Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

19:50(19:55)

> Rundlurt

Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning.

19:55(20:25)

> Billett til kjærlighet

Dansk underholdningsserie. Vil dine muligheter til romanse bli bedre om du gir slipp på vanlige kriterier og datingvaner? Bli med når fire modige single deltar i et eksperiment. De skal ut på reisedate med en fremmed. Utfordringen er at daten må ha samme navn som på flybilletten de har fått utdelt. I denne del: Mette møter sin date på flyplassen. Samtidig får Rickie en uventet beskjed som får frem tårene. Kenneth har endelig funnet sin Maria.

20:25(20:50)

> Skam

Norsk dramaserie fra 2017. SKAM er en nettdramaserie som følger en gjeng på Hartvig Nissen Videregående skole i Oslo. Du kan følge serien hver dag på skam.p3.no. Hver fredag kan du se alle ukens filmer samlet i en episode her.

20:50(21:20)

> Hvorfor det?

Norsk underholdningsprogram. I denne del: Trond-Viggo Torgersen med gjesten Sigrid Bonde Tusvik svarer på absolutt alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Rockefeller i Oslo.

21:20(23:15)

> Killer Elite

Amerikansk actionthriller fra 2011. Jason Statham, Clive Owen. Det handler om to av verdens beste elitesoldater – Danny, en tidligere spesialsoldat, og Hunter, mentoren hans – og deres kamp mot den utspekulerte lederen av et hemmelig militært samfunn. Danny og Hunter kastes ut i en svært farlig katt-og-mus-lek fra Australia til Paris, London og Midtøsten – og jegerne blir snart byttet ... Aldersgrense: 15 år.

23:15(00:00)

> Det siste kongeriket

Britisk dramaserie fra 2017. I denne del: Feiringen av det kongelige bryllupet overskygges av personlige og politiske spenninger.

00:00(00:20)

> Bad Judge

Amerikansk komiserie fra 2014. Rebecca Wright er en tøff og respektabel dommer i Los Angeles. Hun er uortodoks i rettssalen, snakker rett fra levra og tar kreative rettsavgjørelser. Privat er hun glad i å slå seg løs. Det skorter heller ikke på menn, men hun er på ingen måte klar til å slå seg til ro. I denne del: Det oppstår en nødssituasjon utenfor tinghuset, og de må sperre dørene. Under en uskyldig lek for å få tiden til å gå, kommer det fram at Rebecca ikke har gråte på over ti år. I mellomtiden gjør Tedward en forferdelig oppdagelse.

00:20(00:50)

> Ikke gjør dette hjemme

Norsk underholdningsprogram. Programlederne Rune Nilson og Torfinn Borkhus har flyttet inn i et nytt hus, de har bygd bar på låven og er klar for å eksperimentere med det som omgir oss i hverdagen. I denne del: Hva skjer med "Ikke gjør dette hjemme"-huset i den siste episoden denne sesongen? Alle de foregående husene har endt i ett flammehav, så hva skjer denne gangen? Mens sprengstoffekspert Roar og kjemiker Morten slår seg sammen for å prøve å lage vann fra bunnen av, går programlederne Rune og Torfinn vitenskapelig til verks for å undersøke om banning hjelper mot fysisk smerte.

00:50(01:30)

> Eyewitness

Amerikansk krimserie fra 2016. Nyinnspilling av den norske krimserien "Øyevitne" fra 2014. I denne del: Helen leter etter mordvåpenet, men Kamilah drar henne plutselig inn i et desperat søk etter Sita. Lukas har den perfekte sponsoravtalen innen rekkevidde, men det vil kreve et bedrag å hale den i land. Philip og Lukas tør ikke fortelle noen om mordene de har vært vitne til.

01:30(02:20)

> På sjekker'n

Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. I denne del: Rajan er tilbake på datingrestauranten for fjerde gang. Han har fortsatt et imponernde repertoar av sjekkelinjer og denne gangen er det Corinne han vil teste dem på. Shakira (22) er på sin første date noensinne og sjelver av skrekk. Også daten hennes, Xany, er veldig nervøs. Klarer de å overse utfordringene og få til en god samtale?

02:20(03:10)

> Tidsbonanza

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Ved hjelp av NRKs rikholdige fjernsynsarkiv tas vi tilbake til et gitt årstall mellom 1975 til 2005. Hva skjedde egentlig det året? Vi ser på alt fra det store nyhetsbildet til personlige historier og sladder. Hvilken musikk danset vi til, hva var på mote, hvilke idrettshelter heiet vi på og hva så vi på TV? Og sist men ikke minst, hvem var HOT og hvem var NOT det året? I denne del: Thomas Felberg tar oss med til 1991. Det året da Kronprins Harald ble Kong Harald og Sovjetunionen gikk i oppløsning. Norsk fotball var på vei opp og TV-verdenen fikk en ny stuntreporter. Deltakere i quizduellen for året 1991 er Lars Monsen og Trine Rein vs Alex Rosén og Audun Vinger.

03:10(03:50)

> Når kjemien stemmer

Norsk dokumentarserie. I denne del: Vi snakker med kroppen mens praten går. Til syvende og sist er det kroppsspråket som avslører om vi virkelig er tiltrukket av noen. Maren danser og prater seg gjennom rekka av seks håpefulle menn, og får hjelp av en ekspert til å tolke hva armer, bein og blikk egentlig forteller.

03:50(04:11)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.