Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. Møt en macho mann som ikke er like tøff overfor edderkopper.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben glemmer Emmas bursdag og prøver å kombinere bursdagsfesten med en øl. Både Danny og Riley får nye karrieremuligheter. Brad kommer hjem med et nytt syn på livet, og Bonnie og Brad må ta valg for framtiden.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2017. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres.

08:30(08:55)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Andy arrangerer et båtrace for å redde borgermesterryktet sitt etter at en uheldig artikkel kommer ut i lokalavisen. Jules bruker racet for å få faren ut av huset og gjenopplive hans dager som coach. Men teamet sliter med å komme gjennom hans intense trening. Samtidig realiserer Grayson drømmen om å være med i en reklame, men han får seg en overraskelse når han får se rollen.

08:55(09:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross' nye kjæreste virker perfekt helt til han oppdager at leiligheten er ekstremt møkkete. Chandler hjelper Joey med å velge ut en gave til Kathys bursdag. Rachel prøver å gjøre ferdig et kryssord på egenhånd. Og Phoebe hjelper Monica med å lage mat i en begravelse.

09:20(09:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler må velge mellom drømmedama og sin beste venn etter at han og Kathy kysser hverandre. Naturlig nok er ikke Joey særlig begeistret når han finner ut om Kathy og Chandler. Og ingen tør å fortelle Ross hvor dårlig han er til å spille keyboard.

09:45(10:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. Et overraskende frieri går galt, en far prøver seg mot en alligator og et løp på et frossent svømmebasseng viser seg å være en dårlig ide.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: Morgan og Ola-Conny drar til fornøyelsesparken High Chaparall for å være cowboyer. I Ullared er det en hektisk dag. De glade shopperne Bibbi og Marie roter bort kundevognen og finner ikke hverandre. Boris må rekke to store lanseringer.

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Ola-Conny er som kjent fascinert av ville dyr, så når de to vennene først er i Norge, passer de på å reise til Svalbard, der de har hørt at de kan finne isbjørner. Der gjennomgår gutta et overlevelseskurs for å kunne forsvare seg mot isbjørn, før de legger ut på snøscootersafari for å oppleve dyrelivet på nært hold.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Roald Øyen. Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Quizmaster Roald Øyen tar oss med til sin vakre villa i Frankrike, der han serverer fiken rett fra hagen. Vi får også være med på en handletur hos lokale spesialbutikker, og en vingård hvor Øyen smaker seg gjennom edle dråper. Som underholdning holder Roald nøttequiz.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: For fire år siden kjøpte Halvard (25) et hus som han skulle pusse opp. Han begynte å rive store deler av det, og stod til slutt igjen med så å si ingenting, uten aning om hvordan han skulle bygge det opp igjen. Siden har han både forlovet seg og fått en datter. Huset er snart helt råttent, og Solvor (25) blir fysisk dårlig bare av å tenke på det.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Raj får kjenne på følgene av å være ærlig om sin egen fortid når kjæresten hans, Emily, gir Penny en kald skulder. Samtidig vurderer gutta å bli deleiere i tegneseriesjappa til Stuart. Aldersgrense: 15 år.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Amy og Bernadette anklager Penny for å være en festbrems mens de er på helgetur i Las Vegas. Samtidig prøver gutta å finne opp noe kult, men finner bare fram til nye måter å utsette det på. Aldersgrense: 15 år.

15:20(15:45)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Laurie lærer Jules karmareglene etter at Jules lyver til kunder om det årlige hagesalget. Andy bruker noen av sine kjøp på hagesalget til å teste Ellie etter at de vedder om hun ikke klarer å la være å være spydig en hel dag. Samtidig må Bobby overvinne sin redsel for berg- og dalbaner for å oppfylle bestefarens ønske på dødsleiet.

15:45(16:15)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Christy og Bonnie er bekymret for at Roscoe har et narkotikaproblem etter at Baxter og Candace fersker ham i å røyke hasj.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler går med på å tilbringe Thanksgiving i en kasse etter å ha kysset Kathy. Vennegjengen bestemmer seg for å gi hverandre hemmelige julegaver. Monica skader øyet mens hun forbereder middagen og blir sjokkert når hun drar til øyelegen.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Når gutta prøver å være ville og gærne, innser de noe motvillig at de heller vil oppføre seg som voksne. Monica skriver en krass restaurantanmeldelse for en lokalavis - og blir belønnet med et attraktivt jobbtilbud.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan dater i skjul Bertas datter, men Charlie finner ut av det og bekymrer seg for hvordan Berta kommer til å reagere.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan forteller Judith og Herb at Jake hører dem når de har sex. Dette temaet vekker ubehagelig minner for Charlie.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon og Raj tester ut om de vil overleve intens varme - og hverandre - når de går under jorden i vitenskapens navn. Samtidig søker Leonard og Penny råd hos Wolowitz og Bernadette etter en krangel om penger. Aldersgrense: 15 år.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Gutta forsøker å hjelpe Penny ut av en pinlig situasjon når en betatt lege dukker opp på dørstokken hennes. Samtidig krangler Amy og Bernadette om kvinnelige forskere burde spille på sex. Aldersgrense: 15 år.

19:00(19:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Christy og Bonnie skynder seg for å hjelpe Violet, som er syk.

19:30(20:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Hvorfor er noen KID-numre så lange og noen så korte? Og hvorfor er dovendyr så dovne? Ukens panel består av Solveig Kloppen, Tore Sagen, Martin Beyer-Olsen og Bård Tufte Johansen.

20:30(21:30)

> Mandagsklubben

Norsk humoristisk talkshow fra 2017. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås. I denne del: Ukas gjester er Jon Almaas og Linni Meister.

21:30(22:30)

> Klovn til kaffen

Norsk humorserie fra 2017. Seks komikere samles for å bli bedre kjent, le og se tilbake på hverandres karrierer. Programmet viser gjensyn fra deltakernes morsomste og minst morsomme øyeblikk fra karrieren, og de får muligheten til å fortelle seerne om hvordan de forskjellige karakterene og ideene ble skapt. Hver av dem skal arrangere sin egen dag, og verten får bestemme dagens aktiviteter. Taperen av aktiviteten må underholde til middagen og gjenskape et av hovedpersonens glansnumre som klovn til kaffen. I denne del: I den syvende og siste episoden tas vi med bak kulissene og får se hvordan komikerne oppfører seg når de tror kameraene er skrudd av. Til kaffen serveres det bortklipte scener, tabber og vitser som var for drøye å vise.

22:30(23:30)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2016. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio. I denne del: Benedict Cumberbatch, Eddie Redmayne, Bryan Cranston og Leann Rimes er gjester hos Graham Norton i kveld.

23:30(00:25)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: CSI-teamet etterforsker knivstikkingen av et par funnet på et lokalt motell, noe som minner om to tidligere hendelser på samme rom.

00:25(01:25)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. I denne del: Liket av en mann blir funnet i søplerenna i en leilighetsbygning. Castle og Beckett tvinges til å løse opp i et nett av flere identiteter.

01:25(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Barbas barndomsvenn blir arrestert for voldtektsforsøk, noe som kan ødelegge valgkampen til borgermesterkandidat Muños. Men når en hemmelig etterforskning avdekker grums i Muños' fortid, må Barba sette sine personlige følelser til side for å anklage mennene han en gang så opp til.

02:20(03:10)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Etter en lang natts festing tar to ungjenter den uforsvarlige avgjørelsen om å kjøre hjem. De blir utsatt for en ulykke, og en av jentene dør på stedet mens den andre omkommer på sykehuset. Er det en tragisk ulykke? Etterforskerne gjør en overraskende oppdagelse.

03:10(03:55)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie fra 2002. I denne del: Teamet tilkalles når en prest blir skutt og drept i presteboligen. Leppemerker på et glass setter tolv år gamle Cameron under mistanke. Når de finner bevis på fysisk misbruk i Camerons hus ønsker de å avhøre Camerons far. Men han blir funnet banket til døde og gir dem flere spørsmål enn svar.

03:55(04:45)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. I denne del: Merkelapper som identifiserer krigsfanger, blir funnet i et forlatt narkoreir, og dette fører til at Lilly Rush og teamet hennes gjenopptar en sak fra 1972. Saken omhandler Carl Burton, en tidligere Vietnam-krigsfange som ble skutt og drept.

04:45(05:30)

> Twisted

Three for the Road. Amerikansk dramaserie fra 2013. 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis.

05:30(06:00)

> Visning på stranda

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Et helsebevisst par ønsker å flytte til stranda, og leter etter et hjem i Dauphin Island.