Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

18:10(18:40)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2008. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. I denne del: Da Stuart, selgeren i tegneseriebutikken, sjarmerer Penny og får henne til å gå ut med ham blir alle forundret over hvordan han fikk det til. Leonard fortviler over at Penny ville gå ut med Stuart og ikke ham, men han får senere muligheten til å tilby henne en trøstende skulder. Samtidig går Howard og Koothrappali på bar for å sjekke damer, med vekslende hell.

18:40(19:05)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2008. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. I denne del: Da Leslie gjør det slutt med Howard blir han så knust at han går med på å bli med Leonard og Koothrappali til Las Vegas. Det viser seg å bli vanskelig å få ham med ut av leiligheten siden han bruker all sin tid på å spore Leslies nettaktiviteter. Samtidig låser Sheldon seg ute og må tilbringe natten hos Penny.

19:05(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2008. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. I denne del: En ny date mellom Penny og Stuart ender i katastrofe da Penny roper Leonards navn istedenfor Stuarts mens de hygger seg i senga. Samtidig oppdager Howard en stor designfeil på NASA-toalettet sitt og trenger førstehjelp fra vennene sine.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2017. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap,og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: I kveld er det Emil Meek, som har Caroline Glomnes, Sandra Lyng Haugen, og Vegard Harm på besøk.

20:30(21:30)

> I hodet på Tufte

Norsk underholdningsprogram fra 2015. Olaf Tufte gjør seg klar til å kjempe om medalje i OL i Rio, og for å bli en enda bedre roer vil han inn i hodene på andre utøvere og skjønne hva de har gjort for å bli best. I tillegg vil han utfordre dem i deres gren. I denne del: Olaf Tufte utfordrer i dag pararoer og skipigger Birgit Røkkum Skarstein. Etter å ha blitt lam har Birgit i løpet av kort tid klatret helt i verdenstoppen i to idretter, og har et pågangsmot som Olaf beundrer og gjerne vil lære litt av. Birgit og Olaf er lagkamerater på rolandslaget og skal begge til OL i Rio, men har aldri konkurrert mot hverandre.

21:30(22:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2018. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared. I denne del: Det er klart for pølsespisekonkurranse og Ola-Conny sliter. Livsnyteren Kjell får den slitsomme oppgaven å vaske hunden. Det fargerike mediet Pehr klarer, på tross av sine paranormale krefter, ikke å se hvor han har parkert bilen. Og Ullared åpner brillefabrikk.

22:30(23:30)

> Jakten på nordlyset

Norsk dokumentarserie fra 2017. Dokuserien Jakten på nordlyset følger noen av menneskene som gjør sitt beste for å tilfredsstille de nysgjerrige besøkende, og ta del i den blomstrende turistnæringen. I denne del: Det er nordlyset turistene kommer på grunn av, men lokalbefolkningen gjør det de kan for å prøve å holde på dem. Trine tar med seg turistene på hvalsafari. Roar og Karen er et samisk ektepar som jobber med reinsdyr i villmarksleiren Hans-Olav driver, men Hans Olav må rushe ut til leiren for å forsøke å ordne opp i en fadese som kan koste Roar og Karen mange hundre tusen kroner.

23:30(00:25)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. I denne del: Da Castle gjester et talkshow for å snakke om sin nye bok, får han beskjed av programlederen Bobby Mann i en reklamepause, om at han mener hans liv står i fare. Da Mann blir funnet død senere samme kveld, prøver Castle å overbevise Beckett om at dødsfallet ikke har naturlige årsaker. Mens etterforskningen pågår blir Castle i tillegg forført av en Hollywood-stjerne som også var gjest på Manns show kvelden han døde.

00:25(01:20)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2010. I denne del: En mann dør etter et fall fra en hotellbalkong, og CSI må finne ut om han tok selvmord eller ble dyttet over kanten.

01:20(02:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Spaningen på en berømt fotograf resulterer i mange ledetråder og antakelser, men ingen bevis på at mannen har satt sine fantasier ut i livet. Murphys nye retningslinjer om å tøye reglene for å sette fast flere lovbrytere slår sprekker.

02:15(03:10)

> Major Crimes

Amerikansk krimserie. I denne del: Teamet kommer over en haug med bein og oppdager at offeret hadde en skremmende fortid. Rusty fortsetter etterforskningen av Alice-saken med hjelp fra en ny venn.

03:10(03:55)

> The Following

Amerikansk krimserie fra 2014. I denne del: Ryan prøver fremdeles å finne en forbindelse mellom massakren i New York og Emma og medlemmene i Havenport-kulten. Samtidig iverksetter Joe en ny plan.

03:55(04:45)

> Spesialstyrken

Amerikansk actionserie. Vi følger et spesialteam som redder gisler, gjennomfører razziaer mot gjenger og desarmerer bomber. Men i motsetning til andre spesialstyrker er de også flinke med ord og har god intuisjon. Strategic Response Unit (SRU) er et håndplukket team bestående av elitepoliti. I denne del: Team One blir tatt på senga når noen hacker seg inn i deres ultrasikre datasystem - for å vise teamet en live video fra et pågående lovbrudd.

04:45(05:35)

> Forsvunnet

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner. I denne del: Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner.

05:35(06:00)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.