Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

06:55(07:55)

> Datoen

Norsk dokumentarserie. Sindre Andersen Moen, Ruth Andersen og Abid Raja er født på nøyaktig samme dag: 5. november 1975. Livene deres tar helt ulike retninger, men de skal alle på hvert sitt vis oppleve hva det vil si å være annerledes i lille Norge. Sindre Andersen Moen, Ruth Andersen og Abid Raja er født på nøyaktig samme dag: 5. november 1975. Livene deres tar helt ulike retninger, men de skal alle på hvert sitt vis oppleve hva det vil si å være annerledes i lille Norge.

07:55(08:50)

> Mord i paradis

Britisk krimserie fra 2014. Humphrey Goodman er den nye kriminaletterforskeren på Saint-Marie. Den første oppgaven hans er å finne ut hvem som drepte forgjengeren hans, på en gjenforeningsfest for gamle studiekamerater. Humphrey Goodman er den nye kriminaletterforskeren på Saint-Marie. Den første oppgaven hans er å finne ut hvem som drepte forgjengeren hans, på en gjenforeningsfest for gamle studiekamerater.

08:50(09:30)

> Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Norsk dokumentarserie fra 2014. For 30 år siden kom Gaby fra Færøyene og Rupert fra Tyskland til Tinn med hest og prærievogn. Siden har de drevet det brattlendte småbruket Skifterud uten mekaniserte hjelpemiddel, og målet er å være selvforsynt. For 30 år siden kom Gaby fra Færøyene og Rupert fra Tyskland til Tinn med hest og prærievogn. Siden har de drevet det brattlendte småbruket Skifterud uten mekaniserte hjelpemiddel, og målet er å være selvforsynt. Dessuten reiser trubaduren Derben på turné - med hest og vogn.

09:30(10:00)

> Det gode bondeliv

Dansk livsstilsserie fra 2016. Kastaniegården får besøk fra både Sverige og Skjern, for nå skal det lages tau av lindebast. I første etasje i det nye huset går Frank i gang med å lage nye skillevegger. Kastaniegården får besøk fra både Sverige og Skjern, for nå skal det lages tau av lindebast. I første etasje i det nye huset går Frank i gang med å lage nye skillevegger. På gårdsplassen må man ta i bruk store maskiner for å fjerne siste rest av det gamle kastanjetreet.

10:00(11:00)

> Hygge i hagen

Svensk hageserie fra 2016. Hagen blir invadert av barn! Malin prøver ut idéer om en hage for lek. Tareq og John prøver å konstruere en bryllupskake. Dessuten gir Pernilla oss det beste rådet sitt mot snegler så langt. Hagen blir invadert av barn! Malin prøver ut idéer om en hage for lek. Tareq og John prøver å konstruere en bryllupskake. Dessuten gir Pernilla oss det beste rådet sitt mot snegler så langt.

11:00(12:00)

> Vår tid er nå

Svensk familiekrønike fra 2018. Gustaf er sporløst forsvunnet. Henriette Winter vil selge seg ut av Djurkällaren, og Peter og Nina kjemper om å få kjøpe. Helga må ta parti med Stickan eller Calle, mens Angelo får prøve seg i restauranten. Gustaf er sporløst forsvunnet. Henriette Winter vil selge seg ut av Djurkällaren, og Peter og Nina kjemper om å få kjøpe. Helga må ta parti med Stickan eller Calle, mens Angelo får prøve seg i restauranten.

12:00(12:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

12:15(13:10)

> Nye triks

Britisk krimserie fra 2014. Teamet etterforsker drapet på den unge, talentfulle legen Lydia Syson, og oppdager at det er stor forskjell på private og offentlige klinikker. I mellomtiden skal datteren til Danny flytte fra hjemmet for å studere. Teamet etterforsker drapet på den unge, talentfulle legen Lydia Syson, og oppdager at det er stor forskjell på private og offentlige klinikker. I mellomtiden skal datteren til Danny flytte fra hjemmet for å studere.

13:10(13:40)

> Matmagasinet

Dansk matserie fra 2017. Bak ordet supermat skjuler det seg eksotiske matvarer som chiafrø, gojibær og quinoa. Tina ser på gode egenskaper i supermat, og prøver å finne tradisjonelle matvarer med tilsvarende virkning. Bak ordet supermat skjuler det seg eksotiske matvarer som chiafrø, gojibær og quinoa. Tina ser på gode egenskaper i supermat, og prøver å finne tradisjonelle matvarer med tilsvarende virkning.

13:40(14:10)

> Skattejegerne

Dansk serie om antikviteter. Det er antikkmesse i Sverige, og Margit er på shopping. Lasse er også i Sverige og blir svært fristet av et armbåndsur. I Danmark forsøker Rikke å holde sin kjøpelystne far i tøylene på loppemarked. Det er antikkmesse i Sverige, og Margit er på shopping. Lasse er også i Sverige og blir svært fristet av et armbåndsur. I Danmark forsøker Rikke å holde sin kjøpelystne far i tøylene på loppemarked.

14:10(14:25)

> VM-minner

Sport generelt ( 2016). Fra fellesstarten under VM i skiskyting i Holmenkollen, der Johannes Thingnes Bø kom først i mål, med Martin Fourcade og Ole Einar Bjørndalen på plassene bak. Fra fellesstarten under VM i skiskyting i Holmenkollen, der Johannes Thingnes Bø kom først i mål, med Martin Fourcade og Ole Einar Bjørndalen på plassene bak.

14:25(15:45)

> V-cup skiskyting

Direkte fra Anterselva, Italia. Sprint kvinner.

15:45(16:00)

> VM-minner

Tiril Eckhoff tok gullet på sprinten under VM i skiskyting i Holmenkollen 2016.

16:00(17:00)

> Husdrømmer

Svensk livstilsserie fra 2017. Jim og Josefin har funnet en eventyrtomt i Malmö. Der vil de bygge drømmehuset sitt, som Josefin har tegnet selv. Jim og Josefin har funnet en eventyrtomt i Malmö. Der vil de bygge drømmehuset sitt, som Josefin har tegnet selv. Gert Wingårdh besøker dem noen uker før byggestart, og lurer på om ikke huset burde bygges på en annen del av tomten i stedet. Det får store konsekvenser for Jim og Josefin.

17:00(17:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

17:15(17:30)

> Helt Ramm: Vinter-LOL

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Helt Ramm reiser til Sør-Korea for å komme tettest mulig på OL-stemningen i Pyeongchang. I kofferten har han med seg morsomme innslag med de norske OL-stjernene. Helt Ramm reiser til Sør-Korea for å komme tettest mulig på OL-stemningen i Pyeongchang. I kofferten har han med seg morsomme innslag med de norske OL-stjernene. Ramm har gjort noe ingen nordmann har gjort før ham - deltatt i VM på gress-ski!

17:30(17:45)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

17:45(17:55)

> Tegnspråknytt

Nyheter på tegnspråk.

17:55(18:50)

> Kjæledyrenes ville instinkter

Britisk naturprogram i to deler fra 2015. I alle livets stadier bruker kjæledyrene våre leken for å få utløp for sine naturlige instinkter, samtidig som de lever i lykkelig sameksistens med oss mennesker. I alle livets stadier bruker kjæledyrene våre leken for å få utløp for sine naturlige instinkter, samtidig som de lever i lykkelig sameksistens med oss mennesker.

18:50(19:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

19:00(19:45)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

19:45(20:25)

> Uro

Norsk dokumentarserie fra 2019. Hvorfor skal vi jobbe når vi uansett får betalt?. Gratispassasjerene. Hvorfor skal vi jobbe når vi uansett får betalt?

20:25(20:55)

> Norge nå

Norsk talkshow fra 2019. Norge nå er et direktsendt show som prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge.

20:55(21:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

21:00(21:25)

> Dagsrevyen 21

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

21:25(22:05)

> Debatten

Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.

22:05(22:55)

> Innafor

Norsk dokumentarserie fra 2018. Krig, tørke og flom. Cyberangrep, Putin og Trump. Er det de som hamstrer mat i boden og legger seg i skytetrening som egentlig er de lure?. Dommedag. Krig, tørke og flom. Cyberangrep, Putin og Trump. Er det de som hamstrer mat i boden og legger seg i skytetrening som egentlig er de lure?

22:55(23:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

23:00(23:15)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:15(23:55)

> Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Norsk dokumentarserie fra 2018. Etter en kraftig hjerneblødning kunne ikke Karin Vinkenes lenger fungere i et moderne samfunn med støy på alle kanter. Løsningen var å trekke seg tilbake til den stilleste plassen hun visste om og starte på nytt. Etter en kraftig hjerneblødning kunne ikke Karin Vinkenes lenger fungere i et moderne samfunn med støy på alle kanter. Løsningen var å trekke seg tilbake til den stilleste plassen hun visste om og starte på nytt.

23:55(00:35)

> Hva feiler det deg?

Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2018. Hva feiler det deg hvis du blir livstruende syk av kaldt vann og vind, og hva kan være galt om du får så vondt i munnen at du sliter med å snakke?. Når du kan dø av kaldt vann. Hva feiler det deg hvis du blir livstruende syk av kaldt vann og vind, og hva kan være galt om du får så vondt i munnen at du sliter med å snakke? Hvem klarer å finne flest riktige diagnoser, erfarne leger eller vanlige folk med nettbrett?

00:35(02:45)

> The Hollow Crown

Britisk dramaserie fra 2016. Shakespeares historiske drama "Richard III". Richard er ute etter tronen og planlegger mord på broren George. Etter at Edvard IV dør, står bare prinsene i Tower mellom Richard og makten. Richard III. Shakespeares historiske drama "Richard III". Richard er ute etter tronen og planlegger mord på broren George. Etter at Edvard IV dør, står bare prinsene i Tower mellom Richard og makten.

02:45(03:40)

> Das Boot

Tysk dramaserie fra 2018. Borgermesteren i La Rochelle må fatte noen vanskelige beslutninger. Det gjelder å ikke miste hodet for Simone, som dras mellom Forster og Carla. Om bord i U-612 er de interne motsetningene større enn noen gang. Borgermesteren i La Rochelle må fatte noen vanskelige beslutninger. Det gjelder å ikke miste hodet for Simone, som dras mellom Forster og Carla. Om bord i U-612 er de interne motsetningene større enn noen gang.

03:40(04:35)

> Kjæledyrenes ville instinkter

Britisk naturprogram i to deler fra 2015. I alle livets stadier bruker kjæledyrene våre leken for å få utløp for sine naturlige instinkter, samtidig som de lever i lykkelig sameksistens med oss mennesker. I alle livets stadier bruker kjæledyrene våre leken for å få utløp for sine naturlige instinkter, samtidig som de lever i lykkelig sameksistens med oss mennesker.

04:35(05:03)

> Norge nå

Norsk talkshow fra 2019. Norge nå er et direktsendt show som prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge.