Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

23:45(01:45)

> The Wedding Ringer

Amerikansk romantisk komedie fra 2015. To uker før bryllupet sitt går en sosialt utilpass mann til et firma som tilbyr forlovere til trengende brudgommer.

01:45(03:20)

> Management

Amerikansk dramakomedie fra 2008. En omreisende kunstselger prøve å riste av seg en sprø motellsjef som forelsker seg i henne og ikke lar henne være i fred.

03:20(04:05)

> This Is Us

Amerikansk komiserie fra 2016. Randall og William drar på tur til Memphis, der Randall får høre mer om Williams fortid. Memphis. En forfriskende ærlig og tankevekkende der hovedpersonenes veier og livshistorier krysses og sammenfiltres på underlig vis.

04:05(04:50)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Sesongavslutning. Gibbs, McGee og Torres drar til et avsidesliggende sted i Paraguay kontrollert av en opprørsgruppe, i et forsøk på å finne en savnet marinesoldat. Sesongavslutning - Rendezvous. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

04:50(05:35)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2018. Jack og Dani drar på date på stranden. Etter å ha reddet Hayley fra å bli dumpet, finner Eyal ut at hun har snakket om ham bak ryggen hans. Episode 7. Håpefulle single på jakt etter kjærligheten settes sammen i par, konkurrerer mot hverandre og stemmes ut uke for uke.

05:35(06:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Robin takker ja til en bryllupsinvitasjon, men takket være Ted er det stor sjanse for at paret aldri når frem til alteret. The Wedding. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…