Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:30)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Dyretrener Brandon McMillan trener opp Luna, en over-energisk hund som trenger å komme under kontrol. Dyretrener Brandon McMillan trener opp Luna, en over-energisk hund som trenger å komme under kontrol.

06:30(07:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Hunden Sheela skal få et nytt hjem hos et nylig pensjonert par. Hunden Sheela skal få et nytt hjem hos et nylig pensjonert par.

07:00(08:00)

> Min første kjærlighet

Amerikansk realityserie fra 2015. Vi har alle opplevd det. Vi har møtt noen, blitt forelsket, slått opp og deretter mistet kontakten. Men hva hvis denne personen var "Den rette"? Hva om de har gjort sin største feil i livet sitt og latt sin største kjærlighet gå? "Min første kjærlighet" gir folk en ny sjanse til å finne tilbake til tapt kjærlighet.

08:00(08:30)

> En bitteliten verden

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Alyce og Paul er et frisinnet par, og ønsker seg et liv med mer frihet borte fra den travle storbyen Melbourne. Paul vil helst ha et hjem på hjul, mens Alyce er ikke sikker på om hun er klar for et liv på veien. Alyce og Paul er et frisinnet par, og ønsker seg et liv med mer frihet borte fra den travle storbyen Melbourne. Paul vil helst ha et hjem på hjul, mens Alyce er ikke sikker på om hun er klar for et liv på veien.

08:30(09:00)

> En bitteliten verden

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Det unge paret Chad og Katherine bor begge hos Katherines foreldre, og er klar for å finne seg et sted sammen. Det unge paret Chad og Katherine bor begge hos Katherines foreldre, og er klar for å finne seg et sted sammen. Dyre priser og stramt budsjett gjør at de vil ha et lite hjem, men utfordringen er parets svært ulike smak og behov.

09:00(10:00)

> Made in Denmark

Dansk livsstilsprogram fra 2016. Turen har kommet til messing, og det er Christian som er ukens læremester. De seks andre håndverkere besøker ham i verkstedet i Kragelund like utenfor Silkeborg. Nå skal det polerers!. Turen har kommet til messing, og det er Christian som er ukens læremester. De seks andre håndverkere besøker ham i verkstedet i Kragelund like utenfor Silkeborg. Nå skal det polerers! Samtidig må handverkerne håndtere store maskiner og et uforutsigbart materiale.

10:00(12:00)

> Jim Henson's Turkey Hollow

Amerikansk eventyrfilm fra 2015. Familien Emmerson drar til den avsidesliggende småbyen Turkey Hollow for å besøke tante Cly. Familien Emmerson drar til den avsidesliggende småbyen Turkey Hollow for å besøke tante Cly. Uten internett kjeder barna seg raskt, men så får de høre om et lokalt monster som lokalbefolkningen beskriver som en legende. Snart er jakten på monsteret i gang!

12:00(13:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Khloé og Kourtney må bli enige om et design på deres kolleksjon med treningstøy. Kim mener hele familien kunne trengt litt trening når det kommer til å håndtere media. Khloé og Kourtney må bli enige om et design på deres kolleksjon med treningstøy. Kim mener hele familien kunne trengt litt trening når det kommer til å håndtere media.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Khloé sliter med å kontrollere sitt eksplosive temperament, Kris begynner å overvåke sin egen mor og Kim lurer på om Kourtneys glutenfrie diett egentlig er så sunn. Khloé sliter med å kontrollere sitt eksplosive temperament, Kris begynner å overvåke sin egen mor og Kim lurer på om Kourtneys glutenfrie diett egentlig er så sunn.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Kourtney må bestemme seg for om hun skal reise til Egypt uten sine barn. I mellomtiden forsøker Rob å få foreldrerett for Dream. Kourtney må bestemme seg for om hun skal reise til Egypt uten sine barn. I mellomtiden forsøker Rob å få foreldrerett for Dream.

15:00(16:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Khloe har noen store nyheter å dele med familien, men hennes anstrengte forhold til Corey kan overskygge avsløringen. Khloe har noen store nyheter å dele med familien, men hennes anstrengte forhold til Corey kan overskygge avsløringen.

16:00(17:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Scott takler dårlig at Kourtney har fått seg en ny kjæreste. Kourtney på sin side sliter med å finne ut hva hun brenner for. Scott takler dårlig at Kourtney har fått seg en ny kjæreste. Kourtney på sin side sliter med å finne ut hva hun brenner for.

17:00(18:00)

> Revenge Body - Khloe Kardashian

Amerikansk realityserie fra 2017. Will har blitt mobbet i barndommen, og nylig gjorde kjæresten det slutt, fordi han mente Will var lite attraktiv.Stephanie har fått kommentarer om vekten av bestevenninnen, Miranda og nå er det tid for hevn. Will har blitt mobbet i barndommen, og nylig gjorde kjæresten det slutt, fordi han mente Will var lite attraktiv.Stephanie har fått kommentarer om vekten av bestevenninnen, Miranda og nå er det tid for hevn. Med hjelp fra Khloe Kardashian og hennes team av trenere og stylister, skal begge deltagerne nå ut på en tolv ukers bli-ny-reise.

18:00(19:00)

> Revenge Body - Khloe Kardashian

Amerikansk realityserie fra 2017. De er kjærestekiloene som skal av, når kjæresteparet Samantha og Nicole skal få hjelp av Khloe Kardashians og hennes team. Paret elsker å se på baseballkamper, men finner det vanskelig å få plass i stolsetene. De er kjærestekiloene som skal av, når kjæresteparet Samantha og Nicole skal få hjelp av Khloe Kardashians og hennes team. Paret elsker å se på baseballkamper, men finner det vanskelig å få plass i stolsetene.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Jentene tar en siste tur til San Francisco før babyene deres blir født, men de blir fort leie av Kourtneys dårlige humør. Jentene tar en siste tur til San Francisco før babyene deres blir født, men de blir fort leie av Kourtneys dårlige humør. Kim ønsker å inkludere familien i surrogatprosessen, og Khloé venter spent på å få vite kjønnet på babyen sin.

20:00(21:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. En mann ønsker å se ut som en alv, mens en kvinne håper at neseoperasjon nummer femten skal fikse utseende hennes. En mann ønsker å se ut som en alv, mens en kvinne håper at neseoperasjon nummer femten skal fikse utseende hennes.

21:00(23:20)

> Playing for Keeps

Amerikansk romantisk komedie fra 2012. En tidligere fotballstjerne flytter hjem og forsøker å finne en måte å gjenoppbygge forholdet til sønnen på, og han blir snart overtalt til å trene guttelaget i fotball. En tidligere fotballstjerne flytter hjem og forsøker å finne en måte å gjenoppbygge forholdet til sønnen på, og han blir snart overtalt til å trene guttelaget i fotball. Men forsøket på å bli voksen møtes med hysterisk morsomme utfordringer fra de vakre fotballmødrene, som konstant henger etter ham.

23:20(00:15)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Jentene tar en siste tur til San Francisco før babyene deres blir født, men de blir fort leie av Kourtneys dårlige humør. Jentene tar en siste tur til San Francisco før babyene deres blir født, men de blir fort leie av Kourtneys dårlige humør. Kim ønsker å inkludere familien i surrogatprosessen, og Khloé venter spent på å få vite kjønnet på babyen sin.

00:15(01:10)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. En mann ønsker å se ut som en alv, mens en kvinne håper at neseoperasjon nummer femten skal fikse utseende hennes. En mann ønsker å se ut som en alv, mens en kvinne håper at neseoperasjon nummer femten skal fikse utseende hennes.

01:10(02:10)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2018. Rebecca konfronteres med konsekvensene av at hun sa seg skyldig i drap i slutten av forrige sesong, mens en sinna Nathaniel søker trøst på et behandlingssted. Rebecca konfronteres med konsekvensene av at hun sa seg skyldig i drap i slutten av forrige sesong, mens en sinna Nathaniel søker trøst på et behandlingssted.

02:10(03:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. En ung kvinne er angrepet av en sykdom der vevet i hennes bryst spises opp, og en annen kvinne kommer for å få fjernet sin heksenese. En ung kvinne er angrepet av en sykdom der vevet i hennes bryst spises opp, og en annen kvinne kommer for å få fjernet sin heksenese.

03:00(04:55)

> If There Be Thorns

Amerikansk drama fra 2015. Fortiden innhenter Christopher og Cathy og deres lykkelige og kjærlige famile når en mystisk kvinne flytter inn i huset ved siden av. Filmen er basert på V.C. Andrews sine romaner. Fortiden innhenter Christopher og Cathy og deres lykkelige og kjærlige famile når en mystisk kvinne flytter inn i huset ved siden av. Filmen er basert på V.C. Andrews sine romaner.

04:55(06:00)

> Madam Secretary

Amerikansk dramaserie fra 2016. Konflikten mellom Iran og Israel eskalerer, og den potensielle krigen truer presidentvalget. Elisabeth gjør sitt beste ved forhandlingsbordet. Konflikten mellom Iran og Israel eskalerer, og den potensielle krigen truer presidentvalget. Elisabeth gjør sitt beste ved forhandlingsbordet.