Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

21:00(22:05)

> Flukten fra Dubai

Britisk dokumentar. I februar 2018 gikk den 32 år gamle datteren til Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum, Dubais hersker og statsminister, ombord på en båt og satte seil til India. Planen var å rømme og starte et nytt liv i USA. I løpet av noen dager ble båten hun var ombord på stormet av Indiske militærstyrker, og man antar at prinsessen ble returnert til sin far i Dubai. Siden har ingen hørt fra henne. I forkant av flukten laget prinsesse Latifa en video som hun hadde betrodd til en advokat i USA, og dager senere ble denne publisert på You Tube.

22:05(23:05)

> Love Island UK

Britisk realityserie fra 2019. Her får du høydepunkter fra siste uke i villaen samt klipp som ikke har vært vist før. Uke 3: Bonusepisode. Håpefulle single på jakt etter kjærligheten settes sammen i par, konkurrerer mot hverandre og stemmes ut uke for uke.

23:05(01:15)

> Coyote Ugly

Amerikansk dramakomedie fra 2000. Violet Sanford reiser til New York for å realisere drømmen om å slå igjennom som låtskriver. For å få endene til å møtes tar hun ekstrajobb på baren Coyote Ugly; byens hotteste nattklubb. En bar der rocken herjer, folk danser, stemningen er høy og bartenderne kun består av vakre og ressurssterke kvinner som underholder det mannlige klientellet.

01:15(04:05)

> Next Three Days

Amerikansk thriller fra 2010. Lara lever et normalt og lykkelig familieliv inntil hun plutselig en dag blir anklaget og dømt for et mord hun nekter for å ha hatt noe med å gjøre.

04:05(04:55)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. Et ungt Cleveland-par har et bittelite hjem på lasteplanet til en trailer, slik at de kan reise rundt og jobbe. De ønsker et musikkstudio og et rom for avslapning. Programlederne John og Zack får en stor oppgave å løse. 220 sq ft Bohemian Escape. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

04:55(06:00)

> Downtown Shabby

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. Mary og John har en drøm: Å omskape gårdskjøkkenet sitt til et moderne mesterverk, uten å bli bankranere!. Fairytale Farmhouse gets Stylish Modern Kitchen. Hvem sier at du ikke kan ha et hjem som har bevart sitt historiske preg, men som også er skreddersydd for en moderne livsstil? Downton Shabby følger Frank og Sherry Fontana, som omdanner eldre boliger, med lidenskap, til moderne og mer fuksjonelle hjem.