Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Discovery

19:00(20:00)

> Wheeler Dealers

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Mike hopper i det og investerer i en båtbil. Kjøretøyet har imidlertid visse grunnleggende mangler som kan gjøre at hele prosjektet kan synke som en stein. Amphicar.

20:00(21:00)

> The Explosion Show

Amerikansk realityserie. Programlederne Tory Belleci og Streetbike Tommy besøker en verden av imponerende eksplosjoner og dundrende smell. Fra toppmoderne fyrverkeri til filmstunts til millioner av dollar.

21:00(22:00)

> Unexplained & Unexplored

Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Justin og Emiliano dykker i Rødehavet på jakt etter et skipsvrak og gjenstander som kanskje kan lede til et mystisk, gammelt egyptisk samfunn. Egypt's Land Of The Gods. Gamle mysterier etterforskes og bringes til live med 3D-animasjon.

22:00(23:00)

> Lost Mines: Restored

Amerikansk dokusåpe fra 2020. En tredjegenerasjons gruvearbeider drømmer om å gjenåpne farens sølvgruve, men farlige forhold gjør at han søker hjelp. Alex og Kevin forhandler om en avtale for å restaurere den. Poor Man's Mine.

23:00(00:00)

> Yukon Men

Amerikansk realityserie fra 2015. Den avsidesliggende byen Tanana ligger 10 mil nord for Polarsirkelen. Den iskalde landsbyen er en del av et ukjent USA der mennesker må jakte og fange dyr for å overleve. Desperate Measures.

00:00(02:00)

> Naked And Afraid

Amerikansk realityserie fra 2019. To par med overlevelseseksperter må overleve i den livsfarlige jungelen i Panama side ved side. Men før den 21 dager lange utfordringen starter, må de ta et stort valg. No Safety In Numbers. To fremmede må overleve i tjueen dager uten mat, vann eller klær i noen av verdens tøffeste og mest avsidesliggende omgivelser.

02:00(03:00)

> Lost Mines: Restored

Amerikansk dokusåpe fra 2020. En tredjegenerasjons gruvearbeider drømmer om å gjenåpne farens sølvgruve, men farlige forhold gjør at han søker hjelp. Alex og Kevin forhandler om en avtale for å restaurere den. Poor Man's Mine.

03:00(03:45)

> Dual Survival

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Joe bruker sine sporingsevner til å finne sin nye partner Matt Graham på en ubebodd øy utenfor Panama. Sammen må de klare en overlevelsestest. Ingen mann er en øy.

03:45(04:30)

> Deadliest Catch

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Det å være krabbefisker på Beringhavet er et av verdens farligste yrker. Fiskerne utfordrer de voldsomme bølgene og det iskalde vannet på jakt etter verdifulle kongekrabber. Knife In The Ribs. Det å være krabbefisker på Beringhavet er et av verdens farligste yrker. Fiskerne utfordrer de voldsomme bølgene og det iskalde vannet på jakt etter verdifulle kongekrabber.

04:30(05:15)

> Kindig Customs

Amerikansk realityserie fra 2016. Etter en del humper i veien ligger nå alt til rette for et vellykket prosjekt med en 55-modell Nomad. Det blir imidlertid en real utfordring å få rettet ut det skadde karosseriet. Nomad? No Way!. Dave Kindig, som eier og driver Kindig-It Design lager unike kjøretøy til et krevende, og ofte berømt, klientell.

05:15(06:00)

> Outback Truckers

Australsk realityserie fra 2018. Australias tøffeste sjåfører legger ut på den åpne landeveien og forteller om eventyret bak rattet. Lasten er større, veiene tøffere og opplevelsene mer intense enn noen gang. Vi følger vi et utvalg langtransportsjåfører mens de frakter sin verdifulle last gjennom Australias enorme ødemark.