Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:30)

> Massive Moves

Amerikansk realityserie. Synes du det er stressende å pakke og flytte til ny bolig? Tenk deg hvordan det vil være om hele bygningen skal flyttes: murvegger, pipe, møblement - alt sammen i ett stykke! Vi følger dramatiske flyttinger av svære enheter i kompliserte operasjoner - strukturer som ikke er bygget for å bli flyttet på! I denne del: Hazel og Munroe Carter mistet sitt 33 år gamle hjem i brann. Nå har de funnet sitt nye drømmehus, men det veier 135 tonn og ligger langt fra eiendommen de eier. Kan dette massive huset flyttes?

06:30(07:00)

> Massive Moves

Amerikansk realityserie. Synes du det er stressende å pakke og flytte til ny bolig? Tenk deg hvordan det vil være om hele bygningen skal flyttes: murvegger, pipe, møblement - alt sammen i ett stykke! Vi følger dramatiske flyttinger av svære enheter i kompliserte operasjoner - strukturer som ikke er bygget for å bli flyttet på! I denne del: En familie fra Ottawa får hjelp til å flytte et 50 år gammelt hus til sin nydelige eiendom på landet.

07:00(07:30)

> Fjorden Cowboys go Lofoten

Norsk dokumentarserie fra 2016. Lothepus og Joar legger ut på tidenes roadtrip - til Lofoten. I denne del: Det skal arrangeres verdensmesterskap i skreifiske i Lofoten, og Joar og Lothepus bestemmer seg for å delta. De skal kjøre de 1600 kilometerne fra Sørfjorden til Svolvær i Lothepus sin gamle Toyota. Men først må Lothepus klare å dra Joar opp fra sengen!

07:30(08:25)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Alligatorjegerne er i ferd med å miste forretningsgrunnlaget sitt, og familie og venner må komme dem til unnsetning. En av jegerne får hjelp av kona og en venn, mens en annen slår seg sammen igjen med en tidligere partner.

08:25(08:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Inspirert av veteranbilene i en lokal bilforretning, sender Danny gutta ut for å få fatt i deler til en veteranbil de kan ha i Count's Kustoms. Under jakten på en gammel bil, blir Danny distrahert av en skjønnhet av en Bel Air, og snart befinner han seg midt i en prisforhandling om denne.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny får en telefon fra Kevins bror som ønsker å selge Danny en Cadillac fra 1969. Men Kevin kan ikke få vite om dette, for da vil han aldri stole hverken på broren eller Danny igjen. Under jakten på en Rolls Royce får Danny lyst til å kjøpe en Ford Humpback fra 1936 i stedet.

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En hissig ung mann blokkerer for Rob når han skal taue bort bilen hans fra en privat parkeringsplass i Bronx. Johnny øver seg på å være tøff, men mykner når to eldre bilister har en svært så god unnskyldning for feilparkeringen sin.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Jojo er i ferd med å taue bort ulovlig parkerte biler på Staten Island når en kvinne beskylder ham for å utføre djevelens verk. Eric på sin side, forsøker å være høflig når han blir sjikanert mens han skriver ut bøter i Detroit.

10:25(11:20)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: Deltakere fra nordøst i USA kjemper om de 30 plassen i regionsfinalen. Foreløpig har bare åtte ninjaer klart å komme seg gjennom de utfordrende hindrene i Miami.

11:20(12:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Rich tester jakthundene sine for å finne ut hvem av dem som skal bli den nye lederen i hundegruppen, og Marty setter seg fore å legge en ny rute med feller for den kommende sesongen. Tom på sin side, går tilbake til sine røtter og lager en bue med hjemmelagde piler, slik at han er klar for å jakte.

12:15(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: I montana må Rich lewis forsøke å beskytte sitt territorium mot en fjelløve som lusker på området. I New Mexico forsøker Ben å fange en villhest. Eustace på sin side, skal endelig teste bilen som kun skal bruke ved som drivstoff.

13:15(14:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politibetjentene Rolf og Simon tar opp jakten på en mann som skal være bevæpnet og truer med å kidnappe et barn. Magnus på Brännkyrka brannsatsjon blir tilkalt til en bil som står i brann, og ambulansesykepleieren Angelica rykker ut til en pasient som har falt og kan ha brukket hoften.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: I Kristianstad rykker politibetjenten Simon ut til en kollega som har blitt beskutt med grønn laser. Brannmennene Magnus og Mattias kjemper mot en voldsom brann i en idrettshall utenfor Stockholm, og ambulansesykepleieren Ulf blir varslet om et hjerteinfarkt.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannsjefen Peter rykker ut for å redde en person som har falt i vannet, og politibetjentene Kalle og Martin blir varslet om brann i et boligområde.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Rikard forsøker å redde livet til en mann i Stockholm, og politibetjenten Henrik bryter opp døren til et toalett der en mistenkt gjerningsmann har låst seg inne.

17:05(17:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Kevin og teamet slår seg sammen for å gjøre noe spesielt for Danny. Samtidig treffer Danny på en gammel kompis med en Corvette fra 1959. Når han får vite at doningen har vært eid av selveste Elvis, blir han fra seg av begeistring.

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny tar en titt på en spektakulær bilsamling, som blant annet inkluderer en Ford Roadster fra 1933 og en Henry J 53-modell. Ryan og Mike gjør en handel de ikke har fått godkjent, og det blir opp til Ryan å vise at kjøpet er verdt pengene.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: 30 deltakere som har kvalifisert seg fra de innledende rundene nordøst i USA, tar fatt på enda større utfordringer i regionsfinalen. Ninjaenes neste mål er nå å kvalifisere seg til den nasjonale finalen i Las Vegas. Det gjenstår å se hvem som har best sjanser: Den rutinerte utøveren Jamie Rahn, den høye Michael Needham, stuntmannen Louis Moco eller løperen Tim Shieff.

19:00(19:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

19:30(20:00)

> Fjorden Cowboys go Lofoten

Norsk dokumentarserie fra 2016. Lothepus og Joar legger ut på tidenes roadtrip - til Lofoten. I denne del: Det skal arrangeres verdensmesterskap i skreifiske i Lofoten, og Joar og Lothepus bestemmer seg for å delta. De skal kjøre de 1600 kilometerne fra Sørfjorden til Svolvær i Lothepus sin gamle Toyota. Men først må Lothepus klare å dra Joar opp fra sengen!

20:00(21:00)

> Bullseye

Amerikansk realityserie fra 2015. Fire kvinner og fire menn presser seg hver uke til det ytterste i ekstreme utfordringer. De har ett mål for øye: Å treffe blink med sin egen kropp! I denne del: Åtte deltakere må forøke å treffe blink med en bil etter først å ha snurret den rundt 180 grader. For de to kvinnene og to mennene som går videre til neste runde, venter enda større utfordringer!

21:00(22:00)

> Ninja Warrior UK

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Atleter fra hele Storbritannia gir alt for å komme seg gjennom den tøffeste og mest krevende hinderløypen på TV! I denne del: En ny gruppe på 50 deltakere skal prøve å komme gjennom de seks hindrene i den krevende løypen. De ti som klarer det på kortest tid, blir med til semifinalen.

22:00(22:30)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene. I denne del: Ikke engang tvangsstolen får en kvinne som nekter å høre på fengselsbetjentene til å oppføre seg. En vakt på en strippeklubb som blir arrestert for å kjøre i fylla, viser seg å være forelsket i en av betjentene.

22:30(23:00)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene. I denne del: En mann får erfare at det ikke er så smart å fyre opp en joint ved siden av ett bygg der politiet leter etter innbruddstyver.

23:00(00:00)

> Grensevaktene: Irland

Irsk dokumentarserie fra 2015. Den irske grensen er en magnet for organiserte smuglerbander som prøver å frakte narkotika, penger, våpen, tobakk og andre smuglervarer over grensen og inn til Storbritannia. Vi blir med tollerne på den irske grensen på jobb. I denne del: Tollerne avslører narkotika gjemt på uvanlige steder og finner MDMA i en sminkeveske.

00:00(00:30)

> Bøkketlista

Norsk realityserie fra 2016. Husker du å leve livet mens du kan? Dette spørsmålet får fem venner i 20-årene til å sette opp en liste over alt de har drømt om å gjøre, og å reise ut for å realisere flest mulig av dem. Vil de klare å få tatt en kaffe med Kongen, krysse et hav, stå på wakeboard bak danskebåten, og mye mer? Samtidig vil de hjelpe folk de møter med å oppfylle sine drømmer! I denne del: William drømmer om å finne kjærligheten, og vil han lykkes når gjengen arrangerer den perfekte Tinderdaten?

00:30(01:00)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne del: Familien flyr to skadde soldater inn fra Walter Reed Medisinske Senter, for å hedre dem for innsatsen. En fisketur er hva som blant annet står på programmet.

01:00(01:55)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. I denne del: Oliver nærmer seg sannheten om Prometheus, og Helix nekter å fortsette å hjelpe Felicity før hun gjør dem en tjeneste.

01:55(02:55)

> Dødsveiene

Kanadisk realityserie. Bli med sjåførene som kjører på verdens farligste veier. I denne del: Sjåførene er klare for det siste, farligste og viktigste jobb denne sesongen, nemlig å levere kanner med drivstoff til helikopter ute på redningsoppdrag.

02:55(03:20)

> Mystery Diners

Amerikansk realityserie. Hva foregår på restauranten når sjefen er vekk? Med skjult kamera gir undercover gjester svaret på spørsmålet sjefen lenge har lurt på! I denne del: Utbyttet har sunket hos Stroker's Ice House i Dallas, og Rick prøver å overtale moren som har pensjonert seg til å komme tilbake som restaurantsjef. Charles blir bedt om å se på saken, og sender agentene Hollie og Justin inn i restauranten. De finner ut at inntektsfallet kan settes i sammenheng med Ricks motorsykkel-butikk.

03:20(03:50)

> Mystery Diners

Amerikansk realityserie. Hva foregår på restauranten når sjefen er vekk? Med skjult kamera gir undercover gjester svaret på spørsmålet sjefen lenge har lurt på! I denne del: Eieren av Buttons Restaurant i Texas får høre rykter om at hans eks-militære restaurantsjef er for streng. Charles blir satt på saken, og agentene hans avdekker at halve staben planlegger mytteri.

03:50(04:50)

> Ekstrem flytting

Amerikansk realityserie. I denne dramatiske serien følger vi gigantiske transporter over land, på havet og i luften. Se forflytninger av konstruksjoner som aldri var ment å flyttes på. I denne del: 170 hjem i Malartic i Quebec i Canada må flyttes fordi det viser seg at de er plassert over et område der det finnes gull verdt flere milliarder. 100 år gamle hus må flyttes for å unngå at de skal bli ødelagte.

04:50(05:25)

> M*A*S*H

Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Korea-krigen.

05:25(06:00)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. I denne del: Legendariske Arnie «Skiffle Joe» Norse opptrer på Bryn i Oslo, denne gangen har han med seg kona Nippa Porn. Gutta i Engelsrud Fyrverkeri skal skyte opp et gedigent festfyrverkeri over Oslo, og nærheten til bygg og natur skaper store utfordringer. Vi blir dessuten introdusert til VG-desken og får et innblikk i hvordan nyhetene formidles gjennom natten. Midt i nattskiftet kommer det inn meldinger om en togulykke i Spania som skal vise seg å være mer dramatisk enn først antatt.