Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:45)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Cory Booker er gjest hos Ellen i denne episoden. Cory Booker. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

06:45(07:35)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. David Letterman tar turen til Ellen. David Letterman. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

07:35(08:30)

> Below Deck Mediterranean

Amerikansk realityserie fra 2016. Hannahs migrene eksploderer når en gjeng med gutter tar med seg en gruppe med jenter om bord. Charter King. Vi får et innblikk i hverdagen til de ansatte på Ionian Princess - en luksusyacht som holder til i Middelhavet.

08:30(09:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2018. Kokkene utfordres denne gangen med en hemmelig boks, som inneholder ingredienser som Amerika ble bygget på. Tag Team. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

09:30(10:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2018. Det er kun åtte deltakere igjen, og denne gangen drar de til Cailfornia, for å lage mat til 25 brannmenn i en intens lagutfordring. American Heroes. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

10:30(11:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2018. De syv gjenværende kokkene skal forvandle rester fra kjøkkenet, til en rett som er en MasterChef verdig. Personen med den beste retten, får en stor fordel i neste runde. Waste Not Want Not. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

11:30(12:45)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2015. I kveldens episode begir Patrick og Magnus seg ut på veien for å besøke deltakere fra tidligere sesonger. Har de lykkes med å holde økonomien i sjakk, eller har de falt tilbake til gamle synder?. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I "Luksusfellen Sverige" forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine?

12:45(13:40)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Elisabeth fra Rendalen har svart belte i shopping av nips og naps. I tillegg til å bruke langt over gjennomsnittet på mat, røyk og cafebesøk, har hun aldri hatt kontroll på forbruket, og har ofte tydd til kreditt. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Tømte bankkontoer, regninger som opptenningsved og et overforbruk på biler er ingen utfordring for ekspertene i "Luksusfellen". Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer "Luksusfellen"s eksperter til unnsetning. "Å havne i luksusfellen" er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for femtende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl.

13:40(16:00)

> SVK

Amerikansk barnefilm/fantasy fra 2016. Sophie bor på et barnehjem i London da hun treffer Store Vennlige Kjempe, som legger drømmer i hodene til små barn. Han tar henne med hjem til Kjempeland der de skal samle inn drømmer til glede for barna. Men Sophie havner i fare da SVKs storebrødre finner henne. Den usedvanlige duoen må legge en kløktig plan for å bekjempe monstrene.

16:00(16:25)

> Håndball-EM

Håndball fra 2020.

16:25(18:15)

> Håndball-EM

Håndball fra 2020.

18:15(19:00)

> Håndball-EM

Håndball fra 2020.

19:00(21:30)

> Chef

Amerikansk komedie fra 2014. Carl sier opp jobben som kokk etter en krangel med sjefen. Han åpner i stedet en matbil sammen med eks-kona, en venn og sønnen, og finner tilbake til kjærligheten for matlaging – og livsgleden.

21:30(00:25)

> Spider-Man: Homecoming

Amerikansk action-eventyr fra 2017. Peter Parker begynner å finne seg til rette i rollen som superhelt etter oppdraget med The Avengers. Nå har han kommet hjem igjen og veiledes av sin mentor Tony Stark. Peter prøver å leve et normalt liv, men blir stadig minnet på at han er Spider-Man. Da Vulture fremstår som en stadig større trussel, blir det klart at alt Peter har kjært er i fare.

00:25(02:25)

> Money Monster

Amerikansk thriller fra 2016. Lee Gates er økonomiekspert og leder TV-programmet "Money Monster". Da budet Kyle Budwell kommer til studioet under et program og tar fram et våpen, fører det til en gisselsituasjon.

02:25(04:00)

> Empire State

Amerikansk drama fra 2013. Et drama om to barndomsvenner som planlegger å rane et pengetransportfirma og politimannen som er på sporet av dem. Etter at Chris Potamitis får avslag fra politiskolen, må han nøye seg med jobben som sikkerhetsvakt for pengetransportfirmaet Empire State Armored Truck Company. Når han gjør den feilen å nevne firmaets manglende sikkerhetstiltak til bestevennen Eddie, dras han snart uforvarende inn i en komplisert plan om å rane det enorme lageret av kontanter som befinner seg der. Kuppet blir det største kontantranet i amerikansk historie. Chris og Eddie må nå riste av seg den erfarne politimannen James Ronsone og de lokale forbrytersjefene som ønsker å finne ut hvem som klarte å gjennomføre et sånt kupp på deres territorium.

04:00(04:50)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2014. En marinepistol blir funnet i baggen til en død tyv, noe som leder politiet til en 38 år gammel uløst sak som har tøff innflytelse på Loretta. Laurel kommer hjem med en Thanksgiving-overraskelse. Chasing Ghosts. Bli med det lokale NCIS teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med.

04:50(05:35)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2014. NCIS-teamet etterforsker mordet på en pensjonert marineoffiser som jobbet med å spore opp folk som utga seg for å være militærpersonell. Den hovedmistenkte blir funnet med en marineoffisers jakke. Stolen Valor. Bli med det lokale NCIS teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med.

05:35(06:00)

> The Mick

Amerikansk komiserie fra 2017. Mickey forsøker å overbevise Sabrina om å ha sex med beskyttelse med kjæresten. The Buffer. Ei hardbarka tante blir nødt til å ta seg av barna til sin rike søster som rømmer landet for å unngå fengselsstraff.