Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:05(06:30)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Chrystle er ny i kupongverdenen, men matvarelageret fyller snart hele huset. Den erfarne kupongbrukeren Treaser har på sin side et matvarelager verdt over 35 000 dollar. Chrytie & Treasure. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:30(07:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

07:15(08:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2017. Gry og Stig bor sammen i et hus som er kjempeslitt og har store mangler. For tre år siden tok Gry med seg barna og flyttet ut, hun orket ikke bo slik mer. Gry og Stig. Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm drar igjen ut på veien for å redde nye prosjekter og parforhold. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel. Denne høsten hjelper Otto blant annet til med oppussingen hos et par i Stavanger som er hardt rammet av oljekrisen, et venninnepar på Hvittingfoss som har revet langt mer enn de klarer å bygge opp, et ektepar på Toten som har flyttet inn i en gammel bussgarasje, og på en gammel gård i Porsgrunn hvor familien deler bolig med cirka 200 mus.

08:00(08:50)

> Første date Australia

Australsk realityserie fra 2016. Catherine begynner å føle presset fra sin store, italienske familie, som håper hun snart finner kjærligheten. Catherine håper at toppløsdanser David, som blant annet snakker fire språk, er Drømmeprinsen. Catherine & David.

08:50(09:40)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Daglig leder Ole er spent på den kommende kontrollen med el-tilsynet. Naboene Stian og Wiggo jobber «ufrivillig» som frivillig på Stavernfestivalen, mens sønnene får være alene på campingen og utnytter dagen til fulle. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

09:40(10:05)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg.

10:05(10:35)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Vi blir kjent med Arnt og Suchada som gleder seg til både swing og foxtrot, men først et måltid og en tannpuss.

10:35(11:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Cathrine, Kjetil og deres to døtre bor i et stort herskapshus i Drammen. Huset har vært i Cathrines familie i generasjoner, og paret har bodd der i over 20 år. Drammen, del 1: Cathrine, Kjetil.

11:25(11:50)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Per Ivar føler at ingen setter pris på humoren hans, men på en joggetur møter han endelig en som gjør det. Problemet er at hun er kjempesøt, nyskilt og klar for et eventyr med en morsom mann. Grillhytte og tørre vitser. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

11:50(12:15)

> Kongsvik ungdomsskole

Norsk komiserie fra 2010. Kine ser frem til å bli valgt som elevrådsrepresentant for tredje år på rad, rektor Åsa får besøk av utdanningsetaten som skal evaluere budsjettet og Wenche sliter når hun både må ta vikartimer og rette engelskstiler. Møt bertete Kine, sosialt forknytte Victoria, den selvforherligende rektoren Åsa, den konstant sykmeldte hypokonderen Wenche, overpedagogiske Marianne og den selvhøytidelige, pretensiøse emo-gutten André. Felles for dem alle er at de spilles av én kvinne: Lene Kongsvik Johansen.

12:15(13:10)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

13:10(13:40)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

13:40(14:05)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

14:05(14:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Etter at Bonnies mor dør, finner Christy og Bonnie ut at hun har holdt på en stor hemmelighet. Tush Push And Some Radishes. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. For å sikre at universitetet får pengene de trenger, overbeviser Sheldon Leonard om å bli venn med en rik giver. The Benefactor Factor. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Wolowitz vurderer å ta ting et skritt videre med Bernadette, og Leonards forhold til Rajs søster blusser opp igjen. The Cohabitation Formulation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. En stupfull Rachel blir overtalt til å ringe Ross og avsløre følelsene sine for ham. Samtidig blir Monica ansatt som Chandlers personlige trener, og Phoebe strever med å få kjæresten til sengs. The One Where Ross Finds Out. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Ross må velge mellom Rachel og Julie og får hjelp av Joey og Chandler til å lage en liste over fordeler og ulemper hos begge. Ikke særlig lurt. Samtidig blir Monica ansatt for å lage mat med et syntetisk sjokoladesubstitutt. The One with the List. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden begynner å feste sammen med Jenny og hennes venner. Alan og Lyndseys forbudte forhold står i fare. Clank, Clank, Drunken Skank. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Alan blir venner med Lyndseys kjæreste, Larry, i et forsøk på å finne ut hva det er han har som Alan mangler. Samtidig hjelper Walden Jenny å være mer proaktiv i sin skuespillerkarriere. Alan Harper, Pleasing Women Since 2003. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Alan finner ut at Walden kjenner «Wonder Woman» Lynda Carter, som gjestespiller som seg selv, ber han ham om å fikse en date med henne. Walden går med på å invitere henne på middag. Justice in Star-Spangled Hot Pants. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden og Alan er på date med to fantastiske kvinner, helt til Lyndseys sjalusi ødelegger kvelden. Some Kind of Lesbian Zombie. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Sheldon kjemper for å mestre situasjonen når han innser at det er Leonard som er den sentrale i deres sosiale gruppe. The Toast Derivation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Leonard må velge mellom sin nye kjæreste og vennskapet med Penny. Samtidig driver Howard Sheldon til vanvidd med magiske triks. The Prestidigitation Approximation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:30(20:30)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2018. Nina er dus med ungdommen og arrangerer ungdomstreff med leker, musikk og popcorn. Tommy og «De glade camperne» forlater plassen, mens vi blir kjent med camper og artist Kari, som er opptatt av en spesiell farge. Bli med til en av Norges største og triveligste campingplasser. Med flotte strender, idyllisk plassering og dedikerte campere, er Larkollen Camping et sted hvor man finner både fest, moro, gode venner, og tid til å gire helt ned og nyte sommeren.

20:30(21:30)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Panelgjestene i kveld er Jakob Schøyen Andersen, Dag O. Hessen, Kristin Halvorsen og Egil Hegerberg. Jakob Schøyen Andersen, Dag O. Hessen, Kristin Halvorsen og Egil Hegerberg. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

21:30(22:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

22:30(23:30)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2018. Ethan Hawke, Toni Collette, Aidan Turner, Jo Brand og Liam Payne er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton i kveld. Ethan Hawke, Toni Collette, Aidan Turner, Jo Brand og Liam Payne. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio.

23:30(01:30)

> Goldfinger

Britisk action fra 1964. James Bond får i oppdrag å etterforske den enormt rike finansmagnaten Auric Goldfinger som er mistenkt for å ha stjålet fra Englands gullbeholdning. Han har nemlig planer om å rane selveste Fort Knox – og på den måten tvinge verdensøkonomien i kne. Nå er det opp til James Bond å stoppe Goldfingers skumle planer. Det skal vise seg å bli lettere sagt enn gjort. Goldfinger har nemlig et arsenal av hjelpere til å stikke kjepper i Bonds hjul, deriblant den stumme Oddjob, den bokstavelig talt glitrende vakre Jill Masterson, og den uimotståelige Pussy Galore.

01:30(02:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Det tragiske dødsfallet til en jente blir kriminalsak når en kirurg henter ut organene hennes uten foreldrenes samtykke. Dare. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

02:15(03:00)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. En tidligere baseballspiller blir funnet død etter en tur til Cuba, og Castle og Beckett sjekker ut det cubanske samfunnet. Suicide Squeeze. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine.

03:00(03:45)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Daglig leder Ole er spent på den kommende kontrollen med el-tilsynet. Naboene Stian og Wiggo jobber «ufrivillig» som frivillig på Stavernfestivalen, mens sønnene får være alene på campingen og utnytter dagen til fulle. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

03:45(04:35)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Lesley ble gravid ved hjelp av en sæd-donor, og planlegger å oppdra barnet alene. Jody og Chris har slitt med å bli gravide og har adoptert en sønn. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.

04:35(04:55)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie.

04:55(06:00)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.