Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

20:30(21:45)

> Saturday Night Live

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Det legendariske underholdningsprogrammet Saturday Night Live er en humorinstitusjon som med treffsikre parodier tar pulsen på amerikansk populærkultur og politikk. I denne del: Episoden ledes av Kumail Nanjiani.

21:45(00:00)

> Dinner for Schmucks

Amerikansk komedie fra 2010. Steve Carell, Paul Rudd. Tim ser sin mulighet til å bli forfremmet, når han får sin første invitasjon til "middag for idioter" som hans sjef arrangerer. Middagen er en konkurranse der vinneren er den som tar med seg den rareste figuren som gjest. Tim innser at han har skutt gullfuglen når han treffer den merkelige Barry. Aldersgrense: 7 år.

00:00(02:55)

> Overhengende fare

Amerikansk actionthriller fra 1994. Harrison Ford, Anne Archer. En amerikansk forretningsmann og nær venn av presidenten blir funnet myrdet ombord på en båt i Karibien. CIA-agent Jack Ryan tar saken. Aldersgrense: 15 år.

02:55(03:40)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2017. Rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner. I denne del: Kristian har en bekjent med en låve som skal rives på grunn av veiutbygging, og ser det som den perfekte anledning til å feire bursdagen sin med et låveball der man ikke trenger å være redd for å ødelegge festlokalene. I ekte redneck-ånd inviteres folk for å hjelpe til å stelle i stand. Før bandet går på scenen, underholder Doc og Kristian gjestene med en hjemmelaget løgndetektor.

03:40(04:25)

> Veiens helter

Svensk realityserie fra 2016. Vi følger de som hver dag jobber for at stockholmstrafikken skal flyte. I denne del: Evelina får melding om en ulykke mellom en personbil og et tog. Denny drar til en sint bileier som har fåt rattet stjålet, og det blir ikke lett å berge bilen. Pelle drar til Eugeniatunnelen der det har vært en ulykke mellom en lastebil og en personbil.

04:25(05:10)

> Rush Hour

Amerikansk actionserie fra 2016. Store utfordringer, mye action og en morsom kompisduo - noen ganger er usannsynlige par de beste. Etterforsker Lee fra Hong Kong-politiet liker å følge reglene. Når han reiser til Los Angeles for å etterforske tyveriet av kinesisk kunst og det han tror er drapet på søsteren, får han den unge, freidige etterforskeren Carter som partner. Nå må de lære seg å jobbe sammen for å vinne over mafiafamilien Quantou. I denne del: Carter og Lee oppdager at gisselsituasjonen de jobber med i en konsertarena er mer enn et feilslått ran.

05:10(06:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Håndtegnede kart fra Normandie-invasjonen treffer sjappa. Rick får inn en mynt preget med et bilde som likner på den romerske keiseren Caligula. Senere prøver Rick å bygge et hundehus til datterens nye hund.