Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

22:55(23:55)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Jon Almaas, Jenny Skavlan og Finn Tokvam.

23:55(00:50)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Drapet på en ung kvinne kaster Castle og Beckett inn i den ubarmhjertige motebransjen i jakten på gjerningsmannen. Becketts fortid som modell gir henne adgang til en spesiell bryllupsoverraskelse.

00:50(01:50)

> CSI

What's Eating Gilbert Grissom. Amerikansk krimserie. Under et collegerituale på campus finner elevene likrester, og CSI blir tilkalt. Etterforskerne blir sjokkerte over hvor sadistisk mordet er utført, og frykter at en rituell seriemorder er løs i Las Vegas. I denne del: Under et collegerituale på campus finner elevene likrester, og CSI blir tilkalt. Etterforskerne blir sjokkerte over hvor sadistisk mordet er utført, og frykter at en rituell seriemorder er løs i Las Vegas.

01:50(02:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung musikkstudent blir voldtatt i sin egen leilighet, men avgir såpass god forklaring at SVU-teamet raskt arresterer en antatt gjerningsmann. Rose Caliay overtar saken da det viser seg at siktede stiller med den høyprofilerte forsvarsadvokaten Bayard Ellis ved sin side.

02:50(03:40)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2003. I denne del: CSI etterforsker drapet på et ektepar som blir funnet skutt i oppkjørselen foran huset sitt. Det hele minner Grissom om en henrettelse, og han skjønner at det er en rutinert drapsmann han har med å gjøre.

03:40(04:35)

> Alt for Norge

Norsk underholdningsserie. I dag bor det over 4,5 millioner amerikanere med norske røtter i USA. Vi har hentet ti av dem tilbake til "The Mother Land". Deltakerne kommer fra hele USA; New York, Minnesota, California, Washington, Texas og Illinois. Ingen av disse norskamerikanerne har vært i Norge før, men alle har et brennende ønske om å finne tilbake til sine norske røtter. Men for personer som har vokst opp med Hollywood, drive-through spritutsalg og ost på sprayboks kan imidlertid veien til den norske slekta bli lang. I denne del: Sjøsprøyt, fjelltopper og måkeskrik - denne uken inntar deltakerne den vakre Nordlandskysten. Et vindstille og solfylt Å i Lofoten tar nesten pusten fra deltakerne. Det gjør også all tørrfisken som henger over alt. Tørrfisk er nytt for amerikanerne, og de har store problemer med å forstå konseptet.

04:35(05:05)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

05:05(05:30)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Vegard har kjøpt en kroneautomat som han håper å selge med skyhøy fortjeneste. Ronny selger og leier ut leker til barnslige voksne. Olav markedsfører seg selv som hunde-hvisker og stress-less-en Stein trenger et nytt hjem. Didrik Solli-Tangen loser oss gjennom et nytt knippe historier basert på alt som tilbys på nettet og menneskene bak.

05:30(06:00)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Heng med når Didrik Solli-Tangen tar ukens siste dypdykk i havet av objekter til salgs på nettet; Magne Olav både selger og bytter Rosenborg-drakter. Jørn Olav gir bort buskene i hagen. Anders mener han har funnet drømmebåten, og Kathinka møblerer kollektivet med retro-funn.