Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

00:05(00:35)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Joey får sitt store filmgjennombrudd når han blir hyret inn for å være Al Pacinos stuntrumpe.

00:35(01:05)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: New York blir mørkelagt og gjengen må underholde seg selv uten elektrisitet. Ross prøver å fortelle Rachel at han liker henne, og Chandler er innesperret med Jill Godacre. Rachel møter en kjekk fyr kalt Paolo.

01:05(02:05)

> Spinnville bryllup

Rituals, Rules and the Ultimate Gypsy Test. Amerikansk dokusåpe fra 2015. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: En tradisjonell sigøynermor forlanger at datteren skal utføre en rekke gamle rtualer for å sjekke om hun er klart til å gifte seg. Senere møter vi en sigøynertenåring som planlegger å gifte seg med en bad-boy, som ikke er sigøyner, mot familiens ønsker.

02:05(03:05)

> Millionær søker kjæreste

There's No Place Like Home. Amerikansk realityserie fra 2011. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

03:05(03:50)

> Gossip Girl

Amerikansk komiserie fra 2008. New Yorks unge elite har alle det til felles at de leser bloggen til Gossip Girl, som vet alt om alle det er verdt å vite noe om. I sentrum står Serena og Blair. Deres trofaste hoff består av unge, vakre, rike og trendy mennesker som lever og ånder for sladder, sex, skandaler, mote, shopping og festing i Manhattans indre sirkler. I denne del: Sommeren nærmer seg slutten, og på det luksuriøse feriestedet The Hamptons har Serena og Nate lurt alle til å tro at de er et par for å dekke over at Nate har vært sammen med en eldre, gift kvinne samtidig som Serena i hemmelighet har sørget over bruddet med Dan. Blair kommer tilbake fra utlandet med en kjekk gutt på armen, noe som får en svært sjalu Chuck til å tvile på avgjørelsen han tok om å forlate Blair alene på helikopterflyplassen.

03:50(04:35)

> 24 timer på legevakten

24 Hours in A&E. Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har et av de travleste akuttmottakene i Storbritannia. I denne del: Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har et av de travleste akuttmottakene i Storbritannia.

04:35(05:20)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. I denne del: Wilhelmina forsøker å støte ut Betty under moteuken, men Daniel går imellom og Betty får i oppgave å dekke et lavt prioritert show. Der oppdager hun en ny designer, Marisa, som hun lanserer som en av de ti designerne man bør få med seg. Men Marc stjeler all oppmerksomheten.

05:20(06:00)

> Verdens morsomste barn

Episode 29. Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.