Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

21:30(22:30)

> Love Island Norge

Norsk realityserie fra 2020. Men på Love Island kan alt skje. Gjennom seernes påvirkningskraft, og en konstant strøm av nye single som venter på sin sjanse, settes parene på stadige prøver. Vinnerne er paret som ikke bare vinner hverandres, men også seernes hjerter.

22:30(23:00)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe fra 2020.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Paul har en dårlig følelse og beordrer flere tester for en kvinne med en feiloperert nese, noe som fører til en sjokkerende oppdagelse. Double Trouble. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

00:00(00:30)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2018. Liza kommer tilbake til Empirical i håp om at ting er som de pleide, men Charles annonserer et nytt prosjekt som får frem flere ubehagelige åpenbaringer. #LizaToo. Den nyskilte 40-åringen Liza kommer seg tilbake til arbeidslivet ved å utgi seg for å være i 20-årene. Hun lever på en livsløgn for å få fart på både karriere og kjærlighetslivet.

00:30(01:00)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2018. Liza og Kelsey møter en potensiell partner til Millennial. Den nygifte Josh er tilbake i Brooklyn, og Charles ser på Liza med nye øyne. A Titanic Problem. Den nyskilte 40-åringen Liza kommer seg tilbake til arbeidslivet ved å utgi seg for å være i 20-årene. Hun lever på en livsløgn for å få fart på både karriere og kjærlighetslivet.

01:00(02:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Søstrene Stephanie og Tiffany er to søstre som gjør alt i livet sammen. De har giftet seg på samme dag, fått barn på samme tid og til og med slanket seg sammen. Stitched Up Sisters. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

02:00(03:00)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. Amelia konfronterer en vanskelig situasjon. Meredith må takle konsekvensene av samtalen med Nathan, mens Maggie er på en litt pinlig familiemiddag. Ain't That a Kick in the Head. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital.

03:00(03:55)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2018. Watson og halvsøsteren Lin reagerer svært forskjellig når deres bioliogiske far dør. Holmes og Watson jakter på en stjålet plutoniumslast. De frykter at det planlegges å bruke den til å lage en bombe. Once You’ve Ruled Out God. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker.

03:55(04:50)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

04:50(05:20)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. En alenemor jakter på et bittelite hjem i den bittelille byen La Conner i Washington. Straight Skinny on Baltimores Slim Row Houses. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

05:20(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. En eldre hund som ble forlatt av sin tidligere familie, blir introdusert for en ny aktivitet som skal holde ham i form. Sammy. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.