Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Dette programmet teller ned de ti beste klippene med ganger du valgte feil feriemål.

06:25(07:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. En skøyer hacker seg inn på vennens webcam og får seg litt av et sjokk, en mann dekket med vannflasker blir en krasjtest-dummy og en bavian klår på en reporter.

07:15(07:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Riley er fast bestemt på å koble Ben med Zoey. Men begge insisterer på at de ikke har følelser for hverandre. Tucker prøver seg som lokal værmann, men Bonnie ødelegger for ham når hun prøver å skaffe Danny jobb som sportskommentator.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Sam inviterer Ben, Riley og Danny til the Hamptons i helgen. Riley finner gamle hjemmevideoer fra high school og oppdager mer enn minner. Bonnie er overbevist om at Brad har kommet seg videre, så hun går ut med en annen mann. Men kvelden blir ikke som planlagt.

08:05(08:30)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Travis tar med kjæresten Kirsten, som er en medstudent, hjem for å møte Jules. Ellie bestemmer seg for å fortelle Jules at hver jente Travis tar med hjem kan være hennes framtidige svigerdatter. Dette gjør at Jules med en gang føler seg truet. Huset til Grayson har blitt gjengens møtested, men Grayson er ikke spesielt glad for det. Travis søker råd fra Bobby.

08:30(08:55)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

08:55(09:20)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

09:20(10:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. En glidelås og en trampoline blir en episk tabbe, en gaffeltruck-kjører har en dårlig dag på jobben og noen venner setter en airbag i en sofa.

10:10(10:35)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Dette programmet teller ned de ti beste klippene med barn og kjæledyr.

10:35(11:25)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Innkjøperne Nini og Daniel skal velge blant mange fiffige oppfinnelser. Alt fra livredningsbelter til smørkniver er presentert. Hjørdis er tilbake med hattene sine, samt en ny variant av fotfil.

11:25(12:25)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. I denne del: Hvordan fungerer kjærligheten på camping? Kommer man for tett på hverandre i et telt, eller er det snarere dårlig lydisolering som er problemet? Anne-Sofie og Mats fra Gøteborg feirer sin 20. bryllupsdag på campingplassens strand.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Som proff klatrer er ikke Magnus redd for å kaste seg ut i noe, ei heller kveldens meny. Gjestene får seg en overraskelse når de får vite hva han skal servere, for dette var mer avansert enn de hadde trodd. Overraske gjør han også med stedet han har valgt for kvelden. Tom, Siv og Siren fryder seg over å få komme om bord i en ærverdig gammel båt, men det går over i frykt for enkelte når de forstår at Magnus har planlagt å få dem opp i den 30 meter høye masten.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I denne del: Thomas, Charlotte og deres tre barn bor i et hus på Hamar. Datteren Miriam har ikke strøm på rommet sitt, så der er det både mørkt og kjølig. Det mangler også strøm i flere av de andre rommene i huset. De begynte å pusse opp alle rom samtidig, og nå har de mistet all motivasjon. I tillegg er samlivet dødt, de ikke har overskudd til hverandre.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Etter at han blir latterliggjort radio, lover Sheldon å hevne seg på Kripke, og får hjelp av de andre guttene. Samtidig prøver Wolowitz å unngå å ødelegge sitt nye forhold til Bernadette.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon påtar seg sin største utfordring noensinne da han prøver å hjelpe Penny med å forstå Leonards arbeid, og Wolowitz blir sjalu da Leonard begynner å henge med sin nye kjæreste.

15:20(15:45)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Når moren til Leonard kommer på besøk, fryder Sheldon seg, men Leonard blir forferdet.

15:45(16:15)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Jules forteller Grayson for første gang at hun elsker ham, men hun får ikke det svaret hun vil ha. Hun planlegger derfor en romantisk thanksgiving som skal tvinge det ut av ham. I mellomtiden slår Ellie og Laurie seg sammen for å kvitte seg med Andys optimisme.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey avslører for en kollega fra «Days of Our Lives» at hun blir skrevet ut av manuset. Rachel og Phoebe prøver å sabotere hverandres sjanser for å date en gutt som la igjen mobilen sin på Central Perk.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica og Chandler blir motvillig enige om å la Joey gifte dem - når han har fått tillatelse fra internett. Rachel lærer Ben noen skøyerstreker mens hun sitter barnevakt.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Alan tar steget og flytter inn med Lyndsey, men møter Melissa i skjul i Charlies hus.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie får enda flere uønskede husgjester etter at Alan brenner ned Lyndseys hjem.

18:05(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Mens Sheldon og Koothrappali har jenter på besøk, er Leonard oppgitt over Penny som tror på synske.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Etter et innbrudd i leiligheten henter Sheldon og Leonard vennene sine for å installere et sikkerhetssystem - noe Sheldon har vanskeligheter med å håndtere.

19:00(20:30)

> Hvem kan slå Aamodt og Kjus?

Norsk realityserie. I denne del: Martin Johnsrud Sundby og Eldar Rønning er to av våre aller best trente idrettsutøvere, og de akter å vise det i denne prestisjeduellen mot Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus. Armstyrke blir avgjørende i 840 meter tørkerull og øvelsen "Sagbruket", men dette er et program der man bør beherske det aller meste for å ta seieren hjem.

20:30(21:30)

> Kjekt å ha

Norsk realityserie fra 2016. Hvert år strømmer kreative nyvinninger inn over landet med løfter om å gjøre nordmenns liv enda enklere, bedre, morsommere og mer komplett. Nå skal åtte ulike norske husholdninger hjelpe alle oss andre med å finne ut hva som faktisk er kjekt å ha, og hva som bare er bortkasta tid og penger. I denne del: Ann og Sissel skal teste et par helt spesielle horisontalbriller som gjør at du kan se på TV mens du ligger rett ned. Husholdningene får en unik brødrister som svir inn bilder av familiemedlemmene på brødskiva. Sturla og Francine tar et oppgjør med nordmenns fredagsfavoritt, taco, og jentekollektivet får utfordret impulskontrollen når de skal teste et strømstøtspill.

21:30(22:25)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2016. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared. I denne del: Morgan og Ola-Conny jobber i dameavdelingen og må lære seg alt om dameklær. Administrerende direktør Jan innvier et nytt parkeringshus, og stamkunden Åke mister kontrollen over en drone mens han flyr over en fullsatt parkeringsplass.

22:25(23:30)

> Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2017. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio. I denne del: Salma Hayek, David Walliams, Ed Westwick, James Buckley og Liam Payne er gjester hos Graham Norton i kveld.

23:30(00:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2012. I denne del: Thomas har lovet Ine å plukke opp noen teaterbilletter, men glemmer det når han møter Jaa9 og OnklP på gata. Ine mener forholdet deres har nådd en ny bunn, og insisterer på at de går i gruppeterapi. Men kanskje finnes det perfekte forholdet bare på film?

00:00(00:55)

> Castle

Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle – de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. I denne del: En tidligere straffedømt blir offer for en mystisk nedslakting i et smug, og Castle og Beckett mistenker at noen har tatt loven i egne hender. De sliter imidlertid med å identifisere gjerningsmannen, siden han løper rundt i byen utkledd som en superhelt. Kan de pågripe og avsløre morderen før han slår til igjen?

00:55(01:50)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: Liket av en kvinne blir funnet på et av byens luksushotell. Etter utslettet på kroppen å dømme, frykter etterforskerne først et dødelig virus. Men da de finner spor av både arsenikk og urin i kvinnens magesekk, begynner C.S.I.-etterforskerne å ane en urovekkende sannhet.

01:50(02:45)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2014. I denne del: En ung gutt blir kidnappet på skolen, og moren får overlevert et krav om løsepenger. Etterforskerne finner ut at gutten kjente kidnapperen, men det dårlige forholdet mellom foreldrene sinker etterforskningen.

02:45(03:35)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Lederen for den mektige New York-gjengen El Puño blir funnet drept, og CSI må finne drapsmannen før en gatekrig bryter løs mellom rivaliserende gjenger. Mac spør stifteren av El Puño, en mann han satte bak murene for noen år siden, om hjelp.

03:35(04:20)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. I denne del: Horatios jakt på en kaldblodig morder fører ham til New York City. Der må han samarbeide med sine kolleger i storbyen. Dette er første møte med "CSI: New York", etterforsker Joseph "Mac" Taylor og hans team.

04:20(05:10)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. I denne del: Etterforskningen av mordet på en kjent pornostjerne går i stå når bevismateriale blir kludret med på CSI-labben. Det interne etterforskningsorganet beskylder Delko for sabotasje, og Horatio må holde teamet sammen mens beskyldningene hagler.

05:10(05:35)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.

05:35(06:00)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.