Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK2

06:00(06:03)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

07:45(08:00)

> Politisk kvarter

Samsending med P2.

08:00(08:15)

> Utvær

Norsk dokumentar fra 2016. Bli med til Norges vestligste punkt ytterst i Sogn, der det majestetiske røde fyret har trygget sjøveien i hundre år. Nå er lykta automatisert, men det kommer frivillige fra hele landet for å være vertskap på fyret. Bli med til Norges vestligste punkt ytterst i Sogn, der det majestetiske røde fyret har trygget sjøveien i hundre år. Nå er lykta automatisert, men det kommer frivillige fra hele landet for å være vertskap på fyret.

08:15(08:45)

> Fantastisk forvandling

Dansk serie fra 2016. En gammel kirke har blitt verdens vakraste bokhandel, mens en anenn nå er et dekadent hotell med fem stjerner. En gammel kirke har blitt verdens vakraste bokhandel, mens en anenn nå er et dekadent hotell med fem stjerner.

08:45(09:55)

> Hovedscenen

Program om musikk og scenekunst. Ultima-festivalen er nettopp avsluttet i Oslo. En av vår tids mest populære samtidskomponister, kinesiske Tan Dun gjestet festivalen. Nytt og gammelt - Ultima og Borgstrøm. Ultima-festivalen er nettopp avsluttet i Oslo. En av vår tids mest populære samtidskomponister, kinesiske Tan Dun gjestet festivalen. Arild Erikstad møtte Tan Dun i samtale sammen med fiolinisten Eldbjørg Hemsing som fremførte to verk av Tan Dun skrevet spesielt til henne. Tilslutt denne kvelden skal vi til konserthuset Stormen i Bodø for å oppleve Hjalmar Borgstrøms fiolinkonsert - et verk som har vært bortgjemt i 100 år. Eldbjørg Hemsing er solist sammen med Nordnorsk Opera og Symfoniorkester, dirigent Eivind Gullberg Jensen.

09:55(10:00)

> Øyeblikk fra Norge Rundt

Norsk reportasje fra 2016. Israelske Aviv Livnat er veterinær og har startet Norges første viltsykehus. Men det var tungt da havørnen Mette ikke lot seg redde. Israelske Aviv Livnat er veterinær og har startet Norges første viltsykehus. Men det var tungt da havørnen Mette ikke lot seg redde.

10:00(11:00)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2013. Hvem blir de tre finalistene i den sjette sesongen av Mesternes Mester? Tema i dag er vinnervilje. Hvem blir de tre finalistene i den sjette sesongen av Mesternes Mester? Tema i dag er vinnervilje. Nå blir deltagernes vinnervilje virkelig satt på prøve i de tre krevende konkurransene hvor de siste krefter i armer og bein skal få kjørt seg. Den siste konkurransen "tyngdekraft" er en av de tøffeste konkurransene i Mesternes Mesters historie. Hvem orker å yte det lille ekstra for å komme til finalen i Mesternes Mester?

11:00(12:00)

> Husdrømmer

Svensk livstilsserie fra 2017. Jim og Josefin har funnet en eventyrtomt i Malmö. Der vil de bygge drømmehuset sitt, som Josefin har tegnet selv. Jim og Josefin har funnet en eventyrtomt i Malmö. Der vil de bygge drømmehuset sitt, som Josefin har tegnet selv. Gert Wingårdh besøker dem noen uker før byggestart, og lurer på om ikke huset burde bygges på en annen del av tomten i stedet. Det får store konsekvenser for Jim og Josefin.

12:00(12:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

12:15(12:45)

> Team Bachstad i Indokina

Norsk dokumentarserie fra 2017. Team Bachstad er på tur igjen, denne gang i Indokina. I en utrangert Toyota Land Cruiser fra Forsvaret skal de tilbakelegge 8000 km på svært varierende veier, før de etter planen overleverer bilen til Norsk Folkehjelp i Kambodsja. Det blir jo ikke bedre enn dette?

12:45(13:25)

> Abels tårn

Norsk vitenskapsprogram fra 2018. Morten Abel lanserte seg selv som opplagt gjest i Abels tårn, og vi tok ham på ordet. Hvis du spiser 1 kg potetgull, hvor mye legger du på deg? Hadde mennesket større hjerner før enn nå?. Morten Abel lanserte seg selv som opplagt gjest i Abels tårn, og vi tok ham på ordet. Hvis du spiser 1 kg potetgull, hvor mye legger du på deg? Hadde mennesket større hjerner før enn nå? Og vil man fryse om man var naken på månen? I panelet: Lege Ida Gravensteen, zoolog Petter Bøckmann, fysiker Anne Schad Bergsaker.

13:25(14:25)

> Så levde de lykkelig

Svensk dokumentarserie fra 2012. Et par som møttes på en flyreise brøt opp fra sine tidligere forhold. Et annet par som bor sammen uten å være gift, skal bli prester. Et par som møttes på en flyreise brøt opp fra sine tidligere forhold. Et annet par som bor sammen uten å være gift, skal bli prester. Hvilke forventninger møter disse og andre fra sine omgivelser, og hva forventer de av hverandre?

14:25(15:25)

> Datoen

Norsk dokumentarserie. Sindre Andersen Moen, Ruth Andersen og Abid Raja er født på nøyaktig samme dag: 5. november 1975. Livene deres tar helt ulike retninger, men de skal alle på hvert sitt vis oppleve hva det vil si å være annerledes i lille Norge. Sindre Andersen Moen, Ruth Andersen og Abid Raja er født på nøyaktig samme dag: 5. november 1975. Livene deres tar helt ulike retninger, men de skal alle på hvert sitt vis oppleve hva det vil si å være annerledes i lille Norge.

15:25(16:15)

> Lindmo

Norsk talkshow fra 2018. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester.

16:15(17:05)

> Det ville Thailand

Britisk naturserie fra 2017. Thailand byr på spektakulær skjønnhet og åndelighet er en del av hverdagen. Dyrene her lever i et tropisk paradis. Hemmelighetene i sør. Thailand byr på spektakulær skjønnhet og åndelighet er en del av hverdagen. Dyrene her lever i et tropisk paradis. Det sørlige Thailand er kanskje den delen av landet vi tror vi kjenner best, med storslått natur og ville fester. Her møter man også på uventede overraskelser og opplever at åndelighet gjennomsyrer livet til de som bor her.

17:05(18:00)

> Nye triks

Britisk krimserie fra 2011. Ein mann ble funnet i en gate på vestkanten for syv år siden, død. Nå dukker navnet hans plutselig opp på en nettside om uoppklarte forsvinningssaker. Ein mann ble funnet i en gate på vestkanten for syv år siden, død. Nå dukker navnet hans plutselig opp på en nettside om uoppklarte forsvinningssaker.

18:00(19:00)

> Dagsnytt atten

Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

19:00(19:45)

> Mitt liv

Norsk dokumentarserie fra 2011. Han gikk fra å være sveiser i Tønsberg til å bli en av de mest sentrale fagforeningsmenn etter krigen. Fra 1979 til 1981 var han industriminister. Lars Skytøen er kjent for å lede kampen for kortere arbeidstid. Lars Skytøen. Han gikk fra å være sveiser i Tønsberg til å bli en av de mest sentrale fagforeningsmenn etter krigen. Fra 1979 til 1981 var han industriminister. Lars Skytøen er kjent for å lede kampen for kortere arbeidstid.

19:45(20:30)

> Vår mann i Teheran

Nederlandsk-amerikansk dokumentarserie. Nederlandske Thomas Erdbrink reiste til Iran for mange år siden fordi han var nysgjerrig. Han giftet seg etter hvert med en prisvinnande iransk fotograf. Thomas snakker flytende farsi, og er en av få vestlige journalister i det isolerte landet. Vi får følge ham hjemme og på jobb, og får se at Iran er mer enn sinte menn med skjegg og kvinner i svart.

20:30(21:20)

> Jordens underverker

Britisk naturserie fra 2018. De mest fantastiske stedene på jorda kan være utfordrende for menneskene som bor der. Rein er et av få dyr som kan overleve nord i Sibir og en viktig ressurs for nomadene i området. De mest fantastiske stedene på jorda kan være utfordrende for menneskene som bor der. Rein er et av få dyr som kan overleve nord i Sibir og en viktig ressurs for nomadene i området. I saltsumpene nord i Australia leter en lokal viltvokter etter eggene til den fryktede saltvannskrokodillen.

21:20(22:20)

> Sannheten om hverdagsmedisinen

Britisk dokumentar fra 2015. Hjelper det med piller og kremer mot hodepine, snørr og fotsopp? Vi tester hvilke medisiner som virker og hvilke som bare er bortkasta penger. Hjelper det med piller og kremer mot hodepine, snørr og fotsopp? Vi tester hvilke medisiner som virker og hvilke som bare er bortkasta penger.

22:20(22:40)

> Urix

Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Urix går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Urix går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier.

22:40(00:10)

> Vitamania

Australsk dokumentar fra 2018. Vitaminer og kosttilskudd er en global milliardindustri. Har de effektene reklamen lover? Kan noen av dem være skadelige? Hva skal man tro når forskerne ikke blir enige?. Vitaminer og kosttilskudd er en global milliardindustri. Har de effektene reklamen lover? Kan noen av dem være skadelige? Hva skal man tro når forskerne ikke blir enige?

00:10(00:55)

> Vår mann i Teheran

Nederlandsk-amerikansk dokumentarserie. Nederlandske Thomas Erdbrink reiste til Iran for mange år siden fordi han var nysgjerrig. Han giftet seg etter hvert med en prisvinnande iransk fotograf. Thomas snakker flytende farsi, og er en av få vestlige journalister i det isolerte landet. Vi får følge ham hjemme og på jobb, og får se at Iran er mer enn sinte menn med skjegg og kvinner i svart.

00:55(01:00)

> Øyeblikk fra Norge Rundt

Norsk reportasje fra 2016. Israelske Aviv Livnat er veterinær og har startet Norges første viltsykehus. Men det var tungt da havørnen Mette ikke lot seg redde. Israelske Aviv Livnat er veterinær og har startet Norges første viltsykehus. Men det var tungt da havørnen Mette ikke lot seg redde.

01:00(01:01)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

01:01(01:45)

> Team Ingebrigtsen

Norsk dokumentarserie fra 2018. Team Ingebrigtsen avslutter 2017 sesongen med NM i egen by, hvor Jakob gjør rent bord ettersom Henrik er skadet og Filip er syk. Det å kombinere far - og trenerrollen er for Gjert en vanskelig balansegang. Team Ingebrigtsen avslutter 2017 sesongen med NM i egen by, hvor Jakob gjør rent bord ettersom Henrik er skadet og Filip er syk. Det å kombinere far - og trenerrollen er for Gjert en vanskelig balansegang. Og Henrik gjør både comeback på løpebanen, og gifter seg.

01:45(02:05)

> Urix

Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Urix går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Urix går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier.

02:05(02:35)

> Norge nå

Norsk talkshow fra 2018. Norge nå er et direktsendt show som prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge.

02:35(02:50)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

02:50(03:00)

> Distriktsnyheter Østlandssendingen

Norsk lokalnyheter fra 2018.

03:00(03:10)

> Distriktsnyheter Østfold

Norsk lokalnyheter fra 2018.

03:10(03:15)

> Distriktsnyheter Østnytt

Norsk lokalnyheter fra 2018.

03:15(03:25)

> Distriktsnyheter Østafjells

Norsk lokalnyheter fra 2018.

03:25(03:35)

> Distriktsnyheter Sørlandet

Norsk lokalnyheter fra 2018.

03:35(03:45)

> Distriktsnyheter Rogaland

Nyheter ( 2018).

03:45(03:55)

> Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

Norsk lokalnyheter fra 2018.

03:55(04:00)

> Distriktsnyheter Møre og Romsdal

Norsk lokalnyheter fra 2018.

04:00(04:10)

> Distriktsnyheter Midtnytt

Norsk lokalnyheter fra 2018.

04:10(04:20)

> Distriktsnyheter Nordland

Lokalnyheter ( 2018).

04:20(04:31)

> Distriktsnyheter Nordnytt

Lokalnyheter ( 2018).