Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:01)

> TV 2 Junior

Barne-TV.

06:01(06:22)

> Babar and the Adventures of Badou

Kanadisk animasjonsserie fra 2013.

06:22(06:45)

> Zorro

Kanadisk animasjonsserie fra 2015. Følg den maskerte helten Zorro som kjemper mot samvittighetsløse tyranner.

06:45(07:15)

> Mot i brøstet

Norsk komiserie fra 1994. Hjemme hos den livlige gjengen som bor i Karls hus dukker det stadig opp nye overraskelser.

07:15(07:50)

> Mot i brøstet

Utdrikningslaget. Norsk komiserie fra 1994. Hjemme hos den livlige gjengen som bor i Karls hus dukker det stadig opp nye overraskelser.

07:50(08:55)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

08:55(09:55)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

09:55(10:55)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

10:55(11:55)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

11:55(13:00)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

13:00(14:00)

> Eventyrlige nordmenn

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Guri Solberg har reist USA på kryss og tvers for å møte nordmenn som har fulgt den amerikanske drømmen. I denne del: Guri drar til eksotiske og vakre Alaska for å møte eventyreren Henrik Wessel. Med egen fiskelodge dypt inne i de ville skogene og med Alaskabjørnen snusende rundt husveggen tar Henrik med Guri ut i elvestrykene for å fange den enorme Alaska-laksen. Og så blir det svidd gummi og høyt turtall når Eventyrlige nordmenn avslutter reisen på motorsykkelfest i tjukkeste Kansas.

14:00(15:00)

> En kveld hos Kloppen

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig er en kløpper på fest og god stemning, men hun er rett og slett elendig til å lage mat. Hun har derfor gjort det sånn at hun står for hus og vin, mens gjestene hennes bidrar med en enkel rett hver. I denne del: Solveig har invitert artist Sigvart Dagsland, krimforfatter Jørn Lier Horst og skuespiller Janne Formoe.

15:00(16:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2018. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. I denne del: Tema er Sørlandet og kommunikasjon når Lothepus, Dag Otto, P3- Silje og Klaus Sonstad gjør seg klar for quiz.

16:00(17:00)

> Århundrets stemme

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Hvem mestrer hundre år med hits? Det er den store utfordringen i en sangkonkurranse hvor ti kjente artister skal konkurrere mot hverandre på direkten. Hver lørdag står musikk fra nye tiår på plakaten, og det er tv-seerne som bestemmer hvem av artistene som får bli med videre - helt til det til slutt står igjen én vinner.

17:00(17:30)

> Århundrets stemme

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Hvem mestrer hundre år med hits? Det er den store utfordringen i en sangkonkurranse hvor ti kjente artister skal konkurrere mot hverandre på direkten. Hver lørdag står musikk fra nye tiår på plakaten, og det er tv-seerne som bestemmer hvem av artistene som får bli med videre - helt til det til slutt står igjen én vinner.

17:30(18:00)

> Reisen hjem

Norsk livssynsprogram fra 2018. Egil Svartdahl tar med seg kjente mennesker tilbake til utgangspunktet - til stedet der troen ble formet, eller avfeid. I «Reisen hjem» forteller norske kjendiser sin troshistorie. I denne del: I sesongpremieren av "Reisen hjem" møter programleder Egil Svartdahl stortingspolitiker fra Høyre, Stefan Heggelund. Det blir et nært møte hvor Stefan forteller fra sin tro- og livshistorie. Han tar oss blant annet med til kapellet på Stortinget og vi får del i hans samtaler med stortingspresten, en dialog som var en medvirkende årsak til at han valgte å bli en kristen.

18:00(18:10)

> Håndball: Før kampen

TV 2 Sporten gir deg siste nytt før EM-kvalifiseringskampen for kvinner mellom Norge og Kroatia.

18:10(19:45)

> Håndball: Norge - Kroatia

Direkte fra Nadderud Arena. Fra Nadderud Arena og EM-kvalifiseringskampen for kvinner mellom Norge og Kroatia.

20:00(21:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2018. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. I denne del: Vestlandet og verdensrommet er tema når Dorthe Skappel, Tommy Steine, Dag Otto og Frithjof Wilborn møtes til quizkonkurranse.

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:45)

> Sportsnyhetene

21:45(22:45)

> En kveld hos Kloppen

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig er en kløpper på fest og god stemning, men hun er rett og slett elendig til å lage mat. Hun har derfor gjort det sånn at hun står for hus og vin, mens gjestene hennes bidrar med en enkel rett hver. I denne del: I kveld får Solveig besøk av journalist Anne Grosvold, komiker Terje Sporsem og skuespiller Hege Schøyen.

22:45(23:15)

> Roeng

Norsk komiserie fra 2018. En kommune blir rammet av en omvendt finansskandale, og plutselig får 4 milliarder kroner på bok. Når ordfører Tom Eide oppdager at byens cellulosefond er blitt plassert i høyrisiko-investeringer, frykter han det verste. Men det viser seg at Roeng har vunnet stort og tjent over 4 milliarder kroner. Når Kommunaldepartementet gjør krav på gevinsten, ser Eide bare én utvei: Kommunen må bruke opp pengene før Staten rekker å ta dem. Ordføreren bestemmer seg for å bruke alle pengene på å skaffe Roeng en plass i historiebøkene. Hele verden følger med når den lille byen legger ut på sitt største eventyr - å bli den første kommunen i verdensrommet. I denne del: Roeng er blitt Norges rikeste kommune, men privatøkonomien til ordfører Tom Eide er en katastrofe. Tom trenger et økonomisk mirakel og vender seg til rådmannens sønn Benjamin for hjelp. Men Benjamin har sin egne problemer å stri med.

23:15(00:15)

> Samme tid neste år

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Øyvind Mund møter inspirerende mennesker som har satt seg mål de skal oppnå i løpet av et år - mål som vil forandre livene deres. I denne del: Å få en baby, overvinne flyskrekken, en flokk med alpakka er noen av målene vi får ta del i. Men det mest dramatiske målet er Karen Marie sitt, kampen mot vekten blir en kamp for livet.

00:15(00:50)

> God kveld Norge

Norsk talkshow fra 2018. Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen. I denne del: Dorthe Skappel tar nattoget fra Bergen med Guri Solberg og Thomas Seltzer lever ut kunstnerdrømmen.

00:50(01:45)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital.

01:45(02:45)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2017. En ung autistisk kirurg med ekstraordinære egenskaper rekrutteres til kirurgisk barneavdeling ved et prestisjefylt sykehus. Men problemstillingen kommer for dage: Kan en person uten evne til å relatere til andre mennesker redde liv? I denne del: Tvillingene får komplikasjoner etter operasjonen, og det tvinger teamet til en avgjørelse som vil endre livene deres. Shaun kommer tilbake fra turen med Lea, og har bestemt seg for at han trenger en mer permanent forandring.

02:45(03:50)

> Mord og mysterier

A Vintage Murder (Del 1) Britisk krimserie. Inspektør John Barnaby etterforsker mistenkelige dødsfall og uforståelige drapssaker mens TV-seerne selv kan finne morderen blant underfundige personer med de forskjelligste motiver. I denne del: En vin tilsatt sneglegift skaper oppstandelse og full kollaps i Midsomer, og Barnaby og Nelson tar saken. Den storstilte lanseringen av Midsomer Vinae Winery sin nye, musserende vin blir sabotert når vinanmelderen Nadia Simons slakter den nye vinen. Og gjestene som smaker på vinen begynner plutselig å kollapse, en etter en. (Del 1 av 2).

03:50(04:50)

> Gotham

Amerikansk thrillerserie. Vi følger den unge etterforskeren James Gordon i Gotham-politiet, før hans møte med Batman og de andre onde skurkene som gjorde Gotham til en beryktet by. I denne del: Gordon blir tilkalt etter at The Toy Maker blir innleid for å myrde en av Gothams leger. Lee Thompkins og Nygma blir partnere, mens Alfreds nye liv blir mer komplisert.

04:50(06:00)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2017. To år etter de dramatiske hendelsene har Jane Doe fått nye, mystiske tatoveringer på kroppen sin. Alle tatoveringene inneholder viktige spor som kan hjelpe kollegene i FBI. I denne del: Et overraskende besøk fra Nas fører teamet inn i jakten på viktig teknologi som har blitt stjålet fra NSA. Samtidig kommer Roman og Blake nærmere hverandre når de deltar på en pokerturnering hvor mye står på spill.