Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2009. Vi møter de tre svenske Hollywoodfruene Anna Anka, som er gift med Paul Anka, Maria Montazami, som er gift med en ekstremt fremgangsrik eiendomsmegler, og Agnes-Nicole Winter, som nylig ble separert fra sin tredje…. Vi møter de tre svenske Hollywoodfruene Anna Anka, som er gift med Paul Anka, Maria Montazami, som er gift med en ekstremt fremgangsrik eiendomsmegler, og Agnes-Nicole Winter, som nylig ble separert fra sin tredje amerikanske ektemann.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Trebarnsforeldrene Mats og Agneta går 24.000 kr i underskudd hver måned, og Mats nekter å skaffe heltidsjobb. Nå har Agneta fått nok og overrasker Patrick med nyheten om at hun nå ønsker å skilles. Trebarnsforeldrene Mats og Agneta går 24.000 kr i underskudd hver måned, og Mats nekter å skaffe heltidsjobb. Nå har Agneta fått nok og overrasker Patrick med nyheten om at hun nå ønsker å skilles.

18:30(19:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2018. Kokkene utfordres denne gangen med en hemmelig boks, som inneholder ingredienser som Amerika ble bygget på. Tag Team. Kokkene utfordres denne gangen med en hemmelig boks, som inneholder ingredienser som Amerika ble bygget på.

19:30(20:30)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Charlotte og Jon Inge er et par fra Horten som har tre små barn sammen. Dessverre har de også skyhøy kredittgjeld. Charlotte og Jon Inge er et par fra Horten som har tre små barn sammen. Dessverre har de også skyhøy kredittgjeld. Mens pengene brenner i lomma på Charlotte og forsvinner ut like fort som de kommer inn, bruker Jon Inge enorme summer på bil og styling av bil. Paret snakker ikke sammen om økonomi, og den økonomiske krisen de er i tærer på forholdet. De frykter samlivsbrudd dersom det ikke blir orden på økonomien. På plass er ekspertene Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen og skal redde både forholdet og økonomien.

20:30(23:50)

> Avatar

Amerikansk eventyrfilm fra 2009. På planeten Pandora oppstår det en konflikt mellom urbefolkningen og mennesker fra Jorden, som vil utnytte planetens verdifulle naturresurser. På planeten Pandora oppstår det en konflikt mellom urbefolkningen og mennesker fra Jorden, som vil utnytte planetens verdifulle naturresurser. Atmosfæren på Pandora er giftig, og det har blitt opprettet et eget Avatar-program, hvor mennesker kobles via bevisstheten til en Avatar.

23:50(01:55)

> Land of the Lost

Amerikansk actioneventyr fra 2009. Den avdankede forskeren Dr. Rick Marshall er en forsker med et intelligensnivå som kan diskuteres. Den avdankede forskeren Dr. Rick Marshall er en forsker med et intelligensnivå som kan diskuteres. Han oppdager muligheten til å reise i tid og får trøbbel når han havner i en tid der han blir jaget av dinosaurer og ikke finner veien tilbake til nåtiden.

01:55(03:30)

> The Forger

Amerikansk kriminaldrama fra 2014. Raymond Cutter inngår en avtale med et forbrytersyndikat for å bli tidlig løslatt fra fengsel. Raymond Cutter inngår en avtale med et forbrytersyndikat for å bli tidlig løslatt fra fengsel. Til gjengjeld år han et nærmest umulig oppdrag: å lage en perfekt forfalskning av et Monet-maleri og deretter stjele originalen fra Museum of Fine Art i Boston. For å dra i land det kompliserte tyveriet, får Cutter hjelp av sin besluttsomme far og sin frekke unge sønn. Vil de lykkes med århundrets forbrytelse?

03:30(04:20)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. Callen gjør alt som står i hans makt da faren hans blir arrestert i forbindelse med en planlagt fangeutvekslingsaksjon i Iran. Warrior Of Peace. Callen gjør alt som står i hans makt da faren hans blir arrestert i forbindelse med en planlagt fangeutvekslingsaksjon i Iran.

04:20(05:05)

> Shades of Blue

Amerikansk krimserie fra 2016. Harlee og Tess stopper en heroinlast fra en lokal narkotikabaron; Harlee er redd for at Stahls interesse for henne strekker seg lenger enn til kun det profesjonelle plan; og Tess hevner seg på mannen. Equal & Opposite. Harlee og Tess stopper en heroinlast fra en lokal narkotikabaron; Harlee er redd for at Stahls interesse for henne strekker seg lenger enn til kun det profesjonelle plan; og Tess hevner seg på mannen.

05:05(05:30)

> The Mick

Amerikansk komiserie fra 2017. Mickey og Alba finner ut at Ben lyver og prøver å lære han en lærepenge. I mellomtiden utpeker Chip en dårlig plan for å bli kronet "Prince" på sin formelle skole, og Jimmy lærer Sabrina å danse. The Dance. Mickey og Alba finner ut at Ben lyver og prøver å lære han en lærepenge. I mellomtiden utpeker Chip en dårlig plan for å bli kronet "Prince" på sin formelle skole, og Jimmy lærer Sabrina å danse.

05:30(06:00)

> The Mick

Amerikansk komiserie fra 2017. Etter graduation finner Mickey og Alba ut at Sabrina ikke er sikker på om hun vil begynne på Yale. Chip prøver å re-brande seg selv før han starter på videregående så han arrangerer en fest. The Graduate. Etter graduation finner Mickey og Alba ut at Sabrina ikke er sikker på om hun vil begynne på Yale. Chip prøver å re-brande seg selv før han starter på videregående så han arrangerer en fest.