Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:20(06:45)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Familien Caputo er fortvilet etter at hunden, Louie, forsvinner. Men på tross av det følelsesmessige stresset hundens forsvinning medfører, må Theresas arbeid fortsette. Louie's Lost. Familien Caputo er fortvilet etter at hunden, Louie, forsvinner. Men på tross av det følelsesmessige stresset hundens forsvinning medfører, må Theresas arbeid fortsette.

06:45(07:10)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Theresa påtar seg ansvaret med å koble kusinen med en ny mann. Og en kvinne i en gruppesesjon blir sjokkert over å høre fra en ånd hun ikke hadde ventet å få kontakt med. The Medium Matchmaker. Theresa påtar seg ansvaret med å koble kusinen med en ny mann. Og en kvinne i en gruppesesjon blir sjokkert over å høre fra en ånd hun ikke hadde ventet å få kontakt med.

07:10(07:40)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. I Aalborg sliter Camilla med å kombinere utdanning med barn og kjæreste. Ikke nok med at Katherina kjemper med å få stanset sønnens voldelige oppførsel, hun finner samtidig ut at hun er blitt gravid igjen. I Aalborg sliter Camilla med å kombinere utdanning med barn og kjæreste. Ikke nok med at Katherina kjemper med å få stanset sønnens voldelige oppførsel, hun finner samtidig ut at hun er blitt gravid igjen.

07:40(08:10)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Katherina er blitt gravid, men det er brutt ut en virussykdom i Mikkels barnehage, og spørsmålet er om det kan skade fosteret? I Gjerlev vil Kristina ha svar på hvem som er faren til barnet hennes, Marcus. Katherina er blitt gravid, men det er brutt ut en virussykdom i Mikkels barnehage, og spørsmålet er om det kan skade fosteret? I Gjerlev vil Kristina ha svar på hvem som er faren til barnet hennes, Marcus. Nå som Marcus er blitt ett år eldre, er det visse tegn på at det er Kristinas mørkhudete ekskjæreste som er hans far.

08:10(09:05)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. Flykaptein Tommy og flyvertinne Malin møttes i luften, nå når forholdet nye høyder, de skal få barn sammen. Trine og Aldrin er andregangsfødende fra Hitra. Flykaptein Tommy og flyvertinne Malin møttes i luften, nå når forholdet nye høyder, de skal få barn sammen. Trine og Aldrin er andregangsfødende fra Hitra. Monica og Bjørn Håvard skal få sitt fjerde barn, som kommer som en gledelig overraskelse.

09:05(09:30)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Far Out.

09:30(10:00)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Matches Made in Heaven.

10:00(10:30)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Savory Sensations.

10:30(10:55)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Hometown Haunts.

10:55(11:55)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2015. Matkanal-stjenene Gabriele Corcos, Kelsey Nixon, Roger Mooking og Jim Stacy tar på seg en juleutfordring der premien er 10 000 dollar til deres foretrukne veldedighetsformål. Holiday Cooking. Matkanal-stjenene Gabriele Corcos, Kelsey Nixon, Roger Mooking og Jim Stacy tar på seg en juleutfordring der premien er 10 000 dollar til deres foretrukne veldedighetsformål.

11:55(12:25)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2012. Scott og Kim jobber lange dager sammen som fotballtrenere i Florida. De ønsker å flytte til et sted med feriefølelse slik at de kan slappe skikkelig av etter jobb. Scott and Kim. Scott og Kim jobber lange dager sammen som fotballtrenere i Florida. De ønsker å flytte til et sted med feriefølelse slik at de kan slappe skikkelig av etter jobb.

12:25(12:55)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2012. Tim og Leslie gleder seg til å flytte fra Oklahoma til Waco i Texas, men husjakten er problematisk på grunn av førstegangskjøpernes merkelige ønskeliste. Tim and Leslie. Tim og Leslie gleder seg til å flytte fra Oklahoma til Waco i Texas, men husjakten er problematisk på grunn av førstegangskjøpernes merkelige ønskeliste.

12:55(13:25)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2016. Georgiann og Steph elsker alt som har med sjøen å gjøre og gleder seg til å forlate fastlandet og starte et nytt liv på St. Croix. Georgiann and Steph. Georgiann og Steph elsker alt som har med sjøen å gjøre og gleder seg til å forlate fastlandet og starte et nytt liv på St. Croix.

13:25(13:55)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2016. Advokatene Molly og Ken har blitt fanget av rotteracet i Florida og vet de må gjøre endringer for barnas skyld. Nå har de funnet sitt perfekte paradis i Grand Cayman. Molly and Ken. Advokatene Molly og Ken har blitt fanget av rotteracet i Florida og vet de må gjøre endringer for barnas skyld. Nå har de funnet sitt perfekte paradis i Grand Cayman.

13:55(14:55)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2015. Chip og Joanna Gaines tar Jill og Josh Barrett med på visning av tre hus i det etablerte nabolaget Wooded Acres. De ser etter et hus som har plass til Josh’ fire barn og deres nye baby. Jill and Josh Barrett Looks for a Funky Fixer Upper. Chip og Joanna Gaines tar Jill og Josh Barrett med på visning av tre hus i det etablerte nabolaget Wooded Acres. De ser etter et hus som har plass til Josh’ fire barn og deres nye baby.

14:55(15:25)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2009. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Randy Fenoli og hans erfarne kolleger tar imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Ready or Not. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Randy Fenoli og hans erfarne kolleger tar imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:25(15:55)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2009. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Randy Fenoli og hans erfarne kolleger tar imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. 100 Dresses and Counting. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Randy Fenoli og hans erfarne kolleger tar imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:55(16:55)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2015. Spenningene overfor Fernandos mor øker. Marks fortidskalper problemer for Nikki. Alexandras foreldre kommer til Amerika og setter spørsmålstegn ved den mormonske livsstilen. Don’t Push Me. Spenningene overfor Fernandos mor øker. Marks fortidskalper problemer for Nikki. Alexandras foreldre kommer til Amerika og setter spørsmålstegn ved den mormonske livsstilen. Noon tar opp Kyles avstand til familien, og Alexei og Loren krangler om modellkarrieren hans.

16:55(17:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2016. Amanda og Tom venter barn, men barnet må forløses allerede i uke 23, og mor og datter svever mellom liv og død. Etter flere måneder på sykehus kommer familien hjem til et byggekaos. Amanda och Tom. Amanda og Tom venter barn, men barnet må forløses allerede i uke 23, og mor og datter svever mellom liv og død. Etter flere måneder på sykehus kommer familien hjem til et byggekaos. Sofias engler gjør sin kanskje største jobb noensinne.

17:55(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2017. Bianca sier for mye om Emilio og Pernillas skilsmisse i en podcast og Pernilla blir redd for at hun har dratt fram for mye av fortidens grums. Benjamin opptrer i Melodi Grand Prix og pappa Emilio og kona er på Sverige-besøk…. Bianca sier for mye om Emilio og Pernillas skilsmisse i en podcast og Pernilla blir redd for at hun har dratt fram for mye av fortidens grums. Benjamin opptrer i Melodi Grand Prix og pappa Emilio og kona er på Sverige-besøk for å støtte ham.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joey pådrar seg brokk samtidig som sykeforsikringen hans utløper. En synsk kvinne forteller Phoebe at hun kommer til å dø i løpet av uken, noe som gjør at Phoebe prøver å gjøre det meste ut av sine siste dager. The One Where Joey Loses His Insurance. Joey pådrar seg brokk samtidig som sykeforsikringen hans utløper. En synsk kvinne forteller Phoebe at hun kommer til å dø i løpet av uken, noe som gjør at Phoebe prøver å gjøre det meste ut av sine siste dager.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Når Joey finner nøklene til en Porsche later han som om at den er hans for å imponere kvinner. Samtidig prøver Rachel å få ekteskapet til Ross annullert ved å si at han er mentalt ustabil. The One with Joey's Porsche. Når Joey finner nøklene til en Porsche later han som om at den er hans for å imponere kvinner. Samtidig prøver Rachel å få ekteskapet til Ross annullert ved å si at han er mentalt ustabil.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Jentene mimrer om tiden de har bodd sammen mens de pakker sammen sakene til Rachel. Chandler vil låne Joey penger, men Joey er for stolt til å ta imot, så Chandler må pønske ut kreative måter å få ham til å ta pengene på. The One on the Last Night. Jentene mimrer om tiden de har bodd sammen mens de pakker sammen sakene til Rachel. Chandler vil låne Joey penger, men Joey er for stolt til å ta imot, så Chandler må pønske ut kreative måter å få ham til å ta pengene på.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Hans Martin og Daina brukte alle pengene sine på et sjarmerende gammelt hus, men oppdaget snart at det var fullt av rotter, mus, biller og flaggermus i vegger og tak. 528 Hans Martin og Daina, Kråkstad. Hans Martin og Daina brukte alle pengene sine på et sjarmerende gammelt hus, men oppdaget snart at det var fullt av rotter, mus, biller og flaggermus i vegger og tak. Da de fikk revet ned vegger dukket det opp pill råtne bjelker. Det er knapt ett rom i huset som er levelig, og familien på fire sover på samme rom. Det hele virker fullstendig håpløst.

21:30(22:30)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Beth fant kjærligheten med David på en Harry Potter-nettside. Men han bodde i USA, så de har bare tilbrakt to uker sammen. Nå er han i Birmingham for å være med når datteren blir født. Beth fant kjærligheten med David på en Harry Potter-nettside. Men han bodde i USA, så de har bare tilbrakt to uker sammen. Nå er han i Birmingham for å være med når datteren blir født.

22:30(23:30)

> Ex on the Beach Sverige

Svensk realityserie fra 2018. Cassie, Elin og Oliver ønsker den nye eksen, som det viser seg at begge jentene har vært sammen med, velkommen. På samme måte som begge har vært sammen med Oliver. Frustrerade vilddjur. Cassie, Elin og Oliver ønsker den nye eksen, som det viser seg at begge jentene har vært sammen med, velkommen. På samme måte som begge har vært sammen med Oliver. Alex og Paow drar på date, og Sara får mulighet til å spionere på dem.

23:30(00:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joey pådrar seg brokk samtidig som sykeforsikringen hans utløper. En synsk kvinne forteller Phoebe at hun kommer til å dø i løpet av uken, noe som gjør at Phoebe prøver å gjøre det meste ut av sine siste dager. The One Where Joey Loses His Insurance. Joey pådrar seg brokk samtidig som sykeforsikringen hans utløper. En synsk kvinne forteller Phoebe at hun kommer til å dø i løpet av uken, noe som gjør at Phoebe prøver å gjøre det meste ut av sine siste dager.

00:00(00:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Når Joey finner nøklene til en Porsche later han som om at den er hans for å imponere kvinner. Samtidig prøver Rachel å få ekteskapet til Ross annullert ved å si at han er mentalt ustabil. The One with Joey's Porsche. Når Joey finner nøklene til en Porsche later han som om at den er hans for å imponere kvinner. Samtidig prøver Rachel å få ekteskapet til Ross annullert ved å si at han er mentalt ustabil.

00:30(01:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Jentene mimrer om tiden de har bodd sammen mens de pakker sammen sakene til Rachel. Chandler vil låne Joey penger, men Joey er for stolt til å ta imot, så Chandler må pønske ut kreative måter å få ham til å ta pengene på. The One on the Last Night. Jentene mimrer om tiden de har bodd sammen mens de pakker sammen sakene til Rachel. Chandler vil låne Joey penger, men Joey er for stolt til å ta imot, så Chandler må pønske ut kreative måter å få ham til å ta pengene på.

01:00(02:00)

> Det perfekte mord

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. For morderen er det et perfekt drap. Etter hvert som etterforskningen ender i blindgater og feil mistenkte blir forkastet tror gjerningspersonene de kommer unna med det. Murder-in-Law. For morderen er det et perfekt drap. Etter hvert som etterforskningen ender i blindgater og feil mistenkte blir forkastet tror gjerningspersonene de kommer unna med det. Men et nytt spor kan føre til et annet og plutselig er politiet på sporet.

02:00(03:00)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Road to Hell. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres.

03:00(03:50)

> Drap i familien

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Home Sweet Homicide.

03:50(04:15)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2012. Scott og Kim jobber lange dager sammen som fotballtrenere i Florida. De ønsker å flytte til et sted med feriefølelse slik at de kan slappe skikkelig av etter jobb. Scott and Kim. Scott og Kim jobber lange dager sammen som fotballtrenere i Florida. De ønsker å flytte til et sted med feriefølelse slik at de kan slappe skikkelig av etter jobb.

04:15(04:40)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2012. Tim og Leslie gleder seg til å flytte fra Oklahoma til Waco i Texas, men husjakten er problematisk på grunn av førstegangskjøpernes merkelige ønskeliste. Tim and Leslie. Tim og Leslie gleder seg til å flytte fra Oklahoma til Waco i Texas, men husjakten er problematisk på grunn av førstegangskjøpernes merkelige ønskeliste.

04:40(05:05)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2016. Advokatene Molly og Ken har blitt fanget av rotteracet i Florida og vet de må gjøre endringer for barnas skyld. Nå har de funnet sitt perfekte paradis i Grand Cayman. Molly and Ken. Advokatene Molly og Ken har blitt fanget av rotteracet i Florida og vet de må gjøre endringer for barnas skyld. Nå har de funnet sitt perfekte paradis i Grand Cayman.