Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Kevin Can Wait

Amerikansk komiserie fra 2017. Kevin insisterer på at han kan klare å diske opp et helt høsttakkefestmåltid for familien og Vanessa, men innser at han har tatt seg vann over hodet. Cooking Up a Storm. Kevin insisterer på at han kan klare å diske opp et helt høsttakkefestmåltid for familien og Vanessa, men innser at han har tatt seg vann over hodet.

06:25(06:45)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1997. Maxwell inviterer Fran på middag med selveste Elton John! Men han vet ikke at begge har møtt hverandre før. First Date. Maxwell inviterer Fran på middag med selveste Elton John! Men han vet ikke at begge har møtt hverandre før...

06:45(07:10)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1997. Fran får konkurranse om Maxwells gunst av en kvinne fra plateselskapet, som har oppdaget Brightons talent på elektrisk gitar. The Bobbie Fleckman Story. Fran får konkurranse om Maxwells gunst av en kvinne fra plateselskapet, som har oppdaget Brightons talent på elektrisk gitar.

07:10(07:55)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2016. Kokken Edward Lee er gjestedommer i dag og avslører den tredje mysterieboksutfordringen, som innebærer å forberede fire hovedretter innen 45 minutter. The Good, the Bad, and the Offal. Kokken Edward Lee er gjestedommer i dag og avslører den tredje mysterieboksutfordringen, som innebærer å forberede fire hovedretter innen 45 minutter.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Adam Levine tar turen til Ellen i dag. Adam Levine. Adam Levine tar turen til Ellen i dag.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Christy ble ansvarlig for barna til hennes narkotikalanger søster som ble fengslet. Når er søsteren løslatt fra fengsel og vil ha barna sine tilbake. I’ve Turned My Life Around but My Sister Refuses to Give My Children Back!. Christy ble ansvarlig for barna til hennes narkotikalanger søster som ble fengslet. Når er søsteren løslatt fra fengsel og vil ha barna sine tilbake.

09:35(10:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Siden Shirley kastet ut hennes datter, Marie, hjemmefra, har den unge jenten levd et farlig dobbeltliv. Dr. Phil skal avsløre familiens mørke hemmeligheter, som kan være årsaken til Maries problemer. Blame It on a Religious Upbringing or a Dark Family Secret? My 19-Year-Old Daughter is Living a Dangerous Double Life. Siden Shirley kastet ut hennes datter, Marie, hjemmefra, har den unge jenten levd et farlig dobbeltliv. Dr. Phil skal avsløre familiens mørke hemmeligheter, som kan være årsaken til Maries problemer.

10:35(11:30)

> NCIS

Amerikansk krimserie fra 2012. Del 1:2. En militærløytnant blir funnet død etter et brutalt overfall og teamet avhører offerets venn, marinekaptein Joe Wescott. Gibbs finner ut at marinekapteinen lider av posttraumatisk stresslidelse. Shell Shock (Part 1). Del 1:2. En militærløytnant blir funnet død etter et brutalt overfall og teamet avhører offerets venn, marinekaptein Joe Wescott. Gibbs finner ut at marinekapteinen lider av posttraumatisk stresslidelse.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. Callen, Sam og Neal drar til Angeles-skogen for å finne topphemmelig, statseid utstyr blant rester etter en mislykket rakettoppskyting. Reentry. Callen, Sam og Neal drar til Angeles-skogen for å finne topphemmelig, statseid utstyr blant rester etter en mislykket rakettoppskyting.

12:30(13:30)

> Shades of Blue

Amerikansk krimserie fra 2016. Harlees samarbeid med Stahl avdekker Wozniaks lyssky relasjon til Donnie. Wozniak bestemmer seg for å ta over styringen etter å ha plukket opp en leveranse som viste seg å være en kidnappet mann. Live Wire Act. Harlees samarbeid med Stahl avdekker Wozniaks lyssky relasjon til Donnie. Wozniak bestemmer seg for å ta over styringen etter å ha plukket opp en leveranse som viste seg å være en kidnappet mann.

13:30(14:30)

> The F Word with Gordon Ramsay

Amerikansk realityserie fra 2017. Gordon og datteren hans Tilly møter McCurdy-familien til returkamp, der målet er å komme i Guiness' rekordbok - for eggekakking. Gordon og datteren hans Tilly møter McCurdy-familien til returkamp, der målet er å komme i Guiness' rekordbok - for eggekakking.

14:30(15:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2016. Tenåringer som feirer sin "sweet 16" får hjelp av de gjeværende hobbykokkene som deler seg i to lag for å lage 30 retter på time til bursdagsungdommene. A Piece of Cake. Tenåringer som feirer sin "sweet 16" får hjelp av de gjeværende hobbykokkene som deler seg i to lag for å lage 30 retter på time til bursdagsungdommene.

15:30(16:30)

> The Real Housewives of Dallas

Amerikansk dokusåpeserie fra 2016. Stephanie er vertinne for den årlige Byron Nelson-tilstelningen, en fest i forbindelse med en golfturnering. Cary og Mark legger planer for sommeren, mens LeeAnne vurderer en ny karriere. The Full Nelson. Stephanie er vertinne for den årlige Byron Nelson-tilstelningen, en fest i forbindelse med en golfturnering. Cary og Mark legger planer for sommeren, mens LeeAnne vurderer en ny karriere.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2009. Anna Anka skal hente datteren sin, Elli, som har tilbrakt helgen sammen med faren sin, Annas eksmann. Men når eksmannen ser at Anna har med seg et TV-team i bilen, kjører han sin vei med Elli. Anna Anka skal hente datteren sin, Elli, som har tilbrakt helgen sammen med faren sin, Annas eksmann. Men når eksmannen ser at Anna har med seg et TV-team i bilen, kjører han sin vei med Elli. Anna ringer straks til advokaten sin og forklarer at datteren har blitt kidnappet. Senere i programmet forbereder hun familiens årlige reise til Stockholm, hvor de skal bo på Grand Hotell, det eneste hotellet i Sverige som er bra nok for familien Anka. Mens hun er i Stockholm passer hun på å treffe adoptivbroren sin, Kaj, som hun ikke har sett på 16 år. Maria forteller om sitt umettelige behov for leppestift, og Agnes-Nicole er på jakt etter et nytt hus.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Shopping ble alenemoren Elins trøst etter et tøft brudd, og kredittgjeld gjør at hun nå går 16.000 kroner i underskudd hver måned. Likevel skal hun på utenlandsferie. Nå tar Patrick og Magnus tak. Shopping ble alenemoren Elins trøst etter et tøft brudd, og kredittgjeld gjør at hun nå går 16.000 kroner i underskudd hver måned. Likevel skal hun på utenlandsferie. Nå tar Patrick og Magnus tak.

18:30(19:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2018. De syv gjenværende kokkene skal forvandle rester fra kjøkkenet, til en rett som er en MasterChef verdig. Personen med den beste retten, får en stor fordel i neste runde. Waste Not Want Not. De syv gjenværende kokkene skal forvandle rester fra kjøkkenet, til en rett som er en MasterChef verdig. Personen med den beste retten, får en stor fordel i neste runde.

19:30(20:30)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsprogram fra 2016. I dette programmet møter vi Thomas fra Sarpsborg, som har en godt betalt jobb i Nordsjøen. I friukene sitter imidlertid pengene svært løst. Pengene flyr ut av lommeboka, og på byen spanderer han på hele…. I dette programmet møter vi Thomas fra Sarpsborg, som har en godt betalt jobb i Nordsjøen. I friukene sitter imidlertid pengene svært løst. Pengene flyr ut av lommeboka, og på byen spanderer han på hele kameratflokken. Pengene strekker ikke til og han har tydd til ekstremt dyre forbrukslån. Nå risikerer han at huset han eier sammen med lillesøsteren, blir tvangssolgt. Luksusfellens eksperter, Hallgeir Kvadsheim og Robert Speare, er satt på saken. De setter i gang tøffe tiltak for Thomas, men vil det redde økonomien hans?

20:30(21:30)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2016. I kveld skal Halvor og gutta ta på seg veldig spesielt prosjekt i indre Telemark. Et gammelt forsvarsbygg skal forvandles til en moderne og stilren familiehytte og hard og kjølig betong skal mykes opp med elementer…. I kveld skal Halvor og gutta ta på seg veldig spesielt prosjekt i indre Telemark. Et gammelt forsvarsbygg skal forvandles til en moderne og stilren familiehytte og hard og kjølig betong skal mykes opp med elementer fra den nordiske stilen. Mikkel har en en litt spesiell overraskelse til gutta.

21:30(22:00)

> Henrik Uber alles

Norsk komiserie fra 2018. Henrik Thodesen har i lang tid ridd på fortidens bølge, og nå begynner den å innhente han. Når han får sparken fra kanalen og mister gallajobben for Latter, må han finne seg en ordentlig jobb. Henrik Thodesen har i lang tid ridd på fortidens bølge, og nå begynner den å innhente han. Når han får sparken fra kanalen og mister gallajobben for Latter, må han finne seg en ordentlig jobb.

22:00(22:30)

> Henrik Uber alles

Norsk komiserie fra 2018. Henrik sliter med å tilpasse seg rollen som Uber-sjåfør, og kundene setter ikke alltid pris på at det sitter en avdanket stand-up komiker bak rattet. Henrik sliter med å tilpasse seg rollen som Uber-sjåfør, og kundene setter ikke alltid pris på at det sitter en avdanket stand-up komiker bak rattet.

22:30(23:30)

> Instinct

Amerikansk krimserie fra 2018. Dylan og Lizzie etterforsker drapet på en Jane Doe, men teamet kommer frem til at hun døde ved en feil, og at morderen nå er ute etter sitt rette offer. Dylan og Lizzie etterforsker drapet på en Jane Doe, men teamet kommer frem til at hun døde ved en feil, og at morderen nå er ute etter sitt rette offer.

23:30(02:15)

> Unbroken

Amerikansk biografisk drama fra 2014. Som ung havnet Louis "Louie" Zamperini alltid i problemer, men med hjelp fra sin eldre bror klarer han å snu om på livet. Han begynner å løpe, og kvalifiserer seg senere til OL i 1936. Som ung havnet Louis "Louie" Zamperini alltid i problemer, men med hjelp fra sin eldre bror klarer han å snu om på livet. Han begynner å løpe, og kvalifiserer seg senere til OL i 1936. Men når 2. verdenskrig bryter ut, verver Louie seg til militæret. Etter at flyet hans styrter i Stillehavet, overlever han 47 dager drivende rundt i en flåte, inntil han blir tatt til fange av den japanske marinen. Louie sendes til en krigsleir og blir favorittmålet til en særdeles ondskapsfull fengselssjef.

02:15(03:00)

> Chicago Med

Amerikansk dramaserie fra 2015. Legene Rhodes og Choi er ikke enige hva angår en pasients endelige beslutning, mens Sarah Reese og dr. Zanetti må kaste seg rundt for å redde en pasient som har blitt feildiagnostisert. Intervention. Legene Rhodes og Choi er ikke enige hva angår en pasients endelige beslutning, mens Sarah Reese og dr. Zanetti må kaste seg rundt for å redde en pasient som har blitt feildiagnostisert.

03:00(03:50)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2009. Anna Anka skal hente datteren sin, Elli, som har tilbrakt helgen sammen med faren sin, Annas eksmann. Men når eksmannen ser at Anna har med seg et TV-team i bilen, kjører han sin vei med Elli. Anna Anka skal hente datteren sin, Elli, som har tilbrakt helgen sammen med faren sin, Annas eksmann. Men når eksmannen ser at Anna har med seg et TV-team i bilen, kjører han sin vei med Elli. Anna ringer straks til advokaten sin og forklarer at datteren har blitt kidnappet. Senere i programmet forbereder hun familiens årlige reise til Stockholm, hvor de skal bo på Grand Hotell, det eneste hotellet i Sverige som er bra nok for familien Anka. Mens hun er i Stockholm passer hun på å treffe adoptivbroren sin, Kaj, som hun ikke har sett på 16 år. Maria forteller om sitt umettelige behov for leppestift, og Agnes-Nicole er på jakt etter et nytt hus.

03:50(06:00)

> Unbroken

Amerikansk biografisk drama fra 2014. Som ung havnet Louis "Louie" Zamperini alltid i problemer, men med hjelp fra sin eldre bror klarer han å snu om på livet. Han begynner å løpe, og kvalifiserer seg senere til OL i 1936. Som ung havnet Louis "Louie" Zamperini alltid i problemer, men med hjelp fra sin eldre bror klarer han å snu om på livet. Han begynner å løpe, og kvalifiserer seg senere til OL i 1936. Men når 2. verdenskrig bryter ut, verver Louie seg til militæret. Etter at flyet hans styrter i Stillehavet, overlever han 47 dager drivende rundt i en flåte, inntil han blir tatt til fange av den japanske marinen. Louie sendes til en krigsleir og blir favorittmålet til en særdeles ondskapsfull fengselssjef.