Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

20:00(21:00)

> Kirurgiske katastrofer: Naturens utfordringer

Amerikansk dokusåpe fra 2015. Legene reiser til Texas for å møte en kvinnelig krigsveteran som har blitt truffet av lynet, og brystene og kroppen ble vansiret. Deretter møter Dr. Nassif en kvinne som har en feilplassert tå på hver fot. This Little Piggy Went to Surgery. Dr. Nassif og Dr. Dubrow drar ut på veien for å forvandle menneskers liv over hele landet. Legene gjør hjemmebesøk for å vurdere pasientenes misdannelser og fødselsskader.

21:00(00:15)

> The Hunger Games: Catching Fire

Amerikansk eventyrfilm fra 2013. Katniss og medvinneren Peeta Mellark vender tilbake til Distrikt 12 for litt etterlengtet hvile etter seieren i de 74. Dødslekene. Under forberedelsene til de tredje Kvartsekelspillene (de 75. Dødslekene), ordner president Coriolanus Snow, som fortsatt er plaget av Capitols ydmykelse i de siste lekene, derfor ting til sin egen fordel, slik at lekene vil feie vekk all motstand fra distriktene en gang for alle.

00:15(02:45)

> New Year's Eve

Amerikansk komedie fra 2011. En begivenhetsrik nyttårsaften i New York krysser en rekke ulike menneskers veier under ulike omstendigheter.

02:45(03:45)

> Good Karma Hospital

Britisk dramaserie fra 2018. Lydia oppdager at en tidligere pasient har valgt å gå til en urtedoktor i stedet for til henne. Hun er fast bestemt på å vinne pasientens tillit tilbake. Det er ett år siden Dr. Ruby Walker kom til Kerala, Sør-India og The Good Karma Hospital for å få en ny start. Nå er det på tide for Ruby å adressere sine egentlige utfordringer.

03:45(05:38)

> Bad Sister

Amerikansk drama fra 2015. Studenten Zoe blir mistenksom når en av nonnene på skolen der hun og broren går, ser ut til å ha utviklet et merkelig bånd med broren. Men vil noen tro henne?.