Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

02:55(03:20)

> Mystery Diners

Amerikansk realityserie. Hva foregår på restauranten når sjefen er vekk? Med skjult kamera gir undercover gjester svaret på spørsmålet sjefen lenge har lurt på! I denne del: Eieren av den familiedrevne restauranten R&O's i New Orleans er lei av mangelen på respekt de ansatte slektningene hans viser ham og kontakter Charles. Deanna og Andrew går undercover og oppdager at et par sorte får forstyrrer harmonien på restauranten.

03:20(03:50)

> Mystery Diners

Amerikansk realityserie. Hva foregår på restauranten når sjefen er vekk? Med skjult kamera gir undercover gjester svaret på spørsmålet sjefen lenge har lurt på! I denne del: Eierne av N'awlins Cafe i New Orleans oppdager at det er krevende å starte opp en helt ny restaurant, og kontakter Charles for å få råd. To av agentene hans går undercover, og de oppdager at restaurantsjefen ansetter inkompetente venner. Dette hindrer restauranten i å blomstre.

03:50(04:50)

> Ekstrem flytting

Amerikansk dokumentarserie. Vi følger gigantiske transporter over land, på havet og i luften. Se forflytninger av konstruksjoner som aldri var ment å flyttes på. I denne del: En hall på 700 tonn fraktes gjennom et bysentrum, og et Lockheed Lodestar-fly skal flyttes 64 kilometer.

04:50(05:25)

> M*A*S*H

Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Korea-krigen.

05:25(06:00)

> Alle gutta: Mjøndalen IF

Norsk dokumentarserie fra 2015. Mjøndalen er annerledesklubben i norsk toppfotball. Vi blir med når de etter 22 års venting endelig klatrer opp til norsk fotballs øverste nivå. For første gang har TV-kameraene fått full tilgang hos en tippeligaklubb gjennom et helt år. Her får vi følge trener, spillere og støtteapparat både på fotballbane og hjemmebane i Norges mest jordnære fotballklubb. I denne del: Mjøndalens endelige skjebne blir avgjort på Viking stadion i Stavanger, og gutta avslutter sesongen med en heidundrende lagtur til Las Vegas.