Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Åsted Norge

Norsk dokumentarserie fra 2019. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen.

22:40(23:40)

> Korrespondentene

Norsk dokumentarserie fra 2017. Korrespondent Øystein Bogen og fotograf Geir Huneide må kaste seg på første fly til Italia. Over 300 mennesker mister livet i et jordskjelv. Men det finnes fremdeles håp om å finne overlevende i ruinene. Skjelvet. I Korrespondentene følger vi TV2's utenriksreportere på oppdrag over hele verden. Vi blir kjent med menneskene som formidler nyhetene og deres hverdag. De går med passet i lomma, klare for å reise hvor som helst på kort varsel. De drar dit folk flykter fra, for å fortelle oss hva som skjer og forklare oss hvorfor.

23:40(00:40)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2018. Den berømte hackeren Aaron Wright dukker opp og ber Five-O om hjelp når alle hans tidligere kolleger i NSA blir drept en etter en. Junior må vitne i saken mot sjåføren som drepte hans søster. Hewa ka lima. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

00:40(01:35)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie fra 2017. En kryptisk melding blir funnet i munnen på en finansmann i Washington D.C. BAU-teamet innser at de jakter på en seriemorder som er fast bestemt på å utslette maktinstitusjoner. Cure. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle.

01:35(02:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk krimserie. Etterforsker McGarret må tåle både slag og spark for å kunne oppklare drapet på en velstående restauranteier. Ka Hakaka Maika'I. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender.

02:25(03:25)

> Modus

Svensk spenningsserie fra 2016. Warren sliter med å få resten av FBI til å lytte til hans teori om hvorfor presidenten er forsvunnet. Inger Johanne havner i en svært vanskelig situasjon når Helen Tyler ikke vil bli funnet av omverdenen. Den amerikanske presidenten forsvinner under et statsbesøk i Stockholm. Kriminalpsykologen Inger Johanne Vik, som nå er gravid, blir involvert i jakten på sannheten. Etter hvert blir det tydelig at hun ikke kan stole på noen.

03:25(04:25)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2016. Frank blir spurt om å skåne sønnen til en avdød politimann, fra å starte sin egen karriere i politiet, og nye beviser dukker opp i Dannys skyteepisode. The Greater Good. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien.

04:25(05:25)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie fra 1965. Hoss gir en einstøing en jobb på Ponderosa. Patchwork Man. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

05:25(06:00)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Det treningsglade foreldreparet Anna og Njål ønsker seg ny sykkel og barnesenger til barna. Blir det til at foreldrene gambler bort de nye barnesengene eller har de flaksen på sin side?. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.