Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:20)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Vi befinner oss på 90-tallet, og 12 år gamle Eddie har akkurat flyttet til Orlando fra DCs Chinatown med foreldrene. I jakten på den amerikanske drømmen får immigrantfamilien et stort kultursjokk!. Gotta Be Me. Vi befinner oss på nittitallet, og tolv år gamle Eddie har akkurat flyttet til Orlando fra DCs Chinatown med foreldrene. I jakten på den amerikanske drømmen får immigrantfamilien et stort kultursjokk.

06:20(06:40)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Emery ber Louis om hjelp til å skrive avgangstalen sin, mens Eddies kjæreste forsøker å imponere Jessica. The Manchurian Dinner Date. Vi befinner oss på nittitallet, og tolv år gamle Eddie har akkurat flyttet til Orlando fra DCs Chinatown med foreldrene. I jakten på den amerikanske drømmen får immigrantfamilien et stort kultursjokk.

06:40(07:30)

> Hotell Helvete

Amerikansk-britisk realityserie fra 2016. Ramsay hjelper et ektepar som driver et pensjonat i Southbridge i Massachussets med å modernisere foretaket sitt, som er inspirert av et historisk gjestgiveri i Østerrike. Vienna Inn. Vi følger Gordon Ramsay på hans reise til Amerikas mange grusomme hoteller, vertshus og pensjonat som alle har én ting til felles: du vil hverken sove eller spise frokost der. Ramsay er fast bestemt på å hjelpe eierne til suksess, og jobber tett med de ansatte for å greie å snu bedriften. Og med hans rykte som innsats er regelen enkel: hvis de ikke møter Gordons høye standard får de aldri sjekke ut av "Hotel Hell".

07:30(08:15)

> Hotell Helvete

Amerikansk-britisk realityserie fra 2016. Gordon Ramsey er i Vest-Virginia, hvor han møter eieren av et pensjonat som driver virksomheten sin som om det skulle vært en bruktbutikk - med personlige eiendeler liggende strødd over alt. Town's Inn - Part 1. Vi følger Gordon Ramsay på hans reise til Amerikas mange grusomme hoteller, vertshus og pensjonat som alle har én ting til felles: du vil hverken sove eller spise frokost der. Ramsay er fast bestemt på å hjelpe eierne til suksess, og jobber tett med de ansatte for å greie å snu bedriften. Og med hans rykte som innsats er regelen enkel: hvis de ikke møter Gordons høye standard får de aldri sjekke ut av "Hotel Hell".

08:15(09:10)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Priyanka Chopra og Boy George tar turen til Ellen. Priyanka Chopra, Boy George & Culture Club. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

09:10(10:05)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Gjengen fra The Big Bang Theory tar turen til Ellen. The Cast of "The Big Bang Theory". Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

10:05(11:00)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk boligserie fra 2017. Ryan havner i en vanskelig situasjon når han skal selge et medlems Tribeca-hjem. Steve får sjansen til å selge en hel bygning for første gang. Circa Circus. Supermeglerne Fredrik Eklund, Ryan Serhant og Steve Gold er mer sultne enn noensinne på å dominere eiendomsmarkedet i byen som aldri sover.

11:00(12:00)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2016. Hytta på Lifjell i Telemark har stått urørt i et halvt århundre, og er et herlig utgangspunkt for Halvor og gutta som ønsker å modernisere bygget - både utvendig og innvendig - for de unge hytteeierne. Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg med til fjells, sjøs og skogs. I år har Halvor også fått med seg snekker Ole Rosén-Lystrup, og sammen med Mikkel Solbjørg og Gustav Brustad-Nilseng tar de oss med over det ganske land og forvandler slitne feriesteder til perler blant vill og vakker natur. Alle hyttene som skal pusses opp har en eventyrlig beliggenhet, og målet er å gjøre innerom like forlokkende som uterom.

12:00(13:00)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2016. Med Gudbrandsdalens fineste utsikt, skal Halvor og gutta sørge for praktiske og funksjonelle løsninger for familiehytta. Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg med til fjells, sjøs og skogs. I år har Halvor også fått med seg snekker Ole Rosén-Lystrup, og sammen med Mikkel Solbjørg og Gustav Brustad-Nilseng tar de oss med over det ganske land og forvandler slitne feriesteder til perler blant vill og vakker natur. Alle hyttene som skal pusses opp har en eventyrlig beliggenhet, og målet er å gjøre innerom like forlokkende som uterom.

13:00(14:00)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2016. Halvor tar med seg gutta til den værharde trøndelagskysten for å pusse opp en gammel butikk. Stilig, minimalistisk oppussing står i fokus, og Ole og Gustav får en uforglemmelig tur på havet!. Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg med til fjells, sjøs og skogs. I år har Halvor også fått med seg snekker Ole Rosén-Lystrup, og sammen med Mikkel Solbjørg og Gustav Brustad-Nilseng tar de oss med over det ganske land og forvandler slitne feriesteder til perler blant vill og vakker natur. Alle hyttene som skal pusses opp har en eventyrlig beliggenhet, og målet er å gjøre innerom like forlokkende som uterom.

14:00(15:00)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2016. Med insipirasjon hentet fra Aspen, Colorado, skal Halvor og gutta forvandle ei hytte beliggende i fjellheimen over Hallingdal. Cowboyen Ole lager en fantastisk lampe av ei 7500 år gammel eik!. Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg med til fjells, sjøs og skogs. I år har Halvor også fått med seg snekker Ole Rosén-Lystrup, og sammen med Mikkel Solbjørg og Gustav Brustad-Nilseng tar de oss med over det ganske land og forvandler slitne feriesteder til perler blant vill og vakker natur. Alle hyttene som skal pusses opp har en eventyrlig beliggenhet, og målet er å gjøre innerom like forlokkende som uterom.

15:00(17:00)

> Grusomme meg

Amerikansk animasjoneventyr fra 2010. I et lykkelig forstadsnabolag står et svart hus med en brun plen. Men det naboene ikke vet er at det under dette huset befinner seg et stort, hemmelig gjemmested. Her holder Gru, som er omgitt av en liten hær med mindreårige, på å planlegge det største kuppet i verdenshistorien. Han skal stjele månen. (Ja, månen!) Gru finner glede i alt som er ondt. Han er bevæpnet med et arsenal av krympestråler, frysestråler og kampklare land- og luftkjøretøy, og han rydder unna alt som står i hans vei. Inntil han en dag møter tre foreldreløse jenter med enorm viljestyrke.

17:00(18:00)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. I dag er det menysmaking på Camp Kulinaris og deltakerne er spent på Kjartans tilbakemeldinger på bryllupsmaten de lager. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

18:00(19:00)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Det er bryllup på Camp Kulinaris! I dag må alt være perfekt og det er null rom for å feile når gruppa har ansvaret for den største dagen i et ungt pars liv. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

19:00(20:00)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. I dag må restaurantsjefen velge en lærling som må forsvare plassen sin på Camp Kulinaris. Det blir en jevn og dramatisk lærlingkamp der to deltakere møtes til sudden death. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

20:00(21:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Postbudet Ted har funnet lykken med kjæresten Bibbi, men nå er Teds tidligere overforbruk i ferd med å ødelegge idyllen fullstendig!. Luksusfellen feirer 10 år og programmet er mer aktuelt enn noensinne. Våre økonomer Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Magne Gundersen og Lene Drange, tar tak i de vanvittige regningsbunkene.

21:00(23:30)

> Spy

Amerikansk komedie fra 2015. Susan er en sjenert CIA-analytiker som tar et spesielt oppdrag for å hjelpe en feltagent i trøbbel.

23:30(01:55)

> Ghostbusters

Amerikansk komedie fra 2016. Fysikerne dr. Abigail “Abi” Yates, dr. Erin Gilbert, ingeniøren dr. Jillian “Holtz” Holtzmann og transportmedarbeideren Patricia “Patty” Tolan kommer sammen for å danne Ghostbusters og stanse paranormale vesener i New….

01:55(02:40)

> Instinct

Amerikansk krimserie fra 2018. Dylan og Lizzie etterforsker mordet på Joans protesjé. Dylan og Andy adopterer et barn og Lizzies forfremmelse står i fare. Dylan Reinhardt er en dyktig forfatter og universitetsprofessor som lever et rolig og tilbaketrukket liv. Men da etterforsker Lizzie Needham fra New York-politiet ber om hjelp til å få has på en seriemorder som bruker Dylans første bok som bruksanvisning, blir han tiltrukket av saken og gir seg i kast med arbeidet med den.

02:40(03:25)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Etter Natalies forlovelse har Cole en ny jente i kikkerten, Julie, og det viser seg at hun har en uventet forbindelse til Erica, noe som kompliserer saker og ting på jobben. There Will be Bud. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles. Murtaugh er fortsatt sjokkert over hvor langt partneren er villig til å gå for å ta narkokartellet som sto bak konas død.

03:25(04:50)

> Taken 2

Amerikansk actionthriller fra 2012. Bryan Mills er en pensjonert og dyktig CIA-agent som ikke vek tilbake for noe for å redde datteren Kim da hun ble kidnappet. Kim er den eneste som kan hjelpe dem med å flykte. Bryan tar i bruk sine unike taktikker for å lede familien til sikkerhet og systematisk ta ut kidnapperne en etter en.

04:50(05:35)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk krimdramaserie fra 2015. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling som skal pågripe farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Unspoken. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling som skal pågripe farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle.

05:35(06:00)

> Superstore

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. America Ferrera og Ben Feldman er frontfigurene i denne underholdende komedien om arbeidslivet - produsert av skaperen av "The Office". Shoplifter. America Ferrera og Ben Feldman er frontfigurene i denne underholdende komedien om arbeidslivet - produsert av skaperen av "The Office". I Superstore møter vi et helt spesielt kollegium, alle tilsatt ved et stort hypermarked. Ivrige nykomlinger, likeglade langtidsansatte, hjelpeløse sommervikarer og overdedikerte sjefer - alle er de sammen om å håndtere, på humoristisk vis, den daglige gangen med rabiate kunder ute etter å kjøpslå, salg som får folk til å gå mann av huse, og kjedelig opplæring.