Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

00:00(00:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2018. I den åttende sesongen av Bloggerne kommer vi tettere på livet til noen av landets største nettprofiler. Vi følger dem gjennom alt av livets opp- og nedturer: forelskelse og kjærlighetssorg, ufrivillig barnløshet, morsrollen og livet på sosiale medier. I denne del: Språkkurset i USA går mot slutten og Anniken og Joakim bestemmer seg for å avslutte turen med en roadtrip til Las Vegas. Det blir både fotoshoot, gambling og alkohol, men Anniken sliter med å komme i feststemning.

00:30(01:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Julian er trommeslager og Emily er fotograf. De er alltid på farten, og de har rett og slett for mye plass. Nå ønsker de seg noe mindre, men vil de finne noe fint?

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2016. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Richard, Jackson, April og Catherine må takle en knalltøff traumesak som forsterkes av sykehuspolitikken.

01:55(02:50)

> Oxford Street

Britisk dokumentarserie fra 2014. London er en av verdens mest besøkte byer. Oxford Street er en av verdens mest besøkte handlegater. Hva skal til for å få hjulene til å gå rundt? Vi blir med på butikkåpninger, vi følger politiet på jobb og vi blir med når julebelysningen skal monteres. I denne del: Politi som har spesialisert innen lommetyveri må ta affære og oppdager en ny side ved nasking. En svært emosjonell spansk turist har mistet kjæresten sin og vil ha hjelp til å finne ham igjen.

02:50(03:45)

> Mitt drømmehjem

Amerikansk livsstilsprogram. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har en beskjeden kreditt. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle det verste krypinn til et drømmehjem. I denne del: Marianne og Steve har bodd i fire forskjellige hus på fire år. Nå vil de ha et luksushjem for fremtiden. Marianne vil ha luksusen på soverommet, mens Steve ønsker seg et drømmekjøkken. Fra første hammerslag viser det seg at den ultimate renoveringsdrømmen er blitt til et mareritt.

03:45(04:45)

> Mitt drømmehjem

Amerikansk livsstilsprogram. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har en beskjeden kreditt. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle det verste krypinn til et drømmehjem. I denne del: Liat og Zacks voksende familie har et akutt behov for større kjøkken. Scott og Jonathan må sørge for at kjøkkenet også gir mulighet for kosher matlaging, og god plass til feiring av jødiske høytider. Uforutsett rørarbeid ser ut til å velte hele Jonathans designplan. I tillegg kommer paret med nye, overraskende designkrav som truer hele prosjektet.

04:45(05:30)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:30(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Hundetrener Brandon McMillan vil ha slutt på at hjemløse hunder avlives fordi de ikke har et hjem. I denne rørende serien gjør han sitt for å hjelpe, ved å trene opp uregjerlige og hjemløse hunder og deretter gi dem et godt hjem for resten av livet. I denne del: Brandon redder Scarlett som er en to år gammel retriever. De nye eierne vil ha med Scarlett på en biltur, og da trenger hunden å lære seg biletikkete.