Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

20:30(21:30)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2018. Denise forteller Lisa Rinna om noen spennende nyheter om hennes fremtid. Lisa Vanderpump insisterer på at Teddi ikke er så engleaktig som hun gir seg ut for å være - og hun har bevis. The Proof Hurts. Real Housewives of Beverly Hills er på plass med en ny sesong, og det mangler ikke på iøyenfallende bling, galskap, sjokkerende drama, og noen få overraskelser på veien.

21:30(22:30)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2018. Deltakerne sendes enten til himmelen eller til helvete etter en ofringsseremoni som setter følelser i sving. Nå er spillet hardere enn noensinne!. Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn i paradis og spillet settes igang, men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien?

22:30(23:30)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2018. Elvis Bertrands datter blir knyttet til en drapssak som NCIS jobber med, og han ber Pride om å bevise at datteren er uskyldig. Jackpot. Bli med det lokale NCIS-teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i en by som er kjent for musikk, underholdning og dekadanse. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med...

23:30(00:00)

> Will and Grace

Amerikansk komiserie fra 2018. Grace drar på roadtrip med sin pappa og en hemmelighet blir avslørt, som kommer til å forandre deres relasjon for alltid. Grace's Secret. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv.

00:00(00:30)

> Will and Grace

Amerikansk komiserie fra 2018. Will oppdager at Noah har et har, noe han ikke har fortalt Grace. Men Noah tvinger Will til å holde tett. Karen og Jacks relasjon blir satt på prøve når hun gir ham sparken fra stykket hun produserer. Kid 'n Play. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv.

00:30(01:30)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2018. Deltakerne sendes enten til himmelen eller til helvete etter en ofringsseremoni som setter følelser i sving. Nå er spillet hardere enn noensinne!. Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn i paradis og spillet settes igang, men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien?

01:30(02:30)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2017. Tradisjonen tro kommer øyboernes foreldre på besøk. På slutten av dagen blir et par sendt på dør. Episode 42. Tolv single reiser til en luksusvilla for å finne kjærligheten, men for å overleve må de finne seg en partner. Klarer de ikke dette, risikerer de å bli sendt hjem. I tillegg har TV-seerne mulighet til å stemme fram sine favorittpar. Målet er først og fremst å finne den store kjærligheten, men også å vinne pengepremien på £50 000.

02:30(03:25)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2017. Finalen er her, og vi får se hvem de britiske seerne stemte fram til vinnerplass og 50 000 britiske pund i premie! Ble det yndlingen Camilla, eller populære Kem?. Episode 43. Tolv single reiser til en luksusvilla for å finne kjærligheten, men for å overleve må de finne seg en partner. Klarer de ikke dette, risikerer de å bli sendt hjem. I tillegg har TV-seerne mulighet til å stemme fram sine favorittpar. Målet er først og fremst å finne den store kjærligheten, men også å vinne pengepremien på £50 000.

03:25(04:15)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2016. Gunilla Persson og datteren Erika gir seg ut på et uforglemmelig eventyr på hesteryggen i Santa Barbara, som ender med et uventet hett møte for Gunilla. Det er tid for nye eventyr i drømmenes by. Den tiende sesongen byr på uro, intriger, blotlagte følelser og to nye bekjentskaper. Sofie Prydz er gift med DJ Eric Prydz. Elena Belle er kjent som Natacha Peyre og har nå blitt partner med sin Michael Theanne i en luksusbolig. I tillegg vokser irritasjonen mellom Åsa Vesterlund og Gunilla Persson til nye høyder, og Maria Montazami sliter som fredsmegler.

04:15(05:05)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2015. Tobarnsfar Tommy er 25 og har aldri betalt en eneste regning. Han skylder 148.000 kr, har ikke råd til å besøke den ene datteren og kan nå også miste samboeren, som er lei den ansvarsløse livsstilen. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I "Luksusfellen Sverige" forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine?

05:05(06:00)

> This Is Us

Amerikansk komiserie fra 2016. Når Kate får blindtarmbetennelse på julaften, blir hun kjørt til sykehuset av Pearson-familien, som innser at dr. K - på jobb på sykehuset - trenger deres støtte. Last Christmas. En forfriskende ærlig og tankevekkende der hovedpersonenes veier og livshistorier krysses og sammenfiltres på underlig vis. Veiene deres krysses og livshistoriene deres sammenfiltres på underfundig vis, og det viser seg at flere av dem er født på samme dag.