Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Parks and Recreation

Amerikansk komiserie fra 2011. Bli med inn i den interessante verdenen av lokalt byråkrati og bli kjent med lokale politikere. Serien følger Leslie Knope som er en byråkrat i park- og rekreasjonsavdelingen i Pawnee, Indiana. I denne del: Bobby Newport leier inn en ny kampanje-leder, mens Leslie prøver å få støtte hos en mektig Pawnee-pensjonist. Samtidig får Ron vite at dersom Leslie vinner valget, må det utnevnes en ny visedirektør. Han får hjelp av Ann til å ta over avdelingen, men det hele ender med full vannkrig på kontoret.

06:30(06:55)

> Nyhetene

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

12:00(12:30)

> Rom 123

Norsk livsstilserie. I "Rom 123" får folk hjelp med oppussing av profesjonelle designere. Mange sliter med å finne de gode løsningene i sine hjem fordi de har ulik stil. Her får de hjelp av designerne Ingrid og Boris, som gjør det de kan for å finne den beste løsningen. I denne del: Fra storbyen New York til landlige Gupu gård i Bærum har Casey og Annette nylig flyttet inn med sønnen sin. De syns dette er et fint sted for sønnen å vokse opp, og ønsker derfor å leie gården i lang tid fremover. Men stuen er i dag delvis møblert av gårdens eier, og for å kunne trives trenger de å gjøre den mer personlig. Men Casey og Annette har ulikt syn på møbler og interiør, og sliter med å bli enige.

12:30(13:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi møter 20 mammaer anno 2016 og får ta del i deres hverdag med utfordringer, oppturer og nedturer. En hyllest til alle mammaer der ute. I denne del: Camilla og Alexander har en liten datter sammen som er midt i trassalderen. Camilla har en sønn på elleve år fra før, og utfordringen er å gi to barn med så stor aldersforskjell like mye oppmerksomhet.

13:00(14:00)

> Bolighjelpen

Kanadisk realityserie. Designer Hilary Farrr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller Davids som vinner.

14:00(14:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Annas foreldre begynner med salg av helseproduktet Santias Life, men pilleboksene viser seg å være vanskelige å selge. De ber Anna om hjelp, men hun nekter. Alex forsøker å unngå å bli valgt som kontaktforelder i Wilmas klasse, men det viser seg å være vanskeligere enn han hadde trodd. Mickan er fortsatt "prøveseparert" fra Fredde, og Lussan maser på henne om å bli med på dobbeldate med to stilige karer. Mickan er i tvil, hun elsker fortsatt Fredde, men er samtidig fristet.

14:30(15:00)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Anna har fått en rolle i en politiserie, og som forberedelse til rollen besøker hun det ekte politiet for å studere dem. Anna ender opp med å leve seg inn i rollen på en måte hun aldri hadde sett for seg. Og i et forsøk på å finne tilbake til hverandre, prøver Fredde og Mickan ut rollespill - men det går ikke helt som de tenkte.

15:00(15:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Mitch og Cam er tilbake fra bryllupsreisen sin, men Mitch tilpasser seg hverdagslivet noe raskere enn det Cam gjør. Gloria irriterer seg over hvor lite Jay bryr seg om utseendet, og syns det er på tide han får smake sin egen medisin. Det har vært en fredelig sommer hos familien Dunphy. Alex har vært på reise, og resten av familien kommer strålende overens. Stemningen endrer seg imidlertid drastisk når Alex kommer tilbake.

15:30(16:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Jay og Gloria får et vanskelig dilemma når bryllupsdagen nærmer seg, og de ikke aner hva de skal gi hverandre i gave. Familien Dunphy blir med Alex på omvisning på universitetet, hvor Phil, Luke og Haley blir oppslukt av et eksperiment.

16:00(16:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2014. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2014. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.

17:00(18:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsserie. Kjersti Bergesen, Einar Nilsson, Andreas Nygård og Gunnar Fjellstad pusser opp for folk. I denne del: Gjengen i Tid for hjem skal pusse opp en kjellerstue, som de siste årene har fungert som et oppbevaringsrom. Hva er det som gjør at det er vanskelig å komme i gang med dette? Det er mye styr og kan bli kostbart, for kanskje må det isoleres, kanskje bør det settes inn mer vinduer, kanskje må det legges varmekabler. Men; kanskje kan det bli til et kjempefint rom som gjør familielivet bedre? Tid for hjem vil med denne episoden vise deg hvordan du kan gå frem dersom du har et slikt kjellerrom.

18:00(18:30)

> Sommerhytta

Norsk realityserie fra 2016. Vi er på Solvang kolonihager i Oslo. Her skal tre familier realisere sin hyttedrøm. På få kvadratmeter skal de skape sitt eget sommerparadis, som de kan ende opp med å vinne når ti uker har gått. Tre deltagerpar skal kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne. I denne del: Familiene er slitne. Det er ikke mange dager igjen på Sommerhytta, og konkurransen tilspisser seg. Er familiene klare for et nytt ukesprosjekt? Ukens prosjekt er å lage et koselig inngangsparti og å male hytta.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(19:30)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi møter 20 mammaer anno 2016 og får ta del i deres hverdag med utfordringer, oppturer og nedturer. En hyllest til alle mammaer der ute. I denne del: Tannlegen Shilpi er mor til Nitian Midha på syv år og Anaya på fire. Både Shilpi og hennes mann Samir er selvstendig næringsdrivende og jobber mye. Ifølge dem selv er det besteforeldre som sørger for at hverdagen går rundt. Vi hadde ikke klart det uten dem, sier Shilpi.

19:30(20:00)

> Sommerhytta

Norsk realityserie fra 2016. Vi er på Solvang kolonihager i Oslo. Her skal tre familier realisere sin hyttedrøm. På få kvadratmeter skal de skape sitt eget sommerparadis, som de kan ende opp med å vinne når ti uker har gått. Tre deltagerpar skal kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne. I denne del: Denne uken bygger deltagerne trapp og inngangsparti. Klarer de å benytte erfaringene fra terrassesnekringen? Og hvem finner de beste løsningene? Kun tiden vil vise - og tid har deltagerne lite av.

20:00(21:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. I denne del: I kveldens program drar gjengen til et gammelt hus fra rundt 1900. Her skal de lage et allrom for familien som bor der.

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:35)

> Sportsnyhetene

21:35(21:45)

> Ski-VM Lahti

21:45(22:40)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2016. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Overbevist om at han må i fengsel, tar Alex en stor avgjørelse som får konsekvenser for resten av livet. I mellomtiden er sykehuset overfylt av ofre fra en bygning som kollapset.

22:40(23:40)

> Madam Secretary

Amerikansk dramaserie fra 2016. Téa Leoni er Elizabeth McCord, tøff, bestemt og USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem. I denne del: Atomvåpen og diplomati: Elisabeth forsøker å redusere spenningen mellom Iran og Israel.

23:40(00:40)

> Petter uteligger: De pårørende

Norsk dokumentar fra 2016. I denne del: Petter følger familien Gjermundsen i Sandnes, der sønnen Jonathan har store problemer knyttet til rus. Foreldrene nekter å gi ham opp og prøver å involvere ham i farens 50-årsfest helgen etter. Jonathan ønsker å holde en tale på festen, men får langt større utfordringer etter hvert som kvelden nærmer seg.

00:40(01:30)

> Født i feil kropp

Norsk dokumentar fra 2015. I Norge finnes det en rekke mennesker som føler at de er født jente i en guttekropp, eller som gutt i en jentekropp. De kjemper for å bli forstått og for å få leve som den de er. Dette er historien til et knippe personer som er i ulike faser på vei til drømmen om å få korrigert sitt kjønn. I denne del: Vi blir med på den store dagen til Emma og tvillingbroren Truls. De skal gå inn i de voksnes rekker og konfirmere seg. Familien både ler og gråter når de ser tilbake på Truls og Emmas oppvekst.

01:30(02:10)

> Criminal Minds

Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: BAU-teamet reiser sørover for å undersøke en gjerningsmann som forflytter seg fort. Sporene han etterlater seg er identiske med de en seriemorder som herjet for over tretti år siden etterlot seg. I tillegg oppdager teamet at noen avdekker tidligere oppklarte BAU-saker, for deretter å kopiere de kriminelle gjerningene.

02:10(02:55)

> Hawaii Five-0

Amerikansk actionserie fra 2015. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. I denne del: En hyperteknologisk overlevelsesdrakt bygget for militæret blir stjålet, og Five-0-temaet etterforsker saken. Jerry på sin side, hjelper sin søster med å redde en elefant.

02:55(03:40)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2016. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker.

03:40(04:25)

> Uskyldig dømt

Svensk krimserie. En jussprofessor og studentene hans tar opp jakten på de virkelig skyldige i saker der de mener at noen kan være uskyldig dømt. I denne del: Markus besøker en internatskole og ender opp med å forsvarer en anklaget elev. Han får snart mistanke om at alt ikke er som det skal være på skolen.

04:25(05:10)

> Criminal Minds

Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: BAU-teamet reiser sørover for å undersøke en gjerningsmann som forflytter seg fort. Sporene han etterlater seg er identiske med de en seriemorder som herjet for over tretti år siden etterlot seg. I tillegg oppdager teamet at noen avdekker tidligere oppklarte BAU-saker, for deretter å kopiere de kriminelle gjerningene.

05:10(06:00)

> Hawaii Five-0

Amerikansk actionserie fra 2015. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. I denne del: En hyperteknologisk overlevelsesdrakt bygget for militæret blir stjålet, og Five-0-temaet etterforsker saken. Jerry på sin side, hjelper sin søster med å redde en elefant.