Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(07:00)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. Troy inngår et veddemål med Chase og Holden, mens Daniels selvskryt går Dwayne på nervene. Gunner lager trøbbel for Bruce. Gee tar ansvaret på Frenchys båt. Landry vs Landry. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem.

07:00(08:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. MacGyver og teamet hans begir seg ut på et farlig oppdrag, etter at de blir oppsøkt av en irsk militæroffiser som mener han vet hvor "The Ghost", en farlig bombemaker, befinner seg. Revenge + Catacombs + Le Fantome. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

08:00(09:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. En ampulle med et dødelig virus forsvinner fra Helsedirektoratet, og Mac, Wilt og Jack blir innkalt for å etterforske saken. Billy tar Riley med på landet, og lover at kjøreturen vil by på en overraskelse. Specimen 234 + Paper + Outbreak. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

09:00(10:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Det nærmer seg en konklusjon Hvem blir King of the Mountain? Papac strever med å få mmaskinføreren tilbake i tide, mens Craig Rygaard tvinger Gabe til å velge mellom ham og Dave. The Ax Stops Here. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

10:00(11:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Den nye sesongen av Ax Men starter med et brak! Shelby Stanga i sumpene jakter en milliongevinst, men hans nemesis Richard følger tett på. I Florida får S&S Aqua Logging ny sjef. All or Nothing. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

11:00(12:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Snøsmeltingen er i full gang i ødemarken. Marty tar en sjanse på tynn is, og et rovdyr som våkner til live i Yaak får Rich til å sette i gang en redningsaksjon. Hard Fought and Fairly Won. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

12:00(13:00)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Darrell kaller inn uventede forsterkninger til det nye selskapet sitt, men klarer det nye teamet å håndtere de svært krevende rutene?. Flirtin with Disaster. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

13:00(13:30)

> Scrubs

Amerikansk komiserie. Det er fullmåne, og Eliot og Turk er alene med fire arrogante ansatte og flere vanskelige pasienter. Full Moon. Humor og tragedie går hånd i hånd ved Sacred Heart Hospital.

13:30(14:00)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2012. Jim og Pam lurer på om de har flere hemmeligheter for hverandre etter Roys bryllup. Clark lurer Erin til å gå på en audition, og Dwight stiller spørsmål ved Nellies veldedighetsinitiativ. Roy's Wedding. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.

14:00(14:30)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2012. Nellie gjør Andy et pek etter å ha gravd i fortiden til familien hans. Dwight lærer Erin et nytt språk, og Pam prøver å lære Nellie å kjøre. Andy's Ancestry. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.

14:30(15:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Claire går alene på sin reunionfest, og møter en lærer hun en gang hadde et nært forhold til. Når Phil dukker opp, blir det hele veldig pinlig. Bad Hair Day. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

15:00(15:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Mitchell og Camerons beste homofile venn Sal dukker opp på et av sine typiske overraskelsesbesøk, denne gangen med store nyheter. Hun skal gifte seg dagen etterpå. Best Men. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

15:30(16:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Phil bestemmer seg for å lære barna praktiske kunnskaper. Gloria har kvalitetstid med Manny, og Jay må være alene med spedbarnet. Mitchell på sin side, hjelper Lily å hanskes med en bølle på skolen hennes. The Wow Factor. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

16:00(16:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Gutta vil hevne seg på Kelso etter en spøk, men konsekvensene blir katastrofale. Jackie tilbringer en dag med Donna for å muntre henne opp. Prank day. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

16:30(17:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Eric tyvlåner faren sin Corvette for å imponere på date med en cheerleader, men er livdredd for at Red skal finne det ut. Jackie og Donna sniker på Caseys rom mens han er bortreist. Eric's Corvette caper. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

17:00(17:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Kitty vil arrangerer surprise-party på Hydes 18-årsdag, men han nekter å delta. Jackie og Fez krangler om festpynten, mens Eric, Donna og Kelso jakter på den perfekte bursdagsgaven. Hyde's birthday. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

17:30(18:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Fez er stjernen i skolens musikal, men er bekymret for at vennene ikke kommer for å se på. Han dagdrømmer og fantaserer seg gjennom en svært musikalsk episode. Musical. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

18:00(19:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. Brannmannen Thomas blir varslet om brann i en leilighet i Stockholm, og akuttlegen Mats tar hånd om en kvinne med et skadet håndledd. Ambulansesykepleieren Ulrika rykker ut til en trafikkulykke. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

19:00(20:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. Ambulansesykepleieren Claes drar i all hast ut til en svært hjertesyk mann. Under en husransakelse i Kristianstad må politibetjenten Martin tilkalle forsterkninger. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Vi får et tilbakeblikk på ødemarkens menns kamper mot de aller farligste rovdyrene. Special - Man Vs Predator. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

21:00(23:10)

> The Forger

Amerikansk kriminaldrama fra 2014. Raymond Cutter inngår en avtale med et forbrytersyndikat for å bli tidlig løslatt fra fengsel. Til gjengjeld får han et nærmest umulig oppdrag: å lage en perfekt forfalskning av et Monet-maleri og deretter stjele originalen fra Museum of Fine Art i Boston. For å dra i land det kompliserte tyveriet, får Cutter hjelp av sin besluttsomme far og sin frekke unge sønn. Vil de lykkes med århundrets forbrytelse?

23:10(00:55)

> Lystløgneren

Amerikansk komedie fra 1997. Fletcher Reede er en smart advokat med snakketøyet i orden. Samtidig er han en notorisk løgner. Når sønnen Max skal blåse ut de fem lysene på burdagskaken, har han bare ett ønske; at pappa skal stoppe å lyve, om så bare….

00:55(01:55)

> Trauma Rescue Squad

Britisk dokumentarserie fra 2019. Teamet kjemper for å redde livet til en kvinne som har blitt knivstukket av sin tidligere partner i sitt eget hjem. Vi blir med Storbritannias tøffeste akuttmedisinere på jobb, og følger dem på kritiske oppdrag på de aller farligste stedene. For første gang har Hazardous Area Response Teams (HART), latt et kamerateam følge dem.

01:55(02:55)

> Body Hack

Australsk realityserie fra 2016. Todd blir med de myteomspunnede franske fremmedlegionærene på treningsleir i regnskogen i Amazonas. French Foreign Legion. Eventyreren Todd Sampson vil utforske hvor mye et menneske kan tåle, og oppsøker folk som daglig utsetter seg for ekstreme påkjenninger for å lære.

02:55(03:55)

> World's Funniest Fails

Amerikansk underholdningsserie. Inspirert av YouTube-kanalen "Fail Army" tar vi en titt på videoer av aktiviteter der ikke alt går helt som planlagt.

03:55(04:50)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Darrell kaller inn uventede forsterkninger til det nye selskapet sitt, men klarer det nye teamet å håndtere de svært krevende rutene?. Flirtin with Disaster. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

04:50(05:25)

> My name is Earl

Amerikansk komiserie. Earl og Randy flytter ut av motellet og inn i en leilighet. Joy risikerer livstid i fengsel, og Earl er kalt inn som karaktervitne. Trial. Småskurken Earl J. Hickey begynner å tro på karma etter å ha vunnet 100.000 dollar i et lotteri. Han lager en liste over alle han har gjort urett i løpet av livet, og bestemmer seg for å gjøre opp for sine feiltrinn, et steg om gangen.

05:25(06:00)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2019. En slosskamp blir rapportert i Texas, et nødanrop i Arizona og vold på en nattklubb i Louisiana. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer. Alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.