Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Troy og nevøen hans drar til Everglades i Florida for å hjelpe venner som jobber i områder som blir terrorisert av ukjente beist.

06:55(07:50)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Troys jakt på Nilens krokodiller fører ham til de dypeste og mørkeste steder i Everglades.

07:50(08:45)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: I årenes løp har alligatorjegerne i sumpene i Louisiana risikert både liv og lemmer i kamp med svære alligatorer. I denne spesialen får vi et tilbakeblikk på de ti farligste jakthistoriene.

08:45(09:40)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Det er første jaktdag i en ny sesong, og jegerne må hanskes med de største og mest grusomme alligatorene på mange år. Veteranen Troy har med seg en unggutt på laget, og innser raskt at han må få roet guttens nerver skal det være håp om å fylle jaktkvoten.

09:40(10:40)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Konkurransen i sumpene er hardere enn noen sinne, og jegerne må ta seg inn i uberørt og farlig område for å prøve å få en god start på sesongen. Et av lagene gjør befaring av jaktområder fra helikopter, og håper at de skal finne hittil ukjente områder som kan bli hemmeligheten deres til suksess.

10:40(11:35)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Shelby er uheldig i sumpen, mens Gabe konkurrerer med sitt eget lag. Jay planlegger en risikofylt miljøoppdrag, og Conner Aviation får et skikkelig skudd for baugen fordi en stor last skader helikopteret.

11:35(12:30)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Jimmy og James står plutselig ansikt til ansikt med en nærmere fire meter lang alligator. Hos team Rygaard forsvinner nybegynneren Dave, mens hos Browning begynner Jay til å lure på om det hviler en forbannelse over hele Kalina-jobben på grunn av alle uhellene!

12:30(13:30)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Tømmersesongen er på hell, og de forskjellige teamene føler tidspresset. Dave er ute av fengsel, men vet ikke om han har en jobb å komme tilbake til. Shelby jakter på sesongens største fangst, mens Connors "rookie-piloter" skal på sine første solooppdrag. Jimmy står overfor et moralsk dilemma i Florida. For Browning er det snart slutt.

13:30(14:30)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Det er bare to uker igjen av sesongen. På fjellet står alt på hodet. Browning er på banen igjen, mens Rygaard opplever et ødeleggende tap. Jimmy er på tynn is hos Collins, mens en av Conners juniorpiloter blir sendt på dør. Shelby må på legevakten i all hast.

14:30(15:30)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Gabe gjør et overraskende comeback, og både Browning og Rygaard gir alt i sluttfasen. Samtidig blir det kroken på døren for Jimmy i Florida, mens James får et tilbud han knapt kan si nei til.

15:30(16:25)

> Ax Men: Logged and Loaded

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger hverdagen til hogstarbeidere som jobber under ekstreme forhold, og med sitt eget liv som innsats, i amerikanske skoger. I denne del: Rygaard-teamet er under press fra Gabe og sender opp en så tung last at utstyret brister og produksjonen må stoppes. Levi ringer en ambulanse for å få David bort fra Zitterkopf-området og til sykehus. Her får han diagnosen istykkerrevne sener og stramme muskler i foten.

16:25(17:25)

> Ax Men: Logged and Loaded

Every Log Has Its Day. Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger hverdagen til hogstarbeidere som jobber under ekstreme forhold, og med sitt eget liv som innsats, i amerikanske skoger. I denne del: Papac etablerer seg på et nytt område. Joe og Coatsy opplever at trærne er gode. Men området der tømmerstokkene skal plasseres før de lastes, er krevende.

17:25(18:00)

> Fraktekrigen UK

Britisk realityserie fra 2015. Vi følger arbeidsdagen til transportører som frakter de merkeligste ting på kryss og tvers over hele Storbritannia.

18:00(18:30)

> Xtreme Waterparks

Amerikansk dokumentarserie. Bli med inn i de mest spektakulære vannparkene verden rundt. I denne del: I Brasil finnes den eneste rutsjebanen i verden der passasjerene suser forbi pirayaer. I Utah går det unna på en imponerende hjemmelaget bane, og i Poconos rutsjer vi i stummende mørke!

18:30(19:00)

> Xtreme Waterparks

Amerikansk dokumentarserie. Bli med inn i de mest spektakulære vannparkene verden rundt. I denne del: Vi suser ned en spektakulær vannrutsjebane i Spania, og i drar videre til Minnesota der en hjemmelaget rutsjebane er en stor attraksjon. I Dubai er det meste lukseriøst, spektakulært og dyrt, inkludert rutsjebanene!

19:00(20:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den niende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: Det er duket for den andre delen av kvalifiseringsrunden fra San Antonio i Texas. «Sky Hooks» er det nye hinderet i byen!

20:00(21:00)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2017. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: Etter å ha betalt 10 millioner dollar for å få utlevert Murdoc, tar teamet på seg jobben med å beskytte ham mot hans tidligere mentor, Nicholas Helman som ønsker ham død. Jack innser at han fremdeles har følelser for Rileys mor, Diane.

21:00(23:15)

> Øye for øye

Britisk thriller fra 2013. Woody Harrelson, Dendrie Taylor. Brødrene Russell og Rodney Baze drømmer begge om å skape seg en bedre framtid langt borte fra den fattige gruvebyen de kommer fra. Når skjebnen ikke spiller på lag havner Russell i fengsel. Lillebror Rodney begynner å involvere seg i Jerseys livsfarlige underverden, noe som kan koste ham alt. Kort tid etter Russell slipper ut fra fengsel, forsvinner Rodney. Da må Russell velge mellom sin egen frihet og å ofre alt for å finne broren.

23:15(01:05)

> The 51st State

Amerikansk-kanadisk-britisk actionkomedie fra 2001. Samuel L. Jackson, Emily Mortimer. Kjemikeren Elmo McElroy har et dårlig humør, men et kreativt sinn - og et stort horn i siden til alt som er britisk. Felix DeSouza er en sikkerhetsvakt i Liverpool med de samme følelsene for det amerikanske. DeSouza må likevel sørge for McElroys sikkerhet da han skal gjøre en handel med et partydop som skal føre brukerne rett inn i "the 51st state".

01:05(03:40)

> Outbreak - I faresonen

Amerikansk thriller fra 1995. Dustin Hoffman, Morgan Freeman. Befolkningen i den lille byen Cedar Creek, California, er i ferd med å bli alvorlig syke. Et dødelig virus har kommet på avveie, og dr. Sam Daniels, som oppdaget viruset i Afrika, kjemper mot klokken for å finne en utvei som kan stoppe spredningen av viruset. Han varsler sin eks-kone Robby, som arbeider ved et nasjonalt senter for epidemier. Av uforklarlige grunner blir de begge bedt om å stoppe sitt arbeid. Åldersgräns: 15 år.

03:40(04:35)

> De lovløses by

Amerikansk realityserie. Vi følger kampen mellom de to politibrødrene Mike og Steve Cook, og brødreparet John og Josh Monk som mistenkes for å stå bak den stadige økningen av kriminalitet i byen Buckner i Missouri. Striden mellom de to brødreparene har pågått i flere år, og dokumentarseriens produsenter har fått full tilgang både til politiets arbeid og til Monk-brødrenes leir. Serien gir et unikt bilde av kriminaliteten i en småby, og viser oss hvordan partene på begge sider av loven opererer. I denne del: Det bygger seg opp mot en voldelig konfrontasjon. Monk-brødrene sliter med ansvaret de føler for å beskytte vennene sine og byen sin mot trusselen fra nye kriminelle. Steve Cook på sin side er rasende.

04:35(05:00)

> De lovløses by

Amerikansk realityserie. Vi følger kampen mellom de to politibrødrene Mike og Steve Cook, og brødreparet John og Josh Monk som mistenkes for å stå bak den stadige økningen av kriminalitet i byen Buckner i Missouri. Striden mellom de to brødreparene har pågått i flere år, og dokumentarseriens produsenter har fått full tilgang både til politiets arbeid og til Monk-brødrenes leir. Serien gir et unikt bilde av kriminaliteten i en småby, og viser oss hvordan partene på begge sider av loven opererer. I denne del: Vi blir med bak kamera på opptakene til "Outlaw Country".

05:00(05:30)

> Livsfarlige stunt

Amerikansk underholdningsserie. De lever av å utføre livsfarlige stunt foran publikum. Vi blir med tre av de mest uredde og spenningssøkende mennene i USA på jobb. I denne del: Crusher blir sendt til Vancouver av Mr. Dizzy for å utføre to stunt, men når arrangøren tilbyr en bil, bestemmer Crusher seg for å legge inn et tredje stunt i programmet. Gaper han over for mye? Dr. Danger håper lykken er tilbake etter tøffe opplevelser i Charlotte. Han har to stunt på trappene, først et "Gorilla-stunt" i hjembyen Austin, og deretter et klassisk bilstunt i Abilene.

05:30(06:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.