Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

08:00(08:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et nygift par som reiser mye som frilans-videofotografer, ønsker seg et lite hjem som er lett å vedlikeholde og som ikke krever et stort boliglån. Tiny Fort Wo in Chicago. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

08:30(09:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Foreldrene til en to år gammel jente ser etter en liten bolig i den historiske delen av Charleston. Hold Me Closer Tiny Dancer. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

09:00(10:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Veronica Montelongo må overta ledelsen av firmaet. Armondo har akkurat signert sin første bok-kontrakt, og har nok med sitt. I sitt første oppdrag som ny sjef, skal Veronica renovere miljøvennlig. Det er ikke bare enkelt!. Veronica Montelongo for Vice-President. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt.

10:00(11:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. Adam og Gabrielle venter sitt andre barn. Familien vokser, likevel vil de satse smått. De skal flytte fra 190 kvadratmeter til 19 kvadratmeter. 200 Sq Ft Family-Friendly House. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. John Weisbarth og Zack Giffin drar USA rundt for å bygge bittesmå hjem på under 50 kvadratmeter. Vi får tips om den nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. 460 Sq Ft Journey to Tiny. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. I denne epsioden er det er stort hus med store rom og dårlig planløsning, som blir Tarek og Christinas utfordring. I tillegg har huset en enorm hage, med mye betong og treverk. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper de styggeste husene de kan finne, og gjør de om til drømmeboliger. Noen ganger må de kjøpe husene usett.

12:30(13:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. Et stort hus med et bittelite gjestebad skal pusses opp og selges. Baderommet får en fresh look og "verdens minste" håndvask. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper de styggeste husene de kan finne, og gjør de om til drømmeboliger. Noen ganger må de kjøpe husene usett.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Etter å ha mottatt noen foruroligende nyheter om Kanye mens han er i New York for å delta på Angel Ball, rusher Kim til New York for å hjelpe ham. When It Rains, It Pours - del 2. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Etter krangling mellom Rob og Chyna, føler søstrene en plikt til å beskytte broren. Kris forsøker å gjenoppbygge sitt forhold til Cait, og Kim forsøker å overbevise Khloe om at det er viktig holde fast ved gamle…. The Ex Files. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

15:00(15:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Hos Jørgine er hele familien endelig samlet etter fødselen av Milano. Og ved frokosten er det duket for en morsmelk-konkurranse!. Samle flokken. I den tiende sesongen av «Bloggerne» får vi bli bedre kjent med Martine Lunde. Vi får også følge Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Anniken «Annijor» Jørgensen, Stina Marie Bakken, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård. Vi følger deres hverdag i tykt og tynt og får et innblikk i livet bak fasaden.

15:30(16:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Jørgine og Vegard Harm gjester Senkveld for å snakke om samarbeidet sitt - og lille Milano er selvsagt med. Anniken er klar for sin aller første boksignering, men er nervøs for om det dukker opp noen lesere. Sunt forbilde. I den tiende sesongen av «Bloggerne» får vi bli bedre kjent med Martine Lunde. Vi får også følge Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Anniken «Annijor» Jørgensen, Stina Marie Bakken, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård. Vi følger deres hverdag i tykt og tynt og får et innblikk i livet bak fasaden.

16:00(17:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Tiffany ønsker å få reparert sine bryst etter en mislykket operasjon. Hennes frontparti er nemlig uvanlig stort, og skeivt. I Love New York. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

17:00(18:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2016. To unge kvinner trenger moteekspertenes hjelp. Den ene trenger å se mer feminin ut, og den andre kommer med egne råd, uoppfordret til ekspertene. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

18:00(19:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2018. Stephanie er lei av ektemannens barndomshjem. Hun ønsker et nytt hjem som er funksjonelt der de kan oppdra deres sønn, men mannen Chris er ikke klar til å gi opp foreldrenes gamle hjem enda. Stephanie & Chris. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

19:00(20:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. John og Zack skal bygge en liten fjellhytte til et ungt og aktivt par. Paret elsker snø, is og svarte løyper! Et lite skiverksted står høyt på ønskelisten for hobbyalpinistene. 240 Sq Ft Tiny Ski Lodge. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

20:00(21:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2018. Stylistene Karen Williams, Daniel K. Palmer og Melissa Sophia gjør store øyne når Summer kommer inn døren. Hun ser mer ut som Barbie enn Barbie selv, og er kjempefornøyd med seg selv. Det er ikke kjæresten. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

21:00(23:20)

> A Little Bit of Heaven

Amerikansk dramakomedie fra 2011. Marley Corbett, en sorgløs kvinne med en lovende karriere, gode venner og humoristisk sans, får vite at hun er rammet av dødelig kreft.

23:20(01:45)

> Dark Places

Amerikansk dramathriller fra 2015. Da Libby var åtte år overlevde hun en massakre som utslettet nesten hele familien hennes. Hun har vokst opp i den tro at satanister sto bak, med hjelp fra hennes egen bror.

01:45(02:45)

> Killing Versace: The Hunt for a Serial Killer

Amerikansk dokumentar fra 2018. NBC's Kate Snow, tar en grundig titt på det sjokkerende mordet på moteikonet Gianni Versace og den påfølgende jakten på en forstyrret seriemorder.

02:45(03:45)

> Station 19

Amerikansk dramaserie fra 2019. En formørkelse i Seattle skaper en rekke farlige situasjoner i Seattle, og de ansatte på Station 19 får en travel vakt. Et av oppdragene går ut på å finne en jente som blir meldt savnet. The Dark Knight. Teamet ved Station 19 må håndtere konsekvensene av den store dødsbrannen fra forrige sesong. Det blir også et gjennsyn med kjente fjes fra "Grey's Anatomy" når Seattles dyktigste leger og modigste brannmenn må jobbe sammen om å redde liv.

03:45(04:40)

> Station 19

Amerikansk dramaserie fra 2019. Gjengen på Station 19 rykker ut på en storbrann på en kaffefabrikk, og risikerer livene sine for å redde sjefen på Station 42. Ripley og Vic vurderer å ta et sjokkerende grep for å redde forholdet sitt. Friendly fire. Teamet ved Station 19 må håndtere konsekvensene av den store dødsbrannen fra forrige sesong. Det blir også et gjennsyn med kjente fjes fra "Grey's Anatomy" når Seattles dyktigste leger og modigste brannmenn må jobbe sammen om å redde liv.

04:40(05:30)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:30(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Foreldrene til en to år gammel jente ser etter en liten bolig i den historiske delen av Charleston. Hold Me Closer Tiny Dancer. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.