Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

20:00(20:30)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I denne del: Sentervekter Tommy på Storo Storsenter får beskjed fra en av butikkene om at de ansatte mistenker at et tyveri er på gang. Tommy og kollegaene tar opp jakten. Brugata er en av Oslos mest belastede gater. Rusmisbruk og kriminalitet knyttet til dette er særlige utfordringer her, og vekterne har en kontinuerlig tilstedeværelse i området. I dag er det en spesielt hektisk dag. En stor butikkjede har byttet navn og skilter med elleville åpningstilbud. Slike hendelser kan få fram mindre gode sider hos kunder som står i kø, og vekterne er til stede for å hjelpe til. Vekterne har også selve kø-ansvaret, og det viser seg at kundene blir oppfinnsomme når de skal prøve å snike.

20:30(23:00)

> Boksing Vorspiel: Brækhus vs Laurén

Studiosending. På Viasat 4 blir det vorspiel-sending når Norges førstedame, Cecilia Brækhus, skal bokse i Stokke. I motsatt hjørne av ringen står svenske Mikaela Laurén.

23:00(01:25)

> Klitschko

Tysk dokumentarfilm fra 2011. Sportsdokumentar om brødrene Vitali og Wladimir Klitschko. Begge har som tungvektsmestere nådd den absolutte toppen innen proffboksing. Filmen skildrer livet deres, helt fra oppveksten under enkle kår i tidligere Sovjetunionen frem til de entrer verdensscenen og rampelyset.

01:25(03:15)

> The Trials of Muhammad Ali

Amerikansk dokumentar fra 2013. I midten af 1960'erne stod en ung Muhammad Ali ved en korsvej i sit liv. I 1964 vandt han VM-titlen i sværvægt med sejren over Sonny Liston. I 1965 skiftede han navnet Cassius Clay ud med Muhammad Ali, konverterede til islam og nægtede at aftjene militærtjeneste i Vietnam-krigen med ordene: 'Ingen vietnameser har nogensinde kaldt mig nigger'. Det kostede ham titlen, udelukkelse af bokseringen og en fem år lang fængselsstraf. Men Alis valg af tro og samvittighed frem for berømmelse og rigdom gav genlyd langt ude over bokseverdenen.

03:15(04:40)

> Out of Reach

Amerikansk actiondrama fra 2004. Steven Seagal, Ida Nowakowska. Krigsveteranen Billy Ray bruker store deler av sin tid på å skrive brev til den 13 år gamle Irina, en foreldreløs jente i Polen som han bistår økonomisk. Men når brevene fra Irina plutselig slutter å komme, reiser han til Polen for å finne ut hvorfor. Han oppdager et nettverk som ikke helt stemmer overens med hva han har fått oppgitt på forhånd.

04:40(05:05)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Peter erverver seg kunnskap om telefonapplikasjoner, og overbelaster telefonen sin. Han kjøper en ny med større minne, og gir sin gamle telefon til Chris, noe som fører til en rekke uheldige hendelser.

05:05(05:30)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Peter utnytter Brian for å få tak i alkohol etter at borgermester West forbyr salg av alkohol til alle under 50 år.

05:30(05:55)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Episodens gjester er Heather Anne Campbell og moteekspert på TV, Carson Kessley.

05:55(06:00)

> Ingen sending