Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:45)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger Clark Kents unge år - mannen som senere ble kjent som Supermann.

06:45(07:35)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger Clark Kents unge år - mannen som senere ble kjent som Supermann.

07:35(08:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør jakte på dem: Vi følger alligatorjegerne fra Louisiana i denne spennende realityserien. I denne del: Alligatorjegerne får tips om at en gigantisk alligator med kjælenavnet T-Rex har drept en hund og skaper frykt i nabolaget. De legger ut i trekanoen sin for å fange monsteret, men spørsmålet er om farkosten deres klarer å håndtere den svære alligatoren.

08:30(08:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2012. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og bearbeider biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og det å gyve løs på nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for hvert eneste prosjekt kan bety penger tapt eller penger tjent. I denne del: Gutta på Count får i oppdrag å forvandle en 68-modell Mustang Fastback til en eksplosiv doning, men på et stramt budsjett. En kunde har et helt spesielt ønske for motorsykkelen sin ,og Danny satser på at airbrush-kunstneren Horny Mike fikser jobben.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2012. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og bearbeider biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og det å gyve løs på nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for hvert eneste prosjekt kan bety penger tapt eller penger tjent. I denne del: Danny kommer over en killer av en Pontiac GTO 67-modell på et av de største bilshowene i Las Vegas. Vil denne tidløse muskelbunten av en bil få brenne gummi igjen, eller blir oppgaven med å restaurere bilen for tøff?

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Tauebil-sjef Tom har glemt at det er gresk uke i byen og dermed duket for trafikkaos. Larry, som har vakt, har sin fulle hyre med å håndtere parkeringssynderne. Roberta må på inspeksjon i et av byens dårligere strøk,.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Paul må tilkalle sjefen Luz når han ikke klarer å stoppe munnen på en misfornøyd bileier. På kontoret forsøker en kvinne å flørte seg ut av parkeringsboten hun har fått.

10:25(10:55)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Jennifer får føle presset når hun hjelper til med å pakke og transportere et modellskip som noen har brukt 10 år på å lage, mens Jarret bruker kreativiteten når han skal laste opp 65 millioner år gamle dinosaurfossiler.

10:55(11:25)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Etter å ha tatt på seg jobben men å frakte en last med apekatter, skjønner Jarret hvorfor han har blitt advart mot å jobbe med barn og dyr. Marc på sin side skal levere en last til en magiker i Vegas. Underveis forsvinner tålmodigheten hans- blant annet.

11:25(12:20)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse "ødemarkens menn" og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Eustaces krangel med Justin når kokepunktet. Tom går seg vill i fjellene, og Marty kjemper med naturelementene i et forsøk på komme seg trygt hjem.

12:20(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse "ødemarkens menn" og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: I Yaak i Montana må Tom Oar ta en avgjørelse som kommer til å være bestemmende for resten av livet, mens i Alaska må Marty Meierotto må kjempe mot været for å komme seg hjem til familien sin. Og i Blue Ridge Mountains, fortsetter Eustace Conway å gjøre det han kan for å verne Turtle Island - selv om han er syk.

13:15(14:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politimennene John og Wille tar opp jakten på noen innbruddstyver i Stockholm, mens Rikard rykker ut til en trafikkulykke der barn er blant de skadde. I Uddevalla hjelper politibetjenten Calle en mishandlet kvinne.

14:15(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Ambulansesykepleieren Anneli blir varslet om en pasient med store brystsmerter i Karlskrona. I Uddevalla leter politibetjenten Calle etter en mann som har stukket av etter å ha vært involvert i en bilulykke. Rikard rykker ut til en bil som står i brann midt på motorveien i Stockholm.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Ambulansesykepleieren Janne rykker i all hast ut til en kvinne med hodeskader i Karlskrona. Politibetjenten Calle tar opp jakten på en sjåfør i et boligområde i Uddevalla, og i Stockholm rykker brannmannen Anders ut på et annerledes oppdrag.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politibetjenten Angelica rykker ut til leilighetsbråk i Uddevalla. I Stockholm blir brannmannen Rikard varslet om en voldsom villabrann. I Karlshamn tar Anneli hånd om en pasient med akutte magesmerter.

17:05(17:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2012. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og bearbeider biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og det å gyve løs på nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for hvert eneste prosjekt kan bety penger tapt eller penger tjent. I denne del: Danny kan ha tatt seg vann over hodet når han sier ja til å fikse sin første båt! Klarer han å manøvrere i ukjent farvann, eller blir han tvunget til å forlate et synkende skip?

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2012. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og bearbeider biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og det å gyve løs på nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for hvert eneste prosjekt kan bety penger tapt eller penger tjent. I denne del: Dabby får besøk av den legendariske "Mistress of the Dark", Elvira. Hennes berømte Thunderbird har behov for litt mekanikermagi. Men så blir det problemer når et par fra New Jersey, som har krysset landet for å hente sin Ford F100, ikke får bilen sin i tide.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: Ambisiøse ninjaer fra hele nordvest er klare for kvalifiseringsrunder på Venice Beach. Regionsfinalen har bare 30 plasser, og kampen om disse er beinhard.

19:00(20:00)

> Gjeldshaiene

Britisk realityserie. Dramatiske historier om mennesker i dyp gjeld og om dem som har som jobb å kreve inn penger eller verdier fra disse. I denne del: To nye saker viser hvilke dramatiske endringer gjeld kan gi i livet, også for mennesker som synes å være rike.

20:00(21:00)

> Gjeldshaiene

Britisk dokusåpeserie. Vi følger britiske offentlige pengeinnkrevere på jobb, og blir med dem når de banker på dørene til folk som ikke har betalt gjelden sin. I denne del: Innkreverne Brian og Graham må kaste en familie i Sør-London ut fra leiligheten sin. På forhånd har de fått advarsler om at en av dem som bor der har et rykte på seg for å være voldelig. På et barneværelset gjør innkreverne en sjokkerende oppdagelse.

21:00(23:45)

> The Matrix Reloaded

Amerikansk action fra 2003. Keanu Reeves, Laurence Fishburne. Neo, Morpheus og Trinity anslår at de har 72 timer før de fryktede Sentinels oppdager menneskenes siste sivilisasjon, den underjordiske byen Zion, og knuser den og dens innbyggere. Like lang tid har Neo på å avgjøre om han kan redde Trinity fra hennes mørke skjebne som han har sett i en drøm. Aldersgrense: 11 år.

23:45(00:40)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

00:40(01:35)

> Bak murene: Fengselsbetjentene

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Vi følger en gruppe helt ferske fengselsbetjenter på deres 60 dager lange prøveperiode bak murene. Slitasjen på fengselsbetjenter er stor, og fengslene i USA mangler kvalifiserte ansatte. Men å jobbe med tunge kriminelle er krevende, og statistisk sett er det bare en av fire av de ferske fengselsbetjentene som klarer seg gjennom de første 60 dagene. I "Bak murene: Fengselsbetjentene" følger vi nybegynnerne når de tar fatt på de ulike utfordrende oppgavene som finnes i et fengsel. De må skille innsatte som havner i slagsmål, og de inspiserer celler. Vi blir også med når ferskingene må jobbe alene på skift og får ansvar for 75 innsatte. De må da holde øye med landets mest voldelige lovbrytere som er i ferd med å tilpasse seg livet bak murene. I denne del: Gjenger er den største trusselen mot å opprettholde orden i fengslet, og gjengmedlemmene er lojale og ofte voldelige. Francisco må gripe inn i en slåsskamp, mens Tyler går for langt i forhold til en gjengleder. Keith blir med i fengselets gjengenhet, mens ferske Cohen Mangin forsøker å vise at han har det som skal til for å gå i familiens fotspor.

01:35(02:20)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. Åtte frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte. I denne del: Deltakernes kamp for å tilpasse seg livet bak murene, blir enda tøffere når tre nye deltakere blir med i programmet: Chris har en bror som har vært i fengsel og Brian er advokat. Ashleigh har nylig blitt mamma, og er rehabilitert rusmisbruker.

02:20(03:05)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2016. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: Nikki avslører at hun er undercoveragent, og sier at hun kan hjelpe teamet med å finne en muldvarp i regjeringen. Samtidig jobber Jack med å håndtere Saras kommende bryllup.

03:05(03:50)

> Transporter

Kanadisk actionserie. Vi følger Frank Martin, transportøren som flytter hva som helst hvor som helst, uten å stille ubehagelige spørsmål. I denne del: Frank og Cat rykker ut for å redde Zac, en skadet bistandsarbeider.

03:50(04:35)

> Jakten på en kriminell

Amerikansk dokumentarserie. John Walsh tar fatt i uoppklarte kriminalsaker og prøver å finne løsningen. Han intervjuer ofre, pårørende, etterlatte og advokater, og søker nye spor som kan gi svar på hvem som står bak kriminalsakene. Sakene blir også rekonstruert. I denne del: John Walsh går gjennom jakten på Guillermo Madrigal Ballesteros. Mannen er mistenkt for å ha stått bak en menneskesmuglingsoperasjon mellom Mexico og USA der elleve personer døde.

04:35(05:25)

> Fargo

A Muddy Road. Amerikansk thrillerserie. Den manipulative og karismatiske leiemorderen Lorne Malvo ankommer en småby i Minnesota. Ved hjelp av vold og pur ondskap øver han innflytelse på den stakkarslige forsikringsagenten Lester Nygaard. Samtidig prøver politibetjentene Molly Solverson og Gus Grimly å løse en rekke drapsgåter de mener kan knyttes til Malvo og Nygaard. I denne del: Lorne Malvo endrer historien i utpressingssaken, Molly Solverson legger en felle, og Gus Grimly vurderer hvorvidt han skal tilstå eller ikke. Når Lester Nygaard vender tilbake til jobb, oppstår det komplikasjoner.

05:25(06:00)

> M*A*S*H

Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen. I denne del: Oberst Flagg og psykiateren Sidney Freedman er uenige om hva skjebnen til en skadet offiser, kaptein Chandler, som hevder han er Jesus Kristus.