Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

19:30(20:00)

> Best før

Norsk komiserie fra 2018. Lena oppdager at Astrid og Jan er invitert på parmiddag til Morten og Anemone. For å ta hevn på Astrid, blir Lena venninne med Jans ekskjæreste Silya, som Astrid har et ganske anstrengt forhold til. Forbudte følelser. Lena mister jobben og ektemannen på førtiårsdagen. Desperat prøver hun å stable et nytt liv på beina. Hun tar opp jakten på en ny jobb og kanskje en ny mann, samtidig som hun forsøker å samarbeide med eksen og hans nye unge kjæreste om sønnen på 10 år.

20:00(20:40)

> Før kampen

Sportsmagasin. TV 2 Sporten gir deg de siste oppdateringene før EM-kvalifiseringskampen mellom Romania og Norge.

20:40(22:45)

> UEFA EM-kvalifisering: Romania - Norge

Fotball fra UEFA EM-kvalifiseringen. Det ble 2-2 sist lagene møttes på Ullevaal, denne gangen reiser det norske mannskapet til Bucuresti for en viktig kamp mot Romania. Fra Arena Nationala og EM-kvalifiseringskampen mellom Romania og Norge. Kommentatorer: Øyvind Alsaker og Brede Hangeland.

22:45(23:45)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2019. Forpakterne går inn i sin fjerde uke på Farmen og rutinene begynner å falle på plass. En ny Storbonde skal ta over stafettpinnen og alle tenker sitt om hvem det blir. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

23:45(00:45)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Programlederen for Anno, Selda Ekiz er på lag med kjæresten Gustav Nilsen. De to skal konkurrere mot Didrik Solli-Tangen og Dag Otto i quiz. Tema er Danmark og sykdommer. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

00:45(01:40)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1992. Mitch konkurrerer med en uortodoks og spenningsglad livredder fra Australia, og blir gjenforent med en tidligere flamme. Fatal Exchange. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

01:40(02:40)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie. McGarrett og Five-0-teamet blir tatt til fange og står i fare for å bli drept etter å ha sporet opp en farlig nemesis til Lanai-øya. Ua Malo’o Ka Wai. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

02:40(03:40)

> Frikjent

Norsk dramaserie. Aksel Borgens hjemkomst minner folk om det fryktelige drapet som aldri ble løst, og Aksel innser at han ikke er velkommen i Lifjord. Frikjent, likevel dømt. Aksel Borgen ble som tenåring siktet, men frikjent, for drapet på ungdomskjæresten. 20 år senere har han jobbet seg til topps som forretningsmann i Asia, men da hjembygdas hjørnesteinsbedrift trues av konkurs, vender han tilbake for å redde stedet som en gang vendte ham ryggen. Men fortiden er ikke glemt. Gamle sår rives opp og nye konflikter oppstår når fortid og nåtid møtes. Det blir en kamp om skyld, hevn og håp om forsoning for Aksel.

03:40(04:35)

> Bull

Amerikansk dramaserie fra 2018. Bull prøver å så tvil hos juryen i rettsaken til vennen Nathan, der en mann er tiltalt for å ha drept sin kone. Leave It All Behind. Møt den småarrogante men sjarmerende psykiateren Jason Bull. Han driver et konsulentselskap som har spesialisert seg på å kartlegge egenskapene til både advokater, jurymedlemmer, aktorat, vitner og forsvarere - alt for å hjelpe sine klienter med å vinne sakene sine. Serien er basert på karrieren til psykiateren Phil McGraw.

04:35(05:25)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2018. Erin må overbevise Frank om at han må støtte en ny politiforskrift fordi hun har inngått en avtale med Governor Mendez (David Zayas). Strange Bedfellows. Etter at Jamie og Eddie kunngjorde sin forlovelse forrige sesong stilles det nå spørsmål i Regan-familien om hvordan de nå skal kunne jobbe sammen i politiet.

05:25(06:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2019. I politidistrikt Øst har forsvinningssaken i Lørenskog tatt en dramatisk vending. Politiinspektør Tommy gjør seg klar til å presentere en ny hovedhypotese for et samlet pressekorps. Nyvending i forsvinningssaken i Lørenskog. I andre sesong av «Blålys» følger vi politiet fra Øst til Vest, i en arbeidshverdag der hva som helst kan skje. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.