Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Jessie

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Jessie har det travlere enn noen gang! Hun skaffer seg skuespilleragent og blir vikar for en berømt skuespiller, mens hun fortsetter å bestyre kaoset med å være barnepike for Emma, Ravi, Luke og Zuri. Jessie lærer seg å takle både konflikter, kaos, barnepikejobben, privatlivet og en gryende karriere som skuespiller mens hun forsøker å virkeliggjøre drømmer og nå sine mål i storbyen.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe.

07:35(08:00)

> Melissa & Joey

Amerikansk komiserie. I denne del: Lokalpolitikeren Mel oppdrar niesen Lennox og nevøen Ryder med hjelp fra Joe. Men nå som barna er store og uavhengige, må Mel og Joe finne ut hvor de står både personlig og profesjonelt.

08:00(08:25)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Bens første date med hans nye kjæreste går ikke så bra og Danny og Riley trår til for å hjelpe. Tucker bestemmer seg for å fortelle faren sin om forholdet til farens kollega, Renee. Men han får panikk når han finner ut at faren kanskje også har følelser for Renee.

08:25(08:50)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Gjengen kjeder seg, og da Travis ikke klarer å fikse TV-en, finner Jules på en ny lek. Dessverre begynner Ellie å klage på at de alltid må gjøre de tingene Jules vil gjøre. Samtidig blir Andy sint på Grayson fordi han snakker så mye tull. Gjengen får også møte Bobbys nye venn.

08:50(09:15)

> Melissa & Joey

Amerikansk komiserie. I denne del: Lokalpolitikeren Mel oppdrar niesen Lennox og nevøen Ryder med hjelp fra Joe. Men nå som barna er store og uavhengige, må Mel og Joe finne ut hvor de står både personlig og profesjonelt.

09:15(09:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Etter at Emma, vet et uhell, stikker hull i Bens kondomer, er både Ben, Tucker og Danny redde for at kjærestene deres er blitt gravide.

09:40(10:30)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Barn finner på skøyerstreker overfor foreldrene, en strandbums prøver en vannsklie og er det så lurt å dykke i en fontene på et kjøpesenter?

10:30(11:25)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Ninni og Daniel velger mellom alt fra desilitermål til veggpoesi. Vi får til og med møte to oppfinnere som begge anser seg for å ha den beste løsningen for å koble på campingvognen. Testpatruljens Kjell er ikke redd for å si hva han mener om saken.

11:25(12:20)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Morgan og Ola-Conny får smake på norsk luksusliv når de besøker oljehovedstaden Stavanger. Der sjekker de inn i hver sin hotellsuite i byens høyeste bygning, leier luksusbil, jobber på luksusrestaurant og går på sigarklubb. Men det blir også tid for Morgan å å jobbe på oljeplattform, før gutta avslutter oppholdet med å besøke en vikingfestival.

12:20(12:50)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Vegard har kjøpt en kroneautomat som han håper å selge med skyhøy fortjeneste. Ronny selger og leier ut leker til barnslige voksne. Olav markedsfører seg selv som hunde-hvisker og stress-less-en Stein trenger et nytt hjem. Didrik Solli-Tangen loser oss gjennom et nytt knippe historier basert på alt som tilbys på nettet og menneskene bak.

12:50(13:20)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Heng med når Didrik Solli-Tangen tar ukens siste dypdykk i havet av objekter til salgs på nettet; Magne Olav både selger og bytter Rosenborg-drakter. Jørn Olav gir bort buskene i hagen. Anders mener han har funnet drømmebåten, og Kathinka møblerer kollektivet med retro-funn.

13:20(14:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Cathrine og Johannes kjøpte «drømmehuset» i 2010, og planla å pusse opp litt etter litt. De har kommet langt, men krangler mye om hva som skal gjøres. De sover på hvert sitt rom med hvert sitt barn, har ingen fremdriftsplan og blir ikke enige om noe. Cathrine føler seg maktesløs og utslitt, og er redd forholdet ryker.

14:20(14:45)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon håper at skuespillertimene Penny gir ham vil hjelpe ham med å bli en bedre lærer. Samtidig fantaserer Koothrappali om bestevennens kjæreste.

14:45(15:15)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: For å sikre at universitetet får pengene de trenger, overbeviser Sheldon Leonard om å bli venn med en rik giver.

15:15(15:40)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Jules håper at Grayson endelig vil snakke åpent om følelsene sine for henne. I mellomtiden står Ellie fast på at hun ikke vil gjøre noe spesielt på valentinsdagen og Andy planlegger en date sammen med Bobby. Travis prøver å finne på en sexy gave til Kirsten, men blir nødt til å spørre Laurie om hjelp.

15:40(16:10)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:10(16:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe og Rachel mistenker at Chandler har en affære, men oppdager en annen hemmelighet de ikke hadde forutsett.

16:40(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica og Rachel leier inn en stripper til Phoebes utdrikningslag. Men stripperen er absolutt ikke som de hadde sett for seg.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie og Alan krangler om hvordan Alan blir behandlet i huset, noe som fører til at Jake og Alan flytter inn til Evelyn.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie oppdager at han kanskje har en ny karriere som sangstjerne for barn.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Wolowitz vurderer å ta ting et skritt videre med Bernadette, og Leonards forhold til Rajs søster blusser opp igjen.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon kjemper for å mestre situasjonen når han innser at det er Leonard som er den sentrale i deres sosiale gruppe.

19:00(19:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Langrennsløper Øystein «Pølsa» Pettersen inviterer radiovert og programleder Marte Bratberg, Surferosa-vokalist Mariann Thomassen og tidligere skihopper Roger Ruud til et festmåltid. Pølsa er dreven på kjøkkenet og serverer en meny bestående av steinbit med grapefruktsalat til forrett, côte de boeuf til hovedrett og tiramisu til dessert.

20:30(21:30)

> Aamodt og Kjus på bortebane

Norsk realityserie fra 2017. Aamodt og Kjus må kjempe på bortebane. Revansjelystne motstandere inviterer gutta hjem til sin egen hjemmebane. Knallharde konkurranser står i sentrum, men vi får samtidig et nært møte med noen av Norges største idrettsprofiler. I denne del: Aamodt og Kjus reiser til Tønsberg for å bryne seg på håndballspillerne Karoline Dyhre Breivang og Tonje Larsen. Høyde, vann og en nestenulykke i skjærgården er noe av det som venter Lasse og Kjetil i Vestfold-byen.

21:30(23:00)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2016. I den åttende sesongen av 71° nord - Norges tøffeste kjendis blir deltakerne sendt både opp på fjell og inn i fjell. I denne del: For åttende gang skal ti norske kjendiser ut på en opplevelsesreise på langs av Norge. Allerede i første program vil flere av kjendisene møte på sin største frykt, høydeskrekken, når de skal klatre Nord-Europas lengste Via Ferrata-løype i Setesdal. Etter en overnatting i en gapahuk møter deltakerne på en ny, luftig utfordring på vei til mål. I konkurransen må alle kjendisene kjempe for å unngå å bli den første som blir merket.

23:00(23:30)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2016. I denne del: Ferien har endelig begynt for Per Ivar og Eva, men utfordringene lar ikke vente på seg. Eva og pappa Oddvar tømmer utedassen på feil sted og må skjule sine spor. Per Ivar havner i dialekt-trøbbel og må late som han er fra Sørlandet. På hytta til Terje og Anki er det tid for rydding. Men noen andre bruker containeren uten lov og Terje går til innkjøp av et viltkamera for å avsløre synderen.

23:30(00:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Ine 40 år. Norsk komiserie. I denne del: Ine fyller 40, men får sjokk da hun oppdager at skuespiller Andrea Bræin Hovig har tenkt å feire på samme dag. Thomas bestemmer seg for å hjelpe Ine å arrangere den kuleste festen. Bak Ines rygg inviterer han Karpe Diem og Kronprinsesse Mette Marit med på feiringen. Det blir en minneverdig 40-årsdag.

00:00(00:55)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: Da CSI-teamet oppdager en avdød rancheier som også var våpenekspert, må de samarbeide med FBI for å løse saken.

00:55(01:50)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Castle flyr til London med Alexis, men reisen går ikke helt som forventet når en flyvakt blir funnet drept. Med hjelp fra Beckett på bakken, må far og datter finne drapsmannen før han får fullført sin skjebnesvangre plan.

01:50(02:45)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En militær kollega av etterforsker Amaros kone melder sin 14 år gamle datter savnet. Etterforskerne finner ut at jenta jobbet som prostituert under en kontrollerende hallik, og iverksetter raskt en operasjon for å pågripe den aldrende quarterback-en Jake Stanton. Benson og Cabot har ambisjoner om å stadfeste et eksempel med fotballegenden i sentrum, men saken utvikler seg til kaos når forsvarsadvokat Bayard Ellis entrer arenaen. Han setter spørsmålstegn ved Stantons mentale tilstand etter år med skader på banen.

02:45(03:30)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I metropolen New York, som huser over 18 millioner mennesker, kjemper politiet en konstant kamp mot kriminalitet. Etterforskerne Mac Taylor og Stella Bonasera tar deg med ned i The Big Apples underverden. I denne del: Etterforskerne Mac, Aiden og Flack får satt tålmodigheten på prøve da hovne hundeeiere setter sine bortskjemte kjæledyrs sjanse til å vinne en hundeutstilling foran det å hjelpe til å løse mordet på hundetreneren Elaine.

03:30(04:15)

> 48 timer

Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. I denne del: Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

04:15(05:05)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet har lenge benyttet sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen til å løse mordsaker av nyere dato. Nå får hun nye utfordringer - å gjenoppta uløste drapssaker.

05:05(05:30)

> Hvem bor hvor?

Dansk livsstilserie. Hjemmene våre sier mye om hvem vi er. Platesamlingen, kjøleskapet, fargene i skapet og skjønnhetsproduktene i baderomsskapet. I "Hvem bor hvor?" besøker to markeds- og reklameeksperter tre forskjellige hjem og deler sine refleksjoner rundt hva de ser. Senere får de informasjon om familiene: navn, alder, yrke og et bilde av hver av parene og barna som bor i husene. Klarer de å gjette hvem som bor hvor? I denne del: Livsstilsekspertene Mette Lehmann og Carsten Michelsen blir satt på prøve av Ibi Støving når de skal gjette på beboerne fra tre meget forskjellige hjem i København. Ekspertene ser på en gjennomdesignet leilighet på Vesterbro, en stramt innredet leilighet på Amager og et meget sammensatt hjem på Nørrebro. Spørsmålet er om Mette og Carsten klarer på finne ut hvor mange mennesker husstanden består av, hvor gamle beboerne er, hva de driver med og hvem som hører sammen med hvem. Hvem bor hvor?

05:30(06:00)

> Hvem bor hvor?

Dansk livsstilserie. Hjemmene våre sier mye om hvem vi er. Platesamlingen, kjøleskapet, fargene i skapet og skjønnhetsproduktene i baderomsskapet. I "Hvem bor hvor?" besøker to markeds- og reklameeksperter tre forskjellige hjem og deler sine refleksjoner rundt hva de ser. Senere får de informasjon om familiene: navn, alder, yrke og et bilde av hver av parene og barna som bor i husene. Klarer de å gjette hvem som bor hvor? I denne del: Livsstilsekspertene Mette Lehmann og Carsten Michelsen blir satt på prøve av Ibi Støving når de skal gjette på beboerne fra tre meget forskjellige hjem i Aarhus. Ibi tar ekspertene med til et lite hus med fargerik, moderne kunst, en nybygget funkisvilla med rene linjer og til slutt et svart trehus med plass til lek. Hvem bor hvor?