Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er klart for andre del av finalerunden i Pittsburgh, Pennsylvania, og de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen. Det er klart for andre del av finalerunden i Pittsburgh, Pennsylvania, og de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. American Ninja Warrior er tilbake i San Jose i California der 30 deltakere som kom seg videre fra kvalifiseringsrunden for militært personell, er klare for finale. American Ninja Warrior er tilbake i San Jose i California der 30 deltakere som kom seg videre fra kvalifiseringsrunden for militært personell, er klare for finale.

07:55(08:25)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

08:25(08:55)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2017. Danny sponser Ryan, Mike og Shannon i et 24-timers billøp kalt The LeMons. Som tilbakebetaling for at han sponset dem, setter Danny gutta i arbeid med et enestående butikkprosjekt. Danny sponser Ryan, Mike og Shannon i et 24-timers billøp kalt The LeMons. Som tilbakebetaling for at han sponset dem, setter Danny gutta i arbeid med et enestående butikkprosjekt.

09:25(10:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Etter tidenes verste start på en jaktsesong, tilkaller Troy hjlp utenfra, på tross av at både hans bror og sønner er sterkt imot dette. Etter tidenes verste start på en jaktsesong, tilkaller Troy hjlp utenfra, på tross av at både hans bror og sønner er sterkt imot dette.

10:20(11:15)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Selv om starten på jaktsesongen har vært forferdelig dårlig, er Troy Landry fast bestemt på at årets jaktkvote skal fylles med god margin. Selv om starten på jaktsesongen har vært forferdelig dårlig, er Troy Landry fast bestemt på at årets jaktkvote skal fylles med god margin.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Det nærmer seg sesongslutt, og en tømmerstokk kan være forskjellen mellom å vinne eller tape. I Louisianna er Shelby en stokk unna å oppfylle den store ordren, da et båtkræsj setter en stopper for det hele. Det nærmer seg sesongslutt, og en tømmerstokk kan være forskjellen mellom å vinne eller tape. I Louisianna er Shelby en stokk unna å oppfylle den store ordren, da et båtkræsj setter en stopper for det hele. I nord oppdager Gabe Rygaard at teamet hans gjør konkurrenten en tjeneste, og tenner på alle pluggene. Joe setter i gang en farlig strategi for å ta igjen det tapte i Alaska, mens Chapmen nærmer seg Dreadknots ledelse i Florida. Ax Cut må arbeide om natten på grunn av en feil som blir gjort.

12:15(13:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. I sesongfinalen opplever Alaska-teamet en motorsagulykke, mens i Washington har Gabe tatt munnen for full. I sesongfinalen opplever Alaska-teamet en motorsagulykke, mens i Washington har Gabe tatt munnen for full. I Bayou skal Shelby få vite om han har klart å oppfylle ordrekravene, mens Gregs feil kan koste Chapman-teamet seier over Dreadknots.

13:15(14:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Marty er strandet i ødemarken etter et uhell, og Eustace må improvisere når det viser seg at han mangler mannskap. Marty er strandet i ødemarken etter et uhell, og Eustace må improvisere når det viser seg at han mangler mannskap.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Brannmannen Anders kalles ut til en villabrann, og akuttlegen Helena har mistanke om livstruende tilstand hos en pasient. Brannmannen Anders kalles ut til en villabrann, og akuttlegen Helena har mistanke om livstruende tilstand hos en pasient.

15:10(16:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Akuttlegen Lena får inn en pasient som har vært i en alvorlig trafikkulykke, og Johan og Fredric tar opp jakten på en mistenkt sjåfør. Akuttlegen Lena får inn en pasient som har vært i en alvorlig trafikkulykke, og Johan og Fredric tar opp jakten på en mistenkt sjåfør.

16:05(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Akuttlegen Helenas pasient blør kraftig etter en sykkelulykke, og Fredric prøver å få kontroll over en berserk kvinne. Akuttlegen Helenas pasient blør kraftig etter en sykkelulykke, og Fredric prøver å få kontroll over en berserk kvinne.

17:00(18:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Brannmannen Magnus må ty til drastiske metoder for å redde skadde i en ulykke, og Rolf undersøker et tips om store mengder ulovlig sprit. Brannmannen Magnus må ty til drastiske metoder for å redde skadde i en ulykke, og Rolf undersøker et tips om store mengder ulovlig sprit.

18:00(19:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. Vi blir kjent med tømmerhoggerne! Mange av dem vi møter kommer fra familier som har vært i tømmerindustrien i generasjoner. Vi blir kjent med tømmerhoggerne! Mange av dem vi møter kommer fra familier som har vært i tømmerindustrien i generasjoner.

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. Høsten er på vei, og presset for å nå deadliner har allerede fått tømmerhoggerne til å ta store sjanser. Et av selskapene går gjennom utstyret sitt, og et annet bygger en vei frem til hogststedet. Høsten er på vei, og presset for å nå deadliner har allerede fått tømmerhoggerne til å ta store sjanser. Et av selskapene går gjennom utstyret sitt, og et annet bygger en vei frem til hogststedet.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Snart vårTom får en uventet boost, og Eustace har det travelt med å bli ferdig med tømmerhogstjobben før våren kommer. Snart vårTom får en uventet boost, og Eustace har det travelt med å bli ferdig med tømmerhogstjobben før våren kommer.

21:00(22:00)

> Las Vegas: På innsiden

Britisk dokumentarserie fra 2015. Den prisvinnende journalisten Sir Trevor McDonald tar oss med inn i hjertet av Las Vegas.

22:00(23:00)

> Grensevaktene: Irland

Irsk dokumentarserie fra 2017. Passkontrollen stanser to søstre fra Bolivia som de får opp varsel på i sikkerhetssystemet. Kystvakten leter etter to personer som hver for seg er savnet, og politiet stanser en motorsyklist som kjører farlig fort. Passkontrollen stanser to søstre fra Bolivia som de får opp varsel på i sikkerhetssystemet. Kystvakten leter etter to personer som hver for seg er savnet, og politiet stanser en motorsyklist som kjører farlig fort.

23:00(23:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Det er turbulente tider i Vest Politidistrikt, og politimester Kaare Songstad er stadig i mediene. Han bestemmer seg for å bli med ut på patrulje for å sjekke stemningen blant de ansatte. Det er turbulente tider i Vest Politidistrikt, og politimester Kaare Songstad er stadig i mediene. Han bestemmer seg for å bli med ut på patrulje for å sjekke stemningen blant de ansatte. Betjentene Olav og Frode ønsker ham velkommen inn i brorskapet, og sammen rykker de ut i Bergen by. På vold og sedelighetsavdelingen etterforsker Peder og Erik en sak der en mann skal ha bestilt en sexdukke formet som et barn. I slike tilfeller viser det seg ofte at det kan ligge mer bak, og i håp om å kunne avdekke og forebygge eventuelle overgrep, drar de til adressen for å ransake hjemmet hans. De holder også muligheten åpen for å pågripe mannen

23:30(00:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie. Lothepus skal til Amerika for å få med seg sønnens skoleavslutning. Joar mener Lothepus trenger en pause fra kjendistilværelsen, og ser sitt snitt til å forlenge reisen til en skikkelig ferie i Florida. Lothepus skal til Amerika for å få med seg sønnens skoleavslutning. Joar mener Lothepus trenger en pause fra kjendistilværelsen, og ser sitt snitt til å forlenge reisen til en skikkelig ferie i Florida. Randi har alltid drømt om å dra dit, og er ikke spesielt begeistret for at de reiser uten henne.

00:00(00:55)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2016. De syv frivillige begynner å komme inn i rutinene i fengselet. Men et hvert tegn på svakhet de viser, gjør dem utsatte. Zacs evner som fange blir satt på prøve når han helt uforberedt blir bedt om å møte i retten. De syv frivillige begynner å komme inn i rutinene i fengselet. Men et hvert tegn på svakhet de viser, gjør dem utsatte. Zacs evner som fange blir satt på prøve når han helt uforberedt blir bedt om å møte i retten. Barbara avslutter vennskapet med Tami for å overleve bak murene. Jeff gjør seg selv til et lett bytte ved å begå en rekke feil.

00:55(01:50)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2015. Mark Collins, det ustabile eks-medlemmet av Scorpion, kidnapper Toby og truer med å drepe ham. Resten av teamet legger en smart plan for å overliste Mark. Mark Collins, det ustabile eks-medlemmet av Scorpion, kidnapper Toby og truer med å drepe ham. Resten av teamet legger en smart plan for å overliste Mark.

01:50(02:45)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden.

02:45(03:15)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Gutta låser Jep inn i en container, og oppdager for sent at ingen av dem kan koden for å låse den opp igjen. Gutta låser Jep inn i en container, og oppdager for sent at ingen av dem kan koden for å låse den opp igjen.

03:15(04:10)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. American Ninja Warrior er tilbake i San Jose i California der 30 deltakere som kom seg videre fra kvalifiseringsrunden for militært personell, er klare for finale. American Ninja Warrior er tilbake i San Jose i California der 30 deltakere som kom seg videre fra kvalifiseringsrunden for militært personell, er klare for finale.

04:10(05:05)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Selv om starten på jaktsesongen har vært forferdelig dårlig, er Troy Landry fast bestemt på at årets jaktkvote skal fylles med god margin. Selv om starten på jaktsesongen har vært forferdelig dårlig, er Troy Landry fast bestemt på at årets jaktkvote skal fylles med god margin.

05:05(05:35)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

05:35(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2017. Danny sponser Ryan, Mike og Shannon i et 24-timers billøp kalt The LeMons. Som tilbakebetaling for at han sponset dem, setter Danny gutta i arbeid med et enestående butikkprosjekt. Danny sponser Ryan, Mike og Shannon i et 24-timers billøp kalt The LeMons. Som tilbakebetaling for at han sponset dem, setter Danny gutta i arbeid med et enestående butikkprosjekt.