Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2019. Mackenzie prøver å ordne opp med Dean, og Robbo gjør alt i hans makt for å finne svar. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. God morgen Norge byr på møte med aktuelle gjester hver morgen fra mandag til fredag - direkte fra Aker Brygge.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. En stor tragedie rammer Julius og sjimpanseflokken i fredagens sesongpremiere av «Dyrepasserne». Men heldigvis er det også mye å glede seg over i Dyreparken i Kristiansand. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Den vanligvis så sulte tigerpytonen Jonas vil ikke spise. Det ender med at han må tvangsfores. Imens utspiller det seg et sjalusidrama nede på savannen. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

13:00(13:55)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. To ravner i Skånes dyrepark har problemer med øynene, og Kalle og kollegaene hans fanger dem inn for å undersøke dem. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

13:55(15:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2019. Med en baby på vei, er Penny stresset over at familien klemmer seg sammen i et kaotisk og dysfunksjonelt hus. Todd begynner å lete etter et rolig og praktisk sted. Penny & Robert. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

15:00(16:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Kjersti og teamet hjelper en familie som bor i et hus med en vakker utsikt. Men kjøkkenet er bittelite og mørkt, og de drømmer om en åpen løsning med stort sosialt kjøkken. Bli med på en ny sesong med oppussing. Kjersti og gjengen gir oss inspirasjon, gode råd og mye godt humør!

16:00(17:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Hvem kan mest om Europeisk historie og bokstaven B? Gjester er Fabian Stang, Trude Dreveland og Anders Hoff. Europeisk historie og bokstaven B. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2019. Leah prøver desperat å hjelpe Irene, og Raffy og Ryder tar et steg frem og et tilbake. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:30(18:30)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Teamet skal forvandle en sliten kjellerstue, med et dominerende og rødt vegg til vegg-teppe. Rommet skal bli til en skikkelig "mancave", som inkluderer både tv-stue, biljardspill og kanskje en liten bar?. Bli med på en ny sesong med oppussing. Kjersti og gjengen gir oss inspirasjon, gode råd og mye godt humør!

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Hva kan Marion Ravn, Sigurd Sollien og Einar Tørnquist om det 20. århundre, og hvordan blir det når Dag Otto tar over som programleder?. Det 20. århundre. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

20:00(21:00)

> Truls à la Hellstrøm

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Truls skal opp til eksamen. De siste årene har Truls vært i lære av noen av de aller beste kokkene i verden. Han må nå bruke sin kunnskap og erfaring til å lage det beste måltidet han noensinne har laget. Finale. Denne høsten må Truls vise Eyvind hva han har lært. Truls skal derfor opp til en eksamen hvor han skal konkurrere mot to av Norges aller beste kokker. For å være best mulig forberedt tar Eyvind med seg Truls til nye eventyrlige destinasjoner med råvarer i verdensklasse. Turene går blant annet til Færøyene, Peru, London og Oslo.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2019. Det er en ny dag på Lundereid gård, og forpakterne skal snart vise frem en essensiell del av ukesoppdraget. I kulissene er det nervøs stemning når flere av deltakerne må tre ut av komfortsonen. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

22:40(23:10)

> Best før

Norsk komiserie fra 2018. Viggo inviterer Lena med på tur til Vegas. Lena tror at Morten fortsatt har følelser for henne, og må finne ut av om dette virkelig stemmer før flyet går til Vegas. Men plutselig er Morten forsvunnet. Vegas, baby!. Lena mister jobben og ektemannen på førtiårsdagen. Desperat prøver hun å stable et nytt liv på beina. Hun tar opp jakten på en ny jobb og kanskje en ny mann, samtidig som hun forsøker å samarbeide med eksen og hans nye unge kjæreste om sønnen på 10 år.

23:10(00:10)

> Mellom oss

Norsk dramaserie fra 2019. Joachim er bekymret for Meretes flørt, og Kasper er redd for at Nanna ikke er ærlig når hun sier at det går fint at de ikke kan få barn. Nøkkelkort. Kjærligheten tåler alt, sies det, men gjør den det? Hvor ærlig skal man være når ønsker og drømmer er på kollisjonskurs? Eller når man innser at det er flest hverdager i livet og fristelser lurer på andre siden av gjerdet?

00:10(01:10)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Hva kan Marion Ravn, Sigurd Sollien og Einar Tørnquist om det 20. århundre, og hvordan blir det når Dag Otto tar over som programleder?. Det 20. århundre. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

01:10(02:10)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2017. Catherine Rollins rekrutterer McGarrett og Jerry til å hjelpe henne med å finne et urandepot som skal være skjult på øya. Terrorister med planer om å lage bomber er på jakt etter det samme depotet. He Lokomaika’i Ka Manu O Kaino. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

02:10(03:05)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie fra 2017. Teamet får med seg den nye agenten, og tidligere Delta-soldat, Matt Simmons i jakten på Mr. Scratch. Samtidig må de redde en av sine egne. Wheels Up. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle.

03:05(03:55)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2017. Dr. Shaun må ta en avgjørelse om hvorvidt en operasjon er nødvendig, og Dr. Claire og Dr. Morgan Reznick oppdager at pasienten deres har løyet til dem. Smile. En ung autistisk kirurg med ekstraordinære egenskaper rekrutteres til kirurgisk barneavdeling ved et prestisjefylt sykehus. Men problemstillingen kommer for dage: Kan en person uten evne til å relatere til andre mennesker redde liv?

03:55(04:55)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2018. Luis og Danny tar opp jakten på vedkommende som brøt seg inn i huset til Luis Delgado og drepte kona hans. Morderen kan også være ansvarlig for Lindas død. Common Enemies. Etter at Jamie og Eddie kunngjorde sin forlovelse forrige sesong stilles det nå spørsmål i Regan-familien om hvordan de nå skal kunne jobbe sammen i politiet.

04:55(06:00)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie fra 1961. Adam har halvannen dag på seg til å levere en stor sjekk, men blir overfalt av en rømt fange. Long Night. The Cartwrights fortsetter å håndtere problemer og moralske dilemmaer fra sin familieranch Ponderosa.