Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1995. C.C.s bror er ventet på besøk, og Fran setter alt inn på et stevnemøte med den kjekke professoren. Når han kommer kan han ikke motstå å inngå et veddemål med sin søster. Franny and the Professor. C.C.s bror er ventet på besøk, og Fran setter alt inn på et stevnemøte med den kjekke professoren. Når han kommer kan han ikke motstå å inngå et veddemål med sin søster. Han setter sportsbilen sin mot C.C.s veddeløpshest på at han skal greie å drille Fran gjennom Jeopardy-testen for fjernsynet...

06:25(06:50)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1995. Fran møter en kjekk lege, og alt ser ut til å gå den rette veien. Moren hennes, Sylvia, er overentusiastisk. Hun presser på, og mener at Fran bør få mannen til å gifte seg med henne så fort som mulig. Dope Diamond. Fran møter en kjekk lege, og alt ser ut til å gå den rette veien. Moren hennes, Sylvia, er overentusiastisk. Hun presser på, og mener at Fran bør få mannen til å gifte seg med henne så fort som mulig. Faktisk varer det ikke lenge før frieriet kommer, men hvorfor er Maxwell så bekymret?

06:50(07:15)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1995. Maggies 16-års dag nærmer seg, og Maxwell bestiller Guggenheim-museet for anledningen. Fran vet at dette ikke er måten Maggie drømmer om å feire fødselsdagen sin på, noe hun forteller til Maxwell. A Fine Family Feud. Maggies 16-års dag nærmer seg, og Maxwell bestiller Guggenheim-museet for anledningen. Fran vet at dette ikke er måten Maggie drømmer om å feire fødselsdagen sin på, noe hun forteller til Maxwell. Men når Fran planlegger å legge arrangementet til en nattklubb, begynner Maggie å lure på om ikke farens plan var den beste likevel?

07:15(07:40)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1995. Alle pliktene i Sheffield-huset og oppfølgingen av barna hindrer Fran i å komme seg ut blant folk. Sylvia maser om at hun aldri vil finne seg en ektemann hvis hun fortsetter på denne måten. Val's Apartment. Alle pliktene i Sheffield-huset og oppfølgingen av barna hindrer Fran i å komme seg ut blant folk. Sylvia maser om at hun aldri vil finne seg en ektemann hvis hun fortsetter på denne måten. Det er til slutt Maxwell som får Fran til å kreve forandringer når han blander seg inn i et av stevnemøtene hennes.

07:40(08:05)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1995. Fran får vite at hennes tidligere kjæreste skal gifte seg. Dette skaper store reaksjoner hos henne, og det resulterer i kjøpemani. Shopaholic. Fran får vite at hennes tidligere kjæreste skal gifte seg. Dette skaper store reaksjoner hos henne, og det resulterer i kjøpemani. Hun kjøper alt hun kommer over, og til slutt blir det så ille at hun må få profesjonell hjelp til å slutte.

08:05(09:00)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Chrissy Teigen er blant de besøkende hos Ellen i dag. Chrissy Teigen, The Fosters Cast, Macey Hensley. Chrissy Teigen er blant de besøkende hos Ellen i dag.

09:00(10:00)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Diane Keaton kommer til Ellen i dag. Diane Keaton, Nate Seltzer. Diane Keaton kommer til Ellen i dag.

10:00(11:00)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Bill Gates er gjest hos Ellen i dag. Bill Gates, Kellie Pickler, Keala Settle. Bill Gates er gjest hos Ellen i dag.

11:00(12:00)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Oprah Winfrey besøker Ellen i dag. The Tonga Sisters opptrer. Oprah Winfrey. Oprah Winfrey besøker Ellen i dag. The Tonga Sisters opptrer.

12:00(12:30)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Hellstrøm lager kveite med hummersaus, og sjokolademousse til dessert. Tim Wendelboe brygger en perfekt kaffe. Hellstrøm lager kveite med hummersaus, og sjokolademousse til dessert. Tim Wendelboe brygger en perfekt kaffe.

12:30(13:05)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Eyvind Hellstrøm lager sin beste reinsdyrgryte. Dette julemåltidet får hans venninne Solveig Kloppen nyte godt av. Eyvind Hellstrøm lager sin beste reinsdyrgryte. Dette julemåltidet får hans venninne Solveig Kloppen nyte godt av.

13:05(15:05)

> Edward Saksehånd

Amerikansk dramakomedie fra 1990. Oppfinneren dør før han rekker å lage hender på sin nyeste oppfinnelse, menneskelignende Edward. Istedenfor hender er han utstyrt med skarpe sakser. Oppfinneren dør før han rekker å lage hender på sin nyeste oppfinnelse, menneskelignende Edward. Istedenfor hender er han utstyrt med skarpe sakser. Eksentriske Edward blir en sensasjon i den lille forstaden, men snart tar misunnelsen over.

15:05(16:05)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Lydtette vegger står øverst på ønskelista når musikalartisten Tine skal finne seg sin aller første bolig. Karianne må ta henne ut av sentrum for å finne det hun ønsker seg. Lydtette vegger står øverst på ønskelista når musikalartisten Tine skal finne seg sin aller første bolig. Karianne må ta henne ut av sentrum for å finne det hun ønsker seg.

16:05(17:05)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. 16 år gamle Frida har meldt moren sin på Boligjakten fordi hun trenger en rimeligere bolig etter et samlivsbrudd. Marit har bodd i sju kollektiv, men vil nå eie noe eget sentralt i Oslo. 16 år gamle Frida har meldt moren sin på Boligjakten fordi hun trenger en rimeligere bolig etter et samlivsbrudd. Marit har bodd i sju kollektiv, men vil nå eie noe eget sentralt i Oslo.

17:05(18:05)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Ekteparet Christian og Anne Marie vil ha en større bolig, så de får plass til hund og fremtidige barn. Single Erica har solgt leiligheten sin på Torshov og vil nå ha en bolig med åpen kjøkkenløsning. Ekteparet Christian og Anne Marie vil ha en større bolig, så de får plass til hund og fremtidige barn. Single Erica har solgt leiligheten sin på Torshov og vil nå ha en bolig med åpen kjøkkenløsning.

18:05(19:05)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Hege og Wayne vil ut av sentrumsleiligheten for å finne en bolig med hage og godt oppvekstmiljø for datteren, mens Åsa har vært leietaker i ti år og synes det er skummelt å kjøpe noe for første gang. Hege og Wayne vil ut av sentrumsleiligheten for å finne en bolig med hage og godt oppvekstmiljø for datteren, mens Åsa har vært leietaker i ti år og synes det er skummelt å kjøpe noe for første gang.

19:05(20:00)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2018. I sesongens siste episode reiser gutta til Harstad for å pusse opp ei hytte for Den Norske Turistforening. Dugnadsånden henger høyt i dette svært spesielle prosjektet, som foregår over mange uker. I sesongens siste episode reiser gutta til Harstad for å pusse opp ei hytte for Den Norske Turistforening. Dugnadsånden henger høyt i dette svært spesielle prosjektet, som foregår over mange uker.

20:00(21:00)

> Luksusfellen Sverige

Svensk realityserie fra 2018. Carolin fra Mellerud drømmer om et liv med lange feriereiser og store innredningsprosjekter. Men akkurat nå er den drømmen veldig langt unna. Carolin fra Mellerud drømmer om et liv med lange feriereiser og store innredningsprosjekter. Men akkurat nå er den drømmen veldig langt unna.

21:00(23:55)

> The Martian

Amerikansk actiondrama fra 2015. Under et oppdrag på Mars havner en NASA-ekspedisjon i et voldsomt uvær, og besetningen på romfartøyet forlater planeten i all hast, overbevist om at kollegaen Mark, teamets botaniker og ingeniør, har forulykket i…. Under et oppdrag på Mars havner en NASA-ekspedisjon i et voldsomt uvær, og besetningen på romfartøyet forlater planeten i all hast, overbevist om at kollegaen Mark, teamets botaniker og ingeniør, har forulykket i stormen. Men han har overlevd, og han må nå være ordentlig oppfinnsom for å klare seg.

23:55(00:55)

> Aber Bergen

Norsk dramaserie fra 2018. Erik finner vitnet Tanja, som har tatt overdose, og sender henne til intensiven. Elea nå er overbevist om at Markus ble presset til å tilstå. Season 3: Episode 7. Erik finner vitnet Tanja, som har tatt overdose, og sender henne til intensiven. Elea nå er overbevist om at Markus ble presset til å tilstå.

00:55(01:55)

> Instinct

Amerikansk krimserie fra 2018. En tidligere CIA-ansatt, som nå lever et rolig liv som professor og forfatter, må vende tilbake til sitt gamle liv når NYPD trenger hjelp med å stoppe en seriemorder. En tidligere CIA-ansatt, som nå lever et rolig liv som professor og forfatter, må vende tilbake til sitt gamle liv når NYPD trenger hjelp med å stoppe en seriemorder.

01:55(02:40)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Murtaugh møter sin likemann i tidligere CIA-operativ Wesley Cole. Cole vender hjem og tiltrer som betjent i LAPD i tospann med Murtaugh. In the Same Boat. Murtaugh møter sin likemann i tidligere CIA-operativ Wesley Cole. Cole vender hjem og tiltrer som betjent i LAPD i tospann med Murtaugh.

02:40(03:25)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2018. Gunilla svinger seg i valsen hos en av Hollywoods stjernekoreografer, mens Anna utfordrer den norske kompisen sin i en fitnesskamp. Det er også duket for den årlige pressefotograferingen. Gunilla svinger seg i valsen hos en av Hollywoods stjernekoreografer, mens Anna utfordrer den norske kompisen sin i en fitnesskamp. Det er også duket for den årlige pressefotograferingen.

03:25(05:30)

> The Wolverine

Amerikansk action fra 2013. Wolverine plages av minnet om Jean Gray og av sin egen udødelighet. Da blir han kontaktet av en japansk forretningsmann som han en gang reddet livet til. Mannen gir ham et merkelig tilbud - han vil gjøre Wolverine dødelig. Wolverine plages av minnet om Jean Gray og av sin egen udødelighet. Da blir han kontaktet av en japansk forretningsmann som han en gang reddet livet til. Mannen gir ham et merkelig tilbud - han vil gjøre Wolverine dødelig.

05:30(06:00)

> The Mick

Amerikansk komiserie fra 2017. Chip treffer sin biologiske far - en hyggelig, men inkompetent eier av en strippeklubb. Mick drar til likhuset for å identifisere Jimmy. The City. Chip treffer sin biologiske far - en hyggelig, men inkompetent eier av en strippeklubb. Mick drar til likhuset for å identifisere Jimmy.