Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Orangutangen Noni blir ertet av gibbon-apene og Hilde må ta noen grep. I Barnas Afrika må eselet Gizmo få nye sko. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

06:30(07:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. En orangutang med anfall, kyr slippes ut på beite og sommervikar skal holde lemurpresentasjon. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

07:00(07:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Skoleelever møter en pytonslange, et ekorn får reservemamma og sjimpansen Jane må skilles fra datteren. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

07:30(08:00)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Mor Falguni har blitt student i høst og vil veldig gjerne oppgradere laptopen sin. Med seg i kveldens episode har hun sønnene sine og to venninner. Vil Sigurd Sollien oppgradere eller ta med seg familiens eiendeler?. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

08:00(08:30)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Familien har besøk av venninnen Martine som blir med å oppgradere hjemmet. Mor Unni skal begynne å studere, men vil Sigurd gi henne en ny PC, eller ta fra henne den gamle?. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

08:30(09:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. Ved et uhell kommer Alex borti en pasients bryster, og blir stemplet som overgriper. Verre blir det når damen viser seg å være medlem i Annas mammagruppe. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger.

09:00(09:30)

> Solsidan

Svensk komiserie. Fredde og Mickan bestemmer seg for å reise på hotell i helgen for å slappe av, men oppholdet blir alt annet enn avslappende. Anna er på tur med mammagruppen og blir lei av at alle baksnakker hverandre. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger.

09:30(10:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. Mickan reiser bort for helgen med barna, og Fredde bestemmer seg for at han vil skilles og gjøre seg ung. Alex og Anna får besøk av Annas foreldre som skal forberede bryllupet. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger.

10:00(11:30)

> Lotta på Liseberg

Svensk underholdningsprogram fra 2018. Lina Hedlund, Emil Assergård, Bishara og LaGaylia Frazier & Alexander Strandell gjester «Lotta på Liseberg» denne uken. Lotta Engberg byr på allsang fra Stora scenen i fornøyelsesparken Liseberg i Gøteborg, med opptredener fra Sveriges mest folkekjære artister.

11:30(12:30)

> Allsang på grensen

Norsk underholdningsprogram. Katrine Moholt og medprogramleder Christian Ingebrigtsen tar imot både norske og internasjonale stjerner. A1, Tommy Nilsson, Jørn Hoel, HADDAWAY og Keiino står på scenen i Halden denne kvelden. Programleder Katrine Moholt leder an i allsangen fra Fredriksten festning i Halden. I hvert program har hun med seg en ny gjesteprogramleder og en rekke kjente og kjære artister.

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2018. Hos tigrene Rex og Bonya er stemningen amper og dyrepasser dyrepasser Nivi forsøker å megle. Løvetamarinungen Leon har begynt å utfordre faren sin, og for å beholde roen i flokken må han og brødrene må flytte for seg…. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. Vi får se hvordan dyrepasserne tar vare på dyrene og på hverandre, hvordan de takler vanskelige situasjoner, men ikke minst hvordan de setter pris på de fine øyeblikkene livet i Dyreparken har å by på.

13:00(18:30)

> Sykkel: Tour de France - 19. etappe

Sykkelritt fra Frankrike. 19. etappe SAINT-JEAN-DE-MAURIENNE - TIGNES (126.5 km). Vi holder oss på grensen mellom Frankrike og Italia i alpene og i denne etappen skal rytterne over fire fjell.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(19:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2018. Strutsen Olga har fått et kutt i beinet og må bedøves, men å finne rett dose bedøvelsesmiddel til en struts er ikke lett. Trond og Maria leter etter alligatoregg og tapiren Fernando må hindres i å rømme. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. Vi får se hvordan dyrepasserne tar vare på dyrene og på hverandre, hvordan de takler vanskelige situasjoner, men ikke minst hvordan de setter pris på de fine øyeblikkene livet i Dyreparken har å by på.

19:30(20:00)

> En får væra som en er

Norsk dramaserie fra 2018. Det går mot slutten for Smørsia. Per forteller Indregard om den store overraskelsen, med nedslående resultat. Per fortviler, før han møter en bekronet Løken og får en ny idé. Du er verdt mere enn all verdens gull. "En for væra som en er" er et musikal-humor-drama med campingliv, sterke følelser og Ole Ivars-musikk slik du aldri har hørt den før.

20:00(21:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Hva kan gjestene Solveig Kloppen, Emil H. Svendsen og Tiril Sjåstad om bokstaven P og Afrika? Svaret får du i Huskestue. Bokstaven P og Afrika. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:35)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:35(21:45)

> Tour de France: Magasinet

Norsk sykkelmagasin.

21:45(22:50)

> Agatha Raisin

Britisk dramaserie fra 2015. Nygifte Kylie Stokes blir funnet død i en drukningsulykke etter at en storm har herjet i Carsely. The Day The Floods Came. Den vellykkede PR-kvinnen Agatha har slått seg ned i en liten by på landet. Der ønsker hun å finne ro, få nye venner og kommer bort fra Londons kjas og mas. Men late dager blir snart erstattet med mordmysterier og ufrivillig detektivarbeid.

22:50(00:50)

> Mord og mysterier

Britisk krimserie fra 2018. Det knyttes stor spenning til et nytt bryggeri som skal åpne i et gammelt kloster. Det ligger en forbannelse over klosteret, men nysgjerrigheten og spenningen rundt den gamle historien blir til frykt når en mann blir…. The Ghost of Cayson Abbey. Inspektør John Barnaby etterforsker mistenkelige dødsfall og uforståelige drapssaker mens TV-seerne selv kan finne morderen blant underfundige personer med de forskjelligste motiver.

00:50(03:50)

> Hacksaw Ridge

Amerikansk krigsdrama fra 2016. Desmond Doss er en patriotisk pasifist som verver seg til den amerikanske hæren under andre verdenskrig, men nekter å bruke våpen på grunn av sin religiøse overbevisning.

03:50(04:45)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2019. Når en kjent modell blir utsatt for et syreangrep, tar Holmes og Watsons nye karrierer hos Scotland Yard dem inn i tabloidjournalistikkens verden. The Further Adventures. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker.

04:45(05:41)

> Madam Secretary

Amerikansk dramaserie fra 2018. Elizabeth og Jay prøver å hindre at en historisk avtale mellom Serbia og Kosova skal bli brutt, etter at en massegrav fra krigen i Kosovo blir oppdaget i Serbia. Winter Garden. Téa Leoni er strålende i rollen som USAs utenriksminister, Elizabeth McCord, i en serie som leverer drama med både hjerte og hjerne. «Madam Secretary» navigerer mellom globale og nasjonale utfordringer, livsfarlig politisk spill og hverdagslige intriger – både i Det Hvite Hus og på hjemmebane.