Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:20)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Etter å ha bestemt seg for å ta ting langsomt og ikke ha sex på en måned blir Ted og Victoria raskt enige om at de har ventet lenge nok. Zip, Zip, Zip. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…

06:20(06:45)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1993. Fran blir tilbudt rollen som Julie i Shakespears "Romeo og Julie". Hele familien øver med henne, og det viser seg at Maxwell tar rollen som Frans Romeo svært alvorlig. A Star is Unborn. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante.

06:45(07:10)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1994. Maxwell går ut med en dame som er mistenkelig lik Fran. Samtidig skulker Brighton skolen pga. et høydeproblem. Fran Lite. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei...

07:10(07:55)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Gordon reiser til Los Angeles for å besøke La Frite, en familieeid fransk restaurant som er kjørt i grøfta av Andre Ramillion, hans sønn, datter og kokken Martine. La Frite. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Matthew McConaughey, Blake Shelton & Adam Levine tar turen til Ellen i dag. Matthew McConaughey, Blake Shelton & Adam Levine. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2018. Nancy og Lance hevder at datteren deres forlot hennes baby hos dem, for å kunne leve og bo i en bil med kjæresten sin. Our Lying Daughter Would Rather Live in a Car Than with Her Own Child. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, og ledes av Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, Dr. Phil McGraw. I sin tiende sesong ble Dr. Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

09:35(10:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2018. Pamela har angst for at hennes 15 katter ikke skal ha det bra, og forlater sjelden hjemmet i frykt for at noe forferdelig skal skje med dem. Mannen hennes mener at det må skje en forandring. My Cat-Hoarding Obsession is Ruining My Marriage. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, og ledes av Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, Dr. Phil McGraw. I sin tiende sesong ble Dr. Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

10:35(11:30)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. NCIS blir bedt om å etterforske saken når liket av en savnet løytnant blir funnet av gravere på en kirkegård. Twofer. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2014. Når en mann myrdes av en drone, oppdager etterforskerne en link til en terroristgruppe som planlegger et annet angrep i området. Leipei. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

12:30(13:30)

> Shades of Blue

Amerikansk krimserie fra 2016. Mens Harlee prøver å innfinne seg med sin nye situasjon, er Wozniak mistenksom overfor teamet. En mørk hemmelighet blir avslørt, mens Espada prøver å hjelpe Tess. Original Sin. Oscar-vinnende regissør og produsent Barry Levinson har skapt denne politiserien, der vi følger Harlee McCord, alenemamma og FBI-agent.

13:30(14:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Det er streetfood uke på Camp Kulinaris og deltakerne skal servere mat fra en Foodtruck i Kragerø sentrum. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

14:30(15:30)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Ramsay besøker Capri i Eagle Rock, California. Det er mye å ta tak i, restauranten har dårlig mat, er skitten og blir styrt av umodne, late tvillinger. Capri. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

15:30(16:30)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2018. Candiace og Chris får ekteskapsforsikring. Ashley gir Michael en overraskelse. Karen og Gizelle prøver å komme overens. Monique er trøtt av kranglingen og arrangerer en tur til Frankrike. Mime Your Own Business. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Isabel er ikke bare Hollywoodfrue, hun er kunstner også. Men hun forteller at hun ikke tenker så nøye over det hun maler. Agnes-Nicole er klar for badetøyskolleksjonen sin, men sønnen er ikke like fornøyd. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svenskt livsstilsprogram fra 2018. Elias er en utseendefiksert fyr som brenner ekstreme summer penger på ulike skjønnhetsbehandlinger og utekvelder. Han spiser ute, heller i seg store mengder med energidrikker og røyker hver dag. SMS-lån, handlegalskap og feilprioriteringer: Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, noe som gjør at fler og fler havner i luksusfellen.

18:30(19:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Det er klart for foodtruckservering på Camp Kulinaris. Deltakerne må reise tidlig inn til sentrum for å være klare til å ta i mot alle gjestene. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

19:30(20:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2019. Modellen Alessandra Ambrosio har bidratt til å velge ingrediensene i amatørkokkenes neste Mystery Box-utfordring. Hot & Spicy. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

20:30(21:30)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Positivitetsblogger Petter ønsker å bo nærmere sentrum, men klarer Karianne å finne den perfekte guttebula? Camilla og Jon Erik trenger mer plass og får hjelp av Hans Christian. Vi får et gjensyn med Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, samt et nytt tilskudd i Per Elling Sylte. Nytt av året er at Karianne hjelper et knippe kjendiser med visninger og budrunder.

21:30(22:30)

> Heder

Svensk thrillerserie fra 2019. Heder, som av prinsipp bare representerer ofrene, står overfor et vanskelig valg nå som Isabel har gått fra offer til forbryter. Nour blir angrepet av en ukjent person som etterlater en lapp. Magefølelsen. Advokatfirmaet Heder representerer hovedsakelig kvinner som har blitt utsatt for vold og seksuelle overgrep. Men kvinnene på Heder skjuler også mørke hemmeligheter, som truer både dem og firmaet. Hvor langt er man villig til å gå for å bevare sine mørkeste hemmeligheter? For de fire kvinnene i advokatfirmaet Heder er det utfordrende nok å finne veien i en bransje der kvinnelige ofre prioriteres bort for viktigere saker – og med en dødelig hemmelighet i bagasjen er det nesten umulig.

22:30(23:30)

> Den som dreper - Mørket

Dansk krimserie fra 2019. Louise innser at gjerningsmannen ikke jobber alene. Emma klarer å komme i kontakt med huseieren Stine og prøver å overtale henne til å hjelpe henne med å unnslippe. Etterforskerne må finne ut hva som har skjedd med to unge kvinner som har forsvunnet. Samtidig må de forstå konsekvensene av morderens sinn og handlinger som stadig blir mer og mer desperate.

23:30(00:00)

> Kjendismødre

Norsk realityserie fra 2019. Louise tar malekosten i egne hender og overrasker John Arne når han er på jobbtur. Linni og Niklas deltar i Poker NM, mens Kristin er noe skuffet over bursdagskortet fra Dennis. Vi følger Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik og Linni Meister i opp- og nedturer i tilværelsen som mor, og får et nært innblikk i hvordan de takler balansen mellom kjendislivet og foreldre. Gjennom seks episoder følger vi Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik og Linni Meister i opp- og nedturer i tilværelsen som mor, og får et nært innblikk i hvordan de takler balansen mellom kjendislivet og foreldre. Vi møter de unge familiene i alle slags anledninger og får følge overgangen fra et tilsminket influenserliv til en ansvarsfull hverdag med bleieskift, amming og lite søvn.

00:00(00:30)

> Helt ærlig

Norsk realityserie fra 2019. Turen til Nord-Norge går mot slutten, og Erlend har en fin, åpen prat med Erik. Vidar og Jonas har satt opp en konsert i Halden. Tonje og Lene tar endelig over sin nye leilighet. Vi får et unikt og personlig innblikk i livene til et knippe interessante, unge mennesker som filmer seg selv i en periode av livet. De vi skal følge denne høsten er Erlend Elias og lillebror Erik Sæter som har et helt spesielt søskenforhold og begge står i rampelyset til daglig, det nyforlovede paret Lene Sleperud og Tonje Garvik kjent fra Farmen, samt artist Vidar Villa (Vidar André Grødset Mohaugen) og Jonas Thomassen.

00:30(01:30)

> Luksusfellen Sverige

Svenskt livsstilsprogram fra 2018. Emmie og Mikel fra Bjärnum er det unge paret som har nesten hele sitt hjem på avbetaling, selv sin nyinnkjøpte valp. Paret drømmer om å kjøpe hus og gifte seg, men de har ikke engang råd til husleien. SMS-lån, handlegalskap og feilprioriteringer: Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, noe som gjør at fler og fler havner i luksusfellen.

01:30(02:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Isabel er ikke bare Hollywoodfrue, hun er kunstner også. Men hun forteller at hun ikke tenker så nøye over det hun maler. Agnes-Nicole er klar for badetøyskolleksjonen sin, men sønnen er ikke like fornøyd. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

02:30(03:15)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2018. Alex og Eyals vennskap blir satt på prøve, når de fortsetter å krangle om Megan. Øyboerne må delta i en kompatibilitetstest, og de to parene med færrest stemmer stemmer står i fare for å ryke ut. Episode 11. Håpefulle single på jakt etter kjærligheten settes sammen i par, konkurrerer mot hverandre og stemmes ut uke for uke.

03:15(04:00)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2018. Stemningen er anspent, og Samira og Alex er bekymret for at de får færre stemmer, fordi de er det eneste paret som bare er venner. Episode 12. Håpefulle single på jakt etter kjærligheten settes sammen i par, konkurrerer mot hverandre og stemmes ut uke for uke.

04:00(04:45)

> Shades of Blue

Amerikansk krimserie fra 2016. Mens Harlee prøver å innfinne seg med sin nye situasjon, er Wozniak mistenksom overfor teamet. En mørk hemmelighet blir avslørt, mens Espada prøver å hjelpe Tess. Original Sin. Oscar-vinnende regissør og produsent Barry Levinson har skapt denne politiserien, der vi følger Harlee McCord, alenemamma og FBI-agent.

04:45(05:30)

> Scream Queens

Amerikansk grøsserdramaserie fra 2015. Chanels nyeste prosjekt er Hester, og Chanel #3 har en tilståelse å komme med. Grace og Zayday legger merke til en urovekkende kontakt mellom to studenter. Chainsaw. Wallace-universitetet blir rystet av en rekke drap. Kappa House, den mest ettertraktede studentforeningen for jenter, blir styrt med jernhånd av Chanel Oberlin - aka the Queen Bitch. Men når dekan Cathy Munsch, som har lite til overs for Kappa-foreningen, erklærer at medlemskap må være tilgjengelig for alle studenter og ikke bare enerne, bryter helvete løs når en djevelutkledd morder setter i gang sitt drapsinferno. Scream Queens er svart komedie og slasher-sjangeren i ett, en moderne versjon av den klassiske krimnarrativen der alle karakterene har et motiv - og en mulighet for å bli det neste blodige offeret.

05:30(06:00)

> Mozart in the Jungle

Amerikansk komiserie fra 2015. En nesten-katastrofe på en livespilling tvinger Rodrigo til å endre måten han dirigerer seg selv og sitt orkester. Nothing Resonates Like Rhinoceros Foreskin. Serien kaster et satirisk blikk på den klassiske musikkens verden, der vi følger Rodrigo, en ung og ettertraktet dirigent. Serien er inspirert av de utleverende memoarene til oboisten Blair Tindall, og følger de seksuelle og narkotikarelaterte eventyrene til besetningen i det fiktive New York-symfoniorkesteret.