Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

11:10(12:05)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2011. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan NCIS finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle. Spesialagent G Callen er en kameleon som kan forvandle seg til hvem som helst for å infiltrere den kriminelle underverdenen. Partneren hans er spesialagent og overvåkingsekspert Sam Hanna, en tidligere marinesoldat som har vært stasjonert både i Afghanistan og Irak. Vi blir også kjent med agentene Kensi Blye og Dominic Vail, psykologen Nate og deres assistent Hetty. Teamet er utstyrt med det siste innen teknologi, og de blir ofte sendt inn i livsfarlige situasjoner hvor de er avhengige av hverandre for å beskytte både seg selv og Amerika. I denne del: En internasjonal konferanse ved det vietnamesiske konsulat trues etter en skuddepisode finner sted i nærheten. Teamet må finne ut om det var snakk om et terrorangrep før militærets minister ankommer stedet.

12:05(13:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2017. Ellen DeGeneres Show er fremdeles et tv-program fylt av latter og glede, der Ellens særegne humor, varme og innsikt gjør seg spesielt gjeldende. Hun får besøk av de største stjernene fra film-, tv-,musikk- og kulturverdenen, og med sitt vinnende vesen og sitt unike blikk på hverdagslige affærer, setter Ellen tonen for en tilbakelent og ærlig atmosfære der gjestene føler seg hjemme og klare for å engasjere seg i underholdende og meningsfulle diskusjoner rundt aktuelle temaer. I denne del: Eric McCormack, kjent fra Will&Grace, besøker Ellen.

13:00(14:00)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse. Med sine inngjerdede eiendommer, private foreninger og eksklusive privatskoler er Potomac en av Marylands godt bevarte hemmeligheter. Dette ekstremt velbemidlede lokalsamfunnet, med beliggenhet like utenfor Washington D.C., er hjem til flere prominente afroamerikanske familier med langvarig tilhørighet til området. I denne del: Gizelles indre gründer blir midtpunkt, men skyggen er helt reell når Katie avlyser en fokusgruppe for sin nye sminkekolleksjon. Juan og Robyn foretar romantisk mimring.

14:00(14:30)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Norges fremste kokk er tilbake der hvor han hører hjemme - på kjøkkenet og over grytene. Gjennom 40 episoder vil han koke seg gjennom sine egne oppskrifter og tinn for trinn vise deg hvordan man gjør de enkleste hverdagsretter ekstraordinære. I ekte fjernsynskjøkkenstil vil han lage alt fra fish and chips, spaghetti bolognese og vårlam til risotto med kyllinglever. I flere episoder vil Eyvind få besøk av en god venn, kjendis eller kokk som overværer matlagingen, slår av en prat og ikke minst får seg en skikkelig godbit på slutten av programmet. I denne del: Eyvind Hellstrøm lager sin beste reinsdyrgryte. Dette julemåltidet får hans venninne Solveig Kloppen nyte godt av.

14:30(15:30)

> Junior Masterchef USA

Amerikansk realityprogram fra 2016. Matlagingskonkurranse der USAs 24 beste juniorkokker i alderen 8 til 13 år får muligheten til å hevde seg på kjøkkenet og vinne tittelen som "MasterChef Junior". I denne del: De tolv gjenværende juniorkokkene tester sansene sine i en blindtest, der rettene er laget av Gordon Ramsey. Oppgaven består i å gjenskape retten slik de tror den skal være.

15:30(16:30)

> MasterChef Norge

Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. I denne del: De første som skal sendes inn på MasterChef-kjøkkenet denne sesongen er Gaute Grøtta Grav, Mira Craig, Terje Sporsem, Andreas Mikkelsen Erlend Elias Bragstad og Margrethe Røed. De deles inn i guttelag og jentelag der en leder skal guide dem til å lage en rett til en date. Hvem klarer å holde seg til reglene - og går seieren til gutta eller jentene?

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Vi møter kvinner som har flyttet fra Sverige til fordel for et luksuriøst drømmeliv i Hollywood. Det blir gjensyn med seerfavorittene Maria Montazami, Gunilla Persson og Britt Ekland, og Åsa Vesterlund, kjent fra Svenske New York-fruer, slår seg også sammen med trioen i årets sesong. Vi følger fruenes sosietetsliv hvor de som vanlig ikke lar en eneste mulighet til å sladre, eller verbalt angripe hverandre, glippe. I denne del: Britt er svært helsebevisst og går til tarmskylling en gang i måneden. Hun blir sjokkert når timen er avlyst, men kjører videre til sin neste legetime hvor hun skal få avdekket sin indre alder. Deretter drar hun på besøk til Peter Stormare. Åsa besøker venninnen Johanna, mer kjent som pornostjernen "Puma Swede".

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsserie fra 2013. Med god økonomisk kunnskap, varme og tøffe sannheter har Luksusfellens Sverige blitt en svensk TV-klassiker. I denne del: Tobarnsfaren Torbjørn bor sammen med sine to voksne barn i Stockholm. Han tjener store summer som selger, men sliter fortsatt økonomisk. Luksusfellens eksperter mener han virker økonomisk manisk depressiv.

18:30(19:00)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Norges fremste kokk er tilbake der hvor han hører hjemme - på kjøkkenet og over grytene. Gjennom 40 episoder vil han koke seg gjennom sine egne oppskrifter og tinn for trinn vise deg hvordan man gjør de enkleste hverdagsretter ekstraordinære. I ekte fjernsynskjøkkenstil vil han lage alt fra fish and chips, spaghetti bolognese og vårlam til risotto med kyllinglever. I flere episoder vil Eyvind få besøk av en god venn, kjendis eller kokk som overværer matlagingen, slår av en prat og ikke minst får seg en skikkelig godbit på slutten av programmet. I denne del: Hellstrøm tilbereder fish & chips når han får besøk av fadderbarnet sitt, Elise Frigstad. De har også laget kokebok sammen.

19:00(19:30)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Norges fremste kokk er tilbake der hvor han hører hjemme - på kjøkkenet og over grytene. Gjennom 40 episoder vil han koke seg gjennom sine egne oppskrifter og tinn for trinn vise deg hvordan man gjør de enkleste hverdagsretter ekstraordinære. I ekte fjernsynskjøkkenstil vil han lage alt fra fish and chips, spaghetti bolognese og vårlam til risotto med kyllinglever. I flere episoder vil Eyvind få besøk av en god venn, kjendis eller kokk som overværer matlagingen, slår av en prat og ikke minst får seg en skikkelig godbit på slutten av programmet. I denne del: Eyvind Hellstrøm tilbereder og serverer rype til sin venn Thomas Giertsen.

19:30(20:30)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2016. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem. I denne del: Familien Thorvaldsen fra Gressvik utenfor Fredrikstad har pusset opp i tolv år uten å løse hovedproblemene i huset. Superoppusserne tar utfordringen, og i dette programmet fokuserer vi på entréområdet og trappen opp til andre etasje.

20:30(21:30)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2017. Real Housewives of Beverly Hills byr på en åttende sesong, og husfruer Erika Girardi, Dorit Kemsley, Kyle Richards, Lisa Rinna og Lisa Vanderpump er på plass. Det er også nykommer Camille Grammer. I denne sesongen er Kyle opptatt med forretningsforetaket sitt og også tv-produksjonen "American Woman". Dorit har hendene fulle med relanseringen av badetøykolleksjonen sin, mens Erike har sin fulle hyre med selvbiografien sin. Lisa Rinna reiser verden rundt som manager for modelldøtrene sine. Lisa Vanderpumps hundepensjonat går så det suser, men klarer hun å håndtere enda mer ansvar? Camille er muligens klar for å gifte seg igjen, og nykomlingen Teddi lærer raskt at livet med de andre fruene ikke bare er en dans på roser. I denne del: Erika og Lisa Rinna treffer sin gamle venninne Eileen Davidson, mens Kyle plutselig står overfor husvalgets kvaler. Erika poserer for bokomslaget sitt.

21:30(22:30)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet. I denne del: Torres' partner forsvinner på mystisk vis under et overvåkingsoppdrag, og den påfølgende etterforskningen fører NCIS til nye bevis i en ti år gammel straffesak.

22:30(23:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling som skal pågripe farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle. I denne del: Under etterforskningen av en forsvinningssak kommer teamet over en drapsmann som tilbyr show for spesielt interesserte. Mosley velger ut Callen som sin partner i et oppdrag.

23:30(00:30)

> Charterfeber - tur-retur Tenerife

Norsk realityserie fra 2005. Serien tar oss med til det velkjente reisemålet Tenerife - en populær ferieøy for mange norske turister som ønsker sol og varme på vinterbleke kropper. Her blir det i kjent stil paraplydrinker, høy solfaktor og mange språkforviklinger. Charter-kongen Svein har opparbeidet seg nok erfaring til å være reiseleder, og med seg på laget har han charter-kompisen Viggo. Sammen med Svein skal han ta seg av en gjeng med norske charterturister. Hvordan det går, og om Svein får smake sin egen medisin nå som han er ansvarlig for typiske nordmenn på sydenferie, får vi svar på denne våren. Bingovertinnene Lisbeth og Nansy reiser vekk fra en hektisk hverdag i Sarpsborg, og de to venninnene har nærmest oppnådd kultstatus etter deltakelse i de to foregående sesongene av Charterfeber. En annen charter-veteran, Hilde, er også med til Tenerife. I tillegg blir vi kjent med flere norske charterturister, og det ligger an til velkjente opplevelser alle kan kjenne seg igjen i – for de fleste nordmenn har en eller annen gang vært på chartertur til Syden. I denne del: Turen går til Tenerife, og Lisbeth og Nansy er selvsagt med. De to damene drømmer om varmere strøk mens de jobber på den flotte nyåpnede bingoen i Sarpsborg. Svein reiser også til Tenerife og etter utallige turer til Syden føler han at tiden er moden for å være reiseleder. Med kyndig hjelp fra kompis og charterveteran Viggo tropper han opp på Gardermoen for å veilede en stor og feststemt reisegruppe på chartertur, gjennom deres for anledningen nyetablerte reiseselskap "Happy Nice Holiday".

00:30(01:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsserie fra 2013. Med god økonomisk kunnskap, varme og tøffe sannheter har Luksusfellens Sverige blitt en svensk TV-klassiker. I denne del: Tobarnsfaren Torbjørn bor sammen med sine to voksne barn i Stockholm. Han tjener store summer som selger, men sliter fortsatt økonomisk. Luksusfellens eksperter mener han virker økonomisk manisk depressiv.

01:30(02:20)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Vi møter kvinner som har flyttet fra Sverige til fordel for et luksuriøst drømmeliv i Hollywood. Det blir gjensyn med seerfavorittene Maria Montazami, Gunilla Persson og Britt Ekland, og Åsa Vesterlund, kjent fra Svenske New York-fruer, slår seg også sammen med trioen i årets sesong. Vi følger fruenes sosietetsliv hvor de som vanlig ikke lar en eneste mulighet til å sladre, eller verbalt angripe hverandre, glippe. I denne del: Britt er svært helsebevisst og går til tarmskylling en gang i måneden. Hun blir sjokkert når timen er avlyst, men kjører videre til sin neste legetime hvor hun skal få avdekket sin indre alder. Deretter drar hun på besøk til Peter Stormare. Åsa besøker venninnen Johanna, mer kjent som pornostjernen "Puma Swede".

02:20(03:05)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2011. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan NCIS finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle. Spesialagent G Callen er en kameleon som kan forvandle seg til hvem som helst for å infiltrere den kriminelle underverdenen. Partneren hans er spesialagent og overvåkingsekspert Sam Hanna, en tidligere marinesoldat som har vært stasjonert både i Afghanistan og Irak. Vi blir også kjent med agentene Kensi Blye og Dominic Vail, psykologen Nate og deres assistent Hetty. Teamet er utstyrt med det siste innen teknologi, og de blir ofte sendt inn i livsfarlige situasjoner hvor de er avhengige av hverandre for å beskytte både seg selv og Amerika. I denne del: En internasjonal konferanse ved det vietnamesiske konsulat trues etter en skuddepisode finner sted i nærheten. Teamet må finne ut om det var snakk om et terrorangrep før militærets minister ankommer stedet.

03:05(03:50)

> Boligjakten Danmark

Dansk realityserie fra 2015. Boligekspertene Peter Ingemann og Sara Lygum hjelper dansker på boligjakt med å gjøre en god handel. Med all deres erfaring og ekspertise hjelper de folk med å finne drømmeboligen i et utfordrende marked. I denne del: Sara og Peter skal hjelpe Julie og Morten med å finne et hus utenfor byen, og det kvikt, for Julie er høygravid. Peter skal hjelpe Jakob, som bor midlertidig hos en venninne.

03:50(04:35)

> The Blacklist

Amerikansk dramaserie fra 2014. Raymond "Red" Reddington, en av FBIs mest etterlyste rømlinger, melder seg frivillig for politiet med det formålet å hjelpe dem å ta farlige kriminelle og terrorister. I denne del: Agent Keens spesielle forhold til Red og oppdragsstyrken granskes når hun avhøres som mistenkt i en mordsak. Red ber Ressler og Cooper om hjelp for å finne en farlig kontakt som kan hjelpe Keen.

04:35(05:20)

> The Blacklist

Amerikansk dramaserie fra 2014. Raymond "Red" Reddington, en av FBIs mest etterlyste rømlinger, melder seg frivillig for politiet med det formålet å hjelpe dem å ta farlige kriminelle og terrorister. I denne del: Bevisene bygger seg opp mot Liz, og en dommer gjør det tydelig at hun står foran alvorlige anklager. Ressler og Red gjør sitt beste for å renvaske Liz, men skjønner at de trenger Tom Keens hjelp.

05:20(05:45)

> Anger Management

Amerikansk komiserie fra 2013. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament – til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. I denne del: Charlie søker hjelp hos fengselsgruppen han har i terapi når hans egne partytendenser kaster ham bak lås og slå.