Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

19:00(20:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2019. Pratima og Parmjeets store hus, blir en utfordring for Jillian. I tillegg til å forbedre planløsningen, må hun finne plass til et par svigerforeldre. Pratima & Pramjeet. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

20:00(21:00)

> 100% Hotter Specials

Britisk realityserie. Stylistene får nok å gjøre når en av Englands rareste TV-personligheter, John McCririck, dukker opp. Og truseløse Ex på Beach-stjerne, Jemma Lucy, har en lei tendens å vise litt for mye hud når hun går ut på byen. I denne kjendisversjonen av «100% Hotter», får kjendiser som er kjent for sine katastrofale klesstiler, sårt tiltrengt hjelp i fra et team av trendeksperter Dan, Karen og Melissa. Ved hjelp av nye klær, sminke og frisyrer blir de omgjort fra motekatastrofer til nye moteikoner.

21:00(23:10)

> Dusinet fullt

Amerikansk familiekomedie fra 2003. Tom Baker har flyttet familien til forstaden i Chicago, men dette snur opp ned på livene til kona Kate og de tolv barna. Da Kates selvbiografi blir publisert, legger hun ut på presseturné for boka. Nå må Tom ta hånd om huset samtidig som han trener footballaget. Det blir en kaotisk og ellevill situasjon!

23:10(00:10)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2018. Nå er det Dr. Nassif som legges under kniven til Dr. Dubrow. Cougars and Cobras and Boobs. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

00:10(01:10)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2016. Det blir drama når Patti skal prøve å smelte det frosne hjertet til en isdronning. Mesterkokken Roblé må forsøke å finne en balanse mellom kjærlighet og jobb. The Ice Queen and the Playboy Chef. Verdens mest kjente matchmaker, Patti Stanger, hjelper sine rike klienter med å finne kjærligheten.

01:10(02:05)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2018. På veien i Montana stopper legene for litt fluefiske og stikker innom for å sjekke hvordan det går med en kvinne som fikk stygge skader etter en motorsykkelulykke. A revision runs through it. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

02:05(03:00)

> Grand Hotel

Amerikansk dramaserie fra 2019. Den karismatiske Santiago Mendoza eier et hotell, og hans glamorøse kone, Gigi, og deres voksne barn lever på suksessen hans. Pilot. Den karismatiske Santiago Mendoza eier et hotell, og hans glamorøse kone, Gigi, og deres voksne barn lever på suksessen hans. Rike og vakre gjester omgir seg i luksus, men skandalene, voksende gjeld og eksplosive hemmeligheter gjemmer seg under det perfekte eksteriøret.

03:00(03:55)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2018. Rebecca konfronteres med konsekvensene av at hun sa seg skyldig i drap i slutten av forrige sesong, mens en sinna Nathaniel søker trøst på et behandlingssted. I Want to Be Here. Etter å ha erklært seg skyldig i overlagt drap i forrige sesong, må Rebecca håndtere konsekvensene av dette og prøve å stable livet sitt på beina igjen.

03:55(04:50)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

04:50(05:15)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Eric mistrives i leiligheten han leier like ved frisørsalongen han driver. Der bor han med sin syv år gamle sønn som han har delt omsorg for. Portable Microhomes in Portland. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

05:15(06:00)

> Unge foreldre

Norsk livsstilsserie fra 2017. Josefine får ikke starte stevne fordi hun mangler grønt kort, hun konfronterer en dame hun mener har stjålet salen hennes, mens Magnus og Aksel er på handletur. I «Unge Foreldre» møter vi unge par som filmer seg selv i en hektisk hverdag. Vi får være med på oppturer og nedturer når disse barnefamiliene åpner dørene for å gi et innblikk i hvordan de takler foreldrerollen.