Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

18:30(19:30)

> MasterChef spesial

Norsk realityserie. Vi har invitert kjente MasterChef-veteraner til kjøkkenet igjen, der de skal møte lidenskapelige amatørkokker fra hele Norge som de skal konkurrere mot. I denne del: Kjendisdeltakerne denne uken er Are Sende Osen, Mira Craig og Carina Dahl, og de skal møte de dyktige hobbykokkene Frank Heiertz, Lena Shuldman og Titti Møllen. I dag skal det vise seg hvem som er best av MasterChef-veteranene og hobbykokkene da de deles inn i hvert sitt lag. Hvert lag skal sammen lage identiske desserter uten å se hverandre, derfor er kommunikasjon er essensielt i denne konkurransen og vinnerne går direkte til siste dag. Taperne skal lage en egenkomponert salat på kort tid.

19:30(20:30)

> Hellstrøm rydder opp - hjemme

Norsk underholdningsserie. Eyvind Hellstrøm er tilbake med fjerde sesong av Hellstrøm rydder opp - hjemme, der den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. I denne del: Eyvind Hellstrøm er tilbake med nye episoder av Hellstrøm rydder opp – hjemme, og denne episoden drar Eyvind rundt i Norges land for å besøke tidligere deltakere. Vi treffer blant annet gamle kjenninger med forkjærlighet for et visst sjokoladepålegg, i tillegg til deltakere som nå har et helt nytt liv etter Eyvinds besøk. Eyvind mener Norges folk fortjener bedre, men er oppdraget utført? Kan mesterkokken legge bestikket, tips og triks på hylla for godt, eller er det norske folks kosthold på rett vei?

20:30(21:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2012. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. I denne del: Robin er på desperat jakt etter noe hun begravde i Central Park for flere år siden slik at hun kan bruke det som "something old" i bryllupet. Marshall og Lily spør Ted om han kan hjelpe dem med å pakke til Italia.

21:00(23:15)

> X-Men III - The Last Stand

Amerikansk action fra 2006. Hugh Jackman, Halle Berry. Mutantheltene X-Men med Charles Xavier i spissen forsvarer menneskene i en verden hvor genetisk mutasjon skaper gode og onde superkrefter. De må hamle opp med en av sine egne, Jean Grey, i tillegg til et menneskehatende brorskap. Det finnes imidlertid en kur for mutasjonen – kommer redningen i tide? Aldersgrense: 11 år.

23:15(01:00)

> No Good Deed

Amerikansk krimthriller fra 2014. Idris Elba, Taraji P. Henson. Terri, en hengiven kone og mor til to, lever et perfekt liv som tar en dramatisk vending når en sjarmerende fremmed, Colin, banker på døra og ber om hjelp etter at bilen hans har brudt sammen. Den uventede gjesten terroriserer familien, som må kjempe for livet. Aldersgrense: 15 år.

01:00(03:30)

> Et spørsmål om ære

Amerikansk drama fra 1992. Tom Cruise, Jack Nicholson. To marinesoldater blir tiltalt for å ha myrdet et medlem i troppen sin på den amerikanske flåtens base i Guantanamo bay på Cuba. Forsvarsadvokaten Daniel Kaffee, som er kjent for å alltid finne den letteste veien ut av et problem, skal forsvare de to soldatene. Den ambisiøse løytnanten Anne Galloway blir den yngeste marinesoldatens forsvarer, og når hun begynner å rote i saken, blir Kaffee engasjert til å gå til bunns i saken om hvorvidt de to soldatene har fulgt flåtens reglement eller ikke.

03:30(05:05)

> Reality Bites

Amerikansk drama fra 1994. Winona Ryder, Ethan Hawke. Lelaina er nettopp ferdig med skolegangen og jobber for et lokalt TV-selskap. Men det varer ikke lenge før hun står på bar bakke og klamrer seg til ideen om å lage en dokumentarfilm om vennene sine, som forhåpentligvis vil bringe henne et steg videre. Hennes beste venn er Troy, men de er begge usikre på om forholdet deres er mer enn bare vennskap. Deres nære forhold trues når en ny prosjektorientert produsent tar over ansvaret for Lelainas dokumentarfilm, og samtidig forelsker seg i henne. Aldersgrense: 11 år.

05:05(05:30)

> Anger Management

Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament – til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. I denne del: Jennifers yngre kjæreste, Canvas, erter Charlie for alderen hans, noe som får Charlie til å ville hevde seg. Laceys "drømmefotografering" blir ikke som hun hadde håpet.

05:30(06:00)

> Anger Management

Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament – til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. I denne del: Det blir opptøyer i fengselet, og Charlie blir holdt som gissel. Lacey, Nolan og Ed arrangerer overraskelsesfest for Patrick, som må holde nyheten om opptøyene hemmelig.