Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

08:00(08:30)

> Drømmehus ved sjøen

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Josh, Darcy og datteren, Lucy, drømmer om et perfekt Oregon hjem som kombinererer den unike Oregon-sjarmen med havusikt og et fantastisk kjøkken. Coastal Oregon Masterpieces. Josh, Darcy og datteren, Lucy, drømmer om et perfekt Oregon hjem som kombinererer den unike Oregon-sjarmen med havusikt og et fantastisk kjøkken.

08:30(09:00)

> Drømmehus ved sjøen

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Nygifte Anthony og Ada er på jakt etter det perfekte huset å starte sitt nye liv i. Castaway in Cane Bay. Nygifte Anthony og Ada er på jakt etter det perfekte huset å starte sitt nye liv i.

09:00(10:00)

> Total oppussing

Amerikansk realityserie fra 2017. Keith overtaler teamet til å ta fatt på et gigantisk falleferdig hus. Det viser seg at huset ligger i et historisk område, der det er strenge retningslinjer for oppussing. A Hundred Year Old Can of Worms. Keith overtaler teamet til å ta fatt på et gigantisk falleferdig hus. Det viser seg at huset ligger i et historisk område, der det er strenge retningslinjer for oppussing.

10:00(11:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. John og Zack skal bygge en liten fjellhytte til et ungt og aktivt par. Paret elsker snø, is og svarte løyper! Et lite skiverksted står høyt på ønskelisten for hobbyalpinistene. 240 Sq Ft Tiny Ski Lodge. John og Zack skal bygge en liten fjellhytte til et ungt og aktivt par. Paret elsker snø, is og svarte løyper! Et lite skiverksted står høyt på ønskelisten for hobbyalpinistene.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. John Weisbarth og Zack Giffin drar USA rundt for å bygge bittesmå hjem på under 50 kvadratmeter. Vi får tips om den nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. 460 Sq Ft Journey to Tiny. John Weisbarth og Zack Giffin drar USA rundt for å bygge bittesmå hjem på under 50 kvadratmeter. Vi får tips om den nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Tarek og Christina får problemer når de skal gjøre sine siste kosmetiske forbedringer på dagens objekt. Flipp eller flopp?. Tarek og Christina får problemer når de skal gjøre sine siste kosmetiske forbedringer på dagens objekt.

12:30(13:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. I en travel hverdag blir Tarek og Christina veldig interessert når de blir kontaktet av en annen husoppkjøper som vil hjelpe til med kjøp og salg. Men de må passe seg for å ikke røpe for mange forretningshemmeligheter. Flipp eller flopp?. I en travel hverdag blir Tarek og Christina veldig interessert når de blir kontaktet av en annen husoppkjøper som vil hjelpe til med kjøp og salg. Men de må passe seg for å ikke røpe for mange forretningshemmeligheter.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Bruce og Kriss diskuterer fremtiden sin som par og bestemmer seg for å ta ut separasjon. Også et annet par i familien sliter, nemlig Khloe og Lamar. Loving and Letting Go. Bruce og Kriss diskuterer fremtiden sin som par og bestemmer seg for å ta ut separasjon. Også et annet par i familien sliter, nemlig Khloe og Lamar.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Scott tar karatetimer, eller later som han gjør det, i alle fall. Kris prøver å stjele Jonathan, Kims bestevenn. How To Deal. Scott tar karatetimer, eller later som han gjør det, i alle fall. Kris prøver å stjele Jonathan, Kims bestevenn.

15:00(16:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2018. 19 år gamle Kiki sitter fast i en prinsessestil som hadde passet bedre for en ni-åring. Forloveden hennes, Ben, er inspirert av stilen til en gotherkonge. 19 år gamle Kiki sitter fast i en prinsessestil som hadde passet bedre for en ni-åring. Forloveden hennes, Ben, er inspirert av stilen til en gotherkonge. Det er på tide med hjelp fra stylist-teamet; Karen, Daniel og Melissa.

16:00(16:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Martine og kjæresten Aleksander drar på spa for å dyrke kjærligheten etter en hektisk periode. Stina er på jakt etter brudekjole og tar med seg venninnegjengen for å finne drømmekjolen. Say yes to the dress. Martine og kjæresten Aleksander drar på spa for å dyrke kjærligheten etter en hektisk periode. Stina er på jakt etter brudekjole og tar med seg venninnegjengen for å finne drømmekjolen. Caroline skal overraske datteren Nelia med bursdagsfest og går som vanlig “all in”.

16:30(17:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Jason bor i Seattle, og ønsker å gjøre som så mange andre i byen, bo i husbåt. Jason bor i en ettromsleilighet. Han er gymnastikklærer, en jobb som er givende, men også stressende. Derfor vil ha et hjem han kan slappe av. A Tiny Houseboat in Seattle. Jason bor i Seattle, og ønsker å gjøre som så mange andre i byen, bo i husbåt. Jason bor i en ettromsleilighet. Han er gymnastikklærer, en jobb som er givende, men også stressende. Derfor vil ha et hjem han kan slappe av. Han er også singel, og på damejakt. Han drømmer om en husbåt i hjertet av byen, og tar med seg en venn på befaring.

17:00(18:00)

> Born This Way

Amerikansk realityserie fra 2018. En søt brannmann og en selvforsvarsklasse gir Rachel og Megan det de trenger for å føle seg trygge når de nå bor alene. For å feire selvstendigheten sin, arrangerer de en dramafest. Joyride. En søt brannmann og en selvforsvarsklasse gir Rachel og Megan det de trenger for å føle seg trygge når de nå bor alene. For å feire selvstendigheten sin, arrangerer de en dramafest.

18:00(19:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk realityserie. Candice og James er uenige, skal de bli boende i huset etter at Jillian har fpusset opp, eller skal de velge en av de innflytningsklare eiendommene Todd har funnet til dem?. Candice & James. Candice og James er uenige, skal de bli boende i huset etter at Jillian har fpusset opp, eller skal de velge en av de innflytningsklare eiendommene Todd har funnet til dem?

19:00(20:00)

> Husfikserne - Spesial

Amerikansk livsstilsprogram fra 2017. Chip og Joanna Gaines avslører morsomme ting som ikke er tatt med i serien før. Paret deler tabber, ser tilbake på noen av de største transformasjonene de har gjort, og svarer på spørsmål fra seerne. Bloopers, Outtakes and more. Chip og Joanna Gaines avslører morsomme ting som ikke er tatt med i serien før. Paret deler tabber, ser tilbake på noen av de største transformasjonene de har gjort, og svarer på spørsmål fra seerne.

20:00(21:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Vi skal til en familie som har flyttet inn i ny bolig. I kjelleren finnes et kjedelig oppholdsrom, men husets tre barn ønsker seg et kulere sted å være - et sosialt oppholdsrom for både spill og tv, og hvor både mor…. Vi skal til en familie som har flyttet inn i ny bolig. I kjelleren finnes et kjedelig oppholdsrom, men husets tre barn ønsker seg et kulere sted å være - et sosialt oppholdsrom for både spill og tv, og hvor både mor og far ogå kan komme for å se på film.

21:00(21:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Martine og kjæresten Aleksander drar på spa for å dyrke kjærligheten etter en hektisk periode. Stina er på jakt etter brudekjole og tar med seg venninnegjengen for å finne drømmekjolen. Say yes to the dress. Martine og kjæresten Aleksander drar på spa for å dyrke kjærligheten etter en hektisk periode. Stina er på jakt etter brudekjole og tar med seg venninnegjengen for å finne drømmekjolen. Caroline skal overraske datteren Nelia med bursdagsfest og går som vanlig “all in”.

21:30(22:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Martine er nervøs før en «meet and greet» med fansen. Hun og venninnegjengen reiser på hyttetur for å feire en travel høst med et pysjamasparty. Pysjamasparty. Martine er nervøs før en «meet and greet» med fansen. Hun og venninnegjengen reiser på hyttetur for å feire en travel høst med et pysjamasparty. Julianne og Ulrik skal på sin aller første ferie som familie og turen går til Måløy hvor Ulrik har vokst opp. Men det er ikke bare bare å reise på langtur med to hunder og en liten baby.

22:00(23:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2018. John bruker all sin kreativitet på sitt drag alter ego, Ava. Stylistene lar seg imponere over hans eteriske, utenomjordiske fremtoning. John bruker all sin kreativitet på sitt drag alter ego, Ava. Stylistene lar seg imponere over hans eteriske, utenomjordiske fremtoning. Daniella ankommer i rød PVC-korsett og tiara, og innrømmer at hun gjemmer seg bak sin uvanlige prinsessestil.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. Jonathan er svært fokusert på eget utseende. Han bruker spraytan, fargelinser og sminke daglig. Lumpy lady lumps. Jonathan er svært fokusert på eget utseende. Han bruker spraytan, fargelinser og sminke daglig. Nå vil han forstørre leppene enda mer, enda andre kirurger har sagt at det er uforsvalig med flere injeksjoner.Darlene opererte brystene etter å ha ammet to barn. Resultatet ble mislykket, og nå ønsker hun å rette opp skadenne.

00:00(00:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Martine er nervøs før en «meet and greet» med fansen. Hun og venninnegjengen reiser på hyttetur for å feire en travel høst med et pysjamasparty. Pysjamasparty. Martine er nervøs før en «meet and greet» med fansen. Hun og venninnegjengen reiser på hyttetur for å feire en travel høst med et pysjamasparty. Julianne og Ulrik skal på sin aller første ferie som familie og turen går til Måløy hvor Ulrik har vokst opp. Men det er ikke bare bare å reise på langtur med to hunder og en liten baby.

00:30(01:05)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2017. Liza og Maggie møter Josh i Irland. Kelsey får en ny kollega og Charles havner i rampelyset. Irish Goodbye. Liza og Maggie møter Josh i Irland. Kelsey får en ny kollega og Charles havner i rampelyset.

01:05(02:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. Jonathan er svært fokusert på eget utseende. Han bruker spraytan, fargelinser og sminke daglig. Lumpy lady lumps. Jonathan er svært fokusert på eget utseende. Han bruker spraytan, fargelinser og sminke daglig. Nå vil han forstørre leppene enda mer, enda andre kirurger har sagt at det er uforsvalig med flere injeksjoner.Darlene opererte brystene etter å ha ammet to barn. Resultatet ble mislykket, og nå ønsker hun å rette opp skadenne.

02:00(02:30)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Passing av barn fører til at Morgan og Brendan starter en viktig diskusjon. Jonny og Roxy steller i stand en pinlig dobbeldate. #BABYWHISPERER. Passing av barn fører til at Morgan og Brendan starter en viktig diskusjon. Jonny og Roxy steller i stand en pinlig dobbeldate.

02:30(03:25)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2016. Leah Murphy er tilbake på Grey Sloan Memorial, etter å ha vært utplassert på et annet sykehus. Og Alex gir råd til en gravid kvinne mens han er på tinghuset for å få en dato for rettsaken. Roar. Leah Murphy er tilbake på Grey Sloan Memorial, etter å ha vært utplassert på et annet sykehus. Og Alex gir råd til en gravid kvinne mens han er på tinghuset for å få en dato for rettsaken. Det viser seg at kvinnen har fått kreft, og Alex havner i klinsj med Bailey for å sikre kvinnen korrekt behandling.

03:25(04:20)

> No Tomorrow

Amerikansk dramaserie fra 2016. Xavier blir arrestert etter at han publisert sin teori om Evie sin tilregnelighet. No doubt. Xavier blir arrestert etter at han publisert sin teori om Evie sin tilregnelighet.

04:20(05:15)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:15(05:43)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Hunden Sparky blir funnet på gaten og trenger trening før han er klar for sitt nye hjem. Scout. Hunden Sparky blir funnet på gaten og trenger trening før han er klar for sitt nye hjem.