Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:10(06:35)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Ocean Coasts and Great Lakes. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

06:35(06:55)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Old Faces, New Places. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

06:55(07:20)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. From Pied to Fried. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

07:20(07:45)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Sammies and Spice. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

07:45(08:30)

> Fiks og flytt

Amerikansk livsstilserie fra 2015. Snow-søstrene og the Slays kjøper identiske tomannsboliger på auksjon. Hvem er mest kreative med oppussingen og tjener mest penger når boligen selges?. Dual House Designer Duel. Snow-søstrene og the Slays kjøper identiske tomannsboliger på auksjon. Hvem er mest kreative med oppussingen og tjener mest penger når boligen selges?

08:30(10:15)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. A Brotherhood Tested. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås.

10:15(11:10)

> Verdens myter og mysterier

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Josh Gates reiser rundt i Florida og Cuba i jakten på en sunket skatt fra den spanske flåten i 1715. Jakten tar ham dypt ned i Atlanterhavet og inn til det tidligere stengte nasjonalarkivet på Cuba. Lost Spanish Fortune, Found!. Josh Gates reiser rundt i Florida og Cuba i jakten på en sunket skatt fra den spanske flåten i 1715. Jakten tar ham dypt ned i Atlanterhavet og inn til det tidligere stengte nasjonalarkivet på Cuba.

11:10(11:45)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2005. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

11:45(12:20)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2005. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

12:20(12:50)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie og Mia forbereder seg til bryllupet, men når ting begynner å gå rett vest, bestemmer de seg for å rømme til Vegas. That Pistol-Packin' Hermaphrodite. Charlie og Mia forbereder seg til bryllupet, men når ting begynner å gå rett vest, bestemmer de seg for å rømme til Vegas.

12:50(13:20)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie vender tilbake til sitt utsvevende liv som ungkar etter at Alan flytter ut. Alan får et sammenbrudd etter skilsmissen med Kandi. Working for Caligula. Charlie vender tilbake til sitt utsvevende liv som ungkar etter at Alan flytter ut. Alan får et sammenbrudd etter skilsmissen med Kandi.

13:20(13:50)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie forteller til slutt Alan sannheten om hvorfor han ikke giftet seg med Mia. Charlie og Alan tar et oppgjør med en bråkete nabo. Who's Vod Kanockers. Charlie forteller til slutt Alan sannheten om hvorfor han ikke giftet seg med Mia. Charlie og Alan tar et oppgjør med en bråkete nabo.

13:50(14:50)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2011. Mike er i Idaho for å kjøpe en real retro-roadster: Karmann Ghia. Edd elsker den, men vil den ødelagte girkassen og det råtne interiøret gjøre at de ikke tjener penger på den?. Karmann Ghia. Mike er i Idaho for å kjøpe en real retro-roadster: Karmann Ghia. Edd elsker den, men vil den ødelagte girkassen og det råtne interiøret gjøre at de ikke tjener penger på den?

14:50(15:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokusåpe fra 2006. Når Opilios krabbesesong starter, kommer skipene tilbake til Dutch Harbour i håp om at den nye sesongen blir bedre enn den forrige. A New Hunt Begins. Når Opilios krabbesesong starter, kommer skipene tilbake til Dutch Harbour i håp om at den nye sesongen blir bedre enn den forrige.

15:55(16:55)

> Gullfeber

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vinteren i Klondike fryser deler av Hoffmans graveutstyr. Tony prøver å bruke sin gamle gruvemaskin, men oppdager at han har mistet en viktig del. Frozen Gold. Vinteren i Klondike fryser deler av Hoffmans graveutstyr. Tony prøver å bruke sin gamle gruvemaskin, men oppdager at han har mistet en viktig del. Trøbbel med utstyret står mellom Parker og det største gullfunnet denne sesongen.

16:55(17:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Tidlig på morgenen tilkaller NSB vekterne fordi en av konduktørene på et innkommende tog føler seg truet av en full mann. Tidlig på morgenen tilkaller NSB vekterne fordi en av konduktørene på et innkommende tog føler seg truet av en full mann. Da vekterne ankommer blir det raskt klart at mannen allerede har gjort seg bemerket på stasjonen fordi han har vært beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv.

17:25(17:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Peter i vaktsentralen får en henvendelse fra NSB. De ber om øyeblikkelig hjelp med en ung mann som har slått seg vrang inne på et av de innkommende togene. Peter i vaktsentralen får en henvendelse fra NSB. De ber om øyeblikkelig hjelp med en ung mann som har slått seg vrang inne på et av de innkommende togene. Et reisefølge med to franske menn og en kvinne slåss og krangler høylytt på en av stasjonens kafeer. Det viser seg at de to franske mennene har blitt så uenige at det har gått på nevene løs, og vekterne må skille de to.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En signert Beatles-gitar fra 1963 kommer inn i sjappa. Corey sjekker ut en Suzuki motorsykkel fra 1981. Så prøver Rick å lære gutta litt kontoretikette. Ticket to Pawn. En signert Beatles-gitar fra 1963 kommer inn i sjappa. Corey sjekker ut en Suzuki motorsykkel fra 1981. Så prøver Rick å lære gutta litt kontoretikette.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En styrketestmaskin fra 1930-tallet kommer inn i sjappa. Rick henger seg opp i abstrakt kunst av Hollywood-skuespiller Anthony Quinn. Penny For Your Pawn. En styrketestmaskin fra 1930-tallet kommer inn i sjappa. Rick henger seg opp i abstrakt kunst av Hollywood-skuespiller Anthony Quinn. Senere tilbyr Chum seg å hjelpe til med å promotere sjappa ved å få bilder av Old Man til å gå viralt.

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Nattpatruljen er i Haugesund, og i natt får Terje og Knut melding om en person med blod i ansiktet som virrer rundt på en høy bro. Haugesund. Nattpatruljen er i Haugesund, og i natt får Terje og Knut melding om en person med blod i ansiktet som virrer rundt på en høy bro. Patruljen rykker også ut til en bilulykke der sjåføren og passasjerene har stukket av fra stedet.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Nattpatruljen er tilbake og i sesongens første episode er vi i Arendal. Arnt Roger og Yngve får melding om at en bil har havnet i sjøen og må samarbeide med både brannvesenet og redningsskøyta i søket etter bilen. 301 Arendal. Nattpatruljen er tilbake og i sesongens første episode er vi i Arendal. Arnt Roger og Yngve får melding om at en bil har havnet i sjøen og må samarbeide med både brannvesenet og redningsskøyta i søket etter bilen. Patruljen tar også noen tyver på fersken når de prøver å stjele en ATV.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2005. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2005. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

21:00(21:30)

> Norske rednecks camping

Norsk dokusåpe fra 2018. Doc og Helene arrangerer sin årlige vårfest i hagen hvor de bor. Her blir det knusing av biler, hønebingo, tryllekunster og innsamling til en god sak. Og selvsagt en skikkelig Redneck-fest. Doc og Helene arrangerer sin årlige vårfest i hagen hvor de bor. Her blir det knusing av biler, hønebingo, tryllekunster og innsamling til en god sak. Og selvsagt en skikkelig Redneck-fest.

21:30(22:00)

> Norske rednecks camping

Norsk dokusåpe fra 2018. Daniel og Kristian har dratt til Dokka Camping for å lære om hvordan en campingplass drives i praksis. Men kjenner vi gutta rett, blir det også tid til fest og moro. Daniel og Kristian har dratt til Dokka Camping for å lære om hvordan en campingplass drives i praksis. Men kjenner vi gutta rett, blir det også tid til fest og moro. Samtidig har Vainø og Gunn Berit dratt på sin egen lille campingtur. I dag skal de nemlig innvie sitt nye badekar.

22:00(22:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Chumlees kjøp av en U.S. Open-gitar får ingen anerkjennelse hos Rick. Autografer og filmmaus fra den berømte komikerduoen Abbott & Costello inspirerer Corey og Chum til å gjenskape hysteriske scener fra fimen,…. Royally Pawned. Chumlees kjøp av en U.S. Open-gitar får ingen anerkjennelse hos Rick. Autografer og filmmaus fra den berømte komikerduoen Abbott & Costello inspirerer Corey og Chum til å gjenskape hysteriske scener fra fimen, men prisen selgeren ber om er ingenting å le av.

22:30(23:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Illustrasjoner fra Tornerose får Chum til å gjøre en handel som tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Prangende dørhåndtak fra et av Las Vegas’ første casinoer gir Rick følelsen av å ha vunnet jackpot. Pawnie and Clyde. Illustrasjoner fra Tornerose får Chum til å gjøre en handel som tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Prangende dørhåndtak fra et av Las Vegas’ første casinoer gir Rick følelsen av å ha vunnet jackpot. Og håndskrevne erindringer fra et medlem av Bonnie & Clydes gjeng er så unike at det er kriminelt.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Sheldon er sitt ansvar bevisst og trøster Amy da Penny og Bernadette utelukker henne fra å være med på bryllupsforberedelsene. The Isolation Permutation. Sheldon er sitt ansvar bevisst og trøster Amy da Penny og Bernadette utelukker henne fra å være med på bryllupsforberedelsene.

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Er det mulig å bli venner igjen etter å ha vært mer enn bare venner? Leonard og Penny forsøker å tilbringe tid sammen alene, mens Sheldon må komme over fugleskrekken sin. The Ornithophobia Diffusion. Er det mulig å bli venner igjen etter å ha vært mer enn bare venner? Leonard og Penny forsøker å tilbringe tid sammen alene, mens Sheldon må komme over fugleskrekken sin.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie forsøk på å sjekke opp en vakker ung jente ved å surfe går fryktelig galt. Etter at han nesten druknet, er han overbevist om at han så sin avdøde far. The Sea Is a Harsh Mistress. Charlie forsøk på å sjekke opp en vakker ung jente ved å surfe går fryktelig galt. Etter at han nesten druknet, er han overbevist om at han så sin avdøde far.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan forsøker å ansette ekskonas skilsmisseadvokat for å hjelpe seg med å få beholde hunden han og Kandi delte. A Pot Smoking Monkey. Alan forsøker å ansette ekskonas skilsmisseadvokat for å hjelpe seg med å få beholde hunden han og Kandi delte.

01:00(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan ser fram til Judiths forestående bryllup, særlig med tanke på at han da ikke trenger å betale forsørgerbidrag lenger. A Live Woman of Proven Fertility. Alan ser fram til Judiths forestående bryllup, særlig med tanke på at han da ikke trenger å betale forsørgerbidrag lenger.

01:30(02:30)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2012. Richard og Aaron kjøper en Bonneville 1959-modell som de skal ordne til Richards australske venner. Australierne kommer om tre dager. Vil de bli ferdige i tide?. No Bull Bonneville. Richard og Aaron kjøper en Bonneville 1959-modell som de skal ordne til Richards australske venner. Australierne kommer om tre dager. Vil de bli ferdige i tide?

02:30(03:00)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2004. Mekanikeren Edd China blir forferdet når Mike Brewer kommer drassende med en lite kjørbar VW Boble, men Edd får plutselig en ide - hvorfor ikke bygge den om til en Beach-Buggy?. Beetle to Buggy Pt1. Mekanikeren Edd China blir forferdet når Mike Brewer kommer drassende med en lite kjørbar VW Boble, men Edd får plutselig en ide - hvorfor ikke bygge den om til en Beach-Buggy?

03:00(03:25)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2004. Når forvanlingsprosessen Boble-til-Buggy er gjennomført, tar Mike Brewer den på en liten strandtur, før han selger den med en imponerende fortjeneste. Beetle to Buggy Pt2. Når forvanlingsprosessen Boble-til-Buggy er gjennomført, tar Mike Brewer den på en liten strandtur, før han selger den med en imponerende fortjeneste.

03:25(04:15)

> Kindig Customs

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Mannskapet må ta seg av en Roadster fra 1932 når den kommer inn med det ene problemet etter det andre fra et annet verksted, mens de også prøver å redde en Coupe fra 1940. Clean Up On Aisle '32. Mannskapet må ta seg av en Roadster fra 1932 når den kommer inn med det ene problemet etter det andre fra et annet verksted, mens de også prøver å redde en Coupe fra 1940.

04:15(05:00)

> Hotellfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Anthony Melchiorri besøker Palm Springs California for å hjelpe Cambridge Inn. Desert Disaster. Anthony Melchiorri besøker Palm Springs California for å hjelpe Cambridge Inn.