Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En kar forsøker å stikke av når Steve og Sherry nærmer seg med sin svært avanserte booting-bil, og på kontoret etterforsker politiet et påstått tyveri. Den ferske parkeringsvakten Mike tar fatt på jobben med å irettesette fulle svirebrødre i South Street.

06:25(06:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En israelsk turist kjemper for å få den tauede bilen sin utlevert igjen. Elissa og Rob låser dekkene på bilen til et par som er ute og hygger seg, og en budbilsjåfør tar ut sinne og frustrasjon på parkeringsvakten Danielle.

06:55(07:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: På kontoret havner Barb i en heftig diskusjon med en tenåring, som legger skylden for å ha blitt tauet på alle andre enn seg selv. Shawn på sin side, må i konfrontasjon med et par som har parkert på fortauet.

07:25(07:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Et par ber høyere makter om hjelp for å få tilbake bilen deres som har blitt tauet inn, og Ken hjelper Marilyn når hun må konfrontere en hissig kar som har parkert på fortauet.

07:55(08:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En kvinne vil ha utlevert bilen sin som ble tauet bort mens hun lå og fødte! Både temperatur og temperament er i ferd med å nå kokepunktet på runden til Steve og Sherry, og Luz må håndtere en svært sint mann som har fått bot etter å ha parkert ved et ødelagt parkometer.

08:25(08:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Klokken tikker for natteranglerne som vil ha bilene sine utlevert før kontoret stenger for natten. Steve og Sherry må tåle uvær, og Tim blir skjelt huden full av ville horder når han patruljerer i South Street.

08:55(09:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En nyinnflytter forsøker å få utlevert bilen sin som er tauet inn på hans første dag i Philadelphia. Shawn klarer ikke å få skrevet ut bøter til alle bilene som er feilparkert utenfor et populært bagettutsalg, og Neema sliter med å være den eneste kvinnelige tauebilsjåføren på avdelingen.

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En kvinnes raseri hindrer henne i å få utlevert bilen sin, og Lisa opplever å bli forfulgt på runden sin.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Det haster å ordne opp for en mann som har fått bilen sin satt opp til tvangsauksjon. Sherry prøver seg på booting, og parkeringsvakten Marlene tar et oppgjør med sinte innbyggere som har feilparkert.

10:25(10:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Marylin blir berørt når en mann hun bøtelegger blir rasende. For et par som forsøker å få utlevert bilen sin, ser hindrene ut til å bli vanskelige å overvinne.

10:55(11:50)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Besøket Tom får av sønnen Chad går fryktelig galt, og Martys fly hjem fra Revelation-fjellene er forsinket.

11:50(12:45)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty sitter fast i fjellet og har kun en eneste sjanse igjen til å komme seg hjem. Kyle og Ben legger ut på en nattlig tokt for å stanse et rovdyr.

12:45(13:40)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Tom kjemper mot farlig is, og Marty gjør et siste forsøk på å komme seg ned fra fjellet. I Ruby Valley vender et rovdyr tilbake.

13:40(14:40)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty blir midt i flyturen tvunget til å ta en omvei som koster ham dyrebart drivstoff. Rich står overfor sin største frykt når hundene stikker av etter å ha blitt truet av et farlig rovdyr.

14:40(15:45)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Etter å ha overlevd rekordkulden året i forveien, er ødemarkens menn bedre forberedt enn noen gang til å møte de tøffe utfordringene moder jord har å by på. Naturen er i stadig endring, og tvinger mennene til å finne stadig nye måter å overleve på.

15:45(16:15)

> Tatt på fersken

Australsk dokumentarserie fra 2015. Hver dag overvåker tusenvis av bilkameraer hva som foregår på veiene i Australia. Denne dokumentarserien viser oss sterke klipp fra kamera passert på dashbordet til biler involvert i dramatiske ulykker og livsfarlig kjøring. I denne del: En motorsyklist blir påkjørt bakfra i en kjedekollisjon, og en lege er først på ulykkesstedet når en bil i høy fart snurrer rundt fem ganger.

16:15(17:05)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2016. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: MacGyver går undercover i et høyrisikofengsel for å finne ut hvor basen til et narkokartell er. Målet er å bli kjent med narkokongen og befri ham, slik at han kan føre teamet til basen.

17:05(18:00)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2016. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: MacGyver har bare en korketrekker og en rull papirlommetørkler å forsvare seg med når han står ansikt til ansikt med en internasjonal leiemorder som har fått i oppdrag å drepe ham. Bozer føler seg lurt når han får vite MacGyvers virkelige identitet.

18:00(19:00)

> Ramm og Tørnquist redder Norge

Norsk humorprogram fra 2016. Morten Ramm og Einar Tørnquist reiser landet rundt for å redde utrydningstruede bedrifter og virksomheter. De ønsker å bevare det unike i landet vårt – og vil løfte de genuine menneskene som kjemper for å opprettholde mangfoldet og det som er ekte. I denne del: På den legendariske Bamses pub i Stjørdal er det glissent i lokalet. Opprinnelig var det en pub som huset byens motorsykkelgjenger. Men nå henger bikerne på egne barer i lokalene sine, og ungdommen reiser til finere steder i Trondheim. Ramm og Tørnquist er på stedet for å hjelpe daglig leder, Stig Ole Teigen. De arrangerer demonstrasjonstog mot "sniksossifisering" av Stjørdal. Og et møte der de rivaliserende MC-gjengene begraver stridsøksa og lover å bruke Bamses igjen.

19:00(20:00)

> Alene

Norsk realityserie fra 2016. Ti erfarne friluftsmennesker skal ut på et eventyr, isolert i den norske villmarken. Målet er å overleve alene så lenge som mulig, og den som står igjen til slutt vinner. Deltakerne er kun utstyrt med kamera og enkle fangstredskaper. Deltakerne filmer alt selv, og det er deres kommentarer og opplevelser som driver historien. Alt handler om å slå leir, skaffe nok mat og takle ensomheten. Vinneren er den som makter å være lengst alene. I denne del: I finalen av "Alene" står kun to personer igjen. En etter en har de andre deltakerne bukket under for sult, ensomhet og den røffe naturen ved Altevatn i Troms. Nå skal det avgjøres hvem som er den aller tøffeste både psykisk og fysisk. Kun en står igjen som vinner av "Alene".

20:00(21:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2016. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. De rykker ut på branner, drukninger og ulykker, og alt handler om å redde menneskeliv og verdier. I denne del: Skal du holde ut som brannmann, er det viktig å kunne håndtere svært dramatiske hendelser som kan ha tragiske utfall. Redningsdykker Henrik forteller om sin innsats på Utøya den 22. juli 2011, og vi blir med ham på den beryktede "bassengtesten" hvor nye dykkere selekteres til etaten.

21:00(23:20)

> Automata

Spansk science fiction fra 2014. Antonio Banderas, Birgitte Hjort. Jacq Vaucan er en forsikringsagent som jobber for ROC Robotics Corporation. Han undersøker en sak der roboter har ødelagt sine opprinnelige protokoller mot å skade mennesker. Jacqs oppdagelser kan få alvorlige konsekvenser for hele menneskehetens fremtid. Åldersgräns: 15 år.

23:20(00:20)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2016. Syv frivillige som ikke har begått noe lovbrudd, går undercover som fanger i Clark County Jail fengsel i 60 dager. Med dette vil sheriffen Jamey Joel forsøke å avdekke kriminalitet og korrupsjon i fengselet han styrer. Håpet hans er å få et unikt perspektiv på hva som faktisk foregår bak fengselsmurene. I denne del: Deltakerne er midtveis i fengselsoppholdet, og spennings- og aggresjonsnivået stiger blant kvinnene på F-avdelingen. Jeff blir venner med en innsatt som spiller et dobbeltspill, og havner i en farlig situasjon.

00:20(01:15)

> Hunting Hitler

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Etterforskningen rundt Hitlers overlevelse og rømning fra bunkeren i aprildagene 1945 fortsetter, nå med tidligere hemmeligstemplede dokumenter fra CIA, M16 og argentinske, russiske og tyske myndigheter i tillegg til FBIs egne. I denne del: To team er i arbeid, ett i Sør-Spania og ett nord i Argentina. Begge teamene finner enorme tunnel-systemer i fjellene som forsterker antakelsene om at nazistene hadde store baser begge steder. Men var Hitler der?

01:15(03:10)

> Kidnapped: The Hannah Anderson Story

Amerikansk spenningsfilm fra 2015. Jessica Amlee, Scott Patterson. En tenåringsjente blir reddet fra mannen som kidnappet henne og holdt henne fanget. Men hvordan var egentlig forholdet mellom de to? Film basert på en sann historie.

03:10(04:05)

> Alene US

Amerikansk realityserie fra 2017. Ti mennesker må leve på egen hånd i den amerikanske villmarken, uten annet enn det de får plass til i en liten ryggsekk. Vinneren av 500.000 dollar er den som holder ut lengst. I denne del: Det er mye følelser på øya nå. En deltakere kjemper med ensomheten og vurderer å avslutte på grunn av det. En annen risikerer alt, og tar en hasardiøs reise inn i det ukjente.

04:05(05:00)

> I Survived

Filipinsk dokumentarserie fra 2009. Dette er historiene om forskjellige individer som har overlevd utfordrende og farlige situasjoner i livet. Alt fra flykatastrofer, brann og dyreangrep til tornadoer og kidnappinger. Noen av dem har overlevd på ren og skjær viljestyrke eller heroiske handlinger. I denne del: Et par kjemper for livet under et fryktelig innbrudd i hjemmet deres, og en elektriker får støt mens han jobber alene på en strømlinjepåle 10 meter over bakken. En kvinne søker seg desperat i sikkerhet etter å ha blitt knivstukket gjentatte ganger av kjæresten sin.

05:00(06:00)

> Salvation

Amerikansk sciencefictionserie fra 2017. En student oppdager at en asteroide bare er seks måneder unna å kollidere med jorden. Sammen med en millionær-venn og Pentagon, legger han en hemmelig plan for å stanse det katastrofale sammenstøtet. I denne del: For å bevise overfor Harris og Grace at han ikke er en forræder, må Darius avsløre en av sine aller mest voktede hemmeligheter. Samtidig hjelper Liam Julian med å finne seg til rette i jobben hos Tanz.