Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

23:15(23:45)

> Torp

Norsk intervjuprogram. Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen. Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.

23:45(00:45)

> Gåten Orderud

Norsk dokumentarserie. To søstre står mot hverandre, en ektemann nekter for noe kona gråtende har innrømmet og politiet gjør et avgjørende funn. Hva er det med lille julaften på Orderud Gård i 1998 som blir så viktig for etterforskningsarbeidet?. En julefortelling. To søstre står mot hverandre, en ektemann nekter for noe kona gråtende har innrømmet og politiet gjør et avgjørende funn. Hva er det med lille julaften på Orderud Gård i 1998 som blir så viktig for etterforskningsarbeidet?

00:45(02:15)

> Vera

Britisk krimserie fra 2017. En kvinne i en rolig forstad blir funnet myrdet i hagen. Vera skjønner etter hvert at naboene til offeret ikke er helt hva de gir seg ut for. En kvinne i en rolig forstad blir funnet myrdet i hagen. Vera skjønner etter hvert at naboene til offeret ikke er helt hva de gir seg ut for.

02:15(03:15)

> Brenner live

Norsk direktesendt bokshow fra 2018. I kveld kommer forfatterne Vigdis Hjorth og Jan Grue til "Brenner live". Vigdis Hjorts nye roman, "Lærerinnens sang", handler om å bli grundig rokket i sin selvforståelse når en student bruker lærerinnen som…. I kveld kommer forfatterne Vigdis Hjorth og Jan Grue til "Brenner live". Vigdis Hjorts nye roman, "Lærerinnens sang", handler om å bli grundig rokket i sin selvforståelse når en student bruker lærerinnen som utgangspunkt for å finne samsvar mellom liv og lære. Jan Grue har skrevet en levnetsbeskrivelse: "Jeg lever et liv som ligner deres", om å leve med en sårbar kropp. Og Nosizwe skal synge "My baby just cares for me".

03:15(04:05)

> Mord i paradis

Britisk krimserie fra 2015. Et medlem av det lokale historielaget dør. Mye tyder på at miljøet i den lille foreningen ikke er så trivelig som en skulle tro. Goodman prøver å konsentrere seg om jobb, men tenker mye på Camille. Et medlem av det lokale historielaget dør. Mye tyder på at miljøet i den lille foreningen ikke er så trivelig som en skulle tro. Goodman prøver å konsentrere seg om jobb, men tenker mye på Camille.

04:05(05:00)

> Nye triks

Britisk krimserie fra 2015. I 1989 ramlet megleren Charlie Hayes i døden fra toppen av et kontorbygg. Teamet mistenker at han kan ha blitt dytta, og ser nærmere på saken. I 1989 ramlet megleren Charlie Hayes i døden fra toppen av et kontorbygg. Teamet mistenker at han kan ha blitt dytta, og ser nærmere på saken.

05:00(05:46)

> Det gode liv i Alaska

Amerikansk dramaserie fra 1994. Joel får besøk av en rabbin. Holling klandrar seg sjølv for ikkje å ha vore til stade for eldstedottera. Maurice skipar til revejakt - utan rev. Joel får besøk av en rabbin. Holling klandrar seg sjølv for ikkje å ha vore til stade for eldstedottera. Maurice skipar til revejakt - utan rev.