Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

19:20(21:30)

> Waitress

Amerikansk romantisk komedie fra 2007. Keri Russell, Nathan Fillion. Servitrisen Jenna er fanget i et ulykkelig ekteskap og blir helt ute av seg når hun oppdager at hun er gravid med sin onde ektemann. Hun oppsøker legen, men istedenfor sin vanlige doktor, møtes hun av en nykommer i byen, den ømme, kjekke Dr. Pomatter og de to starter en affære. Jenna, som lager guddommelige paier, uttrykker følelsene sine gjennom bakeegenskapene sine og utvikler herlige nye oppskrifter. Men jo nærmere termin hun kommer, jo større blir presset om å avgjøre fremtiden.

21:30(00:15)

> Fast & Furious 5

Amerikansk thrilleraction fra 2011. Vin Diesel, Paul Walker. Eksfangen Dom Toretto går sammen med ekspolitimann Brian O'Conner på feil side av loven i eksotiske Rio de Janeiro i Brasil. De jaktes av en føderal spesialgruppe ledet av den tøffe Hobbs og en hær av korrupte politimenn som jobber for en nådeløs narkotikasjef. For å sikre seg frihet må de utføre en siste jobb - verdt 100 millioner dollar. Aldersgrense: 15 år.

00:15(02:10)

> About Last Night

Amerikansk romantisk komedie fra 2014. Kevin Hart, Michael Ealy. Bernie og Joan er to livlige flørtere som er lidenskapelig opptatt av alt fra forhold til brudd. Når gnistene flyr mellom bestevennen til Bernie, Danny, og kjærestens romkamerat, Debbie, må det nye paret finne veien gjennom et minefelt av kjærlighetstema på veien fra baren til soverommet. Aldersgrense: 11 år.

02:10(02:35)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Journalisten Carrie må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale for sine hypoteser rundt sex og singelliv i sin faste avisspalte. I denne del: Charlotte fyller 36 år og alle jentene drar på tur til Atlantic City. Miranda vil bare sove og lese avisen, Samantha er opptatt med å følge Richards bevegelser, og Charlotte bekymrer seg for å bli en gammel peppermø. Hun overrasker de andre jentene med sin nye stil...

02:35(03:00)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Journalisten Carrie må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale for sine hypoteser rundt sex og singelliv i sin faste avisspalte. I denne del: Samantha skal hjelpe Carrie med å finne et passende look til forsidefotografiet til boken hennes, noe som setter vennskapet deres på en skikkelig prøve. Charlotte begynner på selvhjelpskurs, men slutter i protest mot å bli satt i samme bås som de ensomme og desperate kvinnene hun møter der. Miranda er på slankekur og møter en mann det er lett å synde sammen med.

03:00(03:20)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Journalisten Carrie må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale for sine hypoteser rundt sex og singelliv i sin faste avisspalte. I denne del: Carrie skal lansere boken sin, og Samantha er den selvsagte PR-ansvarlige - noe som naturligvis betyr en gedigen lanseringsfest. Miranda er tilbake i jobb og får en overraskende telefon. Samtidig møter Carrie en meget sjarmerende mann som hun inviterer med seg på boklanseringen, men ting går ikke helt som planlagt.

03:20(03:45)

> Inte OK

Svensk humorprogram fra 2015. I humorprogrammet "Inte OK" tester Felix Herngren og Emma Knyckare grensene for våre uskrevne hverdagsregler. I denne del: Hvor lenge kan man gå uten å dusje? Og hvordan skriver man sinte lapper på en god måte? Inte Ok er humorprogrammet der Felix Herngren og Emma Knyckare tester grensene for våre uskrevne hverdagsregler.

03:45(05:10)

> Talhotblond

Amerikansk TV-drama fra 2012. Garret Dillahunt, Brando Eaton. Thomas Montgomery, som er gift og har to unge døtre, lar seg forføre av gambling på nettet og nettpratrom der virtuell romantikk og seksuell besettelse til slutt fører til mordet på en uskyldig person. Basert på en sann historie.

05:10(06:00)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Suksesserien "Svenske Hollywoodfruer" er tilbake - denne gangen med mye mer glitter og glamour enn tidligere! Denne sesongen gjør Bond-fruen Britt Ekland entré og vi stifter bekjentskap med nok en hollywoodfrue, nemlig Siv Cotton. Maria Montazami er mer folkekjær enn noensinne og er tilbake på amerikansk jord for å ta hånd om familien. Gunilla Persson har selv storslagne prosjekter på gang. I denne del: Britt inviterer til fest og lærer seg hvordan hun skal ta en "selfie". Gunilla forbereder forestillingen sin "A Night with the Perssons". Siv prøver å få nakenbildene sine publisert i Treats Magazine.