Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:20(06:45)

> Green Lantern: The Animated Series

Amerikansk animasjonsserie.

06:45(07:10)

> En moderne familie

Amerikansk komiserie. Vi følger hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Phil og Claire bryter med sine gamle valentindagstradisjoner. Aldersgrense: 11 år.

07:10(07:35)

> En moderne familie

Fears. Amerikansk komiserie. Vi følger hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Gloria må overbevise Manny om å overvinne sin frykt for berg- og dalbaner. Aldersgrense: 11 år.

07:35(08:00)

> En moderne familie

Amerikansk komiserie. Vi følger hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Phil får gjentatte henvendelser på Facebook fra eks-kjæresten. Han bestemmer seg for å ta opp kontakten og invitere henne hjem til familien. Besøket viser seg å være langt mer trøblete enn forventet. Aldersgrense: 11 år.

08:00(08:30)

> En moderne familie

Amerikansk komiserie. Vi følger hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Phil og Claire tar i for å hjelpe Luke og Hayley med forsinkede skoleprosjekt. Jay og Mitchell drar på deres tradisjonsrike meteorstormerobservasjon, som denne gangen blir noe uvanlig. Aldersgrense: 11 år.

08:30(09:00)

> En moderne familie

Amerikansk komiserie. Vi følger hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Phils bursdag faller på samme dag som lanseringen av iPad. Det er selvsagt ingenting han ønsker seg mer i bursdagsgave enn dette, derfor tar Claire på seg det utfordrende oppdraget det er å få tak i en til ham. Aldersgrense: 11 år.

09:00(10:00)

> Bonanza

Amerikansk westernserie.

10:00(11:00)

> Bonanza

Amerikansk westernserie.

11:00(12:00)

> Masterchef Sverige

Svensk realityserie. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Markus Aujalay, Leif Mannerström og Per Morberg. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen. I denne del: Amatørkokkene skal konkurrere sammen og skape en meny, handle inn varer og tilberede maten. Den avgjørende konkurransen i forhold til hvem som får bli eller ikke, er å lage en dessert.

12:00(14:00)

> Olsenbanden og Data Harry sprenger verdensbanken

Norsk komedie fra 1978. Arve Opsahl, Carsten Byhring. Året er 1979, og Per Kleppe er statsminister. Hans statsbudsjett har på folkemunne fått navnet "Kleppe-pakka". Og Egon har fått for seg at hele pakka befinner seg på Stortinget, i rene kontanter. Aldersgrense: 7 år.

14:00(14:30)

> Folkevalgt

Norsk humorprogram fra 2015. Den joviale ordføreren Roy Myren Talseth fra Hitra blir innkalt som Stortingsrepresentant, brått og uventet. Stortinget viser seg å være et sted hvor visjonene fort havner i søpla. Og de eneste skuldrene han møter er av den kalde sorten. I denne del: Det er fredag, og Roy er ganske alene på Stortinget. Partikollegene har dratt på festlig hyttetur, og Roy føler seg ensom og usynlig - inntil Dagsnytt 18 plutselig ringer...

14:30(15:30)

> En bit av historien

Norsk humorprogram. Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim skal føle på kroppen hvordan livet var før i tiden. Hvordan bodde vi? Hva tenkte vi på? Hvordan luktet vi? Og ikke minst - hvordan smakte maten som stod på bordet? I denne del: For første gang på over 350 år skal vi bli selvstendig – det er klart for unionsoppløsning. Henriette og Fridtjov drikker absint med kunstnerne, bærer møkk med bøndene og tester spiritisme. Kari Innerå står for serveringen i 1905 – kan det friste med sildeboller og hestebiff?

15:30(16:30)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. I denne del: Det blir garantert Huskestue når Petter Pilgaard, Tore Halvorsen fra Ole Ivars og selveste Staysmann skal svare på quizspørsmål. Tema er norsk underholdning og 2000 tallet.

16:30(18:00)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av skuespiller og artist, Mia Gundersen, komiker og skuespiller Linn Skåber, danser og Norske talenter-vinner Suleman Malik, og D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage. I denne del: Ni spente talenter er klar for den fjerde semifinalen. Nå er det opp til seerne å bestemme hvem som fortjener en plass i finalen.

18:00(18:30)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av skuespiller og artist, Mia Gundersen, komiker og skuespiller Linn Skåber, danser og Norske talenter-vinner Suleman Malik, og D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(20:00)

> Made in Norway

Kampen for å overleve. Norsk dokumentarserie fra 2016. Over hele Norge finnes det gründere som jobber på spreng for å få realisert sine drømmer. Hvem har det som skal til? Og hvor mye er de villige til å ofre? I denne del: Tormod driver et arkitektkontor som spesialiserer seg på fuglekikkerskjul i Vardø. Hvis firmaet skal overleve er Tormod nødt til å skaffe oppdrag fra utlandet, men det innebærer mye reising og tid borte fra familien. I Ytre Arna utenfor Bergen har Gerda og ektemannen tatt over familiebedriften Oleana, og det er nå opp til dem å bevare arbeidsplassene til sine ansatte.

20:00(21:00)

> Heltenes kamp: Norge mot Sverige

Norsk-svensk realityserie fra 2017. Under ekstreme forhold i ugjestmild ødemark på fjerne kontinenter utspiller årets råeste landskamp seg. Seks av Norges største idrettsstjerner konkurrerer mot seks svenske helter fra sportsverdenen. Uten hjelpemidler blir de plassert i ødemarken. Målet er å finne sivilisasjon før motstanderne. Laget som kommer sist, må etter en utslagskonkurranse sende en deltaker hjem. I denne del: Magesyke fortsetter å skape problemer for det norske laget. I fordelskonkurransen står en meget attraktiv fordel på spill, lagene skal nemlig bygge tårn og laget som vinner får 30 kilo mindre å bære på. Det blir en meget spennende jaktstart, hvor nordmennene irriterer seg kraftig over det svenske laget. Og veivalgene blir avgjørende, men det skal vise seg at en snarvei ikke alltid er en snarere vei.

21:00(21:15)

> Nyhetene

21:15(21:20)

> Været

21:20(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:10)

> Best før

Norsk komiserie. Lena (Linn Skåber) mister jobben og ektemannen på førtiårsdagen. Desperat prøver hun å stable et nytt liv på beina. Hun tar opp jakten på en ny jobb og kanskje en ny mann, samtidig som hun forsøker å samarbeide med eksen og hans nye unge kjæreste om sønnen på 10 år. I denne del: Lenas mor, Wenche, har blitt veldig begeistret for Anemone, og ønsker å bli venninne med henne. Lena prøver å vise moren sin at hun kan være en mye bedre venninne for moren enn det Anemone kan. Men det viser seg å ikke være så lett, siden Lena og Wenche tross alt er mor og datter.

22:10(22:50)

> God kveld Norge

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen.

22:50(01:50)

> Prisoners

Amerikansk thrillerdrama fra 2013. Jake Gyllenhaal, Hugh Jackman. Hvor langt er du villig til å gå for å beskytte familien din? Keller Dover opplever alle foreldres verste mareritt. Hans seks år gamle datter, Anna, og hennes bestevenn, Joy, forsvinner, og etter hvert som tiden går, setter panikken inn for alvor. Den eneste ledetråden er en forfallen campingbil som tidligere stod parkert i gaten deres. Politietterforskeren Loki arresterer sjåføren, Alex Jones, men mangel på beviser gjør at han slippes fri. Etter hvert som politiet følger flere ledetråder og presset stiger, innser den paniske Dover at han må ta saken i egne hender for å redde datteren. Men hvor langt er den desperate faren villig til å gå for å beskytte familien sin?

01:50(03:00)

> Senkveld med Thomas og Harald

Norsk talkshow fra 2017. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. I denne del: Ole Einar Bjørndalen er gjest i studio, det er også kulturminister Linda Hoftsad Helleland og John Brungot. I tillegg kommer Vilde Winge, 13-åringen som tegnspråktolker musikk og har rørt hele Norge på Norske Talenter. Hitmakerne Madden og Chris Holsten har slått seg sammen og skal spille den nye låta Echo. I Camp Senkveld blir det sovekonkurranse.

03:00(03:20)

> Senere med Tørnquist

Norsk talkshow. Programleder Einar Tørnquist og hans høyre hånd, Gunhild Dahlberg, i fri utfoldelse med kjente gjester i studio. Det skal snakkes om både ditt og datt. Utegående usikkerhetsmoment er Morten Ramm.

03:20(05:10)

> Skumringstimen

Svensk drama fra 2013. Lena Endre, Tord Peterson. Julia har levd med skyldfølelse helt siden sønnen forsvant for 21 år siden. Når hun vender tilbake til barndomshjemmet på Öland, vekkes gamle sannheter og løgner til live igjen. Hvem kan hun stole på, og hva skjedde med den fem år gamle sønnen hennes?

05:10(06:00)

> Teen Wolf

Amerikansk dramaserie. Scott McCall er en helt gjennomsnittlig tenåring, men han har en hemmelighet: Han er varulv.