Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

02:15(03:10)

> Beverly Hills 90210

Amerikansk dramaserie. Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nye "Beverly Hills 90210"-serien. I denne del: Naomi må betale prisen for sine beskyldninger mot Mr. Cannon. Liam blir kjent med sin ordentlige far, og Annie kjemper mot egne følelser.

03:10(04:00)

> Beverly Hills 90210

Amerikansk dramaserie. Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nye "Beverly Hills 90210"-serien. I denne del: Naomi og Jen fortsetter å gjøre sitt beste for å ødelegge den andres liv. Adrianna får problemer med musikken og trenger hjelp.

04:00(04:55)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. Penger og skjønnhet er grunnverdiene i dette kystområdet sør i California. Men fra det øyeblikket den problemfylte fremmede, Ryan Atwood, flytter inn hos Cohen-familien, forandres alt. I denne del: Etter den ville festen hos Caleb, legger Sandy, Seth og Ryan en plan for å redde enda en Atwood fra å komme i fengsel ?

04:55(06:00)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.