Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

21:00(23:45)

> The Amazing Spider-Man

Amerikansk actionfilm fra 2012. Tenåringen Peter Parker strever med både skolen og utrolige overmenneskelige kriser som superhelten Spider-Man. Peter Parker er en sosialt utstøtt tenåring som har blitt oppdratt av onkelen og tanten etter at foreldrene hans på mystisk vis forsvant da han var liten. I likhet med alle andre tenåringer forsøker Peter å finne ut hvem han er og hvordan han ble den personen han er i dag. Når Peter oppdager en mystisk koffert som tilhørte faren, forsøker han å finne ut mer om omstendighetene rundt foreldrenes forsvinning. Sporene fører ham til Oscorp og laboratoriet til dr. Curt Connors, farens tidligere samarbeidspartner. Det er duket for et oppgjør mellom Spider-Man og Connors' alter ego, The Lizard, og Peter må ta det livsendrende valget om å ta i bruk kreftene sine og forme sin skjebne som superhelt.

23:45(02:35)

> Spider-Man 3

Amerikansk actioneventyr fra 2007. Da et mystisk romvesen gjør Spidermans drakt svart, slipper hans mørke sider ut og forandrer ham, både på innsiden og utenpå. Han står foran sitt livs største kamp mot et dødelig utvalg skurker.

02:35(02:55)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En politimann blir nødt til å ta en stor avgjørelse da en bevæpna mann nekter å føye seg. En straffedømt gjør alt han kan for å unngå cella. Better Safe Than Sorry. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:55(03:20)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En politimann stopper en overraskende medgjørlig lovbryter, mens i et annet tilfelle har lovens lange arm ikke styrke nok til å fjerne en voldsutøver fra et åsted. Funny Money. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:20(03:40)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En politimann rykker ut til bråk i et nabolag, og får fort ferten i hvem som er interessant. En mann lærer leksa si når det gjelder å bruke setebelte. Pants Down, Hit the Ground. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:40(04:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En innbryter prøver desperat å stikke av fra politiet, mens en mann som trenger hjelp, velger feil tilnærming. British Invasion. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:00(04:25)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En politijakt i høy fart får en brå slutt da lovbryteren svinger av på feil sted. Betjentene må blande seg inn i en kjærestekrangel. One, Two, Tree. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:25(05:10)

> Jay Leno's Garage

Amerikansk underholdningsserie fra 2018. Jay lærer ørken-orientering med skateboarderen Bucky Lasek, deltar på en øvelse med Montrose Search and Rescue og prøver en prototype av et elektrisk terrengkjøretøy. Down and Dirty. Den berømte komikeren og tidligere talkshow-verten Jay Leno tar seerne med på turen når han viser sin lidenskap for alt av motoriserte kjøretøy. I hver episode reiser han avgårde for å treffe bilentusiaster over hele landet, og får høre de fascinerende historiene til de verdsatte bilene. Hopp inn for en underholdene reise som dykker ned i automobilhistorien, og som tilbyr en kikk på de seneste kjøretøysinnovasjoner. Med alt fra klassikere og restaurasjonsprosjekter til utprøvinger og samleobjekter, har Jay Leno's garasje en mangfoldig tilnærming til bilverdenen.

05:10(05:35)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. Noen driver gjøn med folk i offentligheten, mens andre leker med ild. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

05:35(06:00)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. Noen blir lurt til å posere for falske bilder, mens andre setter fyr på seg selv. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!