Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Raffy får en diagnose, og Maggie får kreftresultatene sine. Josh klandrer Ryder for Raffys medisinske krise. Raffy får en diagnose, og Maggie får kreftresultatene sine. Josh klandrer Ryder for Raffys medisinske krise.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. God morgen Norge byr på møte med aktuelle gjester, kokkekunst, og live musikk hver morgen fra mandag til fredag - direkte fra Aker Brygge.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Møte med aktuelle gjester.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Fuglehuset i dyreparken er vanligvis et fredelig sted, men så oppdages plutselig ferske blodspor ... Dyrepasser Harald kommer over to små, supersjarmerende overraskelser oppe i gaupehenget. Fuglehuset i dyreparken er vanligvis et fredelig sted, men så oppdages plutselig ferske blodspor ... Dyrepasser Harald kommer over to små, supersjarmerende overraskelser oppe i gaupehenget. Strutsen Birte viser seg å være savannens stortyv, og det er dyrepasser Trond blir den som må rydde opp etter henne.

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Shetlandsponnien Blackie har forspist seg på høy, og dyrepasser Monica må sette henne på et nokså moderne treningsprogram. Inne hos den sibirske tigeren Ryeka kjemper parkens veterinær Rolf Arne en kamp på liv og død. Shetlandsponnien Blackie har forspist seg på høy, og dyrepasser Monica må sette henne på et nokså moderne treningsprogram. Inne hos den sibirske tigeren Ryeka kjemper parkens veterinær Rolf Arne en kamp på liv og død. Klarer han å redde den flotte tigeren?

13:00(14:00)

> Veterinærene

Svensk realityserie. Det er vår i Skånes, og veterinæren Kalle ser til både nyfødte kaniner og elgkalver. Den franske bulldoggen Knut blir operert. Det er vår i Skånes, og veterinæren Kalle ser til både nyfødte kaniner og elgkalver. Den franske bulldoggen Knut blir operert.

14:00(15:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Et loft med to upraktiske soverom blir bygget om til hovedsoverom og gjesterom. Designer Astrid Maria Sætren vil åpne så mye som mulig mellom rommene og skape sammenheng ved hjelp av materialer og fargevalg. Et loft med to upraktiske soverom blir bygget om til hovedsoverom og gjesterom. Designer Astrid Maria Sætren vil åpne så mye som mulig mellom rommene og skape sammenheng ved hjelp av materialer og fargevalg. Soverommet skal være innbydende og luksuriøst og det andre rommet skal ha fleksibel løsning.

15:00(16:00)

> Bolighjelpen UK

Britisk livsstilsserie fra 2018. Familien Olliers kjøpte huset sitt for bare et år siden, men Mhairi mener at huset trenger en stor oppgradering. Samtidig skal Steven igjennom en livsforandrende operasjon, men han gir ikke opp uten en kamp. Mhairi & Steven. Familien Olliers kjøpte huset sitt for bare et år siden, men Mhairi mener at huset trenger en stor oppgradering. Samtidig skal Steven igjennom en livsforandrende operasjon, men han gir ikke opp uten en kamp.

16:00(17:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Dag Otto og Jenny Skavland skal i duell mot Truls Svendsen og Harald Rønneberg. De to lagene kjemper mot hverandre i kategoriene kunst og litteratur og Asia. Dag Otto og Jenny Skavland skal i duell mot Truls Svendsen og Harald Rønneberg. De to lagene kjemper mot hverandre i kategoriene kunst og litteratur og Asia.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2018. Spenningen mellom Jasmin og Robbo tvinger Tori til å gripe inn. Ryders skyldfølelse topper seg. Raffys fremtid er nemlig mer usikker enn noensinne. Roo kommer tilbake til Summer Bay tidligere enn forventet. Kommer 21. januar. Spenningen mellom Jasmin og Robbo tvinger Tori til å gripe inn. Ryders skyldfølelse topper seg. Raffys fremtid er nemlig mer usikker enn noensinne. Roo kommer tilbake til Summer Bay tidligere enn forventet.

17:30(18:00)

> Oppgrader!

Norsk underholdningsserie. Sigurd og kamerateamet banker på døren hos familien Bjerke som består av Heidi Ramstad Bjerke, Petter Eid Bjerke og Fabian Otelius Bjerke (4). Sigurd og kamerateamet banker på døren hos familien Bjerke som består av Heidi Ramstad Bjerke, Petter Eid Bjerke og Fabian Otelius Bjerke (4).

18:00(18:30)

> Bra godt

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Makaroni med ost og ørret/portobellosopp, bananmilkshake til dessert. Stadig flere blir matintolerante eller utvikler allergier mot ulike typer mat. Macaroni 'n cheese – tålelig bra. Makaroni med ost og ørret/portobellosopp, bananmilkshake til dessert. Stadig flere blir matintolerante eller utvikler allergier mot ulike typer mat. Særlig gjelder dette bakervarer med gluten, melk- og meieriprodukter. I denne episoden viser Berit og Klaus hvordan man kan lage klassiske hvetemel- og melkeretter - som alle kan tåle!

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Dag Otto og Line Jansrud skal konkurrer mot Henrik Elvestad og Stig Andre Berge. Og som vanlig blir det en merkelig form for straff for de som svarer feil. Dag Otto og Line Jansrud skal konkurrer mot Henrik Elvestad og Stig Andre Berge. Og som vanlig blir det en merkelig form for straff for de som svarer feil.

20:00(20:30)

> Matkontrollen

Norsk forbrukermagasin fra 2019. «Matkontrollen» retter et kritisk søkelys på matvarebransjen, og jobber for å sikre nordmenn trygg og god mat til riktig pris. Ikke alt ved norsk matproduksjon er som vi tror. Fortsatt lar vi oss lure til å betale dyrt for dårlig mat. Og er egentlig den billige maten så ille som mange tror?

20:30(21:00)

> TV 2 hjelper deg

Norsk forbrukermagasin fra 2019. Solveig Barstad og hennes reportere står klare med nye undersøkelser og avsløringer. Både store kjeder og mindre firmaer blir undersøkt.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:35)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie fra 2018. Rett etter at teamet hjelper det lokale politiet med å isolere den hovedmistenkte i en drapssak, blir et familiemedlem av det første offeret drept. Innocence. Rett etter at teamet hjelper det lokale politiet med å isolere den hovedmistenkte i en drapssak, blir et familiemedlem av det første offeret drept.

22:35(23:35)

> Program ikke bestemt

Program ikke bestemt.

23:35(00:35)

> Frikjent

Norsk dramaserie. Aksel leter fortsatt etter personen som tok nakenbilder av Karine, og hans mistanker rettet mot Per Olav blir enda større når han finner ut at han er voldelig mot kjæresten Åse. Oppgjøret. Aksel leter fortsatt etter personen som tok nakenbilder av Karine, og hans mistanker rettet mot Per Olav blir enda større når han finner ut at han er voldelig mot kjæresten Åse. Erik vil rømme med henne og Aksel sier han kan hjelpe til med penger mot at Åse vitner mot Per Olav. William og Ingers planer om å utvide hotellet er i gang med Eva på laget.

00:35(01:30)

> Bull

Amerikansk dramaserie fra 2018. Bull har nettopp hatt hjerteinfarkt. Nå representerer han et forsikringsselskap som er saksøkt av en døende mor. Hun har fått avslag fra forsikringsselskapet etter å ha søkt om dekning av en levertransplantasjon. The Ground Beneath Their Feet. Bull har nettopp hatt hjerteinfarkt. Nå representerer han et forsikringsselskap som er saksøkt av en døende mor. Hun har fått avslag fra forsikringsselskapet etter å ha søkt om dekning av en levertransplantasjon.

01:30(02:20)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie fra 2017. BAU-teamet blir tilkalt når politiet i New Orleans avdekker en massegrav inne i et gravkammer på en lokal kirkegård. Miasma. BAU-teamet blir tilkalt når politiet i New Orleans avdekker en massegrav inne i et gravkammer på en lokal kirkegård.

02:20(03:20)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie. Teamet jobber med en drapssak i et miljø der det jaktes haifinner ulovlig, når de oppdager at en tidligere nazist og krigsforbryter kan skjule seg i den gamle leprakolonien på Hawaii. Ka Pa’ani Nui. Teamet jobber med en drapssak i et miljø der det jaktes haifinner ulovlig, når de oppdager at en tidligere nazist og krigsforbryter kan skjule seg i den gamle leprakolonien på Hawaii.

03:20(04:15)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2017. Teamet må bestemme seg for om de skal stole på en fange som kommer med en alvorlig advarsel. Zapata trekkes mellom FBI og CIA, mens Roman og Crawford er uenige om hvordan de skal takle en turbulent situasjon. Deductions. Teamet må bestemme seg for om de skal stole på en fange som kommer med en alvorlig advarsel. Zapata trekkes mellom FBI og CIA, mens Roman og Crawford er uenige om hvordan de skal takle en turbulent situasjon.

04:15(05:30)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2017. Erin's rettsak mot en kjent menneskesmugler blir satt på spill når dommeren i saken blir funnet drept. Denny og Baez får saken. Samtidig gjør ordføreren det vanskelig for Frank å gjøre jobben sin. Ghosts of the Past. Erin's rettsak mot en kjent menneskesmugler blir satt på spill når dommeren i saken blir funnet drept. Denny og Baez får saken. Samtidig gjør ordføreren det vanskelig for Frank å gjøre jobben sin.

05:30(06:00)

> Oppgrader!

Norsk underholdningsserie. Sigurd og kamerateamet banker på døren hos familien Bjerke som består av Heidi Ramstad Bjerke, Petter Eid Bjerke og Fabian Otelius Bjerke (4). Sigurd og kamerateamet banker på døren hos familien Bjerke som består av Heidi Ramstad Bjerke, Petter Eid Bjerke og Fabian Otelius Bjerke (4).