Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:50(07:45)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Susan MacDonald driver en hundelekebutikk i Australia, men uheldigvis er hennes egen hund livredd for de pipende lekene og løper og gjemmer seg bare ved synet av dem. Kan Cesar hjelpe hunden med å bli kvitt redselen? Vi møter også Royce Change som har en veldig aggressiv hund.

07:45(08:40)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Kunstsamler Joel Gilman tok på seg ansvaret for en forlatt hund. Han gjorde en god jobb, men problemet nå er at hunden nekter å forlate ham og liker ikke at han gir sin andre hund oppmerksomhet eller snakker med mennesker. Vi møter også Jacqueline Rose og Manny Lizazo og deres tre år gamle hund som drepte naboens malteser. Kan Cesar hjelpe de fortvilte hundeeierne?

08:40(09:30)

> Ekstremt vekttap

Amerikansk realityserie. I denne del: Gjennom hele oppveksten ble Sara (39) gjort narr av fordi hun var lav. Når hun i tillegg begynte å legge på seg, ble mobbingen verre. Selv om hun har en stor og støttende familie har hun alltid syntes det har vært vanskelig å passe inn sammen med søsken og venner. Som 26-åring bestemte hun seg for å gå i kloster, i håp om at det ville hjelpe henne å finne sin plass i verden. Del 1 av 2.

09:30(10:00)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Vi blir kjent med tre nye jenter, alle med hver sin beretning om livet som ung mor i 2012. Tobarnsmor og student Silje Merethe fra Sortland forteller hvordan hennes familie tok nyheten om hennes første barn, Pia fra Drøbak har en tre år gammel sønn med cerebral parese og Chatrine fra Trøgstad deler sitt syn på NAV samtidig som hun sikter mot en smalere midje og et sunnere liv.

10:00(10:30)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Hos Silje på Sortland feires det barnebursdag, men det er ikke nødvendigvis det som er den største festen i dag. Samtidig får Chatrine treningshjelp av personlig trener og Pia er i møte med NAV og kommunen.

10:30(11:00)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Pia forbereder nok en tur til USA og Family Hope Center, Silje Merethe er på skole i Harstad og Chatrine bruker sommeren til camping og lunsjkos med venninner.

11:00(11:35)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Ventetiden er over for Pia. Møtet med Family Hope Center er i dag og endelig skal de måle Nicholas' framgang. Samtidig i Trøgstad skal Chatrine ta en ny tatovering og hos Silje Merethe er det middag hos bestemor.

11:35(12:10)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Rikke fra «Unge mødre gifter seg» er tilbake og får tid til å mimre tilbake til bryllupet, Silje Merethe er hjemme etter en lang studieuke i Harstad og Pia har sin siste dag i USA.

12:10(14:00)

> Slankekrigen

Amerikansk livsstilserie fra 2016. I denne del: Den nye programlederen Bob Harper frister åtte par deltakere med penger og utfordrer dem til å møte sin frykt for høyder.

14:00(15:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp. I denne del: Peter og Camilla bor sammen med barna Hampus (11), Lucas (9) og Amanda (4) i Åre. For sju år siden kjøpet paret en tomt med ambisjon om å bygge et nytt hus, men det meste gikk dårlig helt fra starten, og det tok to hele år før familien kunne flytte inn. Og fem år etter innflyttingen er øverste etasje fortsatt ikke ferdig. Bygget har nå stoppet helt opp fordi paret krangler om absolutt alt, mest fordi Camilla blir sint når Peter gjør feil og synes han er altfor lat.

15:00(16:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp. I denne del: Annika Matilda bor sammen sønnen Hannes (19) i en villa fra 20-tallet i Alvsjö. Annika kjøpte huset sammen med sin tidligere samboer som var snekker, men i dag starter hun på nye byggeprosjekter hele tiden uten å klare å avslutte noen ting. Sine besynderlige feilprioriteringer forklarer hun selv med at hun er av det kunstneriske slaget.

16:00(17:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp. I denne del: Vijaya og Michael bor sammne med sine tre barn i en gammel låve i Ålberga. Familien har innredet med materialer de har funnet eller kjøpt på nettet, men selv om de har bodd der i tolv år, har de fremdeles ikke dusj og kan bare bo i ett rom. Michael begynner å innse at han ikke klarer jobben selv, Vijaya er helt uinteressert i å bygge, men maser gjerne om at det må bli ferdig. For Anders og hans snekkere blir dette et av de mest slitsomme prosjektene de har vært med på.

17:00(18:00)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Pär sniker seg inn i jentens hus for å vekke dem. Han blir der hele dagen for å bli bedre kjent med hver og en av dem. Ettermiddagen tilbringes på alenedate med en av kvinnene på treningssenteret og avsluttes med middag. Neste dag er det klart for gruppedate på tur i skogen.

18:00(19:00)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Pär tar med seg én heldig kvinne på strikkhopp- og piknik-date. Neste morgen er det klart for gruppedate på tennisbanen. En av kvinnene bestemmer seg for å forlate programmet.

19:00(20:00)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Kvinnene får 30 minutter på seg til å gjøre seg klare til en date med yoga og piknik i parken. Veronika sitter hjemme i huset og furter fordi hun har fått for lite oppmerksomhet etter alenedaten deres.

20:00(21:00)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Pär inviterer til gruppedate på en seilbåt der én blir sjøsyk, mens en annen flørter med Pär, som på sin side har problemer med å holde seg unna den tredje kvinnen. Dagens alenedate er en sykkeltur i fjellet.

21:00(00:25)

> The Aviator

Amerikansk drama fra 2004. Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett. Howard Hughes var den raskeste i luften, den rikeste på jorden og en av det 20. århundrets mest myteomspunne, men også plagede skikkelser. En enestående historie om en like enestående personlighet! Aldersgrense: 11 år.

00:25(02:20)

> The Girl

Britisk biografisk drama fra 2012. Sienna Miller, Toby Jones. Filmen er laget på bakgrunn av intervjuer med Tippi Hedren og gjenlevende medlemmer av Hitchcocks stab og handler om den legendariske regissørens besatte fornold til skuespilleren Tippi Hedren. I 1962, da Hitchcock var på høyden av sin karriere, valgte han en ukjent modell til å spille i sin mest ambisiøse film, Fuglene. Men etter som han formet Hedren til en perfekt Hitchcock-blondine, ble han samtidig besatt av den umulige drømmen om å vinne den virkelige kvinnens kjærlighet. At han mislyktes kan ha ødelagt begges karrierer. Aldersgrense: 11 år.

02:20(03:15)

> The Vampire Diaries

Amerikansk dramaserie fra 2016. I denne del: Damon og Alaric står ansikt til ansikt med en gammel fiende etter at de får tak i et våpen som kan ødelegge Cade. Stefan holdes fanget og tvinges til å møte en mørk hemmelighet fra fortiden.

03:15(04:00)

> The 100

Amerikansk actionserie fra 2016. I denne del: I sesongpremieren sliter Clarke og vennene hennes med å komme videre etter at jordens skjebne er avslørt.

04:00(04:50)

> The Face

Amerikansk realityserie fra 2014. Supermodellene Naomi Campbell, Karolina Kurkova og Coco Rocha veileder hver sitt lag med unge og lovende modeller som blir kastet ut i en verden full av fotoseanser, motevisninger og reklamer for noen av USAs mest kjente merker. I hver utfordring får de møte berømte fotografer, stylister og designere, og vinneren av konkurransen får en unik kontrakt med en av USAs største kosmetikkjeder. I denne del: Modell-deltakerne poserer sammen med totalt fremmede i en sexy undertøyskampanje for Fleur du Mal. De må finne kjemien med de mannlige modellene for å få bli i konkurransen.