Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

19:00(19:30)

> Ole Martins kjøkken

Norsk matserie fra 2020. I dag kebab i pitabrød. Kebab, pitabrød. Ole Martin Alfsen viser deg steg for steg hvordan man enkelt lager forskjellige matretter.

19:30(21:40)

> Brudens far

Amerikansk komedie fra 1991. George Banks kommer fra en god, gammel California-familie. Han er en normal og sympatisk familiefar inntil hans 22 år gamle datter en dag kommer hjem og forteller at hun er forlovet. Denne opplysningen kommer som lyn fra klar himmel og virker som gift på hjernen til stakkars George. Han kan ikke finne noe forsonende ved datterens forlovede, og bestemmer seg for å sabotere datterens bryllupsplaner...

21:40(00:10)

> Star Wars: The Force Awakens

Amerikansk science fiction fra 2015. Det er 30 år siden Luke Skywalker beseiret Darth Vader og motstandsbevegelsen veltet Det galaktiske imperiet. En ny trussel, Den første orden, er i ferd med å overta makten og feste sitt jerngrep rundt galaksen. Faren for krig er overhengende, og den desillusjonerte stormtrooperen Finn deserterer fra Den første orden. Han møter skrapjegeren Rey og droiden BB-8 på planeten Jakku. Rey har oppdaget et kart med informasjon om hvor Luke Skywalker, en av de siste gjenværende jediene, skjuler seg, og snart har de den onde kommandøren Kylo Ren i hælene. Rey og Finn får hjelp til å flykte av to kjente smuglere, og snart bryter det ut full krig. Vil galaksen igjen overskygges av den mørke siden?

00:10(01:10)

> Jan Thomas søker drømmeprinsen

Norsk realityserie fra 2020. Jan Thomas har endelig funnet kjærligheten, og vi får vite hva som har skjedd etter at de kom hjem til Oslo. Jans nye kjæreste får også møte Lilly Bendris. Et knippe håndplukkede friere skal kjempe om Jan Thomas’ hjerte. De skal bo sammen i et vakkert herskapshus i Sør-Afrika, og de blir sendt på både romantiske og actionfylte dater med Jan Thomas i spektakulære omgivelser. For hvert program må én beiler forlate villaen, helt til bare én kandidat står igjen. Programleder Synnøve Skarbø holder vennlig, men bestemt styr på det hele.

01:10(02:10)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

02:10(03:05)

> Brille

Norsk underholdning. Sesongsavslutningens panel består av Steinar Sagen, Egil Hegerberg og Pernille Sørensen. Steinar Sagen, Egil Hegerberg og Pernille Sørensen. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

03:05(03:55)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Teamet etterforsker en sak der en kvinne krasjer et bryllup for å beskylde terapeuten sin for seksuelt misbruk. Dearly Beloved. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

03:55(04:45)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie fra 2008. Ungkaren Neil Palmer får sjokk når han venter på at Grace Carlson skal stige ut av limousinen. I stedet for å komme gående mot ham, faller hun død om på bakken. Dead on Arrival.

04:45(05:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2016. Kjell møter på et problem når han handler sammen med kona Rose-Marie, som endelig er tilbake på sitt elskede Ullared etter noen års fravær. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared.