Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:05(06:35)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Carol er iferd med å føde mens Ross, Phoebe og Susan har blitt innelåst i et skap.

06:35(07:05)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Under Rachels bursdagsfeiring avslører Chandler i et ubetenksomt øyeblikk at Ross er forelsket i henne.

07:05(07:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel venter tålmodig på Ross på flyplassen, uvitende om at han vender tilbake med en ny kjæreste. Phoebe har varierende suksess med å klippe håret til vennene. Joey finner ut at skredderen hans er en veldig dårlig fyr.

07:35(08:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Gutta er ukomfortable med Carols brystmelk, og Rachel er ukomfortabel med Monicas vennskap med Julie. Samtidig konkurrerer Joey med en annen parfymeselger om gunsten til en vakker kollega.

08:05(08:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter at Mr. Heckles dør og etterlater alle eiendelene sine til Monica og Rachel, oppdager Chandler skremmende likheter mellom den avdøde eksentrikeren og sitt eget liv. Ross og Phoebe diskuterer evolusjonsteorien.

08:35(09:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Alle blir overrasket av at Phoebe giftet seg med en homofil kanadisk isdanser for å hjelpe ham med oppholdstillatelse. Ross forteller Rachel at han og Julie ikke har fullbyrdet forholdet ennå.

09:05(09:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Vennene planlegger en bursdagfest for Ross, men oppdager at noen har mer penger enn andre. En sexy kvinne ringer feil nummer og Chandler prøver å gjøre det meste ut av situasjonen.

09:35(10:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Ross får en allergisk reaksjon av Monicas kiwi-lime-pai, blir Chandler og Joey spurt om å sitte barnevakt for Ross' sønn Ben. De bruker Ben til å sjekke opp damer, men får panikk når de glemmer han igjen på bussen. Phoebe mister spillejobben på Central Perk til en profesjonell musiker. Dette er første episode vi får høre «Smelly Cat».

10:05(11:05)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. Det svenske varehuset Gekås i Ullared har blitt synonymt med vanvittig shopping, kupp og folkefornøyelse. I et inferno av strømper, fryseposer og tannkrem hamstrer over fire millioner svensker hvert år ting man aldri trodde man hadde bruk for. Og de er ikke redd for køer. I denne del: Julepynt og gløgg, gaver og en mengde fryseposer! Vi er tilbake på Ullared for å treffe Boris, Morgan og de andre midt i julehandelen - varehusets absolutte høysesong. Køene strekker seg så langt at administrerende direktør Boris aldri har sett noe liknende. Han vil at kundene skal beholde humøret og går rundt og byr de tapre køståerne på gløgg.

11:05(13:00)

> Agent Cody Banks 2: Oppdrag London

Amerikansk familiefilm fra 2004. Frank Muniz, Frankie Muniz. Tenåringsagenten Cody Banks er tilbake. Denne gangen må han reise til London for å få tak i et topphemmelig apparat som har kommet på avveie. For å finne personen som har stjålet apparatet, må Cody gå undercover på en snobbete pensjonatskole. Der setter han straks i gang med sin agentvirksomhet, samtidig som han må passe på at de andre elevene ikke oppdager hvem han egentlig er. I tillegg får han en ny partner, den søte agenten Emily. Aldersgrense: 7 år.

13:00(14:55)

> Jack Frost

Amerikansk dramakomedie fra 1998. Michael Keaton, Kelly Preston. Jack Frost elsker sin elleveårige sønn Charlie og kona Gabby over alt på jord. Likevel svikter han dem til fordel for musikerkarrieren. Alt endres drastisk den dagen Jack omkommer i en bilulykke. Charlie og Gabby sørger, men etter et års tid innser de at livet må gå videre. Det er da Charlie møter en snømann som ligner mistenkelig på pappa. Aldersgrense: 7 år.

14:55(15:55)

> Jul i Tangerudbakken

Norsk underholdningsserie. Det sjarmerende borettslaget inviterer seerne med på juleforberedelser litt utenom det vanlige. I denne del: Gjengen forbereder en julekonsert, Hansine feirer bursdag, og Hans drar til søsteren og onkelbarna for å bake årets pepperkaker.

15:55(16:55)

> Jul i Tangerudbakken

Norsk underholdningsserie. Det sjarmerende borettslaget inviterer seerne med på juleforberedelser litt utenom det vanlige. I denne del: Gjengen i Tangerudbakken har bestemt seg for å gjøre en innsats for mennesker som kanskje ikke har det så bra i førjulstiden og ønsker å arrangere en stor julekonsert for Kirkens Bymisjon i Kulturkirken Jakob. Det er mye som skal forberedes; dresser må prøves, hår skal friseres, og replikker må øves inn.

16:55(17:55)

> Tangerudbakkens julekonsert

Fra Kulturkirken Jakob. Seerfavorittene i Tangerudbakken borettslag vil gjøre noe for de som har det aller vanskeligst i juletida. Derfor arrangere de en unik kirkekonsert med Ingrid Olava, Plumbo, Christel Alsos, Anita Skorgan og Kaptein Sabeltann i samarbeid med Kirkens Bymisjon. I Kulturkirken Jakob får vi også se Hege-Anette fremføre Alf Prøysens «Romjulsdrøm».

17:55(18:55)

> Kjør meg til OL

Norsk reiseprogram fra 2017. Uten førerkort skal Magnus Devold og bilen hans ta seg fra Norge til Sør-Korea tidsnok til å rekke åpningen av OL i Pyeongchang i det nye programmet Kjør meg til OL. Den 20 000 kilometer lange bilturen blir et reiseprogram utenom det vanlige. For å få gjennomført reisen, er Magnus avhengig av sjåførhjelp fra tilfeldige mennesker på veien. Men med vilkårlige folk bak rattet er det ikke så lett å planlegge alle detaljer. Klarer Magnus å overtale nok tilfeldige mennesker til å frakte ham til Pyeongchang i tide? I denne del: Magnus ankommer Tyrkia, et land som gir ham muligheten til å bryte mot menn innsmurt i olivenolje. Etter brytingen drar han til frisøren, men kommunikasjonsproblemer gjør at han ender opp med en fullstendig tyrkisk makeover. Når frisøren senere tar ham med på en vill kjøretur, begynner Magnus å lure på hvilke hensikter den fremmede frisøren har.

18:55(19:10)

> Asbjørns julekalender

Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. I denne del: Stian "Staysman" Thorbjørnsen er kveldens gjest.

19:10(19:30)

> Asbjørns julekalender

Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. I denne del: Selveste statministeren tar turen innom Asbjørn på julaften.

19:30(19:45)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Alle gjenlevende på hotellet mistenker hverandre for å være morderen. Konrad er på beina igjen og vil se «Grevinnen og Hovmesteren» på TV.

19:45(20:05)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Den store dagen er her og arven skal fordeles. Og morderen viser sitt sanne ansikt.

20:05(21:00)

> 4-stjerners middag - julespesial

Petter Schjerven. Norsk underholdningsprogram fra 2016. Fire kjente fjes inviterer hverandre på julemat i «4-stjerners middag - julespesial». De har kun én dag på å stelle i stand til hver sin julekveld, og underveis blir de vurdert av selveste Ole Martin Alfsen. Hvem har den beste julematen? Hvem skaper mest julestemning? Det bestemmer gjestene - og vinneren stikker av med en flott premie. I denne del: Programleder Petter Schjerven inviterer til 4-stjerners julemiddag, og på menyen står spekemat, kalkun og multekrem. Som underholdning får gjestene lage dørskilt av trolldeig, noe Åse aldri har kjent på før. Underholdningen tar en uventet vending når Kjetil André bestemmer seg for å kaste en stor ball med trolldeig i ansiktet til Henriette.

21:00(21:15)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein er bombesikker på at han endelig har løst saken. Samtidig stiger godt gjemte familiehemmeligheter til overflaten.

21:15(21:30)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein og Nanna krangler og går fra hverandre i sinne, før en mystisk julesang-rebus dukker opp på veggen.

21:30(21:50)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein og Nanna mistenker at morderen vil sprenge hotellet i lufta. Samtidig er det julerengjøring på hele hotellet.

21:50(22:05)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Strømmen går på hele hotellet og en mystisk vaktmester dukker plutselig opp. Svein og Nanna henter opp gamle spor.

22:05(22:20)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Nettet snører seg rundt morderen. Peisestuen må ryddes og vaskes til lille julaften og nytt juletre må hugges.

22:20(22:35)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Alle gjenlevende på hotellet mistenker hverandre for å være morderen. Konrad er på beina igjen og vil se «Grevinnen og Hovmesteren» på TV.

22:35(22:55)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Den store dagen er her og arven skal fordeles. Og morderen viser sitt sanne ansikt.

22:55(00:00)

> Jul med ABBA

Britisk underholdning fra 2015. Noen av Storbritannias mest populære artister, som Susan Boyle, Nadine Coyle, The Feeling, Daniel O'Donnell, Scouting for Girls og Union J, synger ABBA-sanger. Showet er en feiring av alt som gjorde ABBA til et globalt fenomen, og vi får et eksklusivt intervju med bandmedlem Bjørn Ulvaeus, som deler sine minner fra ABBA-tiden.

00:00(02:05)

> Fred Claus

Amerikansk komedie fra 2007. Vince Vaughn, Paul Giamatti. Søskenkrangling er ikke uvanlig. Men Fred har det verre enn de fleste - broren hans er selveste julenissen! Fred har satset på et liv som bedrager, og nå befinner han seg i en ordentlig knipe. I håp om at Fred skal bli et bedre menneske, tilbyr hans gavmilde bror ham en jobb i juleverkstedet sitt. Aldersgrense: 11 år.

02:05(02:55)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Politibetjent Michael Groves havner på psykiatrisk sykehus etter å ha anklaget sitt eget avsnitt for å fjerne voldtektssaker fra statistikken. Brian Cassidy går undercover for å finne ut om det er hold i anklagene, men en uærlig purk strekker seg langt for å stoppe ham.

02:55(03:40)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Et tidligere voldtektsoffer kontakter Benson etter at hun er blitt voldtatt igjen. I jakten på gjerningsmannen støter etterforskerne på en veltalende internettmillionær som ser seg ut sårbare jenter og bestikker dem for å holde munn. Samtidig samles etterforskerne for å ta farvel med Munch.

03:40(04:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Barbas barndomsvenn blir arrestert for voldtektsforsøk, noe som kan ødelegge valgkampen til borgermesterkandidat Muños. Men når en hemmelig etterforskning avdekker grums i Muños' fortid, må Barba sette sine personlige følelser til side for å anklage mennene han en gang så opp til.

04:25(05:30)

> På liv og død UK

Britisk realityserie. 100 kameraer fordelt på sykehus over hele Storbritannia følger pasienter, pårørende og helsepersonell gjennom 24 timer. I denne del: Hver dag får 282 mennesker hjerteinfarkt. 200 kommer til å dø. I Manchester drar et spesialistteam ut for å redde folk med hjerteinfarkt, mens i Liverpool gjennomgår seks måneder gamle Kyran åpen hjertekirugi for å rette opp en feil som ble oppdaget inne i magen. I Yorkshire drar ambulansen ut for å redde en 80 år gammel mekaniker som kollapset mens han jobbet på naboens bil.