Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

21:00(21:30)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2017. I denne del: Avdelingen holder sin årlige Halloween-fest, og ved midnatt går fristen ut for å hevde seg i konkurransen om å vinne tittelen "Amazing Human Slash Genius".

21:30(22:30)

> Salangen nyheter

Norsk dokumentarserie. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Norges mest kreative, morsomme og hardtarbeidende mediehus – Salangen-Nyheter. Fra sine kontorer i Sjøvegan rapporterer de om store og svært små hendelser i nærmiljøet sitt. Redaktøren Jon Henrik Larsen er høytfungerende autist, som fikk domenet salangen-nyheter.com i 16-års gave av sin mor. Dette skulle endre livet hans. Nå visste han hva han skulle bli. Han skulle bli sjefredaktør for sin egen mediebedrift. Og slik ble det. Hans visjon er at redaksjonen skal ha plass til alle typer mennesker som sammen skal gjøre verden til et bedre sted - en lokalnyhet om gangen. Nå drømmer Jon Henrik om å gjøre prosjektet større enn noen gang. I denne del: Hvordan gå fra å være mobbeoffer til å få et møte med selveste statsministeren i Norge? Redaktør Jon Henrik Larsen hadde en vanskelig barndom og usikker fremtid, helt til alt snudde. I denne episoden er vi med inn i den vonde fortiden hans, og ser at han oppnår drømmen sin om å møte statsminister Erna Solberg.

22:30(00:50)

> Get Him to the Greek

Amerikansk komedie fra 2010. Russell Brand, Jonah Hill. Aaron Green er lærling i et plateselskap og får i oppdrag å følge den ville rockelegenden Aldous Snow i 72 timer og få ham trygt levert til en comeback-konsert på det verdensberømte Greek Theatre i Los Angeles. For å beholde jobben må Aaron klare å styre unna et minefelt av kaos og utsvevelser for å få Snow til Greek Theatre i tide.

00:50(02:40)

> The Wolfman

Amerikansk grøsserdrama fra 2010. Benicio Del Toro, Anthony Hopkins. Lawrence Talbot lokkes tilbake til familiens eiendom i Storbritannia for å etterforske det brutale mordet på broren av et blodtørstig beist. Her blir Talbot konfrontert med barndommens grusomheter, den fremmedgjorte faren, brorens sørgende forlovede og en mistenkelig politibetjent fra Scotland Yard. Da Talbot blir bitt av beistet og forbannes for evig, oppdager han snart en skjebne langt verre enn døden. Aldersgrense: 15 år.

02:40(03:05)

> Brickleberry

Amerikansk animasjonsserie fra 2014. Brickleberry er en animasjonsserie som følger en gjeng rimelig mislykkede skogvoktere som jobber i en nasjonalpark som muligens må stenge. Derfor ansetter de en ny skogvokter som skal piske de andre til å jobbe hardere og dermed redde parken. Serien er produsert og skrevet av Daniel Tosh, sammen med komikerne Waco O'Guin og Roger Black. I denne del: Når Ethel blir dumpa av kjæresten drikker hun seg full, går til sengs med Steve og blir gravid. Situasjonen forverres ytterligere da hun går til abortvogna/taco-bilen.

03:05(03:30)

> Sirens

Amerikansk komiserie fra 2015. Sirens følger en absurd, morsom gjeng som jobber som ambulansesjåfører i Chicago. Mennene har langt fra orden på sine personlige liv, men når det kommer til jobben takler de alle livstruende situasjoner på strak arm. I denne del: Etter at gjengen har behandlet en mann med overveldende angst for sykehus, innser Brian at han må ta tak i egen frykt for å flytte ut.

03:30(04:15)

> Politiaksjonen Danmark

Dansk reportasjeserie fra 2015. I dansk TV3s politiserie "Politiaksjonen" kommer vi tett på politiets arbeid i det vi blir med dem når de aksjonerer, foretar razziaer, eller har spesialinnsatser rundt omkring i de forskjellige politikretsene i Danmark. I hvert program følger vi en politikrets og deres innsats. Vi begynner på Bornholm, der årets folkemøte er en stor begivenhet, men også et mulig dansk terrormål. I Danmarks største felles politiaksjon mot terrorisme, er over 500 politifolk fra hele Danmark kommet til øya for å forhindre nok et terrorangrep på dansk jord. Vi er med før, under og etter aksjonen. Gjennom sommeren blir vi på Bornholm, der vi både følger innsatsen mot sprit- og narkotikasmugling, og politiets forebyggende innsats på området. Vi er også med når politiet gjennomfører målrettede aksjoner i utelivsbransjen. I Odense planlegger politiet en storstilt trafikkontroll der flere spesialenheter slår til på samme tid. Vi følger en omfattende kontrollinnsats og er med på alle poster rundt omkring på Fyn. I denne del: I første episode følger vi politiet på Bornholm, som står i spissen for en gigantisk politiaksjon og deres største innsats noensinne: Folkemøtet 2015. Hundre tusen mennesker er ventet, deriblant terrormål.

04:15(05:00)

> Politiaksjonen Danmark

Dansk reportasjeserie fra 2015. I dansk TV3s politiserie "Politiaksjonen" kommer vi tett på politiets arbeid i det vi blir med dem når de aksjonerer, foretar razziaer, eller har spesialinnsatser rundt omkring i de forskjellige politikretsene i Danmark. I hvert program følger vi en politikrets og deres innsats. Vi begynner på Bornholm, der årets folkemøte er en stor begivenhet, men også et mulig dansk terrormål. I Danmarks største felles politiaksjon mot terrorisme, er over 500 politifolk fra hele Danmark kommet til øya for å forhindre nok et terrorangrep på dansk jord. Vi er med før, under og etter aksjonen. Gjennom sommeren blir vi på Bornholm, der vi både følger innsatsen mot sprit- og narkotikasmugling, og politiets forebyggende innsats på området. Vi er også med når politiet gjennomfører målrettede aksjoner i utelivsbransjen. I Odense planlegger politiet en storstilt trafikkontroll der flere spesialenheter slår til på samme tid. Vi følger en omfattende kontrollinnsats og er med på alle poster rundt omkring på Fyn. I denne del: I dagens episode blir vi med politiet på Bornholm når de jakter på alkohol- og ruspåvirkede sjåfører. På øya er det store problemer med spritbilister, men politiet forholder seg ikke passive.

05:00(05:25)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Kunal Nayyar og Brad Sheerwood, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.

05:25(06:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Padma Lakshmi og Heather Anne Campbell, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.