Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Faren for oppsigelse bekymrer mennene, og presset på å nå deadlinene øker. Et av selskapene mister en av sine viktigste maskiner.

12:15(13:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Den bitende kulden presser rovdyrene til det ytterste og Tom havner i nærkamp. Rich får problemer med en ulveflokk.

13:10(14:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Matte fra Farsta rykker ut til en villabrann, og i Haninge får politiet melding om slåsskamp på en skole.

14:10(15:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: En mann går berserk på en øy i skjærgården, og Johan fra Ålandspolitiet rykker ut. Brannmannen Mats drar til stedet når en aggressiv mann truer en barnefamilie.

15:05(16:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Magnus fra sjøpatruljen på Åland rykker ut når en båt tar inn vann. Politimannen Kristoffer i Haninge blir varslet om et innbrudd som er i ferd med å finne sted.

16:00(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Nicolai i politiet på Åland får melding om en bevisstløs person, og brannmannen Emma i Västervik rykker ut til en trafikkulykke.

17:00(17:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

17:30(18:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Atlanta er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype. Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer.

19:00(20:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Indianapolis er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype! Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer!

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Besøket Tom får av sønnen Chad går fryktelig galt, og Martys fly hjem fra Revelation-fjellene er forsinket.

21:00(22:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den niende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: Vi er i Cleveland, og her er det duket for byfinale der atletene blant annet må komme seg gjennom det nye hinderet «Nail Clipper» for å få bli med videre til den nasjonale finalen i Las Vegas.

22:00(22:55)

> Bak murene: Fengselsbetjentene

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Vi følger en gruppe ferske fengselsbetjenter på deres 60 dager lange prøveperiode bak murene. I denne del: Slitasjen på fengselsbetjenter er stor, og fengslene i USA mangler kvalifiserte ansatte. Men å jobbe med tunge kriminelle er krevende, og statistisk sett er det bare en av fire av de ferske fengselsbetjentene som klarer seg gjennom de første 60 dagene. I "Bak murene: Fengselsbetjentene" følger vi nybegynnerne når de tar fatt på de ulike utfordrende oppgavene som finnes i et fengsel. De må skille innsatte som havner i slagsmål, og de inspiserer celler. Vi blir også med når ferskingene må jobbe alene på skift, og får ansvar for 75 innsatte. De må da holde øye med landets mest voldelige lovbrytere som er i ferd med å tilpasse seg livet bak murene.

22:55(23:50)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. Syv frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte. I denne del: Vi får et gjensyn med deltakerne i årets sesong. Hva gjør de nå?

23:50(00:20)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene. I denne del: En kvinne i dårlig humør havner i krangel med en annen kvinne som ikke vil slutte å stirre på henne. En mann blir arrestert for å ha ødelagt en glassdør på et hotell, under et basketak med en sikkerhetsvakt der.

00:20(00:50)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene. I denne del: En mann som tror han er en alien som feilaktig har blitt arrestert, blir brakt inn. En familiegjenforening ender med blåveis og blod for en ektemann.

00:50(01:40)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden. I denne del: Teamet er på oppdrag i en vindmøllepark når de i hui og hast må rykke ut for å redde Paige og Happy før kabelen i gondolbanen de sitter i ryker, og de to styrter i bakken.

01:40(02:35)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden.

02:35(03:05)

> 10 Things You Don't Know About

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Du trodde kanskje du visste alt om en historisk hendelse, bygning eller person? "10 Things You Don't Know About" gir deg overraskende og ny informasjon! I denne del: Franklin og Eleanor Roosvelt var et tilsynelatende lykkelig presidentektepar. Nå avslører forfatter og historiker David Eisenbach at Roosevelt-ekteskapet var et politiske arrangement av episke proposisjoner. Presidenten hadde et langvarig forhold til konas sekretær, og Eleanor var skaplesbisk og forelsket i en kvinnelig journalist.

03:05(03:55)

> Limitless

Amerikansk sciencefictionserie. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. I denne del: Brian ringer FBI og sier at han trenger fri en dag fordi han har blitt syk. Samme dag blir han bortført av CIA, som trenger de NZT-fremkalte evnene hans til et krevende oppdrag. Operasjonen viser seg å bli svært vanskelig, og Brian er uten FBIs støtte i en situasjon ingen synes å ha kontroll på.

03:55(04:50)

> Limitless

Amerikansk sciencefictionserie. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. I denne del: Naz blir anholdt mistenkt for å ha reist støtte til terrorisme. Brian og Rebecca setter i gang undersøkelser, og disse fører dem til Naz sin datter Ava, som avslører en familiehemmelighet som Naz har holdt skjult for FBI.

04:50(06:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Faren for oppsigelse bekymrer mennene, og presset på å nå deadlinene øker. Et av selskapene mister en av sine viktigste maskiner.