18:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Rick og Chum ser på et lekeverktøybelte i Batman-stil fra 1960 tallet. Vil de la seg friste til å kjøpe det?. In the Presence of Greatness. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

18:30(19:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Rick og Corey er inspirert av en anti-krigtale fra Dr. Martin Luther King. Samtidig får de inn en fjernstyrt miniatyrbåt, laget lik Disney’s jungel cruise, som får dem til å navigere seg frem til en avtale. The Happiest Place to Pawn. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Rick reiser til Washington D.C. for å se på en av de aller første Jeepene som var bygget for bruk under 2. verdenskrig. Payne in the Putt. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

19:30(20:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Corey og Chum vurderer å bruke mye penger på en golfbil designet for tidligere president Bill Clinton, inntil de får beskjed om at han kanskje aldri tok den i bruk. President's Day Sale. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

20:00(20:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Rick vurderer et sverd med en påhengene pistol fra 1700-tallet. Vil han treffe blink eller skyte seg selv i foten med denne avtalen?. The Pistol is Mightier Than the Sword. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

20:30(21:30)

> Fanget på politiets kamera

Dansk dokumentarserie fra 2019. På motorveien på fyn får politiet øye på tre biler i kortesje som kjører veldig mistenkelig. Det utvikler seg til en stor aksjon, hvor målet er å stoppe alle bilene samtidig. Vi får se hårreisende, voldsomme og overraskende klipp fra politiets arkiver. Vi kommer tett på livsfarlige situasjoner og er med når politiet tar opp jakten på vanvittige bilister.

21:30(23:40)

> Førskolepurk

Amerikansk actionkomedie fra 1990. Den tøffe og utrivelige politimannen Kimble jobber hardt for å fange narkotikalangeren Cullen Crisp. Det eneste sporet han har å gå etter er en skole hvor sønnen til ekskona til Crisp er elev.

23:40(00:35)

> Saturday Night Live

Amerikansk underholdningsprogram fra 2019. Episoden ledes av Phoebe Waller-Bridge. Phoebe Waller-Bridge. Det legendariske underholdningsprogrammet Saturday Night Live er en humorinstitusjon som med treffsikre parodier tar pulsen på amerikansk populærkultur og politikk.

00:35(02:10)

> Walking Tall

Amerikansk actiondrama fra 2004. Chris Vaughn, en pensjonert elitesoldat, vender tilbake til hjembyen sin for å slå seg til ro og oppdager at den en gang blomstrende tømmerindustrien har blitt lagt ned og at en kriminell kasinoeier nå styrer byen…. Vaughn bestemmer seg for å ta opp kampen for å redde hjembyen.

02:10(03:10)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2013. Motormesteren Richard Rawlings og mekanikertalentet Aaron Kaufmann fra Gas Monkey Garage leter etter forfalne biler som de kan pusse opp og tjene penger på. Buggin’ Out.

03:10(03:35)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2008. Programlederne Mike Brewer og Edd China viser seerne hvordan man kan kjøpe riktig bil til riktig pris, restaurere den billig, og tjene en god slump med penger. Mercedes, pt. 2.

03:35(04:00)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2008. Programlederne Mike Brewer og Edd China viser seerne hvordan man kan kjøpe riktig bil til riktig pris, restaurere den billig, og tjene en god slump med penger. Lotus, pt. 1.

04:00(04:50)

> Ghost Adventures

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Zak Bagans, Nick Groff og Aaron Goodwin etterforsker verdens mest skremmende og hjemsøkte steder. Leap Castle & Hell-Fire Club. Zak Bagans, Nick Groff og Aaron Goodwin etterforsker verdens mest skremmende og hjemsøkte steder. Trioen intervjuer øyevitner og historikere på hvert sted og analyserer det de finner sammen med respekterte eksperter på det overnaturlige.

04:50(05:35)

> American Chopper

Amerikansk realityserie fra 2007. Mikey avduker sykkelen til Universitetet i Michigan under en amerikansk fotballkamp. Så settes kursen mot Hollywood for å feire avdukingen med besetningen i «My Name is Earl». Michigan Bike/My Name is Earl 2. Teutul-familien skreddersyr motorsykler.