Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

17:30(18:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2014. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: Det er klart for den andre episoden fra kvalifiseringsrunden i Dallas, og deltakerne skal prøve å komme seg forbi de tøffe utfordringene i en helt ny hinderløype!

19:00(20:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: Det er duket for kvalifiseringsrunde i St. Louis i Midtvesten, og store utfordringer møter atletene som skal i ilden.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Tom kjemper for å holde en ulveflokk borte fra eiendommen. Rich er på vinterjakten sin og jager en stor bukk gjennom tøft terreng. Eustace utfører noen nødvendige reparasjoner, mens George må krysse Tetons-fjellene til fots før uværet kommer.

21:00(21:55)

> Alene US

Amerikansk realityserie. Den amerikanske versjonen av «Alene». Ti menn sendes ut i villmarken, der de skal overleve helt alene. Det eneste de får ha med seg, er det de får plass til i en liten sekk. I denne del: Bare to menn er i igjen på Vancouver Island når årets verst storm setter inn. Uregjerlig natur, isolasjon og sult tvinger til slutt en av dem til å gi opp!

21:55(22:55)

> London brenner

Britisk dokumentarserie fra 2017. Bli med brannfolk i London Fire Brigade på jobb! I denne del: Vi blir nærmere kjent med to brannmenn som befinner seg på hver sin side av karriereskalaen: 54 år gamle Aldo nærmer seg pensjonsalderen. 25 år gamle Joe er nybegynner og har mye å lære, samtidig som han lever ut sin barndoms drøm.

22:55(23:50)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2017. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. I denne del: Team Scorpions nye nabo, Florence, feirer Thanksgiving med gjengen, og blir med dem når de får i oppdrag å ta knekken på en flytende øy med søppel.

23:50(00:20)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokkere. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. I denne del: Jep kjøper en drone for å teste hvor mye endene egentlig kan se fra luften, etter at Jase og Phil har veddet om dette. Willie tar Si med til kiropraktor.

00:20(00:50)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokkere. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. I denne del: Godwins bursdag feires med en renessanse-fest, og dette fører til kniving familiemedlemmene imellom i en konkurranse om å vinne ridderskap.

00:50(01:45)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2015. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. I denne del: I et forsøk på å redde livene til tre dommere, går Sylvester undercover i et fengsel. Men når han selv blir truet på livet, må Team Scorpion redde ham ut.

01:45(02:40)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2015. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. I denne del: Walter, Cabe og Happy havner i livsfare når en eksplosjon sender den topphemmelige ubåten de befinner seg i til bunns med begrensede mengder oksygen, og en selvutslett-funksjon som snart aktiveres.

02:40(03:10)

> Car Matchmaker

Amerikansk realityserie fra 2017. Den tidligere Seinfeld-manusforfatteren og komikeren Spike Feresten hjelper folk med å finne den rette bilen. I denne del: Spike rakettingeniør er på jakt etter en bil han både kan racerkjøre med i helgene, og bruke til hverdags. Spike viser ham en «Franken-Porsche» med mer enn 800 hestekrefter.

03:10(03:40)

> Car Matchmaker

Amerikansk realityserie fra 2017. Den tidligere Seinfeld-manusforfatteren og komikeren Spike Feresten hjelper folk med å finne den rette bilen. I denne del: Spike kjører den ultimate offroad-bilen, en Army Surplus Humvee når han skal møte et Crossfit-frelst par som ser etter en bil de kan dra på eventyr med.

03:40(04:40)

> Ekstrem flytting

Amerikansk realityserie. I denne dramatiske serien følger vi gigantiske transporter over land, på havet og i luften. Se forflytninger av konstruksjoner som aldri var ment å flyttes på. I denne del: En 1400 tonn tung HMCS Onondaga-ubåt må fraktes 1100 kilometer til lands og til vanns for å komme frem til sin nye destinasjon.

04:40(05:35)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Hogstlagene sliter med ettervirkningene av den voldsomme stormen, og et av lagene har mistet telefondekningen.

05:35(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2012. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og bearbeider biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og det å gyve løs på nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for hvert eneste prosjekt kan bety penger tapt eller penger tjent. I denne del: Danny kommer over en killer av en Pontiac GTO 67-modell på et av de største bilshowene i Las Vegas. Vil denne tidløse muskelbunten av en bil få brenne gummi igjen, eller blir oppgaven med å restaurere bilen for tøff?