Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

23:30(00:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2019. Ka 'i'o.

00:25(02:40)

> Swordfish

Amerikansk actionthriller fra 2001. Dypt inne i cyberspace er USAs mørkeste hemmeligheter og flere milliarder dollar gjemt vekk. Problemet er bare at han ikke selv har kunnskap nok til å bryte seg inn. Den nylig løslatte dataeksperten Stanley Jobson er den eneste som kan greie å hacke seg inn. Shear og partneren hans Ginger gjør derfor alt de kan for å få Jobson med på det største datakuppet noensinne. Men da Jobson kommer inn i den hemmelighetsfulle verdenen, går det sakte, men sikkert opp for ham at han kun er en brikke i et spill som er langt mer kynisk enn det han noen gang kunne forestilt seg.

02:40(04:25)

> Glada hälsningar från Missångerträsk

Svensk romantisk komedie fra 2015. Romantisk komedie om en kvinne i 40-årene som forsøker å adoptere et barn, men blir fanget i sitt eget nett av løgner. Når hun besøker Norrland, inngår hun en usannsynlig romanse. Nadja, en kvinne i 40-årene, forsøker å adoptere et barn, men blir fanget i sitt eget nett av løgner. Under et besøk hos søsteren i Norrland, møter hun Jocke. Etter hvert som de to blir kjent med hverandre, begynner forholdet mellom dem å blomstre.

04:25(05:25)

> Madam Secretary

Amerikansk dramaserie fra 2019. Det dukker opp bevis for at Daisy har vært involvert i lekkasjen av hacket informasjon under presidentkampanjen og Elizabeths presidentskap er truet. Daisy. Téa Leoni er tilbake i rollen som den språkmektige og faglig dyktige Elizabeth McCord. Sjette sesong åpner med spøkelser fra fortiden, og igjen må den briljante utenriksministerennavigere utenfor boksen, både med hjerte og hjerne. «Madam Secretary» navigerer mellom globale og nasjonale utfordringer, livsfarlig politisk spill og hverdagslige intriger – både i Det Hvite Hus og på hjemmebane.