Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. To små barn dekker huset med mel, et skoleeksperiment sprenger alle grenser og vi møter verdens verste dyrepasser. Side Splitters Episode. To små barn dekker huset med mel, et skoleeksperiment sprenger alle grenser og vi møter verdens verste dyrepasser.

06:50(07:45)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Otto reiser på gjenbesøk til familier han har hjulpet tidligere. Har de blitt ferdig med det som gjenstod, er de fornøyd og har de fått en bedre hverdag? Det skal Otto finne ut av i kveld. 527 Recap. Otto reiser på gjenbesøk til familier han har hjulpet tidligere. Har de blitt ferdig med det som gjenstod, er de fornøyd og har de fått en bedre hverdag? Det skal Otto finne ut av i kveld.

07:45(08:40)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Fotballegenden André Bergdølmo viser at han duger til mer enn bare å spille fotball og imponerer med å kokkelere carpaccio, indrefilet og panna cotta. 828 André Bergdølmo. Fotballegenden André Bergdølmo viser at han duger til mer enn bare å spille fotball og imponerer med å kokkelere carpaccio, indrefilet og panna cotta. Gjestene blir tatt imot med et danseshow fra Bergdølmos sønn, som gjør Isabella Martinsen blank i øynene, men tårene tørker fort da det viser seg at gjestene også må prøve seg som dansere.

08:40(09:30)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. En rasende spiller, en romantisk tryllekunstner og en kvinne lærer seg golf. Hilarious Moments Episode. En rasende spiller, en romantisk tryllekunstner og en kvinne lærer seg golf.

09:30(10:30)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. Kjærligheten blomstrer på Böda Camping. Caroline og Magnus feirer at det er ett år siden de forlovet seg, en gjeng fra Uppsala har ankommet campingen for å sjekke opp damer og Aidin og Maria får danse med Tony Irving. Kjærligheten blomstrer på Böda Camping. Caroline og Magnus feirer at det er ett år siden de forlovet seg, en gjeng fra Uppsala har ankommet campingen for å sjekke opp damer og Aidin og Maria får danse med Tony Irving.

10:30(11:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Hans Martin og Daina brukte alle pengene sine på et sjarmerende gammelt hus, men oppdaget snart at det var fullt av rotter, mus, biller og flaggermus i vegger og tak. 528 Hans Martin og Daina, Kråkstad. Hans Martin og Daina brukte alle pengene sine på et sjarmerende gammelt hus, men oppdaget snart at det var fullt av rotter, mus, biller og flaggermus i vegger og tak. Da de fikk revet ned vegger dukket det opp pill råtne bjelker. Det er knapt ett rom i huset som er levelig, og familien på fire sover på samme rom. Det hele virker fullstendig håpløst.

11:30(12:25)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. Kveldens vertinne er komiker og kokebokforfatter Anne-Kat. Hærland. Hun serverer gjestene sine pomelosalat med reker til forrett, vårruller til hovedrett, etterfulgt av fersken og bringebær med hvit sjokoladeyoghurt og…. Uke 3: Anne-Kat Hærland. Kveldens vertinne er komiker og kokebokforfatter Anne-Kat. Hærland. Hun serverer gjestene sine pomelosalat med reker til forrett, vårruller til hovedrett, etterfulgt av fersken og bringebær med hvit sjokoladeyoghurt og pekankrokan til dessert. Anne-Kat. har en kreativ løsning på utfordringen fra mesterkokk Ole Martin Alfsen.

12:25(13:00)

> Oljefondet

Norsk komiserie fra 2018. Oljefondets kreativitetsseminar kolliderer med Pers møte med miljøverstingen Yuri Yanokovic. Per ser seg nødt til å reise til Yanokovic sitt hovedkontor i Moskva, men var ikke forberedt på at han skulle få med seg Katrine…. To Russia with Love. Oljefondets kreativitetsseminar kolliderer med Pers møte med miljøverstingen Yuri Yanokovic. Per ser seg nødt til å reise til Yanokovic sitt hovedkontor i Moskva, men var ikke forberedt på at han skulle få med seg Katrine som reisefølge.

13:00(13:30)

> Oljefondet

Norsk komiserie fra 2018. Per prøver å bli kvitt den udugelige kollegaen Bjørnar, men lærer fort at det er umulig å sparke mennesker i Norge. Katrine aner ugler i mosen når Per inviterer med Bjørnar på et topp-hemmelig møte med verdens finanstopper. Bjørnar. Per prøver å bli kvitt den udugelige kollegaen Bjørnar, men lærer fort at det er umulig å sparke mennesker i Norge. Katrine aner ugler i mosen når Per inviterer med Bjørnar på et topp-hemmelig møte med verdens finanstopper.

13:30(14:30)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Else Kåss Furuseth, Egil Hegerberg og Christian Mikkelsen. Else Kåss Furuseth, Egil Hegerberg og Christian Mikkelsen. Denne ukens panel består av Else Kåss Furuseth, Egil Hegerberg og Christian Mikkelsen.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Sheldon er sitt ansvar bevisst og trøster Amy da Penny og Bernadette utelukker henne fra å være med på bryllupsforberedelsene. The Isolation Permutation. Sheldon er sitt ansvar bevisst og trøster Amy da Penny og Bernadette utelukker henne fra å være med på bryllupsforberedelsene.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Er det mulig å bli venner igjen etter å ha vært mer enn bare venner? Leonard og Penny forsøker å tilbringe tid sammen alene, mens Sheldon må komme over fugleskrekken sin. The Ornithophobia Diffusion. Er det mulig å bli venner igjen etter å ha vært mer enn bare venner? Leonard og Penny forsøker å tilbringe tid sammen alene, mens Sheldon må komme over fugleskrekken sin.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Rachel synes det er pinlig å jogge med Phoebe fordi stilen hennes er uvanlig og skaper mye oppmerksomhet. Samtidig synes gutta det er spennende med den australske danseren (spilt av Elle Mac Pherson) som flytter inn hos Joey. The One Where Pheobe Runs. Rachel synes det er pinlig å jogge med Phoebe fordi stilen hennes er uvanlig og skaper mye oppmerksomhet. Samtidig synes gutta det er spennende med den australske danseren (spilt av Elle Mac Pherson) som flytter inn hos Joey.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Det går rykter om at sjefen til Rachel, Ralph Lauren, prøvde å sjekke opp Phoebe da hun besøkte Rachel på jobb. Ross prøver å imponere daten sin. The One with Ross's Teeth. Det går rykter om at sjefen til Rachel, Ralph Lauren, prøvde å sjekke opp Phoebe da hun besøkte Rachel på jobb. Ross prøver å imponere daten sin.

16:30(17:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Chandler bestemmer seg for å få foreldrene til Monica til å like ham når Monica inviterer til Thanksgiving, mens Rachel prøver ut sine noe forvirrede kokkekunster ved å lage en dessert. The One Where Ross Got High. Chandler bestemmer seg for å få foreldrene til Monica til å like ham når Monica inviterer til Thanksgiving, mens Rachel prøver ut sine noe forvirrede kokkekunster ved å lage en dessert.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie dater en kvinne med en personlighet som minner urovekkende mye om moren, men han ser det ikke selv. Apologies for the Frivolity. Charlie dater en kvinne med en personlighet som minner urovekkende mye om moren, men han ser det ikke selv.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Bertas datter Naomi er gravid, og Berta tar med seg Charlie for å konfrontere barnefaren. Alan avslører en hemmelig fetisj. Repeated Blows to His Unformed Head. Bertas datter Naomi er gravid, og Berta tar med seg Charlie for å konfrontere barnefaren. Alan avslører en hemmelig fetisj.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan får ikke sove, men etter et besøk hos psykiateren finner han ut at søvnløsheten skyldes sjalusi på Charlie og hans manglende evne til å gli gjennom livet. Release the Dogs. Alan får ikke sove, men etter et besøk hos psykiateren finner han ut at søvnløsheten skyldes sjalusi på Charlie og hans manglende evne til å gli gjennom livet.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Sheldon blir sjalu og vurderer å ta forholdet med Amy til et nytt nivå idet Stuart fra tegneseriebutikken ber henne med ut på date. The Flaming Spittoon Acquisition. Sheldon blir sjalu og vurderer å ta forholdet med Amy til et nytt nivå idet Stuart fra tegneseriebutikken ber henne med ut på date.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Leonard blir kontaktet av en plageånd fra high school og må ta et oppgjør med fortiden, mens Penny innser at hun kanskje selv var en bølle i skoleårene. The Speckerman Recurrence. Leonard blir kontaktet av en plageånd fra high school og må ta et oppgjør med fortiden, mens Penny innser at hun kanskje selv var en bølle i skoleårene.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. I kveld skal vi til Stavanger, til grillkongen Craig Whitson. På menyen står quesadillas med rajas til forrett, hamburger til hovedrett, etterfulgt av apple pie til dessert. Uke 3: Craig Withson. I kveld skal vi til Stavanger, til grillkongen Craig Whitson. På menyen står quesadillas med rajas til forrett, hamburger til hovedrett, etterfulgt av apple pie til dessert. Mesterkokk Ole Martin Alfsen kommer med en utfordring til den erfarne grillkongen, og til underholdning blir det trommer med en liten konkurranse.

20:30(21:30)

> Første date

Norsk realityserie fra 2018. Første date er tilbake i ny restaurant hvor nye single skal på blid date. Single Laila (47), sliter med å stole på mennesker etter vonde opplevelser i barndommen. Er Bjørn Anders (48) den trygge mannen hun søker?. Første date er tilbake i ny restaurant hvor nye single skal på blid date. Single Laila (47), sliter med å stole på mennesker etter vonde opplevelser i barndommen. Er Bjørn Anders (48) den trygge mannen hun søker? Unn-Berit (21) er ukysset til tross for at hun alltid har ønsket seg en kjæreste. Kan danseren Bjørn Fredrik (23) være en løsning på dette?

21:30(22:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte!. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte!

22:30(23:05)

> Oljefondet

Norsk komiserie fra 2018. Per prøver å bli kvitt den udugelige kollegaen Bjørnar, men lærer fort at det er umulig å sparke mennesker i Norge. Katrine aner ugler i mosen når Per inviterer med Bjørnar på et topp-hemmelig møte med verdens finanstopper. Bjørnar. Per prøver å bli kvitt den udugelige kollegaen Bjørnar, men lærer fort at det er umulig å sparke mennesker i Norge. Katrine aner ugler i mosen når Per inviterer med Bjørnar på et topp-hemmelig møte med verdens finanstopper.

23:05(00:05)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Steinar Sagen, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Mikkel Niva. Steinar Sagen, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Mikkel Niva. Denne ukens panel består av Steinar Sagen, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Mikkel Niva.

00:05(01:00)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2015. Produsentene av en realityserie gjør Benson og SVU-teamet til medvirkende i programmet når de etterforsker en av deltakernes påstander om at hun er blitt voldtatt. Assaulting Reality. Produsentene av en realityserie gjør Benson og SVU-teamet til medvirkende i programmet når de etterforsker en av deltakernes påstander om at hun er blitt voldtatt.

01:00(01:55)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2012. Fem lik blir funnet i det som ser ut som et nedslagsfelt for en meteoritt midt i ørkenen. Finlay gjenkjenner et av ofrene og må lete etter svar i sin egen fortid. CSI on Fire. Fem lik blir funnet i det som ser ut som et nedslagsfelt for en meteoritt midt i ørkenen. Finlay gjenkjenner et av ofrene og må lete etter svar i sin egen fortid.

01:55(02:55)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Assistenten til en statsadvokat blir drept, og Castle og Beckett må bli bedre kjent med et miljø bestående av tidligere kriminelle og eskortepiker hvis de skal ha noe håp om å løse saken. Love Me Dead. Assistenten til en statsadvokat blir drept, og Castle og Beckett må bli bedre kjent med et miljø bestående av tidligere kriminelle og eskortepiker hvis de skal ha noe håp om å løse saken. Men Castle risikerer å spolere drapsetterforskningen når han involverer seg i en av de unge eskortepikenes skjebner og Beckett prøver å overtale ham til å la være.

02:55(03:45)

> Morgan og Ola-Conny i USA

Svensk dokumentarserie. Neste stopp er New Orleans, der våre venner får tubaopplæring, spiser hummer og drar på både Mardi Gras og gospelgudstjeneste. Dessuten besøker de en dampbåt, tester voodoo og får en innføring i baseball på Zephyr Field. New Orleans. Neste stopp er New Orleans, der våre venner får tubaopplæring, spiser hummer og drar på både Mardi Gras og gospelgudstjeneste. Dessuten besøker de en dampbåt, tester voodoo og får en innføring i baseball på Zephyr Field.

03:45(04:35)

> Gossip Girl

Amerikansk komiserie. Jenny tenker ut en plan for å hjelpe Damian med å klare en utfordring under en middag for den franske ambassadøren, men det tar ikke lang tid før han har glemt henne da noen andre kommer inn i bildet. The Hurt Locket. Jenny tenker ut en plan for å hjelpe Damian med å klare en utfordring under en middag for den franske ambassadøren, men det tar ikke lang tid før han har glemt henne da noen andre kommer inn i bildet.

04:35(05:00)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie fra 2016. Paul og Epic jakter noen bensintyver, narkotikahunden Ben oppdager ulovlig tyvegods, og India gjør et funn på Auckland internasjonale flyplass. Petrol Can Thieves -Epic. Paul og Epic jakter noen bensintyver, narkotikahunden Ben oppdager ulovlig tyvegods, og India gjør et funn på Auckland internasjonale flyplass.

05:00(05:29)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie fra 2016. Polititeamet Stu og Link sporer ned taggere som har vandalisert i sentrum av Wellington. Maurice og Ted melder om en fengselsbesøkendes forsøk på å smugle inn ulovlig gods til Waikeria-fengselet. Taggers - Link. Polititeamet Stu og Link sporer ned taggere som har vandalisert i sentrum av Wellington. Maurice og Ted melder om en fengselsbesøkendes forsøk på å smugle inn ulovlig gods til Waikeria-fengselet. Ebony finner en mistenksom pakke på senteret for internasjonal post.

05:29(06:00)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie fra 2016. Dennis og Max jakter på biltyver, og narkotikahunden Flash stopper en smugler. Beaglen Watchman lukter seg frem til ulovlig mat i ankomsthallen. Pukete Break-in - Max. Dennis og Max jakter på biltyver, og narkotikahunden Flash stopper en smugler. Beaglen Watchman lukter seg frem til ulovlig mat i ankomsthallen.