Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:45)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

06:45(07:35)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Johan og Marias liv falt i grus da deres 24 år gamle datter Nathalie døde. Tidligere drev familien en barnehage hjemme. Nå er de klare til å fortsette, men Nathalies hund Exxen er for stor til å ha sammen med barnehagebarna, så huset må bygges om.

07:35(08:25)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Elisabeth bor med mann og tre sønner i et hus utenfor Stockholm. Elisabeth har brystkreft og hun har ikke lenge igjen å leve. Hun er urolig for hvordan familien skal klare seg, spesielt den yngste sønnen Joel, som har en CP-skade.

08:25(09:15)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: De nygifte har nå kjent hverandre i noen få dager. Kommer romantikken til å utvikle seg på bryllupsreisen - eller ikke?

09:15(10:05)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Parene er tilbake fra bryllupsreisen og står overfor sin første høytid sammen som mann og kone. De nygifte har kjent hverandre i under en uke, og skal nå prøve å forene tradisjonene sine. Julen kan bety være eller ikke være for ekteskapet.

10:05(11:05)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: De tre ekteparene må bli enige om hvor de skal bo. Det blir høy temperatur når de diskuterer område. Hvem er villig til å ofre noe og forandre livet sitt, og hvem er ikke?

11:05(12:05)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Det er fem jenter igjen på gruppedaten i kirken og alle skal kle seg opp og gjøre seg klare til bryllupsfotografering. Neste dag tar Pär med seg en av kvinnene på date til en vingård.

12:05(13:05)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Familien til Pär kommer til Gran Canaria for å hjelpe ham. Etter å ha snakket med alle jentene har Pär og familien en prat om hans fremtidige kjæreste.

13:05(14:05)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Lena og Pål Gunnar var ikke gode venner da de gikk i samme klasse på barneskolen. Men da de to møttes igjen for noen år tilbake var tonen en annen. Lena har et barn fra tidligere forhold og nå venter de to sitt første barn sammen. Men Lena sliter med fødselsangst og ønsker full oppfølging på sykehuset. Kjersti og Bjørn-Magne gikk igjennom en tung fødselsdepresjon etter fødselen av sitt første barn. Nå får de ekstra oppfølging på sykehuset for og forhindre at de skal kjenne på følelsene fra sist gang. Men fødselen trekker ut og Kjersti blir så svært sliten og sliter med motivasjonen. Amanda og Morgan hadde en dramatisk første fødsel og Amanda frykter at de skal oppleve det samme nå med sitt andre barn. Men fødselen går raskt og jordmor Eli støtter Amanda igjennom fødselen.

14:05(15:05)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Solveig og Morten venter sitt første barn sammen. Morten har aldri vært med på en fødsel før og er nervøs for hva den vil bringe. Madeleine og Erik opplevde stor dramatikk under forrige fødsel da Madeleine mistet store mengder blod. Nå er hun redd for at det samme skal skje igjen med barn nummer to og Erik gjør alt han kan for å støtte henne igjennom den lange fødselen. Therese og Mike venter sitt andre barn sammen og Therese prøver og holde humøret oppe med å sende bilder til venne sine på Snapchat under fødselen.

15:05(16:05)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Casey og Kim er tredjegangsfødende og skal inn på overtidskontroll. Gleden er stor da de får beskjed om at de settes i gang samme dag, men når riene begynner og ta seg opp en time seinere blir det tøft for Casey. Lovise og Christopher venter sitt første barn sammen. De blir sendt hjem fra sykehuset på nattet fordi fødselen ikke er kommet skikkelig i gang, men kommer tilbake fordi smertene er så store at Lovise er usiker på om hun kommer til og klare å føde. Trude Kristin og Kim Andre venter sitt andre barn. Trude Kristin settes i gang og de to håper fødselen ikke tar for lang tid.

16:05(17:05)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie. I denne del: Per-Arnes to døtre må sove på samme sofa når de er på besøk hos ham. Huset hans er i elendig forfatning og håndverkskunnskapene hans er så godt som ikke-eksisterende. Kan Sinnasnekker’n Anders få skikk på mann og hus?

17:05(18:05)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie. I denne del: Anders besøker Johan og Joyce i Tallkrogen. Sammen har de sønnen Linus på 3 år. Paret begynte å totalrenovere da de kjøpte huset i 2005. Problemet er at Johan ikke stoler på håndverkerne og forteller dem hele tiden hva de skal gjøre. Til slutt går de lei. I dag har paret verken et ferdig kjøkken eller noe soverom i huset og har et stort behov for hjelp.

18:05(19:10)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. I denne del: Lene og Stig venter sitt tredje barn. Den forrige graviditeten til Lene endte i tragedie, og dette svangerskapet har vært preget av frykt og bekymringer. Lillian og Thomas venter sitt første barn, og bonden Thomas er klar for barnefødsel, til tross for at han er mest vant til kalvefødsel. Michell og Gisle må gjennom en lang fødsel med sitt første barn.

19:10(21:00)

> Flipped

Amerikansk dramakomedie fra 2010. Rebecca De Mornay, Madeline Carroll. Da andreklassingene Bryce og Juli møtes for første gang, vet Juli at det er kjærlighet. Bryce er ikke like sikker. Vi følger paret fra grunnskolen til ungdomsskolen, gjennom familiedramaer og den første kjærligheten, mens de oppdager hvem de er – og hvem de er for hverandre.

21:00(23:00)

> Walk of Shame

Amerikansk komedie fra 2014. Elizabeth Banks, James Marsden. En ambisiøs reporter våkner uten telefon, bil, ID eller penger etter et tilfeldig nummer. Og om åtte timer har hun det viktigste intervjuet så langt i karrieren sin. Åldersgräns: 11 år.

23:00(00:50)

> Gravity

Amerikansk sci-fi thriller fra 2013. Sandra Bullock, George Clooney. Dr. Ryan Stone er en genial ingeniør på sitt første romfergeoppdrag, sammen med veteranastronauten Matt Kowalski, når det som er et rutineoppdrag plutselig blir en katastrofe. Romfergen ødelegges og etterlater Stone og Kowalski helt alene - fastbundet til ingenting annet enn hverandre og fanget i mørket. Frykt blir til panikk, og stjeler hvert åndedrag av det lille de har igjen av oksygen. Men den eneste veien hjem kan innebære at de må enda lengre ut i verdensrommet. Åldersgräns: 11 år.

00:50(01:50)

> Bikini og barliv på Bali

Australsk dokumentarserie fra 2015. Hvert år kommer en million australiere til den magiske øya Bali. Noen er på jakt etter sol og moro og noen vil starte et nytt liv - og mange ender opp på stedets travleste legevakt. Vi følger en blanding av feriegjester og utvandrere i høysesongen på den indonesiske øya for å finne ut hva som virkelig foregår der turistene samles og slår seg løs, og hvor vanlige regler ikke gjelder. Vi får også et lite innblikk i Balis unike kultur. I denne del: En mann kommer inn på legevakten etter en drikkelek, livredd for at han har fått i seg metanol. Vennene Jimmy og Steve har begge kommet til Bali siden de var små. Det de skal se nå er forbudt i Australia, og bare såvidt lov på Bali. Trevor fra Perth har en stor overraskelse for kona, Lisa: fornyelse av bryllupsløftene foran alle deres venner. Men det går ikke helt etter planen.

01:50(02:45)

> The Tomorrow People

Amerikansk science fiction serie fra 2013. I denne del: De er en generasjon som er født med overnaturlige evner. De er morgendagens mennesker.

02:45(03:30)

> Believe

Amerikansk dramaserie fra 2014. Helt siden hun ble født, har Bo hatt evner hun verken har klart å forstå eller kontrollere fullt ut. Men nå som hun er ti år gammel, har kreftene blitt sterkere, og trusselen fra onde krefter, som ønsker å bruke evnene hennes til å kontrollere verden, er blitt farligere. Nå som livet og framtiden hennes er i fare, har hennes beskytter, Milton Winter, søkt hjelp fra uventet hold, nemlig Tate, en uskyldig dødsdømt fange, som har klart å rømme. I denne del: I sesongfinalen blir Bo og Tates forsøk på å starte på nytt kortvarig når Bos intense visjoner om Dani på nytt trekker dem inn i farer. Når en rasende Dani bruker kreftene sine på å ødelegge Orchestra og Bo, vender Skouras seg til Winter og Channing for å få hjelp. Bos krefter blir satt på større prøve enn noen gang tidligere når hun står ansikt til ansikt med Dani.

03:30(04:00)

> Kom deg til legen

Britisk livsstilserie fra 2016. Doktor Pixie McKenna og Doktor Phil Kieran bringer medisinsk hjelp hjem til folket når de turnerer rundt i Irland med pop-up-klinikken sin. I denne del: På Cork Summer Show møter Phil en alenemor med to små barn som opplever episoder med anfall. Kan han tillate at hun skal kjøre hjem? Pixie treffer en vannsiret mann, som er svært plaget av utseendet i jobben i andre menneskers kjøkken.

04:00(04:45)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

04:45(05:30)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

05:30(06:00)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.