Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

20:00(20:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2017. Torodd har reist til Thailand og får oppleve et helt nytt og fremmed miljø. Jon Arild og Hugsten reiser til Rättvik i Sverige mens Mats får erfare at det ikke er det samme å reise på treff med kjæresten som bestevennen. Sviker. Vi følger livene til syv raggere i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå

20:30(21:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2017. I Thailand blir vii med på båttur der Torodd får dykke for første gang. I Rättvik er Jon Arild og Hugsten på raggen. Men Mats og Bakken, klarer de å finne tilbake til vennskapet?. Borte bra, hjemme best. Vi følger livene til syv raggere i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå

21:00(23:15)

> Rogue Assassin

Amerikansk action fra 2007. Etter at partneren og familien hans blir drept av den beryktede leiemorderen Rogue, blir FBI-agent Jack Crawford besatt av tanken på hevn mens hans liv går i oppløsning i en malstrøm av skyldfølelse og svik.

23:15(00:10)

> Hunting Hitler

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Etterforskningen rundt Hitlers overlevelse og rømning fra bunkeren i aprildagene 1945 fortsetter, nå med tidligere hemmeligstemplede dokumenter fra CIA, M16 og argentinske, russiske og tyske myndigheter i tillegg…. Catch- Up Special: Inside the Investigation. Etterforskningen rundt Hitlers overlevelse og rømning fra bunkeren i aprildagene 1945 fortsetter, nå med tidligere hemmeligstemplede dokumenter fra CIA, M16 og argentinske, russiske og tyske myndigheter i tillegg til FBIs egne.

00:10(02:05)

> Slender Man

Amerikansk dokumentar. En sen maidag i 2014, gikk tre 12 år gamle jenter inn i en skog i Waukesha County, Wisconsin; bare to kom ut igjen. Den tredje lå døende igjen. Denne true crime-dokumentaren prøver å finne svaret på hvordan en fiktiv internett-karakter kunne påvirke de to jentene til å ønske å drepe en nær venn. Filmen bygger på intervjuer med de to jentenes familier, samt ulike You Tube videoer som omhandler Slender Man.

02:05(03:50)

> Tiny House of Terror

Kanadisk drama fra 2017. Samanthas tekniske mogul av en ektemann forsvinner plutselig og antas å være død. Kona ønsker å flytte fra det fancy hi-tech-huset i Silicon Valley og finner seg et gammelt, lite hus på landet - langt fra offentligheten. Etter hvert som hun begynner å venne seg til sin nye livsstil, blir freden og roen forstyrret av at Samantha føler hun blir iakttatt - akkurat slik mannen følte det like før han forsvant.

03:50(04:45)

> Into the Badlands

Amerikansk spenningsserie fra 2016. En fastlenket Sunny må bryte seg ut når planen hans for å rømme fra fengselet mislykkes. Lydia ber Ryder om hjelp når hennes nye liv er truet, og M.K. prøver å finne ut mer om sin mystiske fortid. Force of Eagle's Claw. En tapper kriger og en ung gutt søker etter frihet i et land styrt av kyniske makthavere.

04:45(05:44)

> Mafiaen: På innsiden

Britisk dokumentar.