Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

12:00(13:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2017. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

13:00(13:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina kjøper et hus i Anaheim Hills. Når de går gjennom det nyinnkjøpte huset med en entreprenør, oppdager de at huset er vandalisert. Alle vinduer er knust, gulvet er ødelagt, det er graffiti på veggene og mat er grist utover alt. Og verst av alt, det er helt betong i avløpsrørene. Vil Tarek og Christina klare å renovere dette marerittet av et hus? Vil salget lykkes eller mislykkes?

13:30(14:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina finner et hus i Yorba Linda i California som er på tvangssalg. Før auksjonen får de ikke adgang til befaring, men de sjekker huset fra utsiden så godt det lar seg gjøre. Huset ser ut til å være i bra stand, og de ender opp med å by mer enn planlagt. Etter kjøpet oppdager de at et av soverommene ikke er godkjent, og huset har dermed tre, og ikke fire soverom. Vil paret likevel kunne tjene penger på denne eiendommen?

14:00(15:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2016. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Mauricio er en skuespiller og modell fra Brasil. Han har tatt flere operasjoner for å ligne en "human doll". Nå har han tatt turen til USA for at Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow skal vurdere om han kan få fjernet noen av ribbeina i en operasjon.

15:00(15:30)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Møt de seks fantastiske Rich Kids of Beverly Hills, som lever et liv i sus og dus i et av de mest fasjonable områdene i verden - 90210 Beverly Hills. I denne del: Morgan finner ut hva som har plaget Brendan, og det blir drama når Jonny åpner opp om temperamentet sitt.

15:30(16:00)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Møt de seks fantastiske Rich Kids of Beverly Hills, som lever et liv i sus og dus i et av de mest fasjonable områdene i verden - 90210 Beverly Hills. I denne del: Morgan og Brendan tar et stort skritt og flytter sammen. EJ blir inspirert til å ta en vikitig avgjørlese vedrørende helsen sin.

16:00(16:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. Vi møter 12 mennesker som åpent deler livet sitt i sosiale medier og på blogger. Louise Angelica og John Arne Riise, Sophie Elise Isachsen, Peter Kihlman, Anna Rasmussen, Kristin Gjelsvik, Suzanne Aabel, Jonas Fossum, Tonje Blomseth, landslagsbryter Felix Baldauf og laksefiskerne Anders og Bjørnar Neteland er alle veldig forskjellige, men de har alle store drømmer. I denne del: Sophie og Anna reiser på kjendisgallaen der de begge er nominert til årets blogger. Sophie har med kjæresten Robin, noe som skaper trøbbel i forholdet. Anna har med seg sin gode venn Jan, noe som skaper spekulasjoner. Vi blir med laksefisker Bjørnar på trening og vi får se at lakse- og skikarrieren fører til utfordringer på hjemmebane med kjæresten.

16:30(17:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. Vi møter 12 mennesker som åpent deler livet sitt i sosiale medier og på blogger. Louise Angelica og John Arne Riise, Sophie Elise Isachsen, Peter Kihlman, Anna Rasmussen, Kristin Gjelsvik, Suzanne Aabel, Jonas Fossum, Tonje Blomseth, landslagsbryter Felix Baldauf og laksefiskerne Anders og Bjørnar Neteland er alle veldig forskjellige, men de har alle store drømmer. I denne del: Sophie Elise reiser hjem til Harstad for å skrive bok og få gode råd av familien sin. Vi får blir med laksegutta på skisamling, der brødrene trener og jobber sammen. Mens Suzanne inviterer til middagsselskap, men ender opp med å droppe matlaginga.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Søstrene er samlet til et fotoshoot med gotisk tema. Men Kris har også en annen plan for dagen. Siden det er kreft i familien, vil hun at alle døtrene skal ta blodprøve for å sjekke om de er genetisk disponert for å få sykdommen. Kris har derfor booket medisinsk personell som skal ta blodprøvene under fotoshooten. Men Khloe nekter å bli tatt blodprøve av.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Scotts utagerende festing og drikking skaper fortsatt problemer for Kardashian-familien. Kylie skal flytte inn i sitt eget hus for første gang og gjør sine siste innkjøp. Samtidig har søstrene planer for innvielsesfesten. Khloe strever med å finne tid til å skrive ferdig boken. Kim er opptatt av graviditeten og den stadig voksende magen.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Kris skal delta i venninnens podcast, og må snakke både om kjæresten Corey og den kommende 60- årsdagen. Samtidig planlegger Kardashian-søstrene en stor bursdagsfeiring for moren. Med tanke på at moren alltid har arrangert store fester for dem, føler de at nå er det på tide å sette moren i fokus. Samtidig har Kris sin kjæreste, Corey, planlagt en stor bursdagsgave til Kris.

20:00(21:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Det nærmer seg bursdagsfeiring for Kris Jenner som fyller 60 år, og døtrene har bestemt at det skal være et Great Gatsby-tema på festen. Samtidig er Kim høygravid og Khloe har mye å gjøre med å følge opp Lamar som ligger i koma på sykehuset. Kendall er lykkelig over å få være en av Vicoria Secrets' engler på catwalk'en. Kourtney skal i familieterapi med Scott.

21:00(21:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. Vi møter 12 mennesker som åpent deler livet sitt i sosiale medier og på blogger. Louise Angelica og John Arne Riise, Sophie Elise Isachsen, Peter Kihlman, Anna Rasmussen, Kristin Gjelsvik, Suzanne Aabel, Jonas Fossum, Tonje Blomseth, landslagsbryter Felix Baldauf og laksefiskerne Anders og Bjørnar Neteland er alle veldig forskjellige, men de har alle store drømmer. I denne del: Jonas Fossum har bestemt seg for å ta steget og flytte til hovedstaden, noe faren hans er bekymra for om han vil klare. Tonje Blomseth tar med seg en lite fjellvant fyr på tur og det byr på utfordringer. Pappahjerte trenger litt kompistid og får endelig kommet seg ut en kveld.

21:30(22:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. Vi møter 12 mennesker som åpent deler livet sitt i sosiale medier og på blogger. Louise Angelica og John Arne Riise, Sophie Elise Isachsen, Peter Kihlman, Anna Rasmussen, Kristin Gjelsvik, Suzanne Aabel, Jonas Fossum, Tonje Blomseth, landslagsbryter Felix Baldauf og laksefiskerne Anders og Bjørnar Neteland er alle veldig forskjellige, men de har alle store drømmer. I denne del: Anna møter Jan etter kjendisgallaen og snakker ut om alt som har skjedd den siste tida. Felix får en fantastisk plassering i VM og er et steg nærmere OL-drømmen. Pappahjerte er i Oslo på bloggfest, der han fort finner tonen med mange andre bloggere.

22:00(23:00)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Den unge familien Messerall ønsker å flytte tilbake til hjembyen Waco, Texas, med et budsjett på $185,000. De håper Chip og Joanna kan finne et hus til dem med 3-4 soverom og en stor uteplass til barna.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2016. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Frenchy er 40 år, modell, artist og tidligere stripper. Frenchy har angst for å se gammel ut, og gjør det hun kan for å fikse på utseende. Hun mener puppene ikke er store nok, og oppsøker Dr. Paul Nassif og Dr.Terry Dubrow får å se på muligheten til å gjøre dem enda større. Kathy er tidligere modell, med erfaring fra Playboy. Når hun var 52 år dro hun til Equador, uten å kunne et ord spansk, for å fjerne rynker på halsen og for å operere nesen. Hun endte opp med flere rynker, og et ønske om å få tilbake nesen slik den var før operasjonen.

00:00(00:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. Vi møter 12 mennesker som åpent deler livet sitt i sosiale medier og på blogger. Louise Angelica og John Arne Riise, Sophie Elise Isachsen, Peter Kihlman, Anna Rasmussen, Kristin Gjelsvik, Suzanne Aabel, Jonas Fossum, Tonje Blomseth, landslagsbryter Felix Baldauf og laksefiskerne Anders og Bjørnar Neteland er alle veldig forskjellige, men de har alle store drømmer. I denne del: Jonas Fossum har bestemt seg for å ta steget og flytte til hovedstaden, noe faren hans er bekymra for om han vil klare. Tonje Blomseth tar med seg en lite fjellvant fyr på tur og det byr på utfordringer. Pappahjerte trenger litt kompistid og får endelig kommet seg ut en kveld.

00:30(01:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. Vi møter 12 mennesker som åpent deler livet sitt i sosiale medier og på blogger. Louise Angelica og John Arne Riise, Sophie Elise Isachsen, Peter Kihlman, Anna Rasmussen, Kristin Gjelsvik, Suzanne Aabel, Jonas Fossum, Tonje Blomseth, landslagsbryter Felix Baldauf og laksefiskerne Anders og Bjørnar Neteland er alle veldig forskjellige, men de har alle store drømmer. I denne del: Anna møter Jan etter kjendisgallaen og snakker ut om alt som har skjedd den siste tida. Felix får en fantastisk plassering i VM og er et steg nærmere OL-drømmen. Pappahjerte er i Oslo på bloggfest, der han fort finner tonen med mange andre bloggere.

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Jo finner bevis for at Alex og Izzies fryste embryos, og stiller spørsmål ved hva Alex egentlig tenker om fremtiden deres sammen. Samtidig må Alex ta et svært vanskelig valg på sykehuset, mens Meredith får sin nye arbeidskontrakt i posten. De andre blir sjokkert over hvor lite hun vil få som sjef, og Meredith må prøve å bli modig nok til å kreve mer.

01:55(02:50)

> Dogs of war

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Når Jim og Lindsey Stanek skulle skaffe seg en tjenestehund for å hjelpe med Jims post- traumatiske stresslidelse (PTSD), bød det på byråkratiske problemer. De bestemte seg for ta saken i egne hender og startet sin egen non-profit organisasjon hvor uønskede hunder får nye eiere med problemer etter et liv som soldat. I denne del: Duane var en av de første krigsveteranene Jim og Lindsey hjalp med å få hund. Men nå har ikke Duane den hunden lenger, og livet hans er preget av depresjoner og senskader etter livet som soldat. Vil Jim og Lindsey klare å overbevise mannen om at han trenger en ny hund?

02:50(03:50)

> Mitt drømmehjem

Kanadisk livsstilsserie fra 2015. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har en beskjeden kreditt. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle det verste krypinn til et drømmehjem. I denne del: Charlie og Drum er klare for å stifte familie, noe som blir vanskelig i den lille leiligheten de bor i nå. De håper Drew og Jonathan kan hjelpe dem finne et drømmehjem med masse plass, men forventningene deres tilsvarer ikke budsjettet.

03:50(04:45)

> Mitt drømmehjem

Kanadisk livsstilsserie fra 2015. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har en beskjeden kreditt. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle det verste krypinn til et drømmehjem. I denne del: Angela og Ro er lei av å bo i en trang leilighet, og planlegger samtidig å stifte familie. De ønsker seg en stor eiendom i et bra nabolag. Til tross for at ønskelisten deres overskrider budsjettet, er de ikke villige til å inngå kompromiss.

04:45(05:30)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:30(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Hundetrener Brandon McMillan vil ha slutt på at hjemløse hunder avlives fordi de ikke har et hjem. I denne rørende serien gjør han sitt for å hjelpe,ved å trene opp uregjerlige og hjemløse hunder og deretter gi dem et godt hjem for resten av livet. I denne del: Hunden Yogi vireker som den perfekte følgesvennen for et par. Men først må Brandon trene hunden ut av angst.