Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

09:10(10:10)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Eksklusive intervjuer av People Magazine. Exclusive Interview and Appearance by People Magazine. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

10:10(11:10)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift. Zocalo. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

11:10(12:10)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift. Spin A Yarn. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

12:10(13:10)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift. Café Hon. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

13:10(14:10)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift. Chiarella's. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

14:10(15:05)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2016. Kyle og Lisa Rinnas veier krysses i New York City der de er på tur med døtrene sine. Lisa Vanderpump overrasker Ken med en klokke på bursdagen hans. Going Commando. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, forretningsfolk og en familie av barneskuespillere, og vi får rikelige mengder av drama og glamour.

15:05(16:05)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2016. Lisa Rinna dominerer moteverdenen med et 24 timers maratonutsalg av klær, mens Erika undersøker mulighetene for en fremtid i skuespillerbransjen sammen med Eileen. Pantygate. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, forretningsfolk og en familie av barneskuespillere, og vi får rikelige mengder av drama og glamour.

16:05(17:00)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2016. Lisa Vanderpump og Kyle snakker om kvinnelig foryngelse med en plastikkirurg, mens Lisa Rinna og Erika treffer Eden. Dorit og mannen PK holder middagsselskap. Amnesia Appetizers. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, forretningsfolk og en familie av barneskuespillere, og vi får rikelige mengder av drama og glamour.

17:00(18:00)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Camilla og Morten trenger et større sted så de har plass til besøk fra Danmark. Anders er førstegangskjøper og trenger litt realitetsorientering fra Hans Christian. Boligjaktens meglere, Thomas Klovland, Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, hjelper boligkjøpere over hele landet i jakten på den perfekte boligen.

18:00(19:00)

> Klar, ferdig, solgt!

Norsk realityserie fra 2019. Sivert skal hjelpe Håkon og Acacia med å forvandle en sliten leilighet i idylliske Skuteviken i Bergen, til et innbydende objekt. Katarina skal møte Synnøve og Vidar som selger huset sitt på Hadeland. I Klar, ferdig, solgt! skal vi hjelpe mennesker med de små tingene som kan gjøre den store forskjellen når de skal ut på markedet og selge sin egen bolig.

19:00(21:30)

> Mannen i mitt liv

Amerikansk dramakomedie fra 1998. Da ugifte Nina uventet blir gravid, må hun ta en beslutning. Skal hun oppdra barnet sammen med sin lite pålitelige kjæreste, eller med en mann som vil bli en fantastisk far - romkameraten hennes, som også er….

21:30(00:10)

> I dine sko

Amerikansk komedie fra 2005. Maggie er partyjenta som aldri har lykkes i å beholde en jobb. Rose er den ansvarsfulle advokaten som hele livet har beskyttet lillesøsteren sin.

00:10(02:15)

> Sleeping With Other People

Amerikansk romantisk komedie fra 2015. Etter at de mistet jomfrudommen til hverandre på college, treffer Jake og Lainey hverandre igjen i en støttegruppe for sexavhengige tre år senere.

02:15(04:05)

> I Origins

Amerikansk sci fi-drama fra 2014. Ian Gray er en vitenskapsmann som forsker på det menneskelige øye og dets utvikling. Han er drevet av en sterk tro på videnskapen, men da han oppdager merkelige egenskaper ved sin egen sønns øyne, blir han rystet i sine grunnvoller og må ta sine teorier opp til ny vurdering.

04:05(06:00)

> Maps to the Stars

Amerikansk drama fra 2014. Weiss-familien er et erketypisk Hollywood-dynasti: faren Stafford har tjent en formue på selvhjelpsmanualer, moren Cristina tar seg stort sett av karrieren til deres 13 år gamle sønn, Benji, som nettopp er kommet ut fra et…. Agatha har akkurat kommet ut fra en psykiatrisk klinikk. En av Staffords klienter er Havana, en skuespiller som drømmer om å lage en remake av en av hennes avdøde mors filmer.