Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

20:00(21:00)

> Jakten på kjærligheten

Norsk realityserie fra 2017. Forventningsfulle bønder er klare for jakten på den store kjærligheten. Alle har de samme drøm, nemlig å finne "den rette". I denne del: Bøndene Erik og Ingvar må sende hjem en frier hver fra gårdsuken.

21:00(23:15)

> Miss Undercover 2

Amerikansk actionkomedie fra 2005. Sandra Bullock, Regina King. FBI-agenten Gracie Hart får i oppdrag å markedsføre FBI, og hun drar ut på turné sammen med den brutale Sam Fuller som livvakt. Men da hennes venner fra skjønnhetskonkurransen Miss USA blir kidnappet, bestemmer hun seg for å trosse sjefens ordre og reise til Las Vegas for å finne dem. Aldersgrense: 11 år.

23:15(01:05)

> Her Sister's Keeper

Amerikansk thrillerdrama fra 2006. Dahlia Salem, Meghan Ory. Kates liv blir snudd på hodet når yngstesøsteren, Melissa, forsvinner. Kate begynner å etterforske forsvinningen, og oppdager at en stor mengde narkotikapenger også forsvant - samtidig med søsteren.

01:05(01:55)

> Teen Wolf

Amerikansk dramaserie. Scott McCall er en helt gjennomsnittlig tenåring, men han har en hemmelighet: Han er varulv. I denne del: Scott og pakten møter sin største trussel.

01:55(03:00)

> Ravenswood

Amerikansk dramaserie. "Ravenswood" er spin off-serien til "Pretty little Liars". Fire mennesker er knyttet sammen av forbannelsen som har plaget Reavenwood i generasjoner.

03:00(03:30)

> Rachel Khoo’s kjøkken

Britisk livsstilsprogram fra 2014. Rachel Khoo besøker kjente byer, fra Istanbul til Stockholm, for å finne inspirasjon og kunnskap om byens lokale retter. Vel hjemme i London lager hun sine varianter av de samme rettene. I denne del: Rachel Khoo er i Tyrkia, og besøker noen øyer like utenfor Istanbul. Det tyrkiske kjøkken er en blanding av smaker fra Middelhavet, Asia og Nord-Afrika. Rachel starter dagen med en tradisjonell tyrkisk frokost på en liten fortauskafé, basert på mange forskjellige småretter og sterke sauser. Vel hjemme i London lager Rachel retter inspirert av sin reise til Tyrkia.

03:30(04:00)

> Rachel Khoo’s kjøkken

Britisk livsstilsprogram fra 2014. Rachel Khoo besøker kjente byer, fra Istanbul til Stockholm, for å finne inspirasjon og kunnskap om byens lokale retter. Vel hjemme i London lager hun sine varianter av de samme rettene. I denne del: Rachel Khoo er i Napoli på den italienske vestkyst. For Rachel føles dette som å komme hjem. Med masse inspirasjon med seg hjem i baggasjen til London, blir det selvsagt pasta på menyen når hun skal lage italienskinspirert mat.

04:00(04:35)

> Rachel Khoo’s kjøkken

Britisk livsstilsprogram fra 2014. Rachel Khoo besøker kjente byer, fra Istanbul til Stockholm, for å finne inspirasjon og kunnskap om byens lokale retter. Vel hjemme i London lager hun sine varianter av de samme rettene. I denne del: Rachel drar til Sverige og føler seg som om hun har havnet mitt i et eventyr. Vel tilbake i London , lager hun den svenske tradisjonelle "Smørgåstårtan", som er en kake svenskene bruker ved enhver anledning som skal feires. I kaken har hun både laks og smøreost, samt svensk polarbrød.

04:35(05:05)

> Rachel Khoo’s kjøkken

Britisk livsstilsprogram fra 2014. Rachel Khoo besøker kjente byer, fra Istanbul til Stockholm, for å finne inspirasjon og kunnskap om byens lokale retter. Vel hjemme i London lager hun sine varianter av de samme rettene. I denne del: Rachel Khoo er i Nice, og etter at hun har bodd mange år i Paris, kjenner hun det franske kjøkkenet veldig godt. Likevel mener Rachel at Nice har sine helt egne tradisjoner og smaker. En crispy pannekake er det første Rachel vil smake på. Vel hjemme i London lager Rachel franskinspirert mat, med olivenolje og andre franske spesialiteter.

05:05(06:00)

> Rachel Khoo’s kjøkken

Britisk livsstilsprogram fra 2014. Rachel Khoo besøker kjente byer, fra Istanbul til Stockholm, for å finne inspirasjon og kunnskap om byens lokale retter. Vel hjemme i London lager hun sine varianter av de samme rettene. I denne del: Barcelona står på menyen og Rachel benytter muligheten til å besøke en tapasbar, og vel hjemme i London lager hun en tradisjonell, spansk dessert.