Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:01)

> TV 2 Junior

Barne-TV.

06:01(06:02)

> Polly Pocket

Kanadisk animasjonsserie. Polly har en magisk medaljong som gjør at hun og vennene hennes kan krympe seg ned i bitteliten størrelse!

06:02(06:04)

> Polly Pocket

Kanadisk animasjonsserie. Polly har en magisk medaljong som gjør at hun og vennene hennes kan krympe seg ned i bitteliten størrelse!

06:04(06:10)

> Piknik med kake

Nederlandsk animasjonsserie. Herr og fru Hund har bakt to supergode kaker til en piknik med alle sine dyrevenner. Men når de kommer til piknikstedet... er kakene borte!

06:10(06:20)

> Vennebyen

Barne-TV-serie. Vennebyen er et varmt og vennlig sted hvor dyr og mennesker lever sammen i harmoni.

06:20(06:45)

> Zorro

Kanadisk animasjonsserie fra 2015. Følg den maskerte helten Zorro som kjemper mot samvittighetsløse tyranner.

06:45(07:45)

> Eventyrlige nordmenn

Norsk livsstilsprogram fra 2015. I New York besøker Guri interiørdesignerne Bernt og Bill, som sammen bygger de enorme husene til de rike og berømte. I New York besøker Guri interiørdesignerne Bernt og Bill, som sammen bygger de enorme husene til de rike og berømte. Og så går turen til Miami, der teknologigründeren Are Traasdahl har satt opp sitt fantastiske drømmehjem. Her møter hun også Bertil Espegren, som haiket ut fra Arendal i en lastebil og endte opp som en av verdens mest ettertraktede fotomodeller.

07:45(08:50)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

08:50(09:50)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

09:50(10:50)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1988. Massemorderen Eric Cross rømmer fra sinnssykehuset, og MacGyver må få ham bak lås og slå igjen før nye liv går tapt. Massemorderen Eric Cross rømmer fra sinnssykehuset, og MacGyver må få ham bak lås og slå igjen før nye liv går tapt.

10:50(12:00)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1988. Når Jack Dalton endelig finner moren sin, viser det seg at hun er på rømmen. Når Jack Dalton endelig finner moren sin, viser det seg at hun er på rømmen.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Norges mest kjente sjimpanse Julius har fått en alvorlig rift i leppa og må opereres. Julius har aldri tidligere blitt lagt i narkose - vil han tåle det?. Norges mest kjente sjimpanse Julius har fått en alvorlig rift i leppa og må opereres. Julius har aldri tidligere blitt lagt i narkose - vil han tåle det?

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Er geparden Kimani er gravid? Trond går på eggjakt hos den hissige alligatoren og ei stråleskilpadde har fått gnagsår og Silje må hjelpe til. Er geparden Kimani er gravid? Trond går på eggjakt hos den hissige alligatoren og ei stråleskilpadde har fått gnagsår og Silje må hjelpe til.

13:00(14:00)

> På tur med Dag Otto

Norsk underholdningsserie fra 2018. Didrik og Emil Solli-Tangen lar seg overtale til å gjennomføre tungtvannsekspedisjonen på nytt sammen med Dag Otto og Kristian. Om aksjonen blir like vellykket som orginalen, gjenstår å se. Didrik og Emil Solli-Tangen lar seg overtale til å gjennomføre tungtvannsekspedisjonen på nytt sammen med Dag Otto og Kristian. Om aksjonen blir like vellykket som orginalen, gjenstår å se.

14:00(15:00)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2018. En lang uke nærmer seg slutten og valget av andrekjempe står for tur. Én deltaker føler seg ekstra utsatt. Men kanskje førstekjempen overrasker?. En lang uke nærmer seg slutten og valget av andrekjempe står for tur. Én deltaker føler seg ekstra utsatt. Men kanskje førstekjempen overrasker?. En lang uke nærmer seg slutten og valget av andrekjempe står for tur. Én deltaker føler seg ekstra utsatt. Men kanskje førstekjempen overrasker?

15:00(15:30)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2018. Det er duket for den åttende tvekampen på Farmen, og det er viktig å ha troen på seg selv for denne kampen står mellom to fightere. Det er duket for den åttende tvekampen på Farmen, og det er viktig å ha troen på seg selv for denne kampen står mellom to fightere. Etter at støvet har lagt seg og kampen er over kommer Gaute med en avsløring som sjokkerer deltagerne.

15:30(16:30)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2018. Forpakterne er klar for en ny uke på Gjedtjernet gård og man spekulerer igjen på hvem som blir den nye storbonden. Forpakterne er klar for en ny uke på Gjedtjernet gård og man spekulerer igjen på hvem som blir den nye storbonden. Etter så mange uker sammen, skulle man tro en kjente hverandre godt, men en godt bevart hemmelighet sjokkerer deltagerne. En tidligere forpakter er på vei til gården fra Torpet og de andre frykter at det er en sterk konkurrent, men det kan være en fordel å få hjelp nå som gården står i fare.

16:30(17:30)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2018. Storbonden har et tøft valg foran seg når en førstekjempe skal pekes ut. Finaleuken nærmer seg med stormskritt, men det er flere sterke konkurrenter å velge mellom. Storbonden har et tøft valg foran seg når en førstekjempe skal pekes ut. Finaleuken nærmer seg med stormskritt, men det er flere sterke konkurrenter å velge mellom. Etter valget og hardt arbeid på ukesoppdraget er det behov for litt moro! Forandring fryder etter så mange uker med faste rutiner. For 100 år siden levde folk store deler av døgnet i mørket. Lite har betydd mer for utviklingen vår enn elektrisiteten. Gaute besøker Hunderfossen kraftverk, og får lære mer om da strømmen kom til Norge.

17:30(18:00)

> Reisen hjem

Norsk livssynsprogram fra 2018. Egil Svartdahl møter den folkekjære artisten og poeten Trygve Skaug. De reiser til Bergen, til den kristne videregående skolen Skaug kom til som 16-åring. Egil Svartdahl møter den folkekjære artisten og poeten Trygve Skaug. De reiser til Bergen, til den kristne videregående skolen Skaug kom til som 16-åring. Han forteller åpenhjertig om hvordan denne tiden formet ham både som troende og musiker. Det blir også et besøk til en av Bergens brune puber, hvor Skaug hadde sin første spillejobb.

18:00(18:10)

> Før kampen

Sportsmagasin Vi lader opp til Norges møte med Frankrike i Møbelringen Cup. Direkte fra Telenor Arena. Vi lader opp til Norges møte med Frankrike i Møbelringen Cup. Direkte fra Telenor Arena.

18:10(19:45)

> Håndball: Norge - Frankrike

Landslagshåndball fra 2018. Fra Møbelringen Cup i Telenor Arena og Norges kamp mot Frankrike. Kommentatorer: Harald Bredeli og Bent Svele. Fra Møbelringen Cup i Telenor Arena og Norges kamp mot Frankrike. Kommentatorer: Harald Bredeli og Bent Svele.

19:45(20:00)

> Etter kampen

Sportsmagasin Oppsummering og høydepunkter etter kampen mellom Norge og Frankrike. Oppsummering og høydepunkter etter kampen mellom Norge og Frankrike.

20:00(21:00)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2018. Det er en hyggelig morgen på gården, men storbonden er bekymret for om Mentor godkjenner ukesoppdraget. Det har vært en uke med lite mat. Det er en hyggelig morgen på gården, men storbonden er bekymret for om Mentor godkjenner ukesoppdraget. Det har vært en uke med lite mat. Dersom deltagerne ikke får penger til markedet nå så går de en usikker fremtid i møte.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:45)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:45(22:15)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2018. Det er klart for andrekjempevalg og et lyspunkt for kjempene er maten og roen som venter dem på kjempehyttene. Det er klart for andrekjempevalg og et lyspunkt for kjempene er maten og roen som venter dem på kjempehyttene. En av kjempene avslører en hemmelighet som vil påvirke tvekampen, og det lades opp til en av de jevneste kampene denne sesongen.

22:15(22:45)

> Vårt Lille Land

Norsk dokumentarserie fra 2018. Firebarnsmoren Rosalind Dybaa gjorde det hun kunne for barna sine og trodde alt var bra. Men så skjedde det likevel. Det aller verste. Firebarnsmoren Rosalind Dybaa gjorde det hun kunne for barna sine og trodde alt var bra. Men så skjedde det likevel. Det aller verste.

22:45(23:15)

> Singel

Norsk dokusåpe fra 2018. Tom drar på en Tinder-date han egentlig ikke har lyst til, og John Marcus må sjekke seg for kjønnssykdommer. Malin gleder seg til festen natt til første mai. Tom drar på en Tinder-date han egentlig ikke har lyst til, og John Marcus må sjekke seg for kjønnssykdommer. Malin gleder seg til festen natt til første mai.

23:15(00:15)

> Kielergata

Norsk dramaserie fra 2018. Kasper begraves og Sofie ønsker hevn over den som er ansvarlig for dødsfallet. Jonas og William blir utpresset av foreldrene til gutten de banket. Kasper begraves og Sofie ønsker hevn over den som er ansvarlig for dødsfallet. Jonas og William blir utpresset av foreldrene til gutten de banket. Jonas føler at dramalæreren Adam begynner å ta over farsrollen for Sofie, men Elin forsøker å avverge at Jonas overreagerer.

00:15(01:10)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2017. Shaun bestemmer seg for å være spontan og dra på tur med Lea. Shaun bestemmer seg for å være spontan og dra på tur med Lea.

01:10(02:05)

> Zoo

Amerikansk science-fiction-serie fra 2017. Mitchs alter ego Mr. Duncan flykter etter å ha angrepet flyet deres. Jamie, Abe og Max drar for å få hjelp og for å finne Mr. Duncan. Mitchs alter ego Mr. Duncan flykter etter å ha angrepet flyet deres. Jamie, Abe og Max drar for å få hjelp og for å finne Mr. Duncan.

02:05(02:40)

> God kveld Norge

Norsk talkshow fra 2018. Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen.

02:40(03:40)

> Syrror

Svensk dramaserie fra 2016. En 16 år gammel gutt svever mellom liv og død, og har store indre blødninger, etter et fall fra tredje etasje. Samtidig smyger en mystisk mann seg rundt i sykehuset, på jakt etter et legemiddel. En 16 år gammel gutt svever mellom liv og død, og har store indre blødninger, etter et fall fra tredje etasje. Samtidig smyger en mystisk mann seg rundt i sykehuset, på jakt etter et legemiddel. I tillegg blir Malin overrasket når legen fra London, Jonas, søker jobb på sykehuset.

03:40(04:40)

> Good Karma Hospital

Britisk dramaserie fra 2017. Ruby besøker en lokal skole for å undersøke en gruppe skolebarn og blir samtidig invitert på date av læreren Anton. På sykehuset blir en naken, ung mann funnet på stranden. Ruby besøker en lokal skole for å undersøke en gruppe skolebarn og blir samtidig invitert på date av læreren Anton. På sykehuset blir en naken, ung mann funnet på stranden. Lydia behandler mannen, og etter hvert finner ut hun både mannens identitet og en hemmelighet han bærer på. Samtidig behandler Dr. Gabriel Varma et giftig slangebitt, og må i all hast sykle til nabosykehuset for å hente motgift.

04:40(06:00)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2017. McGarret og Five-O oppdager at en russisk spion skjuler seg på Oahu. Tani er usikker på hvordan hun skal håndtere oppdagelsen hun gjorde hjemme hos Adam. McGarret og Five-O oppdager at en russisk spion skjuler seg på Oahu. Tani er usikker på hvordan hun skal håndtere oppdagelsen hun gjorde hjemme hos Adam.