Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

19:00(20:00)

> Familieduellen

Norsk underholdningsprogram fra 2019. I denne episoden har tidligere fotballspiller John Arne Riise med seg mamma Berit, stefar Tormod og søster Camilla. Riise VS Stiansen. «Familieduellen» er et feelgood underholdningsprogram for hele familien. To kjendiser tar med seg familien sin for å konkurrere om hvem som kjenner Ola og Kari Nordmann best! Vi har stilt 100 nordmenn spørsmål om alt mellom himmel og jord, og det er deltagernes oppgave å gjette seg frem til hva de tror flest nordmenn har svart. Vinneren får donere 50.000 kroner til et selvvalgt veldedig formål.

20:00(21:00)

> Gutta på tur

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Når Gutta På Tur endelig skulle lage sitt første program fra Oslo, ble det naturligvis en hyllest til verdens mest kjente skirenn; 5-mila i Kollen. Den ultimate manndomsprøven på ski har gitt oss mange skilegender. Den klassiske 5-mila. Arne Hjeltnes, Arne Brimi, Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang tar oss med på spennende turer med spennende gjester.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værmelding for hele landet.

21:25(21:35)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport. Alltid oppdaterte sportsnyheter.

21:35(21:45)

> Sportsnyhetene: VM i skiskyting og Ski Tour

De siste nyhetene innen sport. TV 2 Sporten gir deg siste nytt fra VM i skiskyting i Anterselva. I tillegg får du full rapport fra Ski Tour 2020 med Petter Northug, Marius Skjelbæk og Petter Soleng Skinstad.

21:45(22:45)

> Casa Numme

Norsk underholdningsprogram fra 2020. Anne Marie Ottersen og Lasse Lindtner besøker Thomas og Annette i casaen og får teste sine ferdigheter på tennisbanen for første gang. Anne Marie Ottersen og Lasse Lindtner. I «Casa Numme» inviterer Thomas Numme og kona Annette Walther Numme profilerte par med unike kjærlighetshistorier, til familiehuset i Spania. Der skal de snakke om livet, forhold og utforske området sammen. Det blir litt tårer, litt svette og mye latter!

22:45(23:45)

> Love Island Norge

Norsk realityserie fra 2020. Men på Love Island kan alt skje. Gjennom seernes påvirkningskraft, og en konstant strøm av nye single som venter på sin sjanse, settes parene på stadige prøver. Vinnerne er paret som ikke bare vinner hverandres, men også seernes hjerter.

23:45(00:45)

> Heksejakt

Norsk dramaserie fra 2019. Ida får mye støtte etter DN-oppslaget, men gleden blir kortvarig. Det går mot gjennombrudd i saken for Eirik, men B&G skyr ingen midler for å stanse ham. Aida får ferten av et virkelig scoop. Heksejakt. Som økonomidirektør i et av landets ledende advokatselskaper, har Ida Waage nådd langt i en mannsdominert og tøff bransje. Da hun får en ukurant faktura på bordet nekter hun å underskrive og varsler i stedet styret. Heksejakt er en intens og aktuell fortelling om hvordan én enkelt varsling utløser et livsomveltende drama, som får konsekvenser helt opp til det øverste av norsk samfunnsliv.

00:45(01:45)

> Åsted Norge

Norsk dokumentarserie fra 2020. En mann lå død i leiligheten sin i 428 dager før han ble funnet. Hva skjedde? I sesongpremieren av «Åsted Norge» blir vi med når Asbjørn Hansen besøker leiligheten på jakt etter spor som kanskje kan gi svar. I Åsted Norge kan du hjelpe politiet med å oppklare uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. I det direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte. Åsted Norge ønsker å gjøre Norge litt tryggere. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde, tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen og politioverbetjent Rune Utne Reitan.

01:45(02:45)

> Åsted Norge: Babyen i containeren

Norsk dokumentar fra 2020. 11. august 1990 ble et nyfødt spedbarn funnet forlatt i en søppelcontainer på Bjølsen i Oslo. Babyen overlevde og fikk navnet Josefine av politifolkene som reddet henne. Saken fikk stor oppmerksomhet i pressen. Babyen fikk en ny identitet og en ny familie og så forsvant «Josefine» fra avisenes forsider. 29 år senere kontakter Ingrid Åsted Norge. Hun er babyen fra containeren. Nå ønsker hun å vite hvem som la henne der, og hvorfor.

02:45(03:15)

> God kveld Norge

Norsk talkshow fra 2020. Gunilla Persson sliter allerede fra start på Farmen , Jan Thomas ville date i Sør-Afrika og vi møter Dolph Lundgren og hans 28 år yngre norske kjæreste! Torine er stemmen bak Alan Walker og Mia Gundersen er i pengetrøbbel. God kveld Norge er et norsk underholdningprogram med Dorthe Skappel som har gått på TV 2 siden 1997. Programmet dekker kjendis- og underholdningsbransjen og har hver uke intervjuer med noen av verdens største kjendiser.

03:15(04:10)

> Loch Ness

Britisk spenningsserie fra 2017. Lauren ønsker å intervjue elevene til den avdøde Niall, og en telefon har blitt kastet i innsjøen, muligens Nialls telefon. Hovedmistenkt i saken er Leighton Thomas, som tidligere er dømt for et 20 år gammelt drap. På et skjær i magiske og myteomspunne Loch Ness blir det funnet et menneskehjerte. Samtidig blir et lik oppdaget ved foten av et fjell. Med dette starter jakten på det som antas å være en seriemorder. Det lille søvnige samfunnet er rystet i grunnvollene, og marerittet er i gang.

04:10(05:30)

> Voldelige barn

Britisk dokumentarserie fra 2016. Åtte år gamle Joe har et ukontrollerbart sinne og dominerer hele familien. I frykt for at sønnen skal få voldsomme raseriutbrudd ute blant folk, holder moren ham hjemme. Joe. Vi møter familier i England som sliter med voldelige barn fullstendig ute av kontroll. Kan familieterapeuten Laverne Antrobus hjelpe dem?

05:30(05:58)

> The Guest Book

Amerikansk komiserie fra 2017. Medisinsk forsker Laurie tar med Alzheimerpasient Edgar til Froggy Cottage for å teste ut en alternativ terapi som innebærer å gjenskape fortiden. Story Eight. Vi sjekker inn på Froggy Cottage, et feriested i fjellene der nye gjester sjekker inn i hver episode. Alle kommer med sin historie, den ene mer utrolig enn den andre. Hendelsene som utspiller seg involverer også de fastboende, og fortellingene stammer fra gjesteboken.