Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

17:45(18:50)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden. I denne del: Tatoverte Sazzie og bikeren Adam venter sitt første barn. Det gjør også Jen, som har Chrohns sykdom, og eks-soldaten John. Jeannie venter sitt fjerde og siste barn.

18:50(21:00)

> Brudens far

Amerikansk komedie fra 1991. Steve Martin, Diane Keaton. George Banks kommer fra en god, gammel California-familie. Han er en normal og sympatisk familiefar inntil hans 22 år gamle datter en dag kommer hjem og forteller at hun er forlovet. Denne opplysningen kommer som lyn fra klar himmel og virker som gift på hjernen til stakkars George. Han kan ikke finne noe forsonende ved datterens forlovede, og bestemmer seg for å sabotere datterens bryllupsplaner...

21:00(23:20)

> Life as We Know It

Amerikansk romantisk komedie fra 2010. Katherine Heigl, Christina Hendricks. Etter en katastrofal første date, innser de strake motsetningene Holly og Eric at det eneste de har til felles er kjærligheten til sitt felles gudbarn, Sophie. Men når foreldrene hennes dør i en ulykke og Holly og Eric blir kastet inn i foreldrerollen, må de legge forskjellene sine til side.

23:20(01:10)

> Stalked by My Neighbor

Amerikansk thriller fra 2015. Amy Pietz, Kelcie Stranahan. En mor og hennes 18 år gamle datter flytter til forstaden for å komme seg etter et traumatisk innbrudd. Men en uhyggelig skygge forfølger dem.

01:10(02:15)

> Bikini og barliv på Bali

Australsk dokumentarserie fra 2015. Hvert år kommer en million australiere til den magiske øya Bali. Noen er på jakt etter sol og moro og noen vil starte et nytt liv - og mange ender opp på stedets travleste legevakt. Vi følger en blanding av feriegjester og utvandrere i høysesongen på den indonesiske øya for å finne ut hva som virkelig foregår der turistene samles og slår seg løs, og hvor vanlige regler ikke gjelder. Vi får også et lite innblikk i Balis unike kultur. I denne del: I første program møter vi Emma som er uheldig når hun prøver seg på klippehopping, Myuran Sukumaran som er dømt til døden for heroinsmugling og sitter i fengsel i Bali, og Nigel Mason som flyttet til Bali for 30 år siden som hippie og som nå driver et millionforetak på øya.

02:15(03:10)

> Believe

Amerikansk dramaserie fra 2014. Helt siden hun ble født, har Bo hatt evner hun verken har klart å forstå eller kontrollere fullt ut. Men nå som hun er ti år gammel, har kreftene blitt sterkere, og trusselen fra onde krefter, som ønsker å bruke evnene hennes til å kontrollere verden, er blitt farligere. Nå som livet og framtiden hennes er i fare, har hennes beskytter, Milton Winter, søkt hjelp fra uventet hold, nemlig Tate, en uskyldig dødsdømt fange, som har klart å rømme. I denne del: Etter at en opprivende konfrontasjon med Zepeda gjør bo sårbar, henvender Winter seg til Bos voktere fra fortiden for beskyttelse igjen. Mens Tate og Winter tar risiko for å hjelpe Bo, avlører et gjenbesøk i jentas fortid overraskende informasjon om Channings historie.

03:10(04:00)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Cynthia Bailey og Kenya Moore fra "The Real Housewives of Atlanta" kommer til Los Angeles for å hjelpe Kenya med å finne en mann. Åttitallssangeren Taylor Dayne har oppdratt tvillinger som enslig mor og er nå klar for å finne kjærligheten. Kan Patti «Tell It To Her Heart»?

04:00(04:45)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: I sesongavslutningen slår Patti seg sammen med tidligere New York City Housewife Jill Zarin for å finne en mann til Dina Lohan. Klarer de å finne en mann som ikke har fulgt Dina og datteren Lindsay i tabloidene? Fran Dreschers eksmann, Peter Marc Jacobson, sto fram som homofil etter at han ble skilt fra Fran. Kan Patti og Fran finne den perfekte mannen til Peter?

04:45(05:35)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger, basert på deres skjønnhet og intelligens.

05:35(06:00)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.