Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

20:25(22:00)

> Håndball-EM: Ungarn - Sverige

Håndball fra 2020. Håndball-EM Ungarn-Sverige. Ungarn-Sverige. Håndball-EM for menn fra 2020. Mesterskapet spilles i Norge, Sverige og Østerrike.

22:00(22:15)

> Håndball-EM: Studio

Håndball fra 2020. Håndball-EM Studio. Studio. Håndball-EM for menn fra 2020. Mesterskapet spilles i Norge, Sverige og Østerrike.

22:15(01:05)

> Independence Day

Amerikansk science-fiction fra 1996. 2. juli er en helt vanlig sommerdag - til jordkloden omringes av fiendtlige utenomjordiske vesener. Dersom de ikke møter motstand, vil de utenomjordiske utrydde menneskeheten.

01:05(02:05)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2018. Når den hovedmistenkte i en uoppløst og høyt prioritert innbruddsak blir løslatt fra fengselet, fortsetter NCIS sin etterforskning i skjul. Tailing Angle. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

02:05(02:55)

> 24: Legacy

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Rebeccas privatliv blir dratt inn i det profesjonelle når hun mottar en samtale som tvinger henne til et vanskelig valg. Nicole vil ha en avklaring fra Carter når det gjelder deres fremtid sammen. 9:00 p.m. - 10.00 p.m. Igjen tikker klokka når "24" er tilbake med en ny serie der det oppstår en nervepirrende kamp for å stoppe et katastrofalt terrorangrep på amerikansk jord. Sersjant Eric Carter har tidligere drept terroristlederen Sheik Ibrahim Bin-Khalid i kamp i Yemen, noe som har gjort ham til mål for et hevnangrep. Sammen med Rebecca Ingram, tidligere leder for terrorenheten, avdekker Carter et sofistikert terrornettverk som gjør det tvingende nødvendig å finne ut hvem man virkelig kan stole på. Mens de kjemper mot Bin-Khalids trofaste tilhengere, blir de tvunget til å stille spørsmålstegn ved sin egen identitet, sine familier og sin fortid.

02:55(04:00)

> American Crime Story: The People v. O.J. Simpson

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Både forsvaret og aktoratet holder sine avsluttende innlegg før juryen avsier dommen. The Verdict. En serie som tar oss med på innsiden av den beryktede O.J. Simpson-rettssaken, der de stridende partenes hestehandler blir avdekket.

04:00(05:00)

> Love Island Australia

Australsk realityserie fra 2018. Selv vertinnen Sophie blir målløs, under denne episodens sjokkerende pardannelse. Vakre, unge og single australiere er på sitt livs ferie, og har muligheten til å møte den eneste ene. Men det vil ikke bli lett, da de både må vinne hjertet til sin utkårede og seerne.

05:00(05:25)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. En mann med falsk ID blir stoppet av grensekontrollen. Tollvesenet finner flere pakker med narkotiske tabletter. Flyteknikker Leroy må undersøke flere feil på et allerede forsinket fly. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise.

05:25(06:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2007. Robins musikalske fortid kommer til overflaten igjen, og Ted tilbringer mer tid sammen med Stella. Sandcastles in the Sand. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.