Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

18:10(19:05)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Belinda hjelper Shelby med å finkjemme sumpen for brukpare ting som er blitt vasket bort av orkanen Isaac, før hun utfordrer ham til et gjørmerace der vinneren får en dagslønn. Unlucky Charm. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

19:05(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. En av Swamp Man finner en gedigen tømmerstokk i sumpen, men på turen tilbake blir kamerateamet skadet. Craig kommer tilbake til Rygaard etter å ha snakket med Gabe. Slippery Slope. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2018. Tom må reise ut i feltet på en redningsaskjon, og i den ekstremt lange kuldeperioden sliter Morgan og Margaret med å finne ferskt vann, mens Eustace går for en risikabel løsning i et forsøk på å kjøpe naboens…. Block and Tackle. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Åsted Norge

Norsk dokumentarserie fra 2019. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde, tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen og politioverbetjent Rune Utne Reitan.

22:00(22:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2019. På krimvakta i Sarpsborg har Eirik fått inn en melding om en mulig voldtekt av en 14 år gammel jente, hvor begge involverte er under seksuell lavalder. Mulig voldtekt. I andre sesong av «Blålys» følger vi politiet fra Øst til Vest, i en arbeidshverdag der hva som helst kan skje. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

22:30(23:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2019. I Florø er krimteknikerne og et stort etterforskningsteam på plass for å undersøke et mistenkelig dødsfall. De første timene er helt avgjørende for å sikre spor i det som ser ut til å være en drapssak. Mistenkelig dødsfall. I andre sesong av «Blålys» følger vi politiet fra Øst til Vest, i en arbeidshverdag der hva som helst kan skje. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

23:00(00:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2015. Gutta tar utfordringen med å forbedre ambulansebiler, og det er tre svært ulike varianter som blir produsert og sendt til testing. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

00:15(00:40)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Skyting i Arizona, en person med automatgevær og innbrudd i South Carolina. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

00:40(01:10)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Fyllekjøring i Illinois, biltyveri i South Carolina og en overdose i Indiana. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

01:10(02:05)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2016. Isaiah og Robert sliter med livet bak murene, og er redde for at de snart skal bli avslørt. Zac på sin side, har tatt opp jakten på innsatte som bruker narkotika. Fight Face. Syv frivillige som ikke har begått noe lovbrudd, går undercover som fanger i Clark County Jail fengsel i 60 dager. Med dette vil sheriffen Jamey Joel forsøke å avdekke kriminalitet og korrupsjon i fengselet han styrer. Håpet hans er å få et unikt perspektiv på hva som faktisk foregår bak fengselsmurene.

02:05(02:55)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Quentin Lance er kidnappet av Black Siren og Clayden James, som krever masseødeleggelsesvåpen som betaling for Quentins liv. Irreconciable Differences. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

02:55(04:10)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2015. Gutta tar utfordringen med å forbedre ambulansebiler, og det er tre svært ulike varianter som blir produsert og sendt til testing. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

04:10(05:15)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1988. MacGyvers gamle flamme, Penny Parker, får endelig drømmerollen i en rockeopera. Men MacGyver finner fort ut at det ikke er stemmeprakten som gjorde at drømmen gikk i oppfyllelse. Cleo Rocks. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

05:15(05:43)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Brødrenes koner utfordrer dem til en froskejakt. Jakten viser seg å bli tøffere enn forventet for begge lagene. #98 Heroes Welcome.