Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

00:10(00:45)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Monica og Chandler finner ut at de ikke kan bli gravide på den naturlige måten og tenker over alternativene. Chandler tar med seg en kjekk, uvitende kollega hjem til middag for å vurdere ham som potensiell sæddonor. The One with the Donor. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

00:45(01:40)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen. Killing Field. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

01:40(02:45)

> Jeg slapp nesten unna

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Etter at en jury frikjenner Kylen for drapsforsøk, skaffer han seg ny identitet og fortsetter med kriminelle aktiviteter. Greier han å slippe unna flere ganger?. GOT to be the Black Market Maestro. Drap, narkotikasaker, bankran og fangeflukt. Alle historiene er forskjellige, men motivet er det samme – å unngå, eller rømme fra fengselet.

02:45(03:35)

> Drap i familien

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn. At the Stroke of Madness. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn.

03:35(04:20)

> Nate og Jeremiah pusser opp

Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Oppussingen av nygifte Kelly og Jasons første hjem ble en katastrofe, og nå kan de ikke bo der. Nate og Jeremiah vil forvandle det til den perfekte strandbungalow. Global Coast.

04:20(05:10)

> Nate og Jeremiah pusser opp

Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Meg og Chris Browns nye hjem står fast i 80-tallet, og de har begått noen alvorlige oppussingstabber. Ekspertene Nate og Jeremiah griper inn!. Modern Southern Charm.

05:10(06:00)

> Nate og Jeremiah pusser opp

Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Allan og Janelles drømmerenovasjon for den voksende familien deres stoppet opp da Janelle fikk helseproblemer. Nate og Jeremiah får en av sine tøffeste utfordringer. Classic American.