Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

02:15(02:35)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Tanta til Lois dør og etterlater seg Cherrywood Mansion. Familien flytter inn i luksushuset, men kort tid etter bærer det rett ut igjen når Peter gjør et rådyrt kjøp på veldedighetsauksjon.

02:35(03:00)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Peters veldig religiøse far kommer for å bo sammen med familien når han blir tvunget til å pensjonere seg etter et langt yrkesliv.

03:00(03:40)

> Heroes Reborn

Amerikansk dramaserie fra 2016. Noah og Hiro går sammen for å vende tilbake til hendelsene som forårsaket alt, den 13. juni, 2014. Mohinder mottar en melding fra Angela Petrelli om Ericas intensjoner. Del en av to.

03:40(04:30)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. I jobben som politi settes hundeførernes tålmodighet stadig på prøve. Det gjelder både overfor ivrige hunder som vil jakte kriminelle, og når man skal snakke med mulige mistenkte. Tonje og Torill jobber stadig med å bekjempe narkotikabruken i hovedstaden, mens Svein Magnus og Thomas får en tøff vakt med både gjengslagsmål og hærverk. Morten blir veldig i tvil når han stopper en uforsvarlig bussjåfør.

04:30(05:10)

> Battle Creek

Amerikansk spenningsserie. Milt og Battle Creek-teamet jobber på spreng for å lokalisere og redde Russ når han kidnappes av en rømt straffedømt.

05:10(06:00)

> Airwolf

Amerikansk actionserie fra 1985. Det nye laservåpenet The Mongoose blir stjålet, men tyvene blir uvenner og en av dem kontakter The F.I.R.M i håp om å få en belønning.