Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

21:35(22:35)

> Broen

Dansk-svensk krimserie. I denne del: De hjemløse jentene forstår hvem morderen er. De forsøker desperat å få tak i Henrik mens de flykter for livet. Saga er også på sporet, men når saken virker løst dukker det opp en liten detalj som forandrer alt!

22:35(23:05)

> Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang

Norsk dokumentar fra 2018. I OL i Sotsji 2014 ble Henrik Kristoffersen den yngste, mannlige medaljevinneren i alpint noensinne, da han i en alder av 19 år tok bronse i slalåm. I Pyeongchang jakter han i disse dager nye OL-medaljer.

23:05(23:20)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:20(00:05)

> Kalde føtter

Britisk dramaserie fra 2017. Om livet, kjærligheten og alt som følger med. I denne del: Davids døtre blir utsatt for trusler, og han bestemmer seg for å ta affære selv. Adam gir Pete råd om kjærlighetslivet, men burde han egentlig gjøre det? En familiekrise fører til at hele gjengen må revurdere forholdene seg imellom.

00:05(01:40)

> Jeg er din

Norsk drama fra 2013. Amrita Acharia, Ola Rapace. Mina er skilt og alenemor for Felix. Den pakistanske familien hennes klandrer henne fremdeles for at forholdet til ektemannen havarerte. Så faller hun for svenske Jesper. Aldersgrense: 11 år.

01:40(02:25)

> Bonusfamilien

Svensk dramakomiserie fra 2017. Det er vanskelig å gjøre alle i en bonusfamilie glade og fornøyde, men Lisa og Patrik gjør så godt de kan. I forsøket på å sjonglere behovene til egne barn, bonusbarn og ekspartnere blir det riktignok en del kaos og noen nedturer, men også store seire og oppturer. I denne del: Lisa og Patrik blir invitert på fest, men vet ikke om de har lyst fordi vertsparet også er venner Martin. Martin derimot er mest opptatt av den vonde ryggen sin, helt til han oppdager at han ikke er invitert...

02:25(03:10)

> Bonusfamilien

Svensk dramakomiserie fra 2017. Det er vanskelig å gjøre alle i en bonusfamilie glade og fornøyde, men Lisa og Patrik gjør så godt de kan. I forsøket på å sjonglere behovene til egne barn, bonusbarn og ekspartnere blir det riktignok en del kaos og noen nedturer, men også store seire og oppturer. I denne del: Katja nekter å kjenne etter hva hun egentlig synes om Henrik, mens Patrik mener at Lisa er mer opptatt av datterens sexliv enn deres eget. Sebbe lærer bort sise nytt innen kroppspleie og dating-apper, og det fører til en gledelig overraskelse for Martin.

03:10(03:55)

> Bonusfamilien

Svensk dramakomiserie fra 2017. Det er vanskelig å gjøre alle i en bonusfamilie glade og fornøyde, men Lisa og Patrik gjør så godt de kan. I forsøket på å sjonglere behovene til egne barn, bonusbarn og ekspartnere blir det riktignok en del kaos og noen nedturer, men også store seire og oppturer. I denne del: Martin er frustrert over at han ikke har et eget hjem der han og Tessan kan bli kjent, og vurderer om han skal ta sjansen på at mamma er ute hele kvelden. Katja avslutter ett forhold, men er ikke helt klar for å være åpen om det andre. Lisa gjør alt for barna, men ser Bianca det på samme måte?

03:55(04:40)

> Bonusfamilien

Svensk dramakomiserie fra 2017. Det er vanskelig å gjøre alle i en bonusfamilie glade og fornøyde, men Lisa og Patrik gjør så godt de kan. I forsøket på å sjonglere behovene til egne barn, bonusbarn og ekspartnere blir det riktignok en del kaos og noen nedturer, men også store seire og oppturer. I denne del: Patriks pappa Ingemar kommer på besøk, noe som skaper en del friksjon i bonusfamilien. Både Martin og Henrik blir litt for ivrige, mens Bianca får ta del i en godt bevart familiehemmelighet.

04:40(05:25)

> Bonusfamilien

Svensk dramakomiserie fra 2017. Det er vanskelig å gjøre alle i en bonusfamilie glade og fornøyde, men Lisa og Patrik gjør så godt de kan. I forsøket på å sjonglere behovene til egne barn, bonusbarn og ekspartnere blir det riktignok en del kaos og noen nedturer, men også store seire og oppturer. I denne del: Lisa håper at alle barna kan feire julen hos dem, men møter motstand fra Katja. Patrik er overbevist om at Eddie har ADHD, men Lisa vil ikke høre snakk om en utredning. Jo nærmere julen kommer, jo større virker uenigheten i familiene.