Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

19:15(21:30)

> Legenden om Narnia - Reisen til det ytterste hav

Britisk eventyrfilm fra 2010. Lucy og Edmund Pevensie må tilbringe sommerferien med sin arrogante fetter Eustace, og lengter tilbake til Narnia. Men alt forandrer seg når de blir slukt inn i et bilde som henger på veggen, og snart befinner de seg om bord på skipet Dawn Treader i et fantastisk og farlig oppdrag på havet for å redde Narnias skjebne sammen med Kong Caspian og krigermusen Reepicheep. "Reisen til det ytterste hav" er den tredje delen av den suksessrike blockbusterserien "Legenden om Narnia", basert på C.S.Lewis' bestselgende bøker ved samme navn.

21:30(00:20)

> Engler & Demoner

Amerikansk thriller fra 2009. De fire kandidatene til å etterfølge paven dør på mystisk vis. Vatikanet kontakter professor Langdon, ekspert på religiøs symbolikk, for å løse en sak som leder ham til et hemmelig brodersamfunn.

00:20(03:00)

> Da Vinci-koden

Amerikansk dramathriller fra 2006. Symbolforskeren Robert Langdon blir kalt inn til Louvre-museet i Paris for å undersøke et merkelig mord.

03:00(04:30)

> Natt på museet: Gravkammerets hemmelighet

Amerikansk familiekomedie fra 2014. Den tidligere nattevakten Larry er ansvarlig for de ”visuelle effektene” under en gallamiddag museet holder i forbindelse med åpningen av et nytt planetarium.

04:30(04:55)

> Superstore

Amerikansk dramakomiserie fra 2016. Alle de ansatte blir matforgiftet, Jonah dokumenterer dagen med videokamera, Glenns lynne forandrer seg og Mateo og Cheyenne oppdager en lukrativ sidegeskjeft. Seasonal Help. I "Superstore" møter vi ansatte ved et stort hypermarked. Storøyde nykomlinger, blaserte langtidsansatte, hjelpeløse sommervikarer og overdedikerte sjefer - alle er de sammen om å håndtere, på humoristisk vis, den daglige gangen med rabiate kunder ute etter å kjøpslå, salg som får folk til å gå mann av huse, og kjedelig opplæring.

04:55(05:15)

> Superstore

Amerikansk dramakomiserie fra 2016. Det er første nyttårsdag, og Amy tar med seg en betydelig pengeslant fra hittegodsboksen. Black Friday. I "Superstore" møter vi ansatte ved et stort hypermarked. Storøyde nykomlinger, blaserte langtidsansatte, hjelpeløse sommervikarer og overdedikerte sjefer - alle er de sammen om å håndtere, på humoristisk vis, den daglige gangen med rabiate kunder ute etter å kjøpslå, salg som får folk til å gå mann av huse, og kjedelig opplæring.

05:15(06:00)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Kristen Bell og Dax Shepard tar turen til Ellen. Kristen Bell & Dax Shepard. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.