Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

19:00(19:30)

> The Good Place

Amerikansk komiserie fra 2018. Michaels krise tvinger Eleanor til å ta på seg tittelen som nabolagsarkitekt. Pandemonium. Den selvopptatte Eleanor Shellstrop blir påkjørt av en lastebil, og ender opp i livet etter døden, men hun innser snart at hun havnet i himmelen ved en feiltakelse.

19:30(20:00)

> Drug Wars

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. ISIS tjener enorme summer på smuglingen og den filippinske krigen mot narkotika tar en ny vending. I den sørlige delen av landet planlegger militæret et motangrep for å stoppe terroristgruppene. Barbarians at the Gate. I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

20:00(23:15)

> VM skøyter: Hurtigløp fra Salt Lake City

Hurtigløp fra Salt Lake City (USA). Skøytestjernene skal kjempe om medaljer, heder og ære når enkeltdistanse-VM arrangeres i Salt Lake City i USA. Even Wetten og Mikael Flygind Larsen kommenterer. Hurtigløp fra Salt Lake City.

23:15(01:25)

> Draft Day

Amerikansk sportsdrama fra 2014. General Manager for Cleveland Browns, Sonny Weaver jr., er under press fra lagets eier, og godtar en avtale med Seattle Seahawks om å bytte til seg førstevalget Bo Callahan før Draft Day. Dette setter sinnene i kok hos fansen og resten av NFL. Samtidig har Sonny et hemmelig forhold til lagets advokat, som er gravid med deres første barn. Vil Sonny klare å gjøre alle til lags med de avgjørelsene han tar på Draft Day?

01:25(01:45)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. Det amerikanske politiets mest dramatiske klipp, med alt fra ville biljakter, voldelige konfrontasjoner og væpnede ran. Fake Cash and Whiplash. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

01:45(02:05)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. Det amerikanske politiets mest dramatiske klipp, med alt fra ville biljakter, voldelige konfrontasjoner og væpnede ran. Just Desserts. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:05(02:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. Det amerikanske politiets mest dramatiske klipp, med alt fra ville biljakter, voldelige konfrontasjoner og væpnede ran. Late Night Shopper. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:30(02:50)

> Drug Wars

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. I Mexico vender kartellene seg stadig oftere til produksjon av reseptbelagte medisiner, inkludert lab-produserte metamfetaminer og opioider. I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

02:50(03:15)

> Drug Wars

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Grensepatruljen ved Rio Grande forfølger ulike mistenkte, alt fra prærieulver og gjengmedlemmer til familier på rømmen. I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

03:15(03:40)

> Drug Wars

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Grensepatruljens K9-enheter er trent i å oppdage ulovlige stoffer og ofre for menneskehandel, og har sentrale roller i USAs innsats langs grensen. I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

03:40(04:25)

> Wrench Against The Machine

Amerikansk realityserie fra 2016. Brian Sloma og LAs Spirit Lake Customs møter Brady Young og Team Seaweed & Gravel fra Leucadia, Cal. Og utfordringen er å gjøre om en vanlig motorsykkel til en motorsykkel for langturer. Flat Track Fever. De aller beste motorsykkelbyggerne i verden samler seg, for å konkurrere om hvem som kan bygge den beste spesialdesignede motorsykkelen på bare tre dager.

04:25(05:10)

> Wrench Against The Machine

Amerikansk realityserie fra 2016. Begge lagene får i oppgave å bygge om en japansk motorsykkel fra slutten av 70-tallet, til en chopper. Chopper Up. De aller beste motorsykkelbyggerne i verden samler seg, for å konkurrere om hvem som kan bygge den beste spesialdesignede motorsykkelen på bare tre dager.

05:10(05:35)

> Sex&Drugs&Rock&Roll

Amerikansk dramakomedie fra 2016. Det er tid for den store åpningskvelden til "Feast". Bam og Rehab sliter med Campbells dedikerte tilnærming. Ghosts of Skibbereen. En middelaldrende, berømt rockesanger prøver desperat å komme tilbake på toppen, og finner ut at hans talentfulle datter ønsker å bli vokalist i hans gamle band - og dater hans gitarist.

05:35(06:00)

> Mad About You

Amerikansk komiserie fra 1993. Paul mister gifteringen sin rett før hans andre jubileum. With This Ring - Part 1. Et nygift par i New York City forsøker å opprettholde lykken, til tross for hindringene karrieren, familien og vennene deres byr på.