Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

03:05(03:50)

> Cold Case

Amerikansk krimserie fra 2008. I denne del: Lilly og teamet gjenopptar en sak fra 1960 der en flyvertinne ble drept. De oppdager snart mange fiendtlig innstilte mistenkte som mislikte at hun forsøkte å organisere en fagforening for flyvertinnene.

03:50(04:35)

> Switched at Birth

Amerikansk dramaserie. I denne del: Når kunstlæreren hennes ikke er lett å imponere, må Bay tenke helt nytt på talentet sitt. I tillegg til det, må hun mot sin vilje bli med på skolens nye innebandylag. Daphne gjør en tabbe på klinikken, men får hjelp av Campbell. Kathryn presenterer sin nye venn Renzo til John, og i mellomtiden tror Emmet han vet hvem som har gjort hærverk på bilene på Carlton.

04:35(05:25)

> Ugly Betty

Plus None. Amerikansk komiserie. I denne del: Matt ber en annen enn Betty om å være hans følge til Wilhelminas veldedighetsmiddag for tibetanske foreldreløse barn, og Daniel ansetter sin nye bestevenninne Natalie som sin assistent, noe som får Betty til å føle seg ubrukelig. Amanda holder noe hemmelig for Betty, og Daniel oppdager at moren hans, Claire, har en fortid med Cal Hartley.

05:25(06:00)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.