Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Parks and Recreation

Amerikansk komiserie fra 2012. Bli med inn i den interessante verdenen av lokalt byråkrati og bli kjent med lokale politikere. Serien følger Leslie Knope som er en middels byråkrat i park- og rekreasjonsavdelingen i Pawnee, Indiana. I denne del: En bekymret borger kjemper mot Leslies initiativ til å fjerne noen utdaterte pantelover. I mellomtiden blir April og Ron tvunget til å ta Chris' sitt ledelseskurs.

06:30(06:55)

> Nyhetene

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

12:00(12:30)

> Rom 123

Norsk livsstilserie. I "Rom 123" får folk hjelp med oppussing av profesjonelle designere. Mange sliter med å finne de gode løsningene i sine hjem fordi de har ulik stil. Her får de hjelp av designerne Ingrid og Boris, som gjør det de kan for å finne den beste løsningen. I denne del: Fra storbyen New York til landlige Gupu gård i Bærum har Casey og Annette nylig flyttet inn med sønnen sin. De syns dette er et fint sted for sønnen å vokse opp, og ønsker derfor å leie gården i lang tid fremover. Men stuen er i dag delvis møblert av gårdens eier, og for å kunne trives trenger de å gjøre den mer personlig. Men Casey og Annette har ulikt syn på møbler og interiør, og sliter med å bli enige.

12:30(13:00)

> Budkrigen

Norsk livsstilsprogram fra 2015. I programserien Budkrigen skal Sturla Berg-Johansen og Gunhild Dahlberg følge folk som er på jakt etter et nytt sted å bo. Vi følger kjøpere, meglere og selgere tett på under budrundene. Hvilke taktikker er smarte å velge? Hva bør du vite før du hiver deg ut i en budrunde? Å kjøpe bolig markerer et nytt kapittel i livet - det er et av de vanskeligste valgene vi tar. For første gang skal du få et innblikk i alle sidene ved et boligsalg. Vi er tilstede hos selger, hos megler, og hos kjøperne, som satser alt de har og kjemper bud for bud for å sikre seg drømmeboligen. Noen drømmer vil bli knust, mens andre vil bli oppfylt. I denne del: I kveld følger vi budkrigen rundt en unik villa på Høybråten i Oslo. To familier kniver om å få tak i drømmehuset. Den 191 kvm store villaen ligger i et familievennlig område på Høybråten. Taksten er på 6, 8 millioner kroner. Det er liten tvil om at dette objektet vekker kampinstinktet hos kveldens kjøpere.

13:00(14:00)

> Bolighjelpen

Kanadisk realityserie. Designer Hilary Farrr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller Davids som vinner.

14:00(14:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Fredde foreslår at han og Mickan kanskje bør skille lag, ettersom hun hele tiden stiller spørsmål ved forholdet deres. Han håper det vil skremme Mickan til å dempe på kravene sine, men det går ikke helt som han håper. Anna får tilbud om en prøvefilming for en ny politiserie, som hun kanskje burde ha takket nei til...

14:30(15:00)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Fredde drar til Norge på forretningsreise for å ro i land en stor avtale med en eksentrisk millionær. Men Fredde er i dårlig humør, ettersom han ikke liker vanskelige nordmenn. Og stemningen blir ikke bedre når han får Ove som uventet reiseselskap.

15:00(15:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie fra 2015. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Claire imponerer familien med å takle både jobb og hus, noe som gjør Phil mistenksom. Og Jay og Gloria går langt for å ikke bli tatt på fersken, når de gjør ting de ikke burde gjøre.

15:30(16:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie fra 2015. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Phil og Claire har begge uskyldige flørter på gang, men prøver å skjule det for hverandre. Samtidig har Jay fått seg en ny hobby som programleder for sin egen webserie "Jay Talking", men blir plaget av et nettroll. Og det får katastrofale følger når Mitchell og Cameron skal lære Lily å sykle.

16:00(16:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2014. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:00(18:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram. Mer leken og vågale enn noen gang får Kjersti Bergensen, håndverkere og designere frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. I denne del: En stue som ingen vil bruke er utfordringen for Kjersti og oppussingsteamet. Programlederen lover tips om alt fra lampelaging, koking av hjortegevir, bygging av peis, orientalske skillevegger og hjemmelaget sofa.

18:00(18:30)

> Rom 123

Norsk livsstilserie. I "Rom 123" får folk hjelp med oppussing av profesjonelle designere. Mange sliter med å finne de gode løsningene i sine hjem fordi de har ulik stil. Her får de hjelp av designerne Ingrid og Boris, som gjør det de kan for å finne den beste løsningen. I denne del: Fra storbyen New York til landlige Gupu gård i Bærum har Casey og Annette nylig flyttet inn med sønnen sin. De syns dette er et fint sted for sønnen å vokse opp, og ønsker derfor å leie gården i lang tid fremover. Men stuen er i dag delvis møblert av gårdens eier, og for å kunne trives trenger de å gjøre den mer personlig. Men Casey og Annette har ulikt syn på møbler og interiør, og sliter med å bli enige.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(19:30)

> Fingrene av fatet

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. I denne del: Det er Vålerenga mot Lillestrøm og fotball mot hockey når keeperlegendene Jim Marthinsen og Frode Grodås skal konkurrere i å lage den beste meksikanske retten på 30 minutter. Mesterkokkene Bård Greni og Øyvind Hjelle bryr seg verken om fotball eller hockey når de skal få fart på de to keeperne i forhold til å lage den beste meksikanske maten.

19:30(20:00)

> Fingrene av fatet

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. I denne del: Omer Bhatti er veganer, men får se grønnsaker han ikke visste fantes når han møter Ida Maria til konkurranse om å lage vegetarmat på bare 30 minutter. Det er mesterkokkene Benedicte Eriksen og Øyvind Hjelle som fjernstyrer de to artistene.

20:00(21:00)

> Petter uteligger: Fra gata til Nordkapp

Norsk dokumentarserie fra 2016. Petter Nyquist tar med seg åtte rusavhengige på en fem uker lang rusfri reise gjennom Norge. Målet er Nordkapp, men det er også det eneste som er planlagt med turen - resten er opp til deltakerne selv. Det blir en dramatisk reise med sterke følelser. I denne del: Thomas (35) vender tilbake etter sykehusoppholdet og inviterer helseministeren på besøk. Ferden går videre med Hurtigruta nordover, der Lasse (33) oppdager at han har et alkoholproblem. Kent (29) får testet sin tålmodighet som reiseleder og et kjærlighetsdrama skaper splid i gruppa.

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:40)

> Åsted Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. I Åsted Norge kan du hjelpe politiet med å oppklare uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. I det direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte. Åsted Norge ønsker å gjøre Norge litt tryggere. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen.

22:40(23:40)

> Alan Walker is Heading Home - LIVE

Konsertopptak fra USF Verftet i Bergen. Etter et minnerikt år, fullt av høydepunkter, gjør Alan Walker sin første headliner-konsert i Norge. Sammen med Vipps, TV 2 og Bergen Live inviterer han til en festaften på kunst- og kulturarenaen USF Verftet i Bergen.

23:40(00:40)

> Homeland

Amerikansk thrillerserie fra 2016. Det er like etter presidentvalget, og Carrie Mathison befinner seg i New York der hun jobber i en hjelpeorganisasjon for muslimer. Aldersgrense: 15 år.

00:40(01:25)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: Flere unge menn blir funnet drept i Utah. De blir funnet med mobiltelefonene sine stappet inn i munnen. Samtidig må J.J. konfrontere sine undertrykte følelser rundt søsterens tragiske død.

01:25(02:10)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. I denne del: Teamet etterforsker drapet på en prostituert kvinne. Hun blir funnet drept hjemme hos en viktig kongressmann, og mannen er nå sporløst forsvunnet. Samtidig sliter Danny med sitt eget private drama, når høringen om foreldreretten til Grace skal for retten.

02:10(02:55)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2014. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker. I denne del: Sherlock, Kitty og Watson etterforsker et drap som har forbindelse til juksing med kartverket - juks som et svært innbringende casino kan få fordel av. Aldersgrense: 15 år.

02:55(03:40)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: Flere unge menn blir funnet drept i Utah. De blir funnet med mobiltelefonene sine stappet inn i munnen. Samtidig må J.J. konfrontere sine undertrykte følelser rundt søsterens tragiske død.

03:40(04:20)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. I denne del: Teamet etterforsker drapet på en prostituert kvinne. Hun blir funnet drept hjemme hos en viktig kongressmann, og mannen er nå sporløst forsvunnet. Samtidig sliter Danny med sitt eget private drama, når høringen om foreldreretten til Grace skal for retten.

04:20(05:05)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2014. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker. I denne del: Sherlock, Kitty og Watson etterforsker et drap som har forbindelse til juksing med kartverket - juks som et svært innbringende casino kan få fordel av. Aldersgrense: 15 år.

05:05(06:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Mattias rykker ut til en trafikkulykke i en tunnel der flere kjøretøy er innblandet. Ambulansesykepleieren Ulf drar i all hast til en kvinne som har problemer med å puste.