Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

22:15(22:45)

> Historisk

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Historisk er et morsomt og lærerikt panelshow der to lag konkurrerer om hvem som kan mest om verdenshistoriens ukjente, men helt sanne, fakta.

22:45(23:00)

> Planeten vår II - bak kamera

Britisk dokumentarserie... Opptakene til den fantastiske naturserien "Planeten vår II" ble gjort ved 117 forskjellige anledninger i 40 ulike land mellom 2013 og 2016. Nå får vi bli med bak kamera på denne spennende produksjonen. I denne del: På Madagaskar filmer TV-teamet en enorm gresshoppesverm til avsnittet om ørkener.

23:00(23:20)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:20(01:10)

> Tause vitner

Britisk krimserie fra 2016. I denne del: En tidligere straffedømt blir brutalt myrdet i sitt eget hjem. Han var en av rettspsykiateren Sasha Blackburns klienter. Det er også en av de hovedmistenkte, Paul Raynott, en ung mann som prøver å få skikk på livet sitt ved Sashas hjelp. Etter hvert får imidlertid etterforskerne sine tvil om psykiaterens profesjonalitet.

01:10(01:45)

> Side om side

Norsk dramakomiserie fra 2017. Om livet i den idylliske gaten, og etter hvert så velkjente nabolaget på Granli, der gjerdene er lave og naboskapet tett. Her møter vi beboerne som fortsatt utfordres på viktige ting som: kjærlighet, vennskap, naboskap, arbeidsliv, grilling og farging av øyenbryn. Ja, egentlig den typen prøvelser vi alle kan kjenne oss igjen i. I denne del: Det blir dramatisk i gaten i denne episoden, der Frode og Lisbeth får en begravelse å håndtere, mens noen har stjålet dyre prydplanter i nabolaget. Og Gullestad mister enda en gang sitt verv som velformann.

01:45(03:25)

> Stjernekamp

Norsk underholdningsserie fra 2017. I Stjernekamp konkurrerer Gaute Ormåsen, Ida Maria, Didrik Solli-Tangen, Aleksander Walman, Benedicte Adrian, Adam Douglas, Erlend Bratland, Makeda, Lisa Børud og Hilde Lyrån slåss om tittelen som Norges ultimate entertainer. Musikkjournalist Mona B. Riise og rocker Thomas Felberg utgjør konkurransens ekspertpanel. I denne del: Det er klart for opera i Stjernekamp! Solveig Kringlebotn gjør sitt beste for å omskape artistene til operastjerner, og i kveld får vi svaret, har hun fått det til?

03:25(04:25)

> Linn & Ronnys tacoshow

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Et overraskelsesprogram der programlederne Linn Skåber og Ronny Brede Aase rykker inn i et tilfeldig hjem fredag kveld og lager TV-show. Det blir overraskende gjester, musikk og underholdning fra nordmenns stuer til nordmenns stuer. I denne del: Kveldens gjester i stuen hos familien Vangen på Nordreisa denne fredagen er: artisten Freddy Kalas, komikeren Cecilie Steinmann Neess og Newton-programleder Stian Sandø.

04:25(05:19)

> Lindmo

Norsk talkshow fra 2017. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. I denne del: Ordfører-veteranene og venneparet Trude Drevland og Fabian Stang gjester kveldens Lindmo. Til studio kommer også et annet tospann, nemlig skuespillerne Eilie Harboe og Vebjørn Enger. De to har hovedrollene når eventyret om Askeladden nå blir kinofilm.