Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

19:55(20:25)

> Petra dater hele verden

Dansk dokumentarserie fra 2016. Petras selvtillit blir satt på prøve i Brasils stekende hete. Iført bikini og sandaler kaster hun seg ut i Rio de Janeiros fargerike singelliv. Petras selvtillit blir satt på prøve i Brasils stekende hete. Iført bikini og sandaler kaster hun seg ut i Rio de Janeiros fargerike singelliv.

20:25(21:15)

> Manndom på prøve

Britisk serie fra 2017. Joel blir testet i de tre tradisjonelle ferdighetene nomadene i Mongolia mener menn bør ha. Kan han konkurrere mot de hardbarkede vertene sine?. Joel blir testet i de tre tradisjonelle ferdighetene nomadene i Mongolia mener menn bør ha. Kan han konkurrere mot de hardbarkede vertene sine?

21:15(22:45)

> Closed Circuit

Amerikansk krimdrama fra 2013. Terroristen Farrouk Erdogan skal snart for retten i det som kan bli århundrets rettssak. Men påtalemyndighetene har planer om å bruke beviser som er så hemmelige at verken den tiltalte eller forsvarsadvokatene hans får…. Terroristen Farrouk Erdogan skal snart for retten i det som kan bli århundrets rettssak. Men påtalemyndighetene har planer om å bruke beviser som er så hemmelige at verken den tiltalte eller forsvarsadvokatene hans får se dem. En spesialadvokat får i oppdrag å sjekke bevismaterialet, og det viser det seg at forsvarsadvokaten og spesialadvokaten er tidligere elskere. De to blir enige om å holde affæren skjult, men klarer de å opprettholde en profesjonell distanse selv om de får nyss om en ondskapsfull konspirasjon?

22:45(23:45)

> Bortgøymd

Walisisk krimserie fra 2017. Politietterforsker Cadi John kommer tilbake til hjembygda når faren hennes blir syk. Samtidig blir en savnet kvinne funnet død. Politietterforsker Cadi John kommer tilbake til hjembygda når faren hennes blir syk. Samtidig blir en savnet kvinne funnet død. Mali Pryce forsvant for flere år siden, og sammen med etterforsker Owen Vaughan prøver Cadi å finne ut av hva som hendte med kvinnen.

23:45(00:40)

> Bortgøymd

Walisisk krimserie fra 2017.

00:40(01:35)

> Bortgøymd

Walisisk krimserie fra 2017. Et nytt kidnappingsforsøk stadfester mistanken om at én gjerningsmann står bak flere kidnappinger. John og Vaughan blir kalt ut til åstedet. Et nytt kidnappingsforsøk stadfester mistanken om at én gjerningsmann står bak flere kidnappinger. John og Vaughan blir kalt ut til åstedet.

01:35(02:30)

> Bortgøymd

Walisisk krimserie fra 2017. Dylan Harris får besøk av politiet. Vet han noe om Mali? Samtidig blir Megan holdt til fange. Dylan Harris får besøk av politiet. Vet han noe om Mali? Samtidig blir Megan holdt til fange.

02:30(03:20)

> På innsiden med Reggie Yates

Britisk dokumentarserie fra 2017. Hvordan kan du planlegge fremtiden når du ikke lenger har et hjem, men heller ikke kan reise videre? Reggie tilbringer en uke i den største flyktningleiren i Irak sammen med 30.000 flyktninger fra Syria. Hvordan kan du planlegge fremtiden når du ikke lenger har et hjem, men heller ikke kan reise videre? Reggie tilbringer en uke i den største flyktningleiren i Irak sammen med 30.000 flyktninger fra Syria.

03:20(03:41)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.