Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK2

06:00(08:40)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

08:40(09:50)

> V-cup skøyter

Direkte fra Tomakomai. 5000 m menn.

09:50(10:10)

> V-cup skøyter

Direkte fra Tomakomai. Lagsprint kvinner.

10:10(10:30)

> V-cup skøyter

Direkte fra Tomakomai. Lagsprint menn.

10:30(12:45)

> Phantom of the Opera

Britisk-amerikansk musikaldrama fra 2004. En deformert mann, kjent som Operafantomet, liker å spre frykt i staben ved operahuset i Paris. En deformert mann, kjent som Operafantomet, liker å spre frykt i staben ved operahuset i Paris. Han blir forelsket i Christine som han skal hjelpe med å forbedre sangteknikken, men hun har bare blikk for adelsmannen Raoul. Fantomet bestemmer seg for å kidnappe Christine.

12:45(13:00)

> Skålatårnet

Norsk dokumentar. Skålatårnet i Stryn er et av Norges mest særegne byggverk. Det over 120 år gamle steintårnet tilbyr overnatting og en utsikt få kan måle seg med. Bli med på overnattingstur og se soloppgangen over Jostedalsbreen. Skålatårnet i Stryn er et av Norges mest særegne byggverk. Det over 120 år gamle steintårnet tilbyr overnatting og en utsikt få kan måle seg med. Bli med på overnattingstur og se soloppgangen over Jostedalsbreen.

13:00(14:00)

> VM rallycross

Direkte fra Cape Town, Sør-Afrika. Kommentator: Susann Michaelsen. Forts. på NRK1. Kommentator: Susann Michaelsen. Forts. på NRK1.

14:00(14:55)

> Blod, svette og tårer

Polsk dokumentar fra 2017. Gymnasten Margarita Mamun har ambisjoner om OL-gull, men det russiske treningssystemet stiller ekstremt tøffe krav. Vil hun nå målet?. Gymnasten Margarita Mamun har ambisjoner om OL-gull, men det russiske treningssystemet stiller ekstremt tøffe krav. Vil hun nå målet?

14:55(15:30)

> Ut i naturen

Norsk naturdokumentarserie fra 2018. Ingen er bedre jegere enn dyrene selv, og Kari Toft drar til havs for å følge spekkhoggere på sildejakt. Naturens jegere. Ingen er bedre jegere enn dyrene selv, og Kari Toft drar til havs for å følge spekkhoggere på sildejakt. Vi får se seernes dramatiske og morsomme opptak av dyr som jakter, og mennesker og dyr som jakter på hverandre.

15:30(16:35)

> Kunnskapskanalen

Norsk faktaprogram. Abelprisen 2018 - prisseremoni og intervju med prisvinner.

16:35(16:50)

> Kunnskapskanalen

Norsk faktaprogram. Gir mangfald auka verdiskaping og innovasjon? Marte Cecilie Wilhelmsen Solheim, postdoktor fra Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger, holdt foredrag på Forsker standup 2017, som arrangeres på Kåkå Kverulantkatedralen i…. Forsker stand-up 2017 - Mangfald og innovasjon. Gir mangfald auka verdiskaping og innovasjon? Marte Cecilie Wilhelmsen Solheim, postdoktor fra Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger, holdt foredrag på Forsker standup 2017, som arrangeres på Kåkå Kverulantkatedralen i samband med Forskningsdagene i Stavangerregionen. Programmet er produsert av NETTOP-UIS.

16:50(17:05)

> Gjeterhunden

Norsk dokumentar. Opptrening av gjeterhunder er den store interessen til sauebonde Atle Arnesen i Syvde på Sunnmøre. Bordercolliene Pico og Mirk har begge topp gener, og er svært intelligente og lærevillige. Opptrening av gjeterhunder er den store interessen til sauebonde Atle Arnesen i Syvde på Sunnmøre. Bordercolliene Pico og Mirk har begge topp gener, og er svært intelligente og lærevillige. Under sauesankingen gjør de flere manns arbeid, resten av året er hundene de beste venner og turkamerater han kan ha.

17:05(18:05)

> KORK - hele landets orkester

Norsk musikkprogram fra 2017. Dokumentar om prosjektet Gåsehud, der 180 fjerdeklassinger skal lære seg å fremføre klassiske mesterverk av kjente komponister. Målet er en stor konsert på Operaens hovedscene, med KORK og Det Norske Solistkor. Bråkete og fint!. Dokumentar om prosjektet Gåsehud, der 180 fjerdeklassinger skal lære seg å fremføre klassiske mesterverk av kjente komponister. Målet er en stor konsert på Operaens hovedscene, med KORK og Det Norske Solistkor. Igangsetter og primus motor Berit Cardas har jobbet i flere måneder med barna, som både synger og spiller fiolin i kjente verk som Halleluja-koret til Händel og Tsjaikovskijs 1812-ouverture mm.

18:05(18:55)

> Lindmo

Norsk talkshow fra 2018. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester.

18:55(19:55)

> V-cup alpint

Direkte fra Killington. Slalåm 2. omgang, kvinner.

19:55(21:15)

> V-cup alpint

Direkte fra Lake Louise. Super-G menn.

21:15(22:55)

> Hovedscenen

Program om musikk og scenekunst. Den spanske operalegenden døde den 6. oktober i år. For veldig mange ble hun verdensberømt gjennom sitt samarbeid med Freddie Mercury i sangen Barcelona under Sommer-OL i 1992, men da var hun allerede for lengst en…. En legende er gått bort - Montserrat Caballé. Den spanske operalegenden døde den 6. oktober i år. For veldig mange ble hun verdensberømt gjennom sitt samarbeid med Freddie Mercury i sangen Barcelona under Sommer-OL i 1992, men da var hun allerede for lengst en av verdens største operadivaer. I denne dokumentaren følger vi henne på en reise til byer, scener og berømte operahus som hun gjestet gjennom et langt liv. Et sammensatt og lidenskapelig portrett av en kvinne som bare kan beskrives som en myte.

22:55(23:13)

> Hovedscenen

Program om musikk og scenekunst. Søstrene Vahdat fra Iran er verdensberømte og sammen med legendariske Kronos-kvartetten gjestet de Oslo World festivalen som nettopp er avsluttet. Mahsa og Marjan Vahdat med Kronos-kvartetten. Søstrene Vahdat fra Iran er verdensberømte og sammen med legendariske Kronos-kvartetten gjestet de Oslo World festivalen som nettopp er avsluttet. Kirkelig Kulturverksted produserte også en plate med duoen og kvartetten like etter konserten - og Jungeltelegrafens Arne Berg møtte søstrene Vahdat under innspillingen. Søstrene er personas non gratas i Iran, men her fremførte de bare iranske klassiskere og har ingen annen agenda enn å vise verden noen vakre dikt og en musikktradisjon som er unik.

23:15(00:00)

> Reggie Yates - menn som hater kvinner

Britisk dokumentar fra 2017. Sinte, britiske menn mener at feminismen har gått for langt. Reggie Yates oppsøker en mørk verden hvor nett-troll trakasserer feminister, og sjekkekunstnere gir råd om hvordan kvinner kan overtales til sex selv om de…. Sinte, britiske menn mener at feminismen har gått for langt. Reggie Yates oppsøker en mørk verden hvor nett-troll trakasserer feminister, og sjekkekunstnere gir råd om hvordan kvinner kan overtales til sex selv om de sier nei.

00:00(01:00)

> Exodus - reisa fortset

Britisk dokumentarserie fra 2017. Hvordan taklet Europa flyktningkrisen i 2015? Og hvordan går det med de som kom? "Jeg er et spøkelse i et fengsel", sier Dame om livet som flyktning i London. Azizula bor i en iskald, forlatt jernbanevogn i Beograd. Hvordan taklet Europa flyktningkrisen i 2015? Og hvordan går det med de som kom? "Jeg er et spøkelse i et fengsel", sier Dame om livet som flyktning i London. Azizula bor i en iskald, forlatt jernbanevogn i Beograd. Alt han vet, er at han ikke kan reise tilbake til Afghanistan.

01:00(01:05)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

01:05(02:05)

> Vår tid er nå

Svensk familiekrønike fra 2017. Peter og Nina kjemper for restauranten. Maggan tar opp kampen for sine rettigheter. Gustaf får nyss i Suzannes vonde hemmelighet. Peter og Nina kjemper for restauranten. Maggan tar opp kampen for sine rettigheter. Gustaf får nyss i Suzannes vonde hemmelighet. Calle får vise hva han er god for på kjøkkenet, mens hans og Ninas forhold står ved et veiskille.

02:05(03:00)

> Vår tid er nå

Svensk familiekrønike fra 2017. Det blir krepselag i skjærgården for å feire en forlovelse. Gustaf avslører Suzannes hemmelighet, og Maggans engasjement i fagforeningen får konsekvenser. Helga havner på kollisjonskurs med Ninas blivende svigermor. Det blir krepselag i skjærgården for å feire en forlovelse. Gustaf avslører Suzannes hemmelighet, og Maggans engasjement i fagforeningen får konsekvenser. Helga havner på kollisjonskurs med Ninas blivende svigermor.

03:00(04:00)

> Vår tid er nå

Svensk familiekrønike fra 2017. Suzannes sammenbrudd får store konsekvenser for både Peter og restauranten. Konflikten mellom Gustaf og Maggan tilspisser seg. Suzannes sammenbrudd får store konsekvenser for både Peter og restauranten. Konflikten mellom Gustaf og Maggan tilspisser seg. Calle må ta valget mellom å følge hjertet eller ta ansvar, mens Nina er under press fra Helga.

04:00(05:00)

> Vår tid er nå

Svensk familiekrønike fra 2017. Stockholm 1950. Det har skjedd store endringer for familien Löwander. Nina lever et stille liv som mor og husmor. Peter er gift, har barn og jobber som advokat. Konflikten mellom ham og Gustaf blusser opp. Stockholm 1950. Det har skjedd store endringer for familien Löwander. Nina lever et stille liv som mor og husmor. Peter er gift, har barn og jobber som advokat. Konflikten mellom ham og Gustaf blusser opp.

05:00(05:58)

> Vår tid er nå

Svensk familiekrønike fra 2017. Ninas misbruk får alvorlige følger. Maktkampen mellom Gustaf og Peter føres med skitne midler. Maggan stiller til valg som fagforeningsleder, men har sterke krefter mot seg. Ninas misbruk får alvorlige følger. Maktkampen mellom Gustaf og Peter føres med skitne midler. Maggan stiller til valg som fagforeningsleder, men har sterke krefter mot seg. Calle får en uventet konkurrent på kjøkkenet.