Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

19:00(19:30)

> Søstrene Kardashian

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kardashian og deres store familie. I denne del: En hemmelig forretningsavtale skaper uroligheter i familien.

19:30(20:00)

> Søstrene Kardashian

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kardashian og deres store familie. I denne del: Khloe tror hun er adoptert og tar derfor en DNA-test.

20:00(21:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne del: Jay og Jodi lever den amerikanske drømmen, med stort hus, tre barn og to barnvevakter. Nå vil Jodi slutte i jobben som farmasøyt for å være mer sammen med barna. For å få det til, må de flytte til et lite hus, med mindre utgifter.

21:00(23:05)

> Upside Down

Amerikansk fantasydrama fra 2012. Jim Sturgess, Kirsten Dunst. Adam er en rimelig ordinær fyr, som bor i et veldig spesielt univers. Han prøver å få endene til å møtes, men klarer ikke å glemme jenta han forelsket seg i som tenåring. Hun het Eden og var fra en annen verden, en speilvendt verden med sitt eget gravitasjonsfelt. Denne planeten ligger helt inntil Adams verden men er utenfor rekkevidde. Én dag ser han Eden på TV og bestemmer seg for å reise til denne speilvendte verden for å finne henne. Denne gangen kan ingenting stoppe ham, verken loven eller vitenskapen!

23:05(00:40)

> Ta meg med!

Norsk drama fra 2014. Frank Kjosås, Magnus Grønneberg. En romantisk historie om fem ensomme mennesker i en rolig bygård i Oslo. En dag viser det seg at disse naboene i flere år har gått med lidenskapelige tanker om hverandre. Når stillheten først brytes utløses søt panikk, og før siste sommernatt er forbi får naboene kjenne på at fem er én for mye. Veien til ekte kjærlighet kan være uforutsigbar og smertefull. Og noen ganger er det bare Jan Eggum og Halvdan Sivertsen som kan få satt ord på lengslene, kjærligheten og lidenskapen som er i sving.

00:40(01:40)

> The Mysteries of Laura

Amerikansk spenningsserie fra 2015. Laura Diamond er en dyktig drapsetterforsker i New York, og enslig mor til to viltre tvillinggutter. Hun prøver så godt hun kan å balansere jobben med morsrollen, men det er ikke alltid like lett når Lauras sjef også er hennes eksmann. I denne del: Et teknologisk geni blir myrdet i sin egen leilighet, til tross for at bygningen har et omfattende sikkerhetssystem. Laura og laget må luke ut en rekke mistenkte, inkludert mannens forretningspartner, en kvinnelig stalker og barndomsvennen, for å fastslå hvem den virkelige morderen er.

01:40(02:40)

> Oxford Street

Britisk dokumentarserie fra 2014. London er en av verdens mest besøkte byer. Oxford Street er en av verdens mest besøkte handlegater. Hva skal til for å få hjulene til å gå rundt? Vi blir med på butikkåpninger, vi følger politiet på jobb og vi blir med når julebelysningen skal monteres. I denne del: I første episode blir vi med på en stor butikkåpning når butikken Tiger skal ha åpning, etter måneder med hardt arbeid. Politiet jakter på sykkeldrosjer uten lisens, da det er strenge regler for parkering og egen "business". Vi møter også en dame som er nylig ryggoperert og som må ha hjelp etter at hun har satt seg fast i rulletrappen.

02:40(03:05)

> Kjendiskirurgene i L.A.

Amerikansk dokusåpeserie. Ingen andre steder i verden er utseendet viktigere enn i Beverly Hills. Vi følger noen av de mest kjente kirurgene i verden, både deres personlige liv og yrkeskarriere.

03:05(03:35)

> Kjendiskirurgene i L.A.

Amerikansk dokusåpeserie. Ingen andre steder i verden er utseendet viktigere enn i Beverly Hills. Vi følger noen av de mest kjente kirurgene i verden, både deres personlige liv og yrkeskarriere. I denne del: A- liste klienter som Robert Downey Jr. og The Kardashians.

03:35(04:20)

> Reign

Amerikansk eventyrserie. Mary Stuart er den unge kvinnen verden skulle bli kjent med som dronning over Skottland. Hun er ung, vakker og klar for den kronglete veien til makten. Hun reiser til Frankrike for å sikre alliansen med dem, og her møter hun den vakre prins Francis. Politikk, religion og skjulte agendaer bidrar til å holde dem adskilt. I denne del: En hevngjerrig "Lord" klandrer Mary for drapet på sønnen sin. Samtidig kommer Francis, Lola og deres nyfødte hjem. Lord Castleroy vrede mot Leith setter Greer i en vanskelig posisjon.

04:20(05:05)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie fra 2003. Penger og skjønnhet er grunnverdiene i dette kystområdet sør i California. Men fra det øyeblikket den problemfylte fremmede Ryan Atwood flytter inn hos Cohen-familien, forandres alt. I denne del: Ryan blir introdusert for den bi-religiøse helligdagen "Chrismukkah", takket være Seth. Marissa drar på "salg" og befinner seg etter hvert i en ganske så pinlig situasjon - eller to, eller tre.

05:05(05:30)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.

05:30(06:00)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.