Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:25(07:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: En arbeider i et telefonselskap kommer i klinsj med en hauk, og i en heis går det galt.

07:15(07:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Tucker må møte i retten fordi han har anmeldt et snekkerselskap, så han ansetter Riley som sin advokat. Bonnie blir sjokkert over at Ben og Danny kjøpte Bar on B, og synes de bør selge den siden de ikke kan noe om forretningsdrift.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben mener Ross ikke er riktig for Riley, og utarbeider en plan for å bli kvitt ham. Bonnie vil være med å spille poker med gutta.

08:05(08:25)

> Mom

Amerikansk komiserie. I denne del: Christys kveld tar en uventet vending når hun møter den attraktive naboen. Bonnie og Alvins planer avspores av Alvins ekskone.

08:25(09:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Otto Robsahm og hans team fortsetter oppussingen hjemme hos Sten og Hege på Grinder. Dette er et av de største prosjektene Otto og teamet har takket ja til, og kanskje det med størst betydning for flest mennesker.

09:20(10:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Hysteriske blemmer, vanvittig dansing og tvilsomme kjendisparodier.

10:10(10:35)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: I år fyller det gule varehuset Gekås 50 år, og denne sesongen får vi blant annet være med på åpningen av det nye hotellet. Bestevenninnene Mari-Anne og Helene spiser champagnefrokost for å komme i rett humør før dagens shopping av luksusartikler. Kassadama Camilla viser hvordan man håndterer kassa best mulig. Boris arrangerer stor bursdagsfest og hele personalet er invitert, blant andre Morgan og Ola-Conny.

11:25(12:25)

> Camping på Öland

Svensk dokumentarserie. I denne del: Raggerne fra Småland er tilbake for å telte i Böda. En ung gjeng fra Lund er nye i campinglivet, de har ikke en gang fått med seg at Öland er en øy. I campingplassens fineste gate står forteltene i snorrette rekker, gressplenene er velklipte og pelargoniene velpleide.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Politiker Eskil Pedersen er kveldens vert og han inviterer gjestene til sitt gamle kollektiv. Siden Eskils første jobb var som burgerflipper, blir det selvsagt hamburger på menyen, men hvordan reagerer Ole Martin på dessertvalget? Ved bordet blir det snakk om hva man hadde gjort hvis man var statsminister, og det mangler ikke på ideer til hva man ville gjort!

13:25(14:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: I et hus i skogen i Tysfjord bor Svenn-Egil og amerikanske Bruce, som møttes på universitetet i Bodø. Det lille huset er opprinnelig fra 1890, og ingen av dem var helt klar over hva de bega seg ut på da de kjøpte det. Badet er en katastrofe, huset er invadert av mus og humler bygger bol i veggene. I tillegg er andreetasjen tilnærmet ubrukelig, med åpen isolasjon nærmest over alt. Bruce har et brennende ønske om å få familien fra New York på besøk, men det er umulig så lenge huset er i en slik forfatning.

14:20(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon opplever en personlig krise når han innser at han har kastet bort livet sitt på stringteori. Howard og Bernadette går på dobbeltdate med Raj og Emily.

14:50(15:15)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon og Leonard må håndtere Professor Protons bortgang, samtidig som de forbereder seg på Star Wars-dagen. Under begravelsen diskuterer Leonard og Penny sitt forsøk på å fri til hverandre.

15:15(15:45)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Professor Proton hjelper Sheldon i sorgprosessen, mens Leonard når en milepæl i forholdet til Penny. Samtidig lager Amy og Bernadette en spesiell Star Wars-dag for gutta.

15:45(16:10)

> Mom

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter at hun innser at hun har vært servitør lenger enn hun hadde planlagt, tar Christy affære for å skaffe seg en ny karriere. Bonnie og Alvin prøver å gjenskape ungdomstiden.

16:10(16:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Friends spinner rundt historiene til seks svært forskjellige venner som vokser opp sammen i New York. De seks, Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey, henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:40(17:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Den lesbiske ekskona til Ross er gravid med barnet hans, og han er misfornøyd med ungens etternavn. Rachel finner ut at eksforloveden dro på det som ville vært bryllupsreisen deres med forloveren hennes.

17:10(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Evelyn og Chelsea møter hverandre for første gang, og Charlie vil være sikker på at de aldri blir venner.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Chelsea blir spurt av Alan om å arrangere en blind date med ham og hennes nye venn, uvitende om at hennes nye venn er Rose.

18:05(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Penny må revurdere livsvalgene sine, inkludert forholdet til Leonard, etter en grusom dag på filmsettet. Samtidig strever Howard og Bernadette med å ta seg av en pleietrengende Mrs. Wolowitz.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon går en usikker framtid i møte og vurderer å gjøre en drastisk endring i livet sitt. Raj og Emily tar forholdet til et nytt nivå. Howard og Bernadette prøver å finne en pleier som orker å ta seg av mrs. Wolowitz.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Amy og Leonard kjører til Arizona for å hente Sheldon, mens Penny drar på jobbintervju i firmaet til Bernadette. Howard blir ikke klok på det merkelige forholdet mellom Stuart og Mrs. Wolowitz. Aldersgrense: 15 år.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Politiker Anette Trettebergstuen inviterer til middag, men hun kategoriserer seg selv som helt elendig på kjøkkenet. Gjestene har fått streng beskjed i forveien at de må huske å ha på seg bukse når de kommer, og årsaken blir klar når det er tid for kveldens underholdning. Her skal gjestene komme tett innpå hverandre, bokstavelig talt.

20:30(21:30)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Morgan og Ola-Conny drar til det vakre landskapet rundt Geirangerfjorden. Gutta leier en campingvogn som de kjører til Stranda feriesenter. Der blir det feiring av Sankthansaften på både norsk og svensk vis. I Stranda blir det også tid til å besøke Grandiosa-fabrikken. Reisen avsluttes på countryfestival i Skjåk, men før det rekker de å dra på moskussafari på Dovrefjellet.

21:30(22:30)

> Montebello camping

Norsk dokusåpe. I denne dokusåpen blir vi med et knippe norske campere på ferie til campingplassen Montebello. Den familiedrevne campingplassen Montebello Camping ligger nord for Kongsvinger, 300 meter fra svenskegrensa. Her blir vi blant andre kjent med Snefrid og Erik som elsker katter og antikviteter, den alltid positive Lars Kristian som akkurat har tatt over den daglige driften av Montebello, og Preben som har overtalt sin mildt sagt skeptiske venn Joakim til å være med på sin aller første campingferie. I denne del: Sommeren er på hell på Montebello Camping, og sesongen skal avsluttes med brask og bram. Hans fridde til sin kjære Monica tidligere i sommer, og nå skal ferien krones med et storslått bryllup i campingplassens gapahuk.

22:30(23:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Hva skjer hvis en passasjer prøver å åpne utgangsdøren i luften? Og hvorfor skrur flypersonalet av lyset under take off og landing? Ukens panel består av Cecilie Steinmann Neess, Mikkel Niva, Steinar Sagen og Bård Tufte Johansen.

23:30(00:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung kvinne ser ut til å bokstavelig talt ha blitt skremt i hjel etter å ha sett en DVD som er hjemsøkt. Det blir en guffen opplevelse for Castle og Beckett å etterforske saken, spesielt etter at Castle ved et uhell ser på den forheksede filmen og blir overbevist om at han er den neste som skal tas av dage.

00:25(01:20)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: Da en ung kvinne blir funnet neddopet og seksuelt mishandlet i et luksuriøst leilighetskompleks, viser saken seg å være stoff for en realitybasert kriminalserie på TV. Grissom og teamet tar derfor opp jakten på en psykotisk gjerningsmann med et sensasjonslystent kamerateam i hælene!

01:20(02:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Etterforsker Benson blir følelsesmessig engasjert i en sak når hun og Stabler etterforsker mordene på flere unge prostituerte.

02:15(03:10)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Når Mac og Jo kommer over bildebevis ved et åsted på Brooklyn Bridge, drar CSI-teamet til San Francisco for å finne en savnet tenåringsjente.

03:10(03:55)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie fra 2010. I denne del: Når en gravid kvinne blir overfalt, kjemper Horatio og teamet for henne og babyens liv samtidig som de forsøker å spore opp overfallsmannen.

03:55(04:45)

> 48 timer

Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. I denne del: Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

04:45(05:35)

> Longmire

Amerikansk dramaserie fra 2013. Walt Longmire er sheriff i Absaroka County i Wyoming. Etter å ha blitt enkemann har han hatt psykiske problemer, men skjuler dette bak en tøff fasade. I denne del: En villhest blir observert mens det drar på et lik, og Walt kommer over bevis på ulovlig rodeovirksomhet på en lokal gård. Etterforsker Fales ankommer byen for å ta en prat med Henry.

05:35(06:00)

> Mitt flytende hjem

Britisk livsstilserie fra 2016. Tradisjonelle hus ved vannet er vanskelig og dyrt å skaffe seg. Familier som i mange år har drømt om å våkne opp til en fredelig utsikt over elven eller å se solen forsvinne ned i vannet om kvelden bygger seg nå et flytende hjem. I denne del: Et par som ofte kjører båten sin forbi de kjente flytende hjemmene i Ladner, ønsker nå å bo i et av dem selv. De bygger seg et stort, treetasjes flytende hjem med spektakulær utsikt over villmarken og med fortøyning til båten, så de kan seile en tur når som helst de måtte ønske.