Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Nanny

Amerikansk komiserie. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de. Og derfra går det bare en vei... I denne del: Fran oppdager noe helt utrolig om Niles' følelser og bestemmer seg for å leke Kirsten giftekniv.

06:25(06:50)

> Nanny

Amerikansk komiserie. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de. Og derfra går det bare en vei... I denne del: Fran og Maxwell øver seg på å bli tvillingforeldre ved å låne et par dukker. Samtidig prøver Maxwell å få Fran til å passe sine egne saker når det gjelder Niles og hans følelser.

06:50(07:35)

> Masterchef USA

Amerikansk realityserie fra 2015. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef". I denne del: De gjenværende hobbykokkene møter hverandre i en flamberingsutfordring, og vinneren får bestemme hvilken sørstatsrett de andre må lage for å få være med videre.

07:35(08:25)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Timothy Olyphant og Mario Lopez er blant gjestene hos Ellen i dag.

08:25(09:20)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2015. Dr. Phil hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Han løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer. I denne del: En mann nekter for å ha lagt hånden på kona si.

09:20(10:10)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2015. Dr. Phil hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Han løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer. I denne del: To forlovede er uenige, og diskuterer om bryllupet bør avlyses.

10:10(11:05)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2015. Bli med det lokale NCIS-teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i en by som er kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med ... I denne del: Når en ukjent fremmed redder en løytnants liv for deretter å forsvinne fra stedet, får teamet en ny sak å jobbe med når det rettsmedisinske materialet tilsier at mannen er en savnet Afghanistan-soldat.

11:05(12:00)

> Bones

Amerikansk krimserie fra 2006. En mørk dramaserie basert på en virkelig rettsmedisiner, forfatter og antropolog med et sjeldent talent for å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i ofres skjelletter. I denne del: Et råttent skjelett blir funnet i en handlevogn og Brooth og Brennan undersøker saken. Offeret viser seg å ha hatt en alderssykdom, så Angela klarer å rekonstruere personen, som viser seg å ha vært en 80 år gammel dame.

12:00(13:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Skuespiller Jamie Dornan og fotballspiller Drew Brees er gjester hos Ellen i dag. Big Sean opptrer.

13:00(14:00)

> Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2006. Ekte frustrerte fruer er en dokuserie som gir oss innpass hos fem familier som lever og bor i en såkalt "gated community" i Orange County, California. Vi får møte fem sofistikerte kvinner og deres familier, og får se nærmere på deres glamorøse liv i det vakre sørlige California. De fleste husene voktes med høye gjerder og koster rundt 12-13 millioner kroner. Kimberly, Jeana, Vicki, Lauri og Jo er vant til å leve i luksus, og gjør alt for å holde på standarden. Hver kvinne har sin egen historie, og vi får være med på botox-behandlinger, diamantpartyer og annet stress. Men livet er ikke alltid perfekt bak gjerdene, bare vent og se. I denne del: Jo finner det vanskelig å ta seg av huset, mens Josh kommer ut fra ungdomsansstalsten og Colton brekker hånden.

14:00(14:30)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. I denne del: De fire venninnene setter spørsmålstegn ved sin egen seksuelle oppførsel, siden Carries kjæreste vil vente med å ha sex til det føles riktig. Den nye flammen til Charlotte har en usjarmerende uvane i sengen, og Miranda oppdager at hun har fått en kjønnsykdom. Etter at en av naboene til Samantha blir ranet, rettes fingeren mot henne grunnet hennes mange nattlige besøk.

14:30(15:30)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk realityserie fra 2014. Vi følger tre av Manhattans mest ambisiøse meglerfirmaer og gir seerne innblikk i det aggressive boligmarkedet i New York. Her får vi se de mest eksklusive objektene på Manhattans svindyre boligmarked. I denne del: Fredrik får en eiendom med høye avgifter, mens Luis sliter med lærlingen Todd.

15:30(16:30)

> Masterchef USA

Amerikansk realityserie fra 2015. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef". I denne del: Deltakerne deles inn i to lag og må forberede vegetarmåltider for gjester i Masterchef-restauranten.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2015. I denne sesongen får Maria Montazami, Gunilla Persson og Åsa Vesterlund selskap av stjernemegleren Caroline Grane. Forvent festlige opptog med spektakulære hendelser, uventede møter, ville konfrontasjoner og nye eventyr. Ingenting er umulig i luksuriøse Los Angeles, og ingenting kan stoppe disse kvinnene. I denne del: Amor har glimret med sitt fravær i Hollywood, og Caroline søker derfor hjelp hos en datingcoach. Agnes-Nicole erklærer seg som kjærlighetsgud overfor sønnen Alexander.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilprogram fra 2014. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I denne del: I sesongavslutningen blir det oppfølgingsintervjuer med noen av deltagerne. Hva har skjedd siden de fikk besøk av "Luksusfellen"?

18:30(19:30)

> En dag i livet

Norsk dokumentarserie fra 2017. En dag i livet tar utgangspunkt i et stort sykehus på Østlandet. Vi følger historiene til pasienter, flettet sammen med historiene til legene og andre ansatte ved sykehuset. For deg kan en dag i livet være den viktigste dagen du noen gang vil oppleve, mens den samme dagen for en annen er en helt vanlig dag på jobben. En dag i livet er fortellingen om hvordan skjebnen fører livene våre sammen. Dokumentarserien tar utgangspunkt i et stort sykehus på Østlandet. Her følger vi historiene til pasienter, flettet sammen med historiene til legene og andre ansatte ved sykehuset. Vi blir vitne til kontrastene mellom det som for pasientene kan være livets mest dramatiske øyeblikk, og det som for andre kun er en vanlig dag på jobben. En dag i livet er ekte, nære historier om den avgjørende dagen, det avgjørende øyeblikket man aldri glemmer, og opplevelser som avgjør hvordan resten av livet skal se ut. I denne del: Det er en viktig dag for Eli, som skal gi en stor kjærlighetsgave til sin mann Olav. Olav lider av nyresvikt, og Eli skal i dag donere en av sine nyrer til ham. Morten er med på operasjonen, en av mange slike har han gjort før.

19:30(20:30)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2017. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem. I denne del: Denne uken er vi i en generasjonsbolig. Her bor Mandeep sammen mannen Rupinder og hans foreldre Joginder og Jatinder. Førstnevnte er foreldre til jentene Celina og Elivia. Familien bor i Heggedal, et lite sted innerst på Hurumlandet i Akershus fylke. Superoppusserne tar utfordringen og i dette programmet er hovedfokuset gang, garderobeløsning og ny trapp til loftet. Vi lager en ny og romslig gang med ved å fjerne veggen ved garderobenisjen og justere veggen til det gamle kjøkkenet bakover. Loftstrappen fjernes, og vi bygger en ny og moderne trapp. Der trappen sto, setter vi opp en praktisk garderobeløsning for hele storfamilien.

20:30(21:30)

> Nordens perler

Norsk reiseprogram fra 2017. I reiseprogrammet Nordens perler besøker Jannecke Weeden og kokk Stian Floer Nordens aller flotteste turiststeder og hoteller. I reiseprogrammet Nordens perler teamer Jannecke Weeden opp med en av Skandinavias beste kokker, Stian Floer. Sammen besøker de Nordens aller flotteste turiststeder og hoteller. Jannecke elsker luksus, men er utrolig kresen når det kommer til mat. Stian synes det er helt greit å sove i sovepose, men lever for mat. Det blir «glamping», luksus og spektakulære omgivelser, og Stian viser at det nordiske kjøkken er alt annet enn kjedelig. I denne del: Jannecke og Stian setter kursen mot Gotland. Der lar Jannecke seg imponere av Fabriken Furillen, som er en nedlagt fabrikk som er blitt til en interiørperle av et hotell i et gammelt kalksteinsbrudd. Stian drar på jakt etter villkanin, i håp om å sikre dagens middag. Deretter blir det en liten stopp i Reykjavik for å se på den 73 meter høye Hallgrimskirkja, før siste stopp blir Lom i Gudbrandsdalen og nasjonalromantisk seterferie på Brimi sæter.

21:30(22:30)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2016. Bli med det lokale NCIS-teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i en by som er kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med ... I denne del: Teamet legger ut på en byomfattende jakt etter at en marinejeger går løs på seks mann i en bar.

22:30(23:30)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2017. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Det nye ukestemaet skaper hodebry for gjestene. Foruten nevnte tema, fikk gjesten som sjekket ut på torsdag et oppdrag som får følger for uka. Og hva er vel en mandag i paradis uten innsjekk av ny gjest?

23:30(00:05)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. I denne del: Etter tre fantastiske uker med Aidan får Carrie lettere panikk fordi forholdet er for perfekt. Løsningen på problemet kommer når hun møter Mr. Big og forloveden Natasha. På jakt etter en aktuell ektemann møter Charlotte en ugift doktor ved navn Trey, mens Miranda prøver å tilpasse seg tilværelsen med Steve. Samantha prøver Viagra.

00:05(00:40)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. I denne del: Carrie møter Mr. Big, og etter en kort og kald samtale står han overraskende nok utenfor døren hennes. Charlotte tror hun har funnet "den rette", mens Miranda er lei av Steve og hans prat om at det er på tide med barn. Samantha er redd hun er på vei inn i midtlivsskrisen.

00:40(01:45)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2015. I denne sesongen får Maria Montazami, Gunilla Persson og Åsa Vesterlund selskap av stjernemegleren Caroline Grane. Forvent festlige opptog med spektakulære hendelser, uventede møter, ville konfrontasjoner og nye eventyr. Ingenting er umulig i luksuriøse Los Angeles, og ingenting kan stoppe disse kvinnene. I denne del: Amor har glimret med sitt fravær i Hollywood, og Caroline søker derfor hjelp hos en datingcoach. Agnes-Nicole erklærer seg som kjærlighetsgud overfor sønnen Alexander.

01:45(02:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilprogram fra 2014. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I denne del: I sesongavslutningen blir det oppfølgingsintervjuer med noen av deltagerne. Hva har skjedd siden de fikk besøk av "Luksusfellen"?

02:30(03:15)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2017. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Det nye ukestemaet skaper hodebry for gjestene. Foruten nevnte tema, fikk gjesten som sjekket ut på torsdag et oppdrag som får følger for uka. Og hva er vel en mandag i paradis uten innsjekk av ny gjest?

03:15(04:05)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk realityserie fra 2014. Vi følger tre av Manhattans mest ambisiøse meglerfirmaer og gir seerne innblikk i det aggressive boligmarkedet i New York. Her får vi se de mest eksklusive objektene på Manhattans svindyre boligmarked. I denne del: Fredrik får en eiendom med høye avgifter, mens Luis sliter med lærlingen Todd.

04:05(04:45)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2015. Bli med det lokale NCIS-teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i en by som er kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med ... I denne del: Når en ukjent fremmed redder en løytnants liv for deretter å forsvinne fra stedet, får teamet en ny sak å jobbe med når det rettsmedisinske materialet tilsier at mannen er en savnet Afghanistan-soldat.

04:45(05:35)

> Bones

Amerikansk krimserie fra 2006. En mørk dramaserie basert på en virkelig rettsmedisiner, forfatter og antropolog med et sjeldent talent for å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i ofres skjelletter. I denne del: Et råttent skjelett blir funnet i en handlevogn og Brooth og Brennan undersøker saken. Offeret viser seg å ha hatt en alderssykdom, så Angela klarer å rekonstruere personen, som viser seg å ha vært en 80 år gammel dame.

05:35(06:00)

> Nanny

Amerikansk komiserie. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de. Og derfra går det bare en vei... I denne del: Fran og Maxwell øver seg på å bli tvillingforeldre ved å låne et par dukker. Samtidig prøver Maxwell å få Fran til å passe sine egne saker når det gjelder Niles og hans følelser.