Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

20:00(21:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. De nye partnerne Murtaugh og Cole prøver å finne en stødig rytme, mens de jobber med å oppklare mordet på en finansdirektør. Samtidig manøvrerer Cole sin rolle med sin eks, Natalie, og hans datter. Need to Know. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

21:00(23:50)

> Logan The Wolverine

Amerikansk action fra 2017. I en nær fremtid er mutantbefolkningen blitt mindre, og de tidligere heltene i X-Men er redusert til et fåtall. En svekket Wolverine lever isolert på en gård med en aldrende Professor X. Men når en ny mutant med koblinger til Wolverines opprinnelse dukker opp, må han kjempe en siste kamp.

23:50(02:30)

> Divergent

Amerikansk actioneventyr fra 2014. I et futuristisk Chicago er samfunnet delt inn i fem fraksjoner basert på personlighet. Hensikten er å skape evig fred. For Tris Prior er dette et vanskelig valg. Tris er nemlig en såkalt Divergent, en fare og trussel for den tilsynelatende perfekte verdenen, som tvinges til å skjule den dødelige hemmeligheten.

02:30(02:55)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En lovbryter er overbevist om at han hadde sluppet unna hadde det ikke vært for kjæresten sin. Bikini Brawl. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:55(03:20)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. Betjentene må drive familiemegling etter at en runde med brettspill utarter til slosskamp. A Man Without a Plan. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:20(03:40)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Etter å ha sett et videopptak av seg selv som barn, innser Peter at han har blitt en taper. Med Brians hjelp legger han en plan for å sikre at Chris ikke ender opp på samme måte. Peter, Chris & Brian. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

03:40(04:05)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Peters søster Karen kommer til Høsttakkefesten, mens Stewie lar det gå litt over styr med rensekuren han og Brian tar for å unngå overspising. Peter's Sister. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

04:05(04:25)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Quagmire innrømmer endelig sine følelser overfor Lois, men klarer samtidig å lommeringe Peter som blir rasende, så Brian gjør sitt for å rydde opp i rotet. Hot Pocket-Dial. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

04:25(05:10)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Murtaugh møter sin likemann i tidligere CIA-operativ Wesley Cole. Cole vender hjem og tiltrer som betjent i LAPD i tospann med Murtaugh. In the Same Boat. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

05:10(05:35)

> Last Man on Earth

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Carol er fast bestemt på å ta et perfekt familiebilde, og Melissa får et uventet oppdrag. Mama's Hideaway. Året er 2022, og etter en ufattelig hendelse er Phil Miller kanskje den eneste mannen igjen på Jorden. Så møter han Carol Pilbasian, en klagete og eksentrisk kvinne.

05:35(06:00)

> Mad About You

Amerikansk komiserie fra 1992. Jamie deler sine tanker med Paul om hva hun mener om at søsteren flytter inn med sin kjæreste, som hun bare har vært sammen med en uke. Et nygift par i New York City forsøker å opprettholde lykken, til tross for hindringene karrieren, familien og vennene deres byr på.