Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Det er Eddies 12-års dag, og istedet for å feire med familien, planlegger han et selskap på kjøpesenteret med vennene sine.

06:25(07:10)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2017. En rekke forskjellige gjester besøker Ellen i studio i dag. Haim skal opptre.

07:10(07:55)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2017. Ellen får besøk av bl.a. Paris Jackson, Niall Horan og Kunal Nayyar. Niall Horan skal også opptre.

07:55(08:50)

> Parneviks

Svensk realityserie fra 2017. Når skuespiller Eva Röse kommer på besøk med baby Franke Boy, blir Parnevik-familien verpesjuke. Ellen Bergström og Tommy Nilsson er også gjester, og Tommy blir åpenhjertig.

08:50(09:45)

> Parneviks

Svensk realityserie fra 2017. Forfatter Björn Ranelid og kona flytter inn hos familien, og det gjør brødrene Lidberg også. Jimmy Lidberg forteller åpenhjertig om da han møtte veggen.

09:45(10:40)

> Parneviks

Svensk realityserie fra 2017. Familien er på biltur i California, og får som vanlig velkjent selskap. Icona Pop og Björn Gustafsson er gjester, og de snakker ut om kjærligheten og vonde konsertopplevelser.

10:40(11:35)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2017. Skuespiller Jason Hartley, kjent fra This Is Us, besøker Ellen i studio.

11:35(12:30)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2017. Ellen får besøk av Michael Strahan. Sam Smith skal opptre.

12:30(14:30)

> Charlie St. Cloud

Amerikansk-kanadisk eventyrdrama fra 2010. Charlie St. Cloud er en ung mann overveldet av sorg etter dødsfallet til sin yngre bror. Han savner broren så fælt at han tar seg jobb som oppsynsmann på kirkegården der broren er begravet. Men Charlie har et spesielt bånd til broren - de kan se hverandre og møtes hver kveld for å kaste ball og snakke sammen. Men så dukker en jente opp i livet til Charlie, og han må velge mellom å holde et løfte han gav Sam eller bli sammen med jenta han elsker.

14:30(15:00)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. En mann har tatt overdose på en parkeringsplass i Oslo sentrum. Vekteren Jørgen er raskt på stedet, og når han ikke finner noen puls på mannen vet han at det står om livet. Jørgen igangsetter hjerte- og lungeredning. En innbruddsalarm går i en kirke og Anders responderer. Før han rykker ut får han beskjed av en kollega om at hun tror noe overnaturlig kan stå bak. På Triaden storsenter forbereder sentervekter Farman seg til vakten sin. Ikke lenge etter at dørene åpner må han til unnsetning når en gammel mann har falt og slått hodet sitt.

15:00(16:00)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2016. Denne uken møter vi alenemamma Ingri og hennes tre døtre på Åssiden i Drammen. Hjemmet deres er gammelt og bærer preg av manglende vedlikehold. Ingri har prøvd, men vet ikke lenger hvordan hun skal løse de nødvendige utfordringene i huset. I dette programmet fokuserer vi på entréområdet og trappen ned til underetasjen.

16:00(17:00)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2016. Superoppusserne tar utfordringen, og i dette programmet fokuserer vi på kjøkkenet og ny peisovn i stuen.

17:00(18:00)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2016. Denne uken møter vi alenemamma Ingri og hennes tre døtre, på Åssiden i Drammen. Hjemmet deres er gammelt og bærer preg av manglende vedlikehold. Ingri har prøvd, men vet ikke lenger hvordan hun skal foreta de nødvendige endringene i huset. Superoppusserne tar utfordringen, og lager tre nye soverom i underetasjen.

18:00(19:00)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2016. Superoppusserne er godt i gang og har allerede gjort omfattende endringer i hele huset. Men før familien kan komme tilbake til sitt nye hjem, gjenstår jobben med det nye soverommet til eldstedatteren og total ominnredning av stuen.

19:00(20:00)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Ekteparet Christian og Anne Marie vil ha en større bolig, så de får plass til hund og fremtidige barn. Single Erica har solgt leiligheten sin på Torshov og vil nå ha en bolig med åpen kjøkkenløsning.

20:00(21:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsserie fra 2017. Remi fra Skien er søppelbilkjører med musikalsk talent, men hans økonomi er langt fra søt musikk. Gjeldskarrieren startet da han ble en del av rånemiljøet hvor dårlige bilkjøp ble svært ulønnsomt. Med en halv million i gjeld makter Remi kun å betale på de skyhøye rentene, og frykter nå at han skal bli evig gjeldslave. Når Magne og Lene kommer for å ordne opp viser det seg at det ikke blir en lett jobb for dem å få Remi til å endre seg.

21:00(23:25)

> Just Go with It

Amerikansk romantisk komedie fra 2011. Den plastiske kirurgen Danny har falt for en langt yngre lærerinne og for å dekke over en tilfeldig løgn blander han inn sin trofaste assistent, Katherine, inn i en enda større løgn. Katherine må late som om hun er på vei til å bli Dannys eks-kone, men den ene løgnen skaper flere og snart er barna hennes også innblandet. Til slutt ender alle opp sammen på ferie i Hawaii, en ferie som kommer til å endre alt for alltid.

23:25(00:00)

> Alexia vs. verden

Norsk dokumentarserie fra 2018. Alexia elsker tennis og menn som spiller tennis. Vil hun noen gang selv kunne bli god i tennis? Alexias store kjærlighet spiller tennisturnering, men Alexia er blitt ilagt brev- og besøksforbud.

00:00(01:00)

> The Good Fight

Amerikansk dramaserie fra 2017. Adrian og Barbara konfronteres med avgjørende informasjon om en av de viktigste kundene sine. Maia besøker faren i fengsel.

01:00(02:00)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. En kvartermester blir funnet drept på en golfbane, og McGee bruker timesvis på å prøve å finne et hovedvitne via den dreptes radio.

02:00(03:40)

> The Rebound

Amerikansk komedie fra 2009. Da hun får vite at ektemannen har vært utro, forlater Sandy forstadslivet og flytter inn til byen. Der blir hun venner med Aram, en fyr hvis kone kun giftet seg med ham fordi hun trengte visum. Da Sandy begynner å jobbe, betaler hun Aram for å være barnevakt. Det går ikke lang tid før Aram og Sandy oppdager at de går godt sammen, og begynner å date. Men spørsmålet er: er forholdet ekte, eller bruker de hverandre på vei tilbake etter mislykkede forhold?

03:40(05:05)

> Accidental Husband

Britisk-amerikansk romantisk komedie fra 2008. Når radioverten Emma Lloyd gir råd til en av lytterne sine om å slå opp med kjæresten, planlegger den dumpede ekskjæresten hevn. Emma Lloyd har skapt en karriere ut av sin følsomme, modne og ansvarlige tilnærmingsmåte til kjærlighetsforhold. Hun har et populært radioshow, en forestående bokavtale og et kjærlig forhold til forloveden Richard, en konvensjonell mann av den typen Emma er tiltrukket av. Så finner Emma ut at hun allerede er gift med en mann hun aldri har møtt før, resultatet av en feilslått spøk som etterlater henne desorientert og svært forvirret. Emma sporer opp den tilfeldige ektemannen, Patrick, en sjarmerende og pen brannmann fra nabolaget. Han bærer på en stor hemmelighet: det er han som står bak det tilfeldige ekteskapet.

05:05(05:30)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Louis gjester et lokalt tv-program for å promotere Cattleman's Ranch, men er redd han har ydmyket seg selv og stilt kulturen sin i et dårlig lys.

05:30(06:00)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Det er Eddies 12-års dag, og istedet for å feire med familien, planlegger han et selskap på kjøpesenteret med vennene sine.