Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. Også værmannen Joe Moravsky, som er favoritt til å vinne hele konkurransen, er klar til dyst, og det samme er veteranene Ryan Stratis og Chris Wilczewski.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. De 30 beste deltakerne fra kvalifiseringsrundene i Los Angeles er tilbake i byen for å prøve seg i finaleløypen. De 15 som gjør det skarpest her, får være med videre til landsfinalen. De 30 beste deltakerne fra kvalifiseringsrundene i Los Angeles er tilbake i byen for å prøve seg i finaleløypen. De 15 som gjør det skarpest her, får være med videre til landsfinalen.

07:55(08:25)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

08:25(08:55)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny håper på å imponere en kunde ved en ond tvist på en klassisk Caddy. Ryan får erfare at en liten jobb ikke nødvendigvis trenger å være enkel. Danny håper på å imponere en kunde ved en ond tvist på en klassisk Caddy. Ryan får erfare at en liten jobb ikke nødvendigvis trenger å være enkel.

09:25(10:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Troy følger sumpkodeksen , og hjelper en gammel venn med linene når han får trøbbel. Jacobs bror Chase dukker ikke opp, og dette setter Landry-jaktlaget tilbake. Troy følger sumpkodeksen , og hjelper en gammel venn med linene når han får trøbbel. Jacobs bror Chase dukker ikke opp, og dette setter Landry-jaktlaget tilbake.

10:20(11:15)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Troy tar opp kampen med en kannibal-alligator, som truer med å ødelegge sesongen hans. Troy tar opp kampen med en kannibal-alligator, som truer med å ødelegge sesongen hans.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Travis kommer ikke på jobb og en heftig diskusjon oppstår. Dave må vise at han klarer jobben. Shelby skal hente opp førsteklasses tømmer fra elven for Swamp Man, det er bare det at elven er full av alligatorer. Travis kommer ikke på jobb og en heftig diskusjon oppstår. Dave må vise at han klarer jobben. Shelby skal hente opp førsteklasses tømmer fra elven for Swamp Man, det er bare det at elven er full av alligatorer. Melvin blir satt til annet arbeid for å senke konfliktnivået i Phil crew, men havner i nye konflikter og slutter. Etter en tøff dag for Colins team, blir Jimmy satt på sidelinjen, mens en av de yngre team-medlemmene overtar ledelsen midlertidig.

12:15(13:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Conner starter med å hugge et skogsområde som er infisert av barkbiller slik at problemet ikke skal spre seg. Jimmy og James tar en tur på egen hånd for å finne tømmer for Collins, og nå lykkes de to bedre enn før. Conner starter med å hugge et skogsområde som er infisert av barkbiller slik at problemet ikke skal spre seg. Jimmy og James tar en tur på egen hånd for å finne tømmer for Collins, og nå lykkes de to bedre enn før. Swamp Man søker etter premium tømmer på nattestid, mens filmcrewet plutselig sitter fast i sumpen.

13:15(14:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Marty Meierotto lander småflyet sitt i Alaska, men det er usedvanlig varmt og det kan få konsekvenser for planene hans. I North Carolina finner Eustace to hodeløse høner i hønsehuset og starter jakten på «synderen». Marty Meierotto lander småflyet sitt i Alaska, men det er usedvanlig varmt og det kan få konsekvenser for planene hans. I North Carolina finner Eustace to hodeløse høner i hønsehuset og starter jakten på «synderen». I Montana oppdager Tom Oar at en grizzlybjørn har sondert terrenget rundt eiendommen hans. Rich Lewis på sin side, befinner seg lenger sør i Montana, her leter han etter sin savnede hund, Turbo. Han har sendt hundene sine på en fjelløve, men bare en av dem returnerer.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Rolf tar opp jakten på en dieseltyv, og Mats og Sara hjelper en mann som har slått seg stygt. Rolf tar opp jakten på en dieseltyv, og Mats og Sara hjelper en mann som har slått seg stygt.

15:10(16:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. I Stockholm tar Stefan ledelsen ved en voldsom båtbrann, og akuttsykepleier Maria tar imot en pasent som spyr blod. I Stockholm tar Stefan ledelsen ved en voldsom båtbrann, og akuttsykepleier Maria tar imot en pasent som spyr blod.

16:05(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Martin prøver å stanse en bil som kjører mot kjøreretningen, og Mikke rykker ut til en bobilbrann. Martin prøver å stanse en bil som kjører mot kjøreretningen, og Mikke rykker ut til en bobilbrann.

17:00(18:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Maria får inn en pasient hun mistenker har fått slag, og politi Emma prøver å hjelpe en voldelig mann som har skadet seg. Maria får inn en pasient hun mistenker har fått slag, og politi Emma prøver å hjelpe en voldelig mann som har skadet seg.

18:00(19:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Shelby er uheldig i sumpen, mens Gabe konkurrerer med sitt eget lag. Jay planlegger en risikofylt miljøoppdrag, og Conner Aviation får et skikkelig skudd for baugen fordi en stor last skader helikopteret. Shelby er uheldig i sumpen, mens Gabe konkurrerer med sitt eget lag. Jay planlegger en risikofylt miljøoppdrag, og Conner Aviation får et skikkelig skudd for baugen fordi en stor last skader helikopteret.

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Jimmy og James står plutselig ansikt til ansikt med en nærmere fire meter lang alligator. Hos team Rygaard forsvinner nybegynneren Dave, mens hos Browning begynner Jay til å lure på om det hviler en forbannelse over…. Jimmy og James står plutselig ansikt til ansikt med en nærmere fire meter lang alligator. Hos team Rygaard forsvinner nybegynneren Dave, mens hos Browning begynner Jay til å lure på om det hviler en forbannelse over hele Kalina-jobben på grunn av alle uhellene!

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Etter at en grizzlybjørn endevendte hagen hans, er Tom Oar desperat etter mat og legger ut på hjortejakt. Etter at en grizzlybjørn endevendte hagen hans, er Tom Oar desperat etter mat og legger ut på hjortejakt. I Ruby Valley i Montana, forfølger Rich Lewis en plyndrende ulveflokk som regelrett har slaktet naboens buskap, mens i North Carolina må Eustace Conway hanskes med Scout - en uforsiktig praktikant med mye bygutt i seg.

21:00(22:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Store stjerner fra tidligere sesonger møtes for å konkurrere i denne All Star- spesialen av American Ninja Warrior. Del 1. Store stjerner fra tidligere sesonger møtes for å konkurrere i denne All Star- spesialen av American Ninja Warrior. Del 1.

22:00(22:30)

> Big Easy Motors

Amerikansk realityserie fra 2016. Trey og Frankie får en telefon om en 1974 Dodge Charger på parkeringen for brukte biler. Den er i relativt god stand, men med en ny auksjon bare om noen få uker, må de få skikk på bilen på rekordtid om de skal klare…. Trey og Frankie får en telefon om en 1974 Dodge Charger på parkeringen for brukte biler. Den er i relativt god stand, men med en ny auksjon bare om noen få uker, må de få skikk på bilen på rekordtid om de skal klare å få inn litt penger på den.

22:30(23:00)

> Big Easy Motors

Amerikansk realityserie fra 2016. Den berømte bilsamleren, Tim Wellborne, spør gutta om de kan skape "den vakreste bilen som aldri fantes". Han ønsker seg en 1970 Paint Chip 'Cuda til samlingen sin. Den berømte bilsamleren, Tim Wellborne, spør gutta om de kan skape "den vakreste bilen som aldri fantes". Han ønsker seg en 1970 Paint Chip 'Cuda til samlingen sin.

23:00(23:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Dara og Kjartan jobber i ungdomsseksjonen i Bergen. De drar til en hjemmealenefest der flere mindreårige drikker alkohol. Dara og Kjartan jobber i ungdomsseksjonen i Bergen. De drar til en hjemmealenefest der flere mindreårige drikker alkohol. Senere får de inn en alvorlig melding om en gutt som ønsker å ta sitt eget liv, og Dara og Kjartan rykker ut for å se hva de kan gjøre. På Flesland flyplass jobber Leif som politiførstebetjent ved grenseseksjonen. En mistenkelig gjenstand har dukket opp, og Leif er nødt til å finne ut hva det er.

23:30(00:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Joar skal overta jobben fra Lothepus i "Rævhålet" og problemene står i kø den første dagen på egne bein. Lothepus har tatt på seg en spektakulær og risikabel sprengningsjobb, men før han kommer så langt settes tålmodigheten hans…. Joar skal overta jobben fra Lothepus i "Rævhålet" og problemene står i kø den første dagen på egne bein. Lothepus har tatt på seg en spektakulær og risikabel sprengningsjobb, men før han kommer så langt settes tålmodigheten hans alvorlig på prøve.

00:00(00:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Torodd drar motvillig ut for å søke jobb, men finner raskt ut at det er mer fristende å bruke tiden på noe helt annet. Torodd drar motvillig ut for å søke jobb, men finner raskt ut at det er mer fristende å bruke tiden på noe helt annet. Sten har for første gang i sitt liv blitt forelsket og Mats og Bakken sitt vennskap blir satt på prøve når Bakken møter et kvinnfolk.

00:30(01:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Bakken har fått kjæreste og har blitt «tøffel», til Mats sin store skuffelse. Han drar på fylla for første gang uten Bakken. Bakken har fått kjæreste og har blitt «tøffel», til Mats sin store skuffelse. Han drar på fylla for første gang uten Bakken. Jon-Arild og bestekompisen, Hugsten, drar på raggen i Sverige, mens Sten må velge hva som er viktigst - kvinnfolk eller raggen?

01:00(01:55)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Barry og Iris' bryllup bringer heltene fra Arrow, Supergirl, The Flash og DC's Legends of Tomorrow sammen. Når kjeltringer fra Earth-X angriper under seremonien, samler superheltene troppene sine for å redde verden. Barry og Iris' bryllup bringer heltene fra Arrow, Supergirl, The Flash og DC's Legends of Tomorrow sammen. Når kjeltringer fra Earth-X angriper under seremonien, samler superheltene troppene sine for å redde verden.

01:55(02:45)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Quentin Lance er kidnappet av Black Siren og Clayden James, som krever masseødeleggelsesvåpen som betaling for Quentins liv. Quentin Lance er kidnappet av Black Siren og Clayden James, som krever masseødeleggelsesvåpen som betaling for Quentins liv. Oliver og Team Green Arrow må finne en måte å redde Quentin Lances liv uten å risikere at byen blir ødelagt.

02:45(03:15)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Barna på Lil' Will's fotballag utfordrer trener Willie og de andre voksne til slåsskamp, og Si blir med Kay på vannaerobic. Barna på Lil' Will's fotballag utfordrer trener Willie og de andre voksne til slåsskamp, og Si blir med Kay på vannaerobic.

03:15(04:15)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. De 30 beste deltakerne fra kvalifiseringsrundene i Los Angeles er tilbake i byen for å prøve seg i finaleløypen. De 15 som gjør det skarpest her, får være med videre til landsfinalen. De 30 beste deltakerne fra kvalifiseringsrundene i Los Angeles er tilbake i byen for å prøve seg i finaleløypen. De 15 som gjør det skarpest her, får være med videre til landsfinalen.

04:15(05:10)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Troy tar opp kampen med en kannibal-alligator, som truer med å ødelegge sesongen hans. Troy tar opp kampen med en kannibal-alligator, som truer med å ødelegge sesongen hans.

05:10(05:40)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

05:40(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny håper på å imponere en kunde ved en ond tvist på en klassisk Caddy. Ryan får erfare at en liten jobb ikke nødvendigvis trenger å være enkel. Danny håper på å imponere en kunde ved en ond tvist på en klassisk Caddy. Ryan får erfare at en liten jobb ikke nødvendigvis trenger å være enkel.