Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

17:25(20:00)

> The Intern

Amerikansk komedie fra 2015. Ben er en pliktoppfyllende tidligere kontormedarbeider som ikke trives som pensjonist. Men på et arbeidsmarked som foretrekker unge talenter, strever han med finne en ny jobb. Til slutt blir han praktikant hos Jules, en overarbeidet og stresset gründer.

20:00(21:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2018. Bianca skal være programleder på TV og skal lede Breaking News sammen med Fredrik Wikingsson. Hun er engstelig for at det skal prates om politikk og søker hjelp hos mamma. Bianca gör programledardebut. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

21:00(23:15)

> Mens du sov

Amerikansk romantisk komedie fra 1995. Det er noe som mangler i Lucys liv. Selv om hun har leilighet, en katt, nære venner og jobb på T-banen, har hun ikke en egen familie. Derfor jobber hun alltid i høytider og ferier. Han vet imidlertid ikke hvem hun er, inntil den dagen han blir overfalt og faller ut på T-banesporet, og hun redder ham fra en sikker død.Når hun besøker ham på sykehuset blir hun tatt for å være hans forlovede, og med drømmemannen i koma, hvorfor nekte på det? Familien hans tar henne til seg med det samme og inkluderer henne i julefeiringen. Den eneste som blir mistenksom er drømmemannens bror, som hun etter hvert føler seg veldig tiltrukket av.

23:15(01:40)

> Men, Women & Children

Amerikansk dramakomedie fra 2014. Om en gruppe tenåringer og deres foreldre som prøver å håndtere hvordan internett har forandret alt fra forhold og kjærlighetsliv til kommunikasjon og fritid.

01:40(02:45)

> Det perfekte mord

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. For morderen er det et perfekt drap. Etter hvert som etterforskningen ender i blindgater og feil mistenkte blir forkastet tror gjerningspersonene de kommer unna med det. The Last Blitz.

02:45(03:35)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Innocence Lost.

03:35(04:25)

> Drap i familien

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn. Death is in the Heir. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn.

04:25(04:50)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Tacos, Turtles and Tri-Tip.

04:50(05:15)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Succulent Sandwiches.

05:15(05:35)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Hot Meat and Cool Veg.

05:35(06:00)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Hot Meat and Cool Veg.