Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(07:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. 41 atleter har kjempet seg gjennom første trinn av finaleløypen, og er nå klare for å prøve seg på resten av utfordringene i den svært krevende «Mt. Midoriyama». Las Vegas Finals Episode #3. 41 atleter har kjempet seg gjennom første trinn av finaleløypen, og er nå klare for å prøve seg på resten av utfordringene i den svært krevende «Mt. Midoriyama».

07:00(08:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Vi er kommet til andre del av den siste finalerunden i årets American Ninja Warrior. Nye «Wingnut Alley» er et av hindrene finalistene må klare seg gjennom!. Las Vegas Finals Episode #3. Vi er kommet til andre del av den siste finalerunden i årets American Ninja Warrior. Nye «Wingnut Alley» er et av hindrene finalistene må klare seg gjennom! Klarer noen å nå finalen og å vinne 1 000 000 dollar?

08:00(08:30)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

08:30(09:25)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. Darrell Ward og Lisa Kelly drar til Alberta for å se på muligheter for utvidelse av firmaet. Art Burk tar fatt på ispassasjen som nesten kostet ham livet. Trial By Ice. Darrell Ward og Lisa Kelly drar til Alberta for å se på muligheter for utvidelse av firmaet. Art Burk tar fatt på ispassasjen som nesten kostet ham livet.

09:25(10:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. Etter en dårlig start prøver Chase å gjøre et godt inntrykk hos sin far. Daniel setter en fangstkvote for familien sin, mens Jay Paul og Tommy forserer en ny elvevoll inn i nytt territorium. Breakdown. Etter en dårlig start prøver Chase å gjøre et godt inntrykk hos sin far. Daniel setter en fangstkvote for familien sin, mens Jay Paul og Tommy forserer en ny elvevoll inn i nytt territorium. Will bryter sammen under den brennende solen.

10:20(11:15)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. En vampyr-alligator har tatt seg inn i Troys jaktterritorium. Dwain og Daniel Edgar prøver å komme i stemning. Vampire Gator. En vampyr-alligator har tatt seg inn i Troys jaktterritorium. Dwain og Daniel Edgar prøver å komme i stemning. RJ jakter sammen med broren Al for første gang siden tenårene, og Bruce, Ron og Gunner beveger seg inn i ukjent terreng.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Fra Alaska til Florida er en av de tøffeste sesongene noensinne, nesten over. Hos Papac er Joe på bristepunktet under alt presset. Dave har nå offisielt brukt opp folks tålmodighet hos Rygaard. Betting it All. Fra Alaska til Florida er en av de tøffeste sesongene noensinne, nesten over. Hos Papac er Joe på bristepunktet under alt presset. Dave har nå offisielt brukt opp folks tålmodighet hos Rygaard. På Suwannee-elven kjemper teamene i siste runde av Log-Off, men mange sesonger med ondt blod mellom James og Jimmy kommer nå til overflaten. I Louisiana satser sumpmannen på helikoptersøk i jakten på det grønne gullet.

12:15(13:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Det nærmer seg en konklusjon Hvem blir King of the Mountain? Papac strever med å få mmaskinføreren tilbake i tide, mens Craig Rygaard tvinger Gabe til å velge mellom ham og Dave. The Ax Stops Here. Det nærmer seg en konklusjon Hvem blir King of the Mountain? Papac strever med å få mmaskinføreren tilbake i tide, mens Craig Rygaard tvinger Gabe til å velge mellom ham og Dave. Hos Big Gun slipper Levi en liten bombe, mens Shelby er desperat etter å finne gull i sumpen. I Florida er resultatet klart, men Jimmy er ikke fornøyd, og tar saken i egne hender.

13:15(14:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Eustace Conway bor utenfor allfarvei i fjellene i North Carolina. Han flyttet hit for 33 år siden i en søken etter en mer «sannferdig» eksistens. Winter is Coming. Eustace Conway bor utenfor allfarvei i fjellene i North Carolina. Han flyttet hit for 33 år siden i en søken etter en mer «sannferdig» eksistens. Gjennom disse årene har han bygget seg et hjem og overlevd på jakt, fiske og oppdrett av dyr. Vi møter også Tom Oar, som bor sammen med sin kone i Yaak River i Montana. Nærmeste by er 160 kilometer unna, men det er et sted han ikke har oppsøkt på ti år. Marty Meierotto er en annen av disse mennene. Sammen med kona Dominique og datteren Noah bor han i den lille landsbyen Two Rivers i Alaska. Månedlig flyr Marty med småflyet sitt ut i villmarken på pelsjakt etter jerv og gaupe. Mens han er der ute må han jakte elg og villrein for å overleve.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. Conny forteller om arbeidsulykken som var nær ved å koste henne livet, og Jasmin minnes dagen da hun hjalp til under en voldsom garasjebrann. Conny forteller om arbeidsulykken som var nær ved å koste henne livet, og Jasmin minnes dagen da hun hjalp til under en voldsom garasjebrann. Jacob forteller om da han var med i en alvorlig skiulykke i Bydalen og måtte hentes med ambulansehelikopter.

15:10(16:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. Brannmannen Jörgen rykker ut til en voldsom villabrann, og politibetjentene Mats og Magnus tar hånd om en mann som blør kraftig. Brannmannen Jörgen rykker ut til en voldsom villabrann, og politibetjentene Mats og Magnus tar hånd om en mann som blør kraftig.

16:05(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. Daniel rykker ut til leilighetsbråk i Huddinge og brannmannen Thomas fra Brännkyrka brannstasjon blir varslet om et mulig innbrudd i en kjeller. Politibetjenten Andreas på sin side, finner sprengstoff i skogen. Daniel rykker ut til leilighetsbråk i Huddinge og brannmannen Thomas fra Brännkyrka brannstasjon blir varslet om et mulig innbrudd i en kjeller. Politibetjenten Andreas på sin side, finner sprengstoff i skogen.

17:00(18:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. En bilbombe har eksplodert i et boligområde, og politibetjenten Magnus rykker ut i full fart. Jörgen blir varslet om en garasjebrann, mens Annsi og Gunilla drar til en leilighet i Åmål der det er meldt om et voldsomt bråk. En bilbombe har eksplodert i et boligområde, og politibetjenten Magnus rykker ut i full fart. Jörgen blir varslet om en garasjebrann, mens Annsi og Gunilla drar til en leilighet i Åmål der det er meldt om et voldsomt bråk.

18:00(19:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Den nye sesongen av Ax Men starter med et brak! Shelby Stanga i sumpene jakter en milliongevinst, men hans nemesis Richard følger tett på. I Florida får S&S Aqua Logging ny sjef. All or Nothing. Den nye sesongen av Ax Men starter med et brak! Shelby Stanga i sumpene jakter en milliongevinst, men hans nemesis Richard følger tett på. I Florida får S&S Aqua Logging ny sjef.

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Starten på sesongen blir tøff! I Alaska er Joe Linderborg tilbake i førersetet, og hele lagt må betale dyrt for dette. We're Not Alone. Starten på sesongen blir tøff! I Alaska er Joe Linderborg tilbake i førersetet, og hele lagt må betale dyrt for dette. Hos Rygaard-teamet treffes DJ og Craig igjen etter to år, og gjensynet er ikke av det lystige slaget.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Tom, Eustace og Marty arbeider på hver sin kant, de forbereder seg på hardt klima og store grizzlybjørner. Mayhem. Tom, Eustace og Marty arbeider på hver sin kant, de forbereder seg på hardt klima og store grizzlybjørner.

21:00(22:00)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2018. En plutselig varmebølge truer sesongen akkurat i det den er i ferd med å skyte fart. Ark kjemper seg frem på noen av de farligste og glatteste veiene han noen gang har kjørt på. Helter Melter. En plutselig varmebølge truer sesongen akkurat i det den er i ferd med å skyte fart. Ark kjemper seg frem på noen av de farligste og glatteste veiene han noen gang har kjørt på. Lisa blir nødt til å be sin tidligere sjef om et lån etter at lastebilen hennes fikk store skader.

22:00(23:00)

> Overvåket

Britisk dokumentarserie fra 2017. En voldelig rusmisbruker tok livet av ekskjæresten sin og skjulte liket hennes i en koffert. Da han dro kofferten gjennom gatene i Exeter, ble han fanget opp av et overvåkningskamera. Saints and sinners. En voldelig rusmisbruker tok livet av ekskjæresten sin og skjulte liket hennes i en koffert. Da han dro kofferten gjennom gatene i Exeter, ble han fanget opp av et overvåkningskamera.

23:00(23:25)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

23:25(23:55)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

23:55(00:50)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. En voldelig kamp bryter ut på et kvinneanneks bare 45 minutter unna fengselet. Et strømbrudd i avdeling 600 fører til lockdown. Cellies. En voldelig kamp bryter ut på et kvinneanneks bare 45 minutter unna fengselet. Et strømbrudd i avdeling 600 fører til lockdown.

00:50(01:45)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie fra 2017. Mike forsøker å ta et drastisk grep for å forbedre firmaet, men Harveys fortid gjør saken komplisert. Rachel blir overrasket når faren hennes foreslår at de skal slå seg sammen. Shame. Mike forsøker å ta et drastisk grep for å forbedre firmaet, men Harveys fortid gjør saken komplisert. Rachel blir overrasket når faren hennes foreslår at de skal slå seg sammen. Samtidig fungerer Louis som mentor for Brian

01:45(02:40)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie fra 2017. Alex må forsvare en viktig klient mot sin tidligere sjef, og Rachel forsøker å stanse sin far i å sabotere sin egen sak. Mike og Harvey oppdager at de ligger et skritt bak Andrew Malik. Donna. Alex må forsvare en viktig klient mot sin tidligere sjef, og Rachel forsøker å stanse sin far i å sabotere sin egen sak. Mike og Harvey oppdager at de ligger et skritt bak Andrew Malik.

02:40(03:10)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

03:10(03:40)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

03:40(04:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. En vampyr-alligator har tatt seg inn i Troys jaktterritorium. Dwain og Daniel Edgar prøver å komme i stemning. Vampire Gator. En vampyr-alligator har tatt seg inn i Troys jaktterritorium. Dwain og Daniel Edgar prøver å komme i stemning. RJ jakter sammen med broren Al for første gang siden tenårene, og Bruce, Ron og Gunner beveger seg inn i ukjent terreng.

04:30(05:25)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. Darrell Ward og Lisa Kelly drar til Alberta for å se på muligheter for utvidelse av firmaet. Art Burk tar fatt på ispassasjen som nesten kostet ham livet. Trial By Ice. Darrell Ward og Lisa Kelly drar til Alberta for å se på muligheter for utvidelse av firmaet. Art Burk tar fatt på ispassasjen som nesten kostet ham livet.

05:25(06:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.