Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

07:20(08:25)

> Sin City Motors

Kanadisk dokumentarserie fra 2013. Steve Darnell er bilentusiast og ekspert i å finne gjemte skatter på søppeldynga, gårdsjorder og diverse andre steder, før han nærmest forvandler de ulike delene til kunst på fire hjul. I denne del: En bilentusiast vil ha Steve til å forvandle en Ford fra 1931 til en racerbil som skal stå klar når han kommer tilbake fra Las Vegas. Steve trenger altså et mirakel.

08:25(09:30)

> Sin City Motors

Kanadisk dokumentarserie fra 2013. Steve Darnell er bilentusiast og ekspert i å finne gjemte skatter på søppeldynga, gårdsjorder og diverse andre steder, før han nærmest forvandler de ulike delene til kunst på fire hjul. I denne del: Steve er igang med to jobber på én gang og føler seg presset. Teamet hans prøver å hjelpe, men ender alt galt?

09:30(10:00)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Vi befinner oss på nittitallet, og tolv år gamle Eddie har akkurat flyttet til Orlando fra DCs Chinatown med foreldrene. I jakten på den amerikanske drømmen får immigrantfamilien et stort kultursjokk. I denne del: Louis gjester et lokalt tv-program for å promotere Cattleman's Ranch, men er redd han har ydmyket seg selv og stilt kulturen sin i et dårlig lys.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Elaine har begynt å treffe en jazz-saksofonist. Han skriver en sang om forholdet sitt til Elaine, noe som skal vise seg å få en stor betydning for hans karriere. Susans foreldre spiser middag med familien Costanza for aller første gang. Begge familiene blir besatt av et rugbrød som Frank tar med seg hjem.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Kramer blir kjent med en caddie som hjelper ham med golfsvingen, i tillegg til andre råd. George blir vurdert til en forfremmelse, siden bilen hans har stått på parkeringsplassen før de andre på jobben er kommet, og fortsatt står der etter at alle har gått hjem.

11:00(11:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Elaine skal løfte ned en sykkel hun vil kjøpe og får kink i nakken. George blir opphisset fordi Susans kusine har tenkt å døpe sitt barn med det navnet han ønsker å bruke på sitt første barn. Kramer lager et system for å holde orden på hva han tar fra Jerrys kjøkken. Jerry er nysgjerrig på hva som foregår, kjæresten hans har nemlig på seg den samme kjolen hver gang de går ut.

11:30(12:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Jerry tjener godt og overrasker foreldrene sine med å kjøpe en Cadillac til dem. Vennene hans har ikke forstått hvor mye Jerry tjener før nå, og Kramer mener det vil endre forholdet deres nå som de vet det. Elaine blir plutselig interessert igjen, men er Jerry interessert? George revurderer forlovelsen sin når en venn av Elaine forteller ham at hun kan skaffe ham en date med Oscar-vinneren Marisa Tomei.

12:00(12:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: George blir fullstendig besatt av tanken på skuespilleren Marisa Tomei, etter at en av Elaines venninner sa at hun kunne spleiset de to hvis George ikke hadde vært forlovet. Elaine gir George telefonnummeret til Marisa, og Susan blir sjalu fordi hun tror George er utro med Elaine.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Sesongpremiere. Homer begynner en ny karriere som dusørjeger, og Marge får jobb i et erotisk bakeri.

13:00(13:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Bart får tak i mobiltelefonen til komikeren Denis Leary og bruker den til å bølleringe. Da Marge oppdager hva Bart driver med, tar hun kontakt med Leary, som råder henne til å aktivere telefonens GPS-system, slik at hun til enhver tid kan sjekke hvor Bart befinner seg.

13:30(14:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Bart møter sin dobbeltgjenger, Simon Woosterfield, et medlem av Springfields rikeste familie, og de bestemmer seg for å bytte plass med hverandre.

14:00(14:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Familien Simpson drar på ferie til en hytte i skogen, hvor Homer og Marge tilbrakte en ferie sammen for 20 år siden.

14:30(15:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Snakkesalige Sean Kelly er auksjonarius i en runde der en oppløftende premie får budene til å rulle inn.

15:00(15:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: I Wales oppstår det et auksjonsanarki når budgivere håper å tjene raske penger ved å få tak i lagerenheter med store verdier i.

15:30(16:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Sarte sjeler er herved advart: En av lagerenhetene får budgiverne til å brekke seg!

16:00(16:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: De nomadiske kjøpslåerne vender nesen mot "sunny Scunny" (Scunthorpe) for å krangle om lagerenheter.

16:30(17:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Heavy D og Sam slår seg sammen, mens Charlotte og Shaun har en far-og-datter-uoverensstemmelse.

17:00(18:00)

> Formel 1: Russland Grand Prix - kvalifisering

Motorsport. Redigert opptak av kvalifiseringen fra Russland Grand Prix.

18:00(18:30)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: I scener fra hatten får vi blant annet morsomme forslag på sanger for å ferie en skilsmisse, og Hollywoodregissør Colin Mochrie setter sammen et veldig uvanlig Star Wars scenario. Gå heller ikke glipp av at deltagerne gjør narr av publikums pesonlige eiendeler! Gjestedeltagere er Chloe Butler og Monique Gaxiola fra Legends Football League.

18:30(19:00)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: Deltagerne fortsetter å gjøre narr av publikums eiendeler i leken "hva er i bagen?". Colin Mochrie stifter bekjentskap med noen ekle reptiler i Newsflash, før han prøver seg som Hollywood direktør. Gjestedeltager er Maggie Q.

19:00(19:30)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: Wayne Brady synger om rørleggerarbeid i rockabilly og hawaiisk ukulelestil! Deltagerne kommer så med bisarre forslag til hva ulike gjenstander kan være, og Harry Potter er blant sketchene i "scener fra hatten".

19:30(20:00)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: Deltagerne gjør narr av publikums eiendeler i leken "hva har du i baggen", og Gary må velge mellom å gå på date med Ryan, Colin og Wayne. Gjestedeltager er Lauren Cohan.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Mr. Burns vinner et profesjonelt basketballag i poker og bestemmer seg for å bygge et nytt stadion. Men da det viser seg at det skal bygges på samme sted som Springfields siste gjenværende bikoloni, tar Lisa opp kampen mot Mr. Burns og bygningsplanene hans.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Lisa og hennes nye venninne, Juliet, skaper en fantasiverden for å ta en pause fra virkeligheten.

21:00(21:30)

> Kevin Can Wait

Amerikansk komiserie fra 2016. Kevin Gable, en politibetjent i Long Island som pensjonerer seg i en alder av 45, ser frem til det å dagdrikke med kompiser, gå på baseballkamper og endelig å få litt alenetid. Dessverre innser han snart at familiens behov trumfer hans behov for alenetid. Hans 14 år gamle datter Sara og hans ti år gamle sønn Jack har problemer på skolen, mens 20 år gamle Kendra snart er ventet hjem på besøk fra college og har noen overraskelser med i kofferten. For å spe på pensjonsinntektene ønsker Kevins kone Donna å leie ut hybelen i garasjen, og det blir en innviklet kamp om plassen der. Kevin skjønner at livet hjemme ikke blir like bekymringsløst som han hadde håpet, men i gode venners selskap og med familiens kjærlighet kommer Kevin til å gjøre det beste ut av det neste kapittelet i livet sitt.

21:30(22:00)

> Liftoff - det ekstreme byttet

Norsk sportsdokumentarserie fra 2016. I "Lift Off" følger vi en av verdens beste basehoppere, norske Jokke Sommer, og hans venn Niccolo Porcella, som er både surfer og kiter. Niccolo skal lære Jokke hva det krever å kunne surfe på kjempebølger, mens Jokke på sin side skal undervise Niccolo i kunsten å fly med vingedrakt.

22:00(22:30)

> Liftoff - det ekstreme byttet

Norsk sportsdokumentarserie fra 2016. I "Lift Off" følger vi en av verdens beste basehoppere, norske Jokke Sommer, og hans venn Niccolo Porcella, som er både surfer og kiter. Niccolo skal lære Jokke hva det krever å kunne surfe på kjempebølger, mens Jokke på sin side skal undervise Niccolo i kunsten å fly med vingedrakt.

22:30(01:00)

> Vertical Limit

Amerikansk actionthriller fra 2000. Chris O'Donnell, Izabella Scorupco. Den unge klatreren Peter Garrett må samle folk til en redningsoperasjon i fjellet K2. Konfrontert med naturens enorme krefter risikerer Peter sitt eget liv for å redde søsteren og hennes klatregruppe. Aldersgrense: 15 år.

01:00(03:05)

> Beintøffe purker

Amerikansk komedie fra 1987. Dan Aykroyd, Tom Hanks. Friday og Streebeck har fått jobben med å etterforske en serie med merkverdige ran og innbrudd. En løve har blant annet blitt frastjålet hårmanken sin, dødelige kjemikaler er borte, og det samme er også flere politibiler. Felles for alle tyveriene er et visittkort med ordet "PAGAN" som er lagt igjen på åstedet. Til tross for harde arbeidsdager har de tøffe politimennene alltid tid til å drikke kaffe, redde jomfruer fra å drukne, dra på strippebarer og miste jobben... Aldersgrense: 11 år.

03:05(03:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:30(03:55)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:55(04:20)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Vertinne Aisha Tyler og deltagerne Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie tester sine ferdigheter som komikere i serien fylt av improviseringsleker. Gjesteaktører er Tara Lipinski og Keegan Michael Key.

04:20(04:45)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Vertinne Aisha Tyler og deltagerne Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie tester sine ferdigheter som komikere i serien fylt av improviseringsleker. Gjesteaktører er Verne Troyer og Nyima Funk.

04:45(05:35)

> A-Team

Amerikansk actionserie fra 1984. Kultserien om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene som tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med, om du kan finne dem. I denne del: A-Team reiser til Kenya for å ta hånd om krypskyttere som har drept en skogvokter. Men hvordan skal de få B.A. på flyet denne gangen?

05:35(06:00)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Vi befinner oss på nittitallet, og tolv år gamle Eddie har akkurat flyttet til Orlando fra DCs Chinatown med foreldrene. I jakten på den amerikanske drømmen får immigrantfamilien et stort kultursjokk. I denne del: Louis gjester et lokalt tv-program for å promotere Cattleman's Ranch, men er redd han har ydmyket seg selv og stilt kulturen sin i et dårlig lys.