Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

16:30(17:00)

> Drømmehus ved sjøen

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Nygifte Anthony og Ada er på jakt etter det perfekte huset å starte sitt nye liv i. Castaway in Cane Bay. Nygifte Anthony og Ada er på jakt etter det perfekte huset å starte sitt nye liv i.

17:00(18:00)

> Mor, far og 20 barn

Britisk dokumentar fra 2017. Storbritannias største familie feirer 25 års sølvbryllup og venter sitt 20. barn. Men for mamma Sue, som fikk et barn som var dødfødt for tre år siden, øker helserisikoen jo nærmere hun kommer fødselen. Storbritannias største familie feirer 25 års sølvbryllup og venter sitt 20. barn. Men for mamma Sue, som fikk et barn som var dødfødt for tre år siden, øker helserisikoen jo nærmere hun kommer fødselen. Sue og Noel må kanskje gjøre noe med sin fødselsavhengighet av hensyn til den familien de allerede har. Sue og Noel har en spennende plan for den store familien dette året.

18:00(19:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk realityserie. Michelle og Mike kjøpte et lite ideellt hus for å få sitt drømmenabolag. Michelle håper på at Todd vil hjelpe dem med å finne et bedre hus, mens Mike er sikker på at Jillian vil hjelpe dem med huset de bor i nå. Mike & Michelle. Michelle og Mike kjøpte et lite ideellt hus for å få sitt drømmenabolag. Michelle håper på at Todd vil hjelpe dem med å finne et bedre hus, mens Mike er sikker på at Jillian vil hjelpe dem med huset de bor i nå.

19:00(20:00)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Chip og Joanna trenger noen som kan hjelpe dem med å drive gjestgiveriet de har pusset opp, og det pensjonerte ekteparet Rob og Marianne kan være de perfekte kandidatene. Chip og Joanna trenger noen som kan hjelpe dem med å drive gjestgiveriet de har pusset opp, og det pensjonerte ekteparet Rob og Marianne kan være de perfekte kandidatene. Betingelsen er at de må bo på eiendommen. Chip og Joanna må dermed renovere det nedslitte huset ved siden av, slik at Rob og Marianne får et sted å bo.

20:00(21:00)

> Born This Way

Amerikansk realityserie fra 2018. Cristina og Angel møter bryllupsplanleggerne og lærer kunsten å inngå kompromisser. Rachel feirer bursdagen sin i Las Vegas omgitt av venner og familie, og Megan leter etter en ekstra inntektskilde for å fremme sitt…. Don't limit Kitty. Cristina og Angel møter bryllupsplanleggerne og lærer kunsten å inngå kompromisser. Rachel feirer bursdagen sin i Las Vegas omgitt av venner og familie, og Megan leter etter en ekstra inntektskilde for å fremme sitt mål om økonomisk uavhengighet.

21:00(23:15)

> The Delivery Man

Amerikansk komedie fra 2013. David Wozniak er både uansvarlig og ikke spesielt pålitelig. 20 år tidligere var han anonym sæddonor, og nå blir han oppsøkt av en advokat som forteller at han er far til mer enn 500 barn. David Wozniak er både uansvarlig og ikke spesielt pålitelig. 20 år tidligere var han anonym sæddonor, og nå blir han oppsøkt av en advokat som forteller at han er far til mer enn 500 barn. Mer enn hundre av dem ønsker nå å gå til rettssak for å avsløre hans identitet.

23:15(01:45)

> Miss Undercover 2

Amerikansk actionkomedie fra 2005. FBI-agenten Gracie Hart får i oppdrag å markedsføre FBI, og hun drar ut på turné sammen med den brutale Sam Fuller som livvakt. FBI-agenten Gracie Hart får i oppdrag å markedsføre FBI, og hun drar ut på turné sammen med den brutale Sam Fuller som livvakt. Men da hennes venner fra skjønnhetskonkurransen Miss USA blir kidnappet, bestemmer hun seg for å trosse sjefens ordre og reise til Las Vegas for å finne dem.

01:45(03:45)

> Nerve

Amerikansk thriller fra 2016. “Vee” Delmonico Emma Roberts er en avgangselev på high school som ikke klarer å fortelle den sørgende moren sin Nancy Juliette Lewis at hun er kommet inn på en kunstskole og kommer til å dra fra Staten Island. “Vee” Delmonico Emma Roberts er en avgangselev på high school som ikke klarer å fortelle den sørgende moren sin Nancy Juliette Lewis at hun er kommet inn på en kunstskole og kommer til å dra fra Staten Island. Venninnen hennes, Sydney, skaper furore i online-spillet Nerve. I spillet inntar man rollen som “seere”, som må betale for å være vitne til action, eller “spillere“ som gjennomfører vågestykker mot penger. Sydney og andre i deres vennekrets anklager Vee for å være for from og oppmuntrer henne til å omfavne eventyret. Vee nekter, og vil ikke engang snakke med J.P, gutten hun er forelsket i. Sydney forteller J.P. om Vees interesse for ham, men han ydmyker henne. Forbitret av å bli avvist, blir Vee med i Nerve, men vil ikke bare se på, så hun blir en aktiv deltaker i spillet.

03:45(04:40)

> Station 19

Amerikansk dramaserie fra 2018. Andy og Jack må prøve å samarbeide om jobben i kaptein Pruitts fravær. Og en bilulykke på en øde landevei setter både ofrene og mannskapets liv i fare. Invisible to Me. Andy og Jack må prøve å samarbeide om jobben i kaptein Pruitts fravær. Og en bilulykke på en øde landevei setter både ofrene og mannskapets liv i fare.

04:40(05:25)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:25(06:00)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Dorothy flytter inn i den flotte, nye leiligheten sin og feirer med overnattingsbesøk av jentene. #SELFIESINTHECITY. Dorothy flytter inn i den flotte, nye leiligheten sin og feirer med overnattingsbesøk av jentene.