Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

20:30(21:00)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2018. Marge er fast bestemt på å fikse julen etter en mislykket shoppingtur på Black Friday, men Homer og barna overrasker henne med en ferie til Florida. 'tis the 30th Season. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

21:00(23:15)

> Mumien: Dragekeiserens grav

Amerikansk actionfilm fra 2008. Året er 1946 og Jack og Evie har pensjonert seg. De drev med litt spionasje under annen verdenskrig, men har bestemt seg for å ta det rolig. Evies bror eier en nattklubb i Shanghai og de finner også sønnen Alex der. Alex har kommet til Kina for å drive med en arkeologisk utgravning sammen med professor Roger Wilson. Hele gjengen blir involvert i et nett av korrupsjon ledet av en kinesisk general som trenger edelstenen for å vekke til live keiser Han og krigerne hans som har vært døde i tusenvis av år.

23:15(01:45)

> Dawn of the Planet of the Apes

Amerikansk science fiction-action fra 2014. Ti år har gått siden en pandemi slo ut 90% av menneskeheten. Intelligente, genmodifiserte aper ledet av sjimpansen Caesar har bosatt seg i skogene utenfor San Francisco.

01:45(03:50)

> Mumien vender tilbake

Amerikansk actioneventyr fra 2001. Ti år har gått siden Rick og Evelyn møtte den egyptiske mumien Imhotep. De to er nå gift og bor i London, hvor Evelyn jobber som arkeolog. En dag tar Evelyn med seg en armring hun fant på en utgravning. Hva hun derimot ikke er klar over er at armringen er en nøkkel til uante krefter som kan vekke den onde Imhotep til live nok en gang. Og denne gangen er han ikke alene.

03:50(04:10)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. Det amerikanske politiets mest dramatiske klipp, med alt fra ville biljakter, voldelige konfrontasjoner og væpnede ran. Fake Cash and Whiplash. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:10(04:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. Det amerikanske politiets mest dramatiske klipp, med alt fra ville biljakter, voldelige konfrontasjoner og væpnede ran. Just Desserts. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:30(05:15)

> Wrench Against The Machine

Amerikansk realityserie fra 2016. Begge lagene får i oppgave å bygge om en japansk motorsykkel fra slutten av 70-tallet, til en chopper. Chopper Up.

05:15(05:35)

> The Grinder

Amerikansk komiserie fra 2015. Stew uroer seg for at Dean Sr. høye temperament vil skade saken hans, men Dean Sr. insisterer på at det ikke er noe problem. Dean sier det er bare én måte å finne ut hva folk egentlig synes. Etter flere år som TV-stjerne i Hollywood, bestemmer Dean Sanderson seg for å flytte hjem til småbyen han kommer fra for å ta over familiens advokatbyrå. Han mener hans TV-advokaterfaring har gjort ham skikket til oppgaven.

05:35(06:00)

> The Grinder

Amerikansk komiserie fra 2015. Når Stew skjønner at Dean Sr. er skyldig, synes han de skal inngå forlik. Dean synes selvsagt at de bør prøve å vinne og tenker å bruke et av sine gamle "Grinder"-triks for å oppnå det. For the People. Etter flere år som TV-stjerne i Hollywood, bestemmer Dean Sanderson seg for å flytte hjem til småbyen han kommer fra for å ta over familiens advokatbyrå. Han mener hans TV-advokaterfaring har gjort ham skikket til oppgaven.