Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

18:05(18:35)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Tolleren Runar oppdager en pakke merket med grafittifjerner og får mistanke til smugling av det ulovlige rusmiddelet GBL. SAS-tekniker Bård må til rusegropa å teste en flymotor for å avdekke feilen med motoren. Og Airport Patrol må ut på nattlig tokt med gevær for å få bukt med fugleproblematikken på Gardermoen.

18:35(19:05)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: En kvinne som reiser med barn blir tatt i å stjele på flyplassen, og F.O. står overfor en vanskelig konfrontasjon. I tollen finner Camilla narkotika gjemt i brev. Truls i Airport patrol må lade pistolen og ut og skremme vekk fugler som truer flysikkerheten. Vi blir med når et av postens jetfly til Tromsø skal lastes, og når girkassa på en av verdens største snøfresere må skiftes ut.

19:05(19:35)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: På årets varmeste dag kan det fort bli vanskelig for kjøperne å holde hodet kaldt. Hva gjemmer seg i enheten gjemt bak plastikk?

19:35(20:05)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Brandon kommer alene til auksjon, men viser fortsatt muskler. I dag kjemper de om innspillingsutstyr fra et studio.

20:05(20:40)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Idealistiske Lisa melder seg inn i miljøgruppa "Dirt First" etter å ha sett dem demonstrere på toppen av den lokale Krusty Burger-butikken. For å vise at hun mener alvor må hun overnatte i et tre. Men hjemlengselen tar etter hvert overhånd, og Lisa legger av sted mot sengen sin. Et lyn slår ned i treet der Lisa oppholdt seg, og alle tror at hun er død.

20:40(22:45)

> FA Cup: Chelsea-Norwich

Direkte fra Stamford Bridge. Direkte fra returkampen mellom Chelsea og Norwich i FA-cupens tredje runde. I studio sitter programleder Jan Åge Fjørtoft med gjester.

22:45(01:40)

> Bad Boys 2

Amerikansk actionkomedie fra 2003. Will Smith, Martin Lawrence. De to narkotikaetterforskerne Mike Lowrey og Marcus Burnett er denne gangen en del av en spesialgruppe som skal etterforske innførselen av ecstasy til Miami. Saken leder dem på sporet av en hensynsløs forbryter som har ambisjoner om å stå for all narkotikaomsetningen i byen, og han skyr ingen midler for å bli Miamis ubestridte narkokonge. Aldersgrense: 15 år.

01:40(02:10)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Peter blir sjalu da Lois stjeler oppmerksomheten under en Red Sox Fantasy Baseball camp. Stewie stikker av da Meg sitter barnevakt for ham.

02:10(02:40)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Meg benytter sjansen til å hevne seg på mobberne når Peter har midlertidig jobb som rektor. Brian og Stewie åpner et hostell som raskt forvandles til et bordell.

02:40(03:05)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Limbo-skøyerstreker, spising av farlig sterk chilipepper og fæle ting som involverer kake er blant det man får se i klippene i dag.

03:05(03:30)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen skader seg mens de danser, mens andre tuller med folks undertøy eller forsøker skremme fremmede med talentløs karate.

03:30(03:55)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen knuser gjenstander med hodet, mens andre gir seg selv det ultimate bukserøsket.

03:55(04:20)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen lurer folk til å bli med i en putekrig i det offentlige, mens andre blir fanget opp på skjult kamera når de gjør sitt fornødne der de ikke skulle gjort det.

04:20(05:05)

> Gang related

Amerikansk dramaserie fra 2014. En mørk actiondramaserie om etterforsker Ryan Lopez, kommende stjerne i Los Angeles’ elitestyrke Gang Task Force, som før sin politikarriere var lojal mot den mektige latinogjengen Los Anglecos. I denne del: Ryan får Javier til å inngå en avtale med statsadvokaten når Metas-gjengen nærmer seg sannheten om Salazars død. Jessica avslører Ryans hemmelighet overfor Ellis, og Daniel tar over som leder av Los Angelicos.

05:05(05:55)

> Garasjen

Norsk underholdningsserie fra 2016. Asgeir Borgemoen reiser i både inn- og utland for å møte nye motorentuisaster, besøke deres garasjer og se på enda flere kjøretøyer. Asgeir er selv en ivrig bilentusiast, og der han tidligere har hjulpet andre med å skru på biler, har han denne gangen skaffet seg en egen bil som han selv skal mekke på. I denne del: I denne episoden blir vi med når det konkurreres i Dragrace på Gardemoen Raceway. Vi blir kjent med Julie Moen (16) fra Trondheim som kjører en Chevrolet Dragster. Hun har nylig rykket opp fra juniorklassen, og skal dette året få prøve seg på stripa med mer hestekrefter. I Slemmestad besøker Asgeir verkstedet til Tommy Meek fra Meek Customs. Han er en dyktig karroserimaker og har mange kule prosjekter han jobber med. På Vålerbanen slipper Asgeir Maria Elena løs på isen der hun skal lære å kjøre lastebil på glatta.

05:55(06:00)

> Ingen sending