Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

18:00(19:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Det blir slåsskamp hos Papac etter en livstruende situasjon. Coatsy må gripe inn. Oakes beskyldes for å stjele trær fra Rygaard. Gabe gir dem en kraftig advarsel. Det blir slåsskamp hos Papac etter en livstruende situasjon. Coatsy må gripe inn. Oakes beskyldes for å stjele trær fra Rygaard. Gabe gir dem en kraftig advarsel. Jeeter overrasker Greg når han hopper i vannet for å redde Swilley under et dykk for Chapman.

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Etter at Coatsys litt for effektive yarderhåndtering sender en kjempestokk ned mot Papac-crewet, bestemmer Mike seg for å re-engasjere Joe. Etter at Coatsys litt for effektive yarderhåndtering sender en kjempestokk ned mot Papac-crewet, bestemmer Mike seg for å re-engasjere Joe. Shelby og Blake kjemper for å hale i land en kjempestokk, men stumper over en ennå større en, og går etter den i stedet, med Brittanys hjelp.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Morgans liv henger i en tynn tråd, og sterk vind truer med å ødelegge hytta til Marty. Tom står endelig overfor et gjennombrudd som kan gjøre slutt på den stadige uflaksen hans. Morgans liv henger i en tynn tråd, og sterk vind truer med å ødelegge hytta til Marty. Tom står endelig overfor et gjennombrudd som kan gjøre slutt på den stadige uflaksen hans.

21:00(22:00)

> Body Cam Cops

Dokusåpeserie. Vi blir med politiet i USA, Australia, Storbritannia og Europa som har kamera festet på kroppen på jobb. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

22:00(23:00)

> Panikk i lufta

Dokumentarserie fra 2017. Et fly må nødlande på en motorvei, og et redningsfly på vei til et oppdrag i fjellet styrter. Når en pilot blir innesperret i flyet sitt som havner i havet, kaster folk seg i sjøen for å hjelpe ham. Et fly må nødlande på en motorvei, og et redningsfly på vei til et oppdrag i fjellet styrter. Når en pilot blir innesperret i flyet sitt som havner i havet, kaster folk seg i sjøen for å hjelpe ham.

23:00(23:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Ivo og Lill Marita er arrestforvarere i arresten i Bergen. Nesten 4500 mennesker blir satt i arresten hvert år og ordensforstyrrelser er ofte grunnen. Ivo og Lill Marita er arrestforvarere i arresten i Bergen. Nesten 4500 mennesker blir satt i arresten hvert år og ordensforstyrrelser er ofte grunnen. Kvelden i dag er ikke så ulik andre kvelder; flere personer er nødt til å tilbringe natten i arresten etter å ha blitt svært beruset og oppført seg utagerende på byen i Bergen. Ivo og Lill Marita må også ta hånd om et annet problem; en markant lukt har nemlig spredd seg i lokalene. Robert og Andreas er på patrulje i Bergen og de får inn en melding om bråk i et parkeringshus. Det viser seg å være noe annet enn det de trodde.

23:30(00:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie fra 2016. Lothepus skal tjene penger på å dele opp digre jernklumper ved en metallfabrikk. Det viser seg å være en større utfordring enn han hadde trodd, og når det ikke engang fungerer med dynamitt er gode råd dyre. Lothepus skal tjene penger på å dele opp digre jernklumper ved en metallfabrikk. Det viser seg å være en større utfordring enn han hadde trodd, og når det ikke engang fungerer med dynamitt er gode råd dyre. Sammen med Joar må han løse utfordringen en gang for alle!

00:00(00:55)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2016. De syv som nå skal i fengsel har alle fått utdelt dekkhistorier, og har på forhånd blitt drillet i både skrevne og uskrevne regler som gjelder blant de innsatte. De syv som nå skal i fengsel har alle fått utdelt dekkhistorier, og har på forhånd blitt drillet i både skrevne og uskrevne regler som gjelder blant de innsatte. I tillegg har de blitt instruer om hvordan de skal holde seg trygge. Ale syv har også sine helt spesielle grunner til at de ønsker å teste ut fengselslivet. Nå har de en viktig jobb foran seg: å overbevise alle om at de er ordentlige innsatte.

00:55(01:50)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2015. Etter at Sylvester har gjort det svært bra i TV-programmet "The Price is Right", må Team Scorpion infiltrere en bilsmugleroperasjon der det også planlegges å sende kjemiske våpen til Sør-Amerika. Etter at Sylvester har gjort det svært bra i TV-programmet "The Price is Right", må Team Scorpion infiltrere en bilsmugleroperasjon der det også planlegges å sende kjemiske våpen til Sør-Amerika.

01:50(02:40)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2015. Noen bryter seg inn i blodbanken i Los Angeles, og frykt for at blodet skal ha blitt infisert, gjør at det blir erklært ubrukelig. Noen bryter seg inn i blodbanken i Los Angeles, og frykt for at blodet skal ha blitt infisert, gjør at det blir erklært ubrukelig. For å redde en jente som står overfor en livsviktig hjertetransplantasjon, må Team Scorpion finne ut hvem som har vært inne i blodbanken.

02:40(03:10)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Phil og Jase havner i krangel om hvilket lokkemiddel som fungerer best på duene. Jessica utfordrer Willie til en bowlingkonkurranse med Kays «Big Sistas’s»-klubb. Phil og Jase havner i krangel om hvilket lokkemiddel som fungerer best på duene. Jessica utfordrer Willie til en bowlingkonkurranse med Kays «Big Sistas’s»-klubb.

03:10(04:10)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for andre del av finalerunden i Orlando. De tretti beste utøverne fra kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg i finaleløypen. Det er duket for andre del av finalerunden i Orlando. De tretti beste utøverne fra kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg i finaleløypen. Laksestigen og Helix-husken er blant hindrene atletene må gjennom for å få lov til å være med videre.

04:10(05:05)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Det er siste dag av jaktsesongen, og to familier samler troppene for å utfordre hverandre. Det er siste dag av jaktsesongen, og to familier samler troppene for å utfordre hverandre.

05:05(05:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

05:30(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2017. Kevin forsøker å få Danny til å selge noen av bilene sine, men lykkes kun i å fyre opp under en annen av Dannys drømmer, en 1970 Lincoln Mark III. Kevin forsøker å få Danny til å selge noen av bilene sine, men lykkes kun i å fyre opp under en annen av Dannys drømmer, en 1970 Lincoln Mark III. I tillegg kommer NASCAR-stjernen Kyle Larson innom butikken for å sjekke ut noen av Dannys heteste biler, og Danny og gutta får VIP- billetter til et NASCAR-løp på Las Vegas Speedway.