Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. De 30 beste deltakerne fra kvalifiseringsrundene i Los Angeles er tilbake i byen for å prøve seg i finaleløypen. De 15 som gjør det skarpest her, får være med videre til landsfinalen. Los Angeles finals del 1. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. De 30 beste deltakerne fra kvalifiseringsrundene i Los Angeles er tilbake i byen for å prøve seg i finaleløypen. De 15 som gjør det skarpest her, får være med videre til landsfinalen. Los Angeles finals del 2. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

07:55(08:25)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Det er helg i Fjorden og gutta kan jobbe på båtene sine. Arbeidet i “Rævhålet” sliter på Joar og drømmen om å seile Con Amore virker fjern siden den er langt i fra god stand. Meningen med livet. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte.

08:25(09:20)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Mac og Jack drar av gårde til en avslappende helg i Las Vegas. Men miniferien deres blir brått avbrutt når noen fra fortiden deres bortfører dem, og låser dem inne i et sementrom. Mac + Fallout + Jack. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

09:20(10:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver går undercover i tømmerbransjen for å avsløre en de ulovlige aktivitetene til en japansk forretningsmann. Long Jam. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

10:25(11:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. En venn av MacGyver blir drept i Peru mens han jaktet på en mytisk skatt. MacGyver hjelper datteren hans med å fullføre farens skattejakt. The Treasure of Manco. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

11:25(12:25)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Swamp Man jakter på spor som kan lede ham til en verdifull tømmerflåte som har sunket. Gutta S&S er i ferd med å gi opp i tømmerkonkurransen. Igjen tilbyr Dreadknocks hjelp. In Too Deep. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

12:25(13:20)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Rygaard legger inn et ekstra gir og får inn minst 30 lass med tømmer på den siste dagen i sesongen. Gabe overrasker Craig med et gravert sagblad for å markere slutten på hans logging-karriere. Fight to the Finish Line. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

13:20(14:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Vinteren er endelig over. Tom tar farvel med en gammel venn og reiser til Florida. I North Carolina legger Eustace ut på en farlig ferd ned en stri elv for å levere en kano han har bygget for å betale ned på lånet. Misty Mountain. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

14:15(15:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Anders og Hanne fra Åmålpolitiet, tar opp jakten på to butikkranere. Det brenner i en garderobe, og Oscar fra Farsta brannstasjon rykker ut. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:15(16:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Johan på Åland jakter en full båtfører, og politibetjenten Anders leter etter to ranere i Åmål. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

16:15(17:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Politibetjentene Annsi og Gunilla leter etter en stjålet motorsykkel, og i Haninge sliter Mats og kollegaene hans med noen ungdommer som drikker alkohol på en strand og forsøpler området. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

17:10(18:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. En aggressiv mann skaper problemer for politimannen Andreas, og på Åland jakter Johan på en etterlyst person. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

18:10(19:05)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Vi får et tilbakeblikk på de mest dramatiske hendelsene i de seks første sesongen av Ax Men. Most Dangerous Cuts. Med tømmeretterspørselen på stigende kurs i Amerika, har hvert tømmerlag en utfordring med å stadig flytte sine grenser, utstyr og seg selv til ufattelige nye høyder.

19:05(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Vi er kommet til den syvende sesongen av Ax Men, og sumpmannen Shelby Stanga fortsetter jakten på tømmer han håper skal gi ham millioner av dollar. Men en tøff første dag gjør at han endrer fokus. Axes and Allies. Med tømmeretterspørselen på stigende kurs i Amerika, har hvert tømmerlag en utfordring med å stadig flytte sine grenser, utstyr og seg selv til ufattelige nye høyder.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Special: Closest Calls.

21:00(23:50)

> Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Amerikansk actioneventyr fra 2011. Mesterdetektiven Sherlock Holmes er tilbake, og denne gangen må han sammen med sin faste følgesvenn, Dr. Watson, konfrontere erkefienden, Professor Moriarty, som er like ond som han er vanskelig å fakke.

23:50(00:45)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie fra 2019. Firmaet må ta konsekvensene av handlingene sine. Samantha må få hjelp av Katarina til å hjelpe en gammel venn. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett.

00:45(02:50)

> Annabelle

Amerikansk skrekkfilm fra 2014. Mia og John er et ungt par som venter sitt første barn og lever et trygt liv i Santa Monica. Men etter at John kjøper en gammel porselensdukke til Mia som presang, begynner underlige ting å skje i hjemmet.

02:50(03:50)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. Har du først kommet inn i Oslo brann- og redningsetat er sjansene store for at du blir der ut karrieren. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. I en ny sesong med virkelighetsaction og et fascinerende innblikk får vi følge livet på flere brannstasjoner i Oslo. Denne sesongen får vi blant annet følge to aspiranters hverdag på stasjonen, og deres vei til å bli brannkonstabler.

03:50(04:50)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. Som brannkonstabel i hovedstaden blir du aldri utlært. I denne episoden følger vi den ferske aspiranten Lise frem mot hennes første test på vei mot å bli godkjent røykdykker, samtidig som vi er med den vikarierende…. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. I en ny sesong med virkelighetsaction og et fascinerende innblikk får vi følge livet på flere brannstasjoner i Oslo. Denne sesongen får vi blant annet følge to aspiranters hverdag på stasjonen, og deres vei til å bli brannkonstabler.

04:50(06:00)

> Trauma Rescue Squad

Britisk dokumentarserie fra 2018. En voldsom eksplosjon ødelegger en boligblokk, og HART-teamet blir tilkalt for å hjelpe ofrene. I Øst-Yorkshire avfyrer en mann skudd mot politiet. Vi blir med Storbritannias tøffeste akuttmedisinere på jobb, og følger dem på kritiske oppdrag på de aller farligste stedene. For første gang har Hazardous Area Response Teams (HART), latt et kamerateam følge dem.