Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

18:00(19:00)

> Bolighjelpen

Kanadisk realityserie. Både Jonathan og Stefanie ønsker at Jonathans mor, Cindy, flytter inn sammen med dem, men de er ikke enige om det nåværende hjemmet er drømmehuset. Stefanie & Jonathan. Designer Hilary Farr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller David som vinner.

19:00(20:00)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1992. Mitch trener Matt i en amatørturnering i kickboxing, men konkurransen blir farlig når en fiende fra Mitchs fortid kommer inn i ringen. Kicks. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

20:00(21:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2018. 19 år gamle Kiki sitter fast i en prinsessestil som hadde passet bedre for en ni-åring. Forloveden hennes, Ben, er inspirert av stilen til en gotherkonge. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

21:00(22:00)

> Voldelige barn

Britisk dokumentarserie fra 2016. Laverne Antrobus treffer seks år gamle Demi og hennes 29 år gamle mamma Lisa. De to bor sammen med Lisas foreldre. De voksne er enige om at Demi er en liten engel når hun er snill. Demi. Vi møter familier i England som sliter med voldelige barn fullstendig ute av kontroll. Kan familieterapeuten Laverne Antrobus hjelpe dem?

22:00(23:00)

> Fengslende kjærlighet

Amerikansk dokusåpe fra 2019. Megans besøk i siste liten, setter en støkk i Michael. Brittanys fest tar en spesiell vending når eksen hennes dukker opp, og hun blir tvunget til å avsløre hemmeligheten sin. She has to go. Vi møter par som forelsker seg på tvers av fengselsmurene, får innblikk i deres håp og drømmer, og følger dem etter at den innsatte er kommet ut. Hvordan går det da med kjærligheten?

23:00(23:55)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. Legene bryner seg på en pasient som nesten døde etter en "Mommy makeover" som ikke gikk som planlagt, og en mann som skal fri, men er frustrert over sin flate nese. I like Big Buts and I Did Not Die. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

23:55(00:55)

> Love Island US

Amerikansk realityserie fra 2019. Programleder Arielle Vandenberg kommer innom med gode nyheter - for noen. Øyboerne tvinges til et dramatisk valg. Single, unge og håpefulle tilbringer de sommeren i en vakker villa på en tropisk øy for å finne kjærligheten. Men dramatikken lurer, for når det ankommer nye øyboere, må noen dra.

00:55(01:25)

> Second Chance Dresses

Britisk livsstilsprogram fra 2018. I sesongens siste episode drar Olivia på biltur for å hjelpe Susannah med å finne en brukt brudekjole som vil få henne til å skille seg ut fra mengden. Susannah. Love Island-stjernen Olivia Buckland hjelper kommende bruder å finne den perfekte brudekjolen blant et utvalgt av brukte kjoler.

01:25(02:20)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. Dr. Dubrow hjelper en av fruene fra New Jersey Housewife med et brystproblem, Dr. Nassif skal fikse en ødelagt nese etter en bilulykke. The real boobs of New Jersey. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

02:20(03:15)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2018. En pasient gir Meredith råd i forbindelse med hennes datingsituasjon i juleferien. Konfliktene i ekteskapet til Bailey og Ben topper seg. Samtidig velger Betty å fortelle svært overraskende nyheter til Owen og Amelia. Girlfriend in a coma. Meredith Grey og de andre legene ved Grey Sloan Memorial må ta avgjørelser på liv og død hver eneste dag. De søker trøst hos hverandre, og noen ganger mer enn bare vennskap. Sammen oppdager de at verken medisin eller forhold kan defineres i sort og hvitt.

03:15(04:10)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2017. Jane blir sint når hun skjønner at Rafael har introdusert Mateo til sin nye kjæreste, Katherine, uten hennes samtykke. Dette fordi hun tror Katherine har en negativ innflytelse på både Rafael og Mateo. Chapter Sixty-Eight. Jane må finne ut av sine følelser for Rafael, samtidig som hun møter på en ekskjæreste.

04:10(05:00)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:00(05:30)

> Flipp eller flopp Atlanta

Amerikansk livsstilsprogram fra 2017. Ken og Anita får et hett tips om en eiendom i Marietta om skal selges. Huset kan være en skjult skatt, men etter å ha stått tomt i fire år, viser det seg at problemene med huset er større enn Ken og Anita trodde. Ken og Anita Corsini driver en familiebedrift der de renoverer og selger mer enn hundre hus i året i Atlanta-området. Jobben med å gjøre gamle, nedslitte sørstatshus beboelige igjen, er en kamp både mot klokken og store utgifter.

05:30(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. Brandon redder fem forlatte hunder, og begynner å trene dem for de nye familiene deres. Matchene viser seg å bli svært meningsfulle for alle de involverte. Meaningful matches. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.