Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe blir sønderknust når hun finner ut at enkelte filmer ikke har en lykkelig slutt. Monica blir sjalu når Richard går ut med Joey og Chandler. Og Rachel blir satt ut av at Ross har planlagt resten av livene deres sammen. The One Where Old Yeller Dies. Phoebe blir sønderknust når hun finner ut at enkelte filmer ikke har en lykkelig slutt. Monica blir sjalu når Richard går ut med Joey og Chandler. Og Rachel blir satt ut av at Ross har planlagt resten av livene deres sammen.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Chandler og Ross blir truet av to bøller som tar over vennenes sofa på Central Perk, og en av dem stjeler Chandlers caps. The One with the Bullies. Chandler og Ross blir truet av to bøller som tar over vennenes sofa på Central Perk, og en av dem stjeler Chandlers caps. Monica er snart blakk og satser sine siste dollar på aksjemarkedet, utelukkende basert på tickersymbolene. Phoebe gjør flere forsøk på å besøke sin biologiske far.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennegjengen planlegger en overraskelsesfest for Rachel, men den egentlige overraskelsen kommer når begge foreldrene hennes, som nettopp er separert, dukker opp på festen. The One with the Two Parties. Vennegjengen planlegger en overraskelsesfest for Rachel, men den egentlige overraskelsen kommer når begge foreldrene hennes, som nettopp er separert, dukker opp på festen. Vennene tenker raskt og arrangerer to separate fester, men ikke uten komplikasjoner.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Turid og Jens sitt hus i Elverum har et massivt inngangsparti som ikke henger sammen med resten av huset lenger og som beveger seg når været skifter. Jens og Turid Elverum. Turid og Jens sitt hus i Elverum har et massivt inngangsparti som ikke henger sammen med resten av huset lenger og som beveger seg når været skifter. På badet er veggen bak flisene så fuktig at den virker mer som en svamp, og huset trenger generelt mye omsorg. Jens vet knapt hvor han skal begynne, og Turid har kapitulert.

21:30(23:20)

> Charming Christmas

Amerikansk drama fra 2015. Når en ung forretningskvinne spiller nissemor på familiens kjøpesenter i julen, begynner livet hennes å ta noen uventede vendinger. Når en ung forretningskvinne spiller nissemor på familiens kjøpesenter i julen, begynner livet hennes å ta noen uventede vendinger.

23:20(01:10)

> The Nine Lives of Christmas

Amerikansk dramakomedie fra 2014. Etter at en bortkommet katt adopterer Zachary, møter han Marilee og innser at singellivet ikke er så tilfredsstillende som han pleide å mene. Etter at en bortkommet katt adopterer Zachary, møter han Marilee og innser at singellivet ikke er så tilfredsstillende som han pleide å mene.

01:10(01:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe blir smittet av brennkopper, og det ser dårlig ut for en romantisk kveld med en tidligere flamme. Monica føler at hun er for nevrotisk for Richard. Charlie Sheen gjestespiller i denne episoden. The One with the Chicken Pox. Phoebe blir smittet av brennkopper, og det ser dårlig ut for en romantisk kveld med en tidligere flamme. Monica føler at hun er for nevrotisk for Richard. Charlie Sheen gjestespiller i denne episoden.

01:40(02:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. Rachel går med på å være brudepike i eksforlovedens bryllup, men en moteglipp tar all oppmerksomhet bort fra bruden. For å få en rolle i Warren Beattys nye film må Joey trene på å kysse gutter. The One with Barry and Mindy's Wedding. Rachel går med på å være brudepike i eksforlovedens bryllup, men en moteglipp tar all oppmerksomhet bort fra bruden. For å få en rolle i Warren Beattys nye film må Joey trene på å kysse gutter. Monica og Richards forhold settes på prøve, og Chandler faller for en mystisk kvinne på nettet.

02:10(02:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. Ross avslører en fantasi om en viss Star Wars-rollefigur til Rachel. Monica sliter med søvnløshet etter bruddet med Richard. Chandler blir sammen med Janice igjen og vil at Joey skal komme overens med henne. The One with the Princess Leia Fantasy. Ross avslører en fantasi om en viss Star Wars-rollefigur til Rachel. Monica sliter med søvnløshet etter bruddet med Richard. Chandler blir sammen med Janice igjen og vil at Joey skal komme overens med henne.

02:40(03:30)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2016. Sabrina må bevise for sigøynersamfunnet at hun er verdig å være sigøynerbrud ved å gjennomgå en gammel, ydmykende rettsak. You Don’t Know Gypsy. Sabrina må bevise for sigøynersamfunnet at hun er verdig å være sigøynerbrud ved å gjennomgå en gammel, ydmykende rettsak. Tradisjoner og rityaler er en integrert del av sigøynerlivet i dag, og når noen bryter koden er helvete løs.

03:30(04:20)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. Peter/Tai/German. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

04:20(05:10)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2015. Kortney og Dave skal prøve å forvandle et mørkt og dystert gothisk hjem til et lyst og luftig hus. Klarer de å bli enige om hva de skal gjøre med den mørke trepanelen?. The Hole. Kortney og Dave skal prøve å forvandle et mørkt og dystert gothisk hjem til et lyst og luftig hus. Klarer de å bli enige om hva de skal gjøre med den mørke trepanelen?