Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

19:00(19:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Når Majorie tar en pause fra gruppa, blir Bonnie den alle går til med sine problemer. Cristy prøver å komme over vanskelige minner fra fortiden.

19:30(20:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Brille er et humorbasert spørreprogram hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Hva var det egentlig som traff Pentagon 11. september 2001? Hvorfor er så mange av kvinnenes verdensrekorder i friidrett fra 80-tallet? Hvorfor tilkaller måker andre måker når de finner mat? Denne ukens panel består av Are Kalvø, Egil Hegerberg og Linda Eide.

20:30(21:30)

> Mandagsklubben

Norsk humoristisk talkshow fra 2017. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås. I denne del: Kveldens gjester er Jon Almaas og Geir Lippestad.

21:30(22:30)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2017. Administrerende direktør i Gekås, Jan Wallberg, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Jan og hans jury. Til slutt velger Jan det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: En kvinne har funnet opp en egen kullsyreadapter som gjør det mulig å lage kullsyrevann i alle slags flasker. Hjördis kommer med en helt ny oppfinnelse i år - en avtagbar lomme for kredittkort. Det blir vanskelig å velge for innkjøperne på Gekås.

22:30(23:30)

> Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2017. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio. I denne del: Harry Styles, Brendan O'Carroll, Rob Brydon og Vicky McClure er gjester hos Graham Norton i kveld.

23:30(00:25)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2003. I denne del: En seriemorder er løs i Las Vegas' swingersmiljø, og Grissom er uten spor. Paret han mistenkte for å stå bak mordene blir funnet drept i sitt hjem, etter at CSI satte en spanerbil utenfor huset deres.

00:25(01:20)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Beckett har ikke hørt fra Castle siden han dro til Hamptons for flere måneder siden for å fullføre sin andre Nikki Heat-bok, så når Beckett og hennes team braser inn i en dunkel leilighet på sporet av et drap, er den siste de venter å se Castle, som står over en død kvinne med en pistol i hånden. Castle hevder sin uskyld, men Beckett har ikke annet valg enn å arrestere ham.

01:20(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Benson blir etterforsket av spesialenheten for politisaker etter å ha drept William Lewis. Tucker og Murphy presser Benson til å strekke seg lenger enn hun er komfortabel med for å redde karrieren.

02:20(03:10)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Flack gjør det største beslaget av narkotika i New Yorks historie og låser det inne på CSI-laboratoriet. Men narkobanden slår tilbake og stormer bygningen væpnet til tennene. Når de tar to CSI-etterforskere som gisler må resten av teamet hamle opp med en livsfarlig gisselsituasjon.

03:10(04:00)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie fra 2002. I denne del: En tidligere fange spør Horatio om hjelp til å finne sin savnede sønn. Når de går gjennom rommet til gutten finner de både spor etter marihuana og mystiske kulehull i treet utenfor. Andre spor leder dem til en kirkegård i nærheten, der de finner liket av en annen ung gutt. Nå forstår CSI-teamet at det blir et kappløp med tiden for å finne den savnede gutten.

04:00(04:45)

> Cold Case

Amerikansk krimserie fra 2005. I denne del: Når en persons kredittkort blir benyttet et år etter hans død, gjenopptar Lilly og teamet saken fra 2005.

04:45(05:35)

> Twisted

Amerikansk dramaserie fra 2013. 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis.

05:35(06:00)

> Mitt flytende hjem

Britisk livsstilserie fra 2016. Tradisjonelle hus ved vannet er vanskelig og dyrt å skaffe seg. Familier som i mange år har drømt om å våkne opp til en fredelig utsikt over elven eller å se solen forsvinne ned i vannet om kvelden bygger seg nå et flytende hjem. I denne del: Et ungt, nederlandsk par bygger sin drømmebolig i Amsterdam - et flytende hjem med et gammelt skip som ramme. Deres første hjem har en moderne planløsning, som reflekterer skipets form, og har fantastisk utsikt over hovedstaden og de omliggende vannene.