Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

19:25(20:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Ross prøver å få bidrag fra Charlies eks-kjæreste, som er villig til å betale hvis han får Charlie tilbake. The One with Ross's Grant. Ross prøver å få bidrag fra Charlies eks-kjæreste, som er villig til å betale hvis han får Charlie tilbake.

20:00(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Adopsjonsarbeideren, som er ansvarlig for å bedømme Monica og Chandler, har hatt et tidligere sammenstøt med Joey. Phoebe og Mike vurderer å gi bryllupspengene til veldedighet. The One with the Home Study. Adopsjonsarbeideren, som er ansvarlig for å bedømme Monica og Chandler, har hatt et tidligere sammenstøt med Joey. Phoebe og Mike vurderer å gi bryllupspengene til veldedighet.

20:30(21:30)

> Herlige hjem

Norsk livsstilsserie. Jorunn og Jean Emile har skapt sitt eget univers fullt av teatereffekter, antikviteter og gamle tekstiler. Hjemmet har en klassisk fransk aura over seg både i valg av kunst, materialer og møbler. Tilbake til røttene. Jorunn og Jean Emile har skapt sitt eget univers fullt av teatereffekter, antikviteter og gamle tekstiler. Hjemmet har en klassisk fransk aura over seg både i valg av kunst, materialer og møbler. «Maskulint med ekte materialer», beskriver stylist Rune Aas Strandvik og samboer Kristian sin interiørstil. Rune tok over barndomshjemmet sitt fra foreldrene og forandret stilen fra hvitt og lyst til røft og stramt.

21:30(22:30)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. Tobarnspappa Jörgen får store ryggsmerter som viser seg å skyldes en kreftsvulst i lysken. Han overlever ikke. Jörgen og Annloise. Tobarnspappa Jörgen får store ryggsmerter som viser seg å skyldes en kreftsvulst i lysken. Han overlever ikke. Annloise og guttene sitter fast i sorgen og overalt i hjemmet i Bureå blir de minnet om pappa og hans oppussingsprosjekt.

22:30(23:30)

> Voldelig barn - desperate foreldre

Britisk dokumentarserie fra 2016. Vi møter en alenemor med tre barn, som helt har mistet kontrollen. Den mellomste sønnen, Jordan, terroriserer alle. Mor, lillesøster og storebror – alle er redde for ham. Vi møter en alenemor med tre barn, som helt har mistet kontrollen. Den mellomste sønnen, Jordan, terroriserer alle. Mor, lillesøster og storebror – alle er redde for ham.

23:30(00:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Monica og Chandler blir bedt om å være verter på Thanksgiving atter en gang, men så legger Ross, Joey, Phoebe og Rachel andre planer. Ting går ikke bra når de kommer en time for sent til middagen. The One with the Late Thanksgiving. Monica og Chandler blir bedt om å være verter på Thanksgiving atter en gang, men så legger Ross, Joey, Phoebe og Rachel andre planer. Ting går ikke bra når de kommer en time for sent til middagen.

00:00(00:35)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Monica og Chandler møter moren til barnet som de har tenkt å adoptere, men de settes i en ubehagelig situasjon når hun tror de er en prest og en lege. The One with the Birth Mother. Monica og Chandler møter moren til barnet som de har tenkt å adoptere, men de settes i en ubehagelig situasjon når hun tror de er en prest og en lege.

00:35(01:05)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe og Rachel mistenker at Chandler har en affære, men oppdager en annen hemmelighet de ikke hadde forutsett. The One Where Chandler Get's Caught. Phoebe og Rachel mistenker at Chandler har en affære, men oppdager en annen hemmelighet de ikke hadde forutsett.

01:05(02:10)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2014. En kommende sigøynerbrud befinner seg i et kjærlighetstriangel med to potensielle friere – og en brudepike fra helvete. Caught in a Gypsy Love Triangle. En kommende sigøynerbrud befinner seg i et kjærlighetstriangel med to potensielle friere – og en brudepike fra helvete. En ung tenåring vender ryggen til tradisjonen for å følge drømmen om å bli den første sigøyneren som blir supermodell.

02:10(03:05)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. NeNe's Bridesmaids. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

03:05(03:55)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. En skilt mor sliter med ungenes utbrudd, og Jo får henne til å finne ut hva det er som trigger dem. Firestarter or Peacemaker: What Are You?. En skilt mor sliter med ungenes utbrudd, og Jo får henne til å finne ut hva det er som trigger dem.

03:55(04:40)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2016. Kortney og Dave setter i gang en liten oppussing med stort potensiale. Mens Kortney tar seg av designutfordringene ved å jobbe på veldig liten plass, maser Dave om budsjettets betydning. Miniature Margins. Kortney og Dave setter i gang en liten oppussing med stort potensiale. Mens Kortney tar seg av designutfordringene ved å jobbe på veldig liten plass, maser Dave om budsjettets betydning.

04:40(05:30)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Jason og Cassia sliter med økonomien og med Jasons arbeidstid. Danielle har dårlige nyheter for Mohammed. Evelin finner tonen med Justins mor. Bretts skeptiske venn, Sue, får endelig møte Daya. I Have to Tell You Something. Jason og Cassia sliter med økonomien og med Jasons arbeidstid. Danielle har dårlige nyheter for Mohammed. Evelin finner tonen med Justins mor. Bretts skeptiske venn, Sue, får endelig møte Daya. Danny håper hans konservative foreldre ikke vil fornærme Amy.

05:30(06:00)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie fra 2011. Hege har oppgradert kjæresten Thomas til samboer, men hvordan synes hun egentlig det er å gå hjemme og vaske, rydde og lage mat til de to guttene sine?. Å bli husmor er ikke et alternativ. Hege har oppgradert kjæresten Thomas til samboer, men hvordan synes hun egentlig det er å gå hjemme og vaske, rydde og lage mat til de to guttene sine? Line er bekymret for fremtiden og bestemmer seg for å søke jobb, mens Gunn-Britt tar med seg familien på en velfortjent ferie til Dyreparken i Kristiansand. Hvordan vil Jonas reagere på alle dyrene?