Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

19:25(21:30)

> Bring It On

Amerikansk komedie fra 2000. Heiagjengen The Toros fra Rancho Carne High School i San Diego har alt som skal til for å vinne det nasjonale mesterskapet i cheerleading for sjette år på rad. Torrance blir besatt av å gjenopprette The Toros' gode navn og rykte, og driver laget sitt beinhardt fram mot konkurransen. Det samme gjør Isis, kapteinen for The Clovers. Men bare ett lag kan vinne den prestisjefylte konkurransen.

21:30(23:50)

> You Don't Mess with the Zohan

Amerikansk actionkomedie fra 2008. En kommandosoldat fra Israel iscenesetter sin egen død for så å dukke opp i New York City som hårstylist. Zohan Dvir er kommandosoldat og bor med sine ortodokse foreldre i Israel. Han ønsker imidlertid ikke lenger et liv fullt av farlige sammenstøt med palestinerne. Under pågripelsen av en palestinsk aktivist kjent som Fantomet, bløffer han sin egen død og gjemmer seg i et hundebur på et fly som skal til New York. Der bestemmer han seg for å prøve seg som hårstylist.

23:50(01:40)

> American Pie Presents: Beta House

Amerikansk-kanadisk komedie fra 2007. Her følger vi tenåringene når de begynner på college, der de stifter bekjentskap med studentforeningen Beta House. Det er igjen duket for forviklinger, utagerende festing og uforutsigbare seksuelle situasjoner.

01:40(03:20)

> American Pie

Amerikansk komedie fra 1999. Vi følger en gruppe ungdommer gjennom et av livets mest imøtesette og ydmykende ritualer - den seksuelle debuten. Gutta prøver forskjellige, men hysteriske, tilnærmingsmåter. En av dem forsøker seg på en utvekslingsstudent med katastrofalt og kringkastet resultat. Sjelden har poden vært mer forvirret og tom for selvitillit. Han vil heller aldri mer ha det samme forholdet til eplepai og sokker.

03:20(05:15)

> Trash

Britisk-brasiliansk krimdrama fra 2014. Når to søppelplukkende gutter fra Rios slum finner en lommebok blant alt avfallet på sin lokale søppelfylling, aner de ikke at livene deres kommer til å endre seg for alltid.

05:15(06:00)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Da en offiser dør, virker det som et selvmord, men NCIS-teamet finner bevis på at det er snakk om et mord. Chinatown. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.