Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:25)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.

06:25(07:15)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. I denne del: Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har et av de travleste akuttmottakene i Storbritannia.

07:15(08:10)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Vi håper alle på en god tilværelse, men iblant er livet blodig urettferdig. Når man har det som verst, kan det meste kjennes umulig. Det er her Sofia Wistam og hennes team kommer inn i bildet som reddende engler. Ved å hjelpe mennesker i vanskeligheter med å pusse opp hjemmene deres, håper de å kunne snu deres situasjon til det bedre. I denne del: Etter en arbeidsulykke for 15 år siden har Göran levd med kroniske smerter døgnet rundt. Vondest er det imidlertid at alenefaren ikke evner å være den pappaen han ønsker for døtrene Anna og Amanda. Som uførepensjonist har han vanskelig for å få pengene til å strekke til, og det er aldri råd til annet enn det mest nødvendige. Sofia og hennes nevenyttige engler vil gjerne hjelpe familien, og byr på overraskelser både i Göran og døtrenes smak.

08:10(09:40)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Et ekspertteam kombinerer sin ekspertise for å sette sammen tre par som skal gifte seg ved første blikk.

09:40(10:10)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie fra 2011. I denne del: - Siden Jonas ble født med Downs syndrom, er det klart jeg møtte større utfordringer enn forventet da jeg fikk ham som 19-åring, forteller Gunn-Britt, som ser på sønnen som en gave. Jonas er nå snart to år, og Gunn-Britt går gravid i niende måned og er i tillegg i full gang med sykepleierutdannelse. Glamourmodellen Hege (20), moren til Alexander, er endelig eksponert i "Vi Menn", men har høyere ambisjoner enn som så. Og Line (19) innser viktigheten av å ha lappen etter at hun fikk datteren Gabriella, og har begynt å øvelseskjøre. Gunn-Britt, Hege og Line er tre av de seks nye ansiktene vi blir kjent med i en ny sesong om unge mødre.

10:10(10:45)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie fra 2011. I denne del: Glamourmodellen Hege er invitert til Oslo for å feste sammen med bransjekolleger, mens Line tar med datteren Gabriella på sin første fotoshoot. Gunn-Britt har derimot fokus på den helt spesielle avtalen hun har påfølgende morgen; da skal hun igjen bli mamma til en liten gutt.

10:45(11:45)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne del: Paola skal ha utdrikningslag, men hun vet fortsatt ikke om bryllupet kommer til å bli noe av. Nervøsiteten holder på å ta knekken på Aziza før bryllupet.

11:45(12:45)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Noen av kvinnene inviteres på gruppedate der de skal tegne Pär, som ligger på en seng, kun tildekket av et laken rundt hoftene. Neste morgen tar han med seg to kvinner på dobbeltdate til den lille byen Fataga.

12:45(13:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

13:50(14:50)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Seks single, som har prøvd alt for å finne kjærligheten uten å lykkes, har gått med på å legge skjebnen i ekspertenes hender og vil gå til det ekstreme skritt å gifte seg med en fullstendig fremmed.

14:50(15:50)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Veterinærene Gudrun og Sveinung fikk sitt første barn med keisersnitt og venter nå sitt andre barn. Gudrun er spent på om hun klarer å føde naturlig. Stine og Johannes venter sitt første barn sammen, og Johannes som ikke har barn fra tidligere forhold er nervøs. Christina og Christer venter sitt første barn sammen.

15:50(16:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Vi håper alle på en god tilværelse, men iblant er livet blodig urettferdig. Når man har det som verst, kan det meste kjennes umulig. Det er her Sofia Wistam og hennes team kommer inn i bildet som reddende engler. Ved å hjelpe mennesker i vanskeligheter med å pusse opp hjemmene deres, håper de å kunne snu deres situasjon til det bedre. I denne del: De var nyforelskede huseiere med storslagne fremtidsplaner. Men livet ble ikke som forventet for trebarnsmamma Eva og kjæresten Anders. Eva begynte å føle seg dårlig, og det viste seg snart at hun hadde fått den uhelbredelige sykdommen MS. Når Sofia og hennes håndverker-engler dukker opp, står hjemmet deres på hodet. Hva kan englene foreta seg for at paret ikke skal bli nedtrykte av sykdom, men snarere gå en lykkelig fremtid i møte?

16:50(17:55)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. I denne del: Tobarnsmoren Therese kjøpte et rekkehus der ingenting var gjort siden 1974. Planen var å pusse opp rom for rom, men byggingen går i sneglefart, og etter hvert har hun oppdaget en lukt som setter seg i klær og alt. Når guttene hennes kommer, må de sove på en madrass i et av de uinnredede rommene. Therese er fortvilet over at sønnene hennes ikke kan være så mye hos henne som hun ønsker.

17:55(18:55)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Marianne og Per venter sitt andre barn og er selvsikre på at det vil bli en rolig og kontrollert fødsel som sist. Men når fødselen raskt tar seg opp blir det en helt annen opplevelse enn sist gang. Camilla og Terje venter sitt første barn sammen. Camilla har som mål og føde helt naturlig uten noen smertelindring. Klarer hun det? Florina og Mihai gleder seg til og få sitt andre barn. Men fødselen tar en dramatisk vending da barnet ikke puster da det kommer til verden.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica og Chandler gjør sine siste bryllupsforberedelser, men under prøvemiddagen oppstår et stort problem: Chandler er savnet. Mens Ross leter etter ham, gjør Rachel og Phoebe alt de kan for å distrahere bruden. Samtidig spiller Joey mot en skuespiller som spytter ham i ansiktet (Gary Oldman).

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey prøver å komme seg bort fra filmsettet for å forrette vielsen idet stjernen (Gary Oldman) dukker opp ravende full. Jentene kommer over en positiv graviditetstest som de antar er Monicas, men det viser seg at den faktisk tilhører Rachel.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe mistenker at Rachel er gravid, så hun hjelper henne å komme gjennom Monica og Chandlers bryllupsfeiring. Chandler håper han ikke setter Monica i forlegenhet på dansegulvet med sine glatte sko, og Ross prøver seg på en tiltrekkende bryllupsgjest.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: I nærheten av Fredrikstad bor Ellen og Kent med sine tre barn og sin to meter lange liste over gjøremål. De har pusset opp i årevis og Ellen elsker å jobbe på huset, men etter at hun ble syk, står det helt stille og frustrasjonen råder. Kent har, med sine ti tommeltotter, overtatt eneansvaret for oppussingen, men klarer aldri å bli ferdig med prosjektene.

21:30(23:20)

> Ungkaren i paradis

Amerikansk realityserie fra 2017. Tidligere deltakere i «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen», som alle forlot serien med knust hjerte, får en ny sjanse til å finne sine sjelevenner. Deltakerne bor sammen i et isolert paradis mens romantikken blomstrer og nye forhold innledes. I denne del: Tidligere Ungkaren- og Ungkarskvinnen-deltakere leter etter en ny sjanse til å finne kjærligheten. En ny tvist som utgjør en trussel for mennene avsløres. En av kvinnene er bedratt av en annen.

23:20(23:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey, Monica og Phoebe prøver å finne ut hvem som er faren til Rachels baby. Monica klarer ikke å dy seg og åpner bryllupsgavene, mens Ross og Chandler prøver å gjenskape bilder fra bryllupet etter at de mistet alle engangskameraene.

23:50(00:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler og Monica forbereder seg på bryllupsreisen samtidig som Rachel forbereder seg på å fortelle Ross at han er faren til barnet hennes. Joey og Phoebe prøver å komme seg inn i de nygiftes leilighet. Monica og Chandler blir misunnelige på et annet par som blir forfremmet til første klasse på flyet.

00:25(00:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Rachel har forskjellige synspunkter om hvem som la an på hvem da Rachel ble gravid, helt til Ross ved en tilfeldighet avslører at han har deres møte på video. Monica og Chandler er tilbake fra bryllupsreisen og er svært begeistret for et par de møtte på flyet hjem. Men det viser seg snart at paret ga dem feil telefonnummer.

00:55(01:55)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: I denne sigøynerversjonen av Romeo og Juliet trosser Heath og Alyssa begge foreldreparene for å få bryllupet de drømmer om. Det store problemet er Heaths tante-Mellie, som er villig til å bruke vold for å stoppe dem fra å bli mann og kone.

01:55(02:55)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

02:55(03:55)

> The Affair

Amerikansk dramaserie. Alison er en ung kvinne som jobber som servitør på en populær restaurant i Hamptons og prøver å få orden på livet sitt etter en personlig tragedie. Hennes ektemann Cole sliter med å holde ekteskapet sammen, samtidig som familiens ranch står på konkursens rand. Deres forhold blir enda mer komplisert når Alison innleder et forhold til Noah. Han er en lærer og forfatterspire fra New York som tilbringer sommeren hos sin svigerfamilie på øya. I denne del: Noah og Alison drar på en dagstur til Block Island for å få litt alenetid sammen. De innser snart at nærheten de føler for hverandre har en mørk bakside.

03:55(04:40)

> The 100

Amerikansk sciencefictionserie fra 2014. For 97 år siden la en kjernefysisk katastrofe jordkloden øde. De eneste som overlevde katastrofen, var de 400 beboerne på de 12 internasjonale romstasjonene. Siden har tre generasjoner blitt født i verdensrommet, og befolkningen har økt til tusentalls på «Arken» - de 12 stasjonene som nå er kjedet sammen for å holde befolkningen i live. Livet på Arken er tøft, det er begrenset med ressurser, og befolkningen er strengt kontrollert. Alle brudd på loven blir straffet med døden - så lenge du ikke er under 18 år. I denne del: Noen av de hundre spiser ved et uhell nøtter som får dem til å hallusinere. Clarke og Bellamy drar på oppdrag for å lete etter mat til vinteren og kommer enda nærmere hverandre.

04:40(05:25)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie fra 2008. I denne del: Moteuken er ensbetydende med kaos for de ansatte i Mode. Betty er intet unntak da hun forsøker å imponere en bisarr, ny designer ved navn Heinrich samtidig som hun skal skrive en oppgave for YETI.

05:25(06:00)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.