Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:45)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2016. Kortney og Dave ser for seg høy risiko, men enda større potensiale når de kjøper en klassiker fra 1800-tallet. As History Would Have it. Kortney og Dave ser for seg høy risiko, men enda større potensiale når de kjøper en klassiker fra 1800-tallet.

06:45(07:40)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Familiefaren Johan ble påkjørt av en bil da han var ute og syklet. Til sammen med kona Annakarin øver han seg på å lære seg å snakke igjen. Sofias engler hjelper Johan, Annakarin og barna og ruste opp og tilpasse huset. Johan og Annakarin. Familiefaren Johan ble påkjørt av en bil da han var ute og syklet. Til sammen med kona Annakarin øver han seg på å lære seg å snakke igjen. Sofias engler hjelper Johan, Annakarin og barna og ruste opp og tilpasse huset.

07:40(08:35)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Johan og Marias liv falt i grus da deres 24 år gamle datter Nathalie døde. Tidligere drev familien en barnehage hjemme. Johan og Maria. Johan og Marias liv falt i grus da deres 24 år gamle datter Nathalie døde. Tidligere drev familien en barnehage hjemme. Nå er de klare til å fortsette, men Nathalies hund Exxen er for stor til å ha sammen med barnehagebarna, så huset må bygges om.

08:35(09:30)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. En mor føler seg innesperret med sine tre små barn i en ny by mens mannen reiser i jobben. Nanny Jo Frost kommer med sine gode råd. Happy Wife, Happy Life. En mor føler seg innesperret med sine tre små barn i en ny by mens mannen reiser i jobben. Nanny Jo Frost kommer med sine gode råd.

09:30(10:25)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Barnas dårlige oppførsel ødelegger harmonien i familien, men det er ett problem som er større: Barna tar etter foreldrenes dårlige vaner. 99 Problems And The Kids Ain't One. Barnas dårlige oppførsel ødelegger harmonien i familien, men det er ett problem som er større: Barna tar etter foreldrenes dårlige vaner.

10:25(11:25)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Anna og Christian bor sammen med sine tre barn i en villa i Lindköping. Paret kjøpte huset i 2006 og satte i gang med renoveringen med en gang, siden det var nesten ubeboelig. Anna og Christian i Lindköping. Anna og Christian bor sammen med sine tre barn i en villa i Lindköping. Paret kjøpte huset i 2006 og satte i gang med renoveringen med en gang, siden det var nesten ubeboelig. Christian beregnet at det skulle ta fire måneder, men nå har det gått sju år, og prosjektet bare vokser. Han er redd for å miste kontrollen hvis han leier inn håndverkere, og nå truer Anna med å ta med seg barna og flytte ut.

11:25(12:25)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Patrik har de siste ti årene renovert og bygd om huset sitt. De siste tre årene har byggingen stått stille fordi Patrik har blitt utbrent. Patrik. Patrik har de siste ti årene renovert og bygd om huset sitt. De siste tre årene har byggingen stått stille fordi Patrik har blitt utbrent. I kjelleren står det nå et oppakket kjøkken, tre bardisker og mye annet som Patrik har startet på de siste årene. Hagen er dessuten helt oppgravd. Tenåringssønnen, Henrik, sier faren har lovet ham og lillebroren egne rom i en årrekke, men ingenting skjer. De kan heller ikke sparke ball i hagen.

12:25(14:15)

> A Time to Dance

Amerikansk drama fra 2016. John og Abbe har vært det perfekte par siden high school, men etter 20 år sammen har tiden og konflikter ført dem fra hverandre. John og Abbe har vært det perfekte par siden high school, men etter 20 år sammen har tiden og konflikter ført dem fra hverandre. Rett før de skal annonsere at de skal skilles, overasker datteren deres dem med nyheter om at hun er forlovet. For ikke å ødelegge datterens store øyeblikk, bestemmer de seg for å sette sine egne planer på hold.

14:15(16:00)

> Christmas Belle

Amerikansk romantisk film fra 2013. Belle reiser fra hjembyen i California for å jobbe med et salg av et herskaphus. Jobben er en drøm, men klienten er det absolutt ikke. Belle reiser fra hjembyen i California for å jobbe med et salg av et herskaphus. Jobben er en drøm, men klienten er det absolutt ikke.

16:00(17:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Pernilla drar på eventyr i skjærgården mens Bianca er i Gøteborg for å treffe kjæresten. Pernilla inviterer Dinos firbente venner til hundefest. Bianca får prestasjonsangst når hun skal synge duett med Pernilla på en…. Äventyr i skärgården. Pernilla drar på eventyr i skjærgården mens Bianca er i Gøteborg for å treffe kjæresten. Pernilla inviterer Dinos firbente venner til hundefest. Bianca får prestasjonsangst når hun skal synge duett med Pernilla på en restaurant.

17:00(18:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Bianca er lei av familiens viltvoksende hage. Pernilla drar på helgetur med venninnene til Køvenhavn. Familiens sofa ligger ute til salgs og Bianca vurderer å flytte hjemmefra, noe som kommer som et sjokk på mamma Pernilla. Bianca funderar på att lämna boet. Bianca er lei av familiens viltvoksende hage. Pernilla drar på helgetur med venninnene til Køvenhavn. Familiens sofa ligger ute til salgs og Bianca vurderer å flytte hjemmefra, noe som kommer som et sjokk på mamma Pernilla.

18:00(19:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Pernilla har fullt opp på alle kanter. Konsert i Gøteborg, musikalpremiere i Stockholm og butikkmingling i butikken sin. Bianka passer hjemmet på Lidingö og lærer Theo alt om blomstene og biene. Blommor och bin. Pernilla har fullt opp på alle kanter. Konsert i Gøteborg, musikalpremiere i Stockholm og butikkmingling i butikken sin. Bianka passer hjemmet på Lidingö og lærer Theo alt om blomstene og biene.

19:00(20:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Hans og Christina inviterer hele familien på middag. Bianca går til en spådame for å finne ut hva framtiden har å tilby. Pernilla og Oliver har en herlig dag sammen, men dagen får bråstopp når de går tom for bensin. Hela familjen på middag. Hans og Christina inviterer hele familien på middag. Bianca går til en spådame for å finne ut hva framtiden har å tilby. Pernilla og Oliver har en herlig dag sammen, men dagen får bråstopp når de går tom for bensin.

20:00(21:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2017. Alt er kaos. Mormor Chirstina er tilfeldig hjemme fra Spania og flytter inn hos Pernilla. Alle tar vare på Bianca, som er knust etter at Philippe har gjort det slutt. Allt är kaos. Alt er kaos. Mormor Chirstina er tilfeldig hjemme fra Spania og flytter inn hos Pernilla. Alle tar vare på Bianca, som er knust etter at Philippe har gjort det slutt. Pernilla og Christina bestemmer seg for å ta henne med til Paris.

21:00(23:30)

> Harry Potter og Dødstalismanene del 2

Amerikansk action-eventyr fra 2011. Det store oppgjøret er i anmarsj. Kampen mellom de gode og onde kreftene i en verden av trolldom og magi er uunngåelig. Det store oppgjøret er i anmarsj. Kampen mellom de gode og onde kreftene i en verden av trolldom og magi er uunngåelig. Viljen til å gå seirende ut av bataljen er enorm, og på begge sider hersker usikkerheten. Og det er Harry Potter selv som kan bli den utvalgte til å gjøre det ultimate offer, når han rykker nærmere og nærmere den fryktede kampen mot Voldemort den store.

23:30(01:25)

> Christmas Belle

Amerikansk romantisk film fra 2013. Belle reiser fra hjembyen i California for å jobbe med et salg av et herskaphus. Jobben er en drøm, men klienten er det absolutt ikke. Belle reiser fra hjembyen i California for å jobbe med et salg av et herskaphus. Jobben er en drøm, men klienten er det absolutt ikke.

01:25(02:25)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. Rozonda «Chilli» Thomas, tidligere medlem av jentegruppa TLC bruker mesteparten av tiden sin på sønnen og turneer. Nå som sønnen er 17 år er hun klar for å finne kjærligheten og ber Patti om hjelp. Chilli & Jeff Ogden. Rozonda «Chilli» Thomas, tidligere medlem av jentegruppa TLC bruker mesteparten av tiden sin på sønnen og turneer. Nå som sønnen er 17 år er hun klar for å finne kjærligheten og ber Patti om hjelp.

02:25(03:15)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. En av Pattis venner, Jill Zarin, kommer for å be om hjelp til å føre datteren, som nettopp er ferdig på college, på riktig spor når det gjelder kjærligheten. Ally Shapiro, Jill Zarin And Prince. En av Pattis venner, Jill Zarin, kommer for å be om hjelp til å føre datteren, som nettopp er ferdig på college, på riktig spor når det gjelder kjærligheten.

03:15(04:05)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. Mario «Perez Hilton» Lavandeira er kjent for sin frittalende kjendisblogger-personlighet og trenger Pattis hjelp, siden ryktet hans ikke er en fordel når det kommer til dating. Perez Hilton & Sonja Morgan. Mario «Perez Hilton» Lavandeira er kjent for sin frittalende kjendisblogger-personlighet og trenger Pattis hjelp, siden ryktet hans ikke er en fordel når det kommer til dating.

04:05(06:00)

> To The Wonder

Amerikansk romantisk drama fra 2012. Dette er historien om Marina og Neil som møtes og forelsker seg i Frankrike og deretter flytter til Oklahoma for å starte et nytt liv sammen. Men det oppstår raskt problemer. Dette er historien om Marina og Neil som møtes og forelsker seg i Frankrike og deretter flytter til Oklahoma for å starte et nytt liv sammen. Men det oppstår raskt problemer. Mens Marina blir kjent med en landsforvist prest fra hjemlandet deres, gjenopptar Neil forholdet til barndomskjæresten Jane.