Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:25(06:50)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:50(07:15)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

07:15(08:10)

> Morgendagens idrettshelter

Norsk dokumentarserie. Hva er det egentlig som driver unge idrettstalenter? Er det konkurranseinstinkt og mestringsfølelse? Eller er det foreldrene og deres falmende drømmer som nå får nytt liv gjennom en ung kropp? I «Morgendagens idrettshelter» følger vi ni norske ungdommer, som har det til felles at de er enere innenfor sin idrett. Vi følger dem i og utenfor sporten, og snakker med venner og foreldre for bedre å forstå hva det er som ligger bak de fantastiske resultatene. I denne del: Mathias (13) skal for første gang delta i NM i snowboard. Dette er hans siste sjanse til å vise seg frem denne sesongen, men sterk vind truer plutselig med å ødelegge for hele arrangementet. Kaja (12) satser alt på å komme seg til barne-VM i Italia, men først må hun konkurrere mot venninnene sine i en tøff kvalifisering. Marcus (14) velger bort store deler av ungdomstiden sin for å spille fotball, også konfirmasjon, noe bestemor ikke er så glad for.

08:10(08:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler blir irritert når Monica kjøper et par dyre og smertefulle støvletter. Phoebe prøver desperat å få tak i konsertbilletter til Sting.

08:35(09:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross får panikk og syns forholdet går litt for raskt når Mona ønsker å sende ut et felles julekort. Chandlers nyskilte sjef prøver å invitere Chandler og Monica på middag, men Monica kan ikke fordra ham. Rachels graviditetshormoner får henne til å legge an på nesten alle hun møter.

09:05(09:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross får muligheten til å holde et viktig kurs, men oppdager snart at det ligger på den andre siden av byen og at han ikke rekker fram i tide. Joey tar med Rachel på en liksom-date for å muntre henne opp siden hun ikke kan ha et vanlig forhold på grunn av graviditeten.

09:35(10:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Rachel diskuterer mulige navn til babyen og krangler om de vil finne ut om det er gutt eller jente. Joey prøver å ha en seriøs samtale om "reglene" med Chandler og Monica, noe som får dem til å tro at han ønsker å gjøre det samme som dem - med Phoebe.

10:05(10:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler vil vite hva som befinner seg i Monicas hemmelige skap. Joey foreslår at Rachel skal flytte sammen med Ross, siden han alltid går glipp av ting.

10:35(11:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross har problemer med å avsløre for Mona at han nå bor med Rachel. Chandler og Monica er skrekkslagne etter å ha sett en fødselsvideo.

11:05(11:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross blir opprørt når han får vite at Joey har følelser for Rachel. Samtidig møter Phoebe Monicas sjelevenn, til Chandlers store forferdelse.

11:35(12:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Rose og Alan oppdager hverandres hemmeligheter. Samtidig er Charlie desperat etter å få litt alenetid med Rose.

12:05(12:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Charlie Harpers begravelse tiltrekker alle kvinnene i livet hans som han gjorde urett mot. Alan er i en knipe siden Charlies hus må bli solgt. Alan møter en rik ny venn, Walden Schmidt, som har mer til felles med Charlie enn Alan trodde.

12:35(13:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden flytter inn i Charlies Malibu-hjem som den nye eieren og Alan flytter midlertidig inn med moren. Walden er bestemt på å bli sammen med kona igjen og tar med Alan for å få hjelp.

13:00(13:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Alan flytter «midlertidig» inn med Walden. Walden innhenter Alans råd om kvinner og gir Jake et dårlig råd om livet.

13:30(14:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden forsøker å date igjen, mens Alan prøver å ordne opp med Lyndsey.

14:00(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Alan er ikke overbegeistret når han finner ut om Lyndsays voksenfilm, og Walden arrangerer en fest med mange jenter i bikini for å løfte humøret hans.

14:30(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Waldens skilsmisse blir en realitet når skilsmissepapirene kommer fra kona hans. Han bestemmer seg for å bli full og jakte etter kvinner som minner ham om Bridget.

15:00(16:00)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: Tidligere håndballspiller Håvard Tvedten inviterer tidligere kickbokser Mette Solli, programleder Ingeborg Myhre og komiker Tor Erik Gunstrøm hjem til seg på Høvik. Der serverer han spansk skinke og ost til forrett, grillet lammecarré til hovedrett og grillet banan med is til dessert. Kveldens underholdning er straffekonk med en ubehagelig straff.

16:00(17:00)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: Kveldens vertinne er tidligere kickboxer Mette Solli. Hun serverer gjestene sine kongekrabbe til forrett, andebryst til hovedrett og ostekake på glass til dessert. Mesterkokk Ole Martin Alfsen viser hvordan man steker kongekrabbe med en asiatisk vri, og underholdningen for kvelden er øksekast.

17:00(18:00)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: I kveld er det programleder Ingeborg Myhre sin tur til å invitere til tre-retters. På menyen står sommersalma og mangotaco til forrett, skalldyr linguini à la Ingeborg til hovedrett, og sjokolade-panna cotta til dessert. Som underholdning har Ingeborg planlagt at de skal melke ku.

18:00(19:00)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: Sist ut denne uken er komiker Tor Erik Gunstrøm, som inviterer hjem til seg i Skien. Der får gjestene servert belgisk vaffel med løyrom til forrett, smalahove med vossakorv og kålrotstappe til hovedrett, og multekrem til dessert. Når det er tid for underholdning, kommer tryllekunstneren Geir for å vise dem noen triks.

19:00(20:00)

> Tangerudbakken borettslag

Norsk realityserie fra 2018. I denne del: Hansine har et veldig nært forhold til søsteren sin, Annikken, og nå er hun kommet på besøk fra USA for å være med Hansine i den årlige Pride-paraden. Hege-Annette drar på hyttetur med reservefamilien sin, Bjørn Terje er med på dugnad i Arendal, og Hans drar på middagsbesøk til moren sin.

20:00(21:30)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2018. For niende gang skal ti norske kjendiser gi seg ut på en reise fra Lindesnes til Nordkapp. Hvilken kjendis takler best overgangen fra rød løper til svart løype? Med en gruppe bestående av blant andre en ekte harry-rocker, en munnrapp kjendisstylist og flere tidligere toppidrettsutøvere på landslagsnivå, er det også duket for mye humor, sterke følelser og høyst variabelt vinnerinstinkt blant deltakerne. I denne del: Deltakerne skal for første gang konkurrere mot hverandre i fire lag á to deltakere, når de skal ut i et knalltøft kappløp i eventyrlandskapet i Rago nasjonalpark. Det blir den hardeste etappen til nå, der flere av kjendisene må grave helt i kjelleren for å klare å gjennomføre. Etter den beinharde etappen skal det avgjøres hvem som blir den neste kjendisen som må reise hjem.

21:30(22:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2018. I denne del: Terje og Eva får høre historien om gjenferdet som hjemsøker hytteområdet, men da Eva bestemmer seg for å skremme Terje, tar kvelden en helt ny og skummel vending. Per Ivar kjøper ulovlig hummer av Sinkerud og havner i trøbbel med både naboer og myndigheter da han angrer og vil levere dem tilbake igjen.

22:00(22:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2018. I denne del: Thomas låner bort wifi-passord til en nyinnflytta fyr i nabolaget som viser seg å være yrkeskriminell og svært nysgjerrig på Ine.

22:30(23:00)

> Stories from Norway

Rakettskandalen. Norsk underholdningsprogram fra 2018. Ylvis-brødrene er tilbake, og nå har de funnet en helt ny TV-sjanger, nemlig undersøkende musikal. Hver episode er en frittstående musikal som tar for seg én sak eller hendelse fra virkeligheten. I denne del: I januar 1995 sendes en forskningsrakett opp i atmosfæren fra Andøya rakettstasjon. Raketten er ikke varslet, og ligner mistenkelig på en atomrakett, muligens avfyrt fra en amerikansk ubåt. For første og eneste gang i historien aktiveres den russiske atomkofferten. Boris Jeltsin har bare minutter på å bestemme seg: Skal han gå trykke på knappen og starte atomkrig? Dette er historien om minuttene verden sto på randen av tredje verdenskrig, på grunn av en norsk forskningsrakett.

23:00(23:30)

> Hvite gutter

Norsk komiserie fra 2018. Herman, Mathias, Jens og Leo er bestevenner. De flyttet sammen rett etter videregående. Og nå, åtte år senere, bor gutta fortsatt sammen og har ingen planer om å flytte fra hverandre med det første. De gjemmer seg i leiligheten når det er dugnad, stjeler drikke fra foreldre, lurer seg med på fjortisfest og sniktitter på nabojentene når de skifter, med drone. For disse gutta er livet en lek. Men det er i ferd med å forandre seg. Ikke like mange møter opp på dagsfylla nå som for fem år siden. Og når lillebroren din er ferdig med en mastergrad, og du fortsatt ikke har fullstendig vitnemål fra videregående, er det kanskje på tide å gjøre noe med det? Eller ikke. I denne del: Herman får en mulighet til å utvikle Snus-appen sin i bytte mot 50.000 kr han ikke har. Leo blir forelsket i en jente med skumle motiver.

23:30(00:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas er tilbake med talkshowet hvor han gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I denne del: Jon Almaas er tilbake med talkshowet hvor han gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte!

00:30(01:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2011. I denne del: Benson og Stabler forsøker å hjelpe FBI-agent Dana Lewis etter at et undercoveroppdrag utvikler seg til en voldtektssak.

01:25(02:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2011. I denne del: Benson og Stabler etterforsker voldtekten av en collegestudent. Ada Sonya Paxton kommer tilbake for å ordne opp i saker og ting.

02:25(03:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2011. I denne del: Stabler og Benson etterforsker en voldtektssak samtidig som de fortsetter letingen etter moren til en ung gutt.

03:15(04:00)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2011. I denne del: En ung gutt blir funnet død på en karusell i parken og etterforskerne avdekker en gamblingring.

04:00(04:50)

> Rizzoli og Isles

Amerikansk actionserie. I denne del: En kvinne fullstendig dekket av blod kommer inn på politistasjonen og sier at hun har drept noen. Hun er i sjokk og husker verken hvem hun er eller hvem hun har tatt livet av. Etterforskerne forsøker å løse denne bisarre saken samtidig som de forsøker å takle savnet av sin avdøde venn og kollega, Barry Frost.

04:50(05:15)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.

05:15(06:00)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.