Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

17:55(18:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En passasjer hevder å være advokat som er på vei til en konferanse. Men han har glemt en liten detalj for å skjule sin forbrytlese. To menn på ferie elsker å gå på treningssenter, og tollerne må finne ut om de har med seg steroider. En passasjer kaster en forbannelse over en toller.

18:30(19:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: Corey sjekker ut et sverd fra Borgerkrigen laget av Tiffany & Co. Får han tak i det unike våpenet? Old Man mimrer over suvenirer fra hans tidligere skip USS Chowanoc. Og det er 1. april.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: En bok med USGA-regler i golf fra 1934 havner i sjappa. Klarer Chumlee å dra hjem litt golfhistorie? Rick sjekker ut et orgel som har tilhørt Steven Tyler. Senere tar Chumlee et golfslag etter et veddemål med Corey.

19:30(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Vi er i Trondheim og det er klart for en ny nattevakt for Olav og politistudenten Kristian. Olav får nå kjenne på hvordan det er å være den eldste i patruljen. I natt får de inn en melding om at en person har blitt ranet på åpen gate. Det viser seg etter hvert at dette er en litt spesiell situasjon.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Nattpatruljen er i Follo og denne kvelden er sterkt preget av at Svein og Ronny må lede en stor leteaksjon etter en savnet person. Patruljen må få bistand fra både helikopter og redningsskøyta i søket etter den savnede.

20:30(21:00)

> Veipatruljen

Norsk dokusåpe fra 2015. I Veipatruljen møter du Oslos barske bilbergere, som alltid er på jobb for å hjelpe uheldige bilister og gjør en enorm innsats for å rydde veiene, og sikre fremkommeligheten for innbyggerne. I denne del: Fredrik har mer enn nok å gjøre, og det er stort sett flate batterier som går igjen. Det er en fryktelig kald dag, og det setter sitt preg på omgivelsene, men til Fredriks overraskelse møter han folk som ser ut til å tro at det er sommer.

21:00(21:30)

> Veipatruljen

Norsk dokusåpe fra 2015. I Veipatruljen møter du Oslos barske bilbergere, som alltid er på jobb for å hjelpe uheldige bilister og gjør en enorm innsats for å rydde veiene, og sikre fremkommeligheten for innbyggerne. I denne del: Det blir full utrykning når Tom, Petter og Frode må redde en gravemaskin på en byggeplass. Den står og vipper på en kant, og det er stor fare for at grunnen gir etter så den faller ned på en tomannsbolig. Her gjelder det å tenke raskt - og riktig - for å forhindre skade for utalllige millioner.

21:30(22:30)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie fra 2017. Tunnelbanen er Stockholms pulsåre. Over én million mennesker går hver dag av og på tunnelbanen for å reise til og fra arbeid, hjem, skole, trening og uteliv. Vi følger de ansatte som arbeider under jorden. I denne del: Per og Henrik rykker ut etter en melding om en mann som mishandler kjæresten sin. Bella og Micho tar hånd om en kraftig beruset mann ved Hornstull og finer noe svært uventet. Rickard og Baran rykker ut etter en melding om en taxi som har krasjet med trikken.

22:30(23:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2008. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. I denne del: Da Stuart, selgeren i tegneseriebutikken, sjarmerer Penny og får henne til å gå ut med ham blir alle forundret over hvordan han fikk det til. Leonard fortviler over at Penny ville gå ut med Stuart og ikke ham, men han får senere muligheten til å tilby henne en trøstende skulder. Samtidig går Howard og Koothrappali på bar for å sjekke damer, med vekslende hell.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2008. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. I denne del: Da Leslie gjør det slutt med Howard blir han så knust at han går med på å bli med Leonard og Koothrappali til Las Vegas. Det viser seg å bli vanskelig å få ham med ut av leiligheten siden han bruker all sin tid på å spore Leslies nettaktiviteter. Samtidig låser Sheldon seg ute og må tilbringe natten hos Penny.

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2008. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. I denne del: En ny date mellom Penny og Stuart ender i katastrofe da Penny roper Leonards navn istedenfor Stuarts mens de hygger seg i senga. Samtidig oppdager Howard en stor designfeil på NASA-toalettet sitt og trenger førstehjelp fra vennene sine.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan og Charlie må ta seg av Jake hele uken mens Judith er på ferie, noe som viser seg å være en mye større utfordring enn de trodde.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan kjører Charlie til sykehuset, der han prøver å sjekke opp en lege, uvitende om at han har datet henne tidligere. Berta er lei av at Jake ikke klarer å gå på do som vanlige folk.

01:00(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie blir invitert til en fest holdt av en homofil reklamesjef og tar med seg Alan for å late som at de er partnere. Men på festen møter Charlie reklamesjefens uimotståelige ekskone.

01:30(02:00)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

02:00(03:00)

> Barhjelpen

Amerikansk realityserie. Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse. I denne del: Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse.

03:00(03:45)

> Person of Interest

Amerikansk thrillerserie. I denne del: Finch og Reese blir involvert i politiske konflikter på internasjonalt nivå når de får nummeret til en FN-diplomat. En fiende forsøker å få overtaket på Root.

03:45(04:10)

> Lagerkrigen Canada

Kanadisk dokumentarserie. Vi følger fire oppkjøperteam på en moderne skattejakt og i budrunder i Canadas glemte lagre. I denne del: Pauls skap-avhengiget når nye høyder, og lavpunkt, i auksjonen på Wasaga Beach.

04:10(04:35)

> Lagerkrigen Canada

Kanadisk dokumentarserie. Vi følger fire oppkjøperteam på en moderne skattejakt og i budrunder i Canadas glemte lagre. I denne del: Rick og Cindy tar med seg en klarsynt for å hjelpe dem med å få tak i de beste skapene i Don Mills.

04:35(05:20)

> Ink Master

Britisk realityserie. For fjerde gang inviterer rockemusiker og programleder Dave Navarro noen av de største tatoveringstalentene i USA til konkurranse. Vinneren kan smykke seg med tittelen Ink Master, et oppslag i bladet Inked Magazine og 100 000 dollar. Chris Núñez og Oliver Peck er dommere sammen med Dave. I denne del: Tatoveringskonkurrentene blir tvunget til å jobbe parvis. Det klikker for en av tatovørene, og en av de tatoverte besvimer.

05:20(06:00)

> Auction Hunters

Amerikansk livsstilserie. I denne del: Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner.