Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

00:00(00:30)

> Jail: Big Texas

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger den dramatiske, utfordrende og noen ganger humoristiske hverdagen til ansatte og innsatte i fengsler i Texas. I denne del: En eksentrisk gjenganger ønskes velkommen tilbake i arresten, og en mann som har flyktet fra Mexico forteller om de grusomme forholdene han rømte fra.

00:30(01:00)

> Jail: Big Texas

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger den dramatiske, utfordrende og noen ganger humoristiske hverdagen til ansatte og innsatte i fengsler i Texas. I denne del: En kvinne som hevder hun blir kalt «Sunshine» viser seg å også ha andre sider enn kallenavnet skulle tilsi.

01:00(01:55)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. I denne del: Harvey og Mike er sterkt uenige om hvordan de skal forsvare Gibbs.

01:55(02:50)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. I denne del: Harvey vil lede Mike sin sak, men Mike har lyst å representere seg selv i rettsaken. For å avgjøre dette utfordrer Harvey ham til en test der de har en hypotetisk rettsak mot hverandre. Vinneren får lede den kommende saken. Harvey går hardt ut, som bare han kan, i konkurranse-rettsaken. Og når Rachel må sitte i vitneboksen under den hypotetiske rettsaken, forstår Rachel at Harvey kanskje er den beste til å lede saken mot Mike, nettopp fordi han ikke har noen hemninger med å tråkke på ømme tær.

02:50(03:10)

> Car Matchmaker

Amerikansk realityserie fra 2014. Den tidligere Seinfeld-manusforfatteren og komikeren Spike Feresten hjelper folk med å finne den rette bilen! I denne del: Spike hjelper en velstående investor med å finne den perfekte bursdagsbilen til sin 80 år gamle mor, en kvinne som er tung på gassen og som har en forkjærlighet for TV-serien Magnum.

03:10(04:10)

> Car Matchmaker

Amerikansk realityserie fra 2014. Den tidligere Seinfeld-manusforfatteren og komikeren Spike Feresten hjelper folk med å finne den rette bilen! I denne del: Jerry Seinfeld, Will Forte og Seth Meyers er gjester, og hjelper Spike med å finne den ultimate bilen til lillebroren hans som bor i New York.

04:10(05:00)

> Hushaiene Vegas

Amerikansk realityserie. Scott Yancey er en rappkjeftet hus-restauratør som øyner stor profitt, men også stor risiko, når han tar for seg av forfalne eiendommer i Las Vegas. I denne del: Scott kjøper en bolig av en amatørspekulant, men den uferdige renoveringen skaper problemer når han selv skal ta fatt på ombyggingen.

05:00(06:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Fra Alaska til Florida er en av de tøffeste sesongene noensinne, nesten over. Hos Papac er Joe på bristepunktet under alt presset. Dave har nå offisielt brukt opp folks tålmodighet hos Rygaard. På Suwannee-elven kjemper teamene i siste runde av Log-Off, men mange sesonger med ondt blod mellom James og Jimmy kommer nå til overflaten. I Louisiana satser sumpmannen på helikoptersøk i jakten på det grønne gullet.