Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:05(06:30)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting. I denne del: Barn gjør de merkeligst ting, og hvert rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.

06:30(07:20)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. I denne del: Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har et av de travleste akuttmottakene i Storbritannia.

07:20(08:10)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. I denne del: Sønnen er bare sju måneder gammel når Charlotte og Jonas får beskjed om at han har leukemi, og når han er et og et halvt år gammel taper Gustav kampen mot sykdommen. Familiens verden raser sammen og økonomien er på bunn. Ved hjelp av Charlottes foreldre klarer de å kjøpe hus og venter dessuten barn igjen. Men lykken varer ikke lenge før de får beskjed om at datteren, Ethel, har en hjertefeil og marerittet er tilbake. Sofias engler vil forenkle familiens hverdag ved å hjelpe dem med oppussingen av huset.

08:10(09:00)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie. I denne del: Serena står ansikt til ansikt med pågående journalister etter at en skandale rundt moren kommer til overflaten. Samtidig er det en meget mistenksom Chuck som forsøker å finne ut av hvem den mystiske mannen som Blair har kysset er. Et kyss som for øvrig også truer Blairs forhold til Dan, for noen har visst til hensikt å sladre om det på bloggen til "Gossip Girl".

09:00(09:50)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. Betty Suarez er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen legger de i hvert fall ikke merke til henne. I denne del: Marc har lovet å hjelpe Betty med innsideinformasjon til Daniel. Som en gjentjeneste overbeviser han Betty om å spille rollen som hans hengivne kjæreste da hans vitebegjærlige mor, Mrs. Weiner, finner det for godt å avlegge ham et besøk. Marc ønsker nemlig ikke å avsløre hemmeligheten om at han er homofil.

09:50(10:50)

> Gift ved første blikk Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Seks single som har prøvd alt i jakten på den store kjærligheten, matches av et ekspertteam. Første gang de ser hverandre er når de gifter seg. Kan kjærlighet oppstå ved første blikk? I denne del: De tre nygifte parene er nå hjemme i Sverige igjen etter en intensiv bryllupsreise. Parene har kjent hverandre i noen få dager og det er på tide med neste skritt - å flytte sammen. Bert og hans planter flytter inn hos Ellen i Hornstull.

10:50(11:50)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Louises sønn, Mads, skal snart begynne på skolen, og det får den unge moren til å overveie drastiske endringer i familiens hverdag. Martinna og søsteren drar til en lokal gårdsbutikk for å kjøpe snacks til filmkvelden der de skal se en dokumentar om dyrevelferd. Malene har vært gjennom et vanskelig brudd, og må finne ut av livet som alenemor. Maria prioriterer sjelden alenetid, men i dag tillater hun seg en luksusdag i fiskespa sammen med en venninne.

11:50(12:50)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. I denne del: Deltakerne utfordres til å bake dommer Lars sin oppskrift på rullekake med pasjonsfrukt og créme fraiche. I et eget dommertips viser Lars hvordan han baker rullekaken. Dagens vinner kan smykke seg med et gult lederforkle, og får benytte seg av programleder Fridtjof Nilsens hjelp i morgendagens konkurranse, mens den dårligste må reise hjem.

12:50(13:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. I denne del: Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

13:50(14:50)

> Gift ved første blikk Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Seks single som har prøvd alt i jakten på den store kjærligheten, matches av et ekspertteam. Første gang de ser hverandre er når de gifter seg. Kan kjærlighet oppstå ved første blikk? I denne del: Mathias og Emily har sin første store krise. Parene treffer psykoterapeuten Daniella Gordon for å få hjelp i kommunikasjonen. Hvor åpne og ærlige er egentlig parene med hverandre?

14:50(15:20)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:20(15:50)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:50(16:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. I denne del: Sofias engler rykker ut for å hjelpe den 48 år gamle bussjåføren Anders, som måtte amputere deler av benet etter en trafikkulykke, med å pusse opp det lille huset han nå ikke har mulighet til å klare å renovere selv.

16:50(17:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Sinnasnekker’n Adam Alsing og hans profesjonelle team hjelper familier med oppussingsprosjekter som har utartet, amatørsnekring som har resultert i ubeboelige hjem og ideer som har ført til livsfare. I denne del: Michaela, Andreas og deres tre barn bor i et gammelt sommerhus i Landvetter. De har begynt på utbygging med Youtube som veiledning, men nå er det slutt på pengene og byggingen står stille. Banken gir ikke mer lån, siden paret ikke har orden på økonomien sin.

17:50(18:55)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. I denne del: Fire deltakere står igjen på kjøkkenet, og i dag skal det imponeres med bruk av epler i baksten. Gårsdagens vinner stiller i gult lederforkle og får hjelp av programleder Fridtjof Nilsen en gang i løpet av bakeprosessen. Den som gjør det dårligst i dagens konkurranse må reise hjem.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebes livmor blir satt på prøve. En tilsynelatende harmløs lek mellom gutta og jentene utvikler seg til en alvorlig konkurranse for å se hvem som vet mest om de andre.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler takler ikke at Kathy er halvnaken på scenen mens hun simulerer sex med en kjekk motspiller. Rachel prøver å få en attraktiv klient til å be henne ut på date. Og Monica savner å være vertinne etter å ha byttet leilighet med gutta.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey har sin første dag på jobb i en storfilm, og en legendarisk Hollywood-stjerne overrasker ham i dusjen. Rachel ber Ross om en tjeneste, men angrer når det begynner å slå romantiske gnister. Charleton Heston gjestespiller i denne episoden.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Sinnasnekker’n Adam Alsing og hans profesjonelle team hjelper familier med oppussingsprosjekter som har utartet, amatørsnekring som har resultert i ubeboelige hjem og ideer som har ført til livsfare. I denne del: Sandra og Robert har stiftet familie og vokst ut av huset i Eskilstuna, men Robert vil ikke selge fordi han er redd for å tape penger. De har pusset opp i åtte år, men Robert har gått lei og nå har det stoppet opp. Forholdet knaker i sammenføyningene.

21:30(22:35)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden. I denne del: Louise venter sitt første barn, 45 år gammel, men har gjennomgått et opprivende brudd med babyens far, Dan. Jess er 16 år og får endelig et søsken.

22:35(23:40)

> Barnesykehuset

Britisk dokumentarserie fra 2016. I denne hjertevarme dokumentarserien møter vi barn og deres familier på Birmingham Children’s Hospital. I denne del: Tenåringene Jack og Rene tar en livsendrende avgjørelse angående sin medisinske behandling, mens foreldrene venter på utfallet. Evie og Rodi behandles for skader etter terrengsykling og rygby.

23:40(00:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandlers slitsomme ekskjæreste Janice dukker opp igjen. Monica finner en mystisk knapp i Joey og Chandlers gamle leilighet. Ross prøver å imponere Emily ved å spille rugby.

00:10(00:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Med bare to dager igjen til Emilys tilbakereise til England, arrangerer Rachel en liksomfest for henne, slik at hun skal få en mulighet til å møte Joshua utenfor jobben. Og vegetarianeren Phoebe får plutselig lyst på kjøtt.

00:40(01:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler og Joey sitter fastlåst til TV-en etter å ha oppdaget en udekodet pornokanal. Monica hjelper Ross med å fortelle kjæresten at han elsker henne. Phoebe mottar overraskende nyheter.

01:10(02:10)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: Bli vitne til hvordan sigøynermannen styrer. Tommy lærer sin ikke-sigøynerkone hennes rolle i sigøynersamfunnet. Mens den stolte sigøynerpappaen Ed må tjene 10 000 dollar ekstra for å betale for datterens fireårsfest.

02:10(03:10)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. I denne del: Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

03:10(03:55)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. Betty Suarez er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen legger de i hvert fall ikke merke til henne. I denne del: Marc har lovet å hjelpe Betty med innsideinformasjon til Daniel. Som en gjentjeneste overbeviser han Betty om å spille rollen som hans hengivne kjæreste da hans vitebegjærlige mor, Mrs. Weiner, finner det for godt å avlegge ham et besøk. Marc ønsker nemlig ikke å avsløre hemmeligheten om at han er homofil.

03:55(04:45)

> Sjokkerende kroppskunst

Britisk dokumentarserie. Katie Piper møter mennesker som planlegger å gjøre store endringer på ansiktet eller kroppen sin, og introduserer dem for noen som allerede har gjort noe tilsvarende, og som angrer på at de har klusset med utseendet. I denne del: Hovmester Rodrigo har hatt 24 kosmetiske operasjoner og har brukt 125 000 pund. Hannah ønsker seg en timeglassfigur. Ernesto ønsker å reversere sine utvidede øreflipper. Stacey har tatovert dyrepoter på puppene.

04:45(05:35)

> Diettduellen

Britisk underholdningsserie. Den kjente legen Christian Jessen og journalisten Anna Richardson leder en konkurranse der to overvektige deltakere, som er ganske like i vekt, alder og høyde, konkurrerer om å nå målene sine. Den som taper blir straffet økonomisk. Men ikke nok med det, de blir tvunget til å gi pengene til sin motstander, som de misliker. I denne del: I program to konkurrerer jegeren Andrew mot veganer og hundepasser Karl for å se hvem som klarer å gå mest ned i vekt.

05:35(06:00)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.