Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

15:25(15:40)

> Gumballs fantastiske verden

Britisk-amerikansk animasjonsserie. Tolv år gamle Gumball tiltrekker seg uhell. Sammen med sin beste venn Darwin, hans tidligere gullfisk som fikk ben, ramler de bort i de merkeligste ting.

15:40(15:45)

> KAMP

Norsk dokumentarserie fra 2017. Norsk dokumentar om et fotball-lag i Tromsø som gjør alt de kan for å holde sammen.

15:45(15:55)

> KAMP

Norsk dokumentarserie fra 2017. Norsk dokumentar om et fotball-lag i Tromsø som gjør alt de kan for å holde sammen.

15:55(16:05)

> KAMP

Norsk dokumentarserie fra 2017. Norsk dokumentar om et fotball-lag i Tromsø som gjør alt de kan for å holde sammen.

16:05(16:15)

> KAMP

Norsk dokumentarserie fra 2017. Norsk dokumentar om et fotball-lag i Tromsø som gjør alt de kan for å holde sammen.

16:15(16:40)

> Det hjemsøkte huset

Hjemsøkt teleskop. Amerikansk dramaserie. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie. De skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter spøkelser. I denne del: Louie vil ha mer ansvar, og overbeviser Ray om å la han ta med klassens spøkelseskjæledyr hjem.

16:40(16:50)

> Piratskattens hemmelighet

Svensk dramaserie fra 2014. Søsknene Mia og Svein og moren deres reiser til Orkidekysten. Der skal de feire jul i solen hos tante Anja og søskenbarnet Bianca. Når stormen kommer skjer det noe uventet. I denne del: Mia, Svein og Bianca forsøker å komme seg inn på området til Holtex og finne skattekartet i Aquilas brønn.

16:50(16:55)

> Hullabalooba

Finsk animasjonsserie. Tre klønete og rasende pirater jakter etter den store skatten på de sju hav.

16:55(17:00)

> Binnabánnas

Barneserie på samisk.

17:00(17:15)

> Teletubbies

Lage lyder. Britisk barneserie.

17:15(17:25)

> Gubben og katten

Svensk animasjonsserie. Svensk tegnefilm om de to gode vennene Gubben Pettersen og katten Findus. I denne del: Pettersen vil lage kjøkkenhage og Findus hjelper ham, men hønene har andre planer.

17:25(17:30)

> Superjulevangeliet

Dramatisering av juleevangeliet.

17:30(17:40)

> Prikk og Flekk

Svensk animasjonsserie. De to vennene Prikk og Flekk finner på mye rart og mye lurt.

17:40(17:50)

> Timmy tid

Britisk animasjonsserie. Om det lille lammet Timmy som går i barnehage.

17:50(18:00)

> Brillebjørn

Legen. Norsk dramaserie. I denne del: Lucy er syk og hjemme fra barnehagen. Når legen kommer og skal undersøke henne synes Lucy det er litt rart.

18:00(18:25)

> Jul i Svingen

Nure i bakken. Norsk dramaserie. Panikk i kulissene. Linus og de andre barna skal spille juleteater for foreldrene sine, men ingenting går som planlagt. I denne del: Nure og moren reiser til Kloppen Høyfjellshotell. Grete Bergum bestemmer at slalåmbakken er for farlig og at de ikke skal gå på ski, men bare være på hotellet for det er mye tryggere.

18:25(18:30)

> Animanimals

Pingvin. Tysk animasjonsserie. Om dyr som opplever en krøll i livet.

18:30(18:45)

> Emblas saga

Svensk dramaserie. Emblas familie trues med å bli kastet ut fra hjemmet sitt. Embla møter forskeren Efraim von Trippelhatt, som er overbevist om at julenissen finnes. Han forteller at nissen kan oppfylle ens innerste ønske, og det eneste Embla ønsker er å bli boende. I denne del: Valborg II har styrtet på is-viddene nord for polarsirkelen.

18:45(18:55)

> Blinky Bill

Den magiske ballen. Australsk animasjonserie. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp. I denne del: Ein mystisk snakkande ball landar i Grønlapp og strør om seg med visdomsord som trollbind dei fleste, ikkje minst Jacko.

18:55(19:20)

> Tidsreisen

Stjernetegn. Dansk julekalender. I denne del: Etter å ha rettet opp farens tidslinje ved å få ham til å spille i bandet igjen er det på tide å få Sofies mor til å gjenoppta troen på stjernetegn.

19:20(19:26)

> Isfiske

Norsk animasjonskortfilm. Det å fange fisk er ikke alltid like enkelt. Noen har mer hell en andre. En isbjørn, to pingviner og en sel prøver å døyve den verste sulten mens en av de andre selene morer seg på bekostning av dem.

19:26(19:30)

> Ingen sending

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. I denne del: Redningspersonalet er i full sving etter en mistenkelig ryggskade.

19:55(20:40)

> På sjekker'n

Britisk realityserie. Single briter møtes på First Date-restauranten hvor den franske hovmesteren Fred og resten av staben gjør sitt for at romantikken skal blomstre.

20:40(21:00)

> Vita & Wanda

Neseoperasjon. Norsk dokumentarserie fra 2017. Tvillingene Vita og Wanda er 25 år og deler leilighet på Strømmen. Der lever de et travelt liv i motebransjen og en hverdag med mye jobbing, festing og reising. Foreldrene er fra Iran og oppveksten på et lite tettsted var tøff for jentene. I denne serien følger vi dem i hverdag og fest og blir med tilbake til hjembygda og forsoning med ungdomstida. I denne del: Vita er i Iran og venter på å ta av nesebandasjen og Wanda selger klær på nettet for å få penger til USA-tur.

21:00(21:30)

> Hard utenpå

Dansk dokumentarserie fra 2017. Bak det harde utseendet til seks skumle typer gjemmer det seg kjæresteproblemer, lav selvtillit og frykt for fengsel. I denne del: Simon vil gjerne framstå som om han har kontroll på sitt liv. Nichlas drømmer å bli like kraftig som de andre, men tåler ikke steroider. Carstens halstatovering er uhyggelig, men den har stor betydning for ham.

21:30(23:40)

> Waterworld

Amerikansk action fra 1995. Kevin Costner, Rick Aviles. I en framtid hvor polarisen har smeltet og det meste av Jorden er dekket av vann, går en egenrådig seiler motvillig med på å hjelpe en mor og datteren hennes med å finne fastlandet. Sammen må de overkomme gnagende sult og nomadiske terrorister som har hørt rykter om at den lille jenta har nøkkelen til å finne "Dryland". Aldersgrense: 15 år.

23:40(00:10)

> En kokosnøtt på tur

Britisk underholdningsdokumentar fra 2015. Moren Shanthi kaller ham "kokosnøtt" før hun sender ham på en dannelsesreise gjennom Sri Lanka. Den britiske komikeren Romesh Ranganathan snakker ikke tamil og kan fint lite om foreldrenes hjemland. I denne del: Romesh prøvespiller for en rolle i en tamilsk såpeopera - uten å kunne språket. Han inspireres til å lage film på egen hånd, med slangetemmere, dansere, onkel Ragu og en liten internettsensasjon.

00:10(02:05)

> About Time

Amerikansk romantisk dramakomedie fra 2013. Domhnall Gleeson, Rachel McAdams. Tim oppdager at han kan reise gjennom tiden og forandre på ting i livet sitt. Det å gjøre verden til et bedre sted ved å skaffe seg en kjæreste viser seg å bli vanskeligere enn forventet. Aldersgrense: 7 år.

02:05(03:05)

> Handlingens menn

Norsk reiseserie. Et gammelt kraftverk med et stort og entusiastisk publikum i hjembyen Hønefoss danner rammen når Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen legger ut på enestående eventyr verden rundt. I dette reiseprogrammet kaster de seg ut i halsbrekkende reiser og prosjekter for å at vise at verden kanskje er litt mindre farlig enn mange skal ha det til. I denne del: Det er flyktningkrise ved Storskog i Finnmark, og Handlingens menn kaster seg på to stjålne sykler og legger ut på "den omvendte flukten" til Kabul, via Russland og Dubai. På Filippinene reiser det romerske biblioteket seg på dagen, mens landsbyens døgnville haner holder Nils våken om natten. Jegertvillingene herjer i Jaguar on Ice, og i studio er forfatter og sjakkekspert Hans Olav Lahlum gjest.

03:05(03:25)

> Vita & Wanda

Divaene. Norsk dokumentarserie fra 2017. Tvillingene Vita og Wanda er 25 år og deler leilighet på Strømmen. Der lever de et travelt liv i motebransjen og en hverdag med mye jobbing, festing og reising. Foreldrene er fra Iran og oppveksten på et lite tettsted var tøff for jentene. I denne serien følger vi dem i hverdag og fest og blir med tilbake til hjembygda og forsoning med ungdomstida. I denne del: Vita reiser til Iran for å fikse nesa og Wanda forteller venninnen Marte om mobbingen på ungdomsskolen.

03:25(03:44)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. I denne del: Redningspersonalet er i full sving etter en mistenkelig ryggskade.