Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2011. I denne sesongen møter vi fruene Gunilla Persson, Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian. I denne del: Agnes-Nicole feirer sønnens 18-årsdag og blir sprayet gul for å slippe å måtte sole seg på verandaen der paparazziene kan ta bilder av henne. Maria er på besøk i Stockholm for å lansere veskekolleksjonen sin. Gunilla pakker ned Erikas prinsesseklær og tar med seg datteren til Las Vegas. Isabel vil pusse opp kontoret sitt og tar med seg assistenten til en eksklusiv interiørforretning, før hun skal se på mammakolleksjonen hun har designet.

17:30(18:05)

> Veterinærene

Norsk realityserie fra 2017. Bli med bak kulissene på Fredrikstad Dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. I denne del: I dagens episode møter vi den lille kaninen Tassen, som er svært syk. Morten må overbringe dårlige nyheter.

18:05(19:55)

> Håndball-EM: Tyskland-Makedonia

Håndball. Direkte fra kampen mellom Tyskland og Makedonia i herrenes håndball-EM 2018.

19:55(20:25)

> Veterinærene

Norsk realityserie fra 2017. Bli med bak kulissene på Fredrikstad Dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. I denne del: Den lille hunden Minnie må trekke hele elleve tenner. Og Morten må finne ut hvorfor Chihuahuaen Gaia ikke greier å spise.

20:25(22:10)

> Håndball-EM: Spania-Danmark

Håndball. Direkte fra kampen mellom Spania og Danmark i herrenes håndball-EM 2018.

22:10(23:10)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2017. Murtaugh følger etter Riggs til Mexico i jakten på et hensynsløst narkokartell som Riggs mener stod bak dødsfallet til hans kone. De dro før de fikk sjefen Avery Brooks' godkjenning og uten kollegene dr. Maureen “Mo” Cahill, avdelingens psykolog, patologen Scorsese og etterforskeren Sonya Bailey. I sesong to må Murtaugh både takle den stressende jobben og det trøblete privatlivet med kona Trish, babyen samt tenåringene Roger Jr. og Riana. Han søker støtte hos Riggs, men han oppdager at Riggs' fortid kan ha satt dypere sår enn han trodde. I denne del: Spaning. Riggs og Murtaugh etterforsker dødsfallet til en surfer. Murtaugh blir stadig mer skeptisk til Trishs nye venn, mens Riggs har mareritt som vekker traumer fra barndommen.

23:10(23:40)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I denne del: Rikke stanser en person som har stjålet øl fra en dagligvarebutikk. Mannen er full og han blir anmeldt, men han viser ingen tegn til anger eller forståelse. Senere på vakta er mannen tilbake i en nabobutikk og blir stanset for akkurat samme forseelse. I sentrum responderer Said på en butikkalarm. En kvinne stjeler en veske, men kvitter seg med tyvgodset når hun forstår at vekterne er etter henne. Med bildebevis fra sikkerhetskameraene kan allikevel Said konfrontere kvinnen, og situasjonen tilspisser seg. På kjøpesentrene er el-avfall ettertraktet for tyver. En person har akkurat forsynt seg av avfallet, og Roy setter flere vektere på saken. Avfallet er attraktivt for tyver, ettersom de ofte inneholder både gull, sølv og kobber. En del av avfallet kan være veldig helseskadelig.

23:40(00:10)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I denne del: Rikke stanser en person som har stjålet øl fra en dagligvarebutikk. Mannen er full og han blir anmeldt, men han viser ingen tegn til anger eller forståelse. Senere på vakta er mannen tilbake i en nabobutikk og blir stanset for akkurat samme forseelse. I sentrum responderer Said på en butikkalarm. En kvinne stjeler en veske, men kvitter seg med tyvgodset når hun forstår at vekterne er etter henne. Med bildebevis fra sikkerhetskameraene kan allikevel Said konfrontere kvinnen og situasjonen tilspisser seg. På kjøpesentrene er el-avfall ettertraktet for tyver. En person har akkurat forsynt seg av avfallet, og Roy setter flere vektere på saken. Avfallet er attraktivt for tyver, ettersom de ofte inneholder både gull, sølv, og kobber. En del av avfallet kan være veldig helseskadelig.

00:10(00:55)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. I denne del: Mr. Big og Carrie havner i samme seng. Charlotte ser ut til å nå målet om å gifte seg, men forlovelsen skjer ikke på "riktig" måte. Steve fortsetter å bo hos Miranda selv om det er slutt, noe som blir vanskelig etter at han møter en annen. Samantha bestemmer seg for at ukens mann skal få smake sin egen medisin.

00:55(01:50)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos? I denne del: Letinja er bare 23 år gammel, men skylder allerede flere hundre tusen kroner. Hun sløser bort lånte penger på fest, utemat og sminke, og går 28 000 i minus hver måned.

01:50(02:50)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2011. I denne sesongen møter vi fruene Gunilla Persson, Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian. I denne del: Agnes-Nicole feirer sønnens 18-årsdag og blir sprayet gul for å slippe å måtte sole seg på verandaen der paparazziene kan ta bilder av henne. Maria er på besøk i Stockholm for å lansere veskekolleksjonen sin. Gunilla pakker ned Erikas prinsesseklær og tar med seg datteren til Las Vegas. Isabel vil pusse opp kontoret sitt og tar med seg assistenten til en eksklusiv interiørforretning, før hun skal se på mammakolleksjonen hun har designet.

02:50(03:35)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2015. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet. I denne del: Vance samarbeider med Gibbs og kommer tilbake i felten i forbindelse med en drapssak som knyttes til en tidligere NCIS-agent han fikk sperret inne.

03:35(04:20)

> Bones

Amerikansk krimserie. I denne del: Brennan og Booth etterforsker mordet på en gravid 16-åring, som blir funnet begravd i en haug salt. Det viser seg at hun hadde inngått en "graviditetspakt" med noen av vennene sine.

04:20(05:05)

> MasterChef - Danmarks grillmester

Dansk matlagingskonkurranse fra 2015. Grillen er igjen tent på i MasterChef Danmark, men denne gangen er det ikke bare det ettertraktede MasterChef-troféet det kjempes om. I denne spesialutgaven av MasterChef - Danmarks grillmester er tiden kommet for å avklare hvilket kjønn som er best til å grille, og dét er en heder som begge kjønn ønsker å vinne. Tolv kjente og grillglade dansker - seks kvinner og seks menn - er antrukket MasterChef-forkleet og klare til grillkamp. I denne del: Dommerne har en gedigen overraskelse i ermet i kveld til guttene i kjøkkenet; i dag kjemper de nemlig om å gå direkte videre til finaleuka. Men det er kun én billett til det ekspresstoget!

05:05(05:50)

> Parenthood

Amerikansk dramaserie. Det moderne familielivets gleder og utfordringer presenteres gjennom familien Braverman. Vi møter de fire voksne søsknene Sarah, Adam, Crosby og Julia, som deler sine utfordringer, problemer og gleder ved å være foreldre. I denne del: Max trakasserer Dylan, mens Joel forsøker å vinne tilbake Julia. Drew hjelper Zeke med å planlegge en romantisk ferie.