Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:20)

> The Middle

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Frankies planer om en rolig og tilbaketrukket terrasse på baksiden av huset blir ødelagt av den nye naboens støyende unger. Axl og Hutch starter et nytt matforetak på campus. The Lanai. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv.

06:20(06:45)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1996. Fran tar dr. Millers råd på alvor og bestemmer seg for å slutte å løpe etter menn. The Fifth Wheel. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei ...

06:45(07:30)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2017. Denne uken møter vi Siri og Tim, og deres datter Lotte. Familien bor i et eldre hus i Son, like ved Oslofjorden lengst sør i Akershus. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem.

07:30(08:15)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Mark Wahlberg og Tig Notaro er gjester hos Ellen i dag. Mark Wahlberg and Tig Notaro. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

08:15(09:10)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Sam hevder at mannen ødelegger ekteskapet deres, og at familien splittes på grunn av raseriutbruddene og angrepene hans på deres 10 år gamle sønn. From Fearless Secret Service Special Agent to Being Trapped in a Troubled Marriage. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, der verten er Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, dr. Phil McGraw Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

09:10(10:10)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Anthony Scaramucci, tidligere kommunikasjonssjef for president Trump i Det hvite hus, og kona Deirdre, kommer til Dr. Phil for å snakke om ekteskapet sitt. Anthony Scaramucci and Wife Deidre Reveal How Their Marriage Survived 11 Days in the White House & ‘My Sister and Her Ex-Husband Need a Referee or Someone is Going to Get Hurt. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, der verten er Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, dr. Phil McGraw Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

10:10(11:05)

> NCIS

Amerikansk krimserie fra 2014. Teamet etterforsker en sak hvor de finner skuddsikre vester som tilhører militæret. Etterforskningen tar en ny vending når det viser seg at vestene er defekte. Bulletproof. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet.

11:05(12:05)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Teamet får endelig et gjennombrudd i etterforskningen av Doms kidnapping gjennom en videolink. Found. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

12:05(13:05)

> Luksusfellen Sverige

Svensk realityserie fra 2018. Tobarnspappa Magnus på 38 elsker å shoppe biler og duppeditter, og rekkehuset hans utenfor Stocholm er proppfullt av teknisk utstyr. Alt er kjøpt med svindyre kredittlån. SMS-lån, handlegalskap og feilprioriteringer: Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, noe som gjør at flere enn før havner i luksusfellen.

13:05(14:05)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2016. Etter bedømmelsen av de siste rettene gjenstår det for dommerne å avsløre hvem som blir Amerikas neste Masterchef. The Finale, part 2. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

14:05(15:05)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Ramsay besøker en restaurant med to eiere som er så passive at selv barna er bedre til å drive restauranten enn de er. Tavolini. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

15:05(16:05)

> Ladies of London

Amerikansk realityserie fra 2016. Caroline Stanbury tar med alle fruene på tur i et forsøk på å gjøre ting godt igjen, mens Marissa blir konfrontert med ryktene om Caroline og spredningen av dem. Tarts & Tartans. Tredje sesong byr på nye tider og skjellsettende øyeblikk. Det blir ny giv når Julie nå tar over ansvaret for den 400 år gamle Mapperton-eiendommen, Marissa går gjennom et krevende svangerskap, Juliet forsøker å få sving på motebloggen, Caroline Fleming har en far dødssyk far, og Caroline Stanbury gjør seg klar til å flytte til Dubai.

16:05(17:05)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2011. Gunilla Persson har flyttet til L.A. med datteren sin Erika, som hun skal gjøre til verdensstjerne. Gunilla inviterer de andre fruene på lunsj slik at de kan bli kjent med hverandre. I den fjerde sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Gunilla Persson, Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood.

17:05(18:05)

> Luksusfellen Sverige

Svensk realityserie fra 2018. Fredrik bor sammen med kjæresten i Bollnäs, og sløser bort enorme summer på gatemat, tobakk og spill. Han lar være å åpne regninger, og eier dessuten tre biler, som han ikke vet hvor er. SMS-lån, handlegalskap og feilprioriteringer: Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, noe som gjør at flere enn før havner i luksusfellen.

18:05(19:00)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2017. Det er sesongpremiere, og konkurransen begynner i Los Angeles, der 40 av Amerikas beste hobbykokker deltar for å prøve å karre til seg et hvitt forkle og en plass videre i tevlingen. Battle for a White Apron - Part 1. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

19:00(21:00)

> Step Up 2: The Streets

Amerikansk musikaldrama fra 2008. En dansegruppe fra New York deltar i en konkurranse hvor de møter noen av verdens beste hip hop-dansere.

21:00(23:05)

> The Fast and the Furious

Amerikansk actionthriller fra 2001. En ny politirekrutt går undercover i L.A.s racingmiljø for å avsløre en forbryterliga under ledelse av racefavoritten "Dom" Toretto. Om natten eier "Dom" gatene. Tiljublet av sine fans kjører han mot enhver som har nerver nok til å utfordre ham. Blant hans beundrere er Brian, som utvikler et vennskap med Dom og forelsker seg i søsteren hans. Problemet er at Brian har to identiteter. Han er en politimann som arbeider undercover for å avsløre en forbryterring med Dom som hovedmistenkt. Snart testes både hans lojalitet og grenser til det ytterste.

23:05(01:00)

> American Pie Presents: The Book of Love

Amerikansk komedie fra 2009. Ti år etter den originale American Pie finner tre nye håpløse jomfruer bibelen som er gjemt på skolebiblioteket.

01:00(02:45)

> Catch .44

Amerikansk actiondrama fra 2011. For Tes og de to medarbeiderne Kara og Tara virker jobben enkel: De skal snappe opp en narkotikaforsendelse for sjefen Mel på en avsidesliggende kafé. Det som begynte som en enkel jobb utvikler seg til å bli en katt og mus-lek – med tunge våpen.

02:45(03:35)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2011. Gunilla Persson har flyttet til L.A. med datteren sin Erika, som hun skal gjøre til verdensstjerne. Gunilla inviterer de andre fruene på lunsj slik at de kan bli kjent med hverandre. I den fjerde sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Gunilla Persson, Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood.

03:35(04:20)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Teamet får endelig et gjennombrudd i etterforskningen av Doms kidnapping gjennom en videolink. Found. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

04:20(04:45)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Barney tar drastiske midler i bruk for å forhindre at Ted flytter inn hos Robin. Moving Day. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

04:45(05:05)

> The Middle

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Frankies planer om en rolig og tilbaketrukket terrasse på baksiden av huset blir ødelagt av den nye naboens støyende unger. Axl og Hutch starter et nytt matforetak på campus. The Lanai. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv.

05:05(05:30)

> Anger Management

Amerikansk komiserie fra 2014. Charlie hjelper utilsiktet en av pasientene i fengselsgruppen sin i et rømningsforsøk. Charlie and the Warden's Dirty Secret. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament – til tross for jobben som sinnemestringsterapeut.

05:30(06:00)

> Anger Management

Amerikansk komiserie fra 2014. Charlie er ute etter revansj etter en slåsskamp med en søppelmann, og Nolan og Lacey kjemper om samme jobb. Charlie Gets Trashed. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament – til tross for jobben som sinnemestringsterapeut.