Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:30)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Frankie.

06:30(07:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Where Are They Now?.

07:00(08:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2015. Kelsey og Matt har brutt den viktigste regelen romkamerater har: Ikke start å date hverandre ! Men så langt har det gått bra , og nå ønsker de seg et bittelite hjem, hvor de også kan få litt privatliv. 300 sq ft His'n'Hers House. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. John Weisbarth og Zack Giffin drar USA rundt, for å bygge bittesmå hjem,- på under 50 kvadratmeter. Vi får tips om den nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

08:00(09:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2015. Matt og Emma elsker å ha store fester. Nå skal Emma begynne på skolen igjen, og de har bestemt seg for å gjøre garasjen om til et bittelite hjem, og leie ut huset sitt. 300 sq ft Crashpad. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. John Weisbarth og Zack Giffin drar USA rundt, for å bygge bittesmå hjem,- på under 50 kvadratmeter. Vi får tips om den nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

09:00(10:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2015. Lauren og Liam har vært gift siden 2013, og nå ønsker de seg et bittelite hjem hvor de kan slappe av etter arbeidstid. Utfordringen er at Liam har en enorm CD-samling og Lauren har mengder med bøker. 180 sq ft Tiny Lighthouse. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. John Weisbarth og Zack Giffin drar USA rundt, for å bygge bittesmå hjem,- på under 50 kvadratmeter. Vi får tips om den nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

10:00(11:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2015. En nygift par med en liten valp, ønsker å bytte et stort hus i et lite hus. 350 sq ft Outdoor Adventurehouse. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. John Weisbarth og Zack Giffin drar USA rundt, for å bygge bittesmå hjem,- på under 50 kvadratmeter. Vi får tips om den nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2015. Setliff-familien ønsker å flytte fra det raske tempoet i byen, kvitte seg med sine elektroniske dippedutter, og bygge et lite hus som kan være som en "virkelighetsflukt". 340 sq ft Pioneer House. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. John Weisbarth og Zack Giffin drar USA rundt, for å bygge bittesmå hjem,- på under 50 kvadratmeter. Vi får tips om den nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

12:00(13:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Khloe undersøker muligheten for å være Kims surrogatmor. Family Trippin - del 1. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Familien reagerer når Scott tar med seg en fremmed dame på Kardashian sin tradisjonelle familieferie. Scott skylder på at han er sex-avhenging og derfor må ha med seg dame på tur!. Family Trippin - del 2. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Kim og Kourtney tvinger Khloe med på en nostalgisk søstertur til Palm Springs, for å gjenoppleve sine kjære barndomsminner. Samtidig skal Rob møte en livscoach i håp om å redde det skrantende forholdet med Chyna. Classic Cars and Vintage Eggs. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

15:00(16:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Rob prøver å opptre med respekt ovenfor Chyna, på grunn av datteren de har sammen. Kim drar til New York og Kanyes moteshow. Decisions, Decisions. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

16:00(17:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Kim sliter med å opprettholde et godt forhold til Cait. Loyalties and Royalties. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

17:00(18:00)

> Tabatha rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2017. Tabatha skal redde en familieeid pizzeria, D'Amore's. Alle i familien vil ha en bit av kaken i denne bedriften. Drama, Italian Style. Tabatha Coffey er en australsk hårstylist med stor suksess i egen bedrift og i den amerikanske Bravo-serien "Tabatha tar over". Nå blir hennes talenter for å inspisere, vurdere og transformere små bedrifter som slite, satt på prøve. Men denne gangen er det snakk om familiebedrifter! I hver episode gir Tabatha råd, både økonomiske og familiære, for å få pisket bedriften på rett kjøl igjen. Når både familieformuen og familieforholdene henger i en tynn tråd, må hun gi tøffe beskjeder.

18:00(19:00)

> Tabatha rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2017. Tabatha skal hjelpe et familieeid gullsmedfirma. Eieren og diamanteksperten Michael Bogosian har nettopp gått bort, og sønnene og enken klarer ikke å bli enige om hvordan de skal gjøre ting. The Family Stone. Tabatha Coffey er en australsk hårstylist med stor suksess i egen bedrift og i den amerikanske Bravo-serien "Tabatha tar over". Nå blir hennes talenter for å inspisere, vurdere og transformere små bedrifter som slite, satt på prøve. Men denne gangen er det snakk om familiebedrifter! I hver episode gir Tabatha råd, både økonomiske og familiære, for å få pisket bedriften på rett kjøl igjen. Når både familieformuen og familieforholdene henger i en tynn tråd, må hun gi tøffe beskjeder.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Khloé blir sjokkert når hun hører rykter om utroskap, rett før sin egen termin. I mellomtiden har Scott og Kendall bestemt seg for å prøve ut ekstremsport. Betrayal. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede.

20:00(20:30)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe fra 2018. Sophie skal gi ut sin andre bok og blir invitert til Ida Fladen sin podcast for å snakke om vanskelig kjærlighet. Fetisha tar grep om livet sitt, og Jan Thomas viser seg å være redningen. En ny start. Vi får være med på Sophie Elises opp- og nedturer. Vi kommer tettere på hennes nærmeste venner, og gjengen får stadig satt vennskapet på prøve.

20:30(21:00)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe fra 2018. Sophie har det ikke bra, og trekker seg fra "Skal vi danse". Det er duket for Halloween og bursdagsfest - Henrik og Joakim har bestemt seg for å feire sammen og de har store forventninger til kvelden. Vi får være med på Sophie Elises opp- og nedturer. Vi kommer tettere på hennes nærmeste venner, og gjengen får stadig satt vennskapet på prøve.

21:00(23:45)

> The Twilight Saga: Eclipse

Amerikansk fantasidrama fra 2010. Bella Swan er i fare da en rekke drap ryster Seattle og en ond vampyr ønsker hevn. I tillegg tvinges hun til å velge mellom Edward og Jacob – vel vitende om at avgjørelsen kan påvirke den tidløse kampen mellom vampyrer og varulver.

23:45(00:40)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Khloé blir sjokkert når hun hører rykter om utroskap, rett før sin egen termin. I mellomtiden har Scott og Kendall bestemt seg for å prøve ut ekstremsport. Betrayal. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede.

00:40(01:10)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe fra 2018. Sophie skal gi ut sin andre bok og blir invitert til Ida Fladen sin podcast for å snakke om vanskelig kjærlighet. Fetisha tar grep om livet sitt, og Jan Thomas viser seg å være redningen. En ny start. Vi får være med på Sophie Elises opp- og nedturer. Vi kommer tettere på hennes nærmeste venner, og gjengen får stadig satt vennskapet på prøve.

01:10(01:40)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe fra 2018. Sophie har det ikke bra, og trekker seg fra "Skal vi danse". Det er duket for Halloween og bursdagsfest - Henrik og Joakim har bestemt seg for å feire sammen og de har store forventninger til kvelden. Vi får være med på Sophie Elises opp- og nedturer. Vi kommer tettere på hennes nærmeste venner, og gjengen får stadig satt vennskapet på prøve.

01:40(03:30)

> The Murder Pact

Amerikansk thriller fra 2015. En gjeng studenter flykter fra åstedet når en av studiekameratene deres blir drept ved det som tilsynelatende er et uhell. Men når et vitne melder seg, blir de overmannet av skyldfølelse og paranoia.

03:30(04:30)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2018. I’m Finding My Bliss.

04:30(05:25)

> Madam Secretary

Amerikansk dramaserie fra 2017. Statssekretær McCord må forhandle seg til enighet mellom regjeringen og opposisjonen. Elizabeth har problemer med å finne en person til å ta over som stabssjef. Shutdown. Téa Leoni er Elizabeth McCord, tøff, bestemt og USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem.

05:25(05:54)

> Kourtney og Khloe i Miami

Amerikansk realityserie. Kourtney og Khloe flytter tilbake til Miami for å prøve å få liv i butikken sin igjen. Kourtney mistenker Khloe for å ha baktanker med å gjennomføre et omstridt fotooppdrag. Back in Miami. Søstrene Kourtney og Khloe prøver å finne kjærligheten og nye eventyr i Miami. Søstrene Kourtney og Khloe prøver å finne kjærligheten og nye eventyr i Miami.