Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie. Brooke Cassell får kjenne på kroppen hva det vil si å jobbe på en av verdens travleste badestrender. Det er heller ikke lett å være den eneste kvinnelige badevakten. Brooke Cassell får kjenne på kroppen hva det vil si å jobbe på en av verdens travleste badestrender. Det er heller ikke lett å være den eneste kvinnelige badevakten.

19:55(20:40)

> Vold mot hjernen

Dansk dokumentar fra 2017. Jacob er 28 og dømt for vold for syvende gang. Vennene tror det må være noe galt med hodet hans. Nå skal hjernen hans undersøkes, som en del av et oppsiktsvekkende forskningsprosjekt. Jacob er 28 og dømt for vold for syvende gang. Vennene tror det må være noe galt med hodet hans. Nå skal hjernen hans undersøkes, som en del av et oppsiktsvekkende forskningsprosjekt.

20:40(21:20)

> Team Ingebrigtsen

Norsk dokumentarserie fra 2018. VM i London står for tur og både Jakob og Filip skal delta. Jakob har kvalifisert seg til 3000-meter hinder som den yngste noensinne. VM i London står for tur og både Jakob og Filip skal delta. Jakob har kvalifisert seg til 3000-meter hinder som den yngste noensinne. Filip er i sitt livs beste form og har satt seg som mål å revansjere diskvalifikasjonen på 1500-meter under OL i Rio.

21:20(22:05)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2016. Olivia Rönning går i sitt andre år på politihøgskolen, og har fått i oppgave å arbeide med et uoppklart mord. Hun har valgt et mord på Nord-Koster hvor en ung gravid kvinne ble druknet. Olivia Rönning går i sitt andre år på politihøgskolen, og har fått i oppgave å arbeide med et uoppklart mord. Hun har valgt et mord på Nord-Koster hvor en ung gravid kvinne ble druknet. Olivia prøver å finne Tom Stilton, som den gang ledet etterforskningen, men han er som sunket i jorden.

22:05(22:50)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2016. Olivia er helt oppslukt i det uoppklarte mordet på Nord-Koster. Hun har ikke fått tak i Tom Stilton som ledet etterforskningen for 30 år siden. Stilton lever som hjemløs i Stockholm, og har helt andre bekymringer. Olivia er helt oppslukt i det uoppklarte mordet på Nord-Koster. Hun har ikke fått tak i Tom Stilton som ledet etterforskningen for 30 år siden. Stilton lever som hjemløs i Stockholm, og har helt andre bekymringer. Noen mishandler de hjemløse, og politiet gjør lite for å løse saken.

22:50(23:35)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2016. Stilton finner vennen sin mishandlet og bestemmer seg for å ta saken i egne hender. Olivia får endelig kontakt med Stilton og får nye opplysninger. Stilton finner vennen sin mishandlet og bestemmer seg for å ta saken i egne hender. Olivia får endelig kontakt med Stilton og får nye opplysninger.

23:35(00:15)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2016. Olivia er besatt på å løse det uoppklarte mordet på Nordkoster. Stilton jobber med å finne ut hvem som mishandler de hjemløse i Stockholm, og søker hjelp hos Minken - en tidligere kamerat. Olivia er besatt på å løse det uoppklarte mordet på Nordkoster. Stilton jobber med å finne ut hvem som mishandler de hjemløse i Stockholm, og søker hjelp hos Minken - en tidligere kamerat. Minkens tips leder Stilton inn i Stockholms underverden.

00:15(01:00)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2016. En bil blir funnet i vannet, og i bilen sitter en død mann. Stiltons gamle kollega Mette Olsäter leder etterforskningen. Olivia forsøker å ta det rolig etter overfallet. Hun er veldig sikker på hvem som gjorde det. En bil blir funnet i vannet, og i bilen sitter en død mann. Stiltons gamle kollega Mette Olsäter leder etterforskningen. Olivia forsøker å ta det rolig etter overfallet. Hun er veldig sikker på hvem som gjorde det.

01:00(01:45)

> Live fra Apollo

Britisk underholdningsprogram. Den australske komikeren Adam Hills er vert da den amerikanske komikeren Michelle Wolf og den skarpe Jamali Maddix boltrer seg på scenen. Den australske komikeren Adam Hills er vert da den amerikanske komikeren Michelle Wolf og den skarpe Jamali Maddix boltrer seg på scenen.

01:45(02:45)

> Game of Thrones

Amerikansk fantasyserie fra 2015. Arya møter guden med mange ansikt i Braavos. Dronning Margaery morer seg med den nye mannen sin i Kongshamn. Tyrion og Varys går over den lange brua i Volantis. Arya møter guden med mange ansikt i Braavos. Dronning Margaery morer seg med den nye mannen sin i Kongshamn. Tyrion og Varys går over den lange brua i Volantis.

02:45(03:30)

> Game of Thrones

Amerikansk fantasyserie fra 2015. Trusforsvaret blir stadig mer aggressivt. Jaime og Bronn drar mot sør, mens Ellaria og Sandslangane lover hevn. Trusforsvaret blir stadig mer aggressivt. Jaime og Bronn drar mot sør, mens Ellaria og Sandslangane lover hevn.

03:30(03:56)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie. Brooke Cassell får kjenne på kroppen hva det vil si å jobbe på en av verdens travleste badestrender. Det er heller ikke lett å være den eneste kvinnelige badevakten. Brooke Cassell får kjenne på kroppen hva det vil si å jobbe på en av verdens travleste badestrender. Det er heller ikke lett å være den eneste kvinnelige badevakten.