Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

20:30(21:30)

> Mandagsklubben

Norsk underholdning fra 2017. Når høst-utgaven av Mandagsklubben går på lufta, er det med et elitelag av TVNorge-profiler i hovedrollene. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås. I denne del: Komiker Henrik Elvestad og generalsekretær i WWF, Nina Jensen, er gjester.

21:30(00:15)

> Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Amerikansk actioneventyr fra 2006. Johnny Depp, Orlando Bloom. Kaptein Jack Sparrow må betale tilbake en blodgjeld til den legendariske Davy Jones, den spøkelsesaktige herskeren over de syv hav, for å unngå evig forbannelse. Underveis klarer han å ødelegge bryllupsplanene til Will Turner og Elizabeth Swann, som blir tvunget til å følge med ham på et eventyr fylt av sjøuhyrer, aggressive øyboere, den strålende spåkona Tia Dalma, samt et besøk av Wills mystiske far – Bootstrap Bill. Aldersgrense: 11 år.

00:15(02:50)

> James Bond: Med døden i sikte

Britisk action fra 1985. Roger Moore, Christopher Walken. James Bond får i oppdrag å stoppe den mektige industrialisten Max Zorin. Zorin planlegger å pumpe vann fra havet inn i San Andreas-forkastningen, for deretter å sette i gang et stort jordskjelv. Skjelvet vil ødelegge hele Silicon Valley, og Zorin vil sitte igjen med verdensrettighetene på mikrobrikken. Med på laget har Zorin kjæresten, karateeksperten May Day. Bond har 36 timer på seg for å sabotere duoens planer, og han velger å samarbeide med forskeren Stacey Sutton, som har egne private grunner for hevn. Aldersgrense: 15 år.

02:50(03:45)

> Betrayal

Amerikansk dramaserie fra 2013. I denne del: Den vakre, men ulykkelig gifte kvinnelige fotografen Sara innleder et forhold med Jack, som er advokat for en mektig familie.

03:45(04:40)

> Betrayal

Amerikansk dramaserie fra 2013. I denne del: Den vakre, men ulykkelig gifte kvinnelige fotografen, Sara, innleder et forhold med Jack, som er advokat for en mektig familie.

04:40(05:30)

> Revolution

Amerikansk actionserie. Hva hadde skjedd dersom all elektrisitet forsvant og all moderne teknologi plutselig sluttet å virke? En dag er det som om en bryter blir skrudd av og hele verden blir mørklagt og brakt tilbake til middelalderen. Uten moderne teknologi er det nærmest umulig å kommunisere med hverandre og finne ut hva som har skjedd. I denne del: Rachels forsøk på å drepe Monroe mislykkes, men det viser seg at hun kan åpne døren til tårnet. På et annet sted i bygningen gjør en mystisk gruppe seg klar til å utfordre inntrengerne. Samtidig kommer Miles, Charlie, Nora og Aaron seg inn i tårnet, men Neville og sønnen Jason blir låst ute. Miles og Monroe møtes nok en gang til dyst.

05:30(06:00)

> Visning på stranda

Dirt Cheap. Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: To Delaware-innbyggere søker etter et budsjettvennlig hjem i Florida Keys for familien og båtene.