Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport. Alltid oppdaterte sportsnyheter.

21:40(22:45)

> Agatha Christie: Den fjerde rytter

Britisk spenningsserie fra 2019. En kvinne blir funnet død. I skoen hennes finnes en liste med navn. Dødsfallet er ikke mistenkelig i seg selv, men hvorfor hadde hun denne listen?. En mystisk liste med navn blir funnet i skoen til en død kvinne. Antikvitetshandler Mark Easterbrook er fast bestemt på å finne ut hvorfor navnet hans er på listen. Undersøkelsene fører ham til tre ugifte gamle damer som bor på The Pale Horse i landsbyen, Much Deeping. Etter hvert som flere dødsfall finner sted, begynner Mark å bli mistenksom. Kan alt dette være hekseri, og er han selv utsatt for dette? Mark blir mer og mer paranoid og er desperat etter å finne ut hvordan han skal komme seg unna denne denne forbannelsen. Hvem er det som ønsker ham død?

22:45(01:15)

> Arlington Road

Amerikansk thriller fra 1999. Michael Conroy er historieprofessor, har nettopp blitt enkemann og bor sammen med sin ti år gamle sønn i Washington DC. Hans avdøde kone var FBI-agent og døde under tjeneste. Både far og sønn sørger dypt, men en dag flytter familien Hunt inn i nabohuset og familiene blir venner. Etter et par underlige oppdagelser blir Michael mistenksom på familien Hunts fortid, og oppdager hemmeligheter som absolutt ikke tåler dagens lys.

01:15(02:10)

> Agatha Christie: Mord etter alfabetet

Britisk krimserie fra 2018. I kjølvannet av et nytt mord, begynner Poirot og Crome å nærme seg et svar på hvem morderen er. Den pensjonerte detektiven Hercule Poirot, mottar truende brev signert "ABC". Poirot setter i gang en etterforskning for å finne morderens identitet.

02:10(03:10)

> Agatha Christie: Mord etter alfabetet

Britisk krimserie fra 2018. ABC-morderen er fortsatt på frifot og Hercule innser at kun han har nøkkelen til mordene. Han står overfor et kappløp mot tiden for å stoppe blodbadet. Den pensjonerte detektiven Hercule Poirot, mottar truende brev signert "ABC". Poirot setter i gang en etterforskning for å finne morderens identitet.

03:10(04:05)

> Hawaii Five-0

Amerikansk krimserie fra 2011. Fortiden innhenter Danno. En korrupt politimann fra Dannos fortid kommer til øya for å hevne seg på ham. Grunnen er at han mener Danno ødela livet hans. Mannen er ikke bare ute etter Danno, men også familien hans. Mai Ka Wa Kahiko. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender.

04:05(05:00)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2017. Shaun Murphy mistenker at pasienten hans lyver for ham. Neil sitt forhold er i ferd med å påvirke jobben han gjør, og setter dermed liv i fare. Seven Reasons. En ung autistisk kirurg med ekstraordinære egenskaper rekrutteres til kirurgisk barneavdeling ved et prestisjefylt sykehus. Men problemstillingen kommer for dage: Kan en person uten evne til å relatere til andre mennesker redde liv?

05:00(05:30)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2008. Phyllis' Marokko-inspirerte fest går i vasken når Merediths hår tar fyr. Samtidig er Dwight dominerende på leketøysmarkedet med Årets julegave. Moroccan Christmas. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.

05:30(06:00)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2008. De ansatte på kontoret går på nåler fordi Andy fortsatt ikke kjenner til Angelas forhold til Dwight. Når Michael avslører alt, tar Dwight og Andy saken i egne hender. Duel. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.