Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:50)

> Tilbake til røttene

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Urbane familier som er lei av det hektiske bylivet får muligheten til å prøve livet på landet. De får velge sin drømmebolig blant tre boliger, og tar med seg hele familien for å prøve livet på landet i tre dager. Er det så idyllisk som de har sett for seg? Vil de bli boende eller flytte tilbake til byen? I denne del: Familien Jevens fra Washington DC ønsker å flytte til Hawaii og bli mer selvhjulpne. De ser på tre landlige eiendommer på Hawaii og må velge hvilken bolig de ønsker å bo i de neste tre dagene.

06:50(07:45)

> Tilbake til røttene

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Urbane familier som er lei av det hektiske bylivet får muligheten til å prøve livet på landet. De får velge sin drømmebolig blant tre boliger, og tar med seg hele familien for å prøve livet på landet i tre dager. Er det så idyllisk som de har sett for seg? Vil de bli boende eller flytte tilbake til byen? I denne del: Familien Card fra Texas ønsker å flytte til Nord-Carolina og starte et nytt og enklere liv i landlige omgivelser. De velger en av tre eiendommer, og her skal de prøve hvordan det er å bo på landet, i tre dager. Vil de bli boende eller flytte tilbake til byen?

07:45(08:20)

> Colin og Justin på landet

Britisk livsstilsserie. Den skotske designduoen Colin og Justin er i uvant terreng. De har kjøpt seg hytta langt ute i Canadas skoger. Nå skal hytta innredes, rom for rom. I denne del: Colin og Justin jobber med uteområdet sitt og innser at det å lage ny brygge kommer til å koste skjorta.

08:20(08:50)

> Colin og Justin på landet

Britisk livsstilsserie. Den skotske designduoen Colin og Justin er i uvant terreng. De har kjøpt seg hytta langt ute i Canadas skoger. Nå skal hytta innredes, rom for rom. I denne del: I denne episoden ordner Colin og Justin til soverommet sitt, og som en ekstra kul detalj velger de en låvedør som dør til rommet.

08:50(09:20)

> Colin og Justin på landet

Britisk livsstilsserie. Den skotske designduoen Colin og Justin er i uvant terreng. De har kjøpt seg hytta langt ute i Canadas skoger. Nå skal hytta innredes, rom for rom. I denne del: Vinterhagen til Colin og Justin er rett og slett pill råtten, og dermed blir jobben mye større enn først antatt.

09:20(09:50)

> Colin og Justin på landet

Britisk livsstilsserie. Den skotske designduoen Colin og Justin er i uvant terreng. De har kjøpt seg hytta langt ute i Canadas skoger. Nå skal hytta innredes, rom for rom. I denne del: Colin prøver å overbevise Justin om å la seg inspirere av et "Bleak Chic"-uttrykk nå når baderommet skal innredes.

09:50(10:30)

> God kveld Norge

Norsk talkshow fra 2018. Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen. I denne del: Dorthe Skappel tar nattoget fra Bergen med Guri Solberg og Thomas Seltzer lever ut kunstnerdrømmen.

10:30(11:30)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2017. Jane må finne ut av sine følelser for Rafael, samtidig som hun møter på en ekskjæreste.

11:30(12:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Khloe undersøker muligheten for å være Kims surrogatmor.

12:30(13:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Familien reagerer når Scott tar med seg en fremmed dame på Kardashian sin tradisjonelle familieferie. Scott skylder på at han er sex-avhenging og derfor må ha med seg dame på tur!

13:30(14:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kim og Kourtney tvinger Khloe med på en nostalgisk søstertur til Palm Springs, for å gjenoppleve sine kjære barndomsminner. Samtidig skal Rob møte en livscoach i håp om å redde det skrantende forholdet med Chyna. Og Kris mottar et hårreisende tilbud fra et kongelig ektepar, som ønsker å kjøpe eggene hennes for å lage en mini-Kardashian!

14:30(15:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Rob prøver å opptre med respekt ovenfor Chyna, på grunn av datteren de har sammen. Kim drar til New York og Kanyes moteshow. Søstrene er lei av Kourtneys ubesluttsomhet, og lar henne gå igjennom noen ganske tullete tester.

15:30(16:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kim sliter med å opprettholde et godt forhold til Cait.

16:30(17:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Anniken vil spørre Svein Aslak om han har tenkt til å slutte å være mammagutt og flytte sammen med henne, og Tone vil spørre Jan om fortiden hennes tynger ham.

17:00(17:30)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Lorena tregner å konfrontere Christian angående deres ”åpne forhold” og Ingrid er usikker på om Ivar er klar til forplikte seg?

17:30(18:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Nora vil spørre Ørjan om hvorfor han ikke klarte å åpne seg for henne da de var sammen, og Joachim vil stille et stort spørsmål. Veldig stort.

18:00(18:30)

> Drømmehus ved sjøen

Amerikansk livsstilsserie fra 2015. Et hus ved havet, det er jo drømmen! Eiendomseksperten Nick hjelper dagdrømmerne med å finne det perfekte huset, ved vannkanten. I denne del: Brett og Yeva er klar for å flytte seg nærmere badeballer, saltvann, krabber og surfebrett. Venice Beach i California er drømmen deres. Problemet er at Brett vil ha et stort hus, mens Yeva på sin side ønsker en moderne leilighet ved stranden. Kan de bli enig om noe?

18:30(19:00)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe. Vi følger bloggeren, forfatteren og artisten Sophie Elise Isachsen gjennom en tung, men samtidig givende tid. Hun flytter sammen med vennene Fetisha Williams og Joakim Kleven, som sammen håper de kan hjelpe Harstad-jenta i hennes forsøk på å finne tilbake til seg selv igjen.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. I denne del: Kim sliter med selvtilliten etter Mexico-turen. Khloé er såret når Kris ikke har tid til mor-datter-bonding. Kourtney er veldig hemmelighetsfull om sitt eget kjærlighetsliv.

20:00(21:00)

> Revenge Body - Khloe Kardashian

Amerikansk realityserie fra 2018. "Den beste hevnen er en heit kropp!" I hvert program gir Khloé Kardashian to deltagere muligheten til å ta tilbake kontrollen over sin egen kropp og bevise for seg selv og andre at de er bra nok. Med god hjelp fra både personlige trenere, stylister og Khloé får deltagerne bli ny på ekte Hollywood-vis. I denne del: Khloè hjelper Hollywood publisten Melissa og hennes mann med å skjule en hemmelighet.

21:00(23:15)

> Safe Haven

Amerikansk drama fra 2013. Julianne Hough, Irene Ziegler. En mystisk ung kvinne ved navn Katie dukker opp i en liten by i North Carolina, og folk begynner raskt å stille spørsmål ved hennes fortid. Hun begynner sakte å slå seg til ro og starter et forhold med Alex, en enkemann som eier en butikk i bygda og har to små barn. Men mørke hemmeligheter fra fortiden truer med å ødelegge livet hennes og til slutt har hun ingen andre valg enn å stole på kjærlighetens makt. Åldersgräns: 11 år.

23:15(00:15)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. I denne del: Kim sliter med selvtilliten etter Mexico-turen. Khloé er såret når Kris ikke har tid til mor-datter-bonding. Kourtney er veldig hemmelighetsfull om sitt eget kjærlighetsliv.

00:15(01:15)

> Revenge Body - Khloe Kardashian

Amerikansk realityserie fra 2018. "Den beste hevnen er en heit kropp!" I hvert program gir Khloé Kardashian to deltagere muligheten til å ta tilbake kontrollen over sin egen kropp og bevise for seg selv og andre at de er bra nok. Med god hjelp fra både personlige trenere, stylister og Khloé får deltagerne bli ny på ekte Hollywood-vis. I denne del: Khloè hjelper Hollywood publisten Melissa og hennes mann med å skjule en hemmelighet.

01:15(02:15)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2017. Jane må finne ut av sine følelser for Rafael, samtidig som hun møter på en ekskjæreste.

02:15(04:05)

> Sang for Marion

Britisk-tysk dramakomedie fra 2012. Terence Stamp, Gemma Arterton. Etter sin kjære kone Marions død lar den sjenerte og gretne pensjonisten Arthur seg noe motvillig inspirere til å bli med i det ukonvensjonelle lokale koret hun tilhørte. Arthur er på kant med sønnen James, og det er opp til den karismatiske kordirigenten Elizabeth å prøve og overbevise Arthur om at han kan lære å omfavne livet igjen.

04:05(05:00)

> Kirurgiske katastrofer spesial

Amerikansk realityserie fra 2014. Se de ni mest sjokkerende øyeblikkene fra "Kirurgiske katastrofer". Det blir gjensyn med Ken, den levende dukken og Casper som vil ligne Jennifer Lopez. Felles for alle er at de har opplevd mislykket kirurgi og har oppsøkt klinikken til Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow for hjelp.

05:00(06:00)

> Deadly Wives

Amerikansk dokumentarserie. Alt virker perfekt i de idylliske småbyene i USA, men bak de lukkede dører skjuler det seg mange mørke historier. I denne dokumentarserien avdekkes historier om kvinner som dreper sine ektemenn. I denne del: Sadie Proffitt og hennes mann David, er et pensjonert par som har flyttet fra Florida til Texas for å å være nærmere Sadies sønn.Sadie er utadvendt og har mange venner, mens David holder seg mye innendørs. Plutselig rammes paret av en ulykke, når hele boligkomplekset står i brann.