Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

21:30(22:00)

> Norske rednecks camping

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Kristian og Monica skal snart gifte seg. I den anledning må de selvsagt drikkes ut. Monica drar hjem til sine venninner i Mandal, mens Kristian og Daniel leker politi og røvere.

22:00(00:55)

> Face/Off

Amerikansk actiondrama fra 1997. John Travolta, Nicolas Cage. Politimannen Sean Archer hater terroristen Castor Troy dypt og inderlig. Troy har nemlig drept Archers lille sønn. Da Archer endelig pågriper Troy, er Troy i koma. Det byr på problemer fordi Archer vet at Troy har plassert en bombe på et ukjent offentlig sted. For å finne ut av det gjennomgår Archer en operasjon hvor han bytter ansikt med Troy. Slik vil han lure informasjon ut av Troys bror, som sitter i fengsel. Men planen får grusomme konsekvenser: mens Archer er i fengsel, våkner Troy opp og truer legene til å gi ham Archers ansikt, for så å drepe alle som vet noe om ombyttingen. Åldersgräns: 18 år.

00:55(01:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Når Penny og Leonard forteller at de skal flytte sammen, bestemmer Sheldon seg for å gå tilbake til 2003 - en enklere tid før han møtte noen av dem. Samtidig starter Howard og Raj et band for å spille i tegneseriesjappa.

01:20(01:45)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Gutta lærer seg å fekte av Barry Kripke, og Sheldon havner i en kinkig situasjon når Kripke uttrykker sin interesse for Amy. Penny, Amy og Bernadette hjelper Stuart med å få flere kvinnelige kunder i tegneseriesjappa.

01:45(02:15)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. I denne del: Etter at Alan finner ut at Lyndsey har gjort det slutt med Larry uten å fortelle det til ham, tar han en stor avgjørelse. Walden bestemmer seg for å bevise at han er en skikkelig mann.

02:15(02:45)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. I denne del: Alan ber Lyndsey velge mellom ham og Larry. Jenny er redd for at hun og Brooke vokser fra hverandre.

02:45(03:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. I denne del: Walden mistenker sin nye kjæreste for å være utro. Alan blir enda mer innblandet i Lyndsey og Larrys forhold når han begynner å date Larrys søster, Gretchen.

03:10(03:35)

> Knust på sekunder

Amerikansk realityserie. Ron Pitts viser klipp av de mest sjokkerende tilintetgjørelsene som er fanget på film, både naturkatastrofer og menneskeskapte ødeleggelser. Vi får se spektakulære bilder av implosjon, eksplosjon, ødeleggelse som følge av tornadoer, orkaner, togkollisjoner og falleferdige skyskrapere. I denne del: Ron Pitts presenterer flere filmklipp med ødeleggelse. En mengde fyrverkeri eksploderer i en fyrverkerifabrikk, en bil krasjer i en restaurant og en stuntmann krasjlander på motorsykkel.

03:35(04:20)

> Barhjelpen

We're Gonna Need A Bigger Boat. Amerikansk realityserie. Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse.

04:20(05:10)

> Gullfeber

Leprechaun Gold. Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Parker finner ut om bestefarens skjebne. Todd må bygge opp igjen vaskestasjonen sin, Indian River risikerer stenging og Dakota Boys undersøker om Glory Hole virkelig er en gammel foss. I denne del: Parker finner ut om bestefarens skjebne. Todd må bygge opp igjen vaskestasjonen sin, Indian River risikerer stenging og Dakota Boys undersøker om Glory Hole virkelig er en gammel foss.

05:10(05:35)

> Knust på sekunder

Amerikansk realityserie. Ron Pitts viser klipp av de mest sjokkerende tilintetgjørelsene som er fanget på film, både naturkatastrofer og menneskeskapte ødeleggelser. Vi får se spektakulære bilder av implosjon, eksplosjon, ødeleggelse som følge av tornadoer, orkaner, togkollisjoner og falleferdige skyskrapere. I denne del: Ron Pitts presenterer flere sjokkerende filmklipp. En basehopper forsvinner i en rasende foss, et helikopter styrter i vannet og en racerbåt krasjer i 320 kilometer i timen.

05:35(06:00)

> Bånn gass

Norsk dokumentarserie fra 2015. Vi møter motorfrelste entusiaster som bruker sommerhelgene på å reise rundt på ulike løpsbaner for å kjøre bilcross. Det blir møter med solide typer, kule jenter og artige team i et bråkete, positivt og motorskittent miljø. Samtidig får man et innblikk i det unike samholdet mellom menneskene som kjører. Kameraene følger dem før, under og etter løp, med alt det innebærer av hektiske forberedelser, flate pedaler, motorhavarier, seiersbrøl og totalvraking av biler. I denne del: Regnet høljer ned på Gjøvik, og bilcrossførerne gjør sitt beste for å holde bilene på gjørmebanen - med varierende hell. Kenneth satser hardt for å kvalifisere seg til landsfinalen, men ting tar en overraskende vending når han plutselig skal opp mot rivalen Arne.