Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

20:00(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Chandler tar med Joey til en søvnklinikk etter å ha blitt holdt våken av hans høylytte snorking. Ross ber Monica om å hente Emilys bryllupskjole for ham, og Monica bestemmer seg for å prøve den en liten stund. The One with the Wedding Dresses. Chandler tar med Joey til en søvnklinikk etter å ha blitt holdt våken av hans høylytte snorking. Ross ber Monica om å hente Emilys bryllupskjole for ham, og Monica bestemmer seg for å prøve den en liten stund.

20:30(21:00)

> Costa del Kongsvik

Norsk komiserie. Wenche gleder seg til NAV-støttet kurs i livsglede på Gran Canaria, men aner allerede på flyplassen at dette kan bli i overkant slitsomt. Wenche gleder seg til NAV-støttet kurs i livsglede på Gran Canaria, men aner allerede på flyplassen at dette kan bli i overkant slitsomt. Alexander skal på dimmetur med gutta fra militæret, og er klar for en ferie med fokus på festing og sjekking.

21:00(22:00)

> Første date Australia

Australsk realityserie fra 2016. Daniel er spent før sin første blind date noensinne med Jacob, som dater for aller første gang etter at han kom ut av skapet. Vi møter også Shadi som dessverre får en dårlig start da han glemmer daten Milankas navn. Daniel and Jacob. Daniel er spent før sin første blind date noensinne med Jacob, som dater for aller første gang etter at han kom ut av skapet. Vi møter også Shadi som dessverre får en dårlig start da han glemmer daten Milankas navn. I tillegg møter vi Ryan og Claire, David og Stacey og George og Grace.

22:00(23:00)

> Ex on the Beach Norge

Norsk realityserie fra 2018. Deltakerne skal på beach party, og her kommer det en stor overraskelse. Henrik er seksuelt frustrert og begynner å vende ryggen mot Inger som vil vente. Deltakerne skal på beach party, og her kommer det en stor overraskelse. Henrik er seksuelt frustrert og begynner å vende ryggen mot Inger som vil vente. Henrik får velge hvem han vil ha med seg på suiten, og tar et oppsiktsvekkende valg som vekker sterke reaksjoner. Ole og Henrik fortsetter å krangle om alfahannrollen. Daniel har endelig klart å bestemme seg for hvem han vil satse på av jentene. Og tre deltakere må reise hjem.

23:00(23:30)

> Say yes to the Dress UK

Britisk realityserie fra 2017. Charlene vet hva hun vil og er klar til å ta med seg den første kjolen hun finner – hvis bare moren kunne se hvor perfekt den er. The Mother of All Shows. Charlene vet hva hun vil og er klar til å ta med seg den første kjolen hun finner – hvis bare moren kunne se hvor perfekt den er. David anstrenger seg for å imponere en kresen mor, må han kaste ut hele følget av butikken først? Morgan er kanskje morens lille prinsesse, men det er ikke sånn hun ser seg selv.

23:30(00:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennegjengen ser tilbake på det til tider turbulente forholdet mellom Ross og Rachel etter å ha mottatt invitasjon til bryllupet mellom ham og Emily. The One with the Invitations. Vennegjengen ser tilbake på det til tider turbulente forholdet mellom Ross og Rachel etter å ha mottatt invitasjon til bryllupet mellom ham og Emily. Phoebe er for gravid til å reise til England, mens Rachel ikke klarer å bestemme seg om hun skal bli med.

00:00(00:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. Pheobe er lei av å være gravid og full av humørsvingninger. Ross utpeker Joey som sin forlover, som begynner å planlegge et fullblods utdrikningslag. Jentene bestemmer seg for å arrangere en babyshower for Phoebe. The One with the Worst Best Man Ever. Pheobe er lei av å være gravid og full av humørsvingninger. Ross utpeker Joey som sin forlover, som begynner å planlegge et fullblods utdrikningslag. Jentene bestemmer seg for å arrangere en babyshower for Phoebe.

00:35(01:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. Hele vennegjengen, bortsett fra Phoebe og Rachel, reiser til bryllupet til Ross i London. Chandler blir irritert av Joeys mange påfunn. I New York innser Rachel at hennes følelser for Ross er sterkere enn noensinne. Del 1 av 2. The One with Ross's Wedding (1). Hele vennegjengen, bortsett fra Phoebe og Rachel, reiser til bryllupet til Ross i London. Chandler blir irritert av Joeys mange påfunn. I New York innser Rachel at hennes følelser for Ross er sterkere enn noensinne. Del 1 av 2.

01:05(02:05)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2013. Fire sigøynertenåringer på jakt etter kjærligheten, forbereder årets største ball. Men alle jenter har en hemmelighet, som for all del ikke må komme til overflaten. Love is a Battlefield. Fire sigøynertenåringer på jakt etter kjærligheten, forbereder årets største ball. Men alle jenter har en hemmelighet, som for all del ikke må komme til overflaten. Et ødelagt rykte kan spolere sjansene til å møte den perfekte sigøynerprinsen.

02:05(03:00)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2011. The Prince and I. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

03:00(03:50)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2016. Det er aldri for sent å gi seg. Det viser en av deltakerne i denne episoden, som avsluttet pensjonisttilværelsen til fordel for kjøkkenet igjen. Souper Chefs. Det er aldri for sent å gi seg. Det viser en av deltakerne i denne episoden, som avsluttet pensjonisttilværelsen til fordel for kjøkkenet igjen. I den første runden må deltakerne lage forrett med ørret og en grønn suppe. En øl med uvanlig smak er en av råvarene til hovedretten. Deig og sukker gir deltakerne en pangstart i desserten, men er det så enkelt som det ser ut?

03:50(04:35)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2016. Kortney og Dave pusser opp et hus som trenger et stort tilbygg for å appellere til kjøpers marked. Kortney frister Dave med en kreativ designplan for et spektakulært hovedrom. The Suite Life. Kortney og Dave pusser opp et hus som trenger et stort tilbygg for å appellere til kjøpers marked. Kortney frister Dave med en kreativ designplan for et spektakulært hovedrom.

04:35(05:25)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2016. Alla blir med på et anspent møte med familien til Matt. Pedro møter Chantel sine foreldre, som tror han kun er på studentvisa. Meet the Family. Alla blir med på et anspent møte med familien til Matt. Pedro møter Chantel sine foreldre, som tror han kun er på studentvisa. Anfisa forteller sine økonomiske krav til Jorge, og Nicole er kanskje ikke helt klar for den marrokanske kulturen.

05:25(06:00)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I Stavanger skal Anna på jobb, men det gleder hun seg til, siden kjæresten Matheijs også er på jobb i dag. Senere møter hun faren og broren på restaurant, og siden Annas pappa er fra Kypros, blir det gresk mat. 1309 Svenneprøve. I Stavanger skal Anna på jobb, men det gleder hun seg til, siden kjæresten Matheijs også er på jobb i dag. Senere møter hun faren og broren på restaurant, og siden Annas pappa er fra Kypros, blir det gresk mat. I Fredrikstad har den store dagen kommet: Stine Elise skal ta svenneprøven. Hun kjenner på nervøsiteten, men føler at hun har kontroll. En uke senere får hun svaret, og lettelsen er stor da hun får beskjed om at hun har bestått. Nå kan fremtiden begynne. I Grimstad besøker Sandra en venninne som akkurat har fått barn. Sandra kjenner at hun får lyst på flere barn når hun holder babyen, men er fast bestemt på å vente med å gi Eline søsken til livet er mer stabilt. Senere får hun besøk av venner, men det er blitt liten tid til husarbeid med fulle skoledager og et sykt barn.