Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

10:25(10:40)

> BaseBoys

Dansk drama. Emil har gått solo og i et flashback møter Emil og Oliver hverandre for første gang som barn. Fem år senere står A.J., Mikkel og Oliver i den samme godteributikken, og nå har de en plan for hvordan de skal vinne bestevennen sin tilbake. Fire gutter melder seg på en musikkonkurranse for å vinne penger til gamingutstyr. Overraskelsen er stor når de blir et populært boyband.

10:40(10:50)

> BaseBoys

Dansk drama. BaseBoys skanner korkene på alle GunPowder-flaskene de har fått med håp om å finne gullbilletten. De er overbevist om at det er den eneste sjansen de har til å komme i kontakt med Emil. Fire gutter melder seg på en musikkonkurranse for å vinne penger til gamingutstyr. Overraskelsen er stor når de blir et populært boyband.

10:50(11:00)

> BaseBoys

Dansk drama. GunPowder News-tv annonserer hvem som har vunnet konkurransen. Og samme dag starter Clara i klassen, til Olivers store overraskelse. Fire gutter melder seg på en musikkonkurranse for å vinne penger til gamingutstyr. Overraskelsen er stor når de blir et populært boyband.

11:00(11:30)

> Barn ingen adgang

Norsk serie. Selda, Håvard og PK skal til verdensrommet. I alle fall i dukkeversjon, men går det bra? De tester ut raketter og drivstoff for å finne den optimale oppskytingen. Hvor høyt klarer de å komme?. Verdensrommet. Hva foregår inne på skolen etter at elevene har gått hjem? På de fleste skoler blir det nok mørkt og stille, men ikke på denne. Lærerne Selda, PK og Håvard lager videoblogg for andre lærere. Bli med på deres halsbrekkende og sprø eksperimenter - og få svar på det du alltid har lurt på!

11:30(11:35)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Mishka gøymer seg i treet for å få legge puslespel. Masha er detektiv, og med god hjelp frå grisen Kvaskjer , løyser dei saka, og puslespelet til slutt. Eit puslespel. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.

11:35(12:00)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Peter forteller Heidi om skole og hvor grufullt det er å gå der. Da Heidi ser at læreren gir et brev til bestefaren sin, blir hun så redd for å bli sendt på skole at hun stikker av. En natt ute. Tante Dete tar med seg Heidi til Dörfli, der skal hun bo med bestefaren sin. Oppe i fjellet møter hun Peter, som blir hennes gode venn.

12:00(12:10)

> Jungelgjengen

Fransk animasjonsserie. Uatskillelig duo.

12:10(12:20)

> Jungelgjengen

Fransk animasjonsserie. Pass opp for gorillaen.

12:20(12:30)

> Jungelgjengen

Fransk animasjonsserie. Froskeutfordringen.

12:30(12:35)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. En hann- og hunlundefugl gjenforenes etter et år for å føde sønn, og følge ham på vei til uavhengighet. Hvis jeg var en lundefugl. En serie om dyreunger.

12:35(12:45)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. Vi følger livssyklusen til krokodillen Kari fra hun blir født og frem til hun selv blir mor. Hvis jeg var en krokodille. En serie om dyreunger.

12:45(12:50)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. Ved hjelp av sin mor, som også er leder av flokken, reiser Elias til mer fruktbare land. På reisen er det farer, men også mange gode stunder. Hvis jeg var en elefant. En serie om dyreunger.

12:50(13:00)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una kan ikke ta del i moroa med vennene sine, men Baba finner en måte å muntre henne opp på. Marihønene.

13:00(13:05)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Når Baba tar Bjarnes beste sneglehus, hjelper Una ham med å gjøre det godt igjen. Det beste sneglehuset.

13:05(13:10)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una og vennene hennes gjør seg klare til å se på stjerneskudd. Meteorsvermen.

13:10(13:35)

> Annedroidene

Amerikansk dramaserie. Jack og moren hans flytter inn i sitt nye hus, og Jack møter noen av naboene, inkludert androidbyggende Anne, som trenger hans hjelp til å slå på sin nyeste oppfinnelse. Nye venner. Anne er et geni og finner opp roboter. Hun og vennene prøver å holde de skjult for omverdenen.

13:35(14:00)

> Annedroidene

Amerikansk dramaserie. Anne jobber med småting som må fikses på konstruksjonen til den 'nyfødte' Venn, mens Jack, Susanne og androidene leker gjemsel. Gjem en Venn. Anne er et geni og finner opp roboter. Hun og vennene prøver å holde de skjult for omverdenen.

14:00(14:25)

> Hank Zipzer

Amerikansk dramaserie. Ekstratimene til frøken Adolf leder uventet til at Hank blir et geni. Uken jeg ble et geni.

14:25(14:30)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Lærerens yndling.

14:30(14:40)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Kamera går!.

14:40(14:45)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Flyvende plage.

14:45(14:55)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Enhjørning - eller...?.

14:55(15:20)

> Lykke i klassen

Nederlandsk drama. Lykke venter på Marie Louise i parken. Han vil gjerne be henne ut på date, men hunden til Marie Louise har andre planer. Forelsket. Vikarlæreren Max Lykke har en utradisjonell måte å undervise elevene i 6B. Rektor Raus misliker den alternative undervisningen, men klassen og læreren finner måter å unngå reglene til rektor Raus.

15:20(15:45)

> Lykke i klassen

Nederlandsk drama. Jenny er stolt av broren sin Robin som er grafittikunstner. Men hun er redd for at han skal havne i trøbbel. Graffiti. Vikarlæreren Max Lykke har en utradisjonell måte å undervise elevene i 6B. Rektor Raus misliker den alternative undervisningen, men klassen og læreren finner måter å unngå reglene til rektor Raus.

15:45(15:55)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Veslehans har bursdag og vil syne fram at han kan flyge. Det går ikkje særleg bra. Høgtflygande greier.

15:55(16:10)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie.

16:10(16:20)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Skjeggen øydelegg noko på ubåten og prøver å skjule det for resten av gjengen. Det kjem for ein dag, men Pål får danseframsyning likevel. Ubåtspionane.

16:20(16:30)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Planen er å lage teltleir, men gjengen hamnar midt i ein hovudklaskeleik. Det skjønar dei litt for seint, men endar opp med nye vener. Hovudklaskar.

16:30(16:40)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. Det er klart for Kappkjøringsløpet og Bitz, Bob og vennene deres skal delta i en bil-hinderløype rundt i byen. Bob har ikke gått over og sjekket kjøretøyet sitt før start, og det er opp til Bitz å komme han til unsetning. Klar, ferdig, jepp!. Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

16:40(16:45)

> Binnabánnas

Barneserie på samisk.

16:45(17:00)

> Teletubbies

Britisk barneserie. Gjørmete fotspor.

17:00(17:03)

> Binnabánnas

Barneserie på samisk.

17:03(17:15)

> Teletubbies

Britisk barneserie. Sprettball.

17:15(17:30)

> Lille Jack

Britisk serie.

17:30(17:45)

> Poppeloppane

Britisk animasjonsserie. Bli med Store Hu, Tuddelu, Pippeli og Pip på oppdagingsferd!. Å setje saman. Bli med Storehu, Tuddelu, Pippeli og Pip på oppdagelsesferd!

17:45(17:50)

> Timmy tid

Britisk animasjonsserie. Timmy er skitten, men han har ikke lyst å bade. Timmy trenger et bad. Om det lille lammet Timmy som går i barnehage.

17:50(18:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Ferien til Peppa og familien hennes går mot slutten, men de har ennå tid til å leke med en bumerang og bli kjent med herr Wallaby. Bumerang. Om Peppa Gris og familien hennes.

18:00(18:05)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Boksen.

18:05(18:20)

> Kodetropp O

Kanadisk serie. Otto prøver å bli fort ferdig med et oppdrag, sånn at han kan gå og se favorittmagikeren sin, den store Grinaldi, opptre. Den store Grinaldi.

18:20(18:35)

> Apollo og småkrypa

Fransk animasjon. Det dyrebare koppeballspelet til Birger forsvinn, og han er frå seg. Det er Betty også, for det var ho som ved eit uhell øydela det. Ooops!. Sirissen Apollo bur i ein hage der han møter mange truslar. Venene må stå saman for at livet i hagen skal vere fredeleg og roleg.

18:35(19:00)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Ray får besøk av faren sin samtidig som Taylor og Michelle avtaler at fotballaget kan ha motivasjonsmøtene sine i bakeriet. Men faren til Ray er old school og liker ikke at mennesker og spøkelser omgås. Hjemsøkt besøk. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

19:00(19:20)

> Alle sammen sammen

Norsk komiserie. Tyra prøver etter beste evne å lage et felles system for husarbeidet, mens Tobias lurer på om Åke har blitt kriminell. To familier bor sammen i huset de har arvet.

19:20(19:29)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Si det med blomster.

19:30(19:40)

> Smilehullet

Norsk underholdningsprogram.

19:40(19:50)

> Smilehullet

Norsk underholdningsprogram.

19:50(20:15)

> Hit for hit

Norsk humorserie. De amerikanske norgesvennene i The Earnest Brothers avslører en stor hemmelighet. Koristen Eskild har et triks oppi ermet dersom han ikke husker korstemmen sin. En musikkanmelder har tatt kritikken mot anmelderstanden på alvor. Er det bare fest og moro og tull og tøys når man lager partylåter med drøye tekster, eller er det hardtarbeidende og ydmyke kunstnersjeler som står bak? Går det utover bandmoralen hvis man har en kul bassist som får all oppmerksomheten? Og hva gjør en stakkars manager hvis bare den ene av to popstjernetvillinger kommer kraftig i puberteten?

20:15(20:40)

> Hit for hit

Norsk humorserie. Vi møter crewet til rapperen Patrik P som alltid er med i bakgrunnen på musikkvideoene hans for å backe ham, et rockeband som ikke mestrer i å holde stemningen oppe mellom låtene, og vi får se hvor kort vei det er fra å lage en…. Er det bare fest og moro og tull og tøys når man lager partylåter med drøye tekster, eller er det hardtarbeidende og ydmyke kunstnersjeler som står bak? Går det utover bandmoralen hvis man har en kul bassist som får all oppmerksomheten? Og hva gjør en stakkars manager hvis bare den ene av to popstjernetvillinger kommer kraftig i puberteten?

20:40(21:05)

> Hit for hit

Norsk humorserie. Crewet til rapperen Patrik P har sett seg lei på å backe sin frontmann, en fotballsangkomponist er ikke fornøyd med fremførelsen av sine verk, og i nabolaget der Kygo vokste opp, viser det seg at det er flere spirende dj-talenter. Er det bare fest og moro og tull og tøys når man lager partylåter med drøye tekster, eller er det hardtarbeidende og ydmyke kunstnersjeler som står bak? Går det utover bandmoralen hvis man har en kul bassist som får all oppmerksomheten? Og hva gjør en stakkars manager hvis bare den ene av to popstjernetvillinger kommer kraftig i puberteten?

21:05(21:35)

> Vikingane

Norsk humordramaserie fra 2016. Vikingene skal ut på tokt for å finne metall til det nye kunstprosjektet i Norheim. Trellslaven Rufus får ansvaret for landsbyen mens de er borte, og en ny tittel som "Kreativ leder". Vikingane er en episk og humoristisk dramaserie satt i vikingtiden. Året er 790 og vi følger hverdagslivet til vikingene i landsbyen Norheim. Mellom maktkamp, tokt og slag i en tøff tid byr livet på gode vennskap, fest og kjærlighet, samtidig som de blir utfordret av nye moderne trender med innføring av myke verdier og kunst, krangling og sjalusi, samlivsproblemer og trøblete søskenforhold vi kjenner fra moderne tid.

21:35(22:05)

> Vikingane

Norsk humordramaserie fra 2016. Vikingene returnerer fra toktet i vest, mens Rufus våkner dekket av fjær og tjære. Det er klart for avduking av kunstprosjektet i Norheim og landsbyens første teaterforestilling. Vikingane er en episk og humoristisk dramaserie satt i vikingtiden. Året er 790 og vi følger hverdagslivet til vikingene i landsbyen Norheim. Mellom maktkamp, tokt og slag i en tøff tid byr livet på gode vennskap, fest og kjærlighet, samtidig som de blir utfordret av nye moderne trender med innføring av myke verdier og kunst, krangling og sjalusi, samlivsproblemer og trøblete søskenforhold vi kjenner fra moderne tid.

22:05(22:35)

> Vikingane

Norsk humordramaserie fra 2016. Jarl Varg er på hevntokt og stormer Norheim. En skjebnekamp vil avgjøre hvem som beholder landsbyen, om det kan herske fred i Norheim, og hvem som sitter igjen på høvdingetronen. Vikingane er en episk og humoristisk dramaserie satt i vikingtiden. Året er 790 og vi følger hverdagslivet til vikingene i landsbyen Norheim. Mellom maktkamp, tokt og slag i en tøff tid byr livet på gode vennskap, fest og kjærlighet, samtidig som de blir utfordret av nye moderne trender med innføring av myke verdier og kunst, krangling og sjalusi, samlivsproblemer og trøblete søskenforhold vi kjenner fra moderne tid.

22:35(23:25)

> Guy Martin - dødsstuntet

Britisk dokumentar fra 2016. Med en enorm tretønne og en motorsykkel kan du utføre vågestykket som kalles "dødsdromen" eller "the wall of death". Han trener sammen med eksperten Ken Fox. Dessuten vil Guy lære mer om vitenskapen som gjør stuntet mulig, blant annet gjennom å kjenne på g-kreftene i et stuntfly.

23:25(03:33)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2018. Ella er 19 år og tilbringer første år etter VGS i Oslo med venninna Susanne og kjæresten Mats. Blank-maraton sesong 1. Blank handler om Ella. Hun tilbringer sitt første friår i en leilighet i Oslo med Susanne. Du kan følge serien hver dag på p3.no/blank.