Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

19:30(20:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Båten legges til kai i Frederikshavn, og stamgjesten Knut tar en liten runde i byen. Etter et par øl, går ferden videre til butikken der han jakter på en billig baconpostei. Båten legges til kai i Frederikshavn, og stamgjesten Knut tar en liten runde i byen. Etter et par øl, går ferden videre til butikken der han jakter på en billig baconpostei. Kaptein Peter forteller om da overstyrmann Anders reddet livet til en mann i havsnød. Båtens lyriker, poeten Jan, skriver og proklamerer dikt etter en inspirerende tur til byen.

20:00(20:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Båten ligger fortsatt til kai i Frederikshavn og etter en vellykket baconposteijakt rusler stamgjesten Knut enda litt mer rundt i byen og reflekterer over livet. Båten ligger fortsatt til kai i Frederikshavn og etter en vellykket baconposteijakt rusler stamgjesten Knut enda litt mer rundt i byen og reflekterer over livet. Jørgen, som til vanlig jobber i taxfreebutikken, kjører truck på kaia under stort tidspress og gjesteverten Linda spiller inn en ny sang. Stamgjesten Britt forteller litt om båtens interiør.

20:30(21:30)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2018. Ett av lagene mistet en deltaker i utslagskonkurransen forrige program og er i undertall når lagene skal ut på topptur i Jotunheimen. Ett av lagene mistet en deltaker i utslagskonkurransen forrige program og er i undertall når lagene skal ut på topptur i Jotunheimen. Dette er en etappe som vil kreve mye av deltakerne, og for enkelte på begge lag vil det oppleves som et blodslit. For laglederne står det ekstra mye på spill, ettersom lederen på det tapende laget må direkte i utslagskonkurranse.

21:30(22:00)

> Det kunne vært verre

Norsk humorserie fra 2018. Espen Eckbo spiller Trond Evensen, kronisk ja-mann og deltidspappa til syv barn med seks forskjellige mødre. Espen Eckbo spiller Trond Evensen, kronisk ja-mann og deltidspappa til syv barn med seks forskjellige mødre. Hans liv har blitt en kabal som aldri går opp, men Trond er ikke typen som lar seg knekke av daglige dobbelbookinger, logistiske kjempeutfordringer og stadig innkommende beskjeder fra ekser, barnehager, skoler og fritidsaktiviteter. Livet kunne tross alt vært verre, som han sier.

22:00(22:30)

> Kongsvikklinikken

Norsk humorserie fra 2018. Vi møter Alexander og kjæresten, Natalie, som er på klinikken for å finne ut om hun er gravid. Den tidligere freestyle-discodanseren, Heidi, mener hun trenger en kneoperasjon. Vi møter Alexander og kjæresten, Natalie, som er på klinikken for å finne ut om hun er gravid. Den tidligere freestyle-discodanseren, Heidi, mener hun trenger en kneoperasjon. Sjefskirurgen Gerhard er tilbake på klinikken etter et års opphold i Afrika og finner ut at ting har endret seg mens han har vært borte. Therés sliter med smerter i hele kroppen og lurer på om hun på sykemeldes.

22:30(23:30)

> Alt for Norge

Norsk realityserie fra 2018. Denne uka drar de ti deltakerne innover den vakre Hjørundfjorden, til en idyllisk bygd som heter Urke. I bygda utføres de fleste prosjekter ved hjelp av dugnad, og amerikanerne skal bidra med sitt. Dugnad. Denne uka drar de ti deltakerne innover den vakre Hjørundfjorden, til en idyllisk bygd som heter Urke. I bygda utføres de fleste prosjekter ved hjelp av dugnad, og amerikanerne skal bidra med sitt. Mot slutten av uka må de fem som tapte lagkonkurransen i Ålesund ut i en individuell konkurranse. De to som gjør det dårligst, må dra hjem til USA.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Tore Sagen, Pernille Sørensen og Sigrid Bonde Tusvik. Tore Sagen, Pernille Sørensen og Sigrid Bonde Tusvik. Denne ukens panel består av Tore Sagen, Pernille Sørensen og Sigrid Bonde Tusvik.

00:30(01:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2016. Den uventede løslatelsen av en mistenkt i en hatkriminalitetsak fører til at Benson og Barba havner mellom to familier som er ute etter rettferdighet for sine kjære. Sanctuary. Den uventede løslatelsen av en mistenkt i en hatkriminalitetsak fører til at Benson og Barba havner mellom to familier som er ute etter rettferdighet for sine kjære. Etter som offentlige protester utarter til vold, går Benson langt for å gjøre en arrest.

01:25(02:25)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2011. En T-banevogn er åsted for en omfattende skyte- og knivstikkingsepisode, og CSI-teamet sitter igjen med ett eneste vitne og utallige spørsmål. 73 Seconds. En T-banevogn er åsted for en omfattende skyte- og knivstikkingsepisode, og CSI-teamet sitter igjen med ett eneste vitne og utallige spørsmål.

02:25(03:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. Hovedpersonen selv må følge etterforskningen fra sofaen med et brukket ben. Beckett drar ut på egenhånd for å komme til bunns i drapet på en IRS-agent, men Castle klarer likevel ikke å la være å blande seg i etterforskningen. The Lives of Others. Hovedpersonen selv må følge etterforskningen fra sofaen med et brukket ben. Beckett drar ut på egenhånd for å komme til bunns i drapet på en IRS-agent, men Castle klarer likevel ikke å la være å blande seg i etterforskningen.

03:25(04:20)

> Ut på tur med Morgan og Ola-Conny

Svensk realityserie fra 2012. Reisen går videre til Gran Canaria der Morgan og Ola-Conny sjekker inn på et gigantisk all inclusive-hotell. Det er både vannpark og flere restauranter på hotellet så vennene forlater ikke hotellet i løpet av hele uken. Gran Canaria. Reisen går videre til Gran Canaria der Morgan og Ola-Conny sjekker inn på et gigantisk all inclusive-hotell. Det er både vannpark og flere restauranter på hotellet så vennene forlater ikke hotellet i løpet av hele uken. Men hva gjør vel det når det finnes så mye å finne på – og så mye god mat? Det blir minigolf, strandtur, vanngymnastikk og en tur på diskoteket «La Bamba».

04:20(05:30)

> Alt for Norge

Norsk underholdningsserie fra 2011. Med soveposer, presenning, tau og en øks skal deltakerne kjempe for å overleve i villmarka i Reisadalen i Nord-Troms. Deretter venter reinsdyrfanging og besøk i en sameleir, der de blant annet lærer hvordan man…. Sameleir og rallykjøring. Med soveposer, presenning, tau og en øks skal deltakerne kjempe for å overleve i villmarka i Reisadalen i Nord-Troms. Deretter venter reinsdyrfanging og besøk i en sameleir, der de blant annet lærer hvordan man parterer reinsdyr. Og når de senere skal style klassiske rånebiler og kjøre rally i dem, er det selvfølgelig med Martin Schancke som dommer.

05:30(06:00)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. På flyplassen lukter tollhundene seg fram til et par unge reisende som har med seg narkotika. Politihunden Tank jager metalltyver og narkotikahunden Ted sporer opp et gjemmested for cannabis. Two. På flyplassen lukter tollhundene seg fram til et par unge reisende som har med seg narkotika. Politihunden Tank jager metalltyver og narkotikahunden Ted sporer opp et gjemmested for cannabis.