Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

11:00(12:00)

> Sofias engler

Marika. Svensk livsstilserie fra 2012. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Med sine forskjellige ferdigheter ordner Sofias engler det praktiske som kan gjøre livet litt enklere. Johnnie og Mattias hjelper til med hjemmet, mens Sofia tar seg av annet som er vanskelig å ordne opp i når et sykt familiemedlem, ulykker eller annet har kommet i veien for det man hadde planlagt.

12:00(13:00)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. I denne del: Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia.

13:00(14:00)

> Millionær søker kjæreste

NeNe's Bridesmaids. Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. I denne del: Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

14:00(15:00)

> Gift ved første blikk USA

Matchmaking Special. Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Vi får se hvordan prosessen med å koble parene foregår, og vi introduseres for eksperimentet, ekspertene og de modige kandidatene, som skal gifte seg med en fremmed.

15:00(16:00)

> 90 days to Wed

Life’s a Beach. Amerikansk realityserie fra 2016. I denne del: Matt og Alla drar på date med Matts skeptiske venn. En nervøs Nicole drar til Azans hjemby for å møte hans familie. Pedro ser en ny side av Chantel gjennom en tur til Florida. Anfisa møter Jorges søster.

16:00(17:00)

> Sofias engler

Emma og Walter. Svensk livsstilserie fra 2012. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Emma og Walter og deres fire år gamle tvillinger, Elsa og Tyra, hadde nettopp kjøpt seg rekkehus da de fikk vite at Elsa hadde leukemi. For å lette byrdene deres litt hjelper Sofias engler dem. Barnas lekerom og Emma og Walters soverom friskes opp.

17:00(18:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Pia og Linus. Svensk livsstilserie fra 2016. I denne del: Pia og Linus kjøpte drømmehuset på landet. Et vakkert sted med stort oppussingsbehov. Etter en rekke feilprioriteringer og gale beslutninger har paret kjørt seg fast. Med et halvferdig hus og tom bankkonto er Linus nå knust.

18:00(19:00)

> Kakekrigen

Norsk livsstilserie. Ambisiøse kakebakere fra hele landet skal kjempe om å bli den beste. Dommere er konditormester Lars Lian og matblogger og kokebokforfatter Monica Csango. I denne del: På kjøkkenet står fem nye deltakere klare for å bake i et tempo de neppe har gjort før. Ukas kakebakere er Kjersti Sandnes fra Bergen, Tom Falstad fra Asker, Cathrine Næss Haugen fra Oslo, Karoline Neset fra Bergen, og Kelly Nathalie Dahle fra Bærum. Ukas første utfordring er å bake en kake til en av de fire årstider.

19:00(19:30)

> Friends

The One Where Paul's the Man. Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Elizabeth trosser farens trusler og reiser på en hemmelig tur til hennes families hytte på fjellet. Det de ikke vet er at Paul og Rachel planlegger akkurat det samme.

19:30(20:00)

> Friends

The One with the Ring. Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler skal kjøpe en forlovelsesring til Monica og ber Phoebe om hjelp. Samtidig angerer Rachel på at hun overtalte Paul til å vise mer følelser.

20:00(20:30)

> Friends

The One with the Proposal (1) Amerikansk komiserie. I denne del: Den store kvelden er her, men Chandlers romantiske planer går i vasken når eks-kjæresten til Monica dukker opp. Samtidig seiler ting sin egen sjø når Rachel og Joey er med på en veldedighetsauksjon.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. I denne del: Johanna og Alex kjøpte seg småbruksdrømmen for tre år siden. Huset er over 150 år gammelt og ligger idyllisk til. Etter å ha bodd der en stund, har paret skjønt at huset er i mye dårligere stand enn de trodde da de kjøpte det. Gulvene er skeive, grunnmuren full av sprekker og det trekker gjennom alle vinduer og vegger.

21:30(22:40)

> Ungkarskvinnen Australia

Animated Movies Date and World Games. Australsk realityserie fra 2016. I denne del: Har Georgia fått en ny favoritt til å kapre hjertet sitt etter en dampende alenedate? Senere, på gruppedaten, kjemper gutta i utfordringer fra hele verden.

22:40(23:40)

> Insider FEM

Drømmen om Hollywood. Norsk dokumentarserie fra 2015. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv. I denne del: Det blåser en skandinavisk bølge over den amerikanske filmbransjen og mange unge nordmenn velger å reise fra familie og venner i Norge i jakten på å oppfylle drømmene sine i Hollywood. Men livet i Los Angeles er langt fra så glamorøst som mange håper, og sjansene for å lykkes er små. Vi møter Petter, Christine og Liz i LA for å få et glimt inn i kulissene og se deres hverdag på godt og vondt.

23:40(00:10)

> Friends

The One with the Proposal (2) Amerikansk komiserie. I denne del: Den store kvelden er her, men Chandlers romantiske planer går i dunken når eks-kjæresten til Monica dukker opp. Samtidig seiler ting sin egen sjø når Rachel og Joey er med på en veldedighetsauksjon.

00:10(00:40)

> Friends

The One with Monica's Thunder. Amerikansk komiserie. I denne del: Minutter etter at Chandler frir til Monica, planlegger hun å feire på byen med vennene sine, helt til hun ser Ross og Rachel kysse.

00:40(01:10)

> Friends

The One with Rachel's Book. Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel blir flau når en ertende Joey kommer over hennes erotiske bok på nattbordet.

01:10(02:10)

> Spinnville bryllup

Mama Said Knock You Out. Amerikansk dokusåpe fra 2016. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: En sigøynerjente og hennes forlovede, som ikke er sigøyner, får kanskje ikke det biker-bryllupet de drømmer om på grunn av sine kranglete mødre. Alanas tradisjonelle åtteårsfeiring utvikler seg til en kamp mellom hennes amerikanske og russiske familiemedlemmer.

02:10(03:10)

> Millionær søker kjæreste

Larry Birkhead & Melyssa Ford. Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Patti hjelper Larry Birkhead, far til Anna Nicole Smiths datter, Dannielynn. 41 år gamle Larry er søt, men sjenert og ukomfortabel i rampelyset. Han har ikke datet det siste tiåret, men nå som datteren er åtte år, forteller hun faren at det er på tide for ham å finne seg en kjæreste.

03:10(04:00)

> Mesterkokken

All-Stars Tournament: Part 1. Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: All-Star-kokkene Madison Cowan, Eric Greenspan, Brian Malarkey og Art Smith konkurrerer om en plass i finalen.

04:00(04:45)

> Fiks det - selg det

As History Would Have it. Kanadisk livsstilsserie fra 2016. I denne del: Kortney og Dave ser for seg høy risiko, men enda større potensiale når de kjøper en klassiker fra 1800-tallet.

04:45(05:35)

> 90 days to Wed

Life’s a Beach. Amerikansk realityserie fra 2016. I denne del: Matt og Alla drar på date med Matts skeptiske venn. En nervøs Nicole drar til Azans hjemby for å møte hans familie. Pedro ser en ny side av Chantel gjennom en tur til Florida. Anfisa møter Jorges søster.

05:35(06:00)

> Unge mødre

Sukkerkick. Norsk dokumentarserie fra 2010. I denne del: Tanita blir nervøs for å bli tobarnsmor når Elise feirer bursdagen sin med tidenes sukkerkick. Maria ønsker seg førerkort for å slippe plagsomme kommentarer fra tilfeldige forbipasserende, mens Julie nyter tiden hjemme som nybakt mamma.