Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Discovery

06:00(06:25)

> How It's Made

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Flere hverdagsgjenstander blir lagt under lupen. I dag ser vi hvordan segwayer, frossen frukt, ølbrikker og støpte dørhåndtak lages. Elektriske tohjuls kjøretøy, frossen frukt, bordbeskyttere, støpte dørhåndtak. Flere hverdagsgjenstander blir lagt under lupen. I dag ser vi hvordan segwayer, frossen frukt, ølbrikker og støpte dørhåndtak lages.

06:25(06:55)

> How Do They Do It? With Jo Roislien

Norsk dokumentarserie fra 2013. Hvordan lager man toalettpapir av tre? Hvordan produseres ekte absint, og hvordan gjør man cricketballer tøffe nok til å tåle behandlingen fra profesjonelle spillere?. Toalettpapir/absint/cricketballer. Hvordan lager man toalettpapir av tre? Hvordan produseres ekte absint, og hvordan gjør man cricketballer tøffe nok til å tåle behandlingen fra profesjonelle spillere?

06:55(07:20)

> How Do They Do It? With Jo Roislien

Norsk dokumentarserie fra 2013. Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag undersøker han sardinfiske, Piaggio-scootere og katapultseter. Sardiner/Piaggio-scootere/katapultseter. Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag undersøker han sardinfiske, Piaggio-scootere og katapultseter.

07:20(08:15)

> Impossible Engineering

Britisk dokumentarserie fra 2015. Vi ser nærmere på tilsynelatende umulig ingeniørkunst, fra enorme kontainerskip til jumbo jets, og forteller historiene til de eksepsjonelle ingeniørene som gjorde det hele mulig. World's Longest Tunnel. Vi ser nærmere på tilsynelatende umulig ingeniørkunst, fra enorme kontainerskip til jumbo jets, og forteller historiene til de eksepsjonelle ingeniørene som gjorde det hele mulig.

08:15(08:40)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Gjengen er glade over å ha funnet et gammelt shuffleboard-bord og en «tanker»-racerbil i Burbank i California. Men hva er gjenstandene verdt i sin nåværende tilstand?. Kaos på auksjon. Gjengen er glade over å ha funnet et gammelt shuffleboard-bord og en «tanker»-racerbil i Burbank i California. Men hva er gjenstandene verdt i sin nåværende tilstand?

08:40(09:05)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Gjengen får tøff konkurranse under en auksjon i Alaska. Vil amfibie-terrengkjøretøyet, trekanoen og perkusjonshammeren som de finner, gi dem en fortjeneste?. Bor er best. Gjengen får tøff konkurranse under en auksjon i Alaska. Vil amfibie-terrengkjøretøyet, trekanoen og perkusjonshammeren som de finner, gi dem en fortjeneste?

09:05(09:35)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Auksjonarius gir gjengen en utfordring under et kontainersalg i Anchorage. Vil innholdet i de store enhetene være snillere mot lommebøkene deres?. Kun kontanter. Auksjonarius gir gjengen en utfordring under et kontainersalg i Anchorage. Vil innholdet i de store enhetene være snillere mot lommebøkene deres?

09:35(10:00)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Ton og Allen får en ny sjanse under en auksjon i Alaska, der de finner en vogn til vedlikehold av jernbaneskinner og en japansk pistol fra før første verdenskrig. Hva er det verdt?. Episode 6. Ton og Allen får en ny sjanse under en auksjon i Alaska, der de finner en vogn til vedlikehold av jernbaneskinner og en japansk pistol fra før første verdenskrig. Hva er det verdt?

10:00(11:00)

> Mythbusters

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Adam og Jamie ødelegger biler med stil: En med støvsuger, og den andre med en enorm mengde C4-sprengstoff. Driven to Destruction. Adam og Jamie ødelegger biler med stil: En med støvsuger, og den andre med en enorm mengde C4-sprengstoff.

11:00(12:00)

> Mythbusters

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Nå er den kommet. Mythbusters siste episode noen sinne. Forbered deg på bakoversveis med en episk avslutning som vil ta plass i fjernsynshistorien!. Mythbusters store avslutning. Nå er den kommet. Mythbusters siste episode noen sinne. Forbered deg på bakoversveis med en episk avslutning som vil ta plass i fjernsynshistorien!

12:00(13:00)

> Mythbusters

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Alle fem Mythbusters kommer sammen igjen for å entre scenen og gi en passende episk, opplysende og emosjonell finale for det beste vitenskapelige programmet noen gang vist på TV. Mythbusters: The Reunion. Alle fem Mythbusters kommer sammen igjen for å entre scenen og gi en passende episk, opplysende og emosjonell finale for det beste vitenskapelige programmet noen gang vist på TV.

13:00(14:00)

> Mighty Ships

Kanadisk dokumentarserie fra 2012. Vi ser nærmere på et skip som flere ganger er blitt kåret til verdens beste cruiseskip. Hvilke utfordringer står man overfor i jakten på perfeksjon?. Crystal Serenity. Vi ser nærmere på et skip som flere ganger er blitt kåret til verdens beste cruiseskip. Hvilke utfordringer står man overfor i jakten på perfeksjon?

14:00(15:00)

> Mighty Ships

Kanadisk dokumentarserie fra 2012. Vi ser nærmere på det nye fartøyet til det nederlandske rederiet Van Oord. Båten skal legge stein på havbunnen som fundament til en rørledning for drivstoff. Stornes. Vi ser nærmere på det nye fartøyet til det nederlandske rederiet Van Oord. Båten skal legge stein på havbunnen som fundament til en rørledning for drivstoff.

15:00(15:30)

> How Do They Do It?

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Mange gjenstander som preger dagens verden, er resultatet av sofistikerte ingeniør- og produksjonsprosesser. Hvordan lages alt sammen?. Mange gjenstander som preger dagens verden, er resultatet av sofistikerte ingeniør- og produksjonsprosesser. Hvordan lages alt sammen?

15:30(16:00)

> How Do They Do It?

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Mange gjenstander som preger dagens verden, er resultatet av sofistikerte ingeniør- og produksjonsprosesser. Hvordan lages alt sammen?. Mange gjenstander som preger dagens verden, er resultatet av sofistikerte ingeniør- og produksjonsprosesser. Hvordan lages alt sammen?

16:00(17:00)

> Salvage Hunters

Amerikansk reality. Drew er i Nederland, som har et levende marked for antikviteter, så det er lett for ham å finne de unike gjenstandene han er kjent for - som drømmebilen hans, en klassisk Bugatti. Holland. Drew er i Nederland, som har et levende marked for antikviteter, så det er lett for ham å finne de unike gjenstandene han er kjent for - som drømmebilen hans, en klassisk Bugatti.

17:00(18:00)

> Kindig Customs

Amerikansk realityserie fra 2018. Ranchero-prosjektet er en stor milepæl for Dave og teamet, men ser kunden det på samme måte? Og klarer Dave å finne et perfekt navn til en perfekt bil?. Ranchero-prosjektet er en stor milepæl for Dave og teamet, men ser kunden det på samme måte? Og klarer Dave å finne et perfekt navn til en perfekt bil?

18:00(19:00)

> TransAm

Amerikansk realityserie fra 2018. Brødrene Scott og Todd Warmack er fullstendig opphengt i muskelbiler. Nå skal de bygge nye Trans Amer mens de også justerer og restaurerer andre klassikere. Brødrene Scott og Todd Warmack er fullstendig opphengt i muskelbiler. Nå skal de bygge nye Trans Amer mens de også justerer og restaurerer andre klassikere.

19:00(20:00)

> Salvage Hunters

Britisk dokumentarserie fra 2016. Drew Pritchard redder arkitektoniske skatter, og i dag har han nok å velge mellom i Henley. Han finner noe etterlengtet i Marlborough og prøver å vinne stort på bingo. Episode 3. Drew Pritchard redder arkitektoniske skatter, og i dag har han nok å velge mellom i Henley. Han finner noe etterlengtet i Marlborough og prøver å vinne stort på bingo.

20:00(21:00)

> Expedition Unknown

Amerikansk reality. Josh Gates undersøker det bemerkelsesverdige mayarikets fall og finner hodeskaller og gamle offeraltre under Mexicos ruiner og jungel. Mayan Apocalypse. Josh Gates undersøker det bemerkelsesverdige mayarikets fall og finner hodeskaller og gamle offeraltre under Mexicos ruiner og jungel.

21:00(22:00)

> Bushcraft Build-Off

Amerikansk realityserie. Bushcraft-mesterne Joel Graves og Drover Hall møtes i en byggekonkurransen i ørkenen i Utah. De har bare sju dager på seg til å bygge et solid tilholdssted - hvem vinner?. Fire Fight. Bushcraft-mesterne Joel Graves og Drover Hall møtes i en byggekonkurransen i ørkenen i Utah. De har bare sju dager på seg til å bygge et solid tilholdssted - hvem vinner?

22:00(23:00)

> Alaskan Bush People

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Bli med til Alaskas villmark med familien Brown, en familie med syv barn som lever utenfor allfarvei og er avhengige av hverandre for å overleve i ødemarken. Stein, saks, skipper. Bli med til Alaskas villmark med familien Brown, en familie med syv barn som lever utenfor allfarvei og er avhengige av hverandre for å overleve i ødemarken.

23:00(00:00)

> Gold Rush

Amerikansk realityserie fra 2018. Gullgraverne i Yukon satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!. Hoffman's Ghosts. Gullgraverne i Yukon satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!

00:00(01:00)

> Alaska: The Last Frontier

Amerikansk realityserie fra 2018. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften. The Beach Is Burning. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften.

01:00(02:00)

> Mighty Ships

Kanadisk dokumentarserie fra 2012. Vi ser nærmere på et skip som flere ganger er blitt kåret til verdens beste cruiseskip. Hvilke utfordringer står man overfor i jakten på perfeksjon?. Crystal Serenity. Vi ser nærmere på et skip som flere ganger er blitt kåret til verdens beste cruiseskip. Hvilke utfordringer står man overfor i jakten på perfeksjon?

02:00(03:00)

> Mighty Ships

Kanadisk dokumentarserie fra 2012. Vi ser nærmere på det nye fartøyet til det nederlandske rederiet Van Oord. Båten skal legge stein på havbunnen som fundament til en rørledning for drivstoff. Stornes. Vi ser nærmere på det nye fartøyet til det nederlandske rederiet Van Oord. Båten skal legge stein på havbunnen som fundament til en rørledning for drivstoff.

03:00(03:30)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Gjengen er glade over å ha funnet et gammelt shuffleboard-bord og en «tanker»-racerbil i Burbank i California. Men hva er gjenstandene verdt i sin nåværende tilstand?. Kaos på auksjon. Gjengen er glade over å ha funnet et gammelt shuffleboard-bord og en «tanker»-racerbil i Burbank i California. Men hva er gjenstandene verdt i sin nåværende tilstand?

03:30(03:55)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Gjengen får tøff konkurranse under en auksjon i Alaska. Vil amfibie-terrengkjøretøyet, trekanoen og perkusjonshammeren som de finner, gi dem en fortjeneste?. Bor er best. Gjengen får tøff konkurranse under en auksjon i Alaska. Vil amfibie-terrengkjøretøyet, trekanoen og perkusjonshammeren som de finner, gi dem en fortjeneste?

03:55(04:20)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Auksjonarius gir gjengen en utfordring under et kontainersalg i Anchorage. Vil innholdet i de store enhetene være snillere mot lommebøkene deres?. Kun kontanter. Auksjonarius gir gjengen en utfordring under et kontainersalg i Anchorage. Vil innholdet i de store enhetene være snillere mot lommebøkene deres?

04:20(04:45)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Ton og Allen får en ny sjanse under en auksjon i Alaska, der de finner en vogn til vedlikehold av jernbaneskinner og en japansk pistol fra før første verdenskrig. Hva er det verdt?. Episode 6. Ton og Allen får en ny sjanse under en auksjon i Alaska, der de finner en vogn til vedlikehold av jernbaneskinner og en japansk pistol fra før første verdenskrig. Hva er det verdt?

04:45(05:35)

> Impossible Engineering

Britisk dokumentarserie fra 2015. Vi ser nærmere på tilsynelatende umulig ingeniørkunst, fra enorme kontainerskip til jumbo jets, og forteller historiene til de eksepsjonelle ingeniørene som gjorde det hele mulig. World's Longest Tunnel. Vi ser nærmere på tilsynelatende umulig ingeniørkunst, fra enorme kontainerskip til jumbo jets, og forteller historiene til de eksepsjonelle ingeniørene som gjorde det hele mulig.

05:35(06:00)

> How It's Made

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Flere hverdagsgjenstander blir lagt under lupen. I dag ser vi hvordan segwayer, frossen frukt, ølbrikker og støpte dørhåndtak lages. Elektriske tohjuls kjøretøy, frossen frukt, bordbeskyttere, støpte dørhåndtak. Flere hverdagsgjenstander blir lagt under lupen. I dag ser vi hvordan segwayer, frossen frukt, ølbrikker og støpte dørhåndtak lages.