Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2012. Lisa fra Louisiana elsker å bruke kuponger, og håper å skaffe en måneds mat til familien for 15 dollar. April skal fø 300 gjester på datterens store 15-årsdag for under 100 dollar. Lisa & April. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:25(07:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Anne-Sofie og Per-Håvard har alltid ledd litt av at det er Anne-Sofie som gjør all oppussingen i huset, mens Per-Håvard er den som passer barna. Mysen: Anne-Sofie og Per-Håvard.

07:20(08:10)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Per-Olav (33) er en Amcar-interessert fyr som kjøpte seg en enebolig i 2008. Han pusset opp soverom og begynte på stuen, men prosessen stoppet opp da han oppdaget at huset var isolert med leire. Sarpsborg: Per-Olav.

08:10(09:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. I fjor døde Tinas mann av kreft, og hun ble alene med to barn. Inntil da hadde familien bodd i mannens barndomshjem sammen med hans mor. Men etter at han døde syntes Tina det var vanskelig å bli boende i huset. Porsgrunn: Tina.

09:00(09:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Janice spør gjengen om noen av dem har ligget sammen, og vennene ser tilbake på en hendelse for tre år siden. The One with the Flashback. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

09:30(10:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Monica kjøper en ny seng av Janices fremtidige eksmann, «The Mattress King». Rachels forsøk på å få faren og Ross til å knytte bånd mislykkes, helt til hun gir opp. Joey får jobb som såperoperainstruktør. The One with the Race Car Bed. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:00(10:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Chandler planlegger å kjøpe en dyr gave til Janice, men kommer på andre tanker når Joey forteller at han så henne kysse eksmannen. Samtidig dunker Monica ved et uhell Bens hode i en bjelke. The One with the Giant Poking Device. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:30(11:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Følelsene står i høyspenn når gjengen spiller mot hverandre i en alt annet enn vennskapelig amerikansk fotballkamp på Thanksgiving. The One with the Football. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

11:00(11:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Rachel tar en overilt beslutning etter at Gunther sier hun må gjennomgå opplæringen på nytt. Phoebe prøver å hjelpe Joey med jobben som juletreselger. The One Where Rachel Quits. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

11:30(12:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Walden oppmuntrer Alan til å oppdatere utseendet sitt og begynne å date igjen, får Alan et moralsk dilemma når han tiltrekkes av en gift kvinne. My Bodacious Vidalia. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

12:00(12:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Selv om Walden dater en sexy, 22 år gammel kvinne (spilt av Hilary Duff), er han mer tiltrukket av hennes verdslige bestemor, Linda. Alan og Jake drar på en far-og-sønn-tur for å knytte sterkere bånd. Cows, Prepare to Be Tipped. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

12:30(13:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Alan og Berta er sjokkerte når Chalies uekte datter dukker opp i Waldens strandhus for å bli kjent med det som er igjen av familien hennes. Nangnangnangnang. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

13:00(13:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Walden føler seg ubekvem i sitt eget hus, flytter Jenny inn hos Evelyn og hennes velstående kjæreste, Marty. Alan blir Lyndseys «andre mann». I think I Banged Lucille Ball. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

13:30(14:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden og Alan synes det er på tide Berta pensjonerer seg når hun skader ryggen på jobb. This Unblessed Biscuit. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

14:00(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden begynner å feste sammen med Jenny og hennes venner. Alan og Lyndseys forbudte forhold står i fare. Clank, Clank, Drunken Skank. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

14:30(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Alan blir venner med Lyndseys kjæreste, Larry, i et forsøk på å finne ut hva det er han har som Alan mangler. Samtidig hjelper Walden Jenny å være mer proaktiv i sin skuespillerkarriere. Alan Harper, Pleasing Women Since 2003. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

15:00(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Alan finner ut at Walden kjenner «Wonder Woman» Lynda Carter, som gjestespiller som seg selv, ber han ham om å fikse en date med henne. Walden går med på å invitere henne på middag. Justice in Star-Spangled Hot Pants. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

15:30(16:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Modell og TV-personlighet Vendela Kirsebom inviterer skuespiller Olli Wermskog, skuespiller og samfunnsdebattant Iman Meskini og langrennslegende Thomas Alsgaard hjem til seg. Vendela Kirsebom.

16:30(17:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Kveldens vert er skuespiller Olli Wermskog som inviterer gjestene til sitt andre hjem, rettere sagt ¨Det andre Teateret¨. Olli Wermskog.

17:30(18:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Skuespiller og samfunnsdebattant Iman Meskini tar gjestene med på en reise til Midtøsten! Med tips fra mor og hjelp fra søster byr hun på en spennende meny. Iman Meskini.

18:30(19:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Ukens siste vert er langrennslegende Thomas Alsgaard som inviterer gjestene hjem til gards på Nannestad. Det blir både høyt og lavt når gjestene begir seg ut på kveldens underholdning. Thomas Alsgaard.

19:30(20:30)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2020. Lag Nordkapp og Lag Lindesnes fortsetter knivingen om seieren på padleetappen på Tinnsjå i Notodden kommune. Det venter sterke strømmer og viltre stryk når de går over til å padle nedover elva Tinne på vei mot mål. Ti kjendiser bytter ut rød løper med svart løype. De som skal kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis» denne gangen er: Jon Almaas, Pål «OnklP» Tøien, Melina Johnsen, Atle Pettersen, Mia Hundvin, Erik Follestad, Maren Turmo, Lise Finckenhagen, Øystein «Pølsa» Pettersen og Hedvig Wessel.

20:30(21:30)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2020. Kjendisene våkner opp blant fruktrær i Hardanger og skal ta seg opp på Hardangervidda gjennom nasjonalromantisk natur, opp bratte sider, forbi ville fosser. Med seg får de en artig og annerledes utfordring. Ti kjendiser bytter ut rød løper med svart løype. De som skal kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis» denne gangen er: Jon Almaas, Pål «OnklP» Tøien, Melina Johnsen, Atle Pettersen, Mia Hundvin, Erik Follestad, Maren Turmo, Lise Finckenhagen, Øystein «Pølsa» Pettersen og Hedvig Wessel.

21:30(22:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2020. Sommeren er i gang igjen! Per Ivar sniker seg unna arbeidsoppgavene på hytta for å fortape seg i lydbokens verden, mens Terje blir angrepet av en hissig måke som gjør hytteferien uutholdelig. Hundevakt & lydbok. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

22:00(22:30)

> Aldri voksen

Norsk komiserie fra 2019. Enkemannen Andreas får en vekker når han innser at omgivelsene venter på at han skal begynne å date igjen. Tone snoker i sønnens digitale liv og gjør et uventet funn. Og Hjalmar får et ublidt møte med en gammel skolekamerat. Vi følger en vennegjeng fra ungdomstiden idet de selv får tenåringer i huset. Som voksne har de alle flyttet hjem til nabolaget de vokste opp i, og med store barn i huset møter de nå sin egen ungdomstid i døra.

22:30(23:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2019. Thomas er lei av å stå i sosial gjeld til venner og bekjente og bestemmer seg for å arrangere et såkalt «restelag». Restelaget. I villaen på Oslos beste vestkant streber Thomas og Ine videre etter et helt perfekt liv. Kjente nordmenn dukker stadig opp i rollen som mer eller mindre fordelaktige versjoner av seg selv.

23:00(00:00)

> Mannen som falt

Norsk kriminalserie fra 2020. Hvorfor mente dansk politi og en norsk kommisjon at Wiborg hadde begått selvmord? Wiborgs brødre kaster lys over brorens liv. En profiler fra FBI og kriminaltekniker Eva Ragde har svar på noen av deres spørsmål. Tok Jan Wiborg livet sitt?.

00:00(01:00)

> Mannen som falt

Norsk kriminalserie fra 2020. En av Oslos gamle «gategutter» hevder å vite svaret i Wiborg-saken, og han er villig til å bevise at han har rett. En annen, mystisk informant hevder å sitte på avslørende videotape. Torpedosporet.

01:00(02:10)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2019. Bruce Springsteen, Robert De Niro, Sienna Miller og Paul Rudd er gjester hos den irske talkshow-verten Graham Norton. Bruce Springsteen, Robert De Niro, Sienna Miller og Paul Rudd. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio.

02:10(04:10)

> Lovlig blond

Amerikansk komedie fra 2001. Den blonde skjønnhetsdronningen Elle Woods har alt, men kjæresten synes hun er for dum og forlater henne. Da bestemmer hun seg for følge etter og studere jus på Harvard-universitetet der ekskjæresten går.

04:10(05:00)

> Kjendisenes kirurgiske katastrofer

Britisk livsstilserie fra 2016. Alicia Douvall snakker om å ta kroppen tilbake til dens naturlige tilstand etter å ha vært igjennom 350 kosmetiske operasjoner.

05:00(05:30)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2012. Erin fra Mississippi prøver å få varer til 2000 dollar gratis. Studenten Dominique fra Kentucky bruker et gelatinlager til å lage et basseng til en episk college-fest. Erin & Dominique. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

05:30(06:00)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie fra 2012.