Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:30(07:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Curlinglegende Pål Trulsen satser på at skotske mattradisjoner skal gi ham seieren i ukens siste episode . Pål Trulsen. Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der vinneren kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer underveis.

07:25(08:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

08:15(09:05)

> Første date Australia

Australsk realityserie fra 2017. 24 år gamle Dee vet nøyaktig hva hun ser etter hos en mann – muskler. Det er duket for en het date når treningsnarkomane Tatie dukker opp med sin imponerende fysikk. Dee & Taite.

09:05(10:00)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. Ola-Conny har fortsatt ferie og bruker den til å hjelpe Morgan med å male huset. Gunnel, Laila og Marite fra Hofors er tilbake for å bytte en rød jakke, kjøpe flere punshpraliner og handle mer greier.

10:00(10:30)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Laurie trenger en medunderskriver for å kjøpe sin første leilighet, og det er overhodet ingen hjelp å få hos hennes fraværende mor. What Are You Doin' in My Life?. Nyskilte Jules møter mange overraskelser når hun begir seg ut i en datekultur som hittil har vært ukjent for henne. Når hun møter pur unge Bobby, innser hun at den nye sivilstatusen gir mange fordeler.

10:30(11:00)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Jules er fast bestemt på å bevise for Grayson at kvinner og menn kan være venner uten noen seksuell undertone. Samtidig har Jules oppmuntret Andy til å kjøpe en motorsykkel av Laurie - til Ellies store forferdelse. Counting on You. Nyskilte Jules møter mange overraskelser når hun begir seg ut i en datekultur som hittil har vært ukjent for henne. Når hun møter pur unge Bobby, innser hun at den nye sivilstatusen gir mange fordeler.

11:00(12:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie fra 2010. Det som skulle bli et idyllisk liv på landet er blitt et mareritt for familien på fem. Sven Wold og Katharina Zahl Fagervik kjøpte seg et hus på Hurum i 2007 - med store planer. Sven Wold og Katharina Zahl Fagervik. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen.

12:00(13:00)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Kveldens gjester er Tore Sagen, Henrik Mestad, Solveig Kloppen og Jakob Schøyen Andersen. Tore Sagen, Henrik Mestad, Solveig Kloppen og Jakob Schøyen Andersen. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

13:00(14:00)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Tore Sagen, Vegard Ylvisåker og Yngve Skomsvoll. Tore Sagen, Vegard Ylvisåker og Yngve Skomsvoll. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

14:00(14:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Christy og Bonnie hjelper Jill med å bli edru igjen, og Christys kjæreste, Patrick, er lite forståelsesfull når det ødelegger bursdagshelgen hans. Esta Loca and a Little Klingon. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. Gjengen feirer Halloween i Stuarts tegneseriebutikk. Samtidig slår forholdet til Leonard og Penny gnister igjen idet han gjør bruk av vitenskap for å forføre henne. The Holographic Excitation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. Sheldons vennskap med den berømte fysikeren Stephen Hawking trues av en runde med spillet «Words with Friends». Samtidig melder Penny seg i all hemmelighet på et kurs ved det lokale colleget. The Extract Obliteration. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Monica vurderer å takke ja til en drømmejobb i Petes nye restuarant, men Phoebe er redd han har skumle baktanker. Joey og Chandler adopterer en kylling og en and. The One with a Chick and a Duck. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joeys teaterstykke har premiere. Ross er alene og er sikker på at Rachels date er mentalt ustabil. Joey forelsker seg i Kate, som blir tilbudt en jobb i Los Angeles. Og stakkars Phoebe må vente i dagesvis i telefonen. The One with the Screamer. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie blir invitert til en fest holdt av en homofil reklamesjef og tar med seg Alan for å late som at de er partnere. Men på festen møter Charlie reklamesjefens uimotståelige ekskone. It Was Mame, Mom. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Etter at Charlie kjører Alan til øyelegen, havner de på en café der de støter på Charlies ekskjæreste, Sherri. Alan bestemmer seg for å be henne ut, men sliter med å komme over forholdet hun hadde med Charlie. A Low, Gutteral Tounge-Flapping Noise. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Når Charlie og Alan lar sine personlige frustrasjoner gå ut over hverandre, blander Rose seg inn i et forsøk på å hjelpe brødrene. I Always Wanted a Shaved Monkey. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Evelyn finner ut at hennes andre ektemann, Harry, er død, og alle drar i begravelsen. Jake er spent på å se en «død fyr», mens Charlie ser fram til å prøve seg på den ferske enken. A Sympathetic Crotch to Cry On. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. Bernadette presser Howard til å flytte ut av fra moren. Samtidig befinner Sheldon seg midt i en krangel mellom Amy og Wil Wheaton, og Penny må hjelpe til. The Habitation Configuration. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. Howard og Raj prøver å komme til bunns i hvorfor Sheldon forsvinner hver eneste ettermiddag klokka 14.45. Samtidig sliter både Leonard og Penny med sjalusi i forholdet. The 43 Peculiarity. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Programleder Markus Bailey sier han ikke er flink på kjøkkenet, og innrømmet at han faktisk aldri har laget middag før. 808 Markus Bailey. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres.

20:30(21:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2018. Det er tid for Ola-Connys årlige og populære pølsespisekonkurranse, og Pierre får en ny sjanse til å jobbe som maskot, etter den mislykkede innsatsen tidligere. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared.

21:30(22:30)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Kveldens gjester er Egil Hegerberg, Mikkel Niva, Henriette Steenstrup og Dag Sørås. Egil Hegerberg, Mikkel Niva, Henriette Steenstrup og Dag Sørås. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

22:30(23:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2018. Per Ivar venter desperat på elektriker, men da en slitsom kompis fra Folkehøyskolen dukker opp må han velge mellom vennskap og en fungerende komfyr. Sår venn og finnerlønn del 1. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

23:00(23:30)

> Kongsvikklinikken

Norsk humorserie fra 2018. Birgitte og Thorvald har en siste time hos terapeuten før skilsmissen er et faktum. Fødselen er i gang og Natalie og Alexander er på sykehuset. På Kongsvikklinikken finner vi mange ulike helsetilbud under samme tak. Vi følger livet både på innsiden og utsiden av klinikken.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Tore Sagen, Egil Hegerberg og Trine Lise Olsen. Tore Sagen, Egil Hegerberg og Trine Lise Olsen. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

00:30(01:30)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. En kvinne anklager en kjent plastisk kirurg og kjæresten hans for voldtekt. Plastic. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

01:30(02:30)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2010. Når en bareier blir funnet død, flytende i East River, tar Castle og Becketts etterforskning dem til glemte tunneler og passasjer fra forrige århundres New York. Last Call. Krimforfatteren Richard Castle blir hyret inn for å hjelpe politiet og etterforskeren Kate Beckett når en morder begynner å kopiere drapene han har beskrevet i bøkene sine. Kontrollfriken Kate får store vansker med å samarbeide med Castle – de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på.

02:30(03:25)

> Criminal Minds: Beyond Borders

Amerikansk krimserie fra 2016. Når to tilfeldigheter har likheter med handlingsmønsteret til den mest beryktede drapsmannen i italiensk historie, tilkalles det internasjonale responsteamet for å etterforske. Il Monstro. Jack Garrett er sjef for en internasjonal spesialavdeling i FBI. Avdelingens oppgave er å hjelpe og redde amerikanere som har havnet i farlige situasjoner i utlandet. Spinoffserie til Criminal Minds.

03:25(04:10)

> Criminal Minds: Beyond Borders

Amerikansk krimserie fra 2016. Det internasjonale responsteamet etterforsker det som tilsynelatende er selvmordet til en amerikaner i Colombia, som tømte bankkontoen sin før han døde. The Devil's Breath. Jack Garrett er sjef for en internasjonal spesialavdeling i FBI. Avdelingens oppgave er å hjelpe og redde amerikanere som har havnet i farlige situasjoner i utlandet. Spinoffserie til Criminal Minds.

04:10(05:00)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. Ola-Conny har fortsatt ferie og bruker den til å hjelpe Morgan med å male huset. Gunnel, Laila og Marite fra Hofors er tilbake for å bytte en rød jakke, kjøpe flere punshpraliner og handle mer greier.

05:00(06:00)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Spanjolene Isabel og Xabi møttes i Liverpool og bestemte seg for å bli førstegangsforeldre i en alder av 40 år. Nicole og Fran har fire barn til sammen, nå venter de sitt første felles barn. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.