Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

14:00(14:30)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie fra 1999. Gjennom øynene til fire venninner i 30-årene ser vi hvor vanskelig det er å finne Den rette. Journalisten Carrie, med sin faste avisspalte om "sex i storbyen", må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale og prøvekaniner for sine hypoteser rundt sex og singelliv. I denne del: Carrie fortviler over sitt eget singelliv og at hun alltid ender opp med håpløse typer. Venninnene overtaler henne til å gå til psykolog for å finne en løsning på problemet, men på venterommet møter hun Seth, spilt av Jon Bon Jovi. Han er en sympatisk fyr. Problemet dukker derimot opp da hun i sengen spør ham hva som er grunnen til at han går til psykolog. Samantha møter en sportsidiot som må gjøre alt sammen med laget sitt, mens Charlotte prøver å møte snille gutter i en bridgeklubb. Miranda oppdager en kjekkas som stripper for henne fra leiligheten på andre siden av gaten. Hun blir etter hvert med på leken, noe som resulterer i en svært pinlig situasjon.

14:30(15:30)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk realityserie fra 2015. I den nye sesongen av Million Dollar Listing New York viser eiendomsmeglerne Fredrik Eklund, Ryan Serhant og Luis D. Ortiz vei inn i New Yorks eiendomsmarked, der innsatsen er høy, og spillet aggressivt. Men til forskjell fra tidligere, tar nå meglerne oss med inn i privatlivet sitt i mye større grad. I den nye sesongen får vi bl.a. vite at Fredrik Eklund og Derek Kaplan bestemmer seg for å starte familie, mens Luis D. Ortiz innleder en romanse med en ny kvinne. Ryan Serhant er klar for å ta det neste steget, og frir til kjæresten - på Times Square. I denne del: Fredrik gjenforenes med en tidligere kunde i Williamsburg, men når hun ombestemmer seg i siste sekund stikker det kjepper i hjulene for Fredriks planer. Ryan må ta seg av et enormt townhouse.

15:30(16:30)

> Parneviks jul

Svensk underholdningsprogram fra 2015. I "Parneviks jul" bys det på en uvanlig lille julaften fra solfylte Florida. Når Parnevik-familien feirer jul er det akkurat så stort og glitrende som vi forventer. Juletreet kjøpes ofte inn lenge før julaften slik at de sikrer seg det fineste treet. Så venter sysler og pynting med barna for å fylle huset i Jupiter med ekte julestemning, til tross for at Florida ligger langt fra vinternatten og hvit jul. Det blir julegaver i form av tilbakeblikk på året som har gått, og vi får se unike bilder fra familiens sommerferie hjemme i Sverige.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Vi møter fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian. I denne del: Maria Montazami har reist til Sverige på sitt årlige besøk og skal blant annet intervjues på radioen, og hun bestemmer seg for å improvisere. Isabel Adrian er den ferskeste av fruene og har akkurat flyttet inn i P. Diddys gamle hus i Hollywood Hills sammen med mannen og barnet deres. Päivi Hacker har bestemt seg for å ta flysertifikat og drar til flyplassen for å få privatopplæring. Mens hun er der blir hun så forelsket i ideen at hun finner ut at hun skal kjøpe seg et eget fly. Men mannen hennes, Barry, er ikke like glad i planen. Agnes-Nicole Winter er tilbake, og som vanlig har hun mange jern i ilden. Hun har en film som skal lanseres, har spilt inn CD og skrevet bok. I tillegg skal hun lansere en bikinikolleksjon med seg selv som modell.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2015. Økonomikunnskap, hjerterom og harde sannheter. Kombinasjonen har gjort Luksusfellen til en svensk TV-klassiker som nå kommer med sin tyvende sesong. De to ekspertene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg reiser Sverige rundt og hjelper svensker med å rydde opp i økonomien sin når den har båret galt av sted. I denne del: Jannes dyre livsstil med shopping, restaurantbesøk og Thailand-turer har ført til en gjeld på nesten en halv million kroner. Nå har han vært nødt til å låne penger av sin 18-årige datter for å betale husleie.

18:30(19:30)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsprogram fra 2014. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. I denne del: Monica ble mor i ung alder og flyttet for seg selv, og da bestemte hun seg for at hun skulle klare alt selv. Hun fikk imidlertid raskt økonomiske problemer og kjøpte alt fra bøker, vaskemaskin, tørketrommel og støvsuger på kreditt. Regningsbunkene hopet seg opp og hun begynte å låne penger av venner og kjente rundt seg. I tillegg har Monika mange drømmer, og hun har tatt et titalls kurs som hun har tatt på kreditt. Nå har hun lånt penger av nesten alle hun kjenner, og kreditorene står i kø.

19:30(20:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2017. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef". I denne del: De ti hobbykokkene skal ut i en lagkonkurranse der kylling og poteter står på menyen.

20:30(21:00)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Norges fremste kokk er tilbake der hvor han hører hjemme - på kjøkkenet og over grytene. Gjennom 40 episoder vil han koke seg gjennom sine egne oppskrifter og tinn for trinn vise deg hvordan man gjør de enkleste hverdagsretter ekstraordinære. I ekte fjernsynskjøkkenstil vil han lage alt fra fish and chips, spaghetti bolognese og vårlam til risotto med kyllinglever. I flere episoder vil Eyvind få besøk av en god venn, kjendis eller kokk som overværer matlagingen, slår av en prat og ikke minst får seg en skikkelig godbit på slutten av programmet. I denne del: Hellstrøm lager kveite med hummersaus, og sjokolademousse til dessert. Tim Wendelboe brygger en perfekt kaffe.

21:00(21:30)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Norges fremste kokk er tilbake der hvor han hører hjemme - på kjøkkenet og over grytene. Gjennom 40 episoder vil han koke seg gjennom sine egne oppskrifter og tinn for trinn vise deg hvordan man gjør de enkleste hverdagsretter ekstraordinære. I ekte fjernsynskjøkkenstil vil han lage alt fra fish and chips, spaghetti bolognese og vårlam til risotto med kyllinglever. I flere episoder vil Eyvind få besøk av en god venn, kjendis eller kokk som overværer matlagingen, slår av en prat og ikke minst får seg en skikkelig godbit på slutten av programmet. I denne del: Eyvind Hellstrøm lager sin beste reinsdyrgryte. Dette julemåltidet får hans venninne Solveig Kloppen nyte godt av.

21:30(22:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling som skal pågripe farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle. I denne del: LAPD-etterforsker Whiting ber Deeks om en tjeneste når hans tidligere partner avviker fra protokoll.

22:30(23:30)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2017. Bli med det lokale NCIS-teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i en by som er kjent for musikk, underholdning og dekadanse. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med ... I denne del: Drapet på en kvartermester leder Pride og teamet hans til en mystisk kvinne som legger seg etter menn med høy sikkerhetsklarering.

23:30(00:00)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie fra 1999. Gjennom øynene til fire venninner i 30-årene ser vi hvor vanskelig det er å finne Den rette. Journalisten Carrie, med sin faste avisspalte om "sex i storbyen", må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale og prøvekaniner for sine hypoteser rundt sex og singelliv. I denne del: Er noen jenter dømt til å havne i samme situasjon om og om igjen når de dater gal type menn? Samantha har sex med naboparet - med en vegg imellom dem, Charlotte arrangerer doble stevnemøter, og Miranda går ut med en slem og kontrollfiksert mann.

00:00(02:00)

> New in Town

Amerikansk-kanadisk romantisk komedie fra 2009. Renée Zellweger, Harry Connick Jr... En driftig konsulent som elsker sin luksuriøse livsstil i Miami, sendes til landsbygda i Minnesota for å holde et øye med omorganiseringen av et produksjonsanlegg. Hun får først en kjølig mottakelse fra lokalinnbyggerne, men etter hvert gjør småbyens sjarm henne varm om hjerteroten. Hun blir til slutt akseptert av lokalsamfunnet. Da hun blir beordret til å stenge anlegget og gjøre hele byen arbeidsløs, må hun revurdere sine mål og prioriteringer. Hun klarer å redde byen, og finner på uventet vis ekte kjærlighet underveis.

02:00(02:50)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2015. Økonomikunnskap, hjerterom og harde sannheter. Kombinasjonen har gjort Luksusfellen til en svensk TV-klassiker som nå kommer med sin tyvende sesong. De to ekspertene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg reiser Sverige rundt og hjelper svensker med å rydde opp i økonomien sin når den har båret galt av sted. I denne del: Jannes dyre livsstil med shopping, restaurantbesøk og Thailand-turer har ført til en gjeld på nesten en halv million kroner. Nå har han vært nødt til å låne penger av sin 18-årige datter for å betale husleie.

02:50(03:40)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Vi møter fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian. I denne del: Maria Montazami har reist til Sverige på sitt årlige besøk og skal blant annet intervjues på radioen, og hun bestemmer seg for å improvisere. Isabel Adrian er den ferskeste av fruene og har akkurat flyttet inn i P. Diddys gamle hus i Hollywood Hills sammen med mannen og barnet deres. Päivi Hacker har bestemt seg for å ta flysertifikat og drar til flyplassen for å få privatopplæring. Mens hun er der blir hun så forelsket i ideen at hun finner ut at hun skal kjøpe seg et eget fly. Men mannen hennes, Barry, er ikke like glad i planen. Agnes-Nicole Winter er tilbake, og som vanlig har hun mange jern i ilden. Hun har en film som skal lanseres, har spilt inn CD og skrevet bok. I tillegg skal hun lansere en bikinikolleksjon med seg selv som modell.

03:40(04:25)

> NCIS

Amerikansk krimserie fra 2013. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet. I denne del: I et forsøk på å finne terroristen Parsa sporer Gibbs og teamet opp en av hans medsammensvorne.

04:25(05:10)

> Bones

Amerikansk krimserie. I denne del: Idet Booth og Brennan skal reise fra England, får de en sjokkerende nyhet. Det har skjedd enda et mord, og denne gangen er offeret en person de kjenner.

05:10(06:00)

> Girlfriends' Guide to Divorce

Amerikansk dramaserie fra 2014. Abby er en selvhjelpsbokforfatter og anses som den perfekte familieguruen. Hun sjokkerer derfor alle når hun avslører at hennes tilsynelatende perfekte liv er en løgn, og at hun selv er separert fra mannen sin. Plutselig er både livet og karrieren i fritt fall, og som singel 40-åring i Los Angeles vender hun seg til sine skilte, fremfor gifte, venner for råd. I denne del: Abby forbereder seg på å presentere sin nye merkevare for agenten Jo. En gammel venn fra videregående kommer på besøk og imponerer ingen med sin likefrem og usmakelige holdning.