Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

07:15(08:05)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Gutta inviteres til en eiendom i Vermont fullpakket med bensinsatasjoneffekter. Frank og Dave prøver å kjøpe en sjelden sykkel i Florida.

08:05(08:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Follo, og denne natten blir hektisk for Svein og Ronny med masseslagsmål og redningsaksjoner til vanns.

08:30(09:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Det er sommer i Bærum, og denne natten må Andreas og Trond Sverre hjelpe en svenske som er så full at han prøver å ta på seg buksa som genser.

09:00(09:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Trondheim, og denne natten får Olav et gjensyn med en motorsykkel han eide for ti år siden - denne gangen i stjålet form og med narkotika i bagasjen.

09:30(10:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Det er natt i Bærum, og Andreas og Trond må jakte på en mann som har stjålet en mobil og en lommebok. De må også rykke ut når alarmen går på en skole.

10:00(10:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Follo, og denne natten finner Svein og Ronny narkotika på en togpassasjer som er litt uforsiktig i sin omgang med stoffet.

10:30(10:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne setter kursen mot Ivys hjemtrakter i Lancaster i California hvor Mary prøver å inngå en avtale med en overraskende alliert. Jarrod og Brandi skrur opp temperaturen i konkurransen mens Rene går utenfor komfortsonen for å bevise sin dominans.

10:55(11:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: North Hollywood er scenen for en auksjon fylt med store drømmer. Mary bruker et dårlig skjult knep, Dave gambler på tross av at han hater Hollywood og Rene sikter mot skyene og risikerer et stort fall.

11:25(11:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Det er høye hindre og pengene sitter løst når oppkjøperne er på en førsteklasses auksjon i Arcadia i California. Gnistene fyker mellom Dave og Jarrod og Brandi. Ivy slår til tidlig i håp om å gjøre et solid kjøp, men de andre gjør store innhogg. Mary sliter med å holde følge.

11:55(12:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne vender tilbake til Montebello i California, åsted for noen av de største kjøpene og de verste dramaene. Ivy har aldri gjort det stort her, så han er fokusert på å score stort uansett hva det koster. Jarrod og Brandi er bestemt på å ikke tape flere store lagre, mens Dave er forsiktig med budene sine men ikke temperamentet.

12:25(12:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Moreno Valley er litt utenfor allfarvei i California, men auksjonen kan likevel ha skjulte skatter å by på. Mary prøver ut en dristig ide, mens Ivy holder seg til den gamle skolen og tar sikte på en arbeidsmanns lager. Dave prøver å markere seg på en ny arena.

12:55(13:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les har bestemt seg for om han skal kjøpe den nye sjappa, men avgjørelsen har større konsekvenser enn noen kunne ha forutsett. Midt oppe alt kaoset utfordrer Seth en kunde til å konkurrere om et gammelt ishockeyspill, og Ashley havner i skuddlinjen da to kunder braker sammen midt i sjappa.

13:25(13:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Etter å ha kjøpt den nye sjappa, oppdager Les en pose med smykker i skuffen til en tidligere ansatt. Det blir dårlig stemning når han dukker opp og krever å få smykkene tilbake. Gold-familien har god grunn til å tro at smykkene ikke er hans, og går ut på parkeringsplassen for å komme til enighet.

13:55(14:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: En fyr ønsker å kjøpe et par kostbare øreringer, men krever å få hull i ørene i sjappa til Gold-familien. Vil de ta imot pengene eller be ham om å ryke og reise? Senere kommer en kunde innom for å hente Xbox-en sin uten å betale, og konfrontasjonen blir såpass intens at han blir bannlyst fra sjappa for alltid.

14:25(14:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Ashleys nemesis Tessa er tilbake for å selge Rolexen som fikk henne sparket. Gold-familien oppdager at hun aldri betalte for den og klekker ut en smart plan for å få den tilbake. Men da Tessa fornærmer Ashley på det groveste, kan ikke engang Les stoppe henne fra å hoppe over disken.

14:55(15:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les sender flere medarbeidere til den nye sjappa, og Seth og de andre står overfor en horde med illsinte kunder. Det bryter ut full krig mellom far og sønn.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En signert gullplate av bandet KISS og en pinfire-revolver er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Corey lurer Chumlee med et falskt skrapelodd. Hvordan vil han reagere på det?

15:55(16:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En Chevy fra 1951, kjørt av Steve McQueen i hans seneste film og en Colt 45, som sies å ha drept Jesse James, er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne.

16:25(16:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En Shuffle Alley bowlingmaskin, et populært barspill fra 1950-tallet, og en eiendel fra filmen The Godfather er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Stemningen mellom Old Man og Chumlee når et bristepunkt, men Old Man oppdager den perfekte løsning.

16:55(17:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En Fender Stratocaster-gitar, brukt i mange James Bond-filmer, og en Dodge Magnum 2006-modell er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Chumlee designer nye uniformskjorter til de ansatte, men har han gode nok ferdigheter til å tilfredsstille gutta?

17:25(17:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Los Angeles Dodgers' vimpel fra da de vant verdensserien, signert av Frank Sinatra, og en nøyaktig kopi av en Delorean fra Back to the Future er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Chumlee mister stadig nøklene til sjappa, og Rick må være kreativ for å få ham til å slutte.

17:55(18:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: Denne uken oppdager tollerne noe levende i to kofferter og skynder seg å få eieren ut av flyet før det tar av. Hva de finner ved nærmere inspeksjon er sjokkerende – spesielt for dyreelskere.

18:25(18:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: På grensen mellom Australia og Indonesia er Australian Air Force Surveillance Aircraft på utkikk etter ulovlige fiskebåter og illegale immigranter. Disse farvannene krever samarbeid mellom marinen og regjeringen i de to landene for å minske ulovlig aktivitet, og et perfekt eksempel blir fanget på grensevaktens kameraer.

18:55(19:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En passasjer kommer til Australia på sin første utenlandsreise. Er hun kommet for å jobbe ulovlig? Gjennomlysning av bagasjen til en mannlig passasjer viser at han har te og ris i bagen. Men hva gjemmer seg i skoen? Og barnebøker kan også brukes til å smugle ting.

19:30(20:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En mann fra New Zealand med kriminell fortid får sitt visum kansellert, en amerikansk kvinne som hevder å være på vei til kirkemøter blir forhørt inntil sannheten kommer for en dag og en ung franskmann må til slutt innrømme å ha røyket marijuana få dager tidligere. I tillegg stopper tollerne en mann med bagasjen full av fuglereder som både er ulovlige å føre inn i landet og svært verdifulle.

20:00(20:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En mann som påstår han er på ferie blir stoppet med veldig lite bagasje. Det han derimot har, er mengder av snacks og mat som har tiltrukket seg vaktenes oppmerksomhet. For å bevise sin uskyld tilbyr mannen seg å spise maten, som inneholder 4.35 kg heroin til en gateverdi på 7.3 millioner kroner, vel vitende om at bare en liten munnfull kan være dødelig.

20:30(21:30)

> Saturday Night Live

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. I denne del: Det legendariske underholdningsprogrammet Saturday Night Live er en humorinstitusjon som med treffsikre parodier tar pulsen på amerikansk populærkultur og politikk. Episoden ledes av Felicity Jones.

21:30(23:50)

> The Italian Job

Amerikansk-fransk-britisk action fra 2003. Mark Wahlberg, Charlize Theron. Etter å ha kuppet gullbarrer fra et tungt bevoktet palass i Venezia, står Charlie Croker og gjengen hans vantro tilbake når en av deres egne viser seg å være en bedrager. Nå handler det ikke lenger om å få betalt, men om å ta hevn. Stella, en skapsprenger med nerver av stål, slutter seg til banden når de forfølger svikeren til California. Der planlegger de å stjele tilbake gullet ved å manipulere gatelysene og forårsake den største trafikkorken i Los Angeles' historie. Aldersgrense: 15 år.

23:50(02:00)

> Rock Star

Amerikansk drama fra 2001. Mark Wahlberg, Jennifer Aniston. Chris Cole lever av å reparere kopimaskiner og bor fortsatt sammen med foreldrene sine i Pittsburgh. På kveldstid er han frontfigur og vokalist i hyllestbandet Blood Pollution som spiller låter av det populære rockebandet Steel Dragon. Chris tar artistlivet seriøst og gjør alt han kan for å være så lik vokalisten i Steel Dragon som mulig. Da Steel Dragon sparker vokalisten sin, blir Chris invitert på audition og får drømmejobben. Men hvor lenge var Adam i paradis? Aldersgrense: 11 år.

02:00(03:00)

> Barhjelpen

Amerikansk realityserie. Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse. I denne del: Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse.

03:00(04:30)

> Mega Shark vs. The Titans

Amerikansk action fra 2015. Illeana Douglas, Brody Hutzler. På jakt etter en ny energikilde, gjenoppliver Russland ved et uhell Kolossus - en gigantisk dommedagsrobot fra Den kalde krigen. Samtidig dukker en ny megahai opp som truer verdens sikkerhet.

04:30(05:15)

> The Flash

Amerikansk actionserie fra 2016. Barry Allen var bare elleve år gammel da moren ble drept i en overnaturlig ulykke. Faren hans ble feilaktig dømt for drapet, og livet til Barry ble forandret for alltid. Nå jobber han som krimtekniker for politiet, og er fast bestemt på å avdekke sannheten om det mystiske drapet på moren. I denne del: Når Grodd og hans gorillahær tar kampen til Earth-1, må The Flash og teamet finne en måte å stoppe dem før de ødelegger Central City.