Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

21:30(22:05)

> Garasjen

Norsk motorprogram fra 2018. I programserien "Garasjen" møter bilentusiasten Asgeir Borgemoen likesinnede med lidenskap for bil og bilsport. I denne del: Asgeir begir seg ut på ukjent farvann når Kjetil Bjørntvedt og Jan Trygve Braaten viser han offshore-sporten. For å få sitte på i en slik båt må Asgeir gjennom en ”sertifiseringstest”. Det er med andre ord bare å trekke pusten hoppe ut i det.

22:05(00:05)

> Big Daddy

Amerikansk komedie fra 1999. Joey Lauren Adams, Adam Sandler. Sonny har store deler av sitt liv unngått å ta all form for ansvar. Da kjæresten går fra ham til fordel for en mye eldre mann, bestemmer Sonny seg for å bevise at han faktisk er klar til å bli voksen. Han adopterer til og med fem år gamle Julian.

00:05(02:15)

> Big Stan

Amerikansk actionkomedie fra 2007. Rob Schneider, David Carradine. En veik svindler får panikk når han finner ut at han skal i fengsel. Han leier inn en mystisk kampsportguru som forvandler ham til en kampsportekspert som kan slåss mot innsatte som ønsker å skade ham. Aldersgrense: 15 år.

02:15(02:40)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. I denne del: Peter, Joe og Quagmire leter etter opprinnelsen til en skitten vits og ender opp i Virginia, der de treffer Cleveland og den nye familien hans.

02:40(03:05)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. I denne del: Strømmen har nok en gang gått i familiens hjem, og Peter underholder dem med en gjenfortelling av "Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back". Mort dukker opp som Lando Calrissian, Chris' sjef som Yoda og Giant Chicken som Boba Fett.

03:05(03:30)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. I denne del: En venn ber Lois være surrogatmor for henne, og Lois går med på det. Men når vennen hennes dør er ikke Lois sikker på hva hun skal gjøre, og familien diskuterer det samlet.

03:30(03:50)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Familien Griffin bestemmer seg for å bestige Mount Everest for å slå sine konkurransedyktige venner. Men familien sliter når de blir sittende fast i en grusom storm oppe i fjellet.

03:50(04:15)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Det blir en stresset situasjon når et småfly punkterer under landing. Det er vanskelig å få fjernet det fra rullebanen, og rushtrafikken er like om hjørnet. Airport Patrol har ansvar for sikkerheten på flyplassen og bygningene som hører til, og Kari og Kjell Are må gjennomsøke forlatte bygninger på gamle Trandum på jakt etter ubudne gjester. Det resulterer i at de må finne frem geværet. I tollen gjøres det funn av MDMA, og hos Mattilsynet må de sjekke et stort parti med levende hummer som skal innføres i Norge.

04:15(04:40)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen bryter seg, mens andre faller og slår seg og gjør ting de ikke burde ha gjort.

04:40(05:05)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Folk oppfører seg dårlig i bryllup, leker med ting som går i lufta, og får andre til å falle.

05:05(06:00)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Airwolf er en amerikansk TV-serie som gikk på TV fra 1984 til 1987. Programmet handler om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber om bord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. I denne del: Lockes kjæreste har gitt en kvinnelig forsker muligheten til å få kontroll over Airwolf.