Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

22:40(23:40)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2018. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. I denne del: Dag Otto, Mikkel Niva, Helen Vikstvedt og Sturla Berg Johansen møtes til quiz og skal konkurrere i spørsmål som handler om utenriks og popmusikk.

23:40(00:40)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: BAU-teamet blir tilkalt når politiet i New Orleans avdekker en massegrav inne i et gravkammer på en lokal kirkegård.

00:40(01:30)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: En familie på fire blir bortført mens de er på ferie på Barbados. BAU-teamet blir tilkalt for å hjelpe den internasjonale etterforskningsenheten. Under samarbeidet oppdager de at saken har likhetstrekk med en sak BAU etterforsket i Florida året før.

01:30(02:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk actionserie fra 2015. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. I denne del: En 15 år gammel sak tvinger Grover til å flytte familien sin til et annet sted, fordi en mafiagjeng er ute etter hevn.

02:25(03:25)

> Homeland

Amerikansk spenningsserie fra 2014. Carrie Mathison prøver å balansere sitt turbulente privatliv med sin høyrisiko-jobb som agent i CIA. Nå er hun tilbake i Midt-Østen, og stasjonert ved en av CIAs farligste poster. I denne del: Carrie inngår en allianse med sin motpart i Pakistans etterretningstjeneste, mens Quinn nærmer seg et potensielt spor etter Islamabad-hendelsen.

03:25(04:20)

> Bull

Amerikansk dramaserie fra 2016. Møt den småarrogante men sjarmerende psykiateren Jason Bull. Han driver et konsulentselskap som har spesialisert seg på å kartlegge egenskapene til både advokater, jurymedlemmer, aktorat, vitner og forsvarere - alt for å hjelpe sine klienter med å vinne sakene sine. Serien er basert på karrieren til psykiateren Phil McGraw. I denne del: En skybro kollapser og tar livet av 15 mennesker. Bull hjelper til med tiltalen av en eiendomsmogul i New York, men oppdager at mannen er en sosiopat som vil gjøre alt for å vinne. Når TAC i tillegg leier kontorlokaler av mannen, er det duket for trøbbel. Samtidig oppdager Benny at han blir etterforsket av statsadvokaten.

04:20(05:25)

> Arne Dahl: Misterioso

Svensk spenningsserie fra 2011. Basert på Arne Dahls bestselgende kriminalroman. I denne del: En politimann skyter en afrikansk innvandrer som er forvist fra Sverige. Kerstin Holm får i oppgave å avhøre politimannen. Det viser seg å være hennes eks-kjæreste, Dag Lundmark. Under en pause i avhøret, forsvinner Lundmark sporløst. Del 1 av 4.

05:25(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?