Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:50)

> I am Cait

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Caitlyn Jenner tar steget ut i verden som kvinne. I denne del: Caitlyn er fast bestemt på å bevise at hun er opptatt av organisasjonen LGBTs arbeid. Hun risikerer å bli arrestert i Houston sammen med venninnene sine. I mellomtiden forsøker Ella å reparere forholdet til sin far som ikke har akseptert kjønnsskiftet Ella har gått igjennom.

06:50(07:20)

> Mitt lille luksushjem

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Tyson og Michelle Spiess er et ektepar som har spesialisert seg på å bygge bittesmå luksushjem på hjul. De strekker seg langt for å oppfylle kundenes ønsker, selv om det er få kvadratmeter til rådighet. I denne del: Et par fra Portland drømmer om elegant og sofistikert lite hjem. De ender opp med et lite hjem som har med både oppvarmet tregulv, takvinduer og en plantevegg.

07:20(08:15)

> Top Chef USA

Amerikansk realityserie fra 2014. Sesong tolv starter med tolv kokker som skal konkurrere om å få være med videre i konkurransen. I denne del: Kokkene må lage en treretters italiensk meny, men det blir en utfordring når maten også skal være glutenfri.

08:15(09:05)

> Dallas

Amerikansk såpeopera. Dallas er en helt ny serie, basert på en av verdens mest populære dramaserier gjennom tidene, med samme navn. Fortsatt er det bitterhet og stridigheter innad i den mektige Erwing-familie. Utgangspunktet for uenighetene er familiens oljeimperium i Texas. I denne nye utgaven av Dallas er det sønnene til legendariske JR og Booby Ewing, som fører kampen om verdiene videre.

09:05(09:55)

> Project Runway med Tim Gunn

Amerikansk realityserie. Tim Gunn leder denne realityserien, der det handler om mote og design og der tre mentorer skal bevise at de kan drive et motehus og få frem nye designere. I denne del: Den første team-oppgaven designerne får er å lage mini-kolleksjoner.

09:55(10:50)

> Project Runway med Tim Gunn

Amerikansk realityserie. Tim Gunn leder denne realityserien, der det handler om mote og design og der tre mentorer skal bevise at de kan drive et motehus og få frem nye designere. I denne del: Designerne skaper en spennende "steampunk"-design. Samtidig konfronterer Anya en av designere og stiller spørsmål ved om han faktisk utført arbeidet han presenterer i sin egen portfolio.

10:50(11:50)

> Vintageskatter

This Old Thing. Britisk livsstilsserie. Programleder Dawn O'Porter synes det er galskap at vi kjøper masseproduserte, billige klær når det finnes unike vintageskatter der ute. Enhver mann burde kunne kjenne igjen en 50-talls Levis-jakke, og en kvinne burde kjenne igjen en Oscar De la Renta-kjole. Dawn viser deg hvordan du kan fornye gamle klær, og prøver å lære motebevisste menn og kvinner til å lete etter vintageskatter. I denne del: I denne serien lærer vi å finne vintageskatter og oppgradere dem til helt egne, unike plagg. I første episode møter Dawn Chevonne fra Bristol. Hun nekter å kjøpe noe annet enn helt nye klær. Men Chevonne er lei av å ha samme klær som alle andre. Kan Dawn hjelpe henne i jakten på det unike antrekket? Dawn tar oss også med til systuen sin, og viser oss hvordan vi kan gjøre en kjedelig kjole spennende og en utdatert jakke kul.

11:50(12:45)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Chip og Joanna Gaines hjelper Mike og Val McKenzie med å finne et passende hus i Woodway,Texas. Mike, er tidligere fotballspiller, jobber i forsikring og hans kone Val, er kunstner og jobber hjemmefra. Mike og Val har bodd utenfor byen en stund og er nå på utkikk etter et nytt hjem nær kirken, barnas skoler og en matbutikk. De ønsker et hus med en åpen løsning og god plass til sine tre barn. Mike og Val har et budsjett på $ 300 000.

12:45(13:40)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Chip og Joanna tar sine nye kunder Noah og Jessica Dansby med på visning av tre boliger i Hillsboro i Texas. Dansby- familien bor for tiden i Hillsboro og ønsker å fortsette å bo i huset sitt, men huset er for lite for deres tre sønner, som stadig krever mer plass.

13:40(14:10)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: Bruden Meg bryter alle regler og tar med seg forloveden Jack på brudekjoleshopping.

14:10(14:40)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: En brud ønsker en sexy kjole når hun skal fornye ekteskapsløftene sine, men sønnen er uenig. En annen brud får ikke kjolen sin godkjent av moren.

14:40(15:35)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Hele Kardashian-familien flyr til San Francisco. Kanye har nemlig laget til en bursdagsoverraskelse for Kim der. Men, det er ikke bare Kim som blir overrasket, for plutselig drar Kanye opp en ring, og festen går fra å være en bursdag til en forlovelsesfest.

15:35(16:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Kourtney vil at familien skal ha et bakgårdssalg. Kendall planlegger sin18-årsdag, og uttrykker samtidig et ønske om å flytte hjemmefra.

16:30(17:00)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Dette er interiørprogram, hvor vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg, skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til det å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: Vi starter jakten på interiørskatter i Ølstykke i Nordsjælland. Her bor 75 år gamle Jørgen, som skal flytte sammen med sin kjæreste. Han vil derfor kvitte seg med en hel del ting, som er samlet gjennom et langt liv. Det vil de tre oppkjøperne gjerne hjelpe ham med. Og skatter finner de, alt fra antikke møbler til utstoppede fugler. Spørsmålet er om de får solgt tingene videre.

17:00(17:30)

> Mitt lille luksushjem

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Tyson og Michelle Spiess er et ektepar som har spesialisert seg på å bygge bittesmå luksushjem på hjul. De strekker seg langt for å oppfylle kundenes ønsker, selv om det er få kvadratmeter til rådighet. I denne del: Tyson får som oppgave å bygge en takterrasse og et lydisolerte musikkstudio, når nygifte Jacob og Arielle skal få seg et mobilt lite hjem.

17:30(18:00)

> Bloggerne

Norsk dokusåpe. Dokuserien ”Bloggerne” er tilbake i en ny sesong hvor vi får stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. I den sjette sesongen av serien følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Dokuserien ”Bloggerne” er tilbake i en ny sesong hvor vi får stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. I den sjette sesongen av serien følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Vi følger bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: Anniken reiser til Stockholm på modelloppdrag og har en glamorøs dag på jobb sammen med andre kjente bloggere. Kristine får besøk av Fabian og blir nok en gang konfrontert med hans mange damehistorier. I Ålesund venter Louise på at John Arne skal komme hjem fra India. Hun har stått for hele innflyttingen i det nye huset selv og er svært spent på hva ektemannen tenker om deres nye bolig.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Khloe tar den store avgjørelsen om hvilken retning forholdet til Lamar skal gå. Kourtney tar med Scott på ferie for å prøve å hjelpe han med å takle foreldrenes død.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Familien bekymrer seg over Kourtney som virker så følelsesløs. Khloes hus er nå solgt, og det er på tide for henne å si farvel til det gamle livet sitt. Kris prøver å overbevise Kim om at hun fortsatt har det som trengs for å være en god mor og en god manager.

20:00(21:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Dr. Nassif må fikse en tidligere boksers nese. Legene har noen uventede nyheter for skuespillerinnen Shauna Sand.

21:00(21:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. I sjette sesong av "Bloggerne" får vi stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. Vi følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Det er bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: Anniken reiser til Stockholm på modelloppdrag og har en glamorøs dag på jobb sammen med andre kjente bloggere. Kristine får besøk av Fabian og blir nok en gang konfrontert med hans mange damehistorier. I Ålesund venter Louise på at John Arne skal komme hjem fra India. Hun har stått for hele innflyttingen i det nye huset selv og er svært spent på hva ektemannen tenker om deres nye bolig.

21:30(22:00)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Elin har kun ett par høyhælte sko i skapet og kler seg kun i grått og svart. Sminke bruker hun svært sjelden. Nå ønsker hun seg en make-over av "Helt ny på 100-minutter"-teamet.

22:00(23:10)

> Sannheten om fett

Britisk dokumentar fra 2015. Fett har et rykte som folkehelsefiende nummer én, men er fett så ille som man tror? Ny forskning viser at vi kanskje er litt feilinformert.

23:10(00:10)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: En bodybuilder er misfornøyd med brystmusklene, og ber Dr. Dubrow om hjelp. Tidligere Miss India er misfornøyd med sin store nese og vil at Dr. Nassif skal redusere størrelsen.

00:10(01:05)

> Beauty and the Beast

Amerikansk thrillerserie fra 2015. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren.

01:05(02:00)

> Grey's Anatomy

Heart of the Matter. Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Izzie betror seg om forholdet til George, mens Richard må hanskes med sin egen familietragedie på sykehuset.

02:00(02:50)

> Beverly Hills 90210

Amerikansk dramaserie. Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både intriger og kjærlighetsproblemer i den nye "Beverly Hills 90210"-serien. I denne del: Donna Martin kommer tilbake til Beverly Hills og besøker svigerinnen Kelly for å ta en prat om livet hennes ...

02:50(03:40)

> Judging Amy

Amerikansk dramaserie. Amy Gray har fått nok av ekteskapet og sett seg lei på New York. Hun tar datteren Lauren på armen og flytter inn til sin mor i Connecticut. Her begynner hun sitt nye liv og en ny karriere som dommer. I denne del: Lille Lauren får sjokk når hun skal servere frokost på sengen til Kyle. Han har damebesøk på rommet og de to gjør alt annet enn å sove. Amy blir fly forbanna på sin fetter, og når Gillian forslår at Kyle bør få seg egen leilighet legger ikke Amy noen hinder i veien for det.

03:40(04:25)

> Glee

Amerikansk dramaserie. Will Schuester er fortsatt dirigent for skolens Glee Club, "New Directions". Nå som flere av korets uteksaminerte stjerner prøver lykken utenfor McKinley High School, må han bygge opp igjen koret med nye medlemmer. I denne del: Sam og Mercedes overvinner vanskeligheter i kjærligheten. I mellomtiden blir Kurt offer for et angrep på grunn av sin seksuelle legning.

04:25(05:10)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. I denne del: Etter Johnys dødsfall kommer en slekting til Newport; en slektning som får Ryan til å stille spørsmål ved sine følelser for Marissa. Summer tar et oppgjør med Seths marihuanabruk. Samtidig er valentinerdagen rett rundt hjørnet, og Kirsten og Julie lager fest for å promotere stevnemøtetjenesten sin.

05:10(05:30)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.

05:30(06:00)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Dette er interiørprogram, hvor vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg, skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til det å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: Vi starter jakten på interiørskatter i Ølstykke i Nordsjælland. Her bor 75 år gamle Jørgen, som skal flytte sammen med sin kjæreste. Han vil derfor kvitte seg med en hel del ting, som er samlet gjennom et langt liv. Det vil de tre oppkjøperne gjerne hjelpe ham med. Og skatter finner de, alt fra antikke møbler til utstoppede fugler. Spørsmålet er om de får solgt tingene videre.