Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

19:10(21:00)

> Sweet Surrender

Amerikansk romantisk komedie fra 2014. Adam Mayfield, Haylie Duff. Etter at forholdet til Chelsea tar slutt, bestemmer Tom Campbell seg for å gjøre en drastisk endring i livet sitt ved å forlate hjembyen og slutte seg til militæret.

21:00(23:20)

> Life as We Know It

Amerikansk romantisk komedie fra 2010. Katherine Heigl, Christina Hendricks. Etter en katastrofal første date, innser de strake motsetningene Holly og Eric at det eneste de har til felles er kjærligheten til sitt felles gudbarn, Sophie. Men når foreldrene hennes dør i en ulykke og Holly og Eric blir kastet inn i foreldrerollen, må de legge forskjellene sine til side.

23:20(01:15)

> Gone

Amerikansk thrillerdrama fra 2012. Amanda Seyfried, Daniel Sunjata. Jill lever et rolig liv. Men i bakhodet ligger alltid tanken på at mannen som en gang forlot henne i en grøft for å dø, skal komme tilbake og fullføre jobben. Når søsteren Molly forsvinner, kontakter Jill politiet. Kun kriminaletterforskeren Hood vil høre på henne, men han kan ha sine egne grunner for å hjelpe til. Tiden er i ferd med å renne ut, og Jill blir mer og mer desperat. Med politiet i hælene iverksetter hun dramatiske tiltak for å avslutte marerittet en gang for alle. Aldersgrense: 15 år.

01:15(02:10)

> Supernatural

Amerikansk dramaserie fra 2016. I denne del: Sam og Dean blir bekymret når de finner ut at jegere har blitt drept av mistenkelige «ulykker» over hele landet. De bestemmer seg for å finne Mary og sjekke at hun er trygg. Samtidig er Toni tilbake i statene og hun og Mary møtes.

02:10(03:10)

> Kjendisenes kirurgiske katastrofer

Britisk livsstilserie fra 2016. I denne del: Glamormodell Emma B ønsker å gi brystene en boost.

03:10(04:15)

> Mitt liv som fosterbarn

Britisk dokumentar fra 2014. Lorranine Pascale framstår som en selvsikker eks-modell, kokk og bestselgende forfatter – men saken har også en annen side. Lorraine ble adoptert bort 18 måneder gammel, og da hun var åtte år ble hun plassert i fosterhjem. Hun mener fostertilværelsen forandret livet hennes og gjorde henne til den hun er i dag. Vi blir med henne på innsiden av systemet, og møter både barn og fosterforeldre på forskjellige stadier av en fosterhjemprosess. Hun vil også prøve å spore opp sine egne fosterforeldre som hun ikke har sett på 30 år.

04:15(05:00)

> Slankeeksperimentet

Britisk dokumentar fra 2015. I denne del: Den frittalende TV-personligheten Katie Hopkins har fått overskrifter i media på grunn av sine kontroversielle uttalelser om fedme. Hun påstår at tykke mennesker er late og sier at hun ikke ville ansatt noen som er overvektige og hevder at det er lett å gå ned i vekt. Katie er så lei av å høre unnskyldninger for hvorfor folk er overvektige at hun bestemmer seg for å bevise sine argumenter ved å legge på seg før hun skal bli tynn igjen ved enkelt og greit å spise mindre og trene mer. Klarer hun å bevise påstandene sine, eller må hun spise sine egne ord?