Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

23:15(23:30)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:30(23:50)

> Svart humor

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Er folk så redde for terror som media skal ha det til? Yousef møter Hege Storhaug på gata, Anna gir folket fake news og Nasser forsøker å ta avstand til terror med hjelp av et målebånd. "Svart humor" tar for seg fordommer og forskjeller i samfunnet og gir deg fargerike øyeblikk med en stor dose humor og varme.

23:50(01:45)

> Horns

Amerikansk skrekkthriller fra 2013. Ig blir hovedmistenkt når kjæresten Merrin blir funnet myrdet. Like etterpå vokser det ut to magiske horn i pannen på ham, og Ig bestemmer seg for å bruke hornene for å finne Merrins egentlige morder. Samtidig begynner innbyggerne i byen å fortelle ham sine mørkeste hemmeligheter.

01:45(02:30)

> Rolling Stone Magazine - 50 år på kanten

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Få har forstått rockens kraft til å endre kultur og samfunn bedre enn Rolling Stone Magazine.

02:30(04:45)

> Besett av ein seriemordar

Britisk krim fra 2019. En ung kvinne blir funnet død. Politietterforsker Colin Sutton blir satt på saken. Kan det være en seriemorder på ferde?.

04:45(05:33)

> Lindmo

Norsk talkshow fra 2019. Sissel Kyrkjebø feirer femti år og er for første gang sjef i sin egen karriere. Hun kommer til ukens Lindmo sammen med Nicolai Cleve Broch og Stig Henrik Hoff fra HBO-serien Beforeigners. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. Målet er å samle gjester som gløder og som kan kunsten å fortelle historier folk kjenner seg igjen i, sånn at det svinger i både topplokket og i lattermuskelen og innerst i sjelen hos seerne våre. Han er gjest i kveldens sending. I tillegg får vi besøk av Joachim og Levi fra e-sportlaget N47, som har gjort dataspill til toppidrett.