Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

06:45(06:50)

> Hei Kembo

Britisk animasjon. Det er vårrengjøring i klubbhuset, og alle skal være med. Kembo og ryddemerket.

06:50(07:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Dammen har frosset til, og jentene må hjelpe endene. Frosset. Moro og eventyr, uansett vær.

07:00(07:10)

> Elias

Norsk animasjonsserie.

07:10(07:20)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Pingo vert forelska i Veslelam og Bamse vert sjalu. Etter konkurransen om å ha artigaste ideen, vert dei vener og vel forlikte att. Mitt livs kjærleik.

07:20(07:35)

> Zack & Quack

Britisk animasjonsserie. Det endeløse pop-opp-eventyret.

07:35(07:45)

> Top Wing

Kanadisk animasjonsserie. Kadettene slåss om å vinne trofeet, men Brody må velge mellom å vinne eller redde en motstander. Tar det på vingen.

07:45(07:50)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Pandaen.

07:50(08:00)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Petters plan om å forsyne seg med grønsaker i herr Gregersens hage vert forpurra av di Spissmus kom dit fyrst. No er det opp til kaninane i trearbanden å få den vesle plageånda bort derfrå. Eventyret om minimonsteret. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

08:00(08:15)

> Bli med heim

Norsk dokumentarserie. Familien til Ask bur i same huset som morfar og mormor. Morfar har ein sjukdom, og Ask tenkjer mykje på at det er urettferdig at bestefaren aldri blir frisk igjen. Dokumentarserie om barn som vokser opp i ulike familier, om deres utfordinger, mestring og stolthet.

08:15(08:25)

> Piratene i gata

Fransk animasjonsserie. Sjøsterkene feirer morsdagen på sitt eget piratvis, og de andre mødrene blir misunnelige. De krever mer og mer av barna, som etter hvert starter et opprør mot det nye "moderlige" regimet. Morsdag. Familen Sjøsterk flytter til Kjedestrand. Det spesielle med de er at de er sjørøvere.

08:25(08:30)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemene. Bjørnelås. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemenene.

08:30(08:45)

> Arthur og barna av det runde bord

Fransk animasjonsserie. Et mystisk vesen angriper landsbyens buskap, og Ulfin og hans menn blir sendt ut for å jakte på det. Guinevere går og leter etter Miagrou, i frykt for at han står bak angrepet. Camelots monster. Arthur blir oppdratt av trollmannen Merlin og sammen med vennene oppdager han nye og spennende eventyr.

08:45(08:55)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie.

08:55(09:20)

> Dypet

Australsk animasjonsserie. Lyn og torden Ved Catatumbo i Venezuela har et forferdelig uvær herjet i flere hundre år. Familien Nekton er på saken, og finner snart ut at en gigantisk skapning er årsaken. Familien Nekton som bor på en undervannsbåt. De lever som utforskere.

09:20(09:30)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie.

09:30(09:50)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Michelle hjelper Miles med å få en date, og Frankie og Taylor skal feire Ekle kakedagen. Hjemsøkt søster. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

09:50(10:15)

> Svampebob

Amerikansk animasjonsserie. Herr Krabbe kommer seg inn i hvelvet til Bikinibunnens nye bank for å nyte nærværet av penger, men mangel på oksygen gjør at han må reddes av SvampeBob og Plankton får seg en amøbe som kjæledyr, men har problemer med å få…. Herr Krabbes bankboks. Nede på havets bunn finner du Svampebob og vennene hans.

10:15(10:35)

> Dypet

Australsk animasjonsserie fra 2014. Arnt og Fanni leter etter kjempeblekksprut, en av de mest sjeldne skapningene i havet som viser seg å være smartere og farligere enn antatt. Kjempeblekkspruten. Familien Nekton som bor på en undervannsbåt. De lever som utforskere.

10:35(10:55)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. Internasjonal Redningskommando setter alle flyklare krefter i sving for å redde mannskapet ombord på Klangløst, en høyatmosfærisk værstasjon.

10:55(11:05)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm.

11:05(11:35)

> Barnas restaurant

Norsk matprogram. Barna har kommet til Lom og her er det vilt som står på menyen. Barna må lære å ribbe ryper og i tillegg skyte med gevær i en spennende skytekonkurranse. Seks barn lærer å lage sunn og god mat av mesterkokken Terje Ness. De skal reise rundt i landet for å finne de beste råvarene og de beste oppskriftene Norge har å by på. Programleder er Asgeir Borgemoen.

11:35(11:45)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Barlind tyvlytter på en bandøvelse og prøver å dekode teksten. Morten og Lauren vil kjempe mot Smith & Black. Og Robin snakker med Kirsti, som gir henne en ide. Forbannelsen. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

11:45(12:00)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. En hemmelighet fra Robins fortid fører til et uventet gjennombrudd i jakten på den siste nøkkelen. Robin og de andre oppsøker fortiden til bestefaren, men det viser seg raskt at de ikke er de eneste som tenker i de baner. Ben & Clara. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

12:00(12:10)

> Skrikvik

Britisk animasjonsserie. Luke liker ikke hardt arbeid, og tar snarveier der han kan, selv om det betyr at en død komponist må hjelpe ham med musikkprøven. Ulvang.

12:10(12:20)

> Skrikvik

Britisk animasjonsserie. Resus sliter med lav selvtillit, men når han får sjansen til å spille med Hjerneflukt går berømmelsen ham til hodet. Han risikerer å miste vennene sine når han trenger dem som mest. Resus rocker.

12:20(12:30)

> Skrikvik

Britisk animasjonsserie. Luke elsker å bo i Skrikvik, men han nærmer seg et møte med Den normale verden takket være Ottos onde grådighet. Gærninghagen.

12:30(12:55)

> Dypet

Australsk animasjonsserie fra 2014. Verdens meste populære sjøeventyrer, Djerv "Monsterjegeren" Danielsen, jakter på et sjødyr som han mener er en trussel. Familien Nekton er derimot ikke enige og ønsker å beskytte skapningen. Monsterjegeren. Familien Nekton som bor på en undervannsbåt. De lever som utforskere.

12:55(13:15)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. Frøken Penelope er på oppdrag sammen med Parker for å finne ut hvor den undersjøiske plattformen for utvinning av tungmetall oppbevarer giftavfallet sitt. Høyt trykk.

13:15(13:40)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. IQ og Alan besøker den enorme hadronakseleratoren til professor Moffat. Plutselig kommer en satelitt styrtende fra himmelen og ned mot dem.

13:40(14:00)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Michelle skal sette opp et skoleteaterstykke om tannhygiene med Frankie i hovedrollen. Men Frankie er ikke overbegeistret over kvaliteten på stykket. Hjemsøkt teaterstykke. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

14:00(14:20)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Frankie skriver en stil som opptaksprøve til en flott skole, men stilen er om Louie, og ikke alt i stilen er like flatterende for ham. Louie bestemmer seg for å hevne seg på Frankie når hun skal til intervju for skolen. Hjemsøkt intervju. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

14:20(14:35)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Blinky og Jacko må redde byen frå det endelause tyranniet til skjorene. Blinky den barske. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

14:35(14:45)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. Bitz og Bob blir tilkalt for å hjelpe den kjente kunstneren La Nøste å flytte en stor stein over til stranden og hennes fantastiske strand-kunstgalleri. I steinalderen. Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

14:45(14:55)

> Pablo

Britisk animasjonsserie. Pablo vil ikke klippe seg, så han tegner et bilde og går inn i Tegneland. Men Tang tegner et stort bustehår over hele Pablo, og advarer ham mot å bli Villmannen. Villmannen. Pablo bruker sine magiske fargestifter til å gjøre hverdagens utfordringer til fantastiske eventyr.

14:55(15:05)

> Pablo

Britisk animasjonsserie. Pablo liker is-skjeene enda bedre enn iskremen. Han beholder dem og gjør dem til sine nye venner, men Raff sier han ikke kan beholde og gjøre venner av alt mulig!. Søppelet til mamma. Pablo bruker sine magiske fargestifter til å gjøre hverdagens utfordringer til fantastiske eventyr.

15:05(15:20)

> Dinosaurtoget

Amerikansk animasjonsserie.

15:20(15:25)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie.

15:25(15:35)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. En fallen stjerne.

15:35(15:45)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie.

15:45(15:50)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie.

15:50(16:15)

> Svampebob

Amerikansk animasjonsserie. SvampeBob og Patrik ser skrekkfilm, og blir skrekkelig redde for den skumle "Fiskeren". Bleke finner på at han ville spille dem et puss / En kunde bestiller en sandwich Herr Krabbe ikke har på menyen. Ikke se / Sjanse-seanse. Nede på havets bunn finner du Svampebob og vennene hans.

16:15(16:35)

> Caps Club

Nederlandsk dramaserie. Caps og Chris oppdager en gammel hytte i et tre. De treffer på Laurits, og finner en merkelig maskin og seks spillkort. Et maleri blir stjålet.

16:35(16:40)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Bjørn i vinden.

16:40(16:45)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Stort.

16:45(17:00)

> Beno ja Nigá

Fransk animasjonsserie. Beno er opprørt over hvordan hunder behandles. Siste stråa er når naboen slår han i hodet med en paraply. Beno bestemmer han seg for å ta saken til retten. Et hundeliv. Beno er en usedvanlig intelligent hund med mange talenter. Men klok som han er, skjuler han disse evnene for alle andre enn hundepasseren Nigá.

17:00(17:15)

> ieZár

Samisk reportasjeserie om barn. Linnea og bestefar har en lidenskap sammen, hester. De har egne travhester som de trener og kjører løp med. Bestefar har lært Linnea masse, og det er hun glad for. Det kommer til nytte da bestefar plutselig går bort. Linnea ieZár.

17:15(17:20)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie.

17:20(17:30)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Du kan blande ting saman, men du kan ikkje blande dei i frå kvarandre!. Smoothie. Opplev verden med Bing og vennene. Oppgaver blir løst - det er en Bing-ting!

17:30(17:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

17:45(17:50)

> Hei Kembo

Britisk animasjon. Det er vårrengjøring i klubbhuset, og alle skal være med. Kembo og ryddemerket.

17:50(18:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Dammen har frosset til, og jentene må hjelpe endene. Frosset. Moro og eventyr, uansett vær.

18:00(18:15)

> Flaskepost fra Stillehavet

Norsk reisedokumentar. Ivi og familien ankommer Tikopia. Her møter de menneskene som bor der, og så må de hilse på høvdingen. Framme.

18:15(18:25)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Pingvinens flukt.

18:25(18:30)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Trollmannens lærling.

18:30(18:55)

> Newton

Populærvitenskapelig program for barn. Vi fortsetter konkurransen mellom youtuberne Herman og Agnete i fornøyelsesparken. Hvem av dem svarer riktig på spørsmålene om g-krefter og akselerasjon etter en fartsfylt tur med berg- og dalbanen?.

18:55(19:20)

> Trio - Keplerdiamantene

Norsk dramaserie. Skattejegeren Schwartz har mistet tilliten til sine medarbeidere, og dukker opp i Skjåk. Nå skal Nora tas!.

19:20(19:30)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Byggmester bjørn.

19:30(20:10)

> Hva feiler det deg?

Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2018. Hva feiler det deg hvis du svetter unormalt mye, og hva kan være galt om du må ta medisiner resten av livet for å ikke smitte andre?. Når du svetter unormalt mye. "Hva feiler det deg" er en medisinsk kunnskapslek der to lag konkurrerer om å stille diagnoser på ekte pasienter.

20:10(21:05)

> Heimebane

Norsk dramaserie fra 2019. Helena bruker tvilsomme grep for å stoppe Rosenborg i overgangsvinduet. Michael blir tvunget inn i en ubehagelig konfrontasjon med Marianne. Ikkje til sals. Når en nyopprykt eliteserieklubb mister treneren sin like før seriestart, får Helena sjansen til å ta steget over til herrefotballen.

21:05(21:35)

> Nytt på nytt

Norsk underholdningsprogram fra 2019.

21:35(23:25)

> Tilbake til fremtiden

Amerikansk actioneventyr fra 1985. Ved hjelp av en tidsmaskin, oppfunnet av en eksentrisk vitenskapsmann, sendes Marty 30 år tilbake i tid, til 1955. I 50-årenes Hill Valley møter han to ungdommer som viser seg å være hans fremtidige foreldre. Utfordringen blir å få til et stevnemøte mellom foreldrene - som ennå ikke er sammen - og komme seg tilbake til 1985.

23:25(00:20)

> Mord i paradis

Britisk krim fra 2013. Orkanen Irma truer øysamfunnet Saint Marie da den unge meteorologen Leo Downs blir drept. Selv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løse mordgåter.

00:20(01:15)

> Mord i paradis

Britisk krim fra 2013. Malcolm Powell blir drept. Vitner ser at den mystiske mannen Jack Roberts rømmer fra åstedet, og Richard og teamet starter jakten. Selv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løse mordgåter.

01:15(02:10)

> Mord i paradis

Britisk krimserie fra 2014. Humphrey Goodman er den nye kriminaletterforskeren på Saint-Marie. Den første oppgaven hans er å finne ut hvem som drepte forgjengeren hans, på en gjenforeningsfest for gamle studiekamerater.

02:10(03:05)

> Mord i paradis

Britisk krimserie fra 2014. Humphrey Goodman er den nye kriminaletterforskeren på Saint-Marie. En tilsynelatende tilfeldig statist blir drept på en filminnspilling. Alt tyder på at morderen vil slå til igjen.

03:05(03:57)

> Mord i paradis

Britisk krimserie fra 2014. Drapet på en lokal gigolo fører Goodman og teamet hans i kontakt med den sosiale eliten på Saint-Marie. Det blir spesielt tøft for Fidel. Tapet av en skolekamerat gjør at han blir konfrontert med gamle feilgrep.