Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:25(06:50)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:50(07:40)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Innkjøperne Nini og Daniel skal velge blant mange fiffige oppfinnelser. Alt fra livredningsbelter til smørkniver er presentert. Hjørdis er tilbake med hattene sine, samt en ny variant av fotfil.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Bonnie er deprimert etter at alle taperne hun har datet i det siste, så Ben og Danny bestemmer seg for å fikse kjærlighetslivet hennes - den som matcher henne med en passende fyr, vinner.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Tuckers siste mislykkede forhold tvinger ham til å fokusere på det som glapp - collegekjæresten, Olivia. Riley er lei av å bli forbigått i forfremmelser, så hun tar Bonnies råd og skaffer seg nettverk og nye klienter. Men når hun får problemer på grunn av overforbruk av bedriftskortet, må hun finne en måte å redde jobben på.

08:30(09:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Geir bor i et hjem som ikke er blitt pusset opp siden 50-tallet, og han ga opp den oppussinga han startet på, i 2004. Han er så flau over sånn han har det at han ikke lar kjæresten sin, Ann-Karin komme inn i leiligheten. Hvis det ikke blir orden på leiligheten slik at de kan bli samboere, kommer forholdet deres til å ta slutt.

09:20(09:45)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

09:45(10:10)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

10:10(11:00)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. Det svenske varehuset Gekås i Ullared har blitt synonymt med vanvittig shopping, kupp og folkefornøyelse. I et inferno av strømper, fryseposer og tannkrem hamstrer over fire millioner svensker hvert år ting man aldri trodde man hadde bruk for. Og de er ikke redd for køer. I denne del: Kjell, Rose-Marie og deres døtre fra Malmø bor hver sommer på camping i Ullared i to uker. Da handler de inn alt de trenger til det kommende året. Så fort familieteltet er satt opp, drar Rose-Marie og døtrene umiddelbart bort til varehuset for en første shoppingtur. Med Kjell igjen ved grillen er jentene borte i over fire timer og kommer tilbake med tre handlevogner fylt med klær, gaver og litt pynt til teltet. I fjor brukte familien rundt 50.000 kroner, men i år tror Rose-Marie at det kommer til å gå enda mer.

11:00(11:55)

> Camping på Öland

Svensk dokumentarserie fra 2012. I denne del: Det pågår en gatenavnkonkurranse på campingplassen, og familien Zu Romkerhall med sju døtre håper å gå av med seieren. Men konkurransen er tøff! Vi treffer også morgenpigge Olev og Marit som starter dagen grytidlig med joggetur og et bad i sjøen.

11:55(12:55)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: På Oppsal i Oslo bor nygifte Marte og Morten. De har gjort om hele leiligheten til et multifunksjonshjem. Stua fungerer som kontor, treningsrom, spisestue, kjøkken og stue. Men nå som de skal ha barn må de få orden på hjemmet. De har rett og slett ikke plass til babyen sånn som de har det nå.

12:55(13:55)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Cathrine og Hans fra Sarpsborg har planer om å gifte seg, men oppussingen er i ferd med å ødelegge forholdet og det er tvilsomt om noe bryllup vil hjelpe. Huset er ikke et trygt hjem for barna siden materialer og verktøy ligger lett tilgjengelig. Taket er blitt så dekket av sopp og mugg at materialene har råtnet opp.

13:55(14:25)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: For å sikre at universitetet får pengene de trenger, overbeviser Sheldon Leonard om å bli venn med en rik giver.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Wolowitz vurderer å ta ting et skritt videre med Bernadette, og Leonards forhold til Rajs søster blusser opp igjen.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon kjemper for å mestre situasjonen når han innser at det er Leonard som er den sentrale i deres sosiale gruppe.

15:20(15:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel blir ikke spesielt glad når søsteren Jill kommer på besøk og får en god tone med Ross. Monica prøver å forføre Chandler selv om hun er syk.

15:45(16:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel tvinger Ross til å avlyse en date med søsteren hennes. Phoebe oppdager at hun blir feilaktig tatt for å være en pornostjerne, mens Chandler innrømmer at han ikke har grått siden han var et barn.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Gjengen tenker på hvordan livet hadde vært om Ross hadde fortsatt å være gift med sin lesbiske kone; om en gift Rachel hadde forelsket seg i "Gode og Onde Dager"-stjernen Joey; om en kraftig Monica hadde vært besatt av å miste jomfrudommen; om Chandler hadde vært en mislykket forfatter og om Phoebe hadde vært en aksjemegler.

16:45(17:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie blir overrasket av å finne ut at Kandi har bodd sammen med dem de siste ukene. Kandi prøver å få seg en jobb.

17:10(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Kandi forlater Alan for å bo hos Judith, til Alans store forferdelse. Charlie begynner å ligge med moren hennes, Mandi, mens Kandi spleiser Judith med faren.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Jakes lærer har et møte med Alan og Judith for å diskutere hans manglende innsats på skolen. Alan begynner å gå lei av de lite stimulerende samtalene med Kandi. Charlie hjelper Jake med å prøvespille for skolestykket.

18:05(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Leonard må velge mellom sin nye kjæreste og vennskapet med Penny. Samtidig driver Howard Sheldon til vanvidd med magiske triks.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Når noen hacker Sheldons online spillkonto, bestemmer guttene seg for å finne synderen.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon og Amy eksperimenterer med vennene sine ved å spre sladder. Howard tar et stort skritt i forholdet til Bernadette.

19:30(20:30)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: I kveldens program får et gjensyn med blant annet Eline og Christer som bor på 67 kvadratmeter med tvillingene sine. Og vi får hilse på Per Anders og Anne, som tilsammen har fem barn. Synnøve får seg en positiv overraskelse når hun får se hvor bra systemet hennes fungerer.

20:30(22:00)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2017. I 71° nord blir norsk natur servert på spektakulært vis når Tom Stiansen leder nye deltakere gjennom harde prøvelser i majestetiske kulisser, helt fra Lindesnes i sør til målstreken på Nordkapp. I denne del: Deltakerne begynner i Presteidfjorden i Hamarøy kommune og skal padle 34 kilometer i kajakker. På en av postene får de muligheten til å Skype/Facetime noen hjemme. På forhånd skal de beregne hvor lang tid de kommer til å bruke til hver post, og bommer de på beregningen mister de x antall minutter ringetid. Mål for etappen er i Tysfjord. Etter en frikortkonkurranse er det klart for en duell, hvor hele fire deltakere skal konkurrere mot hverandre.

22:00(23:00)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk underholdning fra 2017. Talkshow med Jon Almaas. Jon vil gi det norske folk lærdom, nye erfaringer og nye impulser, og ikke minst praktisk info du ikke visste at du trengte. Med seg i studio har han side-kick, Håvard Lilleheie.

23:00(00:00)

> Mandagsklubben

Norsk underholdning fra 2017. Når høst-utgaven av Mandagsklubben går på lufta, er det med et elitelag av TVNorge-profiler i hovedrollene. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås.

00:00(00:55)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Castle blir tilkalt for å bistå i en sak der sporene peker i retning av Castle og Becketts erkefiende, dr. Kelly Nieman. Under etterforskningen finner teamet en forbindelse til seriemorder Jerry Tyson.

00:55(01:50)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2007. Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registrert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. I denne del: Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registert, analysert og brukt som fellende bevis i saken.

01:50(02:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En militær kollega av etterforsker Amaros kone melder sin 14 år gamle datter savnet. Etterforskerne finner ut at jenta jobbet som prostituert under en kontrollerende hallik, og iverksetter raskt en operasjon for å pågripe den aldrende quarterback-en Jake Stanton. Benson og Cabot har ambisjoner om å stadfeste et eksempel med fotballegenden i sentrum, men saken utvikler seg til kaos når forsvarsadvokat Bayard Ellis entrer arenaen. Han setter spørsmålstegn ved Stantons mentale tilstand etter år med skader på banen.

02:50(03:35)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie fra 2010. I denne del: Mac blir nødt til å lukke sin siste uløste sak på grunn av en nær-døden-opplevelse.

03:35(04:20)

> The Vampire Diaries

Amerikansk dramaserie. I denne del: Damon prøver å gjøre det rette når Enzo overrekker ham en redselsfull gave. Elena befinner seg i en livsfarlig situasjon.

04:20(05:05)

> The Vampire Diaries

Amerikansk dramaserie. I denne del: Caroline overtaler Elena og Bonnie til å bli med på collegets «Bitter Ball» for studenter med kjærlighetssorg. Stefan har en frustrerende samtale med Damon og Enzo.

05:05(05:30)

> Visning på stranda

Sound vs. Ocean. Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Et par slites mellom en vakker strand i øst og gode fiskemuligheter i vest når de jakter på hus i Outer Banks i North Carolina.

05:30(06:00)

> Visning på stranda

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Vi møter et par som ønsker å oppgradere til et millionhjem med utendørskjøkken, brygge og strandutsikt.