Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

20:00(20:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Butikktyvfanger Roar fanger en profesjonell tyv og begynner å lete etter tyvgodset som han er sikker på at tyven har gjemt et eller annet sted på flyplassen. Butikktyvfanger Roar fanger en profesjonell tyv og begynner å lete etter tyvgodset som han er sikker på at tyven har gjemt et eller annet sted på flyplassen. Den nye kjemikaliebilen til OSL er hele 42 meter bred og nå skal den testes for første gang. I tollhallen avdekker Runar smugling av partydopet MDMA, og det oppdages en alvorlig feil med et fly rett før avgang, og flytekniker Bård er på saken.

20:30(21:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. En utenlandsk tyv blir tatt på fersken i å stjele fra taxfreebutikken, og butikkdetektiven som går under navnet F.O. må avhøre tyven. En utenlandsk tyv blir tatt på fersken i å stjele fra taxfreebutikken, og butikkdetektiven som går under navnet F.O. må avhøre tyven. 100 tonn norsk laks står i fare for å gå til spille om ikke de ansatte i Emirates får lastet cargoflyet i tide. I en forsendelse fra Polen finner tolleren Tor-Inge et mystisk stoff, og første del av den nye terminalen på Oslo Lufthavn er klar til å åpnes.

21:00(22:00)

> Svindeljegerne

Norsk dokumentarserie fra 2018. Nordmenn pusser opp for flere milliarder kroner hvert år, og der det er penger i omløp finnes det også uredelige mennesker. Svindeljegerne tar opp jakten på håndverkere med uærlige hensikter. Nordmenn pusser opp for flere milliarder kroner hvert år, og der det er penger i omløp finnes det også uredelige mennesker. Svindeljegerne tar opp jakten på håndverkere med uærlige hensikter.

22:00(23:00)

> På glattisen

Svensk realityserie fra 2018. Stormen Cora kommer inn over Sverige og lager kaos i Jämtland. Robin kjører i skytteltrafikk mellom biler som har kollidert eller kjørt av veien, og som forårsaker kilometerlange køer i snøstormen. Stormen Cora kommer inn over Sverige og lager kaos i Jämtland. Robin kjører i skytteltrafikk mellom biler som har kollidert eller kjørt av veien, og som forårsaker kilometerlange køer i snøstormen.

23:00(00:00)

> The Brave

Amerikansk actiondramaserie fra 2017. Etter å ha fått informasjon om at Ranier Boothe, en storspiller i den internasjonale våpenhandelen, kommer til å besøke Mexico, tar Patricia en kontroversiell avgjørelse som kan føre til et gjennombrudd. The Greater Good. Etter å ha fått informasjon om at Ranier Boothe, en storspiller i den internasjonale våpenhandelen, kommer til å besøke Mexico, tar Patricia en kontroversiell avgjørelse som kan føre til et gjennombrudd.

00:00(00:30)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Mort sliter med økonomien og spør Peter og Quagmire om hjelp til å redde apoteket. Situasjonen forverres når trioen beslutter å brenne ned butikken for å inkassere forsikringspengene. Burning Down The Bayit. Mort sliter med økonomien og spør Peter og Quagmire om hjelp til å redde apoteket. Situasjonen forverres når trioen beslutter å brenne ned butikken for å inkassere forsikringspengene.

00:30(01:00)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Når Peter og Chris reiser bort på leir for overvektige møter de en seriemorder som dreper overvektige barn. Stewie blir traumatisert av et skremmende cover til et Queen-album. Killer Queen. Når Peter og Chris reiser bort på leir for overvektige møter de en seriemorder som dreper overvektige barn. Stewie blir traumatisert av et skremmende cover til et Queen-album.

01:00(01:30)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Når Peters favorittprogram for barn slutter å gå, tar han saken i egne hender og lager sitt eget barneprogram. Meg begynner i praksis på Dr Hartmans sykehus. You Can't Do That On Television, Peter. Når Peters favorittprogram for barn slutter å gå, tar han saken i egne hender og lager sitt eget barneprogram. Meg begynner i praksis på Dr Hartmans sykehus.

01:30(02:00)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Peter og hans kompiser går ut sammen, men ting går ikke etter planen. De våkner på sykehus uten å huske hva som skjedde. Forget-Me-Not. Peter og hans kompiser går ut sammen, men ting går ikke etter planen. De våkner på sykehus uten å huske hva som skjedde.

02:00(04:25)

> Independence Day

Amerikansk science-fiction fra 1996. 2. juli er en helt vanlig sommerdag - til jordkloden omringes av fiendtlige utenomjordiske vesener. Dersom de ikke møter motstand, vil de utenomjordiske utrydde menneskeheten. 2. juli er en helt vanlig sommerdag - til jordkloden omringes av fiendtlige utenomjordiske vesener. Dersom de ikke møter motstand, vil de utenomjordiske utrydde menneskeheten. En håndfull overlevende, kun bevæpnet med teknologi og mot, er menneskenes eneste håp.

04:25(05:10)

> Svindeljegerne

Norsk dokumentarserie fra 2018. Nordmenn pusser opp for flere milliarder kroner hvert år, og der det er penger i omløp finnes det også uredelige mennesker. Svindeljegerne tar opp jakten på håndverkere med uærlige hensikter. Nordmenn pusser opp for flere milliarder kroner hvert år, og der det er penger i omløp finnes det også uredelige mennesker. Svindeljegerne tar opp jakten på håndverkere med uærlige hensikter.

05:10(06:00)

> Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikansk actionserie fra 2015. I den siste episoden i den todelte sesongfinalen må SHIELD ta affære for å bekjempe Hive. Sesongavslutning - Ascension. I den siste episoden i den todelte sesongfinalen må SHIELD ta affære for å bekjempe Hive.