Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(23:50)

> The Hangover

Amerikansk komedie fra 2009. To dager før han skal gifte seg, drar Doug og hans tre kompiser til Las Vegas for å ha et skikkelig utdrikkingslag. Da kameratene våkner dagen etter med fullstendig blackout, er Doug borte. Med verdens største kuppelhuer prøver de å nøste opp i sine ukloke valg fra kvelden før for å finne ut hvor alt gikk galt, og for å få med Doug tilbake slik at han rekker bryllupet sitt.

23:50(02:50)

> Pelikanrapporten

Amerikansk thriller fra 1993. Darby Shaw er en jusstudent som har sin egen teori om hvem som står bak mordet på to høyesterettsdommere. Hun utdyper teorien i en studentoppgave, og oppgaven finner veien til CIA. Like etter blir kjæresten hennes drept av en bilbombe. Da Darby skjønner at bomben var ment for henne, går hun under jorden. Desperat etter hjelp tar hun kontakt med journalisten Gray Grantham, og overbeviser ham om at hennes høyst spekulative, men utrolig nøyaktige, rapport avslører den største nasjonale dekkhistorien siden Watergate. Det blir nå opp til Grantham å bevise hennes historie.

02:50(03:45)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2019.

03:45(04:45)

> Grand Hotel

Amerikansk dramaserie.

04:45(05:20)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Sigurd har lagt ut på veien og kjørt traileren med brune- og hvitevarer til Årnes hvor han besøker Borghild og familien. Borghild er sykepleier og har døtrene Emma på 8 og Elvira på 7. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.