Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:10(06:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Regjeringsproblemer forkorter sesongen og starter en kjedereaksjon som tvinger flåta til å fiske hardere og fortere for å klare markedets deadline. You'll Know My Name is The Lord. Regjeringsproblemer forkorter sesongen og starter en kjedereaksjon som tvinger flåta til å fiske hardere og fortere for å klare markedets deadline. En båt går opp i flammer og mange spør seg selv om dette virkelig er det livet de ønsker seg.

06:55(07:40)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. Del 1 av 2. A Brotherhood Tested. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. Del 1 av 2.

07:40(08:25)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. Del 2 av 2. A Brotherhood Tested. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. Del 2 av 2.

08:25(09:20)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. The Time Bandit og Wizard legger rivaliseringen til side og samarbeider for å maksimere krabbefangsten. Ombord på Cornelia Marie lærer de en vanskelig lekse. Prodigal Son. The Time Bandit og Wizard legger rivaliseringen til side og samarbeider for å maksimere krabbefangsten. Ombord på Cornelia Marie lærer de en vanskelig lekse.

09:20(09:50)

> Grensevakten

Australsk realityserie. En adrenalinjunkie blir stoppet etter at en narkotikahund markerer på ham. En oppmerksom toller skjønner at noe er galt da han ser et drikkepulver med merkelig farge. En adrenalinjunkie blir stoppet etter at en narkotikahund markerer på ham. En oppmerksom toller skjønner at noe er galt da han ser et drikkepulver med merkelig farge.

09:50(10:25)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Tollerne oppdager en mann med skjulte lommer i buksene. Og et rockeband må kanskje kansellere turneen fordi frontpersonen kan ha problemer med å opptre. Tollerne oppdager en mann med skjulte lommer i buksene. Og et rockeband må kanskje kansellere turneen fordi frontpersonen kan ha problemer med å opptre.

10:25(10:55)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Tollerne tar en kvinnelig bokser med to forskjellige identiteter. Et mystisk røntgenbilde kan være første skritt på veien til å ta en narkotikakurer. Og et nygift par kommer til grensen med noen uvanlige gaver. Tollerne tar en kvinnelig bokser med to forskjellige identiteter. Et mystisk røntgenbilde kan være første skritt på veien til å ta en narkotikakurer. Og et nygift par kommer til grensen med noen uvanlige gaver.

10:55(11:30)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Noen uvanlige avtaler i en fransk kvinnes dagbok gir tollerne tips om hva hun virkelig har drevet med. En passasjer blir stoppet med et smykkeskrin – men det er ikke gull alt som glitrer. Noen uvanlige avtaler i en fransk kvinnes dagbok gir tollerne tips om hva hun virkelig har drevet med. En passasjer blir stoppet med et smykkeskrin – men det er ikke gull alt som glitrer.

11:30(12:00)

> Grensevakten

Australsk realityserie. En australsk mann får problemer etter at det blir funnet innhold i bagasjen hans som kan ende med tiltale. Mistanke vekkes over en billig bildel som er importert til en høy pris. En australsk mann får problemer etter at det blir funnet innhold i bagasjen hans som kan ende med tiltale. Mistanke vekkes over en billig bildel som er importert til en høy pris. Og en desperat mann søker et nytt liv for sin greske familie.

12:00(12:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Rick får tilbud om en Marshall Amp. Complete fra 1973 med alle originaldelene. Så går Corey og Chum «tilbake til framtiden» når et signert hoverboard kommer inn i sjappa. Great Scott!. Rick får tilbud om en Marshall Amp. Complete fra 1973 med alle originaldelene. Så går Corey og Chum «tilbake til framtiden» når et signert hoverboard kommer inn i sjappa.

12:25(12:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Rick får inn gull- og sølvmynter, mens Corey lurer på om noen merkelige gamle frimerker er verd papiret de er trykket på. Chumlee håper «everyting is gonna be alright» når et signert Bob Marley-album kommer inn. Stamp Stumped. Rick får inn gull- og sølvmynter, mens Corey lurer på om noen merkelige gamle frimerker er verd papiret de er trykket på. Chumlee håper «everyting is gonna be alright» når et signert Bob Marley-album kommer inn.

12:55(13:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Hva skjer når Chum får fingrene i tre japanske samuraisverd? Corey prøver å få til en avtale om et utstoppet, rullende esel. Senere ønsker Rick en britisk plakat fra første verdenskrig velkommen. Pawn Samurai. Hva skjer når Chum får fingrene i tre japanske samuraisverd? Corey prøver å få til en avtale om et utstoppet, rullende esel. Senere ønsker Rick en britisk plakat fra første verdenskrig velkommen.

13:25(13:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En selger ber om for mye for et antikkt våpen og Corey gjør et impulskjøp av favorittboken sin. Rick og Chumlee kan enten heve glasset for en gammel brødrister eller bli brent uten et salg. Dollars & Dunks. En selger ber om for mye for et antikkt våpen og Corey gjør et impulskjøp av favorittboken sin. Rick og Chumlee kan enten heve glasset for en gammel brødrister eller bli brent uten et salg.

13:55(14:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Pantelånerne får inn en førsteutgave av Peter Pan-boka. En annen selger prøver å få Rick i kne med en gammel, knelende Thepanom-statue. Here's Looking at You, Pawn!. Pantelånerne får inn en førsteutgave av Peter Pan-boka. En annen selger prøver å få Rick i kne med en gammel, knelende Thepanom-statue. Senere må Corey avgjøre om en Casablanca-filmplakat er verdt et sekssifret beløp.

14:25(14:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. To unge menn blir tatt på fersken i å stjele en flaske whisky på Vinmonopolet. Vekterne er raskt på stedet, og tar de to naskerne med ned til vaktsentralen og politiet kommer for å avhøre guttene. To unge menn blir tatt på fersken i å stjele en flaske whisky på Vinmonopolet. Vekterne er raskt på stedet, og tar de to naskerne med ned til vaktsentralen og politiet kommer for å avhøre guttene. På et NSB-tog har en mann låst seg inn på et toalett, og NSB mistenker at han ruser seg.

14:55(15:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Peter på vaktsentralen har fått mistanke om at en person har ruset seg inne på stasjonen og sender vekterne til stedet. De kommer i kontakt med en kvinne som er i ferd med å sette en sprøyte. Peter på vaktsentralen har fått mistanke om at en person har ruset seg inne på stasjonen og sender vekterne til stedet. De kommer i kontakt med en kvinne som er i ferd med å sette en sprøyte. Vekterne vil bortvise kvinnen, men på vei ut sier hun at hun har en kniv, og vekterne tar umiddelbart grep.

15:25(15:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En situasjon oppstår på stasjonen. En ungdomsgjeng blir truet av en voksen mann, og vekterne Marius og Anette blir sendt for å håndtere situasjonen. En situasjon oppstår på stasjonen. En ungdomsgjeng blir truet av en voksen mann, og vekterne Marius og Anette blir sendt for å håndtere situasjonen. De klarer å skille partene, men er likevel på vakt, for den voksne mannen ser uberegnelig og farlig ut. Vekterne bestemmer seg for å ta tak i den spente situasjonen.

15:55(16:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En av de ansatte i NSBs billettskranke opplever en kunde som beruset og aggressiv, men han får likevel kjøpe billett og går ned på plattformen. En av de ansatte i NSBs billettskranke opplever en kunde som beruset og aggressiv, men han får likevel kjøpe billett og går ned på plattformen. Der blir det klart for vekterne at han er altfor beruset og utagerende til å kunne reise med tog. Men den fulle mannen nekter å følge med vekterne ut av stasjonen, og de må ta tøffe virkemidler i bruk.

16:25(16:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En kvinne har levert falske resepter til et apotek, og blir tatt med til vaktsentralen. Vekterne Henning og Carlos følger med på en ungdomsgjeng som tidligere har laget trøbbel på stasjonen. En kvinne har levert falske resepter til et apotek, og blir tatt med til vaktsentralen. Vekterne Henning og Carlos følger med på en ungdomsgjeng som tidligere har laget trøbbel på stasjonen. De ber om overvåkningsbistand fra Peter i vaktsentralen, og bare sekunder senere bryter det ut et slagsmål i gjengen.

16:55(17:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. "Nattpatruljen" er i Trondheim, og denne natten får politifolkene beskjed om at en person har hoppet i elva - og strømmene er strie. Trondheim. "Nattpatruljen" er i Trondheim, og denne natten får politifolkene beskjed om at en person har hoppet i elva - og strømmene er strie.

17:25(17:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Bergensnatten er søkkvåt, og politibetjentene gjør sitt beste for å holde styr på uregjerlige folk i sentrum. Noen er mer uregjerlige enn andre, og før de vet ordet av det, befinner de seg i et basketak på Torgalmenningen. Bergen. Bergensnatten er søkkvåt, og politibetjentene gjør sitt beste for å holde styr på uregjerlige folk i sentrum. Noen er mer uregjerlige enn andre, og før de vet ordet av det, befinner de seg i et basketak på Torgalmenningen.

17:55(18:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. «Nattpatruljen» er i Sarpsborg, og denne natten må politifolkene hanskes med en bråkmaker som viser seg å være den reneste Houdini når de får på ham håndjern. Sarpsborg. «Nattpatruljen» er i Sarpsborg, og denne natten må politifolkene hanskes med en bråkmaker som viser seg å være den reneste Houdini når de får på ham håndjern.

18:25(19:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vansjøpolitiet har en rolig vakt helt til de finner en havarert bil. De beveger seg opp til bilen, og plutselig er natten alt annet enn rolig. Vansjø. Vansjøpolitiet har en rolig vakt helt til de finner en havarert bil. De beveger seg opp til bilen, og plutselig er natten alt annet enn rolig.

19:00(19:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Nattpatruljen er i Bergen, og denne natten jakter politiet på en mann som oppfører seg truende mot barn, og på en person som blender bybaneførerne med en laser. Bergen. Nattpatruljen er i Bergen, og denne natten jakter politiet på en mann som oppfører seg truende mot barn, og på en person som blender bybaneførerne med en laser.

19:30(20:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Chumlee får tilbud om å kjøpe en 30 dollar-seddel og Rick vurderer å restaurere en tennpluggrenser laget av Albert Champion. Funny Money. Chumlee får tilbud om å kjøpe en 30 dollar-seddel og Rick vurderer å restaurere en tennpluggrenser laget av Albert Champion. Senere leier Rick et ekspertteam som skal vurdere en signert Walt Disney-kopi av «The Art of Animation».

20:00(21:00)

> Værdal'n karsk & BASE

Norsk reality fra 2018. Gjengen i Værdal'n karsk & BASE er i Oslo for hoppe fra en 70 meter høy lift utenfor Operaen. Senere går turen til Kjærag hvor det er Heliboogie med BASE-hoppere fra hele verden. Gjengen i Værdal'n karsk & BASE er i Oslo for hoppe fra en 70 meter høy lift utenfor Operaen. Senere går turen til Kjærag hvor det er Heliboogie med BASE-hoppere fra hele verden.

21:00(22:30)

> Fotballfesten 2018

Norsk underholdning fra 2018. Eliteserien, OBOS-ligaen og Toppserien inviterer til felles feiring av 2018-sesongen. Det blir priser, taler, gjester og innslag, og programledere er Susanne Jørstad Wergeland og Jonas Bergh-Johnsen. Eliteserien, OBOS-ligaen og Toppserien inviterer til felles feiring av 2018-sesongen. Det blir priser, taler, gjester og innslag, og programledere er Susanne Jørstad Wergeland og Jonas Bergh-Johnsen.

22:30(23:00)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Etter at Daniel fridde har Hilde bestemt seg for å avvikle småbruket sitt i Telemark og flytte til Daniel på Rena. Daniel og sønnen, Oskar, skal hjelpe til med å rydde opp på gården, men det er vemodig for Hilde. Etter at Daniel fridde har Hilde bestemt seg for å avvikle småbruket sitt i Telemark og flytte til Daniel på Rena. Daniel og sønnen, Oskar, skal hjelpe til med å rydde opp på gården, men det er vemodig for Hilde. Odd og Lenica lager fest på Ranchen, der festdeltakerne bokstavelig talt er litt på jordet når de prøver å stå på snowboard uten snø, slept etter Odds pickup. Per og Vesla vil lage akebrett av et biltak, men mangler taket.

23:00(23:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Väinö og Gunn-Berit har plutselig fått beskjed om at de ikke lenger får bruke campingplassen på Kvelde som samlingsplass for redneck-gjengen. Väinö og Gunn-Berit har plutselig fått beskjed om at de ikke lenger får bruke campingplassen på Kvelde som samlingsplass for redneck-gjengen. Erik Röv og Ann Sofie eier Sveriges lengste kabriolet, og har nå blitt invitert til å stille den ut på Oslo Motorshow, men først trenger den en ordentlig rengjøring og nye halmballer til baksetet.

23:30(01:50)

> Four Brothers

Amerikansk actiondrama fra 2005. Etter at adoptivmoren deres blir skutt og drept under et butikkran, samles de vidt forskjellige brødrene for å ta saken i egne hender og hevne sin avdøde mor. Etter at adoptivmoren deres blir skutt og drept under et butikkran, samles de vidt forskjellige brødrene for å ta saken i egne hender og hevne sin avdøde mor. De trosser politiets advarsler og snur sitt gamle nabolag på hodet i jakten på gjerningsmannen bak det brutale drapet.

01:50(03:35)

> Stand Up Guys

Amerikansk krimkomedie fra 2012. Val løslates fra fengsel etter å ha sonet 28 år for å nekte å oppgi identiteten til en av hans nærmeste kriminelle samarbeidspartnere. Val løslates fra fengsel etter å ha sonet 28 år for å nekte å oppgi identiteten til en av hans nærmeste kriminelle samarbeidspartnere. Bestevennen Doc henter ham, og de to gjenforenes snart med en annen gammel venn, Hirsch. Båndene mellom dem er like sterke som før, og de tre reflekterer over tapt og vunnet frihet, lojalitet og fordums tider. Men en av vennene skjuler en farlig hemmelighet – han står overfor et umulig dilemma, og tiden for å finne en akseptabel løsning er i ferd med å renne ut. Når solen står opp må de gjenforente vennene konfrontere fortiden sin en gang for alle.

03:35(04:20)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike drar til Pennsylvania for å lage kjøttpudding. Så drar han til Alaska forå reparere et veldig spesielt toalett. Bologna Maker. Mike drar til Pennsylvania for å lage kjøttpudding. Så drar han til Alaska forå reparere et veldig spesielt toalett.

04:20(05:10)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike reiser til Ohio for å sjekke ternebestanden og til Nord-California der han skal plugge igjen en forlatt gruve. Abandoned Mine Plugger. Mike reiser til Ohio for å sjekke ternebestanden og til Nord-California der han skal plugge igjen en forlatt gruve.