Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

23:30(00:10)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie fra 2003. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. En serie som gjennom øynene til fire venninner i 30-årene gjenspeiler hvor vanskelig det er å finne Den rette. Journalisten Carrie, med sin faste avisspalte om "sex i storbyen", må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale og prøvekaniner for sine hypoteser rundt sex og singelliv. I denne del: Petrovsky inviterer Carries venner på middag for at de skal bli kjent med ham. Under middagen vipper han dem fullstendig av pinnen med nyheten om at han har invitert Carrie med seg til Paris. En dramatisk og tragisk hendelse på en fest får Carrie til å tenke nøye over livet sitt, og tiden er inne for å ta noen viktige avgjørelser om fremtiden.

00:10(01:05)

> Girlfriends' Guide to Divorce

Amerikansk dramaserie fra 2016. Abby skriver selvhjelpsbøker, men lar det forbli en hemmelighet at hun selv har separert seg fra ektemannen. I en alder av 40 må hun navigere det ukjente singellivets farvann i Los Angeles. I denne del: Abby blir med Barbara ut på byen for å hjelpe henne med å finne noe å skrive om i den nye spalta.

01:05(02:00)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2018. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Torsdag og parseremoni. Nok en gjest må pakke saken sine og forlate hotellet.

02:00(02:50)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2015. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I "Luksusfellen Sverige" forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I denne del: Marcus og Therese fra Västerbotten er begge veldig impulsive. Det trenger ikke være en dårlig egenskap, men når det gjelder økonomi er det katastrofalt.

02:50(03:35)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Vi møter Lena Jolton, Suzanne Saperstein, Päivi Hacker, Maria Montazami og Anna Anka. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood. Men luksustilværelsen har også en bakside med baksnakkende venninner, utro menn, griske advokater, innpåslitne fotografer og skjønnhetshysteri. I denne del: Lena Jolton må hjelpe en venninne som har en ektemann som har blitt slapp i sengen. Heldigvis vet Lena råd og viser venninnen hvordan hun lager en helt spesiell grøt som kan bote på problemet. Suzanne Saperstein er på date med kjæresten Chris. Han har laget middag med tre desserter, men bare to av de kan vises på TV. Päivi Hacker egner tiden sin til veldedighet. Denne gangen samler hun inn leker til vanskeligstilte barn, men det er først ikke så lett å få vennene til også å donere gamle leker. Maria Montazami deler ut en pris på en galla hvor hun selv er nominert til to priser. Nervøsiteten stiger, vil hun få noen pris? Etterpå tar Maria familien med på en hamburgerrestaurant så de kan få smake på hennes spesialhamburger.

03:35(04:20)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. I denne del: Sam går undercover på et kampsportsenter under etterforskningen av drapet på en marinesoldat.

04:20(05:10)

> The Blacklist

Amerikansk dramaserie fra 2014. Raymond "Red" Reddington, en av FBIs mest etterlyste rømlinger, melder seg frivillig for politiet med det formålet å hjelpe dem å ta farlige kriminelle og terrorister. I denne del: Red fortsetter kampen i Berlin og trues av en ny motstander ved navn Lord Baltimore. En viktig person kommer tilbake i Reds liv, mens Liz forsøker å gå videre med livet sitt etter hendelsene med Tom.

05:10(05:35)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass. Vi følger hverdagen på Stavanger brannstasjon, en av Norges travleste brannstasjoner. I denne del: I denne episoden rykker John Arve, Brynjar og resten av mannskapet ut der det har vært en mistenkelig brann i en ledning til et bolighus. Brigadesjef Sven Kåre må rykke ut til en dramatisk brann på en Mølle i Sandnes sentrum.

05:35(06:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass. Vi følger hverdagen på Stavanger brannstasjon, en av Norges travleste brannstasjoner. I denne del: I denne episoden går brannalarmen i en leilighet som er låst, og brannfolka får ikke kontakt med beboerne som ligger og sover i den låste leiligheten. Det blir fotballkamp mellom de gamle og de unge. Flere innringere melder om brann i Stavanger sentrum.