Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Bing!

Svimmel. Britisk animasjonsserie. I denne del: Bing vil verte svimmel på karusellen, så Pando skubbar han kjempefort!

06:40(06:50)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

06:50(06:55)

> Bitte lille Benny

Første gang jeg hysjet på noen. Fransk animasjonsserie. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.

06:55(07:00)

> Simon

Assistentlege. Fransk animasjonsserie. Fransk animasjonsserie om en kanin med mange påfunn. I denne del: Barnelegen kommer for å vaksinere Simon og Karsten. Begge er engstelige, men det går seg til når legen gjør Simon til assistent og gjør det hele om til en trylleforestilling.

07:00(07:15)

> Tinga Tinga-fortellinger

Kenyansk animasjonsserie. Her får du spennende afrikanske eventyr om hvorfor de forskjellige dyrene ble som de ble. I denne del: Hvorfor slange ikke har noen ben.

07:15(07:25)

> Karsten og Petra

Norsk dramaserie. I barnehagen treffer Karsten en jente som heter Petra. Hun er også ny i barnehagen og føler seg - som Karsten - litt utrygg i begynnelsen. Disse to blir bestevenner. I denne del: I dag skal det være fest både for store og små i barnehagen. Da må barna rydde og gjøre alt klart, og så må de øve på barnehagens egen sang. Karsten liker ikke å synge, han syns det er litt skummelt. Men kanskje får Petra ham på andre tanker.

07:25(07:40)

> Regnbue-Rubi

Showet må gå videre. Kanadisk animasjonsserie. Rubi reiser hver dag, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor. I denne del: Prinsesse Karla skader foten sin før en ballettforestilling, og Rubi må opp på scenen for å redde dagen.

07:40(07:50)

> Elias

Norsk animasjonsserie. Redningsskøyta Elias bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.

07:50(08:05)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

08:05(08:15)

> Solsikkesmuget 19

Tysk animasjonsserie. Barna som bor i Solsikkesmuget 19 liker å ha det gøy. Med livlig fantasi opplever de små og store eventyr hver dag.

08:15(08:20)

> Ape og Snabel

Kopi. Sør-Afrikansk animasjon. Modige og nysgjerrige Ape og den storhjertede Snabel lever sammen i jungelen.

08:20(08:35)

> Bli med heim

Norsk dokumentarserie. I denne del: Peter Olai bur ei veke hos mamma og ei veke hos pappa. Kvar gong han skal byte synes han det er både litt trist og litt bra. Når han for eksempel skal skifte frå mammaveke til pappaveke, er det trist å seie hadet til mamma, men fint at han skal sjå igjen pappa!

08:35(08:45)

> Mille Måne

Lena blir ape. Fransk animasjonsserie. Mille Måne er en snill fe som kommer fra den "Magiske Sky". Hennes oppdrag på jorden er å være barnepike, og det går ikke alltid etter planen. I denne del: Mille Måne og barna er til stede når Pål skal flytte Kenia, en hunnape som skal sendes vekk fra dyreparken.

08:45(09:10)

> Geronimo Stilton

Benjamin og ostefabrikken. Amerikansk animasjonsserie. Eventyr med den berømte musa Geronimo Stilton og hans fryktløse nevø Benjamin. I denne del: Benjamin vinner en omvisning på Osvalds ostefabrikk, der de lager den lekreste osten. Osvald skal samtidig presentere sin nye, helt revolusjonerende ost...

09:10(09:30)

> Annedroidene

Villmarksliv - Del 1. Amerikansk dramaserie. Anne er et geni og finner opp roboter. Hun og vennene prøver å holde de skjult for omverdenen. I denne del: Susanne må dra på overlevelsestur med herr Korsmo, og Anne og Jack vil også være med. Susanne tror ikke det kommer til å bli noe gøy, spesialt ikke når herr Korsmo nekter dem alt av teknologi.

09:30(09:45)

> Jungelgjengen

Hjernesluk. Fransk animasjonsserie. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unnsetning når noen er i fare.

09:45(10:05)

> Det hjemsøkte huset

Hjemsøkt maskot. Amerikansk dramaserie. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie. De skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter spøkelser. I denne del: Michelle skal lage en reklamefilm for kafeen sin. Frankie og Ray prøvespiller, men de er ikke spesielt gode. Det ender med at de blir byttet ut med noen andre uten at de vet det, og det er ikke populært.

10:05(10:15)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

10:15(10:40)

> Sara og tjuaguttene

Faren i dypet. Australsk animasjon. Sammen med kusinen Sara, er brødrene Kjell, Henrik og Endre beskyttere av de tapte hemmeligheter. Verdens skjebne ligger i deres hender.

10:40(11:05)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. I denne del: Alyas nye musikkpartnerskap går ikke så bra som hun hadde håpet. Sangerinnen Scarlett strever med samling for nye elever. Vanessa blir såret når Carly glemmer vennskapsjubileet deres.

11:05(11:45)

> Best i mest

Norsk serie. Åtte 14-åringer som er blant de beste i landet i hver sin idrett, skal gjennom 8 episoder lære hverandres idretter og konkurrere i dem. Hvor god er det mulig å bli i en ny idrett på to dager, og hvem blir best i mest? I denne del: Dagens idrett er taekwondo.

11:45(11:55)

> Bien Maja

Tysk animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

11:55(12:05)

> Rorri Racerbil

Britisk animasjonsserie. Rorri Racerbil ordner opp på Sølvstripa racerbane sammen med vennene sine. Der går det unna med artige påfunn.

12:05(12:15)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

12:15(12:30)

> Rakettgjengen

Gribbs vulkan. Amerikansk animasjonsserie. Gjør deg klar til å fly høyt med Ørna og de andre i Rakettgjengen. I denne del: Rakettgjengen flyr til en isolert øy på Jorden for observasjon av vulkanen, men den er ikke så sovende som de trodde.

12:30(12:40)

> Sangfoni

Alle fugler. Norsk musikkserie for barn. Vi utforsker musikk og henter fram gamle barne- eller folkesanger. I denne del: Vi utforsker musikk og henter fram gamle barne- eller folkesanger. Tenk hvis reklameplakater plutselig begynte å synge. Vi oppdager at lydene på en skateboardbane kan lage rytmer til Alle fugler. Hva med en fuglesamba?

12:40(12:50)

> Elleville Elfrid

Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.

12:50(13:00)

> Franklin og vennene

Kanadisk animasjonsserie. Om skilpadden Franklin og vennene hans.

13:00(13:15)

> Kasper og Lisa

Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.

13:15(13:35)

> Tre Fu Tom

Risiko-Rackette redder dagen. Britisk animasjonsserie. Følg Tom og hans Tre Fu magi i Tretopolis. I denne del: Tom og Stilk spiller en krevende form for skvissel kalt "Tulleskvissel" når Rickety dukker opp med barnebarnet sitt Rackette.

13:35(13:50)

> Yakari

Den store hvite kråka. Fransk animasjonsserie. Den lille indianergutten Yakari har en magisk evne til å forstå og snakke med alle dyr. Yakaris bestevenner er indianerjenta Regnbue og ponnien Lille Torden, og sammen hjelper de både mennesker og dyr. I denne del: For å få bort en plagsom kråkeflokk, finner Yakari på å farge Mikmakk hvit og la ham spille den legendariske Store Hvite Kråka.

13:50(14:00)

> Martin Morgen

Reporteren Martin. Fransk tegnefilmserie. Martin våkner opp som noe nytt hver morgen. I denne del: Martin våkner opp som en talentfull fotojournalist, og stifter bekjentskap med monsteret i Svartsjø.

14:00(14:10)

> Sigve og Haifinn

Filmkveld. Fransk animasjonsserie. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

14:10(14:30)

> Thunderbirds

Lyn fra klar himmel. Britisk animasjonsserie. I denne del: Frøken Penelope og Parker drar til en stasjon som plutselig begynner å løpe løpsk. En lynstråle smeller inn i et passasjerfly som sender det i full fart mot bakken.

14:30(14:40)

> Jungelgjengen

Hjernesluk. Fransk animasjonsserie. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unnsetning når noen er i fare.

14:40(15:05)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.

15:05(15:25)

> Bevinget

Kanadisk serie. Porter, en skytsengel under opplæring, er sendt til jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.

15:25(15:40)

> Hotell 13

Tysk dramaserie. I denne del: Tom og Liv kan knapt tro det. Tunnelen Simon snakket om fører til Cupid!

15:40(15:50)

> Hotell 13

Tysk dramaserie. I denne del: Liv og Tom lokker Simon inn på Richards kontor. Tom ber Liv passe på Simon mens han undersøker inngangen til Cupid.

15:50(16:00)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.

16:00(16:05)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie. Det blir kaos på gården når bonden snur ryggen til sauen Shaun.

16:05(16:15)

> Masha og Mishka

Alle har vore små. Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka. I denne del: Masha lagar som vanleg furore, og ertar på seg mange "vener" i skogen. Mishka minner dei på at dei også har vore små og både ulydige og uheldige. Ein god pedagog denne Mishka som hugsar at kua har vore kalv.

16:15(16:35)

> Gisle Wink på eventyr

Amerikansk animasjonsserie. Bestefar Gisle Wink forteller spennende historier til barnebarna sine fra den gang han selv var liten.

16:35(16:50)

> Flaskepost fra Stillehavet

Vanlig dag. Norsk reisedokumentar. I denne del: I dag blir vi kjent med alle gjøremålene Ivi og Jack gjør på en helt vanlig dag på Tikopia. Det er noe likt som hjemme i Norge, men det er ganske annerledes også.

16:50(17:00)

> Ravnestreker

På jakt etter tyven. Tysk animasjonsserie. I denne del: Ravn blir beskyldt for å være tyv, og vil finne den virkelige tyven.

17:00(17:10)

> Byggmester Bob

Siris trehytte. Britisk animasjonsserie. I denne del: Wenche skal bygge en trehytte for Siri og Vårby-rakettene. Ikke alt går helt etter planen, og Siri lærer at man må vente til alt er klart.

17:10(17:25)

> Zack & Quack

Pop-opp gjemsel. Britisk animasjonsserie. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje. I denne del: Når Zack og Quack finner ut at de er de dårligste i hele hagen til å leke gjemsel, bestemmer de seg for å forsøke å mestre kunsten ved å gå i lære.

17:25(17:30)

> Tilde Møfrø

Trompettimar. Tysk animasjonsserie. Når noen i landsbyen trenger støtte er Tilde Møfrø der med en kopp te, en kjeks og et godt råd. Tilde og vennene er uadskillelige. I denne del: Ekorntvillingane finn ein trompet og lagar eit forferdeleg leven.

17:30(17:40)

> Bing!

Svimmel. Britisk animasjonsserie. I denne del: Bing vil verte svimmel på karusellen, så Pando skubbar han kjempefort!

17:40(17:55)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

17:55(18:00)

> Bitte lille Benny

Første gang jeg hysjet på noen. Fransk animasjonsserie. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.

18:00(18:05)

> Hvis jeg var et dyr

Hvis jeg var en teist. Fransk dyreserie. I denne del: Kylling-teisten Terje forbereder seg til å ta det store spranget mot havet fra toppen av klippen der han vokser opp.

18:05(18:20)

> Elias

I ukjente farvann. Norsk animasjonsserie. Redningsskøyta Elias bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.

18:20(18:30)

> Joy

Svensk dramaserie. I denne del: Otto finner en magisk ønskeflaske, som han gir til Joy. Med den kan hun ønske seg hva hun vil, bare ikke penger og ting.

18:30(18:55)

> Mormor og de 8 ungene

Norsk familiefilm i tre deler. Mormor og de åtte ungene er basert på bøkene til Anne Cath Vestly.

18:55(19:05)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

19:05(19:29)

> Vokterne

Nimbus. Tysk dramaserie. I denne del: En dødelig ånd skjuler seg i et maleri.

19:29(19:30)

> Ingen sending

19:30(20:05)

> Solgt!

Norsk underholdningsserie fra 2017. To lag med eiendomsmeglere blir røsket opp fra sitt vanlige territorium og tatt med til et ukjent boligmarked. Her skal de tippe prisen på tre ulike eiendommer. Hvem er flinkest til å sette rett pris på en bolig - takstmenn eller meglere? I denne del: Fallet i oljeprisene førte til at mange i Rogaland mistet jobbene sine, og måtte flytte og selge husene sine. Solgt tar turen til Sandnes for å ta temperaturen på boligmarkedet. Her blir det blant annet visning i det som er omtalt som et av Sandnes sitt fineste bolighus. Programleder Frode Søreide har tatt med seg meglere fra Sandefjord og Oslo. Hvem klarer å tippe rett pris?

20:05(20:35)

> Latter live

Norsk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Lars Berrum tar energien til et nytt nivå og forteller om øyeblikket han innså sin suksess. Trine Lise Olsen innrømmer at hun har gått på et par smeller opp gjennom årene, mens Henrik Overaa Bjørnson introduserer oss for en litt alternativ sjekkereplikk. Vi møter også Mads Hadler og Jan Tore Kristoffersen.

20:35(21:20)

> Gap Year

Britisk dramakomedie fra 2017. Det som starter som en katastrofeferie, skal bli en uforglemmelig reise i Asia. I denne del: May skal i et bryllup i Hangzhou, og jentene foreslår at Greg og Dylan blir med. I mellomtiden får Sean haike med et nygift par.

21:20(22:55)

> Step Up Revolution

Amerikansk romantisk drama fra 2012. Kathryn Mccormick, Ryan Guzman. Emily, datter av en rik forretningsmann, kommer til Miami med ambisjoner om å bli profesjonell danser. Men så blir hun forelsket i Sean, en ung mann som leder et danseteam som stiller i omstendelige, nøye planlagte flash mobs. Aldersgrense: 11 år.

22:55(23:35)

> Team Bachstad i østerled

Norsk dokumentarserie fra 2018. Øystein Bache og Rune Gokstad krysser ulike land i middels egnede doninger som veteran-brannbil, tuk-tuk og varemoped. I denne del: Team Bachstad er på tur i østerled. Sirius og dets mannskap fraktes over land til Smolensk og elven Dneper. Ferden mot den Hvite-Russiske grensen skal vise seg å bli alt annet enn avslappende. Vannstanden er nemlig en meter lavere enn den burde være...

23:35(23:50)

> Skam

Norsk dramaserie. Skam er en ny dramaserie som følger Eva, 99er på Hartvig Nissens V.G.S. Følg serien hver dag gjennom filmer, grabs og bilder på p3.no/skam.

23:50(00:05)

> Skam

Norsk dramaserie. Skam er en ny dramaserie som følger Eva, 99er på Hartvig Nissens V.G.S. Følg serien hver dag gjennom filmer, grabs og bilder på p3.no/skam.

00:05(00:50)

> Valkyrien

Norsk dramathrillerserie fra 2017. En desperat lege og en dommedagsfantast inngår en allianse og etablerer en illegal klinikk dypt under jorden i Oslo sentrum. Legen Ravn prøver å finne en kur til sin døende kone Vilma. Han trenger et under, men nekter å gi opp håpet. Beredskapsmannen Leif forbereder seg på samfunnskollaps. I mellomtiden tilbyr de lyssky pasienter et svært alternativt helsetilbud. I denne del: Klinikken er åpen. Leif skaffer pasienter og Ravn og Unn behandler dem etter beste evne. Samtidig gjør de framskritt i behandlingen av Vilma. Men Vilmas datter Siv begynner å stille spørsmål Ravn ikke kan svare på. Leif er i politiets søkelys for å ha medvirket til ranet, og får en uventet utfordring i beredskapsetaten.

00:50(01:35)

> Valkyrien

Norsk dramathrillerserie fra 2017. En desperat lege og en dommedagsfantast inngår en allianse og etablerer en illegal klinikk dypt under jorden i Oslo sentrum. Legen Ravn prøver å finne en kur til sin døende kone Vilma. Han trenger et under, men nekter å gi opp håpet. Beredskapsmannen Leif forbereder seg på samfunnskollaps. I mellomtiden tilbyr de lyssky pasienter et svært alternativt helsetilbud. I denne del: En ydmykende samtale med broren gjør at Leif må revurdere lederstilen sin. Teo setter både seg selv og klinikken i fare ved å oppsøke Marit. En pasient leder Ravn til et spor som kan hjelpe Vilma. Men før han kan gi Vilma et nytt medikament, trenger han en forsøksperson. Noen det ikke er så farlig med.

01:35(01:55)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. I denne del: Stian og Mia skal møte Mias søster for en øl, men Mia er forsinket. Stian møter derfor søsteren alene, og legger med en gang merke til en enorm buse hun har hengende ut av nesa. Skal han si ifra?

01:55(02:15)

> Minoriteens

Addo - Vi må snakke sammen... Norsk dokumentarserie. I ett år har NRK overlatt kameraene til ungdom. Resultatet er en dokumentarserie om fem ungdommers liv der alle har utfordringer med oppturer, nedturer, humor og tårer. I denne del: Addo gjør seg klar for å fortelle foreldrene sine om sin store kjærlighet.

02:15(02:50)

> Presten

Norsk humorserie fra 2018. I denne del: Bjarte skal vie et ungt ektepar, men oppdager at de knapt kjenner hverandre. På hjemmebane må han gå langt utenfor komfortsonen når Kristin ber ham klage på en ødelagt PC.

02:50(03:22)

> Solgt!

Norsk underholdningsserie fra 2017. To lag med eiendomsmeglere blir røsket opp fra sitt vanlige territorium og tatt med til et ukjent boligmarked. Her skal de tippe prisen på tre ulike eiendommer. Hvem er flinkest til å sette rett pris på en bolig - takstmenn eller meglere? I denne del: Fallet i oljeprisene førte til at mange i Rogaland mistet jobbene sine, og måtte flytte og selge husene sine. Solgt tar turen til Sandnes for å ta temperaturen på boligmarkedet. Her blir det blant annet visning i det som er omtalt som et av Sandnes sitt fineste bolighus. Programleder Frode Søreide har tatt med seg meglere fra Sandefjord og Oslo. Hvem klarer å tippe rett pris?

03:22(05:00)

> Ingen sending