Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> The Middle

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. I denne del: Frankie forbereder seg på å ta seg av Axl og Sue når de skal få fjernet visdomstennene, men ingenting går som planlagt. Bricks plan for å ta kontroll går også i vasken.

06:25(07:10)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Khloé Kardashian og Lin-Manuel Miranda er blant gjestene hos Ellen i dag.

07:10(08:00)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2015. Bli med det lokale NCIS-teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i en by som er kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med ... I denne del: Når en pilot dør i en flystyrt med et kampfly som nylig var godkjent for militæroppdrag, må teamet finne ut om det er en menneskelig svikt som ligger bak.

08:00(09:00)

> Untying the Knot

Amerikansk realityserie fra 2015. Når ekteskapet rakner, trår Vikki Ziegler inn for å hjelpe, enten det gjelder mekling, råd eller fordeling av eiendeler. Hver episode tar for seg et par midt i en skilsmisse som sliter med å fordele alt fra diamanter til kjæledyr. Takstmennene Michael og Mark Millea vurderer gjenstandene, og hjelper Vikki med å fordele rettferdig. Hvorfor la en dommer avgjøre skjebnen din når "skilsmissedivaen" kan gjøre det enkelt? I denne del: Etter fem år har Andy og Meredith støtt på en alvorlig hindring. Da Meredith begynte med yoga, stakk Andy av på motorsykkelen. Nå trenger de hjelp med skilsmissen, og med fordeling av eiendeler.

09:00(09:55)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Nick Viall og Charlie Day er blant gjestene hos Ellen i dag. Ed Sheeran skal intervjues og opptre.

09:55(10:50)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Adam Levine er blant dem Ellen snakker med i studio i dag.

10:50(13:00)

> Drumline: A New Beat

Amerikansk drama fra 2014. Alexandra Shipp, Nick Cannon. Brooklyn-jenta Dani drømmer om å lede trommeseksjonen i det legendariske korpset ved A&T University i Atlanta. Men det blir en lang og vanskelig reise, med konkurrenter, juks og kjærlighet langs veien.

13:00(14:00)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Elleve kjendiser skal drive en restaurant sammen i sommerlige omgivelser på Portør. De skal lage mat og servere i blant annet et bryllup og en konfirmasjon. Deltakerne skal ikke bare drive restauranten sammen, de skal også bo sammen i disse ukene, og hver uke stemmes en deltaker ut, basert på ferdigheter på kjøkkenet. Gjennom åtte uker skal de samarbeide og kjempe mot hverandre om til slutt å bli kåret til den beste restaurantøren. Det blir en salig røre av krangel, vennskap, mat og kaos på kjøkkenet. Kokk Kjartan Skjelde er programleder og mentor. I denne del: Det innføres et strengt regime for å unngå å feile nok en gang, men det er ikke alle som liker at restaurantsjefen kjører en autoritær linje.

14:00(15:00)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Elleve kjendiser skal drive en restaurant sammen i sommerlige omgivelser på Portør. De skal lage mat og servere i blant annet et bryllup og en konfirmasjon. Deltakerne skal ikke bare drive restauranten sammen, de skal også bo sammen i disse ukene, og hver uke stemmes en deltaker ut, basert på ferdigheter på kjøkkenet. Gjennom åtte uker skal de samarbeide og kjempe mot hverandre om til slutt å bli kåret til den beste restaurantøren. Det blir en salig røre av krangel, vennskap, mat og kaos på kjøkkenet. Kokk Kjartan Skjelde er programleder og mentor. I denne del: Det er store problemer i samarbeidet blant jentene på Camp kulinaris, selv om restaurantsjefen forsøker å megle. Til tross for sin autoritære linje, klarer ikke deltagerne organisere seg til menysmakingen.

15:00(16:00)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Elleve kjendiser skal drive en restaurant sammen i sommerlige omgivelser på Portør. De skal lage mat og servere i blant annet et bryllup og en konfirmasjon. Deltakerne skal ikke bare drive restauranten sammen, de skal også bo sammen i disse ukene, og hver uke stemmes en deltaker ut, basert på ferdigheter på kjøkkenet. Gjennom åtte uker skal de samarbeide og kjempe mot hverandre om til slutt å bli kåret til den beste restaurantøren. Det blir en salig røre av krangel, vennskap, mat og kaos på kjøkkenet. Kokk Kjartan Skjelde er programleder og mentor. I denne del: Deltagerne kjenner på bryllupsnervene, og jobber på spreng for å bli ferdige.

16:00(17:00)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Elleve kjendiser skal drive en restaurant sammen i sommerlige omgivelser på Portør. De skal lage mat og servere i blant annet et bryllup og en konfirmasjon. Deltakerne skal ikke bare drive restauranten sammen, de skal også bo sammen i disse ukene, og hver uke stemmes en deltaker ut, basert på ferdigheter på kjøkkenet. Gjennom åtte uker skal de samarbeide og kjempe mot hverandre om til slutt å bli kåret til den beste restaurantøren. Det blir en salig røre av krangel, vennskap, mat og kaos på kjøkkenet. Kokk Kjartan Skjelde er programleder og mentor. I denne del: Den første lærlingen ønsker seg en rettferdig kokkekamp, men blir ikke trodd på motivasjonen. Andrelærlingen er sikker på at det er dårlig personkjemi som er grunnen for at hun blir valgt.

17:00(18:00)

> Ari og halve kongeriket

Norsk dokumentarserie fra 2018.

18:00(18:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Butikkdetektivene er på jakt etter en person som har sluppet unna med tyveri fire ganger. Lufthavnbetjentene må rydde opp i et fugleproblem.

18:30(19:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Et stygt benbrudd fører til utrykning hos brann – og redningsetaten. Tollvesenet mistenker de har funnet GHB i en leveranse fra utlandet. Pass og reisedokumenter må under lupen hos politiets grensekontroll. Og en ny reiserute til Etiopia åpner, men containerne til flyet er vanskelig å håndtere.

19:00(20:00)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Våre meglere Karianne Amlie og Hans Christian Espenes er tilbake for å hjelpe boligkjøpere med å finne det perfekte objektet - og ikke minst - vinne budrunden for dem. Noen vil flytte ut av storbyen, noen vil inn til byen og andre har krav som hage med plass til skaterampe, plass til flere barn, plass til drivhus og epletrær og lydtette vegger. Ingen oppgave er for stor eller vanskelig for Karianne og HC som gjør sitt ytterste for å sette boligdrømmen ut i llivet, og får boligkjøperne til å tenke nytt og ta noen sjanser. I denne del: Det unge svenske ekteparet Marie og Erik har fått en datter og ønsker seg ut av leieleiligheten som er blitt altfor trang. Trønderjenta Kris vil ut av den iskalde leiligheta på Grønland.

20:00(21:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Enkle løsninger som sms-lån, dyre forbrukslån og uvettig pengebruk er stadig et aktuelt tema som mange ønsker hjelp til å få ordne på. Med hjelp av våre økonomer Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Magne Gundersen og Lene Drange, som er den nyeste av økonomene i Luksusfellen. Her tas det tak i de vanvittige regningsbunkene og låneavtalene som folk har pådratt seg. Mens økonomene tar seg av dette, forsøker psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare å komme til bunns i hvorfor man har havnet i Luksusfellen og hva man kan gjøre for å holde seg unna den i fremtiden. I denne del: Initiativtakeren Pål Henning fra Molde hadde nesten realisert drømmen om musikkfestivalen Skyhøyt, men da drømmen falt i grus var alt som stod igjen en tom scene og skyhøye regninger.

21:00(22:50)

> Lucy

Fransk sci-fi-action fra 2014. Scarlett Johansson, Morgan Freeman. Den unge amerikanske kvinnen Lucy bortføres av en brutal gjeng med narkohaier i Taiwan. Planen er at hun skal smugle narkotika for dem, og de plasserer poser med narkotika i magen hennes. Men når posene lekker, gjennomgår Lucy en utrolig forvandling. Hun tilegner seg raskt en utrolig styrke, en overlegen intellektuell kapasitet og fantastiske telekinetiske evner, og nå må plutselig kidnapperne hennes slåss for livet. Åldersgräns: 15 år.

22:50(01:20)

> The Walk

Amerikansk eventyrfilm/biografisk drama fra 2015. Joseph Gordon-Levitt, Guillaume Baillargeon. I 1974 rekrutterer linedanseren Philippe Petit et team som skal hjelpe ham med å realisere drømmen om å gå på line mellom de to World Trade Center-tårnene. Tolv mennesker har gått på månen, men kun én mann – Philippe Petit – har gått, eller kommer noensinne til å gå, på line mellom World Trade Center-tårnene. Veiledet av mentoren Papa Rudy og hjulpet av en usannsynlig gruppe med internasjonale rekrutter, overkommer Petit og gjengen dårlige odds, svik, uenigheter og utallige tilbakeslag i planleggingen og utføringen av det vågale stuntet.

01:20(03:20)

> Trash

Britisk-brasiliansk krimdrama fra 2014. Rooney Mara, Martin Sheen. Når to søppelplukkende gutter fra Rios slum finner en lommebok blant alt avfallet på sin lokale søppelfylling, aner de ikke at livene deres kommer til å endre seg for alltid. Men da det lokale politiet dukker opp og tilbyr dem en pen belønning for å få igjen lommeboka, skjønner guttene at de må ha funnet noe viktig. Men da det lokale politiet dukker opp og tilbyr dem en pen belønning for å få igjen lommeboka, skjønner guttene at de må ha funnet noe viktig. Åldersgräns: 15 år.

03:20(04:45)

> Lucy

Fransk sci-fi-action fra 2014. Scarlett Johansson, Morgan Freeman. Den unge amerikanske kvinnen Lucy bortføres av en brutal gjeng med narkohaier i Taiwan. Planen er at hun skal smugle narkotika for dem, og de plasserer poser med narkotika i magen hennes. Men når posene lekker, gjennomgår Lucy en utrolig forvandling. Hun tilegner seg raskt en utrolig styrke, en overlegen intellektuell kapasitet og fantastiske telekinetiske evner, og nå må plutselig kidnapperne hennes slåss for livet. Åldersgräns: 15 år.

04:45(05:30)

> Untying the Knot

Amerikansk realityserie fra 2015. Når ekteskapet rakner, trår Vikki Ziegler inn for å hjelpe, enten det gjelder mekling, råd eller fordeling av eiendeler. Hver episode tar for seg et par midt i en skilsmisse som sliter med å fordele alt fra diamanter til kjæledyr. Takstmennene Michael og Mark Millea vurderer gjenstandene, og hjelper Vikki med å fordele rettferdig. Hvorfor la en dommer avgjøre skjebnen din når "skilsmissedivaen" kan gjøre det enkelt? I denne del: Etter fem år har Andy og Meredith støtt på en alvorlig hindring. Da Meredith begynte med yoga, stakk Andy av på motorsykkelen. Nå trenger de hjelp med skilsmissen, og med fordeling av eiendeler.

05:30(06:00)

> Marry Me

Amerikansk komiserie fra 2014. Jake og Annie er endelig forlovet etter seks år sammen. Hun er ekstremt utadvendt og energisk, mens han tar livet med ro. De forskjellige personlighetene setter teorien om at "motsetninger tiltrekker hverandre" på prøve. Jo nærmere bryllupet de kommer, desto klarere står det for dem at det å være forlovet er den enkleste etappen. I denne del: Annie arrangerer Thanksgiving på tross av at Jakes mor alltid har vært vertinne. Selv om hun gir inntrykk av å støtte ideen, startes raskt en krig om hvem som er den viktigste kvinnen i Jakes liv.