Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

07:05(07:50)

> Hele Norge baker

Norsk realityserie. Tolv lidenskapelige og særdeles kompetente deltagere konkurrerer om å bli Norges beste amatørbaker. Dommere er Pascal Dupuy og Øyvind Lofthus. I denne del: Dagens signaturbakst er en god, gammel klassiker og det er Napoelonskaken. Deltakerne får lage sin egen variant av Napoleonskaken og det eksperimenteres med både bær og sjokolade. Pascal forventer en velbygget kake med sprø butterdeig, hvem lykkes best med det? Dagens tekniske utfordringen er å lage et dusin kokosboller med to ulike bunner, noe som blir en ny opplevelse for de aller fleste i teltet på Bogstad gård.

07:50(08:50)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk realityserie. Eiendomsmarkedet er mer luksuriøst enn noensinne, med toppleiligheter på Manhatten som selges til 40 millioner dollar, og nybygg som budsjetteres til over 180 millioner dollar. Mellom det intense meglerlivet venner Fredrik seg til livet som en gift mann og har baby på hjernen. Ryan legger singellivet på hyllen, mens Luis også vokser opp, både på et personlig og profesjonelt plan. I denne del: Fredrik henvender seg til kinesiske kjøpere for å selge en eiendom til en verdi av 35 millioner dollar i det prestisjefylte Time Warner Centre. På tross av god innsats møter han på problemer.

08:50(09:45)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk realityserie. Eiendomsmarkedet er mer luksuriøst enn noensinne, med toppleiligheter på Manhatten som selges til 40 millioner dollar, og nybygg som budsjetteres til over 180 millioner dollar. Mellom det intense meglerlivet venner Fredrik seg til livet som en gift mann og har baby på hjernen. Ryan legger singellivet på hyllen, mens Luis også vokser opp, både på et personlig og profesjonelt plan. I denne del: Fredrik og Ryan samarbeider om salget av en ny penthouse-leilighet i Chelsea, men Ryan er skeptisk og sørger for å ha flere jern i ilden. Han innsmigrer seg derfor hos en rik, russisk forretningsmann.

09:45(10:45)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Rachel McAdams er blant dem som besøker Ellen i dag.

10:45(11:35)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Garth Brooks opptrer, og Robin Roberts snakker om brystkreft.

11:35(12:40)

> The Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2009. Vi følger fem kvinner som lever sine glamorøse liv bak de beskyttende gjerdene til et boligområde i det sørlige California. I denne del: Noen av husfruene drar til San Diego, mens OC Angels fortsetter med markedsføringen av energidrikken sin. Tamras foretak får fotfeste.

12:40(13:35)

> The Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2009. Vi følger fem kvinner som lever sine glamorøse liv bak de beskyttende gjerdene til et boligområde i det sørlige California. I denne del: Lauri og George drar på bobilferie i Yellowstone nasjonalpark. Vicki tar med familien og Jeana til Puerto Vallarta.

13:35(14:40)

> The Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2009. Vi følger fem kvinner som lever sine glamorøse liv bak de beskyttende gjerdene til et boligområde i det sørlige California. I denne del: Vicki og Jeana fortsetter å slåss om et nytt hjem, og Lauri feirer det forestående bryllupet med en gavefest.

14:40(15:45)

> The Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2009. Vi følger fem kvinner som lever sine glamorøse liv bak de beskyttende gjerdene til et boligområde i det sørlige California. I denne del: Tamra feirer 40-årsdagen sin på Simons yacht, Jeana skriver autografer og Lauri forbereder bryllupet.

15:45(16:45)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse. Med sine inngjerdede eiendommer, private foreninger og eksklusive privatskoler er Potomac en av Marylands godt bevarte hemmeligheter. Dette ekstremt velbemidlede lokalsamfunnet, med beliggenhet like utenfor Washington D.C., er hjem til flere prominente afroamerikanske familier med langvarig tilhørighet til området. I denne del: Temperaturen stiger når Gizelle, Katie, Ashley og Robyn prøver å dra Karen ned fra sin høye hest. Robyn kommer med overraskende innrømmelser når det gjelder eksmannen.

16:45(17:40)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse. Med sine inngjerdede eiendommer, private foreninger og eksklusive privatskoler er Potomac en av Marylands godt bevarte hemmeligheter. Dette ekstremt velbemidlede lokalsamfunnet, med beliggenhet like utenfor Washington D.C., er hjem til flere prominente afroamerikanske familier med langvarig tilhørighet til området. I denne del: Katies avsløringer om forholdet til Andrew får alle til å lure på om hun er på vei ned kirkegulvet eller ut døra. Charisse forteller hvor nær hun er et ekteskapsbrudd.

17:40(18:10)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie fra 2000. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. Gjennom øynene til fire venninner i 30-årene ser vi hvor vanskelig det er å finne Den rette. Journalisten Carrie må med sin faste avisspalte om "sex i storbyen" til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale og prøvekaniner for sine hypoteser rundt sex og singelliv. I denne del: Miranda får vite av Aidan at Steve har testikkelkreft og konfronterer ham med det på en lite taktfull måte. Carrie blir med Aidan på hytta hans, men må innrømme at hun er ei ekte byjente. Samantha er flinkere til å finne underholdning på landet, mens Charlotte og Trey jobber med å formere seg på landet.

18:10(18:40)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie fra 2000. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. Gjennom øynene til fire venninner i 30-årene ser vi hvor vanskelig det er å finne Den rette. Journalisten Carrie må med sin faste avisspalte om "sex i storbyen" til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale og prøvekaniner for sine hypoteser rundt sex og singelliv. I denne del: Steve føler seg usikker og lite mannlig nå som han bare har én testikkel. Treys manndom blir også satt på prøve, da Charlotte ber ham om å få spermkvaliteten sin undersøkt siden hun ennå ikke er gravid. Big er deprimert fordi kjæresten hans har dumpet ham og søker trøst hos Carrie, noe Aidan blir sjalu og forbannet for. Mr. Big og Aidan prøver å bli venner, men det ender med gjørmebryting.

18:40(19:15)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie fra 2000. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. Gjennom øynene til fire venninner i 30-årene ser vi hvor vanskelig det er å finne Den rette. Journalisten Carrie må med sin faste avisspalte om "sex i storbyen" til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale og prøvekaniner for sine hypoteser rundt sex og singelliv. I denne del: Lucy Liu gjestespiller som seg selv. Samantha møter Lucy Liu for et eventuelt forretningssamarbeid, men Samantha misbruker Lucys navn for å få tak i en veske og det blir ikke Lucy blid for. Miranda oppdager at hun er gravid, men vil ikke ha barnet. Charlotte gjør alt for å bli gravid, og blir rasende på Miranda. Da Aidan spør Carrie om hun noen gang har tatt en abort før, lyver hun.

19:15(21:30)

> The Prince and Me

Amerikansk romantisk komedie fra 2004. Julia Stiles, Luke Mably. Paige er en medisinstudent fra Wisconsin, og fast bestemt på hva hun vil gjøre i livet. Samtidig sliter kronprins Edward av Danmark med tanken på at han en dag skal bli konge. I et forsøk på å holde forpliktelsene på avstand, reiser han til Wisconsin, hvor han havner på samme universitet som Paige. Der gir han seg ut for å være Eddie, en ganske normal fyr. Når Paige og Eddie møter hverandre blir de straks stormforelsket. Spørsmålet er hva som vil skje når Paige får vite hvem Eddie egentlig er.

21:30(23:55)

> Chef

Amerikansk komedie fra 2014. Jon Favreau, Emjay Anthony. Carl sier opp jobben som kokk etter en krangel med sjefen. Han åpner i stedet en matbil sammen med eks-kona, en venn og sønnen, og finner tilbake til kjærligheten for matlaging – og livsgleden. Aldersgrense: 15 år.

23:55(01:45)

> The Sweetest Thing

Amerikansk romantisk komedie fra 2002. Cameron Diaz, Thomas Jane. Christina Walters og venninnene hennes elsker å feste og sjekke gutter. Ute på byen følger de én gylden regel: Let ikke etter Den rette - finn heller Den rette for i kveld! Så skjer det noe uventet. En kveld gjengen er ute på nattklubb møter Christina Peter - og han er perfekt. Men neste morgen er han søkk vekk, og Christina blir helt fra seg. Sammen med bestevenninnen Courtney setter hun seg i bilen fast bestemt på å finne ham, men det er mye som skjer på veien ... Aldersgrense: 11 år.

01:45(02:30)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2017. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Det er endelig klart for Mr. & Mrs. Paradise-uke på hotellet! Foruten heder, ære og makt, får vinnerne muligheten til å donere et pengebeløp til en veldedig organisasjon. Videre er det innsjekk, og i dag sjekker det inn to deltakere. Man kan jo ikke være uten partner i Mr. & Mrs. Paradise, må vite.

02:30(03:15)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2017. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Ny dag i paradis. Mr. & Mrs. Paradise-konkurransen er like om hjørnet, så her må det øves. Konkurransen starter, med en relativt kjent trio i dommerpanelet. Vinnerne kåres til slutt, og får septer, kroner og makt.

03:15(04:05)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2017. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Maskene blir lange da vinnerne av gårdagens famøse konkurranse ikke er tilstede under frokosten. Vinnerparet skal nemlig på date. Der får de en vanskelig oppgave: Hvem skal de sette i fare? Valget får øyeblikkelige konsekvenser.

04:05(04:50)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2017. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Det er torsdag, og tid for parseremoni. Hvem må ta det tunge valget, og hvem må pakke kofferten og sjekke ut av Paradise Hotel?

04:50(05:35)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Rachel McAdams er blant dem som besøker Ellen i dag.

05:35(06:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2012. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. I denne del: Barney prøver motvillig å selge leiligheten sin ved å holde åpent hus. Under visningen blir Ted og Marshall tatt for å være et par. Lilys nye jobb fører til at hun er lite hjemme, noe Marshall liker dårlig.