Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:10)

> Celebrity Masterchef

Britisk realityserie fra 2014. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. Dommerne de skal imponere er John Torode og Gregg Wallace. I denne del: Det er siste finaleuke, og de fire gjenværende kokkene skal lage street food.

07:10(08:20)

> Masterchef

Britisk realityserie. Det blir kokkekunst på høyt nivå når åtte profesjonelle kokker skal kjempe om tittelen Masterchef. Dommerne de skal imponere er Marcus Wareing, Monica Galetti og Gregg Wallace.

08:20(09:10)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2015. Jane, som ble kunstig inseminert ved en feiltakelse, er nå blitt mor. Ergo blir livet enda mer komplisert. I denne del: Jane oppgave går tapt når Mateo har et uhell med datamaskinen sin, men dette tilbakeslaget gjør at Jane får møte den sjarmerende dataguru Dax.

09:10(10:00)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2015. Jane, som ble kunstig inseminert ved en feiltakelse, er nå blitt mor. Ergo blir livet enda mer komplisert. I denne del: Rogelio planlegger å fri til Xo, men Mateo svelger ringen han har planlagt å bruke.

10:00(11:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt. I denne del: Jeremy har planer om å transformere et hus i kolonistil med tre soverom i Hamden Connecticut. Han vil gjøre det til gatens stolthet, helt til han finner ut at huset stappfullt av skrot, etterlatt av tidligere leieboere. Jeremy finner løsningen: Et loppemarked!

11:00(12:00)

> Nyskilt

Dansk livsstilsserie fra 2015. Nyskilt handler om livet etter ekteskapet. Vi følger seks kvinner gjennom noen harde måneder. Hvordan håndterer man alt det praktiske og økonomien etter en skilsmisse? Hvordan starter man å date igjen? Og hvordan reagerer barna på alt som skjer? I denne del: Henriette finner en alternativ måte å glemme skilsmissen på. Hun skal til klemmemeditasjon. Det er noe helt nytt, og Henriette ser frem til og klemmes og omfavnes. Jannie har hatt noen tøffe uker hvor hun har kranglet mye med Casper, og det har ikke vært fokus på trening. I dag skal hun møte sin personlige trener, og hun vet godt at planen om å gå ned et kilo i uken ikke har holdt. Heidi har avtalt et møte med Københavns Rettshjelp. Hun håper at de kan hjelpe henne med å se på skilsmissesaken hennes igjen. Hun føler hun ikke har blitt rettferdig behandlet av sin eksmann. Vivi mottar endelig sine skilsmissepapirer og begynner å se lyst på livet. Nå vil hun skaffe seg en jobb.

12:00(13:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2017. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

13:00(14:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt. I denne del: Et hett tips leder Armando til et hus som tilsynelatende har stått urørt siden 60-tallet. Retrostilen vekker minner om jakkemerker og fredssymboler, og det blir opp til Armando og hans team å bringe dette huset inn i det 21. århundre. En grunnmur som synker, og et tak som holder på å falle ned gir dem store utfordringer!

14:00(14:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina får tilslag på et hus med svømmebasseng. Huset ser ut som det ikke trengs for mye arbeid, før det kan selges igjen. Men det viser seg at det skjuler seg en hel del overraskelser bak låste dører. Tre entreprenører inviteres for å gi pris på totalrenovering. Blir prisen for oppussingen for høy, blir det null fortjeneste til ekteparet.

14:30(15:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Ekteparet Tarek og Christina kjøper et hus med svømmebasseng, men både bassenget og huset trenger totalrenovasjon. Huset har fire soverom, og både bad og kjøkken trenger et kraftig løft. I tillegg er det både bil og flystøy i området.

15:00(15:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk realityserie fra 2017. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

15:30(16:30)

> Kirurgiske katastrofer: Naturens utfordringer

Amerikansk dokusåpe fra 2015. Dr. Nassif og Dr. Dubrow drar ut på veien for å forvandle menneskers liv over hele landet. Legene gjør hjemmebesøk for å vurdere pasientenes misdannelser og fødselsskader. I denne del: Legene hjelper en kvinne med brystmisdannelser og de får en pasient som er musiker født med bare ett øre. Legen blir pasient når det blir oppdaget at Dr. Nassif har en alvorlig medisinsk tilstand.

16:30(17:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Ida og Håkon står overfor en stor forandring i livet, og Erlend og Sigrid trenger å snakke ut om bruddet for å kunne gå videre som venner.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kim, som blir mer og mer lei paparazziene, lager en plan for å kunne få dem av sporet når hun skal føde. Kourtney og Khloe prøver å få bestemoren med på en blind-date.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kim får vite at hun kan komme til å føde tidligere enn antatt, og Kris fortsetter å forberede til babyens ankomst. Bruce får råd fra Brody, mens Khloe prøver å skape fred i familien.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Bruce tar med familien på campingtur, som Khloe bruker for å jakte på allierte. Kris forbereder seg på å lansere talkshowet sitt og spør familien om støtte.

20:00(21:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kylie blir 16 år, og det forbigås ikke i stillhet.

21:00(21:30)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Ida og Håkon står overfor en stor forandring i livet, og Erlend og Sigrid trenger å snakke ut om bruddet for å kunne gå videre som venner.

21:30(22:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Gerda trenger å vite at Even stoler 110 % på henne, og Carina vil spørre Helge André om han trives sånn som de har det nå.

22:00(23:00)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Et par fra California ønsker å flytte nærmere datteren sin, som studerer på universitetet i Texas. De ønsker seg et sjarmerende oppussingsobjekt med tre soverom, to bad og masse karakter - og helst under $175,000.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer: Naturens utfordringer

Amerikansk dokusåpe fra 2015. Dr. Nassif og Dr. Dubrow drar ut på veien for å forvandle menneskers liv over hele landet. Legene gjør hjemmebesøk for å vurdere pasientenes misdannelser og fødselsskader. I denne del: I denne episoden hjelper kirurgene en mor født med en misdannelse i brystbenet, som nå opplever en forverret tilstand. Neste pasient tenger hjelp til kroniske plager i nesen.

00:00(00:30)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Gerda trenger å vite at Even stoler 110 % på henne, og Carina vil spørre Helge André om han trives sånn som de har det nå.

00:30(01:00)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Lene er snart 45 år og ønsker seg et stilskifte. Hun mener selv hun sitter fast i 80-tallet. Hennes tre døtre ønsker seg en mer moderne mamma.

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Et jordskjelv rammer Seattle, og en strøm av pasienter ankommer sykehuset. Midt i kaoset får Owen en telefon fra en 11 år gammel jente; moren hennes er skadet og de kommer seg ikke til sykehuset. Over telefonen må personalet instruere jenta gjennom et dramatisk inngrep for å redde moren. Jordskjelvet fører også til at Maggie sitter fast i heisen, og setter dermed Merediths statistikk over feilfrie operasjoner i fare. Ben betror seg til Jackson.

01:55(02:50)

> Reign

Amerikansk dramaserie fra 2017. Mary Stuart er den unge kvinnen verden skulle bli kjent med som dronning over Skottland. Hun er ung, vakker og klar for den kronglete veien til makten. I denne del: Marys ekteskap henger i en tynn tråd,når Darnley får uventet besøk.Catherine og Narcisse prøver å overtale Charles til å returnere til slottet.

02:50(03:45)

> Reign

Amerikansk dramaserie fra 2017. Mary Stuart er den unge kvinnen verden skulle bli kjent med som dronning over Skottland. Hun er ung, vakker og klar for den kronglete veien til makten. I denne del: En tragedie oppstår, og pusher Mary og Darnley fra hverandre.

03:45(04:40)

> Oxford Street

Britisk dokumentarserie fra 2014. London er en av verdens mest besøkte byer. Oxford Street er en av verdens mest besøkte handlegater. Hva skal til for å få hjulene til å gå rundt? Vi blir med på butikkåpninger, vi følger politiet på jobb og vi blir med når julebelysningen skal monteres. I denne del: I første episode blir vi med på en stor butikkåpning når butikken Tiger skal ha åpning, etter måneder med hardt arbeid. Politiet jakter på sykkeldrosjer uten lisens, da det er strenge regler for parkering og egen "business". Vi møter også en dame som er nylig ryggoperert og som må ha hjelp etter at hun har satt seg fast i rulletrappen.

04:40(05:30)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:30(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk realityserie fra 2017. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.