Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:50)

> Fra shabby til chic

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Når du kjøper ditt første hjem, ønsker du deg en perfekt bolig. Men du har som regel et budsjett å forholde deg til, hvis ikke du skal slite med gjeld resten av livet. Designerduoen Gary og Bama påtar seg oppdrag for å gi folk en drømmebolig innenfor deres budsjetter. I denne del: Entreprenør Gary og Designer Bama hjelper et ektepar som nettopp har flyttet til Los Angeles fra San Francisco. De ønsker å finne et hjem de kan gjøre til sitt eget drømmehjem.

06:50(07:20)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: En ingeniør ønsker seg et bittelite hus i Portland.

07:20(08:15)

> Top Chef USA

Amerikansk realityserie fra 2015. Top Chef er en verdensomspennende realitykonkurranse med fokus på kulinariske kunster og ferdigheter. Det er matlaging i verdensklasse, på restaurantbransjens høyeste nivå. Håpefulle kokker setter sine kulinariske ferdigheter på prøve for muligheten til å smykke seg med den prestisjetunge tittelen Top Chef. I denne del: San Francisco er utgangspunktet når kokkene lager mat for Traci Des Jardins.

08:15(09:05)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2015. Rebecca Bunch er en vellykket partner i et prestisjefylt i advokatfirma i New York. Impulsivt slutter hun i jobben og forlater henne eksklusive leilighet på Manhattan for å søke etter kjærlighet og lykke i California. I denne del: Rebecca forsøker å imponere Josh og vennene hans ved å leie en partybuss så de kan dra på gruppetur til stranden.

09:05(09:35)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Marianne på 30 år føler det er lenge siden hun har følt seg virkelig fin, det har hun lyst å gjøre noe med. Så hun trenger hjelp med gode råd og tips fra våre eksperter.

09:35(10:05)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Helene er 22 år gammel og studerer for å bli filmprodusent, og hun vil ha en stil som reflekterer sin nye rolle. Helene føler ikke at stilen hennes reflekterer den hun er. Nå føler hun at hun har en kjedelig stil. Hun har lyst på en mer voksen stil som og kan bringe noe mer selvtillit og autoritet i sin rolle som produsent.

10:05(11:00)

> Vinn din bolig

Kanadisk realityserie fra 2015. Fire par, fire hus , fire uker og en vinner! "Vinn din bolig" er en konkurranse hvor falleferdige hus på l imponerende vis forvandles til lekre hjem. Fire slitte hus blir bokstavelig talt revet fra sine grunnvoller og høytidelig flyttet til Vancouver sentrum på store lastebiler og massive lektere. I denne del: Chip og Jos sin klient, Carolyn Muska, vil få livet sitt på bena igjen etter at hun mistet mannen sin. Nå ber hun om hjelp til å finne den perfekte bolig, til en rimelig penge.

11:00(11:50)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie. En ung kvinne, fra en svært religiøs familie, blir feilaktig inseminert av legen. Jane sliter med å ta det rette valget. Skal hun bære frem barnet? I denne del: Nyheter om babyens helse, fører til at Jane og Rafael tar opp temaet om de bør bo sammen.

11:50(12:45)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske , og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Massevis av areal og mange soverom er på toppen av ønskelista for en biokjemiprofessor og hans gravide kone som er ute etter et hjem for sin voksende familie.

12:45(13:40)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske , og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Et nygift par som ønsker å opprettholde en aktiv livsstil, søker et hjem i Cameron Park i byen Waco i Texas.

13:40(14:05)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: En country-jente har helt klare ønsker for brudekjolen sin, men svigerinnen er ikke enig.

14:05(14:30)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: En brud ønsker å være stroppeløs på den store bryllupsdagen, men med moren med seg på bryllupshopping, blir det to om den saken.

14:30(15:05)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsprogram fra 2016. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er høy nok for salg. I denne del: "Sett pris på ditt hjem" har tatt turen til Sverige, og til oppkjøpernes store overraskelse, skal de på jakt i et utypisk sommerhus. Huset er fult med all verdens ting ;møbler, kunst og nips i alle rom. Oppkjøperne er villig til å gå langt for å sikre seg de riktige tingene, men står i fare for å bli hardt rammet av lampefeber.

15:05(15:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: I premiereprogrammet til sesong to møter vi to gründere som elsker å reise og tilbringe tid i naturen, og som nå ønsker å bo på en båt i Charleston Harbor.

15:30(16:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Lena-Marie er småbarnsmamma til Alma (2) og Olivia (4). Hun forsøker å ha tydelige regler, men det er utfordrende med to jenter som er helt klare på hva de vil og skal. Hun kjenner på at de ikke alltid er like lett å være bestemt, og gir nok litt etter til tider...

16:00(17:00)

> Kardashians: Take the Hamptons

Amerikansk realityserie. En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm. Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. I denne del: Kourtney flyr til Los Angeles for å konfrontere Kim, som har bestemt seg for å bruke Kourtneys hus til Norths bursdagsfeiring uten å ha fått tillatelse. Scott våkner opp på et sykehus etter utagerende festing.

17:00(18:00)

> Kardashians: Take the Hamptons

Amerikansk realityserie. En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm. Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. I denne del: Scott bestemmer seg endelig og sjekker inn på rehab. Klohe er frustrert over å nærme seg tredve år uten å ha oppnådd det hun vil i livet.

18:00(19:00)

> Kardashians: Take the Hamptons

Amerikansk realityserie. En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm. Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. I denne del: Kim betviler sine beste venners lojalitet etter at familiehemmeligheter har begynt å lekke ut i media.

19:00(20:00)

> Kardashians: Take the Hamptons

Amerikansk realityserie. En nysingel Khloe, Kourtney og Scott er tilbake i New York, og tar byen med storm. Jentene har mye arbeid med å starte sin nye Dash-butikk i The Hamptons. I denne del: Khloé og Scott lager podcast sammen. Kourtney hevder hun er en habil skipper og tar med seg Khloé og Scott på det åpne hav.

20:00(21:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne del: Adam og Gabrielle venter sitt andre barn. Familien vokser, likevel vil de satse smått. De skal flytte fra 190 kvadratmeter til 19 kvadratmeter.

21:00(23:10)

> Noe lånt

Amerikansk romantisk komedie fra 2011. John Krasinski, Ginnifer Goodwin. Rachel har en bra jobb på et prestisjetungt advokatfirma i New York. Hun føler likevel at det er noe som mangler i livet: ekte kjærlighet. Etter en fuktig 30-årsdag våkner Rachel opp ved siden av Dex, som hun har vært forelsket i siden studietiden. Problemet er bare at han er forlovet med Rachels bestevenninne. Aldersgrense: 11 år.

23:10(01:20)

> 3096 days

Tysk drama fra 2013. Trine Dyrholm, Thure Lindhardt. Den sanne historien om Natascha Kampusch som ble kidnappet som tiåring og holdt i fangenskap i 3096 dager. Ti år gamle forlater familiens hus i Wien på morgenen den 2. mars 1998, men dukker ikke opp hverken på skolen eller hjemme. En tolvåring er vitne til at hun blir dratt inn i en hvit minibuss. Wolfgang Priklopil kjører henne til sitt hjem i Strasshof, en halvtimes kjøretur fra Wien. En omfattende ettersøkning ble innledet, men uten resultater. 700 hvite varebiler ble kontrollert, inkludert kidnapperens bil. Priklopil hevdet å ha vært hjemme på bortføringstidspunktet og blir sjekket ut av saken. Hun er hans fange helt til 23. august 2006.

01:20(02:30)

> Thirteen

Britisk dramaserie fra 2016. Ivy Moxam ble kidnappet da hun var 13, men klarte endelig å rømme i en alder av 26. Tretten år etter kidnappingen må hun restarte livet sitt. Det er ingen enkel oppgave når hun vet at den som kidnappet henne fremdeles er på rømmen, der ute et sted. Ivy Moxam ble kidnappet da hun var 13, men klarte endelig å rømme i en alder av 26. Tretten år etter kidnappingen må hun restarte livet sitt. Det er ingen enkel oppgave når hun vet at den som kidnappet henne fremdeles er på rømmen, der ute et sted. I denne del: Phoebes far, som er hysterisk etter datterens kidnapping, tvinger Ivy med seg for å finne Phoebe. Familien hjelper henne, men Ivy havner likevel i sjokktilstand etter episoden. Merchant drar tilbake til Whites hus og gjør en sjokkerende oppdagelse.Samtidig prøver hun å komme nærmere søsteren, men planen trues av et mystisk brev som ser ut til å være fra Mark White.

02:30(03:00)

> Kjendiskirurgene i L.A.

Amerikansk dokusåpeserie. Ingen andre steder i verden er utseendet viktigere enn i Beverly Hills. Vi følger noen av de mest kjente kirurgene i verden, både deres personlige liv og yrkeskarriere.

03:00(03:25)

> Kjendiskirurgene i L.A.

Amerikansk dokusåpeserie. Ingen andre steder i verden er utseendet viktigere enn i Beverly Hills. Vi følger noen av de mest kjente kirurgene i verden, både deres personlige liv og yrkeskarriere. I denne del: Susie Feldman har vært gift med Corey Feldman. I 2008 var hun avbildet i Playboy. Etter skilsmissen fikk hun problemer med rusmisbruk, noe som gikk utover tennene hennes. Hun oppsøker klinikken til kjendiskirurgene og håper dr. Robert Rey og hans team kan gi henne et penere smil. Når hun får se resultatet, begynner hun å gråte. På hjemmebane lurer dr. Robert Reys kone på hvor han har vært hele dagen. Det vil si, det vet hun allerede, for hun har sporet mobiltelefonen hans.

03:25(04:10)

> Damejakt på nettet

Amerikansk realityserie. Vi følger menns jakt etter den perfekte kvinnen via nettet. Noen ønsker å finne den store kjærligheten, and ønsker bare en liten flørt. Serien viser mennene fra første tastetrykk til de møter kvinnene "in real life". Blir de skuffet, eller møter de drømmedama? I denne del: Travis er 36 år og jomfru. Nå vil han gifte seg, og muligens også bli kvitt jomfru-tittelen, så han tyr til nettet for å finne seg en brud. Davey er homoseksuell og Youtube-stjerne. Han har over 4000 henvendelser på sin datingprofil.

04:10(04:55)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. Penger og skjønnhet er grunnverdiene i dette kystområdet sør i California. Men fra det øyeblikket den problemfylte fremmede Ryan Atwood flytter inn hos Cohen-familien, forandres alt. Ryans ankomst setter i gang en Newport-bølge av sosialt press, kjærlighetstriangler og generasjonskonflikter.

04:55(05:20)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.

05:20(06:00)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsprogram fra 2016. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er høy nok for salg. I denne del: "Sett pris på ditt hjem" har tatt turen til Sverige, og til oppkjøpernes store overraskelse, skal de på jakt i et utypisk sommerhus. Huset er fult med all verdens ting ;møbler, kunst og nips i alle rom. Oppkjøperne er villig til å gå langt for å sikre seg de riktige tingene, men står i fare for å bli hardt rammet av lampefeber.