Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

17:00(19:10)

> Olsenbanden & Dynamitt-Harry på sporet

Norsk komedie fra 1977. Det går som regel galt, men fra tid til annen hender det at Olsenbanden lykkes med et kupp. Problemet er at de ikke klarer å holde på pengene noe særlig lenge av gangen.

19:10(21:00)

> Politiskolen 4

Amerikansk komedie fra 1987. Kommandant Lassard bestemmer seg for å gjøre byens borgerverngrupper tøffere ved å lære dem opp og gi dem status som politikonstabler. Og gjett hvem instruktørene er?. De samme avgangselevene som trodde F’en på sine egne karakterutskrifter betydde ”Fantastisk”. Når den rivaliserende betjenten, Løytnant Harris, ser de blå lede de beleirede, bestemmer han seg for at tiden er moden for å bringe akademiet i vanry.

21:00(23:45)

> Karate Kid - Sannhetens øyeblikk

Amerikansk drama fra 1984. Daniel og moren hans flytter til California. Der blir Daniel terrorisert av den brutale Johnny og gjengen hans fra den lokale karateklubben. For å kunne forsvare seg lærer han karate av vennen Miyagi. Under Miyagis rettledning utvikler Daniel ikke bare fysiske evner, men også selvtillit til å klare å gjennomføre sitt livs kamp.

23:45(01:50)

> Birkebeinerne

Norsk historisk actionfilm fra 2016. Året er 1204, og Norge herjes av en brutal borgerkrig. Kongens uekte sønn jages av kongefamiliens fiender.

01:50(02:15)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Politipatruljen må ta opp jakten på en kriminell som stikker av, samt hjelpe en kvinne som er fornærmet. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

02:15(02:45)

> Modern Family

Amerikansk komiserie fra 2019. Mitchell sliter med å gi slipp på sitt gamle liv, og får hjelp av Gloria. Haley, Luke og Alex bestemmer seg for å arrangere fest når Claire og Phil reiser bort. Dylans mor skal passe tvillingene. I'm Going to Miss This. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Nyt denne siste sesongen med vår favorittfamilie «Modern Family». Siden dette er siste gang vi ser denne familien på skjermen så kan vi forvente oss mer galskap enn vanlig.

02:45(03:40)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. Vi får et gjensyn med deltakerne i årets sesong. Hva gjør de nå?. Season 3 Special (Where Are They Now?). Syv frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte.

03:40(04:35)

> Arrow

Amerikansk actionserie fra 2018. Etter at The Ninth Circle gir Team Arrow et stort tilbakeslag, må en motvillig Diggle spørre Defense Intelligence Agency om hjelp. Oliver finner informasjon som han mener vil snu Emiko mot the Ninth Circle. Spartan. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

04:35(05:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Joar er med Lothepus på en stor sprengningsjobb, men han begynner for alvor å bli lei av å bli herset med. Han vil starte for seg selv. Derfor tar Joar mot til seg og spør banken om lån. Mann for sin hatt. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte.

05:00(06:00)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Darrell kaller inn uventede forsterkninger til det nye selskapet sitt, men klarer det nye teamet å håndtere de svært krevende rutene?. Flirtin with Disaster. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.