Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

11:00(12:00)

> Camping på Öland

Svensk dokumentarserie fra 2012. I denne del: Vi møter familien Larsson, som bruker all sin ledige tid på sin favorittsyssel «platespotting». Det går ut på å lete etter spesielle nummerskilt på biler. Ekteparet Eva og Mats forteller om hvor intim man kan være på campingplassen uten at naboene merker noe.

12:00(13:00)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk underholdning fra 2017. Talkshow med Jon Almaas. Jon vil gi det norske folk lærdom, nye erfaringer og nye impulser, og ikke minst praktisk info du ikke visste at du trengte. Med seg i studio har han side-kick, Håvard Lilleheie.

13:00(14:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. I denne del: Johanna og Alex kjøpte seg småbruksdrømmen for tre år siden. Huset er over 150 år gammelt og ligger idyllisk til. Etter å ha bodd der en stund, har paret skjønt at huset er i mye dårligere stand enn de trodde da de kjøpte det. Gulvene er skeive, grunnmuren full av sprekker og det trekker gjennom alle vinduer og vegger.

14:00(14:30)

> Mom

Night Swimmin' and an English Muffin. Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Når Bonnie oppdager at Adam fortsatt har et nært forhold til ekskona, blir Christy bekymret for at følelsene kan sette Bonnies avholdenhet i fare.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

The Adhesive Duck Deficiency. Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Leonard, Howard og Raj har reist på campingtur i ørkenen, og dermed har den skadde Penny bare Sheldon å stole på.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

The Vengeance Formulation. Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Etter at han blir latterliggjort radio, lover Sheldon å hevne seg på Kripke, og får hjelp av de andre guttene. Samtidig prøver Wolowitz å unngå å ødelegge sitt nye forhold til Bernadette.

15:30(16:00)

> Friends

The One with the Proposal (2) Amerikansk komiserie. I denne del: Den store kvelden er her, men Chandlers romantiske planer går i dunken når eks-kjæresten til Monica dukker opp. Samtidig seiler ting sin egen sjø når Rachel og Joey er med på en veldedighetsauksjon.

16:00(16:30)

> Friends

The One with Monica's Thunder. Amerikansk komiserie. I denne del: Minutter etter at Chandler frir til Monica, planlegger hun å feire på byen med vennene sine, helt til hun ser Ross og Rachel kysse.

16:30(17:00)

> Friends

The One with Rachel's Book. Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel blir flau når en ertende Joey kommer over hennes erotiske bok på nattbordet.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

My Son's Enormous Head. Amerikansk komiserie. I denne del: Når Chelsea blir syk og Charlie må ta vare på henne, kjemper han mot lysten til å dra derfra.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

The Two Finger Rule. Amerikansk komiserie. I denne del: Når Chelsea finner et bilde av en naken dame på Charlies telefon, letter han på trykket med å gå på fylla med Alan, Herb og naboen Jerome.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Hello, I Am Alan Cousteau. Amerikansk komiserie. I denne del: Evelyn og Chelsea møter hverandre for første gang, og Charlie vil være sikker på at de aldri blir venner.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

The Gorilla Experiment. Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon påtar seg sin største utfordring noensinne da han prøver å hjelpe Penny med å forstå Leonards arbeid, og Wolowitz blir sjalu da Leonard begynner å henge med sin nye kjæreste.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

The Maternal Congruence. Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Når moren til Leonard kommer på besøk, fryder Sheldon seg, men Leonard blir forferdet.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Andreas Ygre Wiig. Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Snøbrettkjører Andreas Ygre Wiig inviterer operasanger Eli Kristin Hanssveen, curlingspiller Thomas Ulsrud og programleder Kristine Koht på 4-stjerners middag. Noen av gjestene er svært skeptiske til duebryst som forrett, men desto mer positive til laksen som blir servert til hovedrett. Til dessert blir det Penang sjokoladebanan, og som underholdning får gjestene teste balansen sin på en snøbrettsimulator.

20:30(21:30)

> Brille

Else Kåss Furuseth, Egil Hegerberg og Christian Mikkelsen. Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Else Kåss Furuseth, Egil Hegerberg og Christian Mikkelsen.

21:30(22:00)

> Costa del Kongsvik

Norsk komiserie. Lene Kongsvik Johansen tar med seg sitt karaktergalleri til Gran Canaria og charterhotellet Costa del Kongsvik. I denne del: Wenche gleder seg til NAV-støttet kurs i livsglede på Gran Canaria, men aner allerede på flyplassen at dette kan bli i overkant slitsomt. Alexander skal på dimmetur med gutta fra militæret, og er klar for en ferie med fokus på festing og sjekking.

22:00(22:30)

> Costa del Kongsvik

Norsk komiserie. Lene Kongsvik Johansen tar med seg sitt karaktergalleri til Gran Canaria og charterhotellet Costa del Kongsvik. I denne del: Tenåringen Kine skal være reiselivspraktikant på hotellet og ser frem til to uker med sol og festing. Wenche har behov for litt hvile etter den strabasiøse reisen og bestemmer seg for å stå over livsgledekursets første dag. Rose prøver å få i gang den gode samtalen med venninnene, men de er mest opptatt av å snakke om småbarn og oppussing. Etter mye flyforsinkelser ankommer tigermamma Birgitte Greppestad Broch endelig hotellet sammen med familien og oppdager at de ikke har fått et rom med full sjøutsikt, slik de var lovet.

22:30(23:30)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Penger. Norsk underholdningsserie fra 2016. Gjennom å snakke med noen av klodens klokeste hoder, intervjue mannen på gata og gjøre eksperimenter på voksne og barn forsøker Petter Schjerven å forklare hvorfor du tenker som du tenker og hvorfor du gjør som du gjør. Denne sesongen dykker Petter ned i temaer som sex, penger, sport og kriminalitet. I tillegg har han oppgradert sitt fryktede «psykokammer», og sender inn nye kjendiser for å teste deres stressmestringsevner. I denne del: Sesongens første program handler om penger, grunker, daler og stål. Hvorfor er det ikke lov til å kalle noe «gratis»? Er det sant at man blir usympatisk av å være rik? Og hvordan går det når selveste Eyvind Hellstrøm skal lage mat i Petters noe kaotiske kjøkken i det nye psykokammeret?

23:30(00:30)

> Brille

Steinar Sagen, Anne-Kat. Hærland og Linn Skåber. Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: I første program består panelet av Steinar Sagen og de tidligere Nytt på nytt-dronningene Anne-Kat. Hærland og Linn Skåber.

00:30(01:30)

> Castle

When the Bough Breaks. Amerikansk krimserie fra 2009. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. I denne del: Castles agent, Paula Haas, frister ham med tilbud om en ny karriere. Takker Castle ja, betyr det at han må se langt etter forholdet med Beckett. Vil drapet på en uidentifisert kvinne, som er funnet død i en kum bli deres siste oppdrag sammen?

01:30(02:25)

> CSI

Fannysmackin' Amerikansk krimserie. I denne del: En hettekledd pøbelgjeng omringer intetanende ofre og skambanker dem til døde. I et forsøk på å bekjempe ugjerningene og putte den maskerte gjengen bak lås og slå, blir Greg selv offer for pøblenes brutalitet.

02:25(03:20)

> Special Victims Unit

Glasgowman's Wrath. Amerikansk krimserie fra 2014. I denne del: To bestevenninner forsvinner etter å ha sneket seg ut i skogen på jakt etter den mytiske "Glasgowan". Rollins og Carisi leter etter den mistenkte, mens Benson gjennomgår historiene for å skille fantasi fra virkelighet.

03:20(04:10)

> CSI

Built to Kill (2) Amerikansk krimserie. I denne del: Under fremføring av Cirque du Soleils show "Ka"faller et kvinnelik ned på scenen – innpakket i en flatklemt kollisjonspute. Fordypning i et teatralsk mysterium står dermed på agendaen for Gil Grissom og hans etterforskere.

04:10(05:00)

> CSI

Toe Tags. Amerikansk krimserie. I denne del: For å avdekke omstendighetene rundt en rekke dødsfall er det som om CSI-teamet i kveld må vekke de døde til live!

05:00(06:00)

> Top 20 Funniest

Funny Fails 2. Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. Møt en macho mann som ikke er like tøff overfor edderkopper.