Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

20:00(20:25)

> Nesten voksen

Norsk situasjonskomedie fra 2017. I denne del: Ida oppdager nye sider ved Espen når de får hans far på besøk. Siri må ha Truls på sofaen samme dag som en gammel flørt tar kontakt. Og Camilla får høre av barna at hun er materialistisk og inngår et veddemål om shoppestopp.

20:25(21:05)

> Hva feiler det deg?

Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2018. Hva feiler det deg er en medisinsk kunnskapslek der to lag konkurrerer om å stille diagnoser på ekte pasienter. I denne del: Vera (32) strevde med å svelge maten og kjente noe rart i halsen. Synnøve (59) har en fot som er tre skonummer større enn den andre. Hva feiler det dem? Vårt faste legelag konkurrerer mot tre småbarnsmødre med nettbrett.

21:05(23:20)

> Unbroken

Amerikansk biografisk drama fra 2014. Jack O'Connell, Domhnall Gleeson. Som ung havnet Louis "Louie" Zamperini alltid i problemer, men med hjelp fra sin eldre bror klarer han å snu om på livet. Han begynner å løpe, og kvalifiserer seg senere til OL i 1936. Men når 2. verdenskrig bryter ut, verver Louie seg til militæret. Etter at flyet hans styrter i Stillehavet, overlever han 47 dager drivende rundt i en flåte, inntil han blir tatt til fange av den japanske marinen. Louie sendes til en krigsleir og blir favorittmålet til en særdeles ondskapsfull fengselssjef. Aldersgrense: 15 år.

23:20(23:35)

> Helt Ramm: Vinter-LOL

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Helt Ramm reiser til Sør-Korea for å komme tettest mulig på OL-stemningen i Pyeongchang. I kofferten har han med seg morsomme innslag med de norske OL-stjernene.

23:35(00:00)

> Nesten voksen

Norsk situasjonskomedie fra 2017. I denne del: Ida oppdager nye sider ved Espen når de får hans far på besøk. Siri må ha Truls på sofaen samme dag som en gammel flørt tar kontakt. Og Camilla får høre av barna at hun er materialistisk og inngår et veddemål om shoppestopp.

00:00(00:25)

> Hit for hit

Norsk humorserie. Er det bare fest og moro og tull og tøys når man lager partylåter med drøye tekster, eller er det hardtarbeidende og ydmyke kunstnersjeler som står bak? Går det utover bandmoralen hvis man har en kul bassist som får all oppmerksomheten? Og hva gjør en stakkars manager hvis bare den ene av to popstjernetvillinger kommer kraftig i puberteten? I denne del: Crewet til rapperen Patrik P har sett seg lei på å backe sin frontmann, en fotballsangkomponist er ikke fornøyd med fremførelsen av sine verk, og i nabolaget der Kygo vokste opp, viser det seg at det er flere spirende dj-talenter. Vi får også se hvor viktig det er for en artist å ta vare på en god idé når den kommer.

00:25(01:20)

> Broen

Dansk-svensk krimserie. I denne del: Saga og Henrik ser en ny kobling mellom ofrene, og koblingen peker mot en ny mistenkt. Etterforskningen blir mer og mer krevende, og politisjefen legger større press på Saga og Henrik.

01:20(02:20)

> Broen

Dansk-svensk krimserie. I denne del: Saga og Henrik tror de vet hvem som kan bli morderens neste offer, og jakten på den mistenkte er i gang på begge sider av broen.

02:20(03:16)

> Broen

Dansk-svensk krimserie. I denne del: Jakten på morderen blir mer og mer intens, og Saga og Henrik er sikre på morderens identitet. Men de to får seg en ny overraskelse når de skal anholde den mistenkte.

03:16(05:00)

> Ingen sending