Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> The Guest Book

Amerikansk komiserie fra 2018. En mann moter seg opp før en stor avgjørelse skal tas i hans ekteskap, men skjebnen vil noe annet og han dras i en helt annen retning. Someplace Other Than Here. Vi sjekker inn på Froggy Cottage, et feriested i fjellene der nye gjester sjekker inn i hver episode. Alle kommer med sin historie, den ene mer utrolig enn den andre. Hendelsene som utspiller seg involverer også de fastboende, og fortellingene stammer fra gjesteboken.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Norsk morgensending fra 2020. Fredag 24. januar.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. God morgen Norge byr på møte med aktuelle gjester hver morgen fra mandag til fredag - direkte fra Aker Brygge.

12:00(13:00)

> Gull eller gråstein

Svensk underholdningsprogram. Tony Irving og Ann Wilson, jurymedlemmer i «Skal vi danse – Sverige», sliter med å finne ut hvilket objekt som er det dyreste. Spørsmålet er om det er en ølscoop, en rubinring eller et plasseringskort fra Titanic. Ølscoop eller en rubinring?. Hvor mye er antikvitetene verdt? Deltakerne skal gjette verdien på en rekke spesielle antikviteter og velge seg ut en av dem. Velger de riktig, kan de dra hjem en halv million rikere. Tar de feil, risikerer de å få med seg kun 500 kroner. Den dyktige antikvitetseksperten Karin Laserow forteller deltakerne, publikum og tv-seerne alt om de ulike objektene - med unntak av prisen.

13:00(13:55)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. Carina tar med den drektige hunden sin Yara til veterinæren for å få vite hvor mange valper hun kommer til å få. Emma skal operere hesten Moe, men det går ikke helt som planlagt. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

13:55(15:00)

> Bolighjelpen UK

Britisk livsstilsserie. I den første episoden møter vi Matt og Lucia, et nygift par. Deres store hus i Royal Wootton Basset trenger en skikkelig oppgradering da huset har vært brukt av flere generasjoner. Matt & Lucia Callan. Med glimt i øyet går eiendomsekspert Phil Spencer og Kirstie Allsopp til vennligsinnet kamp mot hverandre, når de skal overbevise huseiere om å enten selge huset sitt, eller renovere det.

15:00(16:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2017. En ung familie har flyttet fra Oslo til Kråkerøy i Fredrikstad. Der har de en stall som de ønsker å gjøre om til oppholdsrom. Kjersti og gjengen drar til Kråkerøy for å ta fatt på oppdraget. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig.

16:00(16:30)

> Matkontrollen

Norsk forbrukermagasin fra 2020. Ikke alt ved norsk matproduksjon er som vi tror. Fortsatt lar vi oss lure til å betale dyrt for dårlig mat. Og er egentlig den billige maten så ille som mange tror?

16:30(17:00)

> TV 2 hjelper deg

Norsk forbrukermagasin fra 2020. I en årrekke har TV 2 sitt forbrukerprogram hjulpet seerne med aktuelle forbrukersaker og prenentasjoner av produkttester. Programmet hjelper blant annet dem som ikke får det de har krav på.

17:00(18:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2020. Kjøkkenet er husets hjerte, et vakkert rom i en flott beliggende enebolig. Familien tilbringer mye tid her, lager mat sammen og bruker det store spisebordet. Kjersti og teamet er klare for nok en sesong med maling, pussing, sliping, riving, snekring og hamring. Se forskjellen det utgjør i disse hjemmene!

18:00(18:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Olav har en overraskelse til gepardene! Strutsen Olga flytter til Dyreparken, men hvordan går det når hun skal møte de andre? Jacob-papegøyen har brukket nebbet sitt og Rolf-Arne må lage et nytt. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værmelding for hele landet.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport. Alltid oppdaterte sportsnyheter.

19:00(20:00)

> Idol

Norsk underholdningsprogram fra 2020. Denne gangen går ferden til Oslo og Trondheim. Audition - Oslo og Trondheim. Jakten på Norges neste Idol er i gang! Programleder Katarina Flatland og dommerne Andreas «TIX» Haukeland, Tshawe Baqwa og Silje Larsen Borgan har saumfart små og store steder for å finne vår neste store stjerne. Bli med på jakten du også!

20:00(21:00)

> Idol

Norsk underholdningsprogram fra 2020. Bli med på jakten, som denne gangen tar oss med på Hurtigruten og til Oslo!. Audition del 1 - Hurtigruten og Oslo. Jakten på Norges neste Idol er i gang! Programleder Katarina Flatland og dommerne Andreas «TIX» Haukeland, Tshawe Baqwa og Silje Larsen Borgan har saumfart små og store steder for å finne vår neste store stjerne. Bli med på jakten du også!

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værmelding for hele landet.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport. Alltid oppdaterte sportsnyheter.

21:40(22:15)

> Idol

Norsk underholdningsprogram fra 2020. I årets «Idol»-sesong legger hver av dommerne også ut på sin egen audition-tur. Nå kan du bli med TIX til Loen! Hvilke talenter finner han fram til på egenhånd?. Audition del 2 - Loen. Jakten på Norges neste Idol er i gang! Programleder Katarina Flatland og dommerne Andreas «TIX» Haukeland, Tshawe Baqwa og Silje Larsen Borgan har saumfart små og store steder for å finne vår neste store stjerne. Bli med på jakten du også!

22:15(00:55)

> The Hurt Locker

Amerikansk actiondrama fra 2008. En spesialgruppe av bombeeksperter tvinges til å spille et farlig spill i krigens kaos i Irak, der alle mennesker er potensielle fiender og alle objekter kan være en dødelig bombe.

00:55(03:25)

> Fathers and Daughters

Italiensk/amerikansk romantisk drama fra 2015. Vi møter en forfatter som har et mentalt sammenbrudd. Forholdet til datteren blir skadelidende, og 27 år senere sliter hun fortsatt med å finne kjærlighet. Enkemannen og den Pulitzerpris-belønte forfatteren Jake Davis sliter med slag, og har et mentalt sammenbrudd etter at kona dør. Han holder på å skrive en ny bok, «Bitter Orchids», men han er bekymret for hvordan tilstanden hans påvirker forholdet til datteren. 27 år senere lever Katie et liv uten kjærlighet. Hun ligger med menn, men klarer ikke å knytte følelsesmessige bånd til dem. Når hun møter Cameron, kan hun ha funnet den som kan frigjøre den innelåste kjærligheten i hjertet hennes.

03:25(04:20)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2019. Loa‘a pono ka ‘iole i ka punana.

04:20(05:20)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2019. Legene opererer en mann som har krasjet inn i Maggies bil. Owen som er tilbake fra permisjon, sliter med Toms nye rolle. Meredith fortsetter å diagnostisere de rundt seg, selv om hun har fått sparken fra Grey Sloan. Back in the Saddle. Vi følger dramaet videre ved Grey Sloan Memorial Hospital hvor det nå er usikkert på hvem som må i fengsel av Meredith, Richard og Alex. Trekantdramaer, livskriser og psykiatrisk behandling – det er mye å glede seg til også i denne sesongen av Emmy-vinner «Grey's Anatomy».

05:20(06:00)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2012. Dwight og Jim irriterer seg over de unge nyansatte på kontoret. Andy kødder med Nellie, mens Angela prøver å kvitte seg med en av kattene sine. The New Guys. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.