Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

22:40(23:40)

> Agatha Christie: Mord etter alfabetet

Britisk krimserie fra 2018. ABC-morderen er fortsatt på frifot og Hercule innser at kun han har nøkkelen til mordene. Han står overfor et kappløp mot tiden for å stoppe blodbadet. Den pensjonerte detektiven Hercule Poirot, mottar truende brev signert "ABC". Poirot setter i gang en etterforskning for å finne morderens identitet.

23:40(02:15)

> It's Complicated

Amerikansk dramakomedie fra 2009. Jane har tre voksne barn, et veldrevet bakeri og et vennskapelig forhold til eksmannen Jake. Nå, ti år etter skilsmissen, fører en uskyldig middag mellom Jane og Jake til det utenkelige – en affære. Fanget i deres gjenoppståtte romanse finner vi Jakes unge kone og Adam, en nyskilt arkitekt som er i ferd med å forelske seg i Jane. Kan kjærlighet være enda bedre på andre forsøk?

02:15(05:30)

> Armageddon

Amerikansk action fra 1998. En kjempeasteroide på størrelse med Texas er på kollisjonskurs med jorda. NASA-sjefen skjønner at den eneste muligheten for å stanse romobjektet er å sprenge det med kjernevåpen. I et desperat forsøk leier han brønnboreren Harry S. Stamper for å trene opp NASAs astronauter til å sprenge asteroiden. Det viser seg å være umulig å lære opp astronautene på ti dager, og Harry Stamper må sette sammen sin egen gjeng av brønnborere for å redde jorda.