Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

19:30(20:30)

> Charterfeber

Norsk realityserie fra 2018. Aurora og Ann Mariell prøver å menge seg inn blant sydenturistene på Gran Canaria. Bjørges store lidenskap er løk, og han og kona Tove drar på løksafari for å finne ut om spanjolene kan sin løk. Aurora og Ann Mariell prøver å menge seg inn blant sydenturistene på Gran Canaria. Bjørges store lidenskap er løk, og han og kona Tove drar på løksafari for å finne ut om spanjolene kan sin løk.

20:30(21:30)

> Hemmelige beundrere Sverige

Svensk realityserie fra 2018. Kalle og Sabina var et par i to år. Nå vil Kalle vinne Sabinas hjerte tilbake og vise at han er blitt en ny mann. Bendik og Medina har hatt kontakt i flere år på nettet. Kalle og Sabina var et par i to år. Nå vil Kalle vinne Sabinas hjerte tilbake og vise at han er blitt en ny mann. Bendik og Medina har hatt kontakt i flere år på nettet. Nå håper han at avstanden ikke lenger skal hindre dem i å bli et par.

21:30(22:30)

> Love Island

Norsk realityprogram fra 2018. Love Island er stedet der unge, single kvinner og menn reiser for å finne den store kjærligheten! De flytter sammen i en luksuriøs villa der alt ligger til rette for tidenes sommerflørt, og forhåpentligvis noe mer. Love Island er stedet der unge, single kvinner og menn reiser for å finne den store kjærligheten! De flytter sammen i en luksuriøs villa der alt ligger til rette for tidenes sommerflørt, og forhåpentligvis noe mer.

22:30(23:30)

> Law & Order True Crime: The Menendez Murders

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. Lyle og Erik sitter i vitneboksen for første gang, og forteller juryen i detalj om seksuelle overgrep som foregikk over flere år, og som til slutt fikk dem til å frykte for livene sine. Episode #06. Lyle og Erik sitter i vitneboksen for første gang, og forteller juryen i detalj om seksuelle overgrep som foregikk over flere år, og som til slutt fikk dem til å frykte for livene sine.

23:30(00:05)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie fra 2003. Når sluttet det å være gøy og begynte å bli skummelt? Carrie lurer på om den beste fangsten er å ha et sterkt nettverk som kan ta en imot når en faller. The Catch. Når sluttet det å være gøy og begynte å bli skummelt? Carrie lurer på om den beste fangsten er å ha et sterkt nettverk som kan ta en imot når en faller. Miranda gjemmer seg under senga (bokstavelig talt) ved tanken på å møte Steves kjæreste.

00:05(01:05)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2015. Malin er arbeidsledig og bor hjemme hos foreldrene. Hun har en inntekt på 600 kr, og går 11.000 i minus hver måned. Hun lever på familien og venner og har allerede en enorm gjeld. Malin er arbeidsledig og bor hjemme hos foreldrene. Hun har en inntekt på 600 kr, og går 11.000 i minus hver måned. Hun lever på familien og venner og har allerede en enorm gjeld.

01:05(02:00)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Isabel har bestemt seg for å tatovere datterens navn på fingeren, og skal designe en babykolleksjon. Agnes-Nicole skal på audition for en stor filmrolle, og må ha passende klær. Isabel har bestemt seg for å tatovere datterens navn på fingeren, og skal designe en babykolleksjon. Agnes-Nicole skal på audition for en stor filmrolle, og må ha passende klær. Maria besøker den eldste datteren sin, og gir henne nye møbler. Päivi finner ut at han har lagt på seg for mye og får lagt ut klærne sine.

02:00(02:50)

> Backstrom

Amerikansk dramaserie fra 2014. Backstrom og teamet har tre dager på seg til å redde en tenårings som ble lurt av en sky nettovergriper. Bogeyman. Backstrom og teamet har tre dager på seg til å redde en tenårings som ble lurt av en sky nettovergriper.

02:50(03:40)

> Love Island

Norsk realityprogram fra 2018. Love Island er stedet der unge, single kvinner og menn reiser for å finne den store kjærligheten! De flytter sammen i en luksuriøs villa der alt ligger til rette for tidenes sommerflørt, og forhåpentligvis noe mer. Love Island er stedet der unge, single kvinner og menn reiser for å finne den store kjærligheten! De flytter sammen i en luksuriøs villa der alt ligger til rette for tidenes sommerflørt, og forhåpentligvis noe mer.

03:40(04:25)

> Svartsjøen

Skandinavisk dramaserie fra 2016. Vennene prøver å slå fast om de fryktelige hendelsene blir utført av en ondskapsfull forbannelse eller en mer menneskelig trussel. Forholdet mellom John og Hanne blir stadig dårligere. Svartsjoen. Vennene prøver å slå fast om de fryktelige hendelsene blir utført av en ondskapsfull forbannelse eller en mer menneskelig trussel. Forholdet mellom John og Hanne blir stadig dårligere.

04:25(05:10)

> Top Chef Jr.

Amerikansk realityserie fra 2017. Minikokkene kjøler seg ned med en iskremutfordring. Battle Of The Buds. Minikokkene kjøler seg ned med en iskremutfordring.

05:10(06:00)

> Invite Only Cabo

Amerikansk reality fra 2017. En sushimiddag faller i fisk da Kamani og Emily kvesser klørne. Caught In The Act. En sushimiddag faller i fisk da Kamani og Emily kvesser klørne.