Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

18:30(19:30)

> Junior Masterchef USA

Amerikansk realityprogram fra 2018. Jakten på et ettertraktet hvitt forkle og en plass i Masterchef Junior kjøkkenet fortsetter, når de beste unge kokkene i Amerika møtes i en alt eller ingenting utfordring. Quest for an Apron - Part 2. Matlagingskonkurranse der USAs 24 beste juniorkokker i alderen 8 til 13 år får muligheten til å hevde seg på kjøkkenet og vinne tittelen som "MasterChef Junior".

19:30(20:30)

> Charterfeber

Norsk realityserie fra 2018. Gutta fra Radio Kvinesdal drar på marked. En ny reisegruppe ankommer øya: Anne Berit og Eilert. Influenseren Inger piercer navlen, og Charter-Svein blander seg inn i en karaokeframføring. Bli med på en reise til det forjettede land, Syden! Følg flere reisegrupper på sydenturen der de tar dypdykk inn i alt som Syden har å by på, alt fra båtturer og kamelsafari til festing, badeland og sightseeing.

20:30(21:30)

> Charterfeber

Norsk realityserie fra 2018. Bjørge og Tove skal på kryddermarked, men det oppstår problemer. Tone og Charlett har en dag i hestens tegn. Danseparet Trond og Vivian drar på te-dans, mens Anne Berit og Eilert skal på dragshow. Bli med på en reise til det forjettede land, Syden! Følg flere reisegrupper på sydenturen der de tar dypdykk inn i alt som Syden har å by på, alt fra båtturer og kamelsafari til festing, badeland og sightseeing.

21:30(22:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2019. Det er tid for frokost og avrundingen av fruenes overnatting på ranchen, men til tross for at gårsdagen endte i latter, er det ikke alle som er helt fornøyd med opplevelsen de hadde sammen. I den nye jubileumssesongen av Svenske Hollywoodfruer blir det full gass fra start til slutt. Vår svensk-norske stjerne Siv Cotton gjør comeback sammen med Åsa Vesterlund.

22:30(23:30)

> I lomma på Silje

Norsk realityserie fra 2018. Komiker Trine Lise Olsen elsker det gode liv, og bruker mesteparten av pengene sine på barbesøk, restauranter og taxi. Drømmen hennes er å flytte til Oslo, og hun trenger derfor Silje Sandmæls hjelp. Silje Sandmæl får innblikk i fem norske kjendisers kontoer for å lære dem ett og annet om hvordan de bruker pengene sine! For er det egentlig nødvendig å bruke 10 000 i måneden på å spise ute? I denne serien sitter ikke deltakerne i en økonomisk knipe, men trenger veiledning på hvordan de kan bruke pengene sine på en smartere måte og ikke kaste bort hele lønna si på nips, restaurant, øl og dyre klær som aldri blir brukt. Silje både bevisstgjøre dem på sin egen økonomi og lære dem noe om økonomi og budsjetter slik at de kan bruke pengene sine på noe de virkelig ønsker seg.

23:30(00:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Letinja er bare 23 år gammel, men skylder allerede flere hundre tusen kroner. Hun sløser bort lånte penger på fest, utemat og sminke, og går 28 000 i minus hver måned. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

00:30(01:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2016. Sofie Prydz tror at hun har en forbannelse over seg. Nå håper hun å begynne et nytt liv ved å rengjøre auraen sin. Det er også dags for den årlige pressefotograferingen av fruene. Det er tid for nye eventyr i drømmenes by. Den tiende sesongen byr på uro, intriger, blotlagte følelser og to nye bekjentskaper. Sofie Prydz er gift med DJ Eric Prydz. Elena Belle er kjent som Natacha Peyre og har nå blitt partner med sin Michael Theanne i en luksusbolig. I tillegg vokser irritasjonen mellom Åsa Vesterlund og Gunilla Persson til nye høyder, og Maria Montazami sliter som fredsmegler.

01:30(02:20)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. NCIS-teamet etterforsker en bileksplosjon i D.C. med forbindelse til spesialagent Nicholas "Nick" Torres, som forsvant for seks måneder siden på undercover-oppdrag i Argentina. Rogue. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

02:20(03:00)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk krimserie fra 2012. Etterforskningen fortsetter og det dukker opp beivs som linker den døde til en gruppe russiske agenter. Sams mørkeste hemmelighet står i fare for å komme frem i lyset. Rude Awakenings. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

03:00(03:45)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2017. Når vi tar farvel med fruene for denne gang, er det ved å se opptak fra sesongen som tidligere ikke er blitt vist. Vi får bl.a. se at Teddi er med ektemannen på bilshopping, og at både hestekreftene og prislappen…. Secrets Revealed. Real Housewives of Beverly Hills byr på en åttende sesong, og husfruer Erika Girardi, Dorit Kemsley, Kyle Richards, Lisa Rinna og Lisa Vanderpump er på plass. Det er også nykommer Camille Grammer. I denne sesongen er Kyle opptatt med forretningsforetaket sitt og også tv-produksjonen "American Woman". Dorit har hendene fulle med relanseringen av badetøykolleksjonen sin, mens Erike har sin fulle hyre med selvbiografien sin. Lisa Rinna reiser verden rundt som manager for modelldøtrene sine. Lisa Vanderpumps hundepensjonat går så det suser, men klarer hun å håndtere enda mer ansvar? Camille er muligens klar for å gifte seg igjen, og nykomlingen Teddi lærer raskt at livet med de andre fruene ikke bare er en dans på roser.

03:45(04:30)

> Minority Report

Amerikansk sci-fi serie fra 2015. Det er ti år siden Precrime ble avsluttet i Washington D.C., men en av de tre Pre-Cogs'ene er fremdeles hjemsøkt av sine forutanelser, og sliter med å leve et normalt liv. Pilot. En mann hjemsøkt av fremtiden og en politikvinne hjemsøkt av sin fortid kjemper for å avverge de alvorligste forbrytelsene i året 2065 før de finner sted. "Minority Report" er basert på den populære filmen til Steven Spielberg, og følger det besynderlige samarbeidet mellom en mann hjemsøkt av fremtiden og en politikvinne hjemsøkt av sin fortid. Sammen forsøker de å avverge de mest alvorligste forbrytelsene i året 2065, før de finner sted.

04:30(05:15)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2017. Bailey får se hvor langt hun er villig til å gå for å beskytte familien da søsteren bryter loven. Murtaugh hjelper Riana, mens Riggs må takle konsekvensene etter en kveld på fylla. Dobbel Baileys. Den klassiske politiduoen Martin Riggs og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles. Murtaugh har alt å leve for, mens Riggs ikke har noe å tape. Murtaugh er fortsatt sjokkert over hvor langt partneren er villig til å gå for å ta narkokartellet som sto bak konas død.

05:15(05:35)

> Superstore

Amerikansk dramakomiserie fra 2018. Amy og Cheyenne deltar på Cloud 9 akademiet for å fremme sine karrierer, mens Jonah og Mateo blir politiske aktivister. Cloud 9 Academy. I "Superstore" møter vi ansatte ved et stort hypermarked. Storøyde nykomlinger, blaserte langtidsansatte, hjelpeløse sommervikarer og overdedikerte sjefer - alle er de sammen om å håndtere, på humoristisk vis, den daglige gangen med rabiate kunder ute etter å kjøpslå, salg som får folk til å gå mann av huse, og kjedelig opplæring.

05:35(06:00)

> Superstore

Amerikansk dramakomiserie fra 2018. Konsernet introduserer en vennlig skritt-teller utfordring mellom Cloud 9 butikkene, og Amy, Jonah, og Dina skaper en falsk rivalisering for å inspirere butikk #1217 lateste ansatte. Steps Challenge. I "Superstore" møter vi ansatte ved et stort hypermarked. Storøyde nykomlinger, blaserte langtidsansatte, hjelpeløse sommervikarer og overdedikerte sjefer - alle er de sammen om å håndtere, på humoristisk vis, den daglige gangen med rabiate kunder ute etter å kjøpslå, salg som får folk til å gå mann av huse, og kjedelig opplæring.