Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: Utøverne fortsetter å utfordre seg selv i finalens første trinn. Kun de som klarer å komme seg gjennom alle de åtte krevende hindrene får være med videre til trinn to i verdens mest krevende hinderløype!

19:00(20:00)

> Gjeldshaiene

Britisk dokusåpeserie. Vi følger britiske offentlige pengeinnkrevere på jobb, og blir med dem når de banker på dørene til folk som ikke har betalt gjelden sin. I denne del: Husokkupanter har inntatt en kontorblokk i London, og Paul Bohill, Steve Pinner og Ben Pinner står overfor sin største inndragelse noensinne. Ettersom det er rapportert om urovekkende adferd blant noen av de over 70 okkupantene, bistår også politiet.

20:00(21:00)

> Gjeldshaiene

Britisk dokusåpeserie. Vi følger britiske offentlige pengeinnkrevere på jobb, og blir med dem når de banker på dørene til folk som ikke har betalt gjelden sin. I denne del: Paul og Steve gjør en helt spesiell oppdagelse når de skal kaste beboere ut fra en leilighet I Docklands i London. På et avlåst soverom finner de en svært, låst skrin, og de to bestemmer seg for å tilkalle politiet.

21:00(23:30)

> Godzilla

Amerikansk science fiction fra 2014. Bryan Cranston, Aaron Taylor-Johnson. Tiden stopper opp da vitenskapsmannen Joe ser sin kone dø i en mystisk ulykke på et kjernekraftverk i Japan. Femten år senere er han oppslukt av konspirasjonsteorier, noe som distanserer ham fra sønnen Ford. Men snart forstår Ford at Joe har rett og at jorden står overfor en krig mot gigantiske monstre.

23:30(00:25)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. I denne del: Black Siren vender tilbake for å hjelpe Chase og Felicity arrangerer bursdagsfeiring for Oliver. Lance er rasende etter at Rene droppet å møte på en høring om hvem som skal ha foreldreretten til datteren deres.

00:25(01:20)

> Bak murene: Fengselsbetjentene

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Vi følger en gruppe helt ferske fengselsbetjenter på deres 60 dager lange prøveperiode bak murene. Slitasjen på fengselsbetjenter er stor, og fengslene i USA mangler kvalifiserte ansatte. Men å jobbe med tunge kriminelle er krevende, og statistisk sett er det bare en av fire av de ferske fengselsbetjentene som klarer seg gjennom de første 60 dagene. I "Bak murene: Fengselsbetjentene" følger vi nybegynnerne når de tar fatt på de ulike utfordrende oppgavene som finnes i et fengsel. De må skille innsatte som havner i slagsmål, og de inspiserer celler. Vi blir også med når ferskingene må jobbe alene på skift og får ansvar for 75 innsatte. De må da holde øye med landets mest voldelige lovbrytere som er i ferd med å tilpasse seg livet bak murene. I denne del: De fleste innsatte soner lange voldsdommer, og for mange av dem er det bruk av narkotika som får tiden bak murene til å gå. På tross av forsøk på å holde fengselet rusfritt, vil det alltid være stoff å få fatt i, også for de innsatte. Francisco mistenker at en av fangene er ruset, og Andrew tar med en innsatt på en risikofylt tur utenfor fengselet.

01:20(02:05)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. Åtte frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte. I denne del: Det oppstår kaos og fortvilelse når sjefene på to avdelinger setter sikkerheten til deltakerne i fare.

02:05(02:45)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2016. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: Mattys guddatter Vanessa, blir skutt og drept, og teamet oppdager at handlingsmønstret til drapsmannen ligner på et mønster brukt av en drapsmann i San Francisco som aldri ble tatt.

02:45(03:35)

> Transporter

Kanadisk actionserie. Vi følger Frank Martin, transportøren som flytter hva som helst hvor som helst, uten å stille ubehagelige spørsmål. I denne del: Frank og Catarina blir bedt om å redde den sårede bistandsarbeideren Zac Preston, som er blitt tatt til fange av en krigsherre i Mauritania.

03:35(04:20)

> Atlantis

Britisk dramaserie. Da Jason dro ut for finne faren sin, kunne han aldri ha forestilt seg hvor reisen skulle ta ham. Langt hjemmefra og desperat etter svar blir Jason skylt på land i et gammelt rike. Et mystisk sted - den tapte byen Atlantis. I denne del: Ett år er gått, og mye er forandret. Ariadne er blitt dronning etter farens død og er i krig med sin gamle fiende Pasiphae.

04:20(05:10)

> Fargo

Buridan's Ass. Amerikansk thrillerserie. Den manipulative og karismatiske leiemorderen Lorne Malvo ankommer en småby i Minnesota. Ved hjelp av vold og pur ondskap øver han innflytelse på den stakkarslige forsikringsagenten Lester Nygaard. Samtidig prøver politibetjentene Molly Solverson og Gus Grimly å løse en rekke drapsgåter de mener kan knyttes til Malvo og Nygaard. I denne del: Malvo setter sin store plan ut i live for å kreve inn en million dollar i utpressingspenger fra Supermarked-kongen, men ikke alt går som planlagt for alle involverte.

05:10(05:35)

> M*A*S*H

Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen. I denne del: En reporter fra en statlig tv-kanal intervjuer de ansatte i leiren.

05:35(06:00)

> Gustav's Super Races

Svensk motormagasin. Verdens raskeste biler settes opp mot hverandre i adrenalinfylte dragrace. Gustav Träff driver en suksessrik YouTube-kanal med nærmere 200 millioner visninger, og har et godt navn i racing-verdenen. I denne serien får du de beste racene han har organisert - med sjeldne superbiler fra Bugatti, Koenigsegg, Ferrari og andre kjente merker. Her får du et unikt innblikk i råskapen som bor i planetens raskeste biler. I denne del: En standard GT2 er rask. En Cargraphic eller 9ff GT2 med opptil 1000 HK er enda raskere. Vil den kunne ta opp kampen mot en hypercar som Koeningsegg?