Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

18:00(18:10)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Gutane vitjar ein godsleg konge og hans strenge dotter på slottet deira. Det vert innbrot, men det syner seg å vere Kongen og Skjeggen på kakejakt. Heilt konge. Gutane vitjar ein godsleg konge og hans strenge dotter på slottet deira. Det vert innbrot, men det syner seg å vere Kongen og Skjeggen på kakejakt.

18:10(18:25)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Rikke og Pico er lei av familiane sine og byter for ein dag. Familieliv. Rikke og Pico er lei av familiane sine og byter for ein dag.

18:25(18:40)

> Litt av en jobb!

Norsk dokumentarserie. Det er ikke så lett å vite hvor mye laks det er i elva. Mikkel og Tuva skal hjelpe fiskeforskere å sette inn en liten datamaskin i magen på fisken. For da blir de lettere å telle. Det er ikke så lett å vite hvor mye laks det er i elva. Mikkel og Tuva skal hjelpe fiskeforskere å sette inn en liten datamaskin i magen på fisken. For da blir de lettere å telle.

18:40(19:00)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Ray og Michelle bestemmer seg for å bytte foreldreansvar da guttene ikke klarer å slutte å konkurrere. Jentene prøver å avgjøre hvem av dem som vant konsertbilletter i en radiokonkurranse. Hjemsøkte unger. Ray og Michelle bestemmer seg for å bytte foreldreansvar da guttene ikke klarer å slutte å konkurrere. Jentene prøver å avgjøre hvem av dem som vant konsertbilletter i en radiokonkurranse.

19:00(19:30)

> Finn meg i Paris

Tysk/fransk/kanadisk dramaserie. Blok blir invitert til å delta i en undergrunnsdansekonkurranse, og alle er gira, helt til det andre dansecrewet stjeler deres moves. Utfordreren. Blok blir invitert til å delta i en undergrunnsdansekonkurranse, og alle er gira, helt til det andre dansecrewet stjeler deres moves.

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

19:50(20:35)

> Hjelp, vi giftar oss!

Britisk dokumentarserie fra 2015. Anita digger Take That og drømmer om at Gary Barlow skal opptre i bryllupet hennes. Hun og vennene tråler nettet for å oppfylle drømmen. Anita digger Take That og drømmer om at Gary Barlow skal opptre i bryllupet hennes. Hun og vennene tråler nettet for å oppfylle drømmen.

20:35(21:20)

> Hjelp, vi giftar oss!

Britisk dokumentarserie fra 2015. Bryllupet til Kam og Shellie, med to seremonier og 350 gjester, kostet over 600.000 kroner. Planleggeren til Russ og Sam sluttet plutselig dagen før dagen. Bryllupet til Kam og Shellie, med to seremonier og 350 gjester, kostet over 600.000 kroner. Planleggeren til Russ og Sam sluttet plutselig dagen før dagen. Og Dan forteller om hvordan han fridde til Chris på første juledag.

21:20(22:05)

> Live fra Apollo

Britisk underholdningsprogram. Standupshow med noen av Storbritannias største komikere.

22:05(22:20)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. Stian skal hente sine siste eiendeler i leiligheten til ekskjæresten. Sist de to så hverandre var alt annet enn hyggelig, men nå har Stian et håp om at det kanskje er glemt. Kan han bruke dette møtet til å få en ny sjanse?. Stian skal hente sine siste eiendeler i leiligheten til ekskjæresten. Sist de to så hverandre var alt annet enn hyggelig, men nå har Stian et håp om at det kanskje er glemt. Kan han bruke dette møtet til å få en ny sjanse?

22:20(22:35)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. Stian er singel igjen og veldig full på vei hjem fra en mislykket tur på byen med en frossenpizza som kveldens eneste fangst. Klarer han å steke pizzaen uten å sovne fra den?. Stian er singel igjen og veldig full på vei hjem fra en mislykket tur på byen med en frossenpizza som kveldens eneste fangst. Klarer han å steke pizzaen uten å sovne fra den?

22:35(22:50)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. Stian har blitt invitert på fest hos en venninne, men festen viser seg å være en parmiddag hvor Stian er den eneste single. Klarer han å snike med seg vinen han tok med som gave og dra på en ordentlig fest uten å avsløres?. Stian har blitt invitert på fest hos en venninne, men festen viser seg å være en parmiddag hvor Stian er den eneste single. Klarer han å snike med seg vinen han tok med som gave og dra på en ordentlig fest uten å avsløres?

22:50(23:05)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. Stian våkner opp med hangover og en utrolig vakker dame i senga. Dette kan bli den beste søndagen på lenge. Lage god frokost, se en film og kanskje kline litt. Men hva var det dama het igjen?. Stian våkner opp med hangover og en utrolig vakker dame i senga. Dette kan bli den beste søndagen på lenge. Lage god frokost, se en film og kanskje kline litt. Men hva var det dama het igjen?

23:05(23:20)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. Mia skal kjøpe leilighet og Stian har invitert seg selv med på visning. På veien dit kommer Stian på at han måtte gjenbruke noen gamle sokker da han kledde på seg i dag. Mia skal kjøpe leilighet og Stian har invitert seg selv med på visning. På veien dit kommer Stian på at han måtte gjenbruke noen gamle sokker da han kledde på seg i dag. Vil han klare å skjule tåfisen sin fra dama han er så forelska i?

23:20(23:35)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. Mia har vært bortreist noen dager. Samtidig har Stians bestemor dødd, og han skal straks i begravelse. Før det kommer Mia innom. Er det da ok å ha litt sex?. Mia har vært bortreist noen dager. Samtidig har Stians bestemor dødd, og han skal straks i begravelse. Før det kommer Mia innom. Er det da ok å ha litt sex?

23:35(23:50)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. Stian og Mia skal møte Mias søster for en øl, men Mia er forsinket. Stian møter derfor søsteren alene, og legger med en gang merke til en enorm buse hun har hengende ut av nesa. Skal han si ifra?. Stian og Mia skal møte Mias søster for en øl, men Mia er forsinket. Stian møter derfor søsteren alene, og legger med en gang merke til en enorm buse hun har hengende ut av nesa. Skal han si ifra?

23:50(00:00)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. Stian er med Mia og kompisene på telttur. Tradisjon tro skal alle nakenbade når de våkner første morgen. Stian vil ikke virke prippen, men han er ikke videre stolt av badetissen sin. Stian er med Mia og kompisene på telttur. Tradisjon tro skal alle nakenbade når de våkner første morgen. Stian vil ikke virke prippen, men han er ikke videre stolt av badetissen sin. Klarer han likevel å fremstå som både sporty og velutstyrt?

00:00(00:20)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2018. Det parterte liket av en blind kvinne i Marseille viser seg å være Samira, som Abbas en gang elsket. Det kriminelle miljøet i byen liker ikke at Abbas leter etter svar. Det parterte liket av en blind kvinne i Marseille viser seg å være Samira, som Abbas en gang elsket. Det kriminelle miljøet i byen liker ikke at Abbas leter etter svar. Kan mordet på Bengt ha noe å gjøre med et tyveri fra Tullverket? Olivia vil gjerne hjelpe Sandra og klarer ikke å holde seg unna etterforskningen.

00:20(00:35)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. Stian og Mia møtes på kafé for å planlegge en romantisk ferietur. Tilfeldigvis sitter eksen hans og hennes nye flamme kun noen bord unna. Stian og Mia møtes på kafé for å planlegge en romantisk ferietur. Tilfeldigvis sitter eksen hans og hennes nye flamme kun noen bord unna. Vil Stian klare å fokusere på Mia og planleggingen eller vil eksen stikke kjepper i feriehjula?

00:35(02:20)

> The Fast and the Furious

Tysk-amerikansk actionthriller fra 2001. Om natten eier "Dom" Toretto gatene i L.A. Tiljublet av sine fans kjører han mot enhver som har nerver til å utfordre ham. Om natten eier "Dom" Toretto gatene i L.A. Tiljublet av sine fans kjører han mot enhver som har nerver til å utfordre ham. Blant hans beundrere er Brian, som utvikler et vennskap med Dom og forelsker seg i søsteren hans. Problemet er at Brian har to identiteter. Han er politimann som arbeider undercover for å avsløre en forbryterliga - med Dom som hovedmistenkt. Snart testes både hans lojalitet og grenser til det ytterste.

02:20(03:05)

> Live fra Apollo

Britisk underholdningsprogram. Standupshow med noen av Storbritannias største komikere.

03:05(03:41)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.