Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Celebrity Masterchef

Britisk realityserie fra 2015. I denne del: Kampen om de to siste plassene i semifinalen tilspisser seg. Kjendisene jobber i team for å skape en hovedrett bestående av tofu, og dessert med sjokolade. Etterpå skal de lage lunsj til over 100 ansatte på et bryggeri, og senere lage et perfekt to-retters måltid for dommerne.

07:00(08:00)

> Kourtney og Kim i New York

Amerikansk realityserie. Søstrene Kourtney og Kim Kardashian drar igjen til New York. Kim er nygift med Kris Humphries, men opplever at ekteskapet er alt annet enn hun forventet. I denne del: Den andre sesongen begynner med at nygifte Kim og Kris bor med Kourtney og Scott, men ting går ikke helt som planlagt.

08:00(09:05)

> Kourtney og Kim i New York

Amerikansk realityserie. Søstrene Kourtney og Kim Kardashian drar igjen til New York. Kim er nygift med Kris Humphries, men opplever at ekteskapet er alt annet enn hun forventet. I denne del: Khloe besøker byen for å hjelpe Kim og Kourtney med å håndtere problemer som har oppstått. Hun sender Kim til Minnesota for å overtale Kris å komme tilbake til New York.

09:05(10:00)

> No Tomorrow

No You Say It First. Amerikansk dramaserie fra 2016. Evie er et nysgjerrig ordensmenneske. Hun møter den sjarmerende og frisinnede Xavier som oppfordrer henne til å nyte livet mer. Han mener nemlig at menneskeheten kun har kort tid igjen før verdens ende. I denne del: Evie og Xavier prøver hardt å si ordene "I love you". Hank og Deirdre prøver å holde forholdet hemmelig, og Evie jakter på en drømmejobb og prøver å imponere konsernsjefen.

10:00(11:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger de tøffeste eiendomsspekulantene som kjøper eiendommene ingen andre vil ta i, og gjør dem om til drømmeboliger. De pumper inn tusenvis av dollar i prosjektene, med høy risiko, i et forsøk på å få en stor fortjeneste. Vil de lykkes? I denne del: Aramnda og David Montelongo kjøper en eiendom som har tilhørt en Hollywood-skuespiller og de ser for seg et lett salg. Men raskt støter de på problemer som får budsjettet til å slå sprekker. Huset er nemlig stadig bebodd - av skadedyr!

11:00(12:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger Aramndo og David Montelongo som driver en familiebedrift som kjøper og selger eiendom. De pumper inn tusenvis av dollar inn i prosjektene, noe som er en høy risiko, i et forsøk på å få en stor fortjeneste. Vil de lykkes? I denne del: Alle som bor i Texas trenger sin egen ranch! Da Armando kommer over en stor eiendom med et rustikt preg, bestemmer han seg for å ha eiendommen selv.

12:00(13:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2017. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

13:00(13:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina blir kontaktet av en selger som mener han har det perfekte salgsobjektet for paret.

13:30(14:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina kjøper et hus i svært dårlig stand, og får en stor jobb med å totalrenovere boligen.

14:00(14:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Elisabeth og James bor i Idahoe i et stor hus. Elkisabeth er forfatter og ønsker seg et lite hus som kan brukes til skrivestue. Men de er ueninge om størrelsen.

14:30(15:00)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Møt de seks fantastiske Rich Kids of Beverly Hills, som lever et liv i sus og dus i et av de mest fasjonable områdene i verden - 90210 Beverly Hills. I denne del: Dorothy planlegger en tur til Kina for å besøke familien, og inviterer gjengen med seg.

15:00(15:30)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Møt de seks fantastiske Rich Kids of Beverly Hills, som lever et liv i sus og dus i et av de mest fasjonable områdene i verden - 90210 Beverly Hills.

15:30(16:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Greta vil spørre Sigurd om han kommer til å forlate henne på grunn av hennes kraftige migreneanfall, og Daniel og Nora skal på sin første Tinderdate!

16:00(17:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Dwight Eubanks er kjent fra den amerikanske realityserien, The Real Housewives of Atlanta. Han angrer på sin andre neseoperasjon, som har ført til en dysfunksjonell nese. Nå oppsøker han klinikken til Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow, som har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Familien er i Paris for å overvære Paris Fashion Week. Drømmeturen blir til et mareritt, når to bevæpnete menn stormer lukusleiligheten til Kim, og får med seg smykker som er verdt 90 millioner kroner. Samtidig er livvakten ute av rommet, og Kanye West er på scenen i New York.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Khloé er nervøs før det første møtet med pressen etter Kims overfall i Paris. Familien diskuterer sikkerhetstiltak og Kris foreslår at Kim oppsøker psykolog for å bearbeide det som har skjedd. Samtidig er det Kims bursdag og familien lager overraskelsesparty!

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kim  ønsker å sjekke muligheten for et nytt svangerskap.

20:00(21:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kim må ta tilbake hverdagen etter ranet i Paris. Hun bestemmer seg for å delta på i alle fall en av konsertene på Kanye Wests turné. Kardashian-søstrene ser på video fra barndommen,som omhandler faren, Rob Kardahian.

21:00(21:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2017. I denne sesongen av Bloggerne kommer vi tettere på livene til sju av landets største nettprofiler. Vi følgerdem gjennom alt og blir med på innsiden av deres hverdagslige utfordringer; kroppspress, barneoppdragelse, vennskap og kjærlighet. I denne del: Kristine er klar for sin aller første photoshoot med det nye modellbyrået. Men hun gruer seg til en hverdag med fokus på vekt og utseende. Espen drar på trening med Linnea Myhre og de to er ikke helt enige i hva Espen bør dele på bloggen. Annikens sosiale angst har gjort den siste tiden vanskelig og hun søker hjelp hos bestevenninnen Silje.

21:30(22:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Anniken vil spørre Svein Aslak om han har tenkt til å slutte å være mammagutt og flytte sammen med henne, og Tone vil spørre Jan om fortiden hennes tynger ham.

22:00(23:00)

> Husfikserne - Spesial

Amerikansk livsstilsprogram fra 2017. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. I denne spesialserien på tre episoder følger vi dem gjennom renoveringen av eget hus og andre personlige prosjekter. Vi får også se noen av tabbene de har gjort som ikke er publisert før. I denne del: Chip og Joanna Gaines avslører morsomme ting som ikke er tatt med i serien før. Paret deler tabber, ser tilbake på noen av de største transformasjonene de har gjort, og svarer på spørsmål fra seerne.

23:00(23:30)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe. Vi følger bloggeren, forfatteren og artisten Sophie Elise Isachsen gjennom en tung, men samtidig givende tid. Hun flytter sammen med vennene Fetisha Williams og Joakim Kleven, som sammen håper de kan hjelpe Harstad-jenta i hennes forsøk på å finne tilbake til seg selv igjen. I denne del: Sophie har lenge slitt med angst og det begynner å tære på henne. Hun fyller 23 år og har valgt å bruke dagen sammen faren og kjæresten på filmpremiere i Fredrikstad. Men det blir en tøffere opplevelse enn hun selv hadde fryktet.

23:30(00:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Anniken vil spørre Svein Aslak om han har tenkt til å slutte å være mammagutt og flytte sammen med henne, og Tone vil spørre Jan om fortiden hennes tynger ham.

00:00(01:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Big Kaz, tidligere medlem av rapgruppen Mo Thugs, vil fikse mannepuppene sine. Jordan James Parke vil snakke med legene om lepper som lekker.

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Legene jobber desperat for å redde livet til en ung gutt som har blitt skutt ved et uhell. Samtidig blir Arizona opprørt når Callie prøver å ta en viktig avgjørelse om Sophias fremtid uten å spørre henne.

01:55(02:50)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2015. Rebecca Bunch er en vellykket partner i et prestisjefylt i advokatfirma i New York. Impulsivt slutter hun i jobben og forlater sin eksklusive leilighet på Manhattan for å søke etter kjærlighet og lykke i California. I denne del: Rebecca sender Paula en tekstmelding om at hun elsker Josh, men oppdager etter en stund at hun har sendt meldingen feil ...

02:50(03:45)

> Rita

Dansk dramakomiserie. Rita er en idealistisk og høyst upedagogisk lærer - farlig ærlig og herlig uforutsigbar. Hun er både elsket og fryktet blant elever, foreldre og kolleger, men sine egne barn har hun ikke alltid kontroll på. I denne del: Ritas mor er død. Rita selv er tilsynelatende upåvirket av hendelsen, noe som påvirker forholdet til hennes egne barn.

03:45(04:35)

> Rita

Dansk dramakomiserie. Rita er en idealistisk og høyst upedagogisk lærer - farlig ærlig og herlig uforutsigbar. Hun er både elsket og fryktet blant elever, foreldre og kolleger, men sine egne barn har hun ikke alltid kontroll på. I denne del: Rosa oppdager hvem hennes far var utro med, og plutselig er Rita i meget store problemer.

04:35(05:20)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:20(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Elisabeth og James bor i Idahoe i et stor hus. Elkisabeth er forfatter og ønsker seg et lite hus som kan brukes til skrivestue. Men de er ueninge om størrelsen.