Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:50)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

06:50(07:15)

> Inntauerne på South Beach

Amerikansk realityserie. Bli med på innsiden av den actionfylte hverdagen til Tremont Towing, et familiedrevet inntauingsselskap på South Beach i Miami. Hvert år kommer åtte millioner mennesker for å feste i South Beach. Byen er stappfull av biler og gærne sjåfører, men det er ikke i nærheten av nok parkeringsplasser til alle sammen.

07:15(08:05)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene. I denne del: Midtveis i krabbefiskets vintersesong, sliter Beringshavet på båtene og mannskapet. Båtene må forte seg å redde utstyret før polisen legger seg over fiskeområdene.

08:05(08:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Perris-dalen i California er vertsted for en tidlig morgenauksjon. Jarrod og Brandi starter dagen med stort mot, men stemningen blir anspent når Dave dukker opp med mer skryt enn vanlig. Mary prøver å ikke la de andre oppkjøperne få overtaket, og Ivy forblir skarp og klar for et godt kjøp.

08:30(08:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Ørkenen er heit, men auksjonene er heitere i Palm Desert i California. Det er en lang kjøretur, men oppkjøperne har bestemt seg for at det skal være verdt kjøreturen. Noen lokale gir Rene konkurranse, men det stopper ikke Mary fra å by over budsjett. Jarrod og Brandi tvinges til å stole på upålitelig hjelp.

08:55(09:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: To japanske turister er på vei hjem. Men før de får gå på flyet ønsker tollbetjentene å stille dem noen spørsmål om turen de har hatt til Lord Howe Island. De mistenker at de to mennene er involvert i smugling av sjeldne dyr.

09:25(09:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Bobby Hubbard har kommet til Australia for å møte sin internett-kjæreste. Fordi han har lite penger og nesten ingen klær ønsker tollbetjentene å stille ham noen spørsmål.

09:55(10:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Gold-familien får sitt livs sjanse når de snubler over kunst som kan være verd millioner. Seth gambler på en del av Detroits historie. Og Ashleys tålmodighet settes på prøve når en kunde kommer inn.

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Chumlee sjekker ut to klassiske maskiner. Blir det high score eller game over? Rick får inn en brevduekapsel fra andre verdenskrig. Senere gir gutta Rick en tøff omgang når han bestemmer seg for å gjenoppta boksingen.

10:55(11:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: En signert genser fra San Diego Chargers quarterback, Dan Fouts, kastes inn i sjappa. Rick prøver å lære seg trikset når Harry Blackstones forsvinnende fuglebur dukker opp. Senere overtaler Corey og Chumlee Rick til å bli med i deres fantasyfotballforbund.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Mens Charlie drar av gårde for å få en plastisk operasjon, later Alan som at han er Charlie på en bar.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie dater en litt eldre kvinne, noe han ikke er vant med, og han får problemer med å tilpasse seg.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Kjæresten til Charlie greier ikke å takle Rose som forfølger ham hele tiden.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Tromsø, og denne natten må Siri og Per Arve jakte på en kar som har stjålet en båt, samt en bilfører som kjører på steder der biler slett ikke skal kjøre.

13:25(13:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Haugesund. Tungtransport og narkotika er en dårlig kombinasjon, og denne natten må Terje og Knut sjekke ut en trailer etter tips om narkotikamisbruk.

13:55(14:55)

> Gullfeber

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. I denne del: Hoffman-mannskapet trosser permafrosten som ligger mellom dem og gullet. Dakota-gutta setter opp sin nye vaskestasjon, Fred presser sønnen for hardt og Dustin stormer avgårde.

14:55(15:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Les gir ut sitt største lån noen sinne på en luksuriøs Rolls Royce. Seth og Ashlet er bekymret for om kunstavtalen deres kan ha gjort faren forstyrret. Karen får en improvisert lekse i kampsport, men klarer hun å inngå en avtale med sin sensei? Og det er størrelsen som teller når det kommer til monster trucks.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Far og sønn tar turen til racerbanen for å bestemme hvem som er sjefen etter at Les setter en stopper for Seths plan for å få fart i forretningen. Ashley viser sine pruteferdigheter på en mannekeng kledd opp i bondage-utstyr.

15:55(16:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne drar sørover til San Diego. Darrell kan ha kjøpt et dårlig lager, mens Mary prøver å komme i kontakt med sin indre Californier. Ivy kommer over et transvestitt-lager, mens Jarrod og Brandi pleier å gjøre det bra i området, og håper på et nytt scoop.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Dagen får en tøff start, men ingenting kan stoppe skattejakten når oppkjøperne setter kursen mot Rancho Palos Verdes i California. Mary lærer en lekse om Dave, Rene prøver en hemmelig strategi og Jarrod og Brandi prøver å treffe auksjonen med gammeldags stil.

16:55(17:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene. I denne del: Det er bare tre uker igjen av Opilio-sesongen og båtene forbereder seg på siste innsats. Kapteinene kjemper mot været, utstyret og sine egne menn i sluttspurten.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Chumlee sjekker ut to klassiske maskiner. Blir det high score eller game over? Rick får inn en brevduekapsel fra andre verdenskrig. Senere gir gutta Rick en tøff omgang når han bestemmer seg for å gjenoppta boksingen.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Patroner fra John Dillingers siste ran fanges opp i sjappa. Rick og Corey prøver å få til en avtale om en vintage Schwinn Whizzer fra 1947. Senere gjenopplever Chumlee barndommen når en kunde kommer med en Stretch Armstrong Doll.

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Det er sommer i Arendal, og denne natten må Kurt og Stig ta grep når det oppstår bråk på byen og legge seg på hjul etter det de mistenker er en fyllekjører.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Trondheim, og denne natten blir det både falsk legitimasjon, fulle folk og utstyrstrøbbel for Olav og Anders.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Grensearbeiderne blir mistenksomme når «Paul» kommer med baggasjen full av Ringenes herre-statuer. Ved nærmere undersøkelser viser de seg å inneholde 3,4 kg. kokain.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Tollbetjentene finner en koffert med skjulte kamre fulle av ukjent innhold. Kan det være kokain? Narkotikahunden blir tilkalt, og markerer i løpet av få sekunder.

21:00(21:30)

> Norske rednecks camping

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Norske rednecks campingfølger Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel når de bestemmer seg for å drive sin egen campingplass. Målet er å lage et sted der norske rednecks kan få utløp for all sin utemmede kreativitet og livsglede.

21:30(22:00)

> Norske rednecks camping

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Norske rednecks campingfølger Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel når de bestemmer seg for å drive sin egen campingplass. Målet er å lage et sted der norske rednecks kan få utløp for all sin utemmede kreativitet og livsglede.

22:00(23:00)

> Trafikkpolitiet

Svensk dokumentarserie fra 2017. Mer enn en million bilister ferdes på Stockholms veier hvert døgn. Mellom byens innbyggere og kaos står 50 trafikkbetjenter som arbeider for å stoppe kriminaliteten og gjøre trafikken sikker. Trafikkpolitiets hverdag er variert og dramatisk. I denne del: Noen taxisjåfører ryker i tottene på hverandre utenfor Solvalla. En taxisjåfør kjører alltfor fort og mister førerkortet. Ann ble påkjørt av en lastebil og brakk nakken. Nå er hver dag en kamp. Lastebilsjåføren hadde kjørt i 20 timer uten å hvile.

23:00(00:00)

> Insider

Sigarettmafiaen. Norsk dokumentarserie fra 2018. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til. I denne del: Organiserte kriminelle bruker kiosker og klubber som utsalgssteder for illegalt salg av sigaretter, rett under nesa på politiet. Insider blir med når private etterforskere forsøker å avsløre virksomheten.

00:00(00:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Penny og Sheldon føler savnet etter Leonard, men finner heldigvis trøst i hverandre. Leonard stortrives i Nordsjøen og savner ikke Penny i det hele tatt. Amy og Bernadette knytter bånd på biologikonferanse, mens Raj prøver å sjekke opp damer nå som han endelig er i stand til å snakke med dem.

00:30(01:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon og Penny deler intime hemmeligheter mens Leonard er til sjøs. Når Leonard vender tilbake, blir Sheldons følelser knust. Samtidig blir Raj trøstet etter bruddet med ekskjæresten, og Wolowitz' forhold til moren fører til en uvanlig trussel mot hans mannlighet.

01:00(01:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Hele gjengen deltar i et rebusløp der gutta må samarbeide med kjæresten til en av de andre. Løpet får fram både det beste og det verste i dem.

01:30(02:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie og Alan prøver å spleise moren med Russell, den lokale farmasøyten.

02:00(02:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Hun som vikarierer for Berta, gjør en så god jobb at Charlie forelsker seg i henne. Alan tror at Lyndsays eksmann følger etter ham.

02:30(02:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlies ekskjæreste Courtney dukker opp etter tre år i fengsel, og Charlie begynner å bruke masse penger på henne.

02:55(03:20)

> Knust på sekunder

Amerikansk realityserie. Ron Pitts viser klipp av de mest sjokkerende tilintetgjørelsene som er fanget på film, både naturkatastrofer og menneskeskapte ødeleggelser. Vi får se spektakulære bilder av implosjon, eksplosjon, ødeleggelse som følge av tornadoer, orkaner, togkollisjoner og falleferdige skyskrapere. I denne del: Programvert Ron Pitts presenterer flere sjokkerende filmklipp med ødeleggelse. En brann sprer brennende metallrester i Dallas, og en tyfon skaper kaos i Japan.

03:20(04:05)

> Barhjelpen

Amerikansk realityserie. Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse. I denne del: Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse.

04:05(04:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Les gir ut sitt største lån noen sinne på en luksuriøs Rolls Royce. Seth og Ashlet er bekymret for om kunstavtalen deres kan ha gjort faren forstyrret. Karen får en improvisert lekse i kampsport, men klarer hun å inngå en avtale med sin sensei? Og det er størrelsen som teller når det kommer til monster trucks.

04:25(05:10)

> Intelligence

Amerikansk dramaserie fra 2014. Agenten Gabriel Vaughn ved US Cyber Command har en microchip implantert i hjernen som gjør at han kan tappe informasjon fra databaser og andre elektroniske filer. I denne del: Agenten Gabriel Vaughn ved US Cyber Command har en microchip implantert i hjernen, som gjør at han kan tappe informasjon fra databaser og andre elektroniske filer. Secret Service-agenten Riley Neal blir ansatt for å beskytte ham, men de oppdager snart at fienden kan være nærmere enn de trodde og at den lager sin egen intelligens for å konkurrere med Gabriel.

05:10(05:30)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Far og sønn tar turen til racerbanen for å bestemme hvem som er sjefen etter at Les setter en stopper for Seths plan for å få fart i forretningen. Ashley viser sine pruteferdigheter på en mannekeng kledd opp i bondage-utstyr.

05:30(05:55)

> Grensevakten

Kanadisk realityserie. I denne del: En turist har kofferten full av overraskelser - både for grensevaktene og seg selv. En kosepratende "ladies man" tester ut sjarmen ved flyplassen i Vancouver. Og et kanadisk par vender hjem med et menneskeetende udyr.