Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

16:05(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. Politibetjenten Henne stopper en bil i Åmål, og ambulansesykepleieren Janne skynder seg til en pasient med pusteproblemer i Karlskrona. Politibetjenten Henne stopper en bil i Åmål, og ambulansesykepleieren Janne skynder seg til en pasient med pusteproblemer i Karlskrona. Politibetjenten Calle blir varslet om et butikktyveri der tyvene fortsatt befinner seg på stedet.

17:00(18:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. Brannmannen Micke rykker ut til flere voldsomme bilbranner. Annelie skynder seg til en urolig mann med pusteproblemer, og Jacob blir varslet om at person er i ferd med å bli mishandlet. Brannmannen Micke rykker ut til flere voldsomme bilbranner. Annelie skynder seg til en urolig mann med pusteproblemer, og Jacob blir varslet om at person er i ferd med å bli mishandlet.

18:00(19:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. På fjellet går en av nøkkelpersonene på Gabes team til konkurrenten. Big Gun strever med å rekke en alt for stram deadline, mens Joe og den nye tømreren prøver å finne ut av ting i Alaska. Where's Willy?. På fjellet går en av nøkkelpersonene på Gabes team til konkurrenten. Big Gun strever med å rekke en alt for stram deadline, mens Joe og den nye tømreren prøver å finne ut av ting i Alaska. PÅ elven kan en ulykke sette en stopper for S&S for godt, mens Shelby's trofaste medarbeider Willy, forsvinner i sumpen.

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Alle teamene kjenner på presset. Både Rygaard-teamet og S&S møter motgang og rystelser. I Florida opplever S&S motgang, mens Buck og Swilley får uventet hjelp fra James. Falling Apart. Alle teamene kjenner på presset. Både Rygaard-teamet og S&S møter motgang og rystelser. I Florida opplever S&S motgang, mens Buck og Swilley får uventet hjelp fra James. I Alaska drar Papac-teamet på fisketur, mens Gig Gun må hente inn en ny skogsmaskin-operatør for å takle det bratte terrenget. I sumpen skjer det en ulykke som kan føre til at Shelby mister enda en assistent.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2017. Tidlig snøsmelting fører de lokale bjørnene ut av hiene sine flere uker tidligere enn normalt. Jasons jakt etter et hjem er endelig slutt. Race to Ruin. Tidlig snøsmelting fører de lokale bjørnene ut av hiene sine flere uker tidligere enn normalt. Jasons jakt etter et hjem er endelig slutt.

21:00(22:50)

> Villmark

Norsk grøsser fra 2003. En gjeng med friluftselskende ungdommer og deres leder begir seg ut i den vakre, norske naturen for å gå på tur. En gjeng med friluftselskende ungdommer og deres leder begir seg ut i den vakre, norske naturen for å gå på tur. Men når de finner liket av en ung kvinne, som ser ut til å ha druknet i en innsjø, forvandles plutselig den hyggelige utflukten til en redselsfull opplevelse, og ungdommene må snart kjempe for sine liv.

22:50(23:45)

> Arrow

Amerikansk actionserie fra 2018. Oliver står overfor sin hittil største utfordring som innsatt. Felicity får et fristende tilbud, og Diggle ber Curtis om å gå undercover for ARGUS. Crossing Lines. Oliver står overfor sin hittil største utfordring som innsatt. Felicity får et fristende tilbud, og Diggle ber Curtis om å gå undercover for ARGUS.

23:45(00:45)

> The Cops

Britisk dokumentarserie fra 2018. Bodycam-teamet havner i kamp med en aggressiv øksemann som har hugget hull i døren til sin livredde nabo. Bodycam-teamet havner i kamp med en aggressiv øksemann som har hugget hull i døren til sin livredde nabo. En av betjentene blir skadet når de forsøker å pågripe mannen, og politiet må til slutt bruke tåregass for å få fatt i ham.

00:45(01:35)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2018. Nate og Alan er allerede på plass i fengselet. Nate har blitt venn med noen av de andre innsatte, mens Alan sliter md å passe inn. The Beginning of the End - Del 2. Nate og Alan er allerede på plass i fengselet. Nate har blitt venn med noen av de andre innsatte, mens Alan sliter md å passe inn. På utsiden treffer vi tre nye deltakere som forbereder seg på en nye hverdag bak lås og slå.

01:35(02:30)

> Halt and Catch Fire

Amerikansk dramaserie fra 2016. Donna, Bos og Diane begir seg ut på en reise for å samle støtte til Mutiny. Samtidig venter de andre i firmaet på den store dagen da alt skal avgjøres. Joe ber Cameron om en tjeneste. You Are Not Safe. Donna, Bos og Diane begir seg ut på en reise for å samle støtte til Mutiny. Samtidig venter de andre i firmaet på den store dagen da alt skal avgjøres. Joe ber Cameron om en tjeneste.

02:30(03:30)

> Overvåket

Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi får den rystende historien om en 19-åring som tok livet av sin 14 år gamle kamerat fordi han ønsket å bli sammen med kjæresten hans. Youth crime. Vi får den rystende historien om en 19-åring som tok livet av sin 14 år gamle kamerat fordi han ønsket å bli sammen med kjæresten hans. 19-åringen ble filmet da han kjøpte hanskene han hadde på seg da han tok livet av vennen.

03:30(04:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. I sesongens første episode får vi se de 10 mest fryktelige alligator-møtene gjennom syv sesonger med alligatorjegerne i Lousianna. Ten Most Dangerous Moments. I sesongens første episode får vi se de 10 mest fryktelige alligator-møtene gjennom syv sesonger med alligatorjegerne i Lousianna.

04:30(05:25)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Lisa og Todd kjemper sammen for å krysse den frosne Hudson Bay, mens Darrel begir seg ut på en av de mest krevende av de gjenværende vinterveiene. Icy Alliance. Lisa og Todd kjemper sammen for å krysse den frosne Hudson Bay, mens Darrel begir seg ut på en av de mest krevende av de gjenværende vinterveiene.

05:25(06:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Episode 10. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.