Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica blir med Chandler på en jobbfest og oppdager at han har en særegen, falsk latter forbeholdt sjefens dårlige vitser. Ross får vite at Emily skal gifte seg på nytt og finner trøst hos vennegjengens nemesis: Janice.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey bestemmer seg for å endre image for å dra i land en rolle, og Rachel kler ham opp i siste mote fra butikken. Phoebe blir satt ut når faren hennes dukker opp i bestemorens begravelse.

20:30(21:30)

> Mitt liv som lang

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Lexie leter etter kjole, men har problemer med å finne en som passer. Lindsays kortere kjæreste klarer ikke å henge med i baren. Nancy gjør seg klar til å komme seg videre etter high school. Bryan får et jobbtilbud som vil medføre at Halegh må gi opp sin karriere.

21:30(23:35)

> Signs

Amerikansk science fiction-drama fra 2002. Mel Gibson, Rory Culkin. Graham Hess slutter som landsbyprest etter at han mistet sin kone i en tragisk bilulykke. Han trekker seg tilbake til familiegården, sammen med sin bror og sine to barn, for å få fred. Men det er det siste han får. Han blir stadig vekket midt på natten av merkelige lyder. Han oppdager at noen har laget et flere hundre meter stort mønster av sirkler og linjer i maisåkeren hans. Som den nyfrelste rasjonalisten han er, avfeier Hess det som guttestreker. Men ettersom det dukker opp flere andre uforklarlige hendelser, begynner frykten og uhyggen å melde seg. Og nå har han ikke lenger noen Gud å søke trygghet hos. Aldersgrense: 11 år.

23:35(00:35)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2011. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

00:35(01:35)

> Forsvunnet

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner. I denne del: Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner.

01:35(02:40)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Etter at Lars-Göran druknet, har ingenting ordnet seg for Marita og de tre barna. Sønnene har dratt et tungt lass i alle år og familien holdt på å splittes etter at den ene skaden etter den andre rammet huset. Marita, som jobber som barnepleier, har fått økonomien ødelagt. Sofias engler hjelper familien å komme videre ved å lette på angsten husets dårlige forfatning gir.

02:40(04:05)

> So You Think You Can Dance

Amerikansk realityserie. I denne del: Kampen om å bli USAs neste favorittdanser hardner til. De åtte gjenværende danserne gir alt de har for å være en av de seks som går videre til neste uke.

04:05(06:00)

> Ungkaren i paradis

Amerikansk realityserie fra 2015. Tidligere deltakere i "Ungkaren" og "Ungkarskvinnen", som alle forlot serien med knuste hjerter, får en ny sjanse til å finne sine sjelevenner. Deltakerne bor sammen i et isolert paradis mens romantikken blomstrer og nye forhold innledes. I denne del: Ashley I. farer avsted med Jared til et luksushotell. I tillegg finner den største elimineringsunden i Ungkarshistorien sted. Bare åtte stykker er igjen.