Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

18:55(19:25)

> Pakten

Dansk julekalender. En julefortelling om å akseptere hverandre til tross for at vi alle er forskjellige. Den onde isheksa Iselin truer nissenes eksistens. Skolegutten Malte og nissejenta Lyda må gjennom flere magiske prøver for å finne den hemmelige pakten. Deres mot og vennskap blir utfordret når de prøver å beseire Iselin.

19:30(19:55)

> Theo og den magiske talisman

Dansk julekalender fra 2018. Theo har en plan, men hva er det han er i ferd med å rote seg opp i? Hva skal han gjøre med MCs sko, og kan man gjøre om på naturens orden uten å lage kaos?. Theo har en plan, men hva er det han er i ferd med å rote seg opp i? Hva skal han gjøre med MCs sko, og kan man gjøre om på naturens orden uten å lage kaos?

19:55(20:40)

> Ingen genistrek

Britisk vitenskapsserie fra 2016. Romesh henges over en grop med sultne krokodiller. En vanlig støvsuger er alt han har å forsvare seg med. Ben møter en vennlig robot med kunstig intelligens, mens Rachel forsker på placeboeffekten. Romesh henges over en grop med sultne krokodiller. En vanlig støvsuger er alt han har å forsvare seg med. Ben møter en vennlig robot med kunstig intelligens, mens Rachel forsker på placeboeffekten.

20:40(21:25)

> Ingen genistrek

Britisk vitenskapsserie fra 2016. Brennende armbrøstpiler skytes mot Bens hode. Kan vitenskapen redde livet hans? Vi får også se at lyd kan brukes til brannslokking. Og hvordan benytter matindustrien teknologi for å lure smaksløkene våre?. Brennende armbrøstpiler skytes mot Bens hode. Kan vitenskapen redde livet hans? Vi får også se at lyd kan brukes til brannslokking. Og hvordan benytter matindustrien teknologi for å lure smaksløkene våre?

21:25(22:10)

> Ingen genistrek

Britisk vitenskapsserie fra 2016. Rachel sykler på line 18 meter over bakken. Romesh går vitenskapelig til verks når han skal på stevnemøte, mens Ben reiser til Tyskland for å være til stede når en fusjonsreaktor slås på. Rachel sykler på line 18 meter over bakken. Romesh går vitenskapelig til verks når han skal på stevnemøte, mens Ben reiser til Tyskland for å være til stede når en fusjonsreaktor slås på.

22:10(00:00)

> Det umulige

Spansk drama fra 2012. Da en tsunami truer det idylliske feriestedet i Thailand, blir juleferien et mareritt for familien Bennett. Filmen er basert på virkelige hendelser under naturkatastrofen i 2004. Bayona. Da en tsunami truer det idylliske feriestedet i Thailand, blir juleferien et mareritt for familien Bennett. Filmen er basert på virkelige hendelser under naturkatastrofen i 2004. Bayona.

00:00(00:35)

> Stacey Dooley - når mor selger barna

Britisk dokumentar fra 2017. Flere filipinske barn må reddes fra sine egne mødre, som utsetter dem for seksuelle overgrep mot betaling. Men aksjonen for å få barna i sikkerhet er ikke enkel. Flere filipinske barn må reddes fra sine egne mødre, som utsetter dem for seksuelle overgrep mot betaling. Men aksjonen for å få barna i sikkerhet er ikke enkel.

00:35(01:35)

> Peter Jöback - Med hjartet som innsats

Svensk dokumentarserie fra 2012. Den svenske artisten er i New York for å finne ut hva som ligger bak suksessen til de store entertainerne. Den svenske artisten er i New York for å finne ut hva som ligger bak suksessen til de store entertainerne. Hva gjorde for eksempel Frank Sinatra, og hva kan Peter selv gjøre for å få sin egen bakgrunn til å høres i sangen?

01:35(03:30)

> Voyager - den lengste reisa

Irsk dokumentar fra 2017. Et lite fartøy er i ferd med å forsvinne ut av solsystemet vårt. Romsonden Voyager 1 ble skutt opp i 1977, men har bare så vidt startet på reisen sin. Et lite fartøy er i ferd med å forsvinne ut av solsystemet vårt. Romsonden Voyager 1 ble skutt opp i 1977, men har bare så vidt startet på reisen sin.