Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

23:00(23:55)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: Når ei jente blir skutt og drept på et stort raveparty i ørkenenen, må CSI-teamet lete etter spor, finne hennes savnede venninne og få tak i den skyldige.

23:55(00:50)

> Castle

The G.D.S. Amerikansk krimserie fra 2015. I denne del: Castle vender tilbake til englenes by på jakt etter svar om tiden som ble borte for ham. I LA blir han rekruttert av det legendariske Greatest Detective Society for å bistå i en drapssak.

00:50(01:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Etterforskerne tar affære da forfatteren av en bestselgerroman blir angrepet av en populær TV-vert. Benson og Rollins prøver å overbevise offeret om å anmelde saken, men når de undersøker bakgrunnen hennes avdekker de ting som truer med å ødelegge både karrieren og saken hennes.

01:50(02:40)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Mac, Stella og Lindsay oppdager hvorfor en ung danserinne med et vinnende lottolodd i lomma ble kastet fra taubanen til Roosevelt Island. Samtidig lurer Hawkes og Danny på om en ærlig fiskers besettelse av å få sønnen inn på en eliteskole kan ha ført til hans uheldige død.

02:40(03:25)

> Hannibal

Amerikansk dramaserie. Den anerkjente legen Hannibal Lecter befinner seg på høyden av sin karriere. Både som psykiater og seriemorder. Mens filmen "Hannibal Rising" forteller historien om traumene som gjorde Lecter til den følelsesløse psykopaten vi alle kjenner, blir vi i serien "Hannibal" kjent med verdens mest berømte kannibal i tiden før han ble avslørt og puttet bak lås og slå i Baltimore State Hospital for the Criminally Insane. Psykiateren Hannibal blir hyret av FBI for å bistå atferdsekspert og spesialagent Will Graham i jakten på seriemordere, og for å ivareta Grahams mentale helse. I denne del: Dr. Abel Gideon klarer å rømme fra fengsel og setter ut på hevntokt mot sine tidligere terapeuter. Samtidig slåss FBI-agent Will Graham med sin galopperende mentale krise. Hannibal fortsetter sitt skrudde skyggespill.

03:25(04:15)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. I denne del: Lily og Valens gjenopptar en sak fra 1979 der man fant alle spor i retning av et mord, men ikke noe lik. Blodige sko, et blodig laken og blodig undertøy ble funnet i en pose på søppeldynga, men etterforskningen førte aldri fram. Nå står en kvinne frem med en uhyggelig historie som kaster nytt lys over saken...

04:15(05:00)

> Southland

Amerikansk krimserie. Vi får et autentisk innblikk i livene og arbeidet til etterforskere og politipatruljer i Los Angeles.

05:00(05:25)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Larry bestemmer seg for å innføre en ny høytid, en blanding av Halloween og Hanukkah - Challoweenukah.

05:25(06:00)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Debbie og Jackie hjelper Reggie med å legge en plan for en romantisk aften med Amber. Larry synes golf er en kjedelig og meningsløs sport og bestemmer seg for å endre litt på nabolagets golfbane.