Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:25(06:50)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Et Nashville-par med hektiske karrierer og tre små sønner, hopper på muligheten til å roe ned i Tamarindo i Costa Rica. Men mens hun håper på et hjem i nærheten av byen og dens aktiviteter, ønsker han å være på…. Hitting Reset in Costa Rica.

06:50(07:15)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Et par som har reist verden rundt, er klare for å kjøpe eiendom på sitt favorittferiested i Puerto Vallarta i Mexico. Islands be Gone in Mexico.

07:15(07:40)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Andregangsmillionærene leter etter et stort hus i Colombus, Ohio, som vil bli fylt av en livstid med minner. Big House Hunting.

07:40(07:45)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Et par forbereder seg på å bruke deres andel av familiens $8 millioner i gevinst på drømmehjemmet i Possum Kingdom Lake i Texas. Texas Dream Home.

07:45(08:05)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. Craig levde på et lavt budsjett før han fikk sin livs mulighet: 1 million dollar i gevinst. A Little Piece of Quiet in Indiana.

08:05(08:30)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. Craig levde på et lavt budsjett før han fikk sin livs mulighet: 1 million dollar i gevinst. A Little Piece of Quiet in Indiana.

08:30(08:55)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. To brødre fikk en stor fordel da foreldre vant $7 millioner, og leter etter deres drømmehjem. David Bromstad reiser til Sarasota, Florida for å hjelpe dem. Brotherly Luck.

08:55(09:20)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Hannah har fått en dårlig uttalelse om datteren sin i en rapport fra kommunens pedagog. Camilla Sofias sønn er hos faren sin, så nå skal hun en tur på byen og se på gutter. Og Christina skal få vite kjønnet på sitt andre barn.

09:20(09:45)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Natasja Nikita er blitt anmeldt til kommunen av sin egen lillebror, som synes hun er en dårlig mor for sønnen. Camilla Sofia skal i retten for å prøve å finne ut hvem som er hennes biologiske far.

09:45(10:35)

> Lønnsom hyttedrøm

Amerikansk livsstilserie. Matt Blashaw hjelper par å realisere drømmen om et feriehjem - uten lån. Tahoe City Lake House. Matt Blashaw hjelper par å realisere drømmen om et feriehjem - uten lån.

10:35(11:25)

> Lønnsom hyttedrøm

Amerikansk livsstilserie. Matt Blashaw hjelper par å realisere drømmen om et feriehjem - uten lån. Hilton Head Low Country Living. Matt Blashaw hjelper par å realisere drømmen om et feriehjem - uten lån.

11:25(12:15)

> Lønnsom hyttedrøm

Amerikansk livsstilserie. Matt Blashaw hjelper par å realisere drømmen om et feriehjem - uten lån. Virginia Beach Vacation Condo. Matt Blashaw hjelper par å realisere drømmen om et feriehjem - uten lån.

12:15(13:15)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2018. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. That's How You Dress a Lady. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

13:15(14:15)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2018. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Randy's Favorite Celebrity Moments. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

14:15(15:10)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2018. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. 7 People with 7 Opinions. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:10(16:05)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina overrasker moren med å kjøpe en dyr eiendom, i et godt nabolag. Huset på tomten er stort, men det er problemene også. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

16:05(17:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Teemu og Emma flyttet med sine to små barn fra Stockholm sentrum til et barnevennlig område i Upplands Väsby. Men Teemy, som hadde hjernesvulst som barn, døde i mars 2017. Teemu og Emma. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:00(17:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. En dag på badeland blir en tragedie når sjuåringen Theo omkommer. Familien bor i et kalt og muggfullt hus blant uoppakkede flytteesker. Flere ganger har de prøvd å flytte fra sorgen uten å lykkes. Theos familie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:55(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2019. Den store dagen er her. Familievennene Melina og Jacob gifter seg i Palma. Dagen begynner med kaos. Bianca og Benjamin er stresset. Manuset er ennå ikke klart og vielsen er om noen timer. De ryker sammen. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

18:55(19:25)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Christys sponsor utfordrer henne til å være hyggelig mot Bonnie for en hver pris. Bonnie er overbevist om at Adam har sluttet å gjøre en innsats. Ocular Fluid and Fighting Robots. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe mistenker at Rachel er gravid, så hun hjelper henne å komme gjennom Monica og Chandlers bryllupsfeiring. The One After "I Do". De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joey, Monica og Phoebe prøver å finne ut hvem som er faren til Rachels baby. Monica klarer ikke å dy seg og åpner bryllupsgavene, mens Ross og Chandler prøver å gjenskape bilder fra bryllupet etter at de mistet alle…. The One with the Red Sweater. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. Eirik (50) er skilt og kjøpte en nedslitt leilighet på Romsås for rundt tre år siden. Han jobber mye og sliter med å få tid til oppussing. Ep 410 Eirik, Oslo.

21:30(22:30)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. For et par år siden flyttet Annika og Anders med familien til USA. De levde drømmen fram til Annika ble rammet av slag på en lekeplass. Hun ble operert, men ble fanget i sin egen kropp. Annika og Anders. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

22:30(23:30)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2017. Mina og Karen kjøper en ny, men forlatt, bygning for å forandre det til et morsomt og lekent hjem. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

23:30(01:35)

> The Dilemma

Amerikansk dramakomedie fra 2011. Ronny og Nick har vært bestevenner siden universitetstiden. De er nå businesspartnere og er i ferd med å vinne drømmeprosjektet. Problemene oppstår når Ronny ser kona til Nick med en annen mann.

01:35(02:25)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. I 1969 blir en kvinne funnet drept i Los Angeles, men identiteten hennes forblir et mysterium. I flere tiår etterforsker politiet saken i håp om å finne ut hvem hun er og hvem som drepte henne. Who Killed Jane Doe 59?. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

02:25(03:15)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. I 2002 forsvinner en 12 år gammel jente fra Oregon City på vei til skolen og hele byen leter etter henne. Politiets etterforskning fører ikke fram, og så skjer det utenkelige – nok en jente forsvinner. Fallen Angels. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

03:15(04:05)

> Livsfarlige forhold

Amerrikansk dokumentarserie fra 2013. Archie og Mary Ann McFarland lever et utradisjonelt liv - Archie lar kona rote rundt med andre menn. Men vil deres frie liv få konsekvenser?. You Reap What You Sow.

04:05(04:55)

> Der ondskapen bor

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Som gutt lærte Eric Wittes far ham at han skulle beskytte familien. Men etter hvert som faren blir mer og mer voldelig, går det opp for Eric at det er faren som er det onde som famlilien må beskyttes mot. She Made Me Do It. Hva om den personen som står deg nærmest er en djevel i forkledning? Vi får høre historiene til mennesker som har bodd med en morder.

04:55(05:20)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Et par ofrer tid med barna og barnebarna for å åpne et casino på Kypros. Taking Bets on Cyprus.