Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

18:30(18:35)

> Alf Prøysens barnesanger

Nøtteliten. Norsk animasjonsserie med kjente barnesanger.

18:35(18:50)

> Sånn er jeg, og sånn er det

Norsk serie for barn. Norsk serie om barn som har en ekstra utfordring å leve med. I denne del: Nora elsker dyr. Musklene til Nora er ikke så sterke, hun kan ikke gå så mye av gangen. For å få i seg nok mat må hun også få mat gjennom en slange inn i magen.

18:50(19:20)

> Eva

Et vakkert spill. Britisk dramaserie. Det handler om Eva. Den humanoide roboten Eva våkner til liv, og Bill må holde det hemmelig. På Kalimov leter Katrine etter Prosjekt Evighet. I denne del: Bill ber Eva om å spille for fotballaget sitt, mens Lilly sporer et mystisk Wi-Fi-signal.

19:20(19:28)

> Supernytt

Nyheter for barn mellom 8 og 12 år.

19:28(19:30)

> Ingen sending

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

19:55(20:35)

> Chicago Fire

Amerikansk dramaserie fra 2015. Brannfolkene og ambulansepersonellet ved brannstasjon 51 i Chicago står overfor liv og død på jobben hver dag. De er som en stor familie med sterke bånd, og hva som enn skjer, tar de vare på hverandre. I denne del: Severide og Dawson finner spor som tyder på at en brann i et varelager kan være knytter til brannen som tok livet av Shay. Presten Orlovsky blir offer for en alvorlig bilulykke. Faren til Boden kommer på besøk, men er litt for ivrig med å gi råd til de nye foreldrene.

20:35(21:20)

> Pinlige sykdommer

Britisk dokumentarserie. Lege-teamet som går "rett på sak" er tilbake! Vi skal undersøke bryst og vaginaer, og går også under beltestedet på menn. Legene hjelper mennesker som opplever at de har pinlige sykdommer, og setter fokus på hvordan vi best kan ta vare på egen helse.

21:20(22:15)

> Stacey Dooley vil redde verden

Britisk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Stadig sterkere cannabis-hybrider dyrkes fram av gårdbrukere i Swaziland. Dopet er blant annet ment for det britiske markedet. Stacey konfronterer noen av dem som blir rike på å frakte dopet over grensen til Sør-Afrika, og hun oppdager hvor lett det er å smugle stoffet videre til Europa. I Sør-Afrikas townships blandes cannabisen med heroin og andre kjemikalier for å produsere nyope, en kraftig og svært avhengighetsskapende cocktail som herjer de fattige samfunnslagene i Sør-Afrika.

22:15(22:55)

> Hva feiler det deg?

Norsk underholdningsserie fra 2017. I denne del: Kine (33) var mattelærer som plutselig kunne streve med enkle mattestykker. Olaf (62) begynte å glemme avtaler og mistet konsentrasjonen. Hva feiler det dem? Vårt faste legelag konkurrerer mot tre dyreforsikringsansatte med nettbrett.

22:55(23:55)

> Broen

Svensk-dansk krimserie. I denne del: Et lasteskip kolliderer med Øresundbroen. Da kystvakten kommer om bord, oppdager de fem svenske og danske ungdommer i lasterommet. Ungdommene er bundet fast og sterket medtatte, og mannskapet på båten er forsvunnet. Dette er starten på en voldsbølge som gjør at det svenske og danske politiet igjen må samarbeide. Politietterforskerne Saga Norén og Martin Rohde blir satt på saken.

23:55(00:50)

> Broen

Svensk-dansk krimserie. I denne del: De fem ungdommene som ble funnet i lasterommet på skipet er infisert med en ekstremt aggressiv lungepest. På internett legges det ut en film med fire personer i dyremasker som tar ansvaret for dette. Samtidig slås det alarm om folk som dør av giftige epler. Saga og Martin forstår at dette bare er begynnelsen og at de kjemper mot tiden for å finne gjerningsmennene.

00:50(01:50)

> Broen

Svensk-dansk krimserie. I denne del: Miljøaktivistene planlegger et nytt angrep. Et større og mer omfattende angrep enn det forrige. Etter et anonymt tips er Saga og Martin nær ved å pågripe dem. Men når de slår til mot lokalene til gruppen er de som sunket i jorden. Nå vet aktivistene at politiet er på sporet av dem. Martin forsøker å gi gode råd til Saga om samboerlivet, men det faller ikke helt heldig ut.

01:50(02:50)

> Broen

Svensk-dansk krimserie. I denne del: Saga og Martin er på sporet av den de tror er lederen for miljøaktivistene, men sporene stopper hos en IT-bedrift i København. Hvem har han hatt kontakt med? Finnes det flere terrorceller? Martin begynner å få god kontakt med kollegaen Pernille. Samtidig begynner hans hustru å bli lei av å vente på ham. Kommer Martin noen gang tilbake til sin gamle familie?

02:50(03:48)

> Broen

Svensk-dansk krimserie. I denne del: Etterforskningen på miljøaktivistene går fremover, og Saga og Martin tar tak i nye ledetråder. Et viktig vitne har mistet hukommelsen, men Saga tror hun har sett noe. Terroristene utfører et nytt attentat, og en film legges ut på nettet.