Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:05(06:25)

> Bassengkongene

Amerikansk livsstilsserie fra 2018. Fossefall på over fire meter, luksusgrotter og basseng med bar er hverdagskost for Bassengkongene. Vi blir med når de skaper prisvinnende drømmebassenger for klientene sine. It's Tiki Time.

06:25(06:45)

> Oppussing: Bak kulissene

Amerikansk livsstilsserie fra 2014. Oppussing ser lett ut på TV, men å kommer fra «før» til «etter» kan være en humpete vei. Vi blir med bak kulissene og møter par som står overfor den brutale «gjør-det-selv»-virkeligheten. The Fry Job.

06:45(07:05)

> Oppussing: Bak kulissene

Amerikansk livsstilsserie fra 2014. Oppussing ser lett ut på TV, men å kommer fra «før» til «etter» kan være en humpete vei. Vi blir med bak kulissene og møter par som står overfor den brutale «gjør-det-selv»-virkeligheten. The Surface Job.

07:05(07:45)

> Gammel låve - nytt hjem

Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Vi følger et bygningsteam som forvandler historiske låver til tømmerhytter og moderne hus. Adapt and Overcome in Hamlin, WV. Vi følger et bygningsteam som forvandler historiske låver til tømmerhytter og moderne hus.

07:45(08:25)

> Fiks og flytt

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Tre team med hardtarbeidende eiendoms-entreprenører fra Texas konkurrerer om være best på å kjøpe billig, pusse opp fort og selge dyrt. Snow Sister's Little House vs. Gary and Jerry's Beach Build. Tre team med hardtarbeidende eiendoms-entreprenører fra Texas konkurrerer om være best på å kjøpe billig, pusse opp fort og selge dyrt.

08:25(08:45)

> Hekta på grill med Bobb Flay

Amerikansk livsstilsserie fra 2013. Bobby Flay tar utendørsgrilling til et nytt nivå ved å vise fram sine grillteknikker på overraskende vis. Han bruker smaker og ingredienser fra hele verden for å forvandle bakgården til et grillmekka. Northeast Barbecue Feast.

08:45(09:10)

> Hekta på grill med Bobb Flay

Amerikansk livsstilsserie fra 2013. Bobby Flay tar utendørsgrilling til et nytt nivå ved å vise fram sine grillteknikker på overraskende vis. Han bruker smaker og ingredienser fra hele verden for å forvandle bakgården til et grillmekka. Farm to Flame Summer Barbecue.

09:10(09:35)

> Hekta på grill med Bobb Flay

Amerikansk livsstilsserie fra 2013. Bobby Flay tar utendørsgrilling til et nytt nivå ved å vise fram sine grillteknikker på overraskende vis. Han bruker smaker og ingredienser fra hele verden for å forvandle bakgården til et grillmekka. Spectacular Spanish Barbecue.

09:35(10:00)

> Hekta på grill med Bobb Flay

Amerikansk livsstilsserie fra 2013. Bobby Flay tar utendørsgrilling til et nytt nivå ved å vise fram sine grillteknikker på overraskende vis. Han bruker smaker og ingredienser fra hele verden for å forvandle bakgården til et grillmekka. Feast From the Middle East.

10:00(10:30)

> Hekta på grill med Bobb Flay

Amerikansk livsstilsserie fra 2013. Bobby Flay tar utendørsgrilling til et nytt nivå ved å vise fram sine grillteknikker på overraskende vis. Han bruker smaker og ingredienser fra hele verden for å forvandle bakgården til et grillmekka. Tropical Barbecue.

10:30(11:00)

> Hekta på grill med Bobb Flay

Amerikansk livsstilsserie fra 2013. Bobby Flay tar utendørsgrilling til et nytt nivå ved å vise fram sine grillteknikker på overraskende vis. Han bruker smaker og ingredienser fra hele verden for å forvandle bakgården til et grillmekka. Delizioso Grilling.

11:00(12:05)

> Top Gear

Britisk bilmagasin. Top Gear-gutta har problemer med å avgjøre hvilken britisk superbil som er best: TVR 350C eller den nye Noble?.

12:05(12:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Selv om Walden dater en sexy, 22 år gammel kvinne (spilt av Hilary Duff), er han mer tiltrukket av hennes verdslige bestemor, Linda. Alan og Jake drar på en far-og-sønn-tur for å knytte sterkere bånd. Cows, Prepare to Be Tipped. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

12:35(13:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Alan og Berta er sjokkerte når Chalies uekte datter dukker opp i Waldens strandhus for å bli kjent med det som er igjen av familien hennes. Nangnangnangnang. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

13:00(13:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Walden føler seg ubekvem i sitt eget hus, flytter Jenny inn hos Evelyn og hennes velstående kjæreste, Marty. Alan blir Lyndseys «andre mann». I think I Banged Lucille Ball. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

13:30(13:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden og Alan synes det er på tide Berta pensjonerer seg når hun skader ryggen på jobb. This Unblessed Biscuit. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

13:55(14:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie. Oppkjøperne drar tilbake til Costa Mesa. Ivy satser alt han har, Darrell finner supre samlegjenstander, Jarrod og Brandi kjøper noe som kan være verdt 20 000 dollar, og Barry byr mot seg selv - og vinner. Super Bros. Shuffle.

14:25(14:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. Oppkjøperne vender tilbake til Montebello, der Darrell har kapret noen av sine største skatter. Vil han lykkes igjen, eller vil det ende i fiasko?. Flight Of The Gambler.

14:55(15:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Illustrasjoner fra Tornerose får Chum til å gjøre en handel som tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Prangende dørhåndtak fra et av Las Vegas’ første casinoer gir Rick følelsen av å ha vunnet jackpot. Pawnie and Clyde. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. De aller første amerikanske myntene får Rick til å tenke at dette salget er som skapt for ham. Corey og Chum ser framtiden for en antikk «Jetson»-tegneseriematboks. Some Serious Coinage. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

15:55(16:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

16:25(16:54)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

16:54(17:24)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Nattpatruljen er i Follo og i natt får Svein og Ronny melding om flere ran av personer. Flere patruljer rykker ut og deltar i jakten på raneren. 331 Follo.

17:24(17:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Det er en mørk og regntung høstnatt i Ålesund når Olav og Arve får melding om en trafikkulykke. Det er mange fulle folk på byen og patruljen rykker ut når en person har blitt slått ned. 332 Ålesund.

17:55(18:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. Det er kamp mellom parene når Rene og Casey prøver å utestenge Jarrod og Brandi. Darrell unnviker katastrofe for å vinne et interessant lager, og Ivy møter en lodden venn. The Hills Have Buys.

18:25(18:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. Ivy prøver å holde vinnerlykken i live, mens Darrell og Rene psyker hverandre ut. Etter at en ender opp på et åsted, og den andre tar en tur tilbake i tid, blir ting litt uklart for Jarrod og Brandi. Nerds Of The Round Table.

18:55(19:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Pantelånerne får inn en sammenleggbar sykkel, brukt av falskjermtropper under Andre verdenskrig. En antikk tysk klokke kommer Coreys vei. Vil han komme med et godt tilbud?. The Devil Went Down to Vegas. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

19:25(19:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Rick og Chum utforsker en gammel sak som man trodde kunne forvandle metal til gull. Et kostyme signert «Matcho Man» Randy Savage får Corey og chum til å bryte med en vanskelig avgjørelse. Top Rope, Bottom Dollar. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

21:00(23:15)

> Get Shorty

Amerikansk actionkomedie fra 1995. Torpedoen Chili Palmer fra Miami sendes til Los Angeles for å kreve inn spillegjeld fra filmprodusenten Harry Zimm. Chili oppdager snart at å være pengeinnkrever er den perfekte bakgrunn for å komme seg inn i filmbransjen.

23:15(23:40)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Sheldon kjemper for å mestre situasjonen når han innser at det er Leonard som er den sentrale i deres sosiale gruppe. The Toast Derivation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

23:40(00:10)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Leonard må velge mellom sin nye kjæreste og vennskapet med Penny. Samtidig driver Howard Sheldon til vanvidd med magiske triks. The Prestidigitation Approximation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

00:10(00:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden begynner å feste sammen med Jenny og hennes venner. Alan og Lyndseys forbudte forhold står i fare. Clank, Clank, Drunken Skank. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

00:35(01:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Alan blir venner med Lyndseys kjæreste, Larry, i et forsøk på å finne ut hva det er han har som Alan mangler. Samtidig hjelper Walden Jenny å være mer proaktiv i sin skuespillerkarriere. Alan Harper, Pleasing Women Since 2003. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

01:05(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Alan finner ut at Walden kjenner «Wonder Woman» Lynda Carter, som gjestespiller som seg selv, ber han ham om å fikse en date med henne. Walden går med på å invitere henne på middag. Justice in Star-Spangled Hot Pants. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

01:30(01:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden og Alan er på date med to fantastiske kvinner, helt til Lyndseys sjalusi ødelegger kvelden. Some Kind of Lesbian Zombie. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

01:55(02:40)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2013. Motormesteren Richard Rawlings og mekanikertalentet Aaron Kaufmann fra Gas Monkey Garage leter etter forfalne biler som de kan pusse opp og tjene penger på. The Shorty Short VW Bus.

02:40(03:05)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2004. Bilentusiasten Mike Brewer og mekanikeren Edd China kryper under panseret på en brukt bilklassiker fra 1980, en BMW 325i Touring, for å få den på veien igjen. BMW 325i - Part 1.

03:05(03:30)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2004. Mekanikeren Edd China avslutter arbeidet med hjulopphenget og hjullagrene til BMW'en. Nå kommer den vanskelige delen, når Mike forsøker å selge den med fortjeneste. BMW 325i - Part 2.

03:30(04:20)

> Kindig Customs

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. Dave får i oppdrag å finne og forvandle en 1967-modell GTO for en hemmelig kunde fra Sør-Afrika. Samtidig kjøper Dave tilbake en av de første bilene han bygde: en Karman Ghia. The Secret Client. Dave Kindig driver Kindig-It Design og lager unike kjøretøy til sine kravstore, og noen ganger berømte kunder.

04:20(05:10)

> Alaskan Bush People Specials

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. I Alaskas villmark bor familien Brown. De har sju barn, lever av det jorda gir dem og er avhengige av hverandre for å overleve i villmarka. A New Trail Part 1.