Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:50(07:45)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Sesongstart! Når vi møter legene ved Seattle Grace igjen, har det gått flere måneder siden den fatale flyulykken hvor Lexie døde og flere andre ble hardt skadet. Hverdagen er ikke som før ved sykehuset. Callie og Derek er begge knust når de innser hvor hardt skadd Mark er. Cristina har fått seg ny jobb i en annen stat, og Meredith forsøker forgjeves å overtale Cristina til å sette seg på et fly tilbake til Seattle. Alex er bekymret for at den nye barnekirurgen skal sabotere alt Arizona har oppnådd, mens Owen sliter med dårlig samvittighet over avgjørelser han tok før flyulykken. Samtidig går livet sin gang på sykehuset, hvor Meredith nå har blitt beryktet som den nye Bailey, til sin store overraskelse. Hun er både kald og nådeløs mot de nye turnuskandidatene, og de kaller henne nå for Medus. Og Bailey selv har fått et helt nytt, og uønsket kallenavn.

07:45(08:40)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Vi får se hvordan ofrene for flyulykken taklet konsekvensene av den i ettertid. På Seattle Grace forsøker staben å hanskes med de hjerteskjærende skadene etter ulykken, som er både fysiske og psykiske. Samtidig må de, midt i kaoset, prøve å komme tilbake til en normal hverdag.

08:40(09:30)

> Grey's Anatomy

Love the one you're with. Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Etter den dramatiske flyulykken, er ikke konsekvensene bare psykiske og fysiske. Det økonomiske skal også vurderes og de overlevende etter flyulykken blir bedt om å ta en nesten umulig avgjørelse, som vil påvirke dem resten av livet.

09:30(10:25)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Det er hett mellom Jackson og April, inntil Webber inviterer Jacksons mor til sykehuset. Og samtidig som Arizona sliter med å akseptere sin skjebne, sliter Callie og Alex med skyldfølelse.

10:25(10:55)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: Mor og svigermor viser seg å ha helt ulike meninger om hvilken kjole bruden skal ha.

10:55(11:25)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: En brud skal finne seg den ultimate brudekjolen, problemet er bare at den er så altfor dyr. Og hva er egentlig akseptert av når det kommer til å vise naken hud på selveste bryllupsdagen?

11:25(12:20)

> Bolighjelpen UK

Britisk livsstilsserie. Med glimt i øyet går eiendomsekspert Phil Spencer og Kirstie Allsopp til vennligsinnet kamp mot hverandre, når de skal overbevise huseiere om å enten selge huset sitt, eller renovere det. I denne del: Phil Spencer og Kirstie Allsopp er i Bradford og besøker Michelle Baker. Hun er lei huset hun bor i, et hus som ble kjøpt av mannen Andrew Baker når han var singel. Huset har ikke hennes stil, og kjøkkenet er så lite som et frimerke. Andrew derimot, elsker huset og har ingen planer om å flytte. Etter ti år med konflikter er det på tide å ta en avgjørelse.

12:20(13:15)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris, Kendall og Kylie Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: I denne sesongen finale, forsøker Kourtney å holde grep om Scott og hans utagerende adferd. Khloe bestemmer seg for å møtes ansikt til ansikt med Caitlyn for å redde forholdet, og Kris gir endelig Corey status som kjæreste.

13:15(14:10)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Sesongstart. Forhold starter og forhold tar slutt. Det er aldri et kjedelig øyeblikk rundt The Kardashians. Kourtney har kjærlighetssorg etter at det har blitt slutt med Scott, og nå prøver hun å tilpasse seg livet som alenemor. Scott fortsetter sitt utagerende liv, og familien kan lese om hans ville festing og flørting på nettet. Kourtney søker trøst hos familien. Kendall vil beskytte Caitlyn, og får med seg hele familien på ESPY Awards for å vise sin støtte til Caitlyn etter oppslaget i Vanity Fair.

14:10(15:05)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Kim er gravid og Kourtney vil være hjemme med barna, dermed må Khloe dra alene til Australia på PR-turne for Kardashian Kids. Khloe tar med venninnen Malika, som mener at det er altfor mye jobb for Khloe alene. Kim er redd for at Scott skal komme tilbake til Kourtney og barna, og dermed forårsake mer trøbbel. Mens Kim har en samtale med Kourtney, dukker plutselig Scott opp på Kourtneys kjøkken og det er helt tydelig at han har overnattet. Kim og Kanye får huset sitt renovert og må flytte inn til Kris for fem måneder. Kris er ikke bare begeistret når hun igjen får et av barna i hus igjen.

15:05(16:05)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: EksamensfestKendall og Kylie får en overraskelsesfest når de er ferdig med eksamen. Khloe derimot, er litt snurt fordi ingen laget fest for henne, når hun ble uteksaminert.Kris har stelt i stand fest , og Kendall og Kylie blir overrasket når de ser alle gjestene som har blitt invitert uten at de har visst noe. American Idol-programleder , Ryan Seacrest er dagens sermonimester og han ber jentene gå opp en etasje for å finne antrekkene de skal bruke på festen. Men der finner de tre antrekk, ikke bare to.Kim flyr til New Orleans for lunsj og til Paris for å spise ostekake. Graviditeten fører til at Kim er hektet på usunn mat og søtsaker og det fører igjen til en bekymret besøk hos legen for å sjekke om hun har diabetes.

16:05(17:00)

> The Kardashians

Første møte med Caitlyn. Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Kim bekymrer seg for vektøkning i svangerskapet. Kris bekymrer seg for at Kim og familien skal bli boende i henne hus en stund til. Kylie fyller 18 år, og er dermed er den yngste av Caitlyn sine barn. Familien samles til middag på Nobu, noe som betyr at Kris må møte Caitlyn for første gang.

17:00(18:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne del: Tim og Amber ønsket er bittelite hjem. Tim er bartender og jobber på kvelden. Amber jobber som kredittanalytiker på dagtid. Dermed tilbringer de lite tid sammen. Et bittelite hjem betyr mindre utgifter, og mindre kveldsjobbing for Tim.

18:00(18:30)

> Danmarks vakreste hjem

Stunning Houses. Dansk livsstilsprogram fra 2016. Hva skal til for å skape, selge og innrede et luksuriøst hjem? Vi blir med fire eksperter på jobb i helt unike luksushjem i Danmark, for å se hvordan interiørdesignere og eiendomsmelgere jobber med boliger i den øverste prisklassen. I denne del: Eiendomsmegler Adam Schnack vurderer en penthouseleilighet i et av Københavns dyreste kvartal. Interiørdesinger Jannik Martensen-Larsen hjelper til med å innrede en stue i en helt spesiell leilighet i Frederiksberg. Jannik vil ha den perfekte sofaen og spesialbestiller en håndsydd sofa fra England.

18:30(19:00)

> Danmarks vakreste hjem

Stunning Houses. Dansk livsstilsprogram fra 2016. Hva skal til for å skape, selge og innrede et luksuriøst hjem? Vi blir med fire eksperter på jobb i helt unike luksushjem i Danmark, for å se hvordan interiørdesignere og eiendomsmelgere jobber med boliger i den øverste prisklassen. I denne del: Møbelsnekker Søren Lundh Aagaard innreder et eksklusivt kjøkken i et hus fra 1960-tallet. Huset ble tegnet av den kjente arkitekten Vilhelm Wohlert, som også har designet kunstmuseet Louisiana. Eiendomsmegler Adam Snack har dratt til Holmen i København, for å vurdere et krigsskip, som selgeren har innredet til en helt spesiell luksusleilighet.

19:00(20:00)

> Nannyhjelpen

Britisk dokusåpe. Den profesjonelle barnevakten Kathryn Mewes flytter inn til familier som trenger hjelp for å skape mer harmoni i familien. Hun har en tredagersplan som hun har utarbeidet gjennom 20 år, og vil gi praktiske råd til foreldre som sliter med barneoppdragelsen. I denne del: Smiths-familien er en kaotisk familie i krise! De tre ville barna er helt ute av kontroll, og forledrene skylder på hverandre. Far mener mor er for medgjørlig. Mor mener far utøver for streng disiplin. Nå trenger de hjelp av superoppdrageren Kathryn Mewes.

20:00(21:00)

> En kveld hos Kloppen

Norsk underholdning. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig er en kløpper på fest og god stemning, men hun er rett og slett elendig til å lage mat. Hun har derfor gjort det sånn at hun står for hus og vin, mens gjestene hennes bidrar med en enkel rett hver. I denne del: I første program er det Ingrid Gjessing Linhave, Ole Robert Reitan og Hans-Wilhelm Steinfeld som tilbringer en kveld hos Kloppen. Ingrid, som nå er fast i "Nytt på nytt", har Solveig kjent siden de ledet "Idol" sammen i 2004. Ole Robert Reitan er administrerende direktør i Rema 1000, og kjent som en del av den velstående Reitan-familien. Hans-Wilhelm Steinfeld har vært legendarisk og myteomspunnet utenriksreporter for NRK i en mannsalder, men har nå gått over til PR-bransjen.

21:00(23:10)

> Noe lånt

Amerikansk romantisk komedie fra 2011. John Krasinski, Ginnifer Goodwin. Rachel har en bra jobb på et prestisjetungt advokatfirma i New York. Hun føler likevel at det er noe som mangler i livet: ekte kjærlighet. Etter en fuktig 30-årsdag våkner Rachel opp ved siden av Dex, som hun har vært forelsket i siden studietiden. Problemet er bare at han er forlovet med Rachels bestevenninne. Aldersgrense: 11 år.

23:10(01:05)

> Chloe

Amerikansk-kanadisk thrilllerdrama fra 2009. Julianne Moore, Liam Neeson. En kvinne forsøker å finne bevis for at ektemannen er utro og hyrer en eskortepike for å avsløre ham. Men uforutsette hendelser setter hele familien i fare. Aldersgrense: 15 år.

01:05(01:35)

> Happy go lucky

Norsk dokumentarserie fra 2017. Ida Fladen lever tilsynelatende det perfekte liv, med gode venner, kjæreste, egen leilighet og drømmejobben som programleder i TV 2. Likevel har hun slitt med depresjon og angst i mange år, og nå har hun bestemt seg for å gjøre noe med det. Sammen med psykologen sin starter Ida et prosjekt som handler om å gjøre ting forskere vet har en dokumentert effekt på hvordan vi mennesker føler oss. I denne del: Det er en måned inn i prosjektet, og Ida begynner å få det bedre, men nå mener psykologen at det er på tide å jobbe mer med de tingene som er vanskelig i livet hennes. Ida har en sykdom som heter krystallsyke som gjør at hun ikke får gjort alt hun vil, og for at Ida skal få det bedre må hun akseptere at hun har kronisk krystallsyke, men det er ikke så lett.

01:35(02:00)

> Happy go lucky

Norsk dokumentarserie fra 2017. Ida Fladen lever tilsynelatende det perfekte liv, med gode venner, kjæreste, egen leilighet og drømmejobben som programleder i TV 2. Likevel har hun slitt med depresjon og angst i mange år, og nå har hun bestemt seg for å gjøre noe med det. Sammen med psykologen sin starter Ida et prosjekt som handler om å gjøre ting forskere vet har en dokumentert effekt på hvordan vi mennesker føler oss. I denne del: Ida føler seg teit som snakker om sine problemer når det finnes så mange andre mennesker rundt om i verden som har mye større problemer enn henne. Hun føler seg som et dårlig menneske og skulle ønske at hun kunne gjøre noe for å hjelpe andre, og ikke bare seg selv. Marianne forteller henne at det å vise nestekjærlighet og gjøre noe for å hjelpe andre er noe av det viktigste vi kan gjøre for å bedre vår egen livskvalitet. Og Ida bestemmer seg for å jobbe som frivillig på et asylmottak.

02:00(02:50)

> Unreal

Amerikansk dramaserie fra 2015. Unreal tar oss med bak kulissene til det fiktive realityprogrammet «Everlasting». I showet følger vi produsenter, sjefer, deltagere og kamerafolk i et portrett av de kommersielle mekanismene som blomstrer i jakten på tittervennlig realitydrama. I denne del: Rett før siste eliminering får Adam et interessant tilbud. Rachel blir dratt mellom Jeremy og Adam og Chet må ta en avgjørelse rundt sitt vennskap med Quinn.

02:50(03:35)

> Ekstreme partnere

Amerikansk realityserie. Denne serien handler om par i ukonvensjonelle ekteskap og forhold. I denne del: Erin og Valentino er et SM-par som lever som dominant og tjener 24 timer i døgnet. Cupcake har lyst å bli med på leken som en tjener, men skjønner hun hvor mye hun må gi opp for å bli med i dette forholdet? Bruce tenner på fett og vil ikke at hans overvektige kjæreste skal miste så mye som et gram, selv om resten av verden mener hun må ned i vekt.

03:35(04:35)

> Hvordan finne den rette

Dokumentarserie. Hvilke sosiale faktorer spiller egentlig inn når du leter etter en kjæreste? Hva betyr egentlig politisk standpunkt, utdanning og økonomi for kjærligheten? I denne dokumentarserien følger vi to single svensker som undersøker om vitenskap og forskning kan hjelpe dem å treffe "den rette". I denne del: Nå går jakten på kjærligheten inn i en ny fase når tiltrekning skal over i forhold. Deltakerne sanne karakter viser seg når Staffan og Grete forlater laboratoriet for å bo sammen med sine kandidater på en fantastisk plass i den svenske skjærgården.

04:35(05:05)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: Dagens jaktmark er et hus fra 60-tallet, og huset er fylt med møbler og kunst fra samme periode. Og en bestemt gjenstand skaper oppmerksomhet hos oppkjøperne.

05:05(05:35)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: Torben og Anne skal selge sitt barndomshjem i Asserbo, og det blir en reise tilbake til 70-tallet for de tre oppkjøperne Rikke, Rasmus og Thomas. Der finner de skatter både fra nasjonale og internasjonale kjente designere.

05:35(06:00)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.