Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

23:15(23:45)

> Torp

Norsk intervjuprogram. Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.

23:45(00:45)

> Skårungen

Norsk realityserie fra 2017. I denne del: Det er uvær på Lofothavet, men det stopper ikke Skårungene. De må under vann for å finne delikatesser som skal tilberedes og serveres til lokalbefolkningen i Svolvær.

00:45(02:25)

> Kaos

Kanadisk-britisk-amerikansk actiondrama fra 2005. Jason Statham, Ryan Phillippe. Det er en stille morgen, og ingen i banken har oppdaget de fem maskerte mennene som plutselig holder alle som gisler! Politiet er raskt på pletten, men bandelederen Lorenz vil bare forhandle med eksbetjent Quentin Conners. Conners blir gjeninnsatt og koblet med den ferske rekrutten Dekker, men ingen av dem kan forutse hva som vil skje. Aldersgrense: 15 år.

02:25(03:25)

> Før vi dør

Svensk spenningsserie fra 2017. I denne del: Davor får dårlige nyheter fra politikilden sin. Stefan har begynt å forfølge Christian etter at han oppdaget forholdet hans til Blanka, Stefans kjæreste. Hanna og Christian får plutselig en innbydelse til familiemiddag i Mimicas villa.

03:25(04:25)

> Før vi dør

Svensk spenningsserie fra 2017. I denne del: Etter mordet på Stefan går Christian i oppløsning. Da Hanna og Björn skjønner hvem som skjøt Stefan, bestemmer de seg for å avbryte oppdraget. Men Davor har andre planer, og nå er Christian en del av Operasjon Krajina. Han er også et steg nærmere å avsløre Davors djevelske plan.

04:25(05:11)

> David Attenboroughs drømmereise

Britisk naturserie fra 2015. I denne del: Det nesten utilgjengelige, men spektakulære Osprey-revet er omgitt av hai. Hvilke andre skapninger holder til her? Til å undersøke det rikholdige dyrelivet er en hypermoderne miniubåt den perfekte farkost.