Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:10(06:55)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. I denne del: Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

06:55(07:20)

> Innkreverne i California

Amerikansk realityserie. Vi blir med Luis, Matt, Sonia, Froy og Lyndah på nye oppdrag og utfordringer når de skal kreve inn biler og andre kjøretøy fra personer som ikke har betalt regningene sine. I denne del: Vi blir med Luis, Matt, Sonia, Froy og Lyndah på nye oppdrag og utfordringer når de skal kreve inn biler og andre kjøretøy fra personer som ikke har betalt regningene sine.

07:20(07:45)

> Innkreverne i California

Amerikansk realityserie. Vi blir med Luis, Matt, Sonia, Froy og Lyndah på nye oppdrag og utfordringer når de skal kreve inn biler og andre kjøretøy fra personer som ikke har betalt regningene sine. I denne del: Vi blir med Luis, Matt, Sonia, Froy og Lyndah på nye oppdrag og utfordringer når de skal kreve inn biler og andre kjøretøy fra personer som ikke har betalt regningene sine.

07:45(08:35)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. I denne del: Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

08:35(09:30)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Daves våningshus er fylt til randen med uvanlige "manntikviteter" og ryktene sier at det er hjemsøkt. Dennis' enorme samling inneholder sjeldne leker og et plettfritt sett med gamle Beatles-figurer. John er klar for å rydde på eiendommen, men hans elleve år gamle assistent er en tøff forhandler.

09:30(10:00)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les oppdager at Seth har jobbet som konsulent for konkurrenten Bill's Pawn Shop, og gir ham huden full for å ha sviktet sin egen familie. Et rockeband skremmer vettet av Ashley. Les fatter interesse for en gammel Dick Tracy-klokkeradio.

10:00(10:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Jarrod og Brandi skiller lag, og bare tiden vil vise om det er for alltid. Ivy har ansatt en ny person til å drive butikken, men vil det være til hans fordel? Darrell's Montebello-magi slår til igjen, og Rene lærer kunsten å strippe.

10:25(10:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Darrell er i gang med gamle streker, men det er Ivy som ender opp med lureri i konkurransen, og Rene og Casey blir distrahert. Om Jarrod og Brandi ikke hanker inn en stor gevinst, må deres nye butikk i Long Beach kanskje stenges.

10:55(11:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Etter tips fra politiet i Hong Kong stopper tollerne i Sydney to menn som mistenkes for å smugle narkotika. En sint kinesisk passasjer har med seg meget verdifulle steiner og en passasjer kommer til Australia med tre store sverd.

11:25(11:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: En samling papirpenger fra tiden da Texas var et selvstendig land og et par trykkplater for filmplakater er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

11:55(12:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: En sjelden Mercedes Unimog fra 1960-tallet, et skilt fra Berlinmuren og en samling med Garbage Pail Kids-kort er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

12:25(12:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Vi er med på nok en nattevakt i Follo og i kveld skal Svein og Ronny ut for å pågripe en etterlyst person. Senere får de melding om at en dement dame har rotet seg bort i et boligområde.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Nattpatruljen er i Arendal, og siden det er natt til mandag forventer Arnt Roger og Yngve en litt rolig vakt. Patruljen rykker ut til en adresse der en person føler seg truet av en annen person. Politiet mistenker at dette er snakk om et torpedooppdrag. Senere får politiet melding om at en person snoker rundt blant noen boliger.

13:25(13:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: Alarmen går og vekterne blir sendt til en kiosk der en mann forsøker å ta ut penger med et spillekort som tilhører en annen person. Noen unge jenter har blitt snikfotografert av en eldre mann på stasjonen. Mannen er kjent blant vekterne og har blitt tatt for det samme før, og har tidligere lagt ut bilder av unge jenter på nettet.

13:55(14:55)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Gutta gjennomsøker diskoteket på et nedlagt feriested. I utgangspunktet er alt til salgs, men eieren nekter å gå ut av bilen sin og truer med å dra hvis hun ikke liker budet. Senere tar de en nærmere titt på Charlies formidable samling.

14:55(15:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Ashley og Seth mistenker at noen av de ansatte røyker hasj på bakrommet. Les lokker med penger for å avsløre de skyldige, mens Seth planlegger å narkoteste de ansatte. Dessuten prøvekjører Les en spesiallaget motorsykkel, og en mulig Picasso dukker opp hos pantelånerne.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les vurderer en avtale som vil sikre ham store mengder nye varer. Seth prøvekjører en barstol-gokart, Bobby J støter på en rodeookse, mens Les møter en Liberace-entusiast.

15:55(16:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Ivy er under tidspress. Han må rekke å vinne et lager og komme seg fort hjem, ellers må han bo i hundehuset. Rene bruker mest penger av alle, men det er Darrell og Brandon som maler seg til suksess.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Rene og Casey planlegger et storinnkjøp for å fylle opp bilen, uansett hva det måtte koste. Jarrod og Brandis butikk i Long Beach er omgitt av rykter. Vil det bli for distraherende? I mellomtiden avslutter plutselig Darrell og Brandon budrunden, mens Ivy vinner noe som kan endre karrieren hans.

16:55(17:25)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: En båt går på grunn og brannvesenet må ordne opp. Dessuten brenner det i både vegetasjonen og i søpla.

17:25(17:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: En mann som har vært på forretningsreise i Kina får bagene undersøkt. Er alle skoene, klokkene og veskene ekte vare og betalt toll for? En kinesisk kvinne skylder på at det var søsterens mann som pakket kofferten når hun blir stoppet med froskefett i bagasjen.

17:55(18:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Det skal mye til for å sjokkere tollerne, men i dag stoppes en passasjer med hardporno og avhøres i timesvis. To passasjerer som reiser sammen skiller lag med en gang de kommer til flyplassen. Denne oppførselen er meget mistenkelig og kvinnene blir tatt inn til innvendig undersøkelse.

18:30(19:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Sjeldne en- og femdollar-sedler fra 1800-tallet, en liten «Big Bang Cannon» og en suvenir gitt til matrosene som senket U-68, tyskernes mest fryktede ubåt, under annen verdenskrig er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Et gevær tidligere brukt av den beryktede «Cap» Hatfield, et maleri av John Lennon og et blekkhus lagd av William Andrews Clark er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

19:30(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Nattpatruljen er i Trondheim og som vanlig starter gutta nattevakten med en treningsøkt. Tidlig denne vakten kommer patruljen over en dame med en utagerende oppførsel på byen. Senere på natten blir det vaktskifte for Olav. Han skal være livvakt for Dronning Sonja, og Anders får dermed med seg Geir Arne på patrulje resten av natten.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Nattpatruljen er i Ålesund og denne kvelden må Joachim og Karl Jonas ta seg av en kvinne som har oppsøkt politistasjonen fordi hun har blitt utsatt for trusler. Senere blir de kalt ut til en bensinstasjon der en uforskammet kvinne nekter å forlate stasjonen.

20:30(21:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: En båt går på grunn og brannvesenet må ordne opp. Dessuten brenner det i både vegetasjonen og i søpla.

21:00(21:30)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Brannalarmen går på en skole, og brannvesenet må ta i bruk alternative metoder når det brenner i skogbunnen.

21:30(22:30)

> Insider

Norsk dokumentarserie fra 2016. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til. I denne del: Insider følger Gunnar Børresen, en tidligere spaner i spesielle operasjoner i oslopolitiet, nå piratjeger. Vi er med ham under jakten på kriminelle bakmenn som driver ulovlig salg av TV-kanaler i stor skala. De kriminelle nettverkene på nett har over tid blitt stadig mer profesjonelle, og på tross av de enorme summene som årlig går til denne typen svindel har det ikke blitt viet spesielt store ressurser til å stoppe denne kriminaliteten.

22:30(23:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: For å se 21 sekunder med materiale som aldri har blitt vist før av en "Indiana Jones"-film, sover guttene ute i håp om å sikre seg billetter til forestillingen. I tillegg inviterer Penny og Bernadette Amy til sitt første overnattingsparty.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Penny ber Leonard om å lyve for faren hennes, og Howard, Raj og Bernadette bruker hele natten på teleskopet.

23:30(00:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie mister den nyeste kjæresten sin til en ung, kjekk snekker. Dette får Charlie til å prøve alt for å motbevise at han har blitt gammel.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Morens nye kjæreste inviterer Charlie og Alan med på en helgetur til Las Vegas, der begge faktisk må innse at de muligens får en ny far.

00:30(01:00)

> Helt magisk

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. Magikeren Michael Carbonaro lurer intetanende mennesker med forvirrende triks i hverdagssituasjoner. Alt fanges opp av skjult kamera. I denne del: Michael gir seg ut for å være en kokk. Senere gjør han et overnaturlig triks.

01:00(01:30)

> Helt magisk

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. Magikeren Michael Carbonaro lurer intetanende mennesker med forvirrende triks i hverdagssituasjoner. Alt fanges opp av skjult kamera. I denne del: Michael åpner en forundringspakke i et kjøpesenter. Senere gjør han et triks som involverer en forbannelse.

01:30(02:25)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdning. Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I denne del: Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller.

02:25(02:55)

> Impractical Jokers

Amerikansk realityserie. Denne hysteriske serien lages av fire kompiser som konkurrerer om å skape den pinligste stemningen. Alt fanges opp av skjulte kameraer. I denne del: Gutta med de skjulte kameraene later som om de er håndskrifteksperter, lærere og dansere i parken. De prøver også å forsyne seg av fremmedes tallerkner på en buffet.

02:55(03:20)

> Impractical Jokers

Amerikansk realityserie. Denne hysteriske serien lages av fire kompiser som konkurrerer om å skape den pinligste stemningen. Alt fanges opp av skjulte kameraer. I denne del: Gutta installerer skjulte kameraer og lar seg fjernstyre av kompisene mens de prøver seg som skoselgere, bakere og svært upassende treningsinstruktører.

03:20(03:45)

> Innkreverne i California

Amerikansk realityserie. Vi blir med Luis, Matt, Sonia, Froy og Lyndah på nye oppdrag og utfordringer når de skal kreve inn biler og andre kjøretøy fra personer som ikke har betalt regningene sine. I denne del: Vi blir med Luis, Matt, Sonia, Froy og Lyndah på nye oppdrag og utfordringer når de skal kreve inn biler og andre kjøretøy fra personer som ikke har betalt regningene sine.

03:45(04:10)

> Innkreverne i California

Amerikansk realityserie. Vi blir med Luis, Matt, Sonia, Froy og Lyndah på nye oppdrag og utfordringer når de skal kreve inn biler og andre kjøretøy fra personer som ikke har betalt regningene sine. I denne del: Vi blir med Luis, Matt, Sonia, Froy og Lyndah på nye oppdrag og utfordringer når de skal kreve inn biler og andre kjøretøy fra personer som ikke har betalt regningene sine.

04:10(04:35)

> Lagerkrigen Texas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Auksjonen foregår i den lille byen Pantego i Texas. Noen går for bransje, andre går for gull i de hete budrundene.

04:35(05:00)

> Lagerkrigen Texas

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Carrollton i Texas er åstedet for kveldens auksjon, og Victor finner en spesialbygd motorsykkel og mange andre spennende motordeler.