Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

00:55(01:55)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Egil Hegerberg, Steinar Sagen og Anne-Kat. Hærland. Egil Hegerberg, Steinar Sagen og Anne-Kat. Hærland. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

01:55(02:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2015. Carisi går undercover på et herberge for hjemløse for å finne ut om en av de overgrepsdømte beboerne har begått serievoldtekter i nabolaget. Sheltered Outcasts. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

02:50(03:50)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie. Drapet på en vakker modell som deltok på en veldedighetsauksjon fører CSI:Miami-teamet inn i en verden av rikdom og terrorisme . Going, Going, Gone.

03:50(04:40)

> Forsvunnet

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. Tina McQuaig, kone og mor, forsvinner. Bilen hennes blir funnet dager senere, men gir ingen spor. Saken blir gammel, men en sjokkerende oppdagelse setter i gang igjen letingen. The Wedding Ring. Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner.

04:40(05:30)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Natali har planlagt 21-årsdagen sin lenge. Det er første gang hun drikker alkohol siden hun ble gravid for tre år siden. Fire år gamle Malucca får endelig se rommet som har stått klart til henne siden hun var ett år. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

05:30(06:00)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. I Kansas prøver KT seg på et kupp til 4 000 dollar på Kmart, men begrensninger på antall varer i kassene skaper bekymring. Erin og familien overlever på kuponger. KT & Erin. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.