Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

13:55(14:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: En kraftig beruset mann ber vekter Marius om hjelp til å finne riktig tog. Etter flere iherdige forsøk på å hjelpe mannen blir han truende ovenfor Marius, og det viser seg at mannen har lumske hensikter med sitt opphold på stasjonen.

14:25(15:25)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Opilio-sesongen starter med at Cornelia Marie er tilbake. Etter tre års kamp bringer Josh Harris båten som gjørde faren til en legende tilbake. 18 år gamle Mandy Hansen prøver å overbevise faren, Sig, om å ta henne med på fisket.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Les forelsker seg i en luksusklokke og får hjelp av sjappas klokkeekspert, Harold, med å vurdere om den er ekte. Men fører Harolds råd til at Les gjør en tabbe? Ashley havner i en opphetet diskusjon med en kunde som krever å få tilbake stjålne eiendeler, men nekter å fylle ut en politianmeldelse.

15:55(16:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Seth tilkaller en konsulent for å få sjappa på føttene igjen etter det drastiske fallet i gullprisene. Uten å ane konsekvensene, sår konsulenten tvil om Les' ekspertise. Dessuten kommer en kunde innom med Star Trek-samlegjenstander, og en annen kunde får et raserianfall når Ashley nekter å ta imot et ødelagt bilsete.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Lancaster i California er scene for nok en røff auksjon. Brandi overrasker Jarrod med stor kapital i håp om å få dagens beste lager, mens Mary har med seg litt ekstra hjelp. Darrell og Brandon vinner en auksjon med innhold som uventet fører dem inn i et rettslokale.

16:55(17:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne er på auksjon i Huntington Beach, California, hvor Darrell prøver å lære Brandon en av de tøffeste leksene i lager-gamet. Ivy har høye forventninger til tross for en bedrøvelig fortid i området, mens Mary utfordrer Rene i et veddemål om mer enn penger.

17:25(17:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2006. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer langs Australias grenser.

17:55(18:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2006. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer langs Australias grenser.

18:30(19:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En Cushman scooter, som angivelig har tilhørt fallskjermjegere under andre verdenskrig, og noen gummipatroner fra Bogside-massakren er blant gjenstanden som dukker opp hos pantelånerne. Gutta sender Chumlee for å designe en mynt som skal representere sjappa.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Gutta arrangerer utdrikningslag for Rick Harrison. Vil han overleve det som er planlagt? En sjelden kopi av The Adventures of Tom Sawyer og noen gamle sjetonger er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

19:30(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Vi er i Haugesund og for Mette og Terje begynner kvelden med melding om at en person har tatt seg inn i en leilighet og slått løs på dem som var der. Det er mye fulle folk ute denne kvelden, og Mette og Terje må på slutten av vakta bistå en annen patrulje med å håndtere en svært utagerende mann.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Det er lørdag kveld i Tromsø, og i kveld har Siri og Jørgen ekstra mye fokus på forebyggende arbeid. Allikevel blir det både fyll og slåssing på byen denne kvelden.

20:30(21:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Brannstasjonen er i Stavanger, og gjengen må rykke ut raskt når det meldes om røyk i en boligblokk.

21:00(21:30)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: I kveldens Brannstasjonen har tiden endelig kommet til en klassiker: Gjengen må redde en katt. Og siden får de melding om at det brenner i skogen.

21:30(22:30)

> Arctic Waters

Norsk dokumentarserie fra 2017. Å fiske torsk fra små sjarker i Barentshavet er en tøff jobb. Risikoen er stor, men for de som våger er det store penger å hente. I Finnmark ligger Veidnes, en liten bygd med 44 innbyggere. For 25 år siden ble fiskebruket lagt ned. Det kunne endt opp med historien om en fraflyttet og øde bygd, men nå er fiskeren Svein Vegar Lyder klar til å få fart på hjembygda igjen. I denne del: Fiskeren Svenne og familien hans ønsker å skape nytt liv i fraflyttingstruede Veidnes i Finnmark. Kommer løfter om rikdom til å lokke innflyttere til stedet?

22:30(23:30)

> I kongens klær

Norsk dokumentarserie fra 2015. Hvert år mønstrer flere hundre håpefulle unge nordmenn til tjeneste i Hans Majestet Kongens Garde. På et år skal de forvandles fra uskyldige ungdommer, til ansvarlige krigere som skal beskytte både konge og fedreland. I denne dokumentarserien følger vi et knippe av disse på deres ulike ferder fra barnerommet til skarp beredskap i en av Hærens mest mangfoldige og ærefulle avdelinger. I denne del: I denne episoden er møter vi rekrutten Løver, som sliter med motivasjonen når troppen blir satt på prøve. Drillaspirantene Haavaag og Langen overflyttes til Huseby leir i Oslo, og den krevende tjenesten i patruljetroppen blir enda hardere under det tradisjonsrike «lueløpet».

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Sheldon blir oppslukt av sjalusi når geologen Bert vinner et genistipend ved universitetet. Stephen Hawking vender tilbake for å spille seg selv.

00:00(00:25)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Leonard og Sheldon krangler om hvem som skal oppbevare deres felles eiendeler.

00:25(00:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden ansetter Evelyn som hans interiørdesigner, Jake blir forelsket i kjemilæreren sin, og Alan klarer ikke å slutte å lese Charlies gamle dagbok.

00:55(01:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Når Walden selger Charlies piano starter Alan å kanalisere hans indre Charlie.

01:25(01:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Alan vender tilbake fra galehuset og finner ut at livet hans er et kaos.

01:55(02:25)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

02:25(02:55)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. I denne del: Narkotikahunden Ted tar imot unge wanna be's på besøk i fengselet. Tollhunden Miller oppdager narkotika som er godt skjult i en jakke og en reisende liker ikke å bli sniffet på av hunden Watchman.

02:55(03:20)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. I denne del: På flyplassen lukter tollhunden Rowdy narkotika på et par chilenske reisende. Narkotikahunden Barney finner mer enn bare brev i fengselets postrom og knivene er ute ved Mt. Eden fengsel.

03:20(04:10)

> Person of Interest

Amerikansk thrillerserie. I denne del: Finch og Reese samarbeider med Shaw, men blir skremt av hennes voldelige tendenser. Hackeren Root er lagt inn på psykiatrisk sykehus, men planlegger å rømme for å gjenopprette kontakten med Maskinen. Finch og Reese må beskytte en amerikansk marineoffiser som er i byen under Fleet Week. Carter er degradert til politibetjent etter å ha blitt lurt av den korrupte forbryterorganisasjonen HR, og hun iverksetter en plan for å utslette dem for all framtid.

04:10(04:35)

> Auction Hunters

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner. I denne del: Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner.

04:35(05:20)

> Barmageddon

Amerikansk realityserie. I denne del: Komikeren Mo Mandel møter hver uke to forskjellige bar-eiere som får en uke til å bevise om de er best i bransjen. I første episode kjemper en kvinnelig bareier mot eieren av en surfegrill.