Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

22:40(23:40)

> The Rookie

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Politiaspirantene får nye opplæringsansvarlige, og Nolan får betjent Lopez som sin overordnede. Når de to sporer opp en rømning, erfarer de at man kan komme langt med litt medmenneskelighet. The Switch. John Nolan bryter opp sin trygge småbytilværelse og flytter til Los Angeles for å realisere sin drøm om å bli politimann. Mens andre på hans alder for lengst har etablerte karrierer, blir John den eldste rekrutten i LAPD. Omringet av tyve år yngre kolleger, blir det en farlig, humoristisk og uforutsigbar ny start på livet i LAs gater. Basert på en sann historie.

23:40(01:40)

> Mord og mysterier

Britisk krimserie fra 2018. Det knyttes stor spenning til et nytt bryggeri som skal åpne i et gammelt kloster. Det ligger en forbannelse over klosteret, men nysgjerrigheten og spenningen rundt den gamle historien blir til frykt når en mann blir…. The Ghost of Cayson Abbey. Inspektør John Barnaby etterforsker mistenkelige dødsfall og uforståelige drapssaker mens TV-seerne selv kan finne morderen blant underfundige personer med de forskjelligste motiver.

01:40(03:55)

> Danny Collins

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Den aldrende 1970-tallsrockeren Danny Collins klarer ikke å gi slipp på rockelivet. Men når manageren hans finner et 40 år gammelt ulevert brev skrevet til ham fra John Lennon, bestemmer han seg for å skjerpe seg.

03:55(04:50)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2019. Legene må behandle en 25-årig sprinter med alvorlige hevelser. I tillegg blir det romantikk når to 16 år gamle kreftpasienter finner tonen, og Dr. Murphy og Dr. Lever jobber med forholdet. Mutations. Dr. Shaun Murphy, en autistisk savant med ekstraordinære evner når det gjelder diagnostisering, er tilbake i jobben på St. Bonaventure sykehuset. Det er ikke uproblematisk, og kjærlighetslivet hans vil også bli satt på en prøve i denne sesongen.

04:50(05:20)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2012. Dwight skyter Stanley med et bedøvelsesmiddel for okser når han nøler med å utføre et jobboppdrag. Jim og Pam går i parterapi, og Andy prøver å finne en agent. Stairmageddon. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.

05:20(06:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Våren har kommet til parken og Kristin oppdager jervunger i Nordisk Villmark. Elgene Odin og Frigg har en overraskelse på lur. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.