Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

21:30(22:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Hvorfor har noen en bedre evne til å sovne enn andre? Jon får tips og råd av en søvnforsker om hvordan man kan sovne fortere. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

22:30(23:30)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2018. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Thandie Newton og Jake Shears er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton i kveld. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Thandie Newton og Jake Shears. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio.

23:30(01:40)

> From Russia With Love

Britisk actioneventyr fra 1963. James Bond sendes til Istanbul der han skal stjele et spesielt avkodingsapparat som befinner seg i den russiske ambassaden. Om oppdraget blir vellykket avhenger av hjelpen fra Tatiana Romanove. Men det Bond ikke vet er at hun jobber på oppdrag fra sin regjering.

01:40(02:30)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Når en pilot anklager kapteinen for seksuell trakkasering, kaller Barba sammen en storjury for å avgjøre den ansattes medskyldighet i forbrytelsen. Samtidig tar Fin skritt for å forsikre at Benson er beskyttet på jobb. Flight Risk. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

02:30(03:15)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Liket av en mann blir funnet i søplerenna i en leilighetsbygning. Castle og Beckett tvinges til å løse opp i et nett av flere identiteter. One Man's Treasure. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine.

03:15(04:00)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2018. Konkurransens egen Grand Old Lady, Hjördis, stiller opp med en ny, genial soppose av stoff. Elias fra Göteborg presenterer mobilholderen, Nanostick. Soppåse och mobilhållare. Administrerende direktør i Gekås, Jan Wallberg, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Jan og hans jury. Til slutt velger Jan det produktet som får plass i varehusets hyller.

04:00(04:45)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Musikerene Lucy og James setter øvingen på pause for å få en baby. Laura og Mike forelsket seg på sykehuset da Laura var døden nær. Nå venter de sin andre sønn. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.

04:45(05:10)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie.