Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Andre del av en spesialepisode der amerikanke ninjaer kjemper mot deltakere fra hele verden. US vs world del 2. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Tredje del av en spesialepisode der amerikanke ninjaer kjemper mot deltakere fra hele verden. US vs world del 3. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

07:55(08:25)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie fra 2016. Lothepus er ute av boblen fra "Farmen kjendis", og endelig skal Joar og Lothepus sprenge sammen igjen. Partykongen Petter Pilgaard kommer plutselig på besøk til Fjorden. Amigos. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte.

08:25(09:20)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. En ampulle med et dødelig virus forsvinner fra Helsedirektoratet, og Mac, Wilt og Jack blir innkalt for å etterforske saken. Billy tar Riley med på landet, og lover at kjøreturen vil by på en overraskelse. Specimen 234 + Paper + Outbreak. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

09:20(10:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver prøver å finne en psykotisk brannstifter før han slår til igjen. The Prometheus Syndrome. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

10:25(11:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyvers venner blir ansatt til å finne en ung kvinne som er det eneste vitnet til et mord. The Coltons. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

11:25(12:25)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Det oppstår en intern slosskamp på et av hogstlagene. Jimmy har problemer med båten sin, og to av lagene står overfor katastrofer. The Reckoning- Part 2. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

12:25(13:20)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Rygaard har forsterket teamet med to nye medlemmer, Travis og Dave. Sammen skal de utføre den mest ambisiøse oppdraget noensinne. Stump-Brancheier Melvin Landy melder seg for å gi Phil en god start. Ax To Grind. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

13:20(14:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Tom kjemper for å holde en ulveflokk borte fra eiendommen. Rich er på vinterjakten sin og jager en stor bukk gjennom tøft terreng. Thin Ice. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

14:15(15:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. I Trollhättan blir politibetjenten Anna sammen med et helikopter og en hundepatrulje satt inn i jakten på innbruddstyver. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:15(16:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmennene Anders, Peter og Jocke fra Brännkyrka brannstasjon rykker ut til en brann i et industrilokale med farlige gassflasker. I Uddevalla gjør politibetjenten Angelica et stort smuglerbeslag. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

16:15(17:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Politibetjentene Martin og Kalle rykker ut til en person som blir mishandlet, og for brannmannen Jocke handler det om sekunder når han må redde et liv. Ambulansesykepleieren Nicklas haster av sted til en svært syk mann. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

17:10(18:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. For brannmannen Rikard handler det om sekunder når han skal redde en person som har gått gjennom isen. Politibetjenten Calle havner i en dramatisk biljakt i Uddevalla. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

18:10(19:05)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Et sagbruk langt utenfor allfarvei kan vise seg å bli en gullgruve for Swamp Man dersom de klarer å finne ut av sikkerhetsutfordringene. Deeper Into the Swamp. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

19:05(20:00)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Browning får erfare at hastverk er lastverk. Trailersammenbrudd hindrer S&S-crewet å komme seg til Florida i tide. Melvin får oppleve hva som skjer med Pihl-crewet når hogstmaskinen går i stykker. Diving for Dollars. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Tom er fortsatt plaget av kneskaden, men han trenger en beverhale for å ferdigstille sitt siste oppdrag. Tim og Nancy tar på seg jobben for ham, og drar ned til elva for å sjekke fellene for ham. Going For Broke. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

21:00(23:10)

> Swordfish

Amerikansk actionthriller fra 2001. Dypt inne i cyberspace er USAs mørkeste hemmeligheter og flere milliarder dollar gjemt vekk. Problemet er bare at han ikke selv har kunnskap nok til å bryte seg inn. Den nylig løslatte dataeksperten Stanley Jobson er den eneste som kan greie å hacke seg inn. Shear og partneren hans Ginger gjør derfor alt de kan for å få Jobson med på det største datakuppet noensinne. Men da Jobson kommer inn i den hemmelighetsfulle verdenen, går det sakte, men sikkert opp for ham at han kun er en brikke i et spill som er langt mer kynisk enn det han noen gang kunne forestilt seg.

23:10(01:15)

> The Forger

Amerikansk kriminaldrama fra 2014. Raymond Cutter inngår en avtale med et forbrytersyndikat for å bli tidlig løslatt fra fengsel. Til gjengjeld år han et nærmest umulig oppdrag: å lage en perfekt forfalskning av et Monet-maleri og deretter stjele originalen fra Museum of Fine Art i Boston. For å dra i land det kompliserte tyveriet, får Cutter hjelp av sin besluttsomme far og sin frekke unge sønn. Vil de lykkes med århundrets forbrytelse?

01:15(02:10)

> Fishing Impossible

Britisk underholdningsprogram. De tre drar til Nepal på jakt etter Charlies drømmefisk, Golden Mahseer, en lokal fisk med svært velutviklede sanser. For å fange den, må fiskerene i zen-modus. Nepal. Eks-Royal Marine Jay, marinbiolog Blowfish og pilot og fiskeutstyrsnerd Charles oppsøker mer ekstreme mål for sitt ekstremfiske: til iskalde Nord-Altlanteren ved Island, krokodille-elver i Zambia og i Himalaya-fjellene der de jakter på nye monstre.

02:10(03:10)

> Norrlandspolisen

Svensk dokumentarserie fra 2019. Norrland-politiet drar til Saxnäs der de lokale scootersjåførene ikke forventer å møte på politiet. I « Norrlandspolisen» følger vi noen av de 600 politifolkene som jobber i ekstern tjeneste i Piteå, Luleå, Umeå, Sundsvall og Östersund. De tar oss med på alt fra våpenforbrytelser og narkotikahandel til tyveri og større søkearbeid.

03:10(04:15)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver prøver å finne en psykotisk brannstifter før han slår til igjen. The Prometheus Syndrome. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

04:15(05:15)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyvers venner blir ansatt til å finne en ung kvinne som er det eneste vitnet til et mord. The Coltons. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

05:15(05:43)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Politibilulykke i Connecticut, en biljakt i Arizona og gjengskyting i Oklahoma. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.