Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:50(07:40)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Anna og Tony. Anna og Tonys drøm om det gode livet på landet sluttet brått da Tony fikk lungekreft og ikke kunne bygge ferdig. Dessuten gjorde strålebehandlingen ham nesten blind. Det foreldede oppvarmingssystemet i huset gjør at Tony ikke kan bo hjemme på grunn av eksplosjonsfaren syregassmaskinen utgjør. Ingen vet hvor lenge han har igjen, men han ønsker å tilbringe tiden sammen med familien. Sofias engler hjelper familien med et nytt varmesystem og bedre belysning som gjør det mulig for synsskadede Tony og fungere som pappa igjen. Dessuten får sønnen egen fotballbane utenfor huset og en overraskelse av favorittlaget AIK.

07:40(08:35)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Susanne og Manuel. Susanne og Manuel bor med sine tre sønner på Muskö, men all tiden brukes på 17 år gamle Byron, som for ti år siden ble påkjørt av en fyllekjører og invalidisert for livet. Huset er ikke bygget for rullestol og assistansen som kreves på nettene. Dessuten har tiden stått stille siden ulykken og Byrons rom er innredet for en sjuåring. Sofias engler fikser huset så det skal bli lettere for hele familien. Dessuten får Byron treffe sitt store idol, Markoolio.

08:35(09:25)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2015. Teen Tournament: Episode One. I den innledende runden av tenåringsturneringen er en merkelig, krusete ingrediens en av overraskelsene som venter på kokkene.

09:25(10:15)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2015. Teen Tournament: Episode Two. Fire nye fremgangsrike unge kjemper i andre runde av tenåringsturneringen.

10:15(11:05)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2015. Teen Tournament: Episode Three. Den nye gruppa av tenåringskokker må gi seg i kast med vegansk kylling. I hovedrunden kutter de flaskegresskar og jobber med sine blandede følelser for okra.

11:05(12:40)

> Flipped

Amerikansk dramakomedie fra 2010. Da andreklassingene Bryce og Juli møtes for første gang, vet Juli at det er kjærlighet. Bryce er ikke like sikker. Vi følger paret fra grunnskolen til ungdomsskolen, gjennom familiedramaer og den første kjærligheten, mens de oppdager hvem de er – og hvem de er for hverandre.

12:40(13:30)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Donald og Anna i Östraby. Adam besøker Donald og Anna i Östraby i Skåne. De har pusset opp i 15 år. Eldstedatteren Amanda på 20 år har gått lei og flyttet ut. Alice på 13 år bor fortsatt hjemme men mistrives. Det er halvferdig overalt. Allerede første dagen blir det gnissninger mellom Adam og familien.

13:30(14:25)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Fredrik og Jenny i Ängelholm. Fredrik og Jenny bor med sine barn i et betonghus i Ängelholm. Jenny lider av muskelplager og Fredrik har begynt å pusse opp nesten overalt på en gang, men ingenting er ferdig. Jenny har ikke kunnet bruke badet på fem år og i sønnens rom lekker taket.

14:25(16:05)

> Win, Lose or Love

Amerikansk romantisk komedie fra 2015. Som unge og nysingle foreldre har Clara og Alex to vidt forskjellige måter å være foreldre på. Mens helicopter-mamma Clara kretser over sønnen, Oliver, føler Alex' datter Emma seg utenfor farens liv. Deres verdener møtes når Alex vil spille inn en reklamefilm på barnas skole, og Clara motsetter seg ideen.

16:05(17:00)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Andrea på fem år fikk påvist øyekreft og måtte fjerne det ene øyet. Hun er inne til kontroll. En guttebaby må opereres for å lett tetthet i urinveien, og en ti år gammel jente behandles for en kraftig bakterieinfeksjon i skjelettet.

17:00(18:00)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. På Oslo Universitetssykehus ligger to år gamle Ole i strekk. Et fall fra sandkassa i barnehagen førte til et komplisert brudd, og mor er med når han skal gipses under narkose. En 14 år gammel jente med skoliose skal gjennomgå en stor ryggoperasjon, og Avansert hjemmesykehus besøker fem uker gamle tvillinger som ble født seks uker for tidlig.

18:00(19:00)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Max på ni år er hyperallergisk og kan få så kraftige reaksjoner at det kan føre til hjertestans. Han skal gjennom en matprovokasjon hvor han får tilført små mengder allergifremkallende mat for å se om han har begynt å vokse fra seg noe av allergien. Mia på syv må gjennom en skjeleoperasjon, og seks år gamle Abertine har akutt lymfatisk leukemi.

19:00(20:00)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Etter å ha funnet et donorhjerte og gjennomført en vellykket transplantasjon ble ni år gamle Isabell syk. Nå er hun inne til kontroll for å se hvordan det går med det nye hjertet hennes og hvilken effekt cellegiften har mot PTLD. 15 år gamle Filip har Larsen syndrom, og Niklas på seks år må tømme en tett talgkjertel på øyelokket.

20:00(21:00)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. Veterinærene Gudrun og Sveinung fikk sitt første barn med keisersnitt og venter nå sitt andre barn. Gudrun er spent på om hun klarer å føde naturlig. Stine og Johannes venter sitt første barn sammen, og Johannes som ikke har barn fra tidligere forhold er nervøs. Christina og Christer venter sitt første barn sammen.

21:00(22:55)

> Hope Springs

Amerikansk romantisk komedie fra 2003. Da den britiske kunstneren Colin Ware finner ut at Vera, hans forlovede og livs kjærlighet, har til hensikt å gifte seg med en annen, flykter han til USA og den søvnige lille byen Hope i New England. For å pleie sitt plagede sinn, begraver han seg i kunsten. Men i møte med vakre og frisinnede Mandy finner han ikke bare en skulder å gråte på, hun vinner også hans hjerte. Inntil Vera igjen dukker opp i Colins liv.

22:55(01:15)

> Grease

Amerikansk musikal fra 1978. Danny og Sandy møter hverandre i sommerferien og opplever den perfekte sommerromanse. Men den solfylte tiden ved stranden går så altfor fort. Høsten og skolestart nærmer seg og de må forlate hverandre - uvitende om at de skal begynne på samme skole. Danny ankommer Rydell High den første skoledagen iført den gamle skinnjakken og inntar straks sin posisjon som den tøffe lederen for T-Bird-gjengen. Sandy er helt ny på skolen og blir tatt hånd om av T-Bird-gjengens kvinnelige motstykke The Pink Ladies. Hun forteller jentene om sin sommerforelskelse med Danny Zuko, og de som kjenner ham og hans rykte godt, sørger for et overraskende møte mellom de to. Dette er opptakten til et hektisk år på Rydell High, fullt av sprø hendelser, endeløse fester og uendelige mengder med fengende musikk.

01:15(03:05)

> The Cup

Australsk drama fra 2011. To brødre kjemper begge om å vinne den ærverdige Melbourne Cup. Da en tragedie inntreffer, må den ene broren støtte seg til en veterantrener for å overvinne oddsen og kjempe om seier. En sann historie om inspirasjon og det å overvinne motgang.

03:05(03:55)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Lonnie/Patrick. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

03:55(04:45)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Peter/Tai/German. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

04:45(06:00)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Xander/Joseph. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.