Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:20(06:45)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

06:45(07:10)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

07:10(07:35)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie fra 2016. Serien følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Vi følger ekte situasjoner teamene står overfor - alt fra store narkotikafunn til å jakte skurker. I denne del: Kevin og hundepartneren Jonty sporer opp noen kjeltringer, narkotikahunden Titan oppdager dop på senteret for internasjonal post, og konstabel Ted blir introdusert til teamets nyeste rekrutt.

07:35(08:00)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Serien følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Vi følger ekte situasjoner teamene står overfor - alt fra store narkotikafunn til å jakte skurker. I denne del: Delta-hundeteamet, Jason og Farris, er i hælene på en Bonnie og Clyde-duo i Wanganui, og Aysa lukter narkotika i Auckland fengsel.

08:00(08:25)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Serien følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Vi følger ekte situasjoner teamene står overfor - alt fra store narkotikafunn til å jakte skurker. I denne del: Det prisvinnende politihundteamet Ben og Ox hjelper til med å hindre en farlig lovbryter. Tollhunden Waldo lukter hasj på en franskmann og fengsleshunden finner penger i en bil ved Spring Hill fengsel.

08:25(08:50)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Serien følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Vi følger ekte situasjoner teamene står overfor - alt fra store narkotikafunn til å jakte skurker. I denne del: Politihunden Turk sporer opp en kalkun, narkotikahunden Waldo gjør et storfunn på postsenteret og fengselshunden stopper smuglergods ved porten.

08:50(09:25)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Serien følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Vi følger ekte situasjoner teamene står overfor - alt fra store narkotikafunn til å jakte skurker. I denne del: Hundeteamet Delta, Paul og Epic, sporer opp noen biltyver. En iskrembeholder full av penger blir funnet i Mt Eden fengsel. Og Jay lukter seg fram til en fangst med fylte varer.

09:25(09:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Spanske Carlos får problemer med å forklare hvorfor eiendelene hans slår ut i kokaintesten i tollen. En urinnvåner hevder at han blir diskriminert og nekter tollerne å sjekke bagasjen hans.

09:55(10:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: En amerikansk flyansatt blir tatt med narkotika. Michael Stirling kommer hjem etter tre år i Japan der han har undervist i engelsk, men han har problemer med å deklarere en stor sum penger. Og en kinesisk kvinne, som fikk advarsel for to år siden, blir igjen stoppet med mat i bagasjen.

10:25(11:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Postavdelingen fatter mistanke til en kaffemaskin. Etter nærmere undersøkelse viser det seg at den inneholder kokain. Kystvakten stopper indonesiske fiskebåter som ikke akkurat har vanlig fisk i lasten.

11:00(11:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Etter tips fra politiet i Hong Kong stopper tollerne i Sydney to menn som mistenkes for å smugle narkotika. En sint kinesisk passasjer har med seg meget verdifulle steiner og en passasjer kommer til Australia med tre store sverd.

11:30(12:05)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: En spansk turist som mistenkes for smugling avhøres av tollerne i Sydney. Immigrasjonsmyndighetene finner en bussjåfør fra Ukraina – har han gyldig arbeidstillatelse? I tillegg blir en tysker tatt for import av ulovlige matvarer.

12:05(12:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: En gitar tidligere eid av musikklegende Stephen Stills dukker opp. Cory prøver å holde fokus når et detektivkamera fra 1800-tallet kommer inn i sjappa. Senere blir det vitsekonkurranse mellom Chumlee og Rick. Klarer Chumlee å slå sjefen?

12:30(13:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: En mumifisert falk finner veien til sjappa. Rick og Chumlee må ta en timeout når de prøver å få til en handel av en signert Harlem Globetrotters basketball fra 1978. Senere går The Old Man og Chumlee på skattejakt når en metalldetektor kommer inn på nattskiftet.

13:00(13:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: En tannlegestol fra tidlig på 1900-tallet ruller inn i sjappa. Rick gjør seg klar til fest idet minner fra filmen «Wayne's World» bringes inn. Senere blir han overrasket når han begynner å motta brev fra en hemmelig beundrer.

13:25(13:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Et tre med en 1800-talls revolver inni slår rot i sjappa. Chumlee blir kreativ når han sjekker ut en renessanse-etsing av Pietro Facchetti. Senere krever Old Man at sjappa gir pensjonist-rabatt.

13:55(14:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Et tre med en 1800-talls revolver inni slår rot i sjappa. Chumlee blir kreativ når han sjekker ut en renessanse-etsing av Pietro Facchetti. Senere krever Old Man at sjappa gir pensjonist-rabatt.

14:25(14:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Konkurransen blir aggressiv i Nord-Hollywood og ikke en gang Dan og Laura klarer å komme unna spenningene. Dave vinner et lager som kan bli en hit og Rene kjemper mot de lokale oppkjøperne for å ha det litt moro. Mary kommer over to lagre som vil passe perfekt sammen, hvis hun klarer å få begge to.

14:55(15:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne er på hvelvauksjon i Huntington Beach hvor Dave bestemmer seg for å ta med seg et par venner for å få hjelp. Mary kjemper for å vinne et hvelv og å skjule sin mangel på erfaring, mens Rene vikler seg inn på grunn av en tøff oppdagelse.

15:25(15:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne drar på auksjon til Palm Springs til spennende lagre og store penger. Marry er bekymret for at området er for snobbete for henne, mens Ivy kikker etter vintageobjekter. Darrell og Rene kjemper mot hverandre, men bare en av dem kan være best.

15:55(16:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne drar til Santa Ana i California der drømmen om fantastiske lagre spriter opp auksjonen. Jarrod og Brandi får et lager som fører til det gode liv, mens Mary prøver å få noe som er mer til å samle på. Darrell kommer over noe som kan bli en ny stor seier for the Gambler.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Auksjonene starter i Upland, California, men Dan og Laura tar oppkjøperne med på en vill runde for å avslutte dagen. Ivy ender opp med en vakker kvinne og Mary kjøper tidlig i håp om å få en skatt. Jarrod og Brandi tvinges, sammen med Darrell og Brandon, til å gå dypt inn i fjellene for å holde seg over vann.

16:55(17:25)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Alarmen går ved brannstasjonen i Drammen da det begynner å lekke gass fra en stor beholder på et industriområde.

17:25(17:55)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Brannstasjonen i Stavanger får inn melding om brann på en pistolklubb.

17:55(19:00)

> Molde - Sarpsborg 08

Norsk fotball fra Eliteserien 2017. 1. omgang. Direkte fra Aker stadion og Eliteserie-oppgjøret mellom Molde og Sarpsborg 08.

19:00(20:00)

> Molde - Sarpsborg 08

Norsk fotball fra Eliteserien 2017. 2. omgang. Direkte fra Aker stadion og Eliteserie-oppgjøret mellom Molde og Sarpsborg 08.

20:00(21:00)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. I denne del: Gutta besøker en mann som ikke har kastet noe siden 1950-tallet, og han har heller ikke tenkt å start nå. Han er heller ikke flau over å flashe favorittundertøyet sitt, noe som kommer som et sjokk på Mike og Frank.

21:00(22:00)

> Insider

Fallskjermjegerne. Norsk dokumentarserie. Journalistene i "Insider" rapporterer fra lysskye miljøer og lukkede grupper i Norge. I denne del: Som første tv-serie fulgte Insider utdanningen av en fallskjermjegertropp på Rena Leir i forrige sesong. Nå skal klassen uteksamineres og vi får overvære avslutningen av utdannelsen før elitesoldatene klargjøres til strid.

22:00(23:00)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2017. Rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner. I denne del: Det er tid for bryllupsløftefornyelsen til Väinö og Gunn Berit på Spritamäki. Med egen prest, alter og med samme forett og kjole som i bryllupet, er det duket for en romantisk redneck-aften. Vi blir kjent med Kais, med opprinnelse fra Palestina, som rørende forteller om hvordan han har blitt tatt inn i redneck-varmen. Og Per blir inspirert av all romantikken til å gå ned på kne foran sin Vesla. Kristian tar med Monika på redneck-date på skytebanen, og blir både imponert og flau over Monikas talenter på avtrekkeren.

23:00(01:45)

> The World is not Enough

Britisk-amerikansk action fra 1999. Pierce Brosnan, Sophie Marceau. Terroristen Renard har ikke bare alt av nyeste teknologi, han har også en uvanlig - og livsfarlig - skade: en kule i hjernen gjør ham ufølsom for smerte. Han iverksetter en djevelsk plan for å ta kontrollen over verdens oljereserver, og igjen kan bare Agent 007 forpurre den. Aldersgrense: 15 år.

01:45(02:45)

> Arctic Waters

Norsk dokumentarserie fra 2017. Å fiske torsk fra små sjarker i Barentshavet er en tøff jobb. Risikoen er stor, men for de som våger er det store penger å hente. I Finnmark ligger Veidnes, en liten bygd med 44 innbyggere. For 25 år siden ble fiskebruket lagt ned. Det kunne endt opp med historien om en fraflyttet og øde bygd, men nå er fiskeren Svein Vegar Lyder klar til å få fart på hjembygda igjen. I denne del: Fiskeren Svenne og familien hans ønsker å skape nytt liv i fraflyttingstruede Veidnes i Finnmark. Kommer løfter om rikdom til å lokke innflyttere til stedet?

02:45(03:30)

> Barmageddon

Amerikansk realityserie. I denne del: Komikeren Mo Mandel møter hver uke to forskjellige bar-eiere som får en uke til å bevise om de er best i bransjen. I denne episoden konkurrerer eierne av to barer i San Diego om en pengepremie.

03:30(04:15)

> Barmageddon

Amerikansk realityserie. I denne del: Komikeren Mo Mandel møter hver uke to forskjellige bar-eiere som får en uke til å bevise om de er best i bransjen. I denne episoden tar eieren av en turistbar over en lokal pub i Savannah.

04:15(05:05)

> Saturday Night Live

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Det legendariske underholdningsprogrammet Saturday Night Live er en humorinstitusjon som med treffsikre parodier tar pulsen på amerikansk populærkultur og politikk. I denne del: Episoden ledes av Tiffany Haddish.

05:05(05:30)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

05:30(06:00)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.