Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

22:40(23:40)

> Love Island Norge

Norsk realityserie fra 2020. Men på Love Island kan alt skje. Gjennom seernes påvirkningskraft, og en konstant strøm av nye single som venter på sin sjanse, settes parene på stadige prøver. Vinnerne er paret som ikke bare vinner hverandres, men også seernes hjerter.

23:40(00:40)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Erik Thorstvedt og Øystein ”Pølsa” Pettersen konkurrerer mot Dag Otto og Nils Ingar Aadne. Tema er Nord-Norge og 70-tallet. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

00:40(01:40)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2018. Tani og Junior går undercover på et treningsstudio for å spore et parti med dødelige steroider som dreper brukere. Ai no i ka 'ape he mane'o no ko ka nuku. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

01:40(02:30)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2017. Teamet må navigere seg gjennom krevende farvann i spørsmål som dukker opp rundt et ufødt barn. Pipes. En ung autistisk kirurg med ekstraordinære egenskaper rekrutteres til kirurgisk barneavdeling ved et prestisjefylt sykehus. Men problemstillingen kommer for dage: Kan en person uten evne til å relatere til andre mennesker redde liv?

02:30(03:25)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie fra 2017. En tidligere VICAP-agent blir funnet innestengt på et lager. BAU etterforsker hans paniske påstander om en seriemorder som kalles "The Strangler", noe som fører til en revurdering av alt de har lært. Believer. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle.

03:25(03:55)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2011. Etter reisen til Florida og møtet med Erin prøver Andy å gjøre det slutt med kjæresten. De ansatte i Dunder Mifflin må motvillig arrangere en fest for den upopulære Nellie. Welcome Party. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.

03:55(04:25)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2011. Andy og Erin vender tilbake til Dunder Mifflin, men oppdager at Nellie har overtatt Andys jobb og kontor. Ryan blir sjalu etter at Pam har begynt å gi Kelly datinghjelp. Angry Andy. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.

04:25(05:30)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Stranger Passed this Way.

05:30(06:00)

> The Guest Book

Amerikansk komiserie fra 2018. Foreldre forlater sin sønn alene for første gang i strandhuset ved Froggy Cottage mens de går på konsert. Deres sønn legger ut på egne eventyr og lærer fort hva det betyr å være voksen. Tonight You Become a Man. Vi sjekker inn på Froggy Cottage, et feriested i fjellene der nye gjester sjekker inn i hver episode. Alle kommer med sin historie, den ene mer utrolig enn den andre. Hendelsene som utspiller seg involverer også de fastboende, og fortellingene stammer fra gjesteboken.