Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

21:00(23:10)

> Birkebeinerne

Norsk historisk actionfilm fra 2016. Året er 1204, og Norge herjes av en brutal borgerkrig. Kongens uekte sønn jages av kongefamiliens fiender.

23:10(00:55)

> Politiskolen 6

Amerikansk komedie fra 1989. En gjeng bankranere terroriserer byens innbyggere. Guvernøren selv utpeker konstablene fra politiskolen til å bringe skurkene bak lås og slå. Det er mistanke om lekkasje innen politietaten, og Lassard blir tiltalt. Dette gjør etterforskerteamet enda mer tent på å få has på ranerne.

00:55(03:30)

> Warcraft: The Beginning

Amerikansk fantasyaction fra 2016. Orkenes verden Draenor blir herjet av ondsinnet magi som tar livskraften fra dem. En av deres mektigste trollmenn lager en portal så de kan rømme til planeten Azeroth. Orkekrigeren Durotan og lederen for menneskenes tropper, Anduin Lothar, inngår en allianse for å kjempe mot deres felles fiende.

03:30(06:00)

> Rocky II

Amerikansk actiondrama fra 1979. Rocky har pådratt seg en alvorlig øyeskade, og legen har gitt ham forbud mot en videre boksekarriere. Desillusjonert og med altfor mye fritid, sløser Rocky bort penger på gull og grønne enger og tull han ikke trenger. Livet føles meningsløst uten boksingen, og han bestemmer seg for å ignorere doktorens ordre. Med kjærestens motvillige samtykke tar han opp karrieren igjen. Målet er en tittelkamp mot mesteren Apollo Creed. Klarer Rocky nok en gang å vinne kampen?