Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

21:30(00:15)

> Dødelig våpen 4

Amerikansk actionkomedie fra 1998. Med familiemannen Murtaugh, den ustyrlige Riggs, skravlebøtta Leo og den henrivende risikotakeren Cole, er "Dødelig våpen" tilbake. Denne gangen er de på sporet av en kinesisk smuglerbande. Dette er en fulladet film med bryllupsklokker, granater som ammunisjon og eksplosiv latter.

00:15(02:55)

> Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Amerikansk actioneventyr fra 2011. Mesterdetektiven Sherlock Holmes er tilbake, og denne gangen må han sammen med sin faste følgesvenn, Dr. Watson, konfrontere erkefienden, Professor Moriarty, som er like ond som han er vanskelig å fakke.

02:55(03:55)

> Verdens verste flyturer

Britisk dokumentarserie fra 2019. Noen av de flere milliarder menneskene som årlig befinner seg i en flycabin, kan forårsake farlige situasjoner. På en flight til Jamiaca, begynner en full og aggressiv passasjer å krangle med crewet. Passengers. Hvordan føles det å være om bord i et fly når katastrofen inntreffer? I denne dokumentarserien får vi gjennom klipp filmet av passasjerer, og intervjuer med overlevende vite mer om nettopp dette. Hver episode har fokus på en enkeltfaktor som kan være årsaken til ulykkene: Tekniske feil, landinger, menneskelig svikt, ekstremvær, passasjerer og terrorisme.

03:55(04:50)

> Betjenter på prøve

Britisk realityserie fra 2015. De ferske betjentene er i ferd med å innse at de har mye å lære! Samtidig må de forholde seg til å stadig bli holdt øye med av et krevende publikum- folk de treffer i jobben sin. Livene til syv vanlige folk er i ferd med å forandre seg totalt når de blir politibetjenter "på prøve". Vi følger dem de tre første månedene i treningen, hvor de får oppleve hvordan det er å bli kastet ut i den voksne oppgaven det er å bekjempe kriminalitet.

04:50(06:00)

> Fargo

Amerikansk spenningsserie fra 2017. Gloria følger pengesporet, Nikki spiller høyt og Emmit får en leksjon i fremgang av Varga. Somebody to Love. Vi befinner oss i Minnesota i 2010, og her møter vi de to rivaliserende brødrene Emmit og Ray. Brødrene har havnet på hver sin hylle i livet, men har grådigheten til felles. Snart fører dette til at de blir dradd inn i all verdens grusomheter.