Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

12:30(13:00)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner. I denne del: Når Bart og Lisa brått kommer hjem etter en traumatisk opplevelse på Kamp Krustier, blir det også bråstopp for Homer og Marges romantiske møte.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug er på jakt etter en "Mentalo-figur", et leketøy han hadde som liten. Han prøver alle muligheter for å få tak i dukken, men blir stoppet av Carrie når han prøver å kjøpe den på en internett-auksjon. Kan Doug likevel få tak i sin barndoms favoritt-figur?

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Carrie tror Doug trenger profesjonell hjelp for å kontrollere overspisingen sin, og overtaler ham til å gå til en terapeut. Arthur sliter med sine egne problemer når han er redd han har blitt avhengig av nesespray.

14:00(14:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Robin prøver å date terapeuten sin. Barney tror at Nora lyver om alderen sin, og Ted tar med førsteårselevene sine på en forferdelig utflukt.

14:30(15:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Ted går med på å gå på date med ei jente uten å ha søkt henne opp på nettet først. Barney plager Marshall og Lily for å finne ut hvilket kjønn barnet deres er, og Kevin prøver å unngå å ha fordommer mot gjengen.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Robbie Amell og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Misha Collins og Brad Sherwood, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1995. I denne del: Lisa hjelper politiet med å finne ut hvem som skjøt Mr. Burns.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1995. I denne del: En Hollywood-produsent vil gi Milhouse en rolle i en film basert på den populære tegneserien "Den radioaktive mannen".

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug blir besatt av sin egen Super Bowl-fest når han finner ut at mange av kollegaene hans skal på en lignende fest arrangert av en ny medarbeider. Mens Doug konsentrerer seg om å vinne tilbake så mange gjester som mulig, klager Carrie over at Doug ikke tenker nok på henne. Det blir problemer når Doug prøver å arrangere den ultimate Super Bowl-festen og samtidig bevise for Carrie at han er en oppmerksom ektemann.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug og Carrie forveksler bildene sine med et annet par, og finner ut at det andre paret har et bedre liv enn dem. Arthur får seg en moblitelefon, men ingen ringer til ham.

18:00(19:00)

> Jay Leno's Garage

Amerikansk bilprogram fra 2015. Den berømte komikeren og tidligere talkshow-verten Jay Leno tar seerne med på turen når han viser sin lidenskap for alt av motoriserte kjøretøy. I hver episode reiser han avgårde for å treffe bilentusiaster over hele landet, og får høre de fascinerende historiene til de verdsatte bilene. Hopp inn for en underholdene reise som dykker ned i automobilhistorien, og som tilbyr en kikk på de seneste kjøretøysinnovasjoner. Med alt fra klassikere og restaurasjonsprosjekter til utprøvinger og samleobjekter, har Jay Leno's garasje en mangfoldig tilnærming til bilverdenen. I denne del: Jay Leno tar en nærmere titt på Robert Herjavecs ikoniske Countach, finner ut hvorfor Nick Cannon liker å kjøre sakte i Ferrarien sin, og kikker på en veldig kraftig Koenigsegg.

19:00(19:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2014. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. I denne del: Dagens første boks byr på en overraskelse. Bak døren gjemmer det seg nemlig en annen dør! Skal de ta sjansen eller vente?

19:30(20:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2014. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. I denne del: Konkurransen stiger til nye høyder når Brandon og Lori får mulighet til å by ved en flyplassauksjon. Alt er til salgs, og dette blir dagen de endelig finner "gull".

20:00(20:30)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner. I denne del: Mr. Burns er skuffet over Yale og bestemmer seg for å starte sitt eget, profittbaserte universitet, og ansetter Homer som professor.

20:30(21:00)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner. I denne del: Bart havner i trøbbel på Besteforelderdagen på skolen og er nødt til å hege med Skinners mor som straff.

21:00(21:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Sheryl Underwood og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.

21:30(22:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Matt Barnes og Gary Anthony Williams, på prøve gjennom en rekke improviseringleker.

22:00(23:00)

> Team Havnaa

Norsk dokumentarserie. I Team Havnaa følger vi proffbokser Kai Robin Havnaa på veien mot verdenstoppen. Med seg i bagasjen har han en familiehistorie som preger han, personer som betyr mer enn sponsorpenger og en vilje til å bli best i verden. I denne del: Kai Robin er i New York for å treffe sin amerikanske trener Joey Gamache. De ser på muligheten til å legge deler av treningen til verdensmetropolen. Man blir bedre kjent med Joey, som selv har vært verdensmester.

23:00(00:00)

> The X-Files

Amerikansk sci-fi-serie fra 2016. David Duchovny og Gillian Anderson gjeninntrer i rollene som de ikoniske FBI-agentene Fox Mulder og Dana Scully, tretten år etter forrige sesong. I denne del: Når en forsker plutselig begår selvmord undersøker Mulder og Scully hvilke krefter som kan ha drevet ham til det. De oppdager et laboratorium der genetiske eksperimenter har foregått i årtier.

00:00(01:50)

> Wake of Death

Amerikansk-tysk action fra 2004. Jean-Claude Van Damme, Simon Yam. Ben Archer jobber for mafiaen og drømmer om et fredelig liv med kona og sønnen. Men da han forteller kollegene at han vil slutte, blir kona myrdet av den kinesiske mafiaen, og sønnen forsvinner uten spor. Ben har kun et intenst ønske om hevn igjen. Aldersgrense: 15 år.

01:50(03:30)

> Flight of Fury

Britisk-amerikansk actionthriller fra 2007. Steven Seagal, Steve Toussaint. Da en agent på jobb i topphemmelige oppdrag begynner å bli en trussel for sine overordnede, får de ham fengslet. Men de finner snart ut at han er den eneste som kan skaffe tilbake et stjålet stealth-bombefly før det havner i hendene på en terroristgruppe. Aldersgrense: 15 år.

03:30(03:50)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Peter forteller Stewie sine egne versjoner av kjente eventyr som "Rødhette"," Jack og bønnestengelen" og "Askepott".

03:50(04:15)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Brian utnytter sønnen for å få jobb som manusforfatter til en ny TV-serie. Quagmire blir skutt av Peter, noe som fører til visse konflikter i vennskapet deres.

04:15(04:40)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen setter fyr på underlivet sitt, mens andre danser nakne i trafikken eller gjør seg om til kjempestore vannballonger.

04:40(05:05)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen driver gjøn med folk i offentligheten, mens andre leker med ild.

05:05(06:00)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Airwolf er en amerikansk TV-serie som gikk på TV fra 1984 til 1987. Programmet handler om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber om bord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. I denne del: Teamet sporer opp kilden til et virus som har tatt livet av en av St. Johns venner.