Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:50)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

06:50(07:15)

> Containerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. Containerkrigen er intense auksjoner på amerikanske shippinghavner. Deltakerne i programmene konkurrerer med hverandre om å kjøpe innholdet i uavhentede containere som kommer fra hele verden. Ingen vet hvilke skatter containerene skjuler før dørene åpnes. De får bare noen få minutter til å verdivurdere innholdet, og hvorvidt det er verdt å by på. I denne del: Containerkrigen er intense auksjoner på amerikanske shippinghavner. Deltakerne i programmene konkurrerer med hverandre om å kjøpe innholdet i uavhentede containere som kommer fra hele verden. Ingen vet hvilke skatter containerne skjuler før dørene åpnes. De får bare noen få minutter til å verdivurdere innholdet, og hvorvidt det er verdt å by på.

07:15(07:40)

> Containerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. Containerkrigen er intense auksjoner på amerikanske shippinghavner. Deltakerne i programmene konkurrerer med hverandre om å kjøpe innholdet i uavhentede containere som kommer fra hele verden. Ingen vet hvilke skatter containerene skjuler før dørene åpnes. De får bare noen få minutter til å verdivurdere innholdet, og hvorvidt det er verdt å by på. I denne del: Containerkrigen er intense auksjoner på amerikanske shippinghavner. Deltakerne i programmene konkurrerer med hverandre om å kjøpe innholdet i uavhentede containere som kommer fra hele verden. Ingen vet hvilke skatter containerene skjuler før dørene åpnes. De får bare noen få minutter til å verdivurdere innholdet, og hvorvidt det er verdt å by på.

07:40(08:35)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

08:35(09:25)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: En samler i Kentucky er klar for å selge unna det han kan før det er for sent. I West Virginia har skraphandler Tim bestemt seg for å flytte noe av inventaret, og etter flere timer har gutta ikke en gang skrapt i overflaten av hans enorme samling.

09:25(09:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: En storm truer med å slå ut strømmen i sjappa, og Seth prøver å komme opp med en plan for å redde kontantbeholdningen, mens faren mener at det ikke er noe å bekymre seg for. Men da alt blir mørkt befinner Gold-familien seg i en farlig situasjon.

09:55(10:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: En auksjon i Los Angeles tiltrekker flere oppkjøpere enn Dan og Laura ventet. Dave Hester vender tilbake på tross av sin problematiske fortid. Ivy prøver å bevare freden, men blir dratt inn i en unormal auksjon mens Rene tar med seg faren, Gunter, for å få hjelp. Mary tiltrekkes av mer enn bare gode varer.

10:25(10:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Lancaster i California er scene for nok en røff auksjon. Brandi overrasker Jarrod med stor kapital i håp om å få dagens beste lager, mens Mary har med seg litt ekstra hjelp. Darrell og Brandon vinner en auksjon med innhold som uventet fører dem inn i et rettslokale.

10:55(11:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En nervøs ung mann blir forhørt etter at han prøver å bestikke en toller, og et amerikansk band får problemer etter at det blir oppdaget at trommisen har en kriminell fortid.

11:25(11:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En samling plater med seksualundervisning fra 1948 og en bok fra Sheriffen om kriminelle i Las Vegas, datert 1960, er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Sjappa ansetter en lærling, men Chumlee bruker den nye ansatte som personlig assistent.

11:55(12:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En Camaro Z28 fra 1969 og førsteutgaven av en baseballbok, publisert av «Father of Professional Baseball» Harry Wright, er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Coreys ville forbruk koster han et møte med en økonomisk rådgiver. Må han selge en av lekene sine?

12:25(12:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er på Ringsaker, og i natt får Stig Cato og Christian melding om en mann med kniv på en bensinstasjon. De må også håndtere en slåsskamp på byen.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Asker og Bærum, og i kveld må Andreas og Trond håndtere mye fyll og fest. De stopper også en bil med store mengder kobber i lasterommet.

13:25(13:55)

> Hundepatruljen NZ

New-zealandsk dokumentarserie. I denne del: På flyplassen lukter tollhunden Rowdy narkotika på et par chilenske reisende. Narkotikahunden Barney finner mer enn bare brev i fengselets postrom og knivene er ute ved Mt. Eden fengsel.

13:55(14:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: Alarmen går og vekterne blir sendt til en kiosk der en mann forsøker å ta ut penger med et spillekort som tilhører en annen person. Noen unge jenter har blitt snikfotografert av en eldre mann på stasjonen. Mannen er kjent blant vekterne og har blitt tatt for det samme før, og har tidligere lagt ut bilder av unge jenter på nettet.

14:25(15:25)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Mike går bananas i et fantastisk verksted i California, Mike er gal etter en retrobåt og faller også for en BMW mikrobil som kan være verdt en hel del.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Seth gjør en giganttabbe som kan føre til en økonomisk katastrofe for sjappa. Mens han prøver å løse problemene, sladrer Ashley til Les og skaper en krigssone.

15:55(16:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les og Seth ser for seg et salg på 20.000 dollar når en kunde ønsker å få en spesiallagd diamant på 24 timer. Tidsfristen blir vanskelig å overholde, men med iherdig innsats er pengene så godt som deres. Men når Ashley ødelegger handelen er det ingen som klarer å stoppe Seth fra å gå i strupen på henne.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne er på auksjon i Huntington Beach, California, hvor Darrell prøver å lære Brandon en av de tøffeste leksene i lager-gamet. Ivy har høye forventninger til tross for en bedrøvelig fortid i området, mens Mary utfordrer Rene i et veddemål om mer enn penger.

16:55(17:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Beaumont i California er vertskap for auksjoner med alt fra verdslige til helt merkelige saker. Jarrod og Brandi bestemmer seg for å la Alex og Bozek styre auksjonen for sjappa, men ting slår tilbake når Jarrod ikke klarer å slippe tøylene.

17:25(17:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En kvinne bryter sammen når hun blir spurt om hun har narkotika i magen. En enkel vannpumpe er verdisatt til åtte millioner dollar, så tollerne tar en nærmere titt. En berømt tatoveringsartist ankommer.

17:55(18:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En passasjer blir irritert over å få spørsmål om bagasjen sin. Men pusher han tollerne for langt? Et stort antall ulovlige kinesiske arbeidere blir funnet på et kyllingoppdrettsanlegg i Brisbane. Og et indisk par blir forhørt angående mat de har i bagasjen. Men plutselig blir kona syk.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En skreddersydd frakk som tilhørte Elvis Presley og Mercedes-Benz golfbil er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Gutta erter Rick fordi han er skallet, men vil ertingen gå over styr?

18:55(19:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En Gibson Super Jumbo gitar, tidligere eid av Peggy Eames fra Our Gang, og en Buck Rogers tinnrakett fra 1930-tallet er blant eiendelene som dukker opp hos pantelånerne. Chumlee bestemmer seg for å pryde sjappas eksteriør med litt graffiti.

19:25(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Follo, og i natt må Svein og Ronny rydde opp i en slåsskamp mellom to brødre. De må også håndtere en smurf med dårlig oppførsel.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Trondheim, og i kveld må Olav og Anders ta seg av en svært beruset kvinne. Patruljen jakter også på to innbruddstyver som har tatt seg inn på en byggeplass.

20:30(21:30)

> The Flash

Amerikansk actionserie fra 2016. Barry Allen var bare elleve år gammel da moren ble drept i en overnaturlig ulykke. Faren hans ble feilaktig dømt for drapet, og livet til Barry ble forandret for alltid. Nå jobber han som krimtekniker for politiet, og er fast bestemt på å avdekke sannheten om det mystiske drapet på moren. I denne del: Wally får syner om Savitar som han holder skjult for de andre. En farlig hemmelighet truer Barry og Iris' lykke.

21:30(22:00)

> Those Who Can't

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Gutta kommer berusede på skolen samme dag som inspektør Carson lover å sparke den verste læreren.

22:00(22:30)

> Those Who Can't

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Shoemaker plages av en forstyrrende sexdrøm, og dramalæreren gir ham feilaktige råd om å handle.

22:30(23:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon og Raj tester ut om de vil overleve intens varme - og hverandre - når de går under jorden i vitenskapens navn. Samtidig søker Leonard og Penny råd hos Wolowitz og Bernadette etter en krangel om penger. Aldersgrense: 15 år.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Gutta forsøker å hjelpe Penny ut av en pinlig situasjon når en betatt lege dukker opp på dørstokken hennes. Samtidig krangler Amy og Bernadette om kvinnelige forskere burde spille på sex. Aldersgrense: 15 år.

23:30(00:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan dater i skjul Bertas datter, men Charlie finner ut av det og bekymrer seg for hvordan Berta kommer til å reagere.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan forteller Judith og Herb at Jake hører dem når de har sex. Dette temaet vekker ubehagelig minner for Charlie.

00:30(03:00)

> Snikskytter

Amerikansk actionthriller fra 2007. Mark Wahlberg, Tate Donovan. Bob Lee Swagger har utført en rekke hemmelige militære oppdrag, men har mistet tilliten til regjeringen og trukket seg tilbake. Så blir han kontaktet av en FBI-agent som forteller at det planlegges et attentat mot USAs president. Aldersgrense: 15 år.

03:00(03:25)

> Helt magisk

Amerikansk underholdningsserie. Magikeren Michael Carbonaro lurer intetanende mennesker med forvirrende triks i hverdagssituasjoner. Alt fanges opp av skjult kamera. I denne del: Michael forvirrer vindrikkere med en krympende flaske og en kork som utfordrer fysikkens lover. Han blender en ansatt i en smykkebutikk med diamanter som forsvinner. En kvinne får seg en overraskelse i bilvasken.

03:25(03:50)

> Helt magisk

Amerikansk underholdningsserie. Magikeren Michael Carbonaro lurer intetanende mennesker med forvirrende triks i hverdagssituasjoner. Alt fanges opp av skjult kamera. I denne del: Michael utgir seg for å være ansatt i en dyrebutikk og presenterer nyheten om dyr som klekker ut av ballonger, og han overbeviser en hotellvekter om at han kan parkere uten å sitte i førersetet. På treningssenteret introduserer han en ny teknikk som forbløffer erfarne fitnessentusiaster.

03:50(04:30)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdningsserie. De mest korka blant oss: fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I denne del: I kveld blir det vist fram noen banditter som ikke er særlig smarte.

04:30(04:55)

> Containerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. Containerkrigen er intense auksjoner på amerikanske shippinghavner. Deltakerne i programmene konkurrerer med hverandre om å kjøpe innholdet i uavhentede containere som kommer fra hele verden. Ingen vet hvilke skatter containerene skjuler før dørene åpnes. De får bare noen få minutter til å verdivurdere innholdet, og hvorvidt det er verdt å by på. I denne del: Containerkrigen er intense auksjoner på amerikanske shippinghavner. Deltakerne i programmene konkurrerer med hverandre om å kjøpe innholdet i uavhentede containere som kommer fra hele verden. Ingen vet hvilke skatter containerne skjuler før dørene åpnes. De får bare noen få minutter til å verdivurdere innholdet, og hvorvidt det er verdt å by på.

04:55(05:15)

> Containerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. Containerkrigen er intense auksjoner på amerikanske shippinghavner. Deltakerne i programmene konkurrerer med hverandre om å kjøpe innholdet i uavhentede containere som kommer fra hele verden. Ingen vet hvilke skatter containerene skjuler før dørene åpnes. De får bare noen få minutter til å verdivurdere innholdet, og hvorvidt det er verdt å by på. I denne del: Containerkrigen er intense auksjoner på amerikanske shippinghavner. Deltakerne i programmene konkurrerer med hverandre om å kjøpe innholdet i uavhentede containere som kommer fra hele verden. Ingen vet hvilke skatter containerene skjuler før dørene åpnes. De får bare noen få minutter til å verdivurdere innholdet, og hvorvidt det er verdt å by på.