Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:25(06:55)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:55(07:20)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

07:20(07:45)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

07:45(08:10)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

08:10(08:40)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Vidar selger utvalgte bøker fra en enorm Morgan Kane-samling. Ellen selger brudekjolen til selveste Mia Gundersen. Mekkegutta fra Trøgstad trenger ødelagte maskiner, og Kjell søker en tidstypisk kiosk til sitt nye rockemuseum. Ikke minst treffer vi Magne, som etter funn av drømmebåten skal få den med seg hjem. Gjør deg klar til ukens første dypdykk i smått og stort, vanlig og uvanlig som er annonsert på nettet - som vanlig presentert av Didrik Solli-Tangen.

08:40(09:05)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Eivind vil selge lekelandet sitt mens leken er god. Dvergpapegøyen Bella må omplasseres. Det er med tungt hjerte at Morten må gi slipp på lekesverdet sitt, og kaféen «Redrum» er lagt ut for salg - men er Liverpool-legenden Phil Neal interessert i å kjøpe? Det kan Didrik Solli-Tangen gi deg svaret på når han presenterer et knippe nye historier relatert til annonser på nettet.

09:05(10:45)

> For Better or For Worse

Amerikansk romantisk komedie fra 2014. Antonio Cupo, Kim Fields. Wendy har endelig blitt vant til å være alene, noe hun ble fordi mannen døde. Etter en sørgeperiode overtar hun familiebedriften som driver med bryllupsplanlegging. Samtidig entrer den sjarmerende, men akk så irriterende skilsmisseadvokaten Marco Wendys liv. Det viser seg at motsetninger tiltrekker hverandre, og hun innser at hun må gi slipp på gammel kjærlighet for å få oppleve ekte kjærlighet på ny.

10:45(11:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross prøver å få opp humøret ved å gå på fest etter en stygg krangel med Phoebe - og ender opp i armene på en annen kvinne. Phoebe dater en diplomat som er avhengig av tolk for å kommunisere med henne. Og Chandler og Joey overveier en trekant med en kvinne som ser ut til å være interessert i begge to.

11:15(11:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross prøver å forhindre at Rachel får vite at han lå med Chloe. Når hun likeve finner det ut og drar tilbake til leiligheten for å konfrontere ham, blir de andre fanget inne på Monicas soverom.

11:45(12:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Rachel konkurrerer om å tilbringe mest tid med de andre vennene. Ross blir ekskludert fra Rachels skireise med vennene og besøker Carol. Samtidig begynner Chandler å røyke igjen.

12:15(12:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica går med på å gå ut med en av restaurantens kunder, som senere viser seg å være svært velstående. Phoebes halvbror kommer på besøk og forteller at han skal gifte seg med en mye eldre kvinne. Og Chandler bruker en hypnosekassett for å slutte å røyke - med et noe overraskende resultat.

12:45(13:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel går på date for første gang siden hun gjorde det slutt med Ross. Joey blir forelsket i motspilleren i sitt nye teaterstykke. Og Monica dater fortsatt Pete, selv om hun ikke er tiltrukket av ham ennå.

13:15(13:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlies ekskjæreste Courtney dukker opp etter tre år i fengsel, og Charlie begynner å bruke masse penger på henne.

13:40(14:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan gjør alt han kan for å få råd til å kjøpe en fin bursdagspresang til Lyndsay.

14:10(14:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie avlegger et besøk hos Dr. Freeman for å få hjelp med å takle bruddet med Courtney.

14:35(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie og Lyndsays vennskap vokser, og Alan blir mistenksom.

15:00(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie blir besatt av nygifte Rose, og Jake og Eldridge begynner å filme dumme og farlige stunts i håp om å tjene penger.

15:30(16:30)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong. I denne del: Flere av gjestene på Oddane Sand Camping skal delta i Brunlanesløpet i dag, deriblant Hege og barna, og Trude og Kine. Det er også byttedag hos familien Berge, hvor Hege skal reise hjem og Anders kommer for å være sammen med barna. Vi blir kjent med Eira som møtte mannen sin som tolvåring på Oddane Sand, og barna deres. Peter reiser på oppdagelsesferd, og vaktmester Vidar fortsetter å fikse ting.

16:30(17:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. I denne del: Otto besøker familier han har hjulpet tidligere, og det blir hyggelige gjensyn med Lindy og John i Sarpsborg, Lene og Svein Helge i Drammen og Julia og Ole Alexander på Hof.

17:30(19:00)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2016. I den åttende sesongen av 71° nord - Norges tøffeste kjendis blir deltakerne sendt både opp på fjell og inn i fjell. I denne del: Syv skal bli til fem når kjendisene har forflyttet seg til Rødøyløva, der de skal klatre et av Helgelandskystens mest karakteristiske landemerker. Flere av kjendisene er usikre på om de tør å klatre det stupbratte fjellet, og laget må igjen ta viktige avgjørelser før klatringen starter. De to duellene blir av det svært luftige slaget i fantastiske omgivelser over Bodø.

19:00(19:30)

> Marcus & Martinus

Norsk dokumentarserie fra 2017. I denne serien følger vi Norges for tiden aller største popartister fra innspillingen av debutplata "Hei", og fram til de i 2016 erobret hele Skandinavia med sitt første engelskspråklige album "Together". Gjennom seks episoder blir vi kjent med brødrene på hjemmebane, på skolen, i studio og på konserter. I tillegg til familiens egne opptak har et kamerateam har fulgt guttene de to siste årene, og tar publikum med på deres mange oppturer - både nasjonalt og internasjonalt - i tillegg til å gi et innblikk i utfordringene med å kombinere skolegang og ungdomstid med artistliv og superstjernestatus. I denne del: Marcus og Martinus er ikke bare artister, de er også brødrene Martinus og Marcus. I denne episoden blir vi med under forberedelsene til konsert. Hva gjør de før de går på scenen? Hjemme i Trofors feirer Emma bursdag, og vi blir med bak kamera når musikkvideoen til Heartbeat blir spilt inn.

19:30(20:00)

> Marcus & Martinus

Norsk dokumentarserie fra 2017. I denne serien følger vi Norges for tiden aller største popartister fra innspillingen av debutplata "Hei", og fram til de i 2016 erobret hele Skandinavia med sitt første engelskspråklige album "Together". Gjennom seks episoder blir vi kjent med brødrene på hjemmebane, på skolen, i studio og på konserter. I tillegg til familiens egne opptak har et kamerateam har fulgt guttene de to siste årene, og tar publikum med på deres mange oppturer - både nasjonalt og internasjonalt - i tillegg til å gi et innblikk i utfordringene med å kombinere skolegang og ungdomstid med artistliv og superstjernestatus. I denne del: Fansen til Marcus & Martinus er enormt lojale. Det kan virke som om de har en innebygget radar for å finne gutta, noe vi får oppleve i denne episoden. Vi blir også med første gang de skal holde konsert i Sverige og Danmark, hvor de blir sjokkerte over hvor mange fans de har, også i utlandet.

20:00(21:00)

> Lost in Time

Norsk gameshow fra 2017. Tre deltakere sendes til ulike tidsepoker, som for eksempel det ville vesten, istiden, middelalderen eller juratiden, hvor de skal samle mest mulig poeng før tiden er ute. Vinneren kan få med seg inntil én million kroner. Samtidig vil seerne få muligheten til å konkurrere i de samme utfordringene hjemme i stua, via mobiltelefoner og nettbrett, og vinne like mye som vinneren i programmet.

21:00(21:30)

> Neste sommer

Vietnamesere og bryggedans del 2. Norsk komiserie fra 2017. I denne del: Til tross for at de andre storkoser seg på bryggedansen klarer ikke Per Ivar å gjøre det samme. Han er i ferd med å få nok av Evas flørting med ungdomskjæresten Henrik, og da det begynner å svirre rykter om klining koker det fullstendig over for Per Ivar. Anki gleder seg til kveldens fest, men Terje hater å danse og later som han har skadet beinet for å slippe unna. Men da to masete, vietnamesiske sportsfiskere dukker opp på tomta hans blir det vanskelig å ligge stille.

21:30(22:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Folk flest. Norsk komiserie fra 2017. I denne del: Thomas skal sette opp ny bod til golf- og tennisutstyret sitt, men får avslag på søknaden hos Plan og Bygningsetaten. Heldigvis ser ting ut til å løse seg når Thomas får god kontakt med en fyr i svømmehallen som jobber med byggesaker. Eneste skår i gleden for Giertsen, er at fyren går med FRP-jakke.

22:00(00:20)

> Guardians of the Galaxy

Amerikansk actioneventyr fra 2014. Chris Pratt, Zoe Saldana. For å slippe unna den pågående Ronan, tvinges Peter inn i en skjør våpenhvile med en gjeng med uforsonlige vesener: den bevæpnede vaskebjørnen Rocket, den tre- og menneskelignende Groot, den dødelige og gåtefulle Gamora og den hevngjerrige Drax the Destroyer. Men når Peter oppdager kulens sanne kraft og den trusselen den utgjør, må han forsøke å samle den brokete gjengen til et siste, desperat oppgjør. Galaksens skjebne ligger i deres hender.

00:20(02:55)

> Med rett til å drepe

Britisk-amerikansk action fra 1989. Timothy Dalton, Carey Lowell. Den mektige narkobaronen Franz Sanchez lemlester Bonds beste venn og dreper vennens kone rett etter deres bryllup. Agent 007 er ute etter hevn, men får et annet oppdrag av M. Det får Bond til å forlate tjenesten og innlede en personlig vendetta mot Sanchez ved å infiltrere hans organisasjon. Aldersgrense: 15 år.

02:55(03:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En tenåringsjente blir utsatt for brutalt overfall når en konsert stormes av pøbler. Venner og øyenvitner avgir motstridende forklaringer, og snart forsøker Amaro å redde hovedmistenkte Frank Pattersons gode navn og rykte. Han er veteran fra Irak-krigen, lider av posttraumatisk stresslidelse og kan være den som har nøkkelen til hvorfor jenta var mål for ugjerningen.

03:50(04:35)

> Golden Boy

Amerikansk dramaserie fra 2013. En ung, ambisiøs politikonstabel, Walter William Clark, Jr., stiger raskt i gradene i New York Police Department, muligens ved hjelp av tvilsomme metoder, etter å ha blitt utropt til helt i tjenesten. Clarks nye partner er etterforsker Don Owen, med to år igjen til pensjonstilværelsen. I denne del: En ung, ambisiøs politikonstabel, Walter William Clark, Jr., øker raskt i gradene i New York Police Department, muligens ved hjelp av tvilsomme metoder, etter å ha blitt utropt til helt i tjenesten. Clarks nye partner er etterforsker Don Owen, med to år igjen til pensjonstilværelsen. Hver episode tar et hopp sju år fram i tid når Clark, golden boy, har blitt den yngste politisjefen i New Yorks historie.

04:35(05:25)

> Southland

Amerikansk krimserie fra 2012. Vi får et autentisk innblikk i livene og arbeidet til etterforskere og politipatruljer i Los Angeles.