Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

19:00(20:00)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Danske Stine vil ut av bokollektivet og kjøpe noe eget, men synes det er vanskelig å orientere seg i det norske boligmarkedet. Mens småbarnsforeldrene Ida og Pablo drømmer om hus og hage. Boligjaktens meglere, Thomas Klovland, Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, hjelper boligkjøpere over hele landet i jakten på den perfekte boligen.

20:00(21:00)

> I lomma på Silje

Norsk realityserie fra 2018. Niklas Baarli har god økonomi, men også et veldig høyt forbruk. Det viser seg at han bruker ekstremt mye penger på mat, så mye at han raskt kan spare til en lang drømmeferie som han aldri har fått. Silje Sandmæl får innblikk i fem norske kjendisers kontoer for å lære dem ett og annet om hvordan de bruker pengene sine! For er det egentlig nødvendig å bruke 10 000 i måneden på å spise ute? I denne serien sitter ikke deltakerne i en økonomisk knipe, men trenger veiledning på hvordan de kan bruke pengene sine på en smartere måte og ikke kaste bort hele lønna si på nips, restaurant, øl og dyre klær som aldri blir brukt. Silje både bevisstgjøre dem på sin egen økonomi og lære dem noe om økonomi og budsjetter slik at de kan bruke pengene sine på noe de virkelig ønsker seg.

21:00(23:25)

> The Bourne Identity

Amerikansk action fra 2002. En mann blir plukket opp av en fiskebåt. Med flere skuddsår og uten hukommelse må han komme seg vekk fra de som forsøkte å myrde ham, og samtidig klare å huske hvem han er og hva som skjer.

23:25(23:55)

> Henrik Uber alles

Norsk komiserie fra 2018. Henrik prøver å få podcasten sin opp å gå, men distraksjonen blir for stor når Linda Johansen ber Henrik med på date. En humorserie med Henrik som begynner å kjøre Uber, samtidig som han forsøker å få fart på karrieren som komiker - og tilfeldigvis blir forelsket i en passasjer.

23:55(00:55)

> Instinct

Amerikansk krimserie fra 2018. Når en kvinne blir skutt utenfor et fellesskapssenter, utfordres Dylan og Lizzie av borgmesteren til å løse saken på mindre enn 24 timer for å avkrefte press fra media og spesielle interessegrupper. Dylan Reinhardt er en dyktig forfatter og universitetsprofessor som lever et rolig og tilbaketrukket liv. Men da etterforsker Lizzie Needham fra New York-politiet ber om hjelp til å få has på en seriemorder som bruker Dylans første bok som bruksanvisning, blir han tiltrukket av saken og gir seg i kast med arbeidet med den.

00:55(01:55)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Murtaugh vender seg til Tom Barnes for å få hjelp med en sak der høye innsatser står på spill. Roger og Trish treffer Natalie og Maya for første gang. Bali. Den klassiske politiduoen Martin Riggs og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles. Murtaugh har alt å leve for, mens Riggs ikke har noe å tape. Murtaugh er fortsatt sjokkert over hvor langt partneren er villig til å gå for å ta narkokartellet som sto bak konas død.

01:55(03:45)

> Elysium

Amerikansk science fiction-action fra 2013. I år 2154 eksisterer det to klasser av mennesker: de svært rike, som har flyktet til den uberørte romstasjonen Elysium, og resten, som bor på en overbefolket, ødelagt jordklode. Embetsmannen Secretary Delacourt viker ikke tilbake for noe for å håndheve antiimmigrasjonslovene og bevare den luksuriøse livsstilen til innbyggerne på Elysium. Men det forhindrer ikke at menneskene på jorden gjør alt de kan for å prøve å komme seg dit.

03:45(05:35)

> The Bourne Identity

Amerikansk action fra 2002. En mann blir plukket opp av en fiskebåt. Med flere skuddsår og uten hukommelse må han komme seg vekk fra de som forsøkte å myrde ham, og samtidig klare å huske hvem han er og hva som skjer.

05:35(06:00)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Louis ødelegger Jessicas kvalitetstid med Honey, så hun oppfordrer ham til å finne sine egne venner. Keep 'Em Separated. Vi befinner oss på nittitallet, og tolv år gamle Eddie har akkurat flyttet til Orlando fra DCs Chinatown med foreldrene. I jakten på den amerikanske drømmen får immigrantfamilien et stort kultursjokk.