Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:25)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Kelly skal delta i en reklamefilm for "Extra Extra Virgin Olive Oil", og Bud garanterer nonnen ansvarlig for reklamefilmen at Kelly er jomfru. Samtidig prøver Al å komme seg med i programmet "Cops". Kelly's Gotta Habit. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

06:25(06:45)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Als bil synger på siste verset, men den stolte eier nekter å gi opp kampen. Al tilkaller en Dodge-spesialist, og ventetiden benytter han til å minnes tiden da han stod over motoren sammen med sin far. Requiem For A Chevyweight, Part 1. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

06:45(07:10)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Al sørger over tapet av sin elskede bil, mens Peggy har planer om å tjene penger på å selge motoren. Requiem For A Chevyweight, Part 2. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

07:10(07:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Ted bestemmer seg for å ha fest, slik at han kan invitere Robin. Da hun ikke dukker opp, arrangerer han en fest til dagen etter, og dagen etter der, og dagen etter den igjen!. Purple Giraffe. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…

07:35(08:05)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Ted går med på gi Barney sjansen til å krydre kjærlighetslivet sitt, og sammen flyr de til Philadelphia. Det skal vise seg å bli litt av en tur!. The Sweet taste of Liberty. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…

08:05(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Teds syn på kjærligheten settes i nytt lys når han finner en gammel T-skjorte som han ikke har sett på år og dag. Return of the Shirt. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Ted og Barney gjør sitt inntog i nattelivet sammen med Robin, mens Lily og Marshall prøver seg på noe mer voksent, nå som bryllupet nærmer seg med stormskritt. Okay Awesome. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…

09:00(09:30)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug oppdager at Deacon har vært på date med en annen kvinne. Carrie forteller Doug at man er utro hvis man lyver for sin hustru for å gå på en intim middag med en annen kvinne - selv om man beholder alle klærne på. Deacon Blues. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

09:30(10:00)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Deacon og Kelly tar ut separasjon, og Carrie begynner å tvile på sitt eget ekteskap. Hun og Doug blir enige om å la seksuallivet hvile for en stund og heller løse diskusjonene verbalt. Horizontal Hold. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

10:00(10:30)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug lyver til Carrie og sier at han må jobbe sent for å slippe å gå på et seminar som hun skal holde. I virkeligheten blir han sittende hjemme for å se på tv helt til han sovner. Inner Tube. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

10:30(11:00)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug synes synd på Arthur og lar ham gå på et cocktailparty i stedet for den ukentlige dansen på eldresenteret. Carrie blir ikke blid når hun finner ut om dette. Papa Pill. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Apus stressende liv med masse jobb og åtte unger leder ham inn i et forhold til en annen kvinne. Når Manjula finner ut av det, gjør Apu alt for å vinne henne tilbake. The Sweetest Apu.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Lisa benytter sine nyervervede gymnastikkferdigheter til å utgi seg for å være student på college. Little Girl in the Big Ten.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Homer bestiller en dam til å ha i bakhagen til Marge i gave til bryllupsdagen. Dammen tiltrekker seg en hylende larve, som viser seg å være en truet dyreart. The Frying Game.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Ved et ulykkestilfelle kortslutter Homer Springfields elektrisitetsforsyning. Mørkleggingen medfører at folk plyndrer, mens politimester Wiggum står maktesløs og ser på. Poppa's Got a Brand New Badge.

13:00(13:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Moren til kjæresten hans ser George spise ut av en søppelbøtte. Jerry går ut med en rumensk dame som var turner i de olympiske leker i 1984. The Gymnast. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

13:30(14:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Kramer kvitter seg med kjøleskapet sitt og bestemmer seg for å bare spise fersk mat. George ber en servitør ut på stevnemøte, men klarer å si akkurat feil ting. Elaine går ut med en engelskmann. The Soup. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

14:00(14:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Aisha Tyler er vertinne for nok en hylende festlig episode av det legendariske improvisasjonsprogrammet! Gjesteartister er Jeff Davis og den stjerne fra de Olympiske leker, Lolo Jones. Scott Porter. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gjesteartister er Jeff Davis og skuespillerinne Adelaide Kane. Willie Robertson. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

15:00(15:30)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Homer hjelper til ved en fødsel i en heis. Når moren gir barnet navnet Homer Junior, utvikler han raskt en dyp følelsesmessig tilknytning til barnet. SIMPSONS. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

15:30(16:00)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Lisa får en ny bestevenn som er like konservativ som Lisa er liberal. Hvordan går det når de to blir politiske rivaler i forbindelse med valget i elevrådet?. SIMPSONS. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Inspektør Skinner lover elevene at de som oppfører seg best får en tur i en ubåt. Alle barna fåren frisk start, og Bart tror at hans gamle sprell vil gå i glemmeboken. Yellow Subterfuge. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. På grunn av global oppvarming er Springfield det eneste stedet på jorda hvor det er snø denne jula. Dette tiltrekker mange turister, som de lokale beboerne prøver å tjene penger på. SIMPSONS. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

17:00(17:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. George blir overtalt til å kjøpe en cabriolet som visstnok skal ha tilhørt Jon Voight. Kramer forsøker å redde en liten skomakerbutikk, noe som får ringvirkninger også for Jerry. Mom & Pop Store, The. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

17:30(18:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. George ansetter en sekretær. Jerry oppdager en mann på renseriet med hans klær på seg, og Kramer får tak i telefonnummeret til Uma Thurman. The Secretary. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

18:00(19:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Celebrity Special. Celebrity Special. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

19:00(20:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie fra 2014. Våren har kommet til hovedstaden, og byen som har ligget i dvale hele vinteren, våkner til liv. Det betyr at det blir mer å gjøre for politiet i Hundetjenesten og deres firbente kompanjonger. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen.

20:00(21:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Murtaugh og Cole etterforsker drapet på en MMA-fighter. Samtidig er Trish utilfreds i sitt arbeid og vurderer nye karrieremuligheter. The Roger and Me. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

21:00(22:55)

> Skorpionenes konge

Tysk-amerikansk actioneventyr fra 2002. En ørkenkriger gjør opprør mot den onde kongen som ødelegger hjemlandet hans. Han tar kongens spåkvinne til fange, og forbereder seg på en siste kamp.

22:55(01:15)

> Ghostbusters

Amerikansk komedie fra 2016. Fysikerne dr. Abigail “Abi” Yates, dr. Erin Gilbert, ingeniøren dr. Jillian “Holtz” Holtzmann og transportmedarbeideren Patricia “Patty” Tolan kommer sammen for å danne Ghostbusters og stanse paranormale vesener i New….

01:15(02:50)

> The Pyramid

Amerikansk grøsser fra 2014. En gruppe amerikanske arkeologer gjør en fantastisk oppdagelse - en hittil ukjent gammel pyramide ligger begravet dypt nede i den egyptiske ørkenen. Glede blir raskt til skrekk og redsel, for det viser seg at dens indre rommer mørke hemmeligheter og skumle krefter. Snart må arkeologene flykte for livet.

02:50(03:40)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie fra 2015. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen i Bedfordshire. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. En kombinasjon av enestående tilgang og ulike filmteknikker gir et unikt perspektiv på moderne politiarbeid. Fra celleveggenes innside, intervjurom og fanger i deres daglige gjøremål, til utryknings- og spaningsoppdrag, 24 Hours in Police Custody setter politiarbeid i et helt nytt lys.

03:40(04:00)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

04:00(04:25)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

04:25(04:50)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

04:50(05:10)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

05:10(05:35)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

05:35(06:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Als bil synger på siste verset, men den stolte eier nekter å gi opp kampen. Al tilkaller en Dodge-spesialist, og ventetiden benytter han til å minnes tiden da han stod over motoren sammen med sin far. Requiem For A Chevyweight, Part 1. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.