Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

19:55(20:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2015. En immigrasjonskontroll i et forstadshjem avdekker en underverden av ulovlig aktivitet med en kriminell mesterhjerne i midten. Show H.

20:30(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2015. En nervøs vietnamesisk mann blir anholdt når det blir funnet spor av amfetamin på flere mistenkelige flasker han har med seg. Show I.

21:00(21:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2019. På Spritamäki arrangerer Väinö og Gunn Berit det årlige Badelandshelvete. Det blir bading, fest og moro, og ikke minst litt utradisjonelle konkurranser. Healeren Øystein tar også turen innom, og behandler Annsofie. Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner.

21:30(22:00)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2019. Kristian har fått navlebrokk og må ta det rolig frem mot operasjonen. Det passer bra når han og kompisene Kurt og Geir Tore skal bygge ferdig den mobile badestampen, et prosjekt de har jobbet med i over et år. Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner.

22:00(23:00)

> Politiet i Södertälje

Svensk realityserie fra 2018. I et lokale i Hovsjö finner Söderteljepolitiet 75 000 narkotikapiller, et av de største beslagene i Stockholms-området noensinne. 120 politifolk håndterer 20.000 kriminalsaker i året, og vi får følge dem i deres svært varierte jobb.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2015. Sheldon og Amy tilbringer sin første natt sammen etter å ha vært kjærester i over fem år. Leonard, Howard og Raj må avgjøre hvem som skal få ekstrabilletten til den nye Star Wars-filmen. The Opening Night Excitation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2015. Penny er ikke forberedt på utfallet når Leonard møter en psykiater på hennes vegne. Sheldon og Raj samarbeider om en astronomisk oppdagelse. Howard og Bernadette blir overrasket av at de savner Stuart. The Sales Call Sublimation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

00:00(00:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. En krise får Walden til å si «jeg elsker deg», og han blir opprørt når Zoey ikke sier det tilbake. Lyndseys drikking får Alan til å bekymre seg. Not in My Mouth!. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

00:25(00:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Walden og han tidligere businesspartner lager en midlertidig fred mellom dem for å jobbe med et nytt prosjekt. The War Against Gingivitis. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

00:55(01:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Når Lyndseys mor kommer på besøk, forslår Alan at hun skal møte Evelyn. Walden må høre på Jake og Eldridges ideer for en iPhone app. Palmdale, Ech. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

01:25(01:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Walden prøver å overbevise Zoey om at hans nye businessvirksomhet med hans ekskone kun er business. Alan og Lyndsey prøver å forstå det plutselige vennskapet mellom mødrene deres. Grandma's Pie. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

01:55(02:50)

> Fast and Loud: Demolition Theater

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Richard, Christie og venner fra Farmtruck og AZN fra «Street Outlaws» sjekker ut «luftige» videoer. Farmtruck and AZN Fishin’ for Disaster.

02:50(03:35)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2014. Mike finner en 56 år gammel Citroën 2CV, som tilbringer pensjonisttilværelsen i det solfylte Sør-Frankrike. Med alder kommer imidlertid problemer - får Edd liv i den gamle motoren?. Citroen 2CV.

03:35(04:25)

> American Chopper

Amerikansk dokumentarserie fra 2003. Guttene i Orange County Choppers kjemper for å ferdigstille sin en million kroners racersykkel i tide, noe som har satt Paul Jr i en eksplosiv situasjon. Race Car 2.

04:25(05:10)

> Alaska: The Last Frontier

Amerikansk realityserie fra 2014. Familien Kilcher ærer en venn som har gått bort, ved å gjete kveget hjem igjen. Atz Lee gjør jegerhytta klar for vinteren og forbereder seg på å flytte lenger hjemmefra. A Hunt Above The Clouds.

05:10(06:00)

> Beringstredets gull

Amerikansk realityserie. I Nome i Alaska raser gullfeberen. Møt graverne, som drives av feberen, og til tider nød, når de dykker i det iskalde og uforutsigbare Beringstredet i håp om å treffe den gyldne åre. The Quest.