Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

19:00(19:30)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2014. Per Ivar prøver å overbevise svigerfar om at han mestrer den store manndomsprøven; å rygge med tilhenger. Terje har mer enn nok med å håndtere en uberegnelig håndverker og sin viljesterke tenåringsdatter. Rygging med henger og greker. Neste sommer er en humorserie om store familier i trange hytter, og om familiehyggens utfordringer...

19:30(20:30)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Marte og broren, Fredrik, vil gjerne at moren, Monica, skal få hjelp til å pusse opp kjellerstua. Den er autentisk 70-talls og burde vært på museum, ifølge barna. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

20:30(21:30)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2019. Høydeskrekk er ingen god ting når deltakerne skal klatre Trænstaven. Laglederen er kun immun dersom alle gjennomfører og de får etappen godkjent, hvis ikke, må samtlige ut i duell. Det blir spektakulære destinasjoner og mye drama på veien mot 71° nord. Deltakerne må jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.

21:30(22:30)

> Åndenes makt

Norsk underholdningsserie fra 2019. Når et ungt par begynner å pusse opp huset sitt, møter de uforståelig motstand. Det virker som om noen stikker kjepper i hjulene på prosjektet. En «sinnasnekker» fra Den andre siden?. Sunde i Hordaland. Tom Strømnæss har med seg klarsynte når han møter personer som opplever merkelige hendelser de ikke kan forklare. Hvem er det egentlig som forstyrrer familieidyllen eller forårsaker uro på arbeidsplassen? Hva er historien bak og hvorfor får ikke de levende fred?

22:30(23:00)

> Lunsj med Lilli

Norsk underholdning fra 2019. Lillis lunsjgjest i dag er Kathrine Moholt. Møter med Lilli byr alltid på overraskelser. Men det Kathrine får høre, overgår alle hennes forventninger. Lilli kan nemlig avsløre at Kathrine Moholt en gang har vært en alv. Katrine Moholt. I Lunsj med Lilli inviterer Lilli Bendriss venner og kjente til en uformell prat om alt mellom himmel og jord.

23:00(00:00)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk underholdning fra 2017.

00:00(01:00)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Panelgjestene i kveld er Egil Hegerberg, Live Nelvik, Linda Eide og Jon Almaas. Egil Hegerberg, Live Nelvik, Linda Eide og Jon Almaas. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

01:00(01:55)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. Teamet har ikke hørt noe fra Benson etter at hun ble bortført av William Lewis, og de går drastisk til verks for å finne ut hvor hun er før det er for sent. Senere finner etterforskerne en gutt forlatt midt på Times Square. Surrender Benson. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

01:55(02:55)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie. En kvinne blir observert i det en hai angriper henne i Biscaynebukta. Når CSI: Miami ankommer er det bare rester igjen. Det viser seg at kvinnen var blitt seksuelt misbrukt, og så skutt i ryggen før hun havnet i vannet. Bait. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker.

02:55(03:50)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2012. I sesongavslutningen begynner Beckett å revurdere hva hun ønsker fra jobben sin - og fra forholdet til Castle. Samtidig blir kroppen til en ung kvinne funnet inni en vanntank på et hospits. Watershed.

03:50(04:40)

> Ullared

Svensk dokusåpeserie. Micke som leier ut partytelt, er i Ullared for å kjøpe rekvisita til firmaet. Gentlemannen Lars-Bertil, som har «hel og ren» som motto, er i Ullared for å handle inn hygieneartikler, og et nytt slips.

04:40(05:30)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. Cathrine og Erik har prøvd å bli gravid i 3 år, seks dager over termin skal de endelig få barnet sitt.

05:30(06:00)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. I Florida planlegger Missy å handle billige varer som hun skal gi til et senter for tenåringsmødre, og alenemoren Nicoles bruk av kuponger gjør at datteren kan ta dansetimer. Missy & Nicole. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.