Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

19:25(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Denne nattevakten må Siri og Jørgen bistå psykiatritjenesten i Tromsø med en svært utagerende mann. På morgenkvisten rykker de også ut for å stoppe en høylytt fest.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Vi er i Ringsaker og denne natten må Vegard og den nyutdannede politibetjenten Magnus jakte på en mistenkelig person som lusker rundt i et nabolag. Senere på natten øker pulsen når de går til væpnet aksjon mot en leilighet.

20:30(21:30)

> The Flash

Amerikansk actionserie fra 2016. Barry Allen var bare elleve år gammel da moren ble drept i en overnaturlig ulykke. Faren hans ble feilaktig dømt for drapet, og livet til Barry ble forandret for alltid. Nå jobber han som krimtekniker for politiet, og er fast bestemt på å avdekke sannheten om det mystiske drapet på moren. I denne del: Kara og Barry våkner opp i en alternativ virkelighet der livet er som i en musikal. De må følge manuset til punkt og prikke og synge og danse for å komme seg tilbake igjen. Crossover-episode med Supergirl.

21:30(22:00)

> Those Who Can't

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Cattie leier en tidligere Denver Bronco som Smooths fotballtrener, som igjen ansetter Loren som sin assistent. Men den nye trenerens metoder faller ikke i smak hos Tammy og Shoemaker, som går langt for å gi ham sparken.

22:00(22:35)

> Those Who Can't

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Loren er besatt av undergrunnens rap-scene og rekrutterer Shoemaker og Fairbell til å bli med i crewet sitt. Abbey blir fanget i det lokale gjenglivet, og Shoemaker og Rod er uenige om hans forhold til Rods mor.

22:35(23:05)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Penny er ikke forberedt på utfallet når Leonard møter en psykiater på hennes vegne. Sheldon og Raj samarbeider om en astronomisk oppdagelse. Howard og Bernadette blir overrasket av at de savner Stuart. Aldersgrense: 15 år.

23:05(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Etter å ha tatt seg av en syk Sheldon, unner Leonard, Penny og de andre seg en Sheldon-fri helg. Aldersgrense: 15 år.

23:30(00:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie blir tiltrukket til en litt eldre forfatter av selvhjelpsbøker, mens Alan og Jake krangler om en skoleoppgave.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie finner ut at hans nåværende kjæreste har en voksen sønn som er forlovet med en jente som han pleide å gå ut med.

00:30(02:55)

> Striptease

Amerikansk thrillerdrama fra 1996. Demi Moore, Burt Reynolds. Erin Grant har mistet jobben, og hennes lille datter blir tatt fra henne og plassert hos den ikke helt tilregnelige eksmannen Darrell. Hun vil anke dommen som førte til at datteren fikk være hos faren, og for å få penger tar Erin en jobb som stripper på klubben Eager Beaver i Miami, en klubb som har like fargerikt klientell som den har dansere. Aldersgrense: 15 år.

02:55(03:20)

> Helt magisk

Amerikansk underholdningsserie. Magikeren Michael Carbonaro lurer intetanende mennesker med forvirrende triks i hverdagssituasjoner. Alt fanges opp av skjult kamera. I denne del: Michael utgir seg for å være bartender og forvandler vann til brennevin og overbeviser en erfaren dranker om at destillering er en løgn. I en kaffebutikk forbløffer han kunder som ikke tror det de ser.

03:20(03:45)

> Helt magisk

Amerikansk underholdningsserie. Magikeren Michael Carbonaro lurer intetanende mennesker med forvirrende triks i hverdagssituasjoner. Alt fanges opp av skjult kamera. I denne del: Michael utgir seg for å være en interiørdesigner og setter assistenten ut av spill ved å fjerne hele trappa. I et venterom frustrerer han en kvinne som prøver å lese. I en bilvask bruker han unike metoder for å få nøkler ut av låste biler, og han skremmer en kvinne som ikke ønsker seg nye, hårete venner.

03:45(05:15)

> Sharknado 3: Oh Hell No!

Amerikansk action fra 2015. Bo Derek, Tara Reid. Haiene tar en bit av Østkysten når «sharknadoen» treffer Washington, D.C. og Orlando i Florida.