Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:50)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2014. Andrew utforsker de vestlige delene av Nord-Amerika, St. John’s Newfoundland. Han fisker torsk for å fritere tunger, lager elgpai i en familiebutikk og spiser selluffer sammen med en lokal kokk. Newfoundland: Moose Pies & Seal Flippers. Andrew utforsker de vestlige delene av Nord-Amerika, St. John’s Newfoundland. Han fisker torsk for å fritere tunger, lager elgpai i en familiebutikk og spiser selluffer sammen med en lokal kokk.

06:50(07:35)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Vintersesongen raser fram. Blod spilles på Time Bandit, en slåsskamp bryter ut på Wizard, Northwestern klamrer seg til en utbrent båt og et tapt veddemål fører til torsketarmer på Brenna A. Blood & Guts. Vintersesongen raser fram. Blod spilles på Time Bandit, en slåsskamp bryter ut på Wizard, Northwestern klamrer seg til en utbrent båt og et tapt veddemål fører til torsketarmer på Brenna A.

07:35(08:00)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En plagsom kjenning har urinert på en av plattformene og forsøker å gjemme seg for vekterne. Han har tidligere blitt tatt i å naske og får ofte klager på seg fra ansatte og andre reisende. En plagsom kjenning har urinert på en av plattformene og forsøker å gjemme seg for vekterne. Han har tidligere blitt tatt i å naske og får ofte klager på seg fra ansatte og andre reisende. I en av stasjonens butikker har tre ansatte blitt sperret inne fordi porten foran inngangen har låst seg fast. Situasjonen må løses raskt ettersom de tre ansatte ikke kan komme seg ut dersom stasjonen må evakueres.

08:00(08:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En buss brenner like utenfor stasjonen, og flere av vekterne blir utkommandert for å sikre området rundt bussen. En buss brenner like utenfor stasjonen, og flere av vekterne blir utkommandert for å sikre området rundt bussen. Etter hvert får brannetaten kontroll over brannen, men man frykter giftig røyk fra bussen, og vekterne får en viktig jobb med å sikre stedet slik at publikum ikke kommer i nærheten av brannen.

08:25(08:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

08:55(09:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

09:30(10:25)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. De sikkerhetsansvarlige overvåker banesystemet via kameraer og koordinerer hjelpeinnsatsen for små og store hendelser. Vi treffer menneskene som jobber i t-banesystemet og som er de første på stedet ved bråk og ulykker. De sikkerhetsansvarlige overvåker banesystemet via kameraer og koordinerer hjelpeinnsatsen for små og store hendelser. Vi treffer menneskene som jobber i t-banesystemet og som er de første på stedet ved bråk og ulykker.

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. Eye of the Tiger. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

10:55(11:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. Promissory Pawn. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Bertas datter Naomi er gravid, og Berta tar med seg Charlie for å konfrontere barnefaren. Alan avslører en hemmelig fetisj. Repeated Blows to His Unformed Head. Bertas datter Naomi er gravid, og Berta tar med seg Charlie for å konfrontere barnefaren. Alan avslører en hemmelig fetisj.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan får ikke sove, men etter et besøk hos psykiateren finner han ut at søvnløsheten skyldes sjalusi på Charlie og hans manglende evne til å gli gjennom livet. Release the Dogs. Alan får ikke sove, men etter et besøk hos psykiateren finner han ut at søvnløsheten skyldes sjalusi på Charlie og hans manglende evne til å gli gjennom livet.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie er lei av Alans snylting og begeret renner over under brødrenes dobbeldate. Jake er hjemme alene for første gang. Corey's Been Dead for an Hour. Charlie er lei av Alans snylting og begeret renner over under brødrenes dobbeldate. Jake er hjemme alene for første gang.

12:55(13:55)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike vil ha en G-Wagen - den populære tyske firehjulstrekkeren. Han finner en som Edd gir en ansiktsløftning med front og baklykter fra 2012. Vil de tjene penger på bilen?. G Wagon. Mike vil ha en G-Wagen - den populære tyske firehjulstrekkeren. Han finner en som Edd gir en ansiktsløftning med front og baklykter fra 2012. Vil de tjene penger på bilen?

13:55(14:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Betjentene Nadia og Stig i Arendal er tilbake, og i kveld får de melding om svært høy musikk fra en rånebil midt i sentrum. Patruljen rykker også ut til en mann som har hatt innbrudd i båten sin. 411 Arendal. Betjentene Nadia og Stig i Arendal er tilbake, og i kveld får de melding om svært høy musikk fra en rånebil midt i sentrum. Patruljen rykker også ut til en mann som har hatt innbrudd i båten sin.

14:30(15:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er i Trondheim, og betjentene Olav og Anders må rykke ut til en person som har tatt overdose. Senere kjører de forbi et boligkompleks der det siver røyk ut av et vindu. 412 Trondheim. Nattpatruljen er i Trondheim, og betjentene Olav og Anders må rykke ut til en person som har tatt overdose. Senere kjører de forbi et boligkompleks der det siver røyk ut av et vindu.

15:00(16:00)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie fra 2017. En beruset og agressiv mann hinderer et tog fra å forlate Ropsten, og vekterne Per og Henrik må hjelpe til. En beruset og agressiv mann hinderer et tog fra å forlate Ropsten, og vekterne Per og Henrik må hjelpe til. Carro og Jocke får melding om en mann med en jernstang i hånden ombord på et tog, og når de skal prøve å avvise ham bryter det ut tumulter.

16:00(16:30)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Kameraoperatøren i vaktsentralen gir beskjed om at en tigger oppholder seg ved en av kafeene inne på stasjonen. En av vekterne treffer den mistenkte tiggeren, som også har blitt tatt for lignende forhold tidligere. Kameraoperatøren i vaktsentralen gir beskjed om at en tigger oppholder seg ved en av kafeene inne på stasjonen. En av vekterne treffer den mistenkte tiggeren, som også har blitt tatt for lignende forhold tidligere. Men mannen nekter for å ha tigget denne dagen, og vekteren velger å stole på ham. Men det viser seg at det var en dårlig idé.

16:30(17:00)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En gruppe med fagorganiserte er tatt ut i streik og står utenfor en av restaurantene på stasjonen. En gruppe med fagorganiserte er tatt ut i streik og står utenfor en av restaurantene på stasjonen. Vekter Henning og Carlos holder øye med de streikende, da det fortsatt er uklart om de har tillatelse til å stå der fra eieren av stasjonen. De setter Peter i vaktsentralen på saken.

17:00(18:00)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En tøff bølge tvinger Zack til å ta en avgjørelse på liv og død. Josh vedder mot med-kapteinen og mannskapet om en Beringshav-myte. Sig ber om hjelp fra datteren, Mandy. Life or Death Decision. En tøff bølge tvinger Zack til å ta en avgjørelse på liv og død. Josh vedder mot med-kapteinen og mannskapet om en Beringshav-myte. Sig ber om hjelp fra datteren, Mandy.

18:00(18:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. Riders on the Pawn. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

18:30(19:00)

> Eliteserien: Studio

Norsk fotballmagasin fra 2018. Vårt studio lader opp til Eliteserien-oppgjøret mellom Lillestrøm og Tromsø på Åråsen. Vårt studio lader opp til Eliteserien-oppgjøret mellom Lillestrøm og Tromsø på Åråsen.

19:00(20:00)

> Eliteserien: Lillestrøm - Tromsø

Norsk fotball fra 2018. Fra Eliteserien-oppgjøret mellom Lillestrøm og Tromsø på Åråsen. Asbjørn Myhre og Tor Ole Skullerud kommenterer. Fra Eliteserien-oppgjøret mellom Lillestrøm og Tromsø på Åråsen. Asbjørn Myhre og Tor Ole Skullerud kommenterer.

20:00(21:00)

> Eliteserien: Lillestrøm - Tromsø

Norsk fotball fra 2018. Fra Eliteserien-oppgjøret mellom Lillestrøm og Tromsø på Åråsen. Asbjørn Myhre og Tor Ole Skullerud kommenterer. Fra Eliteserien-oppgjøret mellom Lillestrøm og Tromsø på Åråsen. Asbjørn Myhre og Tor Ole Skullerud kommenterer.

21:00(22:00)

> Fotballmandag

Norsk sportsmagasin fra 2018. Vårt studio gir deg reaksjoner og høydepunkter fra mandagens kamp i Eliteserien, og en oppsummering av helgas runde. Vårt studio gir deg reaksjoner og høydepunkter fra mandagens kamp i Eliteserien, og en oppsummering av helgas runde.

22:00(23:00)

> Outback Truckers

Australsk realityserie fra 2018. Vi følger vi et utvalg langtransportsjåfører mens de frakter sin verdifulle last gjennom Australias enorme ødemark.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. NASA ber Raj om å lage en beskjed til utenomjordiske vesener, og gutta krangler om hva han bør gjøre. Penny vurderer å gjøre et comeback som skuespiller. The Communication Deterioration. NASA ber Raj om å lage en beskjed til utenomjordiske vesener, og gutta krangler om hva han bør gjøre. Penny vurderer å gjøre et comeback som skuespiller.

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Leonard skal holde tale ved sin gamle skole, men må endre planene når flyet hans blir innstilt. Wolowitz og Sheldon sliter med å få en drone i lufta. The Graduation Transmission. Leonard skal holde tale ved sin gamle skole, men må endre planene når flyet hans blir innstilt. Wolowitz og Sheldon sliter med å få en drone i lufta.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Kjæresten til Charlie oppfører seg påtrengende og arrogant og Berta bestemmer seg for å gjøre noe med det. Samtidig gjør Kandi alt hun kan for at Alan ikke skal selge leiligheten. Kissing Abraham Lincoln. Kjæresten til Charlie oppfører seg påtrengende og arrogant og Berta bestemmer seg for å gjøre noe med det. Samtidig gjør Kandi alt hun kan for at Alan ikke skal selge leiligheten.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlies venner og familie setter kjepper i hjulene for en romantisk date på juleaften. Walnuts and Demerol. Charlies venner og familie setter kjepper i hjulene for en romantisk date på juleaften.

01:00(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan dater i skjul Bertas datter, men Charlie finner ut av det og bekymrer seg for hvordan Berta kommer til å reagere. Castrating Sheep in Montana. Alan dater i skjul Bertas datter, men Charlie finner ut av det og bekymrer seg for hvordan Berta kommer til å reagere.

01:30(02:30)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift.

02:30(03:25)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift.

03:25(04:10)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike vil ha en G-Wagen - den populære tyske firehjulstrekkeren. Han finner en som Edd gir en ansiktsløftning med front og baklykter fra 2012. Vil de tjene penger på bilen?. G Wagon. Mike vil ha en G-Wagen - den populære tyske firehjulstrekkeren. Han finner en som Edd gir en ansiktsløftning med front og baklykter fra 2012. Vil de tjene penger på bilen?

04:10(05:00)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

05:00(05:25)

> Bånn gass

Norsk dokumentarserie fra 2015. Arne Nilsen er på hjemmebane i Hamar. Han har ny bil og høye ambisjoner. Kenneth Iversen fra team Grevling har tatt turen fra Eidsvoll, men han må ha maks flaks med den litt kranglete bilen for at dette skal gå veien. Arne Nilsen er på hjemmebane i Hamar. Han har ny bil og høye ambisjoner. Kenneth Iversen fra team Grevling har tatt turen fra Eidsvoll, men han må ha maks flaks med den litt kranglete bilen for at dette skal gå veien. Kompisen Dennis fra Team Mørkhagen Racing er også på plass, og han kjører så hardt at motoren begynner å brenne.