Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:25)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

06:25(06:50)

> Inntauerne på South Beach

Amerikansk realityserie. Bli med på innsiden av den actionfylte hverdagen til Tremont Towing, et familiedrevet inntauingsselskap på South Beach i Miami. Hvert år kommer åtte millioner mennesker for å feste i South Beach. Byen er stappfull av biler og gærne sjåfører, men det er ikke i nærheten av nok parkeringsplasser til alle sammen.

06:50(07:15)

> Inntauerne på South Beach

Amerikansk realityserie. Bli med på innsiden av den actionfylte hverdagen til Tremont Towing, et familiedrevet inntauingsselskap på South Beach i Miami. Hvert år kommer åtte millioner mennesker for å feste i South Beach. Byen er stappfull av biler og gærne sjåfører, men det er ikke i nærheten av nok parkeringsplasser til alle sammen.

07:15(08:05)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene. I denne del: Kraftig vær og flere skader på hans medtatte båt gir Sig hjerteproblemer. Bill sliter med vannlekasje. Jake rekrutterer en gammel venn. Del 2 av 2.

08:05(08:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Palm Springs har vært et funn av skatter og drama for oppkjøperne, og dagens auksjon får fram det verste og det beste. Dave har ikke tenkt å la et nytt bra lager gå fra seg, og Rene prøver å skaffe seg innsideinformasjon.

08:30(08:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Det trendy området i North Hollywood holder en auksjon som får oppkjøperne til å drømme om store seiere og kostbare samleobjekter. Jarrod og Brandy nekter å la seg lure av showbiz-skattenes sjarm, men Mary og hennes venn, Allee, sikter seg inn på tinseltown. Rene er den eneste som opererer på egenhånd, men det stopper ham ikke fra å lage trøbbel for alle andre.

08:55(09:25)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En kvinne forsøker å smugle en svært kostbar gave inn i Australia. En mannlig eskorte og kjæresten hans blir avhørt av immigrasjonsmyndighetene, og én av dem avslører en sjokkerende hemmelighet. En eldre kvinne kommer tilbake fra en reise til Tyrkia med bagasjen full av nøtter og frø. En pakke fra Hong Kong vekker mistanke hos tollerne.

09:25(09:55)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

09:55(10:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: Bli med på en reise tilbake i tiden når en gitar som tilhørte The Whos bassist, John Entwistle, slår en akkord med Rick. Rick og Lili får presidentbehandling når en kunde kommer inn med en Richrd Nixon papirkjole. Senere bestemmer gutta seg for at det er på tide å teste Old Mans kjøreferdigheter.

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: En kunde kommer innom med en Bibel som angivelig har blitt bært av Pony Express-ryttere. Corey reiser til en fjern galakse når en R2D2 Pepsi-maskin ruller inn i sjappa. Lilis tid som intern i sjappa er over og gutta skal vurdere jobben hun har gjort.

10:55(11:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie bestemmer seg for å ta en pause som skjørtejeger, mens Alan går på date med to forskjellige kvinner.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie legger an på resepsjonisten til Alan, og Alan frykter det verste.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Gutta møter på Jakes gamle lærer, som begynte som stripper etter å ha holdt på med Charlie. Charlie får dårlig samvittighet og prøver å hjelpe henne ved å gi henne et sted å bo og en jobb, men mister kontrollen over situasjonen.

12:25(12:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Vi er i Alta, og kvelden starter med at noen knuser en rute på politistasjonen med en diger stein.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Vi er i Moss, der en jente går fullstendig av hengslene på et vorspiel. En full mann lager trøbbel på et utested, og to kjenninger av politiet barker sammen rett foran patruljebilen.

13:25(13:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: Vaktleder Glenn må håndtere en mulig overdose og han jobber målrettet med å holde personen i live fram til ambulansepersonell kommer. I et trusselbrev til vaktsentralen står det at en person skal oppsøke en av forretningene på stasjonen, helle bensin på de ansatte og tenne på. Etterforskere fra politiet blir tilkalt, og vekterne er ekstra på vakt siden dette er kvelden som gjerningsmannen sier han skal angripe.

13:55(14:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: Det er lørdag, noe som betyr ekstra problemer med rus og alkohol blant de reisende på stasjonen. Murat er vaktleder for kvelden, og det tar ikke lang tid før han får beskjed om en tagger som har gjort grovt hærverk på perrongen. En intens jakt på taggeren starter, og stasjonen blir gjennomsøkt.

14:25(14:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: En gretten kunde kommer innom sjappa med et sjeldent diamantbelagt lommeur som kan være verdt tusenvis av dollar. Klarer kunden å bevise at det er ekte vare? Dessuten prøver Booby J en spesiallagd «lowrider», og Seth finner ut hva som skal til for å få en kylling til å krysse 8 mile.

14:55(15:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Sjappa taper mye penger på de lave gullprisene, og Gold-familien må selge unna så mye som mulig for å kompensere for tapet. Men når Les får tilbud om å kjøpe pilspisser verdt nesten en halv million dollar, står han overfor et vanskelig dilemma. Dessuten får Ashley bryne seg på en kvinne som er klar til å slåss.

15:25(15:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne vender tilbake til Montebello i California - hjem for store seiere og enda større kamper. Darrell og Brandon prøver å hisse opp de andre oppkjøperne og snike seg gjennom slagsmålet. Rene har med seg faren sin, noe som resulterer i både latter og profitt.

15:55(16:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Mary og Ivy starter kvelden med litt mindre vennlig konkurranse på en nattauksjon i Huntington Beach i California. Darrell og Brandon er på hjemmebane og ser etter et nytt, stort lager. Men Dave er også på jakt.

16:25(17:25)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene. I denne del: Sig kjemper for å overleve et hjerteinfarkt. Bill finner ut en mørk hemmeligehet om sin egen sønn. Josh sliter for å forbedre seg. Jake får seg en verdifull lærepenge. Johnathan ber til gudene. Del 1 av 2.

17:25(17:55)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En opprørt passasjer blir rasende når tollerne insisterer på å undersøke ham. En amerikansk indianer sier han ikke følger våre lover, men er her for å hente sin australske kjæreste. I karantenen blir et kinesisk par tatt med en farlig gjenstand. Og det blir funnet heroin i noen motorsykkeldeler.

17:55(18:30)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En patruljebåt har knapt med tid for å redde et synkende fartøy fylt til randen av mennesker. En passasjer oppfører seg merkelig, og tollerne lurer på om han bare tuller eller om det er mer alvorlig. På postsenteret finner de 186,2 gram metamfetamin skjult i et skopar.

18:30(19:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Corey får tak i en Bibel som har tilhørt Mickey Mantle. Blir den en åpenbaring eller får den en rask utvandring fra butikken. Rick blir interessert når en kunde kommer inn med en penn president Lyndon B. Johnson brukte for å signere med. Vil han kjøpe den, eller er prisen for stiv? Senere konkurrerer gutta om hvem som er den beste selgeren.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Et Monet-bilde kommer inn i sjappa. Gjør bildet et dårlig inntrykk, eller er det verdt en million dollar? Corey føler varmen når en kunde kommer inn med en gammel brannstasjon. Senere driver Ricks historietimer om Cinco de Mayo gutta til vanvidd og han blir nesten utestengt fra sin egen fest.

19:30(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: En gjest på et utested i Trondheim har fått en flaske i hodet og blør kraftig. En hotellgjest er beruset og ufin, og patruljen rykker ut for å sette en stopper for et høylytt Spice Girls-nachspiel.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: I Trondheim stopper politiet en bil de mistenker skal på innbruddstokt. De tar et par innbruddstyver på fersken på morgenkvisten og må stoppe et nachspiel når klokken nærmer seg syv.

20:30(21:30)

> Barhjelpen

Amerikansk realityserie. Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse. I denne del: Etter å ha kastet ut en leietaker som ikke betaler leien, degraderer en drikkfeldig eier sportsbaren sin. Hans ego, konstante drikking og unnskyldninger tyner de ansatte til det ytterste. Kan Jon Taffer redde baren?

21:30(23:20)

> Blades of Glory

Amerikansk komedie fra 2007. Jenna Fischer, Will Arnett. Kunstløperne Chazz og Jimmy er bitre rivaler, helt til begge blir fratatt sine medaljer og nektes å delta i konkurranser. Det ser mørkt ut for fremtiden på isen, men de to oppdager et smutthull som gjør det mulig for dem å delta igjen - som et par. Åldersgräns: 11 år.

23:20(23:50)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Herb blir sparket ut av huset, prøver Alan få innpass hos Judith igjen.

23:50(00:20)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie prøver å introdusere Herb til sin livsstil, mens Alan prøver å unnslippe Judith.

00:20(00:50)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlies seneste dame vil at han skal sove hos henne, og Alan prøver å få frem sin autoritet som forelder.

00:50(02:35)

> Observe and Report

Amerikansk komedie fra 2009. Seth Rogen, Ray Liotta. Hvis sikkerhetsvakten Ronnie Barnhardt klarer å fakke tullingen som blottet seg utenfor kjøpesenteret, kan det være inngangsbilletten hans til en karriere i politiet og en romanse med den vakre prinsessen av kosmetikksjappa. Men én person kan forpurre Ronnies fremtidsplaner: en høy og barsk politimann som vet hva han driver med.

02:35(03:05)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

03:05(03:30)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: Til tross for at en avslappet fyr ikke lar seg rokke av at betjentene finner spor av narkotika i kofferten hans, mistenker de at han har noe å skjule. En omreisende musiker hevder hun er synsk, men hun er likevel ikke i stand til å forutse hva immigrasjonsmyndighetene har i vente for henne.

03:30(03:55)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: Tollerne tar en mann på fersken, men han prøver å skylde på en annen i reisefølget. Immigrasjonsmyndighetene undersøker oppholdstillatelsen til taxisjåfører. En far og sønn fra Kina blir tatt med fire kofferter fulle av udeklarert mat. Og på postsenteret finner betjentene efedrin i bilderammer.

03:55(04:40)

> Barhjelpen

Amerikansk realityserie. Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse.

04:40(05:25)

> Intelligence

Amerikansk dramaserie fra 2014. Agenten Gabriel Vaughn ved US Cyber Command har en microchip implantert i hjernen som gjør at han kan tappe informasjon fra databaser og andre elektroniske filer. I denne del: Agenten Gabriel Vaughn ved US Cyber Command har en microchip implantert i hjernen, som gjør at han kan tappe informasjon fra databaser og andre elektroniske filer. Secret Service-agenten Riley Neal blir ansatt for å beskytte ham, men de oppdager snart at fienden kan være nærmere enn de trodde og at den lager sin egen intelligens for å konkurrere med Gabriel.

05:25(06:00)

> Auction Hunters

Amerikansk livsstilserie fra 2013. Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner.