Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

20:00(21:00)

> Alene

Norsk realityserie fra 2016. Ti erfarne friluftsmennesker skal ut på et eventyr, isolert i den norske villmarken. Målet er å overleve alene så lenge som mulig, og den som står igjen til slutt vinner. Deltakerne er kun utstyrt med kamera og enkle fangstredskaper. Deltakerne filmer alt selv, og det er deres kommentarer og opplevelser som driver historien. Alt handler om å slå leir, skaffe nok mat og takle ensomheten. Vinneren er den som makter å være lengst alene. I denne del: Etter flere uker i total isolasjon er det bare tre deltakere igjen i konkurransen. Med vinteren rett rundt hjørnet er det bare de aller sterkeste som klarer seg. Matmangel fører en annen deltaker ut på en risikabel ferd som får store konsekvenser.

21:00(23:35)

> American Sniper

Amerikansk actiondrama fra 2014. Bradley Cooper, Sienna Miller. Den amerikanske skarpskytteren Chris Kyle har blitt en legende i marineinfanteriet takket være sin innsats på slagmarken i Irak. Men på hjemmebane, etter endt oppdrag, strever han med å finne seg til rette i hverdagen, og forholdet til familien blir stadig vanskeligere. Aldersgrense: 15 år.

23:35(01:40)

> Mad Max 3 - Etter Thunderdome

Australsk-amerikansk actioneventyr fra 1985. Mel Gibson, Tina Turner. Mad Max blir en brikke i en forfallen, teknologisk ørkenoase, og da han utstøtes blir han lederen for en koloni med barn. Aldersgrense: 15 år.

01:40(03:45)

> Wild Wild West

Amerikansk westernkomedie fra 1999. Will Smith, Kevin Kline. Den statsansatte spesialagenten James West tyr regelmessig til metoder som ligger langt utenfor regelverket. Det samme gjelder for spesialagent Artemus Gordon, et teknisk geni som kommer opp med den ene innretningen mer fantastisk enn den andre. Uten at de to agentene vet om hverandre, er begge sendt ut for å stanse den gale Dr. Arliss Loveless. Loveless truer med å legge USA i grus med et nytt farlig våpen, «The Tarantula», om han ikke får overta styringen av landet. Snart gir presidenten West og Gordon ordre om å samarbeide for å ta knekken på den maktsyke oppfinneren. Problemet er bare at de ikke tåler trynet på hverandre.

03:45(04:40)

> Derfor styrter fly

Amerikansk dokumentarserie. Hva skjer egentlig når en rutinemessig flytur blir til det reneste marerittet? I denne serien får vi svar fra piloter og flypassasjerer. I denne del: Vi får historiene til mennesker som på mirakuløst vist har overlevd alvorlige flyulykker.

04:40(05:10)

> Skolepurken

Amerikansk dokusåpeserie. Om det er trøbbel på skoleplassen er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. I denne del: Skolepurken må ta hånd av en guttegjeng som nekter å godt at de har blitt kastet ut av en nattklubb. En rutinekontroll i Kentucky utvikler seg til et voldsomt scenario.

05:10(05:40)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie fra 2014. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. I denne del: I London er første runde av den svært viktige kampen til MMA-fighteren Simeon i gang, og det er Simeon som har tatt føringa. I Eidsvoll har hogstmaskinene gått uavbrutt gjennom natten. Den store utfordringen er at hogstfeltet ligger i et svært bratt og ujevnt terreng. Krimfotograf Vegard forteller om en av de vanskeligste arbeidsdagene han har hatt, 22. juli 2011.

05:40(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: En klient ber Danny om å finne og fikse en Camaro Z28 1979-modell, for å hedre den aller første bilen han eide. Gutta finner en modell på internett, men det viser seg at den ikke er i den standen som de hadde håpet og trodd.