Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:25)

> Bagasjekrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Tre team med auksjonsspesialister plukker opp uhentede og mistede eiendeler som de håper å gjøre fortjeneste på. Sin City Win.

06:25(07:10)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2009. I Kambodsja spiser de noe av den mest uvanlige maten på planeten. Andrew besøker nasjonen der mattradisjonene er kilde til nasjonal stolthet. Cambodia. Andrew Zimmern reiser verden rundt for å se på folks merkelige mattradisjoner.

07:10(08:00)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2009. Andrew prøver thai-kjøkken, inkludert noe han aldri har sett før. Bangkok. Andrew Zimmern reiser verden rundt for å se på folks merkelige mattradisjoner.

08:00(08:45)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2009. Andrew reiser til et landlig område nordøst i Thailand, kjent som Isan. Thailand. Andrew Zimmern reiser verden rundt for å se på folks merkelige mattradisjoner.

08:45(09:35)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2009. Andrew er i Baja i Mexico, hvor både mat og folk er av en annen verden. Baja Mexico. Andrew Zimmern reiser verden rundt for å se på folks merkelige mattradisjoner.

09:35(10:35)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2009. Andrew utforsker kjøttkulturen i Buenos Aires. Buenos Aires. Andrew Zimmern reiser verden rundt for å se på folks merkelige mattradisjoner.

10:35(11:40)

> Top Gear

Britisk motor fra 2008. Høy fart og fete biler er stikkordene når gutta i Top Gear slippes løs.

11:40(12:15)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan og Charlie må ta seg av Jake hele uken mens Judith er på ferie, noe som viser seg å være en mye større utfordring enn de trodde. Can You Eat Human Flesh with Wooden Teeth?. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

12:15(12:45)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan kjører Charlie til sykehuset, der han prøver å sjekke opp en lege, uvitende om at han har datet henne tidligere. Berta er lei av at Jake ikke klarer å gå på do som vanlige folk. Woo-Hoo, a Hernia-Exam!. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

12:45(13:15)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie blir invitert til en fest holdt av en homofil reklamesjef og tar med seg Alan for å late som at de er partnere. Men på festen møter Charlie reklamesjefens uimotståelige ekskone. It Was Mame, Mom. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

13:15(13:45)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Etter at Charlie kjører Alan til øyelegen, havner de på en café der de støter på Charlies ekskjæreste, Sherri. Alan bestemmer seg for å be henne ut, men sliter med å komme over forholdet hun hadde med Charlie. A Low, Gutteral Tounge-Flapping Noise. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

13:45(14:15)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Det er tid for et oppgjør i ørkenen da budgiverne gjør et storfunn av forlatte minilagre. Barry Weiss avdekker de personlige eiendelene til rap-magnaten Suge Knight. High Noon in the High Desert.

14:15(14:45)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Oppkjøperne begir seg ut til lagerkomplekset i Cerritos. Jarrod og Dave retter blikket mot et lager fylt med håndlagde fiskestenger av bambus. Melee in the Maze.

14:45(15:15)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Pantelånerne mimrer over noen av de største skattene som har kommet inn i sjappa: en fiolin i millionklassen, et sjeldent Picasso-litografi og en uåpnet antikk skattekiste. Best Of - Trash or Treasure. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

15:15(15:45)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Et brev signert Napoleon marsjerer inn i sjappa. Så rocker en snakkende Monkees-dukke fra 1960-tallet sjappa. Senere får Rick inn originale «Dick & Jane»-illustrasjoner. Napoleon Complex. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

15:45(16:15)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Grensearbeiderne blir mistenksomme når «Paul» kommer med baggasjen full av Ringenes herre-statuer. Ved nærmere undersøkelser viser de seg å inneholde 3,4 kg. kokain. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier.

16:15(16:50)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Tollbetjentene finner en koffert med skjulte kamre fulle av ukjent innhold. Kan det være kokain? Narkotikahunden blir tilkalt, og markerer i løpet av få sekunder. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier.

16:50(17:15)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Nattpatruljen er i Follo, og denne kvelden går Svein og Ronny langt for å tilfredstille publikum. Dessuten må de håndtere fulle mennesker i sentrum og jakte på skurker i skogen. 213 Follo. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger.

17:15(17:50)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi er i Arendal, og denne natten må Kurt og Stig løse opp i en slåsskamp i sentrum, håndtere taxipirater og få fatt i en bil med fulle ungdommer som stikker av fra politiet. Arendal. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger.

17:50(18:20)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Det hersker kaos i lagerområdet i Westminister. Barry Weiss drar fram et hemmelig våpen for å hindre de andre konkurrentene. Railroad Roulette.

18:20(18:50)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Oppkjøperne plukker opp alt annet enn gode vibrasjoner i Huntington Beach. Dave og Darrell går i strupen på hverandre, mens Barry finner et minipiano som kan vise seg å være noe mer enn bare et leketøy. War on the Shore.

18:50(19:20)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Vi får et gjensyn med noen av de kuleste restaureringene i sjappas historie: en Jeep fra 1973, et ekstremt sjeldent samuraisverd fra 1600-tallet og en rusten trehjulssykkel fra 1930-tallet. Best Of - Rocking Restorations. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

19:20(19:50)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Vi ser tilbake på noen av de mest berømte funnene i sjappas historie: et 40 år gammelt Bob Dylan-album, en bok trykket av Benjamin Franklin og en dress som har vært brukt av James Brown. Best Of - Famous Finds. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

19:50(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. En passasjer kommer fra Japan til Melbourne på grunn av narkotika. Et eldre ektepar kommer hjem fra ferie og har med seg en dødelig sykdom og en passasjer med et veldig gammelt pass blir sendt tilbake til…. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier.

20:25(20:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Noen passasjerer går langt for å smugle narkotika gjennom tollen. I dag tar tollerne en som prøver seg med sjampoflasker. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier.

20:55(21:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2015. Walden og Alan møter en mor som vurderer å la dem adoptere babyen hennes. Thirty-Eight, Sixty-Two, Thirty-Eight. Samtidig som Walden Schmidt og hans mangeårige romkamerat Alan Harper sliter med å være rollemodeller for sitt kjære fosterbarn, Louis, er det ingenting som stopper dem fra å gjøre de mannetingene de bare elsker å gjøre.

21:25(21:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2015. Walden bestemmer seg for å være fosterfar for en seks år gammel gutt, men begynner å tvile på seg selv når de ikke blir så fortrolige som han hadde forventet. Oontz. Oontz. Oontz. Samtidig som Walden Schmidt og hans mangeårige romkamerat Alan Harper sliter med å være rollemodeller for sitt kjære fosterbarn, Louis, er det ingenting som stopper dem fra å gjøre de mannetingene de bare elsker å gjøre.

21:55(22:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2015. Når Alan skjønner at Louis synes han er kul, begynner han å bryte Waldens regler for at det skal fortsette. Alan Shot a Little Girl. Samtidig som Walden Schmidt og hans mangeårige romkamerat Alan Harper sliter med å være rollemodeller for sitt kjære fosterbarn, Louis, er det ingenting som stopper dem fra å gjøre de mannetingene de bare elsker å gjøre.

22:30(01:00)

> Tomorrow Never Dies

Britisk-amerikansk actionthriller fra 1997. Den britiske agenten 007 må denne gangen hindre en katastrofe. Noen er i ferd med å egge verdens supermakter til kamp, og da et britisk krigsskip forsvinner uten spor utenfor Kina, står verden foran…. James Bond finner veien til opphavsmannen Elliot Carver, en mediemogul som manipulerer verdensbildet like lett som han endrer overskriftene. Sammen med den vakre, men farlige kinesiske agenten Wai Lin setter Bond alle kluter til for å redde verden.

01:00(01:25)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Når Leonard finner ut at Sheldon er president for leietakerforeningen, bestemmer han seg for å stille som motkandidat. Bernadette oppmuntrer Wolowitz og Koothrappali til å finne eieren av en drone de finner bakgården. The Tenant Disassociation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

01:25(01:55)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. En smart, men folkesky vitenskapsmann, Doctor Wolcott, inviterer Sheldon til hytta han har i ingenmannsland. Leonard, Raj og Howard blir med for å få seg en tur. The Reclusive Potential. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

01:55(02:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Når Charlie og Alan lar sine personlige frustrasjoner gå ut over hverandre, blander Rose seg inn i et forsøk på å hjelpe brødrene. I Always Wanted a Shaved Monkey. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

02:25(02:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Evelyn finner ut at hennes andre ektemann, Harry, er død, og alle drar i begravelsen. Jake er spent på å se en «død fyr», mens Charlie ser fram til å prøve seg på den ferske enken. A Sympathetic Crotch to Cry On. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

02:55(03:20)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan får en ny sportsbil av Evelyn, men oppdager at han til gjengjeld må date den gale datteren til morens nye kjæreste. That Old Hose Bag Is My Mother. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

03:20(03:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Evelyn oppdager at Jake har tilbragt ferien sammen med Judiths foreldre og krever å få mer tid sammen med barnebarnet. Verken Alan eller Charlie er særlig begeistret for ideen, men en barrunde legger alle bekymringer til side. Squab, Squab, Squab, Squab, Squab. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

03:40(04:25)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2012. Teamet sliter med en 64 Dodge, Richard graver fram en Oldsmobile Delta 88 og ødelagte bremser gjør et innhugg i Richards lommebok. Dodge Hodge Podge Part 2/Oldsmobile Delta 88.

04:25(05:10)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2016. Edd og Mike prøver å finne den perfekte terrengbilen, men når det kommer til stykket, fantes det egentlig bare en kandidat: Land Rover Series IIA!. 1965 Land Rover IIA.

05:10(06:00)

> American Chopper

Amerikansk dokumentarserie fra 2004. Det er siste innspurt for å ferdigstille sykkelen, og gutta i teamet får enorme problemer når Lincoln-sykkelen omsider skal monteres sammen. Lincoln Mark LT Bike 2.