Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. I denne del: En mann som tidligere har prøvd å stjele Airwolf får en ny sjanse når en ung kvinne han kjenner finner Airwolfs hjemmested.

06:50(07:15)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. I denne del: Dr. Sumner Sloane dukker opp på Dianes og Sams bryllupsdag og forteller at et forlag ønsker å publisere et av manuskriptene hennes.

07:15(07:40)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. I denne del: Sam kommer tilbake til Cheers et halvt år etter at han solgte baren for å leve det glade liv ombord på en båt. Nå har båten sunket, og Sam er på jakt etter jobb.

07:40(08:05)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Bilen til George bryter sammen på veien til flyplassen hvor han skal plukke opp Jerry. De får tilfeldigvis haik med en limousin, og benytter anledningen til å ringe Elaine og Kramer, som blir med på et event i Madison Square Garden. Hva slags event har de ikke riktig fått med seg...

08:05(08:35)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Jerry blir vitne til en bilulykke hvor sjåføren kjører fra åstedet. Han tar opp jakten og får stanset bilen. Sjåføren viser seg å være en pen rødhåret kvinne, og han glemmer alt om ulykken og ber henne ut isteden. Men når han oppdager at den som ble påkjørt er en vakker blondine, føler han seg dratt mellom to muligheter.

08:35(09:05)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Jerry går ut med en kunstner som maler et portrett av Kramer. Hun gir Elaine, George og Kramer billetter til en baseballkamp, noe som fører til at Elaine lyver for sjefen sin for å kunne gå på kampen. Jerry oppdager at kjæresten hans er plagiator.

09:05(09:35)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: George krangler en hel dag om en parkeringsplass foran bygningen til Jerry.

09:35(10:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Jerry tar fra Kramer ekstranøklene til leiligheten, noe som fører til en videre forbytting av nøkler.

10:00(10:30)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: Hollywoodregissør Colin veileder improvisatørene i ulike scener inkludert en kriminelle scene, en hjemmefrue som forfører den kjekke elektrikern, og en snowboard-økt. Hukommelsen får også kjørt seg! Spesialgjester inkluderer Mary og Mariya fra det amerikanske OL-laget i synkronsvømming.

10:30(11:00)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: En nye uke episode med en rekke fantastiske "trekk fra hatten"-utfordringer! Lagene må takle temaer fra sko og slanking, til soveromsetikkete. De må også gjøre en James Bond presentasjon. Ukens spesialgjest er Kevin McHale.

11:00(11:30)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: Improvisørene griper sjansen å gjør narr av publikums personlige eiendeler i leken "hva er i bagen"? I "scener fra hatten" harselerer deltagerne med begravelser, fly og iskremsmaker, og senere leker de seg med parykker for å spille ut gale familiebryllup!

11:30(12:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2012. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Scott, Brandon og Lori kjemper til det ytterste for å vinne en stor gevinst, og Brandons erkefiende, Dustin Taylor, lukter lunta.

12:00(12:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2012. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Brandon's erkefiende, Dustin Taylor, dukker opp i Las Vegas og utforder Brandon og Lori nok en gang.

12:30(13:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2012. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Kjøperne samler seg når det går rykter om at Sean skal bortauksjonere kjøretøy. Men hva som egentlig er inni containerne kan de bare gjette på.

13:00(13:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2012. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Brandons liv står på spill når en sverm av bier angriper dagens auksjon. Han er nemlig allergisk! Men de andre holder ut fordi de øyner sjansen til å vinne gull.

13:30(14:30)

> Nitro Circus Crazy Train

Amerikansk realityserie fra 2015. I Nitro Circus Crazy Train følger vi Travis Pastrana og andre kjente actionsportsutøvere fra Nitro Circus-besetningen i deres dagligliv og reisevirksomhet. Nitro Circus-besetningen består blant andre av freestyle motocross-stjernen Adam Jones, den banebrytende kvinnelige FMX- og BMX-utøveren Jolene Van Vugt, samt BMX-mester Chad Kagy. I denne del: Et gjensyn med Australia inkluderer haisafari.

14:30(15:30)

> Garasjen

Norsk underholdningsserie fra 2016. Asgeir Borgemoen reiser i både inn- og utland for å møte nye motorentuisaster, besøke deres garasjer og se på enda flere kjøretøyer. Asgeir er selv en ivrig bilentusiast, og der han tidligere har hjulpet andre med å skru på biler, har han denne gangen skaffet seg en egen bil som han selv skal mekke på. I denne del: I sesongs siste episode møter vi 13 år gamle Henriette Trosthol. Hun elsker ATV cross, og vier hele fritiden sin til det. Asgeir er også så heldig at han får prøve, men det er tydelig hvem som er best. I Levanger skal Asgeir få være med å fikse de siste detalkene på Piccoloen fra 1910 sammen med Kjell Ivar Haltvik, før den er klar for sin første kjøretur på over 45 år. Og før sesongen runder av skal vi se at Maria Elena endelig kommer et skritt videre med sin egen bil.

15:30(16:30)

> Formel 1: Høydepunkter Australia Grand Prix

Motorsport fra 2018. Redigert opptak av høydepunktene fra Australia Grand Prix i Melbourne.

16:30(17:30)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. Vi får et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder. Patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere. I denne del: I en hektisk politihverdag er det viktig å ha med seg en god makker man kan være trygg på. I Hundetjenesten har hundeførerne makkere på både to og fire ben. Lars og Kristian har jobbet sammen i mange år, og kjenner hverandre så godt at de ikke alltid trenger å snakke med hverandre, for å forstå hverandres syn på en sak. I denne episoden blir vi med når Endre og Paul hanskes med lommetyver og en ustabil kvinne som vil hoppe i vannet. Torill og Tonje jobber i det åpne rusmiljøet i Oslo, der politi i uniform og sivilt, sammen med hund, jobber for å få stoffet bort fra gata, og forebygge rusmisbruket blant unge håpefulle.

17:30(18:30)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. Vi får et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder. Patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere. I denne del: I jobben som politi settes hundeførernes tålmodighet stadig på prøve. Det gjelder både overfor ivrige hunder som vil jakte kriminelle, og når man skal snakke med mulige mistenkte. Tonje og Torill jobber stadig med å bekjempe narkotikabruken i hovedstaden, mens Svein Magnus og Thomas får en tøff vakt med både gjengslagsmål og hærverk. Morten blir veldig i tvil når han stopper en uforsvarlig bussjåfør.

18:30(19:00)

> Making History

Amerikansk komiserie fra 2017. Vaktmesteren Dan befinner seg plutselig i 1775, og kommer tilfeldigvis til å forandre historien da han innleder et forhold til Paul Reveres datter, Deborah. Den amerikanske uavhengighetskrigen står plutselig på spill, og Dan setter seg fore å sikre at begivenhetene går sin opprinnelige gang. I denne del: John Hancock og Sam Adams går i duell for å avgjøre hvem som får lov til å kurtisere en kvinne.

19:00(19:30)

> Making History

Amerikansk komiserie fra 2017. Vaktmesteren Dan befinner seg plutselig i 1775, og kommer tilfeldigvis til å forandre historien da han innleder et forhold til Paul Reveres datter, Deborah. Den amerikanske uavhengighetskrigen står plutselig på spill, og Dan setter seg fore å sikre at begivenhetene går sin opprinnelige gang. I denne del: Dans forsøk på å skaffe Chris tilbake jobben går skeis da Dr. Cobell får et hjerteinfarkt.

19:30(20:00)

> Superstore

Amerikansk dramakomiserie fra 2016. I "Superstore" møter vi ansatte ved et stort hypermarked. Storøyde nykomlinger, blaserte langtidsansatte, hjelpeløse sommervikarer og overdedikerte sjefer - alle er de sammen om å håndtere, på humoristisk vis, den daglige gangen med rabiate kunder ute etter å kjøpslå, salg som får folk til å gå mann av huse, og kjedelig opplæring. I denne del: Da Cheyenne og Bo gifter seg, må Amy og Jonah legge lokk på følelsene sine, mens Glenn forsøker å få Jeff til å ombestemme seg når det gjelder oppsigelsene.

20:00(20:30)

> Superstore

Amerikansk dramakomiserie fra 2016. I "Superstore" møter vi ansatte ved et stort hypermarked. Storøyde nykomlinger, blaserte langtidsansatte, hjelpeløse sommervikarer og overdedikerte sjefer - alle er de sammen om å håndtere, på humoristisk vis, den daglige gangen med rabiate kunder ute etter å kjøpslå, salg som får folk til å gå mann av huse, og kjedelig opplæring. I denne del: De ansatte ved Cloud 9 må kjempe mot både oppsigelser og en kommende tornado.

20:30(21:00)

> The Goldbergs

Amerikansk komiserie fra 2016. En generasjonskomedie, satt til 1980-tallet, om å vokse opp i en høylytt, kjærlig og noe dysfunksjonell familie, nemlig Goldberg-familien. De digger videokassetter, lager mixtapes og kler seg i elastiske tights: Goldberg-familien er tilbake! For den nerdete og filmelskende minstegutten Adam ble barndomsårene brukt til å dokumentere den fargerike familiens morsomme og pinlige påfunn. Mor Beverly er på sitt beste når hun forhandler og forfører seg frem i livet, mens far Murray utfører sin oppdragergjerning hengslengt i stressless'en iført underbuksa. Eldstesøster Erica drømmer om å bli popstjerne - klarer hun bare å kvitte seg med sin forkjærlighet for alt det som er ukult. I midten finner vi Barry, som er i like god kontakt med følelsene sine som med rappeferdighetene sine - ferdigheter som gjorde ham i stand til å få Ericas bestevenninne og skolens heiteste dame, Lainey, på kroken. Den som utfyller det hele er den elskverdige bestefaren Al "Pops" Solomon, klanens villstyring og skamløse Don Juan som verdsetter tid med barnebarna i nesten like stor grad som sine ukentlige massasjer. I denne del: Når Beverly finner ut at det bare skal være en Hanukkah-sang under høytidstilstelningen, overtaler hun Erica til å lage den perfekte sangen for å skape litt spenning i høytiden.

21:00(21:30)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2017. I denne del: Holt finner ut at kan ligge an til å bli politidirektør i New York mens han er i en begravelse i Los Angeles. Da de mister flyet tilbake, gjør Jake alt han kan for å få Holt på plass i tide.

21:30(22:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Airport patrol og politiet skal ta pågripe en gruppe asylsøkere som har oppholdt seg ulovlig i Tyskland. Kjetil er ute med narkohunden Norris som markerer på reisende fra København.

22:00(22:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Politiet skal uttransportere en mann som er dømt for organisert kriminalitet tilbake til sitt hjemland. Og tollvesenet gjør beslag av et større parti med tørket khat.

22:30(00:35)

> Welcome to the Jungle

Amerikansk actionkomedie fra 2003. Dwayne "The Rock" Johnson, Seann William Scott. Beck er en ekspert på å finne "savnede" mennesker. Travis, sønnen til en beryktet mafiaboss, blir meldt savnet i jakten på en kunstskatt i Amazonas, og mafiaen sender sin innkrever, Beck, for å hente ham hjem. Til tross for uenigheter og at de begge strides om den samme kvinnen, må Beck og Travis jobbe sammen for å ta innersvingen på sjefen for en lokal gullgruvevirksomhet som er etter den samme skatten som dem. Aldersgrense: 15 år.

00:35(02:40)

> Superbad

Amerikansk komedie fra 2007. Jonah Hill, Michael Cera. To bestevenner fra high school ønsker å nedlegge damer før de reiser til hvert sitt college. Det viser seg at det å skilles fra hverandre blir en større utfordring enn å skaffe seg damer. Aldersgrense: 11 år.

02:40(04:00)

> 30 Minutes or Less

Amerikansk actionkomedie fra 2011. Jesse Eisenberg, Danny McBride. Nick jobber som pizzabud i en liten by. Hans kjedelige liv kolliderer med de store planene til to håpefulle kriminelle mesterhjerner når duoen kidnapper Nick og tvinger ham til å rane en bank. Han har bare noen få timer på seg til å gjennomføre den umulige oppgaven, og får hjelp av sin tidligere bestevenn, Chet. Det blir et kappløp mot tiden når de to må hanskes med politiet, leiemordere, flammekastere og sitt eget stormfulle vennskap. Aldersgrense: 11 år.

04:00(04:45)

> Garasjen

Norsk underholdningsserie fra 2016. Asgeir Borgemoen reiser i både inn- og utland for å møte nye motorentuisaster, besøke deres garasjer og se på enda flere kjøretøyer. Asgeir er selv en ivrig bilentusiast, og der han tidligere har hjulpet andre med å skru på biler, har han denne gangen skaffet seg en egen bil som han selv skal mekke på. I denne del: I sesongs siste episode møter vi 13 år gamle Henriette Trosthol. Hun elsker ATV cross, og vier hele fritiden sin til det. Asgeir er også så heldig at han får prøve, men det er tydelig hvem som er best. I Levanger skal Asgeir få være med å fikse de siste detalkene på Piccoloen fra 1910 sammen med Kjell Ivar Haltvik, før den er klar for sin første kjøretur på over 45 år. Og før sesongen runder av skal vi se at Maria Elena endelig kommer et skritt videre med sin egen bil.

04:45(05:10)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Kanel blir blandet med smellgodteri, tåpelige krangler oppstår i trafikken, og en mann skremmer familien ved å gjemme seg inni en snømann.

05:10(06:00)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. I denne del: En mann som tidligere har prøvd å stjele Airwolf får en ny sjanse når en ung kvinne han kjenner finner Airwolfs hjemmested.