Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Hvem drepte Birgitte?

Norsk dokumentarserie fra 2018. Flere uker etter tilståelsen kontakter Birgittes fetter en psykiatrisk sykepleier i fengslet. «Jeg har erkjent noe jeg aldri har gjort», forteller han. Først måneder senere trekker han tilståelsen. Flere uker etter tilståelsen kontakter Birgittes fetter en psykiatrisk sykepleier i fengslet. «Jeg har erkjent noe jeg aldri har gjort», forteller han. Først måneder senere trekker han tilståelsen. Det går opp for Torger Tengs hvilket helvete de har i møte, og familiene bryter all kontakt. I rettssaken er tilståelsen og en ung pikes aktoratets viktigste kort. Gjennom lydbåndopptak kan vi høre fetteren trygle om nåde. Til ingen nytte: Karmsund herredsrett dømmer ham til 14 års fengsel.

22:40(23:40)

> Hjertebarna

Norsk dokumentarserie fra 2017. Trym (12) har vært gjennom sin hjerteoperasjon. Selv om operasjonen var vellykket, er han ikke så frisk som han hadde ønsket. Trym (12) har vært gjennom sin hjerteoperasjon. Selv om operasjonen var vellykket, er han ikke så frisk som han hadde ønsket. Vi følger utviklingen hans de siste dagene på sykehuset, og hjemme på Ålen en stund etter operasjonen.

23:40(00:40)

> Åsted Norge

Norsk dokumentarserie fra 2018. I Åsted Norge kan du hjelpe politiet med å oppklare uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. I det direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte. Åsted Norge ønsker å gjøre Norge litt tryggere. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen.

00:40(01:30)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. BAU-teamet etterforsker forsvinningen til en kongressmanns kone, og må se nærmere på mulige mistenkte blant mannens politiske fiender. BAU-teamet etterforsker forsvinningen til en kongressmanns kone, og må se nærmere på mulige mistenkte blant mannens politiske fiender.

01:30(02:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk spenningsserie. Rituelle drap er utfordringen til Five-0-teamet når det er Halloween på Hawaii. Rituelle drap er utfordringen til Five-0-teamet når det er Halloween på Hawaii.

02:25(03:20)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2017. Reades kjæreste, som også er journalist, må hjelpe teamet med å forhindre et planlagt terrorangrep. Reades kjæreste, som også er journalist, må hjelpe teamet med å forhindre et planlagt terrorangrep.

03:20(04:25)

> Homeland

Amerikansk thrillerserie fra 2015. En ny trussel dukker opp. En ny trussel dukker opp.

04:25(05:30)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Ben våker over en alvorlig syk Adam, og tenker tilbake til sine dager som førstestyrmann på en seilbåt og sitt ekteskap med Adams mor, Elizabeth Stoddard. Ben våker over en alvorlig syk Adam, og tenker tilbake til sine dager som førstestyrmann på en seilbåt og sitt ekteskap med Adams mor, Elizabeth Stoddard.

05:30(06:00)

> Dagens God morgen Norge

Norsk aktualitetsprogram fra 2018. Høydepunkter fra dagens God morgen Norge-sending.