Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

19:00(20:00)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Våre meglere Karianne Amlie og Hans Christian Espenes er tilbake for å hjelpe boligkjøpere med å finne det perfekte objektet - og ikke minst - vinne budrunden for dem. Noen vil flytte ut av storbyen, noen vil inn til byen og andre har krav som hage med plass til skaterampe, plass til flere barn, plass til drivhus og epletrær og lydtette vegger. Ingen oppgave er for stor eller vanskelig for Karianne og HC som gjør sitt ytterste for å sette boligdrømmen ut i llivet, og får boligkjøperne til å tenke nytt og ta noen sjanser. I denne del: Lydtette vegger står øverst på ønskelista når musikalartisten Tine skal finne seg sin aller første bolig. Karianne må ta henne ut av sentrum for å finne det hun ønsker seg.

20:00(21:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Enkle løsninger som sms-lån, dyre forbrukslån og uvettig pengebruk er stadig et aktuelt tema som mange ønsker hjelp til å få ordne på. Med hjelp av våre økonomer Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Magne Gundersen og Lene Drange, som er den nyeste av økonomene i Luksusfellen. Her tas det tak i de vanvittige regningsbunkene og låneavtalene som folk har pådratt seg. Mens økonomene tar seg av dette, forsøker psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare å komme til bunns i hvorfor man har havnet i Luksusfellen og hva man kan gjøre for å holde seg unna den i fremtiden. I denne del: Postbudet Ted har funnet lykken med kjæresten Bibbi, men nå er Teds tidligere overforbruk i ferd med å ødelegge idyllen fullstendig! Postbudet har fått postkasseskrekk og nå er situasjonen så alvorlig at de nesten må selge alt de eier. Likevel fortsetter de med overforbruk og tror de sparer penger på svenskehandel... men gjør de det? Kan Hallgeir og Cecilie hjelpe paret ut av krisen, og er Ted egentlig klar for å endre seg?

21:00(23:25)

> The Heat

Amerikansk actionkomedie fra 2013. Sandra Bullock, Melissa McCarthy. En seriøs og ekstremt ambisiøs FBI-agent, Sarah Ashburn, må jobbe sammen med en grovkjeftet politikvinne fra Boston for å pågripe en hensynsløs narkobaron. FBI-agenten Sarah Ashburn er svært ambisiøs og arrogant, men hun kommer ikke særlig godt overens med medarbeiderne sine. Hun sendes til Boston for å avsløre identiteten til narkobaronen Mr. Larkin. I Boston må hun samarbeide med regelbryteren Mullins, noe som ikke blir enkelt ettersom Ashburn liker å gjøre ting etter boken og Mullins foretrekker å gjøre ting på sin egen måte. Kan disse usannsynlige kollegaene fullføre oppdraget og til og med bli venner underveis? Åldersgräns: 15 år.

23:25(00:25)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2017. Murtaugh følger etter Riggs til Mexico i jakten på et hensynsløst narkokartell som Riggs mener stod bak dødsfallet til hans kone. De dro før de fikk sjefen Avery Brooks' godkjenning og uten kollegene dr. Maureen “Mo” Cahill, avdelingens psykolog, patologen Scorsese og etterforskeren Sonya Bailey. I sesong to må Murtaugh både takle den stressende jobben og det trøblete privatlivet med kona Trish, babyen samt tenåringene Roger Jr. og Riana. Han søker støtte hos Riggs, men han oppdager at Riggs' fortid kan ha satt dypere sår enn han trodde.

00:25(02:25)

> En ekte mann

Amerikansk-britisk romantisk komedie fra 2008. Patrick Dempsey, Michelle Monaghan. Tom og Hannah har vært venner i ti år. Han går regelmessig på stevnemøter, mens hun ønsker å gifte seg, selv om hun ikke har funnet den rette ennå. Da Tom begynner å tro at han er den rette for henne, forlover Hannah seg. Da hun ber Tom om å være forlover, sier han ja i et forsøk på å stanse bryllupet. Åldersgräns: 11 år.

02:25(04:25)

> Wall Street

Amerikansk drama fra 1987. Michael Douglas, Daryl Hannah. Bud er en nyutdannet aksjemegler som ønsker å nå toppen. Da han får innpass hos Gordon Gekko, en av Wall Streets mest beryktede aksjespekulanter, lærer Bud alt om hvordan man tjener seg rik på kort tid - ved hjelp av svært tvilsomme metoder. Åldersgräns: 15 år.

04:25(05:10)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2017. I sesong to får vi se at Gizelle muligens har funnet kjærligheten med en gammel kjenning, men at hun blir kritisert for å avsløre Charisses ekteskapsproblemer. Charisse, på sin side, er fast bestemt på å ta seg av barna på best mulig vis. Ashleys restaurantvansker begynner å gå ut over ekteskapet og barnas fremtidsplaner. Med barna ute av redet, har Karen og ektemannen ulike meninger om hvor stort hjemmet deres skal være i fremtiden. Robyn har økonomiske problemer, og må reevaluere forholdet til eksmannen Juan. Det nye tilskuddet - den frittalende Monique - blir en tålmodighetsprøve for de andre fruene. I denne del: Det blir kjølig stemning på turen når Karen ikke tar med alle på en helt unik opplevelse. Robyn tar en stor avgjørelse når det gjelder forholdet sitt.

05:10(05:35)

> Life in Pieces

Amerikansk komiserie fra 2016. Vi følger en stor, lykkelig familie gjennom livet, mens de tråler seg frem over ulike milepæler. Eldstedatteren Heather og mannen vurderer å få en baby til når alle barna snart har forlatt redet. Det mellomste broren Matt tror han har funnet den store kjærligheten, mens yngstemann Greg er overveldet da kona føder hans første barn. En familiekomedie fortalt gjennom alle familiemedlemmenes ulike perspektiv. I denne del: Greg insisterer på å være Matts forlover, men Matt har andre planer. Colleen sender Jen til voksesalongen sin for å få en ververabatt. Clementine får seg jobb som bilutleier.

05:35(06:00)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Vi befinner oss på nittitallet, og tolv år gamle Eddie har akkurat flyttet til Orlando fra DCs Chinatown med foreldrene. I jakten på den amerikanske drømmen får immigrantfamilien et stort kultursjokk. I denne del: Det er ingen tvil om at Louis og Jessica utgjør et godt lag. De tar begge ansvar for at alt holdes i orden hjemme, på restauranten og i eiendomsinvesteringene.