Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Parks and Recreation

Moving Up. Amerikansk komiserie fra 2013. Bli med inn i den interessante verdenen av lokalt byråkrati og bli kjent med lokale politikere. Serien følger Leslie Knope, som er en middels byråkrat i park- og rekreasjonsavdelingen i Pawnee, Indiana. I denne del: Leslie er på en convention i San Francisco og veier for og imot angående å ta jobben i National Parks Service. Ben forsøker å få gratis nettforbindelse for Pawnee.

06:30(06:55)

> Nyhetene

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

12:00(12:30)

> Rom123

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Nå skal designer Thilde Rosén-Lystrup og Kaja Hanevoll, sammen med handyman Øyvind Lie, hjelpe ulike beboere med å finne fine og kreative løsninger i sine hjem. I denne del: På Grefsen i Oslo bor Than og Eirik med sønnen Konrad på 2 år. Konrads rom er smalt, overmøblert og ser i dag ut som en hvit boks! Begge ønsker å gjøre noe med barnerommet, men HVA som skal gjøres - det blir de ikke enige om.

12:30(13:00)

> Kjære mamma

Høst 2016. Norsk livsstilsprogram fra 2016. Vi møter 40 mammaer anno 2016 og får ta del i deres hverdag med utfordringer, opp og nedturer. En hyllest til alle mammaer der ute. I denne del: - Med store barn er jeg ferdig med oppdragelsen. Den har jeg gjort unna og den føler jeg at jeg har lykkes bra med.

13:00(13:30)

> Helsekontrollen

Norsk forbrukermagasin fra 2017. Som forbrukere betaler vi villig for dyre kremer, kosttilskudd, teknologi, treningsmetoder, utstyr og alternativ behandling. Men hva funker? Og hvem prøver å lure deg? Programleder Marte Spurkland konfronterer helseindustrien for å finne svar.

13:30(14:00)

> TV 2 hjelper deg

Norsk forbrukermagasin fra 2017. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester.

14:00(14:30)

> Solsidan

Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. I denne del: Alex og Anna sliter med å finne tid til hverandre. De får tips fra Fredde og Mickan, men det går i en litt annen retning enn de håper på. Selv er Mickan misfornøyd med at Fredde aldri sier noe vakkert om henne.

14:30(15:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. I denne del: Etter en rekke innbrudd blir Alex tvunget av Ole og Anette til å gå natteravn for å sikre nabolaget. Mickan lurer på hva hun skal gi Fredde i bursdagsgave, mens Anette skaffer seg en udugelig vakthund.

15:00(15:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie fra 2016. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

15:30(16:00)

> En moderne familie

Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Cameron elsker sin mor dypt, Mitchell er ikke like entusiastisk for henne og sliter med å fortelle at hun gjør ham litt ukomfortabel. Hver gang Cameron ser vekk, så klår moren hans på Mitchell, blant annet ved å hente mynter i buksene hans når han har dem på. Haley slår endelig opp med Dylan, og Phil tar det hardere enn noen andre. Gloria gjør narr av Jay for at han klager på litt mageknipe. Aldersgrense: 11 år.

16:00(16:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:00(18:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram. Kjersti og hennes medhjelpere er tilbake med "Tid for hjem". Årets "Tid for hjem"-sesong byr på åtte programmer som er utvidet fra en halv til en hel time. Hver onsdag kan du følge Kjersti, Stein og Einar når de for syvende år på rad går løs på vanlige folks hjem for å gi dem en real oppussing. I denne del: Hva skjer hvis man river veggen mellom stue og kjøkken? Den anerkjente, norske designeren Andreas Engesvik hjelper Kjersti og co med utformingen.

18:00(18:30)

> Budkrigen

Norsk livsstilsprogram fra 2015. I programserien Budkrigen skal Sturla Berg-Johansen og Gunhild Dahlberg følge folk som er på jakt etter et nytt sted å bo. Vi følger kjøpere, meglere og selgere tett på under budrundene. Hvilke taktikker er smarte å velge? Hva bør du vite før du hiver deg ut i en budrunde? Å kjøpe bolig markerer et nytt kapittel i livet - det er et av de vanskeligste valgene vi tar. For første gang skal du få et innblikk i alle sidene ved et boligsalg. Vi er tilstede hos selger, hos megler, og hos kjøperne, som satser alt de har og kjemper bud for bud for å sikre seg drømmeboligen. Noen drømmer vil bli knust, mens andre vil bli oppfylt. I denne del: I denne episoden skal vi se at selv en liten leilighet i utkanten av Oslo, kan gå for svimlende summer.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(19:30)

> Dyrepasserne

Norsk underholdningsserie. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. I denne del: Tapiren Fernando er ny i parken og finner seg ikke helt til rette i innhengningen og Lisbeth gleder seg over et nytt sebraføll.

19:30(21:00)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av skuespiller og artist, Mia Gundersen, komiker og skuespiller Linn Skåber, danser og Norske talenter-vinner Suleman Malik, og D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage. I denne del: Ni spente talenter er klar for den femte semifinalen. Nå er det opp til seerne å bestemme hvem som fortjener en plass i finalen...

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:15)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av skuespiller og artist, Mia Gundersen, komiker og skuespiller Linn Skåber, danser og Norske talenter-vinner Suleman Malik, og D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage.

22:15(23:20)

> Senkveld med Thomas og Harald

Norsk talkshow fra 2017. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø.

23:20(23:50)

> Senere med Tørnquist

Norsk talkshow. Programleder Einar Tørnquist og hans høyre hånd, Gunhild Dahlberg, i fri utfoldelse med kjente gjester i studio. Det skal snakkes om både ditt og datt. Utegående usikkerhetsmoment er Morten Ramm.

23:50(00:50)

> Stian Blipp Show

Norsk talkshow. Stian Blipp i fri utfoldelse i et lekent og uforutsigbart talkshow. Han inviterer både kjente gjester og mennesker med spennende historier. Hos Stian står humor, vennskap, samhold og forholdet til publikum sentralt. Datarock skal være husband og Stian skal i løpet av sesongen dele ut en million kroner til veldedige formål. Pengene må han skaffe gjennom å løse spektakulære og underfundige utfordringer.

00:50(03:00)

> Jegerne - Falske spor

Svensk krimthriller fra 2011. Rolf Lassgård, Peter Stormare. Det er 15 år siden Erik ble tvunget til å forlate jobben som politimann i Norrland. Siden den gang har han blitt Riksmordkommisjonens beste etterforsker. Et brutalt mord gjør at sjefen til Erik sender ham tilbake til gamle trakter. Det som først virker som en enkel sak, viser seg snart å bli mye mer komplisert. Aldersgrense: 15 år.

03:00(04:35)

> Mad Max

Australsk actioneventyr fra 1979. Mel Gibson, Joanne Samuel. Max er politimann i det post-apokalyptiske Australia. Han planlegger å pensjonere seg for å tilbringe mer tid med kona og sønnen, men når en brutal motorsykkelgjeng dreper familien hans blir han en enmannsarme med kun ett mål for øyet - hevn. Aldersgrense: 18 år.

04:35(05:30)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 1985. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

05:30(06:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie fra 2016. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.