Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Did You Check with the Captain of the Flying Monkeys?. Charlie revurderer hvordan han behandler kvinner etter at moren blir dumpet av kjæresten. Samtidig lærer Charlie Jake hvordan man skal sile ut anrop fra kvinner, men Jake avslører litt for mye om hva han har lært til Alan.

00:30(02:35)

> Showtime

Amerikansk actionkomedie fra 2002. Politietterforsker Mitch Preston er en mann av få ord, lite tålmodighet og enda mindre stil. Alt han ønsker er å få fred til å gjøre jobben slik han har gjort den i 20 år. Et uheldig møte mellom Mitch og et TV-kamera skaper overskrifter og hodebry for politiledelsen. Utfallet blir at Mitch må ta hovedrollen i en ny realityserie om politifolks hverdag. Det vil være feil å si at han har kameratekke, men TV-folkene vet hva Mitch trenger: En sjarmerende, stilig, utadvendt og snakkesalig partner.

02:35(03:25)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Abandoned Mine Plugger. Mike reiser til Ohio for å sjekke ternebestanden og til Nord-California der han skal plugge igjen en forlatt gruve.

03:25(04:15)

> Gullfeber spesial

Amerikansk dokumentarserie. Gruvearbeiderne avslører sjokkerende sannheter, inkludert en crew-romanse. Tony anklages for å bryte en avtale, Parkers mannskap lar ham få det som han vil og Todd avlsører et hemmelig talent. Så tilbyr gruvesjefene en sniktitt på de radikalt nye planene for neste sesong.

04:15(05:05)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2005. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

05:05(05:30)

> Bånn gass

Norsk dokumentarserie fra 2015. Arne Nilsen er på hjemmebane i Hamar. Han har ny bil og høye ambisjoner. Kenneth Iversen fra team Grevling har tatt turen fra Eidsvoll, men han må ha maks flaks med den litt kranglete bilen for at dette skal gå veien. Kompisen Dennis fra Team Mørkhagen Racing er også på plass, og han kjører så hardt at motoren begynner å brenne.