Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. En arbeider i et telefonselskap kommer i klinsj med en hauk, og i en heis går det galt. Surprise Laughs. En arbeider i et telefonselskap kommer i klinsj med en hauk, og i en heis går det galt.

06:50(07:45)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I Drammen bor John Willy og Anita, som har pusset opp kontinuerlig siden 1998. Med små barn i huset innså de allerede da at de hadde tatt på seg for mye. Resultatet er at de to yngste barna har bodd i oppussing hele livet. Ep 423 Anita og John Willy, Drammen. I Drammen bor John Willy og Anita, som har pusset opp kontinuerlig siden 1998. Med små barn i huset innså de allerede da at de hadde tatt på seg for mye. Resultatet er at de to yngste barna har bodd i oppussing hele livet. Familien var nesten i mål da en serie med vannlekkasjer sørget for at de var tilbake på start. Nå mangler Anita og John Willy soverom, og det samme gjelder sønnen Oliver. De har innredet et provisorisk rom i stuen hvor alle tre sover, og slik har situasjonen vært i tre år. Etter alle vannskadene har de nå gitt helt opp, og selv om rørene som forårsaket skadene er fikset, har pågangsmotet og lysten forsvunnet helt.

07:45(08:35)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie fra 2015. Tidligere miss Universe, Mona Grudt, er ikke så glad i å lage mat, og synes egentlig det er litt stress. Mona Grudt. Tidligere miss Universe, Mona Grudt, er ikke så glad i å lage mat, og synes egentlig det er litt stress. Taktikken blir derfor å servere nok drikke, og gjestene blir tatt imot med en stram velkomstdrink, før Mona viser at hun også kan synge. Gjester er Thomas Myhre, Monica Csango og Magnus Moan.

08:35(09:05)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Det skal være talentkonkurranse på danskebåten i kveld. Både ansatte og gjester skal være med, og blant de påmeldte finner vi spillverten Olle som skal sjonglere, GT-Sara skal spille og synge, dikteren Tor skal framføre egne…. Det skal være talentkonkurranse på danskebåten i kveld. Både ansatte og gjester skal være med, og blant de påmeldte finner vi spillverten Olle som skal sjonglere, GT-Sara skal spille og synge, dikteren Tor skal framføre egne dikt, gutta fra sjømannskoret skal synge, og Dj Donald skal fortelle vitser.

09:05(10:00)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Hysteriske blemmer, vanvittig dansing og tvilsomme kjendisparodier. Moments Of Regret. Hysteriske blemmer, vanvittig dansing og tvilsomme kjendisparodier.

10:00(11:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie fra 2015. OL-mester Magnus Moan er ikke stresset over at det er hans tur til å arrangere et 4-stjerners måltid. Han har nemlig fått låne oppskriftsboka til kona, hvor alt står møysommelig forklart med vakker skrift. Magnus Moan. OL-mester Magnus Moan er ikke stresset over at det er hans tur til å arrangere et 4-stjerners måltid. Han har nemlig fått låne oppskriftsboka til kona, hvor alt står møysommelig forklart med vakker skrift. Moan har også fått lånt en trikk for anledningen, og innleder kvelden med å gi gjestene en sightseeingtur i Trondheim, før de får konkurrere i å kjøre radiostyrt bil.

11:00(12:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. Pål sendte Iris på visning sammen med en snekkerkompis, siden han ikke hadde tid til å være med selv. Huset virket bra, men viste seg å være pill råttent fra kjeller til tak. Ep 425 Iris og Pål, Borgenhaugen. Pål sendte Iris på visning sammen med en snekkerkompis, siden han ikke hadde tid til å være med selv. Huset virket bra, men viste seg å være pill råttent fra kjeller til tak. Iris sitter igjen med en enorm skyldfølelse for kjøpet, og de orker ikke å planlegge videre oppussing lenger. I mellomtiden har huset stått i årevis med manglende kledning på flere vegger. Forråtnelsen er et faktum.

12:00(12:30)

> Det kunne vært verre

Norsk humorserie fra 2018. Trond presses fra alle kanter, og det topper seg en morgen når flere av eksene dukker opp på døren samtidig på grunn av misforståelser og kommunikasjonsproblemer. Ni måneder senere. Trond presses fra alle kanter, og det topper seg en morgen når flere av eksene dukker opp på døren samtidig på grunn av misforståelser og kommunikasjonsproblemer. Trond forsøker å få dem til å være samarbeidsvillige på hans premisser. Likevel forsøker han å holde hemmeligheten i Sverige skjult, noe som viser seg å bli svært vanskelig.

12:30(13:00)

> Kongsvikklinikken

Norsk humorserie fra 2018. Birgitte og Thorvald har en siste time hos terapeuten før skilsmissen er et faktum. Fødselen er i gang og Natalie og Alexander er på sykehuset. Birgitte og Thorvald har en siste time hos terapeuten før skilsmissen er et faktum. Fødselen er i gang og Natalie og Alexander er på sykehuset. Astrid har fått trygghetsalarm, men klarer ikke å begrense bruken så sønnen, Harald, inviterer henne til å bo hjemme hos seg for en periode. Therés gjør et siste forsøk på å få bukt med smertene, kanskje er det en endring i jobb som er løsningen. Rebekka må ta et valg etter festen med kollegaene.

13:00(14:00)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2018. Testpanelet prøver interesante produkter, blant annet en barnevott som ikke detter av. Oppfinneren, frisøren og miljøkjempen Lalil fra Västerås stiller opp med en genial bokspresse. Servetter med konversationstips. Testpanelet prøver interesante produkter, blant annet en barnevott som ikke detter av. Oppfinneren, frisøren og miljøkjempen Lalil fra Västerås stiller opp med en genial bokspresse. Han markedsfører også helikoptersimulatoren og frisørsalongen sin.

14:00(14:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Det skal være talentkonkurranse på danskebåten i kveld. Både ansatte og gjester skal være med, og blant de påmeldte finner vi spillverten Olle som skal sjonglere, GT-Sara skal spille og synge, dikteren Tor skal framføre egne…. Det skal være talentkonkurranse på danskebåten i kveld. Både ansatte og gjester skal være med, og blant de påmeldte finner vi spillverten Olle som skal sjonglere, GT-Sara skal spille og synge, dikteren Tor skal framføre egne dikt, gutta fra sjømannskoret skal synge, og Dj Donald skal fortelle vitser.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Sheldon og Leonard blir invitert til å presentere sine felles funn på en fysikkonferanse, men Sheldon nekter. Penny stepper inn for å megle, men det gjør bare kløften mellom de to bestevennene enda større. The Cooper-Hofstadter Polarization. Sheldon og Leonard blir invitert til å presentere sine felles funn på en fysikkonferanse, men Sheldon nekter. Penny stepper inn for å megle, men det gjør bare kløften mellom de to bestevennene enda større.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Etter å ha hørt Penny synge, lyver Leonard for å unngå å se henne opptre. Sheldon går ett skritt videre med en mer detaljert løgn, noe som fører til at hans ikke-eksisterende søskenbarn dukker opp. The Loobenfeld Decay. Etter å ha hørt Penny synge, lyver Leonard for å unngå å se henne opptre. Sheldon går ett skritt videre med en mer detaljert løgn, noe som fører til at hans ikke-eksisterende søskenbarn dukker opp.

15:30(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. I seriens siste episode har Ross vanskeligheter med å takle Rachels valg om å flytte til Paris, og han bestemmer seg for å dra etter henne. Moren til Monica og Chandlers barn skal føde og de får seg en overraskelse. The Last One. I seriens siste episode har Ross vanskeligheter med å takle Rachels valg om å flytte til Paris, og han bestemmer seg for å dra etter henne. Moren til Monica og Chandlers barn skal føde og de får seg en overraskelse.

16:30(17:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Friends spinner rundt historiene til seks svært forskjellige venner som vokser opp sammen i New York. De seks, Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey, henger sammen gjennom tykt og tynt. Pilot. Friends spinner rundt historiene til seks svært forskjellige venner som vokser opp sammen i New York. De seks, Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey, henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Alan hjelper Walden med å skape en ny identitet for å kunne finne en kvinne som ikke bare er ute etter pengene hans, treffer han en ny, mulig kjæreste. One Nut Johnson. Når Alan hjelper Walden med å skape en ny identitet for å kunne finne en kvinne som ikke bare er ute etter pengene hans, treffer han en ny, mulig kjæreste.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden sjonglerer mellom sine to identiteter – rik mann og fattig mann – og «Sam Wilson» får ny jobb i løpet av ferien, mens Alan er alene hjemme i julen. Give Santa a Tail-Hole. Walden sjonglerer mellom sine to identiteter – rik mann og fattig mann – og «Sam Wilson» får ny jobb i løpet av ferien, mens Alan er alene hjemme i julen.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan bruker Waldens penger til å investere i Kates motemerke. Samtidig begynner dobbeltlivet å slite på Walden. Welcome to Alancrest. Alan bruker Waldens penger til å investere i Kates motemerke. Samtidig begynner dobbeltlivet å slite på Walden.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Da Sheldon blir syk, vet Leonard og gutta hva som venter dem, og unngår ham som pesten. Dette etterlater en intetanende Penny til å pleie verdens verste pasient. The Pancake Batter Anomaly. Da Sheldon blir syk, vet Leonard og gutta hva som venter dem, og unngår ham som pesten. Dette etterlater en intetanende Penny til å pleie verdens verste pasient.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Da Leonard og Sheldon møter en 15 år gammel gutt som et geni innen fysikk, blir Sheldon ute av seg fordi han er yngre og smartere enn dem. The Jerusalem Duality. Da Leonard og Sheldon møter en 15 år gammel gutt som et geni innen fysikk, blir Sheldon ute av seg fordi han er yngre og smartere enn dem. I et forsøk på å gjenopprette en følelse av mening kommer guttene med en idé for å avspore vidunderbarnets forskning.

19:30(20:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Det skal være talentkonkurranse på danskebåten i kveld. Både ansatte og gjester skal være med, og blant de påmeldte finner vi spillverten Olle som skal sjonglere, GT-Sara skal spille og synge, dikteren Tor skal framføre egne…. Det skal være talentkonkurranse på danskebåten i kveld. Både ansatte og gjester skal være med, og blant de påmeldte finner vi spillverten Olle som skal sjonglere, GT-Sara skal spille og synge, dikteren Tor skal framføre egne dikt, gutta fra sjømannskoret skal synge, og Dj Donald skal fortelle vitser.

20:00(20:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I sesongavslutningen når talentkonkurransen sitt høydepunkt med opptredener fra spillverten Olle som sjonglerer, gutta fra sjømannskoret synger, GT-Sara synger og spiller og Dj Donald forteller vitser. I sesongavslutningen når talentkonkurransen sitt høydepunkt med opptredener fra spillverten Olle som sjonglerer, gutta fra sjømannskoret synger, GT-Sara synger og spiller og Dj Donald forteller vitser. Vinneren blir til slutt kåret til jubel og applaus. Nede i maskinrommet utfører maskinistene en spennende test.

20:30(21:30)

> Slep meg på ferie

Norsk underholdningsserie fra 2018. På feriens første dag får Magnus Devold kollega Else Kåss Furuseth til å slepe seg ut av Oslo. På Grenland motorsportsenter tester Magnus om det er mulig å sove i vogna mens han blir slept. På feriens første dag får Magnus Devold kollega Else Kåss Furuseth til å slepe seg ut av Oslo. På Grenland motorsportsenter tester Magnus om det er mulig å sove i vogna mens han blir slept. Videre forsøker han seg som slusegutt ved Vrangfoss og besøker Bø Sommarland. I sjøormbygda Seljord møter Magnus Rune Rudberg, som gir ham skyss med turnébussen sin.

21:30(22:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

22:30(23:00)

> Hvite gutter

Norsk komiserie fra 2018. Gutta rekker ikke polet og er derfor tomme for alkohol. Mathias øyner en mulighet til å få gutta med ut i skogen. Har gutta det som trengs for å overleve i villmarken?. Skogstur. Gutta rekker ikke polet og er derfor tomme for alkohol. Mathias øyner en mulighet til å få gutta med ut i skogen. Har gutta det som trengs for å overleve i villmarken?

23:00(23:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Etter at Daniel fridde har Hilde bestemt seg for å avvikle småbruket sitt i Telemark og flytte til Daniel på Rena. Daniel og sønnen, Oskar, skal hjelpe til med å rydde opp på gården, men det er vemodig for Hilde. Etter at Daniel fridde har Hilde bestemt seg for å avvikle småbruket sitt i Telemark og flytte til Daniel på Rena. Daniel og sønnen, Oskar, skal hjelpe til med å rydde opp på gården, men det er vemodig for Hilde. Odd og Lenica lager fest på Ranchen, der festdeltakerne bokstavelig talt er litt på jordet når de prøver å stå på snowboard uten snø, slept etter Odds pickup. Per og Vesla vil lage akebrett av et biltak, men mangler taket.

23:30(00:00)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Väinö og Gunn-Berit har plutselig fått beskjed om at de ikke lenger får bruke campingplassen på Kvelde som samlingsplass for redneck-gjengen. Väinö og Gunn-Berit har plutselig fått beskjed om at de ikke lenger får bruke campingplassen på Kvelde som samlingsplass for redneck-gjengen. Erik Röv og Ann Sofie eier Sveriges lengste kabriolet, og har nå blitt invitert til å stille den ut på Oslo Motorshow, men først trenger den en ordentlig rengjøring og nye halmballer til baksetet.

00:00(01:00)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Hvorfor er noen KID-numre så lange og noen så korte? Og hvorfor er dovendyr så dovne? Ukens panel består av Solveig Kloppen, Tore Sagen, Martin Beyer-Olsen og Bård Tufte Johansen. Solveig Kloppen, Tore Sagen, Martin Beyer-Olsen, Bård Tufte Johansen. Hvorfor er noen KID-numre så lange og noen så korte? Og hvorfor er dovendyr så dovne? Ukens panel består av Solveig Kloppen, Tore Sagen, Martin Beyer-Olsen og Bård Tufte Johansen.

01:00(01:55)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. Spaningen på en berømt fotograf resulterer i mange ledetråder og antakelser, men ingen bevis på at mannen har satt sine fantasier ut i livet. Thought Criminal. Spaningen på en berømt fotograf resulterer i mange ledetråder og antakelser, men ingen bevis på at mannen har satt sine fantasier ut i livet. Murphys nye retningslinjer om å tøye reglene for å sette fast flere lovbrytere slår sprekker.

01:55(02:55)

> CSI

Amerikansk krimserie. CSI-temaet etterforsker drapet på en hjemløs mann som før han døde hadde vunnet stort på et lite kasino. Passed Pawns. CSI-temaet etterforsker drapet på en hjemløs mann som før han døde hadde vunnet stort på et lite kasino.

02:55(03:50)

> Castle

Amerikansk krimserie. En profilert personskadeadvokat blir funnet drept, og Castle og Beckett etterforsker flere klienter og konkurrenter som har motiv for å ha drept ham. Habeas Corpse. En profilert personskadeadvokat blir funnet drept, og Castle og Beckett etterforsker flere klienter og konkurrenter som har motiv for å ha drept ham. Men saken tar en uventet vending når de oppdager en forbindelse til drapet på Richie.

03:50(04:40)

> Ut på tur med Morgan og Ola-Conny

Svensk underholdningsserie fra 2017. Morgan og Ola-Conny er i Florida, der de prøver snorkling blant sjøkuer og nyter en flere kilo tung hamburger – som skal spises på tid. Og så blir det en helt unik virtuell berg- og dalbane. Florida. Morgan og Ola-Conny er i Florida, der de prøver snorkling blant sjøkuer og nyter en flere kilo tung hamburger – som skal spises på tid. Og så blir det en helt unik virtuell berg- og dalbane.

04:40(05:30)

> Gossip Girl

Amerikansk komiserie fra 2008. Serena legger merke til at Dan har funnet tonen med den nye jenta på skolen, Amanda. Den evig lojale Blair og hennes undersåtter bestemmer seg dermed seg for å bli venner med Amanda og sabotere hennes gryende romanse…. The Ex-Files. Serena legger merke til at Dan har funnet tonen med den nye jenta på skolen, Amanda. Den evig lojale Blair og hennes undersåtter bestemmer seg dermed seg for å bli venner med Amanda og sabotere hennes gryende romanse med “den ensomme gutten”.

05:30(06:00)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Politihunden Hades gir ikke opp jakten på en innbruddstyv. Biosikkerhetslabradoren Ebony sniffer seg fram til noe som kravler på postbåndet. Episode 5. Politihunden Hades gir ikke opp jakten på en innbruddstyv. Biosikkerhetslabradoren Ebony sniffer seg fram til noe som kravler på postbåndet.