Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

22:00(22:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2020. Hundefører Rune søker i skogen etter en savnet mann. Det er vinter og svært kaldt, og Rune er bekymret da mannen skal være beruset og tynnkledd. Søker etter savnet mann. Som første norske politiserie gir vi et eksklusivt innblikk i hele spekteret av politiets arbeid – fra patruljer på veien i byen og på landet, og helt til topps der avgjørelsene tas; politimesterens kontor. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

22:30(23:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2020. Rus blant ansatte på Oslo Lufthavn, Gardermoen, er blitt et økende problem. Politibetjentene Ingvild og Thomas skal sjekke piloter og annet mannskap. En mann tester positivt, og dette vil få store konsekvenser for ham. Rustest av piloter. Som første norske politiserie gir vi et eksklusivt innblikk i hele spekteret av politiets arbeid – fra patruljer på veien i byen og på landet, og helt til topps der avgjørelsene tas; politimesterens kontor. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

23:00(00:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2013. Alle tre drar til et kriserammet Spania i hver sin lavbudsjett superbil. Jeremy tar en McLaren MP4-12C, Richard velger Ferrari 458 og James tar til takke med en Audi R8 V10, og de ender opp i et forlatt…. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

00:15(00:40)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2019. En velferdssak i Washington, en person som motstår arrestasjon i Florida, og et narkotikabeslag i South Carolina. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer. Alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

00:40(01:10)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2019. En ordensforstyrrelse i Illinois, et narkotikabeslag i South Carolina og fyllebråk i Texas. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer. Alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

01:10(02:30)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. De tre gjenværende deltakerne er inne i sine siste dager i Clark County Jail. Alle prøver etter beste evne å unngå flere konflikter før de slipper ut. Bed and Baggage. Åtte frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte.

02:30(03:25)

> Arrow

Amerikansk actionserie fra 2016. Den nyvalgte borgemesteren møter motstand når han kjemper på to fronter for byens fremtid. Og Arrows triumf over Damien Darhk for åpen scene inspirerer en ny borgerverngruppe. Dangerous Liaisons. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

03:25(04:40)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2013. Alle tre drar til et kriserammet Spania i hver sin lavbudsjett superbil. Jeremy tar en McLaren MP4-12C, Richard velger Ferrari 458 og James tar til takke med en Audi R8 V10, og de ender opp i et forlatt…. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

04:40(05:30)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Frafall i rekkene fører til kampen om vintervenene til et nytt nivå. Hugh klekker ut en plan for hvordan VP Express skal knuse all konkurranse. Lone Wolf , The. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

05:30(06:00)

> My name is Earl

Amerikansk komiserie. Etter Richard Chubbys dødsfall, kommer sønnen til byen for å ta over familieforretningene. Earl lærer hva sann forsakelse er når han skal krysse av neste punkt på karmalisten sin. Two Balls, Two Strikes. Småskurken Earl J. Hickey begynner å tro på karma etter å ha vunnet 100.000 dollar i et lotteri. Han lager en liste over alle han har gjort urett i løpet av livet, og bestemmer seg for å gjøre opp for sine feiltrinn, et steg om gangen.