Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

12:00(13:00)

> Masterchef Sverige

Svensk realityserie. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Markus Aujalay, Leif Mannerström og Per Morberg. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen.

13:00(13:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. En familievennlig serie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. I denne del: I kveldens episode av 'Dyrepasserne' er det festival i parken. Over 100 barn deltar, og alle blir stilt overfor helt nye utfordringer. Innenfor parken venter nemlig sultne rovdyr, slanger, frekke småaper og en hårete tarantella. Barna skal være dyrepassere for en dag, og den store manndomsprøven er mer kvalmende enn du kan forestille deg.

13:30(14:30)

> Mitt drømmehjem

Canadisk livsstilserie. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har en beskjeden kreditt. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle det verste krypinn til et drømmehjem. I denne del: Glenda og Dave ønsker seg et stilig og moderne hjem i byen. Bak seg har de en rekke renoveringsmareritt, men Drew og Jonathan er sikker på at de kan hjelpe paret.

14:30(15:30)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2013. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner. I denne del: Brian og Teresa har bodd i samme hus i 18 år. De forelsket seg i utsikten og beliggenheten, men etter at barna flyttet ut, har huset blitt mer og mer som et lager. Brian ønsker at Theresas foreldre skal flytte inn i kjelleren, sånn at de kan hjelpe dem, men det ønsker verken Theresa eller foreldrene hennes - i hvert fall ikke slik det ser ut nå.

15:30(15:55)

> FIFA Fotball-VM: Før kampen

Norsk fotballmagasin. TV 2 Sporten er på plass i Samara med siste nytt før VM-kampen mellom Uruguay og Russland. Programleder er Jan-Henrik Børslid.

15:55(18:00)

> FIFA Fotball-VM: Uruguay - Russland

VM i fotball fra Russland. VM-kampen mellom Uruguay og Russland spilles i Samara. Kommentatorer er Marius Skjelbæk og Jesper Mathisen.

18:00(18:30)

> FIFA Fotball-VM: Etter kampen

Norsk fotballmagasin. Siste nytt og oppdateringer etter kampen mellom Uruguay og Russland. Programleder er Jan-Henrik Børslid.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(19:30)

> Fingrene av fatet

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. I denne del: Isabelle Pedersen og Tonje Angelsen er begge blandt de beste innen friidrett i Norge, men i dag skal de knuse hverandre i konkurransen om å lage lapskaus på bare 30 minutter.

19:30(20:00)

> En bit av Norden

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Niklas Ekstedt reiser rundt i Norge og besøker spennende steder for å oppleve det norske matfatet. Det blir mange fine møter med lokale helter og ikke minst nye smaker. I denne del: Smaken av kaffe tar Niklas Ekstedt til den andre siden av kloden. Da må han selvsagt ha en ha en autentisk matopplevelse i Sør-Amerika før turen fortsetter tilbake til Norden, og Niklas dykker inn i maten som colombianerne selv elsker.

20:00(21:00)

> En kveld hos Kloppen

Norsk underholdningsserie fra 2016. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig er en kløpper på fest og god stemning, men hun er rett og slett elendig til å lage mat. Hun har derfor gjort det sånn at hun står for hus og vin, mens gjestene hennes bidrar med en enkel rett hver. I denne del: Visste du at Trine Skei Grande egentlig er ganske vulgær? At Alexander Rybak opplever at damene bruker ham som mellomstasjon? Eller at Else Kåss Furuset har null kontroll på egen økonomi? Hjemme hos Solveig Kloppen kommer alt frem.

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:40)

> Badehotellet

Dansk dramaserie fra 2018. Det er sommeren 1932, og stamgjestene har trosset krisetidene og flyttet inn på Andersens Badehotell for å nyte ferien. Men nye gjester, en aksjemegler og hans vakre skuespillerkone, sørger snart for at ingenting blir helt som det pleier på det lille hotellet. I denne del: Grosserer Madsen er sikker på at Morten er ute etter å svindle ham, og setter en mildt sagt motvillig Max til å spionere. For Ane og Fie står enda større ting på spill: Anes nyfødte baby har blitt fjernet av Jespers far, og sendt til et ukjent barnehjem. Fie innser at det er kun Jesper som kan hjelpe, men hvordan skal hun klare å finne ham?

22:40(23:40)

> Badehotellet

Dansk dramaserie fra 2018. Det er sommeren 1932, og stamgjestene har trosset krisetidene og flyttet inn på Andersens Badehotell for å nyte ferien. Men nye gjester, en aksjemegler og hans vakre skuespillerkone, sørger snart for at ingenting blir helt som det pleier på det lille hotellet. I denne del: Det har blitt januar 1933, og hotellet har for lengst stengt for sesongen. Men når grosserer Madsen og herr Frigh oppdager at to av deres gamle venner i all hemmelighet har giftet seg, overtaler de Fie til å åpne hotellet for å holde en liten overraskelsesfest. Dermed trosser alle stamgjestene både vinter og politisk storkrise, og setter kurs mot Andersens Badehotell.

23:40(00:40)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2017. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. I denne del: Livene til Five-Os informanter står i fare når datasystemet deres blir hacket. En av dem blir drept, og dette tvinger McGarrett til å søke hjelp hos en hacker som han nettopp sendte i fengsel.

00:40(01:35)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: En rekke overkropper blir funnet i Palm Springs, California. BAU-teamet finner ut at drapene trolig er begått av en person med stort kontrollbehov. Reid må sjonglere både jobb og privatliv, når han må hjelpe moren sin og samtidig jakte på en morder.

01:35(02:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. I denne del: Kono må ta opp igjen surfingen når hennes tidligere mentor og adm.dir. i et stort surfeselskap blir myrdet. Samtidig blir resten av gjengen kastet inn i den varierte surfekulturen på North Shore.

02:25(03:20)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2015. En mystisk, tatovert kvinne har mistet hukommelsen, og vet ingen ting om sin egen identitet. FBI oppdager at hver tatovering på kvinnen inneholder et spor til en krimgåte de må løse. I denne del: Et drap leder teamet til en farlig applikasjon som gir kriminelle mulighet til å spore alle myndighetenes kjøretøy, inkludert etterforskningsgruppens egne kjøretøy. De finner ut hvem som har laget appen og forsøker å få hjelp med å fjerne den så fort som mulig. I mellomtiden strever Zapata med sine skjulte gamblingproblemer, og Jane og Weller forsøker å holde forholdet sitt på et profesjonelt nivå.

03:20(04:20)

> Gotham

Amerikansk thrillerserie. Vi følger den unge etterforskeren James Gordon i Gotham-politiet, før hans møte med Batman og de andre onde skurkene som gjorde Gotham til en beryktet by. I denne del: Det hersker komplett anarki i Gothams gater, og en gruppe usannsynlige helter slår seg sammen for å redde byen. Bullock tar over styringen i Gotham-politiet, og Bruce får grensene sine testet.

04:20(05:25)

> Wallander: Sorgfuglen

Svensk thriller fra 2013. Kurt Wallander innser at han snart må fortelle sine kolleger om sin sykdom, men han har vanskelig for å gi opp sitt arbeid. Samtidig blir en kjent restauranteier kidnappet i Ystad. Wallander får motvillig hjelp av sin kollega Jenny fra Malmøpolitiet, men det viser seg snart at hun ikke lever opp til det bildet hun har skapt av seg selv, og Wallander aner ugler i mosen. I denne del: Kurts kamp mot sykdommen intensiveres og på toppen av det hele leder sporene i kidnappingssaken mot deres egne. Del 2 av 2.

05:25(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?