Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

21:40(22:15)

> Skal vi danse

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Tolv kjendiser skal sammen med sine danselærere skal konkurrere om å bli den beste selskapsdanseren. Deltakerne er Cengiz Al, Hedda Kise, Helene Olafsen, Erlend Elias, Tommy Steine, Trude Drevland, Marna Haugen Burøe, Grunde Myhrer, Ida Gran-Jansen, Geir Schau, Erik Follestad og Jorun Stiansen.

22:15(22:50)

> God kveld Norge

Norsk talkshow fra 2017. Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen. I denne del: Jorun Stiansen vil ikke bli mamma og Live Nelvik forteller hvorfor hun skjermer barna fra sosiale medier.

22:50(01:45)

> The Departed

Amerikansk thriller fra 2006. Matt Damon, Jack Nicholson. Bostonpolitiet har en muldvarp hos mafiaen. Samtidig infiltreres byens politistyrker av en gangster. Nå risikerer de to infiltratørene å avsløre hverandre. Aldersgrense: 15 år.

01:45(02:50)

> Senkveld med Thomas og Harald

Norsk talkshow fra 2017. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. I denne del: Atle Antonsen, Thomas Giertsen, Robert Stoltenberg og Henrik Fladseth er gjester i studio, det er også Fanny Andersen som skal spille låten «Not A Toy». I tillegg kommer Farmen-deltakerne Amalie Snøløs, Camilla Cox Barfot og Kristian Krubel Djupnes, og i ukas Camp blir det holmgang.

02:50(03:45)

> Grey's Anatomy

Take It Back. Amerikansk dramaserie fra 2013. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Etter alt som skjedde i Aprils bryllup, må legene nå takle konsekvensene. Meredith føler seg sviktet av Derek, når han bryter et løfte han gav henne. Alex er rasende når han kommer tilbake til sykehuset og hører hva som har skjedd med faren. Arizona og Callie må finne ut om de har en fremtid sammen, mens Bailey innser at hun tok feil om hvorfor Ben flyttet tilbake til Seattle.

03:45(04:40)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2013. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Parene på sykehuset reagerer på en ny persnoalpolitikk. Owen og Emma diskuterer fremtiden og Meredith og Christina får litt jentetid sammen.

04:40(05:35)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2016. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. I denne del: Et vitne fra en sak Eirin tidligere har jobbet med, ber henne om å prøve å få slutt på narkohandelen i bygningen der han bor.

05:35(06:00)

> Modern Family

When Good Kids Go Bad. Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Mitchell og Cameron ønsker seg sterkt en bror eller søster til datteren Lily, og vurderer en ny adopsjon. Men hver gang de nevner et nytt barn, slår datteren Lily seg vrang. Hun er så lite begeistret for konkurranse at hun går til angrep på andre spedbarn. Hvem sin feil er det at hun er blitt sånn, er det Mitchells manglende evne til å dele noen ting som helst, eller har Cameron gjort henne bortskjemt på oppmerksomhet?