Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

20:00(21:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2016. En ung kvinne ønsker å søke jobb i flybransjen og trenger hjelp til å finne en stil som kan få henne ombord. Og en punker med rosa hanekam får en sjokkerende makeunder. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

21:00(23:15)

> Jackie

Fransk-amerikansk drama fra 2016. USA er i sjokk etter drapet på deres eneste katolske president, John Fitzgerald Kennedy. En journalist treffer Jacqueline Kennedy. Han kondolerer og synes det er synd at pressen drar navnet hennes ned i søla, bare en uke etter attentatet. Da journalisten spør henne om hennes religiøse overbevisninger, nøler hun med å svare. Hun tenker tilbake på ektemannen, “Jack”. Jackie forteller journalisten om øyeblikket da Jack ble slutt og deler grusomme detaljer om hvordan hun fikk hjernemassen i fanget, noe journalisten lover å ikke skrive om. I tiden etterpå var hun i sjokktilstand, men Jackie samler seg og deltar i innsettelsesseremonien til den nye presidenten, Lyndon Johnson. Jacks bror, Robert “Bobby”, er med henne i ambulansen som frakter kisten. De krangler om han burde begraves i en åpen kiste. Senere bryter hun ut i gråt da hun kvitter seg med den blodige Chanel-drakten. Hun forteller barna at "en slem mann" angrep faren deres og at han er i himmelen nå. Jackie og Bobby krangler også om hvor Jack skal begraves; i Arlington eller på familiens gravplass.

23:15(01:35)

> Danny Collins

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Den aldrende 1970-tallsrockeren Danny Collins klarer ikke å gi slipp på rockelivet. Men når manageren hans finner et 40 år gammelt ulevert brev skrevet til ham fra John Lennon, bestemmer han seg for å skjerpe seg.

01:35(02:05)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2018. Kristine har besøk av mammaen sin og arrangerer fest for bloggleserne hjemme i leiligheten. Jørgine utfordrer seg selv og drar til Kypros for sin aller siste treningsreise før fødselen. Hvordan skal egentlig kjærligheten være?. I den niende sesongen får vi følge to nye profiler; Caroline Berg Eriksen og Stina Marie Bakken. Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård, og Anniken «Annijor» Jørgensen, Anne Brith Davidsen og Kristine «Krisssy» Ullebø er også med. Vi følger deres hverdag i tykt og tynt og får et innblikk i livet bak fasaden. Vi blir med på en reise gjennom både forelsker og kjærlighetssorg, barnløshet og fødsler, alltid tett på og ekte.

02:05(03:05)

> Drømmen om slottet

Svensk realityserie fra 2017. Selv ikke alle rommene er helt ferdige, planlegger Agnes den store innflytningsfesten. Innvielsen av musikkrommet blir ekspesjonell, men kommer hennes eldste datter Katarina til å være til stede?. Familien Lätt flytter fra ekstravagant luksus i Miami og hjem til Sverige for å realisere drømmen om å bo i et ekte slott! Men på slottet har tiden stått stille, og behovet for oppussing er prekært! Vi blir med familien på oppussingsreisen!

03:05(04:00)

> Station 19

Amerikansk dramaserie fra 2019. Når en bobil krasjer inn i stasjonen, må teamet kjempe mot tiden for å redde liv og for å sikre den ødelagte bygningen. Samtidig kommer det en overraskende leveranse til resepsjonen. Baby boom. Teamet ved Station 19 må håndtere konsekvensene av den store dødsbrannen fra forrige sesong. Det blir også et gjennsyn med kjente fjes fra "Grey's Anatomy" når Seattles dyktigste leger og modigste brannmenn må jobbe sammen om å redde liv.

04:00(04:55)

> Station 19

Amerikansk dramaserie fra 2019. Teamet ved Station 19 må håndtere konsekvensene av den store dødsbrannen fra forrige sesong. Det blir også et gjennsyn med kjente fjes fra "Grey's Anatomy" når Seattles dyktigste leger og modigste brannmenn må jobbe…. When it rains, it pours. Teamet ved Station 19 må håndtere konsekvensene av den store dødsbrannen fra forrige sesong. Det blir også et gjennsyn med kjente fjes fra "Grey's Anatomy" når Seattles dyktigste leger og modigste brannmenn må jobbe sammen om å redde liv.

04:55(06:00)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.