Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Vi får gjensyn med noen av de dyreste gjenstandene hos Pantelånerne i Las Vegas: blant annet en Ford Shelby G.T. Best Of - Priciest Pawns. Vi får gjensyn med noen av de dyreste gjenstandene hos Pantelånerne i Las Vegas: blant annet en Ford Shelby G.T. 350 fra 1967, en roterende Hotchkiss-kanon fra 1800-tallet og en ekstremt sjelden tysk Enigma kodemaskin fra andre verdenskrig.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En flintlåspistol fra 1763 skyter inn i sjappa og Rick får øye på et teleskop fra 1890. Senere våger Rick og Chumlee seg til en fjern galaxe for å se på Star Wars-effekter. Locked and Loaded. En flintlåspistol fra 1763 skyter inn i sjappa og Rick får øye på et teleskop fra 1890. Senere våger Rick og Chumlee seg til en fjern galaxe for å se på Star Wars-effekter.

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Nattpatruljen er i Asker og Bærum, og i kveld må Andreas og Trond håndtere mye fyll og fest. De stopper også en bil med store mengder kobber i lasterommet. 242 Asker og Bærum. Nattpatruljen er i Asker og Bærum, og i kveld må Andreas og Trond håndtere mye fyll og fest. De stopper også en bil med store mengder kobber i lasterommet.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Nattpatruljen er i Follo, og i natt må Svein og Ronny rydde opp i en slåsskamp mellom to brødre. De må også håndtere en smurf med dårlig oppførsel. Follo. Nattpatruljen er i Follo, og i natt må Svein og Ronny rydde opp i en slåsskamp mellom to brødre. De må også håndtere en smurf med dårlig oppførsel.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2005. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2005. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

21:00(23:20)

> The Italian Job

Amerikansk-fransk-britisk action fra 2003. Etter å ha kuppet gullbarrer fra et tungt bevoktet palass i Venezia, står Charlie Croker og gjengen hans vantro tilbake når en av deres egne viser seg å være en bedrager. Etter å ha kuppet gullbarrer fra et tungt bevoktet palass i Venezia, står Charlie Croker og gjengen hans vantro tilbake når en av deres egne viser seg å være en bedrager. Nå handler det ikke lenger om å få betalt, men om å ta hevn. Stella, en skapsprenger med nerver av stål, slutter seg til banden når de forfølger svikeren til California. Der planlegger de å stjele tilbake gullet ved å manipulere gatelysene og forårsake den største trafikkorken i Los Angeles' historie.

23:20(23:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Sheldon og Penny kjemper for å få viljen sin, og Amy havner i midten. Leonard prøver å piffe opp langdistanseforholdet sitt med Priya. The Infestation Hypothesis. Sheldon og Penny kjemper for å få viljen sin, og Amy havner i midten. Leonard prøver å piffe opp langdistanseforholdet sitt med Priya.

23:50(00:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Leonard og Amy er i bryllupet til en kollega og blir bedre kjent med hverandre, mens Howard og Bernadette tilbringer helgen med Mrs. Wolowitz!. The Pulled Groin Extrapolation. Leonard og Amy er i bryllupet til en kollega og blir bedre kjent med hverandre, mens Howard og Bernadette tilbringer helgen med Mrs. Wolowitz!

00:20(00:50)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alans forhold til Kandi går hardt utover lommeboka, så Charlie prøver å få ham til å gjøre det slutt. Samtidig er Judith ute etter Alan fordi han ikke har betalt underholdningsbidraget i tide. The Spit-Covered Cobbler. Alans forhold til Kandi går hardt utover lommeboka, så Charlie prøver å få ham til å gjøre det slutt. Samtidig er Judith ute etter Alan fordi han ikke har betalt underholdningsbidraget i tide.

00:50(01:20)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie blir overrasket av å finne ut at Kandi har bodd sammen med dem de siste ukene. Kandi prøver å få seg en jobb. Golly Moses, She's a Muffin. Charlie blir overrasket av å finne ut at Kandi har bodd sammen med dem de siste ukene. Kandi prøver å få seg en jobb.

01:20(01:50)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Kandi forlater Alan for å bo hos Judith, til Alans store forferdelse. Charlie begynner å ligge med moren hennes, Mandi, mens Kandi spleiser Judith med faren. Always a Bridesmaid, Never a Burro. Kandi forlater Alan for å bo hos Judith, til Alans store forferdelse. Charlie begynner å ligge med moren hennes, Mandi, mens Kandi spleiser Judith med faren.

01:50(02:50)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2012. Bronco-en har overskredet både budsjett og deadline, og Richards tålmodighet blir satt på prøve. Han selger en '36 Ford og vurderer å kvitte seg med sin elskede Shelby Mustang. Bad Ass Bronco Part 2. Bronco-en har overskredet både budsjett og deadline, og Richards tålmodighet blir satt på prøve. Han selger en '36 Ford og vurderer å kvitte seg med sin elskede Shelby Mustang.

02:50(03:15)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2004. Utbedringen av Suzukien fortsetter, ved at Edd gir den en omlakkering og nytt interiør. Når han er ferdig er det opp til Mike - vil han kunne selge den med fortjeneste?. Suzuki SJ410 - Part 2. Utbedringen av Suzukien fortsetter, ved at Edd gir den en omlakkering og nytt interiør. Når han er ferdig er det opp til Mike - vil han kunne selge den med fortjeneste?

03:15(03:40)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2004. Bilentusiasten Mike Brewer og mekanikeren Edd China kryper under panseret på en brukt bilklassiker fra 1980, en BMW 325i Touring, for å få den på veien igjen. BMW 325i - Part 1. Bilentusiasten Mike Brewer og mekanikeren Edd China kryper under panseret på en brukt bilklassiker fra 1980, en BMW 325i Touring, for å få den på veien igjen.

03:40(04:30)

> Beyond Kindig Customs

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Vi blir med bak kulissene og får se bonusmateriale som aldri er vist tidligere. I tillegg får vi inside-vurderinger av noen av de råeste ombyggingene. Car Show(Stoppers). Vi blir med bak kulissene og får se bonusmateriale som aldri er vist tidligere. I tillegg får vi inside-vurderinger av noen av de råeste ombyggingene.

04:30(05:15)

> Hotellfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Anthony Melchiorri besøker et hotell som sliter i Albany i New York, og oppdager møkkete rom og dårlig ledelse. Rocky's Hot Tub Horror Show. Anthony Melchiorri besøker et hotell som sliter i Albany i New York, og oppdager møkkete rom og dårlig ledelse.