Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

18:00(18:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2010. Kim går på "blind date" med en som Kris har gjort avtale for henne med. Kim går på "blind date" med en som Kris har gjort avtale for henne med.

18:30(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2010. Khloe strever med å finne ut hvordan hun skal fortelle Lamar at hun har mistet forlovelsesringen. Khloe strever med å finne ut hvordan hun skal fortelle Lamar at hun har mistet forlovelsesringen.

19:00(21:00)

> Her Magical Christmas

Amerikansk drama fra 2017. Marie har mistet gleden over julen etter at hun ble vraket av ekskjæresten i et juleselskap for fire år siden. På et sykehusbesøk sammen med venninnen Andy, kommer Marie i kontakt med et barn som lider av astma. Marie har mistet gleden over julen etter at hun ble vraket av ekskjæresten i et juleselskap for fire år siden. På et sykehusbesøk sammen med venninnen Andy, kommer Marie i kontakt med et barn som lider av astma. Hun får vite at sykehuset mangler bøker som barna kan lese i, og bestemmer seg for å samle inn penger til dette. Samtidig blir hun kjent med sin nye nabo Mike som jobber som sykepleier på sykehuset, og de to finner raskt tonen.

21:00(23:00)

> Jenny’s Wedding

Amerikansk romantisk drama fra 2015. Vi følger en kvinne som vil gifte seg med sin kvinnelige partner, men familien vil ikke gi henne sin velsignelse. Vi følger en kvinne som vil gifte seg med sin kvinnelige partner, men familien vil ikke gi henne sin velsignelse. Jennys familie har alltid drømt om den dagen hun skal gifte seg. Når hennes eldre søster Anne gifter seg, øker foreldrenes press på Jenny om å gjøre det samme. De er bekymret for at hun legger lista for høyt når Jenny avviser den ene mannen etter den andre. Jenny sjokkerer dem når hun innrømmer at hun allerede er i et forhold, med romvenninnen Kitty. Moren Rose godtar etter hvert datterens partner, men faren Eddie nekter å erkjenne at hun er lesbisk. Vil hun klare å samle familien og forloveden til et drømmebryllup?

23:00(01:40)

> Oppskrift på mord

Amerikansk thriller fra 2002. To smarte skolegutter vil begå det perfekte mordet. Men er det mulig å slette alle spor? En ung kvinne blir funnet drept og dumpet i skogen ved en småby i California. To smarte skolegutter vil begå det perfekte mordet. Men er det mulig å slette alle spor? En ung kvinne blir funnet drept og dumpet i skogen ved en småby i California. Det ser ut som resultatet av blind vold, men etterforskeren Cassie Mayweather finner spor som fører henne inn i et mentalt og livsfarlig spill med to skolegutter uten samvittighet.

01:40(03:30)

> My Sweet Audrina

Amerikansk thriller fra 2016. Audrina bor ensomt til på familiens herregård, og er plaget av mareritt som handler om søsterens død. Det er dessuten mange uklarheter rundt Audrinas egen fortid. Audrina bor ensomt til på familiens herregård, og er plaget av mareritt som handler om søsterens død. Det er dessuten mange uklarheter rundt Audrinas egen fortid.

03:30(04:25)

> Brothers & Sisters

Amerikansk dramaserie fra 2010. Når Olivas bror dukker opp og vil ha foreldremyndigheten over henne, strever Walker-familien med å bestemme seg for hva som er best for Olivia. Når Olivas bror dukker opp og vil ha foreldremyndigheten over henne, strever Walker-familien med å bestemme seg for hva som er best for Olivia.

04:25(04:55)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk realityserie fra 2017. Jamie og Mike bor for tiden på 110 kvadratmeter sammen med sine to hunder. Men nå vil de redusere bokostnadene sånn at Mike kan få leve ut drømmen om å starte eget firma. Jamie og Mike bor for tiden på 110 kvadratmeter sammen med sine to hunder. Men nå vil de redusere bokostnadene sånn at Mike kan få leve ut drømmen om å starte eget firma. De tror de vil klare å bo på 30 kvadratmeter. Klarer de å finne det ideelle, lille huset?

04:55(06:00)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.