Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> A-Team

Amerikansk actionserie fra 1984. Kultserien om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene som tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med, om du kan finne dem. I denne del: A-Teams planlagte fisketur blir ødelagt da Decker og mennene hans dukker opp. Men det er bare begynnelsen på problemene deres.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Buck er død! Kelly er helt knust over hundens død, og Al går med på at hun skal få et annet kjæledyr. Men han hadde ikke regnet med at Peggy, Bud, Marcy og Jefferson skulle komme tilbake fra dyrebutikken med en eksotisk kakadue til 1.000 dollar!

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Under et vanlig møte på klubben "No Ma'am" blir Al og vennene hans klar over klubbens dårlige økonomi. Jefferson foreslår at de sørger for skattefradrag ved å hevde at klubben er en kirke. Al skal være kirkens leder.

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie fra 1990. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. ”Cheers” er stedet der alle vet hvem du er…. I denne del: Seriens skuespillere ser tilbake på åtte suksessrike år med Cheers.

08:05(08:35)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Jeff er sikker på at Steph og moren hans, Bonnie, har et godt forhold til hverandre, men Eddie er overbevist om at kombinasjonen svigermødre og svigerdøtre alltid ender i fiendskap.

08:35(09:00)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Eddie har vondt i ryggen og må til røntgen. Når han ikke hører fra sykehuset er Eddie snart overbevist om at han er dødende. Det har den fordelen at Joy synes at de bør bruke all tiden de har sammen til å ha sex. Så når Eddie endelig får beskjeden om at han er helt frisk, velger han å ikke si noe til Joy...

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Peggy tar med seg både Al og foreldrene sine til en ekteskapsrådgiver.

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Kelly vil finne seg en ny agent, og Bud står i fare for å miste sin eneste klient. Peggy ønsker seg parabol, og Al håper å spare flere hundre dollar ved å overtale Jefferson til å hjelpe ham med å installere den.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1996. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Elaine har et utslett og oppdager at hun har rykte på seg for å være en vanskelig pasient blant flere av New Yorks leger. Kramer forteller Jerry hvordan han kan få tilbake pengene for stereoanlegget sitt, selv om garantitiden gikk ut for to år siden. George oppdager at damen i fotobutikken ser på bildene hans, og tror at hun har lagt ved et sexy bilde av seg selv med vilje. Han bestemmer seg for å få tatt noen sexy portetter, og Kramer melder seg som fotograf.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1996. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Kramer vil arrangere en kveld for single mennesker og trenger en kokk. Han får vite at Georges far Frank var kokk i det militære, men når han spør Frank om hjelp, blir reaksjonen voldsom.

11:00(12:00)

> Sin City Motors

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Steve Darnell er en legendarisk motorproff som finner skjulte skatter på fyllinga, på jorder og gjennom byttehandel. Med de nyvunne delene bygger han rullende bilkunst. I denne del: Mestermekkeren Steve Darnell er tilbake og klar for å meisle ut egenartede bestillingsbiler. En Chevy stasjonsvogn får en moderne overhaling inni, og et klassisk utseende utvendig.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Bart vinner en premie, og velger å motta en elefant istedenfor 10 000 dollar.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Etter at Mr. Burns nesten drukner i badekaret, bestemmer han seg for å finne en arving. Valget faller på Bart Simpson.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Spence lar pengene fly i et forsøk på å vinne tilbake Denise, mens Carrie ikke får handlet matvarer fordi Doug har brukt opp all kreditten på kredittkortet.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Carrie er sengeliggende og får Doug til å stille på lag med Arthur i en shuffleboard konkurranse. Senere, når hun er frisk, fortsetter hun å late som om hun er syk ettersom Holly lager maten så lenge hun er sengeliggende.

14:00(14:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

14:30(15:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Sheryl Underwood og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Matt Barnes og Gary Anthony Williams, på prøve gjennom en rekke improviseringleker.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Bart tar med seg bikkja på skolen. Den stikker av og blir indirekte skyld i at rektoren Skinner blir sparket. Livet på skolen er ikke det samme uten Skinner, og Bart må pønske ut en plan for å få ham tilbake.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Gutten som visste for mye.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2005. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence (Patton Oswalt) og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem... I denne del: Doug og Carrie blir invitert på middag til Neal og Marcy, og der blir de presentert for vennene deres, Marc og Renne. De kommer umiddelbart overens med det nye paret og vil gjerne møte dem igjen – men uten Neal og Marcy. Da Doug oppdager at de verken vet etternavnet eller har telefonnummeret deres, må han og Carrie legge en plan.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2005. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence (Patton Oswalt) og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem... I denne del: Doug prøver forgjeves å få en venn til å skjønne at han ikke behøver å gjøre som Carrie sier. Allikevel er Doug tvunget til å gjemme seg når han har på seg etterbarberingsvannet Carrie nekter ham å bruke. I mellomtiden finner Arthur en måte å gi Spence og Holly pengene tilbake på; han sniker dem med seg inn på kino uten å betale.

18:00(19:00)

> Sin City Motors

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Steve Darnell er en legendarisk motorproff som finner skjulte skatter på fyllinga, på jorder og gjennom byttehandel. Med de nyvunne delene bygger han rullende bilkunst. I denne del: En Ford A-modell fra 1931 får en skikkelig overhaling av hestekreftene.

19:00(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Kjentfolk fra bl.a. Geordie Shore er på plass i Banbury for å forsøke å sikre mest mulig penger til sin veldedige organisasjon. Tusenvis av pund er i potten for dem som klarer å holde hodet kaldt.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Homer prøver å være myndig i forhold til Bart og Lisa, noe som får katastrofale konsekvenser. Marge liker den nye badstuen hun har oppdaget i kjelleren.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Barneskolen i Springfield blir kåret til en av de verste skolene i landet, og Marge og Homer bestemmer seg for å leie en leilighet i det fine strøket Waverly Hills for at barna skal få en bedre utdannelse.

21:00(21:30)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen lurer folk til å bli med i en putekrig i det offentlige, mens andre blir fanget opp på skjult kamera når de gjør sitt fornødne der de ikke skulle gjort det.

21:30(22:30)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie. Et innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. I denne del: Episoden tar for seg tilfeller hvor spenninger i forhold blandet med alkolhol utgjør en trussel. Etterforsker Lisa Hutchinson sier at så mye som ni av ti saker kan handle om vold i hjemmet.

22:30(00:50)

> Terror på overtid

Amerikansk actionfilm fra 1995. Jean-Claude Van Damme, Powers Boothe. USAs visepresident og hans datter er til stede på en ishockeykamp, uvitende om en gruppe terrorister som vil gjøre kampen til en kamp de sent vil glemme. Sikkerhetsvakten McCord får sin datter tatt til fange av terroristene. Dermed er en dødelig katt og mus lek satt i gang. Aldersgrense: 18 år.

00:50(03:15)

> Fury

Britisk-kinesisk-amerikansk krigsdrama fra 2014. Brad Pitt, Shia LaBeouf. April, 1945. Under de alliertes siste offensiver i krigen i Europa, legger den herdede sersjanten Wardaddy og en gruppe soldater ut på et dødelig oppdrag bak fiendens linjer i en Sherman-tanks. Wardaddy og mennene hans er underlegne både i antall menn og våpen, og står overfor overveldende odds i et heroisk forsøk på å angripe tyskerne midt i hjertet av Nazi-Tyskland. Aldersgrense: 15 år.

03:15(04:45)

> From Paris With Love

Fransk action fra 2010. John Travolta, Jonathan Rhys Meyers. På den amerikanske ambassaden i Paris drømmer James Reese om et actionfylt liv som CIA-agent. Men når drømmen går i oppfyllelse følger det med et mareritt: Charlie Wax, partneren fra helvete! Wax skyter først og stiller absolutt ingen spørsmål. Når Paris blir mål for et storstilt terrorangrep, går Charlie Wax til motangrep med fingeren på bazookaen. Aldersgrense: 15 år.

04:45(05:30)

> A-Team

Amerikansk actionserie fra 1984. Kultserien om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene som tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med, om du kan finne dem. I denne del: A-Teams planlagte fisketur blir ødelagt da Decker og mennene hans dukker opp. Men det er bare begynnelsen på problemene deres.

05:30(06:00)

> Cheers

Amerikansk komiserie fra 1990. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. ”Cheers” er stedet der alle vet hvem du er…. I denne del: Norm starter en kampanje for å hindre at favorittspisestedet hans blir nedlagt.