Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. «Nattpatruljen» er i Trondheim, og denne natten går alarmen etter at det registreres skyting i byen. Trondheim. «Nattpatruljen» er i Trondheim, og denne natten går alarmen etter at det registreres skyting i byen.

06:25(06:50)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. «Nattpatruljen» er i Hammerfest, og politifolkene må hanskes med klåfingrede festivaldeltagere. Dessuten må de takle et problem på landeveien, og ting går ikke akkurat som de skulle ønske. Hammerfest. «Nattpatruljen» er i Hammerfest, og politifolkene må hanskes med klåfingrede festivaldeltagere. Dessuten må de takle et problem på landeveien, og ting går ikke akkurat som de skulle ønske.

06:50(07:15)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi er i Fredrikstad, og til tross for dårlig vær er utelivet sydende, og patruljen må hjelpe en full og barbeint dame hjem - skjønt hun husker ikke helt hvor «hjem» er. Fredrikstad. Vi er i Fredrikstad, og til tross for dårlig vær er utelivet sydende, og patruljen må hjelpe en full og barbeint dame hjem - skjønt hun husker ikke helt hvor «hjem» er. Så får de melding om at en bil har kjørt gjennom et butikkvindu.

07:15(08:00)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. Stefan og Mattias hjelpler en patrulje som slåss med en aggressiv mann ved Blåsut, samt hjelper en kvinne som har mistet bevisstheten i Skarpnäck. En mann har drukket håndsprit og fått brystsmerter. Stefan og Mattias hjelpler en patrulje som slåss med en aggressiv mann ved Blåsut, samt hjelper en kvinne som har mistet bevisstheten i Skarpnäck. En mann har drukket håndsprit og fått brystsmerter. Charlie og Nathalie får tips om en blotter.

08:00(08:50)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. Trygghetsvaktene Ferhat og Busra får problemer med en mann som skremmer passasjerer. En beruset mann som skal fjernes fra t-banen blir plutselig aggressiv. Trygghetsvaktene Ferhat og Busra får problemer med en mann som skremmer passasjerer. En beruset mann som skal fjernes fra t-banen blir plutselig aggressiv. Dennis og Mattias rykker ut når en passasjer klager på en stridslysten hund på et tog.

08:50(09:50)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. En mann leker med brannslangen i t-banen og det sies at han har en pistol. En passasjer på Älvsjös pendlertogstasjon er blitt plaget, og Richard og Baran pågriper gjerningsmannen. En mann leker med brannslangen i t-banen og det sies at han har en pistol. En passasjer på Älvsjös pendlertogstasjon er blitt plaget, og Richard og Baran pågriper gjerningsmannen. Stefan og Mathias tar hånd om en beruset og veldig sint kvinne.

09:50(10:20)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En passasjer hevder å være advokat som er på vei til en konferanse. Men han har glemt en liten detalj for å skjule sin forbrytlese. Food Fights. En passasjer hevder å være advokat som er på vei til en konferanse. Men han har glemt en liten detalj for å skjule sin forbrytlese. To menn på ferie elsker å gå på treningssenter, og tollerne må finne ut om de har med seg steroider. En passasjer kaster en forbannelse over en toller.

10:20(10:50)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En kvinne bryter sammen når hun blir spurt om hun har narkotika i magen. En enkel vannpumpe er verdisatt til åtte millioner dollar, så tollerne tar en nærmere titt. En berømt tatoveringsartist ankommer. Dog Special International. En kvinne bryter sammen når hun blir spurt om hun har narkotika i magen. En enkel vannpumpe er verdisatt til åtte millioner dollar, så tollerne tar en nærmere titt. En berømt tatoveringsartist ankommer.

10:50(11:25)

> Grensevakten

Australsk realityserie. En mann blir rasende da tollere finner flere pakker med hvitt pulver i bagasjen hans. En mann fra New Zealand kommer for å starte et nytt liv, men det er kanskje ikke så lett å rømme fra sin kriminelle fortid. En mann blir rasende da tollere finner flere pakker med hvitt pulver i bagasjen hans. En mann fra New Zealand kommer for å starte et nytt liv, men det er kanskje ikke så lett å rømme fra sin kriminelle fortid. Og en familie som prøver å ta med seg en eksotisk boks med merkelig innhold, blir stoppet.

11:25(11:55)

> Grensevakten

Australsk realityserie. To kvinner er mistenkt for å prøve å skjule noe siden historiene deres ikke stemmer overens. En mann hevder han reiste halve jorda rundt for å plukke opp tre små bager med mystisk innhold. To kvinner er mistenkt for å prøve å skjule noe siden historiene deres ikke stemmer overens. En mann hevder han reiste halve jorda rundt for å plukke opp tre små bager med mystisk innhold. Og noen billige trekasser kan være verd opp til åtte millioner dollar.

11:55(12:25)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Røntgen av noen religiøse statuer viser noe mistenkelig på innsiden, og en passasjer får problemer da tollerne oppdager at han har reist med brannfarlig materiale på flyet. Røntgen av noen religiøse statuer viser noe mistenkelig på innsiden, og en passasjer får problemer da tollerne oppdager at han har reist med brannfarlig materiale på flyet.

12:25(13:00)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Tidlig på morgenen tilkaller NSB vekterne fordi en av konduktørene på et innkommende tog føler seg truet av en full mann. Tidlig på morgenen tilkaller NSB vekterne fordi en av konduktørene på et innkommende tog føler seg truet av en full mann. Da vekterne ankommer blir det raskt klart at mannen allerede har gjort seg bemerket på stasjonen fordi han har vært beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv.

13:00(13:30)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Peter i vaktsentralen får en henvendelse fra NSB. De ber om øyeblikkelig hjelp med en ung mann som har slått seg vrang inne på et av de innkommende togene. Peter i vaktsentralen får en henvendelse fra NSB. De ber om øyeblikkelig hjelp med en ung mann som har slått seg vrang inne på et av de innkommende togene. Et reisefølge med to franske menn og en kvinne slåss og krangler høylytt på en av stasjonens kafeer. Det viser seg at de to franske mennene har blitt så uenige at det har gått på nevene løs, og vekterne må skille de to.

13:30(14:00)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Alarmen går og vekterne blir sendt til en kiosk der en mann forsøker å ta ut penger med et spillekort som tilhører en annen person. Noen unge jenter har blitt snikfotografert av en eldre mann på stasjonen. Alarmen går og vekterne blir sendt til en kiosk der en mann forsøker å ta ut penger med et spillekort som tilhører en annen person. Noen unge jenter har blitt snikfotografert av en eldre mann på stasjonen. Mannen er kjent blant vekterne og har blitt tatt for det samme før, og har tidligere lagt ut bilder av unge jenter på nettet.

14:00(14:30)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En butikk melder om et mulig tyveri, og Peter som betjener kameraene får en beskrivelse av de mistenkte. Han bruker overvåkningssystemet til å lete opp en ung kvinne og hennes venn, og sender to vektere til stedet. En butikk melder om et mulig tyveri, og Peter som betjener kameraene får en beskrivelse av de mistenkte. Han bruker overvåkningssystemet til å lete opp en ung kvinne og hennes venn, og sender to vektere til stedet. De to mistenkte tyvene blir tatt med til vaktsentralen for å undersøke om de har tyvegods på seg.

14:30(15:00)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En veskebutikk melder om et pågående tyveri, og to av vekterne ankommer stedet raskt. En håndverker legger fra seg jakken ved en av oppbevaringsboksene mens han jobber. En veskebutikk melder om et pågående tyveri, og to av vekterne ankommer stedet raskt. En håndverker legger fra seg jakken ved en av oppbevaringsboksene mens han jobber. En stund senere går han for å spise lunsj, og jakken med lommebok blir liggende. På overvåkingsbildene ser operatøren i vaktsentralen at det like etterpå dukker opp en mann som tar med seg jakken.

15:00(15:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Rick prøvekjører den beryktede O.J. Bronco og sitter ned til middag med sjeldent sølvtøy. Blir det salg, eller mister han appetitten etter å ha hørt prisen?. If the Pawn Don't Fit. Rick prøvekjører den beryktede O.J. Bronco og sitter ned til middag med sjeldent sølvtøy. Blir det salg, eller mister han appetitten etter å ha hørt prisen? Kommer Chum til å kjøpe en Star Wars-tegneserie fra 1978?

15:55(16:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En gammel mynt og en signert filmplakat fra 1990-tallets indie-hit «Reservoir Dogs» kommer inn i sjappa. Blir det handel?. King of Pawntus. En gammel mynt og en signert filmplakat fra 1990-tallets indie-hit «Reservoir Dogs» kommer inn i sjappa. Blir det handel?

16:25(16:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En karabin fra borgerkrigstiden dukker opp med en kaffekoker i skaftet. Senere kommer det inn et gammlet skateboard. Kommer Chum til å rulle inn i solnedgangen eller miste fotfestet?. Declaration of Dopeness. En karabin fra borgerkrigstiden dukker opp med en kaffekoker i skaftet. Senere kommer det inn et gammlet skateboard. Kommer Chum til å rulle inn i solnedgangen eller miste fotfestet?

16:55(17:55)

> Politiet i Södertälje

Svensk realityserie fra 2018. Gassalarmen har gått på havna og ikke alle respekterer politiets sperringer. En familie har brukt barnet sitt for å kunne begå lovbrudd. Gassalarmen har gått på havna og ikke alle respekterer politiets sperringer. En familie har brukt barnet sitt for å kunne begå lovbrudd. En ung kvinne ble drept av en personforfølger i Södertelje, og etterforskeren Peter forteller om hvordan de tok drapsmannen.

17:55(19:00)

> Eliteserien: Brann - Odd

Norsk fotball fra 2018. Bergen og Brann er klar for sesongavslutning. Motstander er et av høstens sterkeste lag i Eliteserien - Odd. Direkte, med Asbjørn Myhre og Bengt Eriksen som kommentatorduo. Bergen og Brann er klar for sesongavslutning. Motstander er et av høstens sterkeste lag i Eliteserien - Odd. Direkte, med Asbjørn Myhre og Bengt Eriksen som kommentatorduo.

19:00(20:00)

> Eliteserien: Brann - Odd

Norsk fotball fra 2018. Bergen og Brann er klar for sesongavslutning. Motstander er et av høstens sterkeste lag i Eliteserien - Odd. Direkte, med Asbjørn Myhre og Bengt Eriksen som kommentatorduo. Bergen og Brann er klar for sesongavslutning. Motstander er et av høstens sterkeste lag i Eliteserien - Odd. Direkte, med Asbjørn Myhre og Bengt Eriksen som kommentatorduo.

20:00(21:30)

> Eliteserien: Fotballrunden

Norsk fotballmagasin. Vi oppsummerer dagens kamper med våre eksperter i studio. Vi oppsummerer dagens kamper med våre eksperter i studio.

21:30(23:30)

> Wild Hogs

Amerikansk actionkomedie fra 2007. Fire middelaldrende menn bestemmer seg for å begi seg ut på en motorsykkeltur for å komme bort fra sine kjedelige liv. Men i sin søken etter firhet og eventyr får de mer enn de hadde tenkt seg. Fire middelaldrende menn bestemmer seg for å begi seg ut på en motorsykkeltur for å komme bort fra sine kjedelige liv. Men i sin søken etter firhet og eventyr får de mer enn de hadde tenkt seg.

23:30(00:35)

> Saturday Night Live

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Episoden ledes av Liev Schreiber. Liev Schreiber. Episoden ledes av Liev Schreiber.

00:35(03:00)

> Ben-Hur

Amerikansk historisk drama fra 2016. Judah Ben-Hur er en jødisk adelsmann som under antikken blir uriktig anklaget for forræderi av sin adoptivbror, romeren Messala, og må forlate hjemmet. Judah Ben-Hur er en jødisk adelsmann som under antikken blir uriktig anklaget for forræderi av sin adoptivbror, romeren Messala, og må forlate hjemmet. Den stolte Judah nekter imidlertid å gi opp, og han blir besatt av å renvaske navnet sitt.

03:00(04:20)

> Drunk Wedding

Amerikansk komedie fra 2015. Jon og Elissa drømmer om et episk destinasjonsbryllup sammen med sine beste venner. Men deres reise til paradis utvikler seg til et skandaløst fylleslag de skulle ønske de kunne glemme. Jon og Elissa drømmer om et episk destinasjonsbryllup sammen med sine beste venner. Men deres reise til paradis utvikler seg til et skandaløst fylleslag de skulle ønske de kunne glemme.

04:20(05:10)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike reiser til Yakama i Washington for å høste humle, som er hovedingrediensen i øl. Derfra går turen videre til Hudson Valley hvor han forvandler dyrehud til papir. Vellum Maker. Mike reiser til Yakama i Washington for å høste humle, som er hovedingrediensen i øl. Derfra går turen videre til Hudson Valley hvor han forvandler dyrehud til papir.