Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:45)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger ungdomsårene til Clark Kent - mannen som senere ble kjent som Supermann. I denne del: Clark bestemmer seg for å fortelle Lana hemmeligheten sin, slik at de endelig kan være sammen. Samtidig kidnapper en tidligere FBI-agent Pete, og torturerer ham for å få ham til å røpe hva Clark skjuler.

06:45(07:35)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger ungdomsårene til Clark Kent - mannen som senere ble kjent som Supermann.

07:35(08:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Alligatorjegerne blir tvunget til å stole på intuisjonen sin når de kjemper mot naturkreftene. Et av jaktlagene må ta en avgjørelse som kan være livstrunede, når de bestemmer å begi seg lenger inn i sumpene.

08:30(08:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie. Danny Koker og gjengen på «Count's Kustoms» restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Kevin og Roli kommer tilfeldigvis over et mystisk lite kjøretøy når de er ute for å kjøpe lunsj til gutta. Senere får Danny en telefon fra en av favorittmusikerne sine, Rob Zombie. Rob ønsker en Ford F-100 1967-modell dekorert i sin helt spesielle egne makabre stil, slik at han kan ta bilen med seg på sommerens turné.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie. Danny Koker og gjengen på «Count's Kustoms» restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: En kunde begynner å gråte når han får se chopperen Counts-gutta har laget til minne om hans døde mor. Danny på sin side, overrasker bandet sitt med en 70-talls hippie-bil!

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Selv humor på høyt nivå hjelper ikke de to komikerne som ha vil tilbake bilen sin som er tauet bort. Marilyn på sin side mislykkes i å finne en bra man på parkeringsrunden sin.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Parkeringsselskapet må håndtere trafikale ettervirkninger etter en dramatisk episode der en polititjenestemann ble drept. Marlene har et sammenstøt med en kronisk parkeringssynder som er på jakt etter sin beslaglagte bil.

10:25(10:55)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Chris og Robbie får jobben med å frakte en skummel last med grøsser-effekter, men den store skrekken får de først når det viser seg at lasten er dobbel så stor som de ble enige med eieren om.

10:55(11:25)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Jarret sliter med forhandlingene etter at han ikke klarer å levere en last med surfebrett i tide, og kunden forlanger rabatt.

11:25(12:20)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Slutten på den lange vinteren i Montana er endelig i sikte. Tom og Nancy Oar gjør siste rest av vinterjobben når de får en overraskende telefon fra familiemedlemmer, noe som tvinger dem til å ta en vanskelig avgjørelse.

12:20(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Vinteren er endelig over. Tom tar farvel med en gammel venn og reiser til Florida. I North Carolina legger Eustace ut på en farlig ferd ned en stri elv for å levere en kano han har bygget for å betale ned på lånet. I Alaska treffer Marty familien igjen, og legger store planer for fremtiden.

13:15(14:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: En mann har fått hjertestans på et tog midt i Stockholmstrafikken, og brannmannen Peter kjemper for å redde livet hans.

14:15(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Mattias rykker ut til en trafikkulykke i en tunnel der flere kjøretøy er innblandet. Ambulansesykepleieren Ulf drar i all hast til en kvinne som har problemer med å puste.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Ved hjelp av politihunden Aldis pågriper politibetjentene Simon og Rickard tre tyver på fersk gjerning. Brannmannen Magnus rykker ut til en motorsykkelulykke der den skadde føreren ligger midt på E4.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politimannen Henrik rykker ut til en person som blir mishandlet i en leilighet, og ambulansesykepleieren Ulf drar i all hast til en kvinne som har falt og skadet seg i hodet.

17:05(17:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie. Danny Koker og gjengen på «Count's Kustoms» restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Etter at to salg går i vasken, får Danny muligheten til å skreddersy en Chevy 1960-modell slik han ønsker. Senere får han høre dårlig nytt om en kunde. Mike på sin side, må konfrontere en rasende okse!

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie. Danny Koker og gjengen på «Count's Kustoms» restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny hjelper Shannon med å restaurere en gammel Volkswagen. Senere får han fatt i en Ford Bronco 1969-modell til en alenemor som ønsker å gjenoppleve ungdommen sin sammen med sønnen.

18:00(18:30)

> Mr. Bean

Britisk komiserie. Mr. Bean havner stadig i rare situasjoner. I denne del: På hotellferie klarer Mr. Ben å låse seg ute fra rommet sitt, splitter naken. Hvordan skal han løse den pinlige situasjonen?

18:30(18:55)

> Ishockey: Før kampen

TV 2 Sporten gir deg siste nytt før kampen i Get-ligaen.

18:55(21:30)

> Ishockey: Stavanger Oilers - Vålerenga

Direkte fra DNB Arena og kampen mellom Stavanger Oilers og Vålerenga i Get-ligaen. Kommentatorer: Kasper Wikestad og Bjørn Erevik.

21:30(22:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie fra 2016. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Lothepus er ute av boblen fra "Farmen kjendis", og endelig skal Joar og Lothepus sprenge sammen igjen. Partykongen Petter Pilgaard kommer plutselig på besøk til Fjorden. Joar fatter ikke hvorfor Lothepus og Petter er venner, og lurer på om Lothepus har mistet forstanden!

22:00(23:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2017. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. De rykker ut på branner, drukninger og ulykker, og alt handler om å redde menneskeliv og verdier. I denne del: Skal du holde ut som brannmann, er det viktig å kunne håndtere svært dramatiske hendelser som kan ha tragiske utfall. Redningsdykker Henrik forteller om sin innsats på Utøya den 22. juli 2011, og vi blir med ham på den beryktede "bassengtesten" hvor nye dykkere selekteres til etaten.

23:00(00:00)

> Åsted Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. I Åsted Norge kan du hjelpe politiet med å oppklare uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. I det direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte. Åsted Norge ønsker å gjøre Norge litt tryggere. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen.

00:00(00:30)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. I denne del: Bartender Jon Vegard deltar i en stor flairing-konkurranse, mens stripperen Linda er klar for å opptre på sin største scene noensinne. På Oslo S observerer vekterne en mann på skinnegangen.

00:30(01:00)

> Las Vegas Jailhouse

Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center.

01:00(01:55)

> Sons of Anarchy

Los Fantasmas. Amerikansk dramaserie. Et adrenalinfylt drama med mørk humor. En MC-klubb vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. I denne del: Presset øker på Jax. Syndene til klubben og familien trekker ham i forskjellige retninger.

01:55(02:40)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Alligatorjegerne blir tvunget til å stole på intuisjonen sin når de kjemper mot naturkreftene. Et av jaktlagene må ta en avgjørelse som kan være livstrunede, når de bestemmer å begi seg lenger inn i sumpene.

02:40(03:05)

> All Worked Up

Amerikansk realityserie. Vi følger kausjonister, pengeinnkrevere, parkometervakter og andre personer i upopulære yrker i deres arbeidshverdag.

03:05(03:25)

> All Worked Up

Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

03:25(04:10)

> Vettskremte pøbelunger

Amerikansk realityserie. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. I denne del: I denne spesialepisoden treffer vi igjen tenåringer som har deltatt i foregående sesonger, for å sjekke om besøkene i fengsel har hatt noen varig effekt på oppførselen deres.

04:10(05:05)

> Sons of Anarchy

Los Fantasmas. Amerikansk dramaserie. Et adrenalinfylt drama med mørk humor. En MC-klubb vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. I denne del: Presset øker på Jax. Syndene til klubben og familien trekker ham i forskjellige retninger.

05:05(05:30)

> M*A*S*H

Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen. I denne del: En koreansk kvinne med et barn ankommer leiren på jakt etter barnets far, og peker ut Radar.

05:30(06:00)

> USAs styggeste tatoveringer

Amerikansk realityserie. I denne del: Jasmines kunde bekjenner sine synder til kona, og Tommy fikser et svik.