Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

19:30(19:55)

> Norge Rundt

Distriktenes magasin. Til jul kan ein bruke uendeleg med pengar - men det finst nokre stader kor dei aller finaste julegåvene blir laga. Bli med programleiar Helene Solheim då ho besøker ein 4.klasse i Bergen som har juleverkstad - kor borna prøver å finne ut av kva familien skal få under treet. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.

19:55(20:55)

> Stjernekamp

Norsk underholdningsserie fra 2018. Vi ser tilbake på høstens nervepirrende kamp og får et gjensyn med alle konkurransens musikalske høydepunkter. Vi ser tilbake på høstens nervepirrende kamp og får et gjensyn med alle konkurransens musikalske høydepunkter.

20:55(21:25)

> Nytt på nytt

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård Tufte Johansen, Johan Golden og lagledervikar Fredrik Skavlan med to smarte gjester er straks i gang med å oppsummere ukas viktigste nyheter. Hva skjedde egentlig i uka som gikk? Bård Tufte Johansen, Johan Golden og lagledervikar Fredrik Skavlan med to smarte gjester er straks i gang med å oppsummere ukas viktigste nyheter. Gjester denne uken er Liv Ullmann og Erik Solheim.

21:25(22:15)

> En amerikansk jul med Adam Douglas

Konsert fra Nordstrand kirke. Stjernekamp-vinner Adam Douglas inviterer til varm julestemning fra Nordstrand kirke første juledag. Stjernekamp-vinner Adam Douglas inviterer til varm julestemning fra Nordstrand kirke første juledag. Med seg på scenen har han fullt band med fem blåsere, gospelkor og Makeda som gjesteartist. Adam vokste opp i Oklahoma, og vil i løpet av sendingen snakke om sitt forhold til amerikansk jul og hva denne musikken har betydd for ham. De siste ti årene har Adam bodd i Norge, derfor vil han også fremføre kjære julesanger som ligger oss nært.

22:15(23:00)

> Mysterier i San Francisco

Britisk-kanadisk krimserie fra 2018. En blodig og forslått fremmed segner om hjemme hos Mille og Jean. Dermed dras de inn i en mørk, kriminell underverden. En blodig og forslått fremmed segner om hjemme hos Mille og Jean. Dermed dras de inn i en mørk, kriminell underverden.

23:00(23:15)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:15(00:00)

> Mysterier i San Francisco

Britisk-kanadisk krimserie fra 2018. Kodeknekkerne har oppdaget et hemmelig og korrupt system innenfor politiet. De legger en avansert plan for å få sannheten fram i lyset. Kodeknekkerne har oppdaget et hemmelig og korrupt system innenfor politiet. De legger en avansert plan for å få sannheten fram i lyset.

00:00(01:10)

> Bruce Springsteen - med egne ord

Britisk dokumentar fra 2017. "The Boss" forteller om sin oppvekst og karriere. Vi får se filmopptak fra barndom og tidlige opptredener i Greenwich Village, og vi får høre utdrag fra selvbiografien han nylig ga ut. "The Boss" forteller om sin oppvekst og karriere. Vi får se filmopptak fra barndom og tidlige opptredener i Greenwich Village, og vi får høre utdrag fra selvbiografien han nylig ga ut. Springsteen har skrevet en rekke klassiske sanger som både kritikere og publikum har elsket. Hvilke personer og steder har inspirert den respekterte musikeren, og hva får ham til å fortsette å skrive musikk og turnere?

01:10(01:55)

> Gwen Stefanis jul

Amerikansk juleprogram fra 2017. Underholdning og musikk med den amerikanske popartisten Gwen Stefani i sentrum. I tillegg til sanger fra hennes nyeste album, "You Make It Feel Like Christmas", synger hun også flere av hennes egne julefavoritter,…. Underholdning og musikk med den amerikanske popartisten Gwen Stefani i sentrum. I tillegg til sanger fra hennes nyeste album, "You Make It Feel Like Christmas", synger hun også flere av hennes egne julefavoritter, som "Jingle Bells" og "Santa Baby". Gjesteopptredner med blant andre Blake Shelton, Chelsea Handler, Seth MacFarlane, Ne-Yo og Ken Jeong.

01:55(03:40)

> Mercury Rising

Amerikansk actionthriller fra 1998. Den tidligere FBI-agenten Art Jeffries får i oppdrag å passe på Simon Lynch, en ni år gammel autistisk gutt. Gutten har leiemordere i hælene etter at han knekket regjeringens topphemmelige kode. Den tidligere FBI-agenten Art Jeffries får i oppdrag å passe på Simon Lynch, en ni år gammel autistisk gutt. Gutten har leiemordere i hælene etter at han knekket regjeringens topphemmelige kode. Etter at Simons foreldre blir drept, er det bare Jeffries som kan beskytte Simon.

03:40(04:30)

> Poirot

Britisk krimserie fra 1993. Etter anbefaling av legen tar Poirot en kort ferie i Brighton. Reisen sammanfaller med premieren for en nyoppsetning av teaterstykket fra "Perler for svin". Juveltyveriet på Grand Metropolitan. Etter anbefaling av legen tar Poirot en kort ferie i Brighton. Reisen sammanfaller med premieren for en nyoppsetning av teaterstykket fra "Perler for svin". Hovedrolleinnehaveren Margaret Opalsons rollefigur bærer et verdifullt perlehalsbånd. Når noen stjeler halsbåndet kjenner Poirot seg tvunget til å avbryte ferien for å lete etter det.

04:30(05:15)

> Elizabeth - dronning av vår tid

Britisk dokumentarserie fra 2018. Dronningens popularitet er sviktende, men folket slutter opp om feiringen av hennes 50 år på tronen i 2002. Samme år dør prinsesse Margaret og dronningmoren, mens kronprins Charles endelig får sin Camilla i 2005. Et moderne kongehus. Dronningens popularitet er sviktende, men folket slutter opp om feiringen av hennes 50 år på tronen i 2002. Samme år dør prinsesse Margaret og dronningmoren, mens kronprins Charles endelig får sin Camilla i 2005.

05:15(05:54)

> Latterlig smart

Norsk vitenskapelig underholdningsserie fra 2018. Komiker Anne-Kat Hærland skulle gjerne levd i Middelalderen, og er ikke så fremmed for dødsstraff når det er snakk om virkelige idioter. Anne-Kat Hærland: En standup om middelalderen. Komiker Anne-Kat Hærland skulle gjerne levd i Middelalderen, og er ikke så fremmed for dødsstraff når det er snakk om virkelige idioter. Nå skal hun få prøve seg som arkeolog, og sette opp et standup-show om den mørke tiden. Hun har aldri vært så nervøs.