Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

19:30(20:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Ivo og Lill Marita er arrestforvarere i arresten i Bergen. Nesten 4500 mennesker blir satt i arresten hvert år og ordensforstyrrelser er ofte grunnen. Ivo og Lill Marita er arrestforvarere i arresten i Bergen. Nesten 4500 mennesker blir satt i arresten hvert år og ordensforstyrrelser er ofte grunnen. Kvelden i dag er ikke så ulik andre kvelder; flere personer er nødt til å tilbringe natten i arresten etter å ha blitt svært beruset og oppført seg utagerende på byen i Bergen. Ivo og Lill Marita må også ta hånd om et annet problem; en markant lukt har nemlig spredd seg i lokalene. Robert og Andreas er på patrulje i Bergen og de får inn en melding om bråk i et parkeringshus. Det viser seg å være noe annet enn det de trodde.

20:00(20:35)

> Før kampen: Kypros - Norge

Norsk fotballmagasin fra 2018. TV 2 Sporten gir deg siste nytt før kampen mellom Kypros og Norge i UEFA Nations League. I studio: Julie Strømsvåg, Erik Thorstvedt og Drillo. TV 2 Sporten gir deg siste nytt før kampen mellom Kypros og Norge i UEFA Nations League. I studio: Julie Strømsvåg, Erik Thorstvedt og Drillo.

20:35(22:45)

> UEFA Nations League: Kypros - Norge

Europeisk landslagsfotball fra 2018. Direkte. Til tross for uavgjort mot Slovenia på fredag leder Norge fortsatt sin gruppe før den siste og avgjørende kampen mot Kypros. Sikrer Lagerbäcks mannskap avansement til semifinale?. Direkte. Til tross for uavgjort mot Slovenia på fredag leder Norge fortsatt sin gruppe før den siste og avgjørende kampen mot Kypros. Sikrer Lagerbäcks mannskap avansement til semifinale? I studio: Julie Strømsvåg, Erik Thorstvedt og Egil "Drillo" Olsen. Øyvind Alsaker og Brede Hangeland kommenterer.

22:45(23:00)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

23:00(23:50)

> Fotballkveld Europa

Høydepunkter fra kveldens fotballkamper.

23:50(00:45)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2017. McGarret og Five-O oppdager at en russisk spion skjuler seg på Oahu. Tani er usikker på hvordan hun skal håndtere oppdagelsen hun gjorde hjemme hos Adam. McGarret og Five-O oppdager at en russisk spion skjuler seg på Oahu. Tani er usikker på hvordan hun skal håndtere oppdagelsen hun gjorde hjemme hos Adam.

00:45(01:40)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. En fremmed konfronterer Lewis, og hevder å være hennes bror, Gabriel. BAU-teamet prøver å avdekke mannens egentlige identitet, og samtidig finne den ekte Gabriel - og befinner seg plutselig ansikt til ansikt med en sadistisk…. En fremmed konfronterer Lewis, og hevder å være hennes bror, Gabriel. BAU-teamet prøver å avdekke mannens egentlige identitet, og samtidig finne den ekte Gabriel - og befinner seg plutselig ansikt til ansikt med en sadistisk drapsmann.

01:40(02:30)

> Hawaii Five-0

Amerikansk spenningsserie. En rømt fange kidnapper Steve og Danny i et forsøk på å bevise sin uskyld. Samtidig slår Grace ned en medstudent på skolen. En rømt fange kidnapper Steve og Danny i et forsøk på å bevise sin uskyld. Samtidig slår Grace ned en medstudent på skolen.

02:30(03:25)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2015. En forlatt baby blir funnet med en tatovering som matcher en av Janes tatoveringer. Teamet må prøve å identifisere babyen, og samtidig redde andre babyer som er i fare. En forlatt baby blir funnet med en tatovering som matcher en av Janes tatoveringer. Teamet må prøve å identifisere babyen, og samtidig redde andre babyer som er i fare. Samtidig er Jane rasende og konfronterer Oscar om konsekvensene av de mystiske oppdragene hans.

03:25(04:20)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2015. Danny og Baez etterforsker et tyveri av en bil som ble brukt i en berømt film, nå eid av Owen Cairo. Danny og Baez etterforsker et tyveri av en bil som ble brukt i en berømt film, nå eid av Owen Cairo. Erin kommer på kant med Frank etter at politifolk blir arrestert på ordre fra statsadvokaten, anklaget for å ha slettet bøter for venner.

04:20(05:30)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

05:30(06:00)

> Dagens God morgen Norge

Norsk aktualitetsprogram fra 2018. Høydepunkter fra dagens God morgen Norge-sending.