Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

23:30(02:05)

> James Bond: Spionen som elsket meg

Britisk action fra 1977. James Bond og den vakre russiske agenten Anya Amasova innleder et samarbeid for å undersøke hva som skjer med forsvunne allierte og russiske ubåter. De følger et dødelig spor som leder dem til den steinrike skipsrederen Stromberg. Snart er Bond og Anya fanget i et intenst spill, hvor de er de eneste som kan redde verden fra en atomkatastrofe.

02:05(03:00)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2015. Intersecting Lives. En fengselsbetjent blir arrestert mistenkt for å ha forgrepet seg på innsatte i fengselet, og fagforeningen som støtter ham angriper Barba og SVU-teamet.

03:00(04:00)

> CSI

Amerikansk spenningsserie fra 2009. Ghost Town. En pornoprodusent og en narkolanger blir funnet drept og Langston og teamet hans etterforsker de to drapssakene parallelt. Ledetråder på åstedet fører Langston til en ung tenåringsgutt som, av alle ting, er adoptivsønnen til en seriemorder. Er den unge gutten preget av oppveksten og har tatt livet av to personer, eller må etterforskerne lete videre etter drapsmannen?

04:00(04:50)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2010. Slice of Death. Castle og Beckett jobber med en sak der en mann blir funnet død inne i en pizzaovn. Det viser seg at offeret ikke hadde noe med restauranten å gjøre, men var en reporter. Var historien "The Pizza Wars" nok til å få ham drept, eller var det en dypereliggende grunn?

04:50(05:20)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2017. Brannstasjonen. I Sandefjord prøver mannskapet å redde en synkende båt, mens vaktlaget i Drammen må bistå ved flere trafikkuhell.

05:20(06:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2017. Brannstasjonen. En buss bryter ut i full brann og det blir en kamp mot flammene for å redde to biler som transporteres på lasteplanet.