Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

16:50(17:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Sinnasnekker’n Adam Alsing og hans profesjonelle team hjelper familier med oppussingsprosjekter som har utartet, amatørsnekring som har resultert i ubeboelige hjem og ideer som har ført til livsfare. I denne del: I Riala bor Katarina og Oskar med tvillingene Loke og Melvin. Oskar kjøpte huset sammen med barnas mor, men renoverte i stykker både hus og ekteskap. Nå er han igang med å gjøre det samme med forholdet til Katarina. Adam Alsing og teamet kommer til unnsetning.

17:50(18:55)

> Kakekrigen

Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. I denne del: I finaleukas nest siste dag står konsistens og tekstur i høysetet. Det skal nemlig bakes kaker som inneholder både noe mykt og knasende. Vinneren i dag blir belønnet med gult lederforkle inn i morgensdagens store finale, mens den dårligste kakebakeren må forlate konkurransen. I dagens dommertips viser Monica hvordan man kan karamellisere nøtter.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joeys teaterstykke har premiere. Ross er alene og er sikker på at Rachels date er mentalt ustabil. Joey forelsker seg i Kate, som blir tilbudt en jobb i Los Angeles. Og stakkars Phoebe må vente i dagesvis i telefonen.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joeys teaterstykke har premiere: Ross er alene og er sikker på at Rachels date er mentalt ustabil. Joey forelsker seg i Kate, som blir tilbudt en jobb i Los Angeles. Og stakkars Phoebe må vente på telefon i dagesvis.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Til Monicas store skrekk planlegger Pete å delta i en slåssturnering. Når han nekter å gi opp selv om han er sjanseløs, må hun revurdere framtiden med ham. Chandler sliter med en overentusiastisk sjef. Phoebe arrangerer en date for Ross med en kvinne som tidligere var skallet.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Sinnasnekker’n Adam Alsing og hans profesjonelle team hjelper familier med oppussingsprosjekter som har utartet, amatørsnekring som har resultert i ubeboelige hjem og ideer som har ført til livsfare. I denne del: I et nedslitt hus i Ullared bor Lena, Jörgen og deres åtte barn. Tagging på veggene og hull i dørene. Elektrisiteten er livsfarlig og det renner vann ned i kjelleren. Lena og Jørgen plages av dårlig samvittighet siden barnas hjemmemiljø er et eneste kaos.

21:30(22:30)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden. I denne del: Musikerene Lucy og James setter øvingen på pause for å få en baby. Laura og Mike forelsket seg på sykehuset da Laura var døden nær. Nå venter de sin andre sønn.

22:30(23:35)

> Barnesykehuset

Britisk dokumentarserie fra 2016. I denne hjertevarme dokumentarserien møter vi barn og deres familier på Birmingham Children’s Hospital. I denne del: Sju år gamle Eman har en nyretilstand som betyr at mer enn én kopp med vann om dagen kan ta livet av henne. Hun har lyst til å drikke mer, så moren hennes må balansere mellom å være en kjærlig mor og å være streng.

23:35(00:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe leter etter sin biologiske far og overbeviser vennegjengen om å dra på helgetur til et strandhus. Ross oppdager at Rachel fremdeles elsker ham og må velge mellom sin nye kjæreste og Rachel, hans store kjærlighet. Og Chandler lurer på hvorfor Monica ikke tar ham seriøst.

00:10(00:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross må velge mellom Rachel og sin skallede kjæreste Bonnie. Phoebe sliter med å takle avsløringen om at morens venninne faktisk er moren hennes. Monica blir brent av en brennmanet, og Chandler og Joy må trå til for å døyve smertene.

00:40(01:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe tror at sjelen til hennes adoptivmor har tatt bolig i en katt. Monica går på date med Rachels high school-kjæreste, som var kul i skoleårene, men nå er en taper. Og når Joey og Chandler bestemmer seg for å selge multimediasenteret, tar de idioti til et helt nytt nivå.

01:10(02:10)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: JR og Nettie stakk av som tenåringer og giftet seg mot foreldrenes ønsker. Nå, 14 år senere, gjør JR en ærbar sigøynerkone av Nettie og gir henne den største brudekjolen i Vest Virginia.

02:10(03:10)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. I denne del: Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

03:10(03:55)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. Betty Suarez er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen legger de i hvert fall ikke merke til henne. I denne del: Daniel har kjærlighetssorg etter bruddet med Sofia, og Betty gjør sitt ytterste for å få ham tilbake på jobb. Det beste botemiddelet må være en date, mener Betty, og arrangerer stevnemøte med en supermodell!

03:55(04:40)

> Ditt farlige hjem

Britisk dokumentarserie fra 2014. Hvert år dør 500 mennesker i Storbritannia av ulykker i hjemmet og tre millioner ender opp på sykehus. Mark Clemmit, Angellica Bell og Mark Millar tar affære i noen av Storbritannias farlige hjem for å redde liv og forhindre skader og sykdom. I denne del: I første program er Mark Clemmit og Mark Millar i Skottland på jakt etter en farlig snekker med en rekke anklager mot seg. Angellica Bell er med på forsøke å stoppe smugling av dødelige leker. Og en mor møter en av de vanligste dødsårsakene i britiske hjem.

04:40(05:30)

> Gordon Ramsay rydder opp

Britisk livsstilserie. I denne del: Stjernekokken Gordon Ramsay vender tilbake til Moore Place, der de ferske eierne Nick og Richard slet med å fylle den enorme spisesalen med gjester. Hadde Gordons lynkurs i restaurantvirksomhet noen effekt på ferskingene? Og er bygningen fremdeles malt i den grusomme lillafargen?