Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

19:30(20:00)

> Livredderne i California

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. En stor hvithai har blitt oppdaget utenfor San Diego, og fire søstre i Del Mar følger i familiens fotspor ved å bli livreddere. Summer of the Shark!. Vi får et innblikk i hverdagen til livredderne som holder vakt over strendene i Sør-California.

20:00(21:00)

> S.W.A.T.

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. Hondo blir permittert fra aktiv tjeneste etter en klage, så Deacon må trå til som leder for teamet når de skal finne en ransbande. Blindspots. I denne nye S.W.A.T.-utgaven, inspirert av den tidligere serien og filmen med samme navn, følger vi marinesoldat Daniel "Hondo" Harrelson, som har fått i oppdrag å lede en taktisk enhet i Los Angeles-politiet - en jobb han han bør være godt rustet til, siden han er lojal overfor både gatemiljøet han vokste opp i, og kollegaene i blå uniform.

21:00(23:30)

> Spy

Amerikansk komedie fra 2015. Susan Cooper er en unnselig kontorrotte i CIA, hvis arbeide er langt fra glamorøst. Men når en av byråets agenter havner i knipe og en farlig våpenhandler truer verdensfreden, omskolerer Susan seg til hemmelig agent og….

23:30(01:25)

> Neighbors 2: Sorority Rising

Amerikansk komedie fra 2016. Mac og Kelly venter sitt andre barn og ser etter et nytt hjem. Men det blir vanskelig da Shelby flytter inn i nabohuset for å ha et sted til studentforeningens fester.

01:25(01:55)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En politimann blir nødt til å ta en stor avgjørelse da en bevæpna mann nekter å føye seg. En straffedømt gjør alt han kan for å unngå cella. Better Safe Than Sorry. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

01:55(02:25)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En politimann stopper en overraskende medgjørlig lovbryter, mens i et annet tilfelle har lovens lange arm ikke styrke nok til å fjerne en voldsutøver fra et åsted. Funny Money. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:25(02:50)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Peter ender i trøbbel når han lar Meg dra på fest samme dag som Stewie har bursdag. Meg vet ikke at festen egentlig er et kultmøte, og da Peter kommer for å hente henne sitter kultlederen på. Chitty Chitty Death Bang. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

02:50(03:15)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Når Peter drar på Chris' fotballkamp slår han til en kvinne han tror er en mann. I husarresten som følger forandrer han kjelleren til en bar, og Lois stjeler showet. Mind Over Murder. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

03:15(03:35)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Peter irriterer seg over de nye naboene, mens Lois fort blir venner med Bonnie. Etter hvert ser Peter seg nødt til å invitere Joe med på firmaets baseball-lag, men når Joe møter opp i rullestol og vinner alles hjerte,…. A Hero Sits Next Door. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

03:35(04:00)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Chris får sparken fra speideren, og Peter tar med familien til New York. Men Peter kjører feil, og de ender opp på et kasino drevet av indianere, hvor Lois blir altfor ivrig på spilleautomatene. The Son Also Draws. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

04:00(04:45)

> S.W.A.T.

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. Teamets planer om julefeiring med familien blir satt på vent da et narkotikakartell blir frastjålet et lager med gullbarrer. Miracle. I denne nye S.W.A.T.-utgaven, inspirert av den tidligere serien og filmen med samme navn, følger vi marinesoldat Daniel "Hondo" Harrelson, som har fått i oppdrag å lede en taktisk enhet i Los Angeles-politiet - en jobb han han bør være godt rustet til, siden han er lojal overfor både gatemiljøet han vokste opp i, og kollegaene i blå uniform.

04:45(05:10)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. I den første episoden blir vi med når katastrofealarmen går. En tankbil med 40.000 liter flydrivstoff velter på flyplassen, og redningmannskapet må jobbe fort for å forhindre skader. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise.

05:10(05:35)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

05:35(06:00)

> The Mick

Amerikansk komiserie fra 2017. Mickey bestemmer at barna trenger en avslutning, så hun tar med seg Sabrina for å besøke moren, mens Jimmy tar med guttene på besøk til faren. The Visit. Ei hardbarka tante blir nødt til å ta seg av barna til sin rike søster som rømmer landet for å unngå fengselsstraff.