Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:30)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Judy er kjent som «the Couponator» fordi hun alltid er på jakt etter gode tilbud. Faatima bruker kuponger for å få råd til å flytte familien ut av et farlig nabolag. Judy & Faatima. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:30(07:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Ishockeyspiller Jim Marthinsen har aldri laget mat før, men tar likevel utfordringen og inviterer Anette Bøe, Linni Meister og Jostein Pedersen på spansk aften. Jim Marthinsen.

07:25(08:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

08:15(08:40)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Når Christys bil dør, nekter Bonnie å la Adam låne henne penger til en ny. Push-Down Coffee and a Working Turn Signal. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

08:40(09:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2017. I denne episoden møter han Henriette og Christian som bor i Hommersåk med sine tre barn. Det er liten plass til alle i huset, men kjelleren står helt ubrukt. Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm drar igjen ut på veien for å redde nye prosjekter og parforhold. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel. Denne høsten hjelper Otto blant annet til med oppussingen hos et par i Stavanger som er hardt rammet av oljekrisen, et venninnepar på Hvittingfoss som har revet langt mer enn de klarer å bygge opp, et ektepar på Toten som har flyttet inn i en gammel bussgarasje, og på en gammel gård i Porsgrunn hvor familien deler bolig med cirka 200 mus.

09:30(10:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Båten legges til kai i Frederikshavn, og stamgjesten Knut tar en liten runde i byen. Etter et par øl, går ferden videre til butikken der han jakter på en billig baconpostei.

10:00(10:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Båten ligger fortsatt til kai i Frederikshavn og etter en vellykket baconposteijakt rusler stamgjesten Knut enda litt mer rundt i byen og reflekterer over livet.

10:30(11:30)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Surinder og familien har hatt mye uflaks med huset. De har hatt fukt i kjelleren og har drenert, men har ikke økonomi eller krefter til å fullføre. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

11:30(12:30)

> Alt for Norge

Norsk realityserie fra 2019. Vi reiser til Seattle i USA, og blir med kjente og kjære norskamerikanere fra tidligere sesonger av Alt For Norge til den største 17 maifeiringen utenfor Norge. Jubileumsspesial. Alt for Norge feirer ti år på skjermen ved å invitere ti nye norskamerikanere til Norge. Gjennom gøyale og spennende konkurranser skal de kjempe om å få møte sin norske familie.

12:30(13:30)

> Brille

Norsk humorprogram. Kveldens gjester er Else Kåss Furuseth, Stian Blipp og Steinar Sagen. Else Kåss Furuseth, Stian Blipp og Steinar Sagen. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

13:30(14:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Det skal arrangeres bryggefest og alle hjelper til. Evas (Janne Formoe) nyskilte ungdomskjæreste er på besøk og Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) blir fryktelig sjalu. Geita til Terje og bryggedans del 1. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

14:00(14:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon og Wolowits planlegger bursdagsfeiringer for Amy og Halley. Leonard får et julebrev fra broren sin som får ham til å filosofere over sin egen mangel på resultater. The Celebration Reverberation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. For å finne ut hvem som er best egnet til å være forlovere i bryllupet deres, utsetter Sheldon og Amy vennene for en rekke hemmelige eksperimenter. Penny avslører sine ekte følelser for Amy. The Matrimonial Metric. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:00(15:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Adopsjonsarbeideren, som er ansvarlig for å bedømme Monica og Chandler, har hatt et tidligere sammenstøt med Joey. Phoebe og Mike vurderer å gi bryllupspengene til veldedighet. The One with the Home Study. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Monica og Chandler blir bedt om å være verter på Thanksgiving atter en gang, men så legger Ross, Joey, Phoebe og Rachel andre planer. Ting går ikke bra når de kommer en time for sent til middagen. The One with the Late Thanksgiving. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan møter sin drømmedame i Nancy, som oppfyller alle hans lyster, og Charlie blir tvunget til å ta seg av Jake. Etter å ha kjent henne i et par dager, bestemmer Alan seg for at han vil gifte seg med henne. Frankenstein and the Horny Villagers. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Når Charlie forlater huset for å unngå en ufordragelig date, ender han på en kaffebar hvor han støter på ekskjæresten Lisa. Jake prøver å forklare faren hvorfor han ikke gjør det så bra på skolen. Yes, Monsignor. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Jake hjelper Charlie med å lage en sang til en TV-serie som er basert på en av hans favoritt-tegneserier. Alan oppdager noe nytt om Rose etter å ha tilbragt mer tid med henne. The Salmon under My Sweater. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie oppdager en nettside som blottlegger hans dårlige behandling av kvinner. Han prøver å finne ut hvem som står bak nettsiden ved å be om unnskyldning til alle sammen. Last Chance to See Those Tattoos. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

18:00(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Når Sheldon presser Amy til å jobbe alene, finner hun tonen med Leonard gjennom en rekke vitenskapelige eksperimenter. The Solo Oscillation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Koothrappali befinner seg midt i et privat drama når han finner ut at kvinnen han dater, Nell, har en veldig sint ektemann, Oliver. The Separation Triangulation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Til tross for at de andre storkoser seg på bryggedansen klarer ikke Per Ivar å gjøre det samme. Han er i ferd med å få nok av Evas flørting med ungdomskjæresten Henrik, og da det begynner å svirre rykter om klining koker…. Vietnamesere og bryggedans del 2. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

19:30(20:30)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Marius er gift og har en sønn på fire år. Familien har lenge ønsket å pusse opp kjellerstuen, så det kan bli et oppholdsrom for både barn og gjester, men tid og penger har ikke strukket til. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2018. Arnabjørg og Runar bor i Skiptvedt med sine fire barn. De flyttet fra hjemlandet Island på grunn av finanskrisen og bor nå i et eldre hus som de drømte om å gjøre fint. Arnabjørg og Runar i Skiptvedt. Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm drar igjen ut på veien for å redde nye prosjekter og parforhold. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel.

21:30(22:30)

> Åndenes makt

Norsk underholdningsserie fra 2019. Mat levert på døra er ikke noe nytt. Men gryteretter levert rett i kjøkkenskuffen er sjelden kost. Snakker vi åndelig føde i bokstavelig forstand?. Ottestad. Tom Strømnæss har med seg klarsynte når han møter personer som opplever merkelige hendelser de ikke kan forklare. Hvem er det egentlig som forstyrrer familieidyllen eller forårsaker uro på arbeidsplassen? Hva er historien bak og hvorfor får ikke de levende fred?

22:30(23:00)

> Lunsj med Lilli

Norsk underholdning fra 2019. Lillis lunsjgjest i dag er kjendisstylist Erlend Elias. At han finansierte makeup-studiene sine ved å betjene en spåtelefon kommer kanskje som en overraskelse på mange. Erlend Elias. I Lunsj med Lilli inviterer Lilli Bendriss venner og kjente til en uformell prat om alt mellom himmel og jord.

23:00(00:00)

> Else om: barn

Norsk underholdningsserie fra 2019. «Norge trenger flere barn. Jeg trenger neppe forklare hvordan dette gjøres», sa Erna i nyttårstalen. Men Else vil ha en forklaring! Hun er singel og snart 40. Else Kåss Furuseth er en folkekjær komiker. Hun er også en singel kvinne uten barn, som nærmer seg 40 med stormskritt. Hva betyr det i 2019? Det forsøker Else å finne ut av i “Else om: barn”. Den biologiske klokka tikker, og for Else er det nå eller aldri. Hun har gitt opp datinglivet og håpet om den tradisjonelle familien. Gjennom seks episoder tar Else en vurdering på hvorvidt hun ønsker å bli mor eller ikke, og hvordan hun som enslig kan bli mor dersom hun ønsker å prøve. Else møter mennesker som har tatt sine valg og funnet sine familier, med eller uten partner, med eller uten barn. Samtidig reflekterer hun rundt hvorfor presset på å få barn er så stort, og hvorfor tematikken fortsatt er vanskelig å snakke om.

00:00(01:00)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Hvorfor har noen en bedre evne til å sovne enn andre? Jon får tips og råd av en søvnforsker om hvordan man kan sovne fortere. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

01:00(02:00)

> Brille

Norsk humorprogram. Kveldens gjester er Jon Almaas, Pernille Sørensen og Jonas Kinge Bergland. Jon Almaas, Pernille Sørensen og Jonas Kinge Bergland. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

02:00(03:00)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2014. Basketball-stjernen Shakir Wilkins inngår en avtale med klesmerket Orion Bay. SVU-teamet blir tilkalt når Orions pressetalskvinne forteller journalister at hun ble voldtatt av Wilkins. American Disgrace. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

03:00(03:50)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie fra 2004. En kvinne blir drept i det som ser ut til å være en bilkapring. CSI-teamet snakker med hennes ektemann, som er den eldste av tre brødre som driver deres lukrative familiebedrift. Addiction.

03:50(04:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

04:40(05:05)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Båten legges til kai i Frederikshavn, og stamgjesten Knut tar en liten runde i byen. Etter et par øl, går ferden videre til butikken der han jakter på en billig baconpostei.

05:05(05:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Båten ligger fortsatt til kai i Frederikshavn og etter en vellykket baconposteijakt rusler stamgjesten Knut enda litt mer rundt i byen og reflekterer over livet.

05:30(06:00)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Judy er kjent som «the Couponator» fordi hun alltid er på jakt etter gode tilbud. Faatima bruker kuponger for å få råd til å flytte familien ut av et farlig nabolag. Judy & Faatima. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.