Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

12:40(13:45)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne del: De nygifte har kjent hverandre i mindre enn en uke og har nå bestemt seg for å gå på boligjakt slik at de kan flytte inn sammen.

13:45(14:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Vi håper alle på en god tilværelse, men iblant er livet blodig urettferdig. Når man har det som verst, kan det meste kjennes umulig. Det er her Sofia Wistam og hennes team kommer inn i bildet som reddende engler. Ved å hjelpe mennesker i vanskeligheter med å pusse opp hjemmene deres, håper de å kunne snu deres situasjon til det bedre. I denne del: 29 år gamle Joakim ble lam fra brystet og ned i en MC-ulykke. Kona, Malin på 24, ble brått alene med ansvaret for to små barn og restaureringen av drømmehuset. Det er stoppet helt opp når Sofias engler kommer Malin til unnsetning, og det er mye som må gjøres i et hjem som ikke er tilrettelagt for en pappa i rullestol.

14:50(15:50)

> Kakekrigen

Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. I denne del: Ukas bakeglade er Nina Stubberud fra Fredrikstad, Marte Hagenes Johnsen fra Bergen, Liss-Cathrine Juliussen fra Narvik, Eirunn Austlid fra Bergen og Marte Høvde fra Oslo. I dag er utfordringen å bake en sang på halvannen time.

15:50(16:50)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Vidar er tryllekunstner med tusenvis av trylleeffekter, og Sylvi driver en vippesalong. Problemet er at kundene til Sylvi må gå gjennom alt tryllerotet til Vidar for å komme til salongen. Synnøve, Thomas og Rune har selvsagt en løsning på problemet.

16:50(17:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. I denne del: Sandra og Ulf i Åsbro kjøpte et gartneri for tre år siden. I budsjettet var det en halv million kroner til å legkjøpe blomster, men blomstene ble ikke solgt og måtte kastes. Det ble ingen penger igjen til parets nedslitte hus. Ulf blir ikke så lett kald og bruker ikke penger på oppvarming, de tre barna derimot fryser og huset har hverken dusj eller toalett.

17:50(18:20)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

18:20(18:50)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

18:50(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Chandler ser tilfeldigvis Rachel toppløs idet hun kommer ut fra dusjen, så Rachel prøver å ta igjen med samme mynt.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Ross er på date på valentinerdagen og havner på samme restaurant som Susan og Carol.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Monica lager et gourmetmåltid for en restauranteier på utkikk etter en ny kjøkkensjef, men han dukker opp stein og med unormalt høy appetitt.

20:30(21:30)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Magbule og Osman bor i drømmehuset i Bærum. De har vært nødt til å bygge om hele huset for sin multifunksjonshemmede datter, og har derfor ingen steder å lagre datterens medisinske utstyr. Synnøve oppdager også at mor og far har viet all sin tid og energi på at barna skulle ha det bra, og de hadde ikke tenkt på seg selv. Og nå vil Synnøve og teamet hennes sette dem først, i tillegg til å hjelpe dem med å finne en løsning på oppbevaringsproblemet.

21:30(23:20)

> Married by Christmas

Amerikansk julefilm fra 2016. April Bowlby, Jes Macallan. Hvis Carrie skal få være en del av familiebedriften, må hun gifte seg før jul. Kommer hun til å få både en hvit jul og et hvitt bryllup?

23:20(23:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Joey faller for Phoebes tvillingsøster, og Phoebe føler seg forsømt. Ross sliter med farsrollen da han blir med Carol og Susan på fødselsforberedende kurs. Del 1 av 2.

23:55(00:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Rachel forstuer ankelen og overtaler Monica til å bytte identitet for å bruke hennes sykeforsikring. Etter at Phoebes tvillingsøster knuser Joeys hjerte, prøver Phoebe å reparere det. Del 2 av 2.

00:25(00:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Rachel sier opp jobben på Central Perk og blir intervjuet til en jobb som assisterende innkjøper ved Saks Fifth Avenue. Jentene møter gutta i en alt annet enn vennskapelig pokerrunde.

00:55(02:50)

> A Dogwalker's Christmas Tale

Amerikansk julefilm fra 2015. Dina Meyer, Jonathan Bennett. Når den bortskjemte college-studenten Luce Lockhart tvinges til å ta over jobben som hundelufter i ferien, blir hun lykkelig over å finne ut at det skal bygges salong og spa over den lokale hundeparken i nærheten. Men når hun møter den irriterende, men kjekke, hundepasseren Dean, som jobber aktivt for å stoppe dem, tvinges hun til å tenke over hva parken betyr for sine nye venner. Klarer hun å sette til side sine egne egoistiske ønsker og hjelpe til med å redde parken før jul.

02:50(03:40)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: En kommende sigøynerbrud befinner seg i et kjærlighetstriangel med to potensielle friere – og en brudepike fra helvete. En ung tenåring vender ryggen til tradisjonen for å følge drømmen om å bli den første sigøyneren som blir supermodell.

03:40(04:25)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

04:25(05:10)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. I denne del: Teamet undersøker en sak fra 1991 der en 14 år gammel jente ble drept kort tid etter at hun og søsteren ble plassert hos nye fosterforeldre. Jenta var akkurat i ferd med å etablere seg som en talentfull rapper innenfor det lokale gjengmiljøet.

05:10(06:00)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne del: De nygifte har kjent hverandre i mindre enn en uke og har nå bestemt seg for å gå på boligjakt slik at de kan flytte inn sammen.