Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

09:30(10:00)

> The Middle

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Frankies planer om en rolig og tilbaketrukket terrasse på baksiden av huset blir ødelagt av den nye naboens støyende unger. Axl og Hutch starter et nytt matforetak på campus. The Lanai. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv.

10:00(11:00)

> Jay Leno's Garage

Amerikansk underholdningsserie fra 2017. Arnold Schwarzenegger viser frem sin elektriske G-Wagen og Jay kjører noen turbinbiler og utforsker militærets bruk av hydrogen. Any Which Way But Gas. Den berømte komikeren og tidligere talkshow-verten Jay Leno tar seerne med på turen når han viser sin lidenskap for alt av motoriserte kjøretøy. I hver episode reiser han avgårde for å treffe bilentusiaster over hele landet, og får høre de fascinerende historiene til de verdsatte bilene. Hopp inn for en underholdene reise som dykker ned i automobilhistorien, og som tilbyr en kikk på de seneste kjøretøysinnovasjoner. Med alt fra klassikere og restaurasjonsprosjekter til utprøvinger og samleobjekter, har Jay Leno's garasje en mangfoldig tilnærming til bilverdenen.

11:00(11:30)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Jessica kommer på kant med en annen mor, og lurer på om hun selv er årsaken til at Evan ikke ble invitert til bestevennens bursdagsselskap. Doing it Right. Vi befinner oss på nittitallet, og tolv år gamle Eddie har akkurat flyttet til Orlando fra DCs Chinatown med foreldrene. I jakten på den amerikanske drømmen får immigrantfamilien et stort kultursjokk.

11:30(12:00)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Det er ingen tvil om at Louis og Jessica utgjør et godt lag. De tar begge ansvar for at alt holdes i orden hjemme, på restauranten og i eiendomsinvesteringene. Week in Review. Vi befinner oss på nittitallet, og tolv år gamle Eddie har akkurat flyttet til Orlando fra DCs Chinatown med foreldrene. I jakten på den amerikanske drømmen får immigrantfamilien et stort kultursjokk.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2003. For å imponere Bart vil Homer bygge en robot som skal delta i et tv-program. Homers tekniske side er jo ikke av de sterkeste, så han ender opp med en robotdrakt og hopper selv inn i ringen. I, D'oh-Bot. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2003. Homer gir som vanlig Marge lite støtte og oppmerksomhet, og Marge kanaliserer sin frustrasjon inn i en bok hun skriver. Olsen-tvillingene er blant gjesteskuespillerne. Diatribe of a Mad Housewife. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

13:00(13:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2003. Springfields bibliotek har for få bøker, og Marge bestemmer seg for å undervise barna i historie selv. Margical History Tour. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

13:30(14:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2003. Milhouse flytter og Bart blir klar over hvor mye kompisen betydde for ham. Nå må Bart finne seg en ny venn. Milhouse Doesn't Live Here Anymore. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

14:00(14:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2003. Maggie får plass på en førskole for spesielt intelligente barn, og Lisa føler at hun har mistet sin plass som "den smarte" i familien. Nå må hun finne seg en ny identitet. Smart and Smarter. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Tamera Mowry er gjestekomiker i dette morsomme improviseringsprogrammet der publikum i stor grad dikterer det som skjer på scenen. Brett Dier. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler er programleder og Jeff Davis er dagens gjestekomiker i dette improviseringsprogrammet der publikum er med og bestemmer hva som skjer på scenen. Lea Thompson. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. I kveldens episode er Misty May-Treanor gjestekomiker. Brad Sherwood. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

16:00(16:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Lyndie Greenwood er gjestekomiker i kveldens episode av dette morsomme improviseringsprogrammet der publikum i stor grad dikterer det som skjer på scenen. Jonathan Mangum. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

16:30(17:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Chris Jericho er gjestekomiker. Tamera Mowry-Housley. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

17:00(18:00)

> Jay Leno's Garage

Amerikansk underholdningsserie fra 2017. Arnold Schwarzenegger viser frem sin elektriske G-Wagen og Jay kjører noen turbinbiler og utforsker militærets bruk av hydrogen. Any Which Way But Gas. Den berømte komikeren og tidligere talkshow-verten Jay Leno tar seerne med på turen når han viser sin lidenskap for alt av motoriserte kjøretøy. I hver episode reiser han avgårde for å treffe bilentusiaster over hele landet, og får høre de fascinerende historiene til de verdsatte bilene. Hopp inn for en underholdene reise som dykker ned i automobilhistorien, og som tilbyr en kikk på de seneste kjøretøysinnovasjoner. Med alt fra klassikere og restaurasjonsprosjekter til utprøvinger og samleobjekter, har Jay Leno's garasje en mangfoldig tilnærming til bilverdenen.

18:00(18:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En desperat gjerningsmann stikker av fra politiet etter at det ble løsnet skudd. The Truth Is Key. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

18:30(19:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En trassig sjåfør må i vantro innse at moren holder med lovens lange arm. Mother Knows Best. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

19:00(19:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En unnvikende sjåfør hevder overfor betjentene at han er offer for en dårlig dame. The Naked Truth. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

19:30(20:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En hissig man har vanskelig for å innse de faktiske forholdene da han blir konfrontert med dem. Rock Star. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

20:00(20:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. Betjenter kommer en plaget mann til unnsetning da han treffer et bunnpunkt. Window of Opportunity. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

20:30(21:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran. Mommy's Tears. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

21:00(23:40)

> Snow White and the Huntsman

Amerikansk fantasyaction fra 2012. Snøhvit flykter fra fengslet idet den onde dronningen får vite at stedatteren snart vil være vakrere enn henne.

23:40(02:20)

> Logan The Wolverine

Amerikansk action fra 2017. I en nær fremtid er mutantbefolkningen blitt mindre, og de tidligere heltene i X-Men er redusert til et fåtall. En svekket Wolverine lever isolert på en gård med en aldrende Professor X. Men når en ny mutant med koblinger til Wolverines opprinnelse dukker opp, må han kjempe en siste kamp.

02:20(04:15)

> 50 to 1

Amerikansk drama fra 2014. Mine That Bird er en nederlagsdømt veddeløpshest som mot alle odds kvalifiserer seg til det prestisjefylte løpet Kentucky Derby. Det blir en minneverdig reise for hesten og dens passere, en samling cowboys fra New Mexico.

04:15(04:35)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. Noen smykketyver tar store sjanser da de rømmer fra politiet i en høyhastighetsbiljakt. Running Scared. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:35(05:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. Det amerikanske politiets mest dramatiske klipp, med alt fra ville biljakter, voldelige konfrontasjoner og væpnede ran. On the Dean's List. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

05:00(05:25)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Lois og Peter drar til Familieplanleggingsklinikken for å få rådgivning etter at Lois sier ja til å være surrogatmor for et barnløst par, stikk i strid med Peters ønsker. Partial Terms of Endearment. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien.

05:25(06:00)

> The Grinder

Amerikansk komiserie fra 2015. I stedet for å følge i sin fars fotspor og bli tekniker bak kamera, går Ethan på audition for en rolle i skolerevyen. Stewart spør faren hvorfor han og Dean fikk så forskjellige råd i oppveksten. Buckingham Malice. Etter flere år som TV-stjerne i Hollywood, bestemmer Dean Sanderson seg for å flytte hjem til småbyen han kommer fra for å ta over familiens advokatbyrå. Han mener hans TV-advokaterfaring har gjort ham skikket til oppgaven.