Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

06:40(06:45)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Max gleder seg til å være med pappa på jobb, men på kontoret til pappa er det jo kjempekjedelig!. Kontoret. Max gleder seg til å være med pappa på jobb, men på kontoret til pappa er det jo kjempekjedelig!

06:45(07:00)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Daniel og prins Onsdag skal på biblioteket for å høre eventyr, men prins Onsdag klarer ikke å sitte stille og må roe seg ned. Rolig lesestund. Daniel og prins Onsdag skal på biblioteket for å høre eventyr, men prins Onsdag klarer ikke å sitte stille og må roe seg ned.

07:00(07:05)

> Albi

Finsk serie. Albi vil lage en rakett. Albi er en avslappet snømann, som bor sammen med fuglen sin. Han ønsker seg et møblert hjem og har en magisk bok som viser han hva han kan lage.

07:05(07:10)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una og Baba hjelper Bjarne og en liten humle. Bjarne og Humla. Una og Baba hjelper Bjarne og en liten humle.

07:10(07:25)

> Thomas og vennene hans

Britisk animasjonsserie. Gator skal dra hjem igjen og har ingenting å gjøre før han skal dra. Om kvelden får han oppdraget med å hente noen vogner som Percy skulle levere, men Percy har gått i stykker. Toads lyse idé. Gator skal dra hjem igjen og har ingenting å gjøre før han skal dra. Om kvelden får han oppdraget med å hente noen vogner som Percy skulle levere, men Percy har gått i stykker.

07:25(07:30)

> Stopp

Svensk drama. Ny leke. Når Sara roper stopp er det Sara som bestemmer.

07:30(07:40)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Gjengen må på oppdrag, men Labben må heim og kan ikkje vere sjef. Difor må Martin prøve seg som sjef for fyrste gong, og det er ikkje berre enkelt. Martin er sjefen. Gjengen må på oppdrag, men Labben må heim og kan ikkje vere sjef. Difor må Martin prøve seg som sjef for fyrste gong, og det er ikkje berre enkelt.

07:40(07:45)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.

07:45(08:00)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Paola likar å sykle på stiar ute i skogen. Paola likar å sykle på stiar ute i skogen.

08:00(08:15)

> Andys ville dinoeventyr

Britisk serie. Andy reiser 220 millioner år tilbake i tid til da Coleophysis levde. Hans oppdrag er å finne en fisk og erstatte den katten Taffy spiste på musèet. Coleophysis og fisk. Andy reiser 220 millioner år tilbake i tid til da Coleophysis levde. Hans oppdrag er å finne en fisk og erstatte den katten Taffy spiste på musèet.

08:15(08:25)

> Piratene i gata

Fransk animasjonsserie. Barna øver på å synge den lokale hymnen, men Jim synes det høres grusomt ut. Han får vennene med på å spille piratmusikk i stedet, til stor irritasjon for Liss Bakken og Tom Vinner. Et voldsomt bråk!. Barna øver på å synge den lokale hymnen, men Jim synes det høres grusomt ut. Han får vennene med på å spille piratmusikk i stedet, til stor irritasjon for Liss Bakken og Tom Vinner.

08:25(08:35)

> Mille Måne

Fransk animasjonsserie. Lille Jon er snørrete, og for å behandle ham gir Mille Måne han en styrkedrikk fra Den Magiske Verden. Super-Jon. Lille Jon er snørrete, og for å behandle ham gir Mille Måne han en styrkedrikk fra Den Magiske Verden.

08:35(09:00)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Herr Kvalstadhaug arrangerer en poloturnering med utenlandske gjester. Våre helter slår seg sammen med Samantha for å redde et føll. En tvilsom allianse. Herr Kvalstadhaug arrangerer en poloturnering med utenlandske gjester. Våre helter slår seg sammen med Samantha for å redde et føll.

09:00(09:10)

> Dennis og Glefser'n - Full baluba

Britisk-australsk animasjonsserie. Da stakkars Glefser'n må gå med krage, tar Dennis med Grynter'n til skolen og kler henne ut som utvekslingselev. Walter blir betatt!. Perler for svin. Da stakkars Glefser'n må gå med krage, tar Dennis med Grynter'n til skolen og kler henne ut som utvekslingselev. Walter blir betatt!

09:10(09:25)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Maks får møkkajobben med å hente et lass gjødsel, og i den tro at det er han som stinker, tar han lange omveier for å unngå å møte kjente. Maks møkk. Maks får møkkajobben med å hente et lass gjødsel, og i den tro at det er han som stinker, tar han lange omveier for å unngå å møte kjente.

09:25(09:35)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Snøras. Ted blir tatt av et snøras, og Styrk er den eneste maskinen som kan grave ham fram. Men uten kjettinger kommer Ted fortsatt ingen vei. Snøras. Ted blir tatt av et snøras, og Styrk er den eneste maskinen som kan grave ham fram. Men uten kjettinger kommer Ted fortsatt ingen vei...

09:35(09:45)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Bob og gjengen bygger pølsebuer utenfor stadion, og Skuff tar helt av når han oppfatter litt vennskapelig erting som knallhard konkurranse om å bli først ferdig. Pølsebukonkurrenter. Bob og gjengen bygger pølsebuer utenfor stadion, og Skuff tar helt av når han oppfatter litt vennskapelig erting som knallhard konkurranse om å bli først ferdig.

09:45(09:55)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Inferno i vanntårnet. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød.

09:55(10:05)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød.

10:05(10:10)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.

10:10(10:25)

> Milly og Molly

Australsk animasjonsserie. Om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.

10:25(10:45)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Herr Sesemann, faren til Klara, kommer tilbake. Fru Rottenmeier prøver å overbevise ham om at Heidi er til for mye bry og at hun burde bli sendt tilbake til fjellene. Pappa kommer tilbake. Herr Sesemann, faren til Klara, kommer tilbake. Fru Rottenmeier prøver å overbevise ham om at Heidi er til for mye bry og at hun burde bli sendt tilbake til fjellene. Klara vil selvsagt at Heidi skal fortsette å bo der, og gjør det hun kan for at faren ikke skal kaste henne ut.

10:45(11:15)

> Dyrehjelperne

Tysk dramaserie. Det nye vennskapet mellom Nelly og den rebelske Jessie settes på prøve når Jessies hund blir satt på et dyrehjem etter ordre fra Nellys onkel Philip. Frigjøringen. Det nye vennskapet mellom Nelly og den rebelske Jessie settes på prøve når Jessies hund blir satt på et dyrehjem etter ordre fra Nellys onkel Philip.

11:15(11:45)

> Ponniskolen

Svensk realityserie. Åtte barn mellom 11 og 14 år tillbringer to uker på rideleir der de får hjelp med ulike problemer de har med ponniene sine.

11:45(12:05)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:05(12:25)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:25(12:30)

> Tenkjetanken

Irsk animasjonsserie. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "kvar for eit dyr har best syn?" og vi møter nokre skapningar med eit heilt spesielt blikk - frå bakkenivå til fugleperspektiv til dei som kan sjå i mørket!. Kva for eit dyr har best syn?. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "kvar for eit dyr har best syn?" og vi møter nokre skapningar med eit heilt spesielt blikk - frå bakkenivå til fugleperspektiv til dei som kan sjå i mørket!

12:30(12:45)

> Postmann Pat - Spesialpakkeservice

Britisk animasjonsserie. Pat skal levere et badekar til fyrtårnet, men det er vanskelig å flytte. Pat får ideen om å sette et skateboard under det for å få det inn i bilen, men er det så smart?. Postmann Pat og det løpske badekaret. Pat skal levere et badekar til fyrtårnet, men det er vanskelig å flytte. Pat får ideen om å sette et skateboard under det for å få det inn i bilen, men er det så smart?

12:45(13:00)

> Doki

Kanadisk animasjonsserie. Fico har malt et portrett av Doki, men portrettet ser ikke ut som Doki. Kan portrettet til Fico kalles kunst da? For å finne det ut reiser vennene til et kunststudio i Berlin. Ficos mesterverk. Fico har malt et portrett av Doki, men portrettet ser ikke ut som Doki. Kan portrettet til Fico kalles kunst da? For å finne det ut reiser vennene til et kunststudio i Berlin.

13:00(13:25)

> Eva

Britisk dramaserie. Eva blir med i en naturgruppe som heter PARTY. Men er det så gøy som det høres ut som?. Party-jente. Eva blir med i en naturgruppe som heter PARTY. Men er det så gøy som det høres ut som?

13:25(13:50)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. Alyas tekst berører Vanessa og Beckett. Sasha lærer noe viktig om tilgivelse. Julie finner ut hva som skjedde med de forsvunne pengene. Historiefortelling. Alyas tekst berører Vanessa og Beckett. Sasha lærer noe viktig om tilgivelse. Julie finner ut hva som skjedde med de forsvunne pengene.

13:50(14:15)

> Finn meg i Paris

Tysk/fransk/kanadisk dramaserie. Når Lena følger etter Max hjem til tanten hans, er hun ikke forberedt på den livlige og høylytte familien hans. Familien hans liker Lena med én gang, og er nysgjerrige på ikke-forholdet mellom henne og Max. Piruetter og vendinger. Når Lena følger etter Max hjem til tanten hans, er hun ikke forberedt på den livlige og høylytte familien hans. Familien hans liker Lena med én gang, og er nysgjerrige på ikke-forholdet mellom henne og Max.

14:15(14:40)

> M.I. High

Britisk dramaserie. De tre skoleelevene Blane, Daisy og Rose er hemmelige agenter. Deres leder er M.I.9-agenten Frank, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.

14:40(14:50)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Levi forteller Maud at det er Ramin som har skrevet brevet og ikke Norbert. Eman synes Daniel er en hykler og Caros blir utsatt for sabotasje. Levi forteller Maud at det er Ramin som har skrevet brevet og ikke Norbert. Eman synes Daniel er en hykler og Caros blir utsatt for sabotasje.

14:50(15:05)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Vibeke havner i en ulykke. Kommer foreldrene hennes hjem? Siri tester om Norbert har skrivetalent. Caro blir overfalt. Hvem hjelper henne?. Vibeke havner i en ulykke. Kommer foreldrene hennes hjem? Siri tester om Norbert har skrivetalent. Caro blir overfalt. Hvem hjelper henne?

15:05(15:25)

> Annedroidene

Amerikansk dramaserie. Anne, Jack og Susanne prøver å bli kvitt viruset Ada infiserte Venn med under Vennileumsfesten. Operasjon Venn. Anne, Jack og Susanne prøver å bli kvitt viruset Ada infiserte Venn med under Vennileumsfesten.

15:25(15:50)

> Marco Polo

Tysk animasjonsserie. Marco og vennene hans nærmer seg Termiz da de oppdager en stor teltleir. Bak dem kommer to ryttere i stor fart, og den ene dytter den andre av hesten før han rir videre inn i leiren. Ridekonkurranse i Termiz. Marco og vennene hans nærmer seg Termiz da de oppdager en stor teltleir. Bak dem kommer to ryttere i stor fart, og den ene dytter den andre av hesten før han rir videre inn i leiren. Gutten som har falt av heter Zeki, og han forteller at leiren er satt opp på grunn av en kommende ridekonkurranse.

15:50(16:15)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie. Når Sikksakk låner ting av vennene sine uten å spørre får det negative konsekvenser for de andre. Dragefrukt-fiaskoen. Når Sikksakk låner ting av vennene sine uten å spørre får det negative konsekvenser for de andre.

16:15(16:25)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Yakari hjelper et skadet flyveekorn å komme til hektene, men når en puma begynner å jakte på dem, gjelder det å klekke ut en slu plan for å unnslippe. Tregliderne. Yakari hjelper et skadet flyveekorn å komme til hektene, men når en puma begynner å jakte på dem, gjelder det å klekke ut en slu plan for å unnslippe.

16:25(16:40)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Wapitiene mangler salt, og Yakari hjelper dem å finne en saltgrotte. Men i saltgrotten bor det en bjørn som nekter å flytte. Den dovne bjørnen. Wapitiene mangler salt, og Yakari hjelper dem å finne en saltgrotte. Men i saltgrotten bor det en bjørn som nekter å flytte.

16:40(16:50)

> Kasper og Lisa

Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.

16:50(17:00)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Gjengen strandar på ei aude øy, og møter Veslekarl som er ein plagsam strutseunge. Han syner seg å kome til nytte for Skjelpadda Klaus likevel. Ikkje skubb. Gjengen strandar på ei aude øy, og møter Veslekarl som er ein plagsam strutseunge. Han syner seg å kome til nytte for Skjelpadda Klaus likevel.

17:00(17:15)

> ieZár

Samisk reportasjeserie om barn. Niillas Heaika trenger en ny kjørerein fordi kjørereinen han hadde måtte avlives sist høst. Reinen han nå velger må være lettlært og godlynnet, for den skal være klar til å kjøres med når turistene kommer til Niillas…. Niillas Heaikka ieZár. Niillas Heaika trenger en ny kjørerein fordi kjørereinen han hadde måtte avlives sist høst. Reinen han nå velger må være lettlært og godlynnet, for den skal være klar til å kjøres med når turistene kommer til Niillas Heaika om noen måneder.

17:15(17:30)

> Thomas og vennene hans

Britisk animasjonsserie. Lokomotivet Thomas og vennene hans er klare for nye opplevelser - inne på stasjonen eller ute langs jernbanesporet.

17:30(17:35)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

17:35(17:45)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Max gleder seg til å være med pappa på jobb, men på kontoret til pappa er det jo kjempekjedelig!. Kontoret. Max gleder seg til å være med pappa på jobb, men på kontoret til pappa er det jo kjempekjedelig!

17:45(18:00)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Daniel og prins Onsdag skal på biblioteket for å høre eventyr, men prins Onsdag klarer ikke å sitte stille og må roe seg ned. Rolig lesestund. Daniel og prins Onsdag skal på biblioteket for å høre eventyr, men prins Onsdag klarer ikke å sitte stille og må roe seg ned.

18:00(18:05)

> Tilde Møfrø

Tysk animasjonsserie. Tilde drøymer om å kunne fly og får instruksjonar frå Robin. Tilde flyg. Tilde drøymer om å kunne fly og får instruksjonar frå Robin.

18:05(18:15)

> Øisteins blyant ABC

Norsk serie. D = Dinosaur. D = Dinosaur.

18:15(18:20)

> Historier fra trehytta

Franske historier. Lise og Anton spiller Oskar og Bill, en maur og en blekksprut som ble pennevenner. På noe underlig vis fikk de også møte hverandre til slutt. Kjære Bill. Lise og Anton spiller Oskar og Bill, en maur og en blekksprut som ble pennevenner. På noe underlig vis fikk de også møte hverandre til slutt.

18:20(18:35)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. Når Bitz uklare kommunikasjon fører til at Bob flyr av sted i en varmluftsballong, må hun og vennene ta opp jakten på Bob og ballongen for å unngå en ballong-katastrofe. Bobs ballongeventyr. Når Bitz uklare kommunikasjon fører til at Bob flyr av sted i en varmluftsballong, må hun og vennene ta opp jakten på Bob og ballongen for å unngå en ballong-katastrofe.

18:35(18:55)

> Bevinget

Kanadisk serie. Porter, en skytsengel under opplæring, er sendt til jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.

18:55(19:20)

> Hjerterått

Norsk dramaserie. Den tolv år gamle Oslo-jenta Anneli må flytte mot sin vilje til Kautokeino. I Kautokeino møter hun nabogutten og sin nye klassekamerat Isak. De kommer fra hver sin kultur og det første møtet bærer mer preg av skepsis enn nysgjerrighet.

19:20(19:30)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk realityserie fra 2012. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

19:50(20:40)

> Sjette gir

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Lidenskapelige bileiere fra hele landet konkurrerer om å bli Norges råeste sjåfør. Elsker du lukta av olje og svidd gummi? Her er din serie!

20:40(21:25)

> Live fra Apollo

Britisk underholdningsprogram. Humor i verdensklasse fra Hammersmith Apollo Theatre i London. Rappkjefta Luisa Omielan og verdens kosteligste keyboardist, David O'Doherty, presenteres av kveldens vert, moromannen Nish Kumar. Humor i verdensklasse fra Hammersmith Apollo Theatre i London. Rappkjefta Luisa Omielan og verdens kosteligste keyboardist, David O'Doherty, presenteres av kveldens vert, moromannen Nish Kumar.

21:25(22:05)

> The Bold Type

Amerikansk dramaserie fra 2018. Kat får ansette en ny person, men blir frustrert over lite etnisk variasjon blant søkerne. Jane merker at frilansjournalistikk ikke alltid er lukrativt. Kat får ansette en ny person, men blir frustrert over lite etnisk variasjon blant søkerne. Jane merker at frilansjournalistikk ikke alltid er lukrativt.

22:05(22:45)

> The Bold Type

Amerikansk dramaserie fra 2018. Jane havner igjen i Jacquelines søkelys. Kat har en sex-drøm. I mellomtiden blir Sutton nødt til å gi stylingråd til Richards nye kjæreste. Jane havner igjen i Jacquelines søkelys. Kat har en sex-drøm. I mellomtiden blir Sutton nødt til å gi stylingråd til Richards nye kjæreste.

22:45(23:15)

> Under kniven

Dansk dokumentarserie. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige?. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige?

23:15(00:15)

> Shetland

Britisk krimserie. Perez og teamet gjør alt de kan for å spore opp personen som hjalp den som drepte Michael Thompson på Shetland. Men jo nærmere de kommer sannheten, desto farligere blir situasjonen for alle. Perez og teamet gjør alt de kan for å spore opp personen som hjalp den som drepte Michael Thompson på Shetland. Men jo nærmere de kommer sannheten, desto farligere blir situasjonen for alle.

00:15(01:15)

> Shetland

Britisk krimserie. Perez sliter med å håndtere det som har hendt med Tosh. Samtidig fortsetter han å etterforske drapene på Robbie Morton og Michael Thompson. Men et sjokkerende funn avslører endelig hvem Thompson hadde tenkt å vitne mot. Perez sliter med å håndtere det som har hendt med Tosh. Samtidig fortsetter han å etterforske drapene på Robbie Morton og Michael Thompson. Men et sjokkerende funn avslører endelig hvem Thompson hadde tenkt å vitne mot.

01:15(02:15)

> Shetland

Britisk krimserie. Etterforskningen nærmer seg sluttfasen, og det går opp for Perez at den skyldige er nærmere enn noen har trodd. Sammen med teamet sitt undersøker Perez to saker som de er overbevist om henger sammen. Etterforskningen nærmer seg sluttfasen, og det går opp for Perez at den skyldige er nærmere enn noen har trodd. Sammen med teamet sitt undersøker Perez to saker som de er overbevist om henger sammen.

02:15(03:00)

> Bondi Beach

Australsk realityserie fra 2012. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.