Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En passasjer hevder å være advokat som er på vei til en konferanse. Men han har glemt en liten detalj for å skjule sin forbrytlese. Food Fights. En passasjer hevder å være advokat som er på vei til en konferanse. Men han har glemt en liten detalj for å skjule sin forbrytlese. To menn på ferie elsker å gå på treningssenter, og tollerne må finne ut om de har med seg steroider. En passasjer kaster en forbannelse over en toller.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En kvinne bryter sammen når hun blir spurt om hun har narkotika i magen. En enkel vannpumpe er verdisatt til åtte millioner dollar, så tollerne tar en nærmere titt. En berømt tatoveringsartist ankommer. Dog Special International. En kvinne bryter sammen når hun blir spurt om hun har narkotika i magen. En enkel vannpumpe er verdisatt til åtte millioner dollar, så tollerne tar en nærmere titt. En berømt tatoveringsartist ankommer.

21:00(22:00)

> Insider

Norsk dokumentarserie. I tre sesonger har Insider møtt personer som smugler alt fra alkohol og tobakk til reptiler, diamanter og anabole sterioider inn til Norge. Tollerne på svenskegrensa. I tre sesonger har Insider møtt personer som smugler alt fra alkohol og tobakk til reptiler, diamanter og anabole sterioider inn til Norge. I denne episoden blir vi med tollerne i jakten på ulovlige smuglere ved Hedemarksgrensa. Vi får se hvordan taktikk og erfaring gjør tollerne i stand til å fange opp alt fra gamle damer med for mye røyk til ruspåvrikede polske smuglere.

22:00(22:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Chumlee får tilbud om å kjøpe en 30 dollar-seddel og Rick vurderer å restaurere en tennpluggrenser laget av Albert Champion. Funny Money. Chumlee får tilbud om å kjøpe en 30 dollar-seddel og Rick vurderer å restaurere en tennpluggrenser laget av Albert Champion. Senere leier Rick et ekspertteam som skal vurdere en signert Walt Disney-kopi av «The Art of Animation».

22:30(23:30)

> Værdal'n karsk & BASE

Norsk reality fra 2018. En hverdag uten BASE-hopp kan være kjedelig. Ingar jobber på kontor, og Henrik jobber flere uker av gangen på sjøen, men flyving fra fjell er alltid med dem i tankene. En hverdag uten BASE-hopp kan være kjedelig. Ingar jobber på kontor, og Henrik jobber flere uker av gangen på sjøen, men flyving fra fjell er alltid med dem i tankene. Kameraten Stig Valstad har det på samme måte, men han har ikke fått hoppet på 15 år. Nå vil han tilbake i gjengen. Har han det som skal til for å gjøre comeback?

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Leonard forstår at hans jakt på Penny ikke fører noe sted, og har derfor tilfeldig sex med sin medstudent Leslie Winkle. One-night-standen kaster Leonard og Sheldon på dypt vann. The Hamburger Postulate. Leonard forstår at hans jakt på Penny ikke fører noe sted, og har derfor tilfeldig sex med sin medstudent Leslie Winkle. One-night-standen kaster Leonard og Sheldon på dypt vann.

00:00(00:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. De sosialt uintelligente guttene blir nervøse når Penny inviterer dem på en fest hun skal holde. Men de blir ekstatiske når de finner ut at det er en Halloween-fest, og kler entusiastisk på seg de nerdete kostymene sine. The Middle-Earth Paradigm. De sosialt uintelligente guttene blir nervøse når Penny inviterer dem på en fest hun skal holde. Men de blir ekstatiske når de finner ut at det er en Halloween-fest, og kler entusiastisk på seg de nerdete kostymene sine. Uheldigvis imponerer de ikke Pennys uhøflige ekskjæreste.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden planlegger en stor bursdagsoverraskelse for Zoey. Grammy-vinner Michael Bolton gjestespiller som seg selv. I Changed My Mind About the Milk. Walden planlegger en stor bursdagsoverraskelse for Zoey. Grammy-vinner Michael Bolton gjestespiller som seg selv.

01:00(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden får et sammenbrudd etter bruddet med Zoey. A Big Bag of Dog. Walden får et sammenbrudd etter bruddet med Zoey.

01:30(02:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan og Lyndsey bestemmer seg for å sprite ting opp i soverommet. Four Balls, Two Bats and One Mitt. Alan og Lyndsey bestemmer seg for å sprite ting opp i soverommet.

02:00(03:00)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike reiser til Yakama i Washington for å høste humle, som er hovedingrediensen i øl. Derfra går turen videre til Hudson Valley hvor han forvandler dyrehud til papir. Vellum Maker. Mike reiser til Yakama i Washington for å høste humle, som er hovedingrediensen i øl. Derfra går turen videre til Hudson Valley hvor han forvandler dyrehud til papir.

03:00(03:50)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike reiser til Congress i Arizona for å prøve å flytte en gigantisk kaktus før stormen kommer inn. Så setter han kursen mot Idaho der han besøker en farm som driver med larveoppdrett. Maggot Farmer. Mike reiser til Congress i Arizona for å prøve å flytte en gigantisk kaktus før stormen kommer inn. Så setter han kursen mot Idaho der han besøker en farm som driver med larveoppdrett.

03:50(04:40)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2011. Mike er i Idaho for å kjøpe en real retro-roadster: Karmann Ghia. Edd elsker den, men vil den ødelagte girkassen og det råtne interiøret gjøre at de ikke tjener penger på den?. Karmann Ghia. Mike er i Idaho for å kjøpe en real retro-roadster: Karmann Ghia. Edd elsker den, men vil den ødelagte girkassen og det råtne interiøret gjøre at de ikke tjener penger på den?

04:40(05:30)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.