Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(19:30)

> Dagens God morgen Norge

Norsk aktualitetsprogram. Høydepunkter fra dagens God morgen Norge-sending.

19:30(20:00)

> Fingrene av fatet

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. I denne del: Det blir knalltøft når håndballlegenden Kjersti Grini møter Marit Malm Frafjord fra Larvik håndballklubb i konkurranse om å tilberede blåskjell på kun 30 minutter.

20:00(21:00)

> Farmen kjendis

Norsk realityserie fra 2018. 12 norske kjendiser skal drive Finnsvika gård, slik den ble drevet for 100 år siden. I denne del: Utfordrerne har satt sitt preg på dagliglivet på Farmen. Deltakerne må velge en av utfordrerne som skal få lov til å bli værende på gården, den ene som ikke blir valgt må pakke sammen og reise hjem. Det skal også velges en førstekjempe og storbonden har en helt spesiell plan for dette valget, som får store konsekvenser.

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:10)

> Farmen kjendis

Norsk realityserie fra 2018. 12 norske kjendiser skal drive Finnsvika gård, slik den ble drevet for 100 år siden. I denne del: Utfordrerne har satt sitt preg på dagliglivet på Farmen. Deltakerne må velge en av utfordrerne som skal få lov til å bli værende på gården, den ene som ikke blir valgt må pakke sammen og reise hjem. Det skal også velges en førstekjempe, og storbonden har en helt spesiell plan.

22:10(23:10)

> Stjernemøte

Norsk dokusåpe fra 2018. Gjennom eksklusive møter mellom seks av Norges aller største idrettsnavn, blir stjernene bedre kjent med hverandre – og vi med dem. Vi har fulgt dem gjennom et helt år, og er med på både oppturer og nedturer.

23:10(00:10)

> Øya

Norsk realityserie fra 2016. Tolv norske menn settes i land på en øde øy i Stillehavet, uten å vite hvor lenge de skal være der. De er helt avskåret fra sivilisasjonen og filmer alt selv. Ingen regler, ingen konkurranser, ingen utstemming, kun en intens kamp for å overleve. I denne del: Tolv norske menn har vært alene på en øde øy i snart én uke. De har fanget en hai, men etter haimåltidet har de ikke fått noe annen næring. Andreas har fått en kraftig brannskade og i tilstanden hans forverres fort. Blir han førstemann som må forlate øya?

00:10(00:40)

> Fjorden Cowboys go Lofoten

Norsk dokumentarserie fra 2016. Lothepus og Joar legger ut på tidenes roadtrip - til Lofoten. I denne del: Joar og Lothepus har ankommet Svolvær for å delta på VM i skreifiske. I møte med beinharde nordnorske fiskerne skjerpes konkurranseinstinktet. Vil de klare å fange Lofot-torsken, og hvem er egentlig tøffest av hardinger og nordlendinger?

00:40(01:30)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: Etterforskningsteamet utbroderer en detaljert plan for å ta en gruppering leiemordere. Reid må spille en sentral rolle i oppdraget.

01:30(02:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. I denne del: Det blir en reise tilbake i tid for Steve McGarrett når han sammen med Catherine vender tilbake til Korea, hvor han i sin tid kjempet for SEAL-kommandoen. Målet med reisen er å utveksle et par fanger med liket av McGarretts gamle kommandør Hart. Når Garrett oppdager at liket ikke er av kommandøren, vil Catherine først ordne opp gjennom offisielle diplomatiske kanaler. McGarrett er imidlertid uenig og vil ta saken i egne hender.

02:25(03:25)

> Humans

Britisk dramaserie fra 2016. Forskere har klart å utvikle den perfekte roboten, og det er et must for enhver travel familie å eie en "Synth" - en robot-tjener som ser så ekte ut at det forandrer menneskenes levemåte totalt.

03:25(04:25)

> Mord og mysterier

The Ballad of Midsomer. Britisk krimserie. Inspektør John Barnaby etterforsker mistenkelige dødsfall og uforståelige drapssaker mens TV-seerne selv kan finne morderen blant underfundige personer med de forskjelligste motiver. I denne del: Drapet på festivalarrangøren Toby Winning var inspirert av en gammel, berømt ballade, og det kommer frem at offeret hadde planer om å flytte hele festivalen. Tobys kone Alice blir også mistenkt for drapet, inntil to nye drap finner sted. Disse er også inspirert av balladetekstene. Del 2 av 2.

04:25(05:30)

> Annika Bengtzon

Svensk krimserie. Kriminalreporter Annika Bengtzon arbeider i avisen Kvällspressen. Hun er en dyktig journaliset som tar jobben svært alvorlig. Hun er også mamma til to barn og kjemper for å få forholdet til ektemannen Tomas til å fungere. Hun er modig og empatisk, men samtidig sta og vanskelig å samarbeide med. I hver episode kommer Annika over store mysterier. Serien er basert på Liza Marklunds bøker om Annika Bengtzon. I denne del: En av Sveriges mest kjente og respekterte politimenn, David Lindholm, blir funnet myrdet i sin seng hjemme. Mistanken rettes mot hans unge kone Julia og hun anklages og for å ha bortført deres fire år gamle sønn.

05:30(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?