Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:20)

> The Middle

Amerikansk komiserie. Frankie venter nervøst for å se om Sue har kommet inn på noen av skolene hun har søkt på. The Waiting Game. Frankie venter nervøst for å se om Sue har kommet inn på noen av skolene hun har søkt på.

06:20(06:45)

> The Middle

Amerikansk komiserie. Frankie blir med Brick på utflukt for å hjelpe ham å skaffe nye venner. Axl later som han står Sue nær for å imponere Devin. Mike frykter at mobbingen da Rusty var liten har ødelagt for ham senere. Operation Infiltration. Frankie blir med Brick på utflukt for å hjelpe ham å skaffe nye venner. Axl later som han står Sue nær for å imponere Devin. Mike frykter at mobbingen da Rusty var liten har ødelagt for ham senere.

06:45(07:10)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Rebecca tilbyr seg å passe huset for et av styremedlemmene i firmaet, men hun må be Sam og Woody om hjelp når hun mister mannens høyt elskede hund. Adventures in House-sitting. Rebecca tilbyr seg å passe huset for et av styremedlemmene i firmaet, men hun må be Sam og Woody om hjelp når hun mister mannens høyt elskede hund.

07:10(07:35)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Cliffs lojalitet blir satt på prøve da hans nye kjæreste, som også jobber på posten, begår et regelbrudd på hans vegne. Please, Mr. Postman. Cliffs lojalitet blir satt på prøve da hans nye kjæreste, som også jobber på posten, begår et regelbrudd på hans vegne.

07:35(08:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Bearly Men. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy.

08:00(08:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. The Two that Got Away. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

08:30(09:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. I Can't Believe It's Butter. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

09:00(09:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Kramer blir kjent med en caddie som hjelper ham med golfsvingen, i tillegg til andre råd. The Caddy. Kramer blir kjent med en caddie som hjelper ham med golfsvingen, i tillegg til andre råd.

09:30(10:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Elaine skal løfte ned en sykkel hun vil kjøpe og får kink i nakken. The Seven. Elaine skal løfte ned en sykkel hun vil kjøpe og får kink i nakken.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Jerry tjener godt og overrasker foreldrene sine med å kjøpe en Cadillac til dem. The Cadillac (Part 1). Jerry tjener godt og overrasker foreldrene sine med å kjøpe en Cadillac til dem.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Jerry tjener godt og overrasker foreldrene sine med å kjøpe en Cadillac til dem. Vennene hans har ikke forstått hvor mye Jerry tjener før nå, og Kramer mener det vil endre forholdet deres nå som de vet det. The Cadillac (Part 2). Jerry tjener godt og overrasker foreldrene sine med å kjøpe en Cadillac til dem. Vennene hans har ikke forstått hvor mye Jerry tjener før nå, og Kramer mener det vil endre forholdet deres nå som de vet det.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1989. Bart prøver å imponere sine nye venner ved å ramponere statuen av byens grunnlegger, Jebediah Springfield. The Telltale Head. Bart prøver å imponere sine nye venner ved å ramponere statuen av byens grunnlegger, Jebediah Springfield.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1989. Til Homers store glede blir Bart sendt på utveksling til Frankrike hele sommeren. The Crepes of Wrath. Til Homers store glede blir Bart sendt på utveksling til Frankrike hele sommeren.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1990. Mr Burns stiller til guvernørvalg. Two Cars in Every Garage and Three Eyes on Every Fish. Mr Burns stiller til guvernørvalg.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1990. Etter en mirakelkur får Homer et nytt liv som en suksessfull man med masse hår. Simpson and Delilah. Etter en mirakelkur får Homer et nytt liv som en suksessfull man med masse hår.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Carrie bekymrer seg for at hun og Doug er på vei til å bli et uvitende og kjedelig par og melder dem på et kurs i engelsk litteratur. King of Queens. Carrie bekymrer seg for at hun og Doug er på vei til å bli et uvitende og kjedelig par og melder dem på et kurs i engelsk litteratur. Doug vil gjerne imponere sin kone, men klarer ikke å komme lenger enn til side to i boken de har i hjemmelekse...

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Flere fra komiserien "Alle elsker Raymond" er med i episoden. Doug får en ny venn, Ray Barone, som har sesongbilletter til New York Jets. Doug prøver å hjelpe Ray med førerprøven, men mister selv lappen. King of Queens. Flere fra komiserien "Alle elsker Raymond" er med i episoden. Doug får en ny venn, Ray Barone, som har sesongbilletter til New York Jets. Doug prøver å hjelpe Ray med førerprøven, men mister selv lappen. Ray får dårlig samvittighet og tar ham med på kamp. Doug kjører Ray hjem og møter broren Robert, som er politi og ikke spesielt blid overfor folk som kjører uten førerkort.

14:00(14:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Carrie har sett for seg en lettvint løsning på høsttakkemiddagen, men faren Arthur gir henne dårlig samvittighet, og dermed gjør Carrie et forsøk på tilberede en tradisjonell kalkunmiddag. King of Queens. Carrie har sett for seg en lettvint løsning på høsttakkemiddagen, men faren Arthur gir henne dårlig samvittighet, og dermed gjør Carrie et forsøk på tilberede en tradisjonell kalkunmiddag.

14:30(15:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Doug og Carrie bestemmer seg for å bytte inn bilen, men må dra tomhendte hjem igjen. Arthur har imidlertid bestemt seg for å gi Doug og Carrie en tidlig julepresang og overrekker med stolthet nøklene til en liten…. King of Queens. Doug og Carrie bestemmer seg for å bytte inn bilen, men må dra tomhendte hjem igjen. Arthur har imidlertid bestemt seg for å gi Doug og Carrie en tidlig julepresang og overrekker med stolthet nøklene til en liten europeisk bil. Til tross for at Doug og Carrie virkelig trenger en ny bil, er de ikke særlig fornøyde med gaven. Spørsmålet er hvordan skal de bli kvitt bilen uten å såre Arthur.

15:00(15:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Det er sommer, og familien Simpson har en liste over ting som må gjøres i løpet av ferien. Lisa finner ut at de ikke har vært på et eneste museum, så hele familien setter av gårde til Springfields naturhistoriske museum. The Monkey Suit. Det er sommer, og familien Simpson har en liste over ting som må gjøres i løpet av ferien. Lisa finner ut at de ikke har vært på et eneste museum, så hele familien setter av gårde til Springfields naturhistoriske museum.

15:30(16:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Baseballaget Isotopes vinner kamp etter kamp, og Homer tar med seg familien for å heie. En av spillerne spiller dårlig fordi han har trøbbel med sin sexy kone Tabitha. Marge and Homer Turn a Couple Play. Baseballaget Isotopes vinner kamp etter kamp, og Homer tar med seg familien for å heie. En av spillerne spiller dårlig fordi han har trøbbel med sin sexy kone Tabitha. Han ser at Marge og Homer kysser, og ber dem om råd etter kampen.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Lisa blir venner med Michael, sønn av byens mafiaboss Fat Tony. Når Fat Tonys rivaler får has på ham, må lille Michael ta over som sjef, men han er ikke interessert. Men det er Homer og Bart. The Mook, the Chef, the Wife and Her Homer. Lisa blir venner med Michael, sønn av byens mafiaboss Fat Tony. Når Fat Tonys rivaler får has på ham, må lille Michael ta over som sjef, men han er ikke interessert. Men det er Homer og Bart.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Bart går til en barnepsykolog som foreslår at han begynner å spille trommer. Han viser seg å være et naturtalent, til Lisas store forargrelse. Jazzy and the Pussycats. Bart går til en barnepsykolog som foreslår at han begynner å spille trommer. Han viser seg å være et naturtalent, til Lisas store forargrelse. Hun begynner å redde dyr for å få bearbeidet sin sjalusi når Bart får bli med i et jazzband.

17:00(17:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Keegan Michael Key, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum…. Keegan-Michael Key 2. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Keegan Michael Key, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

17:30(18:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Jack Osbourne og Nyima FunK, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor…. Jack Osbourne. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Jack Osbourne og Nyima FunK, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

18:00(18:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Rob Gronkowski og Jonathan Magnum, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker…. Rob Gronkowski. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Rob Gronkowski og Jonathan Magnum, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

18:30(19:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Robbie Amell og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor…. Robbie Amell. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Robbie Amell og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

19:00(20:00)

> The Lane

Britisk sportsdokumentar fra 2017. "The Lane” er fortellingen om en av Englands mest kjente stadioner - White hart Lane, stionen som var Tottenhams Hotspurs hjemmebane i 118 år. "The Lane” er fortellingen om en av Englands mest kjente stadioner - White hart Lane, stionen som var Tottenhams Hotspurs hjemmebane i 118 år.

20:00(20:40)

> Ligacupen: Før kampen

Engelsk fotball fra 2019.

20:40(22:40)

> Ligacupen: Chelsea - Tottenham

Engelsk fotball fra 2019. Chelsea tar imot byrival Tottenham til returmøte i semifinalen i den engelske ligacupen på Stamford Bridge. Tottenham leder 1-0 etter første kamp.

22:40(23:20)

> Ligacupen: Etter kampen

Engelsk fotball fra 2019.

23:20(01:35)

> Battle: Los Angeles

Amerikansk sciencefiction-drama fra 2011. En løytnant fra US Marines som nettopp har fått innvilget søknaden om pensjon melder seg igjen til aktiv tjeneste for å hjelpe til med å vinne tilbake Los Angeles fra en utenomjordisk invasjonsstyrke. En løytnant fra US Marines som nettopp har fått innvilget søknaden om pensjon melder seg igjen til aktiv tjeneste for å hjelpe til med å vinne tilbake Los Angeles fra en utenomjordisk invasjonsstyrke. I flere år har UFO-observasjoner blitt dokumentert over hele verden – Buenos Aires, Seoul, Frankrike, Tyskland og Kina. Men i 2011 blir disse observasjonene til en skremmende virkelighet da Jorden angripes av ukjente styrker. Verdens storbyer faller, og Los Angeles blir menneskehetens siste forsvarsstilling i et slag ingen hadde ventet. Det er opp til US Marines-løytnanten og hans nye tropp å stanse en fiende ulik noe annet de noen gang har kjempet mot.

01:35(02:05)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. On the Dean's List. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:05(02:35)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. Dog Treats and Delinquents. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:35(02:55)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Lois er lei av å tørke tisseflekker og bestemmer seg for at tiden er inne for å lære Stewie å gå på potte. Stewie blir mektig fornærmet, det er nemlig ikke han, men Brian som står bak de våte flekkene. Brian in Love. Lois er lei av å tørke tisseflekker og bestemmer seg for at tiden er inne for å lære Stewie å gå på potte. Stewie blir mektig fornærmet, det er nemlig ikke han, men Brian som står bak de våte flekkene.

02:55(03:20)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Nabolaget vinner førsteprisen for sin innsats i innhøstingsparaden, men feiringen får en brå slutt da naboene ender opp i strid over hvem som skal beholde trofeet. Love Thy Trophy. Nabolaget vinner førsteprisen for sin innsats i innhøstingsparaden, men feiringen får en brå slutt da naboene ender opp i strid over hvem som skal beholde trofeet. Forviklingene blir ikke mindre da Meg hevder at Stewie er hennes, og barnevernet må steppe inn.

03:20(03:45)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Lois oppdager en klump i Peters bryst, og sender ham rett på sykehuset. Alt er vel, helt til regningen kommer! For å unngå å betale lurer Peter sykehuset til å tro at han er død. Sesongavslutning - Death Is a Bitch. Lois oppdager en klump i Peters bryst, og sender ham rett på sykehuset. Alt er vel, helt til regningen kommer! For å unngå å betale lurer Peter sykehuset til å tro at han er død. Da det viser seg at han også har greid å lure mannen med ljåen, er derimot gode råd dyre!

03:45(04:05)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Lois får jobb som kunstnerisk direktør for den lokale teatertruppen, og Peter kan selvfølgelig ikke la være å blande seg. Snart tar Peter fullstendig over, noe som betyr både roboter og nakenhet på scenen!. "The King" Is Dead. Lois får jobb som kunstnerisk direktør for den lokale teatertruppen, og Peter kan selvfølgelig ikke la være å blande seg. Snart tar Peter fullstendig over, noe som betyr både roboter og nakenhet på scenen!

04:05(04:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. Betjentene må drive familiemegling etter at en runde med brettspill utarter til slosskamp. A Man Without a Plan. Betjentene må drive familiemegling etter at en runde med brettspill utarter til slosskamp.

04:30(04:50)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En desperat gjerningsmann stikker av fra politiet etter at det ble løsnet skudd. The Truth Is Key. En desperat gjerningsmann stikker av fra politiet etter at det ble løsnet skudd.

04:50(05:15)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

05:15(05:35)

> The Middle

Amerikansk komiserie. Frankies far og onkel forsøker å legge sin lange feide bak seg, noe som viser seg å bli en komplisert affære som Frankie og Mike havner i midten av. Sue må sitte igjen på skolen for første gang. Two of a Kind. Frankies far og onkel forsøker å legge sin lange feide bak seg, noe som viser seg å bli en komplisert affære som Frankie og Mike havner i midten av. Sue må sitte igjen på skolen for første gang.

05:35(06:00)

> The Middle

Amerikansk komiserie. Frankie og Mikes romantiske kveld blir ødelagt når de sovner. Sue inviteres på ball av en kjekk mann i butikken, men må først finne ut hvordan hun kan snike seg fra jobben i tide for å rekke det. While You Were Sleeping. Frankie og Mikes romantiske kveld blir ødelagt når de sovner. Sue inviteres på ball av en kjekk mann i butikken, men må først finne ut hvordan hun kan snike seg fra jobben i tide for å rekke det.