Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

21:00(23:50)

> Legenden om Narnia - Løven, heksa og klesskapet

Amerikansk eventyrfilm fra 2005. Fire søsken trer inn i verdenen Narnia gjennom et magisk klesskap når de leker gjemsel på godset til en eldre professor. Sammen med løven Aslan kjemper barna for å overvinne den hvite heksens makt over Narnia. Basert på C.S. Lewis' første bok i Narnia-serien.

23:50(01:50)

> Warm Bodies

Amerikansk romantisk grøsserkomedie fra 2013. Den uvanlige zombien R redder Julie fra et zombieangrep etter en zombieepidemi. Julie ser at R er annerledes enn andre zombier, og de to danner et uvanlig vennskap i sin kamp for å overleve. R blir stadig mer menneskelig, og dette utløser en spennende, romantisk og ofte komisk serie med hendelser som begynner å forvandle de andre zombiene og kanskje til og med hele den livløse verdenen.

01:50(02:50)

> Der ondskapen bor

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Melissa More så opp til faren, og i hennes øyne kunne Keith Jeperson ikke gjøre noe galt. Men etter hvert som hun ble eldre, snudde kjærligheten til frykt for å bli hans neste offer. Put on a Happy Face. Hva om den personen som står deg nærmest er en djevel i forkledning? Vi får høre historiene til mennesker som har bodd med en morder.

02:50(03:40)

> Dødssyndene

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Joshua, en ekkel kikker, slår seg sammen med Steven, et råskinn av en tyv. Deres lyster, vrede og grådighet ødelegger en familie i Connecticut for alltid. New England Nightmares. Serien avslører skandaløse forbrytelser drevet av de mest grunnleggende menneskelige instinkter, fra fråtsing og grådighet til lyst, misunnelse, latskap, vrede og hovmod.

03:40(04:25)

> Drap i familien

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn. No Rest for the Wicked. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn.

04:25(04:50)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2011. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Randy Fenoli og hans erfarne kolleger tar imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Worth the Wait.

04:50(05:10)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2011. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Randy Fenoli og hans erfarne kolleger tar imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Together as One.

05:10(05:35)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2011. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Randy Fenoli og hans erfarne kolleger tar imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Sister Resistors.

05:35(06:00)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2011. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Randy Fenoli og hans erfarne kolleger tar imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. The Devil is in the Details.