Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

17:30(18:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Matskribent Christopher Sjuve inviterer gjestene til sitt hjem på Oslos beste østkant. Her får gjestene servert «Krabbe med kamerat» til forrett, «Makrell i blomstereng» til hovedrett etterfulgt av en smakslek som…. Christopher Sjuve.

18:30(19:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Siste vert er matblogger Karen Elene Thorsen, som inviterer til treretters i sitt kollektiv på Løkka. Karen Elene Thorsen.

19:30(20:30)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2020. Kjendisene befinner seg i Jotunheimen og er på Smørstabbtindane under eventyrlige forhold. De skal klatre Skeie, 2118 moh. Ti kjendiser bytter ut rød løper med svart løype. De som skal kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis» denne gangen er: Jon Almaas, Pål «OnklP» Tøien, Melina Johnsen, Atle Pettersen, Mia Hundvin, Erik Follestad, Maren Turmo, Lise Finckenhagen, Øystein «Pølsa» Pettersen og Hedvig Wessel.

20:30(21:30)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2020. De syv gjenværende deltakerne ankommer Svolvær i evig vakre Lofoten, og skal få oppleve noe av det beste øygruppen har å by på. Solen skinner fra skyfri himmel, men nervene gjør et hopp da første oppgave blir presentert. Ti kjendiser bytter ut rød løper med svart løype. De som skal kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis» denne gangen er: Jon Almaas, Pål «OnklP» Tøien, Melina Johnsen, Atle Pettersen, Mia Hundvin, Erik Follestad, Maren Turmo, Lise Finckenhagen, Øystein «Pølsa» Pettersen og Hedvig Wessel.

21:30(22:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2020. Terje skal på date med en rik dame han har møtt på nettet. Per Ivar blir med som wingman, men havner i en ufrivillig flørt med venninnen til Terjes date. Stamp & elitedating. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

22:00(22:30)

> Aldri voksen

Norsk komiserie fra 2019. Janne vil bli venn med den unge, kule danselæreren sin og ender med å fortelle en hvit løgn. Tone og Rakel gleder seg til en etterlengtet kveld med Rakels gamle barselgruppe, men kvelden får uventede konsekvenser. Vi følger en vennegjeng fra ungdomstiden idet de selv får tenåringer i huset. Som voksne har de alle flyttet hjem til nabolaget de vokste opp i, og med store barn i huset møter de nå sin egen ungdomstid i døra.

22:30(23:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2020. Thomas er midt i forberedelsene til en viktig eksamen, da Ine vrikker foten og blir pleietrengende. Thomas får en utfordring med å håndtere den masete kona og lekselesing. Syk kone. I villaen på Oslos beste vestkant streber Thomas og Ine videre etter et helt perfekt liv. Kjente nordmenn dukker stadig opp i rollen som mer eller mindre fordelaktige versjoner av seg selv.

23:00(00:00)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2020. Det skal handle om relasjoner. Er det viktig å ha venner? Hvordan får man venner i voksen alder? Og hvordan klarer man å holde en oppegående samtale rundt middagsbordet med sine egne barn?. Knut Nærum. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

00:00(01:00)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2020. Kveldens gjester er Jakob Schøyen Andersen, Andreas Wahl, Solveig Kloppen og Christian Mikkelsen. Christian og Solveig - Jakob og Andreas. Brille er et humorbasert spørreprogram hvor Einar Tørnquist serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

01:00(02:10)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2019. Dame Julie Andrews, Reese Witherspoon, Jennifer Anniston, Sir Ian McKellen og Dua Lipa er gjester hos den irske talkshow-verten Graham Norton. Dame Julie Andrews, Reese Witherspoon, Jennifer Anniston, Sir Ian McKellen og Dua Lipa. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio.

02:10(04:05)

> Wimbledon

Britisk romantisk komedie fra 2004. Peter Colt nærmer seg slutten på en glansløs tenniskarriere. Så får han sjansen til å spille i den prestisjefylte Wimbledon-turneringen. Lizzie Bradbury derimot, er på topp og har bare ett mål for øye: å vinne. Ved et tilfeldig møte oppstår en ubestridelig tiltrekning mellom dem, og det utenkelige skjer; Peter finner igjen formen og vinner sin første match, mens Lizzie oppdager at det finnes andre ting i livet enn å vinne turneringer.

04:05(05:00)

> Kjendiskopiene

Britisk dokumentar fra 2017. Liam ønsker å se ut som Katie Price, men har ikke det samme budsjettet som henne. Chloe har tatt en rekke operasjoner for å se ut som Kim Kardashian, og presser vennen Munis til å operere seg for å likne Zayn Malik.

05:00(06:00)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie fra 2012.