Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Kåre og Linda har til sammen tre barn, og venter nå sitt første felles barn. Likevel har de bare to soverom. Huset er stort og burde fint kunne passe den voksende familien, men hele 2. etasjen står urørt og tom. Askim: Kåre og Linda.

21:30(00:25)

> Legenden om Narnia - Løven, heksa og klesskapet

Amerikansk eventyrfilm fra 2005. Fire søsken trer inn i verdenen Narnia gjennom et magisk klesskap når de leker gjemsel på godset til en eldre professor. Sammen med løven Aslan kjemper barna for å overvinne den hvite heksens makt over Narnia. Basert på C.S. Lewis' første bok i Narnia-serien.

00:25(00:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Gjengen leter etter Marcel, som stakk av fra leiligheten mens Rachel passet på ham. Akkurat da det ser ut til at Rachel og Ross endelig skal kunne tilbringe en romantisk kveld sammen, går alt i vasken. The One Where the Monkey Got Away. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

00:55(01:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Rachel og Barry begynner å date igjen, selv om han er forlovet med Mindy, som vil ha Rachel som forlover. The One with the Evil Orthodontist. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

01:25(02:20)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen. Where Is Baby DeOrr?. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

02:20(03:05)

> Mordene i sumpen

Amerikansk dokumentarserie. I grumsete farvann vil hemmeligheter til slutt komme opp til overflaten, fra sumpen i Louisiana, Great Lake o' the Cherokees i Missouri og elvene i Georgia. Death in an Orange Grove.

03:05(03:50)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Fallen Angel.

03:50(04:15)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. Two Views in Puerto Vallarta. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

04:15(04:40)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. New Life in Nuevo Vallarta. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

04:40(05:05)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. Healing in Playa del Carmen. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

05:05(05:25)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. Perfect Weather Winters in Puerto Morelos, Mexico. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

05:25(06:00)

> Giadas matglede

Amerikansk livsstilserie. Den italienske kokken Giada De Laurentiis lager mat som er ment å deles med venner og familie. Father's Day Pasta. Den italienske kokken Giada De Laurentiis lager mat som er ment å deles med venner og familie.