Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing og Flopp går tur. Det er varmt og dei får lyst på is. Dei høyrer iskremvogna til Gilly i parken. Iskrem. Bing og Flopp går tur. Det er varmt og dei får lyst på is. Dei høyrer iskremvogna til Gilly i parken.

06:40(06:50)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

06:50(06:55)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Den flygende dyrlegen. Peppa er med gullfisken Gulli hos dyrlegen Doktor Hamster.

06:55(07:05)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una blir fugledetektiv, og lærer alt om måke-adferd. Fugledetektiven. Una blir fugledetektiv, og lærer alt om måke-adferd.

07:05(07:15)

> Ridder Mikkel

Britisk-kanadisk animasjonsserie. Ridder Mikkel og den store Waldorfini. Med hjelp fra sine to dragevenner og trofaste hest, gjør Mikkel alt han kan for å bli en modig ridder. Underveis lærer han å være ansvarsfull og å hjelpe andre.

07:15(07:25)

> Evies familie

Britisk serie. Dagene til Evie blir aldri kjedelige, for hun bor på landet med sin store familie og mange dyr.

07:25(07:35)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Når Tordenlyn glemmer å sende ut invitasjoner til sin hemmelig-gave-bytte-fest, kommer Rubi opp med en plan for å levere dem i tide. Posten skal frem. Når Tordenlyn glemmer å sende ut invitasjoner til sin hemmelig-gave-bytte-fest, kommer Rubi opp med en plan for å levere dem i tide.

07:35(07:50)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

07:50(08:00)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Kauri blir veldig glad i et lite, blått Monchhikryp og vil ha det med seg hjem. Men det ville krypet sliter med å tilpasse seg livet i Drømmetreet. Søte lille Monchhikryp. Kauri blir veldig glad i et lite, blått Monchhikryp og vil ha det med seg hjem. Men det ville krypet sliter med å tilpasse seg livet i Drømmetreet.

08:00(08:15)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

08:15(08:25)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.

08:25(08:30)

> Jungelens puls

Afrikansk animasjonsserie. Om mange av Afrikas dyr.

08:30(08:55)

> Dypet

Australsk animasjonsserie. Piratgutten Finn kommer til Familien Nekton og trygler om hjelp. Han vil at de skal stoppe faren hans, Kaptein Hammerhode, fra å stjele en skatt som han tror vil ødelegge hele familien. Finn kommer ombord. Piratgutten Finn kommer til Familien Nekton og trygler om hjelp. Han vil at de skal stoppe faren hans, Kaptein Hammerhode, fra å stjele en skatt som han tror vil ødelegge hele familien.

08:55(08:57)

> Øisteins pappeske på 1-2-3

Norsk serie. Pingvinfamilie. Finn frem tegnesaker, saks og lim og lag alt fra skilpadder til pinnsvin sammen med Øistein.

08:57(09:05)

> Lilly i Paradisbukta

Irsk animasjonsserie. Etterbarberingsvann. Bli med Lilly på eventyr i Paradisbukta.

09:05(09:10)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Hugo finner ut at det er regler over alt, regler som forteller deg hva du skal gjøre og ikke gjøre, regler i lek og regler som skal sørge for at du er trygg. Men burde Hugo alltid følge reglene?. Regler. Hugo finner ut at det er regler over alt, regler som forteller deg hva du skal gjøre og ikke gjøre, regler i lek og regler som skal sørge for at du er trygg. Men burde Hugo alltid følge reglene?

09:10(09:20)

> Jet fra Bortom

Britisk animasjonsserie. I dag lærer barna om satellitter. Hva er en satellitt?. I dag lærer barna om satellitter.

09:20(09:30)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Bob og teamet skal hjelpe Roland med et toppmoderne plukke-og-pakkesystem. De har knapt med tid siden jula nærmer seg, og Leo er sikker på at han klarer robotikken uten å lese manualen. Men det er ikke alltid så lurt. Send pakka. Bob og teamet skal hjelpe Roland med et toppmoderne plukke-og-pakkesystem. De har knapt med tid siden jula nærmer seg, og Leo er sikker på at han klarer robotikken uten å lese manualen. Men det er ikke alltid så lurt...

09:30(09:40)

> Bernt og Erling på nye eventyr

Amerikansk animasjonsserie. Bernt og Erling drar jorda rundt på oppdagelsesreise i fortid og framtid.

09:40(09:45)

> Øisteins blyant

Norsk serie. Finn frem tegnesakene og tegn alt fra krusedullhekser til løkkeansikter sammen med Øistein.

09:45(09:55)

> Hundehagen

Kanadisk animasjonsserie. Hunder kan også gå i barnehage - bli med til Hundehagen!

09:55(10:00)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.

10:00(10:10)

> Historier fra trehytta

Franske historier. Lise forteller historien om en dragegutt som var ulydig mot faren sin. Dragepappa og sønnen hans. Lise forteller historien om en dragegutt som var ulydig mot faren sin.

10:10(10:20)

> Kråkeklubben

Norsk serie. Hvordan får man et frø til å vokse? For å finne svar på det, planter Christer og Kråka ulike typer frø. Hvordan får man et frø til å vokse? For å finne svar på det, planter Christer og Kråka ulike typer frø.

10:20(10:45)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Karl, Therese og William plagar Peter og vil stele pengane hans. Då utfordrar Peter Karl til å klatre opp Kråkeklippa, men Karl klarar ikkje å kome seg heilt til toppen og det blir dramatisk i klippeveggen. Karl, Therese og William plagar Peter og vil stele pengane hans. Då utfordrar Peter Karl til å klatre opp Kråkeklippa, men Karl klarar ikkje å kome seg heilt til toppen og det blir dramatisk i klippeveggen.

10:45(11:05)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Heidi finner en skadet fugl som hun så gjerne vil redde livet til, men det er vanskelig. Peter er ikke hjemme, så Heidi må først finne ham, før hun kan be ham om hjelp. Heidi finner en skadet fugl som hun så gjerne vil redde livet til, men det er vanskelig. Peter er ikke hjemme, så Heidi må først finne ham, før hun kan be ham om hjelp.

11:05(11:25)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

11:25(11:50)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

11:50(12:10)

> Sara og tjuaguttene

Australsk animasjon. Usynlighetens forbannelse. Sammen med kusinen Sara, er brødrene Kjell, Henrik og Endre beskyttere av de tapte hemmeligheter. Verdens skjebne ligger i deres hender.

12:10(12:35)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. Gordon, IQ, Frøken Penelope og Parker hjelper Francois Lemaire på en ekspedisjon til Atlantis. Det tapte kongeriket. Gordon, IQ, Frøken Penelope og Parker hjelper Francois Lemaire på en ekspedisjon til Atlantis.

12:35(12:50)

> Sam tar over

Svensk dramaserie. Sam på åtte år finner en ring som viser seg å ha magiske krefter. I vanskelige situasjoner forvandles han til den han minst vil være, og for å bli seg selv igjen må han klare å løse problemet.

12:50(12:55)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.

12:55(13:05)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Strandhelten. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

13:05(13:30)

> Ulveblod

Britisk dramaserie. Jana oppfyller løftet sitt om å nedkjempe Hartington. Doktor Whitewood avslører den utrolige sannheten bak Prosjekt Genesis. Og TJ får et stort ansvar lagt i hendene sine. En for alle. Jana oppfyller løftet sitt om å nedkjempe Hartington. Doktor Whitewood avslører den utrolige sannheten bak Prosjekt Genesis. Og TJ får et stort ansvar lagt i hendene sine.

13:30(13:45)

> BaseBoys

Dansk drama. Guttene er i studioet til Ricco La Cour, og han ber dem om å spille inn den neste store hiten, som de har lovet ham. Guttene har ikke noe ny sang, og får panikk. Emil tar en masse astma-medisin så de får en grunn til å dra hjem. Ofrer seg for bandet. Guttene er i studioet til Ricco La Cour, og han ber dem om å spille inn den neste store hiten, som de har lovet ham. Guttene har ikke noe ny sang, og får panikk. Emil tar en masse astma-medisin så de får en grunn til å dra hjem. Trygt hjemme i morfars kjeller avslører A.J. at Oliver har skrevet en ny sang, som BaseBoys kan bruke.

13:45(14:05)

> BaseBoys

Dansk drama. BaseBoys skal være med på tv-programmet Aftenshowet og spille den nye hiten. Det er dårlig stemning i bandet fordi Oliver er skuffet over at han ikke får være vokalist. Like etter at de har kommer til tv-studioet blir Emil dårlig igjen,…. Svikter sin beste venn. BaseBoys skal være med på tv-programmet Aftenshowet og spille den nye hiten. Det er dårlig stemning i bandet fordi Oliver er skuffet over at han ikke får være vokalist. Like etter at de har kommer til tv-studioet blir Emil dårlig igjen, men han har dessverre glemt astmasprayen sin igjen.

14:05(14:20)

> Helium

Norsk dramaserie. Martin må få kontakt med Delia. Petter har en god ide. Eller - er den egentlig så god?. Martin må få kontakt med Delia. Petter har en god ide. Eller - er den egentlig så god?

14:20(14:35)

> Helium

Norsk dramaserie. Nå har Martin sjansen til å fortelle Delia hva han føler. Men - det blir ikke lett hvis hele familien skal være med på nyttårsfeiringen. Nyttårsaften!. Nå har Martin sjansen til å fortelle Delia hva han føler. Men - det blir ikke lett hvis hele familien skal være med på nyttårsfeiringen.

14:35(14:45)

> Statens romvesen

Australsk sci-fi-serie. Dan har blitt kidnappet av Nålerne! Hvis Balto skal kunne redde sjefen sin må han stupe inn i en voldsom felle som involverer en morderisk romvesenfugl, hacking av forhistoriske datamaskiner og flere kopper med utsøkt te. Farvel gjeld. Dan har blitt kidnappet av Nålerne! Hvis Balto skal kunne redde sjefen sin må han stupe inn i en voldsom felle som involverer en morderisk romvesenfugl, hacking av forhistoriske datamaskiner og flere kopper med utsøkt te.

14:45(15:00)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Julie synes Vibeke må fortelle sannheten. Ramin vil hjelpe Maud å gjøre det slutt med Jim. Har Julie sagt for mye?. Julie synes Vibeke må fortelle sannheten. Ramin vil hjelpe Maud å gjøre det slutt med Jim. Har Julie sagt for mye?

15:00(15:10)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Marie sender Siri på gangen. Magda blir skadet under et vloggopptak. Klarer Ramin å gjøre det slutt mellom Maud og liksomkjæresten?. Marie sender Siri på gangen. Magda blir skadet under et vloggopptak. Klarer Ramin å gjøre det slutt mellom Maud og liksomkjæresten?

15:10(15:35)

> Hank Zipzer

Amerikansk dramaserie. Emilie er på syehuset og Hank bestemmer seg for å ta med øglen hennes på skolen for å redde historieprosjektet sitt. Kamuflasje. Emilie er på syehuset og Hank bestemmer seg for å ta med øglen hennes på skolen for å redde historieprosjektet sitt.

15:35(15:55)

> Bevinget

Kanadisk serie. Porter, en skytsengel under opplæring, er sendt til jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.

15:55(16:05)

> Skrikvik

Britisk animasjonsserie. Hodet til et fabelvesen som bringer lykke skaper stort hell for Kurt, men til hvilken pris?. Liten lykke. Hodet til et fabelvesen som bringer lykke skaper stort hell for Kurt, men til hvilken pris?

16:05(16:15)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

16:15(16:30)

> Kodetropp O

Kanadisk dramaserie. En skurk bruker en av Oscars dingser og lager kaos i byen, som igjen fører til at Oda mister agenttittelen sin. Plassbytte. En skurk bruker en av Oscars dingser og lager kaos i byen, som igjen fører til at Oda mister agenttittelen sin.

16:30(16:35)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Sinne. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.

16:35(16:40)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Brannfolkene. Om de to gode vennene Molang og Piu Piu.

16:40(16:50)

> Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Ravn jukser når alle sammen er på jakt etter én bestemt type sopp. Feil sopp. Ravn jukser når alle sammen er på jakt etter én bestemt type sopp.

16:50(17:02)

> Kasper og Lisa

Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.

17:02(17:06)

> Kroppen min eier jeg-nordsamisk versjon

Norsk animasjonsserie. Mu rumaš lea mu iežan. Animasjonsserie for barn om grenser og seksuelle overgrep.

17:06(17:15)

> Kroppen min eier jeg-nordsamisk versjon

Norsk animasjonsserie. Mu rumaš lea mu iežan. Animasjonsserie for barn om grenser og seksuelle overgrep.

17:15(17:25)

> Tikketitakk

Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.

17:25(17:30)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Om de to gode vennene Molang og Piu Piu.

17:30(17:40)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing og Flopp går tur. Det er varmt og dei får lyst på is. Dei høyrer iskremvogna til Gilly i parken. Iskrem. Bing og Flopp går tur. Det er varmt og dei får lyst på is. Dei høyrer iskremvogna til Gilly i parken.

17:40(17:55)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

17:55(18:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Den flygende dyrlegen. Peppa er med gullfisken Gulli hos dyrlegen Doktor Hamster.

18:00(18:10)

> Bien Maja

Tysk animasjonsserie. Biedagen. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

18:10(18:25)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Gaute er spent fordi han skal vise fram ein kalv på kalvemønstring. Han må øve masse og håpar at kalven ikkje finn på noko tull når han skal leie den framfor publikum. Gaute er spent fordi han skal vise fram ein kalv på kalvemønstring. Han må øve masse og håpar at kalven ikkje finn på noko tull når han skal leie den framfor publikum.

18:25(18:35)

> Piratene i gata

Fransk animasjonsserie. Kjedestrand er klar til å ta imot turistene for sommeren, og Jim, som ikke aner hva en turist er, er spent på å se dem. Turistattraksjonen. Kjedestrand er klar til å ta imot turistene for sommeren, og Jim, som ikke aner hva en turist er, er spent på å se dem.

18:35(18:50)

> Sånn er jeg, og sånn er det

Norsk serie for barn. Kaja ble født med klumpfot på begge beina. Det er dumt når hun skal spille fotball og lære seg å slå hjul. Men Kaja vil ikke gi seg, og hun håper at doktoren hennes vil komme på en fotballkamp. Kaja ble født med klumpfot på begge beina. Det er dumt når hun skal spille fotball og lære seg å slå hjul. Men Kaja vil ikke gi seg, og hun håper at doktoren hennes vil komme på en fotballkamp.

18:50(18:55)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Inntrengeren. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

18:55(19:10)

> Rot.

Norsk dramaserie. Det er ikke alltid like lett å bli sett. Noen ganger er det vanskelig både hjemme og blant venner. Rot er en norsk dramaserie om et søskenpar som prøver og nå drømmene sine.

19:10(19:28)

> Rot.

Norsk dramaserie. Det er ikke alltid like lett å bli sett. Noen ganger er det vanskelig både hjemme og blant venner. Rot er en norsk dramaserie om et søskenpar som prøver og nå drømmene sine.

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

19:55(20:25)

> Petra dater hele verden

Dansk dokumentarserie fra 2016. Etter å ha landet i snø og kulde prøver Petra seg på datinglivet på Island. Her får hun oppleve dating til fots, til hest og på snøskuter. Etter å ha landet i snø og kulde prøver Petra seg på datinglivet på Island. Her får hun oppleve dating til fots, til hest og på snøskuter.

20:25(21:15)

> Manndom på prøve

Britisk serie fra 2017. Xavantefolket i Brasil må være godt trent bare for å klare med alle gjøremålene i hverdagen. De setter styrke og maskulinitet høyt. Vil Joel takle smertene i den beinharde stafetten deres?. Xavantefolket i Brasil må være godt trent bare for å klare med alle gjøremålene i hverdagen. De setter styrke og maskulinitet høyt. Vil Joel takle smertene i den beinharde stafetten deres?

21:15(21:55)

> Chicago Fire

Amerikansk dramaserie fra 2018. Casey hjelper en journalist å finne ut mer om en brann på en campingplass. Boden prøver å bli enig med Grissom. Herrmann, Otis og Kidd tar grep da Molly's får kritikk på internett. Casey hjelper en journalist å finne ut mer om en brann på en campingplass. Boden prøver å bli enig med Grissom. Herrmann, Otis og Kidd tar grep da Molly's får kritikk på internett. Severide ber faren sin om en tjeneste.

21:55(22:35)

> Chicago Fire

Amerikansk dramaserie fra 2018. Det er Halloween og tid for knask eller knep. Foster og Brett må rykke ut til en hjem etter at et knep har blitt mer alvorlig enn godt er. Samtidig fortsetter Gorsch med å styre brannstasjonen med hard hånd. Det er Halloween og tid for knask eller knep. Foster og Brett må rykke ut til en hjem etter at et knep har blitt mer alvorlig enn godt er. Samtidig fortsetter Gorsch med å styre brannstasjonen med hard hånd.

22:35(23:25)

> Lykkeland

Norsk dramaserie fra 2018. Ingrid planlegger stor fest på Fredriks 50-årsdag, og bryter sosiale spilleregler for å støtte en venninne. 69 meters dyp. Ingrid planlegger stor fest på Fredriks 50-årsdag, og bryter sosiale spilleregler for å støtte en venninne. Christian og de andre dykkerne på Ocean Viking tar hele tiden store sjanser på jobben, og risikoen de løper blir stadig større.

23:25(00:20)

> Bortgøymd

Walisisk krimserie fra 2017. Saken tar en ny vending etter obduksjonen av Mali Pryce. Endaf Elwy ble arrestert for mordet på niesa si for over et tiår siden, men Cadi tror han var uskyldig. Hun drar derfor til fengselet for å intervjue ham. Saken tar en ny vending etter obduksjonen av Mali Pryce. Endaf Elwy ble arrestert for mordet på niesa si for over et tiår siden, men Cadi tror han var uskyldig. Hun drar derfor til fengselet for å intervjue ham.

00:20(01:15)

> Bortgøymd

Walisisk krimserie fra 2017. Endaf Elwy ble arrestert for mordet på niesa si for over et tiår siden, men Cadi tror han var uskyldig. Hun drar derfor til fengselet for å intervjue ham. Endaf Elwy ble arrestert for mordet på niesa si for over et tiår siden, men Cadi tror han var uskyldig. Hun drar derfor til fengselet for å intervjue ham.

01:15(02:10)

> Bortgøymd

Walisisk krimserie fra 2017. Politiet jakter etter kidnapperen. Samtidig ønsker faren til John desperat å gjøre opp for å ha arrestert en uskyldig mann. Politiet jakter etter kidnapperen. Samtidig ønsker faren til John desperat å gjøre opp for å ha arrestert en uskyldig mann.

02:10(03:10)

> Bortgøymd

Walisisk krimserie fra 2017. Klarer etterforskerne Cadi John og Owen Vaughan å fange kidnapperen?. Klarer etterforskerne Cadi John og Owen Vaughan å fange kidnapperen?

03:10(03:33)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.