Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:45)

> Hell's Kitchen USA

Amerikansk realityserie fra 2014. Det blir hett når perfeksjonisten Gordon Ramsay forsøker å viderformidle sin kjærlighet til mat, og med sitt rykte på spill presser han amatørene hardt. I denne del: Med ni deltagere igjen skal lagene denne gangen sette sammen egne menyer for en middagsservering. Laget med den mest populære menyen vinner utfordringen og er trygge for eliminering.

06:45(07:30)

> Hellstrøm rydder opp - hjemme

Norsk underholdningsprogram. Den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. Å lage god og sunn mat fra bunnen av behøver ikke å ta lenger tid enn å varme opp en hermetikkboks, og ferske råvarer trenger ikke å koste mer enn frysevarer. I serien besøker Hellstrøm barnefamilier, gamle, unge, aleneforeldre, ungkarer og voksne par som sårt trenger endringer i matvanene og motivasjon på kjøkkenet. I denne del: Hellstrøm hjelper mannskapet på en fiskebåt med å få kostholdet på rett kurs. De fire lofotfiskerne på Star Viking knasker kjeks hele arbeidsdagen. Når de endelig legger til kai for kvelden, spiser de et enormt, fettholdig måltid. Denne usunne livsstilen fører til at fiskerne legger på seg, og Eyvind avslører at kapteinen Magne står i fare for å miste sitt levebrød om han ikke vinker farvel til kaloririk kjeks og fete middager.

07:30(08:25)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Scott Foley blir intervjuet av Ellen, og Little Big Town opptrer.

08:25(09:20)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2016. Dr. Phil hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Han løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer. I denne del: Millioner av mennesker har fulgt intervjuene av Burke Ramsey, storebroren til JonBenet hvis dødsfall ennå er et mysterium. I dag tar dr. Phil for seg noen av seernes spørsmål.

09:20(10:10)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2016. Dr. Phil hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Han løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer. I denne del: Carolyn og Laura søker dr. Phils hjelp til å hanskes sin bror, Matt, som de hevder er ute av kontroll og bipolar, og at kona hans har mye av skylden for episodene.

10:10(11:05)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2011. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan NCISfinnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle. Spesialagent G Callen er en kameleon som kan forvandle seg til hvem som helst for å infiltrere den kriminelle underverdenen. Partneren hans er spesialagent og overvåkingsekspert Sam Hanna, en tidligere marinesoldat som har vært stasjonert både i Afghanistan og Irak. Vi blir også kjent med agentene Kensi Blye og Dominic Vail, psykologen Nate og deres assistent Hetty. Teamet er utstyrt med det siste innen teknologi, og de blir ofte sendt inn i livsfarlige situasjoner hvor de er avhengige av hverandre for å beskytte både seg selv og Amerika. I denne del: Nell går undercover som forsker ved forsvarsdepartementet for å finne en morder.

11:05(12:00)

> Bones

Amerikansk krimserie. I denne del: Et lik blir funnet i en heissjakt, og det viser seg å være en forhatt kontorsjef. Booth og Brennan må finne ut hvem av de ansatte som drepte ham. Angela og Hodgins prøver å slutte fred med hverandre.

12:00(13:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Ekspresident George W. Bush gjester studioet i dag. Det gjør også Lily Collins. Future skal opptre.

13:00(14:00)

> The Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2009. Vi følger fem kvinner som lever sine glamorøse liv bak de beskyttende gjerdene til et boligområde i det sørlige California. I denne del: Vanskeligheter oppstår i Vickis ekteskap etter en overopphetet middag. Tamra får seg ikke til å like Gretchen.

14:00(14:30)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie fra 2000. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. Gjennom øynene til fire venninner i 30-årene ser vi hvor vanskelig det er å finne Den rette. Journalisten Carrie må med sin faste avisspalte om "sex i storbyen" til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale og prøvekaniner for sine hypoteser rundt sex og singelliv. I denne del: Etter bruddet med Aidan er Carrie i økonomiske vanskeligheter, og hun går til Mr. Big for råd. Både han, Miranda og Samantha tilbyr seg å låne henne penger, men hun sier nei. I stedet blir hun rasende på Charlotte som kunne ha hjulpet til uten vanskeligheter. Samtidig blir Samantha overøst med dyre presanger av Richard. Steve og Miranda møtes for å bestemme hvem som skal ha barnet når, og Miranda innrømmer at hun kunne gjort alt for å ha sex. Steve lar seg ikke be to ganger.

14:30(15:30)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk realityserie. Eiendomsmarkedet er mer luksuriøst enn noensinne, med toppleiligheter på Manhatten som selges til 40 millioner dollar, og nybygg som budsjetteres til over 180 millioner dollar. Mellom det intense meglerlivet venner Fredrik seg til livet som en gift mann og har baby på hjernen. Ryan legger singellivet på hyllen, mens Luis også vokser opp, både på et personlig og profesjonelt plan. I denne del: Luis leting etter en savnet megler kommer til en brå slutt og resultatet påvirker ham kraftig. Tiden har kommet for å selge en toppleilighet som vil avgjøre et veddemål mellom Ryan og Olivia.

15:30(16:30)

> Hellstrøm rydder opp - hjemme

Norsk underholdningsprogram. Den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. Å lage god og sunn mat fra bunnen av behøver ikke å ta lenger tid enn å varme opp en hermetikkboks, og ferske råvarer trenger ikke å koste mer enn frysevarer. I serien besøker Hellstrøm barnefamilier, gamle, unge, aleneforeldre, ungkarer og voksne par som sårt trenger endringer i matvanene og motivasjon på kjøkkenet. I denne del: Eyvind reiser til Sandnes for å hjelpe en ellevebarnsmor som er fortvilet over matsituasjonen i storfamilien. Laila (43) har syv barn boende hjemme, en mann med diabetes og en svigermor i kjelleren. Alle i familien stiller ulike krav til middagsmaten hun lager. Laila får klump i magen hver gang hun skal servere noe sunt fordi barna protesterer - mens mannen hennes er helt nødt til å spise sunt på grunn av sykdommen. Svigermor insisterer på å ha poteter til middagen – noe barna ikke liker. Eyvind Hellstrøm tar oppdraget med å forsøke å løse det som blir en av hans tøffeste utfordringer så langt.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Vi møter Lena Jolton, Suzanne Saperstein, Päivi Hacker, Maria Montazami og Anna Anka. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood. Men luksustilværelsen har også en bakside med baksnakkende venninner, utro menn, griske advokater, innpåslitne fotografer og skjønnhetshysteri. I denne del: Maria Montazami tar med seg familien på skiferie til Whistler i Canada. Det første møtet med hotellrommet blir et sjokk for Maria. Det er lite, trangt og ukoselig. Og baren er noe av det teiteste hun har sett. Anna Anka drar på besøk til venninnen Sofia for å snakke om følelser. Det blir en ekstremt åpenhjertig kveld, når temaer som kjærlighet, penger og sex skal diskuteres. Päivi Hacker viser fram sin store hattesamling, og Lena Jolton skal på date med en av USAs mest fremgangsrike plastiske kirurger.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2015. Økonomikunnskap, hjerterom og harde sannheter. Kombinasjonen har gjort Luksusfellen til en svensk TV-klassiker som nå kommer med sin tyvende sesong. De to ekspertene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg reiser Sverige rundt og hjelper svensker med å rydde opp i økonomien sin når den har båret galt av sted. I denne del: Annika, Christian og deres fire barn lever på bidrag og slår alle tidligere rekorder med en gjeld på nesten en halv million kroner. Det viser seg at foreldrene bruker enorme summer på sigaretter, brus og kaffe.

18:30(19:30)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2017. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem. I denne del: Superoppusserne har allerede gjort omfattende endringer i hele huset. Men før familien kan komme tilbake til sitt nye hjem, gjenstår jobben med husets terrasse. Hele området oppgraderes og på den andre siden av terrassen fjerner vi det gamle defekte boblebadet, som erstattes med et utendørs spa.

19:30(20:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2012. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. I denne del: Ted og Barneys fremtidige versjoner prøver å overtale dagens Ted til å gå og se "Robots Versus Wrestlers". Marshall og Robin har dansekonkurranse.

20:00(21:00)

> Ekte menn

Norsk livsstilsprogram fra 2017. I Ekte menn følger vi fem typiske mannfolk med et bedrøvelig kosthold og ditto skral holdning til trening på vei til en triatlon i Sør-Afrika. Før de hiver seg på sykkelen, i svømmedrakta og snører på seg joggeskoa må det imidlertid en real livsstilsendring på plass: Snekkerbeltene, spikerpistolene og verneskoa må av – røyk, snus, brus, kebab og bakst må kastes. En helomvending er nødvendig, og for å rette snutene sine mot Sør-Afrika med håp om gjennomføring av triatlonen har de trenings- og kostholdsekspert Stig Færø-Landlie med på laget. Klarer de fem typiske mannfolkene å motivere seg både fysisk og psykisk før den største styrkeprøven? I denne del: Etter et halvt år med hard trening og betydelig kostholdsendring, står nå gutta overfor alle styrkeprøvers mor: En triathlon i Sør-Afrika!

21:00(23:05)

> Good Luck Chuck

Amerikansk romantisk komedie fra 2007. Dane Cook, Michael Teigen. Et nattlig eventyr med ulike, vakre kvinner hver natt? Det må vel være den heldigste forbannelsen noensinne. Hver eneste single kvinne i byen står i kø utenfor Charlie Logans soveromsdør. Etter en natt med ham garanterer forbannelsen hans at de vil finne sitt livs kjærlighet. Han er rett og slett innfallsporten til det perfekte liv! Men når Charlie blir forelsket i den vakre Cam, får «forbannelsen» motsatt virkning. Nå må han holde seg borte fra kvinnen han vil ha for ikke å miste henne for alltid. Vil Charlie til slutt ha hell i kjærlighet? Aldersgrense: 15 år.

23:05(00:10)

> Elven

Norsk krimserie fra 2017. Elven er en intens thriller fra Nord-Norge, der den kalde krigen aldri helt tok slutt. I områdene rundt den vesle bygda Djupelv vet folk at man ikke bør stille for mange spørsmål. Men den nylig hjemvendte politimannen Thomas Lønnhøiden hater løgn og hemmeligheter, og han nekter å la ting ligge, tross advarsler. Når han begynner å etterforske SIljas forsvinning vekker han farlige krefter som har slumret lenge. I denne del: Mysteriet rundt Siljas død oppklares, høyt oppe på fjellet ligger løsningen - en grufull hemmelighet Forsvaret har forsøkt å dekke over i alle år.

00:10(02:05)

> Frontera

Amerikansk drama/western fra 2014. Ed Harris, Michael Peña. En meksikansk arbeider som ulovlig krysser grensen til USA blir beskyldt på mordet på kona til en tidligere sheriff. Denne filmen utspiller seg på den omstridte grensen mellom Arizona og Mexico, og følger Miguel, en hardtarbeidene far og hengiven ektemann, som ulovlig krysser grensen til USA og blir feilaktig beskyldt for mordet på kona til en tidligere sheriff. Miguels gravide kone havner i klørne til korrupte meksikanske smuglere når hun prøver å komme ektemannen til unnsetning, mens den tidligere sheriffen etterforsker sin kones dødsfall og avdekker beviser som kan ruinere en families fremtid.

02:05(03:40)

> King Ralph

Amerikansk komedie fra 1991. John Goodman, Peter O'Toole. Når hele den britiske kongefamilien dør, settes det i gang en storstilt leteaksjon for å finne ut hvem som egentlig er den rette tronarvingen. Ekspertene finner ut at den eneste rette må være den ganske så kjedelige nattklubbentertaineren Ralph fra USA. Ralph plasseres på tronen og omgis med en masse rådgivere som på kortest mulig tid skal forsøke å lære ham hva det vil si å være konge. Men Ralph har også mektige fiender, blant annet den slu Lord Graves. Han sikler selv etter tronen, og skyr ingen midler for å nå sine mål. Han vever et finmasket nett, og engasjerer søte Miranda fra den dypeste, engelske arbeiderklasse til å friste Ralph.

03:40(04:25)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2011. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan NCISfinnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle. Spesialagent G Callen er en kameleon som kan forvandle seg til hvem som helst for å infiltrere den kriminelle underverdenen. Partneren hans er spesialagent og overvåkingsekspert Sam Hanna, en tidligere marinesoldat som har vært stasjonert både i Afghanistan og Irak. Vi blir også kjent med agentene Kensi Blye og Dominic Vail, psykologen Nate og deres assistent Hetty. Teamet er utstyrt med det siste innen teknologi, og de blir ofte sendt inn i livsfarlige situasjoner hvor de er avhengige av hverandre for å beskytte både seg selv og Amerika. I denne del: Nell går undercover som forsker ved forsvarsdepartementet for å finne en morder.

04:25(05:10)

> Bones

Amerikansk krimserie. I denne del: Et lik blir funnet i en heissjakt, og det viser seg å være en forhatt kontorsjef. Booth og Brennan må finne ut hvem av de ansatte som drepte ham. Angela og Hodgins prøver å slutte fred med hverandre.

05:10(06:00)

> Hell's Kitchen USA

Amerikansk realityserie fra 2014. Det blir hett når perfeksjonisten Gordon Ramsay forsøker å viderformidle sin kjærlighet til mat, og med sitt rykte på spill presser han amatørene hardt. I denne del: Med ni deltagere igjen skal lagene denne gangen sette sammen egne menyer for en middagsservering. Laget med den mest populære menyen vinner utfordringen og er trygge for eliminering.