Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

20:00(21:00)

> Spesialstyrkene

Britisk realityserie. For første gang får vi et innblikk i hvordan elitesoldatene som får plass i britiske Special Air Service (SAS) velges ut. En gruppe med tidligere elitesoldater, tar 30 fysisk sterke sivilister gjennom svært krevende fysiske og psykiske tester. Alle hentet fra den virkelige utvelgelsesprosessen. I denne del: Elleve rekrutter er igjen i Wales, og nå skal instruktørene velge ut de seks som skal være med i siste runde. De har klare tanker om hvem dette er, men for å finne ut om instinktene deres stemmer, har de et overraskende triks i ermet. Dette viser seg å fungere perfekt!

21:00(23:00)

> Død snø 2

Norsk-islandsk grøsserkomedie fra 2014. Vegar Hoel, Ørjan Gamst. Den eneste overlevende etter et blodig zombiangrep våkner på sykehuset med armen til sin nazistiske erkerival, og samler en zombihær i jakten på hevn. Åldersgräns: 15 år.

23:00(23:30)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Vi blir med cowboyene fra Sørfjorden på nye halsbrekkende ekspedisjoner og oppdrag som ingen andre er villige til å ta. I denne del: Lothepus skal til Amerika for å få med seg sønnens skoleavslutning. Joar mener Lothepus trenger en pause fra kjendistilværelsen, og ser sitt snitt til å forlenge reisen til en skikkelig ferie i Florida. Randi har alltid drømt om å dra dit, og er ikke spesielt begeistret for at de reiser uten henne.

23:30(00:30)

> Jeg skjøt mine foreldre

Britisk dokumentar fra 2017. I USA blir fem foreldre drept av sine barn hver uke. For fire år siden gikk 14 år gamle Nathon inn til sine foreldre, mens de sov, og skøyt begge. På utrolig vis overlevde begge foreldrene. Vi følger Nathon og hans mor og far mens de forsøker å forstå hvorfor deres egen sønn forsøkte å drepe dem.

00:30(01:30)

> Kokainkrigen

Amerikansk dokumentarserie. Vi følger elitestyrker i politiet som kjemper en kamp fra Karibia til Colombia mot narkokartellene og flommen av kokain som strømmer mot den amerikanske grensen. Fra Karibia til Colombia kjemper elitestyrker i politiet en krig mot narkokartellene og flommen av kokain som strømmer mot den amerikanske grensen. De står overfor smarte og brutal motstandere som er del av en milliardindustri, men som ikke anser livet selv som særlig verdifullt. Vi får et unikt innblikk i politiets arbeid mens de gjør alt fra å følge etter muldyr på flyplasser til å ta opp jakten på speedbåter lastet med narkotika. Vi bli også med i jakten på kartellenes siste hemmelige våpen: U-båter som frakter kokain. I denne del: Vi følger spesialagenter fra narkotikapolitet til paradiset Den dominikanske republikk. Her tar de opp jakten på speedbåtene som racer rundt i Karibia, fullastet med kokain.

01:30(02:55)

> Superman: Unbound

Amerikansk animasjonsfilm fra 2013. En mystisk ildkule suser mot Jorden. En uredd - og vakker - reporter som vil gjøre alt for å få sin historie. Det er en ny, vanlig dag for den heroiske mannen av stål, men denne gangen, til det bedre eller verre, har han sin uforutsigbare kusine, Supergirl, ved sin side. Det mørke eventyret begynner når Supermann hører om den hensynsløse kraften kjent som Brainiac, som har erobret og miniatyrisert Kryptons hovedstad, Kandor, og han er fast bestemt på å frigjøre den erobrede metropolen og beskytte sin hjemplanet fra Brainiacs økende makt.

02:55(04:05)

> Fargo

Amerikansk spenningsserie fra 2015. Et trippeldrap blir begått på en lokal Waffle Hut-restaurant i Minnesota, og blant ofrene er en lokal dommer. Hendelsen fører til at en krig bryter ut mellom to lokale mafiafamilier, og den unge politibetjenten Lou Solverson får en omfattende sak å bryne seg på. I denne del: Lou og Hank gjør undersøkelser i Fargo, Kongen av frokost besøker Betsy og Molly, Floyd blir kalt ut på oppdrag, og Bear stiller spørsmål ved lojaliteten til et familiemedlem.

04:05(04:55)

> Limitless

Amerikansk science-fiction-serie. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. I denne del: Når Brians nærmeste forhold blir ødelagt på grunn av at han ikke klarer å kutte båndene til Eddie Morra, prøver han nok en gang å løsrive seg fra senatorens kontroll. Samtidig jakter ham på Piper, Morras tidligere samarbeidspartner som nå jobber med en alternativ vaksine mot NZT. Rebecca på sin side, finner ut mer om Brains forbindelse til NZT og senator Morra.

04:55(06:00)

> The Messengers

Amerikansk science-fiction serie fra 2015. Et mystisk objekt faller til Jorden, og fem mennesker dør av energibølgene det sender ut. Kort tid etterpå våkner de til live, og det viser seg at de har blitt utpekt for å redde verden fra en kommende apokalypse. I denne del: Et uventet tilbakeslag får sendebudene til å tenke grundig gjennom hva det egentlig vil si å være en engel.