Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:45)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Sabrina inviterer venner og familie til bursdagsfeiring. Sonny har vært sammen med en jente, og forholdet har fått noen uoverskuelige konsekvenser. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

06:45(07:30)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Malene har ammet datteren, Melina, i 15 måneder, men ønsker nå å få kroppen sin for seg selv. Men det er ikke så lett med et viljesterkt barn. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

07:30(07:55)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Et par fra Boston er uenige om hva slags hjem de skal kjøpe. Hun vil ha cape cod-stil med åpen planløsning, luksuriøst kjøkken og svømmebasseng. Boston Cape Cod vs. Colonial.

07:55(08:20)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Jaime og Evan skal flytte fra San Diego til Kansas City og er på jakt etter hus. De ønsker et stort hjem i forstaden, i et nabolag som har et kommunalt basseng, men stilen blir de ikke enige om. Back to Kansas City Suburbs.

08:20(08:45)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2017. En 24 år gammel gutt er klar for å flytte ut av foreldrenes hus og skaffe seg sitt eget sted i San Diego. Mom Knows Best in San Diego.

08:45(09:15)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2017. En jente er på jakt etter et hjem i State College med hage og helst uten naboer vegg i vegg, men vennene hennes mener hun bør gå for noe som er lettere å vedlikeholde. Single Gal Seeks Single Family Home in Pennsylvania.

09:15(09:45)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality fra 2018. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Healthy Life in the Dominican Republic. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

09:45(10:15)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality fra 2018. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. A New Chapter in the Dominican Republic. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

10:15(10:45)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality fra 2018. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Return to Island Living in the Dominican Republic. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

10:45(11:15)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality fra 2018. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Mother-Daughter Hunt on Turks and Caicos. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

11:15(11:45)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality fra 2018. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Positive Vibes on Turks and Caicos. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

11:45(12:15)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality fra 2018. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. From the Big Apple to Aruba. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

12:15(12:50)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality fra 2018. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Exploring New Terrain on Aruba. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

12:50(13:20)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Slowing Down on Aruba. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

13:20(14:20)

> 90 Day Fiance: Before the 90 Days

Amerikansk realityserie. På Filipinene introduserer Larry Jenny for sin fetter, Carl, som er skeptisk til forholdet. Myriam overrasker Patrick med en romantisk båttur. Line in the Sand. La oss ta det helt fra begynnelsen av. Før K1-visumet, før frieriet, før parene møttes ansikt-til-ansikt. Det vil si før de 90 dagene.

14:20(15:20)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Surinder og familien har hatt mye uflaks med huset. De har hatt fukt i kjelleren og har drenert, men har ikke økonomi eller krefter til å fullføre. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

15:20(16:20)

> Ambulansen UK

Britisk dokumentarserie fra 2018. Ambulansearbeiderne i West Midland rykker ut for å hjelpe en bevisstløs mann som har tatt en overdose heroin og en skolegutt som har fått anfall. Hva skjer når ambulansen rykker ut etter en nødmelding? Gjennom kameraer som er festet inne i ambulansen og på ambulansepersonellet får vi et unikt innblikk i alt fra dramatikken på ulykkesstedet til samtalen mellom akuttarbeiderne.

16:20(17:20)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. En dag på badeland blir en tragedie når sjuåringen Theo omkommer. Familien bor i et kalt og muggfullt hus blant uoppakkede flytteesker. Flere ganger har de prøvd å flytte fra sorgen uten å lykkes. Theos familie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:20(18:20)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Pernilla og barna drar til Spania for å besøke Pernillas foreldre, Hans og Christina. Det blir sol, bading, matlaging og en liten tur til minnenes allé. Familjen reser til Spanien. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

18:20(18:45)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Etter at Bonnie og Adam deltar i et tradisjonelt bryllup, finner de ut at de ikke ønsker det samme for sitt eget bryllup. Christy og Patrick har problemer. Bert And Ernie And A Blessing Of The People. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

18:45(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Rachels søster, Amy, er barnevakt for Emma, men foreldrene blir sinte når de finner ut hva hun har gjort. The One Where Rachel's Sister Babysits. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Ross prøver å få bidrag fra Charlies eks-kjæreste, som er villig til å betale hvis han får Charlie tilbake. The One with Ross's Grant. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

19:55(21:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2017. I denne episoden møter han Henriette og Christian som bor i Hommersåk med sine tre barn. Det er liten plass til alle i huset, men kjelleren står helt ubrukt. Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm drar igjen ut på veien for å redde nye prosjekter og parforhold. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel. Denne høsten hjelper Otto blant annet til med oppussingen hos et par i Stavanger som er hardt rammet av oljekrisen, et venninnepar på Hvittingfoss som har revet langt mer enn de klarer å bygge opp, et ektepar på Toten som har flyttet inn i en gammel bussgarasje, og på en gammel gård i Porsgrunn hvor familien deler bolig med cirka 200 mus.

21:00(22:00)

> Herlige hjem

Norsk livsstilsserie. Hovedbygningen på Nor ble i 2009 overtatt av Stiftelsen Nor som har totalrehabilitert hele anlegget som interiørmuseum og kulturpark. Tidskapsel. Programleder Birgitte Lund Nakken besøker både spektakulære og mer folkelige hjem. Serien er en reise i Norge, spekket med gode historier, kreative tips, unik design og personlige innfallsvinkler til hvordan vi bor.

22:00(23:00)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2015. Hvordan kan noen stå opp hver morgen og ofre svette og tårer for å forsvare alt fra sedelighetsforbrytere, narkotikasmuglere, gjengmedlemmer og mulige drapsmenn?. Forsvarsadvokatene. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv.

23:00(23:30)

> Influenserne

Norsk dokusåpe fra 2019. Henrik drar på premieren av Ex, vil noen ta hans plass i rampelyset? Stina sliter med stalkers, og Nellie vurderer å slutte med YouTube. Hvordan er influenserne bak fancy filtere og catchy captions? Vi viser hverdagen til noen av Norges mest populære internettprofiler.

23:30(00:05)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Rachels søster, Amy, er barnevakt for Emma, men foreldrene blir sinte når de finner ut hva hun har gjort. The One Where Rachel's Sister Babysits. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

00:05(00:35)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Ross prøver å få bidrag fra Charlies eks-kjæreste, som er villig til å betale hvis han får Charlie tilbake. The One with Ross's Grant. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

00:35(01:35)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen. In the Name of Love. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

01:35(02:35)

> Jeg slapp nesten unna

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Etter å ha drept en mann, krasjer den tidligere straffedømte Rondell fluktbilen sin og blir sendt i fengsel. Han og cellekameraten rømmer ved å presse seg gjennom en luftkanal. GOT to Escape Through an Air Duct. Drap, narkotikasaker, bankran og fangeflukt. Alle historiene er forskjellige, men motivet er det samme – å unngå, eller rømme fra fengselet.

02:35(03:30)

> Drap i familien

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn. No Bones About It. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn.

03:30(03:55)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality fra 2018. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Return to Island Living in the Dominican Republic. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

03:55(04:20)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality fra 2018. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Mother-Daughter Hunt on Turks and Caicos. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

04:20(04:45)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality fra 2018. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Positive Vibes on Turks and Caicos. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

04:45(05:10)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality fra 2018. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. From the Big Apple to Aruba. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

05:10(05:35)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality fra 2018. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Exploring New Terrain on Aruba. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

05:35(06:00)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Slowing Down on Aruba. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.