Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

18:30(19:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Kim forbereder seg til lanseringengen av nye produkter i KKW Beauty-serien. Kourtney prøver å opprettholde en positiv holdning. Kim forbereder seg til lanseringengen av nye produkter i KKW Beauty-serien. Kourtney prøver å opprettholde en positiv holdning.

19:30(20:30)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Et nygift par som eier en kaffebar i Waco, Texas , ber om hjelp til å finne et hjem nær sin virksomhet og som ikke overstiger budsjettet på $120,000. Et nygift par som eier en kaffebar i Waco, Texas , ber om hjelp til å finne et hjem nær sin virksomhet og som ikke overstiger budsjettet på $120,000. Deres ønskeliste omfatter trær, jord og en stor hage bort fra travle gater.

20:30(21:30)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Skuespiller Nicole Eggert er kjent fra blant annet Baywatch. Nå vil hun redusere størrelsen på brystene. Dr. Terry Dubrow må ta seg av en pasient som har kjøttetende bakterier. Skuespiller Nicole Eggert er kjent fra blant annet Baywatch. Nå vil hun redusere størrelsen på brystene. Dr. Terry Dubrow må ta seg av en pasient som har kjøttetende bakterier.

21:30(22:30)

> Born This Way

Amerikansk realityserie fra 2015. Syv unge personer med Downs syndrom treffes for første gang, og oppdager at de har svært mye til felles!. Syv unge personer med Downs syndrom treffes for første gang, og oppdager at de har svært mye til felles!

22:30(23:00)

> Date Night

Australsk realityserie. Etter at forrige date ikke møtte, er Belinda Joh tilbake for å gjøre et nytt forsøk. Hun faller umiddelbart for Teddy online, hvordan blir kjemien når de møtes på date?. Etter at forrige date ikke møtte, er Belinda Joh tilbake for å gjøre et nytt forsøk. Hun faller umiddelbart for Teddy online, hvordan blir kjemien når de møtes på date? Sarah lander i soafen sammen med venninnen Mandy, og Tashanti har lykkes i yrkeslivet, men i kjærlighetslivet skyter hun bom.

23:00(23:30)

> Date Night

Australsk realityserie. Louisa har ingen problemer med å finne gode kandidater online. Men hun kommer til kort når det blir snakk om date. Kanskje brødrene kan hjelpe henne å få en date med online-venn Eren?. Louisa har ingen problemer med å finne gode kandidater online. Men hun kommer til kort når det blir snakk om date. Kanskje brødrene kan hjelpe henne å få en date med online-venn Eren? 23 år gamle Jason er litt sent ute i forhold til det romantiske, men nå stiger selvtilliten. Lyndal har møtt veggen, mens Nikki er klar for å komme seg ut av sofaen og finne noen å ha det gøy med!

23:30(00:30)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Legene hjelper en kvinnelig bodybuilder som ønsker å fremstå mer feminin.Paul utfører kirurgi på en kvinne som er veldig opptatt av egne nesebor, og en pasient er besatt med å se ut som en oppblåsbar dukke. Legene hjelper en kvinnelig bodybuilder som ønsker å fremstå mer feminin.Paul utfører kirurgi på en kvinne som er veldig opptatt av egne nesebor, og en pasient er besatt med å se ut som en oppblåsbar dukke.

00:30(01:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I dagens program møtes Haakon og Kristianne for å snakke ut om fortiden og Victoria trenger å spørre Eric om sykdommen hennes er en byrde for ham. I dagens program møtes Haakon og Kristianne for å snakke ut om fortiden og Victoria trenger å spørre Eric om sykdommen hennes er en byrde for ham.

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. Meredith prøver å finne ut mer om morens forhold til Marie Cerone. Samtidig søker Jo om jobber flere steder i landet, noe som får Alex til å reagere. Og Tom Korachick hjelper April med en personlig krise. Meredith prøver å finne ut mer om morens forhold til Marie Cerone. Samtidig søker Jo om jobber flere steder i landet, noe som får Alex til å reagere. Og Tom Korachick hjelper April med en personlig krise.

01:55(02:20)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie fra 2016. En kunstner seg etter et bittelite hus som kan fungere både som hus og atelier. En kunstner seg etter et bittelite hus som kan fungere både som hus og atelier.

02:20(03:15)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. En ungt par flytter inn i et lite hus og John og Zack må designe et hjem som inkluderer et rosa slott, et kjøkken og et soverom med muligheter til fred og ro. En ungt par flytter inn i et lite hus og John og Zack må designe et hjem som inkluderer et rosa slott, et kjøkken og et soverom med muligheter til fred og ro.

03:15(04:05)

> Brothers & Sisters

Amerikansk dramaserie fra 2010. Nora drar på audition for et radioprogram, men ser at det blir tøff konkurranse. Kitty våger seg tilbake til datinglivet med kjekkasen Jack. Nora drar på audition for et radioprogram, men ser at det blir tøff konkurranse. Kitty våger seg tilbake til datinglivet med kjekkasen Jack.

04:05(04:55)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

04:55(05:25)

> Rom 123

Norsk livsstilserie. Hjemme hos Trine Gran og Jan-Inge Molund trenger de hjelp til å møblere et rom fult av skråtak. Ingrid og Boris hjelper dem og til slutt kan datteren flytte inn i det flotte loftsrommet igjen. Hjemme hos Trine Gran og Jan-Inge Molund trenger de hjelp til å møblere et rom fult av skråtak. Ingrid og Boris hjelper dem og til slutt kan datteren flytte inn i det flotte loftsrommet igjen.

05:25(06:00)

> Rom 123

Norsk livsstilserie. I en blokk på Sagene i Oslo bor Buran og Anne Marit med sin datter på 1,5 år. De har flyttet fra et stort hus, og sliter nå med oppbevaringsplass og blir ikke enige om hvordan de skal utnytte seg av boden og gangen. I en blokk på Sagene i Oslo bor Buran og Anne Marit med sin datter på 1,5 år. De har flyttet fra et stort hus, og sliter nå med oppbevaringsplass og blir ikke enige om hvordan de skal utnytte seg av boden og gangen.