Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:25)

> Mad About You

Amerikansk komiserie fra 1992. Paul legger store planer for å feire sin og Jamies første bryllupsdag. Et nygift par i New York City forsøker å opprettholde lykken, til tross for hindringene karrieren, familien og vennene deres byr på.

06:25(06:45)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Brett Dier er gjestekomiker i dagens episode av dette humorshowet ledet av Aisha Tyler. Jillian Michaels. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

06:45(07:10)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Tony Hawk. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

07:10(07:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Under familiens babyshower innser Marshall hvor mye farskapet betyr for ham. I mellomtiden prøver Ted og Robin å sikre seg at fortiden ikke stikker kjepper i hjulene for framtiden deres. Good Crazy. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

07:35(08:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Marshall fester vilt i Atlantic City med Barney, men må skynde seg tilbake til New York da han får vite at Lily har fått veer og snart skal føde. The Magician's Code: Part One. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:00(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. På Barneys bryllupsdag blir hans kone endelig avslørt og gruppen ser tilbake på gamle minner. De oppfordrer Ted til å følge hjertet sitt og oppsøke den jenta han ikke klarer å glemme. Sesongavslutning - The Magician's Code Part Two. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2012. Robin skal gifte seg med Barney og får panikk på selve bryllupsdagen. Ted tenker tilbake på da han overbeviste Victoria til å legge igjen en lapp til forloveden sin før de kjørte inn i solnedgangen sammen. Farhampton. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to.

09:00(09:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie prøver å bestikke noen russiske arbeidsmenn med vodka for å få dem til å fikse huset deres. Steve Moscow. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

09:30(10:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Carrie konfronterer Doug om vanen hans med å lyve. Cowardly Lyin'. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

10:00(10:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Danny ber Doug om en referanse, slik at han kan få en bedre jobb i IPS. Doug er usikker på om han skal skrive referansen, men Carrie tar saken i egne hender og skriver den for ham. Driving Reign. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

10:30(11:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Carrie har blitt avhengig av å kjøpe dyre klær som hun leverer tilbake igjen bare dager etter hun har kjøpt dem. Samtidig stiller Spences nye kjæreste ham et ultimatum: han må velge hunden eller henne. Clothes Encounter. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

11:00(11:30)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Holt finner ut at Rosa har en ny kjæreste som alle allerede har møtt. Amy tror at hun ved et uhell har mottatt en pakke som var ment for Terry. The Therapist. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

11:30(12:00)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Jake og Amy har det så travelt på jobb, at de ender opp med å feire sitt jubileum mens de holder vakt over en pasient på sykehuset. Casecation. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Apus stressende liv med masse jobb og åtte unger leder ham inn i et forhold til en annen kvinne. Når Manjula finner ut av det, gjør Apu alt for å vinne henne tilbake. The Sweetest Apu. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Lisa benytter sine nyervervede gymnastikkferdigheter til å utgi seg for å være student på college. Little Girl in the Big Ten. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

13:00(13:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Susan og George må fortelle hennes far om hva som skjedde med hytta de fikk låne. Elaines sekretær sier opp jobben fordi hun tror Jerry ikke liker henne. Kramer går til den kubanske ambassaden for å få tak i sigarer. The Cheever Letters. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

13:30(14:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Jerry og Elaine blir begge presset av "Crazy" Joe etter at Elaine har bedt ham med i operaen. The Opera. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

14:00(14:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Rachel Bloom. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. The Bella Twins. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

15:00(15:30)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Marge tvinger alle til å gi fra seg duppedittene sine og bli med til bokhandelen, i et forsøk på å samle familien. No Good Read Goes Unpunished. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

15:30(16:00)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Homer og Marge forsøker å gjenforene Moe med familien sin. Forgive and Regret. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

16:00(16:30)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Flyturen til Gainesville blir omdirigert til New Orleans, der Lisa må finne tilbake troen på seg selv som jazzmusiker. King Leer. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

16:30(17:00)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. På dødsleiet kommer Grampa med en innrømmelse som blir vanskelig å leve med når han kommer seg på beina igjen. Lisa Gets the Blues. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

17:00(17:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Jerry møter på en ekskjæreste og finner ut at hun fortsatt er jomfru. George er fornøyd med at manusjobben kan skaffe ham lettere tilgang på kvinner, men blir skuffet når han skjønner at han ikke kan være utro mot…. The Virgin. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

17:30(18:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. De fire vennene setter et veddemål om hvem som kan avstå fra å leke med seg selv lengst. Så kommer alle fristelsene. The Contest. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

18:00(18:30)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Holt finner ut at Rosa har en ny kjæreste som alle allerede har møtt. Amy tror at hun ved et uhell har mottatt en pakke som var ment for Terry. The Therapist. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

18:30(19:00)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Jake og Amy har det så travelt på jobb, at de ender opp med å feire sitt jubileum mens de holder vakt over en pasient på sykehuset. Casecation. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

19:00(19:30)

> Drug Wars

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. En DEA-agent i St. Louis prøver å takle en voksende heroinepidemi ved å arrestere en narkolanger av gangen. Mission S.A.V.E. I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

19:30(20:00)

> Drug Wars

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. DEA i St. Louis etterforsker en mistenkt heroinlanger som lenge har klart å unngå tiltale. In the Pursuit of Heroin. I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

20:00(21:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Etter en ny utvikling i Natalies liv må Cole takle sine lengtende følelser for henne. Samtidig presser Riana sin far til å la henne gå på en konsert. Get the Picture. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

21:00(23:30)

> Mumien

Amerikansk actioneventyr fra 1999. En gruppe skattejegere drar på ekspedisjon til Sahara-ørkenen i 1925. Der snubler de over en gammel grav og gjenoppliver en tre tusen år gammel hevnlysten mumie.

23:30(02:10)

> Logan The Wolverine

Amerikansk action fra 2017. I en nær fremtid er mutantbefolkningen blitt mindre, og de tidligere heltene i X-Men er redusert til et fåtall. En svekket Wolverine lever isolert på en gård med en aldrende Professor X. Men når en ny mutant med koblinger til Wolverines opprinnelse dukker opp, må han kjempe en siste kamp.

02:10(04:00)

> Predator: Den usynlige fiende

Amerikansk actioneventyr fra 1987. Når en minister blir kidnappet av geriljaen, sender USA et team med elitesoldater, ledet av barskingen Dutch, til jungelen i Mellom-Amerika.

04:00(04:20)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. Betjenter kommer en plaget mann til unnsetning da han treffer et bunnpunkt. Window of Opportunity. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:20(04:45)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran. Mommy's Tears. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:45(05:30)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Cole og Murtaugh ser tilbake feilene de har begått, mens Leo getz returnerer som advokat i deres seneste sak. Leo Getz Justice. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

05:30(06:00)

> Mad About You

Amerikansk komiserie fra 1992. Paul legger store planer for å feire sin og Jamies første bryllupsdag. Et nygift par i New York City forsøker å opprettholde lykken, til tross for hindringene karrieren, familien og vennene deres byr på.