Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> A-Team

Amerikansk actionserie fra 1984. Kultserien om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene som tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med, om du kan finne dem. I denne del: A-Team finner ut at kriminelle har dumpet giftig avfall i en årrekke da de prøver å beskytte en ung mann og den blinde søsteren hans.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Bud ber Al om hjelp til å skaffe seg en "date", men Al drar fra jobben før Bud kommer for å hente han. Dermed møter Bud Als sjef, og hun føler seg straks tiltrukket av den unge Bundy. Al besvimer når Gary kommer opp fra kjelleren til Bud morgenen etter, men blir etterhvert mer velvillig når han får nye fordeler på jobben.

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Familien Bundy er som alltid i pengenød, men denne gang har Bud fått inn noen kroner. Al er raskt ute med å kreve husleie for kjelleren, og Bud flytter ut på gata. Etter en natt i Luckys hundehus går han med på å leie husrom, men krever samtidig at en del reparasjoner blir gjort. Når dette ikke gjennomføres tilkaller Bud en helseinspektør som sørger for at Al må bli i kjelleren til reparasjonene er utført...

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. I denne del: Robin dukker opp med gode og dårlige nyheter. Han er blakk, men han har kommet på at han har gjemt et pengebelte et sted i baren.

08:05(08:35)

> Community

Amerikansk komiserie fra 2014. Når det avsløres at advokatutdanningen til Jeff Wingers er falsk, blir løgneren tvunget til å returnere til skolebenken. I denne del: Når Greendale anses som en ressurs istedenfor en forpliktelse bestemmer skoleledelsen seg for å selge den til Subway. Abed, Annie og Dean oppdager en hemmelighet som kan redde skolen.

08:35(09:00)

> Community

Amerikansk komiserie fra 2014. Når det avsløres at advokatutdanningen til Jeff Wingers er falsk, blir løgneren tvunget til å returnere til skolebenken. I denne del: Greendal er kun timer unna å bli solgt, og gruppen leter febrilsk etter et skjult laboratorium etter skolens første rektor. De tror denne skatten kan redde skolen.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Marcy får besøk av sin kusine Mandy, og Peggy blir sjalu når Al tilbringer så mye av tiden sin sammen med henne. Men det viser seg at det ikke er Al Mandy er interessert i...

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Bud får besøk av en brevvenn som har sittet i fengsel, men det er ingen vennlig visitt. Familien Bundy blir tatt som gisler, Kelly blir beskutt og Jefferson gir bort Marcys Mercedes.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Jerry får tilbud om å lage et TV-show, og George foreslår at det skal handle om "ingenting". Samtidig er Elaine i Europa med psykologen sin.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Kramer skal være vitne i en sak for Newman, men gjør ingen god figur når han blir svimeslått like før. Jerry får beskjed fra TV-selskapet om å lage manus til en pilot, og George blir opphengt i hvor mye han vil tjene som manusforfatter.

11:00(12:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. Vi får et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder. Patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere. I denne del: I jobben som politi settes hundeførernes tålmodighet stadig på prøve. Det gjelder både overfor ivrige hunder som vil jakte kriminelle, og når man skal snakke med mulige mistenkte. Tonje og Torill jobber stadig med å bekjempe narkotikabruken i hovedstaden, mens Svein Magnus og Thomas får en tøff vakt med både gjengslagsmål og hærverk. Morten blir veldig i tvil når han stopper en uforsvarlig bussjåfør.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1997. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Folk i byen tror Lisa har ødelagt de fossile levningene av en engel.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1997. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Marge tar seg jobb hos en eiendomsmekler, men på grunn av sin ærlighet mister hun lukrative salg. Homer kjøper en rød cabriolet fra 60-tallet på en politiauksjon.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Deacon og Kelly skal i en begravelse utenbys, og Doug og Carrie tilbyr seg å være barnevakt. Alt går bra til å begynne med, helt til lille Kirby tar barnevaktene på fersken i foreldrenes seng. Doug og Carrie får panikk når de tenker på hva han kommer til å fortelle foreldrene sine.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Doug og Deacon konkurrerer om komme med den morsomste spøken. Arthur blir med Carrie på jobben, og blir tilbudt en deltidsstilling mens han er der - til Carries store forferdelse.

14:00(14:30)

> How I met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2009. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to… (S5, Ep3) En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Robin tror at Barney er utro, men oppdager at han er sammen med Ted på kveldene og lærer alt han kan om hvordan det er å være sammen med henne.

14:30(15:00)

> How I met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2009. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to… (S5, Ep4) En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Lily og Marshall oppdager at Robin og Barney er det perfekte paret for dobbeldates og bestemmer seg for å imponere dem. Det blir for mye av det gode, og Barney og Robin prøver å slå opp med dem.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Keegan-Michael Key er dagens gjesteartist.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Aisha Tyler er vertinne for nok et hysterisk morsomt improvisasjonsprogram. Dagens gjesteartist er Jeff Davis.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1997. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Homer og Bart leier videoen "Paint Your Wagon" med Clint Eastwood, men filmen er ikke helt slik de hadde ventet seg.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1997. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Et omreisende tivoli kommer til Springfield, og Homer bestemmer seg for å ta med familien på noe gøy. Homer blir kjent med en av arbeiderne der, Cooder, og hans sønn. Etter en rekke uheldige omstendigheter mister Cooder og sønnen jobben, og Homer tilbyr dem å bo hos familien Simpson. Tivoliarbeideren blir så glad for familiens gjestfrihet at han gir dem billetter til en båttur. Når familien Simpson kommer hjem etter turen, har Cooder og sønnen barrikadert seg inne i huset deres.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Doug gir Carrie et kamera til jul, men blir skamfull fordi han ser at Carries sjef har kjøpt et mye flottere kamera til henne. Det blir ikke bedre av at Carrie bestemmer seg for å gi bort kameraet hun fikk av Doug til Kelly - som allerde har fått et kamera av Deacon.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Carrie, Doug, Deacon og Kelly er invitert til en venns bryllup i Maryland. Problemet er bare at Carrie og Doug ikke har lyst til å gå, og de legger en plan for å slippe unna.

18:00(19:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. Vi får et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder. Patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere. I denne del: Vinteren er en spesielt krevende tid for politiet og deres firbente kompanjonger. Før hver vintersesong trener Hundetjenesten seg på vinterkjøring og på å gå spor med hundene på hvitt underlag. Vakta har såvidt startet idet Morten og Lars får i oppdrag å forfølge en stjålet bil. De følger sporet, og Toffen leter etter tyven når de finner den stjålne bilen. Tonje og Torill bidrar til søk etter razzia mot Hells Angels. Kristian og Lars må på sin vakt bidra i en alvorlig knivstikkingsepisode, der sporene på snøen er lette å se, men den mistenkte vanskelig å finne.

19:00(19:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. I denne del: En søppelbøtte fra "down under" gjemmer på en mørk og mystisk overraskelse. Papa Bear presser Brandon til bristepunktet.

19:30(20:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. I denne del: På årets varmeste dag kan det fort bli vanskelig for kjøperne å holde hodet kaldt. Hva gjemmer seg i enheten gjemt bak plastikk?

20:00(20:30)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2012. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

20:30(21:00)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2012. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

21:00(21:30)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen later som om de klapper usynlige dyr, mens andre gjør feil når de bruker teip eller får problemer med å holde seg tørre i nærheten av vann.

21:30(00:15)

> X-Men: First Class

Amerikansk science fiction-action fra 2011. James McAvoy, Michael Fassbender. Før de tok navnene Professor X og Magneto, og før de ble bitre fiender, var Charles Xavier og Erik Lensherr bestevenner. Sammen med andre mutanter samarbeider de for å lære å temme kreftene sine, og for å stoppe en ondskapsfull fiende fra å utløse en atomkrig. Aldersgrense: 11 år.

00:15(02:20)

> X-Men Origins: Wolverine

Amerikansk action fra 2009. Hugh Jackman, Liev Schreiber. Wolverine, også kjent som Logan, går gjennom Weapon X programmet i søken etter hevn over sin erkefiende Victor Creed, senere Sabertooth. Hendelser i Wolverines oppvekst ser ut til å ha traumatisert ham så til de grader at han ikke lenger husker noe særlig fra barndommen. På grunn av massive hukommelsesimplantater i Weapon X- programmet, har han i tillegg flere tvilsomme minner som han etter hvert begynner å stille spørsmål ved.

02:20(02:40)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen blir lurt til å posere for falske bilder, mens andre setter fyr på seg selv.

02:40(03:05)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen blir skremt av uekte edderkopper, mens andre har uflaks på sykkelen.

03:05(03:25)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie fra 2007. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. I denne del: Lois stiller opp som lærer i seksualundervisning på skolen. Noen av foreldrene reagerer på hennes åpenhet, og får byttet henne ut med en svært kristen lærer.

03:25(03:45)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie fra 2007. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. I denne del: Stewie gifter seg med sin gamle flamme Olivia, men forholdet mister fort gløden. Peter stifter bekjentskap med romantiske komedier, og bestemmer seg for å lage sin egen "jentefilm" basert på alle de romantiske komediene som noensinne har blitt laget.

03:45(04:10)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Gjesteartister denne gang er Gary Anthony Williams og komiker og skuespiller, Yvette Nicole Brown.

04:10(04:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Episodens gjesteartister er Jeff Davis og Golden Globe vinner Gina Rodriguez fra Jane the Virgin.

04:30(04:55)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:55(05:15)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

05:15(06:00)

> Agents of S.H.I.E.L.D

Amerikansk actionserie. Coulson og teamet er etterlyste flykninger, men det stopper dem ikke i å forsøke og redde verdenen fra mektige og uforutsette trusler. Men kan tilliten til S.H.I.E.L.D. gjenoppbygges? I denne del: Skye må ta en avgjørelse som involverer kreftene hennes, mens Coulson befinner seg ansikt til ansikt med selveste S.H.I.E.L.D.