Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

21:00(22:50)

> Lystløgneren

Amerikansk komedie fra 1997. Fletcher Reede er en smart advokat med snakketøyet i orden. Samtidig er han en notorisk løgner. Når sønnen Max skal blåse ut de fem lysene på burdagskaken, har han bare ett ønske; at pappa skal stoppe å lyve, om så bare….

22:50(23:50)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie fra 2019. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett.

23:50(01:45)

> The Murder Pact

Amerikansk thriller fra 2015. En gjeng studenter flykter fra åstedet når en av studiekameratene deres blir drept ved det som tilsynelatende er et uhell. Men når et vitne melder seg, blir de overmannet av skyldfølelse og paranoia.

01:45(02:40)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2016. Vi får høre hvordan røykdykkerne på hovedbrannstasjonen i Oslo ble rammet av eksplosjonen i Regjeringskvartalet den 22. juli 2011, og deretter reddet liv på skadestedet. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. De rykker ut på branner, drukninger og ulykker, og alt handler om å redde menneskeliv og verdier.

02:40(03:40)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2016. Som eneste brannstasjon i landet har hovedstasjonen i Oslo en egen redningsavdeling som kun rykker ut på ulykker som ikke er relatert til brann. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. De rykker ut på branner, drukninger og ulykker, og alt handler om å redde menneskeliv og verdier.

03:40(04:35)

> Trauma Rescue Squad

Britisk dokumentarserie fra 2018. En mann med et samurai-sverd har tatt gisler i et hus i Sør-Yorkshire. HART-teamet blir tilkalt for å bistå med førstehjelp, og bevæpnet politi forbereder seg til å konfrontere gisseltakeren. Vi blir med Storbritannias tøffeste akuttmedisinere på jobb, og følger dem på kritiske oppdrag på de aller farligste stedene. For første gang har Hazardous Area Response Teams (HART), latt et kamerateam følge dem.

04:35(05:05)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. En kvinne i dårlig humør havner i krangel med en annen kvinne som ikke vil slutte å stirre på henne. En mann blir arrestert for å ha ødelagt en glassdør på et hotell, under et basketak med en sikkerhetsvakt der. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene.

05:05(05:30)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. En mann som tror han er en alien som feilaktig har blitt arrestert, blir brakt inn. En familiegjenforening ender med blåveis og blod for en ektemann. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene.

05:30(06:00)

> Big Easy Motors

Amerikansk dokusåpe fra 2016. Den berømte bilsamleren, Tim Wellborne, spør gutta om de kan skape "den vakreste bilen som aldri fantes". Han ønsker seg en 1970 Paint Chip 'Cuda til samlingen sin. Crescent City Cuda. Charles Handler leter over hele Louisianna etter klassiske biler som ingen vil ha, og forvandler det som for andre ser ut som bilvrak om til speialombygde veteranbiler. Deretter selger han dem med høy profitt.