Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> A-Team

Amerikansk actionserie. Kultserien fra åttitallet om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene. De tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med. I denne del: A-team blir hyrt inn av søsteren til en drept soldat som var involvert i våpensmugling på basen han var stasjonert ved. Oppdraget tar dem farlig nært Deckers hovedkvarter.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Talkshow-verten Jerry Springer gjestespiller i kveldens episode. Etter at talkshow-verten Jerry Springer oppfordrer sine kvinnelige fans til å protestere, må Als bowlingklubb avse hele torsdagskvelden til kvinnene. Han og vennene protesterer høylytt, og Al ringer opp Jerry Springer for å få utløp for sitt raseri - bare for å oppleve å bli totalt nedverdiget.

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Marcy har fire billetter til en teaterforestilling, men Al planlegger et besøk til den nye baren i nabolaget. Selv om Marcy hevder at mannen hennes ikke har noen interesse av å gå på bar, ankommer Jefferson for å feire åpningen av den nye baren sammen med Al...

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren Cheers. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer stadig innom for å diskutere problemene sine. I denne del: Rebecca og Sam er stengt inne i Robins luksusleilighet, mens resten av gjengen spiller Monopol.

08:05(08:35)

> Men at Work

Amerikansk komiserie fra 2012. Milo har drevet kjæresten sin i armene på en annen og er knust av kjærlighetssorg. Hans ironiske og muntre vennegjeng - den kjappe og sofistikerte Tyler, den følsomme og noe kyske Neal, samt fotografen og skjørtejegeren Gibbs - gir ham flust med råd og spøkefulle puff i siden. De jobber alle fire i magasinet "Full Steam", men bruker mesteparten av tiden på å snakke om jenter, sex og sjekking. Sammen prøver de å navigere seg frem og finne formelen for livet. I denne del: Milo blir dumpet av kjæresten, så hans tre venner tvinger han tilbake inn i datingverdenen. Gibbs går over streken når han begynner å date Tylers husholderske. Neal prøver å snakke dirty med kjæresten sin Amy.

08:35(09:00)

> Men at Work

Amerikansk komiserie fra 2012. Milo har drevet kjæresten sin i armene på en annen og er knust av kjærlighetssorg. Hans ironiske og muntre vennegjeng - den kjappe og sofistikerte Tyler, den følsomme og noe kyske Neal, samt fotografen og skjørtejegeren Gibbs - gir ham flust med råd og spøkefulle puff i siden. De jobber alle fire i magasinet "Full Steam", men bruker mesteparten av tiden på å snakke om jenter, sex og sjekking. Sammen prøver de å navigere seg frem og finne formelen for livet. I denne del: Neal tar initiativ til budsjettkutt for å imponere Amys far. Gibbs går til nye høyder for å få gratis kaffe og Milos første etterforskende artikkel blir dårlig mottatt.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Etter at Al oppdager at Marcy står bak planene om at det skal bygges en bilfabrikk på Als favoritt-fotballbane, setter han alt inn på å stoppe prosjektet.

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Under sesongens første baseball-kamp avslører Jefferson sin fortid som CIA-agent! Bud og Kelly prøver å loppe foreldrene sine for penger til å starte en fotobutikk - hvor enslige gutter kan få tatt bilder av seg selv sammen med pene jenter.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. I denne del: Jerry får seg ny sofa, og Elaine går ut med mannen som leverer den. George blir med i en leseklubb, men leier filmen for å kunne bløffe seg gjennom det første møtet...

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. I denne del: Moren til kjæresten hans ser George spise ut av en søppelbøtte. Jerry går ut med en rumensk dame som var turner i de olympiske leker i 1984.

11:00(12:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I denne del: I sesongavslutningen får du en oversikt over hvor mye hundene bidrar til å oppløse saker i hovedstaden. Motivasjonen til hundeførerne er også avgjørende for dette bidraget. I denne episoden stopper Tonje og Torill en bil hvor de finner et stort beslag av khat. Det blir dramatikk når Kristian og Duncan må ta seg inn i en leilighet der det har vært knivstikking, og Morten og Lars søker etter gjerningsmann etter et innbrudd.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1991. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. I denne del: Homer hjelper Moe med å lage den beste cocktailen i byen. Moe på sin side tar all æren, og Homer sverger hevn. Rockebandet Aerosmith opptrer i denne episoden.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1991. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. I denne del: Mr. Burns selger atomkraftverket til tyske forretningsmenn, og Homer får vite at jobben hans er i fare.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. I denne del: Doug må oppsøke tannlegen dr. Farber for å rotfylle. Det viser seg at Carrie var forelsket i tannlegen da hun var tenåring og passet barna hans. Etter at dr. Farber finner ut dette forteller han Doug om hva som kunne ha vært mellom ham og Carrie. Doug er overbevist om at tannlegen med vilje gir ham en ekstra smertefull behandling fordi han er gift med Carrie og kvier seg for videre behandling.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. I denne del: Doug og Carrie bestemmer seg for å sende Arthur til en psykolog. Carrie finner ut at hun nyter å irritere sine omgivelser og bestemmer seg derfor selv å gå til behandling. Til slutt er det imidlertid Doug som må oppsøke hjelp.

14:00(14:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

14:30(15:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Gjesteartister er Jeff Davis og skuespillerinne Adelaide Kane.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Gjesteartist er Greg Proops og spesialgjest er Scott Porter fra Hart of Dixie.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1991. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. I denne del: Året er 1980. Homer jobber på minigolfbanen og bor sammen med Marge hos familien hennes. Så blir Marge gravid med Bart.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1991. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. I denne del: Lisa og Homer kommer nærmere hverandre da Lisa viser seg å ha en helt utrolig evne til å gjette rett om hvem som vinner i amerikansk fotball.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Carrie vinner fire billetter til alle New York Knicks kamper i en hel måned. Hun nekter plent å gi de to ekstra billettene til Danny, Spence og Deacon i frykt for at hun vil kjede seg i deres selskap. Istedet inviterer hun venninnen Elly og mannen hennes, men det viser seg å være en dårlig løsning.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Deacon vil gi barna sine en ordentlig familiefeiring på høsttakkefesten, men han kan ikke organisere alt alene. Doug foreslår at Deacon kan ”låne” Carrie for kvelden, noe hun er lite fornøyd med. Hun blir likevel overtalt, og Deacon ser frem til en hyggelig familiefeiring – helt til han smaker Carries mat.

18:00(19:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. Vi får et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder. Patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere. I denne del: Vi får et gjensyn med flere av fjorårets modige hunder og deres politihundeførere i en hovedstad preget av et kriminalitetsbilde i stadig endring. Hele Norges politikorps er midlertidig bevæpnet og i høy beredskap på bakgrunn av det siste årets terrorangrep i Europa og den særlige trusselen som foreligger mot offentlige tjenestemenn og -kvinner. Og for spesialavdelingen Hundetjenesten stopper aldri arbeidet med å skape en trygg hovedstad. Narkotikahundeførerne Tonje og Torill står på standhaftig i kampen mot narkotika i de åpne rusmiljøene, patruljehundeførerne Kristian og Duncan er stadig på jakt etter kriminelle og Lars og Morten er fortsatt ute etter å opprette rettferdighet der urett er begått.

19:00(19:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: En politihund får ferten av narkotika i ankomsthallen. En pyntegjenstand fra Kina viser seg å inneholde ulovlige dopingmidler. Vi får se hvordan piloter og bakkemannskap forbereder seg på vanskelige landingsforhold, og en Porsche til over to millioner må manøvreres inn i en trang vareheis for å kunne kjøres til utstilling i terminalen.

19:30(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Vi blir igjen med auksjonarius Sean Kelly og resten av teamet når de reiser Storbritannia rundt og hjelper ivrige kjøpere kjempe om lagerskatter. I denne del: Det blir hett i Royston, Hertfordshire, når innholdet i en konteiner går opp i røyk. Et mysterieobjekt under en presenning fører til intriger, og Seans flyveegenskaper settes på prøve.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1998. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Homer blir kjent med en rekke Hollywoodstjerner som ferierer på et bortgjemt sted i byen. Han lover å ikke røpe at de er i Springfield... Alec Baldwin og Kim Basinger er blant kveldens gjester i rollene som seg selv.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1998. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Homer finner ut at hans mor var en hippie, og finner gode grunner for å ta noe av denne arven med inn i sitt eget liv.

21:00(21:30)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen blir lurt til å posere for falske bilder, mens andre setter fyr på seg selv.

21:30(22:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: En tyv slipper unna, men butikktyvfangerne kjenner ham igjen og jakten er i gang. I tollen vekker matvarer fra Asia dopingmistanke. Et av forsvarets Hercules-fly tester motorkraften i rusegropa. Brannalarmen går i terminalen og skaper kaos i ettermiddagsrushet, og 4200 norgesglass skal monteres i en ny bar designet av Snøhetta.

22:00(23:00)

> Nattpatruljen New Orleans

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Nightwatch følger menneskene som holder New Orleans' befolkning trygge om natta. Vi blir med nødetatene når de hanskes med nattens utfordringer.

23:00(00:00)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie. Et innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. I denne del: Det er lørdag kveld i Luton, og politiet i Bedfordshire må håndtere fylletrøbbel i hjemmet og fylleslåsskamper.

00:00(00:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

00:30(01:00)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner. I denne del: Bart må forholde seg til skyldfølelsen sin etter å ha forrådt Lisa, mens Homer viser seg å være en utmerket sjakkspiller. I denne episoden av The Simpsons er Magnus Carlsen gjest, og gjør en innsats som sjakk-mentor for Homer.

01:00(01:30)

> The Goldbergs

Amerikansk komiserie fra 2016. En generasjonskomedie, satt til 1980-tallet, om å vokse opp i en høylytt, kjærlig og noe dysfunksjonell familie, nemlig Goldberg-familien. De digger videokassetter, lager mixtapes og kler seg i elastiske tights: Goldberg-familien er tilbake! For den nerdete og filmelskende minstegutten Adam ble barndomsårene brukt til å dokumentere den fargerike familiens morsomme og pinlige påfunn. Mor Beverly er på sitt beste når hun forhandler og forfører seg frem i livet, mens far Murray utfører sin oppdragergjerning hengslengt i stressless'en iført underbuksa. Eldstesøster Erica drømmer om å bli popstjerne - klarer hun bare å kvitte seg med sin forkjærlighet for alt det som er ukult. I midten finner vi Barry, som er i like god kontakt med følelsene sine som med rappeferdighetene sine - ferdigheter som gjorde ham i stand til å få Ericas bestevenninne og skolens heiteste dame, Lainey, på kroken. Den som utfyller det hele er den elskverdige bestefaren Al "Pops" Solomon, klanens villstyring og skamløse Don Juan som verdsetter tid med barnebarna i nesten like stor grad som sine ukentlige massasjer. I denne del: Barry bestemmer seg for å motsette seg Murrays ønske og bli gymlærer. Erica vil gjerne prøve seg som Kirsten giftekniv for Laineys pappa, og tror videodating blir den nye store trenden.

01:30(02:00)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen driver gjøn med folk i offentligheten, mens andre leker med ild.

02:00(02:25)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen blir lurt til å posere for falske bilder, mens andre setter fyr på seg selv.

02:25(02:50)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie fra 2008. I denne del: Ved et uhell havner Mort i en tidsmaskin og ender opp i Polen midt under nazistenes invasjon.

02:50(03:15)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie fra 2008. I denne del: Familien drar på ferie, men de glemmer Stewie igjen hjemme. Han går snart tom for både mat og bleier, og må skaffe seg en jobb.

03:15(03:40)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Gjesteartister er Jeff Davis og skuespillerinne Adelaide Kane.

03:40(04:05)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Gjesteartist er Greg Proops og spesialgjest er Scott Porter fra Hart of Dixie.

04:05(04:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:30(04:55)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:55(06:00)

> A-Team

Amerikansk actionserie. Kultserien fra åttitallet om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene. De tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med. I denne del: A-team må redde Tawnia Baker, som jobber for et sikkerhetsfirma, etter at hun har advart dem om et bakhold. Etter at de har reddet henne blir hun tilbudt en plass på laget.