Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Discovery

23:00(00:00)

> The Wheel

Survive The Turn. I Sør-Amerika blir seks personer sluppet av i seks ulike naturomgivelser - fra ørken til sump og regnskog - og de har bare grunnleggende redskaper til hjelp for å overleve.

00:00(01:00)

> Mythbusters

Arrow Machine Gun. Adam og Jamie undersøker den gamle greske myten om at Dionysos den eldre laget en maskin som kunne skyte brennende piler som et moderne maskingevær.

01:00(02:00)

> Gold Rush

Monster Machines. I årenes løp har de enorme gruvemaskinene i Klondyke avdekket nesten 400 kg gull. Hva er det som gjør maskinene så effektive, og hvor er det det skorter?

02:00(03:00)

> Idris Elba: Fighter

Pain And Fear. Som ledd i forsøket på å bli profesjonell kampsportutøver reiser Idris til Japan, der han får opplæring av karatemesteren Shinjo-sensei fra Okinawa og kickboksinglegenden Masato.

03:00(03:55)

> Dual Survival

Out of the Ashes Part 2. Både elitesoldaten Joe Tetis spesialstyrketrening og ultramaratonløperen Matt Grahams sjamanmetoder kommer til nytte når duoen skal overleve i verdens mest ugjestmilde omgivelser.

03:55(04:45)

> Deadliest Catch

Super Typhoon Part 2. En tyfon gjør at båtene kan tape mange penger. Svakhetene til den nye skipperen Josh Harris blir åpenbare, og kaptein Sig står i fare for å miste kontrollen over Northwestern.

04:45(05:35)

> Fast N' Loud

Frustrated With A '32 Ford/Return to Pike's Peak - Part II. GMG-teamet gjenoppliver og restaurerer flere rustne klenodier i verkstedet sitt. Klarer de å få bilene tilbake på veien i tide for den neste auksjonen, og blir det verdt innsatsen?

05:35(06:00)

> How It's Made

Tea, Roof Finials, Artificial Flowers, Alloy Wheels. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan te, takornamenter, plastblomster og legerte hjul lages.