Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

23:15(01:35)

> Illusjonisten

Amerikansk-tsjekkisk drama fra 2006. Illusjonisten Eisenheim har stor suksess med sine tilsynelatende utrolige forestillinger på teatret i Wien tidlig på 1900-tallet – illusjoner han er villig til å bruke selv mot kronprins Leopold, som er forlovet med hans barndomskjæreste.

01:35(02:30)

> Kirurgiske katastrofer spesial

Amerikansk realityserie fra 2014. Se de ni mest sjokkerende øyeblikkene fra "Kirurgiske katastrofer". Det blir gjensyn med Ken, den levende dukken og Casper som vil ligne Jennifer Lopez. Felles for alle er at de har opplevd mislykket kirurgi og har oppsøkt klinikken til Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow for hjelp.

02:30(04:25)

> Britney Ever After

Amerikansk drama 2017. Dette er historien om Britney Spears, en av de mest-selgende tenåringsartister noensinne. I en alder av 21 år hadde hun allerede vært på forsiden av Rolling Stone, solgt sitt debutalbum til platinum og slått alle rekorder med sitt andre album. Suksess i privatlivet var det vanskeligere å få til. Offentlig brudd med Justin Timberlake, et ekteskap med en barndomskjæreste som varte i tre dager og et elendig ekteskap med Kevin Federline skapte også overskrifter, og en grell kontrast til suksessen i hennes artistliv.

04:25(05:20)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Eve Jihan Jeffers.

05:20(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Brandon må signalisere med hånden når han skal trene en døv hund.