Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:45)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger ungdomsårene til Clark Kent - mannen som senere ble kjent som Supermann.

06:45(07:35)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger ungdomsårene til Clark Kent - mannen som senere ble kjent som Supermann.

07:35(08:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Troy tar i bruk en gammel familiehemmelighet i håp om at hellet skal snu.

08:30(08:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny blir bedt om å lage en jubileumssykkel for å hedre musikklegenden Les Paul, og må få jobben gjort i løpet av 30 dager. Horny Mike ønsker å imponere Danny, og tar en titt på en Dodge 1940-modell som er til salgs.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny og gutta møter en kunde som har en helt spesiell lakkeringsjobb han ønsker utført. Samtidig bygger Shannon og Ryan en Harley Davidson-lignende motorsykkel til en kunde med en gammel politisykkel som utgangspunkt.

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokumentarserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med parkeringsvaktene i amerikanske storbyer på jobb! I denne del: Rodney og Sonjia i Detroit møter motstand hos en irritert mann som hevder han er fyrstelig, og i gamlebyen i Philadelphia er Richie alene mot hordene av mennesker på en urolig fredagskveld.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokumentarserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med parkeringsvaktene i amerikanske storbyer på jobb! I denne del: Jeff bøtelegger frekke lastebilsjåfører i Philadelphia som laster av på et sted der det er forbudt å stoppe. Garfield blir overtalt til å farge håret sitt i samme farge som bilfargen som har fått flest dekklåser i løpet av dagen.

10:25(10:55)

> Fraktekrigen

Problems Set in Store. Amerikansk dokusåpe fra 2014. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Marc tar på seg jobben med å flytte en gammel campingbil, og Dusty skal flytte en skulptur. Men når Dusty i tillegg tar med seg en ekstralast og Marc gjør en nybegynnerfeil, oppdager begge at de kanskje har tatt på seg litt for krevende oppdrag.

10:55(11:25)

> Fraktekrigen

Big Wine Bigger Pine. Amerikansk dokusåpe fra 2014. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: En stol skaper problemer for Jarret når den viser seg å være for stor til å bli fraktet ned en trapp.

11:25(12:20)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Rich og hundene forfølger Richs nemesis - pumaen «Three-Toes» - gjennom hele Ruby Valley i Montana. I Alaska får Marty den nye snøscooter-motoren han har ventet på, mens Eustace har hastverk med å få sådd åkeren sin i North Carolina. Og i Nordvest-Montana får Tom i oppdrag fra en nabo å bygge en primitiv bue - med en tidsfrist som setter utholdenheten hans på prøve.

12:20(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: I North Carolina setter Eustace livet på spill for å hjelpe en nabo i nød, og i Montana jager Rich Lewis en rødgaupe som har forsynt seg av husdyrene hans. Kattedyret tar første stikk og skader to av hundene hans.

13:15(14:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politibetjenten Magnus i Haninge blir varslet om en slåsskamp, og brannmannen Mikael på Farstad brannstasjon rykker ut til en alvorlig trafikkulykke.

14:15(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politibetjentene Magnus og Calle rykker ut til en ulykke, og når det begynner å brenne midt i sentrum av Stockholm, blir Olaf fra Johannes brannstasjon tilkalt. På Åland hjelper Magnus en båt som har havnet i havsnød.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Roger fra Johannes brannstasjon kjemper mot en svært krevende villabrann, og politibetjenten Anders fra Åmål blir varslet om det som skal ha være en knivstikkingsepisode. Handen-politibetjenten Sebastian tar seg av en mishandlingssak.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Det skjer en alvorlig motorsykkelulykke midt i Stockholm, og brannformannen Roger rykker ut. Magnus i Haninge blir varslet om en mann som har falt i vannet, og båtpatruljen er på jakt etter en råkjører i skjærgården i Åland.

17:05(17:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: En kunde har en Ford-lastebil fra 1942 som ble brukt under 2. verdenskrig, som han ønsker å få restaurert. Danny tar jobben, men den viser seg å være langt mer krevende enn først antatt.

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Gutta på Count’s har hendene fulle med restaureringen av Ford-lastebilen fra 1942. Danny og Ryan sjekker ut en rå Ford Roadster fra 1929, og senere kommer Danny over en Corvette og en Firebird som kanskje er for salg.

18:00(18:30)

> Bøkketlista

Norsk realityserie fra 2016. Husker du å leve livet mens du kan? Dette spørsmålet får fem venner i 20-årene til å sette opp en liste over alt de har drømt om å gjøre, og å reise ut for å realisere flest mulig av dem. Vil de klare å få tatt en kaffe med Kongen, krysse et hav, stå på wakeboard bak danskebåten, og mye mer? Samtidig vil de hjelpe folk de møter med å oppfylle sine drømmer! I denne del: Etter et møte med Morten som har hatt kreft, bestemmer de seg for å prøve å samle inn 100.000 kroner, slik at Morten kan få takket de som reddet livet hans.

18:30(18:50)

> Ishockey: Før kampen

TV 2 Sporten gir deg siste nytt før 2. finale i sluttspillet i Get-ligaen 2017.

21:30(22:00)

> Mr. Bean

Britisk komiserie fra 1990. Mr. Bean havner stadig i rare situasjoner. I denne del: En trøblete dag starter med at Mr. Bean ikke får start på bilen sin. Han har et uforglemmelig sammenstøt med en mann på et busstopp og bruker uvanlig lang tid på å poste et brev. På en togtur blir han svært distrahert av en mann i samme kupe når han forsøker å lese en bok i ro og fred.

22:00(23:00)

> Homeland

Amerikansk dramaserie. En ny president er valgt, og ulike interesser koker i de 70 dagene som følger mellom avtredende og påtroppende administrasjon. Se nye episoder hver natt til mandag kl. 04.00 - bare én time etter USA! Tekstet versjon vil være tilgjengelig i løpet av mandag. Det er like etter presidentvalget, og Carrie Mathison befinner seg i New York der hun jobber i en hjelpeorganisasjon for muslimer. Aldersgrense: 15 år.

23:00(00:00)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2016. Syv frivillige som ikke har begått noe lovbrudd, går undercover som fanger i Clark County Jail fengsel i 60 dager. Med dette vil sheriffen Jamey Joel forsøke å avdekke kriminalitet og korrupsjon i fengselet han styrer. Håpet hans er å få et unikt perspektiv på hva som faktisk foregår bak fengselsmurene. I denne del: Seks måneder etter at de gikk undercover i fengsel, har alle de syv deltakerne vendt tilbake til hverdagen. Alle har fått et nytt perspektiv på fengselssystemet, og noen av dem har gjort drastiske endringer i livene sine etter at de vendte hjem.

00:00(00:30)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Joar og Lothepus skal på jakt. I uminnelige tider har mannfolkene i familien til Lothepus pakket traktoren til randen og kjørt langt inn på Hardangervidda på reinsjakt. Joar er en skeptisk førstegangsjeger og har en svært utfordrende tur i vente.

00:30(01:00)

> Las Vegas Jailhouse

Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. I denne del: En ung, full kvinne skaper trøbbel for vaktene og seg selv med sin aggressive oppførsel på mottaket. En tydelig beruset mann nekter for å være ansvarlig for en bilulykke og for å ha stukket av fra denne. En kvinne med en svær parykk og polkadott-bh tiltrekker seg mye oppmerksomhet.

01:00(01:55)

> Love/Hate

Irsk spenningsserie fra 2010. Et drama basert på Dublins kriminelle underverden. Darren Treacy vender tilbake til Dublin etter å ha søkt tilflukt i Spania. I denne del: Rivaliseringen blant gjengene i Dublins kriminelle underverden, skaper konflikter.

01:55(02:35)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Troy tar i bruk en gammel familiehemmelighet i håp om at hellet skal snu.

02:35(03:00)

> All Worked Up

Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

03:00(03:25)

> All Worked Up

Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

03:25(04:05)

> Vettskremte pøbelunger

Amerikansk realityserie. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. I denne del: 18 år gamle La Shavia har blitt arrestert for stjeling og er allerede fengslet når besøket på Chester County Jail starter. Etter hvert viser oppførselen hennes seg å være langt verre enn lovbruddet hun har begått.

04:05(05:00)

> Love/Hate

Irsk spenningsserie fra 2010. Et drama basert på Dublins kriminelle underverden. Darren Treacy vender tilbake til Dublin etter å ha søkt tilflukt i Spania. I denne del: Rivaliseringen blant gjengene i Dublins kriminelle underverden, skaper konflikter.

05:00(05:25)

> M*A*S*H

Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen. I denne del: Leiren er under angrep, og kryr av skadde. Franks sjalusi tvinger ham til å fri til Margaret.

05:25(06:00)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. I denne del: På Bardufoss militærleir går alarmen. Et stort snøras har gått og vakthavende hundeekvipasje rykker ut for å redde liv. Helikopterturen til rasområdet er ikke ufarlig, og det å skulle lande i et område hvor det har gått ras, kan by på store problemer.