Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

23:45(02:10)

> Dark Places

Amerikansk dramathriller fra 2015. Da Libby var åtte år overlevde hun en massakre som utslettet nesten hele familien hennes. Hun har vokst opp i den tro at satanister sto bak, med hjelp fra hennes egen bror.

02:10(03:10)

> Fengslende kjærlighet

Amerikansk dokusåpe fra 2019. Den tidligere svindleren Michael sjonglerer mellom kone og kjæreste. Lizzie gir Scott en makeover, men datteren hennes vil ha ham ut av huset. Clint frir under første møte med Tracie. Secrets and cellmates. Vi møter par som forelsker seg på tvers av fengselsmurene, får innblikk i deres håp og drømmer, og følger dem etter at den innsatte er kommet ut. Hvordan går det da med kjærligheten?

03:10(04:10)

> Fengslende kjærlighet

Amerikansk dokusåpe fra 2019. Brittany har en hemmelig gjenforening med ekskjæresten sin. Michaels «hemmelige oppdrag» innebærer å ha et forhold både til Megan og Sarah. Clint venter spent ved alteret- vil Tracie dukke opp?. Your card has been declined. Vi møter par som forelsker seg på tvers av fengselsmurene, får innblikk i deres håp og drømmer, og følger dem etter at den innsatte er kommet ut. Hvordan går det da med kjærligheten?

04:10(05:00)

> Ung & nygift

Amerikansk realityserie fra 2016. Mens George vender tilbake til sitt tidligere liv i Utah, er alt nytt for Halie, og hun har hjemlengsel. Parene prøver å fordele tiden de bruker på familie, venner og med hverandre. Married With Friends. Tre nygifte tenåringspar og deres nærmeste deler det meste når parene går inn i ekteskapet tidligere enn de fleste. Ulike forventninger, sex, karriere, familieplanlegging og hvordan regningene skal betales er bare noen av temaene som dukker opp. Ungdommene får en bratt læringskurve når det gjelder kommunikasjon!

05:00(06:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. Et ungt Cleveland-par har et bittelite hjem på lasteplanet til en trailer, slik at de kan reise rundt og jobbe. De ønsker et musikkstudio og et rom for avslapning. Programlederne John og Zack får en stor oppgave å løse. 220 sq ft Bohemian Escape. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.