Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

02:25(03:20)

> Extant

Amerikansk dramaserie fra 2015. Etter å ha mistet både ektemannen og sønnen Ethan, kjemper astronauten Molly Woods for å komme tilbake til livet og få en ny start. Samtidig må hun nå jobbe med de samme menneskene som sviktet henne. I denne del: Molly oppdager at Ethan er i live og gjør alt for å få sønnen sin tilbake.

03:20(04:15)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2014. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie. I denne del: Scorpion-teamet anklages for å ha ødelagt et verdifullt kunstverk, og må gjennom obligatorisk, psykologisk testing, ellers kan de miste jobben. Samtidig er Ralph skeptisk i forkant av skolens Halloween-fest, og Paige ber resten av teamet om hjelp.

04:15(05:20)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

05:20(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?