Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

13:30(14:30)

> Mitt drømmehjem

Canadisk livsstilserie. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har en beskjeden kreditt. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle det verste krypinn til et drømmehjem. I denne del: David, Isabella og deres to små barn har bodd hos besteforeldrene. Men husjakten har vært vanskelig, paret er vanskelig å tilfredsstille og Jonathan og Drew kjenner på presset.

14:30(15:30)

> Bolighjelpen

Kanadisk livsstilsserie. Designer Hilary Farr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller David som vinner. I denne del: Helt siden de giftet seg, har Rob og Lauras hus vært et lykkelig sted. Men Laura har fått sykdommen Lupus, og det er vanskelig for henne å bevege seg både ute og inne. Laura har likevel tro på at huset kan tilpasses hennes behov, mens Rob mener det tryggeste er å kjøpe et nytt hus.

15:30(16:00)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2010. Alex og Anna har flyttet til barndomshjemmet hans i Saltsjöbaden utenfor Stockholm. Anna føler seg utilpass i det borgerlige nabolaget og Alex gjør alt han kan for at hun skal trives. Alex' barndomskamerat Fredde og hans kone Mickan har klare meninger om livet generelt og boliglivet spesielt. I denne del: Mickan har blitt kjent med en italiener som har pappapermisjon, og Fredde blir både mistenksom og sjalu. Alex forsøker å roe ned Fredde, men etter at han har spionert på casanovaen på lekeplassen, bestemmer Fredde seg for å gi igjen med samme mynt.

16:00(16:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2010. Alex og Anna har flyttet til barndomshjemmet hans i Saltsjöbaden utenfor Stockholm. Anna føler seg utilpass i det borgerlige nabolaget og Alex gjør alt han kan for at hun skal trives. Alex' barndomskamerat Fredde og hans kone Mickan har klare meninger om livet generelt og boliglivet spesielt. I denne del: Fredde og Mickan planlegger midtsommerfest med familie og venner. Ikke alle er like begeistret for gjestene som skal være med. Alex irriterer seg over at sjarmøren Palle har klart å snike seg med på festen. Han sliter med Palles flørtende stil, og føler han må passe litt på her.

16:30(17:30)

> Desembertoner 2017

Norsk underholdningsshow. Det er klart for en vakker og stemningsfull julekonsert med et repertoar som skaper glede, ettertanke og julestemning. Oslo domkirke og Nordea inviterer for åttende gang til Desembertoner. Et stjernelag av musikere opptrer, blant andre Secret Garden, Ingrid Bjørnov, Nordic Tenors, Christel Alsos m.fl.

17:30(18:30)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsserie. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. I denne del: Tid for hjem skal i denne episoden snu opp ned på en stue for å lage et skikkelig samlingsrom til en familie på syv personer. To voksne og fem barn i alderen fem til 15 trenger en god løsning slik at det er mulig å samles i sofaen, ha venner på besøk, la de minste få leke og samtidig holde en viss orden.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. I denne del: Torbjørn Røe Isaksen og Arne Scheie konkurrerer mot Dag Otto og Katarina Flatland. Tema er musikk og Europa.

20:00(21:00)

> Senkveld med Thomas og Harald

Høydepunkter. Norsk talkshow fra 2017. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. I denne del: Få med deg høydepunktene fra høstens Senkveld-sesong!

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:45)

> Farmen kjendis - Presentasjon

Norsk realityserie fra 2017. 12 norske kjendiser skal drive Finnsvika gård, slik den ble drevet for 100 år siden. Vi blir bedre kjent med de tolv norske kjendisene som skal være med på den andre sesongen av Farmen Kjendis. I seks uker skal de leve og bo slik man gjorde for 100 år siden, og hver uke skal de kjempe en kamp for tilværelsen. Gaute gir oss en sniktitt på gården og dyra som møter våre kjendiser.

22:45(23:45)

> Jul hos Linn Skåber

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Linn Skåber åpner hjemmet sitt og inviterer kjente mennesker til juleselskap. Gjestene er Unni Wilhelmsen, Harald Stanghelle, Knut Arild Hareide, Petter Nyquist (Petter uteligger), Linnea Myhre og Elvis-imitatoren Kjell Elvis.

23:45(00:40)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2017. To år etter de dramatiske hendelsene, har Jane Doe fått nye, mystiske tatoveringer på kroppen sin. Alle tatoveringene inneholder viktige spor som kan hjelpe kollegene i FBI. I denne del: Jane og Weller jakter på en gruppe livsfarlige hackere. Og Patterson og Rich Dot Com må gjøre en innsats for å skjule en hemmelighet fra sin fortid.

00:40(01:30)

> Criminal Minds

Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: Flere drepte mennesker blir funnet i Philadelphia. Ofrene er drept med samme metode som blir brukt av «replikatormorderen», morderen som følger etter BAU-teamet. Dette kan være muligheten til å få tatt ham.

01:30(02:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. I denne del: Steve ber om hjelp fra Cat i jakten på sin mor. Og når et kunstran får et dødelig utfall, tyr Five-0 til August March.

02:25(03:15)

> The Messengers

Amerikansk science-fiction serie fra 2015. Et mystisk objekt faller til Jorden, og fem mennesker dør av energibølgene det sender ut. Kort tid etterpå våkner de til live, og det viser seg at de har blitt utpekt for å redde verden fra en kommende apokalypse. I denne del: Sendebudene oppdager en cyberplan som er laget for å drepe tusenvis av mennesker. Joshua innser at han ikke kan rømme fra fortiden sin.

03:15(04:10)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2014. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie. I denne del: Walter avslører Cabes hemmelighet om Bagdad-oppdraget, noe som true med å splitte hele Scorpion-teamet. Samtidig risikerer Ralph livet sitt for å hjelpe teamet.

04:10(05:15)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1985. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen. I denne del: MacGyver sendes til Burma for å hente en giftfylt kapsel.

05:15(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?