Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:05(07:00)

> Top 20 Funniest

How Did That Happen? Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

07:00(07:25)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

07:25(07:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

07:50(08:35)

> And over bord

Amerikansk familieanimasjon fra 2014. Lucky, en rolig gummiand med en ødelagt tute og de to vennene, den utadvendte flodhesten Flo med øyne som ikke er like og den redde skilpadden Snap, befinner seg i en håpløs situasjon etter at skipet de fraktes med tas av stormen.

08:35(09:15)

> Scooby-Doo! Adventures: The Mystery Map!

Amerikansk familiefilm fra 2013. Bli med gjengen på et sprøtt eventyr idet de finner en skremmende spøkelsespapegøye med et kart til sjøreveren Gnarlybeards skjulte skatt. Scooby sniffer seg fram til kartets spor, som leder ham rett til et skummelt sjørøverskip. I denne del: Bli med gjengen på et sprøtt eventyr idet de finner en skremmende spøkelsespapegøye med et kart til sjøreveren Gnarlybeards skjulte skatt. Scooby sniffer seg fram til kartets spor, som leder ham rett til et skummelt sjørøverskip.

09:15(09:45)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Kyrre har en tungtrådd vietnamesisk sykkeldrosje til salgs. Roar er 100 kilo lettere enn da skinnjakka han vil bli kvitt, sist passet. Vil noen kjøpe ullskinn fra Anne Lise eller freestyledraktene til Eline? Og hva med Jonas, som selger og bytter gitarer for å få penger til livets opphold? Bli med i et nytt dypdykk i havet av objekter folk annonserer på nettet - som vanlig presentert av en entusiastisk Didrik Solli-Tangen.

09:45(10:10)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Cecilie vil skaffe en portugisisk gatehund nye eiere. Tore gir bort en garasje hvis noen tar seg bryet med demonteringen. Håvard må kvitte seg med en oppblåsbar MC-nisse som gleder nabolaget, men ergrer kona. Marthe selger kosebamser, mens Aslak selger kostymer inspirert av TV-spillhelten Halo. Didrik Solli-Tangen ønsker velkommen til nok en halvtime med historier rundt små og store duppeditter annonsert på nettet.

10:10(10:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Alle blir overrasket av at Phoebe giftet seg med en homofil kanadisk isdanser for å hjelpe ham med oppholdstillatelse. Ross forteller Rachel at han og Julie ikke har fullbyrdet forholdet ennå.

10:40(11:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Vennene planlegger en bursdagfest for Ross, men oppdager at noen har mer penger enn andre. En sexy kvinne ringer feil nummer og Chandler prøver å gjøre det meste ut av situasjonen.

11:10(11:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Ross får en allergisk reaksjon av Monicas kiwi-lime-pai, blir Chandler og Joey spurt om å sitte barnevakt for Ross' sønn Ben. De bruker Ben til å sjekke opp damer, men får panikk når de glemmer han igjen på bussen. Phoebe mister spillejobben på Central Perk til en profesjonell musiker. Dette er første episode vi får høre «Smelly Cat».

11:40(12:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: En stupfull Rachel blir overtalt til å ringe Ross og avsløre følelsene sine for ham. Samtidig blir Monica ansatt som Chandlers personlige trener, og Phoebe strever med å få kjæresten til sengs.

12:10(12:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross må velge mellom Rachel og Julie og får hjelp av Joey og Chandler til å lage en liste over fordeler og ulemper hos begge. Ikke særlig lurt. Samtidig blir Monica ansatt for å lage mat med et syntetisk sjokoladesubstitutt.

12:40(13:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Chelsea blir spurt av Alan om å arrangere en blind date med ham og hennes nye venn, uvitende om at hennes nye venn er Rose.

13:10(13:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie sørger over tapet av sitt ungkarshjem når han motvillig tillater Chelsea å flytte inn. Alan oppdager at det ikke lenger er mye plass igjen i huset for ham.

13:40(14:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan og Chelsea blir venner, og Charlie utnytter fritiden til å gjøre det han liker på egen hånd.

14:05(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Mia er tilbake i byen, og Charlie begynner å tvile på forholdet med Chelsea. Judith skal føde, og Charlie, Alan og Herb skynder seg for å få henne til sykehuset.

14:30(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Mia kommer tilbake, må Charlie velge mellom henne og Chelsea.

15:00(16:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Komiker Jonas Rønning inviterer programleder Katarina Flatland, skihopper Bjørn Einar Romøren og sportsanker Guro Fostervold til 4-stjerners middag. Rønning er dreven på kjøkkenet og vil gjerne imponere gjestene, og har valgt en meny bestående av spekemat til forrett, fisketaco til hovedrett og hjemmelaget iskrem til dessert.

16:00(17:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Programleder Katarina Flatland inviterer til et festmåltid med parma- og chévreruller til forrett, ovnsbakt torsk til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. Katarina er legestudent og vil gjerne utfordre gjestene på medisinkunnskapene deres. Men når de må sy noen sting, går én av dem i bakken ved synet av «blod».

17:00(18:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Bjørn Einar Romøren inviterer til sitt nyoppussede hus, som tar pusten fra flere av gjestene. Menyen er satt sammen for å imponere, med fjellørret til forrett, lammebaron til hovedrett og pizza med vaniljekrem og epler til dessert. Som underholdning blir gjestene utfordret i en virtuell virkelighet hvor de konkurrerer på sirkus, og det er ikke noe å si på engasjementet.

18:00(19:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Sportsanker Guro Fostervold Tvedten har satt sammen en meny bestående av sashimi til forrett, kyllingbryst med bønnepuré til hovedrett, og noe utradisjonelt smågodt til dessert. Som underholdning får hun gjestene med på et av sine favorittspill fra barndommen, labyrintspillet. Men spillet som kan være enkelt å gjennomføre, viser seg å være bortimot umulig når man må samarbeide.

19:00(20:00)

> Klovn til kaffen

Norsk humorserie fra 2017. Seks komikere samles for å bli bedre kjent, le og se tilbake på hverandres karrierer. Programmet viser gjensyn fra deltakernes morsomste og minst morsomme øyeblikk fra karrieren, og de får muligheten til å fortelle seerne om hvordan de forskjellige karakterene og ideene ble skapt. Hver av dem skal arrangere sin egen dag, og verten får bestemme dagens aktiviteter. Taperen av aktiviteten må underholde til middagen og gjenskape et av hovedpersonens glansnumre som klovn til kaffen. I denne del: I dette programmet er Calle Hellevang-Larsen hovedperson. Calle har invitert de andre til en lang reise til Karljohansvern i Horten. Der skal de gjennom en hinderløype basert på en ellevill hendelse i Calles liv, det blir avsløring av hemmeligheter i løgndetektortesten, og som klovn til kaffen må en av komikerne fremføre noe fra Calles minutt.

20:00(21:30)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2016. I den åttende sesongen av 71° nord - Norges tøffeste kjendis blir deltakerne sendt både opp på fjell og inn i fjell. I denne del: Kjendisene har forflyttet seg nordover til Meråker, der de skal kjempe mot hverandre inndelt i to lag. En av kjendisene må trekke seg fra etappen, noe som gjør at vedkommende må rett ut i utslagsduellen i slutten av programmet. Laget som vinner etappen slipper å delta i konkurransen der taperen må møte vedkommende som trakk seg, til duell. Duellen blir kald, mørk og våt, og svært jevn og utfordrende.

21:30(22:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. I denne del: Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) og Eva (Janne Formoe) får besøk av et nordnorsk vennepar som elsker grovt snakk og er svært høylytte i senga. Tålmodigheten til Per Ivar settes på prøve, men planen han legger for å få en slutt på det gjør situasjonen bare enda verre. Terje (Eivind Sander) bestemmer seg for bli mer aktiv på sosiale medier. Men selvtilliten hans får en knekk da pappa Oddvar (John Nyutstumo) får mye mer likes på Facebook enn han.

22:00(22:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2017. I denne del: Thomas tar affære når det viser seg at barnevakten de har ansatt, har et lite handikap. Thomas mener det utgjør en fare for lille Per og vil kvitte seg med vedkommende. Dessverre går ikke avskjedigelsesprosessen av den søte barnevakten like smertefritt som Thomas hadde håpet.

22:30(23:30)

> Mandagsklubben

Norsk humoristisk talkshow fra 2017. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Finnes det pattedyr uten patter? Og hvordan går det når Brille får besøk av sjekkeekspert Richard La Ruina, som prøver å sjekke opp Live Nelvik? Ukens panel består av Bård Tufte Johansen, Trine Lise Olsen, Atle Antonsen og Live Nelvik.

00:30(01:25)

> Criminal Minds: Beyond Borders

Amerikansk krimserie fra 2016. Jack Garrett er sjef for en internasjonal spesialavdeling i FBI. Avdelingens oppgave er å hjelpe og redde amerikanere som har havnet i farlige situasjoner i utlandet.

01:25(03:40)

> Captain America: The First Avenger

Amerikansk sci-fi action fra 2011. Chris Evans, Hugo Weaving. En spinkel type fra Brooklyn forvandles til supersoldaten Captain America. Året er 1942. Steve Rogers, en spinkel astmatiker fra Brooklyn ønsker å bidra i kampen mot nazistene, men regnes som uegnet til militæret. Når han til slutt verves er det av en hemmelig forskningsenhet, hvor han gjennomgår en totalforvandlig, og går fra sveklingen Steve til supersoldaten Captain America. I denne del: Captain America er det overlegne våpenet som skal sikre friheten og beseire det onde en gang for alle. Verdenssamfunnet trues av den hensynsløse HYDRA-organisasjonen, og verdens store supersoldat erklærer krig mot gruppen og dens maktsyke leder Red Skull. Aldersgrense: 11 år.

03:40(04:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Etterforskerne tar affære da forfatteren av en bestselgerroman blir angrepet av en populær TV-vert. Benson og Rollins prøver å overbevise offeret om å anmelde saken, men når de undersøker bakgrunnen hennes avdekker de ting som truer med å ødelegge både karrieren og saken hennes.

04:25(05:10)

> Golden Boy

Amerikansk dramaserie fra 2013. En ung, ambisiøs politikonstabel, Walter William Clark, Jr., stiger raskt i gradene i New York Police Department, muligens ved hjelp av tvilsomme metoder, etter å ha blitt utropt til helt i tjenesten. Clarks nye partner er etterforsker Don Owen, med to år igjen til pensjonstilværelsen. I denne del: En ung, ambisiøs politikonstabel, Walter William Clark, Jr., øker raskt i gradene i New York Police Department, muligens ved hjelp av tvilsomme metoder, etter å ha blitt utropt til helt i tjenesten. Clarks nye partner er etterforsker Don Owen, med to år igjen til pensjonstilværelsen. Hver episode tar et hopp sju år fram i tid når Clark, golden boy, har blitt den yngste politisjefen i New Yorks historie.

05:10(05:35)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Debbie er nervøs foran sin første skoledag og mennene i familien Bird-Kersee er blitt emosjonelle vrak.

05:35(06:00)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Debbie forsøker å finne plassen sin i kollokviegruppa, og Larry får erfare sjalusi for første gang.