Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kim får beskjed om at oppussingen av huset ikke vil være ferdig før babyen hennes blir født.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kris og Brody krangler, noe som risikerer å ødelegge familieturen til Hellas. Khloe og Scott planlegger en overraskelse til Kourtney.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: I Hellas er Kris overvennlig mot Brody, som til slutt konfronterer henne. Samtidig bestemmer Khloe og Kourtney seg for å møte det de frykter og skape en uforglemmelig ferie.

20:00(21:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Scott kommer frem til Hellas med bare én dag igjen av ferien. Kendall er lei av å føle seg utenfor. Når de kommer tilbake til Calabasas får Bruce en idé om å installere en «putting green» ved huset.

21:00(21:30)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: I dagens program vil Malin og Martin snakke om hvorvidt forholdet deres tåler å bli et avstandsforhold og Kaja trenger å ta en fot i bakken med ekskjæresten Henrik.

21:30(22:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: I dagens program vil Renate ta et oppgjør med eksen Mustafa og Jorun og Kristine trenger en prat om forholdet og fremtiden.

22:00(23:00)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Et par nybakte forelde ønsker seg et hus med tre til fire soverom og plass til et kombinert lekerom og hjemmekontor. Budsjettet er på $ 277.000.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer: Naturens utfordringer

Amerikansk dokusåpe fra 2015. Dr. Nassif og Dr. Dubrow drar ut på veien for å forvandle menneskers liv over hele landet. Legene gjør hjemmebesøk for å vurdere pasientenes misdannelser og fødselsskader. I denne del: Legene reiser til Texas for å møte en kvinnelig krigsveteran som har blitt truffet av lynet, og brystene og kroppen ble vansiret. Deretter møter Dr. Nassif en kvinne som har en feilplassert tå på hver fot.

00:00(00:30)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: I dagens program vil Renate ta et oppgjør med eksen Mustafa og Jorun og Kristine trenger en prat om forholdet og fremtiden.

00:30(01:00)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Ann Jeanette føler tiden er inne for et nytt stilskifte, og ønsker å dekke over tatoveringene hun tok da hun var yngre. Ann Jeanette er 28 år og alenemor til to barn. Med ansvar for to små har hun lite tid til overs til seg selv. Ann Jeanette har ikke hatt et stilskifte på flere år. Ann Jeanette har flere store tatoveringer over hele kroppen. Det har hun i dag lyst å skjule med klær. Ann Jeanette føler tiden er inne for et nytt stilskifte. Nå føler Ann Jeanette at hun trenger litt hjelp med gode tips og råd til hvordan hun igjen kan føle seg vel i en egen stil.

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

All I Could Do Was Cry. Amerikansk dramaserie. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Etter flere tunge samtaler med dr. Herman må April og Jackson ta en tøff avgjørelse om sitt ufødte barn. Catherine kommer til Seattle for å hjelpe sønnen og svigerdatteren og treffer samtidig på Richard på sykehuset. Samtidig får Meredith tilbud om hjelp med barna fra uventet hold, slik at hun kan reise på besøk til Derek. Amelia og Stephanie fortsetter å jobbe sammen om dr. Hermans svulst, men Stephanie er usikker på om det de gjør er etisk riktig.

01:55(02:50)

> Reign

Amerikansk eventyrserie. Mary Stuart, den unge kvinnen verden skulle bli kjent med som dronning over Skottland. Hun er ung, vakker og klar for den kronglete veien til makten. Hun reiser til Frankrike for å sikre alliansen med dem og her møter hun den vakre prins Francis. Politikk, religion og skjulte agendaer forsøker å holde dem fraskilt. I denne del: Mary er antatt død, så Elizabeth jakter nå på kronen med bistand fra Lola.

02:50(03:45)

> Reign

Amerikansk eventyrserie. Mary Stuart, den unge kvinnen verden skulle bli kjent med som dronning over Skottland. Hun er ung, vakker og klar for den kronglete veien til makten. Hun reiser til Frankrike for å sikre alliansen med dem og her møter hun den vakre prins Francis. Politikk, religion og skjulte agendaer forsøker å holde dem fraskilt.

03:45(04:40)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. Penger og skjønnhet er grunnverdiene i dette kystområdet sør i California. Men fra det øyeblikket den problemfylte fremmede Ryan Atwood flytter inn hos Cohen-familien, forandres alt. Ryans ankomst setter i gang en Newport-bølge av sosialt press, kjærlighetstriangler og generasjonskonflikter. I denne del: Familien forbereder Kirsten sin 40-årsdag, samtidig som Kirsten får nyheter som vil endre livet hennes for alltid.

04:40(05:25)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:25(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Allison er nybakt mor og ønsker seg et lite hjem for seg å babyen. Men kllarer hun å holde seg til budsjettet?